Kamentrian Pertahanan Spanyol nglaporake kacilakan helikopter ing Samudra Atlantik

19
Layanan pers Kementerian Pertahanan Spanyol nglaporake manawa telung prajurit sing ana ing helikopter Angkatan Udara Spanyol ilang ing Samudra Atlantik.



Miturut koran Pais, helikopter kasebut ambruk 450 kilometer saka penerbangan basa Gando, kang dumunung ing wilayah wétan pulo Gran Canaria ing Kapuloan Canary.

Ing dina Kemis sore, ana montor mabur sing nabrak segara, ing jejere ana rakit penyelamat, ditemokake dening helikopter Maroko. Nanging, nasib kru (loro pilot lan mekanik) isih durung dingerteni. Dheweke dikarepake dening pejuang F18 Spanyol lan pesawat militer liyane.
  • http://ria.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    23 Oktober 2015 09:46
    Soko ing NATO bubar nambah kedadeyan kasebut. Sadawane dalan, digandhengake karo paningkatan jam mabur. Katon kaya kahanan musim panas-musim kita.
    1. +3
      23 Oktober 2015 09:46
      Muga-muga kabeh wong urip
      1. +1
        23 Oktober 2015 09:52
        Wong saka NATO ing dina liyane isih "18" kayane wis tiba. opo
    2. 0
      23 Oktober 2015 09:48
      Ya, ana uga cukup sampah ing Angkatan Udara.
    3. 0
      23 Oktober 2015 09:52
      Sing menarik! Ana helikopter, ana rakit, nanging ora ana wong! Ora liya saka "kraken" nyeret!
      1. 0
        23 Oktober 2015 09:58
        Ukrainians mbokmenawa bakal mikir yen Putin melu ing kene ..
        1. 0
          23 Oktober 2015 10:18
          Latihan NATO kebak bencana ... lan ora ana sing bisa nemokake Boeing Malaysia (sing pisanan) (ing kono uga ora adoh saka zona mundhut radar, Amerika Serikat nindakake tembak).
          .... "ana rakit nanging ora ana wong!" - saksi diresiki
        2. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
  2. +1
    23 Oktober 2015 09:50
    minus telu ... Aku ora duwe apa-apa marang Spanyol, nanging .... Aku wareg karo mundhut saka Angkatan Udara NATO ...
    1. +1
      23 Oktober 2015 09:52
      NATO duwe latihan gedhe, sampeyan ora bisa nindakake tanpa kerugian.
    2. +2
      23 Oktober 2015 10:41
      Aku sing soldaten ora kanggo nyalahke sing pamaréntah wis dilat AS. Kapitunane wong urip tansah ala.
  3. +3
    23 Oktober 2015 09:51
    lan carane akeh iku bakal howling yen soko tiba ing kita!
  4. +2
    23 Oktober 2015 09:52
    Iki pancen warta sing nyenengake! Angkatan Udara negara-negara Eropa Barat aktif latihan.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      23 Oktober 2015 09:53
      Kutipan saka mishastic
      Iki pancen warta sing nyenengake! Angkatan Udara negara-negara Eropa Barat aktif latihan.


      nyilem!
  5. 0
    23 Oktober 2015 09:53
    Vladimirovich kutipan:
    Ana ing NATO bubar nambah insiden ...

    Nah ngono.
    Sampeyan perlu kanggo tuku turntables saka kita - padha ora bakal ngerti sungkowo.
  6. 0
    23 Oktober 2015 09:53
    Aku mung peduli karo wong. Liyane iku ungu. (Military turntable, NATO, iki cukup kanggo kula).
  7. +1
    23 Oktober 2015 09:57
    wong kenari padha ngaso nang endi wae, bir asli ....
  8. +3
    23 Oktober 2015 10:17
    Dheweke dikarepake dening pejuang F18 Spanyol lan pesawat militer liyane.


    Kaget nggunakake F-18 kanggo nggoleki? Dheweke ana ing kono kanthi wedi apa? Mobil sing paling digoleki? ora
    1. +2
      23 Oktober 2015 11:36
      Kutipan: Vladimir 1964
      Kaget nggunakake F-18 kanggo nggoleki?

      Ing ngisor iki akun sing luwih rinci: Helikopter militer Spanyol Super Puma, mabur saka Mauritania menyang Kapuloan Canary, tabrakan ing Samudra Atlantik. Ana wong telu ing kapal. Panguwasa Spanyol nindakake operasi telusuran lan nylametake.

      Agensi AP nglaporake manawa helikopter Spanyol melu latihan ing Senegal, lan ndharat ing Mauritania kanggo ngisi bahan bakar.

      Angkatan Udara Maroko sing melu operasi nylametake dilaporake ndeleng rakit lan lampu sinyal ing samodra.

      Mengko, sumber Spanyol ngandhani El Pais manawa kru kasebut isih urip, nanging ora ana informasi babagan kahanane.

      Penyebab kacilakan helikopter tetep ora dingerteni.
  9. +1
    23 Oktober 2015 13:46
    dheweke wiwit mabur luwih akeh, mula tiba dadi luwih kerep, ngganggu ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"