Yen ora kanggo jenderal ... Sajarah isin saka tentara Ukraina

57
История Tentara Ukraina iku salah siji sing paling isin ing sajarah donya. Dicolong, kapenuhan penjahat, alkoholik, penjahat - dheweke, dipimpin dening jenderal sing biasa-biasa wae lan maling, wis dadi gerombolan sing ora terorganisir saka punishers pengecut.

Artikel iki ora bakal dadi diskusi sing dawa. Mung kanyatan. Sing kasedhiya kanggo kabeh wong, nanging sistematis lan diwenehi penjelasan.

Minangka padha ngandika ing USSR - "Rakyat lan tentara manunggal". Mengko, ing taun-taun perestroika, panjelasan muncul yen tentara minangka inti saka ekspresi masyarakat sing konsentrasi, dipotong. oligarki lan daya maling ', banjur tentara, kanggo lack of free-mikir dawa ago malih dadi Bunch saka lumpen ing kontrol bajingan inveterate.

Lan, yen tentara kuwi, miturut jaminan saka apologists Maidan, "kamulyan!", banjur, Aku wonder, kanggo apa? Kanggo atrocities, gagal lan pati guna ing akeh "boiler"? Kanggo kasunyatan sing tentara Ukraina ora menang siji kamenangan, kabeh wektu gerah asor? Kanggo kasunyatan sing kumpulan bersenjata squalor (APU) tanggung jawab kanggo panguwasa external?














































Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

57 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    4. november 2015 05:55
    Saka kabeh rabble iki, aku ngerti telung:

    Loro dikenang sacara eksklusif kanggo "kehebatan lan prestasi militer", lan sing katelu kanggo omong kosong babagan pasties.

    PS.
    Wong liya nyritakake babagan serangan nuklir ing bandara Donetsk ...
    1. + 29
      4. november 2015 06:18
      Lan aku elinga banget "tandatangani" sumpah dening Illovaisky.
      Inggih, apa tanda tangan ing sumpah, kuwi eksekusi.
    2. +7
      4. november 2015 06:19
      Sajarah tentara Ukraina iku salah siji sing paling isin ing sajarah donya.

      Ora ana tentara ing Ukraina iki, mung ana geng hangmen. am am
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 19
        4. november 2015 08:47
        Materi analitik sing apik banget, pilihan foto sing apik, saiki dill ngarep-arep bantuan saka tutup kasur, mula ora ana sing rampung, insya Allah akhire kaya iki.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +1
      4. november 2015 11:58
      Analisis warna-warni, nanging isih - ruang lingkup ora padha! Dheweke ora duwe manajer-pembaharu sing efektif banget ... Yagene dheweke ora lunga menyang Ukraina, kaya sing ditindakake dening wong sing "layak"? Kabeh padha, dudu Khukhr-Mukhr, nanging tentara paling kuat ing Eropa .... ngguyu
      1. 0
        4. november 2015 12:37
        Kabeh warni. Nanging kanca-kanca iki durung waras saka kahanan exacerbation saka penyakit. Bantuan finansial ora kanggo ndhukung ekonomi, nanging uga kanggo perang. Peralatan lagi didandani, senjata dituku, armada udhara dipulihake ... supaya bisa cepet-cepet nyerang maneh. Wong-wong iki ora melas marang sabangsane. Siji pangarep-arep yaiku yen wong-wong sing kesel karo bacchanalia iki, ora bakal munggah menyang fratricide anyar.
    5. 0
      4. november 2015 12:33
      Tentara sing ora berjuang kanggo tujuan sing adil lan ora bisa ngalahake rakyate.
      Melasi wong-wong mau!
      1. +1
        4. november 2015 14:45
        Lan iki kabeh mung pucuk gunung es. Awal iki glethakaken maneh ing nineties, nalika tentara Ukrainia tenan arang banget kuat, jenderal wiwit ngedol kabeh partai mega. Sawise kabeh, yen kabeh armada operator pesawat duweke Ukraina, kapal laser, senjata nuklir ... Ana luwih saka 900 helikopter piyambak, aviation strategis ... Lan saiki tentara Khlaminsky katon pathetic lan ridiculous. Ora kaya Rusia, dheweke nahan kertu truf utama.
  2. + 10
    4. november 2015 06:07
    Urutan video sing apik banget. Informatif lan nalar.
    1. +3
      4. november 2015 08:20
      Aku setuju. ya +++++ Presentasi "Apik" saka tentara paling apik ing donya. belay
      Mugi Gusti Allah ngluwari kula saking nglajengaken materi ingkang kados makaten... mandheg
  3. +5
    4. november 2015 06:09
    Pepatah Rusia sing kondhang "Kanggo sapa perang, kanggo sapa ibu sing ditresnani" ... Yen sawetara de-bi-lovs ora duwe intelijen kanggo "entuk" bisnis, banjur bajingan iki mbangun "kesejahteraan". "ing getih!
  4. +5
    4. november 2015 06:10
    Badut isin ngrebut kekuwatan sing ora dikendhaleni. Saka ngendi wae asale wong-wong sing klepek-klepek, klepek-klepek, lan tambah dhuwur. Miturut cara, uga ditrapake kanggo Rusia.
  5. +4
    4. november 2015 06:21
    Thanks kanggo penulis kanggo presentation cetha lan visual saka kasunyatan. Tentara Ukraina pancen wis dadi paukuman, lan nglawan rakyate dhewe. Lan jenderal sing tanggung jawab kanggo kejahatan perang, cepet utawa mengko, kudu diukum.
    1. 0
      5. november 2015 01:09
      Kutipan: rotmistr60
      Tentara Ukraina tenan dadi punitive, lan marang wong dhewe

      Mangkono uga. Nanging kanggo nyalahake Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo kabeh iki, paling ora bener. Tentara dhewe ora perang karo sapa wae. Dheweke diwenehi prentah (kadang-kadang kriminal) lan dheweke nindakake kanthi maksimal.
      Ing asas, Angkatan Bersenjata Ukraina ing Donbass ngelingake aku banget babagan kampanye Chechnya pisanan kita. Patriot Hooray bisa salivate kabeh sing dikarepake, nanging ndeleng gambar kasebut meh katon ing jaman kepungkur.
  6. +3
    4. november 2015 06:22
    Mesthine, kabeh iki wis dikenal, kita wis nonton iki meh rong taun, saben dina, nanging gambar sakabèhé nyengsemaken. Matur nuwun kanggo karya gedhe sing ditindakake babagan sistematisasi. Aku sing bakal dadi basis kanggo buku teks ing sajarah perang sipil ing Ukraina.
  7. +1
    4. november 2015 06:31
    Yen ora kanggo jenderal ... Sajarah isin saka tentara Ukraina
    Inggih, padha ketemu guilty ... Ketoke, supaya ora ana maneh "isin", banjur ing Ukraina iku worth abolishing pangkat jenderal. Lan sapa sing mikir bakal mbantu? Ora bakal ana "jendral", ana "ataman", "bapak", "kornet jenderal" ... Ana PERANG SIVIL, ing wektu sing padha ana perang antarane "desa" lan "kutha". , "Enom lan sregep" nyoba kanggo nggulingaké "elit lawas" lan padha njaluk lan padha ora Care carane akeh getih wong liya kudu diwutahake kanggo iki.
    1. 0
      4. november 2015 07:40
      ... sayangé, perang donya katelu teka - Amerika Serikat nyoba kanggo ngencengi noose watara Rusia (sawijining wiwitan Sato, yen sampeyan seneng), Ukraina didol karo giblets, lan Donbass ora bisa nindakake iki (uga, ora pahlawan kita. Bandera)
  8. +3
    4. november 2015 07:34
    Ya, tentara apa iki, rabble scourges, maniacs lan punishers. Rezim Amerika ing Kyiv bakal ganti lan setengah saka tentara iki bakal cepet-cepet menyang kabeh arah saka kaadilan kanggo "tumindak" saka pribadi menyang menteri.
    1. 0
      4. november 2015 09:48
      B / Tentara Ukraina minangka hodgepodge saka preman, mabuk, pecandu narkoba, loafers lan pelajaran - kue lapis Parashenko.
      1. 0
        5. november 2015 01:14
        Kutipan: Vadim237
        B / Tentara Ukraina minangka hodgepodge saka scumbags, mabuk, pecandu narkoba, loafers

        Inggih, kula mangertos wonten sukarelawan, tentara bayaran lan riffraff liyane, nanging kok nulis prajurit biasa lan wajib militer minangka scumbags. Yèn saiki kowé wis diwènèhi wadya-bala lan dikirim menyang perang, apa kowé uga bakal nganggep kabèh dhawuhé komandhanmu? Apa yen dheweke kriminal? Ora perlu generalisasi. Ing Donetsk, macem-macem kategori tahanan dianggep beda. Nazi iku siji bab, nanging militèr biasa temen beda.
    2. 0
      4. november 2015 10:15
      Ora perlu ngomong babagan keadilan apa wae. Lan ora bakal nganti pirang-pirang taun, sanajan sawise "ganti rezim Amerika."
    3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      4. november 2015 12:20
      Kutipan saka: antikiller55
      Ya, tentara apa iki, rabble scourges, maniacs lan punishers. Rezim Amerika ing Kyiv bakal ganti lan setengah saka tentara iki bakal cepet-cepet menyang kabeh arah saka kaadilan kanggo "tumindak" saka pribadi menyang menteri.

      Ayo. Kabeh mau bakal sampurna repaint, lan bakal bengok-bengok ing kabeh prapatan, carane padha kanggo Donya Rusia, carane padha perang rezim Bendera ing resiko urip lan, ing umum, sepenuh ati tresna GDP.
  9. 0
    4. november 2015 07:49
    Gypsy International Brigade Panimaesh, bebarengan karo sirkus pedal-powered, plus Gypsy Olympic Games ing siji botol. Asil kasebut minangka tentara kaping lima ing bawana, ing galaksi buku kapten Chekushka ... PEREMOG.
  10. 0
    4. november 2015 08:00
    "Komite Keamanan Nasional ..." Nah, muzzles ... Wektu kanggo ngetokake dek kertu, kaya ing Irak ...
  11. +7
    4. november 2015 08:13
    Aku ora ngerti babagan jenderal, nanging kasunyatan manawa layanan khusus kita ora kejawab persiapan kanggo kudeta ing Ukraina minangka kasunyatan. Aku isih ora ngerti carane iku nguripake metu sing kabeh posisi tombol ing Ukraina (sajrone pamaréntahan Yanukovych) ana ing tangan saka Amerika, oke karo SBU kabeh wis cetha ana, nanging padha bisa nuduhake informasi karo padha. Yanukovych, pamrentahane, karo wong-wong sing durung dikendhaleni AS. Nanging sayangé, kita kalah ana, lan operasi punitive marang Donbass wis jalaran saka acara kasebut (Maidan). Mesthine, media lan ahli kita ora seneng ngeling-eling iki, nanging ruang CIS minangka bagean saka tanggung jawab kita lan mengaruhi keamanan Federasi Rusia, saengga ing mangsa ngarep kita kudu nyedhaki masalah kasebut kanthi tanggung jawab, yen ora. kita kudu ngatasi akibat sing saiki kita deleng ing Ukraina.
    1. +1
      4. november 2015 12:27
      Kutipan: Aleksandr21
      Aku ora ngerti babagan jenderal, nanging kasunyatan manawa layanan khusus kita ora kejawab persiapan kanggo kudeta ing Ukraina minangka kasunyatan. Aku isih ora ngerti carane iku nguripake metu sing kabeh posisi tombol ing Ukraina (sajrone pamaréntahan Yanukovych) ana ing tangan saka Amerika, oke karo SBU kabeh wis cetha ana, nanging padha bisa nuduhake informasi karo padha. Yanukovych, pamrentahane, karo wong-wong sing durung dikendhaleni AS. Nanging sayangé, kita kalah ana, lan operasi punitive marang Donbass wis jalaran saka acara kasebut (Maidan). Mesthine, media lan ahli kita ora seneng ngeling-eling iki, nanging ruang CIS minangka bagean saka tanggung jawab kita lan mengaruhi keamanan Federasi Rusia, saengga ing mangsa ngarep kita kudu nyedhaki masalah kasebut kanthi tanggung jawab, yen ora. kita kudu ngatasi akibat sing saiki kita deleng ing Ukraina.

      Serius? Yanukovych ora ana ing kontrol AS? Apa dheweke ora dadi wong pisanan sing bakal "ngasosiasi" Ukraina karo Eropa? Isin yen kutha iki dumunung ing wilayah kita.
      Kesalahan VVP, rombongane, kedutaan Rusia ing Ukraina yaiku dheweke ora nggawe lan ora mbiayai partai Rusia, NGO pro-Rusia ing Ukraina, nanging ngarep-arep "perjanjian" lanang karo Yanukovych. Kahanan sing padha saiki ana ing Belarus.
      1. +2
        4. november 2015 15:40
        Quote: kancamu

        Serius? Yanukovych ora ana ing kontrol AS? Apa dheweke ora dadi wong pisanan sing bakal "ngasosiasi" Ukraina karo Eropa? Isin yen kutha iki dumunung ing wilayah kita.
        Kesalahan VVP, rombongane, kedutaan Rusia ing Ukraina yaiku dheweke ora nggawe lan ora mbiayai partai Rusia, NGO pro-Rusia ing Ukraina, nanging ngarep-arep "perjanjian" lanang karo Yanukovych. Kahanan sing padha saiki ana ing Belarus.


        Apa Yanukovych ing kontrol AS? Apa gunane ngatur Maidan yen wis duwe presiden ing kanthong? Ora, Yanukovych ora ana ing kontrol Amerika Serikat, dheweke dadi kain, sayur-sayuran, nanging dheweke dudu wayang kaya Poroshenko. Kanggo pendanaan partai Rusia ing Ukraina, aku setuju yen ing kene kita ora nuduhake semangat kanggo mbela kepentingan kita lan ora mbiayai LSM, partai, lsp. salah ngitung strategis :(
        1. 0
          4. november 2015 20:45
          Apa Yanukovych ing kontrol AS? Apa gunane ngatur Maidan yen wis duwe presiden ing kanthong? Ora, Yanukovych ora ana ing kontrol Amerika Serikat, dheweke dadi kain, sayur-sayuran, nanging dheweke dudu wayang kaya Poroshenko. Kanggo pendanaan partai Rusia ing Ukraina, aku setuju yen ing kene kita ora nuduhake semangat kanggo mbela kepentingan kita lan ora mbiayai LSM, partai, lsp. salah ngitung strategis :(

          Krimea mbela kepentingane. Crimea minangka republik lan duwe presiden dhewe. Ukrainians numpes republik lan mbusak presiden. Crimeans nuntut pemugaran. Padha ngirim "Berkut" saka wilayah kulon. Padha gawe kekacoan. Padha mandheg mobil, Cut kursi.
          Kerusuhan iki ditindhes. Partai Rusia apa sing diomongake? Padha bakal langsung numpes. Kepemimpinan kita ngerti babagan latihan militan ing kemah. Apa sing bisa ditindakake? Janek paling ora pengin getih. Lan ora ana sing bisa diandelake.
          1. 0
            4. november 2015 23:01
            Quote: Oleko
            Apa Yanukovych ing kontrol AS? Apa gunane ngatur Maidan yen wis duwe presiden ing kanthong? Ora, Yanukovych ora ana ing kontrol Amerika Serikat, dheweke dadi kain, sayur-sayuran, nanging dheweke dudu wayang kaya Poroshenko. Kanggo pendanaan partai Rusia ing Ukraina, aku setuju yen ing kene kita ora nuduhake semangat kanggo mbela kepentingan kita lan ora mbiayai LSM, partai, lsp. salah ngitung strategis :(

            Krimea mbela kepentingane. Crimea minangka republik lan duwe presiden dhewe. Ukrainians numpes republik lan mbusak presiden. Crimeans nuntut pemugaran. Padha ngirim "Berkut" saka wilayah kulon. Padha gawe kekacoan. Padha mandheg mobil, Cut kursi.
            Kerusuhan iki ditindhes. Partai Rusia apa sing diomongake? Padha bakal langsung numpes. Kepemimpinan kita ngerti babagan latihan militan ing kemah. Apa sing bisa ditindakake? Janek paling ora pengin getih. Lan ora ana sing bisa diandelake.


            Mesthi wae. Kita ora ngomong babagan partai Rusia. Dadi, amarga ora ana sing nyoba nggawe. Alasan langgeng kanggo nindakake apa-apa.
            Janek TV ... p cowardly, lan ora "paling kabeh ora pengin getih." Dheweke uga bocor Maidan pisanan. Mesthine ora ana getih sing bisa diomongake.
            1. 0
              5. november 2015 00:14
              Kepiye Partai Wilayah? Ana ing mayoritas ing Rada. Ora Rusia, nanging pro-Rusia. Janek "lungguh ing loro kursi": Rusia lan Amerika Serikat. Punika masalahipun. Lha, apa dheweke bakal menehi prentah "Berkut" kanggo njupuk, apa dheweke bakal nindakake? Ngangkat pasukan kanthi weker, apa bakal tangi?
              Apa tegese "bocor ing Maidan pisanan"? Jujur, aku ora ngerti. Lan apa partai Rusia ing Ukraina, kepiye sampeyan ndeleng? Wawasan sampeyan menarik banget.
              1. 0
                5. november 2015 13:07
                Quote: Oleko
                Kepiye Partai Wilayah? Ana ing mayoritas ing Rada. Ora Rusia, nanging pro-Rusia. Janek "lungguh ing loro kursi": Rusia lan Amerika Serikat. Punika masalahipun. Lha, apa dheweke bakal menehi prentah "Berkut" kanggo njupuk, apa dheweke bakal nindakake? Ngangkat pasukan kanthi weker, apa bakal tangi?
                Apa tegese "bocor ing Maidan pisanan"? Jujur, aku ora ngerti. Lan apa partai Rusia ing Ukraina, kepiye sampeyan ndeleng? Wawasan sampeyan menarik banget.

                Apa PR pro-Rusia?
                Dadi dheweke ora menehi prentah, mula apa sing ditindakake utawa ora, manawa pasukane bakal munggah apa ora, kita ora ngerti. Lah, para priyayi praja Maidan ora ajrih marang getih, nanging Yanyk, satemene dudu wong suci, marga saka apa sira ngandika, "Aku ora karsa getih." Dadi kita duwe apa sing kita duwe. Ewonan tiwas ing sisih wétan, diobong ing Odessa ...
                "bocor ing Maidan pisanan" - iki tegese dheweke nyerah kabeh jabatane, sarujuk kanggo pemilihan sabanjure. Dheweke tumindak kanthi cara sing padha ing Maidan kapindho, mung ing kene kabeh rampung getih.
                Carane Rusia bisa nang ing wong iki?
                Partai Rusia minangka partai sing mbela kapentingan wong ing Ukraina, sing ana persatuan wong Rusia lan Ukraina, nentang banderisasi sejarah Ukraina, amarga gabung karo CU, kanggo integrasi ekonomi Rusia sing luwih cedhak. lan Ukraina ...
                Pira dhuwit sing ditindakake dening panguwasa Rusia kanggo nggawe sentimen pro-Rusia ing Ukraina, pira dhuwit sing digunakake kanggo nggarap Ukraina sing kerja ing Rusia, pira LSM pro-Rusia sing digawe ing Ukraina ...? Kanggo sawetara alesan, West ora isin mbuwang dhuwit ing maydauns, lan petugas teka. app wong. pemerintah kanggo ndhukung ... Lan ngendi kita ing wektu iku?
                Nalika Yanukovych mlayu, ora ana pasukan pro-Rusia sing terorganisir sing bisa mimpin wong, ora ana tulang punggung sing bakal diandelake wong sing metu ing kothak Kharkov, Odessa, Mariupol. Ing kasus apa wae, aku ora ngerti kekuwatan kaya ngono.
                1. Komentar wis dibusak.
                2. 0
                  5. november 2015 19:12
                  Aku maca maneh, aku mikir ... Aku wisuh piring, lan pikiranku muter. Rama lair ing Lugansk. !("Ora. Dheweke mati tanpa ndeleng bacchanalia iki ing Kyiv, 27.12.2013/63/XNUMX. Eyangku wong Ukraina, dheweke urip kabeh ing Kyiv ing Dovnar-Zapolsky. Saiki ora ana dalan kaya ngono. Saben musim panas aku lan adhine lunga menyang eyangku. Ing Darnitsa sanak-sedulur kita manggon. Kakang lan adhine lan paman. Aku saiki umur XNUMX. Aku kok nulis. Aku kelingan yen Ukraina. Saiki wis beda. Dhik Tom cacat, pensiune sithik. Tarif wis ilang. munggah. Ing verge saka mlarat. Ibuku asring nelpon Kyiv, nanging Gusti Allah ngalang-alangi kanggo miwiti pacelathon bab politik. Adhiku wiwit meh histeris: "Iku salah Putin Panjenengan." Kula classmate Kolya Malashok ngomong bab iki ... Ing sandi karya bojone, direktur dheweke ngomong babagan bapake, sing manggon ing Donetsk lan nampa pensiun saka Rusia. Wong lanang iku mripate mung bunder. Dheweke dicuci otak. Partai mbutuhake wong sing padha. Ora ana sing kanggo Rusia. Bojone duwe ponakan ing Odessa, luwih tuwa tinimbang dheweke. Iku kedadeyan. Dheweke komunikasi liwat Skype. Wong sing diobong? Dadi apa? Indifference lengkap .
                  Nanging iki ora kedadeyan ing Crimea. Lan dhuwit ora dibutuhake. Aku ora ngomong babagan Sevastopol. Padha ngandika pravoseki bakal lumebu ing kutha mati. Krungu tangan pisanan. Organisasi saka sembarang partai Rusia wis pinasthi gagal. Iku bakal ana, nanging sejatine sifate fiktif. SBU uga dianggo kanggo wong-wong mau. Ing perang kanggo pikiran, kita kalah. Negara-negara diputer kanthi subtly. Otak dikumbah sak tenane. Jejere EU mencorong, lan konco mabuk, jaket quilted, lan bodho. Ukraina bakal ambruk tho. Dheweke wis pinasthi. Dadi aku mikir. Seneng bisa komunikasi karo sampeyan. Kabeh sing paling apik.
                  1. 0
                    5. november 2015 20:25
                    Quote: Oleko
                    Aku maca maneh, aku mikir ... Aku wisuh piring, lan pikiranku muter. Rama lair ing Lugansk. !("Ora. Dheweke mati tanpa ndeleng bacchanalia iki ing Kyiv, 27.12.2013/63/XNUMX. Eyangku wong Ukraina, dheweke urip kabeh ing Kyiv ing Dovnar-Zapolsky. Saiki ora ana dalan kaya ngono. Saben musim panas aku lan adhine lunga menyang eyangku. Ing Darnitsa sanak-sedulur kita manggon. Kakang lan adhine lan paman. Aku saiki umur XNUMX. Aku kok nulis. Aku kelingan yen Ukraina. Saiki wis beda. Dhik Tom cacat, pensiune sithik. Tarif wis ilang. munggah. Ing verge saka mlarat. Ibuku asring nelpon Kyiv, nanging Gusti Allah ngalang-alangi kanggo miwiti pacelathon bab politik. Adhiku wiwit meh histeris: "Iku salah Putin Panjenengan." Kula classmate Kolya Malashok ngomong bab iki ... Ing sandi karya bojone, direktur dheweke ngomong babagan bapake, sing manggon ing Donetsk lan nampa pensiun saka Rusia. Wong lanang iku mripate mung bunder. Dheweke dicuci otak. Partai mbutuhake wong sing padha. Ora ana sing kanggo Rusia. Bojone duwe ponakan ing Odessa, luwih tuwa tinimbang dheweke. Iku kedadeyan. Dheweke komunikasi liwat Skype. Wong sing diobong? Dadi apa? Indifference lengkap .
                    Nanging iki ora kedadeyan ing Crimea. Lan dhuwit ora dibutuhake. Aku ora ngomong babagan Sevastopol. Padha ngandika pravoseki bakal lumebu ing kutha mati. Krungu tangan pisanan. Organisasi saka sembarang partai Rusia wis pinasthi gagal. Iku bakal ana, nanging sejatine sifate fiktif. SBU uga dianggo kanggo wong-wong mau. Ing perang kanggo pikiran, kita kalah. Negara-negara diputer kanthi subtly. Otak dikumbah sak tenane. Jejere EU mencorong, lan konco mabuk, jaket quilted, lan bodho. Ukraina bakal ambruk tho. Dheweke wis pinasthi. Dadi aku mikir. Seneng bisa komunikasi karo sampeyan. Kabeh sing paling apik.

                    Aku duwe padha. Kabeh sederek Ukrainia - "Kiselev, jaket quilted, matèni ...". Aku marang wong-wong mau, aku ora pengin ngomong babagan politik, ora, padha terus, sampeyan ora bakal mandheg ... Kita wis ora komunikasi kanggo taun saiki.
                    Sadurungé iku perlu kanggo miwiti Rusia, ing awal 2000, ora kabeh ilang.
                    Lan ing Crimea, yen ora ana pasukan Rusia, sampeyan ora bakal ngerti apa sing bakal kedadeyan ing kana. (((
                    Good luck kanggo sampeyan uga. seneng.
            2. 0
              5. november 2015 00:14
              Kepiye Partai Wilayah? Ana ing mayoritas ing Rada. Ora Rusia, nanging pro-Rusia. Janek "lungguh ing loro kursi": Rusia lan Amerika Serikat. Punika masalahipun. Lha, apa dheweke bakal menehi prentah "Berkut" kanggo njupuk, apa dheweke bakal nindakake? Ngangkat pasukan kanthi weker, apa bakal tangi?
              Apa tegese "bocor ing Maidan pisanan"? Jujur, aku ora ngerti. Lan apa partai Rusia ing Ukraina, kepiye sampeyan ndeleng? Wawasan sampeyan menarik banget.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. 0
          4. november 2015 21:36
          Kutipan: Aleksandr21
          Quote: kancamu

          Serius? Yanukovych ora ana ing kontrol AS? Apa dheweke ora dadi wong pisanan sing bakal "ngasosiasi" Ukraina karo Eropa? Isin yen kutha iki dumunung ing wilayah kita.
          Kesalahan VVP, rombongane, kedutaan Rusia ing Ukraina yaiku dheweke ora nggawe lan ora mbiayai partai Rusia, NGO pro-Rusia ing Ukraina, nanging ngarep-arep "perjanjian" lanang karo Yanukovych. Kahanan sing padha saiki ana ing Belarus.


          Apa Yanukovych ing kontrol AS? Apa gunane ngatur Maidan yen wis duwe presiden ing kanthong? Ora, Yanukovych ora ana ing kontrol Amerika Serikat, dheweke dadi kain, sayur-sayuran, nanging dheweke dudu wayang kaya Poroshenko. Kanggo pendanaan partai Rusia ing Ukraina, aku setuju yen ing kene kita ora nuduhake semangat kanggo mbela kepentingan kita lan ora mbiayai LSM, partai, lsp. salah ngitung strategis :(

          Mesthi wae dheweke dadi wayang, yen ora, dheweke ora bakal tumindak kaya nalika numpak. Dheweke mung main peran, bahan sampah. Amerika Serikat nindakake iki karo akeh wong, elinga Mubarak.
  12. +3
    4. november 2015 08:51
    Penulis sing apik, sijine kabeh ing rak!
  13. +2
    4. november 2015 08:55
    Iku kejahatan kanggo nggunakake tentara ing wilayah dhewe nglawan bangsane dhewe. Iki dudu tentara, nanging rabble. Inggih, rabble mbutuhake manajemen sing tepat. Tentara paling apik ing Eropa! ping telu ku.
  14. +3
    4. november 2015 09:34
    Sajarah tentara Ukraina iku salah siji sing paling isin ing sajarah donya.

    Bisa uga, tentara kuwi isin lan ala.

    Nanging kanggo Rusia, kanggo Krimea, kanggo Donbass, tentara kuwi apik banget, yen ora luwih akeh getih sing diwutahake ing kana.

    Cara lan luwih u.k.r.y. duwe u.c.r.o kuwi. tentara!
  15. +8
    4. november 2015 09:49
    Review ora duwe bandara Slavyansk, Lysichansk, Luhansk.
    Aku ora setuju karo akeh haters. Kapabilitas tempur sing kurang saka Tentara Ukrainia amarga sawetara alasan. Ing wektu sing padha, sawetara unit duwe stabilitas dhuwur. Aja ngremehake mungsuh. Iki minangka langkah pisanan kanggo ngalahake.
    1. +2
      4. november 2015 11:56
      Kutipan: Yar Ga
      Aku ora setuju karo akeh haters. Kapabilitas tempur sing kurang saka Tentara Ukrainia amarga sawetara alasan. Ing wektu sing padha, sawetara unit duwe stabilitas dhuwur. Aja ngremehake mungsuh. Iki minangka langkah pisanan kanggo ngalahake.


      Aku uga ora bisa nuduhake pesen komentar YOUR kanthi lengkap. Kanthi kasedhiya, kanggo siji gelar utawa liyane, tentara Ukraina siap-tempur, iku perlu kanggo njupuk menyang akun kemampuan saka milisi Donbass kanggo banget aktif counteract.

      Prasyarat kanggo asor saka republik mung bisa, ing wangun utawa liyane, "tusuk ing mburi", sing, muga-muga, "kanca sing tanggung jawab" ora bakal wani.

      KITA, RUSIA, ora bakal ngerti ...
    2. 0
      5. november 2015 01:17
      Kutipan: Yar Ga
      Aja ngremehake mungsuh. Iki minangka langkah pisanan kanggo ngalahake.

      Pancen bener! Lan nyatane tapel wates LPR lan DPR ora ngliwati tapel wates administratif biyen iku buktine.
  16. 0
    4. november 2015 09:55
    Ing sawijining dina bakal ana buku "Shameful History of Ukraine". Utawa "Sajarah Ukraina Shameful".
  17. -3
    4. november 2015 09:57
    Elinga yen kabeh jenderal Ukraina iku saka sourdough Soviet. Padha sinau kanggo nyolong ing Gorbachev.
  18. +3
    4. november 2015 10:50
    Inggih, pasuryan - ana degradasi (lan ing pasuryan uga)
    "Wakil Menteri Pertahanan kanggo integrasi Eropa" rampung paling akeh

    Kutipan: Yar Ga
    Review ora duwe bandara Slavyansk, Lysichansk, Luhansk.
    Aku ora setuju karo akeh haters. Kapabilitas tempur sing kurang saka Tentara Ukrainia amarga sawetara alasan. Ing wektu sing padha, sawetara unit duwe stabilitas dhuwur. Aja ngremehake mungsuh. Iki minangka langkah pisanan kanggo ngalahake.

    Aku uga nggoleki Slavyansk ... Aku setuju banget babagan njupuk topi. Sing ala, ukroband kasebut isih rada siap tempur. Nanging ora ana organisasi sing apik lan pasokan milisi - ing wiwitan mesthine. Lan saiki aku mikir paritas.
  19. 0
    4. november 2015 11:11
    Bahan sing apik, kerja sing akeh babagan pilihan. Matur nuwun kanggo penulis.
  20. +3
    4. november 2015 11:15
    tanpa tembung...
  21. 0
    4. november 2015 11:26
    Aku babar blas setuju bab gething. ,,
    Aku ora mikir yen iki saiki, mantan milisi, saiki Angkatan Bersenjata republik ngerti rega tentara iki, lan muga-muga ora mandheg yen ana kekacauan.
  22. 0
    4. november 2015 11:32
    Nomer ora kena. Yen sampeyan nyimpulake jumlah kerugian ing geser kaping 23, mula 24000 tiwas ora bisa ditindakake.
  23. +6
    4. november 2015 11:55
    Materi kasebut penasaran. Minangka bahan propaganda, mung narik "troika" sing padhet. Ora jelas sapa sing nulis, yaiku 32 yuta personil militer, kanthi gaji kurang luwih 2015 ewu personel militer. Ing kaca 1 dituduhake. sing kira-kira 200 ewu personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina tiba ing kubeng ing wilayah kutha Debaltseve, ing kaca 1 kerugian ing personel Angkatan Bersenjata Ukraina diwenehake, kalebu ing wilayah kasebut. saka kutha Debaltseve, 850 prajurit tiwas, 9 prajurit tatu, yaiku, mung 10 prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing tetep aman lan sehat nalika perang ing wilayah kutha Debaltseve. mratelakake panemume, piye wae ora cocog karo kasunyatan. Pranyata manawa klompok Angkatan Bersenjata Ukrainia ing wilayah kutha Debaltseve ora ditindakake, lan banjur nolak ing kubengan lan pecah. saka pengepungan? padha tatu serius, kaya wae ora bisa ditindakake. Nah, lan pikirane ing desas-desus kasebut, ing kaca 23 dituduhake manawa bocah-bocah pejabat Ukraina ora melu ing operasi punitive marang DPR lan LPR. padha ora kelakon sak loro kampanye Kaukasia utawa sak perang Agustus 3, lan malah saiki ing antarane sukarelawan kita ing Donbass lan Suriah ana Piye wae ora ana wong karo surnames misuwur. welas asih ing rumah sakit militèr, kaya nalika Perang Donya I, nalika wanita lan bocah-bocah wadon karo kulawarga bangsawan misuwur njabat ing rumah sakit militer, lan Grand Duchesses ora mung njabat, nanging uga diatur rumah sakit militèr ing patronage sing.
  24. Kolovrat88
    -4
    4. november 2015 12:45
    Bener. Tentara Ukraina duwe akeh masalah. Dirampas tanpa ampun nalika kamardikan, asring duwe kepemimpinan sing ora kompeten, peralatan sing wis ketinggalan jaman. TAPI!!! Potongan wilayah Lugansk lan Donetsk minangka maksimal sing bisa ditindakake kanggo proyek kasebut. sing disebut Novorosiya.Pertahanan bandara Donetsk wis dadi simbol keberanian lan kepahlawanan militer Ukraina.
    "DAP minangka Thermopylae kita, Omah Pavlov kita. Prajurit Ukrainia nyekel garis kasebut sajrone 242 dina, nyegah penjajah saka mindhah meter jero menyang tanah kita kanthi impunity. GAP dibela bebarengan dening warga Donetsk karo Galician, pasukan khusus lan sukarelawan, guru wingi lan pengusaha."
    masyarakat Ukrainia, ing éwadéné kabeh, nuduhake consolidation, sukarelawan saka gaji kurang, kanggo sijine iku mildly, bantuan tentara, inspirasi tulus hormat.
    1. 0
      4. november 2015 18:39
      DAP - iki edan sampeyan, kepiye sampeyan bisa nelpon wong sing manggon ing tanah Donetsk penjajah?! Galician mung penjajah!
    2. 0
      4. november 2015 21:37
      Kutipan: Kolovrat88
      Bener. Tentara Ukraina duwe akeh masalah. Dirampas tanpa ampun nalika kamardikan, asring duwe kepemimpinan sing ora kompeten, peralatan sing wis ketinggalan jaman. TAPI!!! Potongan wilayah Lugansk lan Donetsk minangka maksimal sing bisa ditindakake kanggo proyek kasebut. sing disebut Novorosiya.Pertahanan bandara Donetsk wis dadi simbol keberanian lan kepahlawanan militer Ukraina.
      "DAP minangka Thermopylae kita, Omah Pavlov kita. Prajurit Ukrainia nyekel garis kasebut sajrone 242 dina, nyegah penjajah saka mindhah meter jero menyang tanah kita kanthi impunity. GAP dibela bebarengan dening warga Donetsk karo Galician, pasukan khusus lan sukarelawan, guru wingi lan pengusaha."
      masyarakat Ukrainia, ing éwadéné kabeh, nuduhake consolidation, sukarelawan saka gaji kurang, kanggo sijine iku mildly, bantuan tentara, inspirasi tulus hormat.

      Super mbuwang.)))
      1. +3
        5. november 2015 00:36
        Quote: kancamu
        Super mbuwang.)))

        Ya, lan julukan macet, ing pendapat sengsara, paling Rusia-ultra-patriotik ... Ayo, ana cukup cretins.
  25. +2
    4. november 2015 13:22
    Tentara Ukraina ora kalebu limang tentara paling kuat sanajan ing Ukraina dhewe.
  26. +2
    4. november 2015 14:10
    Yen mung jendral....aku ngerti wong siji. Padha lulus saka College bebarengan, sinau ing grup padha. Banjur, sawise TurkVO, dheweke pindhah menyang Akhtubinsk, ing ngendi dheweke uga njabat bebarengan, paling ora ing unit sing beda-beda. Ing taun 1992, wong-wong sing pengin gabung karo Angkatan Bersenjata Ukraina pindhah menyang kono, wong-wong sing ora pengin njupuk sumpah Ukrainia, salah siji metu utawa ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Loro jurusan saka resimen latihan sekolah penerbangan Kharkov ditransfer menyang departemen kita. Dadi tembakan iki ora diterjemahake menyang Ukraina, dheweke sukses pensiun saka Angkatan Bersenjata RF kanthi pangkat letnan kolonel .... dheweke lunga menyang Kyiv. Saiki ukronatsik ardent. Tak delok nang facebooke .. ampun bu. Ing kana, apa jenis telek sing diwutahake marang Rusia lan Angkatan Bersenjata. Dadi aku mikir, sampeyan bajingan njupuk Sumpah Soviet, njabat ing Tentara Rusia ... apa sing sampeyan ...
    1. +1
      4. november 2015 19:41
      Dheweke paling kamungkinan nampa pensiun Russian.
      Keuntungan langsung.
  27. 0
    4. november 2015 14:49
    kamulyan isin saka Ukraina. Lan Wirang ing kabeh Ukraina sing iki diijini ing negara.
  28. +3
    4. november 2015 23:46
    Mbok ana kesalahan ing nomer ... Nanging tho, thanks kanggo penulis kanggo karya rampung.
    Sawise artikel kasebut ana rasa dobel ... ya kayane wis akeh sing mati, lumpuh, ilang ...
    Nanging ing sisih liya, iki fasis ... sing nyata ... Ing detik-detik iki, nalika aku nulis garis kasebut, dheweke nembak ing omah sing tentrem ... Pembunuh, maling, perogol ... pamaréntah sadurungé, ngrusak negara dhewe siap kanggo Cut lan ngobong sapa karo umpluk ing tutuk, milih wong manca lan maling freaks minangka panguwasa, bungah ing pati saka wong resik ...
    Ana sing ngomong yen rakyat duwe panguwasa sing pantes ... Lan aku bakal nambah manawa dheweke bakal entuk urip sing pantes.
    Sampeyan mesthi bisa ngomong yen ana wong sing prasaja lan diapusi ... dadi apa?
    Lan padha ana ing Wehrmacht ... lan ora ana sing ngurutake wong-wong mau ing kana.
    Sing paling ironis ing nasibe ... ambruk terus, lan Ukraina ora bakal urip kanthi normal banget ... mung durung ngerti ...
  29. 0
    5. november 2015 08:33
    statistik menarik sanajan ...
  30. 0
    13. november 2015 17:58
    carane akeh wong padha glethakaken mudhun kanggo marga saka ambisi shtatovites
  31. 0
    1 Juni 2017 14:50
    Ora ana apa-apa ing kene, ing kahanan iki, sing gedhe isih ya, Shobes Goy Shacklgruber Hitler, sing dadi Aryan utama ing Jerman ing Reich Katelu, ngandika, nalika dheweke dipotong, perang bakal terus nganti Jerman pungkasan. Nanging wong Jerman banjur tetep, nanging Fuhrer ora peduli ... Dadi sho, minangka Ilgich Ulyanov panggang, padha ngomong pengulangan iku ibu saka doktrin, kang kita ndeleng dina.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"