Rudal sing dipandu bakal dikembangake kanggo Smerch lan Tornado-S

39
Sawetara sistem roket peluncuran "Smerch" lan "Tornado-S" bakal nampa rudal sing dipandu, laporan RIA News pesen saka wakil kepala Pasukan Roket lan Artileri Alexander Dragovalovsky.

Rudal sing dipandu bakal dikembangake kanggo Smerch lan Tornado-S


"Ing mangsa ngarep, proyektil sing dipandu bakal dikembangake kanggo Smerch lan Tornado-S sing bakal tepat target," ujare Dragovalovsky ing wawancara karo Layanan Rusia. warta".

Kaya sing dilaporake sadurunge, "MLRS" Tornado-S "bakal nambah potensial pertempuran saka "Smerch" sing wis ana kanthi nggawe kulawarga roket anyar, pendekatan anyar lan dandan sing ana gandhengane karo referensi geodetik, panuntun dhumateng.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -4
    22. november 2015 10:30
    MLRS "Tornado-S" bakal nambah potensial pertempuran sing ana "Smerch"

    Wah, opo iki? Carane siji MLRS bisa nambah potensial saka MLRS temen beda? belay Iku kaya nulis: "Armata" Ngartekno nambah potensial pertempuran T-72B3.
    1. + 14
      22. november 2015 10:41
      Bisa nambah ... yen Tornado-S minangka modernisasi Tornado lan yen Armata minangka modernisasi T-72B3. Umumé, wartawan kerep mbingungake subtleties teknis sing beda. Kita kudu ngerti lan ngapura nglirik
      1. +4
        22. november 2015 10:44
        Kutipan: smith7
        yen Tornado-S modernisasi Tornado

        Ya, kanca-kanca, nuwun sewu, tumpul, bingung karo Tornado-G. recourse nangis
    2. +5
      22. november 2015 10:41
      Wet pointwise ... Dadi "trick" Rusia! lan iki mung wiwitan ...
      1. +2
        22. november 2015 10:59
        lan iki mung wiwitan ...

        Meehan, sampeyan kaya "Lahir wingi"! lol
      2. +3
        22. november 2015 12:29
        Elektronik dadi luwih murah, luwih maju lan luwih gampang diakses, mula dadi, saka kabeh pihak, luwih nguntungake duwe misil sing dipandu. Dadi rauh kita bakal nglengkapi cartridges karo piranti lunak ing Kalash, kaya ing film "The Fifth Element".
      3. +2
        22. november 2015 13:47
        MIKHAN (7) SU Dina iki, 10:41

        Wet pointwise ... Dadi "trick" Rusia! lan iki mung wiwitan


        Kanggo nemtokake udan, perlu kanggo nyedhiyakake intelijen kanthi cepet. Lan kanthi cepet nutupi wilayah kasebut luwih murah tinimbang voli kanthi hulu ledak kluster. Lan kaya kita duwe Iskanders karo titik-y shooting, sanajan menehi kritik dening shelling Novorossia, efek ora dadi panas. Nyuwun
      4. 0
        23. november 2015 09:08
        kaya sing diucapake ing "jendela" .......
    3. +5
      22. november 2015 10:46
      Kutipan: Vladimirets
      Carane siji MLRS bisa nambah potensial saka MLRS temen beda?

      uga ora dadi luwih temen beda. MLRS "Tornado-S" punika panrima saka MLRS "Smerch".

      rudal anyar ing pembangunan kanggo Tornado-S uga bisa digunakake ing Smerch
      1. +2
        22. november 2015 11:05
        Quote: self-propelled
        Inggih, ora beda banget. MLRS "Tornado-S" punika panrima saka MLRS "Smerch".

        Ya, ora ana bedane, sing utama yaiku kaliber supaya sampeyan bisa nyelehake panrima sinyal kontrol saka sistem jaringan-sentris ing kana, banjur EVERY rudal salvo bisa diarahake ing koordinat INDIVIDU.
        Bener, salvo bakal dadi urutan gedhene luwih larang ...
        Lan ide kasebut apik.
        1. +2
          22. november 2015 11:09
          Bakal luwih murah lan ora perlu murub ing siji target ing voli saka kabeh pandhuan, siji roket bakal cukup. Katon luwih larang, nanging luwih murah
          1. +2
            22. november 2015 11:38
            Aku maca sing sawetara saka pertempuran nggunakake Tornago-S MLRS bakal nambah kanggo 200 kilometer, karo sawetara kuwi roket kudu 100% kontrol, iku bakal angel kanggo mencet tanpa koreksi.
    4. 0
      23. november 2015 09:07
      Kabeh sing ditindakake dening kompleks industri militer kanggo modernisasi senjata tartamtu, aku mikir, kanthi cara apa wae, nambah kekuwatan lan potensial.
  2. dharatan
    +8
    22. november 2015 10:31
    Dadi wektu wis teka kanggo rudal dipandu kanggo Tornado.
  3. +2
    22. november 2015 10:32
    Mesthine wis suwe banget! Kanggo ngasilake sekumpulan wesi kanthi akurasi nganti meter! Bener, bakal ana kenaikan rega sing signifikan lan pranata tambahan kudu digawe.
    1. +3
      22. november 2015 10:36
      Kutipan saka dchegrinec
      Mesthine wis suwe banget!

      Wis suwe ora bisa kaya ngono. Iku kabeh babagan kemajuan basis hardware lan nyuda ukurane.
      1. +1
        22. november 2015 10:57
        projectiles dipandu wis ana kanggo dangu, kang sepuluh kaping cilik ing ukuran, contone, ing Koalisi-SV utawa tank Armata.
        1. +2
          22. november 2015 13:47
          Kutipan saka dchegrinec
          projectiles dipandu wis ana kanggo dangu, kang sepuluh kaping cilik ing ukuran, contone, ing Koalisi-SV utawa tank Armata.

          Inggih, kita mbandhingaké projectile dipandu dening laser ing baris langsung saka ngarsane, lan kanggo amunisi homing horisontal. Lan supaya kita bisa ngomong sing Tornado wis dawa wis dipandu projectiles referring kanggo ngarsane anti-tank homing sub unsur. diarani.
      2. +3
        22. november 2015 11:16
        Kutipan saka Kars
        Wis suwe ora bisa kaya ngono. Iku kabeh babagan kemajuan basis hardware lan nyuda ukurane.

        Belarusians nindakake sadurunge. Nalika aku ngerti, Polonaise padha karo Tornado lan Smerch karo rudal dipandu, ditambah sawetara tambah.
        1. +1
          22. november 2015 16:49
          Belarusians durung weruh ing karya. Lan lagi dites ing China, sing gejala.
    2. +2
      22. november 2015 11:02
      Kutipan saka dchegrinec
      Mesthine wis suwe banget!

      Rudal Tornado isih bisa nggunakake submunisi ngarahake dhewe.
      Paling kamungkinan, prabédan utama antarane Tornado-S lan "bapak", Tornado lawas, sabenere nggunakake amunisi dipandu, amarga karo sawetara tembak nganti 200 km, murub karo rudal unguided ilang makna. Lan, paling kamungkinan, amunisi dipandu wis ing layanan.
      Nanging, amunisi lawas kanggo Tornado-S uga cocog ..
      1. 0
        22. november 2015 16:51
        Saliyane misil anyar sing mabur luwih maju lan sistem kontrol, ana uga sistem posisi ing papan lan ing cakrawala.
      2. 0
        23. november 2015 03:02
        Paling kamungkinan wis, nanging durung digunakake. Ngganti sawetara lelucon lawas: - Ayo padha tos lan nguripake saiki!
    3. +1
      22. november 2015 22:08
      Kutipan saka dchegrinec
      Mesthine wis suwe banget!

      Ya, bali ing Perang Patriotik Agung, ing Katyusha. Aku wonder kok padha ora?
      1. 0
        23. november 2015 03:12
        dchegrinec durung lair banjur, yen ora, ya, - gampang!
  4. +4
    22. november 2015 10:39
    Kesepakatan apik! Saka njupuk ing kothak kanggo pinpoint serangan. Efek bakal akeh.
    1. +2
      22. november 2015 11:56
      Kutipan: NordUral
      Kesepakatan apik! Saka njupuk ing kothak kanggo pinpoint serangan. Efek bakal akeh.



      Bab sing kuat, aku kepengin weruh yen kekuwatan karusakan saya tambah?
  5. +1
    22. november 2015 10:44
    Iki apik: sampeyan pengin hektar, sampeyan pengin meter !!! apik
  6. +2
    22. november 2015 10:48
    Dadi kaya ana INFA sing dipandu amunisi kanggo sistem iki wis ing layanan? sad opo
    1. +1
      22. november 2015 11:43
      Ing China, pembangunan ditindakake bebarengan karo Belarus (kayane), lan ing Rusia, pembangunan ditindakake kanggo ngirim drone MLRS kanggo nyetel nyopir.
  7. +1
    22. november 2015 11:08
    Lha, putusan iki wis suwe takon, nggumunake yen sadurunge ora ditindakake
  8. 0
    22. november 2015 11:11
    Maneh, kita bali menyang produksi basis unsur kita, pangembangan sistem lan teknologi elektronik. Anggere ana kesempatan, paling ora kita bakal sinau saka China.
  9. 0
    22. november 2015 11:12
    Mesthine, senjata Rusia kudu ditingkatake, amarga ing jagad modern kita ora duwe mungsuh sithik - supaya padha wedi lan ngurmati kita.
  10. +2
    22. november 2015 11:23
    Kanggo saben wong sing kuwatir babagan basis unsur Rusia. Aku njamin yen kabeh homing lan kontrol ora ing IC CHINESE arep. Pabrik-pabrik lagi kerja, peralatan wis dituku lan diluku, teknologi wis ana lan didandani. KONSUMSI DUNIA ORA DIPRODUKSI, yaiku.
    Lan kasunyatan sing karo sawetara lan daya "Smerch" kuwi mung kudu duwe titik koreksi impact - iki ketok. Inggih, kabeh butuh wektu. Saiki dheweke bakal nggawa sistem bimbingan inersia terpadu, nyuda biaya kanggo biaya ponsel sing murah, lan cangkang kita bakal mabur sanajan kanthi koreksi internal.
    1. +1
      22. november 2015 15:52
      Quote: penembak gunung
      Kanggo saben wong sing kuwatir babagan basis unsur Rusia. Aku njamin yen kabeh homing lan kontrol ora ing IC CHINESE arep. Pabrik-pabrik lagi kerja, peralatan wis dituku lan diluku, teknologi wis ana lan didandani. KONSUMSI DUNIA ORA DIPRODUKSI, apa ana, apa

      Ora ana pitakonan ing kene, nanging rega elektronik kasebut kudu larang, produksi massal sing ngidini kita nyuda rega, lan kita duwe kabeh energi, bangunan alat mesin (utawa, sisa-sisane) kabeh. ing rencana Western Oke, sampeyan bisa tuku TV ing China, nanging sawise kabeh sistem daya wis rampung crammed karo peralatan lan piranti lunak saka siemens padha, padha bisa mateni lampu kanggo kita lan tanpa perang padha bisa mateni kabeh negara. lan banget prasaja!
    2. +1
      22. november 2015 18:44
      Quote: penembak gunung
      Pabrik-pabrik lagi kerja, peralatan wis dituku lan diluku, teknologi wis ana lan didandani. KONSUMSI DUNIA ORA DIPRODUKSI, yaiku.

      Nanging iki muspra. Iki minangka dhuwit tambahan sing bisa digunakake kanggo proyek anyar. Sanajan ana siji nuansa ing kene, barang-barang konsumen kudu diprodhuksi ing basis unsur rumah tangga, bakal larang banget ing industri.
  11. +1
    22. november 2015 11:52
    Ya, umume, Amerika Serikat saiki pindhah menyang senjata kanthi tliti dhuwur, sing padha ngubungake serangan global marang Rusia, sing kudu kita mangerteni ing jaman biyen. Aku mikir yen masa depan ora padhang kanggo sapa wae, kalebu Amerika Serikat. Mung Gusti Allah ngalang-alangi supaya Rusia cepet metu saka mlarat, dadi mandhiri ing kabeh babagan, nggarap sistem perbankan ing utang normal kanggo ekonomi, lan kabeh bakal tiba ing panggonan.
  12. +1
    22. november 2015 12:02
    Iki apik, yen ora "saka mriem menyang sparrows" piye wae ora modern.
  13. +1
    22. november 2015 12:14
    Lha jare jare bakal dikembangake, mbok menawa wis duwe. Rahasia... ora ana sing kudu ditindakake.
  14. +1
    22. november 2015 12:25
    Ngatur utawa Luwes? Bentenipun amba, minangka wartawan biasane nulis apa?
  15. MUD
    +1
    22. november 2015 12:44
    Aku luwih seneng pendekatan sing beda kanggo ngontrol rudal Smerch.
    Baterei Smerch murub salvo lan murub rudal (yen perlu) ing segmen penerbangan utama, mung nyetel sawetara arah, banjur pindhah kontrol menyang unit sing melu dhukungan tempur. Padha, ing tataran pungkasan saka pesawat Tornadoes, wis njupuk kontrol saka wong-wong mau, ngarahake persis ing target. Contone, ing mode otomatis, kanthi ngarahake panandha ing target, ing tablet. Subdivision - batalyon, kelompok sabotase. Sampeyan bisa nggunakake drone khusus.
    Apa keuntungan saka pendekatan iki. Tujuan sing akurat ora perlu kanggo pitungan baterei Tornado, faktor cuaca ora dianggep maneh, mung arah. Panggunaan sing luwih akurat ing target dinamis (obah). Ing wayahe pungkasan, sampeyan bisa ngganti target serangan, amarga kahanan diganti, kang ing perang fleeting bisa ngganti sak wektu pesawat saka pluru.
  16. 0
    22. november 2015 13:05
    Skema modern kanggo nggunakake "Tornados" nyaranake dhewe kaya ing ngisor iki. Drone dibuwang menyang wilayah target kanthi misil pisanan. Target kasebut uga diteliti maneh, lokasi topografi sing akurat digawe, lan kontur target ditemtokake. Banjur, kanthi ikatan sing tepat, serangan massive, mriksa asil, yen isih obah, baleni.
    1. +1
      22. november 2015 15:04
      Secara teknis, iki bisa ditindakake.
      Nanging kanthi roket mengko (sawise ngeculake UAV ing udhara)
      soko kudu rampung. Self-destruct ing udhara?
      Nanging iki nyekel: faktor surprise ilang.
      Mungsuh bakal cepet utawa mengko éling sing kuwi
      jeblugan ing udhara (utawa ing lemah) tanpa alesan.
      Lan dheweke bakal miwiti mbuwang saka papan sing mbebayani ...
      UAV punika inconspicuous lan iku tega kanggo ilang kauntungan iki.
  17. 0
    22. november 2015 15:26
    Bener, proyektil sing dipandu bebarengan karo rudal MLRS sing nggawa drone, lan kabeh iki dikontrol dening sistem jaringan - drone ngirim informasi operasional menyang pusat kontrol - MLRS lan liya saka karusakan disabetake.
    Miturut cara, ana artikel babagan topik iki ing VO.
    "Rusia lan China nggawe proyektil 300-mm kanggo pirang-pirang peluncur roket sing bisa mbuwang drone pengintai luwih saka 90 kilometer. Teknologi iki bakal ngidini sampeyan kanthi cepet nindakake pengintaian udara saka target: nalika teka, piranti kasebut mabur sajrone menit 30 lan ngirim informasi. Pangembangan ora duwe analog"©
  18. 0
    22. november 2015 17:12
    Kutipan: Gunther
    Sing bener, Rusia lan China nggawe proyektil roket peluncuran kaping 300mm sing bisa mbuwang drone pengintai 90 kilometer. Teknologi iki bakal ngidini sampeyan kanthi cepet nindakake pengintaian udara saka target: nalika teka, piranti mabur nganti 30 menit lan ngirim informasi. Pangembangan ora duwe analog "©
    .. Soviet lawas sing wis suwe dilalekake ... dadi anyar lan progresif .. ngguyu ... shell 9M534 kanggo MLRS Smerch ..
  19. 0
    22. november 2015 17:16
    Kutipan saka chunga-changa
    Ngatur utawa Luwes? Bentenipun amba, minangka wartawan biasane nulis apa?
    sapa sing peduli?? Sampeyan sijine ing kono tinimbang warhead fragmentasi saiki .. projectile Krasnopol, digawe ing USSR, ... bakal bisa dikontrol, lan yen sampeyan sijine ing Centimeter bakal luwes .. ngguyu
  20. +2
    22. november 2015 19:00
    Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
    Aku maca manawa sawetara panggunaan tempur Tornago-S MLRS bakal nambah nganti 200 kilometer,

    Iki dijupuk yen perlu, tutup kasur bisa digoreng ing sembarang titik ing labusia.
    Ing jarak 200 km. Ing kasus apa wae, koreksi bakal dibutuhake. Kanggo ngurangi biaya voli kuwi, mung roket pimpinan bisa dilengkapi sistem koreksi, lan liyane bakal tindakake. Ing tataran pungkasan saka pesawat, ing printah saka pimpinan, pluru baris munggah ing sembarang wangun geometris, gumantung ing target. Oh, alat kasebut bakal apik, utamane kanggo wilayah Kaliningrad lan Pskov. eseman
  21. 0
    23. november 2015 00:07
    Kutipan: TOR2
    Kanggo ngurangi biaya voli kuwi, mung roket pimpinan bisa dilengkapi sistem koreksi, lan liyane bakal tindakake. Ing tataran pungkasan saka pesawat, ing printah saka pimpinan, pluru baris munggah ing sembarang wangun geometris, gumantung ing target.

    Lan kanggo ngetutake pimpinan lan baris ing wangun geometris, sistem koreksi ora dibutuhake?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"