Sarkozy ngumumake "masalah geografi Ukraina" Hollande

35
Kanthi bagean kritik liyane saka Francois Hollande, mantan presiden Prancis Nicolas Sarkozy, sing mimpin partai Republik, ngandika. Wektu iki, Sarkozy ngritik Hollande amarga ora gelem ngedol operator helikopter tipe Mistral menyang Federasi Rusia. Elinga yen Hollande ing sawijine wektu ujar manawa dheweke ora bisa setuju karo transfer kapal perang menyang Rusia ing hubungane karo konflik sing durung rampung ing sisih kidul-wétan Ukraina lan amarga sanksi sing ditindakake marang Rusia.

Mantan Presiden Sarkozy, sing ngandika ora tanpa ironi, dipetik dening Rusia Dina iki:
Yen sampeyan mikir yen Pak Putin bakal nyerang Donetsk karo Mistrals, sampeyan duwe masalah karo geografi Ukraina.




Elinga yen sawetara wektu kepungkur ana informasi yen Paris bakal ngedol Mistrals sing dimaksudake kanggo Rusia menyang Angkatan Laut Mesir, lan Mesir, banjur bakal mrentahake helikopter saka Federasi Rusia.

Kajaba iku, Sarkozy ngritik keputusan presiden Prancis saiki babagan pembatasan program pengembangan energi nuklir. Utamane, kita ngomong babagan keputusan Hollande kanggo nutup pembangkit listrik tenaga nuklir Fessenheim, sing paling tuwa ing Prancis. Miturut Sarkozy, kepinginan Hollande "nglirik" ing pasukan tartamtu bisa dilacak ing keputusan iki. Apa pasukan Sarkozy dhewe winked ing wektu, mantan presiden Prancis ora wiwit nyebar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    35 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 24
      November 6 2015
      Piye wae, dumadakan, mantan politisi ndeleng cahya, ilang jabatane.
      1. + 37
        November 6 2015
        Ora ana mantan politisi (kaya pejabat FSB)! Conto humpbacked - isih beku kabeh jinis sampah! Lan Nicolas sejatine pengin pindhah menyang ndhuwur maneh ...
        1. + 11
          November 6 2015
          Aku seneng babagan Humpback.
        2. +5
          November 6 2015
          Iki retorika pra-pemilihan, prinsip politisi: "Drowning saingan ing tong minyak telek sadurunge drowns sampeyan ana." Sanalika dheweke bali menyang daya, dheweke bakal miwiti maneh dilat bokong saka amers.
        3. +1
          November 7 2015
          Kutipan: 3Gorynych
          Ora ana mantan politisi (kaya pejabat FSB)! Conto bongkok - isih beku kabeh jinis sampah


          Wis pirang-pirang abad kepungkur wis diramalake: Macan tutul ngganti titik! ngguyu
      2. + 12
        November 6 2015
        Kutipan: Mikhail m
        Piye wae, dumadakan, mantan politisi ndeleng cahya, ilang jabatane.

        Dadi ing Prancis, pemilihan bakal teka lan Nicolas saiki bakal ngadeg ing sirahe lan nyebarake janji, ayo ndeleng yen dheweke menang, kepiye dheweke bakal ngomong.
        1. +5
          November 6 2015
          Kutipan: 79807420129
          Kutipan: Mikhail m
          Piye wae, dumadakan, mantan politisi ndeleng cahya, ilang jabatane.

          Dadi ing Prancis, pemilihan bakal teka lan Nicolas saiki bakal ngadeg ing sirahe lan nyebarake janji, ayo ndeleng yen dheweke menang, kepiye dheweke bakal ngomong.


          Apa sing kudu ditonton sad Takon Muammar Gaddafi keprungu
      3. + 19
        November 6 2015
        Lord Hollande, bebarengan karo pepadhamu ing mejo, nyetel Eropah kanggo kemudi, lan sampeyan ngomong geografi.
        1. +2
          November 6 2015
          vovanpain
          Lord Hollande, bebarengan karo pepadhamu ing mejo, nyetel Eropah kanggo kemudi, lan sampeyan ngomong geografi.

          Piye kabare pujangga - DIWAJARI DIALEKTIK dudu saka HEGEL!? Dadi Oland ngajar geografi ora saka buku teks, nanging saka "PENEMUAN GEOGRAFIS GREAT" dening Madame PSAKI Saka Departemen Luar Negeri --- babagan gunung ing wilayah Rostov ing pesisir segara Belarus!
          1. 0
            November 7 2015
            Persis! Belarusians, banjur, segara diijini, nanging kita ora diijini ing Donbass? Diskriminasi! :)
      4. +3
        November 6 2015
        Nanging sawise pemilu, kanthi asil positif, dumadakan ngalami amnesia. recourse
      5. 0
        November 6 2015
        Dampak saka lelungan menyang Moskow
      6. 0
        November 6 2015
        Mripat ketiga dibukak..
        Kutipan: Mikhail m
        Piye wae, dumadakan, mantan politisi ndeleng cahya, ilang jabatane.
      7. 0
        November 6 2015
        Ya, kaya biasane, lan nalika lagi kuwasa, dheweke wiwit golek kesalahan karo Rusia maneh
    2. +1
      November 6 2015
      Kutipan: Mikhail m
      Piye wae, dumadakan, mantan politisi ndeleng cahya, ilang jabatane.

      Ndeleng tren ...
    3. +6
      November 6 2015
      Apa pasukan Sarkozy dhewe winked ing wektu, mantan presiden Prancis ora nggedhekake
      Loro-lorone nglirik banget - sing kedhip sapa. Pemilu bakal nemtokake pemenang ing kompetisi sing nyenengake iki.
    4. 0
      November 6 2015
      Kahanan karo Hollande ngelingake aku akeh kahanan karo warga sing dibuwang klien ...
      1. 0
        November 6 2015
        Sapa sing gampang saiki? nglirik
    5. +4
      November 6 2015
      Sarkozy ngumumake "masalah geografi Ukraina" Hollande
      uga, Aku bakal njupuk lan menehi Hollande globe saka pinggiran ... nanging ing umum, Hollande tumindak wisely, digunakake "mistrals" bisa mungkasi munggah ing pesisir Belarus .. nanging Eropah perlu iku? nglirik
      1. 0
        November 6 2015
        Quote: Andrey Yurievich
        uga, Aku bakal njupuk lan menehi Hollande globe saka pinggiran ... nanging ing umum, Hollande tumindak wisely, digunakake "mistrals" bisa mungkasi munggah ing pesisir Belarus .. nanging Eropah perlu iku?

        Dheweke durung bisa))) Ora ana keuntungan gratis ...
        Saiki liyane "jenius" mulang geografi
        1. 0
          November 6 2015
          "Genius" ketoke kepengin weruh kenapa Afrika ana ing tengah, lan dudu Amerika Serikat
    6. +1
      November 6 2015
      Yen sampeyan mikir yen Pak Putin bakal nyerang Donetsk karo Mistrals, sampeyan duwe masalah karo geografi Ukraina.

      Mesthi, ngandika uga, nanging apa ora bisa ngandika nalika Pemilu looming. Miturut cara, ing topik Rusia, Sarkozy bubar Ngartekno nambah rating.
    7. 0
      November 6 2015
      Ya, "tuku peta, sepatu bast!" saka film "Jeltmen of Fortune" wassat
    8. 0
      November 6 2015
      Praktek umum: sadurunge pemilu, sampeyan kudu ngobati mungsuh kanthi akeh! Lan, Ukraina, iki mung chip tawar-menawar, sing sawise pemilihan mung bakal dibuwang menyang banyu mancur. Dadi, untunge ...
    9. 0
      November 6 2015
      Senadyan kapentingan sing, padha terus kanggo muter game Amérika. Hollande lan politisi Eropa ora ngerti manawa kanthi wuta ngetutake kepentingan Amerika mesthi nyebabake kekacauan lan perang ing Eropa dhewe.
    10. 0
      November 6 2015
      "Globus" Ukraina ora seneng?
    11. 0
      November 6 2015
      Hollande, ing wayah wengi pemilihan ing Mei 2017, ora bakal ditendhang mung dening wong sing kesed. Rating ngisor mbokmenawa mung kanggo Barakych Obamych. Ing sisih liya, ing wektu sing padha, intensitas karep paling gedhe saka para pengungsi lan warga lokal bakal teka. Aku elinga para migran wis ngeculake:
      "Ing Eve Taun Anyar, 1067 mobil diobong ing Prancis. Iki diumumake dina iki dening Menteri Dalam Negeri Prancis Manuel Valls, sing disebut wengi saka 31 Desember nganti 1 Januari "salah sawijining periode paling angel kanggo pasukan penegak hukum negara. " City dalan-dalan dipatroli dening 53 perwira polisi lan polisi sing ngrebut "jumlah gedhe" cairan sing gampang kobong"
      Waca liyane ing NTV.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/815916/?fb#ixzz3qgOouxUG

      Nanging apa perlu Sarkozy ngatasi masalah kasebut?
      Mbokmenawa, aku mung numpak liwat memori lawas Oland, supaya ora lali sing xy.
    12. +2
      November 6 2015
      Sarkozy kobong karo banyolan Prancis padha. Lan trik iki karo Mistrals, karo Advertisement sakteruse menyang Mesir, ternyata malah ono gunane kanggo Rusia, lan SA (mungsuh paling awon Rusia) mbayar kabeh! Lan, padha ngomong, padha mrentahake luwih akeh pilot helikopter kanggo siji setengah milyar! Ora ana dhuwit, nanging dumadakan Altyn.
      Sarkozy, ora mangu, ora bakal "bend" ing Matrasia dadi luwih. Iki minangka "soliditas" Euro-American sing dihormati bakal "retak", sing ora padha.
    13. 0
      November 6 2015
      Siji badut ngguyu liyane - sirkus, sing kabeh inti saka politik Prancis
    14. 0
      November 6 2015
      Ing wektu sing padha, siji kudu ora lali exploitasi Sarkozy piyambak, admirer luwih saka Amerika ing sajarah Prancis durung dadi, supaya maneh pamilihan ora bakal nggawa apa-apa apik ing hubungan karo Rusia.
    15. 0
      November 6 2015
      Sarkozy mesthine luwih becik ngritik awake dhewe. Cetha yen layanan AS kerja ing Prancis, nanging kita uga ora dianggep bodho.
    16. +1
      November 6 2015
      Aku nonton film babagan De Gaulle loro utawa telung dina kepungkur ... Lan saben dina aku ndeleng lan maca babagan badut iki ... Sing saiki dadi boot felt, mungsuh iku wong wadon sing gampang kabecikan (sapa sing mbayar luwih lan kuwat. ). Pitakonan: Wong sing endi?
      1. 0
        November 6 2015
        carane kita kabeh padha mikir ...
        Aku mung nulis bab sing padha :)
    17. +1
      November 6 2015
      Dheweke duwe masalah ora mung babagan geografi, nanging uga karo martabat manungsa saka Kepala negara sing ora ringkih ...
      Kanggo Degol, dheweke mung migunani minangka tukang resik sepatu!
      1. 0
        November 6 2015
        Dadi iki cetha ditulis ing wong-wong mau lan katon kanggo mripat wuda! hi
    18. +1
      November 6 2015
      Iki tarub Kiev, nanging ana uga Prancis.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"