"Yuri Dolgoruky" rampung trip ing es Arktik

25
Kapal selam nuklir "Yuri Dolgoruky" (proyek 955 "Borey"), sawise rampung trip dawa pisanan menyang Arktik, teka ing pangkalan Armada Utara Gadzhiyevo tanggal 15 Oktober, laporan. TASS release penet armada.



"Tugas saka pelayaran jarak jauh wis rampung kanthi sukses lan lengkap dening kru, bagean materi kapal kasebut apik, personel sehat lan siap kanggo ngrampungake tugas sing ditugasake," ujare rilis kasebut.

Kacathet yen cruiser ana ing pandhu arah otonom luwih saka 2 sasi.

"Kru Yuri Dolgoruky sepisan maneh dikonfirmasi manawa Angkatan Laut Rusia saiki duwe operator rudal nuklir paling modern sing bisa nindakake tugas pencegahan strategis ing segara, kalebu ing sangisore es Arktik," ujare komandan kasebut. SF Vladimir Korolev.

Bantuan TASS: "Yuri Dolgoruky gabung karo armada ing 2013. Cruiser bersenjata karo kompleks rudal balistik antarbenua adhedhasar segara "Bulava" lan torpedo. gaman, bisa dilengkapi rudal jelajah. Total pamindahan cruiser punika 24 ewu ton, dawa lan jembaré kira-kira 160 lan 13 meter, mungguh.
  • ITAR-TASS/Mikhail Metzel
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    17 Oktober 2015 08:55
    Iki bebaya liyane plus voli Caspian!
    Referensi TASS: "Yuri Dolgoruky gabung karo armada ing 2013. Cruiser bersenjata karo kompleks rudal balistik antarbenua basis segara "Bulava" lan senjata torpedo, bisa dilengkapi rudal jelajah. Total pamindahan cruiser punika 24 ewu ton, dawa lan jembaré kira-kira 160 lan 13 meter, mungguh.
    Lan saka aku: ora katon kanggo paus minke ing tutup es Arktik
    1. + 25
      17 Oktober 2015 08:56

      Pak McCain, sampeyan seneng pom bensin?

      Ora pengin ngisi bensin?

      1. + 18
        17 Oktober 2015 09:02
        "Yuri Dolgoruky" nambahake keprihatinan lan sirah sing apik kanggo Pentagon, supaya sing belang goyang, apik kanggo wong-wong mau. Welcome back guys!
    2. +4
      17 Oktober 2015 10:46
      Kutipan: Nimp
      Iki bebaya liyane plus voli Caspian!

      Iki durung dadi bebaya, nanging mung minangka pitunjuk, mula yen Borea bakal nindakake salvo lengkap rudal Bulava ing macem-macem lapangan latihan, Operasi Behemoth-2 utawa salvo Arktik, iki bakal dadi udan es sing ora dikarepke ing sirah sing digawe panas. saka perang Hawks.
      1. +7
        17 Oktober 2015 11:19
        Quote: SPACE
        iku bakal ora dikarepke padusan es

        Diluncurake kanthi arsenal kasebut ora bisa dikarepke, minangka aturan, dilaporake sadurunge supaya ora ana keluwihan sing ora nyenengake.
        1. +3
          17 Oktober 2015 11:54
          Kutipan saka: subbtin.725
          Diluncurake kanthi arsenal kasebut ora bisa dikarepke, minangka aturan, dilaporake sadurunge supaya ora ana keluwihan sing ora nyenengake.

          Bener kowé! Lan bakal misinterpreted. hi
          1. +2
            17 Oktober 2015 23:43
            Rudal nuklir kanthi BR minangka salah sawijining komponen pencegahan nuklir

            Lan matur nuwun marang dheweke, kita kabeh manggon ing jagad - sing diarani "donya atom" - wiwit taun 1945 suwene 70 taun.

            Ora ana pencegahan nuklir - mesthi ana perang wiwit biyen, amarga Eropa ora biasa ditahan - wiwit jaman Nevsky, Attila, Napoleon lan Borodino, Swedia lan Poltava, 1914 lan Perang Donya II, Eropa wis tansah ngaku "drang nah osten" - lan kabeh wilayah USSR (waca Golden Horde) iku koloni potensial Eropah - kayata Afrika utawa LA.

            Kanggo penyesalan gedhe ing Eropa (utamane wong Jerman), pedunung Rus lan Steppe dadi ora ana gunane kanggo kolonisasi - kabeh "penjajah" ajeg dibuwang bali menyang Eropa lan ing pundhake uga tekan ibukutha Eropa ( Atilla lan Cossack ing Paris taun 1812, lan kita ing Berlin taun 1945)

            Yaiku, aku arep ngomong yen kita lan bapak-bapak lan anak-anak kita tuwuh ing donya amarga senjata nuklir - yaiku, terus terang, pepadhamu ing sisih kulon ora cukup lan agresif - yen kita ora kuwat. nggegirisi kang bakal rampung langsung.

            Eropa mung ngurmati kekuwatan - ora ana undang-undang utawa perjanjian sing bakal nahan - iki wis dibuktekake kanthi sejarah

            Bodho liberal nggegirisi, yakin yen Eropah banget beradab lan banget tentrem lan "budaya" - iku ngelingaken pigura saka film - nalika prajurit Soviet "karo kaca tingal" - sawetara jenis wis maca Eropah "budaya" - ing dina pisanan perang ing 1941 ora bisa pracaya sing padha nyerang - padha terus mbaleni "ora bisa!"
  2. Komentar wis dibusak.
  3. + 14
    17 Oktober 2015 08:57
    Seagulls tresna banget marang pelaut, malah munggah menyang pigura :)

    Sugeng rawuh wong lanang! Matur nuwun kanggo layanan!
  4. +4
    17 Oktober 2015 09:00
    Ganteng!!! A voli lan kasur bakal tetep ing kenangan!
  5. +5
    17 Oktober 2015 09:01
    Bangga sing nyenengake, sanajan nyebabake wong gupuh
  6. +7
    17 Oktober 2015 09:07
    "Kru Yuri Dolgoruky sepisan maneh dikonfirmasi manawa Angkatan Laut Rusia saiki duwe operator rudal nuklir paling modern sing bisa nindakake tugas pencegahan strategis ing segara, kalebu ing sangisore es Arktik," ujare komandan kasebut. SF Vladimir Korolev.
  7. +4
    17 Oktober 2015 09:09
    Bakal ana luwih akeh operator rudal kanggo armada kita, supaya mungsuh bakal weruh lan ngerti manawa mesthi ana jawaban.
    1. 0
      17 Oktober 2015 10:40
      Padha rencana 8. Iku bakal becik sawise padha rampung karo wong-wong mau lan Hiu Ash didandani.
      1. +4
        17 Oktober 2015 11:42
        Iku wektu kanggo nyambungake NPP Komsomolsk kanggo mbangun kapal selam nuklir multi-tujuan. Ana kabutuhan urgent kanggo wong-wong mau, lan Armada Pasifik kudu dikuatake. Ayo Armada Segara Ireng lan Segara Kaspia mbela wates kidul lan kidul-kulon. Armada Pasifik Biyen, Fasilitas Pembuatan Kapal Komsomolsk kasil ngatasi pambangunan kapal.
  8. + 14
    17 Oktober 2015 09:21
    Bener, 2 sasi ing ngisor es. Ing wektu iki, Putin ngandika ing PBB, plus padha dibom ing Suriah. Pistol wis dibusak safety. Saiki kabeh katon tenang, sampeyan bisa mulih ngombe teh.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      17 Oktober 2015 09:40
      Dheweke malah ora nemokake manawa perlu mbaleni informasi ing artikel kasebut manawa kapal selam nuklir INVISIBLE ing sangisore es BISA entuk titik ANY ing jagad saka ngisor es kanthi roket roket karo YAZ!
      Sawise serangan iki dening "Yuri Dolgoruky", "paus minke" bakal cepet-cepet njlentrehake kemampuan armada kapal selam nuklir kita!
      Jeneng Liga Premier utamané nyengsemaken! "YURI" lan ora mung, nanging "DOLGORUKMY"!
      1. 0
        17 Oktober 2015 09:51
        Lan diwenehi yen Pasukan Rudal Strategis (kanggo latihan, mesthi) dijupuk, lan poplars buyar, mesthine dheweke ngarepake yen Amerika bakal ngubengi, nanging kajaba prihatin, dheweke ora nindakake apa-apa. Diuntal umume.
  9. +3
    17 Oktober 2015 09:30
    Kita ketemu, Sugeng!
  10. + 17
    17 Oktober 2015 09:31
    Rampung sukses otonomi minangka mahkota kabeh karya sing ditindakake sadurunge!
    Ingkang utama yaiku kru, komandan lan senior ing kapal ngerti kahanan ing RBD anyar, kanthi hidrologi, diatur kanthi leleh gletser intensif, mriksa "mobil" ing trek formula-1 (kanggo furs) lan Paris-Dakar - iki kanggo warhead-2 .
    Mesthine RTU ditindakake kanggo diluncurake, ana statistik babagan wektu operasi peralatan ...
    Oh, aku cemburu kanthi cara sing apik! Sugeng ndalu guys!!! prajurit
    1. +1
      18 Oktober 2015 06:30
      Sing nggumunake, apa dheweke ngeculake es kanthi "punuk"? Ing sawijining wektu sajrone prosedur iki, ora ana kaca siji sing ditinggal ing pager penebangan. Nanging pendakian ing es minangka acara sing angel, mesthine padha latihan.
  11. +5
    17 Oktober 2015 09:47
    mung dawa gegaman, ing pangertèn kita duwe tangan dawa
    tim istirahat apik
  12. 0
    17 Oktober 2015 10:01
    menarik, lan sawise saben peserta ganjaran hike?
  13. +1
    17 Oktober 2015 11:53
    Dituduhake ing "Vesti 24" rawuh. kru wani, komandan energik. Power wis felt ing lumahing prau, lan apa kita bisa ngomong bab kabèh.
  14. +1
    17 Oktober 2015 12:54
    Apa senjata apik sing digawe Rusia kanggo njamin perdamaian, dudu perang!
  15. +2
    17 Oktober 2015 18:10
    Kutipan: rotmistr60
    Power wis felt ing lumahing prau, lan apa kita bisa ngomong bab kabèh.

    Daya dirasakake mung ing 941 proyek. prau raksasa. Liyane iku standar, tanpa embel-embel ...
  16. -1
    18 Oktober 2015 00:15
    Prau iku super nanging akeh isih lembab, sirah kanggo markas.
  17. 0
    18 Oktober 2015 09:59
    Kutipan saka Evkur
    Prau iku super nanging akeh isih lembab, sirah kanggo markas.

    ya wis. Lan mulane para Petugas Staf Jendral pancen bodho-bodhone yen wis nglengkapi amunisi 2 prau. Nalika iku "mentah" karo "Sakit sirah" prau ngadeg tanpa SM

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"