Baghdad nutup langit ing sisih lor negara sing ana hubungane karo peluncuran rudal Rusia

40
Pamrentah Irak nalika Senin nutup langit ing sisih lor negara kasebut kanggo pesawat sipil amarga diluncurake rudal jelajah saka wilayah Federasi Rusia ing fasilitas IS ing Suriah, laporan. Ngarsane karo referensi kanggo Reuters.



"Larangan penerbangan bisa mengaruhi penerbangan domestik menyang Erbil lan Sulaymaniyah, uga penerbangan internasional saka Turki, Yordania, Teluk Persia lan Austria," ujare agensi kasebut wingi.

Miturut wakil saka sipil penerbangan Irak, "komunikasi udhara wis dilereni soko tugas kanggo nglindhungi turis, uga ana hubungane karo penerbangan pembom lan rudal jelajah saka Segara Kaspia ing sisih lor Irak."

Dheweke nyathet yen zona kasebut bakal ditutup paling ora 48 jam, "Emirates Airlines wis mbatalake kabeh penerbangan menyang Erbil nganti Kamis."
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    24. november 2015 09:47
    Warta sing menarik, utamane kanggo wong Amerika.
    1. +7
      24. november 2015 09:51
      Kanggo wong Amerika, iki dudu warta. Meh kabeh "ahli strategi" mabur liwat Iran lan Irak. Kajaba iku, dheweke "metu saka trek" nglirik "kaliber". Aku mikir yen kita takon babagan iki, yen ora, yen kabeh kedadeyan, dheweke bakal langsung nulis menyang Angkatan Bersenjata Rusia.
      1. -1
        24. november 2015 10:17
        Quote: Ireng
        Aku sing kita takon bab iku.

        Aku kepingin weruh, takon utawa informed nglirik
      2. 0
        24. november 2015 10:26
        Quote: Ireng
        Aku sing kita takon bab iku.

        ... ing asas: lan sing ora ndhelikake - Aku ora nyalahke!
    2. + 16
      24. november 2015 09:56
      Miturut pejabat penerbangan sipil Irak, "Lalu lintas udhara wis digantung kanggo nglindhungi turis.
      Iki apa?
      1. +1
        24. november 2015 10:13
        Kutipan: WUA 518
        , "Layanan udara ditundha kanggo nglindhungi wisatawan

        Ya, mung wong lara sing bisa lunga menyang negara perang kanggo ngaso. Numpak mung kanggo layanan lan karya lan kanggo akèh dhuwit. Inggih, mesthi padha njupuk risiko. Igilu iku kabeh kanggo ngethok wong .. dheweke bisa nyerang sponsor kanthi ora sengaja ...
  2. + 13
    24. november 2015 09:51
    Kaliber mabur, lan ngenteni kabeh jagad!
  3. +8
    24. november 2015 09:52
    Irak duwe otak, yaiku, ora kaya Ukraina
  4. +2
    24. november 2015 09:52
    Iki wektu kanggo nggawe jadwal kanggo nutup wilayah udara sajrone operasi)))
    1. +4
      24. november 2015 10:15
      Kutipan: Vladimir71
      gawe jadwal penutupan wilayah udara sajrone operasi)))

      Sampeyan bisa cara lawas, iku tansah bisa ngguyu
  5. +1
    24. november 2015 09:54
    ora kaya "sedulur" Ukrainians! Keputusan sing cerdas!
    1. +4
      24. november 2015 10:01
      Ana apa karo "sedulur" iki? Khokhols khusus pengin nembak lan nembak pesawat sipil ...
  6. +1
    24. november 2015 09:55
    Baghdad nutup langit ing sisih lor negara sing ana hubungane karo peluncuran rudal Rusia

    Ing donya Kulon, wangun anyar saka kelainan mental bakal katon ing saliyane Russophobia ....
    iku caliberophobia
    iku clubophobia
    iki fobia kapal selam

    .... fobia ing wangun anyar bakal katon tanpa wates.

    Kombinasi saka fobia kasebut nyebabake histeria nyata ing beau monde politik ing KULON
    Apa expanse kanggo pangembangan psikiatri .... luwih saka cukup klien.
    1. 0
      24. november 2015 10:31
      Quote: LYOKHA padha
      Ing donya Kulon, wangun anyar saka kelainan mental bakal katon ing saliyane Russophobia ....
      iku caliberophobia
      iku clubophobia
      iki fobia kapal selam

      Lan uga Cheburashkophobia lan Pinocchio phobia.
  7. 0
    24. november 2015 09:55
    Kutipan saka AdekvatNICK
    Irak duwe otak, yaiku, ora kaya Ukraina

    Ana ing ngendi? Endi otak-otak iki sadurunge?
  8. +7
    24. november 2015 09:56
    Apa babagan amers? Padha bakal nulis, kaya biasane, yen roket tiba ing ara-ara samun lan mateni kuldi, utawa gudang, utawa sampah liyane. Wong Kulon bakal pracaya. Lan kita wong Rusia seneng karo kabar kaya ngombe anggur.
    1. +3
      24. november 2015 10:11
      Luwih apik tinimbang cedar krasan (kacang pinus + vodka + madu + kayu manis) kanggo kesehatan B. Assad! Ngomong-ngomong, ulang tahune tanggal 11 September ... aran Mungkin negara ora seneng karo dheweke?!
  9. +2
    24. november 2015 09:58
    Carane alon-alon kita wis presented warta: Ing sambungan karo rudal diluncurake, lalu lintas udhara ing Irak lor wis ditutup sementara kanggo alasan keamanan.
    Lan aku mbayangno kepiye pers Barat bakal njeblug saiki: Rusia sing ala iki wis ngancam keamanan penerbangan sajrone 2 dina. Putin minangka aggressor. Assad kudu lunga.
  10. 0
    24. november 2015 09:59
    Kutipan saka pascal309
    Apa babagan amers? Padha bakal nulis, kaya biasane, yen roket tiba ing ara-ara samun lan mateni kuldi, utawa gudang, utawa sampah liyane. Wong Kulon bakal pracaya. Lan kita wong Rusia seneng karo kabar kaya ngombe anggur.

    Anggur krasan) Dituku ing toko iku njijiki ngombe
  11. 0
    24. november 2015 10:05
    "Baghdad nutup langit ing sisih lor negara sing ana hubungane karo peluncuran rudal Rusia" ...

    Iki sing wingi kaget...

    Ing wektu nalika Irak nggawe kabeh kesempatan kanggo "karya" penerbangan militèr lan rudal jelajah, wingi presiden Turkmenistan nyatakake keprihatinan marang Putin (malah mlebu babagan keprihatinan ora mung Turkmenistan, nanging uga Kazakhstan !!! ) babagan keamanan wilayah udara ing Segara Kaspia, mung amarga kasunyatan sing diluncurake saka wilayah banyu ...

    Apa Turkmenistan uga prihatin babagan integritas IS??? Lan saka poodles endi dheweke uga nyatakake iki atas jenenge Kazakhstan ???
    1. +2
      24. november 2015 10:14
      misale jek Kerry wis ana))) bubar (bener yen aku salah)
      1. 0
        24. november 2015 15:29
        Kutipan saka Abakan
        misale jek Kerry wis ana))) bubar (bener yen salah)


        Ya, bubar ... Lan saiki file saka ilat tangane dadi ...
    2. 0
      24. november 2015 10:27
      Ana luwih sithik wong Turkoman ing tapel wates Siria-Turki sawise serangan sing sopan. (Bangsa sing manggon ing antarane Latakia lan Turki kidul. Uga, sampeyan ngerti, tembak)
  12. 0
    24. november 2015 10:08
    Kutipan saka: veksha50
    "Baghdad nutup langit ing sisih lor negara sing ana hubungane karo peluncuran rudal Rusia" ...

    Iki sing wingi kaget...

    Ing wektu nalika Irak nggawe kabeh kesempatan kanggo "karya" penerbangan militèr lan rudal jelajah, wingi presiden Turkmenistan nyatakake keprihatinan marang Putin (malah mlebu babagan keprihatinan ora mung Turkmenistan, nanging uga Kazakhstan !!! ) babagan keamanan wilayah udara ing Segara Kaspia, mung amarga kasunyatan sing diluncurake saka wilayah banyu ...

    Apa Turkmenistan uga prihatin babagan integritas IS??? Lan saka poodles endi dheweke uga nyatakake iki atas jenenge Kazakhstan ???

    Ngendi link kanggo warta?
    1. 0
      24. november 2015 10:23
      iki reaksi saka Kementerian Luar Negeri Rusia
      (pranala ing sumber asli)

      http://www.interfax.ru/world/481043
  13. 0
    24. november 2015 10:24
    hmm akeh barang nang kono...

    http://catoday.org/centrasia/22506-mid-turkmenistana-ne-ponravilos-bespokoystvo-
    nazarbaeva-o-situacii-na-border.html
  14. 0
    24. november 2015 10:30
    Nalika kolom lenga lan fasilitas panyimpenan dibom, keprihatinan saya tambah akeh. Utawa padha nyinggung wong Turkmen Siria, banjur wong Turkmen Turkmen sing miskin ing Segara Kaspia, banjur Irak ing awang-awang. Lan, kanthi ciri, dumadakan kabeh pengungsi kesusu menyang Eropah, mlayu saka kekejeman Assad. Sadurungé, wong-wong mau bisa, nanging banjur kesusu, apa sing bakal kelakon yen sampeyan nabrak lapangan minyak sing direbut teroris? Ora angel ditebak. Asal bakal dadi luwih brutal lan kudu mungkasi kekejeman kasebut. Apa nyawiji kabeh oposisi moderat karo mripat nesu getih. Lan kabeh bakal OK. Kaya ing Libya. Ora ana kekejeman lan kabeh wong seneng.
  15. +1
    24. november 2015 10:50
    Ayo ngenteni dina sing padhang nalika, sajrone penerbangan Kaliber, dheweke ora mung "nutup langit", nanging uga nyopot topi koboi lan sujud! ngguyu
  16. 0
    24. november 2015 10:57
    layanan udara ditundha kanggo nglindhungi turis, uga ana hubungane karo penerbangan pengebom lan rudal jelajah saka Segara Kaspia ing sisih lor Irak.

    Kabeh bener. Ora perlu yen "mitra" Kulon kita nepaki kepinginan sing ora bisa ditolak kanggo mateni satus penumpang liyane saka pesawat saka negara apa wae ing zona iki, nyalahake Rusia. Miturut skenario Ukrainia.
  17. 0
    24. november 2015 11:07
    Langit ing Irak kanggo penerbangan sipil kudu ditutup sanajan Amerika teka ing kana. Apa turis ing negara ngendi perang lan penerbangan saka koalisi Western darting bali lan kasebut.
  18. 0
    24. november 2015 11:10
    Quote: Gomel
    hmm akeh barang nang kono...

    http://catoday.org/centrasia/22506-mid-turkmenistana-ne-ponravilos-bespokoystvo-

    nazarbaeva-o-situacii-na-border.html

    Ya, lan sawetara jinis sumber sub-pager

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"