Review militèr

Pilot saka MiG-31 tabrakan ing Kamchatka kasil dievakuasi dening rescuers

92
MiG-31 Rusia ilang saka radar ana, 150 km saka desa Klyuchi ing Kamchatka, laporan RIA News karo referensi kanggo Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia.

Pilot saka MiG-31 tabrakan ing Kamchatka kasil dievakuasi dening rescuers


"Ing jam 18.38 ing Moskow dina Jumuah, tandha saka pesawat MiG-31 saka Distrik Militer Wétan ilang kanthi cara nampilake radar. Pesawat kasebut bali menyang pangkalan udara ing Wilayah Kamchatka sawise penerbangan latihan sing dijadwalake, "ujare pratelan kasebut.

Penerbangan kasebut ditindakake ing kahanan cuaca sing angel.

Patroli Il-38 dikirim kanggo nggoleki pesawat kasebut, "kang kru nemokake pilot, kanopi parasut lan geni sinyal nggunakake suar radio darurat sing bisa digunakake."

"Loro pilot jet tempur MiG-31 sing nabrak ing Wilayah Kamchatka kasil dievakuasi menyang lapangan terbang Yelizovo kanthi layanan telusuran lan nylametake Distrik Militer Wétan, sing teka ing lokasi pendaratan pilot sanalika cuaca apik ing. area pencarian"
ngandika ing release saka agensi.

Miturut layanan pers, "sawise pemeriksaan awal, para dokter nyimpulake yen ora ana sing ngancam nyawa para pilot."
Foto sing digunakake:
Warta RIA. Pavel Lisitsyn
92 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Koshak
    Koshak 31 Oktober 2015 11:19
    + 46
    Matur nuwun Gusti lan para penyelamat. Kabeh apik sing pungkasane apik. Lan panyebab kacilakan kasebut sekunder.
    1. AVG
      AVG 31 Oktober 2015 11:22
      + 33
      Wis suwe ora seneng iki. Gusti mberkahi kowé! apik
      1. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 31 Oktober 2015 11:43
        + 35
        Pilot saka MiG-31 tabrakan ing Kamchatka kasil dievakuasi dening rescuers
        Lan aku pengin ngelingi wong-wong sing ngrancang lan nggawe sistem ejeksi, sing ngidini pilot bisa lolos saka pesawat sing cepet kaya cepet 31
        1. iLiitisitch
          iLiitisitch 31 Oktober 2015 12:04
          +9
          Dheweke wis tuwa, migarik, sanajan CAC makarya! Desainer - limang poin. Kita ngenteni, ngenteni interceptor MIG anyar, sanajan ana pelacur AS. Bakal mabur enggal. Dheweke ora duwe proyek kaya ngono.
          1. kuna
            kuna 31 Oktober 2015 15:51
            +6
            Kutipan saka iliitchitch
            Dheweke wis tuwa, migarik, sanajan CAC makarya!


            Ing beyo saka "lawas" .. Aku ora setuju prajurit Aku bakal mbenerake .. dadi tepat, sistem (kaya layanan) diarani SAPS
            1. iLiitisitch
              iLiitisitch 31 Oktober 2015 21:38
              +2
              Iki aku "kosmis", ujare SAS. Wangsulan: Bab ingkang utama sing makarya, CAC utawa SASC, ora Matter. Ing kacepetan sing lanang mabur, ora ana trifles. 45 lagi ing dalan, padha bisik-bisik marang aku.
        2. AlNikolaich
          AlNikolaich 31 Oktober 2015 21:55
          +2
          Kutipan: Observer2014
          Pilot saka MiG-31 tabrakan ing Kamchatka kasil dievakuasi dening rescuers
          Lan aku pengin ngelingi wong-wong sing ngrancang lan nggawe sistem ejeksi, sing ngidini pilot bisa lolos saka pesawat sing cepet kaya cepet 31

          Guy Severin lan desainer marang kang biro thanks! Wong bisa! Pira urip pilot
          disimpen...
    2. wilayah
      wilayah 31 Oktober 2015 11:30
      +9
      Kutipan saka Koshak
      Lan penyebab kacilakan kasebut sekunder

      Utamane, sampeyan ora kudu ngenteni kacilakan, lan pilot bakal sehat lan sabar.
    3. kuna
      kuna 31 Oktober 2015 11:34
      + 10
      Kutipan saka Koshak
      Matur nuwun Gusti lan para penyelamat. Kabeh apik sing pungkasane apik. Lan panyebab kacilakan kasebut sekunder.


      Aku ndhukung kanthi lengkap!+! Kru urip.. lan iki sing paling penting! ombenan

      Nanging .. minggu ends .. ora ale .. mung nonton warta ing 24 .. ilang saka komunikasi 20 menit sawise lepas landas saka pesawat A-321 saka Sharm El Sheikh kanggo St.
      Pesawat kasebut kagungane maskapai "Kogalymavia"

      Lan saiki aku maca TASS - pesawat tabrakan, ana 217 penumpang lan 7 kru.
      Bener, papan kasebut dituduhake kanthi beda .... wong Arab ujar manawa ing endi wae ing wilayah Sinai ... liyane (utamane Reuters) sing ana ing wilayah Siprus Larnikia lan malah kru bisa sesambungan karo wong Turki.

      Aku malah ora ngerti apa saiki lan ... nulis soko ... sawise kabeh, durung ana "panggonan resmi" lan statements resmi! recourse
      1. Masya Masya
        Masya Masya 31 Oktober 2015 11:49
        +5
        "Kepala lembaga keamanan transportasi udara Mesir, Ayman al-Mukaddan, ujar manawa pesawat perusahaan Kogalymavia utuh lan terus mabur liwat Turki" RT, nanging ana laporan sing bertentangan ...
      2. gg.na
        gg.na 31 Oktober 2015 12:53
        0
        Aja gupuh kuno! Kabeh iku nggoleki karo pesawat ketemu!
        1. kuna
          kuna 31 Oktober 2015 15:52
          +5
          Kutipan saka gg.na
          Aja gupuh kuno


          Lan ngendi sampeyan pengin ndeleng.. gupuh? Nyuwun Salajengipun, saka standar etika .. Aku ora bakal terus prajurit
    4. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 31 Oktober 2015 11:35
      +5
      Kita ora duwe wektu kanggo bungah-bungah kanggo pilot Mig31, minangka kabar ala kanggo pesawat penumpang Rusia Mesir-Peter, kampanye 200 jiwa. recourse nangis
      1. Vitaly Anisimov
        Vitaly Anisimov 31 Oktober 2015 11:38
        +2
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Kita ora duwe wektu kanggo bungah-bungah kanggo pilot Mig31, minangka kabar ala kanggo pesawat penumpang Rusia Mesir-Peter, kampanye 200 jiwa. recourse nangis

        Kabar kasebut sumunar, nanging apa lan kepiye durung dingerteni ...
        1. sabakina
          sabakina 31 Oktober 2015 11:52
          +3
          Apa guess, kita tindak menyang flyradar lan katon. Aku nyoba, aku ora ngerti. carane nggoleki ...
          1. kuna
            kuna 31 Oktober 2015 12:22
            +7
            Kutipan saka: sabakina
            Aku nyoba, aku ora ngerti. carane nggoleki ...


            Sampeyan mesthi kudu ngerti "kode penerbangan", utamane sing abjad, wektu budhal lan rute penerbangan.. banjur kanthi metode "pok ilmiah" sampeyan bisa nemokake kanthi "calm pad".
            Lan supaya .. jinis pesawat lan "kode penerbangan" .. lan punika .. ing tampilan lengkap ... (yen ana sinyal saka transpoder)! ombenan
        2. Koshak
          Koshak 31 Oktober 2015 12:25
          +2
          Quote: MIKHAN
          Kutipan: Nevsky_ZU
          Kita ora duwe wektu kanggo bungah-bungah kanggo pilot Mig31, minangka kabar ala kanggo pesawat penumpang Rusia Mesir-Peter, kampanye 200 jiwa. recourse nangis

          Kabar kasebut sumunar, nanging apa lan kepiye durung dingerteni ...

          Wis ketemu.
          "Media: reruntuhan pesawat penumpang Rusia sing ilang saka radar ditemokake ing Mesir"
          http://topwar.ru/85434-smi-oblomki-propavshego-s-radarov-rossiyskogo-passazhirsk
          ogo-samoleta-obnaruzheny-v-egipte.html
      2. wilayah
        wilayah 31 Oktober 2015 12:08
        +2
        Kutipan: Nevsky_ZU
        kaya kabar ala kanggo pesawat penumpang Rusia Mesir-Peter, kaya 200 jiwa

        Lan sampeyan maca babagan iki ing sensor, ora ana tembung.
        1. weksha50
          weksha50 31 Oktober 2015 12:24
          +2
          Kutipan saka Regin
          Lan sampeyan maca babagan ing sensor, Aku ora duwe tembung.



          Nemu informan sing biso dipercoyo... Uh...
          1. wilayah
            wilayah 31 Oktober 2015 18:11
            +2
            Kutipan saka: veksha50
            Nemu informan sing biso dipercoyo... Uh...

            Maca komentar, ana siji kewan ing dalan
    5. Dmitry Toderese
      Dmitry Toderese 31 Oktober 2015 11:40
      +2
      Kutipan saka Koshak
      Matur nuwun Gusti lan para penyelamat. Kabeh apik sing pungkasane apik. Lan panyebab kacilakan kasebut sekunder.


      Ingkang utama yaiku wong urip, lan potongan wesi, yen perlu, bisa digawe maneh. Nanging sampeyan ora bisa nggawa wong bali.
    6. beitar
      beitar 31 Oktober 2015 11:43
      + 13
      Sawetara dina kepungkur, pesen babagan kacilakan F-18 Amerika diterbitake ing kene. Lan carane akeh komentar bungah ing gaya "siji kurang" ing forum. Dina iki aku sengaja menek forum Inggris lan Ibrani lan ora nemu reaksi seneng bilai MIG-31 ing samubarang mau. Rasakna bedane.
      1. figwam
        figwam 31 Oktober 2015 11:51
        + 10
        babagan kacilakan MIG-31.

        Kacilakan penerbangan minangka kacilakan sing nyebabake korban jiwa.
        Kacilakan penerbangan, ora ana korban jiwa.
        Ing kasus iki, ana kacilakan penerbangan.
        1. Alexander 1959
          Alexander 1959 31 Oktober 2015 21:58
          +1
          Tambah yen ana kacilakan, pesawat kasebut ora bisa dibalekake maneh. Ana uga risak nalika sampeyan bisa mulihake pesawat. Nanging, saiki sawetara klasifikasi liyane.
      2. sabakina
        sabakina 31 Oktober 2015 11:58
        +7
        beitar, Aku ngerti bewilderment Panjenengan, nanging ngomong kula, wis nyoba kanggo nyelehake dhewe ing panggonan kita, kang diubengi dening pangkalan NATO? Sapa sing ngancam sapa? Apa serigala sing dikubengi panji abang simpati karo pemburu sing ora sengaja nembak sikile?
        1. beitar
          beitar 31 Oktober 2015 12:06
          +1
          Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe. Nanging Amerika pancen ora peduli karo gething sampeyan, lan gething sampeyan iki ngrusak sampeyan ing wiwitan. Pira Iran minangka mungsuh kita, lan sampah penerbangan tiba ing kono, lan aku durung nate krungu "kurang siji." Luwih gampang sampeyan sengit marang Amerika sing adoh tinimbang mulihake tatanan ing negara sampeyan, nggawe obat normal, panti jompo. , dalan, pengadilan sing jujur ​​lan liya-liyane. Nanging kenapa? Luwih gampang sengit marang wong kulon..
          1. Komentar wis dibusak.
          2. weksha50
            weksha50 31 Oktober 2015 12:39
            + 21
            Kutipan saka beitar
            Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe.



            Iki minangka akibat saka gething sing ditimbulake dening gething marang kita ...

            Sampeyan dhewe, Rusian-speaking, lan lair ing USSR utawa Rusia, njawab kanthi jujur, ing tingkat saben dinten - apa sampeyan kerep ketemu gething saka warga Rusia biasa kanggo Amerika Serikat utawa kanggo Israel padha ??? Jujur wae, wangsulana pitakon iki kanggo sampeyan dhewe ... Kebencian iki mung muncul nalika kita dianggep ora adil lan misanthropicly ...

            Sampeyan lan warga VO ing kene asring nggawe alesan lan mbenerake tumindak agresif Israel kanthi ujar manawa sampeyan ora bakal ngidini sapa-sapa nandhang pasuryan sampeyan ... Terus kenapa kudu sabar nandhang pukulan sing ditindakake ???

            Uga wangsulana kanthi jujur ​​- apa KITA sing ngubengi AS lan negara NATO kanthi pangkalan militer lan nambah kahanan ???

            Utawa carane ngerti sanksi ekonomi sing ditindakake marang kita sing nglanggar Piagam WTO???

            Lan liyane, lan liyane, lan liyane ...

            Ora perlu dadi wong munafik lan wong munafik...
            1. beitar
              beitar 31 Oktober 2015 12:55
              -9
              Aku mangsuli kanthi jujur ​​minangka wong sing nemoni Rusia nalika kerja: gething kanggo Amerika kuwat banget. Israel dianggep tenang. Aku nemokke gething Israel lan anti-Semitism mung ing VO. Aku bakal pitutur marang kowe carane wong ing Amerika nambani Rusia (Aku lunga ana 2 kaping taun) nganti pungkasan taun padha indifferent. Sawise acara sing kondhang taun kepungkur, dheweke duwe sikap negatif
              1. Lt. angkatan udara cadangan
                Lt. angkatan udara cadangan 31 Oktober 2015 13:36
                + 11
                Kutipan saka beitar
                Aku mangsuli kanthi jujur ​​minangka wong sing nemoni Rusia nalika kerja: gething kanggo Amerika kuwat banget. Israel dianggep tenang. Aku nemokke gething Israel lan anti-Semitism mung ing VO. Aku bakal pitutur marang kowe carane wong ing Amerika nambani Rusia (Aku lunga ana 2 kaping taun) nganti pungkasan taun padha indifferent. Sawise acara sing kondhang taun kepungkur, dheweke duwe sikap negatif

                Lan Rusia ora perlu nyipta apa-apa kanggo menehi rasa sengit marang Amerika. Cukup kanggo nuduhake warta lan artikel Amerika saben dina sing ngomong babagan Rusia, sampeyan uga bisa nerbitake komentar dening penutur Amerika lan Inggris menyang tumpukan. Banjur sampeyan bakal ngerti saka ngendi nesu ing Rusia. Wis pirang-pirang taun saiki, aku wis maca artikel manca sadurunge Ukraina, saben dinane ana ing negara kita ing media donya sing sapa wae bakal sengit ing kene.
                Waca: Yahoo, Business Insider, Washington Post, lsp. lan liya-liyane.
              2. weksha50
                weksha50 31 Oktober 2015 14:25
                + 12
                Kutipan saka beitar
                Aku mangsuli kanthi jujur ​​minangka wong sing nemoni wong Rusia nalika kerja: gething kanggo amerika kuwat banget.


                Ing tingkat kluwarga, ora ana kaya ngono ... Yen sampeyan nemokake rolas wong Rusia sing kerja, iki durung dadi conto luwih saka 140 yuta wong ...

                Paling apik, Amerika Serikat mung ora peduli karo iki ...

                Nanging kasunyatan manawa Amerika wiwit duwe perasaan negatif marang kita yaiku karya media ...

                Nanging sampeyan, khusus, sing nganggo basa Rusia, isih nyoba nglindhungi Amerika Serikat lan paling ora bisa nyinggung Rusia ... Kepiye Rusia kanthi pribadi minangka negara lan rakyate ngganggu sampeyan ???

                Lan apa gunane Amerika Serikat kanggo sampeyan yen sampeyan cepet-cepet nglindhungi dheweke nganggo dada ???

                Ya, lan karo anti-Semitisme ing VO, kabeh ora kaya sing sampeyan ucapake ... Sapa sing ora sopan lan ngliwati wates bakal ilang saka VO, lan sampeyan ndeleng dhewe ...

                Lan kasunyatan manawa dheweke nyabrang tapel wates yaiku salahe anggota forum provokatif, warga Israel ...

                Sepisan maneh aku ujar - ora perlu munafik, deleng kabeh sumpah iki lan analisa ...

                PS Ing antarane sampeyan, uga cukup akeh wong sing ora bisa nonton basa ...
                1. Komentar wis dibusak.
              3. Prajurit Hamilton
                Prajurit Hamilton 31 Oktober 2015 19:39
                +2
                Apa sampeyan wong Israel padha tugas ing kene? Kita uga nganggep sampeyan ora peduli nganti taun kepungkur, lan saiki, "Sawise acara-acara sing kondhang ing taun kepungkur," kayane wong-wong sing ngandhani bebener babagan sampeyan. Sampeyan, priyayi saka Israel, teka ing kene kanggo nyebut "Fi" sampeyan? Inggih, kaya .. kaya .. ngunjungi ... Aku bisa pitutur marang kowe kanthi jaminan 100% yen sampeyan duwe situs basa Rusia kaya VO ing Tanah Prajanjian, banjur aku ora bakal ndhaftar ing, kanggo sing , kanggo pirembagan bab carane sampeyan dianggep ing donya, sanajan donya uga kaya. Iku menarik kanggo kula kanggo pirembagan bab negara kang aku setya, ing bunder dhewe, lan ora karo gosip kesasar.
                PS
                Wong nggodhok turnips. Ambune lobak sing digodhog nyebar ing plataran.
                Krungu thothok-thothok lawang. Mbukak - babi teka kanggo ngrampungake karo kesehatan.
                Wong lanang mutusake kanggo nambani dheweke karo turnips ing rasa syukur. Aku nyelehake babi ing meja, lan dheweke nyelehake sikile ing meja ......
              4. Lawas Lawas
                Lawas Lawas 31 Oktober 2015 23:37
                0
                Aku bakal pitutur marang kowe carane wong ing Amerika nambani Rusia (Aku lunga ana 2 kaping taun) nganti pungkasan taun padha indifferent.

                Brzezinski, Power, Condoleezza Rice lan liya-liyane, bebarengan karo setengah wong Amerika, ngempet banter.
            2. Lawas Lawas
              Lawas Lawas 31 Oktober 2015 23:26
              +2
              veksha50 (1) SU Dina iki, 12:39 ↑

              Kutipan saka beitar
              Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe.



              Iki minangka akibat saka gething sing ditimbulake dening gething marang kita ...

              Sampeyan dhewe, Rusian-speaking, lan lair ing USSR utawa Rusia, njawab kanthi jujur, ing tingkat saben dinten - apa sampeyan kerep ketemu gething saka warga Rusia biasa kanggo Amerika Serikat utawa kanggo Israel padha ??? Jujur wae, wangsulana pitakon iki kanggo sampeyan dhewe ... Kebencian iki mung muncul nalika kita dianggep ora adil lan misanthropicly ...

              Sampeyan lan warga VO ing kene asring nggawe alesan lan mbenerake tumindak agresif Israel kanthi ujar manawa sampeyan ora bakal ngidini sapa-sapa nandhang pasuryan sampeyan ... Terus kenapa kudu sabar nandhang pukulan sing ditindakake ???

              Uga wangsulana kanthi jujur ​​- apa KITA sing ngubengi AS lan negara NATO kanthi pangkalan militer lan nambah kahanan ???
              Utawa carane ngerti sanksi ekonomi sing ditindakake marang kita sing nglanggar Piagam WTO???
              Lan liyane, lan liyane, lan liyane ...

              Anti-Semit dudu wong sing ora seneng karo wong Yahudi, nanging wong sing ora seneng karo wong Yahudi. — Joe Sobran
          3. rubin6286
            rubin6286 31 Oktober 2015 12:44
            +4
            Yen Rusia pancen ala, kenapa sampeyan pindhah menyang situs Rusia "VO", komunikasi luwih apik karo kanca manca. Sampeyan ora perlu mulang kita urip. Elingi Vysotsky:

            "Lan aja kuwatir babagan cara urip kita,
            Awake dhewe ngerti endi sing duwe apa.
            Dadi Komite Pusat kita nulis ing surat terbuka.
            Kita sarujuk kanthi lengkap."

            (Serat saka buruh pabrik Tambov marang pamaréntah Republik Rakyat Tiongkok).
            1. beitar
              beitar 31 Oktober 2015 12:56
              -7
              Dadi Vysotsky sing ngolok-olok psikologi Soviet, apa sampeyan ora ngerti?
              1. rubin6286
                rubin6286 31 Oktober 2015 17:54
                +2
                Kita, kanthi historis, ora bisa duwe psikologi sing beda lan kanca paling apik ing Rusia yaiku tentara lan angkatan laut.
              2. Lawas Lawas
                Lawas Lawas 31 Oktober 2015 23:49
                +1
                Vysotsky dipoyoki psikologi Soviet

                Napa psikologi "Soviet" luwih elek utawa luwih apik tinimbang "Yahudi"?
                Utawa apa "Yahudi" ngenyek wong Yahudi, nalika "Sovdepovskaya" menehi inspirasi kanggo wong-wong sing lair ing USSR kanggo prestasi liberal anyar?
          4. Lt. angkatan udara cadangan
            Lt. angkatan udara cadangan 31 Oktober 2015 13:39
            +5
            Kutipan saka beitar
            Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe. Nanging Amerika pancen ora peduli karo gething sampeyan, lan gething sampeyan iki ngrusak sampeyan ing wiwitan. Pira Iran minangka mungsuh kita, lan sampah penerbangan tiba ing kono, lan aku durung nate krungu "kurang siji." Luwih gampang sampeyan sengit marang Amerika sing adoh tinimbang mulihake tatanan ing negara sampeyan, nggawe obat normal, panti jompo. , dalan, pengadilan sing jujur ​​lan liya-liyane. Nanging kenapa? Luwih gampang sengit marang wong kulon..

            Sampeyan ngerti apa, aku dhewe nyoba komunikasi ing forum Amerika sing darmabakti kanggo senjata, aku nulis pesen sing ora bias, dheweke langsung takon apa sampeyan Rusia? Pira Putin mbayar sampeyan?
          5. figwam
            figwam 31 Oktober 2015 14:05
            +7
            Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe.

            Ya, wong-wong Rusia sing jahat kuwi jahat banget nganti ora tau ngetokké perang donya, ora kaya wong-wong Kulon sing apik, wong-wong Rusia ora tau matèni utawa ngobong mayuta-yuta wong ing kamp konsentrasi, nalika nggawe sabun lan tas tangan saka wong, ora kaya wong Kulon sing apik, Rusia ora nindakake bom karpet ing kutha-kutha, ora kaya kulon apik, Rusia ora nyelehake bom nuklir ing kutha-kutha sing tentrem, ora kaya kulon apik.
            We manggon lan ngenteni West apik maneh teka munggah karo anyar, crita apik marang kita karo puluhan yuta korban, nanging kita tetep mesiu garing.
            1. beitar
              beitar 31 Oktober 2015 15:55
              -14
              Quote: figwam
              Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe.

              Ya, wong-wong Rusia sing jahat kuwi jahat banget nganti ora tau ngetokké perang donya, ora kaya wong-wong Kulon sing apik, wong-wong Rusia ora tau matèni utawa ngobong mayuta-yuta wong ing kamp konsentrasi, nalika nggawe sabun lan tas tangan saka wong, ora kaya wong Kulon sing apik, Rusia ora nindakake bom karpet ing kutha-kutha, ora kaya kulon apik, Rusia ora nyelehake bom nuklir ing kutha-kutha sing tentrem, ora kaya kulon apik.
              We manggon lan ngenteni West apik maneh teka munggah karo anyar, crita apik marang kita karo puluhan yuta korban, nanging kita tetep mesiu garing.



              1) Nuwun sewu mas, nanging sampeyan lali bab. Hitler lan Stalin miwiti Perang Donya II, nyerang Polandia saka 2 sisi
              2) kamp konsentrasi makarya ing ukuran ora kurang ing USSR, prabédan iku Jerman uga digunakake kamar gas, lan ing Gulag wong mati "mung" saka keluwen lan overwork. Sebagéyan kulawargaku tiwas ing Holocaust, lan bagéan ing kamp konsentrasi Stalinis. Aku sengit marang Hitler lan Stalin sing padha.
              3) bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ndadekake bisa mungkasi perang kanthi cepet. Sajrone bom kasebut, 200 wong Jepang tiwas. Manawi paprangan wau lajêng katindakakên, sarta Amerika tuwin sekutunipun sami ndharat ing Jêpan kanthi pamboman tuwin paprangan ing margi, lajêng kathah ingkang tiwas ing Jêpan.
              1. Dali
                Dali 31 Oktober 2015 17:36
                +6
                Kutipan saka beitar
                2) kamp konsentrasi makarya ing ukuran ora kurang ing USSR, prabédan iku Jerman uga digunakake kamar gas, lan ing Gulag wong mati "mung" saka keluwen lan overwork. ...
                Kita ora muji awake dhewe iki ...

                Kutipan saka beitar
                3) bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ndadekake bisa mungkasi perang kanthi cepet. Sajrone bom kasebut, 200 wong Jepang tiwas. Manawi paprangan wau lajêng katindakakên, sarta Amerika tuwin sekutunipun sami ndharat ing Jêpan kanthi pamboman tuwin paprangan ing margi, lajêng kathah ingkang tiwas ing Jêpan.
                Ya, sampeyan lan demagog wis kuadrat ... belay Ngomong-ngomong, apa sampeyan pengin menyang Jepang lan ngomong langsung iki?! Utawa aja wedi maneh, amarga "kanca" sampeyan wis suwe nindakake propaganda kanthi cara sing akeh wong enom Jepang mikir yen Uni Soviet sing ngeculake bom kasebut ...

                Kutipan saka beitar
                1) Nuwun sewu mas, nanging sampeyan lali bab. Hitler lan Stalin miwiti Perang Donya II, nyerang Polandia saka 2 sisi

                Uni Soviet kudu disalahake kanggo Perang Donya II?! belay Inggih, sampeyan lan demagogue ... kita ngerti banget sapa sing miwiti perang iki lan alasan kedadeyane ... Ya, sampeyan minangka pewaris Goebels, sampeyan ana ing jejere dheweke !!!

                Aku ora bakal bosen takon ... apa sing sampeyan lakoni ing situs Rusia, kenapa sampeyan nyebarake goroh sampeyan menyang Rusia, yen kita dadi ala?!
                1. Odyssey
                  Odyssey 31 Oktober 2015 19:13
                  +5
                  Kutipan saka Dali
                  Aku ora bakal bosen takon ... apa sing sampeyan lakoni ing situs Rusia, kenapa sampeyan nyebarake goroh sampeyan menyang Rusia, yen kita dadi ala?!

                  Iki anti-Soviet rasis yahudi sing paling biasa, akeh sing ana lan kabeh padha persis, sampeyan mung jarang ketemu. .
                  Sacara psikologis, ana campuran saka kejahatan sing paling kontradiktif: rasa percaya diri sing gedhe banget lan gething marang bangsa liya kanthi rasa wedi banget yen kudu njawab kejahatan lan prospek asimilasi dening bangsa gedhe. .
                  Mung nglirwakake wong-wong mau, yen padha banget ngganggu, nawarake kuliah babagan humanisme wong Yahudi lan Amerika menyang pamirsa sing apresiasi ing Lurung Gaza.
              2. Gronsky
                Gronsky 31 Oktober 2015 17:42
                +4
                Sampeyan Scott, gendhakan. Katon kaya kemah-kemah Stalinis sing nindakake pakaryan, amarga sampeyan nyurung teori kasebut ing kene.
              3. figwam
                figwam 31 Oktober 2015 19:53
                +3
                Hitler lan Stalin miwiti Perang Donya II, nyerang Polandia saka 2 pihak
                Sampeyan ora duwe kawruh, lan tetep propaganda kanggo dhewe.
              4. Alexander 1959
                Alexander 1959 31 Oktober 2015 22:22
                +5
                Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan lali soko.
                GULAG militèr saka Persemakmuran Polandia-Lithuania kaloro luwih saka rolas kamp konsentrasi, pakunjaran, stasiun sortir, titik konsentrasi lan macem-macem fasilitas militer kaya Benteng Brest (ana papat kemah ing kene) lan Modlin. Strshalkovo (ing Polandia kulon antarane Poznan lan Warsaw), Pikulice (ing kidul, cedhak Przemysl), Dombe (cedhak Krakow), Wadowice (ing Polandia kidul), Tuchole, Shiptyurno, Bialystok, Baranovichi, Molodechino, Vilna, Pinsk, Bobruisk . ..

                Lan uga - Grodno, Minsk, Pulawy, Powazki, Lancut, Kovel, Stry (ing sisih kulon Ukraina), Shchelkovo ... Puluhan ewu prajurit Tentara Abang ketemu ing panangkaran Polandia sawisé perang Soviet-Polandia taun 1919- 1920 ketemu elek, pati nglarani kene.

                http://www.posprikaz.ru/2014/10/konclagerya-v-polshe-poroj-byli-strashnee-chem-l
                ageya-nacistov/
                Lan aja lali carane Polandia zholnezhi dilatih ing nglereni vines ing tawanan perang Soviet.

                Wong Inggris sing nggawe kamp konsentrasi nalika Perang Anglo-Boer taun 1901-1902. Ora nggumunake yen dheweke mbaleni pengalaman kasebut sajrone intervensi ing Rusia ing taun 1918, nggawe kamp konsentrasi kanggo Rusia ing pulo Mudyug cedhak Arkhangelsk, sing diarani "pulo pati."

                Saiki, Inggris utawa Amerika ora seneng ngelingi carane ing 1918 padha nyerang Rusia karo tentara.

                http://nstarikov.ru/blog/30003
                Saiki babagan Polandia minangka "korban rezim Stalinis sing berdarah ing taun 1939.
                Minangka asil saka Persetujuan München, negara Polandia ing Oktober 1938 ndhukung Nazi Jerman ing pratelan teritorial kanggo Cekoslowakia lan dicaplok bagéan saka tanah Ceko lan Slovakia, kalebu wilayah Teszyn Silesia, Orava lan Spis. A sethitik kurang saka setahun tetep sadurunge kesimpulan saka pakta Molotov-Ribbentrop. Bebarengan karo Jerman lan Polandia, Hongaria, sekutu karo Nazi, uga nyerang Cekoslowakia.

                http://www.awardrp.ru/history/info21.htm
                Nanging sadurunge iku, tanggal 26 Januari 1934, perjanjian non-agresi antarane Polandia lan Jerman, sing njamin invasi Polandia ing Cekoslowakia.
                Aja fokus ing kegiatan USSR. Delengen kegiatan negara liya.
                Babagan pakunjaran CIA ing Eropa ...., babagan pakunjaran Guantanamo ... babagan legalisasi penyiksaan ing AS ...
              5. Lawas Lawas
                Lawas Lawas 1. november 2015 00:12
                +2
                1) Nuwun sewu mas, nanging sampeyan lali bab. Hitler lan Stalin miwiti Perang Donya II, nyerang Polandia saka 2 sisi

                Apa ana prabédan antarane 1939 lan 1941? Lan ing wektu sing padha elinga pendhudhukan Cekoslowakia dening Polandia lan Jerman.
                Miturut cara, Israel nguwasani Dhuwur Walanda kanthi pretext manawa pemukiman Israel dibuwang saka wong-wong mau (lan ora amarga lapangan gas), mula kenapa pimpinan Soviet ora mandhegake tumindak agresor Polandia ing tapel watese?
                2) kamp konsentrasi makarya ing ukuran ora kurang ing USSR, prabédan iku Jerman uga digunakake kamar gas, lan ing Gulag wong mati "mung" saka keluwen lan overwork. Sebagéyan kulawargaku tiwas ing Holocaust, lan bagéan ing kamp konsentrasi Stalinis. Aku sengit marang Hitler lan Stalin sing padha.

                Amarga kasunyatan manawa ora ana krematoria lan kamar gas sing ditemokake ing Gulag, uga ora ana ing kemah Jerman. Dadi Holocaust iku mitos?
                Sebagéyan kulawargaku tiwas ing Holocaust, lan bagéan ing kamp konsentrasi Stalinis.

                Tegese, ora ana sing lunga perang lan mbela awake dhewe lan negara?
                3) bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ndadekake bisa mungkasi perang kanthi cepet. Sajrone bom kasebut, 200 wong Jepang tiwas. Manawi paprangan wau lajêng katindakakên, sarta Amerika tuwin sekutunipun sami ndharat ing Jêpan kanthi pamboman tuwin paprangan ing margi, lajêng kathah ingkang tiwas ing Jêpan.

                "Entuk 50 pemodal Yahudi sing paling sugih, sing nggawe perang kanggo bathi dhewe, lan perang bakal diilangi." - Henry Ford.
                Aku wonder yen Iran dropped bom atom ing Israel (supaya Arab ora mati) sampeyan uga mbenerake utawa ora?
            2. Vladimir Pozlnyakov
              Vladimir Pozlnyakov 31 Oktober 2015 23:14
              +4
              Wong Rusia ora tau duwe batur! Rusia ora ngobong, klelep utawa nyumerepi wanita ing Abad Pertengahan! penyihir Rusia - herbalists lan penyihir sante pakurmatan lan pakurmatan, sanadyan padha wedi! Deleng wanita Barat - baya ing kuda nil! Kabeh pribumi Rusia urip dhewe, akeh padha diwenehi aksara lan kesusastraan, ngreksa basa lan agama! Kajaba iku, pribumi nampa kuota kanggo pendidikan umum ing universitas! We tau leladen! Lan meh kabeh Gulags sing kondhang dipimpin dening wong Yahudi (priksa Wikipedia), ing ngendi Stalin ngirim sisa-sisa "Leninis Jewish Guard" (ketik "komposisi nasional pamaréntahan ing Lenin" lan komposisi Politbiro saka samubarang revolusioner. Njupuk kapentingan ing komposisi nasional billionaires lan millionaires, anggota saka loro kamar saka Congress US Kene sampeyan bakal nemokake asal saka gething kanggo Rusia!
          6. Russiamoya
            Russiamoya 31 Oktober 2015 21:32
            +2
            iya, nangis. kene mung nangis bungah saka wakil Israel bab pati saka jenderal Iran. Ya, lan kanthi biaya pers manca, keraguan. kaya sing dikandhakake wong Israel, ing endi bukti yen ora ana rasa seneng banget kanggo kerugian kita?
            ps ndeleng panti jompo sampeyan. kamar 2 dening 2, dicet putih, jendhela cilik, bedside table lan dhingklik lan amben.
          7. Lawas Lawas
            Lawas Lawas 31 Oktober 2015 23:23
            +2
            beitar IL Dina iki, 12:06 ↑

            Iki minangka akibat saka rasa sengit sing tuwuh ing awak dhewe. Nanging Amerika pancen ora peduli karo gething sampeyan, lan gething sampeyan iki ngrusak sampeyan ing wiwitan. Pira Iran minangka mungsuh kita, lan sampah penerbangan tiba ing kono, lan aku durung nate krungu "kurang siji." Luwih gampang sampeyan sengit marang Amerika sing adoh tinimbang mulihake tatanan ing negara sampeyan, nggawe obat normal, panti jompo. , dalan, pengadilan sing jujur ​​lan liya-liyane. Nanging kenapa? Luwih gampang sengit marang wong kulon..


            Sanalika gendera Israel katon ing komentar, lan langsung Netanyah propaganda lan srach!
            Apa sampeyan peduli karo masalah kita? Utawa luwih apik kanggo ndeleng saka ewu kilometer adoh?
            Apa Israel wis ngetrapake kabeh resolusi PBB babagan senjata nuklir, mungkasi pembantaian wong Palestina, mbalekake tanah sing dikuwasani, mungkasi tumindak agresif marang tetanggan sing cedhak lan adoh?
      3. GRAy
        GRAy 31 Oktober 2015 12:03
        +8
        Kutipan saka beitar
        "kurang siji"

        Dadi pesawat iku padha, dudu pilot.
        ". Aku khusus menek dina iki ing forum Inggris lan Ibrani

        Menek ing Ukrainia saiki.

        Lan umume, kadhangkala sampeyan ora kudu adoh, asring apa sing sampeyan goleki ngambang ing tingkat pemerintah.
        Rusia bakal weruh wong loro karo MANPADS lan pesawat tiba saka langit.

        John Kerry ngandika iku. Apa sampeyan ngerti iki?
      4. Bayonet
        Bayonet 31 Oktober 2015 12:21
        +6
        Kutipan saka beitar
        . Rasakna bedane.

        Ya wis. hi
      5. weksha50
        weksha50 31 Oktober 2015 12:26
        +2
        Kutipan saka beitar
        Rasakake bedane.



        Ora perlu dadi atos babagan kabeh wong ... ing kabeh situs negara apa wae, preduli saka warga negara pengunjung, ana macem-macem wong ...

        Lan ora kabeh wong ing VO seneng nalika sawetara jinis pesawat tempur Amer kacilakan, utamane nalika para pilot mati ... Saiki, yen Obama utawa Kerry lan Carter lungguh ing kokpit, mula bisa uga keprungu keprungu. ...
      6. NordUral
        NordUral 31 Oktober 2015 13:02
        +1
        Iku mung siji - nalika Negara mandheg munggah menyang tapel watese, mula kita ora bakal bungah. Kita ora ana ing tapel wates Amerika Serikat lan ora menek menyang dheweke. Nanging, ana wong bodho, padha ora bungah saka pikiran gedhe.
      7. guzik007
        guzik007 31 Oktober 2015 13:27
        -3
        ] Sawetara dina kepungkur, pesen babagan kacilakan F-18 Amerika diterbitake ing kene. Lan carane akeh komentar bungah ing gaya "siji kurang" ing forum. Dina iki aku sengaja menek forum Inggris lan Ibrani lan ora nemu reaksi seneng bilai MIG-31 ing samubarang mau. Rasakna bedane.

        Ing kene aku setuju banget karo sampeyan, bakal ana sawetara sing cukup.
        1. Lawas Lawas
          Lawas Lawas 1. november 2015 00:17
          +1
          Ing kene aku setuju banget karo sampeyan, bakal ana sawetara sing cukup.

          Kutipan saka beitar
          Sawetara dina kepungkur, pesen babagan kacilakan F-18 Amerika diterbitake ing kene. Lan carane akeh komentar bungah ing gaya "siji kurang" ing forum. Dina iki aku sengaja menek forum Inggris lan Ibrani lan ora nemu reaksi seneng bilai MIG-31 ing samubarang mau. Rasakna bedane.

          Aku munggah ing forum basa Rusia lan ora nemokake konfirmasi tembung sampeyan babagan kabungahan massa Rusia babagan bencana F-18 Amerika ing Inggris ing 21.10.2015/28.10.2015/16 (yen iki tegese), ing 321/XNUMX / XNUMX Danish F-XNUMX tabrakan lan ana uga ora gloating tartamtu (ing kalebu ing media). Kanggo mbandhingake: kabungahan "tse Europe" lan liya-liyane babagan tragedi pesawat AXNUMX saka maskapai Kogalymavia.
          Lan aja bingung kepuasan nyuda armada pesawat NATO (diarahake marang Rusia) kanthi bungah mateni wong. Siji pesawat NATO mudhun - loro rudal pertahanan udara ekonomi Federasi Rusia.
    7. Maxom75
      Maxom75 31 Oktober 2015 14:22
      +2
      Gusti mberkahi pilot lan desainer peralatan ngluwari! Nalika ing negara kita saben wong dadi hadiah saka swarga, negara kita bakal berkembang. Penyebab kacilakan kasebut mesthi penting, nanging urip luwih larang! Saben pilot, saben prajurit lan perwira iku properti kita lan kita kudu tansah elinga iki!
    8. Thor5
      Thor5 31 Oktober 2015 14:58
      +1
      Wong lanang urip lan matur nuwun marang Gusti Allah! Lan wesi iku wesi
    9. Komentar wis dibusak.
    10. Terus-terusan
      Terus-terusan 31 Oktober 2015 22:03
      0
      Matur nuwun Gusti lan para penyelamat. Kabeh apik sing pungkasane apik.

      PSU 36 seri 4-3, sing daklebokake ing K-36, ora nyebabake keluhan. Aku seneng!!!
  2. Vladimirych
    Vladimirych 31 Oktober 2015 11:24
    +3
    Matur nuwun Gusti urip! Wiwit jam lima esuk aku ngrungokne kabeh, ngisep-ngisep piye wong lanang.
    1. kekel 31
      kekel 31 31 Oktober 2015 11:29
      0
      Kutipan: Vladimirych
      Matur nuwun Gusti urip! Wiwit jam lima esuk aku ngrungokne kabeh, ngisep-ngisep piye wong lanang.

      Apik banget yen dheweke isih urip, aku uga seneng. Nanging banjur, minangka luck wis, pesawat sipil karo vacationers kita ilang. Sial, mung kabungahan sing katon ing jiwaku lan kuwatir maneh.
      1. Vladimirych
        Vladimirych 31 Oktober 2015 11:34
        +2
        Ya, sedhih dadi masalah karo Airbas ... nangis
        1. kekel 31
          kekel 31 31 Oktober 2015 11:37
          0
          Kutipan: Vladimirych
          Ya, sedhih dadi masalah karo Airbas ... nangis

          Saiki ana siji INFA sing nemokake reruntuhan. Yen mangkono, aku mung njaluk supaya kita nindakake penyelidikan. karo kedadeyan iki. Dill ing sensor sesambat kok pilot kita ora mati ing 31. Aku bakal pindhah menyang sensor lan ndeleng yen padha bakal bungah ing nomer pati? Yen mangkono, dheweke dudu tanggaku. am
          1. pemikir
            pemikir 31 Oktober 2015 11:47
            0
            Lan wong Turki menehi pangarep-arep -
            Kepala badan keamanan transportasi udara Mesir, Ayman al-Mukaddan, ujar manawa pesawat perusahaan Kogalymavia isih utuh lan terus mabur liwat Turki.

            https://russian.rt.com/article/127032
  3. Masya Masya
    Masya Masya 31 Oktober 2015 11:27
    +6
    Wong lanang urip lan matur nuwun marang Gusti Allah ...
  4. roskot
    roskot 31 Oktober 2015 11:27
    +2
    Ingkang utama yaiku dheweke urip lan wis ana. Lan spesialis bakal ngerti panyebab kacilakan kasebut.
  5. Dikson
    Dikson 31 Oktober 2015 11:29
    +3
    Muga-muga wong lanang bisa cepet bali menyang tugas ... Sing penting urip ...
  6. afrikanez
    afrikanez 31 Oktober 2015 11:29
    +3
    Apik banget yen kru kasebut urip lan sehat. Pesawat iki tega, lara banget!
    1. teater
      teater 31 Oktober 2015 11:35
      +3
      Sing penting kru. Kita ora duwe wektu perang, ing ngendi saben pesawat penting.
      Lan kudu ngerti sebab-sebab kacilakan lan ngembangake instruksi kanggo nyegah kedadeyan kasebut maneh.
      1. igor.borov775
        igor.borov775 31 Oktober 2015 14:45
        +2
        Hello! Sampeyan pancen bener. Biyen, jendral ngomong. Ana akeh mobil ing donya, nanging urip pilot iku siji. Bener, alesane rada beda. Dheweke nuntut supaya ora tundha nganti wayahe ora ana kawilujengan maneh. Ora ana sarana teknis sing cukup kanggo nylametake pilot. Aku siap satus persen kanggo langganan tembung kasebut. Sugeng pilot lan sukses militer. Akeh sing ora percaya, nanging pancen. Ayo dadi karo wong-wong mau
  7. penembake gunung
    penembake gunung 31 Oktober 2015 11:29
    +3
    Urip iku apik tenan. Lan Piece saka wesi - uga, iku Piece saka wesi. Dheweke wiwit mabur akeh, kegagalan peralatan ora bisa dihindari, mula kedadeyan kacilakan. Lan rescuers - uga rampung, makarya cepet.
    1. teater
      teater 31 Oktober 2015 11:38
      0
      Sampeyan kudu piye wae ngembangake instruksi kanggo nyegah penerbangan ing kondisi cuaca tartamtu. Kerep banget kacilakan amarga cuaca sing ora apik.
  8. Pengamat 33
    Pengamat 33 31 Oktober 2015 11:29
    +2
    Urip, sehat lan matur nuwun marang Gusti Allah! Senajan iku tega kanggo mobil ... Miturut cara, padha mbangun MiG-31 saiki? Utawa alternatif apa wae?
    1. Masya Masya
      Masya Masya 31 Oktober 2015 11:33
      +4
      Urip iku larang regane!
    2. tombok
      tombok 31 Oktober 2015 11:37
      +1
      Kutipan: Pengamat 33
      Ngomong-ngomong, apa dheweke nggawe MiG-31 saiki? Utawa alternatif apa wae?

      MiG-31 satemene wis mbukak potensial mung ing taun-taun pungkasan. Lan sampeyan njaluk alternatif. Kacilakan ora mung kedadeyan karo pesawat sing mati.
      1. Pengamat 33
        Pengamat 33 31 Oktober 2015 11:40
        0
        Aku ora njaluk, aku takon. Apa bisa ngganti kendaraan sing ilang? Lan kanthi alternatif, tegese modifikasi, upgrade, lsp.
      2. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 31 Oktober 2015 11:47
        +4
        Kutipan saka tomket
        Kutipan: Pengamat 33
        Ngomong-ngomong, apa dheweke nggawe MiG-31 saiki? Utawa alternatif apa wae?

        MiG-31 satemene wis mbukak potensial mung ing taun-taun pungkasan. Lan sampeyan njaluk alternatif. Kacilakan ora mung kedadeyan karo pesawat sing mati.

        Luwih akeh mabur, luwih akeh kacilakan bakal ana masalah teknis. Iki ditrapake kanggo kabeh jinis pesawat.
        1. Dauria
          Dauria 31 Oktober 2015 12:07
          +1
          Luwih akeh mabur, luwih akeh kacilakan bakal ana masalah teknis


          Setuju, mung sembarang "masalah". Kesalahan personel (loro penerbangan lan lemah) luwih kerep tinimbang gagal wesi .... Nanging ing kasunyatan, meh tansah siji ana ing jejere liyane. Lan dadi ya. Wiwit padha tiba, tegese padha wiwit mabur ... Piece saka wesi iku kanggo neraka karo. Luwih saka telung gaji ora bakal diitung eseman
        2. Lt. angkatan udara cadangan
          Lt. angkatan udara cadangan 31 Oktober 2015 15:59
          0
          Quote: Aron Zaavi
          Luwih akeh mabur, luwih akeh kacilakan bakal ana masalah teknis. Iki ditrapake kanggo kabeh jinis pesawat.

          Logika sing menarik, kadhangkala pesawat penumpang mabur nganti 30 taun, nggawe sawetara penerbangan saben dina lan ora kerep tiba. Lan militer asring mabur lan tiba amarga iki, yen sampeyan tindakake kondisi teknis, banjur militer ora bakal tiba.
        3. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 31 Oktober 2015 16:05
          +1
          Quote: Aron Zaavi
          Luwih akeh mabur, luwih akeh kacilakan bakal ana masalah teknis. Iki ditrapake kanggo kabeh jinis pesawat.

          ya

          Kutipan: Pembiayaan Saham
          Logika sing menarik, kadhangkala pesawat penumpang mabur nganti 30 taun, nggawe sawetara penerbangan saben dina lan ora kerep tiba. Lan militer asring mabur lan tiba amarga iki, yen sampeyan tindakake kondisi teknis, banjur militer ora bakal tiba

          IMHO, dibandhingake karo carane pesawat militer mabur - sipil .. ya mung nyusup ing ril ..
  9. teater
    teater 31 Oktober 2015 11:31
    +2
    Kita bakal mbangun pesawat anyar. Matur nuwun Gusti, pilot ora tatu!
  10. angin
    angin 31 Oktober 2015 11:38
    +1
    Kutipan saka Koshak
    Matur nuwun Gusti lan para penyelamat.

    Sampeyan kelalen nyebutake pangembang K36DM, tanpa kursi iki, para penyelamat ora bakal dibutuhake.
    1. Bayonet
      Bayonet 31 Oktober 2015 12:42
      + 12
      Quote: angin
      Sampeyan kelalen nyebutake pangembang K36DM,

      K36DM mesthi dadi mahakarya sing digawe dening desainer sing sarwa, ilmuwan Gai Ilyich Severin (1926 - 2008) lan tim Zvezda Research and Production Enterprise sing dipimpin dening dheweke. Akeh pilot sing disimpen dening kursi ejection K36 sing apik banget.
  11. tanit
    tanit 31 Oktober 2015 11:41
    +2
    Apa wong lanang urip? Urip. Pengalaman gained ing paling aku ora bisa? Ngerti. A
    Kutipan saka theadenter
    Kita bakal mbangun pesawat anyar. Matur nuwun Gusti, pilot ora tatu!

    Ya, iku bakal. nglirik
    1. tanit
      tanit 31 Oktober 2015 19:20
      0
      VAF? utawa mekanika kanggo A..Vanga mbadek? ora? Kabeh wis diprediksi. Malah ing panggonan - lan Assad matèni telung taun kepungkur, profesional lan otpuppypyrrrrchenno ing wektu sing padha.
      Nanging aku prédhiksi manawa Assad ora dipateni, ora wingi lan saiki, lan sesuk uga ora bakal dipateni. bab sesuk, apa kita? ngguyu
  12. parafoiler
    parafoiler 31 Oktober 2015 11:41
    +3
    Pilot kanca, sugeng tanggap warsa kaping 2! Saiki kepala resimen PSiPDS bakal kanthi otomatis nyetel offset kanggo sampeyan. Good luck ing penerbangan sampeyan kabeh!
  13. noWAR
    noWAR 31 Oktober 2015 11:43
    +6
    Pesawate apik, nuwun.
    1. 79807420129
      79807420129 31 Oktober 2015 11:56
      +8
      Kutipan saka nowar
      Pesawate apik, nuwun.

      Mesthine, sayangé kanggo pesawat, sing paling apik yaiku pilot ora cilaka, iki sing utama, lan pesawat lan sing anyar bisa digawe.
  14. Alexander 2012
    Alexander 2012 31 Oktober 2015 11:49
    +2
    Kutipan saka beitar
    Sawetara dina kepungkur, pesen babagan kacilakan F-18 Amerika diterbitake ing kene. Lan carane akeh komentar bungah ing gaya "siji kurang" ing forum. Dina iki aku sengaja menek forum Inggris lan Ibrani lan ora nemu reaksi seneng bilai MIG-31 ing samubarang mau. Rasakna bedane.

    Ing kene, kelangan peralatan mungsuh tansah ditampani, nanging para pilot simpati, ora preduli saka afiliasi.
  15. evge malyshev
    evge malyshev 31 Oktober 2015 11:51
    +1
    Gusti mberkahi. Pilot kasebut urip.
  16. Denis-Skif
    Denis-Skif 31 Oktober 2015 12:09
    0
    Quote: MIKHAN
    Kutipan: Nevsky_ZU
    Kita ora duwe wektu kanggo bungah-bungah kanggo pilot Mig31, minangka kabar ala kanggo pesawat penumpang Rusia Mesir-Peter, kampanye 200 jiwa. recourse nangis

    Kabar kasebut sumunar, nanging apa lan kepiye durung dingerteni ...
  17. Ilnarturk
    Ilnarturk 31 Oktober 2015 12:11
    -6
    Lan iki minangka MIG-31 sing operasi ing kahanan cuaca sing prasaja lan angel ... medeni
    1. Koshak
      Koshak 31 Oktober 2015 12:36
      0
      Kutipan saka Ilnarturk
      Lan iki minangka MIG-31 sing operasi ing kahanan cuaca sing prasaja lan angel ... medeni

      Aja ngilangi "faktor manungsa". Nganti ana asil investigasi sing nyebabake kacilakan, ora perlu mlayu menyang MIG dhewe.
      1. Ilnarturk
        Ilnarturk 31 Oktober 2015 13:06
        0
        lan aku ora ngilangi "faktor manungsa" ing kahanan cuaca sing ala
  18. Komentar wis dibusak.
  19. VohaAhov
    VohaAhov 31 Oktober 2015 13:12
    +1
    Apa ana sing ngerti yen iku MiG-31 utawa MiG-31BM?
  20. Yak28
    Yak28 31 Oktober 2015 13:22
    +2
    Armada militèr Rusia banget rusak, saéngga kacilakan pesawat militèr ora umum, sing utama yaiku pilot bisa lolos.
  21. Anconsha
    Anconsha 31 Oktober 2015 13:32
    +2
    Ya, sayang banget karo MiG-31, nanging pilot kita akeh latihan kanggo nyegah kedadeyan kasebut. Nanging, teknik kasebut bisa uga gagal.
  22. shliapnik
    shliapnik 31 Oktober 2015 13:43
    +1
    Paling resik....
  23. SergeyZel
    SergeyZel 31 Oktober 2015 14:58
    +1
    Kita entuk pejuang pertahanan udara paling apik saka USSR lan Rusia.
  24. nyamuk
    nyamuk 31 Oktober 2015 15:26
    +3
    MiGs bakal tahan suwe ...
    Rzhev, ARZ, 2011
    1. piyambakan
      piyambakan 31 Oktober 2015 18:53
      +1
      Kutipan saka nyamuk
      MiGs bakal tahan suwe ...
      Rzhev, ARZ, 2011

      miturut logika sampeyan, ternyata sampeyan isih bisa ngrusak sawetara rolas opo

      Aku ora bakal kaget yen kacilakan kasebut ana ing ati nurani staf teknis.
  25. Komentar wis dibusak.
  26. Dhukungan
    Dhukungan 31 Oktober 2015 17:40
    +2
    Kita ora duwe akeh MiG-31 ing Kamchatka ... nuwun sewu. Mesakaké. Wah pilote urip....
  27. antikiller55
    antikiller55 31 Oktober 2015 18:15
    +1
    Padha urip lan matur nuwun marang Gusti Allah, lan wesi isih ana ing tong sampah ing Motherland.
  28. VL33
    VL33 31 Oktober 2015 19:36
    +1
    Lan matur nuwun marang Gusti Allah! Aku seneng banget!
  29. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 31 Oktober 2015 19:42
    +2
    akhire pilote oncat. banjur padha mati kabeh karo kapal. siji bab sing ala, kantor jaksa, sayangku, saiki bakal nyeret ...
  30. Lawas Lawas
    Lawas Lawas 31 Oktober 2015 21:14
    +3
    "... sing langsung teka ing lokasi pendaratan pilot dandan cuaca ing wilayah panelusuran"
    Bakal dadi wektu kanggo ngembangake pesawat kabeh cuaca kanggo PSS (utawa modernisasi sing wis ana). Survival korban langsung gumantung ing kacepetan bantuan, utamané ing kahanan cuaca ala.
  31. atamankko
    atamankko 31 Oktober 2015 22:33
    +2
    Aku bisa mbayangno carane bungahe sederek pilot.
  32. Lawas Lawas
    Lawas Lawas 31 Oktober 2015 22:49
    +1
    Kutipan saka beitar
    Sawetara dina kepungkur, pesen babagan kacilakan F-18 Amerika diterbitake ing kene. Lan carane akeh komentar bungah ing gaya "siji kurang" ing forum. Dina iki aku sengaja menek forum Inggris lan Ibrani lan ora nemu reaksi seneng bilai MIG-31 ing samubarang mau. Rasakna bedane.

    Aku munggah ing forum basa Rusia lan ora nemokake konfirmasi tembung sampeyan babagan kabungahan massa Rusia babagan bencana F-18 Amerika ing Inggris ing 21.10.2015/28.10.2015/16 (yen iki tegese), ing 321/XNUMX / XNUMX Danish F-XNUMX tabrakan lan ana uga ora gloating tartamtu (ing kalebu ing media). Kanggo mbandhingake: kabungahan "tse Europe" lan liya-liyane babagan tragedi pesawat AXNUMX saka maskapai Kogalymavia.
    Lan aja bingung kepuasan nyuda armada pesawat NATO (diarahake marang Rusia) kanthi bungah mateni wong. Siji pesawat NATO mudhun - loro rudal pertahanan udara ekonomi Federasi Rusia.
  33. Vladimir Pozlnyakov
    Vladimir Pozlnyakov 31 Oktober 2015 23:29
    0
    "Beitar", iki dudu mbah buyutmu Lenin (Blank) sing digawa menyang Rusia nganggo dhuwit Jerman ing gerbong sing disegel! Kanthi kekuwatan lengkap karo mobil kabeh, "wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah" iki mlebu ing pamaréntahan Bolshevik Leninis! nangis kanggo leluhur nandhang sangsara sing unleashed teror ing tsarist Rusia lan gelaran revolusi fratricidal kanggo Rusia!
    "Beitar", iki dudu mbah buyutmu Lenin (Blank) sing digawa menyang Rusia nganggo dhuwit Jerman ing gerbong sing disegel! Kanthi kekuwatan lengkap, kanthi kabeh gerbong, iki "dipilih dening Gusti Allah" ing taun 1918 mlebu pamaréntahan Bolshevik Leninis!
  34. Rusian
    Rusian 1. november 2015 00:49
    0
    Kutipan saka beitar
    Aku mangsuli kanthi jujur ​​minangka wong sing nemoni Rusia nalika kerja: gething kanggo Amerika kuwat banget. Israel dianggep tenang. Aku nemokke gething Israel lan anti-Semitism mung ing VO. Aku bakal pitutur marang kowe carane wong ing Amerika nambani Rusia (Aku lunga ana 2 kaping taun) nganti pungkasan taun padha indifferent. Sawise acara sing kondhang taun kepungkur, dheweke duwe sikap negatif

    Nyuwun pangapunten yen aku ora sengaja milih sampeyan, nanging aku pengin minus!
  35. IAlex
    IAlex 1. november 2015 14:21
    0
    Ya, angel, politik sajrone 24 taun pungkasan ngupayakake lan ngupayakake impen lan agama sing semu-Amerika, cepet-cepet saka endi-endi, kabeh wis ngalahake, ambruk, ambruk saben dina ...