Pentagon Mbuwang Peralatan Spy menyang Korea Lor Nggunakake Pekerja Amal

36
Pentagon nggunakake karyawan saka Humanitarian International Services Group kanggo nylundupake peralatan mata-mata menyang Korea Lor, laporan kompleks industri militer kanthi pranala menyang CNN.

Pentagon Mbuwang Peralatan Spy menyang Korea Lor Nggunakake Pekerja Amal


"Karyawan saka Humanitarian International Services Group digunakake, utamané, kanggo ngirim beacons radio lan peralatan Spy liyane," Mat Cole, juru wicoro kanggo Intercept, sing pisanan sinau babagan kasus iki, marang perusahaan TV.

Miturut dheweke, "operasi rampung kira-kira telung taun kepungkur." "Pitakonan saiki muncul babagan kepiye manawa Pentagon nggunakake tenaga kerja amal amarga ana risiko," ujare Cole, nyathet yen "sebagian gedhe staf organisasi ora dilaporake babagan operasi kasebut."

Sabanjure, mantan perwira CIA Bob Byer ujar manawa "minangka asil saka tumindak kasebut, personel organisasi amal liyane ing macem-macem wilayah ing donya bisa uga ana risiko, sing bisa dicurigai minangka spionase."

Miturut dheweke, Pentagon nerusake saka pertimbangan ing ngisor iki: "Tokoh agama lan sukarelawan saka Peace Corps ora bisa digunakake kanggo tujuan kasebut, amarga iki dilarang dening hukum, nanging ora ana larangan kanggo karyawan organisasi amal."

Minangka publikasi ditemokake, kabeh diwiwiti ing Bush Jr. Militer kasengsem banget karo perkembangan nuklir Korea Utara, lan informasi babagan topik iki nol. Nalika iku padha teka karo cara kanggo ngirim pemancar radio lan analisa radioaktif radiation menyang DPRK. Padha didhelikake ing antarane persediaan kamanungsan kanggo wong Korea sing mlarat.
  • http://russian.irib.ir/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    27 Oktober 2015
    Ora bakal ana wakil siji saka organisasi kasebut ing DPRK. Maksudku wakil sing urip ....
    1. + 14
      27 Oktober 2015
      Amerika Serikat nggunakake kabeh wong lan kabeh, banjur dibuwang. Kaya kertas toilet bekas
      1. jj
        +8
        27 Oktober 2015
        Kaya-kaya ana wong (saka normal) ing Rusia mamang manawa kabeh meja kasebut minangka mata-mata
      2. +4
        27 Oktober 2015
        Quote: Wend
        Amerika Serikat nggunakake kabeh wong lan kabeh, banjur dibuwang. Kaya kertas toilet bekas

        Lemari banyu belang-belang iki sedina bakal mampet, malah wis mampet, amarga saben dina tambah mambu.
        1. +4
          27 Oktober 2015
          Kutipan saka Milan
          Lemari banyu belang-belang iki sedina bakal mampet, malah wis mampet, amarga saben dina tambah mambu.

          Wangsulan: Bab ingkang paling menarik yaiku reaksi apa sing nyebabake informasi kasebut ing jero negara, sing praktis dikenal ing saindenging jagad, Amerika kaget. wong ala lan EVERYTHING!
          1. +1
            27 Oktober 2015
            Sampeyan kanthi ora sengaja nyimpulake manawa tumindak Amerika Serikat ing jagad njaba minangka ancaman kanggo kabeh peradaban kadonyan (nganti saiki) lan mungkasi "wong lanang" iki tegese nylametake wong liya.
          2. 0
            27 Oktober 2015
            Sampeyan kanthi ora sengaja nyimpulake manawa tumindak Amerika Serikat ing jagad njaba minangka ancaman kanggo kabeh peradaban kadonyan (nganti saiki) lan mungkasi "wong lanang" iki tegese nylametake wong liya.
      3. 0
        27 Oktober 2015
        Suwe-suwe ora bisa mbuyarake kabeh wong kaya ngono.. kabeh wis rampung)
    2. +2
      27 Oktober 2015
      Nanging rahasia mbukak. hi
      Kanggo ghoul Zaluzhin iki ora ana sing suci, mula ora nggumunake. am
      1. +5
        27 Oktober 2015
        Ah-ah!!! ngguyu Kedutaan Besar AS kuwatir yen Angkatan Udara Rusia ngebom Jabhat al-Nusra (Al-Qaeda) ing Suriah.

        Lha, kok kuwatir banget karo teroris? ngguyu

        Lan dumadakan... sedulur
        Wektu Keuangan: Sanajan operasi Siria tetep setaun, mung 3% saka anggaran militer Rusia sing bakal ditindakake.
      2. +1
        27 Oktober 2015
        Ruthless SU Dina iki, 17:45 ↑ Anyar
        Nanging rahasia sing mbukak."
        ..lan kenapa jaman kepungkur ??((..Pentagon mbuwang peralatan mata-mata menyang ...)... ngguyu
    3. Thor5
      +1
      27 Oktober 2015
      Iku wis, lan bakal. Mung kuburan sing bakal ndandani wong bongkok.
    4. +3
      28 Oktober 2015
      Kutipan saka Mama_Cholli
      Ora bakal ana wakil siji saka organisasi kasebut ing DPRK.

      Lan kita luwih apik, ta? We ketemu soko kanggo surprise! Kabeh kelompok hak asasi manungsa ing Helsinki iki mesthine lunga menyang mobil sapi, menyang tongkang lan menyang Washington kanthi awis nalika dikirim. Suwe-suwe kantor-kantor iki kudu dicekik. Mungkin akeh perkara ing sejarah kita sajrone 30 taun kepungkur ora bakal isin tanpa "humanis" iki ...
  2. + 11
    27 Oktober 2015
    Kabeh organisasi "philanthropic" advokasi kanggo-kabeh-becik-lawan-kabeh-ala padha kabeh agen pengaruh ing negara ngendi padha kerja. Malah Doctors Without Borders nguji obat-obatan anyar kanggo wong kelas telu (miturut pendapate, mantan koloni kasebut). Sampeyan ora bisa dipercaya sapa wae lan sampeyan ora bisa menehi karya sing cedhak karo wates sampeyan, ora kanggo sebutno wilayah Federasi Rusia.
  3. +5
    27 Oktober 2015
    Aku ora nate mangu-mangu yen Negarawan iku bisa nindakake apa-apa ... Cukup kanggo kelingan crita kemul kanggo wong India.
  4. +3
    27 Oktober 2015
    nanging ora ana larangan kanggo karyawan organisasi amal.


    ngguyu Biasa wae! Rahasia mbukak, nanging isih, ngliwati kabeh rahasia sirkus. Dadi sampeyan ndeleng telung taun lan dheweke bakal ngomong babagan Boeing. Spies, sialan.
  5. +4
    27 Oktober 2015
    Minangka publikasi ditemokake, kabeh diwiwiti ing Bush Jr. Militer kasengsem banget karo perkembangan nuklir Korea Utara, lan informasi babagan topik iki nol. Nalika iku padha teka karo cara kanggo ngirim pemancar radio lan analisa radioaktif radiation menyang DPRK. Padha didhelikake ing antarane persediaan kamanungsan kanggo wong Korea sing mlarat.


    Warta lawas, wong Korea duwe informasi babagan masalah iki lan nggunakake informasi iki kanthi profesional. Dadi Amerika ora entuk informasi serius babagan arah iki. Wong Korea iku ora bodho, ora nggagas babagan iki, amarga bantuan kamanungsan dibutuhake banget.

    Kaya ngono, kanca-kanca sing ditresnani. hi Kira-kira limang utawa enem taun kepungkur, kahanan iki aktif exaggerated ing penet.
    1. jj
      +2
      27 Oktober 2015
      Ing wektu sing padha, dheweke nuduhake piranti karo wong Tionghoa. Kanggo kloning
  6. +1
    27 Oktober 2015
    Lha, para panguwasa DPRK, ya padha "anil". Iki minangka pretext sing jelas, nanging aku kepengin weruh yen ana alesan? Nyata, ora fiksi. Apa ana sing mikir yen peralatan sing kasedhiya kanggo amers ora ngidini entuk informasi sing dibutuhake, tanpa ana frills. Nanging saben wong pracaya marang awake dhewe.
  7. +2
    27 Oktober 2015
    Pentagon Mbuwang Peralatan Spy menyang Korea Lor Nggunakake Pekerja Amal


    Resepsi lan cara ngumpulake informasi maneka warna lan akeh.

    Kanggo layanan intelijen Barat saiki, minangka aturan, dheweke minangka karyawan saka macem-macem misi, dana, konsulat, lan liya-liyane.

    Penipuan iki ora ngremehake nggunakake organisasi internasional kayata OSCE utawa IAEA.
    Aku elinga komisi apa sing dikirim menyang Irak nalika jaman HUSSEIN diisi karo perwira intelijen lan peralatan mata-mata
    padha dinuga nggoleki senjata nuklir lan kimia, nanging nyatane padha ngumpulake data ing kabeh fasilitas militèr saka tentara Irak.

    Wiwit kuwi, ora ana owah-owahan, lan ing DPR, kanggo tujuan kasebut, PENTAGON nggunakake OSCE, sawetara karyawan, sejajar karo tugas, uga melu kegiatan intelijen sing jujur ​​kanggo Ukraina lan NATO.
  8. +1
    27 Oktober 2015
    "ancam, personel organisasi liyane...bla bla, laporan diserahake, ku, menyang ATM kanggo gaji",
    akhir minggu nang omah. Ngganti soko kok iki ora saka donya iki? Sampeyan duwe sistem pertahanan rudal sing paling kuat ing donya, sing malah ngelingi Putin sing ngipi (kadhangkala), sanajan dheweke ora peduli. LAN IKI , UNGGAK , MULAI NANG ALASKA ! Piye carane ngetok? APA sing bisa ditindakake dening Korea Utara sing mlarat supaya sampeyan bisa nggawe apes, kaZZly ing risiko mati?
  9. +2
    27 Oktober 2015
    ora ketompo carane DPRK mbuwang apa-apa menyang Petagon nggunakake operator sepele karo warhead sepele
  10. +2
    27 Oktober 2015
    "Tokoh agama lan sukarelawan Peace Corps ora bisa digunakake kanggo tujuan kasebut, amarga dilarang dening hukum, ...

    hah, 3x! Saiki organisasi-organisasi kasebut kudu diguncang amarga "kegiatan sing ora ramah"! nglirik
  11. +4
    27 Oktober 2015
    Kita ing Rusia uga mangertos apa jenis amal iku (ing 90s) Lan saiki padha climbing kanggo kita "bodho" saka Kulon, utamané kanggo anak kita .. Iku luwih gampang kanggo Pick lan ngrusak jiwa sing ana ... Iku menang ora kerja bajingan! duka
    1. 0
      27 Oktober 2015
      Sing bener, kita butuh organisasi PATRIOTIK kanggo bocah-bocah lan remaja, luwih becik massa, sampeyan ora bisa ninggalake pendidikan kanthi welas asih saka game virtual lan Internet. Lan wong kudu nindakake iki kajaba wong tuwa.
  12. +5
    27 Oktober 2015
    wong-wong iki minangka "aktivis hak asasi manungsa" ing perang Chechen pisanan, mula ora ana sing anyar, ing babagan iki, pengusiran LSM saka Rusia dadi masalah penting nasional.
  13. +4
    27 Oktober 2015
    Aku bisa mbayangno carane akeh peralatan kuwi diiseni ing Rusia
    1. +1
      27 Oktober 2015
      Snowden bakal ngomong
  14. +3
    27 Oktober 2015
    ing bab iki, expulsion saka LSM saka Rusia dadi prakara wigati nasional

    Aku keplok ngadeg.
  15. +2
    27 Oktober 2015
    Ora ana sing kudu diwenehi. Cukup kanggo pindhah menyang pasamuwan-pasamuwan sekte sing ana repes lan kabeh wis cetha.
  16. +1
    27 Oktober 2015
    Piye wae aku malah ora kaget) Wis wektune kanggo nundhung organisasi Amer lan khususe agama.
  17. +2
    27 Oktober 2015
    Ing endi paling sethithik sedhela sikil wakil saka bangsa sing luar biasa tetep - mesthine ngarepake sawetara jinis nastiness.
  18. +2
    27 Oktober 2015
    Kutipan saka jjj
    Kaya-kaya ana wong (saka normal) ing Rusia mamang manawa kabeh meja kasebut minangka mata-mata

    Ora ana sing mangu-mangu, sampeyan pancen bener! Nanging ing wektu sing padha, struktur media paling Yahudi-Russophobic, Ekho Moskvy, didanai dening "properti umum" - OAO GAZPROM! Kepiye carane iki bisa dingerteni dening wong normal?
  19. +1
    27 Oktober 2015
    Aku ana ing Korea Lor - ewonan mata sipit nyawang sampeyan ing endi-endi, nanging sampeyan pancen rumangsa kaya dewa. Mata-mata Amerika sing miskin, ora ana wong liya lan ora preduli apa jenenge. Malah wong Amerika sing jujur ​​bakal pura-pura keras nangis
  20. 0
    27 Oktober 2015
    Aku kabeh sing diimpor menyang Korea ditliti liwat kaca pembesar dening gandum dening comrades khusus lan luwih saka sapisan. Kalebu paling kamungkinan kabeh sensor iki ketemu lan nuduhake Pentagon soko sing padha mutusaké kanggo ngidini "bocor". Kaya - kita ngerti apa sing sampeyan ngerti, mandheg bengok-bengok menyang mikropon - "grumbulan ...", operator telpon kita kelangan eling.
  21. 0
    27 Oktober 2015
    Pentagon nerusake saka pertimbangan ing ngisor iki: "Tokoh agama lan sukarelawan saka Peace Corps ora bisa digunakake kanggo tujuan kasebut, amarga iki dilarang dening hukum, nanging ora ana larangan kanggo karyawan organisasi amal."
    Nah, naif, kabeh sing bisa digunakake.
  22. 0
    27 Oktober 2015
    - Ing taun 90-an, ing Asia Tengah, sawijining "kantor" sing diarani "Peace Corps" nindakake perkara sing padha ... Kita lungguh ing Tashkent ing sangisore atap kantor PBB, nggunakake kekacauan pasca perestroika, ngubengi tilas Soviet. republik - peacekeepers, kaya ...
  23. 0
    27 Oktober 2015
    Kutipan: Vladimir 1964
    Kira-kira limang utawa enem taun kepungkur, kahanan iki aktif exaggerated ing penet.

    Ya, nang endi wae ing 2008-2009, cukup akeh sing diomongake lan ditulis babagan iki. Layanan intelijen Korea Utara ngalahake Amerika, nanging ora nggawe keributan. Lan babagan kasunyatan manawa Amerika nggunakake kabeh wong - iki minangka aturan kabeh layanan intelijen. Yen migunani kanggo kabeh wong, kalebu imam.

    Quote: Hubun
    ora ketompo carane DPRK mbuwang apa-apa menyang Petagon nggunakake operator sepele karo warhead sepele

    Tenang, ojo nyerah. Ora ana apa-apa...
  24. +1
    27 Oktober 2015
    Kanggo "luar biasa" ora ana sing suci, kaya para liberal kita.
  25. 0
    28 Oktober 2015
    Heh, lan sawise warta kaya ngono, warga liberal pseudo-patriotik bakal nyupir babagan hukum LSM? Sobchak lan saben Shushare hello !!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"