"Sredne-Nevsky Shipbuilding Plant" ngluncurake kapal penyapu ranjau "Alatau" kanggo Angkatan Laut Kazakh

20
Ing 30 Oktober 2015, St. Petersburg Sredne-Nevsky Shipbuilding Plant (SNSZ) ngluncurake penyapu ranjau Alatau proyek 10750E, sing dibangun kanggo pasukan angkatan laut Kazakhstan, laporan. blog Pusat Analisis Strategi lan Teknologi.



Kontrak kanggo pambangunan kapal iki ditandatangani ing musim panas 2013. Upacara peletakan resmi kapal sapu ranjau kanthi lambung fiberglass monolitik, sing dibentuk ing matriks kanthi infus vakum, ditindakake tanggal 31 Juli 2014.

Kapal 10750E proyek iki, dikembangake dening spesialis Almaz Central Design Bureau JSC, minangka modernisasi jero saka proyek penyapu ranjau lepas pantai 10750 (kode "Sapphire"), sing dibangun ing periode saka 1989 nganti 1996 kanggo Angkatan Laut. armada USSR / RF. Bentenane utama versi anyar yaiku peralatan lengkap kanggo nggoleki tambang.

Pambangunan proyek penyapu ranjau opsional kapindho 10750E Angkatan Laut Kazakh durung diwiwiti.




  • http://bmpd.livejournal.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    November 2 2015
    Lan kita bakal duwe saperangan iki ing flotilla Caspian!
    1. +3
      November 2 2015
      Ganteng, cilik, nanging ganas ... lan AK-630 ing tank serius banget! ... prajurit
      1. +1
        November 2 2015
        ana AK-306 versi simplified saka AK-630, nanging uga ora kanggo prau kuwi. ngguyu
    2. +1
      November 2 2015
      We duwe wong ing Caspian, mung saperangan. Sampeyan kudu paling ora maca sawetara Wikipedia utawa soko.
  2. +2
    November 2 2015
    Manggon ing Kazakhstan. Krungu lelucon babagan wong Kazakh. Nanging sing apa pelaut Kazakh - durung kelakon. Lan kabar kasebut nyemangati.
    1. +1
      November 2 2015
      Urip dadi modern dadi sampeyan bakal miwiti mlaku ing segara ing antarane steppes. Dadi Ural Zenith ora ngasilake kabeh.
    2. +1
      November 2 2015
      Urip dadi modern dadi sampeyan bakal miwiti mlaku ing segara ing antarane steppes. Dadi Ural Zenith ora ngasilake kabeh.
    3. 0
      November 2 2015
      Kutipan saka roskot
      Manggon ing Kazakhstan. Krungu lelucon babagan wong Kazakh. Nanging sing apa pelaut Kazakh - durung kelakon. Lan kabar kasebut nyemangati

      ........ apa sampeyan manggon adoh saka sekolah? Aku ora weruh peta Kazakhstan
  3. +1
    November 2 2015
    Awak fiberglass siji-potong iku apik.
    1. avt
      +2
      November 2 2015
      Kutipan: _KM_
      Awak fiberglass siji-potong iku apik.

      Lan saka sisih endi menyang kasus plastik yaiku unit iki, yaiku varian saka proyek sing wis kondhang 10750 lan bedane saka dhasar yaiku peralatan sing dipasang ing panyuwunan pelanggan ???
      Kutipan saka fregina1
      Lan kita bakal duwe saperangan iki ing flotilla Caspian!

      ngguyu ngguyu Rating minangka perkara sing apik! Lan yen sampeyan bodho poke tombol ing pesawat kanggo ngerti komposisi saka flotilla Caspian ???
      1. -7
        November 2 2015
        Ya, dheweke elek: dheweke ngrusak dhukungan saluran listrik liwat penebangan ... uga, dheweke ora narik produk saka abad 100st ... nyumerepi nganggo ban lawas lan XNUMX% narik tug kanggo ngiringan kayu. ing sadawane kali - wong Kazakh tuku ZAPORALAMORE dhewe (panemu subyektif, aja nganti tersinggung - Senin) wassat
  4. -6
    November 2 2015
    apa bedane umum ing warta iki yen ora kanggo Angkatan Laut Rusia ???? Dheweke uga nglaporake marang aku.
    1. +1
      November 2 2015
      Sampeyan uga kudu bisa entuk dhuwit. Sing utama yaiku sampeyan ora menehi hadiah.
    2. +2
      November 2 2015
      Inggih, saestu, pabrik kita mbangun
  5. +2
    November 2 2015
    Ora ana cara kanggo armada tanpa penyapu ranjau ....
  6. +1
    November 2 2015
    Kutipan saka avt
    Lan saka sisih endi menyang kasus plastik yaiku unit iki, yaiku varian saka proyek sing wis kondhang 10750 lan bedane saka dhasar yaiku peralatan sing dipasang ing panyuwunan pelanggan ???


    http://snsz.ru/?p=3300

    Quote:

    Proyek 10750E, sing dikembangake dening Biro Desain Pusat Almaz, minangka asil modernisasi jero proyek 10750, yaiku bagean saka Angkatan Laut Rusia. Asil karya gabungan saka desainer lan tanduran ana kapal modern karo teknologi manufaktur lambung anyar dhasar.
    1. avt
      +1
      November 2 2015
      Kutipan: _KM_
      Quote:

      Kutipan: _KM_
      Asil karya gabungan saka desainer lan tanduran ana kapal modern karo teknologi manufaktur lambung anyar dhasar.

      APA???
  7. 0
    November 2 2015
    Ganteng! Ing wektu sing padha, uga bisa njupuk "Kaliber"!
  8. +2
    November 2 2015
    Kutipan saka avt
    Ing endi ditulis babagan fiberglass


    Apa sampeyan wis nyoba maca warta? Contone, baris ing foto pisanan:

    - "Upacara laying resmi saka minesweeper karo lambung fiberglass monolithic, kang kawangun ing matriks dening infus vakum, njupuk Panggonan ing Juli 31, 2014."
    1. avt
      +1
      November 2 2015
      Kutipan: _KM_
      Apa sampeyan wis nyoba maca warta? Contone, baris ing foto pisanan:

      Ya, sejatine sampeyan, aku ora nggatekake, aku kangen banget.
  9. 0
    November 2 2015
    Ya, aku ora duwe keluhan. Mung kaget tenan karo pitakonan. Aku malah menyang situs kanggo mriksa kaping pindho.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"