American FA-18 tabrakan ing sisih wétan Inggris

65
Pejuang Amerika FA-18 tabrakan ing sisih wétan Inggris, laporan RIA News Pesen dina iki saka Sky News.

American FA-18 tabrakan ing sisih wétan Inggris


"Pilot kasebut bisa metu. Kacilakan kasebut kedadeyan ing Suffolk sakcepete sawise pesawat mabur saka Pangkalan Angkatan Udara Lakenheath, sing uga dadi tuan rumah pesawat militer AS.

Salah sawijining saksi mata ngandhani wartawan yen "pesawat kasebut njeblug ing udhara." Ora ana laporan korban jiwa ing antarane populasi. Miturut sawetara laporan, pesawat kasebut nabrak lapangan sing adoh saka bangunan omah.
  • AP Photo/Gary C. Knapp
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

65 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. + 34
      21 Oktober 2015
      Minus siji... hi
      1. +8
        21 Oktober 2015
        F / A-18, oh ayu! More falls kaya iki ... ya am
        1. + 27
          21 Oktober 2015
          Ing sadawane dalan, aku dadi ora sensitif, sawise maca artikel kasebut aku mesem jahat ... ora ana simpati kanggo "mitra Kulon" ...
          1. +8
            21 Oktober 2015
            Reaksi sing padha ing peternakan kolektifku.
            1. +5
              21 Oktober 2015
              Tes GeyroPRO mlaku kanthi apik.
              Pilot target dianugerahi popok sing resik.

              ngguyu
          2. +5
            21 Oktober 2015
            Lan apa sing ditindakake F-18 ing Inggris Raya? Lan aku kelingan kabeh, keagungan Inggris ing jaman biyen, saiki dadi wilayah sing dikuwasani utawa negara AS.
          3. +1
            21 Oktober 2015
            Kutipan: Sasha 19871987
            mesem licik.

            Lan yen pilot mati, sampeyan bakal ngguyu banter? Kita bungah amarga kacilakan pesawat wong liya lan ora ana sing normal (mung nggambarake kahanan sing ana hubungane karo papan kita lan reaksi Amerika). Paling ora nganti kita mungsuh karo Negara. Yaiku, kita ora gelut terang-terangan.
            Lan, saliyane, Banshee dhawuh supaya toleran marang para pamaca manca lan ora nyinggung perasaan patriotik. Bener khusus kanggo wong Bulgaria lan Israel. Nanging, yen ngono, aku bakal toleran karo Amerika. Hey Roman! Aku toleran! eseman
            1. +3
              21 Oktober 2015
              Kutipan saka Penetrator
              Hey Roman! Aku toleran!


              Rungokake, Dear Andrey, iki kaping pindho ing minggu iki. Sampeyan bakal terbiasa, sayangku. wassat hi
              1. -1
                21 Oktober 2015
                Kutipan: Vladimir 1964
                Sampeyan bakal terbiasa, sayangku.

                Vladimir, iki carane aku nambah Zen sandi. ngguyu
                1. +2
                  21 Oktober 2015
                  Kutipan saka Penetrator
                  Vladimir, iki carane aku nambah Zen sandi


                  Inggih, kula badhe ngandika langsung, yen aku kuwatir, Dear Andrey. wassat hi
                  1. +2
                    21 Oktober 2015
                    Kutipan: Vladimir 1964
                    Lha, aku langsung ngomong, yen ora kuwatir

                    Ora, aku iki kecanthol dening jubilation dina iki liwat pati saka pilot Amérika. Bapakku minangka mantan pilot tempur lan sajrone layanan dheweke ngalami rong kasus kegagalan peralatan sing serius, nalika kabeh instruksi penerbangan mbutuhake pesawat kasebut ditinggal. Nanging, loro-lorone nylametake mobil kasebut. Mungkin wong mlarat iki uga ditarik nganti pungkasan, nanging malaekat wali dheweke bingung nalika iku ...
                    1. +2
                      21 Oktober 2015
                      Kutipan saka Penetrator
                      ya, malaikat penjaga dheweke bingung nalika iku ...

                      Aku ora guyon, Andrei, akeh wong sing ngalami kesenengan saka apa sing kedaden duwe idea saka urip ing tingkat saka iPhone lan hamburger, supaya ora njupuk kanggo ati. prajurit hi
                      1. +2
                        21 Oktober 2015
                        Kutipan: Vladimir 1964
                        dadi ojo digatekake

                        Ya, aku ora peduli. Senajan iku piye wae mboten umum kanggo profesional militèr (minangka akeh wong posisi piyambak ing situs iki) kanggo bungah liwat losses non-pertempuran mungsuh potensial ing wektu tentrem. Kanggo nganalisa kahanan, ngrembug, nggawe kesimpulan sing cocog - sing, aku mikir, minangka reaksi normal.
                        Lan ya, aku kaya edan. Mungkin aku wis tuwa ... eseman
                      2. 0
                        21 Oktober 2015
                        Kutipan saka Penetrator
                        Lan ya, aku kaya edan. Mungkin aku wis tuwa..


                        Sawise sampeyan wiwit berfilsafat, mula sampeyan wis tuwa. wassat
                      3. +1
                        22 Oktober 2015
                        Kutipan saka Penetrator
                        iku ora biasa kanggo bungah ing losses non-pertempuran saka mungsuh potensial ing wektu tentrem.

                        Lan iku bener. Utawa apa pesawat kita ora perang? Padha tansah utuh kanggo sing ora fly ing kabeh. Pilot kasebut urip lan sehat, nanging teknik iki ora enom maneh.
          4. +4
            21 Oktober 2015
            Kutipan: Sasha 19871987
            Ing sadawane dalan, aku dadi ora sensitif, sawise maca artikel kasebut aku mesem jahat ... ora ana simpati kanggo "mitra Kulon" ...

            Aku uga ora nemu simpati ing atiku. Mung mikir -1.
        2. +9
          21 Oktober 2015
          Dicegat...
          Senajan kita kudu, jujur, ana cukup trik kuwi.
          Nanging isin kanggo kita, nanging seneng krungu kanggo wong-wong mau ... lan kanggo ndeleng video, dadi pungkasanipun madu kanggo nyawa.
        3. +5
          21 Oktober 2015
          Kutipan saka supertiger21
          F / A-18, oh ayu! More falls kaya iki ... ya am

          Ora ana gunane, wong normal cenderung bungah amarga sukses, lan ora amarga kegagalane wong liya. Lan sampeyan, kaya sawetara jinis bocah sekolah: "Para karyawan duwe pesawat nae .. eh .. welled up - apa bungah!" Apa oke yen padha duwe pesawat iki, kaya telek konco bathhouse? Malah yen sampeyan nyelehake saben dina, iku bakal tetep luwih saka VKS kita (sayange, ya). Aja bosen karo kesenengan kirik sampeyan, ya?
          Kita entuk "uryakalki" kaya ngono - situs kasebut dadi sawetara kamp perintis kanthi slogan sing apik. Utawa sampeyan pengin keuntungan? Dadi aku duwe - ayo diedum-edum marang saben wong sing padha bungah. Nuwun sewu, kula mboten saged nyerat satus sekaligus
          1. 0
            21 Oktober 2015
            Utawa Mungkin sawetara partners, sawetara partners liyane, dadi fed munggah sing padha wis seneng karo mung masalah cilik karo partners?
      2. +5
        21 Oktober 2015
        Luwih kurang loro, Swiss sadurunge ana ing Prancis hi
      3. +7
        21 Oktober 2015
        Quote: MIKHAN
        Minus siji... hi

        Kita disiksa nganti minus. Pesawat jenis iki kira-kira 1000 lembar. Lan iku mung US ...
        1. +4
          21 Oktober 2015
          Sepele nanging apik... hi
        2. 0
          21 Oktober 2015
          Kutipan saka Penetrator
          Quote: MIKHAN
          Minus siji... hi

          Kita disiksa nganti minus. Pesawat jenis iki kira-kira 1000 lembar. Lan iku mung US ...


          Iku ora prasaja! PILOT MATI!!!
          1. Komentar wis dibusak.
            1. 0
              21 Oktober 2015
              Alas, padha njlentrehake yen dheweke tilar donya.
              Penyebab kacilakan ora dingerteni. Komunikasi karo pesawat ilang sanalika sawise mangkat saka pangkalan.
        3. +3
          21 Oktober 2015
          Kutipan saka Penetrator
          Pesawat jenis iki kira-kira 1000 lembar.

          Bener, ana 765 Hornets lan Super Hornets. Superhornets saiki ngasilake 4 pesawat saben sasi (48 saben taun), kanggo ekspor. Minangka kanggo kasunyatan sing Amerika Serikat bakal duwe 1 kurang fighter, Aku ora flatter dhewe, padha duwe mothballed ing cadangan, padha mung bakal maneh mothball hornet liyane lan iku.
          Apa amba flap gedhe Hornet wis, padha nyelehake meh ing 90 derajat.
          1. +1
            22 Oktober 2015
            Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
            Apa amba flap gedhe Hornet wis, padha nyelehake meh ing 90 derajat.


            Ya, mesin kasebut wiwitane diasah kanggo jangka cendhak (pesawat pesawat), mula mekanisasi sayap dikembangake.
      4. 0
        21 Oktober 2015
        [quote = MIKHAN] Minus one.. Lha nek ISIS, Kurdi opo Putin iku? wassat
      5. +1
        21 Oktober 2015
        Umumé, pisanan aku maca, pilot ejected, pesawat ora tatu. Meh ing Ukrainia! Lulus INFA sing iki pesawat sing teka saka zona perang ing Suriah.
      6. +2
        21 Oktober 2015
        Mungkin pilot njupuk sawetara piwulang saka Senator McCain? Dheweke dadi spesialis gedhe babagan topik ngancurake pesawat.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. +4
      21 Oktober 2015

      LONDON, 21 Oktober - RIA Novosti, Irina Chumakova. Pilot Angkatan Udara AS tiwas ing kacilakan jet tempur F-18 ing Inggris, ujare polisi Inggris.

      RIA Novosti http://ria.ru/world/20151021/1305758000.html#ixzz3pCxegOxD
    2. +7
      21 Oktober 2015
      Pilot wis mati. Ora pantes bungah-bungah
      1. +1
        22 Oktober 2015
        Kutipan saka meryem1
        Pilot wis mati. Ora pantes bungah-bungah

        Ing perang padha mungsuh, nanging ing mangsa tentrem padha karo kita. Ora pilot sing nemtokake kabijakan negara. Dheweke mung prajurit prasaja. Kasihan pilot.
    3. +2
      21 Oktober 2015
      Kutipan saka Raven2705
      Lan aku ora ngerti rasa seneng wong liya (Ukrov, umpamane),

      Lan sampeyan katon rada ngisor ing cabang - ana kabungahan sing ora jelas amarga mati pilot. Secara pribadi, aku tansah percaya yen mungsuh kudu dihormati lan, yen sampeyan kudu perang, banjur menang ing perang sing adil. Lan kene .. Nalika ing tentrem pilot kita mati ing bilai, banjur "memori langgeng" lan ngirim gambar karo lilin memorial, ya; nanging nalika losses non-pertempuran padha ing camp mungsuh potensial moyoki lan gloating. Wong Rusia kaya-kaya sadurunge mbedakake karo bangsawan. Lan saiki padha duwe oskotinilis lan ulig? Ah, wong?
      1. +1
        21 Oktober 2015
        Kutipan saka Penetrator
        yen sampeyan kudu perang, banjur menang ing perang adil.

        Ora ana cara ngapusi ing perang, kaya sing dikandhakake, kabeh cara apik. Akeh ing warta liyane ngomong yen Amerika mung ora ngerti carane perang lan bisa perang mbatalake karo rudal cruise utawa drones, nanging wong ora wedhus kanggo sepisan maneh sulih piyambak kanggo sawetara jenis kejujuran bodho. Sawise logika iki, ora perlu nglawan ISIS nganggo pesawat (ora adil, ISIS ora duwe pesawat), nanging uga tuku pickup Toyota, nginstal pandhuan saka BM-21 udan es lan ngethok ara-ara samun kanggo nggoleki teroris. .
        Gagasan apik kanggo demotivator muncul, prajurit Rusia ngadeg ing sisih kiwa, ana pedhang ing sisih tengen, otomatis, scratching sirah lan matur ora, otomatis, senjata ngapusi, aku bakal njupuk pedhang.
        1. -3
          21 Oktober 2015
          Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
          Ora ana cara ngapusi ing perang, kaya sing dikandhakake, kabeh cara apik

          Aja kakehan. Perang iku perang lan .. bilai wong sing kalah. Lan apa karo Toyota pickup? (Oalah, aku mikir yen pasukan khusus saka sawetara negara lor sukses banget ing ara-ara samun Siria ing SUV Jepang sing padha. eseman ) Kita, amarga kauntungan teknis, duwe cara dhewe kanggo njaga database, barmaley duwe dhewe. Kalebu teroris, sing kabeh kekuwatan Angkatan Udara ora duwe daya.
          Maksudku pasukan sing bisa dibandhingake - perang udara sing padha utawa konfrontasi "pertahanan pesawat udara", umpamane. Kanggo bungah-bungah ing kerugian wong liya, nalika sampeyan lan kanca-kancamu ora ana hubungane karo iki, iku ora sportif (kanggo ngomong kanthi entheng).
          PS Yen ora, misale jek sing akeh sing ana wong matèni Hornet iki lan saiki nindakake tari ritual liwat awak mungsuh sing dikalahake.
  3. +2
    21 Oktober 2015
    Ing tingkat iki, salah siji kabeh pesawat bakal matèni, utawa sapa sing wahing utawa ngidoni umum ngendi bakal dianggep warta. Apa aku kudu ngirim barang kaya iki ing kene?
  4. +7
    21 Oktober 2015
    Nah, sing dakeling-eling, iki kasus kaping telu ing sawetara wulan kepungkur ...
    Minangka ngandika, pesawat kacilakan kanggo saben wong sing mabur.

    Ing sisih liya, para sadulur sing ora katon (kepiye ora bisa disebutake ing kene? :)) mung squealed karo bungah nalika sawetara pesawat tabrakan ing negara kita ing mangsa panas, lan banjur ...
    1. + 10
      21 Oktober 2015
      Kutipan saka Albert1988
      Nah, sing dakeling-eling, iki kasus kaping telu ing sawetara wulan kepungkur ...
      Minangka ngandika, pesawat kacilakan kanggo saben wong sing mabur.

      Ing sisih liya, para sadulur sing ora katon (kepiye ora bisa disebutake ing kene? :)) mung squealed karo bungah nalika sawetara pesawat tabrakan ing negara kita ing mangsa panas, lan banjur ...

      Saiki lagi padha sedhih.
      1. +3
        21 Oktober 2015
        Kutipan saka vovanpain
        Saiki lagi padha sedhih.
        Ing mourning bangga, ora ana sing tiba saka wong-wong mau ... ya, nyatane, ora ana biaya apa-apa.
      2. +1
        21 Oktober 2015
        Ora mung sedulur cilik, nanging uga liberoid lokal meneng.
        Lan ana mambu saka wong-wong mau ing mangsa panas ... Saiki padha meneng
  5. +1
    21 Oktober 2015
    Mengkono, lan pesawat kraton tiba! Aku kepingin weruh yen pesawat menyang bangunan omah, bakal pilot eject? Nanging ing umum, ora ana korban lan apik!
  6. +1
    21 Oktober 2015
    Soko asring wiwit tiba F / A-18. Salah siji Swiss utawa Amerika. Seminggu durung kliwat. Utawa masalah struktural, kaya F-15 wis sawetara taun sadurungé?
    Bakal ana bencana liyane utawa loro, penerbangan bakal digantung.
    Grup udara AB banjur kudu diguncang, sing apik.
  7. 0
    21 Oktober 2015
    Pilot kasebut urip lan sehat, lan pesawat militer asring perang. apa sampeyan bisa nindakake, pembayaran kanggo paramèter matesi operasi.
    1. +2
      21 Oktober 2015
      Pilot kasebut mati ...
  8. -13
    21 Oktober 2015
    cilik, nanging apik)

    ngapunten, busuk ya slamet...
    1. +2
      21 Oktober 2015
      Kutipan saka ModernWarfire
      ngapunten, busuk ya slamet...

      Ora, cak. ora slamet. apik
      Aku tansah gumun karo wong-wong moralists sing nulis kaya: "wong mati, nuwun kanggo pilot, etc. Jujur, iku njijiki kanggo maca komentar kuwi. Mungsuh mati, kang matèni akeh sipil lan nampa akèh dhuwit kanggo iki - kang iku pembunuh upahan, apamaneh mungsuhe negara kita, paling ora dadi mungsuh potensial.Saora-orane siji kudu duwe "rasa marem jero" utawa mung meneng wae.Salah pilot mungsuh kurang, siji, utawa luwih, bom saben sirah anak uga kurang.
      Sing paling apik muni kaya mangkene: "Ayo mungsuh mati dina iki, lan aku sesuk" prajurit
      1. +6
        21 Oktober 2015
        "Mayit mungsuh, tansah mambu." Lan kabeh moralists lan philanthropists - pindhah liwat alas.
        1. 0
          22 Oktober 2015
          Aku ndhukung + mine.
      2. 0
        22 Oktober 2015
        Quote: meh demobilisasi
        Mungsuh tiwas, dheweke mateni akeh warga sipil lan entuk dhuwit akeh kanggo iki

        Pilot prasaja iku mungsuhmu? Apa kita perang karo Inggris? Utawa mungkin pilot kita ngawula ing Suriah tanpa nampa gaji? Apa sampeyan ngomong babagan? Yagene banjur ngritik kepala Pentagon sing nunggu kapitunan kita ing Suriah, nalika kita dhewe padha.
        Aku wong militer lan pilot sing mati ora dadi mungsuhku nganti kita mlebu ing medan perang. Banjur obrolan bakal beda.
        1. 0
          22 Oktober 2015
          Kutipan: Marconi41
          Quote: meh demobilisasi
          Mungsuh tiwas, dheweke mateni akeh warga sipil lan entuk dhuwit akeh kanggo iki

          Pilot prasaja iku mungsuhmu? Apa kita perang karo Inggris? Utawa mungkin pilot kita ngawula ing Suriah tanpa nampa gaji? Apa sampeyan ngomong babagan? Yagene banjur ngritik kepala Pentagon sing nunggu kapitunan kita ing Suriah, nalika kita dhewe padha.
          Aku wong militer lan pilot sing mati ora dadi mungsuhku nganti kita mlebu ing medan perang. Banjur obrolan bakal beda.

          Ya, kita wis perang karo Britons kanggo luwih saka 10 taun, lan matur nuwun marang Gusti Allah sing ora mbukak, lan ora mung karo wong-wong mau. Sampeyan pancen wong militer sing luar biasa, amarga sampeyan kuwatir banget karo mungsuh. Sanajan, militer ora mung Rusia, mungkin iki mung pilihan kasebut? Lan aku kene pedhang mutiara babagan statements ing gaya Akhedzhakova.
  9. +5
    21 Oktober 2015
    Aku ora ngerti apa komentar kene, nanging + kanggo kapitunan ing kémahé mungsuh bakal Sunlebokake.
  10. +9
    21 Oktober 2015
    Ing sawetara situs padha nulis yen pilot tiwas .... Aku ora bakal ngomong yen aku kesel .....
  11. 0
    21 Oktober 2015
    Kabeh sing dikarepake Angkatan Udara Rusia (VVS) iki, kabeh bali kaya bumerang. "Gusti Allah ora Afonka e // iku ing sly" (c), carane sampeyan ora pracaya iku.
  12. +2
    21 Oktober 2015
    F-18 saya tuwa, saya tuwa. Mesthi wae durung ambruk, nanging wis akeh kacilakan lan bencana.
  13. + 12
    21 Oktober 2015
    Aku elinga salah siji saka kasur ngimpi bab tiba pesawat kita ing Suriah, supaya njaluk iku, amarga ora ... dig bolongan kanggo liyane, sampeyan dhewe bakal tiba menyang - ngandika pepatah Rusia lawas !!!
    1. +2
      21 Oktober 2015
      Kutipan: kostyan77708
      kanggo neh ... d gali bolongan kanggo liyane, sampeyan dhewe bakal tiba menyang - ngandika pepatah Rusia lawas !!!

      Tembung emas... ya
      1. +4
        21 Oktober 2015
        salah siji saka kasur ngimpi tiba pesawat kita ing Suriah

        Sapa, sapa.. iguandon iki reptil..
  14. +2
    21 Oktober 2015
    Aku ora bisa seneng nalika pesawat tabrakan! Aviation lan angkatan laut ing sembarang negara iku elit! Lan pakurmatan lan pakurmatan elit! Ing perang adil - mesthi, lan - kasus apes.
  15. +5
    21 Oktober 2015
    Aku ora ngerti snot pink ing gaya "pilot urip lan sehat", "ingkang utama ora ana korban" ... etc ...
    Iki minangka pilot Amerika - lan dheweke pisanan dadi MUSUH !! Banjur wong lanang, bojo, anak, putu ...
    Lan luwih akeh mungsuh mati, aku luwih tenang ..
    Secara pribadi, aku mung bakal kuwatir babagan dhewe. Lan supaya iki paling ora klelep kabeh operator pesawat bebarengan - aku ora bakal hiccup ..
    Lan saiki sampeyan bisa minus ...)))
    1. 0
      21 Oktober 2015
      Quote: clerk-feofan
      Secara pribadi, aku mung bakal kuwatir babagan aku. Lan supaya iki paling ora klelep kabeh operator pesawat bebarengan - aku ora bakal hiccup.

      Aku keplok!!! apik
  16. +1
    21 Oktober 2015
    Ana sing kaya ngono - mlaku, mlumpat, mabur, nglangi lan bisa nyilem. Nanging kabeh nyedot - iku disebut bebek. Rega saka versatility.
  17. 0
    21 Oktober 2015
    Saxon arrogant ngombe luwih akeh tinimbang wong Rusia. Apa sampeyan wis njupuk getih kanggo alkohol? Kanthi mabuk utawa ganja ngrokok? Kapitunan ing kamp penjajah utama ing donya tansah nyemangati. keprungu
  18. 0
    21 Oktober 2015
    Kutipan saka meryem1
    Pilot wis mati. Ora pantes bungah-bungah

    http://ria.ru/world/20151021/1305758000.html
    https://russian.rt.com/article/125071
  19. +9
    21 Oktober 2015
    Kutipan saka Dwarfik
    Mengkono, lan pesawat kraton tiba! Aku kepingin weruh yen pesawat menyang bangunan omah, bakal pilot eject? Nanging ing umum, ora ana korban lan apik!


    Ing taun 70-an, ana wong (lètnan senior) numpak MIG-25 ON GAS! Lift gagal. Iku ing Siberia. Padha marang wong saka "menara": "Njupuk menyang taiga lan condong maneh." Ora, dheweke ora gelem. Lan sawise kabeh, dheweke nandur peralatan kasebut. Insinyur mbubrah sekrup, ngerteni sebabe, ora tiba maneh. Landasan pacu ing lapangan udara sipil dikosongake kanggo dheweke nalika dheweke mlebu kanggo kebangkrutan. Kabeh penerbangan menyang babak kapindho. Bangga karo pilot kita.
  20. 0
    21 Oktober 2015
    Matematika awujud -1 -2, aku iki ora pantes, pilot mati, apes. Teknologi iku teknologi, lan urip manungsa luwih larang.
    1. +1
      21 Oktober 2015
      Pilot saka mungsuh negara-mungkin, pilot mungsuh. Aku ora seneng, nanging aku uga ora sedih.
      Yen kita njupuk menyang akun pilot saka negara gopnik donya sing tilar donya amarga bombing, asosiasi pisanan bab kaadilan ing angkara lan paukuman. hi
  21. 0
    21 Oktober 2015
    Dheweke nulis yen ana sekitar sewu. Lan pinten biaya ing ajur?
  22. +1
    21 Oktober 2015
    ora perlu kasar lan bungah. Sampeyan ora ngurmati. Apa sampeyan seneng? Apa sampeyan nggawa dheweke mudhun dhewe? Yaiku yen sampeyan ngremehake dhewe, banjur bungah.
    Sampeyan bisa uga mikir yen ora. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo shove warta kuwi ing pasuryan kanggo wong-wong sing mikir sing "iki mung bisa kelakon karo kita." Ayo padha weruh yen pesawat Amerika sing sombong tiba kaya ngono. Ing 2015, kanthi cara, ana akeh sing total. Mbokmenawa arep kanggo rekaman. opo
    1. +5
      21 Oktober 2015
      Kutipan saka rubidi
      Sampeyan ora ngurmati. Apa sampeyan seneng?

      Lan kita ora duwe kothak wedhi taman kanak-kanak utawa klub toleransi ing kene.
      Apa AS nganggep kita mungsuh? Ya, dheweke mikir. Lan kaloro sawise Ebola.
      Ya, ora ana sing kudu disalahake amarga kita nyengir nalika peralatan militer digebugi. am
  23. +1
    21 Oktober 2015
    Kasunyatan bilih montor mabur calon mungsuh tabrakan, mula aku ora susah, malah bungah. hi !
  24. +3
    21 Oktober 2015
    Pesawat tempur tunggal F-18 Hornet Angkatan Udara AS kacilakan ing sisih wétan Inggris Raya ing kabupaten Suffolk. Kedadeyan kasebut dumadi limang mil saka RAF Lakenheath, ing ngendi pesawat Amerika uga adhedhasar.

    Miturut Telegraph, pesawat kasebut bali menyang Amerika Serikat sawise ngrampungake misi tempur ing Timur Tengah. Pesawat kasebut ngetutake klompok enem pesawat lan mesthine ketemu karo tanker ing pangkalan Lakenheath, nanging iki ora kedadeyan:

    kanggo alasan ora dingerteni, pesawat tempur tabrakan limang mil saka pangkalan. Sisane pesawat Amerika bali menyang pangkalan amarga alasan keamanan.
  25. 0
    21 Oktober 2015
    Kutipan saka gomer
    Dheweke nulis yen ana sekitar sewu. Lan pinten biaya ing ajur?


    Dheweke ora duwe akeh F-18. Iku ora dikenal persis, nanging ana 500 bêsik ing Simpenan. Kanggo sijine iku mildly, ora mobil banget sukses. Nanging F-4 (Phantoms) kebak konservasi, lan ana akeh sampah liyane, kayata pesawat serangan A-10. Kita wis kesel nuthuk mudhun. Iku luwih gampang kanggo numpes farms tank.
    Kita uga lelungan ing trolleybuses, nanging ngendi iki tanpa mobil? Apa kekirangane. Dheweke ora bakal tekan kabin.
  26. +1
    21 Oktober 2015
    armada amers wis tuwa lan flyers sing deletants Nyuwun
  27. +2
    21 Oktober 2015
    Pesawat kacilakan kasebut minangka salah sawijining unit Marinir AS sing paling tuwa lan paling dihormati - kapal kasebut ngemot nomer, kode lan simbol saka skuadron 232 saka Korps Marinir AS "Red Devils".
    Kaya mesin apa wae sing wis melu operasi militer sajrone pirang-pirang taun, pesawat tempur-bomber F-18 duwe sejarah sing akeh babagan kacilakan lan kerugian pertempuran.
    Sajrone operasi F-18 kanthi partisipasi mesin iki, paling ora ana 20 kacilakan, sawetara sing nyebabake pati pilot.
    Mantan komandan Angkatan Darat kaping 4 Angkatan Udara lan Pertahanan Udara Rusia, pensiunan Letnan Jenderal, Pahlawan Rusia Valery Gorbenko percaya yen kedadeyan kasebut karo pesawat tempur F-18 ora bisa digunakake kanggo nggawe kesimpulan babagan kahanan penerbangan angkatan laut AS. sakabèhé. "Iki minangka kasus terpencil, sayangé, kedadeyan kasebut kedadeyan ing penerbangan militer negara apa wae, ora ana sing aman saka dheweke. Iku kabeh gumantung ing kahanan sing diiringi pati pesawat lan pilot sawijining.

    Paling kamungkinan, ana kegagalan hardware utawa kesalahan kru.
    Miturut dheweke, persentase sakabèhé saka kacilakan sing nglibatake American Hornets cilik. "Mobil kasebut wis digunakake wiwit taun 1983, lan sajrone wektu kasebut, luwih saka 10 mobil mati minangka bagian cilik. Sampeyan uga perlu kanggo nganalisa apa nyandhang lan luh saka pesawat tabrakan lan carane padha dieksploitasi, "ujare Gorbenko.
    1. 0
      21 Oktober 2015
      Kutipan saka Siegen
      Sajrone operasi F-18 kanthi partisipasi mesin iki, paling ora ana 20 kacilakan, sawetara sing nyebabake pati pilot.

      Dear, yen sampeyan wis mutusaké kanggo unsubscribe ing portal militèr Rusia specialized, banjur aja nulis ing paling omong kosong lengkap!
      20 ora bisa kedadeyan ing penerbangan kanthi sisih siji !!!! bilai.
      catastrophe - kacilakan penerbangan sing nyebabake pati paling ora siji wong sajrone telung puluh dina wiwit kacilakan kasebut.

      kacilakan penerbangan - acara sing ana hubungane karo operasi penerbangan pesawat, sing nyebabake pati (cedera fatal) sapa wae sing ana ing pesawat, lan (utawa) mundhut pesawat iki.

      Luwih becik, tulisake ing buku ucapan belasungkawa kanggo Korps Marinir Amerika Serikat sing dikasihi.
      1. +2
        21 Oktober 2015
        20 ora bisa kedadeyan ing penerbangan kanthi sisih siji !!!! bilai

        Iki ora babagan papan tartamtu, nanging babagan mobil F-18
        1. 0
          21 Oktober 2015
          Kutipan saka Siegen
          paling 20 kacilakan dumadi, sawetara kang mimpin kanggo pati pilot

          Iku ora ngganti inti saka prakara.
      2. +2
        21 Oktober 2015
        Luwih becik, tulisake ing buku ucapan belasungkawa kanggo Korps Marinir Amerika Serikat sing dikasihi

        Ing cabang liyane portal militèr iki, dheweke nulis babagan kaluwihan lan kekurangan senjata ing negara apa wae. Lan ora sarkasme ...
      3. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          21 Oktober 2015
          Iku gumantung carane sampeyan nulis.
  28. Rrr
    +2
    21 Oktober 2015
    Aku maca pros lan cons saka kasunyatan sing pilot slamet lan aku bakal pitutur marang kowe pendapat:

    - Saben mungsuh sing pantes kudu diajeni.

    Yen ora, "topi-capping" utawa wedi gupuh saka mungsuh lair. Lan siji lan liyane ala.
    Mungkin ana kesalahan teknis utawa perintah, kaya ing "Catch-22" Heller Joseph:

    - Kolonel Cathcart minangka wong sing wani, lan tanpa mangu-mangu sathithik, kanthi sukarela ngirim pasukane kanggo ngebom target apa wae. Ora ana obyek sing mbebayani banget kanggo resimene., kaya Appleby bisa njupuk sembarang hit ing tenis meja. Appleby minangka pilot sing apik lan main tenis meja kaya dewa ...
  29. Komentar wis dibusak.
  30. Ham
    +1
    21 Oktober 2015
    Aku ora males dendam, nanging kadhangkala aku nesu, lan memoriku apik, dudu perkara sing nyepelekake babagan "pesawat tiba", kabeh bali menyang pembicara tikel satus, nanging serius --- teknologi iku teknologi lan manungsa iku dudu wesi.
  31. 0
    21 Oktober 2015
    Merpati biru mabur!!!
  32. 0
    21 Oktober 2015
    Mesthine, niat jahat ora cocog ing kene, nanging nalika maca judhul kanggo sawetara alasan aku mesem !!! aran

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"