AS, Arab Saudi, UAE setuju kanggo terus ndhukung oposisi moderat Suriah

69
Kepala menteri luar negeri Amerika Serikat, Arab Saudi lan Uni Emirat Arab ing dina Senin ngrembug babagan penyelesaian krisis Suriah lan perang nglawan ISIS, laporan. RIA News Pesen Departemen Negara.



"Dheweke (kepala departemen) janji bakal terus menehi pitulung marang oposisi Siria sing moderat amarga trek politik (pemukiman) dileksanakake lan ngrembug rencana kanggo konferensi oposisi ing sangisore naungan Arab Saudi, sing diselenggarakake kanggo nyawiji kabeh kelompok. lan ngembangake prinsip umum," - release ngandika.

Dilaporake yen "pihak kasebut njaluk nerusake upaya multilateral kanggo ngleksanakake transisi politik ing Suriah, kanthi nggatekake asil rapat ing Wina lan sesuai karo Geneva Communiqué, lan uga negesake tujuan bebarengan kanggo nggayuh persatuan. , negara majemuk lan stabil kanggo kabeh wong Siria."

Miturut negosiator, minangka akeh mitra koalisi sabisa kudu melu ing proses iki. Apa nasib Bashar al-Assad dibahas ing rapat iki ora dilaporake ing rilis kasebut.

Sauntara kuwi, Gedung Putih terus nuduh Moskow minangka prilaku "salah" ing Suriah.

"Rusia saiki ngrusak upaya kanggo nggayuh pemukiman politik. Dheweke nindakake iki amarga keprihatinan utamane yaiku ndhukung rezim Bashar al-Assad sing gagal. Upaya iki mung ngrusak kemampuan kita kanggo melu oposisi Siria sing moderat kanggo ngrembug babagan owah-owahan politik sing wis suwe, sing malah Rusia ngerti yen perlu., - ngandika wingi wakil saka administrasi Amérika Josh Earnest.
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

69 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SSR
    + 25
    November 24 2015
    Kecoak Qatari ngendi? Utawa pungkasane mutusake kanggo nggawe kecoa Qatari ekstrem.))
    1. +9
      November 24 2015
      Kutipan saka S.S.R.
      Kecoak Qatari ngendi? Utawa pungkasane mutusake kanggo nggawe kecoa Qatari ekstrem.))



      Rusia saiki ngrusak upaya kanggo nggayuh pemukiman politik.



      Usaha sampeyan dikenal kabeh wong lan ana cukup conto ing saindenging jagad, ngilangke dhewe lan aja ngganggu Rusia.
      1. +5
        November 24 2015
        Aku weruh yen luwih akeh wong kita cenderung kanggo nyelehake kecoak ing panggonane lan nuduhake marang tangga-tanggane yen ngubungi kita larang banget! Nanging ana ora cukup gagasan.

        GOOGIE kita isih turu. Armada LNG isih mlaku kanthi tenang.

        Nanging ora ana karusakan sing signifikan kanggo lingkungan ... lan ayu lan instruktif ...
        1. + 10
          November 24 2015
          Lan ha ha, ora ana sing kudu diuncalake marang mungsuh)))
          1. +1
            November 24 2015
            dheweke minangka sing pertama sing bisa nyabut sepatu Perdana Menteri Amerika Serikat.
            1. 0
              November 24 2015
              janji bakal terus menehi pitulungan marang oposisi Suriah moderat amarga trek politik (pemukiman) dileksanakake lan ngrembug rencana kanggo nganakake konferensi oposisi ing sangisore naungan Arab Saudi.
              Dadi mungsuh cetha crawled metu saka bolongan! Temenan, kita iki mungsuhmu! Aku wis ujar manawa tujuane mung Assad, pamrentahane ing Suriah! Lan padha siyap kanggo nindakake apa wae kanggo iki, amarga. Suriah minangka salah sawijining pusat, garpu minyak! Lan Rusia interferes, iku mungsuh, lan ora mung ing cara iki, nanging ing umum!
              Apa tentara Rusia pengin? (lagu) Ora!
              Warriors pengin - asu ajag!
              1. 0
                November 24 2015
                setan terus karo hawa mulia kanggo plot intrik marang wong-wong sing biyen tentrem, nalika padha dhewe bakal tiba ing cauldron nggodhok
                1. +1
                  November 24 2015
                  Foto penganten anyar?
                  1. +1
                    November 24 2015
                    Iki minangka sponsor utama ISIS. Siji bab sing ora jelas - kenapa Federasi Rusia ora langsung ngomong iki?
                    ***
                    Kaya ing film kasebut.
                    Kita ngerti dheweke mbiayai ISIS. Padha ngerti apa kita ngerti. Kita (kanthi alesan) pura-pura ora ngerti. Padha pura-pura percaya yen kita ora ngerti. Nanging kabeh wong ngerti kabeh babagan saben wong, nanging dheweke meneng.
            2. 0
              November 24 2015
              Kutipan saka AdekvatNICK
              premiere USA.


              ???
          2. +1
            November 24 2015
            Kutipan saka ssla
            Lan ha ha, ora ana sing kudu diuncalake marang mungsuh)))



            Dheweke mbuwang sandal menyang ISIS ... Lan supaya Kerry mbuwang kaos kaki menyang Qatar ...

            Dheweke ora bisa nindakake liyane ...
          3. +1
            November 24 2015
            Kutipan saka ssla
            Lan ha ha, ora ana sing kudu diuncalake marang mungsuh)))

            Dheweke diasuransiake))) Umume ana ing masjid.
            Mung supaya setan ing pasuryan Kerry menyang masjid tegese najisake masjid.
          4. 0
            November 24 2015
            ya padha bajingan...
      2. 0
        November 24 2015
        Kutipan saka cniza
        Usaha sampeyan dikenal kabeh wong lan ana cukup conto ing saindenging jagad, ngilangke dhewe lan aja ngganggu Rusia.


        Padha ora bisa, iki Anglo-Saxon, padha diatur supaya padha menek menyang bolongan lan nyoba kanggo remake kabeh ana ing cara Anglo-Saxon. Mantra "Rusia ngebom Suriah salah" ora bisu blah blah, nanging alat propaganda sing diartikulasikan kanthi apik sing dipompa menyang pikiran sekutu lan mungsuh AS saben menit. Lha, duplikat bangsa iki wis diomongake lan dirembug, ora ana sing nambahi. Dadi sampeyan kudu ngidoni arah lan kanthi tenang lan kanthi ati-ati nindakake tugas sampeyan.
    2. +6
      November 24 2015
      Kutipan saka S.S.R.
      Kecoak Qatari ngendi? Utawa pungkasane mutusake kanggo nggawe kecoa Qatari ekstrem.))


      kok.... sponsor telu wis ketok...
    3. + 17
      November 24 2015
      Amerika Serikat Emirat Saudi sarujuk kanggo terus ndhukung ISIS lan teroris liyane, amarga bakal luwih akurat nelpon kumpul iki.
      1. +4
        November 24 2015
        Kakehan dhuwit wis nandur modhal kanggo nggulingake Assad lan nyurung Rusia metu saka wilayah kasebut. Yen investor sadurunge nyoba nindakake kanthi rahasia liwat teroris, banjur sawise likuidasi resmi IS ing Suriah, konfrontasi mbukak uga bisa diwiwiti. Menapa malih, repainting pejuang IS ing "Syrian apposite" punika saperangan trifles, iku cukup kanggo regrouping, malah komandhan ora kudu diganti.
    4. +2
      November 24 2015
      ngumpul mikir carane nyekel ig
    5. +2
      November 24 2015
      AS, Arab Saudi, UAE setuju kanggo terus ndhukung oposisi moderat Suriah

      Lha iki podo wae karo ngendikane bakal nyengkuyung NEGARA ISLAM IRAQ LAN LEVANT-ISIS...
    6. 0
      November 24 2015
      Maneh Mantra iki ... Assad kudu ninggalake. Utamané lucu bakal katon saka tutuk Kerry ing kaos kaki holey ngguyu
    7. 0
      November 24 2015
      Kita ora peduli babagan apa sing sampeyan pikirake, lungguh ing viper lan lungguh.
    8. +5
      November 24 2015
      Kabeh sponsor ISIS telu wis ngumbar pasuryane, sanajan dheweke wis lali karo "bayi" Qatar lan "jackal" Turki.
    9. 0
      November 24 2015
      Kutipan saka S.S.R.
      Kecoak Qatari ngendi? Utawa pungkasane mutusake kanggo nggawe kecoa Qatari ekstrem.))


      Pimpinan Qatari ing Iran (OPEC gas) ... njaluk Putin supaya nampa dheweke: miturut data Iran, dheweke ngirim panjaluk rapat menyang Putin kaping telu. GDP dikirim adoh Qatar.
  2. +7
    November 24 2015
    dhuwit mudhun saluran, kita ora ngerti varieties guan
    1. 0
      November 24 2015
      Quote: dheweke top
      dhuwit mudhun saluran, kita ora ngerti varieties guan


      Belarusians, lan Gusti Allah ngapura kita, Ukra, uga kita. Nanging, kanggo Qataris lan Saudis, padha massively mbuwang arsenal militèr Soviet. tebak ngendi dheweke bakal lunga?
    2. + 12
      November 24 2015
      Ing ngendi dheweke nemokake, "oposisi moderat" iki? Utawa apa teroris ngenalake awake dhewe kaya iki, halo, ujare, ngidini aku ngenalake aku, apa aku dadi oposisi Siria sing moderat? Nah, banjur gunakake bom lan roket moderat supaya oposisi moderat bisa mati kanthi moderat.
  3. +6
    November 24 2015
    Lan apa rata-rata panyimpangan bunder saka "Kaliber"? Ora bakal tekan Riyadh? Miturut pendapatku, wektune "kangen". Kita duwe misil "karat".
  4. +8
    November 24 2015
    "Roh" Arab wis bajingan. Dheweke lunga tanpa alas kaki kanggo negosiasi. Apa dheweke wisuh sikile?
    1. +4
      November 24 2015
      Kutipan: Monos
      "Roh" Arab wis bajingan. Dheweke lunga tanpa alas kaki kanggo negosiasi. Apa dheweke wisuh sikile?


      Biasane nyopot sepatu ing omah. Menang malah Kerry ing kaos kaki
      1. +3
        November 24 2015
        Kutipan saka Karawan
        Biasane nyopot sepatu ing omah. Menang malah Kerry ing kaos kaki

        Ya, ing Cathars lan Arab, padha sinau babagan orane sepatu mung sawise nemokake lenga.
    2. +5
      November 24 2015
      Foto kasebut dijupuk ing Masjid Sheikh Zayed ing Abu Dhabi. Iki salah siji saka sawetara masjid sing "kafir" diijini mlebu. Uga fungsi minangka museum. Isine salah sawijining karpet pandonga sing paling gedhe. Lha, sepatu kudune dicopot neng masjid. Aturan kasebut. Aku tau ana, supaya sinau babagan budaya liyane. Lan ya, diakoni gratis.
      1. 0
        November 24 2015
        Tampilan njaba:
        1. 0
          November 24 2015
          Deleng ing njero:
          1. 0
            November 24 2015
            Jam sing nuduhake wektu sholat lan prawan penuntun.
            1. + 10
              November 24 2015
              Salam kanggo kabeh! Inggih, apa recourse Lan kita bisa, tampilan njaba:
            2. +3
              November 24 2015
              Lan iki saka njero, lan ora ana sing dilarang:
            3. +4
              November 24 2015
              Lan iki wong kang nandhang sangsara marga saka tumindake:
            4. 0
              November 24 2015
              Kutipan saka sharky
              Jam sing nuduhake wektu sholat lan prawan penuntun.

              Lan yen wektune sholat, apa sing nuntun bocah wadon uga nindakake shalat?)
            5. 0
              November 24 2015
              Kutipan saka sharky
              Jam sing nuduhake wektu sholat lan prawan penuntun.

              Lan yen wektune sholat, apa sing nuntun bocah wadon uga nindakake shalat?)
          2. 0
            November 24 2015
            masjid bisa dingerteni, kapel kanggo akeh lan masterpiece arsitektur, nanging apa jenis greenery kanggo nyalin London Big Ben?
      2. +5
        November 24 2015
        Banjur ya. Banjur kabeh sah. Aku dadi bungah karo nesu. Aku ngakoni.
  5. +2
    November 24 2015
    Sapa wae sing mangu-mangu iki "peacekeepers", padha wis marang luwih saka sapisan dening gedhe-gedhe cacat sing kita ora bakal nyerah Assad, lan, miturut, Suriah, minangka kanggo moderat sing, wong Siria dhewe ngerti apa karo wong-wong mau lan akhir-akhir iki padha duwe. wis nindakake kaya sing dikarepake lan sukses banget, sukses kanggo wong Siria ing perjuangan kanggo kamardikan, negara lan kebebasan
  6. +2
    November 24 2015
    Accomplices paling penting saka teroris wis padha kanggo rapat! Lan siji bab sing mesthi: padha ora menehi saran apa-apa apik kanggo kita ana! Mung piala liyane.
  7. +4
    November 24 2015
    Quote: penembak gunung
    Lan apa rata-rata panyimpangan bunder saka "Kaliber"? Ora bakal tekan Riyadh? Miturut pendapatku, wektune "kangen". Kita duwe misil "karat".

    Inggih, dudu sumber daya MILITER REVIEW, lan sawetara Digest sing bakal ngandika adhem lan nulis ing nguber pluses. Nah, umpamane sampeyan entuk, kepiye? Kasunyatan yen dheweke bakal nembak ora jelas, nanging iki dudu perkara utama. Sampeyan mbayangno akibat saka jotosan kasebut. Kaping pisanan, kanggo ekonomi Rusia ??
  8. +1
    November 24 2015
    Dadi akeh kanggo "oposisi" ... ibune! sawise kabeh, gatel kanggo bebek! am sing bakal mangu-mangu yen Amerika bakal kantun wayahe kaya kanggo nggawe perang karo tangan manca Rusia, lan ing pungkasan kabeh kanggo nggabungake pemenang, supaya sawise 70 taun padha ngumumake yen padha ngalahaké kabeh wong lan nylametaké donya! am apa ora sing ngelingake sampeyan soko? ora
    kasur wis dicemplungke menyang titik sing Afghans nyolong rekaman drone, lan nembak kita dicolong ing Suriah! duka Lan dheweke uga bengok-bengok yen "Rusia ora gelut kanthi bener"! Aha! Lan sampeyan, ibumu, ngebom pasir kanthi bener sajrone patang taun! negatif ! Kenapa neraka "nemokake" negara iki? Kita wis cukup ndeleng. Sampeyan bisa nutup! apik prajurit
  9. +4
    November 24 2015
    Uro.. wis rampung, ora ono jenenge pak iki!!!
  10. +1
    November 24 2015
    Kabeh ora kasedhiya kanggo accomplices saka teror ... wis nandur modhal akeh dhuwit ing proyek ISIS ... lan deviden ora samesthine - ketoke iku isin ...
    TAPI ... sawise kabeh, kita bakal melu kabeh wong ... sing utama saiki yaiku KESENDIRI lan KEKUATAN ... lan KEBENARAN ana ing mburi kita ...
  11. 0
    November 24 2015
    minangka trek politik (pemukiman) dileksanakake
    Jalur politik?? Kabeh keributan ing Suriah wis suwe dadi TRASH politik, ora ana mambu pemukiman ing kono.
    Sauntara kuwi, Gedung Putih terus nuduh Moskow minangka prilaku "salah" ing Suriah.
    Dheweke (Gedung Putih) wis suwe dadi Kuning, mung tamu ora owah.
  12. +1
    November 24 2015
    Negatif banget ing komentar, aku mikir saka sisih kita uga kudu nyuplai oposisi karo roket, bom, lan cangkang saka sistem TOS))) kanthi pangiriman menyang papan penyebaran ...
  13. +1
    November 24 2015
    AS, Arab Saudi, UAE setuju kanggo terus ndhukung oposisi moderat Suriah

    Kekacauan sing dikontrol ora bakal mandheg. Sponsor saka dushmans sarujuk.
    Sauntara kuwi, Gedung Putih terus nuduh Moskow minangka prilaku "salah" ing Suriah.

    Saka sirah sing lara nganti sing sehat, kabeh kaya biasane. Mungsuh utama AS yaiku Rusia, kabeh liya sekunder.
  14. 0
    November 24 2015

    Sauntara kuwi, Gedung Putih terus nuduh Moskow minangka prilaku "salah" ing Suriah.

    "Rusia saiki ngrusak upaya kanggo nggayuh pemukiman politik. Dheweke nindakake iki amarga keprihatinan utamane yaiku ndhukung rezim Bashar al-Assad sing gagal. Upaya iki mung ngrusak kemampuan kita kanggo melu oposisi Siria sing moderat kanggo ngrembug babagan owah-owahan politik sing wis suwe, sing malah Rusia diakoni yen perlu, "ujare juru wicoro administrasi AS Josh Earnest wingi.
    Kepiye carane dheweke pengin mbuwang Assad lan nyelehake gubernur. Supaya dheweke nutup pangkalan militer Rusia lan ndadekake bisa ngegetake pipa menyang Qatar. Lan pipa iki kanggo squeeze gas kita saka Eropah. Jackals. am
  15. 0
    November 24 2015
    mateni kowe. Asu ngulon, kafilah terus. Utawa apa sampeyan ngarepake dheweke langsung nyerah?
  16. +1
    November 24 2015
    Lan ing planet sing padha karo makhluk sing cerdas, Rusia isih nyoba mbangun masyarakat kesejahteraan ....
  17. 0
    November 24 2015
    Lan iki bojoku sing luwih enom!
  18. +1
    November 24 2015
    "... Kangge, Gedhung Putih terus nuduh Moskow minangka "salah" prilaku ing Suriah ..."

    opo? Kita ngganggu lan ora ngidini manajer ing saindenging jagad!? keprungu
  19. +1
    November 24 2015
    Kepala kementerian luar negeri ing Amerika Serikat, Arab Saudi lan Uni Emirat Arab ing dina Senin ngrembug babagan keruwetan krisis Suriah lan bantuan kanggo ISIS.
    Padha nyatakake yen Rusia ora bakal ngidini implementasine rencana kanggo divisi kolonial anyar ing wilayah kasebut.
  20. +5
    November 24 2015
    Artikel babagan Qatar
    Dadi durung ana sing ngirim Qatar

    Ora rahasia yen wingi, 23 November, ing Tehran, ibukutha Iran, rapat pimpinan negara-negara pengekspor gas.



    Organisasi iki kalebu 14 negara, ing antarane yaiku Rusia, Iran, uga mungsuh geopolitik Iran, lan ketoke mungsuh Rusia - Qatar.

    Ayo kula ngelingake sampeyan kasunyatan menarik sing markas "gas OPEC" dumunung ing ibukutha Qatar - Doha, nanging nalika padha milih, ana loro kutha pelamar: Doha lan St. Kita milih Doha. Ing wektu iku, hubungan antarane Rusia lan Qatar sacoro prakteke apik. Kaloro negara kasebut pengin nggawe aliansi gas lan ngilangi rega gas saka rega minyak. Nanging akeh dina wis liwati. Qatar wis dadi mungsuh.

    Dadi dikenal yen sawise aktivasi cetha Rusia ing Suriah, uga sawise statement Putin "ora ana sing dilalekake, ora ana sing dilalekake," Qatar wiwit frantically golek rapat karo Moscow.

    Kajaba iku, wong-wong sing rada beda wiwit nggoleki dheweke, dudu wong-wong sing dianggep ana hubungane karo teroris ISIS lan bledosan airbus ing Sinai.

    Salah sawijining panitia penyelenggara forum Iran ngandhani publikasi Iran kanthi syarat anonim yen Qatar ngirim panjaluk protokol kanggo rapat karo Vladimir Putin ing kerangka forum kaping papat.

    Kabeh aplikasi dijawab manawa Vladimir Putin ora duwe wektu luang kanggo ketemu karo Emir Qatar.

    Dadi durung ana sing ngirim Qatar.

    Umumé, yen katon ora saka sisih emosi, nanging saka sisih pragmatik, banjur ana rong pilihan kok iki kedaden.



    Pilihan pisanan yaiku Vladimir Putin pancen ora duwe wektu luang, lan mulane ora gelem ketemu.

    Pilihan kapindho yaiku Rusia nganggep Qatar melu serangan teroris ing Sinai.

    Yen iki pilihan kaloro, banjur aku retribusi ora bakal diwatesi kanggo prasaja nglirwakake.

    Putin menehi allusions banget unambiguous kanggo kamera. Sawise iku, Qatar diaduk kaya kacang polong ing wajan.

    Ing kasus apa wae, ana kasunyatan manawa Rusia ora nggatekake upaya Qatar kanggo rembugan. Iku ora gampang.

    Kita ngawasi kahanan luwih lanjut.
  21. 0
    November 24 2015
    Kaya asu ajag ngubengi Siria sing tatu.
  22. +4
    November 24 2015
    Lha oke... ayo padha terus ngubur dhuwit ing wedhi. Lan kita bakal terus kerja ing irama sing padha, tuangake kabeh sing ana ing gudang ing sopir unta ... Kayane asu gelut. .Arab nyembelih wong Arab, Impene Israel, tanggane sing kaya perang ngrusak awake dhewe.
  23. +2
    November 24 2015
    Kita nyegah Amerika supaya ora njupuk Timur Tengah menyang tangane, lan pancen, kita nyegah ...
  24. +2
    November 24 2015
    Pungkasan, dheweke kanthi terang-terangan ujar manawa tujuane kanggo nyegah Assad menang, nanging ing wektu sing padha mbantu wong Siria sing kesasar entuk kepemilikan saka reruntuhan negarane kanthi pipa gas Qatar-EU anyar, yen ora bakal cukup. dhuwit kanggo nganakake pemilu sing jujur ​​lan demokratis (kaya pemilu EBN kanggo tenggat wektu kaping pindho) lan nandurake wayang sampeyan.
  25. 0
    November 24 2015
    USA, UAE, Arab Saudi, Qatar - sumbu saka ala. Ngenteni, kita mung nyedhiyakake salad ing Suriah, lan luwih panas ing ngarep. prajurit Lan panganan cuci mulut! nglirik
  26. +3
    November 24 2015
    Sadawane dalan, Vietnam kaping pindho iki nggawe bir ...

  27. +1
    November 24 2015
    ing foto punika bale mlebu kilometer-dawa ngguyu pathetic pathos kudu pathos.
  28. +5
    November 24 2015
    Amerika Serikat nggawe igil iki lan saiki padha wedi yen bakal numpes lan ora ana papan kanggo ngumbah dhuwit!
  29. +2
    November 24 2015
    Iku banget semangat kanggo ngomong, YOU ARE NEXT AFTER ISIS !!!!
  30. 0
    November 24 2015
    nggawe bolongan ing kaos kaki ing Photoshop .. yen ora aku teko .. lan ing dalan kita bakal nglatih pengebom pengintaian dhewe lan ngunggahake tingkat latihan tempur kanggo dangu ..
  31. +2
    November 24 2015
    Kutipan saka Vic
    Kekacauan sing dikontrol ora bakal mandheg. Sponsor saka dushmans sarujuk.
    Lan ora bisa uga. Amerika kanthi kenceng nyekel bal Saudi lan Emirat. Yen nyoba mundur, dheweke bakal langsung diumumake ora demokratis, kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake. Ing Timur, siji bisa, mesthi, nyoba kanggo menang liwat Arab ing sisih, nanging iki kita ora duwe kekuatan lan pengaruh. Kakehan ilang ing 90s.
    1. 0
      November 24 2015
      Quote: Ireng
      Siji bisa, mesthi, nyoba kanggo mbujuk wong Arab kanggo sisih,

      "sekutu" kuwi ora nambah, nanging nyuda potensial Rusia. Dadi ayo AS gabung karo dheweke kanthi ekstasi.
      1. +1
        November 24 2015
        Ora ana kanca sing langgeng lan mungsuh sing langgeng .. (Aku ora ngomong eseman )
  32. 0
    November 24 2015
    Lan Rusia tansah ngrusak kapercayan Amerika Serikat!
  33. Komentar wis dibusak.
  34. +3
    November 24 2015
    Ayo padha nyoba, tho, dheweke bakal ngubur kabeh wong ing ara-ara samun ....

    1. +1
      November 24 2015
      ... lan ing pakunjaran saiki padha nedha bengi, padha menehi pasta. ngguyu (saka film "Gentlemen of Fortune")
  35. 0
    November 24 2015
    "Rusia saiki ngrusak upaya kanggo nggayuh pemukiman politik. Dheweke nindakake iki amarga keprihatinan utamane yaiku ndhukung rezim Bashar al-Assad sing gagal. Upaya iki mung ngrusak kemampuan kita kanggo melu oposisi Siria sing moderat kanggo ngrembug babagan owah-owahan politik sing wis suwe, sing malah Rusia ngerti yen perlu. ngandika wingi bot penet Amérika.

    Sampeyan ora bisa nelpon liya. ngguyu
  36. 0
    November 24 2015
    Loro saka Kind. Lan ndeleng foto, sampeyan bisa rephrase carane boots lan footcloths minangka pasangan sing paling apik.
    Rusia saiki ngrusak upaya kita kanggo nggayuh pemukiman politik

    Maca goroh sing jujur ​​​​lan ora sopan iki, mula aku keselak, banjur diterangake ing basa Rusia ...
  37. 0
    November 24 2015
    Ora ana aposisi moderat. Yen wong bersenjata, mula iki minangka formasi bersenjata ilegal lan bakal dirusak. Moderat pindhah menyang demonstrasi tanpa bersenjata. Lan iki nggetak US.
  38. 0
    November 24 2015
    Sponsor teroris wis sarujuk kanggo nerusake pendanaan lan menehi senjata kanggo pembantaian. belay
  39. 0
    November 24 2015
    Sapa sing bakal ndhukung sampeyan nalika kabeh ... muncul?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"