Posisi anyar wis ditemokake kanggo Anatoly Serdyukov

407
"Halat" mantan Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov nampa posisi anyar ing Rostec nyekeli. Iki dilaporake dening kantor berita TASS kanthi referensi menyang layanan pers Rostec. Ternyata Serdyukov saiki dadi direktur industri penerbangan.
TASS ngutip wakil saka layanan pers Rostec:

Ya, Serdyukov wis diangkat dadi direktur industri kanggo klompok penerbangan.


Posisi anyar wis ditemokake kanggo Anatoly Serdyukov


Perlu dicathet yen, nalika ana ing posisi Menteri Pertahanan, Anatoly Serdyukov mimpin dewan pengawas saka Rostec holding. Sawise dipecat saka jabatan kepala departemen pertahanan, dheweke dicopot saka dewan pengawas, nanging sawise sawetara wektu (sawise pengadilan ngakoni kesalahane ing "kelalaian" lan amnesti sing diterusake) dheweke diundang menyang tahanan kanggo posisi direktur Pusat Riset lan Pengujian Federal kanggo Teknik Mesin.

Elinga yen sawetara wektu kepungkur, Anatoly Serdyukov melu ing kasus nyolong skala gedhe ing Kementerian Pertahanan, ing ngendi (ing kasus kasebut) uga muncul kepala departemen hubungan properti Yevgeny Vasilyeva sing kondhang. E. Vasilyeva ditemokake guilty dening pengadilan, nanging dheweke ninggalake koloni ing parole tanpa nglayani kabeh istilah pakunjaran.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

407 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 68
    29 Oktober 2015 19:49
    Tugas saka Perelman: carane ngeterake wedhus, kubis lan asu ajag nyabrang kali?duka
    1. + 180
      29 Oktober 2015 19:53
      Sampeyan kudu duwe hubungan kulawarga sing dhuwur lan kabeh bakal diangkut dhewe!

      "Sugeng rawuh" ROSTEKHOV! Nyatane, mesthi aku simpati lan bela sungkawa!
      Iki produsen furnitur bangku, wong ala iki saiki wis teka kanggo ngrusak lan njupuk!

      Lan sawise ngidoni ing pasuryan saka Rusia saka Vasilyeva - iki, ing umum, iku SUKSES GREAT!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 111
        29 Oktober 2015 20:02
        Apa kita rampung stunned ana "ndhuwur"? Fraerok iki miraculously oncat ember slop (Aku wonder sing isih makarya minangka Ajaib?), Lan saiki kang ngarahake kanggo "pangeran" maneh.
        Ketoke, ora rampokan cilik menyang ROSTEKH, kita butuh master sing pangkat paling dhuwur kanggo nglereni. Saiki "murk" bakal narik dhewe ing kana lan teknologi kita bakal dadi paling maju ing donya ...
        1. + 18
          29 Oktober 2015 20:17
          lan teknologi kita bakal dadi paling maju ing donya...

          Dheweke pengin ngomong didorong menyang ......
          1. + 13
            29 Oktober 2015 20:57
            Baikonur (5)
            Iki nggawe furnitur bangku, wong ala iki (...) teka ngrusak lan njupuk!
            Yen personel Angkatan Bersenjata RF disebut Serdyukov "Taburetkin", banjur wong sipil disebut "Menteri Pertahanan Federasi Rusia - Tuku lan adol!" .
            1. +3
              29 Oktober 2015 21:50
              Lan pira sing dituku kanggo MO?
              1. +9
                29 Oktober 2015 22:44
                Kutipan: 34 wilayah
                Lan pira sing dituku kanggo MO?

                Duc "Mistral" tuku. "Iveko", kaya, ana nix. Strategist, bayi
            2. + 17
              29 Oktober 2015 22:08
              Kutipan saka sumber liyane
              http://maxpark.com/community/13/content/3654335
              Pranyata Evgenia Vasilyeva lan garwane mantan Presiden Federasi Rusia D.A. Medvedev (saiki dadi Perdana Menteri), Ms. Medvedeva (Linnik) Svetlana Vladimirovna, sepupu!
              Kabeh iku prasaja lan bisa dingerteni.
              Semono uga
              http://holeclub.ru/news/sestra_svetlany_medvedevoj/2013-02-27-1556
              Ing kasus iki, informasi didhukung dening bukti. Sing pisanan ngomong iki yaiku Anatoly Kresik, ketua Union of Naval Sailors: "Bojone Anatoly Medvedev, 47 taun, Svetlana Medvedeva (ing lair, Linnik) lan Evgenia Vasilyeva, 33 taun, sepupu.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
          2. + 13
            29 Oktober 2015 21:59
            "Dibuwang kanggo entuk"
            Ana gerakan kaya ngono ing wektu-wektu tartamtu - Ora ana sing dilalekake
            Lan taburetkin kendel mlayu menyang embrasure
          3. + 21
            30 Oktober 2015 05:28
            Sapa, sawise kabeh, ndhukung iki "reformis" lan pejabat korup Serdyukov-Taburetkin ing struktur pamaréntahan?
            Nyebut jeneng lengkap. saka 3 kaping.

            Manajemen "Rostec" tilar, ana kuwi "spesialis" Furnitur Made-taxman, diwarnai karo skandal korupsi, sing tenan ora ngerti apa-apa lan ora ngerti carane temenan ora perlu.
            Sapa sing tetep? Medvedev D. - Perdhana Mentri Pamrentah Federasi Rusia lan Presiden Federasi Rusia V.V. Putin, sing instruksi babagan "reformasi" Tentara sing ditindakake. Ora ana liyane.
            Saiki dakkandhani, "cheers-patriots" sing aktif ndhukung dalan liberal, dipimpin dening D. Medvedev lan V. V. Putin, lan Putin, Presiden Rusia. IKI ARTINE APA?
            1. Tur
              +9
              30 Oktober 2015 07:21
              Mangkene tembung-tembung klasik:

              "Padha adoh banget saka wong!"

              Wong sing wis ngentekake siji istilah ing posisi negara paling dhuwur (utawa pos) sawise rampung ngerti karya rampung. Nganalisa kesalahan. Lan sateruse.
              Istilah kapindho kanggo wong minangka penilaian paling dhuwur saka wong. Dadi dheweke dibutuhake. larang regane. dibutuhake.
              Wong ngormati.
              Nanging nalika kekacoan wiwit karo janjian saka "locum tenens".
              Sapa, uga, pancen ora nindakake apa-apa sing migunani lan ora bisa nindakake, miturut definisi, mula iki wis mulai nyebabake perasaan sing ora sehat.
              Nalika siji pasukan politik supaya discredited dhewe. yen pejabat kepeksa ninggalake lan nggawe liyane.
              Kepiye carane kabeh iki bisa ditaksir?
              Lan ing kene pejabat duwe siji, nanging pikirane mbebayani banget.
              "Negara iku aku".

              Iki wis kedaden lan bakal kelakon luwih saka sepisan utawa kaping pindho.

              Pejabat kudu ngerti mung siji.
              teka.
              diluku. Kaya batur galengan.
              Lan nerusake.
              Ing pensiun.
              Utawa pensiun.

              Yen ora - stagnasi lan stagnasi.
              Daya dhisik.
              Lan banjur negara.
            2. +6
              30 Oktober 2015 08:57
              Temenan, "kantor" ora lali "pejuang" lan, kanthi wangkal buaya, alon-alon ngunyah pendapat umum ing rahang, narik metu saka guano Eduardych sing lungguh ana ing alis ...
              Paling ora, saiki umpluk sing wis wungu watara karakter iki ing sawetara sasi pungkasan lan kabeh PR nyoba kanggo wisuh wong saka crap kang smeared kaya jamban prajurit rampung dingerteni.
        2. + 60
          29 Oktober 2015 20:26
          Kutipan saka: maxcor1974
          ? wong aneh iki kanthi ajaib ember nyingkiri
          Ajaib kasebut diarani Vova! ngguyu
          1. + 41
            29 Oktober 2015 20:52
            STAFF mutusake kabeh!!!!!! Aku congratulate sampeyan, kita duwe STAF kuwi kabeh nezalezhnist Mulane, kita nezalezhni - saka urip normal, upah, pendidikan, medicine ... Happy New Happiness kanggo sampeyan !!! Isih Vasilyev minangka kang asisten!
            1. + 21
              29 Oktober 2015 21:01
              Oalah, nyekel, ngecor, ngrebut iku sing utama negara!!!Ampun NEGARA!nanging tren...
              1. + 15
                29 Oktober 2015 21:13
                Nanging apa dheweke ora wedi, utawa paling ora wedi karo "kanca" kaya ngono? Sanajan atap bangku bisa kaya ngono, presiden ora duwe hak ndemek supaya ora ... Nanging kabeh dadi luwih sedih ...
                1. + 20
                  29 Oktober 2015 21:52
                  Aku ora ngerti apa atap. Nanging Putin nyopir.
                  1. + 10
                    29 Oktober 2015 22:50
                    Inggih, setir ing tangan isih ora ngandika apa-apa. Bisa uga rod kemudi dipotong, dadi rodha nyusup ing sadawane dalan, utawa ana siji liyane ing cedhak, setir nyata karo setir nyata, nanging kita ora weruh. hi
                    1. -1
                      29 Oktober 2015 23:28
                      Kok ngaco banget? Infa iki pisanan dibuwang ing 2013, lan sawetara truk vakum bajingan narik kotoran sing wis garing sajrone telung taun saka rak sing mbledug, disemprotake karo banyu lan dibuwang menyang penggemar.
                    2. +4
                      30 Oktober 2015 02:29
                      Kutipan: Lenin
                      Inggih, setir ing tangan isih ora ngandika apa-apa.

                      Kabeh meh padha karo model sing dikontrol radio ...
                  2. +1
                    30 Oktober 2015 12:38
                    34 wilayah (2) SU Wingi, 21:52 ↑ Anyar
                    Aku ora ngerti apa atap. Nanging Putin nyopir.
                    Putin "nyopir", mesthine, mung "mobil" iki isih kebak kabeh jinis "mekanik", "penyesuai" tanggung jawab kanggo "gas", "rem" lan "bahan bakar", mulane "mobil isih" nyopir "ing wags ing" dalan datar " banjur dadi mati-dalan. Saben wong narik "levers" lan sing dadi metu hi Lan Duma ing negara kita yaiku para suci Paus? Kenging punapa kula ngalang-alangi angger-angger babagan korupsi, undang-undang ingkang atos kanthi rampasan, ngalang-alangi panguwasa sanajan dicurigai korupsi, lan dudu tiruan perjuangan, saengga karakter kasebut ora bisa nyedhaki "kemudi". Lan karo kita, mesthi, Raja kudu nyalahke kabeh. Mesthi, Putin minangka wong sing angel lan nindakake akeh perkara sing apik kanggo negara kasebut, nanging dheweke dudu Gusti Allah lan dudu Komputer Super lan dheweke ora duwe 1000 tangan, nanging ing endi ALL liyane ?? Duma, oposisi sistemik, Masyarakat sipil ing pungkasan ?? Jancok kabeh?? Dadi??
                2. + 34
                  29 Oktober 2015 22:02
                  Adhuh, dheweke ora medeni kita. Kita duwe perang karo ... tebak dhewe karo sapa. Kabeh wis ditulis kanggo iki. Babagan ekonomi - mengko, sawise Tyumen dadi kita. Nanging negara ing LDNR wedi. On tangan siji, Aku tuwane, sederek, kanca - ing tangan liyane (ora dening bebendhu, bebarengan garis ngarep) - sayangé kita ora weruh prabédan. Wong karo gagasan mung mbangun masyarakat (Mozgovoi) salah siji matèni utawa dibusak. wilayah) - ing daya ... Yen sampeyan pengin, aku bakal nulis liyane babagan Pervomaisk lan Akhmetov, Plotnitsky lan Bolotov - tanggi wingi ing kutha-kutha, utawa malah luwih cedhak, nanging kita, kaya ing desa, everyone wis kanca. , sederek, lan liya-liyane .Babagan Ishchenko lan garwane (sanajan ing wiwitan dheweke dianggep pahlawan malah dening pedunung Pervomaisk) Babagan Krasny Luch lan nggarap tambang ing shelling ... Babagan batu bara menyang (menyang) Ukraina saka separatis . .. Lan sampeyan - iku wedi ... Aku ngerti, sayangé, sing Ukrainians (lan asu karo dheweke, minangka karakter misuwur ngandika) iku pi ... uga, ing umum, kéwan lor. Donbass banget - ing loro-lorone Politicus - lan forum liyane) Ya, ana masalah karo dokumen, lan akeh karo kualifikasi ... Ya, lan Rusia kasengsem sabenere ing Highly qualified (paling 5 taun karya) personel nganti 35 (uga, yen super - nganti 40) ... Lan <<malah sedih...>>- Aku eling bab Chubais, ora kanggo turu, aku eling ... About Medvedev, lan ibu lan adhine Yahudi, bab kang wong-wong Yahudi dumadakan wiwit bengok-bengok ... wah, sejarah itiki, lan bab kewajiban GDP sadurunge klan sawise mundur saka perang ... Nuwun sewu, iku dangu, mbok menawa ora tansah logis ... Iku godhok .
                  1. + 12
                    29 Oktober 2015 22:47
                    Kutipan: Victor
                    Yen sampeyan pengin, aku bakal nulis liyane babagan Pervomaisk lan Akhmetov, Plotnitsky lan Bolotov

                    Kita pengin. Mung ing artikel seng di pengeni, lan - tanpa gosip, please! Aku ngerti yen sampeyan bisa ngerti akeh manawa, soko - saka sing dipercaya, lan soko - saka "nenek ing lawang." Sing terakhir - aja gelo - ora menarik. Nanging "saka wong pisanan" - bakal mbiyantu banget! Yen "censorship" kantun opo Amarga yen kita wis POPULAR antarane massa
                    Kutipan: Victor
                    Wong sing duwe gagasan mbangun masyarakat sing adil (Otak)
                    padha mbokmenawa wis urip karo gagasan sing luwih kurang saka Alexei Mozgovoy (mberkahi memori!) - malah ora ragu-ragu!
                3. +8
                  29 Oktober 2015 22:15
                  Kutipan saka: sds87
                  yen presiden ora duwe hak kanggo ndemek dheweke supaya ora ...

                  Apa sampeyan mikir yen Putin duwe kepribadian pamisah???
                  1. + 17
                    29 Oktober 2015 23:08
                    Kutipan saka tomket
                    Kutipan saka: sds87
                    yen presiden ora duwe hak kanggo ndemek dheweke supaya ora ...

                    Apa sampeyan mikir yen Putin duwe kepribadian pamisah???

                    Apa pamisah kene?
                    Sampeyan ora perlu duwe rong kepala kanggo ngerti yen Putin ana ing bagean kasebut.
                    Yen ora, porno kuwi ora cocog karo perkembangan logis saka acara.
                    Dadi PDB ora bakal ngidini sampeyan ndemek pembuat bangku, supaya ora nandhang sangsara dhewe (secara finansial utawa apa wae?).
                  2. 0
                    30 Oktober 2015 10:56
                    Apa sampeyan mikir (aku ora ngomong babagan bifurkasi, nanging babagan topik warta)?
                    1. +2
                      30 Oktober 2015 13:41
                      Kutipan saka Taga
                      Apa sampeyan mikir (aku ora ngomong babagan bifurkasi, nanging babagan topik warta)?

                      Aku percaya yen tanpa Putin, penggelapan kanthi amnesti lan isin liyane mung ora mungkin.
                      Mesthine GDP melu ana. Lan temenan ora mung ana.
                4. + 33
                  29 Oktober 2015 22:29
                  Ya, "presiden" apa sing kita duwe, sing ngidoni ing pasuryan, nanging mung ngusapi awake dhewe, utawa banjur dadi payon nyata kanggo kabeh raspberry maling, amarga dheweke nutupi shobla kabeh maling. , ayo mbengok "Urya !!!" utawa nyebataken nistha nyata lan ngusapi sepatu ing masarakat?
                  1. + 15
                    29 Oktober 2015 22:58
                    Kutipan: Tambov Wolf
                    Ya, "presiden" apa sing kita duwe, sing ngidoni ing pasuryan, nanging mung ngusapi awake dhewe, utawa banjur dadi payon nyata kanggo kabeh raspberry maling, amarga dheweke nutupi shobla kabeh maling. , ayo mbengok "Urya !!!" utawa nyebataken nistha nyata lan ngusapi sepatu ing masarakat?

                    Aja ngobong kantor.
                    Resmi, PDB wis metu saka bisnis.
                    Ethok-ethok dadi wong bodho kaya kabeh komplotan lan PIKIR KONSTITUSI KANG MUNG KOE.
                5. +7
                  29 Oktober 2015 22:43
                  Kutipan saka: sds87
                  Nanging apa dheweke ora wedi, utawa paling ora wedi karo "kanca" kaya ngono? Sanajan atap bangku bisa kaya ngono, presiden ora duwe hak ndemek supaya ora ... Nanging kabeh dadi luwih sedih ...

                  Utawa mungkin kabeh iku prasaja, (kita ora ninggalake dhewe) eseman
              2. +5
                29 Oktober 2015 21:19
                Sapa.E.Z. Ana sing ora dadi luwih apik ing karajan Denmark.
                1. +5
                  30 Oktober 2015 00:19
                  Kutipan: NordUral
                  Sapa.E.Z. Ana sing ora dadi luwih apik ing karajan Denmark.

                  Lan gumantung sapa? Sawetara wong malah sniff piyambak metu.
              3. + 11
                29 Oktober 2015 21:52
                Dheweke ora ninggalake dheweke. Pitakonan. Sapa sing duweke?
                1. + 13
                  29 Oktober 2015 22:50
                  Kutipan: 34 wilayah
                  Pitakonan. Sapa sing duweke?

                  Apa iki isih dadi pitakonan kanggo sampeyan? wassat
                  Acara taun kepungkur, misale jek aku, cukup jelas nuduhake iki .. hi
              4. Komentar wis dibusak.
              5. +7
                29 Oktober 2015 22:25
                ya wis! , minangka ngandika, Kisa Vorobyaninov ...
                .. iku luwih apik kanggo milih Saakashvili, ana kurang gawe piala
              6. 0
                30 Oktober 2015 00:10
                Mungkin tugas Stool - kaya ing Kementerian Pertahanan RF - yaiku mbubarake OP BATU lokal ???!
                Sejenis - HORSE TROJAN (sing uga kayu)! ...
            2. + 18
              29 Oktober 2015 22:09
              Kutipan: Victor
              STAFF mutusake kabeh!!!!!! Aku congratulate sampeyan, kita duwe STAF kuwi kabeh nezalezhnist Mulane, kita nezalezhni - saka urip normal, upah, pendidikan, medicine ... Happy New Happiness kanggo sampeyan !!! Isih Vasilyev minangka kang asisten!


              M-d-a-a ... Dheweke nuntun kita menyang "lapangan garu" sing padha karo sing sampeyan lewati ...

              Aku wedi deflections kuwi sadurunge mafia klan bakal mimpin wong kanggo fiasco padha tragedi 1917, lan negara kanggo lam lan disintegration pungkasan.

              Ayo sadar, PRESIDEN!, Apa sing sampeyan lakoni? Ing jeneng apa?

              Aku bakal nambah.

              Sanajan dudu panyengkuyung rapat-rapat massa lan protes ing dalan, dheweke nglawan "keputusan" kasebut, dheweke siyap paling ora menyang Bolotnaya, malah menyang neraka nganggo sungu.

              Dheweke entuk, "wali-benefactor" ...
              1. +5
                30 Oktober 2015 02:37
                Quote: Apik Aku
                Dheweke entuk, "wali-benefactor" ..

                Kabeh gerakan iki mbebayani nalika marginal didhukung dening wong biasa .. lan carane padha di-push khusus kanggo iki, iku bakal katon sing lali bab PDB Serdyukov .. ora, sampeyan kudu uncalan ing penggemar liyane. kabeh iku gatel .. ana rong pilihan utawa Serdyukov minangka juru tulis minangka bakat .. utawa aku ora Care babagan pendapat wong .. Aku wong cenderung kanggo kaloro.
                1. +4
                  30 Oktober 2015 11:06
                  Mesthi bakat! Nanging kenapa bakat "abu-abu" kasebut kudu dipraktekke ing Rostec?! Ora ana keraguan manawa dheweke bakal nuduhake "bakat" ing wektu iki.
          2. + 28
            29 Oktober 2015 21:37
            Kutipan: Ingvar 72
            Kutipan saka: maxcor1974
            ? wong aneh iki kanthi ajaib ember nyingkiri
            Ajaib kasebut diarani Vova! ngguyu

            Aku bakal luwih spesifik, amarga liyane, ketoke, wedi spesifik: jenenge Vova yaiku Putin!
            Ing kene bubar, Peskov nyatakake awake dhewe yen, ujare, Administrasi Presiden, lan kabeh Kremlin, ora ngerti apa sing ditindakake ing Rostec, amarga dheweke - Rostec - dudu struktur kekuwatan.
            Lho, opo meneh???!!!
            Sembarang mentri pensiun, ora kanggo sebutno pensiunan mentri pertahanan, kanggo urip obyek saka manungsa waé paling cedhak saka panguwasa. Maling, sing ditarik bokong metu saka tangan kaadilan karo creak gedhe, ditunjuk kanggo posisi samar-samar saka "direktur industri", kang ngidini kanggo nyolong akeh maneh lan nuduhake dicolong karo wong-wong sing ngapura mantan dosa lan maneh ditunjuk kanggo nyolong.
            Saka iki muncul, yen ora layang mbukak kanggo Presiden, banjur pitakonan mbukak kanggo Panjenenganipun. Yen salah sijine rekan TOPWAR ngerti kepiye pitakonanku iki bisa diumumake kanthi terang-terangan menyang Presiden, aku njaluk sampeyan nglakoni. Dadi, pitakonan dhewe: "Apa sampeyan eksentrik, utawa sampeyan teka saka Amerika?"
            1. + 12
              29 Oktober 2015 22:19
              Kutipan saka: ksv1973
              Aku bakal luwih spesifik, amarga liyane, ketoke, wedi spesifik: jenenge Vova yaiku Putin!
              Ing kene bubar, Peskov nyatakake awake dhewe yen, ujare, Administrasi Presiden, lan kabeh Kremlin, ora ngerti apa sing ditindakake ing Rostec, amarga dheweke - Rostec - dudu struktur kekuwatan.


              Dheweke nggunakake "pengalaman" saka Ukraina. Apa sing diarani ing kana? "Khataskrayniki"?

              AP kita duwe posisi sing padha ...

              Utawa liyane, conto egregious:
              - Nalika salah sawijining pimpinan wilayah kasebut disalahake kanggo nyebutake "wilayah b-langit" sing ana hubungane karo wilayah sing dikontrol, banjur Peskov kanthi tenang mbales yen dheweke ujar: Ora apik kanggo ngrungokake negosiasi.
            2. +9
              29 Oktober 2015 22:56
              Kutipan saka: ksv1973
              Dadi, pitakonan dhewe: "Apa sampeyan eksentrik, utawa sampeyan teka saka Amerika?"

              Pitakonan retorika ngguyu
              Yaiku, pitakonan kasebut spesifik, nanging bakal digawe retorika - amarga pitakonan sampeyan bakal diabaikan ing Kremlin, iki paling apik, lan paling awon - dheweke bakal mbukak kasus pidana babagan kasunyatan "ngina sacara umum wong sing dipilih kanthi umum. lan wong sing ditresnani." Kita seneng ngukir barang-barang kasebut, amarga iku pilihan win-win "nyekseni dilat wanita sing ora sopan ...", sing bisa tiba-tiba lan dumadakan mbuwang karir sampeyan. ngguyu
              1. +8
                29 Oktober 2015 23:09
                Kutipan saka: avia1991
                Kutipan saka: ksv1973
                Dadi, pitakonan dhewe: "Apa sampeyan eksentrik, utawa sampeyan teka saka Amerika?"

                Pitakonan retorika ngguyu
                Yaiku, pitakonan kasebut spesifik, nanging bakal digawe retorika - amarga pitakonan sampeyan bakal diabaikan ing Kremlin, iki paling apik, lan paling awon - dheweke bakal mbukak kasus pidana babagan kasunyatan "ngina sacara umum wong sing dipilih kanthi umum. lan wong sing ditresnani." Kita seneng ngukir barang-barang kasebut, amarga iku pilihan win-win "nyekseni dilat wanita sing ora sopan ...", sing bisa tiba-tiba lan dumadakan mbuwang karir sampeyan. ngguyu

                Sembarang pengacara pemula bakal bisa "nyingkirake" aku, amarga tembung "eksentrik" ing basa Rusia ora nyerang utawa kasar.
                Lan aku ora eksentrik kanthi terang-terangan lan jelas nyatakake pikirane marang Presiden. Aku mung "ngandhakake prihatin banget babagan tumindake." nglirik
                1. +1
                  30 Oktober 2015 20:58
                  Kutipan saka: ksv1973
                  Aku mung "ngandhakake prihatin banget babagan tumindake."

                  belay Wah saiki jenenge opo? ngguyu
                  1. +1
                    30 Oktober 2015 21:13
                    Kutipan saka: avia1991
                    Kutipan saka: ksv1973
                    Aku mung "ngandhakake prihatin banget babagan tumindake."

                    belay Wah saiki jenenge opo? ngguyu

                    Apa sampeyan mikir?! Urip karo asu ajag - nelpon "mitra". nglirik
            3. +8
              30 Oktober 2015 02:42
              Kutipan saka: ksv1973
              Aku bakal luwih spesifik, amarga liyane, ketoke, wedi spesifik: jenenge Vova yaiku Putin!

              wingi sampeyan bakal ngrembug artikel babagan Putin - apa pemain catur multi-stasiun, aku dadi wedi kanggo psyche manungsa .. rauh bakal miwiti nggawe tato karo potret kang .. medali kanggo dheweke saka emas - paling ora bakal bisa didol ing taun luwe ... (2016)
            4. +2
              30 Oktober 2015 09:55
              Ora suwe bakal ana (ing pungkasan taun) obrolan langsung karo presiden, supaya bisa takon babagan ora logis iki ing tumindak panguwasa ...
            5. 0
              30 Oktober 2015 09:55
              Ora suwe bakal ana (ing pungkasan taun) obrolan langsung karo presiden, supaya bisa takon babagan ora logis iki ing tumindak panguwasa ...
              1. +3
                30 Oktober 2015 21:23
                Kutipan saka: ser-pov
                Ora suwe bakal ana (ing pungkasan taun) obrolan langsung karo presiden, supaya bisa takon babagan ora logis iki ing tumindak panguwasa ...

                Manggon karo Presiden - iki ora luwih saka pagelaran sing dipentasake BANGET BANGET. Lan direktur pitakonan "lunyu" ora bakal ngidini, amarga kabeh pitakonan sing disepakati sadurunge karo administrasi presiden. Malah, umume, pitakonan kasebut disebarake miturut wilayah kanthi tepat dening administrasi.
            6. +1
              30 Oktober 2015 11:10
              "Sembarang mentri pensiunan, ora kanggo sebutno pensiunan menteri pertahanan, iku SEUMUR HIDUP obyek saka manungsa waé paling cedhak saka panguwasa. Maling, sing narik bokonge metu saka tangan kaadilan karo creak gedhe, diangkat menyang samar-samar. posisi "direktur industri", sing maneh ngidini sampeyan nyolong akeh lan nuduhake sing dicolong karo wong-wong sing ngapura dosa-dosa sing kepungkur lan ditunjuk kanggo nyolong maneh.

              Sedhih banget yen sampeyan pancen bener! nangis
          3. Komentar wis dibusak.
          4. + 17
            29 Oktober 2015 21:55
            Kutipan: Ingvar 72
            Ajaib kasebut diarani Vova!

            Pamrentahan iki umume mbingungake Ramses! Sawise kasunyatan manawa jinis iki, bebarengan karo pacare, ngrampok Wilayah Moskow, lan kabeh gratis. negatif hi
            1. + 10
              29 Oktober 2015 22:46
              Shared, lali)) Nanging sampeyan kudu Feed. Dheweke diutus kanggo dipakani. nanging ing News on TV (warta 24) aku ora weruh warta iki. Mbokmenawa, supaya wong ora "upset" banget. Senajan panguwasa tumindak brazenly lan liyane brazenly. mung ing mangsa panas kabeh proses ing cilik saka gendakan mantan Menteri Pertahanan rampung, lan saiki sampeyan duwe janjian anyar.
              Para panguwasa kita kesusu ing ngendi wae. Padha mambu soko, nanging ora ngomong apa sing mambu
            2. +7
              30 Oktober 2015 02:46
              Kutipan: fa2998
              Kita ora duwe bakat maneh, kita kudu miwiti ing babak kapindho!

              Supaya sampeyan sok dong mirsani carane terus-terusan idea iki hammered menyang sirah kita, asring ditemokaké ing komentar lan artikel, uga, saka 140 yuta, kita ora duwe liyane pribadine liyane ...
              1. +2
                30 Oktober 2015 21:02
                Kapethik saka: afdjhbn67
                Ya, saka 140 yuta, kita ora duwe pribadi liyane kajaba dheweke ...

                Alamiah! Yen ora, pitakonan bodho bisa njedhul ing sirah wong, kayata: "Yagene durung padha ngganti iPhone lan kabeh ekonomi "harem" durung? wassat
          5. + 15
            29 Oktober 2015 22:27
            soooo, ngendi komentar biasa lan gambar ing gaya "sapa sing duwe Putin bener", ngempalaken atusan pluses? sawise kabeh, yen sampeyan ora mungsuh lan pengkhianat, ana prakara apa mengkono, iku kudu tansah cetha kanggo saben wong sing raja iku apik! boyars elek..
          6. + 11
            29 Oktober 2015 22:38
            Kutipan: Ingvar 72
            Ajaib kasebut diarani Vova!

            Lha kok "ditelpon"? NAMA.. Utawa ana sing mikir yen Serdyuk diundang menyang Rostec amarga mripate sing ayu?
        3. +9
          29 Oktober 2015 20:45
          Serdyukov nampa posisi anyar ing Rostec nyekeli

          Sampeyan kudu nebus apa sing wis ilang.
        4. + 24
          29 Oktober 2015 20:57
          Kutipan saka: maxcor1974
          Saiki "murk" bakal narik dhewe ing kana lan teknologi kita bakal dadi paling maju ing donya ...

          Lan kita bubar ngomong babagan prosesor lan helikopter ... Ha ... Saiki kita bakal duwe prosesor, lan helikopter, lan lobak, lan minyak ... am Bareng-bareng kita ngusir awake dhewe... nangis

          Aku ngerti yen Taberetkin uga kudu golek rezeki. Inggih, aku humanis, sampeyan ora bisa ninggalake wong tanpa proyek ... Nanging apa, ing Moskow, kabeh lowongan kanggo janitor ditutup? Utawa sing mindhah wadhah ing truk sampah wis ora perlu maneh? Dadi goleki miturut wilayah. Mesthi ana proyek sing layak kanggo iki ... am
          1. + 17
            29 Oktober 2015 21:20
            Apa kita wis ora ilang?
            1. + 19
              29 Oktober 2015 22:59
              Kutipan: NordUral
              Apa kita wis ora ilang?

              Sing paling awon yaiku saiki Presiden Rusia ngidini kahanan model 1916 bisa diwujudake. Mayoritas sing ndhukung posisi kawicaksanan manca Rusia wiwit dadi disillusioned karo posisi domestik, lan utamané amarga saka Serdyukovs, Vasilievs lan kaya. Lan iki bisa diterusake ing taun 1917. Aja dadi cepet - banjur kabeh dadi luwih catastrophic.
              Nanging kasunyatane tetep: plebs Rusia, bagean sing durung ngombe dhewe lan otak ora diobong lan diobong nganggo serial, wiwit takon dhewe. Lan pitakonan iki kudu takon Presiden. Ora ing acara taunan "Pitakonan kanggo Presiden", nanging ing saben dina "Apa H.I?"
          2. + 18
            29 Oktober 2015 21:23
            Nuwun sewu, aku lagi mikir klambi saka Armani wuda lan nyopir kelas S telanjang, dheweke bakal duwe cukup dhuwit kanggo sisa urip ... Babagan pangan - kita, karo sayuran getih sing ora buyar. Maydauns, wis narapidana Lutsenko, supaya padha tenan panganan wong karo keluwen - ing aku ilang 20 kg - aku mbalekake saka alkoholisme, masalah karo weteng, ginjel, lan jantung ilang (sirah, sayangé, ora malah dianggep karo keluwen kuwi) - nanging raimu ... piye wae ora suda ... kaya aku ora ngganti restoran. Dadi apa proposal sampeyan, yen luwih alus, ora relevan ... Nanging Pakdhe Vova kudu ndeleng ...
            1. +6
              29 Oktober 2015 21:44
              Kutipan: Victor
              Nyuwun pangapunten, aku mikir nganggo busana Armani telanjang lan nyopir kelas S telanjang, dheweke bakal duwe dhuwit cukup kanggo urip ...

              Ya kabeh bener ... Iki aku, amarga ora duwe pangarep-arep ...
            2. +1
              29 Oktober 2015 22:03
              Ora bisa njupuk Faberge? Banjur gunakake kaya sapi awis! Mbok prinsip kuwi?
            3. + 10
              29 Oktober 2015 23:12
              Kutipan: Victor
              Lan Pakdhe Vova kudu ndeleng soko ...

              Ya, apa sampeyan (dudu sampeyan pribadi) kaya bocah cilik, dening Gusti Allah?
              Apa tegese "kudu" ing kene?
              Cukup FAMILY RULES..
              Where bakal tanpa anggota dear: Gref, Kudrin, Chubais? .. Fursenko padha? Uga "kanca setya saka FAMILY" - sedulur Rotenberg, Petersburg "pengusaha" Timchenko .. Lan saben anggota "kulawarga" duwe kanca dhewe, sederek, mistresses, lan sing duwe dhewe .. etc.
              LAN ORA BISA NINGGALKE DIRI! Panjenenganipun piyambak ngandika Nyuwun
              1. Komentar wis dibusak.
              2. +5
                30 Oktober 2015 10:08
                Quote: avia199) Ya, apa sampeyan (dudu sampeyan pribadi) kaya bocah cilik, dening Gusti Allah?


                Ing babagan iki, pitakonan muncul saka apa kulawarga Madame Skryennik - dheweke tau "makarya" kanthi mulya ing Agroleasing lan Menteri Pertanian.
                Lan apa sing menarik - sakperangan alesan, kantor jaksa Swiss dadi kasengsem ing eksploitasi Skrynnik ing basis saka laundering dhuwit - nanging ora menarik kanggo ndeleng kita ... Menapa malih, perwira hukum nglaksaknano kita durung nyedhiyani Swiss karo sembarang pitulungan. ing investigasi ...
                Katon melasi marang randha miskin, sing disiksa adoh saka tanah kelairan ... nangis
            4. +3
              29 Oktober 2015 23:37
              Kutipan: Victor
              Nyuwun pangapunten, aku mikir nganggo busana Armani telanjang lan nyopir kelas S telanjang, dheweke bakal duwe dhuwit cukup kanggo urip ...

              Apa sampeyan ora ngerti yen dheweke minangka mantan menteri lan kabeh sing bisa kita impi (estate, mobil premium, keamanan, dhuwit akeh, lan liya-liyane) dijamin negara kanggo peti mati gratis?
          3. +2
            29 Oktober 2015 22:00
            Proyek bisa uga worth iku. Nanging karusakan ora bakal dibalekake. Lan supaya sampeyan katon lan wiwiti mbayar ekstra. Lha, bandingno gajine petugas kebersihan lan jabatane. Dheweke ora bakal urip minangka petugas kebersihan kaya sing dibutuhake kanggo bali.
          4. +5
            30 Oktober 2015 02:53
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Aku ngerti yen Taberetkin uga kudu golek rezeki.

            Dheweke entuk akeh banget supaya kita kabeh ing situs kasebut bisa ngompa menyang Bahama ...
          5. +6
            30 Oktober 2015 07:23
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Sampeyan ora bisa ninggalake wong tanpa karya ...

            Nanging sing menarik, Vasiliev ora bakal dilampirake ing kana, yen ora ana kekurangan personel manajerial, nanging? :-)
          6. +1
            30 Oktober 2015 11:19
            "Dadi telusuri wilayah" - sampeyan ora bisa pindhah menyang wilayah!
            Lan dumadakan pengadilan maneh, iku perlu kanggo menehi bukti, nanging ora ana. eseman
        5. + 18
          29 Oktober 2015 21:10
          Kabeh miturut "rencana licik" Putin ....
        6. + 13
          29 Oktober 2015 21:49
          buruh Ajaib lungguh ing Gazprom, Voloshin Zubkov tartamtu, Miller lan enem Medvedev karo tim, disebut pamaréntah.
          1. +8
            30 Oktober 2015 00:10
            Kutipan saka yurii p
            buruh Ajaib njagong ing Gazprom
            Kabeh ing ndhuwur, kajaba Voloshin, makarya bebarengan karo Chubais lan Putin ing Sobchak.
        7. +2
          29 Oktober 2015 21:49
          Pati Koshchei ana ing jarum, lan jarum ana ing endhog. Mungkin ngono? Apa padha njupuk wong dening endhog?
        8. +2
          29 Oktober 2015 22:02
          Dheweke ora ngarahake kasugihan - dheweke entuk kasugihan am
        9. + 14
          29 Oktober 2015 22:03
          Apa kita rampung stunned ana "ndhuwur"?
          Kita mung duwe "top" kaya ngono. Apa sampeyan ngelingi dhewe minangka bocah ing pekarangan - apa wong komunikasi karo wedhus? Ora! kabeh wong bosok lan asring wong tuwa ngganti panggonan kanggo anak sing apes. Lan kene mung zalet lan publisitas. Luwih tepate, dheweke dhewe padhang ing proses kasebut, nalika dheweke ngapusi putrine dhewe! Ya, dheweke mung ora ngarep-arep yen kasus kasebut bakal entuk "populer" sing ora mung alon-alon. Ing "ndhuwur" kita duwe, sayangé, rue wedhus.
        10. + 13
          29 Oktober 2015 22:15
          Korupsi ana ing endi-endi. Iku mung moyoki. tinimbang hanging dening gulu - maneh diakoni kanggo feeder karo dhuwit saka pajak kita.
        11. AVG
          +6
          29 Oktober 2015 22:25
          Kutipan saka: maxcor1974
          Apa kita rampung stunned ana "ndhuwur"? Fraerok iki miraculously oncat ember slop (Aku wonder sing isih makarya minangka Ajaib?), Lan saiki kang ngarahake kanggo "pangeran" maneh.

          Ya, dibandhingake karo "perampokan abad" sing ditindakake dening "Gaidar lan timnya", dheweke ora dicuci. negatif
        12. + 11
          29 Oktober 2015 22:35
          Kutipan saka: maxcor1974
          Apa kita rampung stunned ana "ndhuwur"? Iki fraerok miraculously oncat

          Ayo. Iku bakal dadi mukjijat yen dheweke ora bisa lolos saka dheweke.
        13. + 14
          29 Oktober 2015 22:38
          Ing kono *nuduhake * kabeh wong kanggo ngitung. Saben uwong duwe pengalaman manajerial sing gedhe. Padha ora bisa diganti. Amarga wong saka njaba ora bakal bisa ngatur kanthi efektif kaya Bank Sentral, Pemerintah, macem-macem kementerian lan departemen. Apa yen dheweke pancene mutusake nggunakake dhuwit kanggo tujuan sing dituju, amarga ditulis ing item anggaran?
          Delengen ing sakubenge. Sakabehing komposisi pamarentah ora owah suwene 15 taun, mung ganti saka kursi menyang kursi kaya ing Tale of Alice. Padha generalists. Saben wong bisa ngontrol apa wae ing ngendi wae. Kita kudu ngatasi layanan omah lan komunal - mangga, kita butuh ruang - ora ana masalah, promosi teknologi digital - apa sampeyan, Vladimir Vladimirovich! Ya, aku meh nggawe Internet!)
        14. +6
          29 Oktober 2015 22:44
          Ora, dheweke ora kaget, kabeh bisa ditebak. Dadi kesimpulan yen kabeh sistem rusak. Lan malah saka presiden kita, aku ora krungu katrangan sing jelas babagan kedadeyan kasebut. Ketoke, luwih angel nglawan pejabat sing korup tinimbang ngudhunake teroris ing jamban. recourse
        15. +7
          30 Oktober 2015 02:27
          Kaya Anatoly Chubais ngunggahake nanoteknologi. Saiki arah penerbangan pi ... ts
        16. +5
          30 Oktober 2015 03:12
          Sampeyan kabeh salah paham, iki minangka rencana licik liyane saka Putin! wassat
        17. +4
          30 Oktober 2015 11:58
          Ketoke, ora rampokan cilik menyang ROSTEKH, kita butuh master sing pangkat paling dhuwur kanggo nglereni


          Kasunyatan bilih Serdyukov nampa kiriman punika nyemangati: ora kabeh dicolong
        18. Komentar wis dibusak.
        19. +1
          30 Oktober 2015 21:45
          Ora preduli apa sing diwulangake rake, kita isih percaya karo mukjijat.
      3. + 30
        29 Oktober 2015 20:04
        iki, umume, iku SENANG! [/ Quote]

        Kuasa ora nyerah...
      4. + 38
        29 Oktober 2015 20:13
        Gusti Allah ngalang-alangi pesawat furnitur Rusia saka Serdyukov.
      5. +5
        29 Oktober 2015 20:17
        Yen sampeyan katon kaya asu ajag, nanging nyatane, lan malah ngerti carane chop Gobis, banjur masalah wis ditanggulangi ing siji pengulangan.
      6. -9
        29 Oktober 2015 20:47
        Quote: Baikonur
        Sampeyan kudu duwe hubungan kulawarga sing dhuwur lan kabeh bakal diangkut dhewe!

        "Sugeng rawuh" ROSTEKHOV! Nyatane, mesthi aku simpati lan bela sungkawa!
        Iki produsen furnitur bangku, wong ala iki saiki wis teka kanggo ngrusak lan njupuk!

        Lan sawise ngidoni ing pasuryan saka Rusia saka Vasilyeva - iki, ing umum, iku SUKSES GREAT!


        Tokoh Serdyukov ambigu, yen dheweke dianggep kaya mengkono, banjur tumindak miturut "rencana daya." Bisa uga Serdyukov minangka tutup kanggo "Rusia sing lemah lan mundur kaya Yeltsin" saka Amerika Serikat. Wiwit wis diinstal, iku perlu kanggo sawetara alesan, ora ana sing bakal nuduhake layar game (utawa sawise scandals iku luwih gampang kanggo pengaruhe).

        Ya, kontrak karo Minstral uga nggawa keuntungan, entuk dhuwit maneh, + bagean saka teknologi + ngrusak reputasi Prancis lan nyebabake perselisihan ing antarane anggota NATO + kita bakal ngedol peralatan lan helikopter menyang Mesir kanthi rega lemak babi utawa luwih. , untung luwih akeh tinimbang rugi)

        Ya, lan kanggo mbayar pajeg ing syarat-syarat impetus kanggo pangembangan tentara, ing wong wiwit gerakan, amarga sampeyan ora bisa ndandani kabeh ing 1 taun.
        1. + 27
          29 Oktober 2015 21:08
          Kutipan: Phantom Revolution
          Lan kanggo mbayar pajeg ing syarat-syarat impetus kanggo pembangunan tentara, gerakan wiwit ing wong.

          Gerakan NENG ndi? Kanggo 4 taun, dheweke ora nampa mlebu sekolah penerbangan. Pilot militer akeh banget? Pira sekolah militer sing wis dirusak - apa kita uga pindhah menyang endi wae? Apa wanita karo asu? Nyolong karo lemak uga GERAKAN? Para jenderal ngagem asu ing tangane kanggo telek ... Gusti Allah ora menehi tali pundhak jenderal, aku bakal nggawa asu menyang jamban ..... am Lan ing Ryazan, dheweke, jaket saka Herrrs, Petugas sumpah ing kapel - yen ana wong sing nyelehake peluru ing cangkir lemak - aku mikir yen demonstrasi bakal ditindakake ing saindenging negara. Bakal mbenerake ...

          Gerakan...
          1. -17
            29 Oktober 2015 21:32
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Gerakan WENGE?


            Pembentukan struktur anyar Angkatan Bersenjata, kenaikan gaji, penerbitan apartemen, tambah prestise militer, karo dheweke barang lan peralatan anyar wiwit teka ing skala sing apik, urip layanan suda, sistem anyar kanggo ndandani lan pangopènan peralatan, nambah kualitas lan jumlahe latihan, lan ing.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. -4
                29 Oktober 2015 21:46
                Kutipan saka: serezhasoldatow
                Apa sampeyan minangka sub ... ki utawa serius?

                mbenerake.
            2. + 15
              29 Oktober 2015 22:35
              Kutipan: Phantom Revolution
              Pembentukan struktur anyar Angkatan Bersenjata, kenaikan gaji, penerbitan apartemen, tambah prestise militer, karo dheweke barang lan peralatan anyar wiwit teka ing skala sing apik, urip layanan suda, sistem anyar kanggo ndandani lan pangopènan peralatan, nambah kualitas lan jumlahe latihan, lan ing.

              Sawetara 30 taun kepungkur, kabeh iki tanpa Taburetkin. Nanging iki
              urip layanan suda
              Apa sampeyan pancene nganggep iku plus? Ha ha ping telu .... Lan iki
              sistem anyar ndandani lan pangopènan peralatan
              - ing umum merit dadi merit. Ing perang, apa kru tank bakal gugup ngrokok pring lan ngenteni "teknisi" nganggo jaket kanggo ndandani uler sing rusak?

              Kanthi kapisah, aku pengin nyathet
              nambah gengsi militer
              Apa iki sawise seragam Yudashkin, "parade lungguh", sumpah ing Petugas ing Ryazan?


              Painfully aneh sampeyan, dear revolusi phantom, iku ditambahake kanggo manfaat Taburetkin. Aku tormented dening mamang samar. Wong sing ana hubungane karo tentara, paling ora ing tingkat layanan militer, ora mungkin mbantah kaya ngono ... hi
          2. + 14
            29 Oktober 2015 22:23
            Cut Doctors militèr, ing wektu sing padha lan departemen militèr ing universitas medical. lan yen ana perang (dudu sapa, nanging perang), sapa sing kudu ngrampungake omedb?
        2. + 11
          29 Oktober 2015 21:37
          . Bisa uga Serdyukov minangka tutup kanggo "Rusia sing lemah lan mundur kaya Yeltsin" saka Amerika Serikat. Wiwit wis diinstal, iku ateges sing perlu kanggo sawetara alesan, ora ana sing bakal nuduhake layar game


          Rencana licik liyane? Ing kasus iki, dheweke kudu milih Vasiliev minangka wakil ... ngguyu
          1. -13
            29 Oktober 2015 21:59
            Kutipan saka assam4
            Rencana licik liyane? Ing kasus iki, dheweke kudu diangkat dadi wakil Vasiliev ... ngguyu

            Iki politik, kabeh mung ora kelakon ing kene (Sawise Alexander Nevsky banjur sujud ing gerombolan).
            1. +7
              29 Oktober 2015 23:20
              Kutipan: Phantom Revolution
              Iku politik, kabeh ora kedadeyan ing kene

              Ing kene kabeh kudu gampang: yen kriminal - njaluk apa sing pantes! Preduli saka rangking, judhul lan prestasi! am
              Lan sampeyan menehi "ngapura" kanggo kabeh jinis bigwigs, mung amarga dheweke wis dilebokake ing posisi sing dhuwur, ALL THIS IS SO MUCH WORSE nindakake pakaryane! Dadi - kanggo prestasi iki sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake?!
              Ing kasunyatan, iku dadi metu sing. Ana akeh conto - lan saben dina.
              1. -5
                30 Oktober 2015 07:02
                Kutipan saka: avia1991
                IKU kudu SIMPLE kene

                Minangka kanggo "prasaja", saiki bakal njupuk lan kabeh kertu bakal dicethakaké ing panjalukan sampeyan.
                Kadhangkala aku gumun karo "urapatriots" sing mikir yen kabeh bakal super kaya sihir. Kanggo pejabat, sampeyan idealis, nyolong ing endi wae, ing EU, USA, lsp. ora ana pejabat sing jujur, lan wong-wong kaya ngono.

                Iku lucu nalika padha macet apa kang dicolong lan nutup sawetara universitas, lali liyane manfaat, "pancake pisanan iku lumpy."
                1. +1
                  30 Oktober 2015 21:11
                  Kutipan: Phantom Revolution
                  Minangka kanggo "prasaja", saiki bakal njupuk lan kabeh kertu bakal dicethakaké ing panjalukan sampeyan.

                  Sampeyan "ora krungu", sayangé. Aku ora perlu kabeh kertu! Aku kudu ndeleng apa KRIMINAL sing nglakoni kejahatan kang ing jaman Soviet padha sijine "marang tembok", Paling ora ngladeni wektu ing KOLYMA!
                  Lan kabeh "tebakan konspirasi" sampeyan minangka ciri omong kosong saka panguwasa. Bukak mripatmu! Sampeyan saiki nyoba mbenerake dudu karyawan biasa, lan dudu manajer sing nggawe pengawasan administratif. KOWE Mbenerake KRIMINAL. Gegayutan karo iki, Aku pribadi duwe pitakonan: sapa sampeyan?
        3. +4
          30 Oktober 2015 07:46
          Revolusi Phantom:
          Apa sampeyan dhewe pracaya apa sing sampeyan nyoba kanggo ngilangke kita kene ing forum?
          Miturut pendapatku, sampeyan nyoba ngyakinake awake dhewe babagan kejeniusan pemerintah saiki, lan ora ana! Ana mung arrogance tanpa wates marang pemilih."
          "Demokrasi" saka hukum sing ana hubungane karo dhewe lan "demokrasi" kanggo massa liyane.
      7. Mak
        + 10
        29 Oktober 2015 21:16
        Lha, apa sing sampeyan kuwatir? Saiki Serdyukov sing ala rada ambruk, banjur ana wong sing apik bakal teka lan mulihake .... ayo ngomong setengah, sawise sing apik bakal dadi sing paling apik.
        1. +5
          29 Oktober 2015 22:07
          Apa kaya demokrasi? Polisi jahat, polisi apik? Jenis ala ala? Kita bakal menehi sampeyan apik!
      8. +8
        29 Oktober 2015 21:23
        Zubkov nylametake ((((Dheweke nylametake maling lan mantan mantu saka kerja keras sing pantes) (((
        1. -14
          29 Oktober 2015 21:37
          Apa sampeyan nyekel lilin ing Zubkov?
      9. +8
        29 Oktober 2015 21:27
        Ya, ana siji maling
        1. +4
          29 Oktober 2015 23:52
          Kutipan: LM66
          Ya, ana siji maling

          Ora siji maling, nanging akeh maling ...
      10. + 11
        29 Oktober 2015 21:33
        Putin Ngomong THANK YOU!
      11. +1
        29 Oktober 2015 21:33
        Putin Ngomong THANK YOU!
      12. -8
        29 Oktober 2015 21:36
        Napa iki kanggo Putin? Diskriminasi rampung, sanajan Rostec minangka toko pribadi, butuh sapa wae sing dikarepake, nanging ..... Mesthine ora bisa nemokake liyane, utawa kabeh tuwuh bebarengan ing kana.
        1. +9
          29 Oktober 2015 22:37
          Ora pribadi, sayangé, nanging negara nyata.
          1. 0
            29 Oktober 2015 23:07
            Dadi apa saiki, pamit Rusia?Aku bubar ditampani kanthi luwih ketat, amarga Moskow ora ngirim obat, lan marang karyawan liyane sing nuduhake alasan iki ing wangun gagal menehi perawatan.
      13. +3
        29 Oktober 2015 22:06
        wassat Uh-huh .. Opo kowe rabi karo aku... opo maneh ketemu karo jaksa...., meh kaya nang "Tawanan Kovkaz".
      14. Komentar wis dibusak.
      15. + 11
        29 Oktober 2015 22:58
        Quote: Baikonur
        Lan sawise ngidoni ing pasuryan saka Rusia saka Vasilyeva - iki, ing umum, iku SUKSES GREAT!

        Aku maca judhul artikel lan ... Aku ora percaya mripatku. Aku meh ora nahan awak supaya ora ngidoni monitor ing atiku.
        Kabar iki mung nggawe aku pengin ngidoni!
        Dheweke MALING!MALING KUDU DIPENJARA!!!
      16. RUS
        0
        29 Oktober 2015 23:15
        Quote: Baikonur
        Sampeyan kudu duwe hubungan kulawarga sing dhuwur lan kabeh bakal diangkut dhewe!

        Utawa carane mbuktekaken sepisan maneh sing ana ing Rus ', lan apa bakal ngelingi bab iku.
      17. +2
        30 Oktober 2015 00:45
        Posisi maksimal sing dakpasrahake marang Taburetkin yaiku tukang kayu senior
      18. +7
        30 Oktober 2015 01:31
        "Monyet nakal, Keledai, lan Mishka kaki pengkor
        Dheweke mutusake kanggo main kuartet.
        Entuk cathetan, bass, biola, rong biola
        Lan lungguh ing Meadow ing ngisor limes -
        Captivate jagad kanthi seni sampeyan.
        Padha nggebug gandhewo, padha nyuwek, nanging ora ana pangertèn.
        “Mandheg, sedulur-sedulur, mandhek!” Monyet bengok-bengok. “Sedhela!
        Kepiye musike? Kowe ora lungguh kaya ngono.
        Sampeyan karo bass, Mishenka, njagong nglawan viola,
        Aku, prima, bakal njagong lawan kapindho;
        Banjur musik bakal salah:
        Alas lan gunung kita bakal nari!"
        Padha lungguh mudhun, wiwit Quartet;
        Dheweke tetep ora akur.
        "Tunggu, aku nemokake rahasia, -
        Keledai bengok-bengok, - kita, mesthi, bakal akur,
        Ayo lungguh jejer.”
        Wong-wong mau nuruti kuldi: lungguh ing barisan,
        Nanging Quartet ora mlaku kanthi apik.
        Ing kene, luwih saka sadurunge, analisa kasebut
        Lan regejegan bab sapa lan carane njagong.
        Kedaden kanggo Nightingale mabur kanggo gangguan sing.
        Ing kene kanthi panjaluk kabeh marang dheweke supaya bisa ngatasi keraguan:
        "Mungkin," ujare, "sabar sejam,
        Kanggo ngurutake Kuartet kita:
        Lan kita duwe cathetan, lan kita duwe instrumen;
        Kandhanana carane lungguh!"
        "Kanggo dadi musisi, sampeyan butuh kemampuan
        Lan kupingmu luwih alus, -
        Nightingale mangsuli. -
        Lan sampeyan, kanca-kanca, ora preduli carane sampeyan lungguh,
        Kabeh wong ora apik minangka musisi."
      19. +2
        30 Oktober 2015 02:47
        Quote: Baikonur
        Lan sawise ngidoni ing pasuryan saka Rusia saka Vasilyeva - iki, ing umum, iku SUKSES GREAT!

        Serdyukov punika Chubais kaloro - padha licik * th.
      20. +1
        30 Oktober 2015 05:12
        Cynicism ing manifestation paling dhuwur - radish iki - ora wong apik isih kudu njagong, nanging wis diutus kanggo posisi (kanggo dipakani). Presiden mutusake ora ndeleng kabeh, ana Yudas sing cepet utawa mengko bakal ngrusak Rusia kanthi semangat tradhisi - umume, FULL KIRDIK Aviation bakal teka.
        1. 0
          30 Oktober 2015 14:36
          Tesca ndhukung sampeyan apik
      21. +3
        30 Oktober 2015 08:22
        Serdyukov - mantu saka ZUBKOV, Zubkov dhewe minangka ketua dewan direksi OAO GAZPROM. Lan Zubkov iku kanca apik banget saka Pakdhe Vova Putin.

        Lan saiki, apa sampeyan mikir, tanpa kawruh V.V. Putin kita, bisa nyelehake wong ala ing posisi kaya ngono ???

        Aku dhewe mikir yen tanpa kawruh Putin, ora ana sing kedadeyan ing negara kita kaya ngono!

        Lan taun ngarep bakal ana pemilihan kanggo SES. DUMU RF. kene banjur milih partai. Kanggo kayata United Russia, Partai Komunis Federasi Rusia, lan liya-liyane ......... Luwih becik pindhah dhewe minangka nominasi dhewe utawa wong liya sing prayoga, amarga kita butuh pamikiran kita.
        1. +1
          30 Oktober 2015 11:58
          Kutipan: 70BSN (2)
          Lan taun ngarep bakal ana pemilihan kanggo SES. DUMU RF. kene banjur milih partai. Kanggo kayata United Russia, Partai Komunis Federasi Rusia, lan liya-liyane ......... Luwih becik pindhah dhewe minangka nominasi dhewe utawa wong liya sing prayoga, amarga kita butuh pamikiran kita.

          Aja nyampur Partai Komunis Federasi Rusia karo rereget iki. Partai Komunis Federasi Rusia tansah nentang kabijakan sing ditindakake dening Serdyukov (Taburetkin) - Putin ing Angkatan Darat, nglawan korupsi.
          Ora ana calon dhewe ing badan sing dipilih bakal nindakake apa-apa. Iki cara kanggo milih maling lan swindlers kanggo kuwasa, sing pindhah menyang kono mung kanggo PR lan pengayaan.
          Mung organisasi politik rakyat, fokus ing nggawe negara adil sosial, Partai Komunis Federasi Rusia kanthi ideologi sosialisme-komunisme, bakal bisa nglawan korupsi lan nyolong kanthi cara sing teratur, lan nggawe sosialisme. mung negara.
          Iki kudu dimangerteni, lan ora nulis kabeh omong kosong babagan Partai Komunis Federasi Rusia, sing padha karo partai liberal oligarki lan pejabat United Russia.
          1. +3
            30 Oktober 2015 14:34
            Lan sapa sing ngalang-alangi sampeyan kanthi pribadi lan nampilake dhewe ing urutan nominasi dhewe???

            Apa sampeyan maling utawa maling? Utawi bilih tiyang ingkang prayogi ing negari kita sami nyalonaken piyambak-piyambak, mila lajeng sami bejat, ing negari kita kathah tiyang ingkang prayogi.

            Apa sampeyan ngomong Partai Komunis? Ana wakil saka Partai Komunis Federasi Rusia ing Majelis Legislatif ing wilayah Sverdlovsk, sing wis ana kanggo convocation katelu utawa kaping papat - lan ing 90s ing stasiun sepur iku thimbler. Lan ana akeh tokoh kasebut saka Partai Komunis Federasi Rusia, Partai Demokrat Liberal, lan United Russia ing negara kita.
            1. +2
              30 Oktober 2015 15:37
              Kasunyatan bilih "nominasi dhewe" sing dadi panguwasa umume nggunakake kekuwatan kanggo tujuan pribadine, utawa kanggo kepentingan anak didik, kaya sing dikandhakake, kasunyatan statistik.
              Nanging nalika wong sing dipilih ing partai lan disaranake kanggo daftar pemilih elektif liwat menyang badan kapilih, banjur partai ing kasus iki tanggung jawab kanggo wong karo reputasi politik.
              Lan nalika wakil kapilih saka partai nglanggar norma-norma moral, utawa malah norma legislatif ing aktivitas, banjur partai ing kasus iki bisa miwiti kelingan saka wakil saka badan kapilih.
              "Dhewe-nominasi", ing kasus pelanggaran hukum, ora ana sing bisa ngeling-eling ing laku, amarga prosedur kanggo ngelingi wakil kasebut angel banget, lan ing praktik nyata meh ora mungkin.

              Wektu kapindho, nalika sampeyan milih wakil saka partai ideologi sosial tartamtu, sampeyan wis bisa nganggep arah karyane ing posisi sing dipilih, nglaporake karyane marang wong lan partai.
              Nanging "nominasi dhewe" iku jaran ireng, sing bisa dadi bandit, maling, anak didik saka "tas dhuwit", arep daya kanggo Cut budget kanggo kapentingan bisnis wong, kang paling asring. mengkono.
              Deleng obyektif ing "nominasi dhewe" iki.
              1. 0
                30 Oktober 2015 19:33
                http://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_159349/dcce1b62774258f4f3ecb54a7d

                62760db8268621/ yen sampeyan, uga yen sampeyan duwe kanca sing bener wong sing layak lan patriot Rusia; lan ana kepinginan kanggo njupuk bagéyan ing pemilu, welcome
                Kabeh sing ana hubungane karo pemilu menyang Negara. Duma ing September 2016 (kapan, carane, apa ???) Aku duwe informasi, lan ora mung teori (aku bisa menehi saran)
                Untunge, lan anggota partai, wektune wis entek, kudu ana wong sing sopan ing cabang legislatif lan ora ana hubungane karo bisnis konsumen kanthi cara apa wae (transportasi, konstruksi, katering, lan liya-liyane, uga wakil bisnis gedhe).
              2. +2
                30 Oktober 2015 21:31
                Kutipan saka vladimirz
                "Dhewe-nominasi", ing kasus pelanggaran hukum, ora ana sing bisa ngeling-eling ing laku, amarga tata cara kanggo ngelingi wakil kasebut pancen angel banget,

                Omong kosong! Nyuwun pangapunten - nanging ing USSR masalah ngelingi wakil, babagan sapa pamilih sambat, ditanggulangi "sabanjure." Kabeh bisa rampung yen sampeyan pengin. Lan kene justru para wakil "partai" sing nggawe konvensi kasuistik kasebut, sabisa-bisa kanggo ngruwetake masalah perampasan kakuwasan wakil - KENAPA?! Sing bener: ing wiwitan, aja nganti kelangan amanat wakile dhewe! Partai, sampeyan ngomong, bakal mutusake carane ngukum wakil sing ora sopan?! Apa ora wong sing milih dheweke? Kabeh iku prasaja: sampeyan ora bisa ngatasi, sampeyan nesu karo lemak, nalika wong ngetung dhuwit - tendhangan ing bokong! Kanthi potongan gaji wakil kanggo para pamilih sing padha!
                1. 0
                  31 Oktober 2015 13:04
                  Aku pancen setuju, ing 2016 Pemilu bakal dianakaké ing slogan: "Kekuwatan kanggo rakyat (single-wajib)", Gusti Allah ngalang-alangi sing iki bener kelakon; lan iku gumantung ing Kabeh kita, pracaya kula, yen kita Kabeh, Secara harfiah, 6-10 jam kita bakal nyawisake wektu pribadi kanggo sinau informasi babagan calon wakil (nganti dina pemilihan), tarik kesimpulan dhewe lan pilih sing pantes.
                  Lan ayo padha deign kanggo kabeh wong lan nyawisake wektu pribadi, lan nalika warga asing (ka) nguripake kanggo sampeyan ing dalan ing mangsa panas 2016 lan ngenalaken piyambak minangka calon wakil (nalika warga wis kedhaftar ing proses diwènèhaké minangka ". calon timbalan" (kabeh wong bisa nindakake iki, wis ngginakaken secara harfiah 3-4 minggu kanggo 2-3 jam ing wayah sore saben dina kanggo ngumpulake kabeh syarat sing perlu lan nyiapake materi kampanye kanggo ngumpulake tetandan, financial bakal kira-kira 15-25 ewu. rubles (kanggo printing materi kampanye 3-10 ewu salinan koran 4 sheets offset kertas lan TCTerms liyane; sawise ndhaptar minangka calon wakil, iku perlu ing proses diwènèhaké lan wangun kanggo ngumpulake nomer sing dibutuhake saka teken saka 300 kanggo 2 ewu, gumantung ing Duma Negara, regional, kutha, ...; wayahe iki paling angel, amarga ing kawitan marketing, iki omong kosong, tokoh cilik, nanging angel lan kita kudu bantuan. Kita kabeh bebarengan, ora wedi menehi tandha lan menehi data paspor lan alamat registrasi (calon wakil sing wis kadhaptar karo dheweke: dokumen identitas, uga dokumen kanthi segel saka komisi pemilihan yen dheweke dadi calon wakil lan sertifikat saka Sberbank nalika mbukak akun pemukiman khusus kanggo calon wakil), aku yakin yen syarat kasebut bisa ditindakake, bisa menehi kabeh data paspor lan menehi tandha / pracaya kabeh data kita, sing digunakake ing tumindak ilegal mercenary. lan tanpa informasi kita, dheweke bakal nemokake lan ora angel / ing urutan nominasi dhewe lan bakal menehi panemune kanthi ringkes, gagasan-gagasan sing konstruktif kanthi tembung-tembung, luwih akeh babagan materi sing dicithak). Tandha kita lan panyedhiya data paspor kanggo calon wakil menehi hak mung kanggo diakoni ing pemilihan lan melu kanthi cara sing diwenehake dening hukum minangka partisipasi ing kampanye pemilihan lan ora liya.
                  Iku kita sing kudu teka ing stasiun polling wis ing dina Pemilu lan sadurunge sing njaluk kenalan karo informasi bab calon, uga ing dina Pemilu karo informasi ing stands lan informasi liyane lan milih, ing mratelakake panemume, sing pantes.
                  Anggota partai, ing distrik siji-anggota (saingan saka calon-calon dhewe ing Panggonan pisanan) - padha ora perlu kanggo ngumpulake teken, padha kanthi otomatis ngakoni kanggo Pemilu lan kampanye.
                  Lan bisa uga kudu mlebu ora kanggo siji calon sing bakal nglamar, nanging kanggo sawetara (1-10 calon), lan banjur, kanthi pribadi familiarized dhewe karo calon, materi kampanye (views, gagasan mbangun, otobiografi) lan liyane. informasi ing dina Pemilu, milih siji (ora angel lan ora wektu-akeh, lan plus wis, kang langsung weruh lan komunikasi karo calon (nominasi poto) - sawetara, nanging wis informasi).
                  Kanggo masa kampanye, sadurunge dina Pemilu, sing dibutuhake mung ing wayah sore, yen bisa saben dina 2-3 jam ing dalan, komunikasi karo wong, kanthi ringkes nyatakake inti ing tembung lan nyedhiyakake materi kampanye (koran / biaya dituduhake, luwih murah), banjur nglampahi sore nganti dina Pemilu lan dina Pemilu bakal ngadili kabeh, sing utama yaiku kabeh wong teka lan kanthi sadar (lan ora kaya sadurunge, milih kanthi atimu) milih calon sampeyan. kaya.
                  Owah-owahan ing undang-undang babagan pemilihan kanggo Duma Negara diadopsi ora suwe, lan calon nominasi dhewe, i.e. kita Kabeh, saben kita bisa njupuk bagéyan, ana uga pemilihan kanggo Majelis Legislatif saka subyek saka Federasi Rusia. lan kotamadya.
                  Inisiator hukum iki Valentina Matvienko, lan kabeh teka saka Vladimir Vladimirovich.
                  Pilih lan pilih dhewe
            2. +1
              30 Oktober 2015 18:57
              Kutipan: 70BSN
              Lan sapa sing ngalang-alangi sampeyan kanthi pribadi lan nampilake dhewe ing urutan nominasi dhewe???
              Tanggal 27.05.2005 Mei 24, Duma Negara saka convocation kaping 2004 bakal kapilih miturut skema proporsional. Wingi, Komite Duma Negara babagan Legislasi Konstitusi nyaranake supaya rancangan undang-undang "On Elections of State Duma Deputies" diadopsi ing wacan kapindho. Nganti saiki, majelis rendah parlemen dipilih miturut prinsip campuran: setengah saka deputi dipilih dening sistem mayoritas, setengah liyane kanthi perwakilan proporsional. Miturut norma anyar sing diusulake dening Presiden Rusia, kabeh komposisi dewan parlemen diusulake supaya dipilih sacara eksklusif saka dhaptar partai. Ing wacan kapisan, RUU kasebut diadopsi tanggal 338 Desember 68. Banjur RUU kasebut didhukung dening 2 wakil, XNUMX milih, XNUMX abstain.
              http://www.rbp.ru/news/?uid=145
              1. -1
                30 Oktober 2015 19:27
                http://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_159349/dcce1b62774258f4f3ecb54a7d
                62760db8268621/ nglacak aturan saiki lan yen sampeyan, uga yen sampeyan duwe kanca sing bener wong prayoga lan patriot Rusia; lan ana kepinginan kanggo njupuk bagéyan ing pemilu, welcome
                Kabeh sing ana hubungane karo pemilu menyang Negara. Duma ing September 2016 (kapan, carane, apa ???) Aku duwe informasi, lan ora mung teori (aku bisa menehi saran)
                Untunge, lan anggota partai, wektune wis entek, kudu ana wong sing sopan ing cabang legislatif lan ora ana hubungane karo bisnis konsumen kanthi cara apa wae (transportasi, konstruksi, katering, lan liya-liyane, uga wakil bisnis gedhe).
                1. +4
                  30 Oktober 2015 20:48
                  Kutipan: 70BSN
                  nglacak undang-undang saiki
                  Sampeyan bakal bisa ngomong iki sawise publikasi saka kaputusan kanggo nelpon Pemilu, nanging ora sadurungé.

                  kudu ana wong sing sopan ing legislatif lan ora ana hubungane karo bisnis konsumen kanthi cara apa wae
                  Aku ora bakal nglirwakake kesopanan wong-wong sing duwe kuwasa yen aku duwe mekanisme sing ngidini aku nyekel wakil lan partai sing dicalonake kanggo ngetrapake tumindak sing bertentangan karo kepentinganku.

                  Wiwit 20-FZ ora nuduhake mekanisme kasebut, ora ana owah-owahan positif sing diramalake.
                  1. 0
                    31 Oktober 2015 09:31
                    Aku setuju karo sampeyan yen kudu ana mekanisme transparan kanggo ngelingi wakil sing dipilih ing distrik siji-mandat ing urutan nominasi dhewe (sing uga kudu ditrapake kanggo wakil partai sing dipilih ing distrik siji-mandat, partai. lan siji-sijine nominasi duwe anggota siji-mandat, beda tata cara kanggo ngakoni calon kanggo Pemilu: self-nominasi punika koleksi teken lan kabeh sing ana hubungane karo iku (ana pitfalls, lan ana cukup sawetara), lan partai diakoni kanthi otomatis.
          2. +1
            30 Oktober 2015 18:32
            Pancen bener! Iku apik kanggo ketemu wong sing duwe pendidikan lan pinter ing forum.
            1. +1
              30 Oktober 2015 23:38
              Kutipan saka gorez
              Pancen bener! Iku apik kanggo ketemu wong sing duwe pendidikan lan pinter ing forum.
              opo ... Damn .. Nanging aku kasengsem ngerti: sampeyan, ternyata, sing menehi tandha yen "akhire MET sing pinter!" - pracaya liyane, ketoke, impenetrable bodho.tsami? .. ngguyu
          3. +2
            30 Oktober 2015 21:22
            Kutipan saka vladimirz
            Ora ana calon dhewe ing badan sing dipilih bakal nindakake apa-apa.

            Iku mung nominasi dhewe, kanthi mripat mbukak, ora kaiket karo disiplin partai lan akeh konvensi sing ngiringi saben gerakan politik - mung dheweke bakal bisa ngganti Realitas!
            Siji masalah: Pamrentah ora bakal nglilani dheweke menang. Blackmail, bribery, kidnapping, matèni, pengaruh ing sederek lan kanca - oh, panguwasa duwe sugih "arsenal" kanggo nggayuh gol!
            Amarga, apa wae sing bisa diomongake, Pisanan sampeyan kudu mbusak saiki "kuat" saka imperous "Olympus", Cut ALL saluran pengaruh kanggo wong-wong mau. - lan mung banjur kurban wong (elinga terjemahan saka tembung "demokrasi"!) Kanggo milih wakil REAL kanggo kantor umum.
            Apa sampeyan ngomong - Utopia? .. Nyuwun Mbok. NANGING ORA BOLEH LAIN.
      22. 0
        30 Oktober 2015 10:51
        Matur nuwun kanggo tembung apik! hi
        Ana akeh wong sing "apik" ing kene sanajan tanpa dheweke! Lan saiki!.. wong bodho Mundhakaken jangkah menyang dhuwur unprecedented!
      23. +1
        30 Oktober 2015 19:20
        Mudhun ing "pasuryan" wong
        Serdyukov - "voivode"
        Kanggo "dipakani" lan sukses
        Panguwasa dikirim menyang Rostec ...
      24. +1
        31 Oktober 2015 08:27
        Mudhun ing "pasuryan" wong
        Serdyukov - "voivode"
        kanggo "dipakani" lan sukses
        Panguwasa dikirim menyang Rostec.
    2. + 33
      29 Oktober 2015 19:54
      Mung wae, ora ana maneh "Rostec" ing Rusia, saiki batalyon wanita bakal nyusul lan penjualan bakal diwiwiti kiwa lan tengen.
      1. + 44
        29 Oktober 2015 20:00
        akeh wong sing mikir yen dheweke munggah ing ndhuwur,
        nanging nyatane, padha surfaced ana!
        1. +7
          29 Oktober 2015 23:23
          Quote: Sling cutter
          akeh wong sing mikir yen dheweke munggah ing ndhuwur,
          nanging nyatane, padha surfaced ana!

          Ya, dheweke ora peduli karo pendapat sampeyan (lan kita)! Malah ngerti yen lagi nglangi, dheweke rumangsa apik!
          1. +1
            30 Oktober 2015 22:12
            Kutipan saka: avia1991
            Malah ngerti yen lagi nglangi, dheweke rumangsa apik!

            Iki aku nyatane yen tumindak sing kompeten saka asoniser bisa uga ngatasi saluran pembuangan "fluffed" nglirik
            1. +2
              30 Oktober 2015 23:34
              Quote: Sling cutter
              tumindak kompeten saka asonisers uga bisa ngrampungake

              ..Supaya bisa kelakon, Slinger, sampeyan kudu ngusir ewonan truk limbah ing saindenging negara kanthi SERENTAK! Lan ing wektu sing padha nguripake pumps! .. Yen ora, isi bisa sebagian nyebar "ing bushes."
      2. + 15
        29 Oktober 2015 20:05
        Saiki bakal ana sandal tolyan abang ing kamar resepsi Rostec! Barang Piece tolyan iki, tundhuk pangayoman lingkungan, peduli! am
    3. + 10
      29 Oktober 2015 19:54
      Quote: Baloo
      carane ngeterake wedhus, kubis lan asu ajag nyabrang kali

      Dheweke ngomong sup kubis ing daging wedhus apik banget, utamane nalika sikil ana ing sepatu wolf. ya
    4. +3
      29 Oktober 2015 19:56
      Masalah iki kedadeyan nalika Perelman ora ana ing proyek kasebut.
      1. +7
        29 Oktober 2015 21:14
        Quote: Angro Magno
        Masalah iki kedadeyan nalika Perelman ora ana ing proyek kasebut.

        Babagan tugas kasebut - apa sing ngambang, ngambang, lan apa sing klelep, LAIN Perelman nulis ing buku favorit nalika isih cilik.
        1. +4
          29 Oktober 2015 21:16
          hi Lan aku seneng maca buku-buku iki!!! Mung aku duwe tutup sing beda!
          1. +4
            29 Oktober 2015 21:21
            Kutipan: Zyablitsev
            Lan aku seneng maca buku-buku iki!!! Mung aku duwe tutup sing beda!

            Ya, iki edisi anyar, wis taun, mbokmenawa, 70-80s. Aku uga wis lawas, aku malah ora ngelingi saka ngendi asale. Edisi pasca perang. Lan iki sing pisanan muncul ... hi
            1. +9
              29 Oktober 2015 21:26
              Ing kasus apa wae, fisika Perelman bisa dingerteni lan menarik! Ora kaya saiki - dheweke bakal nggawe formula sing cerdas, telung crita, nanging dheweke bakal lali nerangake ...! Nanging kabeh diwiwiti kanthi apel! Kaya Newton hi
            2. +3
              30 Oktober 2015 03:24
              Saliyane Perelman, maca Nekrasov "Who Lives Well in Rus'", kabeh gampang diakses lan dingerteni ana. Nyuwun
        2. +2
          29 Oktober 2015 22:04
          Aku nggoleki kabeh seri kanggo putu lan aku ora bisa nemokake ing ngendi wae. Where download ing paling. Nyuwun
          1. 0
            29 Oktober 2015 22:20
            Baloo wae! Tulis kanggo kula - Aku bakal ngirim email. pilihan mail! hi
          2. +5
            29 Oktober 2015 22:27
            https://yadi.sk/d/DiXMk1MSk7HGa
            https://yadi.sk/d/40edA1BIk7HQ8
            1. +2
              29 Oktober 2015 23:27
              Kutipan: Sergey Trifonov
              https:
              Matur nuwun sanget! apik Uga digunakake..
            2. 0
              30 Oktober 2015 00:28
              Matur nuwun, aku disimpen menyang disk Yandex
            3. +3
              30 Oktober 2015 10:41
              Lan kula, matur nuwun!
        3. 0
          30 Oktober 2015 07:49
          Ing kasus iki, Perelman pisanan undeservedly lali.
    5. + 20
      29 Oktober 2015 19:56
      Ya, panemune wong-wong ing negara kita ora ateges akeh.
      1. + 13
        29 Oktober 2015 20:08
        Mung siji posisi sing cocog karo dheweke - snitch kanthi ukuman urip.
      2. +1
        29 Oktober 2015 20:08
        Mung siji posisi sing cocog karo dheweke - snitch kanthi ukuman urip.
        1. +2
          29 Oktober 2015 20:52
          Dadi dheweke, s.u.k.a., aku kira, isih ngarahake presiden, utawa, paling ora, kanggo perdana.
      3. DPN
        0
        29 Oktober 2015 20:45
        Wong mati bebarengan karo USSR, lan saiki akeh lan jaket quilted.
    6. +7
      29 Oktober 2015 20:13
      Degreaser sing ora bisa diganti Ora ana tembung, mung tikar!
    7. + 17
      29 Oktober 2015 20:19
      Mung Vasilyeva kudu dadi wakil !!! Lan ing umum - kabeh Serdyukov bybs kudu njupuk posisi tombol - banjur! Aku pracaya! pesen nangis saka PDB, supaya kantor kang bakal ditransfer saka Silicon Valley kanggo Skolkovo! ngguyu
      1. +4
        29 Oktober 2015 22:13
        Kutipan: Zyablitsev
        Mung Vasilyeva sing kudu dadi wakil !!!

        Kanthi bakat ̶o̶b̶m̶a̶n̶y̶v̶a̶t̶b̶g̶o̶s̶u̶d̶a̶r̶s̶t̶v̶o̶̶, kanggo nyalahake "pengalaman" manajer sing apik, dheweke ora bisa diganti dening Tolyan. Dheweke mesthi bakal njupuk. Ya, lan bakal ana ngendi kanggo ngowahi pribadine kreatif.
        1. +2
          29 Oktober 2015 22:53
          Saiki aku mikir yen saliyane bakat kreatif lan, mesthi, bakat saka organizer, manager lan manager, ana sawetara kabisan liyane sing Highly rego dening salah siji saka cahya saka gerakan reformasi, benefactor kabeh militèr. ahli strategi paling apik saka kabeh Rus, etc., etc. sing kita ora ngerti tenan ... ngguyu
          1. +8
            29 Oktober 2015 23:21
            Kutipan: Zyablitsev
            apa kabisan liyane Highly rego dening salah siji saka cahya saka gerakan reformasi, benefactor kabeh militèr, strategi paling apik kabeh Rus, etc., etc., kang kita ora guess ....

            Ora mangu kolega!
            1. +3
              29 Oktober 2015 23:24
              ngguyu Dadi Anatoly S. yakin manawa bakat kasebut "Rostec" bakal diangkat ... saka (saka) dhengkul kanthi jelas!ngguyu
        2. +1
          30 Oktober 2015 12:34
          "Kanthi bakat ̶o̶b̶m̶a̶n̶y̶v̶a̶t̶b̶g̶o̶s̶u̶d̶a̶r̶s̶t̶v̶o̶̶, dheweke kudu disalahake amarga "pengalaman" sing apik minangka manajer, dheweke ora bisa diganti karo Tolyan.

          Bakal padha menehi medali kanggo layanan unparalleled kanggo Motherland? am
    8. +3
      29 Oktober 2015 20:25
      wedhus dhisik. banjur Gobis, lan wedhus bali. banjur asu ajag. Nah, maneh kanggo wedhus ...
      Kenapa teka-teki bocah iki?
      lan babagan perelman?
      1. + 14
        29 Oktober 2015 21:26
        Kutipan saka penebus
        wedhus dhisik. banjur Gobis, lan wedhus bali. banjur asu ajag. Nah, maneh kanggo wedhus ...
        Kenapa teka-teki bocah iki?
        lan babagan perelman?

        Perelman kene karo masalah munculé telek ing alam.

        Lan solusi kanggo masalah anak katon kaya iki - pisanan wedhus, banjur wedhus ngetutake, lan banjur Gobis ilang nang endi wae. Lan asu ajag, blea, ora ana ing dheweke ....
    9. +4
      29 Oktober 2015 21:01
      Quote: Baloo
      Tugas saka Perelman:

      Aku bakal nyederhanakake kondisi masalah - mung wedhus.
    10. +1
      29 Oktober 2015 21:12
      ora lan uly saiki am
      1. +9
        29 Oktober 2015 21:21
        Ya, Serdyukov wis diangkat dadi direktur industri kanggo klompok penerbangan.


        Aku saiki sampeyan bisa nyelehake klompok gedhe ing industri penerbangan Rostec
    11. +1
      29 Oktober 2015 21:48
      Ora. Iki dudu masalah Perelman. Saiki dheweke bakal ngunggahake produksi dhuwit sing digayuh kanthi jujur ​​(dheweke bakal nandur modal dhuwit dhewe). opo? Apa dheweke dianugerahi muspra? Advance ditampa - karya! piye maneh? eksekusi? Dadi wis lawas! Kudu dadi tren! Malah sing kesandhung diwenehi kesempatan kanggo nambah! Ayo ndeleng koreksi lan efektifitase.
    12. +9
      29 Oktober 2015 22:15
      Inggih, matur nuwun Gusti, paling ora kanggo penerbangan sampeyan bisa tenang
      1. +5
        29 Oktober 2015 22:20
        Lan aja ngomong ... Carane lega. nangis
    13. Komentar wis dibusak.
    14. +4
      29 Oktober 2015 22:47
      Takon presiden. Utawa mungkin dheweke ora ngerti utawa ora ngerti? Nyuwun
    15. +3
      29 Oktober 2015 22:54
      Sampeyan bisa langsung ngirim komisi karo verifikasi kanggo Rostec, amarga padha njupuk ana, iku tegese wong padha lungguh ing kono.
    16. +1
      30 Oktober 2015 01:08
      Quote: Baloo
      Tugas saka Perelman: carane ngeterake wedhus, kubis lan asu ajag nyabrang kali?duka

      Pitakonan apik.
      Lan babagan warta, aku ora duwe tembung censorship. am
    17. +1
      30 Oktober 2015 02:29
      Lan siji liyane - apa jenis "sarana khusus" sing kudu dilawan tawon karo madu?
    18. +2
      30 Oktober 2015 12:14
      Iku ora malah lucu maneh! Salah siji kita ora ngerti soko, utawa padha njupuk kita kanggo wong bodho.
  2. + 16
    29 Oktober 2015 19:49
    Posisi anyar wis ditemokake kanggo Anatoly Serdyukov
    iku tega sing ora detasemen ing mode ketat negatif
    1. + 11
      29 Oktober 2015 20:42
      Aku kelalen soko ... dhokter dhingklik èlmu teknis, panemu kinurmatan, desainer senjata, aviator misuwur? Oh ya, dheweke nemokake jinis pasukan strategis anyar:
      1. +7
        29 Oktober 2015 21:24
        Quote: Baloo
        Dokter Ilmu Teknis Taburetkin, penemu sing diajeni, desainer senjata, penerbang terkenal?


        Kita kabeh ngerti panemu apa sing saiki lungguh ing kursi klompok industri Rostec.

        Sejatine iki gurih gurih banget kanggo wong-wong sing nyuwek-nyuwek tenggorokan kanggo sing duwe kuwasa.
      2. +7
        29 Oktober 2015 21:30
        Quote: Baloo
        Dokter Ilmu Teknis Taburetkin, penemu sing diajeni, desainer senjata, penerbang terkenal?

        Pembela Tanah Air. Anggota saka musuhan 08.08.08. Malah ana medali.

        Makane aku ora melu-melu. Amarga kabeh sing apik bisa diilangi dening siji Taburetkin ...
  3. + 25
    29 Oktober 2015 19:50
    padha tenan freaked metu ana
    1. + 15
      29 Oktober 2015 20:14
      Kutipan saka wolfkill
      padha tenan freaked metu ana


      Ora temenan. Iku mung padha duwe urip dhewe lan kita "wong biasa" padha convincingly hinted supaya ora melu ing moncong kita. Kajaba iku mesthi palsu.
  4. + 79
    29 Oktober 2015 19:51
    lan sapa "wakile" ???
    1. +7
      29 Oktober 2015 19:57
      Kutipan: Andrey Yurievich
      lan sapa "wakile" ???

      Ora dheweke ing Rosoboronexport.
    2. +6
      29 Oktober 2015 20:18
      Kutipan: Andrey Yurievich
      lan sapa "wakile" ???

      Andrey Yurievich, saka jantung apik
      Aku dhewe ora bisa nulis apa-apa, siji bab saru ing sirahku sawise artikel ....
      nganti ngeculke, nanging sampeyan nggawe aku ngguyu banget ... karo gambar
    3. +6
      29 Oktober 2015 20:40
      Kutipan: Andrey Yurievich
      lan sapa "wakile" ???

      Andrey Yuryevich, kanthi cepet ngenalake pangembangan sampeyan menyang produksi baterei! Kupu-kupu dipotong - ibu aja kuwatir! sedulur
    4. +8
      29 Oktober 2015 21:04
      Quote: Andrey Yurievich
      lan sapa "wakile" ???

      Wakil bakal adhine Serdyukov - Galina Puzikova (Serdyukova) lan bojone. Umumé, tim petani sayuran Puzikovs (miturut daftar pengusaha)
  5. + 26
    29 Oktober 2015 19:51
    @ izdets Rostekh ...
    1. + 16
      29 Oktober 2015 19:55
      Kutipan saka Siga77
      @ izdets Rostekh ...

      Saiki Kuzhugetych ngerti papan kerja sabanjure. ngguyu
      1. +6
        29 Oktober 2015 21:39
        Kutipan: Vladimirets
        Kutipan saka Siga77
        @ izdets Rostekh ...

        Saiki Kuzhugetych ngerti papan kerja sabanjure. ngguyu

        Ya, wektu kanggo clone Kuzhegetych kanggo dangu, yen Shoigu piyambak, lan dhingklik peteng. nglirik
        Nanging bela sungkawa kanggo karyawan Rostec ... nangis
        1. +2
          30 Oktober 2015 08:24
          Kutipan saka rader
          Ya, wektu kanggo clone Kuzhegetych kanggo dangu, yen Shoigu piyambak, lan dhingklik peteng.

          Ya, iku bakal, mesthi, bakal nishtyak - ngiringake rolas PDB lan sèket Kuzhegetoviches. Kanggo lelungan ing saindhenging negara lan mindhah kanthi manual apa sing ora pengin dipindhah.

          Mung ing negara kita, yen kita kloning saben wong sing bisa kerja, kapasitas laboratorium ora bakal cukup.

          Malah Sobyanin - banjur telung potong dibutuhake, paling ora. Banjur dheweke dhewe, ora duwe wektu kanggo ndeleng kabeh. Dheweke mbukak stasiun metro, ngethok pita, lan gunting diwenehake dening panguwasa saka Metrostroy, sing sesuk bakal digoleki 330 lyam saka konstruksi sing padha kanggo nyolong ... Ing endi padha, klon, kanggo njaluk soko ... Kanggo masang saben maling miturut Putin utawa Kuzhegetych ...
    2. dyksi
      + 16
      29 Oktober 2015 20:26
      Kebetulan aneh. Ing wektu sing padha, saham 70 perusahaan pertahanan ditransfer menyang Rostec. Sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal kelakon kanggo wong-wong mau. Penjahat bakal ngowahi urusane ing kana lan keputusan kanggo milih jabatan kasebut ditandatangani dening pimpinan paling dhuwur, pikirane sing ana ing pikirane ora lucu, kayane negara isih ngenteni dodolan massal, perusahaan pertahanan bakal maju. tangan.
      1. 0
        29 Oktober 2015 23:40
        Kutipan saka dyksi
        Ing wektu sing padha, saham 70 perusahaan pertahanan ditransfer menyang Rostec.

        belay Infa sing menarik! Endi sing ditulis?
        1. 0
          29 Oktober 2015 23:50
          Kutipan saka: avia1991
          Endi sing ditulis?

          tyrnet kebak bahan hi
    3. +6
      29 Oktober 2015 20:58
      temtunipun. Inggih miber, iku wektu kanggo Cut!
  6. + 31
    29 Oktober 2015 19:53
    "Halat" mantan Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov nampa posisi anyar ing Rostec nyekeli. Iki dilaporake dening kantor berita TASS kanthi referensi menyang layanan pers Rostec. Ternyata Serdyukov saiki dadi direktur industri penerbangan.


    Raja iku apik, nanging boyars liwat siji scumbag, nanging iki scumbags sing. negatif
    1. + 10
      29 Oktober 2015 19:56
      Kutipan: Vladimir 1964
      Raja iku apik, nanging boyars liwat siji scumbag, nanging iki scumbags sing.

      Aku tormented dening pikiran sing paling ora ana loro, lan siji, kurang ajar ora bisa nindakake proyek ....
      1. +9
        29 Oktober 2015 20:08
        Quote: Andrey Yurievich
        disiksa dening pikiran sing paling ora ana loro

        aja cacahe cacahe, jenenge legiun
        Quote: Andrey Yurievich
        lan salah sijine ora bisa nindakake tugas kasebut ...

        ana ing salah sawijining saluran program CT sawetara taun kepungkur, mula dheweke ngomong kanthi jelas babagan adol portofolio lan agensi tambang ....
        transmisie burem...., gawe kesimpulan..
    2. +6
      29 Oktober 2015 20:14
      Kutipan: Vladimir 1964
      nanging iki scumbags sing.

      opo Ketoke, akeh sing ditutupi kita ora ngerti ...
      Nanging keputusan personel kasebut nyebabake keprihatinan kanggo pangembangan negara kasebut.
      Senajan ... Ana precedents ing sajarah ... Biyen, nyolong pribadi diapura kanggo devotees (Menshikov), ing wektu liyane, sanajan ora cukup, grandiose asor (Mekhlis, Golikov, etc.)
    3. + 15
      29 Oktober 2015 20:43
      Apa raja, kuwi kennel.
  7. +3
    29 Oktober 2015 19:53
    Bangku nganggo swiwi?
    1. +3
      29 Oktober 2015 22:08
      koksalek (1Stools with wings?

      Ngira kolega, dhingklik kanthi swiwi lan uga kanthi mesin sing bentuke. Yo...
      Terobosan.
  8. + 34
    29 Oktober 2015 19:54
    Tumindakmu apik banget ... Wong sing dilindhungi Rusia, kepala toko mebel. ..
    1. +9
      29 Oktober 2015 20:02
      Oh, dheweke wedi!
      1. +9
        29 Oktober 2015 21:38
        Kutipan saka pint45
        Ketoke, akeh sing ditutupi kita ora ngerti ...

        ya ampun
        Iki minangka ciri, akeh sing ora ngarep-arep lan ora ngarep-arep apa-apa saka sing paling peteng, kanthi jelas ngerti struktur pemerintahan saiki lan inti, adhedhasar iki, Serdyukovism cocog karo konsep kekuwatan.
        Nanging ana akeh wong sing manggon ing khayalan dhewe, lan kanggo wong-wong mau janjian Serdyukov loro muntahake lan ambruk pangarep-arep dhewe, lan mbok menawa wawasan.
    2. +5
      30 Oktober 2015 00:13
      Kutipan saka: dmi.pris
      Vladimir Vladimirovich, sampeyan ngrusak awake dhewe ...

      Lan apa sampeyan wis ora?
      Kanggo kula, PDB mati nalika indulgensi Serdyukov diterbitake kanggo Olimpiade.
      Vasilyeva sing ora bisa dikalahake ora nindakake cuaca kanggo aku. Diagnosa saka penjamin ora ana maneh tundhuk amandemen.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. +6
    29 Oktober 2015 19:55
    Aku mung metu!
    1. +7
      29 Oktober 2015 21:25
      Kutipan: Alexander 3
      Aku mung metu!



      Sampeyan kudune metu nalika dheweke diampuni, dheweke nguntal kabeh, aku ngenteni Vasilyev dadi wakil Tolik.
      1. +2
        29 Oktober 2015 22:17
        Quote: sepi
        Sampeyan kudune wis metu nalika dheweke wis amnesti, padha nguntal kabeh.


        Inggih, rekan. apik hi
  11. + 27
    29 Oktober 2015 19:55
    Sawise sukses penerbangan kita ing Suriah, pasukan sing apik nyerang maneh. Kayane penerbangan kita saiki remuk. Resiko sukses Siria dadi pisanan lan pungkasan.
  12. saa
    + 11
    29 Oktober 2015 19:55
    Kabeh, pati teka menyang arah iki. Bener, pati sing alon banget, tanpa Vasilyeva, dheweke ora bisa ngerteni apa-apa kanthi cepet.
    1. + 10
      29 Oktober 2015 20:31
      Lan sing ngomong yen Vasilyeva bakal metu saka karya kanggo dangu?
  13. KVS
    + 41
    29 Oktober 2015 19:56
    Negara sing ora adil ora liya geng perampok!
    Augustine Sang Rahayu abad 1 Masehi
    1. 0
      29 Oktober 2015 21:20
      Kapethik saking K.V.S.
      Negara sing ora adil ora liya geng perampok! Augustine Sang Rahayu abad 1 Masehi

      Apa sampeyan ngomong babagan AS?
      Aku nuduhake pangerten sampeyan babagan wektu sejarah saiki. Ora ana negara sing luwih kotor lan luwih kriminal tinimbang Amerika Serikat))))))))))))))))))
      ngguyu lol
      1. +7
        29 Oktober 2015 22:22
        Kutipan: Nyrobsky
        Apa sampeyan ngomong babagan AS?

        Dheweke ngomong babagan Rusia))) Mungkin maneh Obama sing disalahake?))
        1. +4
          29 Oktober 2015 22:41
          Quote: sepi
          Mungkin salah Obama maneh?))

          Ora ana cara tanpa dina iki. Proyek Serdyukov Washington wassat
      2. +1
        30 Oktober 2015 00:17
        Kutipan: Nyrobsky
        Kapethik saking K.V.S.
        Negara sing ora adil ora liya geng perampok! Augustine Sang Rahayu abad 1 Masehi

        Apa sampeyan ngomong babagan AS?
        Aku nuduhake pangerten sampeyan babagan wektu sejarah saiki. Ora ana negara sing luwih kotor lan luwih kriminal tinimbang Amerika Serikat))))))))))))))))))
        ngguyu lol

        3,14ndosy paling ora bisa ngukum sapa wae miturut ukum, ora preduli saka pangkat.
        Lan kita ora duwe sing cedhak. Kita mung pangkat nemtokake paukuman.
        Dadi ing kene kita rampung kanthi lengkap.
        Aku milih Lukaschenko saka kabeh Rus '.
    2. +2
      29 Oktober 2015 22:39
      Kapethik saking K.V.S.
      Negara sing ora adil ora liya geng perampok!
      Augustine Sang Rahayu abad 1 Masehi

      Rahayu Augustine abad kaping 4 Masehi Lan negara apa sing nduweni keadilan mutlak?
      1. 0
        31 Oktober 2015 13:37
        Quote: Bijo
        Kapethik saking K.V.S.
        Negara sing ora adil ora liya geng perampok!
        Augustine Sang Rahayu abad 1 Masehi

        Rahayu Augustine abad kaping 4 Masehi Lan negara apa sing nduweni keadilan mutlak?

        Kanggo Absolute kita ora ngomong, sampeyan ora bakal manis kanggo kabeh.
        Nanging sawetara wong ngidini transformasi konstitusi dadi prostitusi, kaya ing negara kita.
  14. + 17
    29 Oktober 2015 19:57
    A klasik, ora, mung conto super klasik saka discrediting struktur daya. Malah dadi isin marang Kang Maha Agung.
    1. + 22
      29 Oktober 2015 20:09
      Kutipan saka ODERVIT
      Malah dadi isin marang Kang Maha Agung.

      Gusti mberkahi dheweke ... isin kanggo Negara ...
      1. + 16
        29 Oktober 2015 20:17
        Quote: Andrey Yurievich
        .Iki dadi isin kanggo Negara ...

        iki kanggo sampeyan lan kula Power-Motherland, lan kanggo wong-wong mau pipa, tambang lan plebs
      2. +4
        29 Oktober 2015 22:26
        Quote: Andrey Yurievich
        Malah dadi isin marang Kang Maha Agung.
        Gusti mberkahi dheweke ... isin kanggo Negara ...

        Ing kene luwih akurat. Lan sing paling dhuwur katon ana ing sisih ...
  15. +3
    29 Oktober 2015 19:57
    Lha, mung goblok....
  16. +7
    29 Oktober 2015 19:59
    Quote: Baikonur
    "Sugeng rawuh" ROSTEKHOV! Nyatane, mesthi aku simpati lan bela sungkawa!
    Iki produsen furnitur bangku, wong ala iki saiki wis teka kanggo ngrusak lan njupuk!


    perdyukov-tryndyukov, iku ora bab surname lan ora posisi - "gagak ora Peck metu mripat saka gagak, ora ana ekstradisi saka Don!" - sing apa galur serius. Lan ngganggu.
  17. CHF
    +5
    29 Oktober 2015 20:00
    saiki dheweke bakal njupuk Vasilyeva minangka wakil, dheweke bakal ngrampas kabeh, ana sing kudu dijupuk, banjur Shoigu bakal diangkat dadi direktur utawa apa wae ..........
    nanging akeh, Aku ing kejut lan aku ora duwe tembung
  18. +8
    29 Oktober 2015 20:01
    Panguwasa kita wis rampung ambruk saka oak, sijine kabeh ing industri utama?! Tolik luwih apik sapu, nyapu cangkeme dalan....
  19. +8
    29 Oktober 2015 20:02
    wah! Klasik iku bener. "Sampeyan ora bisa ngerti Rusia kanthi pikiran sampeyan!"
  20. +9
    29 Oktober 2015 20:03
    nanging ngendi MIKHAN positif babagan kasunyatan sing kabeh apik ing Rusia?
    1. +9
      29 Oktober 2015 20:14
      Kutipan saka AdekvatNICK
      nanging ngendi MIKHAN positif babagan kasunyatan sing kabeh apik ing Rusia?

      Ora usah dipoyoki. Dheweke wis dadi ala, mbokmenawa sawise warta iki, "Corvalol" whips utawa tindak menyang toko.
    2. +2
      29 Oktober 2015 22:30
      Kutipan saka AdekvatNICK
      nanging ngendi MIKHAN positif babagan kasunyatan sing kabeh apik ing Rusia?

      Disonansi kognitif...
      1. 0
        30 Oktober 2015 10:42
        Kutipan: Karabanov
        Disonansi kognitif...

        Njupuk gambar
    3. 0
      30 Oktober 2015 10:40
      Kutipan saka AdekvatNICK
      nanging ngendi MIKHAN positif babagan kasunyatan sing kabeh apik ing Rusia?

      Nutup bolongan ing helm..
  21. + 23
    29 Oktober 2015 20:03
    Che, apa kita arep tuku pesawat ing Prancis saiki?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +7
      29 Oktober 2015 20:19
      Mesthine, wong India nolak irung saka rafale, iki kontrak bangku lan nyegat ...
    3. +3
      29 Oktober 2015 22:36
      ora, kita bakal supaya saperangan saka operator pesawat. karo jeneng kompetisi bakal diumumake?
  22. +1
    29 Oktober 2015 20:05
    Kutipan saka lexx2038
    Che, apa kita arep tuku pesawat ing Prancis saiki?

    idu...
    1. +4
      29 Oktober 2015 21:14
      ora mung pesawat, aku mikir karo tekane saka Serdyukov, sistem pertahanan udara karet modern bisa katon, paling padha bisa nganakke kontrak karo Arab kanggo sumber negara-saka-saka-gambar kondom saka generasi 14, lan tembung. Serdyukov bubar digandhengake karo produk iki
  23. +3
    29 Oktober 2015 20:05
    Kayane ana sing ragu...
  24. +9
    29 Oktober 2015 20:06
    Ya, Vova, sampeyan mung dadi umpan, boneka ing jagad iki, sing dadi dalang sing misteri.
    1. -1
      29 Oktober 2015 23:40
      Kutipan saka bubla5
      Ya, Vova, sampeyan mung dadi umpan, boneka ing jagad iki, sing dadi dalang sing misteri.

      Iki kesimpulane! Aku ora setuju karo sampeyan. Putin minangka politisi gedhe Rusia ing 100 taun pungkasan sawise Stalin. Lan dalang nyabrang samodra, Rockefeller umur 90 taun, ngrusak Rusia, sanajan ora ana dalang sejati, iki Poroshenko Ukrainia Agung. ngguyu Aku ora bakal nggawe kesimpulan sing cetha, sing paling apik kanggo panguwasa yaiku ora ngumumake umum babagan nyolong Vasilyeva, lan Vasilyeva, dheweke sing utama, lan dudu Serdyuk, lan dheweke lunga menyang kekasih, dudu dheweke. , dheweke langsung mbalekake dhuwit sing dicolong, nanging "sandal pink" ing sidhang, dheweke mimpin dhewe kanthi brazenly menyang" botol "mendak nganti bapake mbayar dheweke. Lan amarga kasus kasebut umum, tegese ana perjuangan sing didhelikake. Sapa sing ana ing mburi Vasilyeva? Sapa sing nyelehake ing "burdock" lemak iki? Putin mbuwang Bereza, mbuwang Gusinsky lan Hodor, dheweke minangka "pejuang", lan Serdyuk digunakake ing peteng minangka umpan. Inggih, padha menehi kiriman kanggo Serdyukov? apa pungkasane Rusia? Ora ana kedadeyan sing ala, dheweke bakal ngerti tanpa kita.
      1. 0
        30 Oktober 2015 21:44
        Quote: Bijo
        Inggih, padha menehi kiriman kanggo Serdyukov? apa pungkasane Rusia?

        GIVEN .. Apa tembung .. posisi kuwi, karo tanggung jawab kuwi, lan kesempatan financial kuwi, dumunung ing piring perak!
        Rusia dudu pungkasane, mesthi - NANGING JANCOK, Nuwun sewu, KITA LARAS IKI ???
        Kita mutusake ora nandur - menyang neraka karo sampeyan! NANGING KENAPA MANEH ORANG-ORANG NENG MONGGO : "Kowe, wedhus, ngulu, arep menyang ngendi! Lan apa sing dikarepake, kita lakoni!"
        Apa - dheweke ora nemokake lowongan kanggo sawetara penjaga wengi?!
  25. + 12
    29 Oktober 2015 20:06
    Kanthi sukses sing padha, aku bisa kerja minangka direktur industri, ora kaya dheweke, aku nindakake paling ora ana ing industri: Aku ngrancang, ngatur produksi, ngrancang peralatan transportasi kanggo bengkel, nggawe tumbas peralatan, sinau kabeh jinis teknologi, ngatur departemen. ... Nanging saiki posisi kasebut dipérang dadi siji-sijine supaya bisa ngatur aliran finansial ... Siji bab sing ora bisa dimangerteni - apa dheweke bali bareng karo Yulia Zubkova maneh, yen setelane dibanjiri maneh? Nanging kepiye Zhenya? Maneh ing status LPP (mirip sawah (o) lolong bojone)?
  26. -23
    29 Oktober 2015 20:06
    Apa wae sikap marang dheweke, kita kudu menehi upeti marang dheweke - karo Mistral, dheweke mbengkongake Olanda ing sangisore plinth, lan Prancis dudu negara sing apik.
    1. + 15
      29 Oktober 2015 20:12
      Kutipan: ML-334
      dheweke mbengkongake Olanda

      ya, dheweke "mbengkongake" kabeh ... kabeh negara.
      1. +2
        29 Oktober 2015 20:18
        Kutipan: Andrey Yurievich
        Kutipan: ML-334
        dheweke mbengkongake Olanda

        ya, dheweke "mbengkongake" kabeh ... kabeh negara.

        Aku setuju, dheweke mbengkongake rong negara. hi
      2. 0
        30 Oktober 2015 20:09
        Nglangi banget cethek, dadi Red tenan mbengkongaken karo voucher.
    2. 0
      30 Oktober 2015 10:16
      Kutipan: ML-334
      Apa wae sikap marang dheweke, kita kudu menehi upeti marang dheweke - karo Mistral, dheweke mbengkongake Olanda ing sangisore plinth, lan Prancis dudu negara sing apik.

      Dheweke ora bend Olanda karo Mistrals, nanging mbengkongaken kita, us-Rusia
      Suwene sampeyan bakal mbaleni mantra iki - apa padha nyekel kodhok? Yen dipikir, padha overtake piyambak karo pangapunten, kabecikan kanggo negara manca, lan indecision dhewe.
      1. -1
        30 Oktober 2015 19:34
        Kanggo mlengkung Rusia-naginalka ing donya iki, ora ana sing tuwuh.
  27. +9
    29 Oktober 2015 20:07
    Kudu nyimpen bir lan kripik. Ora suwe klip anyar babagan sandal bakal dirilis.
    1. +4
      29 Oktober 2015 21:09
      Nalika sampeyan tuku bir, takon sapa sing duwe perusahaan. Kripik digawe saka kentang transgenik. A cangkir saka bir ngganti rong jotosan kanggo ginjel.
      "Bir iku pikiran-numbing." /Bismarck/
      1. +2
        29 Oktober 2015 22:13
        Bir uga transgenik, iku nambah soko sing suppresses hormon lanang testosteron lan, minangka asil, sawetara wong wiwiti lack padha, padha mandheg nindakake mlaku gampang sawise wanita.
        Iku wektu kanggo ngalih menyang moonshine. keprungu
  28. + 21
    29 Oktober 2015 20:07
    Napa kita nulis iki? Sepisan maneh, ngidoni pasuryane kabeh? Cetha kanggo jaran yen dheweke ora bakal nampa pensiun 9 rubel kanthi alasan apa wae, mesthi ana papan Rostec sing anget minangka conto! am
    1. +2
      29 Oktober 2015 21:51
      Quote: Mercenary
      Napa kita nulis iki? Sepisan maneh, ngidoni pasuryane kabeh? Jaran mangertos kanggo alasan apa wae, dheweke ora bakal nampa pensiun 9 rubel Babi-paw iki, sing ngremehake OFFICERS biasa lan ngrampok kabeh tentara karo wanita, bakal tansah golek panggonan anget Rostec minangka conto! am

      Ya, dheweke ora bakal nampa pensiun 9 ing rong kasus:
      1) yen kabeh terus kaya
      2) yen sampeyan ora manggon nganti pensiun
      Pilihan sing bakal kayektenan mung gumantung marang wong Rusia lan mung dheweke.
    2. +3
      29 Oktober 2015 22:33
      Quote: Mercenary
      Napa kita nulis iki?

      Supaya negara ngerti PAHLAWAN!
  29. + 13
    29 Oktober 2015 20:08
    Ya tandem ngerti ngidoni jiwane wong.
    1. + 26
      29 Oktober 2015 20:56
      Gop-stop Tolya lol
      1. +2
        29 Oktober 2015 21:17
        Bl .. Aku bakal, ya! Lan sampeyan ora bisa mbantah !!!
  30. + 31
    29 Oktober 2015 20:08
    Ora karu-karuan, ora klelep, sombong lan ora isin, ora squeamish babagan maling utawa negara. khianat.
    Mbokmenawa, wong sing nduweni kuwasa akeh banget utang marang dheweke yen dheweke lolos kanthi penggelapan kanthi skala gedhe, ambruk tentara lan industri pertahanan, pangkalan pelatihan Kementerian Pertahanan, rumah sakit, omah perwira, kemah militer. , lsp.
    Jaket, kang dhawuh prajurit, ora duwe kawruh, ora duwe kabisan, ora duwe panguwasa. A pangrusak khas, kejem. Dheweke tekan titik manawa dheweke ngina Pahlawan Rusia, pejabat akting, ing ngarep barisan. Duwe ora ana sing suci ing mburi jiwane, dheweke mrentahake karusakan saka candhi ing kamp militer. Kadhangkala sampeyan bakal getun yen wis liwati nalika pejabat tansah lumaku karo gegaman, lan scoundrels ditantang kanggo tandhing.
    Saiki ana owah-owahan sing luwih apik ing panguwasa - pejabat sing korupsi dicekel lan dikunjara. Lan kasunyatan manawa Taburetkin ora dihukum ngrusak pamrentah lan ngrusak kredibilitase.
    1. + 21
      29 Oktober 2015 20:15
      Saiki, "Penembak Krvsnogorsk" kasebut diarani scoundrel, nanging sadurunge dheweke dadi wong sing dihormati, dheweke nindakake bisnis ing kutha karo walikota ing tutup kantor jaksa, lan yen ora, dheweke. mesthi luwih diajeni. Apa kita bisa ngomong babagan dhingklik .. kasta paling dhuwur, supaya bisa ngomong
    2. +7
      29 Oktober 2015 20:57
      kabeh wis bener. siap langganan saben tembung lan isih kudu nggawe petisi, aku mikir kabeh negara bakal mlebu.
      1. + 10
        29 Oktober 2015 21:32
        Kutipan saka: Sergant1.1
        kabeh wis bener. siap langganan saben tembung lan isih kudu nggawe petisi, aku mikir kabeh negara bakal mlebu.

        Kanggo sapa sing arep nulis petisi - maling utama ing Rusia? Iki kabeh kekuwatan saka presiden - maling. Iki kapitalisme rabid. Wong-wong mau bakal mati merga srakah, malah saka ngrawat buruh
    3. +3
      29 Oktober 2015 21:19
      dening salah siji saka pasuryan sampeyan bisa ngomong - huckster a
    4. + 12
      29 Oktober 2015 21:29
      Quote: Bison
      Saiki ana owah-owahan sing luwih apik ing panguwasa - pejabat sing korupsi dicekel lan dikunjara.

      Mung sing ora seneng dikunjara. Lan iki minangka unit. Yen panguwasa pancen nindakake perkara iki, mula 90% pejabat, hakim, jaksa lan polisi kudu dikunjara. Ora ana owah-owahan dadi luwih apik. Bukak mripatmu - deleng kabeh sing kuwasa. Kabeh wong urip ngluwihi kemampuane.
      Sampeyan perlu yen pelaut karo bedhil teka kuwasa maneh lan njupuk kabeh maling riffraff iki.
      1. +3
        29 Oktober 2015 22:32
        Kutipan: Alexey_K
        Sampeyan perlu yen pelaut karo bedhil teka kuwasa maneh lan njupuk kabeh maling riffraff iki.

        Persis .. banjur ngimpi klasik pungkasane bakal dadi kenyataan - Negara bakal dikelola dening juru masak.. belay

        Nanging ana sing ngandhani yen Negara sing kaya ngono ora bakal urip suwe.

        PS: Sampeyan mbuwang kontra, uncalan.. mung aja isin kanggo mbenerake ya
        1. +1
          30 Oktober 2015 00:59
          Kutipan saka Cat Man Null
          banjur pungkasane impen klasik bakal kelakon - Negara bakal dikelola dening juru masak..
          Apa sampeyan pengin ngubungake fantasi aneh sampeyan menyang impen klasik?
      2. -8
        29 Oktober 2015 22:35
        Kutipan: Alexey_K
        Mung sing ora seneng dikunjara. Lan iki minangka unit.

        Padha nandur. Sapa sing perlu - sing lan tanduran. Lan temenan ora sawetara, nanging mriksa metu statistik.
        Lan babagan kekuwatan kita ora perlu yen "maling" - iku normal. Lan kasunyatan manawa ana akeh wong sing sugih ora nggumunake - kaya ngono ing saindenging jagad lan ora ana masalah. Sing penting anggaran mundhak lan negara maju!
        Kanggo Serdyukov, aku mung ngerti yen "politik minangka masalah sing alus" lan ora ana wong liyo ing kana, lan kanthi bener - luwih becik tinimbang kanthi kasempatan mlumpat ing Maidan.
        1. +1
          29 Oktober 2015 23:27
          Quote: Down House
          lan kanthi bener - luwih becik ora sengaja tinimbang ora sengaja mlumpat ing Maidan.
          Apa sing luwih apik? Maidan utawa 17 taun???
      3. 0
        29 Oktober 2015 23:59
        Kutipan: Alexey_K
        Sampeyan perlu yen pelaut karo bedhil teka kuwasa maneh lan njupuk kabeh maling riffraff iki.

        Kanggo apa? maneh, reconnaissance pangan, NEP, collectivization, kok ora ana getih kanggo populasi, lan isih bakal nyolong - iki klasik saka urip Russian, padha nyolong ing tsars lan uga nyolong ing sekretaris jenderal, utamané ing " sedulur" republik, lan ing Rusia modern uga. Iki bubar ing Oranienbaum-beauty! Ing kraton lan taman gamelan diarani, dening cara, "maling" A.D. dibangun dening Menshikov. Kutipan kasebut daklebokake minangka "maling" amarga aku ora nganggep dheweke kaya ngono, nanging ing sawijining wektu dheweke nandhang tuduhan kaya ngono.
      4. 0
        30 Oktober 2015 11:00
        Omongan bayi, tovarisch!
        Ora diputer cukup ing revolusi? Iku ora muspra yen padha ngomong sing kadhangkala lawas luwih elek tinimbang cilik ... Rusia mung ora bakal urip, revolusi liyane - padha ora bakal ngidini. Sampeyan isih ora ngerti, Sailor Ironman?
  31. + 13
    29 Oktober 2015 20:08
    hahaha ga kerja "kita ora ninggalake kita" ngguyu Kekuwatan Rusia dhewe ora duwe pangarep-arep, wiwit saka Kremlin utama, lan pungkasane dadi kepala kutha paling cilik ing pinggiran peradaban. Dheweke ora dilatih, ora nggawe apa-apa lan ngidoni warga Federasi Rusia.

    PS Aku ngelingake sampeyan yen Rostec iku wong Rusia perusahaan negara, digawe ing pungkasan 2007 ... etc. Apa wae pitakonan, kenapa aku nulis babagan pamrentah Rusia.
    1. 0
      29 Oktober 2015 20:31
      Aku ora setuju yen kabeh sing duwe kuwasa kaya ngono. Sanajan, Putin sadurunge weruh yen dheweke ora nyerah.
      Nanging, dheweke ngilangi oligarki saka kuwasa, nguripake tentara lan angkatan laut, nguatake industri pertahanan, lan mbalekake upah rakyat, sing sadurunge ditundha nganti 15 sasi.
      Kawicaksanan manca lan domestik diganti.
      1. + 11
        29 Oktober 2015 20:58
        Lan aku siap setuju karo sampeyan ing kabeh eseman mung nerangake kanggo kula bodho ing liyane rinci babagan owah-owahan ing privasi domestik, njupuk menyang akun kasunyatan sing pimpinan kita mbenerake jambs dhuwur-profil ing "mode manual"! nglirik
      2. +6
        29 Oktober 2015 21:00
        Dakkandhani sapa kancamu
      3. +5
        30 Oktober 2015 01:35
        Quote: Bison
        Nanging, dheweke ngilangi oligarki saka kuwasa
        Dheweke ora bisa nyingkirake oligarki saka kuwasa, yen mung amarga oligarki iku oligarki mung amarga kekuwatan politik wis musatake ing tangane, lan ora bisa diganti kanthi cara legal.

        Oligarki - (Oligarki Yunani - saka oligos - sawetara lan arche - kekuwatan), rezim sing kekuwatan politik kalebu klompok wong sing sempit (kamus ensiklopedia)

        Sapa sing duwe kekuwatan politik saiki? Putin lan liya-liyane kaya dheweke.
        Apa mayoritas duwe kesempatan kanggo pengaruhe sacara sah ing grup sing dipimpin Putin lan keputusane? Ora, nanging iki minangka oligarki.

        nyegerake tentara lan angkatan laut
        Iki, supaya bisa ngomong, "kebangkitan", wiwit ngetutake asil konflik karo Georgia, Medvedev wiwit nindakake iki (paling ora resmi), lan ora ana alesan kanggo ngomong yen ing wayahe tentara lan angkatan laut wis urip maneh. amarga dheweke durung melu konflik serius.

        Semono uga karo nguatake pertahanan.

        mbalekake upahe wong
        Lan carane dheweke "bali" - apa dheweke nyebar dhuwit? Apa persis sing ditindakake kanggo "bali" gaji?

        Lan Pikalevo? Tumindak Deripaska, sing ana ing Kode Pidana Federasi Rusia, lan paukuman kanggo tumindak kasebut ing wangun "bali pena"?

        Apa babagan data Rosstat ing tunggakan?




        Kawicaksanan manca lan domestik diganti.
        Lan carane dheweke ngganti dheweke?

        Kawicaksanan Yeltsin yaiku privatisasi, daya tarik investasi manca, integrasi menyang ekonomi donya lan nglindhungi kapentingan ibukutha gedhe.
        Apa sing diganti Putin ing ndhuwur - dheweke nambahake komersialisasi obat lan pendidikan, lan, kaya sing dikandhakake Govorukhin, apa dheweke nggawe korupsi beradab normal?
        1. +2
          30 Oktober 2015 01:42
          Kutipan saka Pakdhe Joe
          narik investasi asing

          aja bingung utang karo investasi, rincian cilik iki minangka titik kabeh.
          Ancaman utang perusahaan kita 500 milyar, lan investasi ... :)
          1. +2
            30 Oktober 2015 04:28
            Kutipan saka twviewer
            aja bingung utang karo investasi, rincian cilik iki minangka titik kabeh
            Investasi - (Investition Jerman - saka lat. investio - Aku sugih), investasi ibukutha long-term ing sektor ekonomi ing negara lan luar negeri. Ana investasi finansial (tuku sekuritase) lan nyata (investasi ing industri, pertanian, konstruksi, lsp).

            Strictly ngandika, yen aku duwe free dhuwit aku kudu sijine nang endi wae kanggo nggawe iku bisa, lan sampeyan siyap kanggo nyilih dhuwit ing persentasi sing cocog karo kula, banjur aku bakal menehi kanggo sampeyan.
            Lan kanggo sampeyan bakal dadi silihan, lan kanggo kula utangan sampeyan bakal dadi investasi, preduli apa aku bakal mlebu bagean perusahaan sampeyan utawa ora (ana sing dadi financier).

            utang perusahaan kita 500 milyar lan investasi ... :)
            http://russianinterest.ru/content/doli-inostrannogo-kapitala-v-promyshlennosti-r
            f
            1. +1
              30 Oktober 2015 04:42
              Kutipan saka Pakdhe Joe
              Investasi...

              ora, deleng iki:
              utang perusahaan kita (utang) 500 milyar, lan investasi, strictly ngandika, negatif - amarga metu saka ibukutha. 150 milyar taun iki.

              Nuansa kasebut yaiku investasi minangka investasi ing sektor ekonomi kanggo pangembangan lan penghasilan minangka asil saka pembangunan kasebut. Utangan kasebut bisa dadi konsumen tanpa penghasilan, nanging mbutuhake biaya, minangka asil pangopènan lan degradasi sektor ekonomi sing ora bisa nandur modal.
              1. 0
                30 Oktober 2015 18:48
                Kutipan saka twviewer
                utang perusahaan kita (utang) 500 milyar, lan investasi, strictly ngandika, negatif amarga metu saka ibukutha. 150 milyar taun iki
                Outflow saka ibukutha ora "investasi negatif" (frasa dhewe ora bener), nanging mbatalake banal saka bathi (modal kawangun ing keluwihan wis nandur modhal), kang banjur bisa bali ing wangun investasi, utawa bisa uga ora bali ( paling kamungkinan padha ora bakal bali kanggo sisih paling, wiwit bagean paling menarik saka ekonomi kanggo manca wis akeh nandur modhal dening wong-wong mau).

                Nuansa kasebut yaiku investasi minangka investasi ing sektor ekonomi kanggo pembangunan lan penghasilan minangka asil saka pembangunan kasebut.
                Pangembangan minangka syarat sing dibutuhake kanggo nambah bathi - iki minangka biaya, mula, ing kabeh skema sing dirumusake kanthi bener dening sampeyan, sebutan kasebut isih ora perlu.

                Lan nuansa paling gedhe yaiku ing mburi istilah "investasi manca" sing didhelikake adol kabeh sektor ekonomi (loro perusahaan lan saham) menyang wong manca - adol sing tansah ndadékaké rega sing luwih dhuwur, sing mung migunani kanggo investor. , pemilik, lan pejabat sing ana hubungane karo dheweke.

                Utangan kasebut bisa dadi konsumen tanpa penghasilan, nanging mbutuhake biaya, minangka asil pangopènan lan degradasi sektor ekonomi sing ora bisa nandur modal.
                Lan ana.
                Nanging sing daktulis ora babagan utangan konsumen, nanging babagan salah sawijining sisi kabijakan ekonomi negara sing ditindakake dening Yeltsin / Putin - babagan narik investasi asing menyang ekonomi.
  32. + 13
    29 Oktober 2015 20:10
    Kabijakan luar negeri kita ora cocog karo kabijakan domestik kita.
    1. +3
      30 Oktober 2015 01:45
      Kutipan: v0802r
      Kabijakan luar negeri kita ora cocog karo kabijakan domestik kita.
      Lan apa ora bisa kanggo sampeyan?

      Ngamanake kapentingan gedhe, utamané mentahan-material, ibukutha ing kawicaksanan domestik ora pas karo mesthekake kapentingan gedhe-ukuran, utamané mentahan-material, ibukutha ing kawicaksanan manca?
      1. +3
        30 Oktober 2015 01:52
        Kutipan saka Pakdhe Joe
        Ngamanake kapentingan gedhe, utamané mentahan-material, ibukutha ing kawicaksanan domestik ora pas karo mesthekake kapentingan gedhe-ukuran, utamané mentahan-material, ibukutha ing kawicaksanan manca?

        Aku bakal nambah, lan kepinginan para kapitalis bahan mentah iki kanggo gabung karo elit donya kanthi posisi sing padha, sanajan nglawan (elit donya) bakal :)
  33. + 12
    29 Oktober 2015 20:10
    Lan suwene iki bakal terus? Ya, iki pancen ngrusak sistem peradilan kita. wong bodho
    1. + 14
      29 Oktober 2015 20:17
      Lan ora mung pengadilan. Kabeh kekuwatan kaya ngono.
  34. + 18
    29 Oktober 2015 20:11
    Dibenerake, ketoke, kapercayan Putin ....
  35. + 10
    29 Oktober 2015 20:11
    Masalahe, amarga tukang sepatu wiwit nggawe kue, lan tukang pie wiwit njahit sepatu
  36. +8
    29 Oktober 2015 20:14
    Gangster Petersburg entuk kekuwatan, dheweke bisa nindakake apa wae
    1. +4
      29 Oktober 2015 21:20
      Ora perlu label kutha.
  37. + 20
    29 Oktober 2015 20:14
    Aku bakal ndeleng mripate wong sing padha karo Putin karo Stalin ...
    1. +8
      29 Oktober 2015 20:29
      Dadi ora tanggal 37 (sayange).
    2. +5
      29 Oktober 2015 20:39
      Stalin uga ora langsung weruh cahya! Dheweke dadi ateis, lan expropriator, lan militan, lan tahanan politik. Dheweke dadi kuwasa karo para revolusioner, kayata Nemtsov, Kasparov, Navalny.
      Nanging, kanggo pujian, dheweke bisa kanthi cepet ngerteni apa, ngresiki pamrentahan lan nggawe kahanan ing negara kasebut. Dheweke ora nyolong lan ora ngidini wong liya. Ngatur kanggo nindakake collectivization, industrialisasi, rearmament.
      1. +2
        29 Oktober 2015 23:07
        15 taun minangka momen ing sejarah. Pancen, kanthi pasuryane, (rambute abang lan sombong) ora bisa ditemtokake langsung?
  38. + 15
    29 Oktober 2015 20:15
    STOP GUNUNG. opo
    ANA MUNG ENGE. negatif
    Lan ngapa kaget - ing negara kita, pengkhianat (Gorbachev) diganjar, maling (Serdyukov) diselehake ing posisi sing dibayar banget. Apa hadiah apik kanggo kolom kaping lima. hi
    1. +3
      30 Oktober 2015 03:08
      Kutipan saka: rapid1934
      pengkhianat (Gorbachev) diganjar,

      Dheweke ora kejawab pengkhianat liyane - ebna - mbangun monumen, nelpon perpustakaan (sanajan ora bisa maca)
  39. +7
    29 Oktober 2015 20:16
    Serdyukov saiki nyekel jabatan direktur industri kanggo penerbangan.

    Soko aku dadi wedi kanggo aviation
    1. 0
      29 Oktober 2015 22:14
      Plus! Nanging ana sing bakal bungah yen produksi bangku bakal tekan tingkat sing durung ana sadurunge!.....
  40. + 20
    29 Oktober 2015 20:18
    Kabeh wong wis rembugan, scolded, diwutahake karo slops - apik banget !!! Lan saiki pitakonan iki: apa bab kita-kaya srengenge, i.e. Supreme metu topik??? Utawa di share??? Nyuwun pangapunten, mbok menawi kula rada ketinggalan tren ing situs super-hooray-patriotik kita...
    1. + 20
      29 Oktober 2015 20:24
      turu kanthi swasana ala - dina rampung kaya telek .... ugh ...
      1. +7
        29 Oktober 2015 21:59
        Kutipan: Andrey Yurievich
        turu kanthi swasana ala - dina rampung kaya telek .... ugh ...

        Kayane aku ora manggon ing Rusia. Kaya-kaya kudu ana kabar ing drum ... Nanging kabeh padha, isin. Isin banget yen pemerintah (pemerintah apa wae) ora nggatekake pendapate rakyat, nanging asring lan mung "mudhun ing jiwa."
        P.s. Banjur pitakonan takon: kenapa wong ngombe akeh banget? Ya, sawise kabar kaya ngono, sampeyan bisa dadi pesta sajrone seminggu ....
        1. +5
          29 Oktober 2015 22:15
          lan panguwasa maneh ngidoni, dheweke, Aku nuwun. kencing.... sad
      2. +2
        30 Oktober 2015 03:10
        Quote: Andrey Yurievich
        turu kanthi swasana ala, dina rampung kaya telek .... ugh.

        Sampeyan aran apik.. esuk sore luwih wicaksana - dinaku diwiwiti karo iki.. fie
    2. + 10
      29 Oktober 2015 21:37
      Kutipan saka tissot72
      Kabeh wong wis rembugan, scolded, diwutahake karo slops - apik banget !!! Lan saiki pitakonan iki: apa bab kita-kaya srengenge, i.e. Supreme metu topik??? Utawa di share??? Nyuwun pangapunten, mbok menawi kula rada ketinggalan tren ing situs super-hooray-patriotik kita...

      Dheweke ana ing subyek lan nuduhake. Mulane, saben wong ora wedi nyolong. Lan mung ing iklan Gazprom minangka properti kita. Dadi iki properti Medvedev, Putin lan oligarki liyane.
      1. -2
        30 Oktober 2015 09:19
        Ngendi babagan topik lan babagan nuduhake?
        Konstitusi Federasi Rusia
        Bab 4. Presiden Federasi Rusia
        Artikel 80
        1. Presiden Federasi Rusia minangka kepala negara.
        2. Presiden Federasi Rusia minangka penjamin Konstitusi Federasi Rusia, hak-hak lan kebebasan manungsa lan warga negara.

        Artikel 34. Saben uwong nduweni hak bebas nggunakake kemampuane...
        1. Saben uwong nduweni hak kanggo bebas nggunakake kabisan lan properti kanggo wirausaha lan kegiatan ekonomi liyane sing ora dilarang dening hukum.
  41. +7
    29 Oktober 2015 20:19
    dmi.pris (3) SU Dina iki, 19:54 anyar
    Tumindakmu apik banget ... Wong sing dilindhungi Rusia, kepala toko mebel. ..

    Ora kaya ngono, nanging kepiye carane: "Vladimir Vladimirovich, sampeyan ngrusak awake dhewe ..." lan banjur partai boatswain navigasi pesisir. Kajaba iku, aku bakal langganan tembung apa wae saka partai.
  42. +7
    29 Oktober 2015 20:20
    Padha supaya wedhus menyang Taman, pamit Rostec. Ana sing salah ing negara kerajaan kita, pisanan babagan Lena Skrynnik, saiki Tolya Serdyukov.
  43. + 13
    29 Oktober 2015 20:22
    ya wis! Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak! Bebek m * kuwi ora kudu diidini cedhak karo penerbangan, lan direkture?! Padha moyoki mung manungsa ... Lan padha lolos karo kabeh ... Maling tresna kita ing ngendi wae, lan padha uga diajeni ...
  44. + 15
    29 Oktober 2015 20:24
    Ya, iki pancen ngrugekake gengsi negara lan pemimpine (pemimpin). Lan ngidoni éca ing pasuryan kanggo kita kabeh lan saben individu. Utamane para perwira Angkatan Bersenjata RF. Kanggo ambruk sistem sing bisa ditindakake lan nyuda kemampuan pertahanan Rusia ing wektu-wektu, ora kudu dipasang, nanging tembok. Aku sengaja ora nganggep komponen finansial, nanging mung militer-teknis lan strategis.
    Lan Petersburg pancen ora ana hubungane.
  45. +4
    29 Oktober 2015 20:24
    iku katon kaya iki kepala sabanjuré Rostec, uga, utawa Cut
  46. + 11
    29 Oktober 2015 20:24
    dadi konyol, maneh ngidoni wong. Wiwit dhuwit aturan, aja ngarep-arep kaadilan.
  47. + 13
    29 Oktober 2015 20:28
    Putin duwe rating persetujuan meh 90%. Ing kene dheweke seneng-seneng. "Dheweke duwe cara urip khusus ing kana, - Kita ora ngerti langsung. Sampeyan, sadulur, coba ngajeni dheweke sethithik ..."
    1. +2
      29 Oktober 2015 22:02
      Kutipan saka ARES623
      Putin duwe rating persetujuan meh 90%. Ing kene dheweke seneng-seneng. "Dheweke duwe cara urip khusus ing kana, - Kita ora ngerti langsung. Sampeyan, sadulur, coba ngajeni dheweke sethithik ..."


      Lanjutan saka topik:
      ... Dheweke bisa uga ora tumindak langsung.
      Pos sing dhuwur mau dijupuk lan dikuwasani Serdyuk.
      Ing euforia, kabeh ahli CIA
      Serdyukov bakal nyuda kabeh ing Rostec kanggo x..ru.
      Nanging anak-anaké Felix ora turu.
      Kabeh wis siyap kanggo perang sing ora katon.
      Rencana nyogok marang Serdyuk wis ditemtokake.
      Dheweke kudu njupuk paling sethithik yuta sedina.
      Dadi ing 2016
      Sithik sanksi bakal ngilangi masalah saka kita.

      Ayo hipotesisku dadi edan.
      Nanging topik iki nglarani slimy.
  48. +5
    29 Oktober 2015 20:31
    Apa saiki kita ngenteni rega Su-35 munggah menyang level F-35? wassat
  49. +2
    29 Oktober 2015 20:32
    Kutipan saka nord62
    wah! Klasik iku bener. "Sampeyan ora bisa ngerti Rusia kanthi pikiran sampeyan!"

    Dina iki Rusia makaryakke karo konsep. sedulur
    1. +1
      29 Oktober 2015 21:36
      Lan aku ora mikir iku konsep ...
      1. +7
        29 Oktober 2015 22:17
        Ngapa ora? Serdyukov ora nyerah dhewe, lan mulane ilmuwan bakat iki diangkat kanggo posisi tanggung jawab.
  50. +5
    29 Oktober 2015 20:32
    Dadi sing kuwasa duwe Shoigu liyane. Kang banjur bener reformasi "RosTeH"
  51. +1
    29 Oktober 2015 20:32
    "Ex-Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov nampa posisi anyar ing Rostec nyekeli"...

    Guys, sadurunge nggawe ombak, deleng rekaman artikel lan komentar sawise dibusak ...

    Ya, sawise "mundur" saka jabatan Kementerian Pertahanan, dheweke mung mlebu, dadi IKI dudu kabar ...

    Iki minangka wong saka "kandang", saka ngendi dheweke ora mung mbuwang dheweke ... Yaiku, wong "KITA-Dhewe" !!! Dihormati!!!
  52. +7
    29 Oktober 2015 20:34
    Lho, aku ora ngerti... Pranyata kita kabeh ora ngerti apa-apa ...
    1. +5
      29 Oktober 2015 22:42
      Lan misale jek kabeh wis jelas banget ...
  53. + 11
    29 Oktober 2015 20:35
    Ora ana tambahan -
  54. +1
    29 Oktober 2015 20:36
    Kutipan: Yrsh.2008
    Ora ana tambahan

    ya wis! Lan ora ana sing pribadi ... mung kasunyatan.
  55. +1
    29 Oktober 2015 20:37
    "Piye carane urip?!!!"
    1. +2
      29 Oktober 2015 22:40
      Kutipan saka Moscow
      "Piye carane urip?!!!"

      H.Z.
  56. +9
    29 Oktober 2015 20:39
    "(sawise pengadilan ngakoni kesalahan ing" kelalaian "lan amnesti sakteruse)"

    Lan E. Vasilyeva nganggo jubah nalika metu saka amben! Dheweke lolos saka paukuman dhewe lan malah njaluk pacare metu saka pakunjaran.
    Ketoke, saben wong padha karo hukum, utamane yen dhuwit saben wong dicolong kanthi padha! ngguyu ngguyu ngguyu Pengadilan Rusia kita minangka pengadilan paling manusiawi ing donya! Kanggo pitik sing dicolong amarga keluwen, 5-7 taun, lan milyaran sing dicolong, tamparan sing lembut ing bokong - urip, bayi, lan terus nari! recourse
  57. +6
    29 Oktober 2015 20:41
    Ya, ISIS ngethok nganggo piso, Serdyukov tanpa piso
  58. +3
    29 Oktober 2015 20:41
    Quote: Wolverine
    Apa saiki kita ngenteni rega Su-35 munggah menyang level F-35? wassat


    Saiki kita bakal tuku -35, guess sapa ((
  59. +8
    29 Oktober 2015 20:42
    Inggih, dheweke ora guilty, dheweke ora guilty. Lan sapa sing mutusake, pengadilan mutusake. Pengadilan paling manungsa ing donya. ))))
  60. +1
    29 Oktober 2015 20:42
    murub dheweke saka ngendi wae dhisik banjur dikunjara amarga parasitisme!!!!
  61. + 14
    29 Oktober 2015 20:43
    Pahlawan bali! ngguyu ngguyu ngguyu
  62. +3
    29 Oktober 2015 20:43
    Serdyukov diangkat dadi direktur industri kanggo klompok penerbangan.
    Nyuwun Ora nyuda utawa nambah. Ora ana owah-owahan ing jagad "puncak" ... apa wae DONGENG sing dicritakake.
  63. +1
    29 Oktober 2015 20:44
    Ana episode ing film "TASS wewenang kanggo ngumumake" nalika V. Tikhonov mutters ing atine:
    - Inggih! Ayo, sopo!!!
    Aku pengin nambah dhewe: "akhire tembak dheweke" ...
    Watch saka 3 menit.
    1. +3
      29 Oktober 2015 21:35
      Umumé, mung profesional sing ninggalake kanthi apik ...
      http://vk.com/video2092370_139724389
  64. +4
    29 Oktober 2015 20:44
    Ing wektu sing padha, saham 70 perusahaan pertahanan ditransfer menyang Rostec.
    Apa tegese iki? Dadi Menteri Pertahanan, dheweke lan tim dheweke durung adol kabeh? Apa 70 perusahaan ditinggalake dening sapa wae? Utawa wis kanthong dhasar wis dijahit kabeh wektu iki lan akun dibukak ing perusahaan lepas pantai?!! Sialan, apaan sih?!!
  65. +2
    29 Oktober 2015 20:45
    Kabeh bener, kabeh miturut konsep - Stoolkin - wong Medvedev. Kita uga ora bisa klelep Medvedev - dheweke duwe persetujuan karo Putin. Nanging dheweke ora nyerahake dhewe ...
  66. 0
    29 Oktober 2015 20:49
    Yah? Apa bener? Lan menyang neraka karo ...
  67. + 15
    29 Oktober 2015 20:50
    Mung dheweke ora duwe pesawat sing cukup.
  68. + 12
    29 Oktober 2015 20:50
    Informasi wis katon yen Kremlin ora bisa njawab pitakonan babagan janjian Serdyukov, iki bisnis perusahaan negara Rostec ... Perusahaan kasebut "negara", lan bisnis negara minangka partai! Rating - "apik banget"
  69. +3
    29 Oktober 2015 20:53
    ngidoni kaadilan Rusia lan Rusia minangka kabèh
  70. +2
    29 Oktober 2015 20:53
    Keputusan kasebut jelas salah Putin. Bangku kudu digantung ing wit kanthi panggonan asline. Aku ngerti saka tembung saka perwira ing Siberia - kewan iki mung kasengsem ing obyek saka Departemen Pertahanan cocok kanggo Advertisement duwe bathi. Jancok wong!
  71. +3
    29 Oktober 2015 20:53
    Mula ora perlu ribut-ribut amarga saben wong diolesi karo g sing padha... Apa pancene kudu dikembangake lan diumumake. Lan malah saiki, apa ora ana apa-apa kanggo wong miskin? Ing sawetara kasus, purun ing kuwasa, aja nggawe "shaggy siji" ngguyu, dheweke wis lucu. Mikir babagan apa sing sampeyan lakoni. Kanthi gerakan kasebut, sampeyan mungkasi tumindak sing apik banget sadurunge. Dheweke ora ngerti, dheweke ora ngerti apa sing ditandatangani!!!! Sampeyan kabeh "ing ndhuwur" ngomong atas jenenge wong sing milih sampeyan, lan trump nganggo jenenge. Terus, sapa sing dadi "supir"? Utawa kaya ing anekdot kasebut, aku ora ngerti sapa sing lungguh ing mburi, nanging Yeltsin nyopir.
  72. iki 2015
    +3
    29 Oktober 2015 20:53
    Wektu iki, femida sing ora adil ditindhes ing mripate. Lan umume, luwih becik dadi Serdyukov utawa Taburetkin. Kaya sing diarani wong-wong mau. Iku kabeh sedih.
  73. +6
    29 Oktober 2015 20:54
    Ayo kula nyoba kanggo guess kaping telu ngendi Vasilyeva bakal bisa. ngguyu
  74. +5
    29 Oktober 2015 20:54
    Kaya sing dakmangerteni, sapa sing ngangkat Serdyukov dadi Menteri Pertahanan uga kudu mangsuli. Inggih, paling ora teguran karo cathetan.))) Utawa aku salah?
  75. +4
    29 Oktober 2015 20:55
    tembak dheweke utawa apa?
    1. +3
      29 Oktober 2015 22:47
      Kutipan saka: plahish_alex
      tembak dheweke utawa apa?
  76. +1
    29 Oktober 2015 20:56
    Oh, aku bakal nyoba dhewe ing peran "pengacara setan." Aku ngenteni minus, wah, bisa dingerteni ... Oke, ayo miwiti. Aku miwiti "contrabass" ing Serdyukov lan rampung ing sangisore dheweke, bodho amarga dawa layanan (aku nganggo tali bahu sadurunge dheweke, warna sing beda). Minangka antics karo Vasilyeva, aku ora ngerti, aku mesthi ora nyekel lilin. Critane peteng. Unit ing siaga tempur pancet ing dheweke rearmed. Lan apik banget.
    1. +5
      29 Oktober 2015 21:04
      Kutipan: Gouging
      Oh, aku bakal nyoba dhewe ing peran "pengacara setan." Aku ngenteni minus, wah, bisa dingerteni ... Oke, ayo miwiti. Aku miwiti "contrabass" ing Serdyukov lan rampung ing sangisore dheweke, bodho amarga dawa layanan (aku nganggo tali bahu sadurunge dheweke, warna sing beda). Minangka antics karo Vasilyeva, aku ora ngerti, aku mesthi ora nyekel lilin. Critane peteng. Unit ing siaga tempur pancet ing dheweke rearmed. Lan apik banget.

      Ora, uga, bisa uga, mung apa sing dingerteni masarakat yaiku carane dheweke ngrampungake Vasilyeva.)))
      Apa aku ora tuku cincin lan gelang, sepatu lan jaket ... pum, pum. lol
    2. +3
      29 Oktober 2015 21:06
      Kutipan: Gouging
      Unit ing siaga tempur pancet ing dheweke rearmed. Lan apik banget.

      Aku ora ngerti ... armada mung mati ing dheweke. Lan carane akeh takdir wis kleru! Kita wis ora rearned apa-apa. Aku ora minus, amarga yen sampeyan sok dong mirsani soko positif, banjur uga ... apik.
    3. +1
      29 Oktober 2015 21:32
      Banjur sampeyan ngerti yen ana sing salah, kanthi kesalahan sing katon ing wong, dheweke milih kanca-kanca ing posisi kasebut ... Kita mesthi ora ngerti apa-apa, lan ora mungkin kita bakal nemokake alasane. Umumé, ing awak sampeyan ngrasakake kahanan kaya mangkene: Aku ngadeg ing aspal nganggo ski, utawa ski ora bisa digunakake, utawa aku edan ...
  77. olf
    +2
    29 Oktober 2015 20:58
    Wong ngomong iku bener, IT ora klelep.
  78. +2
    29 Oktober 2015 20:58
    Sapa sing nandhatangani pesenan? Affora!
  79. +4
    29 Oktober 2015 21:00
    Gusti mberkahi! Yen ora, aku ora turu ing wayah wengi. Personil sing terkenal, sing bisa mbela disertasi doktoral tanpa gangguan saka produksi, ilang!
  80. +5
    29 Oktober 2015 21:03
    PDB uga "uga rampung", dheweke ngerti yen dheweke mung bisa nindakake iki ing puncak rating.))) lan ngidini. Inggih, rating bakal mudhun 10 persen. Dheweke isih duwe 80. Aku ora nyana saka dheweke.
  81. +1
    29 Oktober 2015 21:06
    Ajaib ing sieve, lan iku kabeh.
    Ora ana cara sing luwih apik kanggo ngomong - pigura mutusake ...
  82. +2
    29 Oktober 2015 21:06
    Siji checkmate...!!!!!
  83. Komentar wis dibusak.
  84. +4
    29 Oktober 2015 21:12
    direktur klaster penerbangan.

    Nah, saiki penerbangan Rusia bisa..... diputar
  85. +4
    29 Oktober 2015 21:12
    Ternyata Serdyukov saiki dadi direktur industri penerbangan.
    Ing Rostec padha ngerti sing padha ngrekrut lan kanggo posisi apa, pitakonan kok. nglirik ngguyu
    Kita ngomong babagan koordinasi karya kepemilikan kayata KRET (produsen peralatan radio-elektronik), United Engine Corporation (UEC), Technodinamika (produsen komponen pesawat) lan Helikopter Rusia (produsen helikopter), ujare interlocutor Vedomosti ing Rostec. . Tugas Serdyukov bakal kalebu hubungane karo perusahaan negara dhewe; kaputusan iki minangka bagéan saka reformasi struktural ing Rostec, ing ngendi posisi direktur industri dienalake. Sadurunge, posisi iki dianakake dening mantan Presiden UAC Alexey Fedorov, sing bakal tetep kerja ing sistem Rostec ing dewan direksi kepemilikan khusus.

    Telu saka papat kepemilikan sing diselehake ing sangisore pimpinan Serdyukov kalebu sing paling gedhe lan paling nguntungake, saben duwe bathi luwih saka 100 milyar rubel. Mangkono, ing pungkasan 2014, revenue miturut IFRS saka Helikopter Rusia gunggungipun 169,8 milyar rubles, UEC - 199,97 milyar rubles, Technodinamika - 16,64 milyar rubles. Pendapatan KRET kanggo taun kepungkur miturut RAS berjumlah 105 milyar rubel.

    Bebarengan, papat kepemilikan iki ngasilake setengah saka total revenue Rostec Corporation, sing ing 2014 udakara 1 triliun rubel (964,5 milyar rubel).
    apik
  86. Komentar wis dibusak.
  87. 0
    29 Oktober 2015 21:14
    Lan Vasiliev lan kanca-kanca ing kono uga? merde ora tenggelam...
  88. +6
    29 Oktober 2015 21:14
    Miturut cara, rating 90% dhuwur banget kanggo Vova. Mutusake kanggo setengah? wong bodho
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      29 Oktober 2015 21:42
      Miturut cara, rating 90% dhuwur banget kanggo Vova. Mutusake kanggo setengah?
      Sampeyan ora perlu kuwatir babagan rating. Mangkene apa sing dikandhakake Peskov babagan janjian Serdyukov:
      Moscow. 29 Oktober. INTERFAX.RU - Masalah milih mantan Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov kanggo kerja ing perusahaan negara Rostec ora ana ing kompetensi Kremlin, ujare sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov.

      "Aku ora bisa konfirmasi. Aku ora bisa kanggo Rostec, iku perusahaan negara, "ujare marang wartawan, menehi komentar babagan informasi sing cocog.

      Peskov nerangake yen Rostec minangka struktur kapisah sing ora kalebu administrasi presiden lan Kremlin.
  89. +3
    29 Oktober 2015 21:19
    Aku siap kanggo njupuk kabeh beban saka posisi kaya Malyuta Skuratov, aku durung diwasa kanggo Lavrenty Pavlovich, iku tega ...
  90. +5
    29 Oktober 2015 21:21
    Sapa sing ngomong yen Putin iku duweke kita?
  91. +2
    29 Oktober 2015 21:21
    Ing perjalanan kerja aku ngrungokake Solovyov. Dheweke ana ing radio ana saka Selasa nganti Kamis ... Sayange kabar iki metu sore iki. Iku menarik banget kanggo ngerti reaksi saka Solovyov sing prinsip. Apa sing bakal ditindakake saiki ngomong babagan GDP.
    1. +1
      29 Oktober 2015 23:50
      Kutipan saka: Sergant1.1
      Sayange yen kabar iki metu sore iki. Iku menarik banget kanggo ngerti reaksi saka Solovyov prinsip. Apa sing bakal dikandhakake saiki babagan PDB.

      Nanging dheweke ora bakal ngomong apa-apa, dheweke bakal nyanyi kaya nightingale, "kabeh apik, marquise ayu ..." eseman
  92. +5
    29 Oktober 2015 21:21
    Blat, ing ndhuwur Komisariat Rakyat...

    “Kowe bakal mbayangno
    Kanggo salib utawa menyang kutha,
    Lha kok kowe ora bisa nyenengna wong sing ditresnani!”
    /Griboyedov/

    Kvachkov, Khabarov, Budanov padha dipenjara mung ing basis saka anggepan.
    Lan ing kene kanggo kejahatan serius - alesan lan janjian anyar kanggo "aces"!
    Ensign Zakutailo, kanggo owah-owahan cilik, lungguh ing wektu kepungkur ...

    Rostec caretaker urgent kudu cepet-cepet munggah, bend liwat lan menehi wewenang mesin pindho, bebarengan karo Vasilyeva, ing kothak katon apik.
  93. +1
    29 Oktober 2015 21:24
    ora, yen dheweke pantes ... uga, supaya padha nerangake, utawa malah ngapusi lan nyalahke wong.
  94. 3vs
    +1
    29 Oktober 2015 21:24
    Lha berarti anak didik enggal nyusul...
  95. +2
    29 Oktober 2015 21:24
    Maling iki kudu mung siji posisi - gruel slurper ing pakunjaran.Ing kene Putin, karo kabeh hormat kanggo wong, ngambong maling ing bokong.
  96. +2
    29 Oktober 2015 21:24
    Iku perlu kanggo ngirim menyang Rusnano ...
  97. +4
    29 Oktober 2015 21:25
    Ngakak!!! Mungkin cukup kanggo nguji kesabaran Rusia karo dominasi pejabat bodho St. - utawa iki carane Putin mangertos slogan - kita ora nyerah - i.e. St Petersburg sampah!!!!
  98. +3
    29 Oktober 2015 21:25
    WONG!!! Iku wektu kanggo miwiti nglumpukake teken kanggo Adoption saka artikel ing KUHP Federasi Rusia babagan paukuman pati kanggo maling birokrasi lan penyitaan properti saka birokrat lan sederek saka bojo, anak, bapak lan ibu. am
  99. +1
    29 Oktober 2015 21:26
    Kutipan saka rubidi
    Miturut cara, rating 90% dhuwur banget kanggo Vova. Mutusake kanggo setengah?

    Ya, kanthi latar mburi pamboman sukses ing Suriah, rating dheweke ora bakal mudhun. Dheweke ngerti carane narik minat rakyat lan mimpin dheweke ...
  100. 0
    29 Oktober 2015 21:26
    Katon kaya nglangi ing blumbang ... pisanan munggah menyang meja bedside kanggo mlumpat, lan menarik banyu ing rosnate munggah utawa mili metu. Wektu bakal ngandhani apa asile.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"