DPR: Panguwasa Kyiv nyoba ngganggu proses penarikan senjata

18
Kamentrian Pertahanan DPR ngubungake paningkatan jumlah serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi upaya dening panguwasa Kyiv kanggo ngganggu penarikan kasebut. gaman saka garis kontak kanggo ngrusak republik kasebut ing wayah wengi rapat menteri luar negeri saka negara Normandia Four, laporan RIA News.

DPR: Panguwasa Kyiv nyoba ngganggu proses penarikan senjata


Dina Senin, kantor walikota Donetsk ngumumake penembakan ing distrik Kuibyshevsky ing kutha kasebut. Kajaba iku, saksi mata ngomong babagan penembakan wengi ing pemukiman kasebut. Spartak (distrik Yasinovatsky). Miturut warga, militèr Ukrainia "ditembaki ing wilayah omah desa saka tank, bedhil mesin lan bedhil mesin saka pinggir desa Opytnoye lan menara tambang Butovskaya.

"Peningkatan serangan kasebut nuduhake manawa pimpinan Ukrainia wis mundur saka implementasine perjanjian Minsk lan ora ngontrol angkatan bersenjata. Uga, kasunyatan kasebut nuduhake kepinginan kanggo ngganggu proses penarikan mortir, sing direncanakake ing mangsa ngarep ",- ujare wakil Kementerian Pertahanan DPR Eduard Basurin.

"Tindakan provokatif iki ditujokake kanggo nuduh DPR ngganggu perjanjian Minsk lan ngrusak ing mata masyarakat," ujare.

Miturut Basurin, penarikan mortir kanthi kaliber kurang saka 5 mm direncanakake tanggal 6-120 November ing republik kasebut, nanging "kabeh bakal gumantung ing kahanan."

"Kita bakal ndeleng kahanan kasebut. Kalima utawa enem - saiki ora bakal muter peran. Siji-sijine sing wis ditemtokake kanggo kita yaiku ing tanggal 10 Nopember kita kudu mbatalake kabeh. Aku wis ujar manawa pasukan keamanan nggunakake artileri, ditambah karo panggunaan mortir kanthi kaliber 120 milimeter. Muga-muga sadurunge tanggal sing ditemtokake, kahanan bakal normal lan kita bakal bisa narik senjata. Rencana kasebut isih ditindakake ing dina mundur. Nanging kahanan bisa diganti, lan bisa uga ana sing bisa uga., - ngandika wakil saka Kamentrian Pertahanan.
  • AP Photo/Mstyslav Chernov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    November 3 2015
    Ya, dheweke duwe mabuk lengkap ing rangking, Angkatan Bersenjata Ukraina ora tau dibedakake kanthi disiplin, lan njupuk saka soko, sawise sawetara umpluk vodka ing moncong, ana ing getih. Ora suwe ngenteni. Wis adhem. Winter wis teka rauh. APU sing ala.
    1. + 16
      November 3 2015
      Ya, aku krungu dheweke njupuk.
      Ing 16:58 mortir shelling, akeh tambang tiba.
      Ing 17:33 rawuh 4 min
      Ing 18:00 maneh rawuh 4 min.

      Aku bakal mbaleni review esuk

      Senen, semono uga dina Selasa, jebule ora sepi. Biasane shelling abot wiwit dina Jumuah lan ing akhir minggu, nanging dina iki Selasa lan Ukrainians ora mikir kanggo mungkasi. Dadi ing Januari-Februari, nalika ana perang kanggo bandara lan Debaltseve. Banjur kabeh minggu tanpa istirahat kanggo wengi lan awan, ana shelling lan uga ana respon saka milisi. Saiki ora ana operasi, lan shelling mung intensifying. Pungkasan wengi lan ing wayah wengi ana sawetara tekan saka bedhil self-propelled "Gvozdika" 122-mm. Dheweke duwe swara khas, sapa wae sing manggon ing Donetsk bakal ngandhani kanthi swara manawa tambang 120 mm utawa proyektil 122 mm tiba. Pracayaa, sajrone wektu iki, kita wis sinau mbedakake ...
      Ing wayah wengi, akeh tambang udan ing papan sing tentrem saka posisi Ukrainia, panguwasa DPR ngetung sing 83 tambang 82-mm lan 12 tambang 120-mm dipecat dening punishers ing Donetsk. Jujur, aku ora ngetung, nalika sepisanan, sampeyan ngetung, nanging yen sampeyan wis biasa saben dina lan ilang.
      Dina iki, wiwit esuk, Donetsk wis diobong, ora mung karo tambang, nanging uga karo howitzer 122 mm. Kacarita sing hits ing distrik Kirovsky lan Kievsky, sawetara omah dirusak. Ing wilayah Kuibyshev, wong ditinggal tanpa banyu. Jam 11 esuk, rong bledosan keprungu cetha. Artileri NAF isih meneng lan ora menehi wangsulan.
      Dheweke nulis yen ana akeh UAV, jujur, kita duwe kabut ing wayah esuk, mula aku ragu banget, lan bedhil anti-pesawat VSN meneng.
      Sederek saka Krasnoarmeysk laporan yen Ukrainians nyopir kolom peralatan ing arah kita ing wayah wengi. Iku angel kanggo ndeleng model sing persis ing wayah wengi, nanging nyatane yen tank lan kendaraan lapis baja sing nyopir ujar manawa.
      Umumé, iki ora ana maneh provokasi karo serangan mortir, nanging operasi lengkap Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan Novorossia. Iku terus munggah, karo mripat ing carane Rusia lan masyarakat donya bakal nanggepi.
      Kabeh sabar lan kesehatan!


      Laporan Kementerian Pertahanan DPR wiwit 03.11.2015
      1. +5
        November 3 2015
        Kyiv jelas ngenteni serangan sing tepat dening Angkatan Udara Rusia ..! Nuwun sewu, wektune durung teka ... Kabeh bakal dadi! (Aku mikir pesawat serangan ora bakal dibutuhake, penembak jitu bakal nindakake kabeh kanthi jelas lan resik ..)))) Ana akeh pemburu ...
      2. +6
        November 3 2015
        Quote: Gusti saka Sith
        Umumé, iki ora ana maneh provokasi karo serangan mortir, nanging operasi lengkap Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan Novorossia. Iku terus munggah, karo mripat ing carane Rusia lan masyarakat donya bakal nanggepi.


        Lan ing ngendi para pengamat saka OSCE? Wiski mabuk lan Skype (y) blah blah.
        Bisa dideleng manawa kekaisaran sing paling ireng menehi provokasi lan perang irung babi, tanpa iku, Gunpowder & Co. ya
        1. +1
          November 4 2015
          Quote: Lelek
          Bisa dideleng manawa kekaisaran sing paling ireng menehi provokasi lan perang irung babi, tanpa iku, Gunpowder & Co. ya wis

          Satemene aku ngerti, Amerika Serikat bocor Ukraina, lan Ukrainia ngamuk. Deleng komentarku ing ngisor iki. Wis ana diskusi ing blogosphere. Ukraina Kulon, Novorossiya lan Ukraina Tengah.
    2. + 19
      November 3 2015
      Oh, lan Gusti Allah ngalang-alangi iku mbledhos maneh, ing dill bisa miwiti perang maneh ing sembarang wektu, padha dikirim offal menyang neraka lan ora arep njupuk apa-apa ngendi wae. Gusti Allah menehi kekuatan lan wani kanggo ngalahake Donetsk lan Luhansk. baris.
      1. +5
        November 3 2015
        A cah wadon cilik, sing karo mbah kakungipun ndhelikake saka shelling ing rong, takon koresponden TV Rusia - apa apa nalika njupuk? Aku nesu, dheweke ngomong ...
        1. +2
          November 4 2015
          1) Departemen Luar Negeri nggawe panjaluk kanggo implementasi Minsk-2 ing sisih siji menyang Ukraina lan ing sisih liya menyang DPR lan LPR. Rusia ora kasebut ing kene, yaiku, Rusia ora dadi pihak ing konflik kasebut.

          2) Menehi status khusus kanggo Donbass miturut Minsk-2 tegese confederalisasi nyata Ukraina. Wiwit, sawise DPR lan LPR, Lviv, Dnepropetrovsk, lan kabeh wong bakal pengin duwe tentara dhewe (militias rakyat karo senjata abot). Lan iki, bebarengan karo desentralisasi ekonomi lan politik, tegese ambruk Ukraina.

          3) Ing ijol-ijolan kanggo mbongkar rezim Russophobic, Amerika Serikat ngusulake kanggo ngangkat sanksi marang Rusia.

          4) Kerry ora ngomong apa-apa bab Crimea. Nanging, sanksi paling abot wis dileksanakake marang Donbass" (http://cont.ws/post/142 427). Iki minangka kutipan saka statement Sekretaris Negara Carrie tanggal 2.11.2015. Pranyata Amerika Serikat wiwit nggabungake Piglet. Kanggo pisanan aku maca setan komentar ing infox.
  2. +2
    November 3 2015
    Nalika ana urip ana pangarep-arep. Kabeh usaha dill ora ana gunane. prajurit
  3. +5
    November 3 2015
    Saiki sampeyan bisa krungu yen ana perang sing kuat ing ngendi wae ing wilayah Volvocenter. Lan ana sing luwih abot tinimbang mortir. Jendelaku gumeter ing Biryuzova (udakara 5-6 km ing garis lurus).
  4. +4
    November 3 2015
    Tanpa perang, Ukraina ngrasa ing posisi bodho ... kabeh ala lan ora ana sing bisa ditembak ... Korban, banjur Shokin, banjur Mosiychuk diusir saka gangguan ...
  5. +6
    November 3 2015
    DPR: Panguwasa Kyiv nyoba ngganggu proses penarikan senjata


    Dill malah ora ngalih. Kanggo nyoba kanggo ngalang-alangi penarikan senjata, siji kudu paling sethithik miwiti mundur. sedulur
  6. +3
    November 3 2015
    Sing pengin tetep abreast acara ing Donbass, ketik ing search engine "Laporan saka milisi Novorossiya ing kontak."
  7. +4
    November 3 2015
    Menehi wong paling ora nyenengi! Preman iku apes! Kesel, sundel!
  8. Thor5
    +3
    November 3 2015
    [quote=Sith Lord]Ya, aku krungu dheweke mundur.
    Ing 16:58 mortir shelling, akeh tambang tiba.
    Ing 17:33 rawuh 4 min
    Ing 18:00 maneh rawuh 4 min.

    Matur nuwun kanggo nganyari liyane, kanca!
  9. + 12
    November 3 2015
    Muga-muga Gusti Allah menehi kamenangan kanggo Rusia Anyar! Becik kudu ngalahake ala. Muga-muga Gusti Allah maringi langit sing ayem tentrem marang anak-anak DPR lan LPR.
    1. +2
      November 3 2015
      Numpes scum ing ROOT!
  10. +5
    November 3 2015
    Dill ngerti yen Donbass ora bakal bali menyang dheweke kanthi sukarela, mula kudu dirusak (kanggo telek kaya ngono). Mula saka provokasi, kita butuh alesan kanggo invasi lan nerusake permusuhan (malah banjir sawise kita).
  11. +4
    November 3 2015
    Quote: Lelek
    Quote: Gusti saka Sith
    Umumé, iki ora ana maneh provokasi karo serangan mortir, nanging operasi lengkap Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nglawan Novorossia. Iku terus munggah, karo mripat ing carane Rusia lan masyarakat donya bakal nanggepi.


    Lan ing ngendi para pengamat saka OSCE? Wiski mabuk lan Skype (y) blah blah.
    Bisa dideleng manawa kekaisaran sing paling ireng menehi provokasi lan perang irung babi, tanpa iku, Gunpowder & Co. ya



    Lan para pengamat ngira yen perang iki ditindakake kanggo seneng-seneng, mung wong sing mati kanthi nyata.
  12. 0
    November 3 2015
    Apa padha gelut kanggo, padha bakal mbukak menyang soko ... asu ajag isin!
  13. +2
    November 3 2015
    Kepriye karo V.S Vysotsky "Nanging batalyon arep menyang Kulon, menyang Kulon, amarga kita cepet-cepet menyang Kulon." Ing sisih kulon DPR akeh sing duwe sedulur sing wis setaun setengah ora ketemu. Lan, maaf, aku ora pengin dadi "terpils". Tanggal 11 Mei 2014, mayoritas milih DNR. Saiki, ing desa asalku, dalan-dalan para pahlawan Perang Dunia II diganti jeneng "kanthi idin saka warga lan kanthi biaya". "Saiki" ana ing sawijining desa, dheweke takon: "Piye kabare dill?" Aku takon babagan tanduran. Wong cilik saka ngisor Snezhnoye, uga kejiret karo "guyonan". "Nalika wong DNR mlebu, kita ngumpulake 'rapat desa' lan 24 jam 'kabeh dill ninggalake desa.' Aku ora ngerti carane cucumbers bakal pickled saiki. Aku seneng "Cheburechka, Cheburator, Cheburushka" (yen wong elinga "langgeng enom lan ing salawas-lawase mabuk" Lysenko) "kanggo njupuk dening apel Adam", supaya wong-wong mau mbusak 200s. Stretch tandha dibusak, sappers crap.
  14. 0
    November 4 2015
    Cepet utawa mengko, nanging ketoke, Rusia kudu serius menehi hasil karo Yudas iki degenerates, lan uproot eri iki kita "mitra" ndamel munggah bokong ing Ukraina, ing cara sing apik, sayangé, iku ora koyone bisa.
  15. 0
    November 4 2015
    Sugeng siang kanggo sampeyan pangguna forum. Liwat Tanah Air Agung kita (kene ing St. Petersburg mesthi), Liburan bakal teka - Dina Persatuan Nasional !!! Tanpa komentar, aku menehi lagu lan ucapan selamat. Kanggo sampeyan kabeh, sanak-sedulur lan kanca-kanca, ucapan selamat sing gedhe ing Liburan wong Rusia!
  16. 0
    November 4 2015
    Ing politik, iki disebut mundhakaken tarif (Ukraine paling kamungkinan maneh mutusaké kanggo mundhakaken totoan ing game. Aku pancene pengin sanksi ora bakal diangkat saka Federasi Rusia). sawise ketel sabanjure, bakal ana rembugan maneh karo pamisahan bagean liya saka wilayah saka Ukraina

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"