Iran nguji sistem radar anyar sajrone latihan

31
Ing latihan skala gedhe "Muharram", sing saiki ditindakake ing sisih kulon Iran, ing kahanan sing cedhak karo pertempuran, sistem radar Fatah-14 anyar digunakake kanggo pisanan, laporan. kompleks industri militer karo link kanggo Press TV.

Iran nguji sistem radar anyar sajrone latihan
Foto arsip

"Sajrone maneuvers sing ditindakake ing sisih kulon lan lor-kulon Iran, dina iki, kanggo pisanan, sistem radar Fatah-14 anyar digunakake, jarake 600 kilometer. Bisa ndeteksi target udara mungsuh sing cilik ing dhuwur sing signifikan, "ujare saluran kasebut ing pratelan.

Laporan kasebut nyathet yen "radar Fatah-14 bisa disambungake kanthi cepet menyang jaringan markas kanggo ngirim informasi sing ditampa, bisa dipindhah kanthi cepet lan disebarake ing teater operasi."

Jinis instalasi iki pisanan ing Timur Tengah. "Amarga resistensi dhuwur kanggo tumindak perang elektronik mungsuh, bisa diarani radar minangka salah sawijining sing paling apik sing digunakake ing wilayah kasebut nalika nuntun misil," ujare materi kasebut.
  • www.military.ir
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

31 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    20 Oktober 2015 16:48
    We are rembugan kene ngendi salinan S-300 teka saka Iran, nanging padha gedhe, padha ora turu ing apa-apa.
    1. +9
      20 Oktober 2015 16:53
      Inggih rampung. Teknik kita disalin kanthi cepet. Kita miwiti karo torpedo roket Shkval, banjur OTR digawe ing basis saka Iskander, saiki radar saka Triumph.
      Iki nuduhake yen negara kasebut duwe potensial teknik serius lan tenaga kerja sing trampil. Pendhidhikan sing prayoga.
      Kader mutusake kabeh (s).
      Tomkets lan MiG-29s lawas uga dijaga supaya bisa digunakake, sanajan iki ora tanpa partisipasi yen modernisasi ditindakake. Nanging RVV tinimbang "Phonix" padha sculpted piyambak lan pantes.
      1. +2
        20 Oktober 2015 17:00
        Kutipan saka Thronekeeper
        Negara kasebut nduweni potensi teknik serius lan tenaga kerja sing trampil. Pendhidhikan sing prayoga.

        Lan iku, pendidikan, ora tanpa partisipasi kita. Lan kene sampeyan, kita ora duwe apa-apa karo. Lan ing kene mung cetha ilmu kita karo sistem pendidikan, panyebaran basa Rusia, banjur kabeh dadi lancar. Aku iki nggawe cetha.
        1. +2
          20 Oktober 2015 17:08
          Aku ora ngomong babagan iki. Iku ing tatanan saka tatanan Iran sing USSR lan Federasi Rusia main peran anjog. Lan padha nggawa wong sistem Soviet, kang kita, sayangé, mboko sithik nilar. Kajaba iku, dheweke nggawa kabeh kompleks - kejuruan-teknis-teknologi-dhuwur.
          Wis bubar wiwit metokake woh, nanging apa.
          China lan India uga nggawe industri pertahanan ing sistem pendidikan kita.
          Plus latihan personel engineering lan militer ing universitas Rusia. Malah nalika Iran lan aku ora mung kanca, nanging X-31P dites ing Hawks, lan Hussein diwenehake karo voor paling anyar.
          Kerjasama karo Hindu lan teko uga kuno, kaya karo wong Arab.
          1. 0
            20 Oktober 2015 20:05
            Ora ana negara sing bisa nindakake tanpa ijol-ijolan teknologi saiki - globalisasi. Conto paling striking padha USA - padha "ngimpor" ilmuwan saka kabeh ndonya, lan sawise ambruk USSR padha nampa kabeh - pembangunan paling anyar - siap-digawe mesin RD-180, ilmuwan enom paling janjeni dipeksa kanggo. mlayu saka "demokratisasi - privatisasi" ing endi wae - sanajan kanggo segara - utamane amarga mbayar.

            Iran, ing sisih liya, ana ing posisi sing angel - menyang AS, dheweke ngumumake blokade - lan AS minangka master jagad sawise runtuh USSR (kaya Roma biyen)

            Yaiku, jagad iki berkembang bebarengan - lan Iran diisolasi - lan ing kahanan kaya ngono angel ditindakake - umpamane, mbayangno yen sampeyan mung ana ing pulo kasebut lan sampeyan dhewe kudu ngumpulake mobil saka "klapa" tanpa kontraktor. lan komponen utawa apa?

            Nanging, Iran bisa urip, ora sujud ing Kulon, Saudis lan Israel, malih, pratondho GDP sawijining ora Samsaya Awon saka Turki (negara sing padha ing kabeh babagan), nalika Turki ana ing regime bangsa di senengi - lan Iran ana ing blokade

            Nanging blokade kasebut migunani - Iran bisa mandiri (kaya USSR mini) ngembangake teknologi lan pangembangane dhewe.

            Nanging ing wilayah tombol, mesthi, wong temenan mbantu - aku "dosa" marang Korea Utara, banjur China, mbokmenawa Rusia diwenehake minangka (sadurunge - sadurunge acara paling anyar) sekutu didhelikake Iran. Lan babagan teknologi senjata pertahanan udara, umume, iki mbokmenawa kabeh Rusia. Saiki - bisa dingerteni - topeng wis dibuwang - Rusia de facto ngakoni yen iku sekutu Iran lan Suriah. Hugo Chavez uga menehi Iran F-16 sing siap digawe kanggo kabeh wong. Dheweke uga nembak drone - padha nandur.

            Akeh teknologi Rusia (ora kudu langsung gegandhengan karo senjata - contone, kanggo industri pertambangan utawa alat mesin Rusia, lan sapiturute) bisa liwat kita - Kazakhstan - wiwit ing taun-taun pungkasan, kekancan kita karo pepadhamu saya tambah akeh lan kuwat - lan proyek bebarengan ora Samsaya Awon saka ing dina Uni, lan Kepemimpinan negara kita "ing short leg"
      2. 0
        20 Oktober 2015 17:37
        Radar prasaja, iki dudu sistem pertahanan udara. Jarak dawa ora dadi masalah. Pitakonan yaiku - apa radar iki bisa digunakake ing lingkungan gangguan minimal?
        1. 0
          20 Oktober 2015 21:36
          Prestasi kompleks industri militer Iran minangka conto sing jelas babagan kesempatan gedhe negara kasebut tanpa korupsi, sanajan ana sanksi lan ekonomi rata-rata.
          Ing babagan Rusia, kawicaksanan Barat sing disetujoni luwih licik. padha mblokir akun lan bank-bank mung wong-wong sing nguber kawicaksanan resmi kanggo kapentingan Rusia, birokrat saka tingkat tengah lan ngisor isih quietly melu ing korupsi lan mbatalake dhuwit menyang akun manca.
    2. +2
      20 Oktober 2015 16:53
      Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep .. Rusia mbantu sethithik! Iran lan Suriah, sampeyan kudu numpes bacchanalia iki ..
      1. +2
        20 Oktober 2015 17:00
        Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep ..


        Saiki wakil negara Israel bakal nyumbang kanggo ngutuk IRAN ...
        politisi ISRAEL ora seneng nguatake IRAN.

        Penting banget kanggo Iran ningkatake angkatan bersenjata supaya bisa nahan kompetisi kanggo pengaruh ing TIMUR TENGAH .... sing bakal ditindakake dening ISRAEL lan ARAB SAUDI lan AS lan sekutu-sekutune kanthi ngatur sanksi marang IRAN.
        1. +2
          20 Oktober 2015 18:05
          Quote: LYOKHA padha
          Saiki wakil negara Israel bakal nyumbang kanggo ngutuk IRAN ...

          Ora, padha "modestly bisu", wis nyedhiyani kabeh iki kanggo Saudis .. Saiki lagi blackmailing wong ... Lan yen kita melu Rusia lan uncalan mati kabeh informasi ..? Saudi terus-terusan numpak menyang Moskow lan Netanyahu uga ... (ora ketompo carane perang ing Istana Kremlin ...)))) keprungu
      2. 740
        0
        20 Oktober 2015 17:57
        Quote: MIKHAN
        Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep .. Rusia mbantu sethithik! Iran lan Suriah, sampeyan kudu numpes bacchanalia iki ..

        Meehan, kowe wis ngombe kir sing diobong maneh apa????????????????????? mandheg
        Apa setan saka jasa negara kita disepelekake????????????????????? wong bodho
        Ora isin???????????????????????????? negatif
        Saiki kabeh wong ndeleng Rusia kanthi pangarep-arep, umume, kaya biasane sad
        1. +1
          20 Oktober 2015 18:11
          Kutipan: 740
          Quote: MIKHAN
          Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep .. Rusia mbantu sethithik! Iran lan Suriah, sampeyan kudu numpes bacchanalia iki ..

          Meehan, kowe wis ngombe kir sing diobong maneh apa????????????????????? mandheg
          Apa setan saka jasa negara kita disepelekake????????????????????? wong bodho
          Ora isin???????????????????????????? negatif
          Saiki kabeh wong ndeleng Rusia kanthi pangarep-arep, umume, kaya biasane sad

          Apa jenis "" iki? Saliyane ing Timur Tengah lan Ukraina, Rusia duwe arah serius! Kita kabeh ngerti apa lan ngapa lan tumindak kaya sing dikarepake! hi histeria opo..? nglirik
          1. +1
            20 Oktober 2015 18:17
            Quote: MIKHAN
            Saliyane ing Timur Tengah lan Ukraina, Rusia duwe arah serius!

            Vitaly sehat! Wis pirang-pirang taun ora weruh. Karya njupuk kabeh. Inggih, pikiran sampeyan, Ukraina wis dilalekake utawa ngetung ... Suriah, teroris, migran Eropa ... Ora ana liyane babagan Ukraina. Kelalen.
            1. +2
              20 Oktober 2015 18:35
              Kutipan: Nikoha.2010
              Quote: MIKHAN
              Saliyane ing Timur Tengah lan Ukraina, Rusia duwe arah serius!

              Vitaly sehat! Wis pirang-pirang taun ora weruh. Karya njupuk kabeh. Inggih, pikiran sampeyan, Ukraina wis dilalekake utawa ngetung ... Suriah, teroris, migran Eropa ... Ora ana liyane babagan Ukraina. Kelalen.

              Salam..! Bener, diwilang kaya ngono ... Aku elinga Chechnya, padha lali bab sing padha lan kita mulang wong-wong mau! Iku mung tega kanggo industri lan potensial ilmiah Ukraina .. Padha buyar lan kabeh wong nyerah ..! Kita bakal terus mirsani ... Lan kita malah bisa "bang "... (yen sampeyan njaluk impudent bubut)))))) hi
              1. +1
                20 Oktober 2015 18:45
                Quote: MIKHAN
                Aku elinga Chechnya, padha lali bab sing padha lan kita mulang

                ))) Tritely nyogok wong-wong sing padha nglawan Wahhabisme))) Allah Menehi iku frase kanggo alesan)))
          2. 740
            0
            20 Oktober 2015 18:41
            Quote: MIKHAN
            histeria opo..?

            Ora ana histeria, ora ana sing nulis omong kosong. Iran lan Assad ora bakal nindakake apa-apa dhewe.
      3. +1
        20 Oktober 2015 18:43
        Quote: MIKHAN
        Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep.


        Saka mabuk apa Timur Tengah Sunni ndeleng Iran kanthi pangarep-arep? Apa sampeyan wis tau menyang Iran, Vitaly? Hukum sing padha karo negara-negara Timur Tengah. Mung Syi'ah ing wilayah kasebut sing bisa ndeleng Iran kanthi pangarep-arep. Aja umum wilayah kasebut.
        1. +1
          20 Oktober 2015 18:59
          Quote: sepi
          Quote: MIKHAN
          Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep.


          Saka mabuk apa Timur Tengah Sunni ndeleng Iran kanthi pangarep-arep? Apa sampeyan wis tau menyang Iran, Vitaly? Hukum sing padha karo negara-negara Timur Tengah. Mung Syi'ah ing wilayah kasebut sing bisa ndeleng Iran kanthi pangarep-arep. Aja umum wilayah kasebut.

          Rusia bakal mulihake tatanan ..Senyap! Lan ora perduli sapa sing kaya kopiah (sorban) miring..! keprungu Iki bab sing dadi sepi.. Lan graters agama sampeyan, kita ora peduli! Kita bakal mbangun kabeh wong lan meksa supaya urip kanthi tentrem!
          1. +2
            20 Oktober 2015 19:46
            Quote: MIKHAN
            Rusia bakal mulihake tatanan ..


            Iku luwih apik kanggo nyelehake pesenan iki ing omah))
          2. +1
            20 Oktober 2015 19:53
            Quote: MIKHAN
            .Lan graters agama sampeyan, kita ora peduli!


            Ojo dumeh Mihan, mung ora peduli. Kita ora duwe kontradiksi agama karo sapa wae. Nanging sampeyan, ing wong Siria, melu konflik agama ing sisih salah siji pihak. Wektu bakal ngomong apa sing bakal teka saka iki.
            1. +1
              20 Oktober 2015 20:33
              Quote: sepi
              Quote: MIKHAN
              .Lan graters agama sampeyan, kita ora peduli!


              Ojo dumeh Mihan, mung ora peduli. Kita ora duwe kontradiksi agama karo sapa wae. Nanging sampeyan, ing wong Siria, melu konflik agama ing sisih salah siji pihak. Wektu bakal ngomong apa sing bakal teka saka iki.

              Ya, kita bakal udan kabeh .. Kita ngerti kabeh konflik iki! Pengalaman sing apik .. hi
              1. 0
                20 Oktober 2015 20:40
                Quote: MIKHAN
                Ya, kita bakal udan kabeh .. Kita ngerti kabeh konflik iki! Pengalaman sing apik ..

                Lan miturut prinsip apa sampeyan bakal udan? Maksudku, udan saben wong utawa pilih piye wae sampeyan bakal udan wong lan sing ora worth iku? nglirik
                1. +1
                  20 Oktober 2015 21:10
                  Quote: Hello
                  Quote: MIKHAN
                  Ya, kita bakal udan kabeh .. Kita ngerti kabeh konflik iki! Pengalaman sing apik ..

                  Lan miturut prinsip apa sampeyan bakal udan? Maksudku, udan saben wong utawa pilih piye wae sampeyan bakal udan wong lan sing ora worth iku? nglirik

                  Inggih, mung ana siji prinsip ... Banjur kita bakal ngerti! hi Dipriksa! keprungu
                  1. 0
                    21 Oktober 2015 10:56
                    Aku ing esuk ing sirah sober, pikirane bakal luwih wicaksana ... Muga-muga ora akeh sing bakal maca pertimbangan sampeyan iki.
              2. +1
                20 Oktober 2015 20:46
                Quote: MIKHAN
                Ya, kita bakal udan kabeh .. Kita ngerti kabeh konflik iki! Pengalaman sing apik ..


                Milyar wong sing Sunni, nanging dudu Wahabi, kudu dibasahi. Wahabi minangka masalah sing kapisah. Dadi, dheweke ora ngatur barang. Vitaly, apa sampeyan ora bosen ngomong ing ndhuwur sirah? statements kuwi ora ing kompetensi Panjenengan. Mayuta-yuta Sunni manggon ing Rusia. Apa sampeyan bakal udan wong-wong mau uga?)))) Malah Israel, senadyan konflik meh 70-taun-lawas, malah ora tau ngandika sing padha bakal udan kabeh Muslim ing a baris .. Sampeyan ora grapyak, sampeyan manggon ing euforia saka sukses lokal pisanan.
        2. 0
          21 Oktober 2015 10:46
          Quote: sepi
          Quote: MIKHAN
          Iran saiki ndeleng sampeyan kabeh Timur Tengah kanthi pangarep-arep.


          Saka mabuk apa Timur Tengah Sunni ndeleng Iran kanthi pangarep-arep? Apa sampeyan wis tau menyang Iran, Vitaly? Hukum sing padha karo negara-negara Timur Tengah. Mung Syi'ah ing wilayah kasebut sing bisa ndeleng Iran kanthi pangarep-arep. Aja umum wilayah kasebut.

          Ora usah nyumerepi mie!Piye carane Iran bisa disamakan karo Kuwait, Qatar, Saudi?! Sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan omongake, utawa sampeyan sengaja nyebar informasi sing salah. Lha, Timur Sunni iki kosong lan terus ndeleng kanthi pangarep-arep ing Amerkos ...
          1. 0
            21 Oktober 2015 17:05
            Kutipan saka Otshelnik
            Ora usah nyumerepi mie!Piye carane Iran bisa disamakan karo Kuwait, Qatar, Saudi?! Sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan omongake, utawa sampeyan sengaja nyebar informasi sing salah. Lha, Timur Sunni iki kosong lan terus ndeleng kanthi pangarep-arep marang Amerkos..


            Aku wis kaping pirang-pirang menyang Iran lan aku ngerti apa sing dakkandhakake, fanatisme sing padha, mung Syiah, hukum sing padha konyol, babagan informasi sing salah, aku luwih ngerti wilayah kasebut, aku luwih ngerti bangsa tinimbang sampeyan, sanajan kasunyatane. yen sampeyan wong Azerbaijan kaya aku.
    3. 0
      20 Oktober 2015 23:55
      meneng aja, nuduhake mung apa wis siyap, lan ora blah blah, minangka kita duwe sawetara purun banget tanggung jawab.
  2. +3
    20 Oktober 2015 16:48
    Apa kemajuan diamati ing prestasi ilmuwan Iran lan gunsmiths ing wektu relatif cendhak ... Where sing prasyarat? Iku dhewe?
  3. +2
    20 Oktober 2015 16:49
    Amer ora bakal kaya iki, carane nggawe, nanging padha ora takon hegemon, Aku bungah kanggo wong Iran, padha ngembangaken ekonomi dhewe.
    1. +2
      20 Oktober 2015 16:56
      Kutipan saka catalonec2014
      Amer ora bakal kaya iki, carane nggawe, nanging padha ora takon hegemon, Aku bungah kanggo wong Iran, padha ngembangaken ekonomi dhewe.

      Ya, nanging wong Yahudi bakal bungah. lol
  4. +2
    20 Oktober 2015 16:49
    Kita bisa seneng karo sekutu kita ing Suriah. Senadyan kabeh sanksi, dheweke nggawe peralatan anyar. Dheweke kanthi teknis nglengkapi maneh.
  5. 0
    20 Oktober 2015 16:50
    Wong Tionghoa sing apik, padha mbantu dompet hi
  6. +1
    20 Oktober 2015 16:52
    Ayo padha berkembang kanthi teknis, yen ana, dheweke bakal ngelingake kita saka garis lintang kidul lan nutupi kita (yen dumadakan ana kedadeyan).
    1. 0
      20 Oktober 2015 16:54
      Kita katon tanpa Iran kabeh ombenan
  7. 0
    20 Oktober 2015 16:53
    Iran nduweni wilayah sing bisa dibandhingake karo Turki lan S. Arabia. Mesthi wae dheweke kudu bisa mbela awake dhewe. Uga, Israel ora mandheg ngarahake fasilitas nuklir. IMHO dheweke duwe situevina sing luwih adhem tinimbang kita. Kita kaya Iran lan Suriah kudu tetep bebarengan.
  8. 0
    20 Oktober 2015 17:00
    Saiki dheweke bakal protes ing kahanan nyata - saiki akeh wong sing mabur ing Suriah, kita bakal madhangi saka segara lan saka angkasa, Iran saka darat. Kabeh data bakal luwih akurat.
  9. 0
    20 Oktober 2015 17:11
    Dheweke nulis akeh babagan pemuda.
    1. 0
      20 Oktober 2015 17:51
      Kutipan saka tyras85
      Dheweke nulis akeh babagan pemuda. Inovasi ing bidang kemampuan pertahanan RUSIA. Asring ora entuk perhatian sing "pantes", utawa mung kanthi _0_. Wektu ngomong.

      lan apa sisih muda Rusia kanggo sukses salinan-tempel Iran?
      Kutipan saka tyras85
      .Sapa sing dadi masa depan negara - pemuda, melek, patriotik, citra

      Aku weruh T9 bisa digunakake. Nanging pikirane kuat. Utas ora babagan iku, bener.
  10. 0
    20 Oktober 2015 17:14
    Iran bakal dadi negara sekuler maneh. Lan iki apik kanggo kabeh wong Iran.
    1. 0
      20 Oktober 2015 17:44
      Kutipan saka Shuttle
      Iran bakal dadi negara sekuler maneh. Lan iki apik kanggo kabeh wong Iran.

      lucu. Lan saiki, miturut pendapat sampeyan, Iran minangka conto negara teokratis?
      1. 0
        20 Oktober 2015 18:09
        Kutipan saka Das Boot
        Kutipan saka Shuttle
        Iran bakal dadi negara sekuler maneh. Lan iki apik kanggo kabeh wong Iran.

        lucu. Lan saiki, miturut pendapat sampeyan, Iran minangka conto negara teokratis?

        Apa sampeyan ngomong babagan kanca? Wong-wong mbokmenawa pengin kebebasan pribadi supaya ora ngethok sirahe kaya ngono. Lan sampeyan ngomong babagan teokrasi lan rezim sekuler ...
        1. 0
          20 Oktober 2015 18:18
          Kutipan: Nikoha.2010
          Apa sampeyan ngomong babagan kanca?

          Apa sampeyan ngomong babagan? Ing Iran lan liya-liyane

          Kutipan: Nikoha.2010
          panggedhe

          aja ngethok ing dalan.
          Lan, nyatane, apa
          Kutipan: Nikoha.2010
          kamardikan pribadi

          pidato? Apa masalah karo kebebasan pribadi ing Iran?
          1. +2
            20 Oktober 2015 18:50
            Kutipan saka Das Boot
            Apa masalah karo kebebasan pribadi ing Iran?

            tetep ing Iran lan mung nyoba kanggo lumaku ing jejere sawetara wong wadon sing malah ora ngerti. Nalika wong lanang saka IRGC nyekel sampeyan lan panas bali karo 80 jotosan saka tongkat, banjur takon pitakonan iki "Apa masalah karo kabebasan pribadi. ing Iran"))
            1. 0
              21 Oktober 2015 11:05
              Quote: sepi
              Kutipan saka Das Boot
              Apa masalah karo kebebasan pribadi ing Iran?

              tetep ing Iran lan mung nyoba kanggo lumaku ing jejere sawetara wong wadon sing malah ora ngerti. Nalika wong lanang saka IRGC nyekel sampeyan lan panas bali karo 80 jotosan saka tongkat, banjur takon pitakonan iki "Apa masalah karo kabebasan pribadi. ing Iran"))

              Rungokna sedulur sebangsane, mandeg GATE!!! Aku ora ngerti sekte apa sampeyan, nanging Gates ora apik. Lan sapa sing ngandhani yen wong lanang saka IRGC mlaku-mlaku ing dalan lan njaga wanita?) Bangunan kasebut dirancang kanggo nglindhungi Revolusi Islam Iran lan penaklukane [8] (miturut keputusan Dewan Pertahanan Tertinggi, Korps Pengawal Revolusi Islam (IRGC) "mbantu tentara kanggo nglindhungi kamardikan, integritas wilayah negara lan negara. sistem republik Islam"), nyebar dominasi Islam ing Republik Islam Iran (IRI) ing framework saka Konstitusi saiki, terus-terusan mromosiaken implementasine gagasan Muslim ing donya, combating "unsur subversif ing Republik Islam Iran. sing nentang revolusi Islam", nindakake operasi nylametake yen ana bencana alam, mbantu pasukan ketertiban umum, kalebu kanggo njamin keamanan institusi negara, tokoh agama lan politik, bantuan kanggo badan intelijen lan intelijen, nguatake pasukan bersenjata Iran kanthi kerjasama karo unit tentara, nggawe lan latihan militer milisi rakyat - basij.


              Dumadi saka darat, laut, angkatan udara lan milisi rakyat. Ing taun 1988, gunggunge luwih saka 350 ewu wong.
              1. 0
                21 Oktober 2015 17:07
                Kutipan saka Otshelnik
                Rungokno sedulur sebangsa, stop GATE!!


                Apa sampeyan lungguh ing Rusia lan nuduh aku ngapusi?))) Apa sampeyan wis tau ana ing kana? Kabeh sing sampeyan tulis saka Wikipedia. Sampeyan Iranisku.
      2. +2
        20 Oktober 2015 18:47
        Kutipan saka Das Boot
        lucu. Lan saiki, miturut pendapat sampeyan, Iran minangka conto negara teokratis?

        Apa sing lucu? Iran iku negara teokratis sing diatur dening hukum syariah, aneh yen sampeyan ora ngerti iki.
        1. +1
          20 Oktober 2015 19:41
          Quote: sepi
          Kutipan saka Das Boot
          lucu. Lan saiki, miturut pendapat sampeyan, Iran minangka conto negara teokratis?

          Apa sing lucu? Iran iku negara teokratis sing diatur dening hukum syariah, aneh yen sampeyan ora ngerti iki.

          Nah, piye carane sampeyan bisa boot ... Kesepian? Padha mlayu langsung ... Lan aku komunikasi karo boot, pancake angkoro.)))) Ana akeh wong saiki .. Lan apa sing kudu aku lakoni? Aku kadang ngomong... keprungu
          1. 0
            20 Oktober 2015 19:50
            Quote: MIKHAN
            Nah, piye carane sampeyan bisa boot ... Kesepian? Langsung mlayu

            Aku ora mlayu.. nanging aku mung mlebu kanthi periodik.. Ora bisa lungguh kabeh wektu.. Ana penyelam lan wong sing ora kompeten ing kene. Lagi males malah mriksa saka macem-macem sumber ngendi lan apa negara lan wong sing dimaksud yaiku.. saka ngendi.
            1. +1
              20 Oktober 2015 20:25
              Quote: sepi
              Quote: MIKHAN
              Nah, piye carane sampeyan bisa boot ... Kesepian? Langsung mlayu

              Aku ora mlayu.. nanging aku mung mlebu kanthi periodik.. Ora bisa lungguh kabeh wektu.. Ana penyelam lan wong sing ora kompeten ing kene. Lagi males malah mriksa saka macem-macem sumber ngendi lan apa negara lan wong sing dimaksud yaiku.. saka ngendi.

              Ojo terlalu gelo karo aku .. Sampeyan iku wong sing ngomong sing apik! Sampeyan nggawe sampeyan mikir lan ngerti carane pin munggah subtly .. hi
              1. +2
                20 Oktober 2015 20:52
                Quote: MIKHAN
                Ojo terlalu gelo karo aku .. Sampeyan iku wong sing ngomong sing apik! Sampeyan nggawe sampeyan mikir lan ngerti carane pin munggah subtly ..


                Demi Gusti, Vitaly, aku ora tau gelo karo sampeyan lan aku ora gelo! Saben uwong cenderung mikir kanthi cara dhewe. Aku bakal ngandhani sampeyan siji perkara. Sampeyan ora kudu ngomong 100% kanthi afirmatif babagan apa sing ana hubungane karo politik. padha hi
    2. 0
      20 Oktober 2015 18:03
      Kutipan saka Shuttle
      Iran bakal dadi negara sekuler maneh.

      Iki nalika rok mini bakal digunakake :-)
  11. -1
    20 Oktober 2015 17:31
    Iran minangka siji-sijine negara sing bisa nyegat drone Amerika. Ora perlu downvote, aku ngerti tanpa sampeyan spesialis kita kerja ing kana.
  12. 0
    21 Oktober 2015 06:42
    Quote: sepi
    Nalika wong lanang saka IRGC nyekel sampeyan lan nggebug mburi kanthi 80 jotosan saka tongkat,

    Apa perlu kanggo nggawe iki?
    Ana aturan etika nasional ing Iran (wong lanang numpak ing ngarep bis, contone). Nanging ora digawa menyang titik absurd, ing Tehran, kabeh payon bangunan omah dilapisi piring satelit. Kafe mbukak ing wayah awan, yen sampeyan pengin mangan - mlebu, mung kanggo kesopanan jendhela disegel, lan ora ana wong lanang saka IRGC.
    Regime ayatoll dianggo, paling kamungkinan, minangka badan protèktif saka kabeh limo euro-revolusi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"