Turki tanpa bantuan Amerika ora bisa ngontrol watese?..

58
Badan Informasi Reuters laporan yen Turki lan Amerika Serikat ngluncurake operasi militer gabungan ing tapel wates karo Suriah. Agensi warta kasebut nuduhake pratelan saka kepala diplomasi Amerika, John Kerry. Dheweke nyathet yen saiki meh kabeh garis tapel wates karo Republik Arab Siria ana ing kontrol Turki, nanging ora ana kontrol ing bagean 98 kilometer.

John Kerry:
Kita ngluncurake operasi karo Turki kanggo ngontrol sisa 98 kilometer tapel wates karo Suriah.


Turki tanpa bantuan Amerika ora bisa ngontrol watese?..


Sadurungé, panguwasa Turki ngomong babagan tumindak operasi kontra-teroris marang militan sing disebut "Negara Islam". Ing wektu sing padha, Ankara resmi wis nindakake operasi militer nglawan wakil milisi Kurdish, sing dhewe aktif nglawan ISIS.

Sampeyan uga kudu kasebut yen Amerika Serikat ndhukung wong Kurdi, nyatakake yen wong-wong mau sing dibuwang ing provinsi lor Suriah. gaman, amarga dheweke minangka pasukan sing bisa nglawan teroris ISIS.

Ngelingi kabeh nuansa iki, pitakonan muncul: prinsip apa sing bakal ditindakake operasi militer gabungan Washington lan Ankara ing tapel wates Turki-Syria, lan iki tegese tentara Turki saya ringkih lan ora bisa ngontrol maneh. wates negarane dhewe? ..
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    17. november 2015 18:44
    Oh, dheweke licik, sampeyan ora bisa nglilani Amerika Serikat menyang kana, kabeh bakal nglawan kita, Erdogan dadi sadar.
    1. + 10
      17. november 2015 18:45
      "Exceptional" wis nongkrong ana wiwit 50s
      1. +8
        17. november 2015 18:49
        Inggih, kasur kudu piye wae nyimpen ISIS. Kene liwat tapel wates Turki, mencet vassals Turki menyang wentis.
        1. +6
          17. november 2015 18:53
          Ora, mung wong Amerika sing apikan lan tansah nulungi kabeh wong! Jujur, ora kasengsem!
          Dadi Turki butuh bantuan, lan dheweke wis ana ing kana! ngguyu
          Lan ISIS dibantu dening wong Kurdi lan liya-liyane sing butuh bantuan!
        2. 0
          17. november 2015 22:15
          Quote: Wend
          Inggih, kasur kudu piye wae nyimpen ISIS. Kene liwat tapel wates Turki, mencet vassals Turki menyang wentis.

          ora ana gunane padu ing kene. kabeh "wengi gelisah" iki (ing Oktober taun kepungkur lan ing Mei-Juli taun iki) ing Turki ora mung kaya ngono. ana pesen kanggo Erdogan. Lan dheweke nampa janji kasebut. saiki ngenteni "pasukan ramah" karo roti (oops, sorry, lavash eseman ) kanggo ngunjungi. Aku sing paling saka wong ing situs iki wong wicaksana, lan padha uga weruh sing kerusuhan ing Turki, serangan teroris ing Prancis ... etc. pranala ing chain. lan sampeyan ora perlu duwe "pitu spans ing bathuk" kanggo ngerti ngendi pranala iki palsu ...
      2. 0
        17. november 2015 19:24
        Maneh, Yankees iki nglakoake soko, lan Turki uga looking for piyambak liyane stupidly!
      3. +2
        17. november 2015 19:30
        Turki mesthi bisa nglindhungi watese.
        Mung ing cahya saka acara anyar, padha duwe kahanan. padha ora bisa nyimpen pangandikane ing ngarepe Iblis, amarga dheweke bakal entuk topi.
        Ing kene, kaya Amerika, kabeh padha teka lan ngrusak perjanjian kasebut. Dheweke ora bisa ngusir dheweke recourse
        Erdogan, uga, mesthi, nalika everyone ulig Rusia, nyoba, main game kang .. A sethitik diganti, lan iku ahead saka
    2. +3
      17. november 2015 18:49
      Miturut pendapatku, sampeyan bener! Amerika Serikat, iki bisa digunakake minangka
      preposisi 4 bakal nambah ngarsane.
      Menapa malih, infa liwati, Turki lan RUSSIA pungkasanipun teka menyang
      saling pengertian tentang aliran Turki.
      Lan iki jotosan serius kanggo kapentingan amers, lan ngancam
      Reinvention Turki menyang lingkungan pengaruh RUSIA.
      1. + 13
        17. november 2015 19:37
        Ana desas-desus yen Putin mbuwang akeh bukti kompromi ing Amerika, Inggris, Jerman lan
        Turki sak G-20. Iku wis ditulis ana sing ngiringi transaksi kanggo lenga ISIS, sing diangkut, sing tuku, etc. Lan informasi iki kanggo telung taun.
        Lan Putin dina iki ujar manawa para pelaut Prancis kita kudu kerja dadi sekutu, jujur, pancen aneh. opo

        Lan warta liyane. Kanthi pisanan "Tundra" sampeyan, kanca. sedulur

        Roket Soyuz-2.1b kanthi satelit generasi anyar, digawe kanggo kepentingan Kementerian Pertahanan Rusia, karakteristik lan tujuane ora dibeberke dening departemen kasebut, diluncurake Selasa ing 9.34 wektu Moskow saka kosmodrom Plesetsk Rusia ing Arkhangelsk. wilayah. Persiapan lan peluncuran ditindakake kanthi rutin ing kontrol Panglima Angkatan Angkasa, Letnan Jenderal Alexander Golovko.

        "Tundra" (produk 14F142) yaiku pesawat ruang angkasa saka Unified Space System (EKS), dirancang kanggo ndeteksi peluncuran rudal lan dikembangake kanggo ngganti sistem Oko, Oko-1.

        Ora kaya Oko-1, sing mung bisa ndeteksi obor rudal balistik sing diluncurake, lan penentuan lintasan tiba ing layanan lemah radar, sing nambah wektu sing dibutuhake kanggo ngumpulake informasi, sistem Tundra kudu nemtokake paramèter saka lintasan balistik rudal lan kemungkinan area karusakan.

        Kajaba iku, Tundra bakal nemtokake peluncuran lan lintasan ora mung rudal balistik, nanging uga rudal liyane, umpamane, sing diluncurake saka kapal selam.
        Ing 2-3 taun sabanjure, direncanakake nambah klompok dadi 10 piranti.
    3. + 14
      17. november 2015 18:50
      Erdogan katon ora bisa ngontrol apa-apa kajaba kandung kemih.
      1. +4
        17. november 2015 19:02
        Ya, lan bakal rauh ora bisa dikendhaleni!
    4. +4
      17. november 2015 19:30
      Yen mangkono, banjur zona sing dikuwasani dening Amerika Serikat lagi digawe ing wilayah Suriah sing dikuwasani dening Kurdi_Aku mikir iki bakal dadi oposisi.
    5. Thor5
      +1
      17. november 2015 19:31
      Iki ora maneh pindho, nanging game telung utawa seprapat ... .
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +5
      17. november 2015 20:37
      Erdogan paling kabeh kudu numpes Suriah minangka negara. Sawisé Perang Donya II, wong Turki sacara ilegal ngrebut bagéan saka Suriah, saiki padha ngarahake kanggo lenga lan gas, njupuk mati gedhe-gedhe lemu kanggo ngrampok wong liya lan ngontrol pipelines liwat wilayah sing luwih gedhe .. The Fashington macaques ora ragu-ragu kanggo prédhiksi ngilangi Assad saka kekuwatan sajrone sawetara minggu. Paling kamungkinan, rencana iki nyedhiyakake kanggo ngilangi fisik. Kita kudu mikir babagan carane nguatake perlindungan lan perlindungan kulawarga dening wong lanang.
      Secara konseptual, kita nyekseni upaya geyropa, Turki, kethek Saudis lan Fashington kanggo ngetrapake divisi kolonial liyane ing wilayah kasebut. Ing wektu sing padha, dheweke terus terang ngomong babagan tatanan donya minangka nilai paling dhuwur. Nanging Rusia iki ora menehi, ngganggu.
      Iki carane aku ndeleng saka kursi. hi
    8. +1
      17. november 2015 20:37
      Erdogan paling kabeh kudu numpes Suriah minangka negara. Sawisé Perang Donya II, wong Turki sacara ilegal ngrebut bagéan saka Suriah, saiki padha ngarahake kanggo lenga lan gas, njupuk mati gedhe-gedhe lemu kanggo ngrampok wong liya lan ngontrol pipelines liwat wilayah sing luwih gedhe .. The Fashington macaques ora ragu-ragu kanggo prédhiksi ngilangi Assad saka kekuwatan sajrone sawetara minggu. Paling kamungkinan, rencana iki nyedhiyakake kanggo ngilangi fisik. Kita kudu mikir babagan carane nguatake perlindungan lan perlindungan kulawarga dening wong lanang.
      Secara konseptual, kita nyekseni upaya geyropa, Turki, kethek Saudis lan Fashington kanggo ngetrapake divisi kolonial liyane ing wilayah kasebut. Ing wektu sing padha, dheweke terus terang ngomong babagan tatanan donya minangka nilai paling dhuwur. Nanging Rusia iki ora menehi, ngganggu.
      Iki carane aku ndeleng saka kursi. hi
    9. +1
      17. november 2015 21:14
      Ora licik, kabeh tujuane kanggo nyegah tentara Siria ora bisa nguwasani wates Turki, lan ing babagan iki, Amerika lan Turki manunggal kaya kembar Siam.
    10. +1
      18. november 2015 00:49
      Erdogan dhewe sing kudu disalahake, ing wiwitan dheweke ngirim kabeh Staf Umum menyang pakunjaran, lan saiki Turki ora bisa ngontrol watese!
    11. +1
      18. november 2015 04:11
      Kutipan saka cniza
      Oh, dheweke licik, sampeyan ora bisa nglilani Amerika Serikat menyang kana, kabeh bakal nglawan kita, Erdogan dadi sadar.


      Erdogan butuh lenga murah. Kabeh repot ana ing iki. Dheweke pengin tanggung jawab. Putin ora muspra bab artikel 51 saka PBB LOUDLY ngandika!!! Lan ing Qatar, aku padha krungu padha !!!
  2. +1
    17. november 2015 18:45
    Nanging Turki dhewe ora duwe apa-apa kanggo ngontrol?!?
    Brad apa!
    1. avt
      +4
      17. november 2015 19:13
      Kutipan saka Mihalich17
      Nanging Turki dhewe ora duwe apa-apa kanggo ngontrol?!?
      Brad apa!

      Lho, kok dadi omong kosong? Iki operasi normal. Aku bakal nyebataken "Barrier detachment", kaya akeh roh jenggot wis dicukur mati kesusu menyang Turki - iku siji bab kanggo Cut sirah tanpa gegaman lan rudo pekso wanita, iku liyane ing Pinocchio lan Su kanggo njaga baris, iku Alla! Aku ing bar bir - padha langsung lali sapa lan apa lan apa sing padha mbengok.
    2. +1
      17. november 2015 20:25
      Amerika nang endi wae duwe kapentingan dhewe, yaiku dhewe, lan ora umum. Ing tapel wates Turki, dheweke bakal nyaring iwak ing banyu sing ana masalah.
  3. +7
    17. november 2015 18:45
    Apa philanthropists lan humanis iki USA! Dheweke mbantu Turki kanthi gratis!
    Negara sing dumunung ing bagean liya ing ndonya mbantu negara liya ngontrol watese. Iku ora normal piye wae. Aku kepengin weruh apa reaksi AS yen kita mbantu Meksiko kanthi cara sing padha?
    1. +2
      17. november 2015 18:50
      Kutipan saka sannych
      Apa philanthropists lan humanis iki USA! Dheweke mbantu Turki kanthi gratis!
      Negara sing dumunung ing bagean liya ing ndonya mbantu negara liya ngontrol watese. Iku ora normal piye wae. Aku kepengin weruh apa reaksi AS yen kita mbantu Meksiko kanthi cara sing padha?



      Iki minangka paradoks kabeh, tentara Turki minangka salah sawijining sing paling kuat ing NATO, aku mikir sawise Amerika Serikat. Iku Erdogan sing ngganggu soko, uga, ora tanpa bantuan saka Amerika Serikat.
      1. +2
        17. november 2015 18:56
        Kutipan saka cniza
        Iki minangka paradoks kabeh, tentara Turki minangka salah sawijining sing paling kuat ing NATO, aku mikir sawise Amerika Serikat.

        ----------------------
        Lan 100 (!!!) km tapel wates ora dikendhaleni apa-apa, sanajan drone ... Apa sing jembar kanggo kabeh jinis penyelundup lan teroris ...
        1. +1
          17. november 2015 18:59
          Kutipan saka Altona
          Kutipan saka cniza
          Iki minangka paradoks kabeh, tentara Turki minangka salah sawijining sing paling kuat ing NATO, aku mikir sawise Amerika Serikat.

          ----------------------
          Lan 100 (!!!) km tapel wates ora dikendhaleni apa-apa, sanajan drone ... Apa sing jembar kanggo kabeh jinis penyelundup lan teroris ...



          Senjata, pasokan, evakuasi anak-anake, lsp.
        2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      17. november 2015 18:51
      Ayo ndeleng apa sing kedadeyan karo rega bensin. Saiki Turki ana ing posisi katelu sawise Norwegia lan Italia ing syarat-syarat biaya dhuwur saka bensin 95 biaya 98 rubles. Yen regane 150 rubel, mula Amers diblokir minyak ISIS. Ragu-ragu nggegirisi aku.
      1. 0
        17. november 2015 19:08
        Kutipan: kel 31
        Ayo ndeleng apa sing kedadeyan karo rega bensin. Turki saiki ana ing posisi katelu

        mangu-mangu babagan rega bensin) Intine, minyak ISIS dikelola dening pedagang kabeh garis, kalebu, mesthi, Turki. Kasunyatan manawa Assadite uga ana ing antarane klien, aku mikir, ora ana keraguan. Kanggo kula, ora ana sing ora wajar (diwenehi spesifik Timur Tengah) babagan iki. Kerry mung licik kaya biasane, fokus ing lenga.
    4. +1
      17. november 2015 19:09
      apa reaksi Amerika Serikat yen kita mbantu Meksiko kanthi cara sing padha?


      Ya, padha karo taun 1962, nalika kita nyebarake misil ing Kuba kanggo nanggepi penyebaran misil jarak menengah dening Amerika ing Turki.

      Nyatane, ana pangkalan militer AS ing Turki sing licik:
      http://biggun.at.ua/publ/bazy_nato/voennye_bazy_ssha_i_nato_v_turcii/37-1-0-109

      Sampeyan kudu mungkasi ziarah wisata menyang Turki, mbok menawa bakal ngeruk turnips. Sawise kabeh, Yankees ora menyang Turki kanggo ngaso ... recourse
      1. +1
        17. november 2015 19:52
        Kutipan saka: yuriy55
        Kita kudu mungkasi ziarah wisata menyang Turki,

        sepisanan, ora ana alternatif kanggo olinkers domestik kaya "Tagi-i-i-il .." durung.
        sareh, iku ora perlu kanggo saiki budget Turki istimewa fokus ing industri pariwisata. Pengisep sing apik saka Chelyabinsk kanthi weteng bir, percayalah, iki dudu artikel pisanan ing anggaran Turki.
        katelu, IMHO, Erdi perlu kondhang "garis abang". Dheweke rada ora ngerti yen kanthi prostitusi, kanthi gampang, dheweke ndadekake kabeh mitrane ing posisi sing kikuk (kalebu kita, kanthi cara). diundang. Rong atus taun wis liwati...
  4. inf
    0
    17. november 2015 18:45
    Lan banjur ana koridor ...
  5. +1
    17. november 2015 18:48
    Dadi, "Gusti Allah ngapura aku". Panjenengan lan kita. (
  6. +3
    17. november 2015 18:48
    Mesthine padha njaga!!!Saiki senjata ISIS bakal dijupuk kanthi terang-terangan, liwat pos-pos pemeriksaan. PMC bakal dadi turis. Lan ora perlu ndhelikake utawa ndhelikake apa-apa. Watesan dikunci. Obama njamin!
  7. +1
    17. november 2015 18:49
    Dheweke dadi negarawan. Menehi wong-wong mau, dheweke siyap ngontrol wates ing saindenging jagad.
  8. +2
    17. november 2015 18:51
    Ora mbebayani yen pengin Turki - nanging amarga ahli strategi wis teka, kita bakal mutusake. Ndhuwur Suriah saiki dadi "Langit Slavia" - lan ing bumi, dheweke bisa ngatasi dhewe.
    Kita ora bakal menehi Turki akeh nggunakake teknologi - lan mesin kanggo mesin, Kurdi dhewe bakal nyuwek kaya hamster.
  9. +1
    17. november 2015 18:52
    Nanging apa cathetan kanggo kita kanggo kasunyatan sing fighter kita nerak tapel wates karo Turki.
  10. +2
    17. november 2015 18:53
    Percaya dompet sampeyan menyang maling.
  11. +1
    17. november 2015 18:58
    Ngandelake tapel wates AS padha karo ngandelake rubah kanggo njaga kandang pitik - yen ora ana pasukan penjaga perdamaian PBB maneh
  12. -1
    17. november 2015 19:05
    Quote: rubah licik
    Mesthine padha njaga!!!Saiki senjata ISIS bakal dijupuk kanthi terang-terangan, liwat pos-pos pemeriksaan. PMC bakal dadi turis. Lan ora perlu ndhelikake utawa ndhelikake apa-apa. Watesan dikunci. Obama njamin!


    Mulane aku mikir yen kita ora bisa ngatur tanpa operasi lemah. Nutup jancok sampeyan kudu gapura sing saka sisih Siria, dheweke dhewe ora bakal bisa.
  13. +1
    17. november 2015 19:05
    Dheweke bakal nglindhungi lenga sing dicolong.
  14. 0
    17. november 2015 19:09
    Ing wektu sing padha, Ankara resmi wis nindakake operasi militer nglawan wakil milisi Kurdish, sing dhewe aktif nglawan ISIS.


    Lan kenapa dheweke ora seneng karo Kurdi nganti padha karo ISIS? Kita bisa nundha masalah karo Kurdi mengko, nanging saiki tumindak bebarengan karo wong-wong mau nglawan ISIS.
  15. +1
    17. november 2015 19:16
    Turkey nuntut dhuwit gampang saka negara lan provokes salah siji EU utawa USA!
  16. +1
    17. november 2015 19:21
    Sisa 98 kilometer tapel wates Turki iki cukup kanggo ngeterake militan. Amerika, kaya biasane, ing repertoare. negatif
  17. +2
    17. november 2015 19:23
    Amerika nyewa 98 km tapel wates negara saka Turki! Omong kosong! sing eling guyonan jenggot saka 90s? ... "Aku bakal nyewa SATU METER saka wates negara!" Lan kene 98 km.
    IMHO: Dheweke nyiapake koridor, dheweke bakal nylametake para pemilih, kemungkinan rute uwal kasebut disepakati.
  18. +1
    17. november 2015 19:42
    Lucu wong Turki iki. Nanging dheweke langsung weruh yen pesawat kita mabur menyang wilayahe kanthi pinggir sayap. Go, tutup kasur uga menehi saran, dheweke dhewe ora ngerti.
  19. +2
    17. november 2015 19:53
    Wong Turki uga nggoleki awake dhewe kanthi luwih bodho

    Ilmuwan Inggris wis ngungkapake bangsa sing paling licik.
    Minangka asil karya, sarjana David Hugh-Jones nyatakake yen wong Tionghoa lan India paling rentan kanggo ngapusi lan tumindak ora jujur ​​ing kahanan sing bisa nggawa keuntungan finansial. Ing eksperimen sing kapisah, babagan jumlah penipuan, para pimpinan kasebut wong Turki.
  20. 0
    17. november 2015 20:04
    Sapa karo sapa lan sapa lawan sapa!??? H... n tangi!!! Mesthi padha muddied kekacoan kuwi! recourse
  21. +1
    17. november 2015 20:16
    Wikipedia ujar manawa pasukan darat Turki ing wektu tentrem dianggep paling kuat nomer loro ing blok NATO, sawise pasukan darat AS. Jumlah personel Angkatan Bersenjata Turki, ora kalebu cadangan, yaiku 410 wong (ing taun 500).
    Turki nampa lenga lan barang-barang berharga saka ISIS, kanthi bebas ngliwati militan ing tapel watese, ana akeh kemah mungsuh Suriah ing wilayahe, uga nyedhiyakake senjata lan amunisi, mesthine ora sawetara sing menyang ISIS.
    Aku percaya yen Erdogan, nampa "bantuan" saka Amerika Serikat, saka Amerika Serikat, pisanan kabeh, ngupayakake kanggo ngemot Angkatan Bersenjata Siria, lan ora kanggo nglindhungi tapel watese ..
  22. +1
    17. november 2015 20:20
    PUSH-PUSH apik tenan! Siji kanggo Kurdi, liyane nglawan bakal ngontrol tapel wates karo wong-wong mau bebarengan??? "Sekutu", leluhurmu!!!
  23. gdv
    0
    17. november 2015 20:21
    Dheweke bakal ngresiki awake dhewe, rencana B, wong ing Turki, wong ing Qatar ing Arab Saudi, utawa bisa uga kabeh wong sing bodho ing Afghanistan.
  24. 0
    17. november 2015 20:31
    Bagean mbukak tapel wates Turki - apa iku? Turki dhewe ora bisa nutup? teater saka absurd.
  25. 0
    17. november 2015 20:33
    omong kosong. Negara-negara isih bakal main ing masalah Kurdi. Erdi malah ora ngerti wayange. Old Nietzsche bener, kaya biasane, kanthi "pasif-aktif". Nanging, wong Turki kudu dibayar - dheweke main kertu kanthi apik, ya.
  26. +1
    17. november 2015 20:38
    Turki ora ngontrol tapel wates? bantuan Amerika?
    Sapa sing percaya iki - ngguyu kaping lima.

    Kabeh luwih prasaja lan luwih njijiki. Saben pemain politik ing papan dhuwur ing jagad iki mainake potongan lan kertu. Iku ora nyenengake - apa sampeyan mikir sawetara kapribaden wis munggah ing utang manca? Sampeyan salah. Ing perdagangan getih ireng Lan ing kene kudu dicathet titik nyebrang ... Malah stasiun ngisi ing pesisir dibutuhake ora mung ing wangun pipa, nanging ing wangun kompleks gedhe. Nanging ora bisa njupuk pesisir biasane ... Apa sing kudu dilakoni karo pitakonan dadi mbukak ... yen ora ana usulan ...
    Saiki kita entuk mirip Afghanistan ing taun-taun Soviet. Jujur, aku kaget banget yen USSR ora ngirim kabeh wong menyang ahem, landak, lan luwih saka sepisan ... milih Pakistan kanggo atom. Saiki kahanan sing padha bisa kedadeyan - Iku misale jek kaya negara sing tentrem ing Suriah, nanging ing ngendi geng kasebut nembus (lan kita ngerti yen ing ngendi Yankees ana geng lan teror) saka tapel wates Turki.
    Nanging, aku mikir yen Vladimir Vladimirovich luwih pinter tinimbang aku, lan dheweke wis weruh iki.

    Sapa sing ngerti pitutur, apik banget, sing ora ngerti, irungmu menyang angin kabar.
  27. 0
    17. november 2015 20:51
    Inggih, persis miturut fabulist Krylov - angsa, kanker lan pike, lan, ing Kajaba iku,
    crayfish karo pike ora averse kanggo gobble munggah saben liyane. Bakal menarik kanggo ndeleng asil.
  28. 0
    17. november 2015 21:06
    Pranyata menarik: AS ndhukung Kurdi - Turki ngebom Kurdi - AS njaga tapel wates Turki nalika ngebom Kurdi.
  29. +2
    17. november 2015 21:17
    Amers isih provokator lan penyayang saka rowing panas karo tangan salah. Wangyu. Ing wayahe pungkasan, nalika isih sawetara minggu sadurunge kekalahan ISIS, Turki bakal campur tangan lan diduga melu kekalahan ISIS. Lan ing 50 taun, (yen saiki isih urip), ing buku sejarah bakal dianggep paling penting ing kamenangan ing Timur Tengah. Nggawa tentrem ing tanah Siria lan Irak.
  30. +1
    17. november 2015 21:24
    Turki lan AS nglindhungi teroris "dheweke".
    1. +1
      17. november 2015 21:27
      Kutipan saka iouris
      Turki lan AS nglindhungi teroris "dheweke".



      Adil banget, lan iki Amerika Serikat kepengin banget mbantu Turki ngontrol tapel wates.
    2. Komentar wis dibusak.
  31. 0
    17. november 2015 21:30
    Lan maneh omong kosong liyane kedados ing donya, lan maneh kuping Amérika metu amarga omong kosong iki.
  32. 0
    17. november 2015 22:57
    Erdogan, sing nyoba kanggo nguripake Kakaisaran Ottoman Agung, ora bisa nutup kurang saka satus kilometer saka tapel wates karo Suriah? Erdogan, kanggo ide babagan kekaisaran gedhe, lenggah ing Amerika Serikat! Ha ha ha, nanging sing ideologi bakal ngapura dheweke? Apa dheweke bakal ngapura dheweke amarga nggawe dheweke "biru" bebarengan? wassat
  33. 0
    18. november 2015 00:28
    ora ana kontrol ing bagean 98 kilometer.
    Ngundang Amerika minangka penyamaran kanggo sawetara game militer-politik subtle antarane Ankara lan Washington! Yen kita pancene pengin nutup bagean 98 km saka tapel wates, kita bakal ngajak Senya. sedulur .P.S. Utawa mungkin Amerika Serikat kudu duwe bridgehead lan kasedhiya pasukan siap kanggo penyebaran cepet lan operasi ora ing tingkat ranger platoons, nanging contone divisi-korps? Kabeh bisa. Yen Assad "go" lan kangwong Siria bakal miwiti kanggo meksa ISIS lan mbusak wilayah, banjur Amerika Serikat bisa miwiti operasi lemah skala gedhe ing pretext pungkasanipun "rampung mati" ISIS, tentara wis klebu. bisa nyoba kanggo cokotan saka bagean saka pai Siria, utawa malah ngulu kabeh pai. Wilayah kasebut Blokade koridor udara Kaspia, lsp. Bosphorus bisa ditindakake yen ana eskalasi akut, banjur Assad lan kita bakal ngalami wektu sing angel.
  34. +1
    18. november 2015 00:52
    Wisatawan Rusia kudu mikir babagan safety preian ing Turki ...
  35. kap
    0
    18. november 2015 05:20
    Kapethik saka: vell.65
    vell.65 EN Wingi, 19:30 ↑

    Yen mangkono, banjur zona sing dikuwasani dening Amerika Serikat lagi digawe ing wilayah Suriah sing dikuwasani dening Kurdi_Aku mikir iki bakal dadi oposisi.

    Katup ing pipa kanthi label ora kena kanggo kita, dheweke bakal ngontrol ngguyu hi
    Wong Turki kudu nglindhungi ara-ara samun saka saiga.
  36. 0
    18. november 2015 05:41
    Amerika, kaya biasane, kudu nempelake moncong ing endi wae! Ora, ora, ana wong sing melu.
  37. 0
    18. november 2015 09:58
    boten kanggo dhewe bolongan 98km
  38. 0
    18. november 2015 12:06
    Apa Turki ora bisa ngontrol watese tanpa bantuan Amerika?
    Apa ngimpi elek.
    Pisanan, ing Siria lan banjur ing tapel wates Rusia, padha bakal miwiti bebarengan karo Sha.
  39. 0
    19. november 2015 10:20
    Lan uga, sawetara pejabat Ankara ngusulake supaya legitimasi ISIS, uga, kaya "padha wis ana lan manggoni wilayah tartamtu, kita kudu ngakoni."
    Aku mikir iki sebagéyan sebabe Pasukan Aerospace kita wiwit ngluku wilayahé kanthi kekuatan telu, lan artikel babagan pangayoman marang agresi bisa migunani, bebarengan karo keputusan kanggo ngenali bencana karo pesawat kita minangka serangan teroris. Dadi, Qatar ora bakal duwe kesempatan kanggo nggedhekake pipa gas menyang Turki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"