Media: pamrentah Obama wis nyiapake rencana kanggo partisipasi pasukan AS ing operasi darat ing Suriah lan Irak

61
Layanan informasi saluran TV Al Jazeera laporan yen administrasi Presiden AS Barack Obama wis matured rencana kanggo "nambah efektifitas saka koalisi anti-ISIS." Yen laporan bisa dipercaya, Obama ngusulake ngirim unit elit pasukan darat Amerika menyang Timur Tengah kanggo njupuk bagian ing eliminasi lemah militan kelompok teroris Negara Islam.

Media: pamrentah Obama wis nyiapake rencana kanggo partisipasi pasukan AS ing operasi darat ing Suriah lan Irak


Ing wektu sing padha, artikel Al-Jazeera ujar manawa ing kemah para legislator Amerika, rencana kaya Obama lan pamrentahane ditemoni kanthi skeptisisme.

Artikel kasebut, sing ditulis dening kolumnis William Roberts, nglaporake kemungkinan ngluncurake operasi darat unit elit AS ing sawetara provinsi Suriah lan Irak. Kita ngomong babagan provinsi Raqqa lan Ramadi. Ing wektu sing padha, penulis artikel nuduhake statement saka kepala Pentagon Ashton Carter, lan nambah sing Washington arep kanggo nambah kegiatan ing sambungan karo tumindak Russian ing Suriah, Gagal saka multi-yuta latihan dollar. program kanggo dadi-disebut "Syrian free tentara", lan uga ana hubungane karo pungkasan nyedhak saka Barak mangsa presiden Obama.

Pernyataan Carter babagan kemungkinan wiwitan operasi lemah ing Suriah lan Irak dikomentari dening speaker Dewan Federasi Federasi Rusia Valentina Matvienko. Miturut dheweke, iki nglanggar norma internasional.
  • https://twitter.com/AJEnglish
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    28 Oktober 2015 14:01
    Apa sampeyan duwe idin saka Dewan Keamanan PBB? Utawa panyuwunan presiden Suriah sing sah?
    Kutipan saka iConst
    Pf!
    iku loro pitakonan retorika. Ojo digatekake. ngguyu
    1. + 11
      28 Oktober 2015 14:03
      Kutipan: Vladimirych
      Apa sampeyan duwe idin saka Dewan Keamanan PBB? Utawa panyuwunan presiden Suriah sing sah?
      Pf!
      Apa pisanan, utawa apa. ngguyu

      Nanging ana tenan skeptisism: padha banget wedi losses.
      Lan ana perang tikus, ing ngendi kabeh peralatan mewah ora ana gunane - bolongan, reruntuhan, ing ngendi mung "gentleman" sing efektif: Kalash + RPG. Ya, "cuckoos" ing endi wae.

      Ana rasane wong Amerika gatel - ana sing salah, ana sing kudu ditindakake, nanging iki - dheweke ora ngerti lan ora ana wektu kanggo golek bantalan ....
      1. 0
        28 Oktober 2015 14:20
        Iku misale jek kula sing kabeh arep confrontation militer karo Rusia lan Assad! Muter sawetara set-up - lan kita lunga. Kaya ing Afghanistan!
        1. +1
          28 Oktober 2015 15:22
          Quote: Baikonur
          Iku misale jek kula sing kabeh arep confrontation militer karo Rusia lan Assad! Muter sawetara set-up - lan kita lunga. Kaya ing Afghanistan!

          Ana keraguan gedhe yen GDP banjur nganakake pengadilan kanggo dheweke. ngguyu
        2. +2
          28 Oktober 2015 19:30
          Quote: Baikonur
          Iku misale jek kula sing kabeh arep confrontation militer karo Rusia lan Assad! Muter sawetara set-up - lan kita lunga. Kaya ing Afghanistan!

          Kamungkinan banget, utamane sajrone wektu kritik militan sing saya tambah parah nglawan latar mburi kampanye pemilihan ing negara-negara.
        3. 0
          28 Oktober 2015 23:11
          Baikonur

          Kayane Al Jazeera ngerti sing luwih apik tinimbang Amerika dhewe.

          Mung kang maha suci. Vanguet luwih apik tinimbang Vanga.

          Lan carane akeh komentar?
      2. +2
        28 Oktober 2015 14:22
        Kutipan saka iConst
        Ana rasane wong Amerika gatel - ana sing salah, ana sing kudu ditindakake, nanging iki - dheweke ora ngerti lan ora ana wektu kanggo golek bantalan ....


        Banjur ana Rusia ing ndhuwur jiwa lan siap menehi tangan utawa nutup pendel (kanggo lara, ora fatal, nanging ngina!)
        1. +2
          28 Oktober 2015 14:42
          Amerika Serikat kepengin duwe kertu trump liyane kanggo penawaran sakteruse, pasukan lemah ing Suriah menehi kesempatan sing apik kanggo ndhikte syarat-syarat kasebut, ngetrapake kekarepane, utawa pengaruhe maksimal ing kahanan ing mangsa ngarep. diwenehi ngarsane pasukan Iran, Rusia lan malah Libanon (Hizbullah) ing Suriah lan tetanggan "aktif" Turki, iku cetha sing bakal nuduhake pie sawise expulsion saka ISIS. Amerika Serikat ketoke uga pengin melu iki.
      3. +1
        28 Oktober 2015 14:23
        Aku yakin yen layanan informasi AS ngoyak-oyak ing lemari bledug Obama, mesthi bakal ana rencana "perang bintang" ing rembulan lan kabeh planet ing tata surya.
      4. +5
        28 Oktober 2015 15:12
        Nanging sampeyan uga bisa menek ing bom kita, amarga padha ora pengin kerjo bareng, bangga ya
        1. 0
          28 Oktober 2015 16:27
          Yen padha mlebu ing Suriah, banjur sedhih, mula kita ora bakal bisa ngebom ISIS, dheweke bakal manggon karo tutup kasur ing kemah sing padha.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +1
            28 Oktober 2015 22:00
            Dadi apa sedhih? Coffins dijamin karo kasur bakal mili menyang Washingtonia, lan tanpa partisipasi kita. padha bakal ngerti carane nelpon kanggo losses.
          3. +1
            28 Oktober 2015 22:16
            Kutipan: ZU-23
            Yen padha mlebu ing Suriah, banjur sedhih, mula kita ora bakal bisa ngebom ISIS, dheweke bakal manggon karo tutup kasur ing kemah sing padha.

            A plus kanggo sampeyan, sampeyan ngguyu! Mesthi, ing sawetara kemah, lan Cut mudhun alas, lan ana salju kabeh watara .... Frost ngguyu
        2. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      28 Oktober 2015 14:04
      Aku mesakake prajurit Amerika, sing terus-terusan dadi tawar-menawar kanggo kabijakan Oval Office sing ora jelas nanging agresif ... Nanging ibu-ibu Amerika nangis amarga putrane sing dipateni kaya ibu-ibu liyane ing bumi ...!
      1. + 11
        28 Oktober 2015 14:14
        Kutipan: Zyablitsev
        Aku mesakake para prajurit Amerika, sing terus-terusan dadi tawar-menawar kanggo politik sing ora jelas nanging agresif ing Kantor Oval.
        - Cukup saka snot ostenatious iki.
        Prajurit iki minangka tentara bayaran. Lan padha ngerti banget apa sing lagi dilakoni.
        Nanging dheweke nyoba ora mikir babagan iki. Akèh-akèhé iku kanggo ngawula lan njaluk kertu ijo sanalika bisa. Nanging sawetara sing bener asu perang.

        Mung Absolute kanthi jeneng De-Bill percaya yen dheweke mbela tanah air ing bolongan sing ditinggal dening Gusti Allah. ngguyu
        Nanging De-Bills mutlak ora malah dijupuk menyang tentara Pendos.
        1. +1
          28 Oktober 2015 14:20
          Tenang ing giliran, kanca! Aku ngerti babagan kertu ijo lan liya-liyane kaya sing sampeyan lakoni, nanging iki ora ateges ora ana wong Amerika biasa sing mlebu tentara kanthi kekarepan utawa amarga bakal duwe pilihan kanggo mlebu sekolah sing luwih dhuwur! Lan umume, aku nulis rada metafora ... hi
          1. +4
            28 Oktober 2015 19:17
            Kutipan: Zyablitsev
            Tenang ing giliran, kanca! Aku ngerti babagan kertu ijo lan kabeh liyane uga sampeyan, nanging iki ora ateges ora ana wong Amerika biasa sing mlebu tentara kanthi kekarepan utawa amarga dheweke bakal duwe pilihan kanggo mlebu sekolah sing luwih dhuwur! Lan umume, aku nulis rada metafora ... hi
            - Inggih, yen wong-wong prasaja iki ngatur diakoni kanggo sekolah matèni adoh - nelpon kula!

            Aku ora melas marang para prajurit, sing tentara lan negarane ora bakal pas ing endi-endi - kekacauan lan patine penduduk ana ing endi-endi.

            Kita wis ngalami iki - salah sawijining bocah ...
      2. +6
        28 Oktober 2015 14:25
        Kutipan: Zyablitsev
        Aku mesakake para prajurit Amerika, sing terus-terusan dadi tawar menawar kanggo kabijakan sing ora jelas nanging agresif saka Kantor Oval ..

        Sampeyan luwih seneng melas wong Rusia ing Donbass sing tiwas amarga kabijakan agresif Kantor Oval!
        1. 0
          28 Oktober 2015 14:37
          Lan apa Donbass kudu apa karo ??? Donbass iku topik kapisah lan aku, Alexander, sing gedhe ing situs, ngerti sikap sandi apa wis kedados ana! hi
          1. +1
            28 Oktober 2015 14:42
            Kutipan: Zyablitsev
            Lan apa Donbass kudu apa karo?

            Eugene, apa hubungane prajurit Amerika sing "miskin"? Apa kita ora duwe wong liya sing kudu ditangisi? hi
            1. -1
              28 Oktober 2015 14:55
              Umumé, aku duwe penghormatan profesional sing jero kanggo militer! Lan, kaya sing wis dingerteni kanca Konstantin ing ndhuwur, tembung kasebut rada metaforis, kaya - kanggo dosa para raja, wong Achaean nandhang sangsara! hi
      3. +2
        28 Oktober 2015 15:16
        Nanging ora perlu melas kanggo wong-wong mau. Kanggo ibu-ibu iki nyopir menyang supermarket paling cedhak nganggo truk pickup ukuran bis 12 silinder, ana sing kudu mbayar. Ing kene putrane bakal mbayar. Ya, lan hamburger, apa, mangan gratis?
        1. -3
          28 Oktober 2015 15:23
          Nanging apa babagan amal manungsa lan Kristen sing biasa?
          1. +3
            28 Oktober 2015 16:01
            Kutipan: Zyablitsev
            Nanging apa babagan amal manungsa lan Kristen sing biasa?

            Kaya ing Yugoslavia ??? Lan welas asih, iki "bom cilik karo isi uranium banget entek", supaya, supaya bocah-bocah muter?
            Amerika lan welas asih!!!Ha!Kalih atus perang "welas asih" ing saindenging jagad, prajurit miskin.
            1. -1
              28 Oktober 2015 16:23
              Aku saiki ora ngrembug babagan kabijakan negara, nanging urip manungsa siji!

              Senadyan kasunyatan manawa sampeyan nemokake akeh statement ing VO, sampeyan bisa uga wis ngelingi yen aku nambani Anglo-Saxon banget, nanging ing kene sing dakkarepake, abstrak, mung wong!
          2. +2
            28 Oktober 2015 18:52
            Kutipan: Zyablitsev
            Nanging apa babagan amal manungsa lan Kristen sing biasa?

            Iki ora cocok ing kahanan iki.
            Aku pracaya yen "wong lanang" iki ora bakal kepikiran njupuk ing prajurit Rusia yen padha duwe kesempatan kuwi, ora mikir bab ibu lan garwa karo anak.
            Ya, lan kabeh operasi pendhudhukan nuduhake yen dheweke ora peduli karo warga sipil lan mungsuh sing dikalahake, njupuk selfie ing latar mburi mayit sing getihen lan ngobati.
            Dheweke dudu Kristen utawa Muslim, nanging abdine Iblis.
            1. -3
              28 Oktober 2015 19:03
              Aku ngremehake sampeyan! Dheweke prajurit biasa ... Padha karo tugas kita ing Suriah!
          3. +1
            28 Oktober 2015 20:06
            Kutipan: Zyablitsev
            Nanging apa babagan amal manungsa lan Kristen sing biasa?
            - Sampeyan babagan pipi kapindho?
            Apa bab mripat kanggo mripat? Saka buku sing padha, elinga.

            Lan ana uga: wektu kanggo ngumpulake watu ...

            Maksudku, sih-rahmat lan pangapura iku dudu perkara sing mutlak.

            Matèni mungsuh, banjur ngapura marang kekejemane. Bakal luwih apik, percaya karo aku ...
            1. -1
              28 Oktober 2015 20:34
              Dadi bakal ana ing paprangan! Lan saiki dheweke mung dadi prajurit sing nuruti dhawuhe negarane!Ya, kita ora seneng karo dhawuhe negara iki, nanging ... aku mikir dheweke uga ora antusias karo kita! Nanging, umume wong biasa, kaya ngono. kita .Dheweke uga pengin urip lan mundhakaken anak, ngimpi ... Aku ora ateges gol politik lan dislametaké saka negara, utawa sing serves sapa - Iblis utawa Gusti Allah, nanging kabeh iku sethitik prasaja - mung wong!
              1. +1
                28 Oktober 2015 20:57
                Kutipan: Zyablitsev
                Dadi bakal ana ing paprangan! Lan saiki dheweke mung dadi prajurit sing nuruti dhawuhe negarane!Ya, kita ora seneng karo dhawuhe negara iki, nanging ... aku mikir dheweke uga ora antusias karo kita! Nanging, umume wong biasa, kaya ngono. kita .Dheweke uga pengin urip lan mundhakaken anak, ngimpi ... Aku ora ateges gol politik lan dislametaké saka negara, utawa sing serves sapa - Iblis utawa Gusti Allah, nanging kabeh iku sethitik prasaja - mung wong!
                - Apa sampeyan maca postingan sampeyan dhewe?
                Apa "medan perang"? Mochilovo saka drone - medan perang? Bom Beograd, Baghdad, puluhan kutha liyane - medan perang?
                Prajurit sing nindakake prentah kanggo numpes warga sipil - sing diarani. mundhut jaminan - apa iku?
                Aku ngomong nganggo suku kata: dheweke weruh yen iki wong sipil. Dheweke ora pengin, nanging nuruti pesenan. Putusan punika guilty.

                Sampeyan uga duwe disonansi kognitif, lan sampeyan kudu padha karo Akhedzhakovs, Makarevichs lan abses purulent liyane.
                Salah siji ... Aku ora bakal ngomong sing ora skid.

                Nanging, sampeyan dhewe saiki wis ngonfirmasi inkonsistensi banding sampeyan: prajurit sing bodho nindakake pesenan yaiku robot. Aja melas kanggo robot.

                Nanging ide sampeyan jelas - siji anak. Yen sampeyan pengin, mratobat sadurunge umum Pendos. Mung ora kanggo kula.
                1. -1
                  28 Oktober 2015 21:23
                  Ukara "Dadi bakal ana ing paprangan!" - iki minangka jawaban kanggo tembung sampeyan: "Mateni mungsuh, banjur ngapura marang kekejemane. Iku bakal luwih apik, pracaya kula ..." - kabeh liya sing sampeyan ucapake ora informatif banget babagan abses purulent. Aku wis dadi tentara luwih saka 20 taun lan duwe idea sethitik apa iku. Ing kasus iki, aku bakal nyoba maneh kanggo nerangake kirim pisanan kanggo sampeyan - Aku ora tumindak minangka hakim utawa pengacara kanggo tumindak tartamtu saka wong tartamtu ing kasus iki, ngerti? Yen sampeyan takon yen aku ngukum bom NATO ing Yugoslavia - ora mangu, nanging yen sampeyan ndeleng sejarah kirimanku, sampeyan bakal weruh yen aku ora bisa ngadeg ing Anglo-Saxon, nanging ing kene aku ujar manawa ana ing mburi kebijakan sing ala lan pidana. negara iku tragedi saka nasib manungsa biasa!!! Lan aku ora ateges ing kene para penjahat perang sing sampeyan tulisake kanggo aku kabeh. hi
                  1. +2
                    28 Oktober 2015 21:58
                    Kutipan: Zyablitsev
                    Ukara "Dadi bakal ana ing paprangan!" - iki minangka jawaban kanggo tembung sampeyan: "Mateni mungsuh, banjur ngapura marang kekejemane. Iku bakal luwih apik, pracaya kula ..." - kabeh liya sing sampeyan ucapake ora informatif banget babagan abses purulent. Aku wis dadi tentara luwih saka 20 taun lan duwe idea sethitik apa iku. Ing kasus iki, aku bakal nyoba maneh kanggo nerangake kirim pisanan kanggo sampeyan - Aku ora tumindak minangka hakim utawa pengacara kanggo tumindak tartamtu saka wong tartamtu ing kasus iki, ngerti? Yen sampeyan takon yen aku ngukum bom NATO ing Yugoslavia - ora mangu, nanging yen sampeyan ndeleng sejarah kirimanku, sampeyan bakal weruh yen aku ora bisa ngadeg ing Anglo-Saxon, nanging ing kene aku ujar manawa ana ing mburi kebijakan sing ala lan pidana. negara iku tragedi saka nasib manungsa biasa!!! Lan aku ora ateges ing kene para penjahat perang sing sampeyan tulisake kanggo aku kabeh. hi
                    -Ora ora. Iki tembungku "mateni, banjur ngapura" jawaban kanggo "welas asih Kristen."

                    Dadi, ternyata - aku pancene ora ngerti rasa welas asih sampeyan marang prajurit token sing apes.

                    Miturut cara, ora ana sing narik prajurit kasebut kanthi paksa.

                    Yen kita ngomong babagan rancangan tentara - ya, sampeyan pancen bener - wong-wong mau dipeksa.

                    Nanging banjur "ya, oke, aku bakal mateni pasangan (puluhan, atusan, ewu - unit miturut kemampuan bedhil pribadi) - lan aku bakal nampa kewarganegaraan / papan gratis ing universitas / ... .

                    Ora - padha ora muter ing wedhus ilang. Mercenaries perang ing njaba negara dhewe kanggo cita-cita palsu. Tentara tentara iku beda. Asu perang iku asu mati.

                    Babagan layanan sampeyan ing Angkatan Bersenjata Rusia. hi

                    ----------

                    PS: babagan "abses purulen" - nuwun sewu, nanging kepiye Yudas entuk aku, aku ora bisa nyebat dheweke kanthi cara sing beda, sing negara kasebut diijini diwujudake lan diwenehi panganan saka tangane wong sing padha, sing kaya ngono. metu, padha tansah ngremehake lan nganggep bodho lan ora ana gunane lan mung pendapat sing paling bener.
                    1. 0
                      28 Oktober 2015 22:09
                      Aku mikir yen kita komunikasi langsung, kita bakal cepet nemokake titik umum lan ngerti saben liyane! Yen sampeyan tenggelam ing lemah saka abstraksiku, mula sampeyan nulis perkara sing bener. Ing kasus apa wae, matur nuwun kanthi sanget kanggo dialog kasebut! Kita bakal ngrembug macem-macem warta ing VO luwih saka sapisan. Ikhlas! hi
                      1. +1
                        28 Oktober 2015 22:20
                        Kutipan: Zyablitsev
                        Aku mikir yen kita komunikasi langsung, kita bakal cepet nemokake titik umum lan ngerti saben liyane! Yen sampeyan tenggelam ing lemah saka abstraksiku, mula sampeyan nulis perkara sing bener. Ing kasus apa wae, matur nuwun kanthi sanget kanggo dialog kasebut! Kita bakal ngrembug macem-macem warta ing VO luwih saka sapisan. Ikhlas! hi
                        - Gotong royong, kanthi hormat! hi

                        Aku njaluk ngapura amarga dadi kasar, nanging iki minangka negatif sing digambarake marang sampeyan ing Amerika.
                        Kanggo sawetara wektu aku wis keno dhewe mikir sing aku wiwit quietly sengit pedunung Amérika.
                        Kanggo swagger, stupidity, ciyut-mindedness lan wuta iman sing dipilih.
                      2. 0
                        29 Oktober 2015 05:12
                        Sampeyan ora mung siji sing nyekel dhewe ing pikiran iki! Nanging iki ora nggumunake!
        2. 0
          28 Oktober 2015 23:13
          Pengamat 33

          Nanging sapa sing ngirim prajurit mau mrana?

          Al Jazeera?

          Kowe kabeh edan?
    3. +7
      28 Oktober 2015 14:04
      Kutipan: Vladimirych
      Apa sampeyan duwe idin saka Dewan Keamanan PBB? Utawa panyuwunan presiden Suriah sing sah?

      Ora, mesthi, kabeh iku maneh miturut cithakan, kaya ing Perang Donya II (nalika kita wiwit udan Nazi) Amerika Serikat langsung mbukak ngarep kapindho .. Inggih, licik peduli iku, uga ..... (banjur bakal langsung nglarang)))))
      1. 0
        28 Oktober 2015 14:26
        Quote: MIKHAN
        AS langsung mbukak ngarep kapindho


        Ya, "langsung" cepet-cepet mbukak!
        Ing umur 43, mung ana godhok (sosis cincang sing diarani "ngarep kapindho", lan ora luwih saka garis ngarep.
        Mung ing pungkasan perang sing siji iki wiwit nglakoake supaya ing wektu kanggo distribusi tanah ...
        1. +3
          28 Oktober 2015 14:38
          Nah, kuwi sing dimaksud Meehan. Dibantu ngethok bangkai. Dadi kene uga. Gusti Allah ngalang-alangi Rusia njupuk kabeh kanggo awake dhewe! We grazed sapi iki kanggo patang taun!
          1. +2
            28 Oktober 2015 15:33
            Kutipan: 34 wilayah
            Nah, kuwi sing dimaksud Meehan. Dibantu ngethok bangkai. Dadi kene uga. Gusti Allah ngalang-alangi Rusia njupuk kabeh kanggo awake dhewe! We grazed sapi iki kanggo patang taun!

            Sampeyan mikir kanthi bener babagan "pasli" .. Iki sing paling menarik ... "Pie" iki kudu dipérang lan Rusia bakal dadi baris pungkasan ... Muga-muga Putin ngerti babagan iki? Ukraina minangka pelajaran kanggo kita ...
        2. +1
          28 Oktober 2015 14:53
          Kutipan saka: hydrox
          Ing umur 43, mung ana godhok (sosis cincang sing diarani "ngarep kapindho", lan ora luwih saka garis ngarep.


          Carane ... Deleng, yen sampeyan pengin uncalan zat ing AS, nindakaken ing Rusia, ora ing wong. Aja nulis omong kosong.
          1. 0
            29 Oktober 2015 04:33
            Ya, kira-kira 43 taun, iki jelas kedutan.
    4. 0
      28 Oktober 2015 14:05
      Lan kenapa ... dheweke dhewe sing nggawe, dheweke nindakake dhewe ... Dheweke "tentara kita" ...
    5. +1
      28 Oktober 2015 14:11
      Lan yen padha tiba ing "batch" lan kita bakal nutupi saka ndhuwur. "Geni loropaken" iku umum ing paprangan, malah antarane "kanca". Gusti Allah ngandika marang kita ... ya
      1. +1
        28 Oktober 2015 14:19
        Layanan saluran TV Al Jazeera ngumumake yen administrasi Presiden AS Barack Obama wis diwasa rencana

        Sedhela, iki minangka media Qatari sing mentas nuduh Rusia yen diduga bakal ngethok kabel Internet serat optik AS kanthi bantuan kapal selam.
        1. +1
          28 Oktober 2015 14:59
          ora ... iki catacards sing uga pengin mabur liwat Suriah, nanging rada aneh kanggo saiki
      2. +2
        28 Oktober 2015 14:20
        Lan yen padha tiba ing "batch" lan kita nutupi saka ndhuwur ...

        Bakal ana alesan kanggo nyalahake Rusia kanggo kabeh ... Saliyane petualangan liyane (bisa mbantu ISIS, kenapa ora? Sing paling gampang yaiku kanggo lengen kanthi bantuan nggawa pasukan sampeyan, banjur ilang bagean. saka senjata, etc.) input iki ora bisa.
        Senajan ... Atribut kanggo dhewe kaluwihan wong liya? Iku cukup bisa. Apa wae bisa diarepake saka tukang ngapusi ...
        1. +1
          28 Oktober 2015 15:01
          ora serius ... tutup kasur bubar mbuwang senjata 50 ton saka ndhuwur, luwih murah
    6. +5
      28 Oktober 2015 14:30
      Kutipan: Vladimirych
      Apa sampeyan duwe idin saka Dewan Keamanan PBB? Utawa panyuwunan presiden Suriah sing sah?


      Wiwit kapan priyayi "istimewa" iki njaluk ijin menyang ngendi ana mambu lenga?
      Ya, ing kasus kaya mengkono kanggo nyelehake batalyon mercenary - gampang!
      Dheweke ora direkrut kanthi wajib militer, utamane amarga telung perempat wong kulit ireng utawa Puerto Rico ...
    7. +1
      28 Oktober 2015 15:27
      Tunggul cetha, Amerika ora pengin bantuan ing perang nglawan ISIS, nanging ing nalisir, kanggo ngrebut, utawa rodo ora kanggo menehi menyang tangan saka Siria lan Rusia, pusat komunikasi, dhasar, wilayah, ngendi kabeh iku. disiapake kanggo ngirim senjata lan amunisi menyang ISIS, amarga Pasukan Dirgantara, ngrusak preman sing mlayu, bisa lan bakal nyerang Irak, utamane amarga wong Irak dhewe sing njaluk, mula Amerika proaktif nglindhungi wayang.
    8. 0
      28 Oktober 2015 16:08
      Ya, kita nampa.
      Ing nalisir, iku perlu kanggo kasurung mbuwang dening Pentagon, liyane dhuwit padha nglampahi ing "perang Arab", sing kurang padha bakal digunakake langsung marang Rusia.
      Ing sawijining dina, pusar Fed bakal diumbar. Luwih...
  2. +6
    28 Oktober 2015 14:02
    Tembung kosong, ora luwih. Maksimum sing bakal ditindakake yaiku ngontrol sawetara lapangan minyak lan upaya kanggo misahake negara.
    1. +2
      28 Oktober 2015 14:12
      kamungkinan ngluncurake operasi lemah unit elit AS ing sawetara provinsi Siria lan Irak dilaporake.

      Iki minangka agresi ing sisih fsh, sanajan wis ana akeh, sing ora nggumunake.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. gjv
      +3
      28 Oktober 2015 14:15
      Kutipan: Severodvinsk
      bakal entuk kontrol liwat sawetara lapangan lenga lan nyoba kanggo dibagi negara

      kamungkinan ngluncurake operasi darat unit elit AS ing sawetara provinsi Siria lan Irak. Iki minangka provinsi Raqqa lan Ramadi.

      Kanggo ngethok diagonal provinsi-provinsi minyak ing Suriah kidul lan Irak lor kanthi bantuan sekutu - Tentara Siria Gratis.
      1. 0
        28 Oktober 2015 15:01
        Aku duwe keraguan babagan seriuse pernyataan kasebut. Elingi, Lavrov nate ujar manawa panemune Keri ora mesthi cocog karo panemune Obyma, lan panemune Obyma karo Senat .... Dadi sampeyan mung bisa yakin yen Yankees lan kanca-kancane pengin mbalekake kahanan sing dikendhaleni nanging isih bisa ' ora ngerti carane ...
      2. +1
        28 Oktober 2015 15:23
        Lan saliyane iki, uga "ngresiki buntut" ing Raqqa, njupuk sawetara dokumen supaya hubungan karo ISIS pungkasane didhelikake ing banyu.
      3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      29 Oktober 2015 01:21
      Kutipan: Severodvinsk
      Tembung kosong, ora luwih. Maksimum sing bakal ditindakake yaiku ngontrol sawetara lapangan minyak

      kabeh wis suwe banget lan celengan wis garing, ing dina paling apik ing Suriah ora ana lenga sing diprodhuksi malah kanggo gawe marem pasar dhewe ...
  3. +1
    28 Oktober 2015 14:03
    Sing bener, sanalika ana kesempatan kanggo "membengkak" pirang-pirang milyar dolar saka wajib pajak sing taat hukum, kita luwih maju tinimbang liyane ...
    "Kasur". hi
  4. +3
    28 Oktober 2015 14:04
    Maneh, para perampok Bintang lan Stripes nindakake apa sing ana ing pikiran! am
    1. +2
      28 Oktober 2015 14:10
      Kutipan saka Prabiz
      Bintang lan Stripes Marauders iki nindakake apa wae sing dipikirake!
      dilapurake babagan kemungkinan ngluncurake operasi darat unit elit AS ing sawetara provinsi Siria lan Irak

      Otrovnaya nyoba kanggo mlumpat menyang sepur runaway. Apa ora kasep, "wong-wong sing apik." Wektu sampeyan wis entek, sampeyan wis nuduhake kemampuan sampeyan.
  5. +4
    28 Oktober 2015 14:05
    Umume, perkara kaya ngono direncanakake dening Staf Umum utawa ahli militer liyane, lan administrasi presiden wis katon kaya hukum militer. Kayane isian, mengko ana sing nolak.
    1. +3
      28 Oktober 2015 14:07
      Kutipan saka cniza
      Umume, prekara kasebut direncanakake dening Staf Umum utawa ahli militer liyane, lan administrasi presiden wis katon ...


      Viktor, ing Amerika Serikat, administrasi kepresidenan dimangerteni beda karo ing Federasi Rusia. Nyatane, iki minangka analog langsung saka pamrentah, sing uga kalebu departemen pertahanan. Iku ing, kang menehi kritik dening statements saka Ashton Carter, sing rencana matured.
      1. +3
        28 Oktober 2015 14:10
        Thanks kanggo info.
  6. +2
    28 Oktober 2015 14:05
    jaga sirahmu banjur, ora ana sing nyinggung.
  7. +3
    28 Oktober 2015 14:08
    Kutipan saka AdekvatNICK
    jaga sirahmu banjur, ora ana sing nyinggung.



    Kepiye carane sampeyan bisa nyimpen barang sing ora ana? ngguyu
  8. +7
    28 Oktober 2015 14:08
    Nanging ara sampeyan purun! Obamych aja mlebu yen ora bakal getun! Wis jelas..
  9. +2
    28 Oktober 2015 14:09
    Sampeyan durung ninggalake Afghanistan lan Irak. Lan sampeyan wis menek menyang Suriah.
    Iki ngendi Iran bakal stake metu lengkap ing Suriah.
  10. +4
    28 Oktober 2015 14:10
    Bakal padha bengok-bengok yen Rusia lagi ngebom
  11. +2
    28 Oktober 2015 14:10
    Türkiye nyuplai Saudi karo pejuang IS kanggo nglawan Houthi.
    Pesawat sing teka ing Yaman saka Turki njupuk 500 pejuang Negara Islam, ujare wakil resmi Angkatan Bersenjata Siria, Brigadir Jenderal Ali Mayhoub.
    "Ing 26 Oktober, miturut intelijen, 4 pesawat saka Turki teka ing bandara ing Aden (Yaman). Loro saka Turkish Airlines, siji kanggo Qatari Airlines lan pesawat liyane belongs kanggo maskapai UAE. Ing pesawat kasebut luwih akeh. luwih saka 500 militan organisasi teroris ISIS, digawa metu saka Suriah, nylametake saka serangan udara Rusia, "ujare Mayhub.
    http://ria.ru/syria_chronicle/20151027/1309123399.html
  12. Komentar wis dibusak.
  13. +4
    28 Oktober 2015 14:13
    Staff padha gatel! Assad metu saka jebakan "kimia". Musuh-musuh saka kabeh belang wis raking saka ace kita nganti kebak (500 moncong deserters padha airlifted saka Turki menyang Yaman kanggo bantuan Saudis). Sampeyan perlu kanggo nyimpen gambar saka "kelangan" cowboy ... Nanging mambu goreng, Nanging!
  14. +2
    28 Oktober 2015 14:13
    Kabeh cetha! padha bakal nyedhiyani fosterlings karo pangayoman saka bom kita lan ngiringan menyang lapangan udara paling cedhak, lan kanggo Turki (dheweke iku kunci).
  15. +4
    28 Oktober 2015 14:16
    Sajrone kunjungan menyang SAR, bocah-bocah saka Suriah nyerahake surat lan gambar anggota parlemen Rusia sing nggambarake pesawat Angkatan Udara Federasi Rusia. Iki diumumake dening anggota Dewan Federasi Dmitry Sablin. Sajrone konferensi pers, senator nuduhake tumpukan pesen saka bocah-bocah.
    "Bocah nggambar gendera Rusia, nulis" Aku tresna Rusia. Iku ala yen bocah-bocah nggambar perang. Nanging dheweke nggambar pesawat kita kanthi pangarep-arep," ujare Sablin.
  16. +4
    28 Oktober 2015 14:16
    Kita lan Assad kudu njaluk wong Mesir melu operasi nglawan ISIS ing komponen tanah.
    Dheweke wis nglawan ISIS ing Sinai. Ewonan 20-30 tentara Mesir bisa ngowahi ombak. Lan transfer segara, bakal "apik" nglirik
  17. +5
    28 Oktober 2015 14:16
    Ya, ora karo wong-wong mau, kaya biasane, nalika isih ana 10 wong ISIS, tentarane bakal mlebu, kaya wong-wong sing apik, kita nggawe kontribusi sing penting lan ngalahake kabeh wong ...
  18. +2
    28 Oktober 2015 14:26
    Ngresiki buntut! Cleansing, karusakan saka bukti lan accomplices. Lan nalika padha kumpul, ora ana sing kudu diresiki.
  19. +1
    28 Oktober 2015 14:28
    Operasi "Save Private Ryan (aka Rakhim)"
  20. +2
    28 Oktober 2015 14:30
    ayo padha ngirim, kabeh bakal tiba ing kono hi
  21. +1
    28 Oktober 2015 14:36
    Kabeh, entuk! Iku wektu kanggo Cut kabel karo Internet!
    am
  22. +3
    28 Oktober 2015 14:37
    Logika normal:
    1. Rusia perang karo ISIS? - YA!
    2. Program Pelatihan FSA Gagal? - YA!
    3. Apa rezim Obama wis rampung? - YA!

    banjur: perlu kanggo nindakake kampanye militer tanah
  23. +4
    28 Oktober 2015 14:40
    Türkiye wis miwiti transfer ISIS mundur saka Suriah menyang Yaman.
    Amerika, supaya ora adoh saka "divisi" Suriah, bakal munggah saka Irak karo "front kapindho" menyang Suriah. Pengulangan taun 1944
    ISIS, kaya Jerman, bakal nyerah massal marang Amerika, mula Amerika bakal cepet-cepet teka ing rapat karo wong Siria.
    "Oposisi moderat". Wiwit tentara Siria "slip" sanajan tumindak sukses ing penerbangan kita,
    umume Suriah bakal "dibebasake" dening Amerika. Bagian radikal saka IS bakal digawa menyang Yaman lan Afghanistan.
    Assad bakal nampa wilayah kasebut sadurunge "pertemuan ing Elbe" karo Amerika. Sing luwih cepet Amerika wiwit ngirim pasukane, luwih gedhe potongan pie kamenangan kanggo dheweke. Aku wedi yen pilihan kuwi bisa dadi nyata.
    Amerika nyadari yen ora nindakake iki, dheweke bakal kelangan Timur Tengah ing salawas-lawase, lan ora mung.
  24. +5
    28 Oktober 2015 14:42
    Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa, Gusti? Dumadakan 2-ngarep, bantuan. Elingi sejarah Perang Dunia II, skenario kasebut meh padha. Lan ending mbokmenawa bakal padha WE!!! WE!!! bom iki ala. Sing menang yaiku ibune! Aku padha garing dening dhewe. pasukan mung bakal tameng geeks-panganan ISIS dhewe saka jotosan saka VKS kita kanggo rearmament lan redeployment. Aku ora bakal kaget yen sawise perjuangan pasukan darat, MANPADS sing ditunggu-tunggu bakal katon ing IGlovtsy.
  25. 0
    28 Oktober 2015 14:59
    AS pengin nyoba senjata anyar. Kita bakal mangsuli dheweke padha.
  26. +1
    28 Oktober 2015 15:38
    Ya, ayo padha menek. Bakal nyuwek-nyuwek siku lan ya iku .... bakal ayem.
  27. +2
    28 Oktober 2015 15:43
    Kutipan saka: askort154
    Türkiye wis miwiti transfer ISIS mundur saka Suriah menyang Yaman.
    Amerika, supaya ora adoh saka "divisi" Suriah, bakal munggah saka Irak karo "front kapindho" menyang Suriah. Pengulangan taun 1944
    ISIS, kaya Jerman, bakal nyerah massal marang Amerika, mula Amerika bakal cepet-cepet teka ing rapat karo wong Siria.
    "Oposisi moderat". Wiwit tentara Siria "slip" sanajan tumindak sukses ing penerbangan kita,
    umume Suriah bakal "dibebasake" dening Amerika. Bagian radikal saka IS bakal digawa menyang Yaman lan Afghanistan.
    Assad bakal nampa wilayah kasebut sadurunge "pertemuan ing Elbe" karo Amerika. Sing luwih cepet Amerika wiwit ngirim pasukane, luwih gedhe potongan pie kamenangan kanggo dheweke. Aku wedi yen pilihan kuwi bisa dadi nyata.
    Amerika nyadari yen ora nindakake iki, dheweke bakal kelangan Timur Tengah ing salawas-lawase, lan ora mung.

    Plus askort154. Nempati dharatan tegese njupuk langit ing sadhuwure, garis pantai bisa diakses saka segara. Pesawat bakal mabur - infanteri bakal tetep. Dheweke bakal nggawe pangkalan militer liyane lan neraka sampeyan bakal mbusak saka kono. Banjur lapangan udara, pelabuhan, rig minyak, lan liya-liyane. Iki sing dijajah!
  28. +1
    28 Oktober 2015 16:04
    Yen wong-wong mau miwiti invasi tanah ing Suriah lan Irak ing wektu sing padha, iku bakal mung hadiah sing ora dikarepke kanggo Federasi Rusia lan Iran, uga, kajaba mesthi liberal kita njlèntrèhaké piyambak lan nolak kanggo sumber MANPADS, cornets, mobil lan rampog ing jumlah sing tepat kanggo nglawan imperialis pendhudhukan .. .

    Nanging aku ora mikir yen dheweke bodho ...
  29. +1
    28 Oktober 2015 16:30
    Kutipan: Vladimirych
    Apa sampeyan duwe idin saka Dewan Keamanan PBB? Utawa panyuwunan presiden Suriah sing sah?

    Kanca, apa sing sampeyan omongake, nalika Amerika takon sapa.
  30. +1
    28 Oktober 2015 17:07
    Obama ngusulake ngirim unit elit pasukan darat Amerika menyang Timur Tengah, sing kudu melu ing eliminasi lemah militan kelompok teroris Negara Islam.

    Teroris bakal diurutake miturut "moderat"! Lan "moderat" bakal kabeh.
  31. +1
    28 Oktober 2015 18:22
    Lapangan McDonald's lan cola wis disiapake?)
  32. +2
    28 Oktober 2015 19:42
    Artikel kasebut, sing ditulis dening kolumnis William Roberts, nglaporake kemungkinan ngluncurake operasi darat unit elit AS ing sawetara provinsi Suriah lan Irak. Kita ngomong babagan provinsi Raqqa lan Ramadi.

    Kabar apik! Ayo padha maju, lan pasukan pamrentah Siria ngetutake lan "sinau !!
  33. +1
    28 Oktober 2015 21:17
    Nyatane, yen ana sing ora ngeweruhi, artikel babagan operasi winates saka unit elit. Lan iki bisa uga ateges siji bab, sing Amerika bakal nyoba kanggo nyimpen ISIS paling siap pertempuran, Padha bakal teka ing Handy kanggo wong-wong mau. Inggih, kanggo nuduhake yen ana oposisi moderat ing Suriah, sing Amerika mesthine nglindhungi.
  34. +1
    28 Oktober 2015 21:30
    Iku misale jek sing iku dhuwur wektu kanggo nelpon spade spade a. Yen Amerika ngirim pasukan menyang Suriah tanpa ijin, iki ora luwih saka invasi. Supaya sampeyan bisa kanthi aman nelpon wong-wong mau penjajah lan aggressors banjur. duka
    1. 0
      28 Oktober 2015 22:37
      Lan ora bakal ala kanggo sprinkle karo soko, chain munggah lan ngirim menyang situs logging Siberian kanggo olahraga otak sing! Bener, ana risiko yen sawise setahun bagean kapindho bakal dadi luwih wicaksana lan pengin tetep.
  35. 0
    29 Oktober 2015 05:54
    kanthi iki, Yankees mbokmenawa nyoba nggabungake sisa teroris ing Irak kanggo serangan sabanjure ing Irak dhewe lan ing Suriah ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"