Viktor Muzhenko dijanjekake ing Tbilisi yen militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia.

103
Kepala Staf Umum Ukraina, Viktor Muzhenko, sing nampa pangkat anyar saka Poroshenko sawetara dina kepungkur, teka ing Tbilisi, ing ngendi dheweke wis nganakake sawetara rapat karo pejabat Kementerian Pertahanan Georgia. Salah sawijining topik obrolan yaiku bantuan militer Georgia menyang Ukraina. Sadurungé kacarita Tbilisi resmi arep ngirim instruktur militèr menyang Ukraina, sing bakal nglatih personil militer Angkatan Bersenjata Ukraina. Dina iki informasi iki wis dikonfirmasi.

Viktor Muzhenko dijanjekake ing Tbilisi yen militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia.


Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Georgia, Vakhtang Kapanadze, nalika rapat karo Pak Muzhenko, ujar manawa Georgia bakal seneng nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina. Georgian "pengalaman pertempuran" personel militer Ukrainia bakal bisa nganggo, contone, ing Course saka latihan peserta, uga ing Course saka njupuk kenalan karo pusat latihan saka tentara Georgian, digawe karo bantuan aktif saka partners Amérika. .

Sawetara dina sadurunge, portal informasi "Georgia. Nyambung" ngandhani yen Georgia dhewe terus nampa penasehat militer NATO ing wilayahe. Dadi, bubar, penasihat Menteri Pertahanan Inggris Alexandra Louis Paul teka ing Tbilisi. Pejabat Inggris ngganti wong Inggris liyane, Stephen Glover, minangka penasehat. Kacarita Louis Paul lan Kapanadze ngrembug masalah keamanan teritorial lan kepatuhan tentara Georgia karo standar NATO.

Tentara Ukrainia, sing dilatih dening militer Georgia, uga nampa instruksi saka penasihat Inggris, kudu dadi campuran "pertempuran" sing mbledhos ...
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

103 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 67
    20 Oktober 2015 13:41
    Georgia bakal nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina - Cara mbuwang senjata lan mlayu saka medan perang.
    1. + 44
      20 Oktober 2015 13:45
      Simpenan ing wiji ngguyu
      Aku ngenteni karya seni photoshop ing topik "Georgians mulang prajurit Ukrainia" ngguyu
      Temka janji bakal panas lol
      1. + 16
        20 Oktober 2015 13:47
        Militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia

        Drape, mlayu, nggawa sikil lan bokong sing reged, mundur, simpen kulit sing rusak!
        Lan Ukrainia bakal nuduhake "pengalaman pertempuran" ing baris bali: "carane ndhelikake (BURY) ing gubug sing aku ndhelikake!" ngguyu
        1. + 13
          20 Oktober 2015 14:15
          Georgians bakal mulang Ukrainians gedhe kanggo mbukak bebarengan Brasiloh, nuwun kanggo sistem Amerika ...!!! Rzhunimagupalespaststol!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 33
        20 Oktober 2015 14:02
        - Givi, slush! Aku ing sib vchira formulir NATAm adel! Bronik SyShA adel, bedhil adel!
        - Ora, Gogi?
        - Ing pangilon, pasmatrel - omong kosong!

        Ukrainians kuna dhewe ngerti carane uncalan tank serviceable.
        Wong Georgia, mesthi, bisa ngajari drape epik.
        Ya, pembuat boiler Ukrainia ngajar wong Georgia supaya bisa mlebu lingkungan. Tukar pengalaman, tszt...
        1. +5
          20 Oktober 2015 14:44
          Pejabat Inggris Alexandra Louis Paul bakal menehi saran dill babagan prostitusi legal!
          1. + 13
            20 Oktober 2015 15:07
            Kutipan: Vladimir Pozlnyakov
            Pejabat Inggris Alexandra Louis Paul bakal menehi saran dill babagan prostitusi legal!

            Aku mikir sing ing prakara iki Ukrainians bakal mulang pejabat Inggris Alexandra Louis Paul
        2. +9
          20 Oktober 2015 15:08
          IN sak ... 080808 wong Georgia ora kenek boiler, amarga padha mlayu cepet lan tanpa noleh maneh ...
        3. +3
          20 Oktober 2015 17:02
          Gusti Allah ora endow everyone karo alesan, ketoke dheweke ngapusi Muzhenko.
      4. +8
        20 Oktober 2015 14:09
        Lan Mishka ora bisa ngajari dheweke mangan dasi langsung ing Odessa. Lan ndhelik ing grumbulan.
      5. + 10
        20 Oktober 2015 14:10
        Kutipan saka Sauron80
        Simpenan ing wiji
        Aku ngenteni karya seni photoshop ing topik "Georgians mulang prajurit Ukrainia"
        Temka janji bakal panas

        Dadi BATTLE EXPERIENCE, ing "tanda kutip" ...

        "Temka" bakal cepet diunekake, lan wiji disimpen, sampeyan isih bakal duwe sawetara Georgian-ukrovoyak kanggo sawetara jenis quirk.

        wong Georgia isin.

        Foto Andrei Stenin, sing tiwas dening Nazi ing Donbass.
      6. +2
        20 Oktober 2015 14:31
        Duh Gusti, kapan edan iki bakal rampung!
      7. Komentar wis dibusak.
      8. + 18
        20 Oktober 2015 15:02
        Kutipan saka Sauron80
        Temka janji bakal panas

        Iki saka 2008. Muga-muga wong Georgia duwe memori sing kuwat:
      9. +8
        20 Oktober 2015 15:16
        Kuban kaget - dheweke ngetung yen ora akeh kembang srengenge musim panas iki!)
      10. Komentar wis dibusak.
      11. +3
        20 Oktober 2015 15:21
        lan tanpa Georgians, crests dadi perang karo populasi sipil, lan ing syarat-syarat kanggo njaluk menyang boiler, mung pasukan angkasa Ukraina bisa nuduhake pengalaman sing. ngguyu
    2. +8
      20 Oktober 2015 13:48
      Kutipan saka avvg
      Carane mbuwang senjata lan mlayu saka paprangan.

      Khachapuri masak kanthi bener.
      1. +6
        20 Oktober 2015 14:16
        Kutipan: Alexander Romanov
        Khachapuri masak kanthi bener.

        Lan nyanyi lagu bebarengan.
    3. +6
      20 Oktober 2015 14:00
      Kutipan saka avvg
      -Carane mbuwang senjata lan mlayu saka paprangan.

      Lan Panglima Tertinggi, kanthi ati-ati ngunyah dasi. Senajan, aku mikir, Mishiko mulang Petyunya kawicaksanan iki. Sajrone ngombe bebarengan.
    4. +8
      20 Oktober 2015 14:07
      Kutipan saka avvg
      Carane mbuwang senjata lan mlayu saka paprangan.
    5. + 11
      20 Oktober 2015 14:18
      Kutipan saka avvg
      Georgia bakal nuduhake karo Ukraina "pengalaman pertempuran" - Carane uncalan senjata lan mlayu saka paprangan.
    6. +3
      20 Oktober 2015 14:42
      Akeh korban.
    7. +3
      20 Oktober 2015 14:49
      lan dill kanggo nuduhake pengalaman carane boiler dijupuk saka apa-apa!
    8. + 15
      20 Oktober 2015 15:01
      Sampeyan ora ngerti - tentara Georgian duwe kasugihan saka pengalaman pertempuran ing ngindhari boiler ... kanthi cepet leveling garis ngarep. eseman
      1. +3
        20 Oktober 2015 18:33
        Kutipan: Alexey R.A.
        Sampeyan ora ngerti - tentara Georgian duwe kasugihan saka pengalaman pertempuran ing ngindhari boiler ... kanthi cepet leveling garis ngarep.


        Inggih. Loro-lorone duwe bab kanggo mulang saben liyane. Wong Georgia bakal ngajari banderlogs sing wani carane nganggo popok kanthi bener sadurunge mundur panik (utamane ora mbingungake ngarep karo sisih "garing"), lan dheweke bakal ngajari dzhordzhiks carane numpak kanthi bener lan lagune. Lan bakal ana sing nggumunake lan tsmoki-tsmoki. keprungu
    9. +4
      20 Oktober 2015 15:07
      Khokhlov duwe "pengalaman tempur" luwih saka cukup! Utawa bisa padha ngatur kompetisi, kang tentara luwih cepet saka mungsuh Runs ngguyu
    10. +4
      20 Oktober 2015 15:21
      AAAAaaa, ngguyu, pengalaman apa sing bakal dituduhake???
    11. mihasik
      +2
      20 Oktober 2015 15:24
      Kutipan saka avvg
      Georgia bakal nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina - Cara mbuwang senjata lan mlayu saka medan perang.

      Lan milisi LDNR ora ngerti! Ing kono bakal ana senjata "gratis".
    12. +1
      20 Oktober 2015 15:47
      Lan ing kana "psheks" bakal ketemu "kanthi tangan mbukak."
    13. +2
      20 Oktober 2015 15:55
      Kutipan saka avvg
      Georgia bakal nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina - Cara mbuwang senjata lan mlayu saka medan perang.

      Aku wedi Ukrainians duwe pengalaman luwih lan cepet padha bakal mulang wong Georgians wani cara anyar - ing syarat-syarat boiler mesthi ahead saka liyane. Ing sisih liya, wong Georgia mesthi bakal nuduhake pengalaman babagan carane cepet "SENDIRI" saka boiler, ing pengalaman kasebut ora bisa dihargai)))
    14. +1
      20 Oktober 2015 16:24
      Kutipan saka avvg
      Georgia bakal nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina - Cara mbuwang senjata lan mlayu saka medan perang.

      Dheweke lungguh loro saka ... x lan nuduhake pengalaman. Nanging wong Georgia duwe pengalaman sing luwih apik, dheweke nampa snot saka tentara Rusia lan dill saka penambang. Yen dideleng saka pasuryan jenderal, dheweke nuduhake pengalaman karo dheweke. Kabeh bantalan kasur karo raos kasunyatan banget ala bab banyolan, Aku umume meneng!
    15. 0
      20 Oktober 2015 16:53
      Ya, prajurit sing gagah prakosa saka Georgia bakal nuduhake pengalaman babagan carane cepet-cepet drape menyang Kyiv, kaya sing ditindakake ing 2008 menyang Tbilisi ..... ngguyu
    16. +1
      20 Oktober 2015 19:38
      ''Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Georgia Vakhtang Kapanadze, nalika rapat karo Pak Muzhenko, ujar manawa Georgia bakal seneng nuduhake 'pengalaman tempur' karo Ukraina.'' Bener, wong Georgia duwe pengalaman sing luwih maju. Dheweke, ora kaya crests, sing luwih seneng "boiler", mlayu ninggalake peralatan lan senjata.
    17. 0
      20 Oktober 2015 20:55
      Pampers, Georgians bakal menehi popok minangka bantuan kamanungsan, lan hubungan saka Sukashvili samoso keprungu perang.
    18. 0
      20 Oktober 2015 20:59
      dheweke bakal mbantah sapa sing mbuwang peralatan liyane)))
  2. +5
    20 Oktober 2015 13:41
    Georgia bakal mulang carane mlayu saka medan perang, mbuwang peralatan lan gaman)))
  3. +5
    20 Oktober 2015 13:41
    Peremoga liwat pikiran. Lan sing paling penting, saka sapa sing krungu!
  4. +4
    20 Oktober 2015 13:42
    Militer Georgia bakal ngajari crests supaya cepet mlayu?
    1. 0
      20 Oktober 2015 15:52
      ya wis. Dheweke bakal nyiapake tentara Ukraina kanggo lari maraton ing Olimpiade sabanjure. Senajan, mbokmenawa, wong Brasil ora bakal seneng.
  5. + 14
    20 Oktober 2015 13:42
    Viktor Muzhenko dijanjekake ing Tbilisi yen militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia.


    Ya, lan spesialis kita bakal mriksa kabugaran fisik para pejuang kanggo mlaku jarak adoh. eseman

    Aku samar-samar mbayangno apa sing bisa diwulang dening wong Georgia marang tentara Poroshenko ... kajaba kanthi cepet ngunyah dasi saka tunik lengkap.
  6. +4
    20 Oktober 2015 13:42
    Carane cepet nyerah lan mlayu !!!
  7. +3
    20 Oktober 2015 13:42
    Carane njupuk populasi sipil, padha wis ngerti banget
  8. +3
    20 Oktober 2015 13:43
    Gawe pawai paksa saka ngarep)))
  9. +4
    20 Oktober 2015 13:45
    Sekolah mlaku kanthi ngatasi alangan. Yen pengalaman iki, banjur aku mung FOR!
  10. iki 2015
    + 19
    20 Oktober 2015 13:45
    Staf Umum Georgia bakal ngajari Muzhenko carane nggawe khachapuri ing lapangan. lan carane rajin ndhelikake nalika videoconferencing katon.
  11. +6
    20 Oktober 2015 13:45
    Sapa sing luwih cepet ing mburine ngguyu
  12. + 12
    20 Oktober 2015 13:47
    Militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia
  13. +5
    20 Oktober 2015 13:47
    Aku ora langkah ing rake padha. Ora, aku mlumpat marang wong-wong mau. Kanthi mlayu lan kanthi gumolonging ati...
    1. +1
      20 Oktober 2015 14:34
      Kutipan saka MDesant
      Aku ora langkah ing rake padha. Ora, aku mlumpat marang wong-wong mau. Kanthi mlayu lan kanthi gumolonging ati...

      Padha perang karo wong-wong mau.
  14. +1
    20 Oktober 2015 13:49
    Lan ha ha ha ha kanggo apa padha MORON supaya padha nuduhake!!!
  15. + 22
    20 Oktober 2015 13:49
    Viktor Muzhenko dijanjekake ing Tbilisi yen militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia.


  16. +4
    20 Oktober 2015 13:50
    ahah))) Vakhtang Kamikaze)) minangka klinik, Angkatan Bersenjata Georgia duwe pengalaman ekstensif, nanging ora cocog karo Ukraina. Georgians wis paling soko uncalan sadurunge draping, nanging Ukrotroisk malah ora duwe kesempatan kuwi.
  17. +3
    20 Oktober 2015 13:50
    Terpils, u.ro.dy Apa sampeyan krungu dhewe? Multiply dhewe dening nul kanggo adil.
    Aku seneng banget masakan Georgia. BENER !
    1. +4
      20 Oktober 2015 13:59
      Iku luwih apik kanggo supaya padha dibagi piyambak dening nul, kemampuan kanggo ngebom populasi sipil karo MLRS, moyoki tawanan - iki ho.hl.y bisa ngomong kartveli piyambak
  18. + 12
    20 Oktober 2015 13:52
    Selehake kabeh lan mlayu. pengalaman gedhe. prajurit
  19. +3
    20 Oktober 2015 13:53
    soko bab cangkir Kahla iki sedhih, lan sadurunge Tsei Hari Yaka eseman bula. Sampeyan bisa ndeleng tutup abot saka Kepala Staf Urinov Viysk karo shovel reged.
  20. +3
    20 Oktober 2015 13:53
    Aku wis suwe ora ngguyu kaya ngono !!))) matur nuwun kanggo judhul !! kolega menehi tekanan ing sendi ing aku !!!)))
  21. +4
    20 Oktober 2015 13:53
    Iku kelangan kanggo ndeleng carane koor Georgia ing seragam NATO, kang buyar ing 3 dina, kanggo nuduhake pengalaman karo tentara, kang brewing ing salawas-lawase ing boiler. Iki klinik
  22. + 10
    20 Oktober 2015 13:53
    Kita ngelingake asil 08.08.
  23. +3
    20 Oktober 2015 13:54
    Kabeh "mitra" latihan Ukraina kaya asu chain ganas marang Rusia.
  24. + 10
    20 Oktober 2015 13:55
    "Georgia isin mlayu" - A.S. Pushkin
    "Georgia bangga mlayu" - Saakashvili. ngguyu
    1. +2
      20 Oktober 2015 14:23
      Aku duwe akeh wong Kaukasia ing antarane kanca-kancaku, mula ujare wong Georgia, minangka prajurit, ora nate dianggep abrek, bandit tobish saka sak pojok, ya, nanging ora ana prajurit lan akeh wong sing kerja keras.
      1. +2
        20 Oktober 2015 18:05
        Ya, sing bener! Yen ora, Rusia ora kudu nylametake wong-wong mau saka Persia, nalika isih ana sawetara ewu. Yen ora kanggo Rusia, kewarganegaraan Georgia ora bakal ana. Lan minangka tansah, memori cendhak. Dheweke ora netepi karsane rajane dhewe - tansah karo Rusia !!!
    2. +1
      20 Oktober 2015 19:57
      Quote: Mercenary
      "Georgia isin mlayu" - A.S. Pushkin
      "Georgia bangga mlayu" - Saakashvili. ngguyu


      Kalah! Ing sekolah, kanggo mulang sastra! Pushkin ora nulis iki! ngguyu
  25. +4
    20 Oktober 2015 13:55
    Tentara Ukrainia, sing dilatih dening militer Georgia, uga nampa instruksi saka penasihat Inggris, kudu dadi campuran "pertempuran" sing mbledhos ...

    Ya, iku pancene "campuran mbledhos", lan "jaran" bisa mlayu lan njupuk sipil malah tanpa Georgians. Lan yen Amerika mulang wong-wong mau, banjur apa bisa mulang Yankees primitif, arrogant lan bodho!? Malah saiki padha pengecut ing perang karo ISIS, padha wedi kanggo bom mesthi, padha seneng wedding utawa rumah sakit, padha ora bakal bali. Siji ora sengaja nyoba, mula dheweke ora bisa lolos saka tangan cilik, saiki "tatu" lara ing pangkalan ...
  26. +3
    20 Oktober 2015 13:56
    Wong wuta nuntun wong wuta...
  27. +2
    20 Oktober 2015 13:56
    Apa lelungan menyang luar negeri kanggo apa-apa? Kepala strategi ing Odessa, kenapa sampeyan ora marani dheweke?
  28. +2
    20 Oktober 2015 13:57
    dheweke bakal ngandhani sampeyan carane mlayu supaya tumit sampeyan cemlorot!
  29. +3
    20 Oktober 2015 14:00
    Iku medeni kanggo mikir apa jenis "pengalaman pertempuran" Georgia bakal nuduhake karo Ukraina. ngguyu

    Wong Estonia ngirim instruktur, saiki wong Georgia. Aku ora ngerti carane Igilovite durung diundang. am
  30. +4
    20 Oktober 2015 14:02
    Pengalaman pertempuran ing 2008? Good job, aku setuju.
  31. +3
    20 Oktober 2015 14:02
    Ayo padha mulang saben liyane ing latihan, sawetara carane njaluk adoh saka pasukan Rusia, lan liyane carane menek menyang boiler. ngguyu
  32. + 15
    20 Oktober 2015 14:02
    Tbilisi janji yen militer Georgia bakal nuduhake "pengalaman tempur" karo prajurit tentara Ukrainia.
    Kita nemokake wong sing njaluk pengalaman, nanging - nelayan nelayan ....
  33. +2
    20 Oktober 2015 14:03
    Kabeh kanthi ilmu. Wektu nyabrang, mlumpat tebing. Kepriye maneh. Georgia duwe pengalaman. Padha bakal pass ing.
  34. +2
    20 Oktober 2015 14:03
    Mesthine, para prajurit Georgia duwe apa-apa sing kudu dituduhake karo para prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Padha gumunggung sarana kanggo lubricating tumit nalika draping saka paprangan ...
  35. HIW
    +2
    20 Oktober 2015 14:04
    Aku welcome latihan kuwi, yen instruktur Georgian mulang kanthi bener, banjur crests bakal bisa nyerah ing limang dina, kaya ing kasus Georgia ing 2008 - operasi limang dina kanggo ngleksanakake tentrem.
  36. +3
    20 Oktober 2015 14:05
    Lan kaya apa pengalaman kasebut? Carane drape saka tentara Rusia ???
  37. +1
    20 Oktober 2015 14:06
    Inggih ... iku ndadekake pangertèn. Wong Rusia ngomong: kanggo wong diantemi padha menehi wong loro sing ora kalah. Lan padha ngomong yen kanca lawas luwih apik tinimbang loro kanca.
  38. +2
    20 Oktober 2015 14:06
    Apa tentara Georgia cukup kanggo 5 dina? Utawa serius nalika grappled - 3 dina? Inggih, bakal ana liyane dill, supaya ora kanggo drive jaran banget - rong minggu. Sepur, Svidomo, minangka ngirim, Gusti Allah ngalang-alangi, kita bakal teka lan mriksa.
  39. +1
    20 Oktober 2015 14:11
    "Pengalaman militer Georgia" kudu dadi salah siji sing ora kudu ditindakake yen sampeyan pengin urip kanthi tentrem, amarga wong Georgia wis nguwasani ing taun 2008. cedhak Tskhinvali, lan ketoke kanggo dangu ...
  40. Komentar wis dibusak.
  41. +1
    20 Oktober 2015 14:16
    Carane mlayu saka paprangan! Master operasi boiler - pengalaman iki saiki paling perlu. Nanging, dill bakal nuduhake pengalaman babagan cara nglawan warga sipil, carane ngatur provokasi. Lan adol kabeh sing bisa didol, kalebu Tanah Air. Sapa sing bisa nuduhake pengalaman karo sapa. titik moot. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe Ilovaisk lan Debaltseve, wong Georgia kudu sinau lan sinau. Lan aja lali njupuk Saakashvili, kepala strategi militer, karo sampeyan. Aku kepinginan kanggo ketemu dheweke ing omah durung ilang ...
  42. +5
    20 Oktober 2015 14:18
    Ayo, ayo. Genatsvali ora bakal diwulang bab sing ala. Paduan swara bakal nembang "chita chi chita margolita. ainenene". Inggih, roti panggang. "Dhuwur ing gunung, arel cilik mabur. Lan elang duwe moo, mabur menyang segara lan pastel ing kana. Dadi ayo ngombe kanggo Mishiko lan mangan dasi !!!" Mung kabeh nganggo basa Inggris, uripe manut standare Nata, hehehe.

    Dadi ora lucu. Reged lan reged. Kita Rusia ngelingi carane, bebarengan karo crests lan Georgians, lan karo akeh liyane, kita mbebasake tanah air kita umum saka mungsuh Jerman, carane padha ngalahake dushmans ing gunung Afghanistan. Mungkin padha panginten sing tanpa kita padha dadi kuwat, mutusaké kanggo saingan? Kretin apes ... Dheweke lali yen Rusia ora miwiti perang, Rusia mungkasi ...
  43. +3
    20 Oktober 2015 14:18
    Aku ndeleng tren menyang latihan saka spesialis paling qualified ing Northern Gabon, salah siji pasukan khusus Estonia sing arep olahraga, utawa militèr Georgian.
  44. +1
    20 Oktober 2015 14:19
    Oh, apa sing bakal kelakon ... Kepiye para prajurit Georgia "perang", kita wis krungu akeh.
  45. +1
    20 Oktober 2015 14:21
    Eh, sampeyan ndeleng, wong Georgia sinau sawetara pelajaran saka prasasti ing pager eseman
  46. +2
    20 Oktober 2015 14:22
    Ya, prajurit Georgia duwe pengalaman tempur sing apik banget! Utamane, kepiye carane ngalahake warga sipil lan nguyuh celonone nalika ketemu karo wong njaba !!!
  47. +4
    20 Oktober 2015 14:24
    Inggih, iki bakal nuduhake. Padha ora Getun Saakashvili, padha menehi adoh. Kabeh sing paling apik nyolong.
    1. +3
      20 Oktober 2015 14:51
      Lan kita ora adoh - Manka Gaidar minangka penasehat!
  48. +3
    20 Oktober 2015 14:28
    Gee! Para guru ditemokake. Lan apa? Tentara Georgia sing wani paling ora sinau mlaku kanthi cepet. Iku wektu kanggo pass ing pengalaman.
  49. +2
    20 Oktober 2015 14:29
    Aku pancene pengin instruktur iki kanggo ngunjungi mantan, wanted dasi-eater presiden ing wektu sing padha.
  50. +2
    20 Oktober 2015 14:32
    Pengalaman mlaku lebar? Lucu)))
  51. +1
    20 Oktober 2015 14:32
    Muga-muga para instruktur Georgia bakal nyisihake militèr Ukraina saka kebiasaan ala ngemil moonshine karo lemak babi, lan bakal ngungkapake keajaiban masakan Georgia sing apik banget lan ngajari dheweke nyanyi "Suliko" ing paduan suara, sanajan diterjemahake menyang Ukrainia lagu iki. kudu katon lucu. Minangka kanggo ilmu militer, aku mangu-mangu, ngelingi "Georgia malu-malu mlayu."
  52. +1
    20 Oktober 2015 14:37
    Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Georgia, Vakhtang Kapanadze, sajrone rapat karo Pak Muzhenko, ujar manawa Georgia bakal seneng nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina.
    Kabeh pengalaman kasusun saka carane nyerang kutha turu ing wayah wengi, njupuk es ing wilayah omah lan njaluk claws ditarik dening lyuli. Dadi Khokhlovermacht duwe pengalaman dhewe. Inggih, mungkin dheweke bakal nuduhake cara mlebu ing boiler lan nggunakake peralatan kanthi jumlah akeh.
  53. +3
    20 Oktober 2015 14:40
    Wong bodho iki, mesthi, ketemu saben liyane, nanging ora perlu kanggo ngresiki munggah kekacoan - 3 dryers lan 1 Tu22 sak konflik fleeting iki isih dijupuk mudhun dening Zhorzhiks. Ing tangan liyane, kelas master ing exaggerating losses mungsuh dening nomer nggawa menyang titik absurdity iku dipercaya migunani kanggo xoxlams - padha dhewe guru ing Piandel nomer. Ing sawetara mbucal sampah lokal, siji Svido-masturbator kasebar yen "wol katun ing Suriah perang karo apa sing ditinggalake sawise kalah ing Donbass." Aku pracaya iku iki hubbies sethitik sing shoved menyang sirahe. Ing sisih katelu, maneh, mesthine, guyonan chimerical muncul babagan nggawe blok militer-politik paling kuat (OMG!) Georgia-Moldova-Ukraina kanthi tujuan utamane kanggo ngempet wilayah sing ilang supaya pindhah saka status " gelo" kanggo "kita siyap kanggo gabung NATO!"
    IMHO.
  54. +4
    20 Oktober 2015 15:01
    Sawetara jenis lelucon universal. Sapa sing mulang sapa lan apa, lan tumindak utama ora penting, asile ora ngganggu.
  55. +1
    20 Oktober 2015 15:07
    mung siji-sijine sing bakal diwulangake wong Georgia dill yaiku kepiye prajurit loro bisa pas ing batang Zhiguli nalika mlayu))))))))))
  56. +2
    20 Oktober 2015 15:10
    Field Marshal Pauls (penulis Operasi Barbarossa - rencana invasi Jerman kanggo USSR) diundang kanggo menehi ceramah
    ing Akademi Staf Umum, Pauls mangsuli "Jerman kalah perang, apa sing bisa dakwulangake marang para pemenang"
    Sejarah ora diwulangake, nanging disinaoni. Dill ora bisa ndeleng iki.
  57. +1
    20 Oktober 2015 15:18
    Aku ora ngerti soko. Sawise kabeh, wong Ukrainia wis duwe siji sing mulang saben wong kanggo nyedhot lan ngunyah dasi. Aku nyoba kanggo kabeh bangsa. Wis padha muncul durung?
  58. +1
    20 Oktober 2015 15:21
    Ya cah, sampeyan wis kesel duwe pit, amarga sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo uwal mlaku! ngguyu
  59. +2
    20 Oktober 2015 15:21
    Wong Georgia mbutuhake gunung sing ukurane urip kanggo nuduhake pengalaman.
  60. +1
    20 Oktober 2015 15:22
    U.r.o.d bakal ngajari wong aneh supaya katon luwih medeni. Nanging, ora ana sing nyenengake ing rong negara murtad iki.
  61. +1
    20 Oktober 2015 16:12
    Ya, Gusti Allah ngalang-alangi instruktur! Kita mlayu dhéwé lan padha bisa mulang sampeyan.
  62. +1
    20 Oktober 2015 16:29
    Saka prajurit Georgia, saka cangkang ...
  63. +1
    20 Oktober 2015 16:31
    Kok ana raine sing melankolis? Ketoke kesel mlumpat tali.
    Ora mungkin ora ngerti yen iki kabeh dina Sabat pungkasan.
  64. +2
    20 Oktober 2015 16:45
    Aku maca judhul. Nyengir. Aku ora maca maneh. Hello everyone saka Belarus. )
  65. 0
    20 Oktober 2015 17:08
    Ya, sawise operasi militer ing Agustus 2008, informasi kasebut bisa nyebabake ngguyu. Yagene wong Georgia padha mlayu? Ya, amarga ora ana Bebener ing mburine. Kaya prajurit Nazi ing Donbass. Iku ing 41-45 sing Rusian Ukraina, Georgia lan kabeh wong wis rampung Feat Pundhak kanggo Pundhak. Nanging wong-wong sing ngiyanati kabeh iki ora bakal weruh sukses ing urusan militer. Ora bakal ana pitulungan saka Gusti Allah kanggo wong-wong mau. A. Suvorov ndedonga sadurunge perang. Nanging Gusti Allah nunggil karo wong-wong sing ana ing mburi Bebener lan Katresnan, lan ora sengit lan ala.
  66. VP
    +2
    20 Oktober 2015 17:45
    Iku katon kaya jumper wis rampung edan yen padha nyewa Georgian minangka guru, kang Federasi Rusia kicked ing sawetara dina.
    Aku pancen ora ngerti logika. Kajaba padha nglakoake sawetara jinis nglereni gabungan saka adonan Western.
  67. +2
    20 Oktober 2015 18:34
    Ya, dheweke bakal nuduhake pengalamane. ngguyu
  68. +2
    20 Oktober 2015 18:51
    Elok tenan pakaryanmu, Dhuh Gusti, wong-wong sing digebugi nyritakake pengalamane karo sing luwih akeh. prajurit
  69. +1
    20 Oktober 2015 19:24
    Apa iki sawetara jinis lelucon anyar?
  70. +1
    20 Oktober 2015 19:36
    Pengalaman mbuwang senjata, peralatan, kanca sing tatu, kanthi cepet ganti klambi wanita lan mlayu menyang Tbilisi nguwuh "Rusia teka" ngguyu pengalaman sing perlu banget kanggo para pahlawan negara 404 lol
  71. +1
    20 Oktober 2015 19:51
    Mekaten, sawise maca warta kaya mengkono, ngguyu ilang lan nangis. Sisa senggolan... nglirik
  72. +1
    20 Oktober 2015 20:19
    Pengalaman iki mung bakal entuk manfaat kanggo kita. Ayo padha sinau, ora perlu ngguyu wong miskin.
  73. Komentar wis dibusak.
  74. +3
    20 Oktober 2015 20:35
    Padha diwulang:
    1. Amerika.
    2. wong Georgia.
    3. Inggris.
    4-5-6. kesasar.
    7. Aku ora kelingan.
    Emban pitu duwe anak tanpa mripat, mripat siji ...
  75. +1
    20 Oktober 2015 20:37
    Pisanan aku maca kanggo Viktor Muzhelezhenko.
  76. +1
    20 Oktober 2015 21:36
    Ayo padha mulang apa sing dikarepake. Lan kita bakal gnaw ing wiji lan nonton piwulang kasebut kanthi teliti.
  77. +3
    20 Oktober 2015 21:47
    Georgia bakal seneng nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina

    Pak Saakashvili wis dibagi. Saiki kita ngenteni transfer katrampilan operasional-taktis
    Ing foto: Senjata Amerika sing ditinggalake dening wong Georgia sing dilatih dening wong Amerika ing taun 2008.
  78. 0
    21 Oktober 2015 06:21
    guyon...
  79. 0
    21 Oktober 2015 15:16
    Kutipan saka avvg
    Georgia bakal nuduhake "pengalaman pertempuran" karo Ukraina - Cara mbuwang senjata lan mlayu saka medan perang.

    Mesthi, padha duwe soko kanggo nuduhake ... Ana punishers, sawetara liyane. Ing babagan operasi militèr, iku pancen omong kosong, nanging bisa nyritakake babagan mateni warga sipil.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"