Boeing ngusulake supaya produksi pesawat tempur Super Hornet nganti 2030-an

27
Perusahaan Boeing wis ngusulake rencana aksi menyang Angkatan Laut AS, miturut produksi F / A-18E / F Super Hornet bakal terus nganti pertengahan 2030-an kanggo nyegah kekurangan pejuang lan njaga kekuwatan tempur. . armada, laporan blog bmpd kanthi referensi kanggo "Minggu Penerbangan lan Teknologi Angkasa".



"Pejuang F / A-18E / F Super Hornet paling tuwa, sing dilakokno dening Angkatan Laut AS, bakal tekan umur desain 2017 jam ing 6000. Sisa armada pesawat saka jinis iki bakal ngetutake kanthi jumlah sing padha karo armada sing dituku - yaiku, kira-kira 40 saben taun. Ing wektu sing padha, Angkatan Laut AS bisa tuku maksimal 20 pesawat tempur Lockheed Martin F-35C anyar saben taun, lan bisa uga luwih murah.

Minangka bagéan saka Service-Life Extension Program (SLEP), perusahaan bakal ngluwihi umur pesawat nganti 9000 jam, nanging, miturut komandan angkatan laut. penerbangan Mike Shoemaker, "Nyimpen armada pesawat kanthi SLEP mung dadi tantangan."

"Program kasebut bakal mbantu, nanging ora bakal ngrampungake kabeh masalah," ujare pejabat OPK sing ora dijenengi sarujuk karo laksamana.

Juru bicara Boeing Dan Gillian ndeleng pendekatan kombinasi sing kalebu "SLEP, pesawat anyar lan upgrade pesawat."

Kanggo njaga produksi mesin kasebut, perusahaan uga nggoleki pelanggan eksternal. Miturut publikasi, "negosiasi lagi ditindakake kanggo nyedhiyakake 24-30 pesawat menyang Kuwait." Punika nyatet sing persetujuan wis meh tekan, iku tetep kanggo mlebu kontrak. Yen kabeh dadi apik, Boeing bakal bisa njaga produksi F / A-18E / F Super Hornet nganti 2019.
  • Bill Shemley/Airliners.net
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    November 23 2015
    Bener. F-22 - ing pawon. F-35, maneh, misale jek mung kanggo wong Eropa ... Mulane, uga ana ing tungku! ngguyu
    Hornet langgeng! F-15 langgeng! F-16 uga ing salawas-lawase! ngguyu
    1. +8
      November 23 2015
      Ya, liyane hit ing Departemen Negara, menehi dhuwit, menehi dhuwit kikir belang.
      1. +6
        November 23 2015
        Kutipan: 79807420129
        Ya, liyane hit ing Departemen Negara, menehi dhuwit, menehi dhuwit kikir belang.


        Pengeluaran anggaran ditemtokake dening Kongres,

        Departemen Luar Negeri yaiku Departemen Luar Negeri

    2. +3
      November 23 2015
      Kabeh cetha. Kita mutusake kanggo njupuk kauntungan saka masalah f-35 kanggo ngluwihi urutan dek kanggo super. Yen tumindake ora sopan, mula dek f-35 kebak jahitan. Aturan ekonomi pasar. Kuwi sing kudu diilangi biaya f-35, banjur biaya upgrade super nganti 30 taun dadi misteri.
      1. +3
        November 23 2015
        "berarti dek f-35 kebak jahitan" ///

        F-35C (karo lempitan swiwi sing luwih dawa kanggo panyimpenan)
        pancen dadi masalah luwih akeh tinimbang "vertikal"
        F-35B. Lan armada sing isih pesenan sethitik.
        Marinir nganggo F-35B, lan tentara F-35A.
      2. +1
        November 23 2015
        Apa yen F-35 iku Boeing? Apa sing dikarepake Boeing? Jancok sampeyan F-18, njupuk F-35! Kapitalisme, nanging.
    3. +2
      November 23 2015
      lan ing Turki uga F-4 ing salawas-lawase! ngguyu
      1. +2
        November 23 2015
        AYUJAK SU Dina iki, 13:40 ↑

        lan ing Turki uga F-4 ing salawas-lawase!


        Ing dina liyane, ing TV, Harrier njupuk saka kapal induk Amer.
        Nanging kanthi kemungkinan modernisasi saiki, yen aku ana ing panggonane (aku ora ana ing panggonane), aku bakal jancok f35 lan modernisasi f18. Siji pitakonan: supaya duwe operator pesawat sing cukup kanggo kabeh pesawat, rega f18 kudu diunggahake? nglirik
    4. 0
      November 23 2015
      Kutipan: Vladimirych
      Hornet langgeng! F-15 langgeng! F-16 uga ing salawas-lawase!

      R-38, R-40 lan Messerschmit BF-109 Foreva ngguyu Ngomong-ngomong (ora guyon) IL-10m nglawan barmaley bakal dadi apa-apa kanggo awake dhewe (IMHO)
    5. -4
      November 23 2015
      Su 27 uga ing salawas-lawase. de facto Super Hornet, F 16 V, F 15 Silent Eagle minangka upgrade sing luwih apik tinimbang Su 35.
  2. +2
    November 23 2015
    Ya, workhorse ing wangun F-35 dadi ora banget sukses, supaya sampeyan kudu muter aman. Lan pancen bener yen dheweke peduli saiki. Yen 10 taun wis liwati, malah iki ora bisa rampung. Mesin kanggo tahap pisanan minangka conto iki nglirik
    1. +1
      November 23 2015
      Ana backlog saka rencana produksi.
      Ing 2015-2016 direncanakake ngasilake 34-36
      pesawat saben taun, lan output nyata 24-28 saben taun.
      Skuadron lapangan udara Angkatan Udara dilengkapi paling cepet.
      Iku tansah luwih angel karo operator pesawat, lan saiki.
      Lan Marines duwe wektu hard karo "vertikal". Airframe lumahing siluman
      mbutuhake mriksa pepek sawise departure.
      Negara apa wae sing miwiti ngasilake pesawat siluman bakal ngadhepi iki.
      1. 0
        November 23 2015
        Saliyane lag ing jumlah, ana masalah karo kualitas. nglirik
        Lan ora kasunyatan sing bisa ditanggulangi, utamane kanthi cepet.
        Lan ing kene sampeyan bisa ngganti kursi lan nindakake tugas sing padha, lan aku ora mikir bakal dadi luwih elek.
        Lumahing siluman saka Amerika pancen dadi capricious, mung adhedhasar iki, aku ora bakal ngandelake "kahuripan" minangka faktor kaunggulan.
        Lan produksi F-18 minangka pilihan sing apik kanggo Amerika Serikat lan misi tempur Angkatan Bersenjata AS.
        Apa wae, iku keputusan sing cerdas.
  3. +1
    November 23 2015
    Kabeh ala karo F-35, senadyan trills nightingale. Kembang watu ora metu.
  4. +3
    November 23 2015
    Sapa sing ngomong babagan armada F-35? Ora bakal ana lemak.
  5. +3
    November 23 2015
    Perusahaan Boeing wis ngusulake rencana aksi menyang Angkatan Laut AS, miturut produksi F / A-18E / F Super Hornet bakal terus nganti pertengahan 2030-an.


    Banjur bakal diganti dening pejuang basis operator Wildcat legendaris, luwih murah lan luwih praktis tinimbang F-35.
    1. avt
      +1
      November 23 2015
      Kutipan: Dr. Barmaley
      Lan banjur bakal diganti dening pejuang basis operator legendaris "Wildcat"

      muspra padha dicet kaya, aku digawe mine ing biru standar, uga, oh, ternyata apik banget.
  6. +1
    November 23 2015
    SuperHornet saiki mung pesawat cocok diprodhuksi lan dituku kanggo Angkatan Bersenjata AS. Jinis jaran kerja.
  7. -1
    November 23 2015
    Rusia bakal nyedhiyakake China kanthi 24 Su-35 sing regane udakara $ XNUMX milyar
    Mungkin wong Tionghoa pengin nyuda jumlah pesawat basis operator Yankee? Kita ora bakal gelo Nyuwun
  8. +3
    November 23 2015
    Minangka laporan Bill Sweetman/Aviation Week dina iki, Angkatan Udara AS uga nimbang entuk nganti 72 F-15 utawa F-16 tambahan, utawa malah F/A-18E/Fs (!) amarga keterbatasan anggaran bisa nyebabake. rencana pengadaan F-35 sing ana.
    http://aviationweek.com/defense/us-considers-72-new-f-15s-or-f-16
  9. 0
    November 23 2015
    Sing bener sing kudu dibuktekake. Ya, fighter ngirim ora biaya kaya pesawat VIP pribadi. Akeh wis ngandika bab karakteristik kinerja, Aku ora bakal. Sing lucu iku Yankees dhewe mbadek kahanan padha malah nalika f22 iki sijine menyang produksi.
  10. 0
    November 23 2015
    F / A-18E / F, mesthi, pesawat apik, nanging F-35C nduweni beban sing luwih dhuwur saben ton lan ing wektu sing padha meh kaping pindho radius pertempuran. Dadi, ing kene serangan saka Boeing sing dirampas ing Lockheed cukup dimangerteni, nanging mung bisa mbenerake jumlah kasebut saka segi rega.
  11. +1
    November 23 2015
    Yen ora salah, saiki superhornet ngasilake 4 pesawat saben wulan (48 saben taun).
    1. Komentar wis dibusak.
    2. gjv
      +1
      November 23 2015
      Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
      Yen ora salah, saiki superhornet ngasilake 4 pesawat saben wulan

      Mbok menawa isih ana kesalahan cilik.
      Ing 2014, 11 F / A-18E Super Hornets lan 21 EA-18G Growlers diprodhuksi - 2,66 pesawat saben wulan.
      Ing 2015, 15 EA-18G Growler diprodhuksi - 1,25 pesawat saben wulan.
      Umumé, Boeing duwe kontrak wiwit taun 2013 kanggo pasokan 124 pesawat.
      Utawa squeak babagan underfunding saka kontrak, utawa padha pengin pesenan liyane? Nyuwun
      Australia kasengsem ing pinten iku bakal ngedol 24 pesawat Super Hornet.
  12. -3
    November 23 2015
    Napa sampeyan nyanyi lagu ing kene ... biaya F35 kalebu siklus lengkap produksi lan pangopènan sabanjure, lan dudu biaya nyata saka peralatan kasebut. Lan akeh sing didol, mula ana ketegangan ing kiriman menyang pasukan. Lan kasunyatan sing lagi looking for pilihan sing luwih murah iku cara cukup metu nalika milih kabin log saka dodolan lan replenishment serial saka pasukan. Iki ora PAK FA kanggo sampeyan, karo kabeh kaluwihan sawijining, nanging mekanisme wis makarya biro desain, pabrik, Manajemen, diplomasi, poto-promosi, lan kabeh sing bisa ngiringi bisnis. Utamane bisnis Amerika keprungu
  13. 0
    November 23 2015
    Rusia kudu makarya kanthi kecepatan sing padha kanggo modernisasi lan nganyari teknologi sing berorientasi militer. Wayang Barat dhewe bakal weruh kahanan sing ora bisa ditinggalake maneh.
  14. +1
    November 23 2015
    Logis, iki pesawat paling anyar; generasi lan potensial kanggo modernisasi luwih dhuwur tinimbang F15-16. Lan ukurane antara abot lan entheng (kaya Mig29). Bakal nutup celah antarane F-15 lan 16 sing mudhun lan F-35 sing bakal teka. Pilihan asuransi. Lan kanggo ekspor bakal nyimpen barang sing luwih murah tinimbang F-35.
  15. 0
    November 23 2015
    Tuku Boeing kanggo maskapai Rusia, kita mbantu kompleks industri militer musuh.
    Kutipan: Ilya77
    Kabeh ala karo F-35, senadyan trills nightingale. Kembang watu ora metu

    Kutipan saka Denis Obukhov
    SuperHornet saiki mung pesawat cocok diprodhuksi lan dituku kanggo Angkatan Bersenjata AS. Jinis jaran kerja.

    Saben uwong wis gagal, Mace uga ora langsung mabur. Lan mungsuh kudu diantemi ing kabeh ngarep, utamané ekonomi, ngembangaken industri lan teknologi, nelukake pasar.
  16. dharatan
    0
    November 23 2015
    Inggris ora duwe pesawat patroli maritim, Boeing duwe masalah karo construction saka pesawat anyar. Iki minangka kemenangan blok NATO lan kapitalisme umume.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"