Yatsenyuk maneh ngancam Moskow kanthi ora mbayar utang

78
Rusia kudu nampa syarat-syarat restrukturisasi utang 3 milyar ing 29 Oktober, yen ora, Ukraina bakal nolak kanggo mbayar maneh, koran kuotasi Arseniy Yatsenyuk. Ngarsane.



"Kita bakal ngumumake moratorium pembayaran utang lan ora bakal mbayar utangan", - ngandika perdana menteri.

"Ukraina ora bisa nambani Rusia beda saka kreditur internasional liyane,"Panjenenganipun nambah.

"Kita nawakake Rusia kahanan sing padha. Tenggat wektu kanggo nggayuh persetujuan yaiku 29 Oktober, "ujare Yatsenyuk.

Dheweke maneh nyebat utangan kasebut minangka "suap saka Rusia" sing ditampa dening Yanukovych "amarga ora gelem mlebu perjanjian asosiasi karo EU."

Sadurunge iki, Yatsenyuk ngumumake kesiapan Kyiv kanggo mbela hak-hak kanggo nyusun ulang utang ing pengadilan, nyebat proses iki minangka "perang hukum."

Sadurungé, Menteri Keuangan Rusia Anton Siluanov ngumumake yen Rusia ora arep nampa syarat Kyiv kanggo restrukturisasi utang.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

78 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 28
    27 Oktober 2015
    Lagu lawas... Ana sing anyar kanggo ngomong. Siluanov bakal ngomong maneh - kita ora bakal ngapura. Akibaté, kita ngenteni pungkasan taun lan mirsani denouement. Sapa sing saraf luwih kuwat ...
    1. +2
      27 Oktober 2015
      Karo popcorn...
      1. + 13
        27 Oktober 2015
        endhog, bali dhuwit, lan Feed populasi karo baltology ... Wah, carane aku ora bisa nyerna oligophrenic cacat iki !!!
        1. +6
          27 Oktober 2015
          Lha kowe opo, wonge keren. Sampeyan mung ora ngerti carane masak daging terwelu ngguyu
          1. +3
            27 Oktober 2015
            Lan sampeyan kudu wesi lan wesi soldering.
            1. Victortopwar
              +1
              27 Oktober 2015
              Quote: Amur
              Lan sampeyan kudu wesi lan wesi soldering.

              Kabeh bener, cryptanalyzer thermorectal dilebokake ing bolongan biasa, banjur bakal ngitung dhewe.
      2. +3
        27 Oktober 2015
        Ya, dheweke entuk karo pitik jago nangis !!! Dadi sampeyan kudu mbayar ilat gundul dawa ...
    2. +8
      27 Oktober 2015
      Miturut pendapatku, kesabaran kita wis entek, aku setuju karo komentar sadurunge yen kita ngenteni pungkasan, bakal nyenengake)
      1. +5
        27 Oktober 2015
        Ora ana apa-apa kanggo kelinci. Dheweke ngancam lan ngarep-arep, nanging dumadakan Rusia bakal wedi lan ngapura utang. Ora, wis kasep, sampeyan kudu mikir sadurunge. Ingkang utama yaiku punggung kita ora diuripake.
    3. avt
      +2
      27 Oktober 2015
      Kutipan saka: oleg-gr
      Lagu lawas... Ana sing anyar kanggo ngomong. Siluanov bakal ngomong maneh - kita ora bakal ngapura.

      ya wis. Iku wis pas sadurunge sabanjure, pembayaran sadurunge kanggo nglayani utangan. Terwelu sang lagu lawas bab utama lan menyang mink, lan dhuwit bakal mbayar.
      1. +1
        27 Oktober 2015
        "Kita bakal ngumumake moratorium mbayar maneh utang lan ora bakal mbayar utang"

        Ing wektu sing padha, dheweke geleng-geleng sirah lan ngoyak-oyak sikile.ngguyu
      2. + 14
        27 Oktober 2015
        Ing kepinginan, Ukraina ngelingake aku babagan iki ...
        1. 0
          28 Oktober 2015
          Kutipan: Karabanov
          Ing kepinginan, Ukraina ngelingake aku babagan iki ...

          Persis, nanging dheweke ora narik awake dhewe ....
    4. +7
      27 Oktober 2015
      Aja Dadi Ancaman kanggo Kidul Tengah ngguyu
    5. +6
      27 Oktober 2015
      njupuk swatter fly ... lan ing lambe ... lan ing lambe protruding ... Inggih, Senya, sampeyan ora njalari kula emosi liyane.
    6. -1
      27 Oktober 2015
      Yatsenyuk maneh ngancam Moskow kanthi ora mbayar utang

      lan Rusia maneh nyedhiyakake Bandera karo gas lan batu bara ...
    7. +2
      27 Oktober 2015
      Aku ora ngerti carane sampeyan bisa nyedhot rekaman lawas. Bener, dheweke isih ora bakal mbayar utang. Iki ora bisa kanggo sewu siji alesan. Lan kabeh mau diterangake lan dikunyah luwih saka sepisan.
      1. 0
        27 Oktober 2015
        Quote: sareh
        Bener, dheweke isih ora bakal mbayar utang. Iki ora bisa kanggo sewu siji alesan.

        Dheweke bakal mbalekake. Iki utang negara. Bener, nganti sawetara wektu sampeyan bisa ...
      2. 0
        28 Oktober 2015
        Quote: sareh
        padha ora bakal mbayar utang

        Kanggo wong-wong mau, EU-s bakal menehi. Dheweke bakal creak lan menehi maneh. Mangsa ing dalan, lan EU mesthi ora pengin masalah karo gas.

        Inggih, inggih..
    8. +3
      27 Oktober 2015
      Aku elinga yen wis sawise uwal saka Yanukovych, pamaréntah Ukrainia anyar stuttered soko bab "ngendi liyane 12 milyar sing padha" suap "? ngguyu
    9. 0
      27 Oktober 2015
      ''Sapa syaraf sing luwih kuwat...''. Endhog bakal menang. Dheweke bakal seneng menehi, nanging ora ana dhuwit ing treasury. Ora kanca, oligarki, kanggo goyangake kanggo entuk manfaat saka Nenka. Lan liberal kita ing pamaréntahan sepisan maneh, ora kanggo pisanan lan ora kanggo pungkasan, bakal upset.
      1. 0
        28 Oktober 2015
        Quote: papas-57
        ''Sapa syaraf sing luwih kuwat...''. Endhog bakal menang. Dheweke bakal seneng menehi, nanging ora ana dhuwit ing treasury. Ora kanca, oligarki, kanggo goyangake kanggo entuk manfaat saka Nenka. Lan liberal kita ing pamaréntahan sepisan maneh, ora kanggo pisanan lan ora kanggo pungkasan, bakal upset.

        Liberal bisa ilang sirahe, nanging kanggo GDP bakal dadi mundhut pasuryan supaya ora mungkin. Luwih, langkah unprecedented bakal dijupuk kanggo bali (paukuman, pilihan, penyitaan saka property, etc. karo mati gas, bahan bakar lan listrik). Malah wong Jerman (ya, nyatane, saben wong sing duwe hubungan sebab-akibat) setuju yen dheweke ora bisa nggawe omong kosong liyane - sing duwe utang ndhikte syarat kanggo kreditur. Yen kita mbengkongake ing fantasi kelinci, kabeh bakal dilebokake ing Rusia.
        Umumé, amarga katergantungan kesalahan 404 ing gas Rusia, cukup gampang kanggo nransfer tranche anyar kanggo mbayar utang (tanpa ngeculake gas, listrik, lan liya-liyane). Inggih, dheweke bakal mambu, dheweke bakal nyoba mateni Crimea - misale jek aku luwih murah kanggo nerusake prinsip lan nyedhiyakake Crimea kanthi listrik larang dening pembangkit listrik diesel (banjur sampeyan bisa nyakup ing tagihan gas) tinimbang nyabrang. kabeh panguwasa Rusia ing ajang internasional. Ora ana sing peduli karo wong sing ringkih.
        1. 0
          28 Oktober 2015
          Kutipan saka avdkrd
          Nanging, langkah-langkah sing durung ana sadurunge bakal ditindakake kanggo bali (paukuman, pilihan, rampasan properti, lsp. kanthi mateni gas, bahan bakar lan listrik)

          Aku krungu nang endi wae sing ana kaping pirang-pirang properti Rusia ing Ukraina saka properti Ukrainia ing Federasi Rusia. Mulane, properti kasebut ora bisa disentuh.

          Bahan bakar lan pelumas lan gas cair wis diremes dening Ukraina. Miturut gosip - supaya Angkatan Bersenjata Ukraina ora tenan pamer.

          Gas ora bakal dipotong kabeh - kontrak karo EU kudu ditindakake, sawise kabeh.

          Listrik - nganti Taun Anyar, mesthi ora bakal diblokir (Crimea, jembatan energi). Sawise Taun Anyar, uga ora mungkin (Krimea sing padha, tahap pertama jembatan energi ora menehi otonomi lengkap).

          Luwih, dheweke bakal nggawe benang sing luwih canggih .. dadi kita bakal weruh.
    10. Komentar wis dibusak.
    11. 0
      27 Oktober 2015
      Isaikin: MiG-35 duweni potensi gedhe lan bisa digawa menyang tingkat generasi kaping lima

      Nanging nalika setengah-akal kurang ajar iki gulu bengkong? am Sampeyan ndeleng pasuryan ora sopan iki lan pengin bleat.
    12. 0
      28 Oktober 2015
      Kutipan saka: oleg-gr
      Lagu lawas... Ana sing anyar kanggo ngomong. Siluanov bakal ngomong maneh - kita ora bakal ngapura. Akibaté, kita ngenteni pungkasan taun lan mirsani denouement. Sapa sing saraf luwih kuwat ...

      Salah siji saka telu:

      - utawa freak ora bakal nindakake kaya kang ngandika, sepisan maneh nuduhake awake dadi freak talkative, lan banjur kita bakal duwe alesan apik banget kanggo ngguyu,

      - utawa freak bakal nindakake kaya kang ngandika, lan Moscow bakal ketemu partner, lan banjur kita bakal seneng ngrungokake panjelasan, minangka iku mung wicaksana.

      - utawa, pungkasane, wong aneh bakal nindakake kaya sing dikandhakake, lan Moskow bakal nesu, lan ...

      Tebak ora ana gunane, nanging ora suwe ngenteni.
  2. + 19
    27 Oktober 2015
    Sing duwe utang, malah syarate wis diparingi dhuwit, tulung mbalekno.
    1. +2
      27 Oktober 2015
      ing sisih kulon, dheweke pungkasane bajingan karo "utang")))
      http://bloknot.ru/v-mire/nemtsev-pozabavila-nelepaya-ugroza-yatsenyuka-podat-v-s
      ud-na-rossiyu-330478.html
      1. +2
        27 Oktober 2015
        Bajingan iki ditetesake ing bajingan, mesthine kabeh jagad bakal ngilangi utang, siji Rusia ngaso.
    2. +7
      27 Oktober 2015
      Teberii
      Sing duwe utang, malah syarate wis diparingi dhuwit, tulung mbalekno.

      Yen Ukropovites wis nggawe keputusan ora mbayar utang, banjur bakal duwe siji - loro kaping bab iki lan ora bali menyang TOPIK IKI! LAN SO - MINGGU ONLY! Serangan psikis, ora liya! Wedi! Iki carane padha surak piyambak munggah! Ing pangarep-arep yen Rusia bakal nyerah! AJA NGENTOT!!!
    3. +4
      27 Oktober 2015
      Sawetara jinis snot lusuh bakal nyetel kahanan dhewe kanggo kita! Ya, dheweke lunga n ... th!
      1. 0
        27 Oktober 2015
        Kutipan: Simon
        Sawetara jinis snot lusuh bakal nyetel kahanan dhewe kanggo kita! Ya, dheweke lunga n ... th!

        Langkah siji lan narik sikil liyane. Lan masalah wis ditanggulangi - ora bakal ngrusak!
  3. +5
    27 Oktober 2015
    Ana rong cara metu saka kahanan apa wae - ana dalan metu lan ora ana dalan metu ...
    1. 0
      27 Oktober 2015
      Kutipan saka bvi1965
      Ana rong cara metu saka kahanan apa wae - ana dalan metu lan ora ana dalan metu ...

      Saka kahanan iki, ana pilihan - ora metu
  4. +6
    27 Oktober 2015
    Adhuh Senya, Senya... Jengkel nangisi kowe juntas. Utawa tembok ...
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Kutipan: Vladimirych
      Adhuh Senya, Senya... Jengkel nangisi kowe juntas. Utawa tembok ...

      Aku kepingin weruh nalika dheweke nggawa dheweke menyang Lubyanka, apa sing bakal diomongake ... aku, dudu aku, apa aku ora salah?
  5. +7
    27 Oktober 2015
    Sarujuk karo restrukturisasi utang utawa ora, dhuwit kasebut ora bakal bali menyang kita, mula ora ana gunane kanggo nampa proposal Ukraina. Cukup pangerten lan toleransi saka "elit" kita.
    1. + 10
      27 Oktober 2015
      Kutipan saka qqqq
      isih dhuwit ora bakal bali kanggo kita



      Wong lanang, aku ora ngelingi sapa, nanging sawetara kantor sing terkenal, kaya-kaya ora ana ing Naglia, dadi penjamin ...

      Dadi ora masalah kanggo kita sing mbayar ...

      PS Lan yen penjamin mbayar kanggo Ukraina, banjur bakal sijine Ukraina padha ing counter kuwi sing padha bakal bosen menehi bali nganti pungkasan orane ...
      1. 0
        27 Oktober 2015
        Ora, padha ora uap.
      2. 0
        27 Oktober 2015
        Kutipan saka: veksha50
        Wong lanang, aku ora ngelingi sapa, nanging sawetara kantor sing terkenal, kaya-kaya ora ana ing Naglia, dadi penjamin ...
        Dadi ora masalah kanggo kita sing mbayar ...


        Ing Walanda, Dear George, nanging ora kabeh iku prasaja ana. Kathah gumantung ing posisi IMF babagan status utangan.

        Mekaten, rekan. hi
      3. 0
        27 Oktober 2015
        Nuwun sewu, sampeyan duwe salah.
        Naglia ora bisa даже sawetara padhet kantor. Kasalahan ing tembung "solid" ing hubungan kanggo UK nglirik .
        Tembung"padhet"Mung ditrapake kanggo negara-negara sing kanthi tulus ngurmati tumindak sing pantes, nanging sing mangan daging babi, kripik lan oatmeal" ora bisa diitung.
  6. ZKB
    +3
    27 Oktober 2015
    ing jenis, ing jenis sampeyan kudu menehi ...
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Nanging sing ing Rusia mbutuhake alam sengsara iki. Ora ana sing nganggep serius. Dadi, ayo dheweke merengek kanthi tenang.
  7. +2
    27 Oktober 2015
    Yatsenyuk maneh ngancam Moskow kanthi ora mbayar utang
    Ya wis padha ngerti yen ora bakal mbalekake, wong Eropa bakal mbayar.
  8. +4
    27 Oktober 2015
    "Rusia kudu... "...

    Lan kabeh iki dicritakake ... Kepiye "sedulur-sedulur" iki ...
  9. +3
    27 Oktober 2015
    Lan apa maneh sing dikarepake saka "histeris iki", squealing ora screeching, nanging sampeyan kudu menehi dhuwit.
  10. +3
    27 Oktober 2015
    Nalika bakal menehi dheweke tali karo sabun? Aku ora duwe kekuatan kanggo ndeleng nit iki. am
  11. +6
    27 Oktober 2015
    Senya, kanthi definisi, ora bisa ngomong apa-apa sing anyar. Noose ana ing tenggorokan. Nyatane, dheweke mung mamerake angkuh. Nanging arrogance iku arrogance. Pungkasane, yen dikarepake ing pihak kita, sampeyan bisa mbengkongake kanthi lengkap, dheweke ora bakal wani ngucapake tembung.

    Umumé: Kayane mung aku ora ngerti kenapa lan kenapa kita main karo negara "iki" lan pimpinane? Apa game iki kanggo? Ing kasus iki, lan ing kabeh liyane, iku perlu kanggo njupuk posisi angel. Kita padha mungsuh, aggressors. Inggih, lan apa persetujuan bisa? Yagene wong-wong mau padha nari ing saubengé? Aja pengin - ora.
  12. +7
    27 Oktober 2015
    "Ukraina ora bisa ana hubungane karo Rusia liyane saka kreditor internasional liyane", dheweke nambah "...

    Disingenuous, bajingan, kaya biasane ... Ana, ing antarane kreditur internasional, ana akeh pribadi dana...

    Nanging 3 lemak negara utang ... M njamin ...

    Sanadyan ora langsung, nanging Rusia bakal nampa dhuwit iki ... Nanging ing kasus apa wae, sampeyan kudu tumindak kanthi cara sing padha kaya ing kasus Mistral - dheweke ora nuntut denda ...

    Lan ing kene sampeyan kudu nuntut kanthi lengkap, lan nguripake counter wiwit dina pisanan tundha ...
  13. +3
    27 Oktober 2015
    Wah, raine kethek, njijiki colic.
    1. +2
      27 Oktober 2015
      Nyedhot jamur, tanpa topi!
  14. + 18
    27 Oktober 2015
    Asring banget, Senya wiwit ngucapake tembung kasebut, amarga kasunyatan manawa Gabon Lor ora bakal ngasilake utang menyang Rusia. Mbokmenawa iki minangka latihan otomatis, dheweke yakin, utawa apa?
  15. +5
    27 Oktober 2015
    Moscow ora bakal njupuk bagéyan ing di toto maneh saka utang Ukraina, amarga iku ora kapekso kanggo. Rusia nduweni hak kanggo nuntut pembayaran lengkap utang saka Ukraina. Moscow wis tindak bebarengan karo Kiev nalika ora nuntut mbayar maneh awal saka utang Presiden Rusia Vladimir Putin nyatet sing International Monetary Fund (IMF) bisa bantuan Ukraina mbayar utang Rusia, lan ora nggantung masalah ing sisih Rusia. Kepala negara nyatakake iki ing rapat Pemerintah Rusia. PS (Nalika gas bakal Cut mati kanggo sub-negara iki? Padha ora malah pantes $ 500 ..).
  16. +3
    27 Oktober 2015
    Yen iki dudu utang (salah siji suap, utawa ganti rugi kanggo gedhe lan sawijining - opsi lair kene saben dina), iku perlu kanggo pisanan ngadeg ing pose bangga lan nolak kanggo ngenali lan mbayar. Ya, yen sampeyan ngerti utang - dadi apikan! Apa f ... yum, restrukturisasi! Mung ing lelungan kanggo sujud bolak-balik wis disimpen.
    Sanalika listrik, banyu lan gas kita dhewe tekan Crimea, bakal bisa lali babagan toko "Ukraina". Iki kudu dadi tugas utama. Ing kono ana tawar-menawar.
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Yen iki ora utang (salah siji suap, utawa ganti rugi kanggo gedhe lan sawijining - ing kene pilihan lair saben dina)


      Nyogok kanggo Janek dadi, kanggo konsumsi domestik, kanggo raguli. Raguli mlumpat lan bungah amarga utang ora bakal dilunasi.
  17. +2
    27 Oktober 2015
    Sampeyan bakal luwih wedi yen sampeyan njaluk utang maneh, utawa sampeyan bakal nuntut.
  18. +2
    27 Oktober 2015
    Kapan hemoroid iki bakal rampung.
    Kulyu ing bathuk Seine, liyane bakal dadi ora sopan.
  19. +1
    27 Oktober 2015
    Yatsenyuk maneh ngancam Moskow kanthi ora mbayar utang

    nuduhake / ngandhani sampeyan menyang ngendi utawa sampeyan ngerti? ngguyu
    nanging piye maneh reaksine ora iki ... kelakuane ... sapa ngerti ...
  20. +3
    27 Oktober 2015
    Kaya biasane, ing repertoare, Pak Yatsynyuk kosong wassat Inggih, wektu bakal ngomong, iku ora bakal suwé! lol lan kita bakal weruh nglirik
  21. +4
    27 Oktober 2015
    Elinga Senya Rusia ORA utang apa-apa!!!
  22. + 11
    27 Oktober 2015
    Apa Yaytsenyukh malah percaya marang ancamane?)
  23. +2
    27 Oktober 2015
    Wektu kanggo nglilani kolektor Arseniy Aeroportovsky menyang Kyiv ... Tinimbang wesi, luwih becik duwe "Sun"
  24. +2
    27 Oktober 2015
    Iki minangka tes kanggo negara. Siluanov - sampeyan ora mung kudu goyangake udhara. Yen gagal mbayar utang, kirimake dokumen kanggo mbalekake utang, nganti standar. Nalika kita menehi utangan, ana ora ana restrukturisasi, ultimatum, lan kahanan liyane. Ing perkara iki, Rusia 100% bener, mula aja nganti diapusi! hi
  25. YA
    +4
    27 Oktober 2015
    Ya, dheweke ora duwe akeh kanggo nggawe keputusan kasebut: mbayar Ukraina utawa ora ...
    Padha ALL ngerti ana, mulane, lagi ngomong - jancok apa sing arep!
  26. +4
    27 Oktober 2015
    Dheweke PR, yen ora, dheweke wiwit lali, kita bakal ngumpulake utang, kita duwe penjamin lan asuransi.
  27. +3
    27 Oktober 2015
    Biasane sing duwe utang nggrundel)))
    Dheweke diwenehi jaminan Amerika kanggo utangan 1 milyar dolar ing kasur tembaga, ing ngendi dill saiki kudu golek kreditur sing bakal ngirim lemak babi iki.
    Pitakonan yaiku - apa ana manuk pelatuk ing donya sing, sawise pernyataan kasebut, kepengin ngubungi pengadilan kanggo njaluk dhuwit maneh?)))
  28. +3
    27 Oktober 2015
    Ya, demi Gusti, nolak. Saka tugas, saka suksesi negara-va, lan siji bab lan saka legitimasi panguwasa sing sampeyan wakili. Ayo, nyerah.
  29. +1
    27 Oktober 2015
    Kutipan saka: oleg-gr
    Lagu lawas... Ana sing anyar kanggo ngomong. Siluanov bakal ngomong maneh - kita ora bakal ngapura. Akibaté, kita ngenteni pungkasan taun lan mirsani denouement. Sapa sing saraf luwih kuwat ...

    Lan kenapa mbuwang saraf nalika ana mekanisme sing efektif banget kanggo mbayar utang?
  30. +2
    27 Oktober 2015
    "Rusia kudu," ya, kudu ana anggota sedheng, nanging durung diwasa, sing nyilih ndhikte syarat marang sing nyilihake.
  31. +2
    27 Oktober 2015
    Pengalaman uripku ngandhani yen dheweke mungkasi dhuwit iki sanajan diwenehi. Durung ana kasus SINGLE ing sajarah freeloader mbayar utang. Lan kabeh ry-ry-ry lan blah-blah-blah iki ora liya mung goyangake hawa. Menehi dhuwit kanggo Ukraina lan flushing mudhun jamban iku salah siji bab ... i.e. ora masalah.
  32. +2
    27 Oktober 2015
    Pisai pancen kurang ajar!!! Umumé, iki minangka kasus pisanan ing donya nganti saiki sing nyilih dadi brazenly lan boorishly nuntut sing kreditur nyerah dhuwit lan kaancam bakal punah, kanggo "mbela hak legal" (jancok iku !!!). Ukro-omong kosong mung muter liwat!!! Kita kudu nyelehake wong sing sombong ing panggonane !!!
  33. +2
    27 Oktober 2015
    Sadurunge, aku ora bisa ndeleng Gorbachev kanthi tenang, saiki uga ing pasuryan iki! Lha piye? Kepiye crests bisa dipercaya karo lemak?
  34. +2
    27 Oktober 2015
    (Rusia kudu nampa syarat restrukturisasi utang $3 milyar ing tanggal 29 Oktober, utawa Ukraina ora bakal mbayar maneh.)

    Inggih, asu ora bakal tenang. Sial, kenapa kita suwe banget? Kula sampun wiwit teyeng. negatif
  35. 0
    27 Oktober 2015
    crests wis rampung unbelted ... Ayo Odessa, Kherson wilayah sijine munggah lan mbatalake pasukan menyang tapel wates Lugansk lan Donetsk wilayah ing pembayaran saka utang. Banjur isih bisa nimbang masalah kanggo nglanjutake kasangsaran negara dill kanggo taun liyane ...
  36. 0
    27 Oktober 2015
    Senya. Apa layanan koleksi ngganggu sampeyan durung?
    Ayo padha ngganti. Sampeyan menehi Nikolaev, kita menehi setengah saka utang. Apa teka?
  37. 0
    27 Oktober 2015
    Rasane dheweke tansah ngrokok.
    Utawa sniffs.
    Ora, uga, ora ing pangertèn harfiah ... Senajan ...
  38. +1
    27 Oktober 2015
    Lupe mripate goggleng gawe ngguyu kabeh!
  39. Komentar wis dibusak.
  40. 0
    27 Oktober 2015
    Kulya ing bathuk - dadi Kulya ing bathuk! http://s011.radikal.ru/i318/1510/57/9989494ee05a.jpg
  41. +2
    27 Oktober 2015
    Saya suwe saya ndeleng wong-wong sing diarani "sadulur" dening sawetara ilmuwan politik, saya luwih yakin yen kita ora duwe kanca. Yen ora kanggo Rusia, banjur sawetara saka wong-wong mau bakal klelep ing ngendi wae; liyane nampa status negara saka tangan kita.
    Luwih akeh Rusia nindakake dheweke kanthi apik sajrone sejarah, dadi luwih wani.
    Tinimbang matur nuwun langgeng, padha terus-terusan omong kosong!

    Kabeh negara pseudo iki mung ngurmati kekuwatan:
    - Amerika Serikat nyelehake bom nuklir ing Jepang, dheweke ngobong Vietnam nganggo napalm suwene sepuluh taun, lan saiki loro-lorone padha dilat kasur bebarengan!
    - Wong Bulgaria ana ing perbudakan Ottoman sing paling angel sajrone limang abad, lan saiki Turki lan Bulgaria ana ing blok militer sing padha. Kanca-kanca!
  42. +1
    27 Oktober 2015
    Yatsenyuk - katon kaya Himmler, nanging breshet kaya Goebels.
  43. +5
    27 Oktober 2015
    Autumn exacerbation saka chutzpah ing terwelu ora puas ...
  44. 0
    27 Oktober 2015
    Senajan terus-terusan Senya nyoba nyingkirake utang, dheweke ndhikte penghapusan, mbokmenawa ora ana ing pikirane.
  45. 0
    27 Oktober 2015
    A hu hu no ho ho
  46. 0
    27 Oktober 2015
    Yen ora mbayar utang, aku ngusulake kanggo ngumumake musim mburu terwelu. Ana robot foto!
  47. 0
    27 Oktober 2015
    Rusia kudu nampa syarat restrukturisasi utang 3 milyar ing Oktober 29,


    Kanggo sapa sing duwe utang, aku bakal nemtokake dhewe, nanging sampeyan kudu mbayar utang. Soko aku ora seneng ing kabeh iki kawicaksanan ngewangi wong fraternal, sing, ing kasunyatan, diaktifake metu dadi ora sadulur, lan supaya, banyu kapitu ing sele. Oh, kebijakan iki. Carane akeh masalah diplomasi kondhang iki nggawe ... Carane gumantung kita ing pasokan gas kanggo Eropah. Yen ora kanggo pipa gas lan lenga, kabeh bisa wis suwe mandheg.
  48. +1
    27 Oktober 2015
    Aja menehi dhuwit, menehi dhuwit! Ana isih akeh tanah, Rusia ora bakal superfluous.
  49. 0
    27 Oktober 2015
    Sayange tanggal bali rampung ing pungkasan taun iki! Yen ora, siji kudu terus-terusan nimbang apa iku taun kabisat lan kaping pirang-pirang statements iki bakal digawe sadurunge pungkasan taun.
  50. 0
    27 Oktober 2015
    Ora ana tembung liya Nyuwun
  51. 0
    28 Oktober 2015
    Lan dheweke sing nggawe wedi kita??? Kocak...Gila!!! Kita uga bakal nambah soko OURS bali utawa remet metu sah))))) GDP bakal gampang nindakake nglirik
  52. 0
    29 Oktober 2015
    Pers bisnis Amerika wis nemokake manawa Dana Moneter Internasional bakal ngganti aturane kanggo menehi utang maneh marang Ukraina.

    Rincian liyane babagan NTV.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1557737/?fb#ixzz3px2wQHGS wassat wassat wassat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"