Menteri Luar Negeri China: Kita njaluk supaya AS ora tumindak kanthi cepet

67
Menteri Luar Negeri China Wang Yi menehi komentar babagan laporan media manawa kapal perusak Amerika bisa berlayar menyang Kapuloan Nansha (Spratly) sing disengketakan ing Segara China Kidul, njaluk supaya Amerika Serikat "mikir kanthi becik" lan nyegah "tumindak sembrono".



"Saiki kita mriksa informasi sing relevan, yen iki bener, mula kita ngajak pihak Amerika supaya mikir kanthi ati-ati babagan langkah-langkah sing bakal teka, ora njupuk tindakan sing rame lan ora nggawe kedadeyan saka awal," ujare menteri RIA ing pratelan. "Kabar".

Sadurungé, wakil saka Kedutaan Besar China ing Washington nggawe statement sing padha, nyatakake yen Amerika Serikat kudu mungkasi provokasi supaya bisa njaga perdamaian lan stabilitas ing wilayah kasebut.

"Kebebasan pandhu arah lan overflight ngirim ora digunakake minangka alesan kanggo lentur otot lan ngrusak kedaulatan lan keamanan negara liyane," Zhu Haiquan, juru wicoro kedutaan, ngandika.

Sadurungé, Reuters nglaporake manawa Washington rencana ngirim kapal perusak Lassen sing dikawal dening pesawat pengintai R-12A menyang zona 8 mil pulo buatan China.
  • http://www.freewebs.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

67 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 51
    27 Oktober 2015
    "Menteri Luar Negeri China Wang Yi ..."
    Iku bakal muni luwih ancaman yen menteri sing Yi Wang! eseman
    1. -1
      27 Oktober 2015
      Cina nyoba kanggo goyangake hawa. Aja ambegan utawa kentut ing arah kita. Yen sampeyan pura-pura kuwat, ngerti carane nglawan. Katon isin. Nanging barang-barang konsumen ngisi kabeh jagad.
      1. -4
        27 Oktober 2015
        Kutipan: Skandinavia
        Cina nyoba kanggo goyangake hawa. Aja ambegan utawa kentut ing arah kita. Yen sampeyan pura-pura kuwat, ngerti carane nglawan. Katon isin. Nanging barang-barang konsumen ngisi kabeh jagad.

        Persis. Aku wis suwe ngomong yen kekuwatan militer China kaya gelembung sabun. Suriah minangka conto utama.
        1. + 20
          27 Oktober 2015
          Quote: alam bébas
          Aku wis suwe ngomong yen kekuwatan militer China kaya gelembung sabun. Suriah minangka conto utama.

          Suriah kene sisih apa? Dene gelembung sabun. Wong Tionghoa ing Perang Korea menehi kanker Amerika tanpa peringatan sewu wong Tionghoa
          1. -4
            27 Oktober 2015
            Kutipan saka Tusv
            Quote: alam bébas
            Aku wis suwe ngomong yen kekuwatan militer China kaya gelembung sabun. Suriah minangka conto utama.

            Suriah kene sisih apa? Dene gelembung sabun. Wong Tionghoa ing Perang Korea menehi kanker Amerika tanpa peringatan sewu wong Tionghoa

            Ale tangi sayang. China perang karo daging ing Korea lan nesu meh kabeh. Seoul njupuk???? Lan Suriah, sawise kabeh, padha ora pindhah menyang koalisi, nanging kabeh latihan gabungan saka Federasi Rusia lan China, plus kompetisi ngendi China menang ing teknologi sawijining ???
        2. +9
          27 Oktober 2015
          Padha ngandika ing Kulon babagan Rusia.
          Banjur dheweke meh ngaco nalika Rusia ngluncurake rudal 26 liwat sewu kilometer saka segara lan isin koalisi ing Suriah kanthi strategi sing luwih efektif.
          1. +1
            27 Oktober 2015
            Kutipan saka theadenter
            Padha ngandika ing Kulon babagan Rusia.
            Banjur dheweke meh ngaco nalika Rusia ngluncurake rudal 26 liwat sewu kilometer saka segara lan isin koalisi ing Suriah kanthi strategi sing luwih efektif.

            Sing nalika padha nindakake kaya, banjur sampeyan bisa ngomong, nanging saiki ......, nanging ana kesempatan kanggo nuduhake negara sing padha bisa koalisi karo Federasi Rusia, Iran ing Suriah. Apa sing ora ditindakake? Jawaban kasebut muncul dhewe, ora bisa
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        27 Oktober 2015
        Sampeyan kudu menehi wong Cina sawetara penerbangan saka Khibiny kanggo nyewa ... Sampeyan ndeleng kru sabanjure sawetara jinis kapal Pindo. Dheweke bakal nulis surat pengunduran diri ... ngguyu
        1. +4
          27 Oktober 2015
          Umume mbebayani kanggo wong Tionghoa menehi apa wae. Malah kanggo nyewa.
          1. +1
            28 Oktober 2015
            Kutipan saka theadenter
            Umume mbebayani kanggo wong Tionghoa menehi apa wae. Malah kanggo nyewa.


            Aku setuju banget, dheweke bakal langsung ngasilake pirang-pirang salinan.
      4. +6
        27 Oktober 2015
        Kutipan: Skandinavia
        Cina nyoba kanggo goyangake hawa. Aja ambegan utawa kentut ing arah kita. Yen sampeyan pura-pura kuwat, ngerti carane nglawan. Katon isin. Nanging barang-barang konsumen ngisi kabeh jagad.

        Apa sing sampeyan usulake menyang China?) Mbokmenawa njupuk kanggo ngrusak hubungan perdagangan lan intelektual karo Amerika Serikat lan sekutune?) China saiki ora duwe pasukan kaya ngono kanggo nglawan Amerika Serikat, lan luwih-luwih bebarengan karo sekutu, yaiku ora kasunyatan sing China bakal ngrampungake karo Angkatan Laut Jepang.

        Ayo dipikirake, ngilangi kabeh ikatan, ana stagnasi lan resesi ekonomi luwih lanjut. Angkatan Laut minangka kesenengan sing larang, supaya bisa, paling ora padha karo Amerika Serikat, sampeyan kudu nandur modal dhuwit akeh, lan ora bengok-bengok "kepiye saiki." Nanging anggere Amerika Serikat nduweni peran dominan ing Angkatan Laut lan nduweni mesin cetak, ora bakal ngidini kesetaraan disetaraake, mula China menehi tekanan marang ekonomi, ngliwati masalah dominasi lan menehi alasan kanggo Amerika Serikat. kanggo ngendhokke sethitik.
        1. +2
          27 Oktober 2015
          Kutipan: Phantom Revolution
          dudu kasunyatan manawa China bakal ngatasi Angkatan Laut Jepang.

          Iku mung karo yaps, dheweke bisa ngatasi kanthi entheng! Mulane, Amerika pas ana ing kono kanggo asu sing sipit ing kursi karo perusak!
        2. 0
          27 Oktober 2015
          Oalah, aku mbukak Wikipedia, maca babagan "armada Jepang sing konyol" ... Ya, kayane aku salah banget babagan kemampuan pertahanane.
        3. +2
          27 Oktober 2015
          China, apa ana prevaricate, aggressor mbukak ing "squeezing" pulo. Kita nutupi (nutup mata) mung amarga padha katon minangka sekutu kita (apa maneh sing kudu dibuktekake, ora mung karo statement langka).
          Lan kabeh tumindak China karo pulo nyalin kawicaksanan Amerika Serikat karo hypocrisy sawijining "kita push insolently, nanging kita bakal ngumumake yen ora ana apa-apa, lan sapa sing agresif, nanging ora kita."
          1. 0
            27 Oktober 2015
            nosgoth

            Sampeyan bener ngeweruhi. China kuwi China.

            Kacarita mung ing tanah Cina wong-wong Yahudi durung nemu taler siji-sijine.
        4. 0
          27 Oktober 2015
          revolusi phantom

          Ekonomi AS uga ora apik banget. Nanging iku ora penting.

          Lan ing ngisor iki penting. Ana 3 negara ing donya sing, kanthi potensial sing signifikan, bisa ngontrol siji liyane kanthi nggawe aliansi nglawan hegemon. Potensi total rong negara mesthi luwih dhuwur tinimbang siji. Iki minangka kunci stabilitas. Ing wektu sing padha, entuk manfaat sing apik. Ora perlu balapan senjata nganti rong negara nate nglawan ekonomi kanggo entuk asil sing padha.

          Nanging, konflik lokal bisa uga tanpa imbangan umum. Nanging kekacoan serius wis mudhun ing sajarah.
      5. +3
        27 Oktober 2015
        Kutipan: Skandinavia
        Cina nyoba kanggo goyangake hawa. Aja ambegan utawa kentut ing arah kita. Yen sampeyan pura-pura kuwat, ngerti carane nglawan. Katon isin. Nanging barang-barang konsumen ngisi kabeh jagad.

        Kanggo barang konsumen, aku setuju banget.
        Nanging akhir-akhir iki, wong Tionghoa wis menehi prangko karo armada kutha cilik sing apik, lan malah negara-negara kudu nganggep iki. Sawise kabeh, kabeh wong mangertos yen ing kahanan apa wae kudu njupuk gambar! Kabeh sing ditinggalake mung nggegirisi, mbengkongake otot lan nyoba medeni saben liyane. Nyuwun
    2. +4
      27 Oktober 2015
      sedulur SRC P-15 ...." Menteri Luar Negeri China Wang Yi ..."
      Iku bakal muni luwih ancaman yen menteri sing Yi Wang!


      Kene iku muspra. Sampeyan ngobong warga kita kanthi gampang.
    3. 0
      27 Oktober 2015
      A allusion subtle kanggo kahanan FAT.
  2. + 12
    27 Oktober 2015
    Lha, ayo dideleng apa kemampuane wong Tionghoa. Kita ing Segara Ireng setahun lan setengah kepungkur kanthi cepet nerangake marang amers ing ngendi panggonane.
    1. +7
      27 Oktober 2015
      Kutipan: Barboskin
      Lha, ayo dideleng apa kemampuane wong Tionghoa

      Kita bakal weruh. Apa iki "peringatan Cina pungkasan" liyane utawa sawetara langkah nyata bakal ditindakake. Lan Amerika isih dadi provokator, ya.
    2. +1
      27 Oktober 2015
      Kutipan: Barboskin
      Lha, ayo dideleng apa kemampuane wong Tionghoa. Kita ing Segara Ireng setahun lan setengah kepungkur kanthi cepet nerangake marang amers ing ngendi panggonane.

      Iku bener! apik
  3. +4
    27 Oktober 2015
    banjur kita nelpon ing sisih Amerika kanggo mikir kanthi teliti babagan langkah sing bakal teka


    Aku ora ngelingi manawa telpon kasebut mandhegake Amerika Serikat supaya ora berkembang ing saindenging jagad.

    Nanging yen sepatu Khrushchev saka rostrum PBB dipasang ing telpon kasebut, bakal luwih efektif.
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Nanging yen sepatu Khrushchev saka rostrum PBB dipasang ing telpon kasebut, bakal luwih efektif.


      Nyatane, saliyane sepatu, Khrushch uga duwe "ibu Kuzka" sing kuat. Nanging wong Tionghoa ora seneng karo iki. Katon yen ana sing kuat, nanging sawetara, umume, jarak cendhak lan umume ora cukup.
      1. 0
        27 Oktober 2015
        Alicante

        Bebek lan Federasi Rusia ing tangan karo pluru. Ing kasus ...

        Apa sing penting ing triumvirate? Kapercayan iku penting. Nanging kaya sing diwulangake dening leluhur kita, percaya nanging verifikasi.

        Lan mulane, tingkat perdagangan sing apik ing antarane telung negara kasebut persis kaya sing kudu ditindakake ing dekade sabanjure.
  4. +3
    27 Oktober 2015
    Wong Tionghoa kudu sinau saka Anatoly Ivanovich carane ngirim wong Amerika saka banyu.
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Quote: Insinyur
      Wong Tionghoa kudu sinau saka Anatoly Ivanovich carane ngirim wong Amerika saka banyu.


      Kabeh iku prasaja. Ivanovichi, dheweke uga tetep Ivanovichi ing China!!!Seneng utawa ora. Kahanan alon-alon mundhak! Mung kesed ora mbukak menyang p.ind.osov. Lan iki mung wiwitan ....
  5. +5
    27 Oktober 2015
    Kaya biasane, skirmish diplomatik kosong. Wong Tionghoa ora bakal nglawan Amerika Serikat. Dheweke lan Jepang, kanggo Senkaku, mung nulis tarian ritual ing banyu. prajurit
    1. +7
      27 Oktober 2015
      Wong Tionghoa wis nandur modhal akeh dhuwit kanggo mbangun lan nglengkapi pulo kasebut, ngerti kanthi lengkap akibat lan kemungkinan obahe mungsuh. Pangiriman kapal kasebut minangka sing paling diantisipasi. Aku ana 100500 cara kanggo nggawe tutup kasur ora marem.
      1. 0
        27 Oktober 2015
        Wong Tionghoa ora nindakake apa-apa ... Dheweke ngetung obahe ...
    2. +3
      27 Oktober 2015
      Dadi aku mikir bakal ketemu wong-wong mau ing tapel wates banyu wilayah lan nyoba kanggo "pindhah ing akeh", padha bakal ngilangke nostrils saka tutup kasur - padha bakal dadi luwih ala kanggo awake dhewe, lan wong Tionghoa bener ngandika, saka ngeruk, lan kabeh donya bakal katon lan ngguyu carane ski sing kebungkus. Tionghoa wis bisa. Lan iki dudu "peringatan Cina pungkasan" lan ora mung kanggo Amerika.
  6. +2
    27 Oktober 2015
    Biasane ovs nindakake dhisik, banjur mikir babagan carane nggawe alesan ...
  7. DDR
    -2
    27 Oktober 2015
    Utawa Mungkin uncalan saperangan saka "Khibiny" kanggo Cina? Mung, chur karo bali!
  8. +4
    27 Oktober 2015
    AS bakal mbukak menyang zugunder.
  9. +3
    27 Oktober 2015
    Wong Tionghoa kudu "kanthi akeh" ngganti kapal kasebut, kaya USSR ing sawijining wektu. Lan nalika mbangun kapal anyar, nguatake gandhewo, sampeyan bisa ngelas ram titanium supaya luwih akeh karusakan nalika bulking.
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
      Wong Tionghoa kudu "kanthi akeh" ngganti kapal kasebut, kaya USSR ing sawijining wektu. Lan nalika mbangun kapal anyar, nguatake gandhewo, sampeyan bisa ngelas ram titanium supaya luwih akeh karusakan nalika bulking.

      Ora perlu. Sadurunge akeh, menehi tim sledgehammer grinders lan crowbars, lan mung trough ing sail bakal bali menyang negara! ngguyu
  10. +9
    27 Oktober 2015
    Oh, kai. Ya, 3,14sy ngirim perusak menyang zona pulo sing disengketakan. Apa sabanjure? Kanggo mbebasake perang karo China - puser bakal rauh mbukak, lan ora ana (ing kasur) kabeh wis macet ing sirah karo tas bledug ... tye.
    Clumsy show-offs ngalahake lan ora ana liyane. Aku wonder carane kru saka destroyer bakal aran ing lingkungan kuwi?
    1. +7
      27 Oktober 2015
      Ora, 63 kapal pangrusak liyane, 22 kapal penjelajah lan 10 kapal induk bakal berlayar ...
      1. +4
        27 Oktober 2015
        Kutipan saka mvg
        Ora, 63 kapal pangrusak liyane, 22 kapal penjelajah lan 10 kapal induk bakal berlayar ...

        Ora ana sing arep menyang ngendi wae. Ing kahanan apa wae negara bakal miwiti perang karo China. Wong-wong mau sing nyopir kapal induk menyang republik gedhang kanggo medeni. Kanthi wong Tionghoa (utamane ing omah-omahé!) Opsi iki ora bakal bisa.
        1. +1
          27 Oktober 2015
          Kutipan: Gsh-18
          Gsh-18 (6) Dina iki, 11:26 ↑
          Kutipan saka mvg
          Ora, 63 kapal pangrusak liyane, 22 kapal penjelajah lan 10 kapal induk bakal berlayar ...
          Ora ana sing arep menyang ngendi wae. Ing kahanan apa wae negara bakal miwiti perang karo China. Wong-wong mau sing nyopir kapal induk menyang republik gedhang kanggo medeni. Kanthi wong Tionghoa (utamane ing omah-omahé!) Opsi iki ora bakal bisa.

          Apa sampeyan yakin babagan iki? Saka ngendi sampeyan entuk kapercayan iki? Nanging dheweke bakal njupuk lan lelayaran. Lan dheweke bakal numpak kapal kanthi kabeh komposisi sing dituduhake kanca saka ndhuwur. Lan nalika lelayaran, dheweke bakal ngomong ... "Oh, sampeyan ... irung miring, kulit kuning, mripat sipit, film sipit !!!" Lan padha bakal smear Hans liwat segara, kaya plasticine ing meja. Terus opo?! Nanging dheweke bakal smear yen padha pengin. Kabeh pangarep-arep iku padha ora bakal. Ngomong apa sing salah, ta?
          1. +2
            27 Oktober 2015
            Kutipan saka svelto
            ? Nanging dheweke bakal njupuk lan lelayaran.

            Ngapunten, kok??? Aku ora mikir sampeyan bakal nantang potensial militer China sing dhuwur? Saiki nimbang akeh diaspora Tionghoa ing saindenging jagad. Apa sampeyan yakin ing Amerika Serikat sing padha kabeh mung "Amerika" mung warga negara Tionghoa? China, ing mratelakake panemume, iku mungsuh banget mbebayani militèr. Lan ora mungkin negara bakal mutusake perang karo dheweke ...
          2. 0
            27 Oktober 2015
            Kutipan saka svelto
            Nanging dheweke bakal njupuk lan lelayaran. Lan dheweke bakal numpak kapal kanthi kabeh komposisi sing dituduhake kanca saka ndhuwur. Lan nalika lelayaran, dheweke bakal ngomong ... "Oh, sampeyan ... irung miring, kulit kuning, mripat sipit, film sipit !!!" Lan padha bakal smear Hans liwat segara, kaya plasticine ing meja. Terus opo?! Nanging dheweke bakal smear yen dheweke pengin. Kabeh pangarep-arep iku padha ora bakal. Ngomong apa sing salah, ta?

            ngaso. AS isih duwe otak. Dheweke ora bakal nyerang China. Kabeh iku prasaja banget. China minangka tenaga nuklir.
      2. 0
        27 Oktober 2015
        Lan padha bakal digawa adoh dening geni saka dharatan. Lan yen padha ngumpulake bebarengan ing 1 titik, bakal cukup sawetara cangkang nuklir taktis kanggo kabeh klompok iki. Amerika Serikat ora bisa nindakake apa-apa marang China nganti dheweke duwe papan sing apik ing daratan.
  11. +9
    27 Oktober 2015
    Apa wae, nanging China narik Amerika Serikat. Lan dheweke pancen ora seneng.
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Kanthi pambangunan pulo, China wis mbengkongake wewenang kasur ...
  12. +1
    27 Oktober 2015
    Kutipan: SRTs P-15
    "Menteri Luar Negeri China Wang Yi ..."
    Iku bakal muni luwih ancaman yen menteri sing Yi Wang! eseman
    ngguyu

    LAN VAN SU 24 (KHIBINOV).
  13. +4
    27 Oktober 2015
    "Sampeyan ora bisa njagong ing loro kursi bebarengan" Negara pengin njagong ing akeh kursi bebarengan.
  14. +1
    27 Oktober 2015
    Yen sampeyan nyoba njupuk sudut pandang amers (senajan iki banget mbebayani, considering ngendi padha digunakake kanggo tancep anggota), iku isih sawetara jenis Madness - padha nyoba ing wektu sing padha nglawan Rusia lan China.

    Marang Rusia - padha ora bakal ngadeg ing rencana militèr.

    Marang China - ing ekonomi.

    Wong Tionghoa, mesthi, licik banget, nanging ora bakal nyerah (mungkin kanthi biaya Rusia).
  15. +3
    27 Oktober 2015
    Kutipan saka Reptilian
    "Sampeyan ora bisa njagong ing loro kursi bebarengan" Negara pengin njagong ing akeh kursi bebarengan.

    Ya, kenapa?
  16. +1
    27 Oktober 2015
    Amerika uga apik, impudently cepet-cepet menyang banyu dhewe (iki ana ing Segara Ireng), nanging kaya edan ing kabeh wektu, padha mabur menyang Amerika kanggo nulis petisi bebarengan bab buyaran saka armada Amérika. Padha kudu tokoh metu ing paling kanggo awake dhewe apa padha kelangan utawa bodho.
    1. Komentar wis dibusak.
  17. +5
    27 Oktober 2015
    Iki dudu peringatan, iki murni nggodha. Jaman-jaman sing lucu-lucune wong Tionghoa wis suwe, saiki, kaya sing diomongake Y. Kedmi, ora ana sing ngguyu karo peringatan Cina.
    1. -2
      27 Oktober 2015
      Kutipan saka manguest
      Iki dudu peringatan, iki murni nggodha. Jaman-jaman sing lucu-lucune wong Tionghoa wis suwe, saiki, kaya sing diomongake Y. Kedmi, ora ana sing ngguyu karo peringatan Cina.

      Aku nyuwun, ora ana owah-owahan. Amerika nganti saiki (aku ora ngerti carane nerusake) ngidoni kabeh bebaya Cina.
      1. +4
        27 Oktober 2015
        Quote: kancamu
        Aku nyuwun, ora ana owah-owahan. Amerika nganti saiki (aku ora ngerti carane nerusake) ngidoni kabeh bebaya Cina.

        Yen China ngidoni, dheweke bakal klelep.
        Elang perang Amerika duwe pikun lan demensia. Donya wis owah. Padha ngidoni kapentingan Rusia lan donya weruh Crimea. Padha ngidoni maneh lan
        nampa tamparan gambar kuwi ing pasuryan ing Suriah, saka kang padha ora bakal waras rauh.
        Yen saiki China uga mangsuli babagan sing padha, mula dheweke bakal dadi "luar biasa" saka tembung ngilangi.
        Lan sawise kabeh, ana sing ngandhani yen wektu iki China bakal nyelehake dheweke ing papan kasebut.
  18. +8
    27 Oktober 2015
    Boten luwih saka alam, supaya adoh mung game show-off, ngluwihi kang aku ora sisih bakal wani kanggo pindhah!
  19. +4
    27 Oktober 2015
    Kaya sing diucapake, "Kita bakal weruh" apa sing bakal ditindakake China ing kasus iki. Aku mikir "peringatan Cina pungkasan" wis mudhun ing sejarah.
  20. +2
    27 Oktober 2015
    Dadi bakal mbuwang sawetara lards greenery, lan bakal dadi ora nguntungke kanggo Shtatniks.
  21. +1
    27 Oktober 2015
    A mbaleni saka kedadean ing Teluk Tonkin? Apa wong-wong Tionghoa wis budhal menyang pulo kono?
  22. +2
    27 Oktober 2015
    Wong Tionghoa alon-alon wiwit ngisi Samudra Pasifik ...
  23. +1
    27 Oktober 2015
    Liyane "ngédap" namno.

    Sapa sing ngganggu?

    Padha mbangun strovva, ora ana siji; sapa sing ngganggu?

    Mung ngédap.
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Pulo kasebut minangka kapal induk sing ora bisa dicelupake sing ora mbutuhake surat perintah kanggo kapal pengiring .... ora kaya palung wesi .... Murah, keren, cepet (faktor wektune saiki).
  24. +1
    27 Oktober 2015
    Amerika Serikat, kanthi tumindake, meh padha karo wong sing dipompa, sing saben wong wiwit ngalahake lan ora kesed ngirim baton menyang baris sabanjure! Iki kanggo ngguyu! Sing bakal menehi China, kita bakal weruh!
  25. +1
    27 Oktober 2015
    "Istiméwa" kudu ngalih saka "Zh" kanggo "G" kanggo nransfer.
  26. +2
    27 Oktober 2015
    China panginten iku bisa njagong metu nalika Negara dikuwasani dening Rusia, nanging saiki lagi dikandhani sing sabanjuré.

    Ngomong yen China nindakake apa-apa sawise Rusia meh ora cukup. Negara sing gonjang-ganjing amarga divisi internal lan krisis finansial wis siyap perang amarga alasane dhewe. Sajrone dekade kepungkur, China, sanajan kanthi kesempatan sing luwih sederhana, wis ora bisa dipindhah menyang segara kidul, ngrebut pulo lan karang sing luwih anyar. Wigati banget yen pulo kasebut dijupuk utamane saka Vietnam. Dadi, dheweke milih arah ekspansi iki wiwit jaman biyen, lan pimpinan Kakaisaran Surgawi saiki mung njupuk saka kanca senior.
  27. +2
    27 Oktober 2015
    Quote: kancamu
    Aku nyuwun, ora ana owah-owahan. Amerika nganti saiki (aku ora ngerti carane nerusake) ngidoni kabeh bebaya Cina.

    Dadi, Amerika ngidoni kabeh wong, kalebu sekutune. T. Blair ngakoni manawa dheweke ngyakinake mungsuh-mungsuhe supaya gabung karo "koalisi anti-Irak" kanthi tesis mung: Amerika, ujare, ora ngrungokake sapa wae, lan Dadi (ing koalisi) dadi bisa tetep ing kerangka hubungan kemitraan internasional.
  28. 0
    27 Oktober 2015
    Apa iki "Pènget Cina Terakhir" sing misuwur? China durung menang perang siji.
    1. +4
      27 Oktober 2015
      Kutipan: Azov
      Apa iki "Pènget Cina Terakhir" sing misuwur? China durung menang perang siji.

      Inggih, China ing jaman Tang iku mung siji-sijine negara adidaya ing donya. Dheweke menang akeh nalika iku.
      1. 0
        27 Oktober 2015
        Ya, lan ing jaman Ming padha nggawe rustle ... Padha repulsed nyoba pisanan saka agresi Jepang (sanajan armada Korea Lee Sun Sin kuat mbantu), dadi luwih kanggo 300 taun padha repulsed goleki saka Jepang . ... Ing jaman Ming sing padha, armada Cina luwih maju kanthi teknologi, luwih akeh lan luwih kuat tinimbang kabeh armada ing donya gabungan .... Tonnage kapal Cina sepuluh utawa luwih gedhe tinimbang tonase. mengko (70-80 taun) caravel Spanyol saka Columbus ... Padha lelayaran menyang Afrika Kulon, sawetara comrades curiga sing kanggo Amerika ...
  29. +3
    27 Oktober 2015
    "Kebebasan pandhu arah lan overflight ngirim ora digunakake minangka alesan kanggo lentur otot lan ngrusak kedaulatan lan keamanan negara liyane," Zhu Haiquan, juru wicoro kedutaan, ngandika.

    A bebaya pas kanggo Yankees presumptuous.
  30. +5
    27 Oktober 2015
    Quote: kancamu
    Kutipan: Azov
    Apa iki "Pènget Cina Terakhir" sing misuwur? China durung menang perang siji.

    Inggih, China ing jaman Tang iku mung siji-sijine negara adidaya ing donya. Dheweke menang akeh nalika iku.


    Lan sejarah cenderung mbaleni dhewe.
  31. +2
    27 Oktober 2015
    Ing Vietnam, kedadean Tonkin, lan ing China, Amerika pengin ngganggu kedadeyan Nanshan. USA rampung tanpa menara?
  32. +4
    27 Oktober 2015
    Kutipan: Gsh-18
    Kutipan: Skandinavia
    Cina nyoba kanggo goyangake hawa. Aja ambegan utawa kentut ing arah kita. Yen sampeyan pura-pura kuwat, ngerti carane nglawan. Katon isin. Nanging barang-barang konsumen ngisi kabeh jagad.


    Kabeh sing ditinggalake mung nggegirisi, mbengkongake otot lan nyoba medeni saben liyane. Nyuwun


    Wong Tionghoa kanthi sampurna nembak pesawat pengintaian Amerika kanthi bantuan tabrakan "sengaja" karo interceptor, sawise dheweke demonstratively dismantled, sinau, lan mung sawise bali menyang Amerika. Tellingly, perang donya katelu ora miwiti, resesi ora dumadi, kabeh wong urip lan sehat, kajaba pilot Cina, nanging dianugerahi anumerta. Apa sing ngalangi "sengaja", amarga "kebingungan" lan "kesempitan Segara Cina Kidul" kanggo nindakake sampah sing padha karo perusak Amerika? Padha bakal salawas-lawase nyapih partner belang kita saka tancep moncong ing ngendi padha ora takon.
  33. +5
    27 Oktober 2015
    Iku misale jek kanggo kula sing Amerika dhewe wis ora seneng karo parade iki muntahake ing arah sing wis diwiwiti, lan iki mung wiwitan, mlebu ing Segara Ireng, kanggo ndhukung Ukrainians gedhe. Sampeyan bakal ngelingi apa upswing ing. alun-alun Nanging nyatane, mung zilch.
    Lan miturut laporan media, ana akeh pesaing kanggo wilayah sing disengketakan iki, kabeh gumantung saka rencana Amerika.
    Ing kana kahanane beda karo BV ... segara. Luwih angel nyerep menyang wilayah manca. Dadi konflik bisa saya suwe.
  34. 0
    27 Oktober 2015
    Sejam kepungkur, kapal perusak AS USS Lassen ngliwati perairan sing diarani China ing cedhak Karang Subi.

    Iku kabeh lan ora ana sing kedadeyan.
  35. +1
    27 Oktober 2015
    Yankees ngebom wong Papua nganggo busur lan tumbak utawa nembak roket nganti pirang-pirang ewu kilometer, ya, nanging ora mungkin ketemu langsung, lan ora masalah sapa wong Tionghoa, Vietnam utawa sapa wae sing bakal ana.
  36. 0
    28 Oktober 2015
    Ayo China, klelep wong pincang iki!!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"