"Krasukha-4" nyakup pangkalan udara Rusia ing Suriah saka satelit pengintaian lan radar E-8 JSTARS

106
Ing wulan Oktober, akeh publikasi nglaporake babagan panyebaran modul jamming multifungsi Krasukha-4 ing pangkalan Khmeimim ing Suriah. Apa kemungkinan kompleks iki? Wartawan nyoba njawab pitakonan iki Buletin Mordovia Denis Peredrienko, sing ngunjungi Dina Inovasi Distrik Militer Tengah wulan kepungkur. Militer nuduhake sawetara informasi karo wartawan kasebut.

"Krasukha-4" nyakup pangkalan udara Rusia ing Suriah saka satelit pengintaian lan radar E-8 JSTARS


"Produk 1RL257 dirancang kanggo nutupi target darat lan udhara saka pengintaian udara lan ruang angkasa, ngarahake serangan. penerbangan mungsuh dening dipatèni elektronik saka radar basis aerospace.





Watesan kerja: ing azimuth 360 derajat lan ing elevasi - saka -1 nganti +85 derajat.





"Krasukha-4" nduweni kapasitas ing ngisor iki: 1 radar pesawat ruang angkasa lan 1 kontrol tempur E-8 JSTARS lan pesawat penunjuk target utawa 11 radar pesawat taktis.





Radius zona tutup nalika nyuda radar pesawat mogok penerbangan taktis yaiku 11-19 km, sistem pengintaian lan serangan - 16-41 km, pesawat ruang angkasa - 15-25 km. Wektu panyebaran - nganti 20 menit.





"Krasukha-4" wis dipasang ing sasis papat-poros kendaraan kabeh terrain KAMAZ 63501.
  • http://vestnik-rm.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

106 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. + 52
      12. november 2015 12:13
      bali ing awal Oktober, ing laporan ing saluran TV Zvezda, video nuduhake wayahe pesawat serangan Su-25 Rusia bali menyang lapangan udara Khmeimim saka misi pertempuran nuduhake Komplek adhedhasar kendaraan KAMAZ karo pesawat karakteristik antena ing. latar mburi
      1. Thor5
        + 15
        12. november 2015 12:45
        Kesepakatan apik! Mulané, ayo padha nggolèki sakèhé ara-ara samun!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. + 11
        13. november 2015 00:30
        Dadi apa sampeyan, Rusia "CHEBURASHKA" belay (deleng foto)

        Sing Kahl padha njerit...
        1. 0
          14. november 2015 14:42
          Cheburashka, banjur padha disebut flamethrower Pinocchio.
    2. + 52
      12. november 2015 12:19
      Iki, ketoke, apa sing diarani Panglima Tertinggi NATO, Jenderal Philip Breedlove, "gelembung" sing ora ngidini "litaks" NATO mabur ...
      1. + 14
        12. november 2015 12:45
        manawa, iki gelembung Russian misuwur sing NATO ora bisa katon konco
        1. + 26
          12. november 2015 13:00
          Inggih, sanes "Krasukha"? .. keprungu
          1. +8
            13. november 2015 05:18
            "Krasuha" - ayu ngguyu
        2. + 11
          12. november 2015 13:14
          sho isih ana.., jendral nangis babagan zona 600 km. diameteripun sedulur ...
          Radar buta, operasi sistem panuntun dhumateng elektronik kaganggu, lan citra satelit diganggu ing "gelembung" kanthi diameter 600 km, salah sawijining jenderal NATO nglaporake ing Daily OSNet.

          utawa iki "wedi duwe mripat gedhe" belay ???....
          1. +8
            12. november 2015 14:16
            Mungkin kaya karo kaliber? Karakteristik nyata bisa didhelikake.
            1. +2
              13. november 2015 20:01
              Kutipan: Y34Gagarin
              Mungkin kaya karo kaliber? Karakteristik nyata bisa didhelikake.

              Iku rahasia ... nanging kasunyatan sing Krasukha-4 bisa kanggo wuta lan drown metu AWACS wis ngandika akeh, kanggo UAV, iku kaya "sarapan cahya" kanggo dheweke.
              Nang endi wae aku nemokake informasi yen wis ana prototipe eksperimen Krasukha-5 ...
        3. +1
          13. november 2015 21:19
          Ora ngalangi optik, "Inter-optik" uga. Peran ANN ing SU tambah akeh, nanging ... Ing kene piranti liyane mlebu ing adegan ... Mbokmenawa iki Tetris ngguyu
      2. +5
        12. november 2015 13:25
        "Penerbang" iki wedi mung anane Pasukan Aeroangkasa Rusia ing Suriah ... Cukup alesan kanggo ora mlebu F-16 "super-duper keren" ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. -99
          12. november 2015 13:48
          Kutipan: Prapor-527
          "Penerbang" iki wedi mung anane Pasukan Aeroangkasa Rusia ing Suriah ... Cukup alesan kanggo ora mlebu F-16 "super-duper keren" ...

          Oalah, wedi banget ... Sayange pilot Israel sing ngrusak bandara Damaskus wingi esuk ora ngerti babagan "gelembung 600km", aku kudu ngandhani, supaya padha wedi ...
          1. + 28
            12. november 2015 14:17
            Tepuk tangan... Sumber favorit "censor.net" ora konfirmasi informasi kasebut.
          2. + 29
            12. november 2015 14:28
            Bandara endi sing dicopot wong Yahudi wingi? Ora krungu. belay Link, please.
            1. + 30
              12. november 2015 14:31
              Wong Yahudi uga ora ngerti. Mung ing sensor padha squealed ing topik iki.
              1. -3
                12. november 2015 22:16
                Kutipan saka Banshee
                Wong Yahudi uga ora ngerti. Mung ing sensor padha squealed ing topik iki.

                Halo . Novel
                Wingi wis liwat.
                Dheweke ngebom depot senjata Hizbullah ing bandara Damaskus.
                1. 0
                  14. november 2015 03:03
                  provokator.
              2. 0
                12. november 2015 22:53
                Romawi, apa Israel ora kerja sama karo kita?
                1. +4
                  13. november 2015 01:17
                  dadi tanpa persetujuan padha ora bakal podo sirahe ing kono, Israel enggal-enggal ngumumake yen ora bakal ngidini arming militan Hezboloid.
                2. +1
                  14. november 2015 03:04
                  Ora, Israel wis kerjo bareng karo awake dhewe lan karo undertaker sawijining.
            2. -2
              12. november 2015 22:06
              Kutipan saka mitrich
              Bandara endi sing dicopot wong Yahudi wingi? Ora krungu. belay Link, please.




              opo
              Kasunyatan serangan udhara kasebut kedadeyan, nanging sapa sing isih dadi pitakonan.
              Yerusalem "ora gelem menehi komentar", lan iki biasane dadi tandha yen isih ana.

              http://www.theatlantic.com/international/archive/2015/11/report-israel-strikes-t
              arget-in-syria/415446/
            3. Komentar wis dibusak.
          3. +3
            12. november 2015 17:45
            Kutipan saka Mera Joota
            Bandara Damaskus

            Apa sampeyan duwe "topeng" ing pasuryan utawa ing otak sampeyan?
            1. -2
              12. november 2015 19:01
              Aku ora ngerti yen iku duweke utawa ora, nanging ana wong sing nyebul ing cedhak bandara Damaskus salah siji depot senjata Hizbullah utawa konvoi nganggo senjata.
              1. +3
                13. november 2015 12:33
                Iku sampeyan babagan serangan sing ana ing Desember 2014, aku kira, amarga sampeyan ora ngerti babagan Google liyane. Khokhols sing nggawa saiki. Sisane wis meh setaun.
              2. +1
                13. november 2015 20:17
                Yakov Kedmi: Serangan ing bandara Damaskus dikoordinasi karo Rusia
                http://warfiles.ru/show-100001-yakov-kedmi-ataka-na-aeroport-damaska-byla-soglas
                ovana-s-russia.html
          4. +2
            12. november 2015 21:37
            bukti menyang studio
            1. -7
              12. november 2015 21:59
              Pindhah menyang newsru.co.il
            2. -13
              12. november 2015 22:20
              Kutipan saka Eric
              bukti menyang studio

              nggih
              Tujuan saka serangan udara, miturut laporan media asing, sing ditindakake dening Angkatan Udara Israel ing cedhak bandara Damaskus ing Suriah, minangka depot senjata kanggo Hizbullah.

              Ing wektu sing padha, miturut portal informasi Siria Damascus Alan, karusakan abot disebabake kabeh pos tentara ing saubengé bandara, nanging ora ana korban jiwa ing antarane wong-wong mau.
              Ing wektu sing padha, aktivis oposisi Suriah Ahmed Yabroudi nulis manawa "pesawat tempur Israel mlebu ing wilayah udara Libanon sisih kidul, pindhah menyang jalur al-Qalamun (ing tapel wates Libanon-Syria) lan ngliwati bandara internasional ing Damaskus, ing ngendi dheweke nyerang cedhak. pos-pos militer". Dheweke uga nyathet yen pos-pos kasebut duweke Hizbullah.
              1. +1
                14. november 2015 03:14
                Ya, Israel nyerang maneh, ngliwati hukum internasional. Padha bakal jancok Israel - Aku bakal meneng. Padha mlayu menyang dhewe, ana apa-apa kanggo nepaki karsane master ireng.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. -2
              12. november 2015 22:21
              Kutipan saka Eric
              monggo ke studio...


              Watch saka 4:00

              1. +2
                12. november 2015 22:51
                Iki salurane sapa?
                1. 0
                  13. november 2015 03:02
                  Kutipan saka Sandov
                  Iki salurane sapa?


                  wong Siria.

                  Warta Orient (Sadurungé dikenal minangka Television al-Mashreq TV) iku saluran TV warta sing diduweni Ghassan Abboud, sawijining pengusaha lan wartawan Siria.


                  1. +1
                    14. november 2015 03:16
                    Aneh, layang kasebut Yahudi, nanging Siria nyebarake. Ahahha
                2. +3
                  13. november 2015 03:23
                  Ora jester cetha, nanging menehi kritik dening pilihan, saluran punika "moderat" lan pribadi, ketoke.
                  Lan yen Tsakhal pancene dibom, ora kaya ngono - saya ngganggu banget (ora sayang kanggo cadangan KhZB, nanging katon kaya tamparan ing Rusia)
                  1. -2
                    13. november 2015 11:33
                    Kutipan saka 3 officer
                    ... nanging katon kaya tamparan ing pasuryan saka Rusia ...


                    Lan apa persis?
                    Apa Israel ngelingake yen ora bakal kompromi keamanane dhewe? - Aku dielingake sampeyan. ya
                    Apa Putin setuju babagan masalah iki karo Netanyahu? - Sarujuk. ya

                    Kabeh pancen kaya sing disepakati, Israel ora nyegah Angkatan Udara Rusia kanggo nggayuh tujuane, lan Rusia ora nyegah Angkatan Udhara Tsakhal kanggo nggayuh dhewe (ing "latar mburi") dhewe, dheweke nindakake dialog babagan masalah kontroversial sing ditutup. lawang - iki persetujuan. Nyuwun
                    Panganan kanggo Pikiran: Napa Kremlin dumadakan ngakoni sawetara mungsuh Assad minangka mitra negosiasi sing sah, bagean kasebut ing kontak karo kang Israel seng di tuduh. Nyuwun

                    Py.Sy.
                    Iku rodo tamparan ing pasuryan saka akal sehat liwat angkuh saka jingoists.
                    Ora ana gunane bengok-bengok - "kita sing paling keren, sing nguwasani langit Siria, lan kabeh wong wedi karo kita," mula dheweke ora bakal ana ing posisi sing kejiret ing bragging kosong. Nyuwun
                    1. +3
                      14. november 2015 03:19
                      Aneh, Israel. Ketegangan ing wilayah kasebut lega, sampeyan rumangsa ala. Dadi aja ngarep-arep bantuan saka ISIS. Oh, nuwun, sampeyan bank, nuwun. Ngomong hello master ireng lan nyiyapake coffins kanggo dhewe, padha bakal munggah ing rega rauh. ISIS uga pengin urip.
              2. -3
                12. november 2015 22:51
                Rekrutmen kanggo sawetara sasi, mbokmenawa utawa malah luwih
                1. -5
                  13. november 2015 03:12
                  Kutipan saka Absurdidat
                  Rekrutmen kanggo sawetara sasi, mbokmenawa utawa malah luwih


                  Iki Orient News release tanggal 11.11.2015/XNUMX/XNUMX.

                  Basa kudu nuruti pikiran, dudu sebaliknya.

                  Aku ngerti yen sampeyan ora ngerti basa Arab, lan iki, kanthi mangkono, nggawe "pendapat peremptory bobot" babagan video iki pancen ora kompeten lan tirani.
                  1. +2
                    14. november 2015 03:21
                    Ahmetka, iki bojomu? Mbuwang, menyang p.....sy, padha mbayar luwih ana.
          5. 0
            13. november 2015 17:07
            Minus sampeyan - sampeyan kudu mriksa saben "bebek" sadurunge quacking ing situs! wassat
          6. +1
            13. november 2015 18:30
            Semaput apa sing sampeyan lakoni ing kene kanthi cangkeme kotor ??)
          7. +1
            13. november 2015 23:54
            Apa sampeyan ngrokok dina sadurunge? Sampeyan ora bisa nindakake kanthi cara iki! Banjur Cheburashki lan Krasukhas bakal teka ...
          8. 0
            14. november 2015 08:17
            Saka nesu lan wiwit wis wiwit ngelem? Bukak dhokter, bisa waras.
          9. 0
            15. november 2015 10:35
            Aku ora ngerti saka ngendi sampeyan entuk data kasebut, aku krungu yen F16 mung mabur ing Irak
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        13. november 2015 07:54
        NATO wis ngipi elek sawise ngipi elek!
  2. Komentar wis dibusak.
  3. + 18
    12. november 2015 12:09
    Iku luwih apik kanggo nelpon dheweke -Krasava-4)))
    1. +6
      12. november 2015 12:40
      Quote: Unik
      Iku luwih apik kanggo nelpon dheweke -Krasava-4)))

      Aku wis ketemu kaping pirang-pirang sing sawetara "analis ahli" nelpon dheweke "KrasNukha". Kanggo ngurmati penyakit bocah cilik, utawa apa?
      1. +8
        12. november 2015 12:54
        Krasukha ana ing belladonna utawa bilina wong umum. Saben uwong ngerti apa sing ditindakake bilina karo otak.
        1. + 13
          12. november 2015 13:54
          Kutipan saka: interceptor58
          Krasukha ana ing belladonna utawa bilina wong umum.

          Kanggo residents saka wilayah Pskov. Krasukha minangka desa sing diobong dening Jerman, bebarengan karo kabeh pedunung ing taun 1943. Nasib sing padha karo Khatyn Belarusian.

          1. +4
            12. november 2015 14:29
            Dheweke uga ngobong Trigorsha.
        2. +1
          12. november 2015 14:28
          Suket diarani Beauty.
        3. +2
          12. november 2015 22:03
          Aku temen maujud saka kaping lima sing tegese whitewash, nanging nulis "bilina"!
      2. +4
        12. november 2015 12:54
        Rubella ing pilot mungsuh
      3. Komentar wis dibusak.
  4. + 29
    12. november 2015 12:09
    Warta ing topik kasebut, yen mangkono, iki pancen apik banget:
    - Kumpulan komplek pisanan sing ngidini ngebom garis ngarep Su-34 Rusia dadi pesawat perang elektronik bakal dikirim menyang Angkatan Bersenjata RF ing Nopember taun iki. Iki diumumake dening Igor Nasenkov, Wakil Direktur Umum Pertama saka Keprihatinan Teknologi Radioelektronik.
    "Batch pisanan bakal dikirim ing Nopember taun iki," ujare RIA Novosti Nasenkov, sing ngomong nalika Dubai Airshow-2015.
    Miturut dheweke, komplek kasebut bakal bisa ngowahi standar Su-34 dadi pesawat perang elektronik khusus, sing ora mung bisa nglindhungi dhewe, nanging uga bisa nyuda sistem radar lan sistem rudal anti-pesawat sing efektif, kalebu long- pesawat patroli radar.

    Warta RT asli ing basa Rusia:
    https://russian.rt.com/article/129387
    1. + 10
      12. november 2015 12:12
      .. maju kanthi detik .. hi
    2. +2
      12. november 2015 12:14
      Miturut dheweke, komplek kasebut bakal bisa ngowahi standar Su-34 dadi pesawat perang elektronik khusus, sing ora mung bisa nglindhungi dhewe, nanging uga bisa nyuda sistem radar lan sistem rudal anti-pesawat sing efektif, kalebu long- pesawat patroli radar.

      Apa ora bab iki diuji liwat KUK ing Segara Ireng.
      1. -1
        12. november 2015 14:30
        Quote: fantastis
        Apa ora bab iki diuji liwat KUK ing Segara Ireng.

        "KAMAZ" ing Su-24 kelangan.
        1. +3
          12. november 2015 14:51
          Kutipan saka Koshak
          Quote: fantastis
          Apa ora bab iki diuji liwat KUK ing Segara Ireng.

          "KAMAZ" ing Su-24 kelangan.

          Waca komentar dhisik TSOOBER
          Kutipan saka TSOOBER
          Warta ing topik kasebut, yen mangkono, iki pancen apik banget:
          - Kumpulan komplek pisanan sing ngidini ngebom garis ngarep Su-34 Rusia dadi pesawat perang elektronik bakal dikirim menyang Angkatan Bersenjata RF ing Nopember taun iki. Iki diumumake dening Igor Nasenkov, Wakil Direktur Umum Pertama saka Keprihatinan Teknologi Radioelektronik.
          "Batch pisanan bakal dikirim ing Nopember taun iki," ujare RIA Novosti Nasenkov, sing ngomong nalika Dubai Airshow-2015.
          Miturut dheweke, komplek kasebut bakal bisa ngowahi standar Su-34 dadi pesawat perang elektronik khusus, sing ora mung bisa nglindhungi dhewe, nanging uga bisa nyuda sistem radar lan sistem rudal anti-pesawat sing efektif, kalebu long- pesawat patroli radar.

          Warta RT asli ing basa Rusia:
          https://russian.rt.com/article/129387

          lan ing komet TSOOBER ana pitakonku
          Apa ora bab iki diuji liwat KUK ing Segara Ireng.

          am wong bodho wassat
        2. Komentar wis dibusak.
        3. 0
          13. november 2015 23:08
          Sampeyan kudu maca kanthi teliti!
      2. +1
        12. november 2015 14:31
        Ing ndhuwur Cook ana Perinea, isih ana Himalaya.
      3. +4
        12. november 2015 14:32
        Ora, ana cukup prosaic "Khibina". Nanging, iku wis cukup.
    3. Komentar wis dibusak.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. + 15
    12. november 2015 12:10
    Dadi jenderal Amerika nesu babagan iki, kaya "gelembung elektronik sing gedhe banget nyegah kita mabur lan ngamati"
    Ches word, aku bangga karo kompleks industri militer kita. Mungsuh kudu ngalih maneh saka roket menyang bedhil lan bom bodho.
    1. + 11
      12. november 2015 12:15
      Wes wayahe mungsuh menyang kuburan.
    2. +8
      12. november 2015 12:23
      setuju babagan bom bodho ngguyu
      minangka umume bubar nyatakake, kapabilitas perang elektronik kita ora tekan sepersepuluh saka kapabilitas perang elektronik Rusia.
      1. +3
        13. november 2015 21:30
        Ora perlu deluded. Padha duwe teknologi ing turah mbrawah.
        Siji bab sing ala: Aku bubar ngobrol karo sopir taksi - dheweke minangka mantan kepala laboratorium. kekuatan ing tanduran helikopter. Dheweke mangkat taksi – gajine ping 2.... Semono uga ing pabrik pesawat. Kayane ana pesenan, nanging ora ana gaji. Nganti iki dibalèkaké, ora bakal ana sing super anyar lan apik banget.

        PS Iku luwih apik kanggo overestimate potensial mungsuh saka kanggo underestimate.
  7. +2
    12. november 2015 12:10
    Pancen, jeneng piranti cocog, Beauty in Russian - "Krasukha-4"
  8. +8
    12. november 2015 12:10
    .. kita wonten ing margi ingkang leres rencang-rencang.. kajawi : ..
    DUBAI, 12 November - RIA Novosti. Batch pisanan saka wadhah khusus sing ngidini ngowahi pengebom garis ngarep Su-34 Rusia dadi pesawat perang elektronik (EW) bakal dikirim menyang Kementerian Pertahanan Rusia ing Nopember taun iki, ujare ing wawancara karo RIA Novosti, wakil pertama. direktur umum Radio Electronic Technologies Concern (KRET, bagéan saka "Rostec") Igor Nasenkov.
    "Batch pisanan bakal dikirim ing November taun iki," ujare Nasenkov sajrone Dubai Airshow-2015.
    Set dhasar sistem perang elektronik multifungsi Khibiny-34V dipasang ing pucuk swiwi kabeh Su-10.
    "Kamentrian Pertahanan bakal nampa kumpulan pisanan sing diarani wadhah stackable sing dipasang ing sangisore fuselage, sing bakal ngidini Su-34 standar dadi pesawat perang elektronik khusus sing bisa nglindhungi ora mung awake dhewe, nanging uga nyedhiyakake efektif. dipateni elektronik sistem radar lan sistem rudal anti-pesawat, patroli pesawat radar jarak jauh lan liya-liyane - yaiku, perlindungan pesawat liyane saka grup kasebut, "ujare sumber kasebut.
    RIA Novosti http://ria.ru/defense_safety/20151112/1319117371.html#ixzz3rGZ9ZQAy

    .. hi
  9. +1
    12. november 2015 12:10
    Murmansk-BN luwih apik ing kabeh cara, ngresiki kabeh ing 5000 km
  10. +2
    12. november 2015 12:11
    Nanging, klompok pertahanan udara sing lengkap bakal disebarake supaya "mitra" ora mbukak cangkeme kanggo invasi darat ing Suriah ..
  11. +2
    12. november 2015 12:11
    Lan bener. Anggota NATO, aku mikir, spying ing grup kita kanthi lengkap.
  12. + 20
    12. november 2015 12:14
    Ing agêng-seventies piyambakipun njabat ing unit RTV, ngendi leluhur saka gegaman apik banget iki ing layanan. Banjur kita katon liwat, lan yen perlu, bisa wuta pesawat liwat kabeh Skandinavia, lan ing sisih kulon kita tekan FRG. Peralatan perang elektronik modern saka Rusia mung apik banget ing kemampuane!
    1. +1
      13. november 2015 03:22
      Pakdhe, apa sampeyan drift Murmansk?! Tuta kebak kabeh, kita wis padhang !!! nglirik
  13. ala
    +5
    12. november 2015 12:15
    supaya ora ana sing nulis lan ngomong babagan peralatan perang elektronik kita, sing jelas efektif banget. ngguyu mungsuh ing bummer gedhe .. nanging kita isih ora ngerti akeh .. kanggo sing kasengsem - Perang elektronik - Zvezda TV Channel
    http://tvzvezda.ru/video/docfilms/content/201502261512-zave.htm/
  14. +3
    12. november 2015 12:19
    Perwakilan NATO bubar nulis babagan "gelembung radar" ing Suriah.

    Apa ora thanks kanggo "Krasukha"?
  15. +1
    12. november 2015 12:22
    Sing utama ora alon-alon, nanging nyelinep! Ing pangertèn kanggo berkembang luwih ing jangkah pindho, supaya Yankees tetep adoh konco :)
  16. +2
    12. november 2015 12:28
    Iku katon intimidating ... utamané mast, karo obyek ing bunder, kaya senter.
  17. +2
    12. november 2015 12:35
    NATO spying. Nanging gelembung nemu ing dalan. Iki diarani Krasukha.
  18. + 10
    12. november 2015 12:40
    Kepala ilmiah kita, nanging uga humor: "Rubella", "Sunshine", "Pinocchio",
    Inggih, mugi-mugi para ilmuwan kita sehat lan nggawe senjata sing apik kanggo nglindhungi Tanah Air.
    1. Komentar wis dibusak.
  19. +5
    12. november 2015 12:47
    Kutipan saka phoenix
    Kepala kita sinau, nanging uga humor: "Rubella", "Solntsepek", "Pinocchio
    babagan "...

    KrasНkuping yaiku penyakit virus. Iku wektu kanggo ngelingi huruf lan maca jeneng biasane.
  20. +3
    12. november 2015 12:47
    dadi iki jenis "gelembung elektronik" Siria sampeyan :)
  21. 0
    12. november 2015 12:50
    Quote: Andrey Yurievich
    Iki, ketoke, apa sing diarani Panglima Tertinggi NATO, Jenderal Philip Breedlove, "gelembung" sing ora ngidini "litaks" NATO mabur ...


    Iku Rubella-4 sing militèr Amérika "sambat" babagan, nyatakake yen kubah kanthi diameter 600 kilometer, pancen ora bisa ditembus kanggo intelijen elektronik, wis dibentuk ing Latakia.
    1. +2
      12. november 2015 13:02
      Kutipan saka phoenix
      Iku Rubella-4 sing militèr Amérika "sambat" babagan, nyatakake yen kubah kanthi diameter 600 kilometer, pancen ora bisa ditembus kanggo intelijen elektronik, wis dibentuk ing Latakia.

      Apa radius nyata ngganggu sampeyan? Utawa ora maca nganti tsifir?
    2. -5
      12. november 2015 13:02
      Kutipan saka phoenix
      Iku Rubella-4 sing militèr Amérika "sambat" babagan, nyatakake yen kubah kanthi diameter 600 kilometer, pancen ora bisa ditembus kanggo intelijen elektronik, wis dibentuk ing Latakia.

      Apa radius nyata ngganggu sampeyan? Utawa ora maca nganti tsifir?
      1. +1
        12. november 2015 14:37
        Radius 17 km ing siji instalasi. Sampeyan bisa nyelehake ing ngendi wae sampeyan pengin, lan sampeyan ora bakal bisa ndeleng kabeh negara.
        1. 0
          20 Februari 2018 16:25
          Radius tutup, dudu radius deteksi lan supresi. Rudal ngirim ora mabur 17 km menyang target sing ditutupi.
  22. +1
    12. november 2015 13:12
    Kutipan saka Mera Joota
    Apa radius nyata ngganggu sampeyan? Utawa ora maca nganti tsifir?


    Iki link: http://svpressa.ru/war21/article/135828/?rss=1
  23. +1
    12. november 2015 13:21
    "Krasukha-4" nyakup pangkalan udara Rusia ing Suriah saka satelit pengintaian lan radar E-8 JSTARS

    Lan kepiye carane bisa ngganggu satelit?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      12. november 2015 13:41
      Kutipan saka watu
      Lan kepiye carane bisa ngganggu satelit?

      Maksudku satelit radar pengintaian. Umumé, gangguan diwenehake dening radar aperture sintetik sing katon sisih.
      Satelit pengintaian optik gumantung banget marang kahanan cuaca. Awan cilik bisa nutupi area sing amba contone...
      1. +5
        12. november 2015 19:17
        Aku bakal njlentrehake. Satelit AS pungkasan sing bisa nindakake pengintaian optik kanthi aman dideorbit ing taun 2008, menehi dalan kanggo elektronik-digital sing "luwih maju". Mulane, kabeh gambar satelit saka Amerika Serikat wiwit iku salah siji Eropah, utawa "top rahasia", utawa photoshop.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. -3
          13. november 2015 08:42
          Kutipan saka: beer-youk
          Satelit AS pungkasan sing bisa nindakake pengintaian optik kanthi aman dideorbit ing taun 2008, menehi dalan kanggo elektronik-digital sing "luwih maju". Mulane, kabeh gambar satelit saka Amerika Serikat wiwit iku salah siji Eropah, utawa "top rahasia", utawa photoshop.

          Electro-optical tegese karo kamera digital. Apa iki panemuan kanggo sampeyan?
          1. +2
            13. november 2015 17:49
            Kutipan saka: beer-youk
            Satelit AS pungkasan sing bisa nindakake pengintaian optik kanthi aman dideorbit ing taun 2008, menehi cara kanggo satelit "luwih maju". digital elektronik.
            Kutipan saka Mera Joota
            Sarana elektro-optik

            Interferensi EW ora ana gunane marang kamera film)). Apa iki panemuan kanggo sampeyan?
    3. 0
      20 Februari 2018 16:26
      Radar nalika mriksa permukaan ing ringkesan lan mode rinci.
  24. +1
    12. november 2015 13:22
    Kepiye pemasukan dana kasebut mengaruhi operasi REA ing peralatan kita?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      12. november 2015 13:42
      Kutipan saka RRiv
      Kepiye pemasukan dana kasebut mengaruhi operasi REA ing peralatan kita?

      Ya, ing umum, ora. Stasiun ndeteksi karya radar sisih-looking, nemtokake frekuensi lan sijine gangguan ing.
  25. + 15
    12. november 2015 13:47
    Punika Cheburator nyata!
    1. +4
      12. november 2015 13:57
      Quote: Bangga.
      Punika Cheburator nyata!

      Ya, kuping cocog.
      1. +4
        12. november 2015 14:34
        Kuping entuk saka "Cheburashka" - SPN-30. Emitters antena banget.
  26. +1
    12. november 2015 13:57
    Quote: Pengarang
    Radius zona tutup nalika nyuda radar pesawat serangan taktis yaiku 11-19 km, sistem pengintaian lan serangan - 16-41 km, pesawat ruang angkasa - 15-25 km. Wektu panyebaran - nganti 20 menit.


    Carane bakal ya.


    Tugas stasiun - tutup obyek stasioner saka radar pengintaian radar udhara saka pesawat E-8C Gistars, radar multifungsi pesawat serangan, UAV pengintaian lan pengintaian "Global Hawk" lan "Predator", Satelit radar "Lacrosse".

    Iku ora cetha banget carane iki (satelit) bisa rampung karo
    Quote: Pengarang
    Watesan karya: ing azimuth 360 derajat lan ing elevasi - saka -1 nganti +85 derajat.

    ?
    1.Konstruksi orbit sistem Lacrosse -3,4,5 (USA-133,USA-152 lan USA-182)
    lan kemampuan peralatan onboard ngidini pengintaian ing wilayah Rusia karo rong pesawat ruang angkasa kanthi jembar 4000 km - luwih saka 9 jam dina, telung pesawat ruang angkasa - luwih saka 14 jam dina.

    Tk. amba elevasi punika 85 derajat, banjur jendhela karo amba ngalangi 15 derajat tetep.
    Kang, kanthi dhuwur orbit saka Lokros 700 km, bakal menehi "bolongan" kanthi area bagean bunder sekitar 115 km persegi.
    115,5 yuta kilometer persegi langit ora bakal ditutupi (yen Lacrosse mabur liwat obyek).

    Lacrosse bakal ana ing "bolongan" iki: 3700 km: 7,9 km / s = 468,5 detik = meh 8 menit

    Radar Lacrosse bola-bali ngirim lan nampa pulsa kanthi dawa gelombang gelombang mikro tartamtu (ing kisaran saka 1 cm nganti 1 m, sing cocog karo sawetara frekuensi saka udakara 300 MHz nganti 30 GHz) lan polarisasi (gelombang polarisasi ing bidang vertikal utawa horisontal sing padha) .

    Kanggo pencitraan radar, kira-kira 1500 pulsa kuat per detik ditularake menyang area target utawa gambar, saben pulsa duwe jembar pulsa (lebar pulsa) biasane 10-50 mikrodetik.
    Sing. Gambar Satelit bakal nampa





    1. -2
      12. november 2015 14:03
      2. Malah yen kita nganggep sing ora ADS-10, nanging ADS-30 bisa ing REP
      ADS-30: Pembangkit listrik tenaga diesel laut ADS 30-T400 TP diprodhuksi dening VEPR, adhedhasar mesin asli Perkins (Inggris Raya) (Rubella-4), Daya 24,5 kW saka generator

      ADS10: Vepr ADS 10 - T400 RYa - pembangkit listrik tenaga diesel stasioner telung fase; , dilengkapi mesin Yanmar 3TNE78G1 / 3TNV82GGE, Daya 10,0 kW saka generator

      Daya Jammer ora mungkin luwih saka 4kW ing output antena

      Ora ana data sing jelas babagan Lacrosse, nanging bisa uga SA, kanthi jarak 45 m, lan baterei gedhe menehi nganti 20 kW ing sisih srengenge lan 10 kW ing wayah wengi.

      Ing babagan daya radiasi, meh padha karo paritas.
      Nanging "Rubella" kudu nyedhiyani kacepetan azimuthal (mekanik) nelusuri satelit: 0,06 deg / sec. Lakros-FAR, lan mode SAR

      Lacrosse-VEGA ONYX (L-5) duwe HEADLIGHTS karo SAR


      Cara aperture sintetik ndadekake bisa, kanthi bola-bali njupuk gambar siji unsur permukaan saka sudut pengamatan sing beda-beda, kanggo entuk paningkatan resolusi spasial sing signifikan, dibandhingake karo radar biasa.
      Antena sing dipasang ing satelit uga bisa digunakake ing mode pasif, nampa sinyal sing dipancarake saka bumi utawa sinyal saka satelit liyane (radar) sing dibayangke saka bumi.

      3. Saliyane radar, Lakros duwe liyane

      (Rubella ora bakal diblokir)
      1. +6
        12. november 2015 14:36
        Kutipan saka opus
        (Rubella ora bakal diblokir)

        Sampeyan bisa pira? Ora rubella, nanging rubella
        1. 0
          12. november 2015 14:52
          Kutipan saka Koshak
          Ora rubella, nanging rubella

          Ngapunten, tulisan tangan.
          1. Rubella - banget nulari penyakit infèksius akut.
          Ora ana kesalahan
          Krasukha jeneng tabu kanggo rubella, saka abang; deleng Brandt, RFV 22, 141.

          2. Ora mungkin sing nggawe 1RL257 tegese
          Krasuha \uXNUMXd belladonna, calla, kanca putih, cherry mad, berry mad, berang-berang, ula suket, ayu, ayu, belladonna, abang, ayu, ayu, krasula, tanduran, obat ngantuk

          "Belladons = belladonna = belladonna aku nyoba, utawa aku mangan wolfberry, mula aku ngenalake aku"

          "Mungkin dheweke ora macak kanggo cuaca, mula "krasuha" ngrusak"

          Krasukha, sawijining désa ing wilayah Pskov, dirusak déning Nazi nalika Perang Patriotik Agung taun 1941-45.
      2. +3
        12. november 2015 14:48
        Satelit utawa roket liyane bakal mabur ing cedhak satelit mata-mata lan kabeh elektronik mata-mata bakal gagal. Lan jeneng kompleks kasebut dudu rubella, nanging KRASUHA.
        1. -2
          12. november 2015 15:51
          Kutipan saka: cergey51046
          Satelit liyane bakal mabur ing cedhak satelit mata-mata

          1. Apa lan kepiye?


          kita ora duwe satelit interceptor utawa satelit liyane karo EMO

          Lan sing mung bakal katon ing "sabanjure".
          Impact ing OSG-kasunyatan saka serangan mbukak (loro kanggo kita lan kanggo wong-wong mau), mungguh jawaban

          2. Ora bakal bisa. Kanggo mateni avionik Lakros, sampeyan kudu rock hard.
          Kabeh iku kelas Space (versi 5/9 + PC kita)


          Minangka bagéan saka Operasi Fishbowl, iku mestine kanggo njeblug muatan nuklir W-49 kanthi daya 1,4 Mt ing dhuwur watara 400 kilometer ("Starfish" ("Starfish")).



          Ing tanggal 9 Juli 1962, roket Thor kanthi SN 195. Jeblugan kasebut katon nggumunake - sinar nuklir katon ing Pulo Wake kanthi jarak 2200 kilometer, ing Kwajalein Atoll (2600 kilometer) lan malah ing Selandia Baru, 7000 kilometer sisih kidul. saka Johnston!

          Satelit Soviet Kosmos-5 (NSSDC ID: 1962-020A), udakara 1200 kilometer ing sangisore cakrawala bledosan, nambah intensitas radiasi gamma kanthi cepet. dening sawetara urutan gedhene ngiring dening nyuda dening rong urutan gedhene ing 100 detik.

          Deorbit tanggal 2 Mei 1963. Dijadwal. Makarya apik ing wektu
          3. Apa maneh pager kebon nganggo 1RL257, yen gampang banget
          Kutipan saka: cergey51046
          satelit utawa roket liyane bakal mabur lan elektronik Spy bakal gagal.


          Kutipan saka: cergey51046
          Lan jeneng kompleks kasebut dudu rubella, nanging KRASUHA.

          Apa sampeyan?
          Lan rubella lan rubella padha, iki sinonim
          Kutipan saka opus

          Rubella minangka penyakit infèksius akut sing banget nular.
          Ora ana kesalahan
          Krasuha minangka jeneng tabu kanggo rubella, saka abang; deleng Brandt, RFV 22, 141
          1. 0
            12. november 2015 23:20
            Lan yen karakteristik kinerja, kanggo sijine iku mildly, underestimated? Limit elevasi ora +85?
            1. 0
              13. november 2015 01:43
              Quote: Oleko
              Lan yen karakteristik kinerja, kanggo sijine iku mildly, underestimated? Limit elevasi ora +85?

              meh ora.
              Ana watesan mekanik (Kaya Benteng SAM).
              Krasuha ora arep nglawan Lakros, ora bakal bisa
              1. +1
                13. november 2015 04:20
                Kutipan saka opus
                Tk. sudut elevasi 85 derajat, banjur jendhela kanthi sudut padhet 15 derajat tetep, kanthi ketinggian orbit Lokros 700 km, bakal menehi "bolongan" kanthi area ​​​​​​​​115 km persegi 426 yuta km persegi langit ora bakal ditutupi (yen Lakros mabur liwat obyek).

                Lan kepiye yen obyek kasebut ora ngadeg ing jendela kanthi sudut padhet 15 derajat? Lan ing jejere, persis +85? Jupuk lengkap "Krasukha" dijamin. Apa sing bakal dideleng dening lacrosse kanthi impuls superpowered? Mobil kesepian. Lan kenapa mbandhingake kekuwatan radiasi antena? Bakal mungsuh orbital nembus utawa ora nembus kaendahan kita? Iki minangka keraguan sing ora jelas sing nyiksa aku.
                Ing pangkalan udara, kompleks perang elektronik ana ing pinggiran. Cedhak landasan pacu.
                1. Komentar wis dibusak.
                2. 0
                  13. november 2015 12:47
                  Quote: Oleko
                  Lan kepiye yen obyek kasebut ora ngadeg ing jendela kanthi sudut padhet 15 derajat? Lan ing jejere, persis +85?

                  supaya ngadeg ing ngendi sing dikarepake.

                  Yen satelit ana ing zona mati, ora ana gunane
                  1. Yen gangguan saka kompleks REP ora teka ing kanvas panampa, ora ana gangguan radar
                  2. Yen gangguan ora ngganti (silences, distort, clogs) sinyal radar sing dibayangke, ora ana gangguan
                  3. Pancen angel banget kanggo nggawe obyek phantom ing latar mburi permukaan bumi (iki dudu obyek mabur)
                  4. Lakros nduweni SLBM sing spesifik banget: "ngetok" ing lemah (data babagan kedalaman penetrasi ora dingerteni), bakal mbukak bunker perintah, silo, komunikasi
                  radar swara subsurface
                  Sinyal kanthi frekuensi 500-900 MHz bisa nembus nganti ambane 1-3 m lan menehi resolusi nganti 10 cm, lan kanthi frekuensi 80-300 MHz bisa nembus nganti jerone 9-25 m, nanging résolusi kira-kira 1,5 m.
                  5. Lacrosse, kaya iki


                  radar aperture sisih sintetik

                  RSA. Sintesis aperture minangka teknik sing bisa ningkatake resolusi radar kanthi signifikan ing arah transversal menyang arah penerbangan lan entuk gambar rinci peta radar ing wilayah sing mabur pesawat.
          2. +1
            12. november 2015 23:55
            Kutipan saka opus
            Impact ing OSG-kasunyatan saka serangan mbukak (loro kanggo kita lan kanggo wong-wong mau), mungguh jawaban

            gerakan satelit duwe lintasan tartamtu! lan sejatine sifate matématika, ngerti kapan lan ing titik apa iku ditarik, sampeyan bisa mbayangno kapan lan ing ngendi iku bakal !!!
            Kepiye hubungane karo satelit? lan nalika piyambakipun mindai lumahing bumi, supaya wong swara ing udhara!
            isih ana aspek cilik ing pangembangan laser! iki dudu balok saka fluks radiasi sing diarahake kanthi sempit, luwih tepat balok, nanging radiasi magnetik el!!!
            lan saka kene
            Kanggo mateni avionik Lakros, sampeyan kudu rock hard.
            Kabeh iku kelas Space (versi 5/9 + PC kita)

            jejere kabel listrik voltase dhuwur, akeh fades
            1. 0
              13. november 2015 02:04
              Kutipan saka SpnSr
              lan sejatine sifate matématis, ngerti kapan lan apa

              Loro "Lacros" pindai strip 4000 km WIDTH, sampeyan bakal bosen kanggo menehi dhewe karo rednecks.
              Kutipan saka SpnSr
              Kepiye hubungane karo satelit? lan nalika piyambakipun mindai lumahing bumi, supaya wong swara ing udhara!

              liwat USG menyang pusat data lemah:
              Pesawat ruang angkasa "DSTSS-3", pesawat ruang angkasa "Flitsatcom" lan "Ufo", pesawat ruang angkasa "SDS", pesawat ruang angkasa "Milstar", lan pesawat ruang angkasa sistem komunikasi angkatan udara "Afsatcom". Pengelompokan ngidini sampeyan ngatur komunikasi bebarengan ing kombinasi apa wae, ing arah apa wae, nalika akeh stasiun lemah bisa digunakake bebarengan. Iki ngidini akeh stasiun lemah kanggo operate bebarengan liwat repeater padha dening multiplexing sinyal ing frekuensi, wektu lan wangun.
              Kutipan saka SpnSr
              iki dudu balok saka fluks radiasi sing diarahake kanthi sempit, luwih tepat balok, nanging radiasi magnetik el!!!

              utawa sinar partikel dhasar tanpa massa istirahat - foton
              dualisme donya.
              Mesthi, aku ora ngerti yen cahya minangka gelombang elektromagnetik, nanging ana sing ngandhani yen (cahya) uga minangka partikel dhasar.

              Lan apa sing diterusake saka pikiranmu?
              Kutipan saka SpnSr
              jejere kabel listrik voltase dhuwur, akeh fades

              1. Ora ana kabel listrik ing dhuwur 700 km
              2. Sirkuit mikro Lakros bisa tahan dosis radiasi 1 yuta rad (wong ngobahake jaran sawise 500-1000 rad)
              "Latar mburi" saka garis daya menyang kelas Space - miturut ara, microcircuits saka kelas Militer, Nanging, padha
      3. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      13. november 2015 14:32
      Nang endi wae komentarku lan jawabanmu ilang. Oalah. Aku katon liwat kabeh sing bisa ing "Krasuhe4". Ora ana watesan elevasi. Jarak - 300 km. Ing sak panggonan ngandika iku "macet" radar kabeh jinis pesawat saka "mitra kemungkinan", ing artikel liyane iku bab satelit. “Kasur byaka” wis 9 taun ngubengi bumi. Dideleng saka tanggal ing foto. Aku sing sak iki, ngerti karakteristik kinerja Lakros, padha teka karo countermeasure. Aku ora mikir iku serius kanggo ngumumake, padha ngomong, kita lan satelit "bisa" minangka PR. Krasukha4 gabung karo pasukan ing 2014. Dadi, ana kerja tempur ing pangkalan. Nanging ing artikel 20 Desember 2013, ora ana tembung babagan satelit. Mungkin kudung diangkat sethithik? Kanthi hormat lan matur nuwun kanggo materi sing rinci.
      1. -1
        13. november 2015 17:13
        Quote: Oleko
        Aku katon liwat kabeh sing bisa ing "Krasuhe4". H

        Ora ana (TTX), sanajan ing antarane "sedulur", sing luwih cilik, sing dudu sedulur kita, kaya

        Quote: Oleko
        . Ora ana watesan elevasi.

        ana. Iki bisa dideleng sanajan saka foto (posisi modul sistem kanggo nemtokake lan ngasilake frekuensi (SOHF) yaiku "Chamomile"







        Quote: Oleko
        Jarak - 300 km.

        Lacrosses mabur ing dhuwur ngisor 700 km

        Apa sing arep diajak ngomong?
        / Mule bab anti-satelit impact jumeneng nalika tanduran iki nyetel "chamomile" padha tak telpon sing karya iki interfering karo operasi saka satelit.
        Orbit rendah (ing elevasi 200 km) ... uga, banjur "miwiti"
        1. 0
          14. november 2015 14:18
          kemungkinan diwatesi, nanging cukup kanggo nyuda sinyal ing zona perang kanthi area kutha)
          1. 0
            14. november 2015 18:09
            Kutipan saka gerodot
            kanggo macet sinyal ing zona perang ukuran kutha)

            Lemah lan hawa tegese.
            Ya.
            temtunipun.
            bab KA lan Lakros - omong kosong.




            "Suppression": ngirim sinyal palsu menyang antena panampa, utawa clog saluran panampa.
            Nanging iki ora bisa ditindakake kanthi jarak 200-300 km nglawan satelit ing orbit 700 km, malah kanthi "bolongan" ing zona kasebut.
        2. 0
          20 Februari 2018 16:46
          Omong kosong lengkap babagan gangguan nalika nyetel. Sawetara wartawan sing ora duwe pendidikan ngomong tanpa ngerti. Kajaba iku, ing papan mbukak kanthi kapasitas penuh ora tau bisa digunakake nalika nyetel. Ing wektu sing suwe, gangguan wis dialami dening repeater televisi nalika SPR-2 beroperasi ing sawetara decimeter.
    3. Komentar wis dibusak.
  27. 0
    12. november 2015 14:42
    Ketoke, iki minangka salah sawijining unsur respon asimetris kita. Tse Garno! apik Lan sapa sing bisa ngerti yen kanca-kanca strategis duwe kaya ngono?
  28. 0
    12. november 2015 17:22
    Fashington sambat - kita ora weruh utawa krungu apa-apa, kita ora bisa mabur. Wektu kanggo ngegung-egungake kaluhuran wis rampung, wektune kanggo mikir lan nggawe kesimpulan
  29. + 11
    12. november 2015 20:55
    Kutipan saka opus
    Kutipan saka Koshak
    Ora rubella, nanging rubella

    Ngapunten, tulisan tangan.
    1. Rubella - banget nulari penyakit infèksius akut.
    Ora ana kesalahan
    Krasukha jeneng tabu kanggo rubella, saka abang; deleng Brandt, RFV 22, 141.

    2. Ora mungkin sing nggawe 1RL257 tegese
    Krasuha \uXNUMXd belladonna, calla, kanca putih, cherry mad, berry mad, berang-berang, ula suket, ayu, ayu, belladonna, abang, ayu, ayu, krasula, tanduran, obat ngantuk

    "Belladons = belladonna = belladonna aku nyoba, utawa aku mangan wolfberry, mula aku ngenalake aku"

    "Mungkin dheweke ora macak kanggo cuaca, mula "krasuha" ngrusak"

    Krasukha, sawijining désa ing wilayah Pskov, dirusak déning Nazi nalika Perang Patriotik Agung taun 1941-45.

    Kanggo quote sampeyan, aku njupuk komentar kurang voluminous Panjenengan. nanging iki mung ditrapake kanggo komentar liyane.
    Iku tansah apik kanggo maca pendapat profesional. ombenan , Aku setuju karo sampeyan ing kabeh posisi (by the way, ing thread iki mung bab sing nyenengake kanggo maca, amarga "Hurrah" ing getih kita lan iki mesthi apik, nanging ora ana hubungane karo topik. ). Mung misale jek yen peralatan sing dituduhake ing ndhuwur ora digunakake ing kana, ana akeh inconsistencies karo asil karya (miturut data sing diwenehake dening karya "600 km jangkoan lan konstelasi spasi" lan nyatakake ing artikel TTX) . Panjelasan mung siji, ora ana sing bakal ngumumaké apa sing ora perlu, dadi "Krasuha" nglirik .
    Adhedhasar ing ndhuwur, mung kesimpulan:
    "Dear Vladimir Vladimirovich, ana hubungane karo orientasi seksual Amerika Serikat sing dikonfirmasi kanthi resmi dening Presiden Obama, kita nyuwun supaya sampeyan ora nelpon mitra kita. hi
    1. +8
      13. november 2015 00:05
      Kutipan saka NIKNN
      "Dear Vladimir Vladimirovich, ana hubungane karo orientasi seksual Amerika Serikat sing dikonfirmasi kanthi resmi dening Presiden Obama, kita nyuwun supaya sampeyan ora nelpon mitra kita.

      melu!
  30. 0
    12. november 2015 21:17
    Kutipan: Deerboy_
    setuju babagan bom bodho ngguyu
    minangka umume bubar nyatakake, kapabilitas perang elektronik kita ora tekan sepersepuluh saka kapabilitas perang elektronik Rusia.

    wis wayahe dekne kabeh ngobati otak sing bodho
  31. 0
    13. november 2015 10:56
    Sing nggumunake, apa ana radiasi yen sampeyan ngadeg ing cedhak? Apa rambutmu bakal rontok utawa apa?
  32. 0
    13. november 2015 14:55
    Ora komentar gedhe babagan Lacrosse:
    Nanging ora bisa digunakake ing obyek aerodinamis, nanging mung ing statistik. lan ora aktif (struktur, peluncur ICBM, grup kendaraan lapis baja, lan liya-liyane, supaya bisa diomongake, iki minangka gambar radar ing wilayah sing kejiret obyek "radio-kontras". Dheweke ora bisa kerja ing mode dinamis, mung nyumerepi. Ndeteksi pesawat, lan malah karakteristik pesawat karo akurasi dibutuhake lan discreteness, kang ora bakal master.
  33. 0
    13. november 2015 16:14
    Lan piye wae ora menehi gambar satelit?
  34. +1
    13. november 2015 16:39
    Bangga karo ilmuwan, insinyur lan militer kita!
    Senadyan kabeh masalah - padha bisa, lan carane padha bisa!
    Apik tenan!...
  35. 0
    13. november 2015 17:29
    Kutipan saka partizan86
    Lan piye wae ora menehi gambar satelit?

    Lacrosse mung bisa digunakake kanggo tujuan pengintaian, nanging ing kasus permusuhan?
    Penanggulangan elektronik lan sistem intelijen elektronik kelas kayata Krasukha-4, tugas utamane yaiku kanggo mbela senjata kanthi tliti dhuwur, operator, deteksi lan sistem sebutan target.
  36. +1
    14. november 2015 01:43
    Iku katon kaya flytrap Venus.
  37. 0
    14. november 2015 14:11
    tanpa komunikasi karo "pemilik" igil Bunch saka noobs sing metu kanggo ngrampok
  38. 0
    14. november 2015 16:51
    Saka kita "krasukha" rubella pours metu saka wong-wong mau bebarengan. Ora fatal, mesthi, nanging banget gatel lan gatel.
  39. 0
    14. november 2015 22:24
    Mungkin ora ana, nuwun. "Krasuha" - apik. Nanging apa kita kudu nggawe alesan kanggo nutupi pangkalan kita ing luar negeri? Inggih, kaya lolongan munggah ing mburi S-400. Suwene? Utawa saka warehouses quadruple Maxims marang alakhabars? Yagene kita kudu mbenerake awake dhewe amarga ora ana ing Rush?)) Apa sing dikarepake ing luar negeri yaiku carane nutupi pangkalan!
  40. +1
    15. november 2015 08:09
    Halo kabeh! Aku ora bisa nemokake ngendi ngirim pendapat iki. Situs cepet, please. Mungkin ana sing bakal mangsuli.
    Dadi. Serangan ing PARIS. Oh Parrrry, Oh Marrrry... Nalika Libya dibom... Iku adoh. Afghanistan. Irak. Lan apa zatryndeli? Aku ora melas marang Paris. Aku ora melas kanggo Montmartre. Amarga wis ora ana FRANCE maneh.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      15. november 2015 08:16
      Kutipan saka magdama
      Aku ora melas marang Paris. Aku ora melas kanggo Montmartre. Amarga wis ora ana FRANCE maneh.

      - Musim panas lan aku pengin menyang Paris maneh!
      -Apa sampeyan wis menyang Paris?

      - Ora, nanging aku wis wanted kanggo.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"