Suriah mriksa tentara Rusia

117


Ing komunitas ahli militèr, topik durasi operasi ing Suriah kanthi klompok Angkatan Udara Rusia tambah akeh dibahas. Senin kepungkur, wartawan langsung takon karo Ketua Dewan Federasi Valentina Matviyenko, sing ana ing Majelis Inter-Parliamentary Union ing Jenewa, babagan perkara sing padha Senin kepungkur. "Kita ora mikir manawa operasi udara bakal saya suwe. Wektune bakal ditemtokake dening asil perang nglawan Negara Islam (IS) lan terorisme internasional, "ujare Matviyenko. Dheweke negesake manawa penting kanggo nyegah panyebaran organisasi teroris sing dilarang ing Federasi Rusia menyang negara liya lan wilayah liyane, kalebu ing Rusia dhewe.

Nyatane, kepala administrasi kepresidenan, Sergei Ivanov, uga nyebutake alesan sing padha minangka salah sawijining alasan utama kanggo transfer grup udara Rusia menyang Suriah. "Kaya sing sampeyan wis krungu, ewonan wong saka Rusia lan negara-negara CIS perang ing jajaran ISIS," ujare. "Apa sampeyan bakal mrentah aku ngenteni nganti dheweke latihan ing kana lan kanthi tenang bali menyang omah?" Miturut Ivanov, pihak Rusia ing kahanan iki nyoba "kanggo mesthekake yen ora ana sing lunga menyang Rusia saka ISIS lan kabeh militan tetep ana ing tanah Suriah."

PAKUMAN SURGA UNTUK TERORIS


Umumé, miturut kepala administrasi Kremlin, keputusan kanggo campur tangan ing konflik ing Suriah ditindakake amarga kahanan ing negara kasebut "wis ora bisa ditoleransi." Dheweke negesake manawa Rusia "ing kasus iki ora duwe ambisi kabijakan manca." Ana pangerten ing Moskow yen konflik ora bisa dirampungake mung kanthi cara militer lan perlu kanggo miwiti pemukiman politik cepet utawa mengko, Ivanov nyathet. Laporan dening sawetara media sing dheweke, bebarengan karo Menteri Pertahanan Sergei Shoigu lan Sekretaris Dewan Keamanan Rusia Nikolai Patrushev, mbujuk Presiden Vladimir Putin kanggo miwiti operasi ing Suriah, Sergei Ivanov mbantah. Miturut dheweke, kabeh tumindak kasebut sadurunge dianggep, diitung kanthi teliti lan disepakati karo Panglima Agung. Tahap pungkasan diskusi kasebut ditindakake ing wayah sore tanggal 29 September ing rapat Dewan Keamanan Rusia, ing ngendi kabeh plus lan minus ditimbang maneh.

"Mung sawise iku presiden ngomongake Dewan Federasi, teks sing dakgawa esuk esuk menyang bangunan ing Bolshaya Dmitrovka," ujare kepala administrasi Kremlin. Sanajan dheweke ngakoni manawa pesawat tempur lan sawetara unit khusus Angkatan Bersenjata dikirim menyang Suriah sadurunge, sanajan ora ana komentar resmi saka panguwasa Rusia babagan perkara iki. "Nanging dadi nyata: kabeh wong ngerti yen sampeyan ora bisa ndhelikake transfer sawetara rolas pesawat, sampeyan bisa ndeleng kabeh saka angkasa," ujare kepala administrasi presiden. Nanging, kahanan iki saiki ora kuwatir. Pakaryan lagi ditindakake, lan sukses banget.

Vladimir Putin dhewe ngomong babagan carane militer Rusia nindakake operasi militer ing Suriah, Selasa ing upacara presentasi kanggo perwira senior sing ditunjuk kanggo posisi komando: "Akibat operasi kasebut, dikonfirmasi manawa Rusia siap nanggapi kanthi cekap lan efektif. teroris lan ancaman liyane kanggo negara kita ". Presiden matur nuwun marang militer amarga profesionalisme sing saya tambah akeh.

Perlu dicathet menawa briefing dianakake saben dina ing Kementerian Pertahanan, ing ngendi dheweke nglaporake kanthi rinci babagan operasi nglawan militan IS (dilarang ing Rusia) ing Suriah. Dadi, umpamane, ing rong dina pisanan minggu iki, pesawat saka grup udara Rusia ing Suriah nggawe 79 sorties lan ngluncurake serangan rudal lan bom ing fasilitas infrastruktur 132 kelompok teroris Negara Islam. Penerbangan makarya ing target dumunung ing provinsi Aleppo, Damaskus, Idlib, Latakia, Deir ez-Zor lan Hama.

Kerusakan konsisten saka udhara infrastruktur organisasi teroris ISIS ing wilayah Republik Arab Suriah meksa para ekstremis ninggalake wilayah sing dikontrol. Miturut wakil resmi Kementerian Pertahanan Rusia, Mayor Jenderal Igor Konashenkov, panggunaan target penerbangan militer Rusia ing provinsi Damaskus nyebabake owah-owahan dhasar ing kahanan operasional ing wilayah kasebut. Para militan saka klompok Negara Islam, ngalami kekurangan amunisi sing akut, kanthi akeh ninggalake posisi kasebut. Ing wengi sadurungé piyambak, pengintaian nyathet budhal saka sawetara detasemen gedhe watara 100 militan saben ing arah saka pemukiman Marj-Sultan.

Teroris dipeksa kanggo asil kasebut kanthi serangan udara sing tepat, sing dirusak kabeh sajrone sedina: 2 pos komando formasi bandit, 3 gudang amunisi lan gaman, 2 bunker lemah, 32 posisi tembak ing wilayah alas pegunungan, 9 tembakan sing dikuatake. posisi formasi bandit, bengkel kanggo produksi instalasi peluncur lan roket.

Sajrone pengintaian aerial ing wilayah pemukiman El Es, provinsi Idlib, kendaraan tanpa awak Rusia mbukak pos komando salah sawijining unit klompok Jabhat al-Nusra. Sawise pengintaian tambahan obyek liwat saluran liyane, bom Su-24 ngluncurake serangan udara. Bom udara sing ditrapake njeblug pos komando teroris lan rong truk ing jejere, dilengkapi bedhil anti-pesawat ZU-23.

Ing wilayah pemukiman Jub-Ez-Zarus, provinsi Hama, pembom Su-34 nyerang papan perlindungan lemah kanthi jaringan metu sing akeh ing macem-macem bagean pemukiman kanthi bom udara sing bisa diatur. Komplek struktur bawah tanah teroris wis dirusak.

"Serangan dening pesawat serangan Su-25 cedhak desa Jdayda, provinsi Aleppo, numpes bengkel teroris kanggo produksi rudal gawean," ujare Konashenkov. - Ing papan sing dilengkapi, peluncur lan roket sing bisa digunakake digawe kanggo ngobong posisi angkatan bersenjata lan pemukiman Siria. Minangka asil saka hit langsung dening bom pangeboman lan detonation sakteruse saka bledosan disimpen, obyek wis rampung numpes.

Tanggal 19 Oktober, kanthi intersepsi radio, informasi ditampa babagan rencana kumpul para komandan kelompok bandit sing beroperasi ing wilayah desa Sarmin ing provinsi Idlib. Sawise verifikasi tambahan informasi iki liwat saluran liya, netepake wektu lan panggonan rapat, diputusake kanggo nyerang ing panggonan kumpul para pemimpin militan. Objek iki, sing dadi ruang paling ngisor saka salah sawijining bangunan tunggal sing ditinggal, dipantau dening kendharaan udara tanpa awak. Bengi sabanjure, klompok 9 kendaraan lintas negara sing dilengkapi bedhil mesin abot kacathet ing papan sing dituduhake. A pengebom Su-34 ngirim serangan presisi ing panggonan kumpul karo KAB-500 dikoreksi bom aerial, kang numpes obyek iki karo kabeh isine.

RINDU LAN PANIK ING MILITAN


TOS-1A "Sun" ing operasi. Foto saka situs resmi Kementerian Pertahanan Federasi Rusia

Cara sing digunakake Rusia kanggo ndhukung pasukan pamrentah Siria wis ngasilake woh. Sawetara wilayah sing penting ing sisih lor negara lan wilayah sing cedhak karo Damaskus wis dibebasake saka militan IS. Tumindak tentara pemerintah lan milisi sing ndhukung saka Iran, Libanon lan sawetara negara CIS dibantu ora mung dening serangan udara Rusia, nanging uga nggunakake gaman daya ngrusak gedhe, kang, ketoke, iki bubar dikirim menyang pasukan saka Bashar al-Assad.

Antarane novelties nyengsemaken iku serangan saka sistem flamethrower abot TOS-1A Solntsepek direkam dening saksi mata. Cuplikan saka kemungkinan nggunakake CBT ing wilayah Idlib lan Homs lan stampede teroris saka wong-wong mau wis disebar ing Internet. Lan iki bisa dingerteni - "Solntsepek" nggunakake roket, hulu ledak (30 kg) sing diisi karo bahan bakar utawa campuran thermobaric. Campuran kasebut mbentuk awan aerosol, sing, nalika njeblug, nggawe efek jeblugan volumetrik. Tumindak TOS-1A utamane efektif ing wilayah pegunungan utawa ing benteng sing dilengkapi kanthi apik, bangunan kutha, lsp. Gas nembus ing endi-endi, lan saka siji salvo "Solntsepeka" bisa ngalahake mungsuh kanthi lengkap ing area nganti 4 hektar, sing padha karo ngrusak senjata nuklir kanthi kekuwatan ultra-kurang utawa kurang.

Kepiye Suns muncul ing Suriah ora dingerteni; kiriman menyang pasukan Assad ora dilaporake kanthi resmi. Saiki, saliyane Federasi Rusia, Kazakhstan, Azerbaijan lan Irak duwe senjata kasebut. Lan saiki CBT ketoke digunakake dening pasukan pamaréntah Siria. Kanggo mesthekake yen TOS-1A sing dijupuk ing video sing padha, kita nonton rekaman shooting "Solntsepeka" saka jarak sing cedhak ing papan latihan Rusia. Gambar meh padha. Mulane, ing Suriah, iku "Solntsepek" sing ndamel Islamists menyang anguish lan gupuh. Nanging artileri, macem-macem sistem roket peluncuran, lan penerbangan uga efektif ing kana. Sing signifikan mbantu tentara Siria kanggo nyurung militan IS lan kelompok ekstremis liyane.

Media Arab nglaporake babagan serangan sukses pasukan pemerintah ing sawetara provinsi. Iki uga dikonfirmasi dening portal Internet Spring Rusia. Dheweke isih nerbitake laporan rinci babagan milisi saka Donbass kanthi tandha panggilan Timur, sing saiki ana ing unit perlawanan Kurdi lan diduga dadi tanggung jawab koordinasi tumindak karo tentara Siria.

"Dikonfirmasi manawa" komandan brigade 17 Jaish ul-Islam "dicekel. Jenenge Yassin Mustafa Ramazan, "militiaman nulis lan nambah:" Ing Idlib, ora ana sing ngerti sapa sing mbanting sawetara komandan lapangan kanthi bledosan. Lan dikenal sapa sing nutupi Saudi Abdal Muhsin al-Fadli "kanthi sekelompok kanca" kanthi serangan udara. Ketoke, Timur nggambarake tumindak pasukan khusus utawa serangan sing tepat dening pesawat kita. "Saka provinsi iki (tegese Idlib. -" NVO ")," wong "sing aktif pour menyang Turki. Aku dhewe weruh cuplikan saka polisi militer-polisi Turki saka tank lan operator personel waja. Lan, misale jek, ing sisih tapel wates Siria. Dheweke ujar manawa nyaring militan utawa sing bisa dicurigai duweke. Lan dheweke njupuk sing diidentifikasi utawa dibungkus maneh. Dheweke nyathet sukses serius pasukan Assad ing cedhak Aleppo lan ngomong babagan "awal mobilisasi paksa menyang jajaran ISIS ing Raqqa."

CARA ALL bakal njupuk


Nanging kamenangan pasukan Siria lan pembebasan lengkap saka militan Siria, mesthi adoh. Lan iki tegese penerbangan Rusia bakal ditundha ing Timur Tengah nganti suwe.

Lan ing kene kabeh diterangake kanthi informasi Kepala Direktorat Operasional Utama - Wakil Kepala Staf Umum, Kolonel Jenderal Andrei Kartapolov, sing ora ngilangi nggawe pangkalan militer lengkap ing Suriah kanthi segara, udara lan komponen tanah. Ing latar mburi iki, Amerika terus nuduhake tumindak ora ramah marang Federasi Rusia. Setu kepungkur, Wakil Menteri Pertahanan Anatoly Antonov ujar manawa nalika nyiapake dokumen babagan keamanan penerbangan ing langit ing Suriah, Pentagon nolak proposal Rusia kanggo nindakake operasi gabungan kanggo nylametake pilot pesawat sing mudhun. Apa tegese iki?

Kaping pisanan, Amerika Serikat wedi nambah intensitas lan ekspansi geografi serangan udara Rusia ing posisi ISIS lan transfer menyang Irak, ing ngendi Pentagon nduweni fasilitas militer lan ing ngendi dheweke berinteraksi karo kelompok militan tartamtu sing nentang pamaréntahan saiki ing Bagdad.

Kapindho, Amerika Serikat, ketoke, isih ora arep perang intensif nglawan ISIS lan akeh nggunakake pesawat ing langit liwat Suriah lan Irak. Tujuan Rusia ing Timur Tengah uga ora katon. Cetha manawa saliyane langkah-langkah militer, Moskow ngupayakake kerja ing ngarep diplomatik. Dheweke miwiti dialog karo oposisi moderat, kaya sing dilaporake dening Kementerian Luar Negeri Rusia. Presiden Vladimir Putin ujar manawa operasi udara Rusia ing Suriah nglawan IS bakal ditindakake kanthi watesan sementara - sajrone operasi nyerang tentara Siria. Lan dheweke, miturut dinamika apa sing kedadeyan, bisa suwene luwih saka setahun.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

117 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 44
    24 Oktober 2015 14:33
    Rusia lulus ujian pisanan ... karo limang! Kita ora wedi karo sapa wae ..! Lan ujian kapindho sing paling angel kanggo kita ... Iki kanggo nyawiji Timur Tengah!
    1. +3
      24 Oktober 2015 14:35
      Ora dingerteni kepiye "Sun" muncul ing Suriah, pasokan menyang pasukan Assad ora dilaporake kanthi resmi. Sawise kabeh, dheweke isih butuh sing ngerti carane njupuk saka dheweke. Dadi pasukan darat kita ana
      1. + 10
        24 Oktober 2015 15:09
        Kutipan: kel 31
        Dadi tanah kita ...

        belay opo
        opo iki??????
        Diterbitake: 23 Oct. 2015
        http://www.youtube.com/watch?v=cZDIFcvPBFU
        1. + 30
          24 Oktober 2015 15:33
          Kutipan: Drunya2
          Kutipan: kel 31
          Dadi tanah kita ...

          belay opo
          opo iki??????
          Diterbitake: 23 Oct. 2015
          http://www.youtube.com/watch?v=cZDIFcvPBFU

          Ukrainians ora nuduhake. Padha numpes divisi iki. (+)
          1. +1
            25 Oktober 2015 18:52
            http://www.youtube.com/watch?v=H09DuouXWdI

            menit patang puluh sanga: lanang landhep tengen lapangan obaran karo backpacks gait cepet lan ing tembok ing geni ing Russian supaya ngeruk :) Gusti Allah mberkahi wong!
        2. 0
          27 Oktober 2015 10:15
          Pangkalan kita ing Suriah wis ana wiwit jaman Soviet. Iki tegese bisa uga ana unit lemah, wong kudu njaga pangkalan kasebut. Ya, lan Angkatan Laut duwe keamanan lan perlindungan dhewe karo penerbangan. Dadi ora mungkin dheweke ngapusi kita, kanthi sah, miturut hukum, ora ana tentara Rusia ing kana, ana Angkatan Laut, uga, utawa miturut persetujuan unit, lan kanggo sapa persetujuan iki bisa ditampilake xs.
      2. +5
        24 Oktober 2015 16:01
        Kutipan: kel 31
        Sawise kabeh, dheweke isih butuh sing ngerti carane njupuk saka dheweke. Dadi pasukan darat kita ana

        Iku ora kasunyatan. Saben uwong ngerti yen dheweke nyiapake luwih saka 1 sasi. Iku wektu kanggo ngajari wong Siria ing Rusia
      3. +7
        24 Oktober 2015 17:25
        Kutipan: keel 31
        Ora dingerteni kepiye "Sun" muncul ing Suriah, pasokan menyang pasukan Assad ora dilaporake kanthi resmi. Sawise kabeh, dheweke isih butuh sing ngerti carane njupuk saka dheweke. Dadi pasukan darat kita ana

        Apa sampeyan nonton berita? Wis ngandika luwih saka sepisan: Spesialis militer kita ana ing Suriah, sing mbantu para pejuang tentara Siria nguwasani senjata anyar.
        1. +2
          24 Oktober 2015 17:45
          Kutipan: Gsh-18
          Kutipan: keel 31
          Ora dingerteni kepiye "Sun" muncul ing Suriah, pasokan menyang pasukan Assad ora dilaporake kanthi resmi. Sawise kabeh, dheweke isih butuh sing ngerti carane njupuk saka dheweke. Dadi pasukan darat kita ana

          Apa sampeyan nonton berita? Wis ngandika luwih saka sepisan: Spesialis militer kita ana ing Suriah, sing mbantu para pejuang tentara Siria nguwasani senjata anyar.

          Padha ngomong nganggo nyamar. Mung teknisi pesawat sing ditampilake. Dadi aku mikir lan nyatakake yen, kanggo spesialis tanah, ana. Wong kudu ngandhani, nuduhake, ngajari carane nggawe petungan kanggo nggayuh target, ndhikte menyang abstrak. Malah ing kahanan serius, ngomong: nindakake kaya aku. hi
          1. +2
            24 Oktober 2015 19:15
            Kutipan: kel 31
            Padha ngomong nganggo nyamar. Tampilake mung teknisi pesawat

            Mula padha ora nyawang kanthi tliti.
            Putin ujar manawa WE nyedhiyakake senjata lan amunisi menyang Suriah. Lan ing Suriah dhewe ana ahli militer sing nglatih personil militer Siria.
            1. 0
              25 Oktober 2015 01:17
              Aku mikir "sedulur cilik" saka "Solntsepeka" uga bakal katon. "Bumblebees" lan "Hadiah" ing bolongan (kanggo bandit). nglirik
              Prinsip operasi Solntsepeka mesthine padha karo Grad. Ya, lan peluncur meh padha. Aku ora mikir sing Siria kudu sinau kanggo dangu. Lan klompok udara mesthi bakal tambah. Ya, lan rotasi ora bakal lara, luwih akeh pilot bakal ngliwati latihan tempur sing nyata. Peralatan perang elektronik anyar uga dites (Krasukha, Khibiny, bisa uga mitra laut). Peralatan anyar katon ing wong Siria. Apa liyane sing bisa dialami Rusia ing kana? Kendaraan lapis baja lan sarana perlindungan (contone, BMPT), senjata api anyar. Aku kaget yen ora ana Alligator (Ka-52) - wektune dheweke nuduhake awake dhewe.
              1. -1
                25 Oktober 2015 06:35
                Aku kaget yen ora ana Alligator (Ka-52) - wektune dheweke nuduhake awake dhewe.


                Ing ngendi dheweke bisa nuduhake awake dhewe? Iki minangka helikopter pendukung tembakan infanteri (ing medan perang). Pasukan darat kita ora melu operasi kasebut. Lan helikopter sing - "mriksa" sacedhake lapangan udara
                "Strategist", sampeyan kita
              2. +1
                25 Oktober 2015 10:24
                Prinsip operasi Solntsepeka mesthine padha karo Grad.

                Ora prabédan cardinal ing biaya pertempuran. "Srengenge" iku thermoboric, sampeyan ora bisa ndhelikake saka ing papan perlindungan, iku dhuwur-mbledhos utawa kaset cedhak udan es, aku durung krungu bab thermoboric. Ya, lan long-range udan es.
      4. 0
        24 Oktober 2015 17:48
        Utawa Mungkin padha tuku ing departemen militèr?
      5. ARE
        0
        24 Oktober 2015 18:42
        Aku duwe keraguan manawa penulis sing dihormati dilaporake babagan pasokan senjata menyang Suriah .... Pasukan kita ana ing SAR: kabeh sing ana gandhengane karo Angkatan Udara. Data mbukak saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ... prajurit
      6. +1
        24 Oktober 2015 19:16
        Iku ora kasunyatan! Latihan ing macem-macem spesialisasi militer ora mandheg kanggo manca, kalebu militer Siria!
        Saka ngendi dheweke entuk pilot?
      7. 0
        25 Oktober 2015 15:00
        Kutipan: keel 31
        Ora dingerteni kepiye "Sun" muncul ing Suriah, pasokan menyang pasukan Assad ora dilaporake kanthi resmi. Sawise kabeh, dheweke isih butuh sing ngerti carane njupuk saka dheweke. Dadi pasukan darat kita ana

        Ana instruktur
      8. 0
        26 Oktober 2015 16:20
        Utawa mungkin wong saka Irak nulungi?
      9. 0
        26 Oktober 2015 16:31
        Dadi ana. Lan sing malah luwih reassuring.
      10. 0
        27 Oktober 2015 07:09
        Mbok menawa ana pitakonan sing ora kurang menarik tinimbang katon saka Suns ing Suriah:

        "Kaping pisanan, Amerika Serikat wedi nambah intensitas lan ekspansi geografi serangan udara Rusia ing posisi IS lan transfer menyang Irak, ing ngendi Pentagon duwe fasilitas militer lan ing ngendi dheweke sesambungan karo kelompok militan tartamtu sing nentang pamaréntahan saiki. ing Bagdad."
        Sing. Apa Amerika Serikat ndhukung mungsuh bersenjata saka panguwasa ora mung ing Suriah, nanging uga ing Irak?
        Kabar.
      11. 0
        27 Oktober 2015 11:43
        Yen sampeyan wis bisa nunggang bruwang ing sirkus ing unicycle, banjur ing 4 taun perang sampeyan mesthi bisa mulang wong Siria kanggo njupuk saka "suncatcher". Utawa mung nganggep awake dhewe pinter...kethek saka SGA uga nganggep awake dhewe pinter.
    2. +4
      24 Oktober 2015 14:35
      Saiki Obama bakal ninggalake Irak kanggo kita.
      1. +4
        24 Oktober 2015 14:38
        Lan Afghanistan.
      2. + 17
        24 Oktober 2015 15:53
        Kutipan saka DIVAN SOLDIER
        Saiki Obama bakal ninggalake Irak kanggo kita.

        TV Jerman: Irak ngujo Putin
    3. + 49
      24 Oktober 2015 14:42
      Artikel kasebut apik, aku seneng, lan para pilot kita lan kabeh wong sing ana ing kono ALLOH njagi sampeyan! Langit uga mbukak kanggo sampeyan.
      1. +7
        24 Oktober 2015 15:05
        Kutipan saka vovanpain
        Langit uga metu kanggo sampeyan.
        1. + 21
          24 Oktober 2015 15:16
          supaya setan nyabrang dhewe !!!

          1. +4
            24 Oktober 2015 17:35
            Kutipan saka olegglin
            supaya setan nyabrang dhewe !!!


            Bener, pesawat iki jelas dudu saka grup udara kita. Kayane MiG-15, wis suwe ora ana ing layanan. Assad shugan cockroaches ora childishly ngguyu
            1. + 10
              24 Oktober 2015 20:51
              Iki Mig 21. Ana akeh panggonan liyane ing donya.
              1. +1
                24 Oktober 2015 21:28
                Kutipan saka NIKNN
                Iki Mig 21. Ana akeh panggonan liyane ing donya.

                Ya, aku setuju karo sampeyan. Paling kamungkinan dheweke.
              2. +2
                25 Oktober 2015 02:42
                Kutipan saka NIKNN
                Iki Mig 21. Ana akeh panggonan liyane ing donya.

                Pisanan, MIG-23 "madhangi" ing pigura, lan ing mburi MIG-21. hi
                1. +2
                  25 Oktober 2015 06:45
                  Loro-lorone ana ing tentara Siria ...
                  Apes banget yen wong Siria kudu ngebom karo 21 migar. (Iki nalika taun 90an luwih saka 3000 MIG-23s, -27s, Su-17s dipotong dadi logam kethokan lan didol aluminium kanggo kaleng bir)
            2. +1
              25 Oktober 2015 18:47
              Ya, iki kompilasi, ana sawetara klip sing dipotong
          2. +1
            25 Oktober 2015 14:49
            Kutipan saka olegglin
            supaya setan nyabrang dhewe !!!


            Iki moment21, apa hubungane karo pasukan kita? Iki Angkatan Udara Siria.
      2. 0
        24 Oktober 2015 23:04
        Tanah suci...Kristen. Kita berjuang kanggo Iman.
    4. + 16
      24 Oktober 2015 15:25
      Quote: MIKHAN
      Rusia lulus ujian pisanan ... karo limang! Kita ora wedi karo sapa wae ..! Lan ujian kapindho sing paling angel kanggo kita ... Iki kanggo nyawiji Timur Tengah!

      Vitaly, piye carane sampeyan bisa gabungke geni lan bensin, contone? Ora ana sing ngerti, contone, kanggo nyawiji Israel lan Iran, contone, utawa Iran lan Arab Saudi, apa karo Qatar, sing cilik lan mambu kaya bug. Turki wis mbayangno piyambak sing padha sing utama ana lan ora bisa dadi luwih penting, tangles iki saka Timur Tengah bakal ninggalake sapa karo gendheng, nanging pangkalan militer isih ora ngganggu Rusia, ing Suriah.
      1. + 16
        24 Oktober 2015 17:50
        Kutipan: 79807420129
        , nanging carane sampeyan bisa gabungke geni lan bensin contone?


        Mergo iki Nyuwun
    5. +4
      24 Oktober 2015 15:42
      Rusia lulus ujian pisanan ... karo limang! Kita ora wedi karo sapa wae ..! Lan ujian kapindho sing paling angel kanggo kita ... Iki kanggo nyawiji Timur Tengah!
      Nyawiji Timur Tengah? Sunni karo Syiah? Utawa malah Israel karo wong liya? Ora ana sing bisa sukses ing sejarah modern, paling ora. opo
      1. +3
        24 Oktober 2015 17:05
        Kutipan saka: marlin1203
        Nyawiji Timur Tengah? Sunni karo Syiah?

        Ora, mung mbantu nggawe negara sing kuwat, sing saka wektu kanggo wektu menehi nash apik kanggo nggawe spines crunch. Kaya ing USSR. Negara-negara kasebut ora bakal setuju ing antarane awake dhewe yen pihak katelu (sing bakal mbantu mungkasi perang) ora, supaya bisa ngomong, ngiringi adopsi perjanjian lan nggawe kompromi.
      2. +2
        24 Oktober 2015 17:30
        nalika ngadhepi mungsuh sejati, wong bisa sober lan mikir ... Sing utama yaiku supaya wong biasa mikir
      3. +1
        25 Oktober 2015 06:56
        Nyawiji Timur Tengah? Sunni karo Syiah?


        Aku bakal ngomong liyane - lawas Assad "calmed mudhun" kabeh "kasar", ladle Kadafi kang "dibangun everyone", Sadam ngatur kanggo calmed everyone mudhun.
        Bener setan1978 dheweke ngutip gambar karo mesin - "tetep ing tekanan" - banjur asil bakal, lan murub ing angin - kumelun, mambu lan sing katon kaya geni bakal kelakon.
      4. +1
        25 Oktober 2015 10:34
        sadurunge perang ing Suriah, Syiah, Sunni, lan Kristen coexisted biasane. Mbok menawa pilihan federalisasi bakal njupuk oyod, sanajan iki mengko, pisanan sampeyan kudu dock karo Kurdi lan menyang tapel wates karo Turki.
    6. -5
      24 Oktober 2015 16:52
      Inggih, lan - apa sampeyan butuh wong-wong mau? Apa, omahe wis lengkap?
      1. +5
        24 Oktober 2015 17:12
        Kutipan saka satelit24
        Inggih, lan - apa sampeyan butuh wong-wong mau? Apa, omahe wis lengkap?

        Carane nerangake. Timur Tengah sugih banget ing celengan lenga, lan yen ana kekacoan (kaya saiki), banjur lenga bakal murah, amarga kabeh jinis bajingan bakal bunker murah, kang siji bakal mengaruhi solvency saka bahan bakar Russian. perusahaan, MediaWiki saka kang nyedhiyani setengah saka budget saka motherland kita boundless. Ora ana gunane kanggo mulihake ketertiban ing omah yen ana bolongan ing tembok lan atap bocor.
        1. +1
          24 Oktober 2015 17:31
          ora setengah saka negara kita, nanging setengah saka negara kita
          1. 0
            24 Oktober 2015 18:00
            Kutipan saka morozik
            ora setengah saka negara kita, nanging setengah saka negara kita

            Sayap liberal bakal menehi standing ovation kanggo tembung kasebut.
        2. +1
          24 Oktober 2015 18:03
          Iku ora kasunyatan. Rega minyak mundhak sawise kekacauan ing Libya diwiwiti. Padha spekulatif. Iku penting ngendi persis kekacoan. Saiki lenga ambruk Saudi. Saiki, yen ISIS pindhah menyang arah kasebut, ngrusak Ka'bah, mula rega bisa uga mundhak, lan akeh sing seneng, kajaba wong Eropa.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. +5
      24 Oktober 2015 17:10
      Rusia lulus ujian pisanan ... limang
      Ujian pisanan Donbass, lan mesthi ora 5
      1. +3
        24 Oktober 2015 18:01
        karo Ukraina, topik mesthi rumit, nanging kita ora kudu lali yen ora Rusia sing nyebabake kahanan ing kana. Rusia ing kana mung nggawe gerakan mbales. Akeh-akehe kesalahane, nanging ora preduli, junta ora menang. Mungkin miturut skenario liyane, bakal ana korban sipil sing luwih sithik, nanging ora ana sing njamin iki. Mungkin kosok baline , bisa uga ana korban liyane . Kahanan kanggo nggawe keputusan ora gampang. Lan meh ora ana sing percaya yen Poroshenko lan Co bakal ngluncurake operasi teroris nglawan warga sipil.
        Uga, aja lali yen, kajaba kanggo wong bodho sing lara, ora ana sing ngakoni Rusia kanthi resmi minangka pihak ing konflik kasebut. sing ngerti carane lan apa bakal kedaden yen Rusia wis "digunakke" resmi ing ontran-ontran iki. Ing kasus apa wae, kabeh korban saka kabeh komunitas "donya" bakal disalahake ing Kremlin, ing kasus apa wae.
        Mesthi, aku ora bakal sijine limang, lan mbokmenawa 4, banget, nanging mesthi ora deuce a.
        1. 0
          26 Oktober 2015 21:58
          Nanging ora mungkin aku lan amers bisa nindakake apa sing ora digayuh Adolf lan Joseph - main ing tangan siji;)
      2. SSR
        0
        24 Oktober 2015 19:06
        Kutipan saka: aleks700
        Rusia lulus ujian pisanan ... limang
        Ujian pisanan Donbass, lan mesthi ora 5

        Lan Crimea minangka nomer loro? ..... Yen sampeyan menehi penilaian, banjur menehi kanthi objektif lan nimbang kabeh. Utawa dipérang dadi episode.
    9. 0
      24 Oktober 2015 17:17
      Tumindak TOS-1A utamane efektif ing wilayah pegunungan utawa ing benteng sing dilengkapi kanthi apik, bangunan kutha, lsp. Gas menyang ngendi-endi, lan saka siji voli saka "Solntsepeka"

      Penulis ing dalan bingung TOS karo Pinokio.
      "Proyektil MO.1.01.04M dawane 3700 mm lan bobote 217 kg. NURS kasusun saka hulu ledak termobarik utawa incendiary, sekring lan mesin jet propelan sing padhet." Dijupuk saka kene: http://dokwar.ru/publ/vooruzhenie/artillerija_i_rszo/modernizirovannaja_tjazhela
      ja_ognemetnaja_sistema_tos_1a_quot_solncepek_quot/14-1-0-60
      1. +2
        24 Oktober 2015 17:28
        Solntsepek TOS-1A punika Pinocchio TOS-1 modern
    10. +1
      24 Oktober 2015 18:06
      Vitaly! Kabeh sing paling apik!
      Kita ana ing kana kanggo jangka panjang!
      Videoconferencing "makarya", kita uga "ing lapangan"!
      Yen mung "nyedhiyakake" ora nguciwani! prajurit
    11. +1
      24 Oktober 2015 19:03
      Mugi Gusti Allah mboten sare, mugi-mugi kedadosan ingkang sae, merga iki lolong karo mungsuh sing kejam, dudu mlaku-mlaku.. Ya, lan kecoak kudu diusir saka batang..
      Quote: MIKHAN
      Rusia lulus ujian pisanan ... karo limang! Kita ora wedi karo sapa wae ..! Lan ujian kapindho sing paling angel kanggo kita ... Iki kanggo nyawiji Timur Tengah!
    12. -2
      24 Oktober 2015 23:01
      Rusia lulus ujian pisanan ... karo limang!


      Inggih, prestasi langsung; padha ngebom Papuans masked, sing mung ak saka pertahanan udara, lan jarum diprodhuksi 30 taun ago. Lan yen grater luwih serius diwiwiti karo tentara? Saka Prancis? Utawa ing paling Inggris?
      1. 0
        25 Oktober 2015 07:06
        Sapa sing pengin sing serius?
        Kulon saiki wis katon sampurna yen Rusia ora ana maneh kaya ing Yeltsin - kanthi sukarela "sawed" Tentara Soviet ing pengawasan negara lan lungguh karo apa-apa, nanging wis ngatur kanggo revive mantan daya.
        Lan yen ana - kabeh wong bisa entuk!
        Ningali prospek sing kaya ngono, ora ana wong ing Kulon sing pengin pisah karo "panglipur konsumsi" sing disenengi.
        Ora bakal dadi "serius"
    13. 0
      25 Oktober 2015 07:22
      Bebek... Aku curiga aku durung lulus ujian pertama.
      Kaping pisanan, kampanye militer durung rampung, lan kaping pindho, kudu duwe dhukungan politik sing cocog, nanging ora jelas. Iki apa:
      Kaya sing wis dingerteni, ewonan wong saka Rusia lan negara-negara CIS berjuang ing jajaran ISIS, "ujare. "Apa sampeyan bakal mrentah aku ngenteni nganti dheweke latihan ing kana lan kanthi tenang bali menyang omah?"
      . Eropah duwe kesan yen Rusia dhewe ngeculake iki (amarga ana ewonan Rusia) lan dheweke dhewe nglawan dheweke.
      Perlu dielingake marang Eropa yen scum saka sak ndonya padha perang ing kono, lan Yu.S.A ndhukung dheweke.
      Lan scum iki bakal bali ora mung kanggo Rusia, nanging uga kanggo Eropah!
      Lan yen Rusia duwe pengalaman kanggo numpes wong-wong mau, banjur makmur Hans, Zhans, Marios, etc. lolong, Charlie bakal katon kaya kembang kanggo wong-wong mau. Iki sing kudu diomongake, ora dibenerake ...
    14. 0
      26 Oktober 2015 10:40
      Rusia mesthi ana ing wektu sing suwe, sanajan ora babagan ISIS, iku kanggo kepentingan kita ing Timur Tengah .... pangkalan militer kita bakal ana ing kono kanthi permanen. Rusia bali ing BV!!!
    15. 0
      26 Oktober 2015 16:30
      Hitler sasi kapisan uga limang, pungkasan dikenal. Kita kudu ngelingi kemungkinan gagal lan nindakake kabeh supaya Mei 45 diulang ing versi Siria. Lan iki bakal dadi kamenangan umum kita, lan ora mung ing Suriah.
    16. 0
      26 Oktober 2015 16:45
      Quote: MIKHAN
      Rusia lulus ujian pisanan ... karo limang! Kita ora wedi karo sapa wae ..! Lan ujian kapindho sing paling angel kanggo kita ... Iki kanggo nyawiji Timur Tengah!

      Ya sialan.. kesel njaluk ngapura.. awake dewe dudu unta.. nek arep nantang,.... Banjur (Sugeng rawuh) .. Inggih, menawi kersa..!... Panyuwunan mung marang kowe iku wadhah kanggo awakmu, gawanen...!!!
    17. 0
      27 Oktober 2015 00:26
      Tes sing padha penting yaiku denifikasi Ukraina lan bali menyang pangkone jagad Rusia.
  2. + 10
    24 Oktober 2015 14:36
    Perang ing Suriah, tentara kita wis ngganti keseimbangan kekuwatan ing jagad iki. Apa iki sebabe Obama nyuda mbuwang bantuan kanggo Ukraina?
    1. 0
      26 Oktober 2015 15:42
      Ora, dudu sebabe. Dheweke dadi nomer kasebut yen rahang wanita kasebut mudhun))) Dheweke weruh, luwih elek tinimbang kita ing taun 90an. Makkesha umume gampang banget kanggo "lobbying", mung UAV digawe panas kanggo sawetara lyams. , mung ora tegang))))
  3. +5
    24 Oktober 2015 14:37
    apik tenan! Kita ndeleng sukses, yen mung amarga Amerika Serikat lan Inggris ngubengi lan ora bisa nggawe apa-apa. Sawetara statement sing ora bisa dingerteni!
  4. + 32
    24 Oktober 2015 14:38
    Ing sisih siji, aku seneng ndeleng pangkalan kapal selam sing digawe ing Segara Ireng, lan aku teka ing perusahaan ing endi-endi, kabeh dijarah-rayah, staf dipotong, sayangé lunga. padha makarya kanggo akèh taun.
    Kabijakan luar negeri kita keren banget, kita bengkok kabeh. apa ing njero? impen gazprom dadi kenyataan.. bensin piro regane? lan ing venezuela? Aku dudu tukang suket kabeh. Tapi bisnis saka luar negeri, perusahaan sing rampokan serius siap mlebu pasar kita, wis ngenteni 7 sasi gas disambungake, nanging kita mikir babagan pangkalan permanen. ing Suriah Ing Georgia, butuh 2 dina kanggo ndhaptar bisnis! Kanthi kita, ing rong dina sampeyan ora bakal ngerti apa kertas sing dibutuhake.
    Lan Menteri Pertanian ... slicker ... ya Tkachev, bocah sing apik tenan, ya, pancen apik tenan, mangan kabeh tegalan ing wilayah kasebut, mung ditinggal dhewe.
    1. +4
      24 Oktober 2015 15:32
      Kutipan saka AdekvatNICK
      impen gazprom dadi kenyataan..

      Sorry, aku kudu njlentrehake impen sapa?
      1. 0
        24 Oktober 2015 17:19
        Quote: taram taramych
        Kutipan saka AdekvatNICK
        impen gazprom dadi kenyataan..

        Sorry, aku kudu njlentrehake impen sapa?

        Depresi ing Gazprom! Impen wis rampung ngguyu
        1. +1
          24 Oktober 2015 17:32
          Kutipan saka Sterly
          Quote: taram taramych
          Kutipan saka AdekvatNICK
          impen gazprom dadi kenyataan..

          Sorry, aku kudu njlentrehake impen sapa?

          Depresi ing Gazprom! Impen wis rampung ngguyu

          Perusahaan Rusia Gazprom ngarepake yen ing 2016 rega gas ing pasar Eropa mung kira-kira $ 200 saben 1000 meter kubik, yaiku tingkat paling murah ing 11 taun kepungkur. Iki dilaporake ing 23 Oktober dening portal Bloomberg, nyatakake rong wong sing ora dijenengi sing duwe akses menyang rancangan anggaran perusahaan kanggo taun ngarep.

          Kanggo mbandhingake, ing 2015, Gazprom, eksportir gas alam paling gedhe ing donya, entuk rata-rata $238 saben 1000 meter kubik gas ing pasar Eropa; ing 2014, rega rata-rata $349. Minangka salah sawijining sumber marang portal kasebut, Gazprom ngrancang njaga volume ekspor kira-kira ing tingkat 2015 - kira-kira 160 milyar meter kubik saben taun.

          Amarga kejatuhan rega gas, Gazprom prédhiksi nyuda revenue saka 38 nganti 38 milyar dolar.
          1. +1
            24 Oktober 2015 21:59
            Kutipan saka atalef
            Amarga kejatuhan rega gas, Gazprom prédhiksi nyuda revenue saka 38 nganti 38 milyar dolar.

            Lan opo??? Apa kesimpulane? Apa Gazprom nambah bathi ruble kira-kira 80% dibandhingake taun kepungkur?
            Biyen merga rega minyak lan gas sing larang, asil dodolane nganti 30% saka anggaran, nanging saiki dadi 29,5%? Pamrentah kita wis suwe njaga rega minyak ing koridor 2950-3100 rubel saben tong minyak, yaiku, nyetel kurs ruble gumantung saka rega minyak - lan tingkat ngisi anggaran - ing rubel, mesthi padha. , kadhangkala malah luwih saka ing "lemak" taun. Lan nyuda bathi anggaran mung amarga nyuda produksi ing industri liyane, lan, minangka asil, nyuda pajak saka wong-wong mau. Nanging iki ora kritis. Wiwit taun anyar, bathi kasebut bakal saya mundhak sithik. keprungu hi
    2. +8
      24 Oktober 2015 17:34
      Putin sing disalahake ???... Aku kabeh sing diseret saka pabrik-pabrik iku arahe ... Wong - tangi !!! kita dhewe urip miturut hukum Yahudi lan banjur kita ngipat-ipati wong sing nyoba kanggo nindakake soko kanggo RUSIA ...
      1. +1
        24 Oktober 2015 18:19
        Pak Putin, Presiden Federasi Rusia lan dheweke, kalebu, luwih dhisik, tanggung jawab kanggo kahanan lan kabijakan negara ing negara kasebut, mula yen diseret saka pabrik, lan luwih-luwih yen dadi milik negara, pungkasane dadi tanggung jawab Presiden lan pamarentah "...nyoba kanggo nindakake apa-apa kanggo Rusia..." -contone, nyurung wong Rusia Donbass bali menyang Ukraina utawa ngirim. dhuwit saka dana cadangan kanggo njaga sistem banking negara, nanging ateges njupuk metu saka Rusia.
    3. -2
      24 Oktober 2015 17:52
      Kutipan saka AdekvatNICK
      Lan nalika aku teka ing perusahaan, kabeh dicolong ing endi-endi, karyawan dipotong, sayangé lunga, kabeh padha kerja nganti pirang-pirang taun.
      Kabijakan luar negeri kita keren banget, kita bengkok kabeh.

      Cukup, nanging sampeyan ora pengin kabeh ing njero sampeyan ambruk lan bosok, uga serangan teroris kanthi slogan "Allah Akbar!" ??? Sing ora "mlengkung", kaya sing diomongake, cenderung mbengkok! Kaya dill, contone! Miturut cara, yen ora rahasia: - Apa vyshyvanka ing avatar?
      1. +9
        24 Oktober 2015 18:03
        Aku ora ngritik kebijakan luar negeri, aku ngritik kebijakan domestik.
        avatar minangka pola Slavik sing biasa, ana akeh ing mesin telusur browser Yandex.

        jeneng basa Rusia, Ukrainia lan Belarusian kanggo kaos Slavia bordir tradisional yaiku vyshyvanka, yen dill wiwit cling, iki ora ateges vyshyvanka saiki dilarang.
        uga swastika.. Difitnah dening Hitler.
        1. +5
          24 Oktober 2015 19:04
          Kutipan saka AdekvatNICK
          Aku ora ngritik kebijakan luar negeri, aku ngritik kebijakan domestik.

          Mungsuh internal luwih mbebayani tinimbang eksternal. Salah sawijine mungsuh yaiku korupsi, mula kabeh ing negara kita bosok lan ambruk. Kita kudu luwih ketat karo birokrat kita. Nanging ing kene gumantung ora mung presiden, nanging kita, warga biasa, ana sing gumantung, ta? Mungkin kuwi sebabe GDP nggawe Front Popular. Ya, ora ing endi wae kita nindakake kaya sing ditindakake ing kabijakan luar negeri, ing kene kita tenang lan bungah ing apa wae kamenangan lan kasuksesan kita. hi
        2. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      26 Oktober 2015 09:34
      Glazyev ngandika bab kahanan internal dina liyane
      http://www.youtube.com/watch?v=tnlHThCO1zE
  5. + 10
    24 Oktober 2015 14:50
    Umumé, tentara kita wis mbuktekake efektifitas nyata ing praktik. Lan ora mung ing media, kaya paus minke. Ing game amba ing ayunan lengkap, ana akeh bêsik ing Papan, pawns cepet-cepet kanggo ratu. Lan sing paling penting, potongan-potongan ing papan kasebut akeh warna, lan ora loro, kaya biasane.
    Matrasia kudu nggawe retorika anyar lan postur anyar kanggo awake dhewe. Nganti saiki, kanthi nyoba lan kesalahan, dheweke durung entuk sukses.
    Lan aku ora setuju banget karo judhul. Suriah mriksa ora mung tentara Rusia. Iki, IMHO, minangka titik balik kabeh politik donya. Nganti saiki, kasur umume bisa ngatur kekacauan lan nggulingake pamrentah ing ngendi wae. Ana bummer ing Suriah. Kuping belang ora bisa nahan iki. Dheweke ora ngerti carane ilang. Dheweke duwe mentalitas kaya ngono. Yen kabeh iku pancene ala, padha bakal teka munggah karo kamenangan kanggo awake dhewe lan ningkataké iku.
  6. +1
    24 Oktober 2015 14:51
    Kutipan saka AdekvatNICK
    Ing sisih siji, aku seneng ndeleng pangkalan kapal selam sing digawe ing Segara Ireng, lan aku teka ing perusahaan ing endi-endi, kabeh dijarah-rayah, staf dipotong, sayangé lunga. padha makarya kanggo akèh taun.
    Kabijakan luar negeri kita keren banget, kita bengkok kabeh. apa ing njero? impen gazprom dadi kenyataan.. bensin piro regane? lan ing venezuela? Aku dudu tukang suket kabeh. Tapi bisnis saka luar negeri, perusahaan sing rampokan serius siap mlebu pasar kita, wis ngenteni 7 sasi gas disambungake, nanging kita mikir babagan pangkalan permanen. ing Suriah Ing Georgia, butuh 2 dina kanggo ndhaptar bisnis! Kanthi kita, ing rong dina sampeyan ora bakal ngerti apa kertas sing dibutuhake.
    Lan Menteri Pertanian ... slicker ... ya Tkachev, bocah sing apik tenan, ya, pancen apik tenan, mangan kabeh tegalan ing wilayah kasebut, mung ditinggal dhewe.

    Terus-terusan sajrone minggu kepungkur aku nulis ing komentar babagan perkara sing padha, aku malah tekan titik sing rilis warta dina iki nyalin Soviet, sampeyan kudu mudhun saka "swarga" menyang bumi.
    1. +1
      24 Oktober 2015 14:53
      Sayange, paling rentan kanggo plus-mania.
      1. 0
        24 Oktober 2015 15:12
        Inggih, padha sijine minus, plus-man kecanthol kabeh padha karo iki))
  7. +1
    24 Oktober 2015 15:02
    Lan dheweke, miturut dinamika apa sing kedadeyan, bisa suwene luwih saka setahun.


    Setaun, telu, nanging paling ora sepuluh! Sing utama yaiku nggunakake TPA iki kanthi bener.
    1. 0
      24 Oktober 2015 15:28
      Lan carane pinter?
      Contone, Korea, Vietnam, perang Arab-Israel.
      Saka sudut pandang mbangun sistem pertahanan udara, USSR entuk pengalaman sing luar biasa ing kana.
      mungsuh padha kuwat, lan kadhangkala kita raked lyuley .. kita kudu sinau cepet supaya bisa urip,
      Desain lan mbangun sistem anyar njupuk menyang akun asil saka musuhan.
      Apa sing kita entuk ing Suriah?
      1. +4
        24 Oktober 2015 17:13
        Lha piye?
        Kajaba kanggo kabeh jinis fashion nishtyakov, banjur pisanan kabeh - mesthi, pengalaman. Loro-lorone langsung pertempuran lan penyebaran-supply. Ya, - nyoba conto anyar, mesthi ...
        Senajan ... Ing Panggonan pisanan, sampeyan bisa sijine angger-angger saka populasi Wahabi ing wilayah iki. Wiwit kesempatan diwenehi dhewe - kanggo ngolah mau ing wilayah tetanggan, tanpa ngenteni migrasi massa menyang kita.
        Sing utama yaiku main ing kana - virtuoso) teladan-demonstratif!!!!
      2. +3
        24 Oktober 2015 17:35
        Kutipan saka piston
        Apa sing kita entuk ing Suriah?

        Pengalaman tempur nyata ing panggunaan VKS. Loro-lorone ing level flyer, lan saka sudut pandang perencanaan lan nindakake operasi nyata, kanthi njupuk tindakan pengintaian gabungan.
        1. 0
          26 Oktober 2015 23:37
          Setuju banget!
      3. 0
        24 Oktober 2015 17:36
        Kita entuk semangat kanggo ngeling-eling saka ushlepkov yen kita putu Gusti, paling ora kanggo wong sing pengin ngelingi.
  8. -3
    24 Oktober 2015 15:03
    Mbok menawa aku salah, nanging ora ana siji-sijia saka panguwasa sing mbantah argumentasiku. Ya, perang udhara nyengsemaken, jagad iki wis ngerti kekuwatan penerbangan kita. Nanging aku kuwatir yen geng-geng sing kelangan prasarana bakal dadi perang gerilya nalika pesawat dadi ora ana gunane. Sampeyan ora bakal ngoyak klompok 5-10 wong ing ara-ara samun. Nanging sing paling awon, sing dakkarepake, yaiku klompok-klompok iki ora bakal lungguh ing ara-ara samun, nanging bakal nyabrang wates menyang Turki. lan saka ing kono menyang Eropah utawa Kaukasus lan luwih menyang Rusia. Antarane wong-wong mau bakal ana fanatik sing ngatur lemah lan melu terorisme. Apa iku worth aduk munggah nest aspen, lan apa ancaman teroris bakal nambah saka serangan kita, Aku wong ora ngerti iki, nanging aku pracaya. yen panguwasa wis ngerti. Iku bakal migunani kanggo wong-wong mau kanggo nggawa bantahan kanggo wong, lan ora kanggo pirembagan bab karusakan saka terorisme ing pendekatan adoh, amarga terorisme ora mbutuhake tank utawa jenderal.
    1. -6
      24 Oktober 2015 15:55
      Iku angel diarani perang udara. Umumé, kita asring reproached West lan USA nalika padha pompously presented kamenangan liwat mungsuh temenan weakest .. padha ngandika iku ora worth apa iki, apamaneh gumunggung malah luwih.
      Nah, kaya ngono saiki saka Rusia
      1. 0
        24 Oktober 2015 17:42
        lan ora anjir iku ing rampokan Amer kanggo numpes kuil Kristen ... Kanggo tumindak apa wae ana oposisi sing cukup ... mungsuh bakal luwih kuwat, bakal ana respon sing cukup ... Apa sampeyan uga bakal nyebut Amerika Serikat minangka mungsuh sing paling lemah. ?
        Nanging kathoke wis kebak, mula ora ana papan kanggo nyimpen popok ... mung njerit lan mung ngrungokake.
      2. 0
        25 Oktober 2015 07:31
        Padha minus, nanging saiki aku ndhukung "pertempuran poligon nggunakake cedhak karo kondisi pertempuran (spontan mbales tembak saka DShK)"
        Biar tetep kaya gini!!!
    2. -2
      24 Oktober 2015 17:38
      paling apik kanggo ngedol kabeh, kalebu Rus, lan tenang ing alas, ing omah nelayan ...
    3. +2
      24 Oktober 2015 18:10
      Ya, yen bandit iki bener-bener ngrebut kekuwatan ing wilayah sing akeh banget lan duweni potensi sugih, dheweke ngerti apa sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep. Lan ana perang nglawan Rusia, lan kadhangkala kita nemoni serangan teroris, lan Gusti Allah ngalang-alangi supaya terus, nanging paling kamungkinan bakal terus, ora ketompo. Sanajan Rusia bakal ngumbah tangan kanthi tenang lan nutup kabeh. Nanging ing kasus apa wae, ora perlu kanggo ngoyak bandit individu ing wilayah sampeyan, nanging kanggo ngrusak dhasar kabeh jagading jagad iki ing papan kasebut. kulit dhewe, banjur bakal mikir kuwat apa iku worth terus perang.
      Senajan aku nglawan bombings lan ing sih saka bocor Assad iki, nanging saiki aku isih luwih kepekso kanggo pracaya kabeh iki mbokmenawa wis rampung tengen utawa meh tengen.
      1. +1
        24 Oktober 2015 19:48
        Aku ora siap kanggo ngukum utawa ndhukung tumindak kita ing Suriah, amarga aku ora duwe dossier dipercaya ing kahanan ing kono, ing kasus iki aku pracaya panguwasa kita, pilihan Ukrainia punika njamin, nalika iku bisa kanggo ora ngganggu. ing éwadéné kabeh, kita ora ngganggu. Nanging, aku mbantah kaya ing ngisor iki. Dheweke nglaporake manawa minangka akibat saka serangan udara kita, para teroris mlayu menyang Turki. VVP kacarita sawetara ewu warga Rusia perang ing ISIS. Turki minangka negara sing peteng, ing ngendi sampeyan bisa njaluk dokumen sing dikarepake kanggo dhuwit. Kita duwe rezim bebas visa karo Turki. Napa ora ngenalake rezim visa karo Turki?
  9. +5
    24 Oktober 2015 15:05
    "Syria mriksa tentara Rusia"
    .. judule koyok ngene..

    ... Prajurit Siria lan Iran perang ing lemah ..
    1. +2
      24 Oktober 2015 15:20
      Sampeyan ngutip Alexander 1 kaya ngono, kaya-kaya dheweke minangka panguwasa moral ... Nanging nyatane - parricide, sawijining Anglophile sing ngluhurake kanca-kancane - nasionalis Polandia (uga ngolah "Ukrainianisme" ing abad kaping 19).
      Ya, dheweke ora mbales dendam marang Prancis amarga nyerang lan ngrusak Rusia, nanging dheweke ora meksa Prancis kanggo ngimbangi karusakan. Nanging, dheweke nyumbang kabeh jembatan menyang Paris. kanthi murah hati...
      Nanging apa sing ditindakake kanggo Rusia?
      1. 0
        24 Oktober 2015 15:59
        vladek64 SU Dina iki, 15:20 ↑ Anyar
        Sampeyan ngutip Alexander 1 kaya-kaya minangka wewenang moral.

        "Alexander I Pavlovich Romanov (Rahayu) (1777-1825) - Kaisar Rusia wiwit 12 Maret (24), 1801 - sawise mateni Kaisar Paul I dening konspirator saka kalangan aristokrat.

        Ing wiwitan pamaréntahané, kabijakan domestiké nuduhaké kepinginan kanggo liberalisme moderat. Transformasi sing perlu dibahas dening anggota Komite Unspoken - "kanca enom" kaisar. Menteri (1802), Senat (1802), universitas lan sekolah (1802-1804) reformasi ditindakake, Dewan Negara digawe (1810), Dekrit babagan petani gratis ditanggepi (1803), lsp. Sawise 1815, cenderung kanggo konservatisme (pirsani Arakcheevshchina, pemukiman militer).

        Dheweke mudhun ing sejarah minangka politisi lan diplomat sing trampil. Dheweke ngupaya nggawe serikat pekerja Eropa multilateral (ndeleng Aliansi Suci), negosiasi sing akeh digunakake karo politisi lan raja ing Eropa ing kongres lan rapat pribadi (pirsani perjanjian Tilsit taun 1807).

        Kabijakan luar negeri utamane didominasi dening arah Eropa. Ing taun-taun pisanan pamaréntahané, dhèwèké nyoba njaga hubungan sing tentrem karo kakuwasan sing berjuang kanggo hegemoni ing Eropah (Prancis lan Inggris), nanging sawisé intensifikasi kecenderungan agresif ing kawicaksanan Napoleon I, Rusia dadi peserta aktif ing Koalisi anti-Napoleonic kaping telu lan kaping papat. Minangka asil saka kamenangan ing perang Rusia-Swedia 1808-1809. Kadipaten Agung Finlandia dicaplok ing Rusia. Kekalahan Napoleon nalika Perang Patriotik 1812 lan kampanye manca tentara Rusia ing 1813-1814. nguatake prestise internasional Rusia lan Alexander I kanthi pribadi - kanthi keputusan Kongres Wina 1814-1815, ing ngendi Tsar Rusia dadi peserta aktif, sebagian besar tanah Polandia (Karajaan Polandia) dicaplok menyang Rusia.
        1. +1
          24 Oktober 2015 20:38
          Kutipan: 222222
          "Alexander I Pavlovich Romanov (Rahayu) (1777-1825) - Kaisar Rusia wiwit 12 Maret (24), 1801 - sawise mateni Kaisar Paul I dening konspirator saka kalangan aristokrat.

          Kang njupuk bagéyan ing?

          Kutipan: 222222
          Transformasi sing perlu dibahas dening anggota Komite Unspoken - "kanca enom" kaisar.

          Contone:
          kanca pribadi Kaisar Alexander I, Russophobe Pole Adam Czartoryski lan Russophobe Pole Tadeusz Chatsky liyane, nyekeli macem-macem kiriman ing Little Rusia, aktif digawe institusi pendidikan Polandia ing tlatah Rusia kidul-kulon. Liwat upaya kasebut, sekolah Basilian (Uniate) sing misuwur muncul ing kutha Uman, provinsi Kyiv. Kanggo murid-muridé, Little Rus minangka bagéan integral saka Polandia, lan Rusia Cilik minangka cabang khusus saka wong Polandia. Salajengipun, salah siji saka lulusan saka institusi pendidikan iki, Franciszek Duchinskiy, extorted saka piyambak teori kabèh sing "" Mongols, lan Little Russian, Belarusians lan Polandia - Slavs lan Aryans sejati, sing kudu nyawiji ing negara siji lan tanpa mercilessly. numpes "Asia langit" dikutuk, iki mungsuh langgeng Eropah beradab. http://oko-planet.su/politik/politiklist/296911-andrey-vadzhra-pokazal-lico-i-ra
          sskazal-chto-ozhidaet-rossiyu-esli-budet-kak-ukraina.html


          Kutipan: 222222
          Kabijakan luar negeri utamane didominasi dening arah Eropa.

          Luwih becik ngomong pro-Inggris.
      2. 0
        24 Oktober 2015 18:36
        Dheweke nindakake akeh kanggo Rusia. Lan dheweke ngrebut tanah, lan ngalahake Napoleon. Lan mung cara sing bisa. Lan ora mung menang, nanging numpes tentara. Kanggo Prancis, dheweke pancen ora njaluk ganti rugi kanggo karusakan, nanging apa sing bisa dituntut? Ganti rugi kanggo karusakan saka dalan Smolensk? karusakan saka Moscow? Ora mung wong Prancis sing nindakake. Kajaba iku, Alexander nglawan pemugaran saka Bourbons, nawakake kanggo nggawe Napoleon II raja. Nanging carane akeh iku bakal menakake politik Eropah kanggo kita, bakal ana counterbalance nyata kanggo Inggris ing bawana, matur nuwun kanggo pemenang loman. Sawise 100 taun, Prancis nolak perdamaian tanpa aneksasi lan ganti rugi, lan Jerman kudu mbayar Prancis nganti taun 80-an. Lan carane kabeh iku rampung?
        1. 0
          24 Oktober 2015 20:55
          Kutipan saka onizhe
          lan ngalahake Napoleon. Lan mung cara sing bisa. Lan ora mung menang, nanging numpes tentara.

          Iye?! Lan aku panginten Kutuzov lan kanca-kanca. Lan Alexander 1 ing wektu iki kanthi wani lungguh metu ing St.

          Kutipan saka onizhe
          Kanggo Prancis, dheweke pancen ora njaluk ganti rugi kanggo karusakan, nanging apa sing bisa dituntut? Ganti rugi kanggo karusakan saka dalan Smolensk? karusakan saka Moscow?


          Ngapa ora??? Siji Paris (salah sawijining kutha paling sugih ing wektu iku) bisa menehi ganti rugi akeh. Iki petani "Rahayu" keluwen saben 2-3 taun, industri ana ing negara embrio, ora ana dalan minangka kelas, lan sawise Prancis, setengah negara dirusak. Dheweke ora butuh ganti rugi! Ya, otokrat kuwi kudu dikirim menyang kerja paksa kanggo mulihake sing rusak. Satemah dheweke wiwit ngapresiasi karyane rakyate.

          Stalin, sawise kamenangan ing Perang Donya II, ora ragu-ragu kanggo njupuk kabeh pabrik kanggo reparasi. Lan Jerman sing dicekel dheweke nindakake tugas sing apik kanggo mulihake negara kasebut. Kita isih duwe kabeh dalan omah sing dibangun dening tahanan.
  10. +9
    24 Oktober 2015 15:06
    Aku ora ngerti carane ujian iku, mbokmenawa ya, nanging latihan lan latihan ing kahanan pertempuran iku worth kathah.
  11. +2
    24 Oktober 2015 15:08
    Terusake - Amerika Serikat ninggalake Irak lan Afghanistan, ninggalaken warga sing seneng karo demokrasi moderat, ing ngendi tinimbang hukum sipil ana hak kanggo urip wong liya lan luwih saka siji.

    Nanging aviation kita ana ing panggonan, lan srengenge nggantheng, sayangé ora dadi akeh syuting, iki ora olahraga lan nuduhake pasukan ing latihan ing ngarepe kamera saluran federal. Lan kanggo kru lan peralatan, sekolah apik lan perlu.
  12. +2
    24 Oktober 2015 15:11
    Rauh ing Timur Tengah padha ora mung pirembagan bab Kalashnikov. Dheweke bakal sinau sawetara tembung Rusia - "Pinocchio", "Crocodile", etc. lan liya-liyane. wassat
    1. +1
      24 Oktober 2015 15:29
      Miturut apa sing kita deleng saiki, latihan wis cukup apik. Gusti mberkahi lan liya-liyane.
    2. 0
      24 Oktober 2015 15:30
      Apa babagan Cheburashka?
  13. +4
    24 Oktober 2015 15:28
    Ing "Russian Spring" aku nemokake ing komentar ... Aku seneng bruwang ... prajurit
    1. 0
      26 Oktober 2015 20:14
      Ora, iki dudu simbol kita.

      Simbol kita yaiku:
      http://www.fresher.ru/manager_content/images2/12-volshebnyx-pamyatnikov-nashim-m
      amam-oni-eto-zasluzhili/big/1.jpg;
      utawa kene:
      http://foretime.ru/wp-content/uploads/2011/06/mama-tumen01.jpg;
      utawa kene:
      http://files6.adme.ru/files/news/part_107/1077560/3018610-950-1445426681img407.j
      pg

      TAPI!
      Ana siji maneh - ing peran utama wong wadon iku padha, ibu - TANAH AIR IBU:
      http://bestmaps.ru/files/images/pamyatnik-rodina-mat_325.jpg
  14. +4
    24 Oktober 2015 16:01
    Kutipan saka Altona
    Ing "Russian Spring" aku nemokake ing komentar ... Aku seneng bruwang ... prajurit



    Aku ngerti sapa sing ora seneng karo dheweke utawa malah ing tenggorokan. ngguyu
  15. +2
    24 Oktober 2015 16:20
    Kutipan saka olegglin
    supaya setan nyabrang dhewe !!!



    Nalika aku ngerti saka video kasebut, iki MIG 21, lan Tentara Rusia ora nggunakake kendaraan kasebut ing Suriah. Video saka ngendi?
    1. +2
      24 Oktober 2015 19:07
      Ya, iki MIG-21. Iki minangka angkatan udara pemerintah. Pesawat kasebut kuwat banget, unpretentious lan cukup gampang dijaga. Dheweke uga ora entek SU-9 lan SU-11, uga umure centenarian. Lan, mesthi, wong Siria mabur kanggo pengintaian, lan kita "banjur mudhun alon-alon, alon-alon." Ing skenario sing beda-beda, sanadyan dheweke utawa intelijen kita ora bakal cukup kanggo ndeteksi akeh target sing ora ana ing garis kontak, nanging ing jero wilayah sing dikuwasani Shushara.
      1. 0
        25 Oktober 2015 05:04
        Su-9 lan Su-11 kelangan, apa USSR adol? Lan, iki MiG-23BN, Su-22 mesthi ana, ora kanggo sebutno MiG-21.
      2. 0
        25 Oktober 2015 07:49
        Kancaku, sampeyan ora bingung karo Su-7 sajrone sejam (sanajan aku ndeleng ing Beza minangka target mock-up)?
        Su-9, -11 fighter-interceptor pertahanan udara "tilar donya" ing awal 80s, produksi wis rampung malah sadurungé.
        Ya, wong Siria duwe peralatan lawas, nanging akeh banget.
  16. 0
    24 Oktober 2015 16:59
    Kutipan saka nrex
    Kutipan saka olegglin
    supaya setan nyabrang dhewe !!!



    Nalika aku ngerti saka video kasebut, iki MIG 21, lan Tentara Rusia ora nggunakake kendaraan kasebut ing Suriah. Video saka ngendi?


    Nanging, pamrentah Siria.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. +3
    24 Oktober 2015 18:17
    Kutipan saka Rusia
    Nanging, pamrentah Siria.

    Ya, nanging nyunting film - 2 pesawat sing beda, Pangeringan lan cepet 21
    1. 0
      24 Oktober 2015 19:10
      Ing kene saka DShK, kepiye carane njupuk kanthi beda ??? - sampeyan mung nesu dheweke ... ana sing tiba saka dheweke ... Ayo !!!
    2. +1
      24 Oktober 2015 19:54
      Iku mung guyon, lan pesawat pisanan ora garing, nanging rong puluh telu)
  19. +8
    24 Oktober 2015 20:59
    Mergo ngono...
  20. +4
    24 Oktober 2015 21:03
    Kabeh padha, iku sawetara jenis koyo bisu, amarga "makarya" ing "poligon" iku siji bab, nanging nindakake padha ing panggonan karo pertahanan udhara lengkap ..., nanging oh uga, saiki sing utama kanggo "mindhah. pion kanggo ratu" nanging kabeh liya ninggalake mengko lan aku ora bakal kaget banget yen Rusia bakal mbuwang "joker" liyane ... nanging bisa ..., kaya ngono ..., kanthi tembung , "DAERAH"
    1. +1
      24 Oktober 2015 21:54
      Kutipan saka Bosch
      Kabeh padha, iku sawetara jenis koyo bisu, amarga "makarya" ing "poligon" iku salah siji bab, nanging mengkono bab sing padha lokal karo ngarsane lengkap saka pertahanan udara ..

      ----------------------
      Rencana klasik ... Penindasan zona pertahanan udara lan titik pertahanan utama - radar, sistem pertahanan udara seluler lan stasioner, pos komando sistem kontrol otomatis kanthi rudal jelajah lan gaman presisi dhuwur, artileri self-propelled lan MLRS, artileri laut lan rudal ... Banjur ngrusak klompok pasukan darat lan akumulasi peralatan kanthi penerbangan kanthi impunity saka udhara ...
  21. +1
    25 Oktober 2015 07:01
    Suriah mriksa tentara Rusia


    Suriah pisanan mriksa keteguhan lan tekad negara kita kanggo nggayuh tujuane. Minangka kanggo ujian kanggo tentara, sing bakal teka wektu kanggo mbela wates kita lan nglindhungi warga kita. Saiki - ora cilik lan ora gampang ngimbangi Angkatan Aerospace lan sawetara struktur (iki ora kabeh tentara Rusia).
    Lan kanggo kula banget penasaran kasunyatan sing, karo kapercayan sing bener, Rusia liwat test iki independen, tanpa bantuan njaba. Iki ora nuduhake yen ing owah-owahan sing angel lan serius, kita bakal ditinggalake, kaya biasane, ngadhepi koalisi para dissenters, nanging babagan katrampilan militèr sing tambah (tambah) lan linuwih saka Angkatan Bersenjata kita.
    Kanggo wong-wong sing durung ngerti yen mung ana siji hak ing donya - hak paling kuat, sing, sawise kamenangan, dipilih minangka kanca-kanca, siji bisa ngutip bantahan mestekake lan statements saka macem-macem tokoh, usulan-usulan kanggo partisipasi sing muncul sawise sukses Rusia ing "ujian iki" ... prajurit
  22. +1
    25 Oktober 2015 10:24
    Wilayah kabeh kebak jenggot bau sing ora dicuci Igilov nits, mlaku mlumpat Tikus ...
  23. 0
    25 Oktober 2015 20:55
    Latihan ing lapangan latihan ora sia-sia, kerja ing kahanan pertempuran bakal ningkatake kualifikasi penembak jitu udara kita nganti tingkat "kualifikasi master pertempuran". Ayo kasur ngerti lan kita duwe pro.
  24. kig
    0
    26 Oktober 2015 19:01
    Ana sawetara tujuan ing kene - ora preduli sepira sampeyan olahraga ing lapangan latihan, nyatane kabeh ora kaya ngono, lan pengalaman iki kudu dipikolehi nalika ana kesempatan. Ing wektu sing padha, kanggo nuduhake wong liya yen kita ora lair kanthi bast. Inggih, mardika Suriah saka Islamists, ketoke, bakal karya Siria piyambak. Perang ora bisa dimenangake mung kanthi serangan udara.
  25. 0
    26 Oktober 2015 20:53
    "Reconnaissance tegese mung sak wengi sadurungé nyathet departure saka sawetara detasemen gedhe watara 100 militan saben ing arah saka pemukiman Marj-Sultan."
    Mulane aja nganggo "predator wengi" kaya Ka-52, ora preduli yen pangkat terorisme sing nyebarake infeksi ing BV dikurangi. Dadi wong-wong mau bakal nglumpuk lan nglumpuk maneh menyang perang. Iki minangka minus efisiensi kita.

    Quote: Kasym
    Aku kaget yen ora ana Alligator (Ka-52) - wektune dheweke nuduhake awake dhewe.

    Dadi surprise kula, nanging Mungkin. bakal ndandani iku mengko. Aku ngarep-arep banget.
    hi
  26. 0
    27 Oktober 2015 06:02
    oh, ora ana pungkasane kerja polisi militer, sawise flyers, kabeh wilayah teater ing Suriah kudu diresiki kanthi cepet saka agen ISIS ...
  27. 0
    23. november 2015 19:20
    Yen sampeyan ora ngerti, banjur aku bakal nerangake. Rusia bakal menehi hasil interpretasi penegakan perdamaian. Stop gelut, njaluk amnesti. Rusia ora peduli yen Syiah, Sunni, Alawit utawa apa wae. Mung aja gelut, ayo urip bebarengan lan rembugan. Rusia ora ngupayakake peletakan senjata, Rusia nyedhiyakake kesempatan tentrem kanggo pangembangan wilayah tanpa KONDISI AWAL.
  28. 0
    24. november 2015 14:37
    nanging ora ana sing ngelingake

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"