Tusuk ing mburi - tusukan ing mburi!

107


Dadi kedadeyan antarane NATO lan pesawat tempur Rusia kedadeyan. 24.11.2015 F-16 Turki nembak Su-24 kita.

Saka 30 Oktober 2015 ngantos sapunika, botên wontên ingkang mêntas nalar lan ngrêmbag bab ingkang kados makatên punika.

Rapat darurat ing markas NATO nglawan latar mburi strategi pertahanan histeris anti-Rusia Britania Raya lan pernyataan Russophobic paling anyar dening jenderal NATO.

Kanthi cara sing prasaja, "ing antarane wong-wong" kita ngomong kaya mangkene: "Anggota NATO, lan sing paling penting, anggota AS ngamuk amarga perang kita nglawan teror, lan ISIS, utamane, dipangan dening wong-wong mau."

Dina iki aku percaya yen urip / kasunyatan / anane dibagi dadi "sadurunge" lan "sawise". Kita durung cedhak karo Perang Donya 3 karo NATO wiwit awal 80s (uga, sajrone krisis Karibia, mesthi). Iku misale jek sing Turki, nggawe statements kanggo minggu kapindho ing saurutan bab bom miturut omongane uwong ora biso ditompo saka Turkmens Turki manggon ing Suriah lor dening Angkatan Aerospace Rusian, nyatane, padha nyiapake provokasi padha, nunggu sawetara pesawat saka Aerospace Russian. Pasukan mabur cedhak banget karo tapel watese.

We ngenteni. Aku ora ngandel lan ora bakal percaya, yen sadurunge ora disepakati karo Amerika Serikat lan panguwasa utama NATO (dalang) - iki serius banget - kanggo nggodha Rusia kanthi cara iki. Iki, yen sampeyan seneng, ora ketompo carane blasphemous muni, iku "test pena" NATO ing oposisi militèr aktif kanggo operasi kita ing Suriah kanggo curtail operasi saka Angkatan Aerospace Rusia lan kamenangan final saka ISIS lan teroris, ing umum. , ing Suriah, minangka Obama lan allies "maca babu".

Akibaté, tanpa ngurangi teks iki dadi paranoia kaya "kabeh wis ilang", "kita wis rampung", "kita bakal "dibom" menyang Zaman Watu", "wis wayahe kanggo nggawa mudhun ..." lan liya-liyane, siji kudu ngerti: 1. Apa Federasi Rusia bakal mangan quietly lan curtail operasi kanggo bungahaken saka "kanca Western", 2. Ayo ngulu tumindak agresi lan terus operasi nganti sabanjuré lan wektu sabanjuré, kita bakal njagong mudhun ing meja rembugan karo Turkami lan sing nduweni amarga saka Puddle ing inisiatif kita dhewe, njamin wong-wong mau sing luwih supaya kita ora bakal ... utawa 3. Kita bakal urgently ngirim S-300 kanggo Suriah, masang pasukan kanggo tapel wates kulon lan tapel wates karo Turki karo introduksi sepihak saka zona ora-fly ing Suriah, kajaba penerbangan RF kanthi bebaya babagan wabah perang, yen kedadeyan kasebut kedadeyan maneh.

Aku mbaleni. Kedadeyan iki dudu kedadeyan biasa, dudu tumindak teroris utawa karya pihak katelu. Iki minangka agresi langsung marang Federasi Rusia salah sawijining negara NATO sing nglanggar kabeh norma internasional sing bisa dibayangake lan ora bisa dibayangake. Pesawat kita ditembak mudhun lan ora bisa ditinggal tanpa wangsulan lan njupuk langkah-langkah militer.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

107 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 34
    25. november 2015 05:41
    Titik katelu minangka favoritku. prajurit
    1. + 34
      25. november 2015 05:48
      Truisme ilmu militer - pengebom kudu tansah nutupi para pejuang! Malah taun 41 ngajar iki! Nunggu tumindak gentleman saka negara-negara NATO minangka sawetara naif ing bagean Staf Umum lan malah ngenteni kesopanan mungsuh lawas Rusia. - Islamist Turki, kabeh liyane ... Saiki iku banget aku ngarep-arep kanggo maca babagan F-16s downed!
      1. -3
        25. november 2015 06:01
        Kutipan: Zyablitsev
        Saiki aku ngarep-arep maca babagan F-16 sing ambruk!

        Ing kana, bisa maca babagan tekane sepasang P-1000 kanthi 350kt ing Ankara.
        1. 0
          25. november 2015 08:21
          Artikel menyang titik! Sedhela lan cetha! Kita ngenteni pembangunan! Masker wis ilang!
        2. 0
          25. november 2015 12:34
          Mung bales dendam yaiku sajian sing disuguhake adhem.

          Mbales ora duwe papan ing kene! Likuidasi pesawat Kita minangka tamparan ing pasuryan kabeh Rusia .... lan kabeh Donya, nahan ambegan, nunggu reaksi Kita, lan luwih-luwih, kudu tumindak kanthi cepet, kanthi kendel lan angel banget! Gumantung ing reaksi kita, sikap masa depan menyang Rusia bakal dibangun dening "mitra" Kulon saka NATO, uga bakal ngormati lan wedi, utawa ngremehake ...., ora ana katelu ing kene!!!!!!
      2. + 16
        25. november 2015 06:12
        dadi tutup mabur munggah! prajurit
      3. -6
        25. november 2015 08:24
        Inggih, bakal ana pejuang. Kepiye carane mbantu su-24?
    2. + 17
      25. november 2015 05:48
      Kutipan saka rassel0889
      Titik katelu minangka favoritku.

      Kepala Direktorat Operasi Utama Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Letnan Jenderal Sergei Rudsky, ngumumake introduksi langkah-langkah keamanan tambahan sing ana hubungane karo serangan Turki ing Su-24 Rusia.
      Utamane, saiki pengebom Rusia bakal nindakake operasi ing Suriah mung ing tutup para pejuang. Kajaba iku, cruiser Moskva, sing nduweni sistem pertahanan udara Fort efektif sing padha karo S-300, bakal melu. Kapal perang iki pindhah menyang wilayah pesisir Latakia.
      Staf Umum ngelingake yen militer Rusia bakal ngrusak kabeh target sing nyebabake bebaya potensial.
      (C)
      Apa sampeyan bisa mbayangno ing ngendi target sing makili "bebaya potensial" kanggo cruiser Moscow ing Turki?
      1. +3
        25. november 2015 06:17
        "Moskva", sing nduweni sistem pertahanan udara efektif "Fort", padha karo S-300. Kapal perang iki pindhah menyang wilayah pesisir Latakia.
        Staf Umum ngelingake yen militer Rusia bakal ngrusak kabeh target sing nyebabake bebaya potensial
        Nah, iki wis ana, nanging ora cukup, kita kudu nambah, kita bakal tumindak miturut Artikel 51 Piagam PBB kanthi cara sing kasedhiya, nganti nggunakake senjata nuklir ing negara agresor.
        1. 0
          25. november 2015 11:52
          Kaputusan kanggo mindhah S-300
      2. + 11
        25. november 2015 07:11
        Jarak benteng paling dhuwur 200 km. Ana perlu kanggo masang sistem pertahanan rudal lengkap, sistem perang elektronik - lan rampung nutup langit kanggo penerbangan ora mung ing zona tapel wates, nanging supaya wong Turki malah ora bisa mabur ing wilayah. Jero menyang 50 kilometer kanthi tembung "kanggo ngindhari kahanan sing ora dikarepake."
        1. +3
          25. november 2015 07:23
          Kutipan saka: diver1977
          supaya wong Turki ora bisa mabur ing wilayahe. Jero 50 kilometer kanthi tembung "kanggo ngindhari kahanan sing ora dikarepake"

          -----------------
          Budak Negro lan antek ISIS ora kudu mabur ...
        2. -1
          25. november 2015 07:26
          Jarak saka bèntèng iki maksimal 200 km.

          Jarak efektif nyata yaiku 90-100 km ...
      3. +3
        25. november 2015 08:02
        Utamane, saiki pengebom Rusia bakal nindakake operasi ing Suriah mung ing tutup para pejuang.

        Apa ana sing nglarang iki sadurunge? Aku ora ... "Debriefing" kudu serius banget!!!
      4. Komentar wis dibusak.
    3. + 24
      25. november 2015 05:50
      Pesawat kita ditembak mudhun lan ora bisa ditinggal tanpa wangsulan lan njupuk langkah-langkah militer.

      Lan ora ana sing bakal ninggalake kaya ngono. Mung mbales dendam yaiku sajian sing disuguhake adhem. Mesthine ora enak, nanging luwih akeh manfaate.
      1. +2
        25. november 2015 07:20
        Ya, sampeyan iku gourmet kancaku hi Mung rasane luwih enak, kanthi rasa seneng eseman
      2. -3
        25. november 2015 09:32
        Quote: Mahmut
        Mung bales dendam yaiku sajian sing disuguhake adhem.

        Rencana licik liyane?
    4. + 25
      25. november 2015 05:53
      Kutipan saka rassel0889
      Titik katelu minangka favoritku. prajurit

      Lan mung titik katelu, plus ngukur ekonomi, ora turis, ora rotten tomat Turki, kita menehi wong 21 yard dolar saben taun, supaya padha nyedhot neraka metu.
      1. +4
        25. november 2015 06:38
        Kutipan: 79807420129
        Mung bales dendam yaiku sajian sing disuguhake adhem. Mesthine ora enak, nanging luwih akeh manfaate.

        Kutipan: 79807420129
        langkah ekonomi

        Aku ora ngerti babagan ekonomi (kanthi umum, milyaran muter ing kana, lan kantong dhuwit ora bakal padu karo kru amarga pesawat kasebut, IMHO), nanging nanggepi .......... wong Turki. ora mung ana sing mabur, nanging lan nglangi (mlaku) - setan laut kayane durung dibubarake ...... saiki penerbangane dadi ati-ati, kaya mahasiswa sawise aborsi ........ .dadi alesan kita kanggo milih opsi. hi
        1. 0
          25. november 2015 14:58
          Kutipan: Kopral
          .Turki ora mung mabur, nanging uga nglangi (mlaku) -

          Kalebu feri Turki ing persimpangan Kerch-Kavkaz. Lan apa sing bakal kelakon yen wong Turki bali menyang Turki? "Pulo Crimea"? Ana akeh pitakonan nganti pitung jengkal ing bathuk ora cukup.
      2. +1
        25. november 2015 07:02
        Aku setuju, nanging kajaba Rusia saka Federasi Rusia, saliyane warga negara-negara Eropa, warga negara-negara tetangga ing Timur Tengah lan wong Tionghoa menyang Turki kanggo ngaso. Ya, dheweke ora bakal duwe Rusia, nanging aliran turis saka iki ora bakal nambah 0.
        1. +1
          25. november 2015 08:00
          nanging tokoh wis announced, losses bakal 3 lard.
      3. +1
        25. november 2015 08:26
        We menehi wong 21 yard dolar saben taun, supaya padha nyedhot neraka metu.


        Saka ngendi nomer kasebut, kancaku.

        "Ing separo pisanan taun, 1,4 yuta wong Rusia lunga menyang Turki. Iki 500 ewu kurang saka ing periode sing padha taun kepungkur. Kutha Antalya ngalami masalah paling gedhe amarga ora ana kontingen saka Rusia. Minangka asil, income Turki saka bisnis pariwisata ing taun iki melorot dening 14% lan gunggungipun $7,74 milyar. http://www.vestifinance.ru/articles/64741
    5. +1
      25. november 2015 07:06
      Ing video rusvesna,su saka ANNA News, koresponden kita ana ing sisih liya gunung sing dikontrol dening tentara Siria, lan konfirmasi ing video kasebut yen loro pengebom kita diserang dening F-16 saka wilayah udara Siria, siji nyingkiri sing kapindho. ditembak mudhun, lan militèr Siria uga mbantu evakuasi tim helikopter MI-8 sing mudhun, ndhukung kanthi geni saka bedhil anti-pesawat lan bedhil mesin. Marine tilar donya amarga tatu ing gulu.
    6. +3
      25. november 2015 08:02


      Wong Turki iku pengecut lan asu galak...
      1. -1
        25. november 2015 09:36
        Kutipan: GRAMARI111
        Turki iku asu asu sing pengecut lan jahat..

        Nanging, pangatusan kita gagal. Lan padha ora peduli karo "komunitas donya". Lan kita, sing wani lan mulia, wis sedina mumet lan ngunyah ingus.
  2. + 20
    25. november 2015 05:42
    Bener! Nefig njagong lan blah blah blah lan uneg-uneg liyane!
    Ing kasus kaya mengkono, Israel ngebom panggonan sing teka, lan ing kene, kanggo ngebom pangkalan udara (kanggo wiwitan) F16 kasebut. IMHO
    1. +1
      25. november 2015 07:22
      Menggoda, nanging ... sayang, iki meh 100% wiwitane jagad katelu
      1. +1
        25. november 2015 08:03
        Perang Donya III bakal diwiwiti
      2. 0
        25. november 2015 09:17
        Lan ing ngendi garis sing ngluwihi Perang Donya Katelu bakal diwiwiti! Ayo padha nembak mudhun pesawat kita?
      3. -2
        25. november 2015 09:39
        Kutipan saka KraDI
        Nggoda, nanging ... sayang,

        Sing, kanggo miwiti operasi saka Aerospace Angkatan ing Suriah, mlaku ing kapentingan saka Bunch saka negara, kalebu NATO, ora sayangé, nanging kanggo ngetung karo bidang, sayangé?
  3. + 13
    25. november 2015 05:42
    Ing kene Turki wis nyuwek topenge, saiki kabeh wong ngerti sapa.
    1. +2
      25. november 2015 05:51
      Kutipan: 89609226409
      Ing kene Turki wis nyuwek topenge, saiki kabeh wong ngerti sapa.

      Ing asas, kabeh wis cetha, nanging saiki Rusia wis tangan free.
    2. +2
      25. november 2015 06:06
      Kutipan: "Erdogan ora tumindak kanggo kepentingan Turki, nanging mung kanggo kepentingan egois dhewe, sing dikonfirmasi dening akeh skandal korupsi. Ora ana nasib maneh sing ana hubungane karo Turki. minyak, yaiku, dheweke kerja bareng karo Vanguard. Cukup panas, nanging iki mung anggepan ...
      Ora sengaja, anggepan kasebut dikonfirmasi kanthi partisipasi langsung Presiden Turki ing provokasi, kaya sing dikandhakake, ngluwihi keraguan sing cukup.
      Minangka ganjaran kanggo nurunake pesawat Rusia, Erdogan nampa transfer dhuwit $ 25 yuta menyang akun bank ing Swiss.
      Dhuwit ing akun Erdogan teka saka Bank of America."

      Situs web JUSTICE.NET: http://pravosudija.net/article/srochnaya-novost-skolko-stoit-sbit-samolet
    3. +1
      25. november 2015 06:18
      Saka sumber borjuis
      Amerika Serikat percaya yen Turki nembak bom Su-24 Rusia ora ing wilayah udara, nanging ing langit Suriah., pejabat administrasi AS marang Reuters ing Rebo wengi. Iki bertentangan karo posisi NATO, sing pimpinane ndhukung klaim militer Turki yen pesawat ditembak mudhun sing nglanggar wilayah udara negara kasebut.
  4. +4
    25. november 2015 05:43
    Saiki kita bakal njaga ing tapel wates. Turki uga mabur kanggo ngebom wong Kurdi Siria. Saiki dheweke ora bakal.
  5. + 21
    25. november 2015 05:43
    Pilot kita seda, aku ora duwe tembung maneh kanggo memori langgeng.
    1. +6
      25. november 2015 05:50
      Kanggo pilot-pahlawan Rusia ... Anumerta ... Kita bangga karo wong-wong mau. Inggih, bela sungkawa kagem keluarga korban. Padha ora mati muspra... Muga-muga kita bisa mbuktekake negatif
      1. 0
        25. november 2015 09:19
        Padha ngandika ing radio sing siji pilot disimpen!? Nyatane, siji Marine tiwas.
        Radio vesti-fm
    2. +2
      25. november 2015 06:08
      Ing memori saka pilot lan marinir. Lan sapi-sapi iki bakal ngetokaké eluhé biyungé.
      1. +2
        25. november 2015 06:19
        Ngenteni kabeh wong ngubur co-pilot urip lan wis ana ing pangkalan kita
        1. +1
          25. november 2015 06:25
          Ngenteni kabeh wong ngubur co-pilot urip lan wis ana ing pangkalan kita


          Where infa ... sapa sumber?
          1. +4
            25. november 2015 06:52
            Pilot iku urip! http://rusvesna.su/news/1448413341
            "...Co-pilot pesawat Su-24 Rusia sing ambruk ditulungi dening tentara Siria sawise operasi penyelamat khusus ing mburi garis ngarep.... "
            Video penyelamat pilot
    3. +3
      25. november 2015 07:03
      Salah sijine diarani wis disimpen dening pasukan khusus Siria.
  6. +4
    25. november 2015 05:44
    Pesawat kita ditembak mudhun lan ora bisa ditinggal tanpa wangsulan lan njupuk langkah-langkah militer.

    Aku yakin ora ana sing bakal dilalekake, ora ana sing bakal dilalekake, Rusia duwe kesempatan kanggo nanggepi sing pantes.
  7. +9
    25. november 2015 05:44
    Turkmens sing seneng tentrem lan alus nembak pilot ing garis ing udhara, wong Turkmen sing moderat.
    Dadi clumsily wong Turki durung diganti.
    1. +2
      25. november 2015 05:54
      Kutipan: Strezhevchanin
      Dadi clumsily wong Turki durung diganti.

      Wong Turki padha dipigura ... Padha pion. Pawns pisanan lan mati ...
      1. +4
        25. november 2015 06:05
        Kutipan: Semyon Semenych
        Wong Turki wis dibingkai..

        Ganti wong sing pengin dhewe. Wong Turki kepengin Balts! banjur padha ngukum langkah Turki iki.
    2. +4
      25. november 2015 06:09
      Lan wong-wong sing padha tresna marang katentreman ing kamuflase kudu dibom, supaya padha perang kanggo awake dhewe, sanalika krungu tembung - Rusia teka.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        25. november 2015 07:05
        Quote: Nagant
        . Sanajan wong Turkmen Siria ana hubungane karo wong Turkmenistan, yen ana, mula adoh banget.

        Turkmens kita, sing nomer loro, karo kita lan ora mlayu njerit alla aku menyang bar! Yen padha miwiti, banjur kasempatan bakal malah kurang.
      2. +4
        25. november 2015 08:11
        ngendi wong Tajik, Uzbeks lan Turkmens sing lan manggon ing Rusia? Apa hubungane wong Tajik Uzbek lan wong Turkmen lokal kita karo Turki lan wong Turkmen ing Suriah?
  8. +3
    25. november 2015 05:45
    Ora mung kanca, nanging uga mitra kanggo kita mung Angkatan Bersenjata. Liyane mung tanggi apik ing paling. Kita bakal kurang diapusi, kita bakal kurang bodho.

    Ya, lan ora ala kanggo mulihake tatanan ing negara kanthi kolom kaping lima lan ekonomi. Iku misale jek sing salah siji kabeh kanggo siji, utawa kita mbengkongaken. Iki tegese ungkapan "Batallyon gedhe tansah bener (Gusti Allah ing sisih batalyon gedhe)". Nanging pisanan, golek ideologi umum kanggo presiden, buruh, kepala perusahaan, seniman, petani gandum, prajurit, emban ing taman kanak-kanak.
  9. +1
    25. november 2015 05:45
    Turki kanggo ISIS. NATO, Saudis, Qataris kanggo Turki. Iran kanggo Rusia. Israel lan Mesir wis ditemtokake.
    Nalika perang wétan gedhe bakal diwiwiti?
    1. +2
      25. november 2015 05:52
      Kutipan saka SarS
      Nalika perang wétan gedhe bakal diwiwiti?

      Sampeyan turu? Perang wis suwe saya suwe kanthi serangan Amerika lan Eropa ing Irak, Libya.
      1. +1
        25. november 2015 06:37
        Ora, sayang, ora turu. Pay manungsa waé - "perang gedhe", lan ora rembugan asor saka Irak.
    2. +1
      25. november 2015 05:53
      Turki kanggo ISIS

      Ora, mesthi, ora kanggo ISIS, nanging umume sampeyan ora dadi anggota ISIS. Yen bocah lair ing kulawarga, dheweke nampa jeneng kulawarga wong tuwane. Ing ngriki, bab ingkang sami inggih kosok wangsulipun, sagêd anggèning nagari-nagari punika sadaya ingkang panjenengan paringi nama, bilih sami ambêkta.
    3. 0
      25. november 2015 06:35
      Kutipan saka SarS
      Turki kanggo ISIS. NATO, Saudis, Qataris kanggo Turki. Iran kanggo Rusia. Israel lan Mesir wis ditemtokake.

      Padha ngomong apik banget, kaya ing dongeng: "simbah kanggo turnip, mbah kanggo simbah ...", etc.
  10. +5
    25. november 2015 05:46
    Muga-muga Vladimir Vladimirovich STAB GK lan penasihat bakal teka karo pil kasebut sing NATO bakal duwe enuresis kanggo dangu. Turki iku bajingan
    1. +1
      25. november 2015 07:09
      Pukul nganggo kaliber sing ora dingerteni ing pangkalan udara Turki lan tulisake Kurdi. Wong Kurdi, aku, bakal ngonfirmasi lan bungah kanggo "kesempatan."
  11. + 14
    25. november 2015 05:47
    Nyedhiyakake senjata menyang Partai Buruh Kurdi. Kabeh sing perlu kanggo rampung destabilize Turland. Nggawe tension maksimum lan ngrusak iku jancok. Ayo sapi-sapi sing ora duwe wangsulan kanggo seda wong lanang kita.
  12. +2
    25. november 2015 05:48
    ... pamboman sing ora bisa ditampa dening Angkatan Udara Rusia saka Turkmen Turki sing manggon ing sisih lor Turki

    Iki ora akurat!
    Liyane iku bener, wektu wis teka kanggo mriksa: Sapa sing sapa lan sing worth apa. Ora ketompo carane angel nggawe keputusan ing kahanan kaya ngono, nanging nggawe keputusan sing cukup penting. Wong Turki tumindak ala lan kudu diukum. kepriye? Perlu dipikir.
    1. 0
      25. november 2015 07:40
      Kutipan: Tatar 174
      kepriye? Perlu dipikir.


      Sampeyan ngerti, kene, sawise kabeh, iku perlu kanggo mikir sadurungé. Skenario kasebut kemungkinan lan ketok, mesthine dheweke ora salah ngitung. Masalah, paling kamungkinan, ora ana pilihan sing bodho.
  13. +4
    25. november 2015 05:49
    Perlu ngenalake zona ora mabur ing Suriah lan nembak kabeh wong sing ora duwe hak mabur ing kana.
    1. +1
      25. november 2015 07:11
      Kanggo nindakake iki, saliyane sistem pertahanan udara ing cruiser kita, perlu kanggo nyelehake sawetara divisi s-300 utawa s-400 ing Latakia.
  14. KOH
    +4
    25. november 2015 05:50
    Turki tumindak kaya wong bodho, mecah kaca pepadhamu, lan kanthi risiko kena sirah, dheweke langsung mlayu menyang bapake ...
    1. KOH
      +1
      25. november 2015 06:10
      Aku nambahake yen kita tansah ndhukung Kurdi, aku kelingan nalika Turki dikunjara Ajalan, aku wis ngerti karo pikiran remaja yen Turki iku mungsuh ...
      1. 0
        25. november 2015 07:13
        Mung zona larangan mabur Rusia ing Suriah sisih lor bakal duwe efek + nambah jumlah pencegat pejuang Angkatan Udara Rusia ing Suriah + nguatake keamanan pangkalan Khmeimim + nguatake Armada Laut Ireng Federasi Rusia ing biaya kapal saka armada liyane kanggo nambah lalu lintas liwat Selat Turki + pasokan senjata abot lan ATGM / MANPADS Kurdi ing sisih wétan Suriah lan Irak.
  15. + 10
    25. november 2015 05:50
    Ya, ora ana persiapan, Yankees lan NATO dhewe kaget karo apa sing ditindakake wong Turki, nanging Satanovsky kanthi bener nggambarake kabeh sing kedadeyan, "Erdogan wedi" sing dadi bapak baptis kriminal (sing mbayangake awake dhewe minangka sultan) lan sapa sing dadi sultan. rusak dening bisnis duwe bathi, iki isine weteng alam bener saka Turki, ngelak naluri kanggo MediaWiki, padha tansah nindakake cara iki, sajarah iku konfirmasi urip iki, elinga perang Crimean, tatanan lan ambruk saka Kakaisaran Ottoman, boten. wis diganti, naluri alam sing ngelak getih tetep ing tingkat gen lan ora ilang, dheweke bakal mangsuli kanthi lengkap ...
  16. +5
    25. november 2015 05:50
    Kayane ana kedadeyan karo kapal selam nuklir Kursk, nanging dheweke mandheg amarga ora ana saksi sing isih ana, jero banyu didhelikake, lan ing kene dheweke malah ngrekam kedadeyan kasebut ing kamera, mula sampeyan kudu nanggapi pukulan kasebut. Mungkin ora karo jotosan, nanging karo langkah konkrit.
    1. 0
      25. november 2015 07:14
      Paling ora tendhangan lan pasokan senjata kanggo wong Kurdi.
  17. 0
    25. november 2015 05:51
    Pesawat kita ditembak mudhun lan ora bisa ditinggal tanpa wangsulan lan njupuk langkah-langkah militer.

    Mesthi ora. Nanging nganti saiki, minangka "langkah sing ora ramah", ora ana sing diumumake. Ayo ngenteni reaksi saka MO kita.
  18. +7
    25. november 2015 05:52
    Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo njaluk bungah lan njupuk emosi, nindakake kabeh bisa ing nguber panas (njupuk munggah pilot, ngukum bandit, njupuk langkah keamanan), banjur nyiapake respon kanggo Turki, iku kudu multilateral. Masalah karo turis Rusia, yen ora bakal akeh sandera, hubungan ekonomi ditimbang maneh lan mung golek solusi militer. Kabeh butuh wektu.
    1. KOH
      +1
      25. november 2015 06:50
      Mungkin nalika akeh turis ing Turki, mula iki dudu "langkah ramah", sampeyan kudu nyapu kabeh (turis) saka kana dhisik, wong Turki isih trik kotor ...
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +2
      25. november 2015 07:16
      Bener. Flog panas banget. Kanggo njupuk turis, kanggo ngiyataken pangayoman wates karo Tartsia lan Kulon.
  19. +2
    25. november 2015 05:57
    Mung sawetara wektu sadurunge AS nggawe provokasi. Padha dielingake bab iki.
    Kepiye Rusia lan Putin bakal nanggepi minangka pitakonan gedhe.
    Muga-muga, aku pancene ngarep-arep iki ora bakal mudhun ing rem, ing kabeh cathetan protes, statement lan pangembangan acara.
  20. +1
    25. november 2015 05:59
    Kanggo trick kuwi - kabeh liwat pasuryan Turki. Pilot loro kita regane luwih saka sepuluh Erdogan. Erdogan dudu penyewa.
  21. +1
    25. november 2015 06:00
    Ing kasus apa wae, nalika Turki kebak turis kita, mesthine ora bakal cepet banget.
    Paling kamungkinan bakal ana jawaban asimetris: bakal nandur senjata lan penasehat Kurdi, ngatur sawetara serangan teroris, tekanan ekonomi. Konfrontasi bersenjata langsung ora mungkin.
    Liwat Turki, dalan menyang Segara Mediterania (Bosphorus) bisa ditutup - bakal dadi masalah kanggo pindhah menyang Suriah.
    Kajaba iku, ana proyek gas sing janjeni bebarengan - kanthi trampil milih wektu, radishes.
    Lan babagan retribusi langsung - Amerika Serikat mung ngenteni alesan kanggo ngeculake perang gedhe supaya bisa ngilangi kabeh utang.
  22. 0
    25. november 2015 06:00
    Aku bakal nyebut pikiran seditious sing ora ana sangsi sing iki provokasi saka Turki, nanging ana pitakonan bab lumaku ing pinggiran, apa perlu? Apa wis ditanggulangi? Apa kahanan iki migunani kanggo Moskow? Nanging, kabeh sing dakkarepake lan wong Turki bakal ditampilake minangka salah sawijining sponsor Daesh lan sampeyan bisa nyoba nggulung tangane, wong Turki de facto dadi pihak ing konflik kasebut. ing sisih Daish lan mbantu Kurdi ing perang nglawan Daesh uga bisa nyebar marang Turki kanthi akibat sing paling ora nyenengake kanggo Turki. Aku kelingan critane Ocalan, angkara iki ora kena dibaleni maneh kanggo hustle lan ndhukung Kurdi ing perang nglawan Turki nganti pungkasan.
    1. +2
      25. november 2015 06:29
      Kutipan: apro
      kok pilot ora ngelekake bab ngarsane musuhan ing udhara, bab pendekatan udhara kanggo pesawat tempur Turki?

      Pitakonan kasebut mesthi menarik, nanging pesawat kasebut duwe peralatan sing cocog. Pesawat Su-24 dilengkapi sistem pertahanan udara Karpaty, sing kalebu stasiun peringatan radar SPO-15, pencari arah panas LO-82, stasiun jamming aktif SPS-161, dipole APP-50 lan piranti penembak termal jebakan, lan unit kontrol.
      Yagene kabeh mau ora bisa?
      1. +5
        25. november 2015 07:00
        Ya, kabeh bisa. Mung wong Turki, ora kanggo pisanan, njupuk pesawat landing kanggo "iring" (maca, kanggo tujuan), nanging ora njupuk. Wong lanang ora nanggepi. Lan nalika roket diluncurake, sampeyan ora duwe wektu maneh kanggo nanggepi, roket kasebut mabur kanthi cepet, sawetara detik. Mung bisa catapult. Disebutake yen tusukan jahat ing mburi, saka "ambush" (ana istilah kasebut, "Air ambush", nalika nyerang pesawat sing nunggu ing wilayah tartamtu, kamuflase salah siji konco gunung utawa ing mega - ing jaman pra-radar). Lan padha mung mandheg mbayar manungsa waé kanggo pesawat Turki, ketoke, padha terus muter ana. Ora bakal ana maneh. Ora muter, ora mabur babar pisan. Aku mikir!
        1. 0
          25. november 2015 07:12
          Quote: penembak gunung
          Ya, kabeh bisa. Mung wong Turki, ora kanggo pisanan, njupuk pesawat landing kanggo "iring" (maca, kanggo tujuan), nanging ora njupuk. Wong lanang ora nanggepi. Lan nalika roket diluncurake, sampeyan ora duwe wektu maneh kanggo nanggepi, roket kasebut mabur kanthi cepet, sawetara detik. Mung bisa catapult. Disebutake yen tusukan jahat ing mburi, saka "ambush" (ana istilah kasebut, "Air ambush", nalika nyerang pesawat sing nunggu ing wilayah tartamtu, kamuflase salah siji konco gunung utawa ing mega - ing jaman pra-radar). Lan padha mung mandheg mbayar manungsa waé kanggo pesawat Turki, ketoke, padha terus muter ana. Ora bakal ana maneh. Ora muter, ora mabur babar pisan. Aku mikir!

          Aku setuju kanggo kabeh 100500, iku kaya ing mobil, detector radar squeals, nanging yen sampeyan ora nglanggar apa-apa, sampeyan ora nanggepi.
        2. 0
          25. november 2015 08:41
          Quote: penembak gunung
          Ya, kabeh bisa. Mung wong Turki, ora kanggo pisanan, njupuk pesawat landing kanggo "iring" (maca, kanggo tujuan), nanging ora njupuk. Wong lanang ora nanggepi.

          "Ing kene wong lanang ora nanggepi" - banjur ora ana tembung ... Nyuwun
  23. +5
    25. november 2015 06:00
    Tusuk ing mburi - tusukan ing mburi!

    Pitakonan saiki yaiku pirang-pirang pukulan maneh sing bisa ditindakake maneh! Tembung-tembung saka MO kita "tumindak ora ramah" ngundang tusukan maneh ing mburi kita. Lan mburi kita dudu drum, lan wong lanang sing tiwas saiki, lan pilot, lan marinir, iki wong lanang, sedulur ...
  24. +3
    25. november 2015 06:02
    Lha, sapa hu?.. We are banget goblok! Basah wedhus iki - "ora sengaja"! Lan "kaliber" kudu salah kaping pindho! am
  25. +8
    25. november 2015 06:04
    "Intelligence RADAR AIRRODER HMEIMIM nyathet kasunyatan nglanggar AIRSPACE SYRIA KARENA SERANGAN PESAWAT ANGKATAN UDARA TURKI - STAF UMUM FEDERASI RUSIA"
    Erdogan digawa lunga kanthi nylametake bisnis putrane nganggo minyak ISIS nganti dheweke ilang ati-ati lan nyuda rasa mambu.
    "3. Kita bakal cepet ngirim S-300 menyang Suriah, nyebarake pasukan menyang tapel wates kulon lan tapel wates karo Turki kanthi introduksi sepihak saka zona ora bisa mabur ing Suriah, kajaba kanggo penerbangan Rusia kanthi peringatan babagan wabah perang. , yen kedadeyan iki bola-bali."
    Ana analog saka S-300 ing "Moscow" lan bebaya wis ditanggepi dening Staf Umum!
    (Pernyataan Kementerian Pertahanan) Kapal penjelajah Moskva bakal ngrusak target apa wae sing mbebayani kanggo penerbangan Rusia ing Suriah
  26. 0
    25. november 2015 06:04
    Miturut wartawan, Angkatan Udara SAA nemokake pilot kaping 2 lan njaga dheweke sajrone 2 jam sadurunge digawa menyang pangkalan udara Khmeimim Rusia ing Latakia. http://rusvesna.su/news/1448413341
  27. Komentar wis dibusak.
    1. +4
      25. november 2015 06:32
      Ora perlu snot minangka panji, ora lemu, nanging gampang munggah, luwih mikir babagan jiwa, dudu bandha, lan kepiye menang perang. adoh saka iku.
    2. +2
      25. november 2015 06:33
      Kutipan saka lisiy prapor
      sapa wae sing manggon ing Rusia

      Ya, sampeyan mung bajingan, nanging kita manggon ing RUSIA!
      1. +2
        25. november 2015 07:23
        Apa sing sampeyan lakoni. Ya, iki minangka troll saka sawijining independen ..., bisa uga, sing teka menyang kita minangka "pengungsi", nanging isin kanggo Nenka (kang ora tetep perang), sanajan dheweke lungguh. Rusia, nanging sampeyan ora bakal ngombe pengalaman ing pasukan sofa Ukrainia.
  28. +5
    25. november 2015 06:07
    Ora ana sing bakal ngeculake rem, kedadeyan kasebut entuk publisitas sing akeh, utamane amarga sisih "kapindho" nembak helikopter misi ngluwari kita, lan iki wis akeh banget.
  29. Komentar wis dibusak.
  30. 0
    25. november 2015 06:11
    Ora jelas kenapa pengebom kasebut ora dikawal dening para pejuang?Salajengipun, ana peringatan saka pihak Turki babagan tuduhan "pelanggaran" dening Angkatan Udara kita lan liya-liyane.
    pesawat Turki? Pitakonan, pitakonan? Jawaban, kang menehi kritik dening statement saka Supreme, bakal angel, aku seneng pracaya! Turki nerak terus-terusan nalika ngebom Kurdi, iki ngendi ana kasempatan saka tumindak retaliatory, karo Bantuan Angkatan Udara Siria? Umumé, wektune kanggo nyedhiyakake Suriah kanthi pesawat sing luwih modern lan akeh masalah bakal dirampungake, amarga kontrol ing tapel wates Siria-Turki bakal ditetepake ing mangsa ngarep!
  31. Komentar wis dibusak.
  32. + 11
    25. november 2015 06:12
    "Dear Rusia, kita wong Kurdi bakal seneng males pilot sampeyan. Cukup menehi MANPADS, kita bakal nggawe zona larangan terbang sing apik kanggo Erdogan, "ujare pesen kasebut.
  33. +2
    25. november 2015 06:12
    Coba aktifake "Syrian Express" kanggo ngeterake kargo sabisa-bisa, mantan "mitra" bisa ngalangi selat liwat wektu.
    1. 0
      25. november 2015 07:14
      Lan carane sampeyan mbayangno? Pamblokiran selat? Bakal padha mblokir karo rentengan, utawa bakal SHOOTING ing liwat kapal?
      Dadi Istanbul banjur bisa dadi Konstantinopel, sewengi. Saben uwong lali yen Erdogan, minangka presiden, miturut konstitusi Turki, ora duwe kekuwatan sing diwenehake marang awake dhewe. Ya, dheweke ora duwe wektu kanggo ngganti konstitusi! Dadi wong Turki, yen ora cukup, saiki bakal mbungkus dheweke ing karpet lan "nyerah" menyang Rusia, karo kabeh sedulure. Sing pengadilan terorisme internasional bakal migunani. Malah kasur dadi kacang saka apa Turki. Obama ora bakal pas karo Erdogan. Inggih, ora bakal. Lan ora bakal ana NATO. Erdogan, IMHO, isih bakal "nggambar maneh" peta Timur Tengah, nanging dheweke ora seneng karo asil kasebut. Lan ora ana wong Turki sing seneng.
      1. 0
        25. november 2015 07:37
        Quote: penembak gunung
        Lan carane sampeyan mbayangno? Pamblokiran selat? Bakal padha mblokir karo rentengan, utawa bakal SHOOTING ing liwat kapal?
        Dadi Istanbul banjur bisa dadi Konstantinopel, sewengi. Saben uwong lali yen Erdogan, minangka presiden, miturut konstitusi Turki, ora duwe kekuwatan sing diwenehake marang awake dhewe. Ya, dheweke ora duwe wektu kanggo ngganti konstitusi! Dadi wong Turki, yen ora cukup, saiki bakal mbungkus dheweke ing karpet lan "nyerah" menyang Rusia, karo kabeh sedulure. Sing pengadilan terorisme internasional bakal migunani. Malah kasur dadi kacang saka apa Turki. Obama ora bakal pas karo Erdogan. Inggih, ora bakal. Lan ora bakal ana NATO. Erdogan, IMHO, isih bakal "nggambar maneh" peta Timur Tengah, nanging dheweke ora seneng karo asil kasebut. Lan ora ana wong Turki sing seneng.


        Miturut konvensi internasional, angel mbayangno. Nanging ing hubungane karo acara anyar, aku ora kaget apa-apa. Dideleng saka kabeh, Taip Pasha wis bubar!
  34. +3
    25. november 2015 06:13
    Bantuan Kurdi nggawe negara anyar. Jawaban paling apik kanggo Ottoman iki.
  35. +4
    25. november 2015 06:14
    Soko kabeh Turki lan Turki, ya, disassembly karo wong-wong mau bakal dawa. Nanging wilayah sing ditembak pilot ora mung "ing Zaman Watu", nanging dibuwang dadi bledug watu.
    1. +1
      25. november 2015 07:25
      Inggih, kita bakal goge gunung lan alas ing panggonan pesawat tabrakan lan pilot ndharat, banjur apa? Sampeyan perlu kanggo bolongan metu ngendi F-16s njupuk saka. Saiki aku percaya yen mitra kita, Amerika Serikat, bisa uga ngontrol pesawat kasebut.
  36. 0
    25. november 2015 06:18
    Kutipan saka miv110
    Minangka ganjaran kanggo nurunake pesawat Rusia, Erdogan nampa transfer dhuwit $ 25 yuta menyang akun bank ing Swiss.
    Dhuwit ing akun Erdogan teka saka Bank of America."


    yen iki bener, mesthine aplikasi kanggo "kapak es" pribadi wis dikirim menyang manufaktur
  37. +2
    25. november 2015 06:20
    kabeh provokasi iki disusun mung kanggo siji bab, kanggo provoke konflik karo Turki, supaya ErdogaD nutup selat kanggo sepur ekspres kita, saéngga ngganggu kabeh operasi ing Suriah. lan Erdogan: Kedadeyan sing padha karo bencana Su- 24 ora kudu diulang maneh, http://vz.ru/news/2015/11/25/780062.html)
    saiki bal ana ing sisih kita, lan aku ngarep-arep banget yen kepemimpinan kita bakal luwih apik tinimbang tim bal-balan Rusia
    sing paling penting wis rampung (Kaping pisanan: Kabeh operasi penerbangan mogok bakal ditindakake mung ing tutup pesawat tempur.

    Kapindho: Langkah-langkah bakal ditindakake kanggo nguatake pertahanan udara. Kanggo tujuan iki, cruiser Moskva, dilengkapi sistem pertahanan udara Fort, padha karo S-300, bakal manggoni wilayah ing pesisir Latakia. Kita ngelingake yen kabeh target sing nyebabake bebaya potensial kanggo kita bakal dirusak.

    Katelu: Kontak militer karo Turki bakal dihentikan.” http://trueinform.ru/modules.php?name=News&sid=43585)
    saiki kudu ngati-ati
    miwiti serangan ing Erdogad dening media (Putin uga ngandika yen kedadean karo Rusia Su-24 ing Suriah ngluwihi perang biasanipun nglawan terorisme, lan disebut "nyuduk ing mburi" sing inflicted dening accomplices saka teroris. http ://vz.ru/news /2015/11/24/779959.html) Erdogad wis ngrusak akeh wong serius ing Turki, aku mikir ora bakal dadi masalah gedhe kanggo njaluk rereget ing dheweke lan putrane geek.
  38. +1
    25. november 2015 06:20
    Ngomong-ngomong, tuan-tuan, ing hubungane karo acara paling anyar, kita kudu nyana mundhake trolling, mula kita kudu ati-ati. duka
    1. 0
      25. november 2015 07:12
      Kutipan saka 3 officer
      Ngomong-ngomong, tuan-tuan, ing hubungane karo acara paling anyar, kita kudu nyana mundhake trolling, mula kita kudu ati-ati. duka

      Nyana!!! Kabeh Runet ngambang diare, saben detik nganggep awake dhewe dadi diplomat, kalebu ing luar negeri.
      Emosi minangka kanca sing ala, aku mikir yen aku mriksa, ana akeh sing palsu.
      1. +1
        25. november 2015 08:25
        Kutipan saka 3 officer
        Ngomong-ngomong, tuan-tuan, ing hubungane karo acara paling anyar, kita kudu nyana mundhake trolling, mula kita kudu ati-ati.


        Ora ana apa-apa, kita wis nyedhiyakake passita lan moonshine anyar. Kita bakal slamet. Lan kanggo sing seneng troll, kita bakal ngatur zona tanpa komentar.
  39. 0
    25. november 2015 06:22
    Aku mikir bakal ana respon ekonomi, Akibate, kedadeyan kasebut bakal diumumake salah paham, ana sing bakal diukum, lan alon-alon alon, yen ora ana perang, lan kita lan Turki ora butuh. iku.
  40. +2
    25. november 2015 06:22
    Provokasi kasebut sengaja disiapake, kamera katon kaya piano ing semak-semak, ditambah rally cedhak kedutaan 3 jam sawise mudhun, konfirmasi tambahan babagan iki. Gaya padha karo "Boeing" Malaysia sing papan kita. Miturut kasunyatan manawa NATO dhewe kaget, wong Turki wis koordinasi kabeh karo Amerika. Dadi, wong mati, memori langgeng lan condolences kanggo kulawargané lan kanca-kanca, loro pesawat ilang. Apa asile? Wong Turki ngaco nganti saiki ora bisa ngumbah, ing wektu sing padha ngapusi NATO. Kajaba iku, pesawat kasebut bisa dikirim ing liburan jangka panjang, amarga miturut Kementerian Pertahanan Rusia, ANY pesawat sing mbebayani kanggo Angkatan Udara Rusia bakal ditembak mudhun. Sing. padha ora bisa nyedhaki wates Suriah maneh, kabeh iku jujur, saben wedhus wedhus bertelur, pejabat politik kita biyen. Ing kene mung sepuluh ewu turis kita ing kana ...
  41. +1
    25. november 2015 06:22
    Yen kita tetep meneng saiki, mula kita kudu mikir yen kejenakaan NATO kasebut bakal permanen? Inggris bakal miwiti nembak ngebom jarak jauh kita, wong Swedia bakal nglelebke kapal selam sing kaya-kaya wis mlebu ing perairan wilayahe, lsp. Sampeyan kudu nggawe supaya ora. Lan PDB kudu ngerti yen Staf Umum ora bakal nindakake, banjur wong-wong bakal nindakake karo wong Turki apa sing kudu ditindakake ing kahanan kaya mengkono: kanggo palu ing ngendi wae wong Turki sing padha ketemu.
  42. 0
    25. november 2015 06:24
    Kutipan: Vladimirych
    Nyedhiyakake senjata menyang Partai Buruh Kurdi. Kabeh sing perlu kanggo rampung destabilize Turland. Nggawe tension maksimum lan ngrusak iku jancok. Ayo sapi-sapi sing ora duwe wangsulan kanggo seda wong lanang kita.

    sampeyan ora kudu mriyang, mung 50% wong Turki sing ndhukung Erdogad, bisa uga kurang, nanging 90% wong Turki sengit marang wong Kurdi.
  43. 0
    25. november 2015 06:27
    Kutipan saka 3 officer
    Ngomong-ngomong, tuan-tuan, ing hubungane karo acara paling anyar, kita kudu nyana mundhake trolling, mula kita kudu ati-ati. duka

    kabeh wis siyap, PINdos wis ujar manawa pesawat kasebut ditembak ing Suriah, saiki trolling keras bakal diwiwiti, nanging selat luwih penting.
  44. 0
    25. november 2015 06:30
    Aku yakin yen wong Turki (Erdogan lan k) bakal nyoba "nyokot sikut" luwih saka sepisan, nanging bakal kasep!
    Kita ora bakal lali apa-apa utawa sapa wae! Iku kasunyatan.
    Wiwit saiki lan suwe, aku dhewe ora duwe simpati marang wong Turki lan ora bakal!
    Dheweke ngenteni akibat sing serius banget kanggo kedadeyan wingi! Highly!
    Ayo kerja, prajurit! Ayo kerja, Rusia!
  45. 0
    25. november 2015 06:30
    Quote: LYOKHA padha
    Ngenteni kabeh wong ngubur co-pilot urip lan wis ana ing pangkalan kita


    Where infa ... sapa sumber?


    URGENT: Media Arab nglaporake manawa co-pilot saka Su-24 Angkatan Udara Rusia ditulungi dening tentara Suriah minangka asil operasi khusus http://rusvesna.su/news
    ora nemokake sumber liyane
  46. + 19
    25. november 2015 06:30
    Ora minangka kritik saka tumindak militer, mung kanggo mangerteni. Pesawat ditembak mudhun, pilot diusir, lan mung saiki ana informasi ora resmi babagan nasibe pilot. Iki kaya apa? Naik pesawat lan mabur kanthi resiko dhewe ?? Ayo kula menehi conto pribadi. Dheweke njabat minangka komandan platoon udhara ing Brigade Airborne 56 (Gardez) kanthi rinci nganti jelas yen aku ora nggawe. Iki ora adoh saka Khost, ing ngendi operasi "Magistral" ditindakake. Malah sadurunge operasi iki, kanggo wektu sing suwe, area pass terus diproses dening penerbangan, SD dibandhingake. Area tanggung jawab kita. Sadurunge saben karya pilot, perusahaan dilebokake ing RPM kanggo setengah jam kesiapan, lan platoon (12 wong) lungguh ing kesiapan lengkap ing sangisore blades pasangan tugas. Peralatan lan komposisi kita, platoon dikuwatake dening 2-2 PC, kanthi amunisi 24 puteran kanggo saben, saben prajurit 2 amunisi, ditambah 3-1500 2 sabuk kartrid kanggo PC, plus laler, bumblebees. Saka panganan, saperangan kaleng susu kental kabeh. Pesawat kasebut ditembak, durung wayahe tiba ing lemah, kita wis bubar. Awake dhewe dicemplungake, liyane saka perusahaan wis lungguh ing take-off, ngenteni prentah. Wis ana Cliffs, AGS dijupuk. Padha ketemu cepet, yen padha disambungake roh, lan lads ditarik piyambak munggah lan ditarik kita metu. Carousel kuwi. Lan makarya. Kok suwe-suwe neng kene? Pracaya kula, ngendi aviation makarya, kita ora ana kanggo sapa lan dosa sing ana kabeh manca, uga, kita uga ora ndharat ing arakan. Pilot iku ALLAH, iki wong sing sampeyan ndedonga nalika kabeh jinis mungsuh nyerang sampeyan. Ora Siluanov, Gref utawa Shuvalov sing bakal nylametake sampeyan, nanging PILOT, dheweke bakal nutupi, dheweke bakal nylametake, uga, seni liyane. Lha kok padha ora direksa kaya ngono? Ora nutupi?
    1. +1
      25. november 2015 07:11
      Aku setuju banget
    2. +3
      25. november 2015 07:26
      Sampeyan bener, "tiba turu", misale jek penyelamat kita. Aku uga kaget yen ora "baya", nanging Mi-8s mabur, iki ana ing wilayah sing njupuk saka mburi saben grumbulan! Dadi ora ana helikopter tempur sing tugas? Dadi dheweke nembak Mi-8th. Bener, kita ora ngerti sepira cepet klompok ngluwari nanggapi telpon, misale jek, cepet, nanging aku ora ngerti iki kanggo mabur menyang wilayah kuwi tanpa tutup dening paling saperangan saka pertempuran.
    3. 0
      25. november 2015 09:20
      Aku setuju karo sampeyan. Wingi aku ndeleng video karo pilot sing tiwas. Evil njupuk!
    4. 0
      25. november 2015 10:04
      +++++++++
    5. 0
      25. november 2015 10:28
      Hiu Lover (1) SU Dina iki, 06:30 anyar
      Ora minangka kritik saka tumindak militer, mung kanggo mangerteni. Pesawat ditembak mudhun, pilot diusir, lan mung saiki ana informasi ora resmi babagan nasibe pilot. Iki kaya apa? Naik pesawat lan mabur kanthi resiko dhewe ?? Ayo kula menehi conto pribadi. Dheweke njabat minangka komandan platoon udhara ing Brigade Airborne 56 (Gardez) kanthi rinci nganti jelas yen aku ora nggawe. Iki ora adoh saka Khost, ing ngendi operasi "Magistral" ditindakake. Malah sadurunge operasi iki, kanggo wektu sing suwe, area pass terus diproses dening penerbangan, SD dibandhingake. Area tanggung jawab kita. Sadurunge saben karya pilot, perusahaan dilebokake ing RPM kanggo setengah jam kesiapan, lan platoon (12 wong) lungguh ing kesiapan lengkap ing sangisore blades pasangan tugas. Peralatan lan komposisi kita, platoon dikuwatake dening 2-2 PC, kanthi amunisi 24 puteran kanggo saben, saben prajurit 2 amunisi, ditambah 3-1500 2 sabuk kartrid kanggo PC, plus laler, bumblebees. Saka panganan, saperangan kaleng susu kental kabeh. Pesawat kasebut ditembak, durung wayahe tiba ing lemah, kita wis bubar. Awake dhewe dicemplungake, liyane saka perusahaan wis lungguh ing take-off, ngenteni prentah. Wis ana Cliffs, AGS dijupuk. Padha ketemu cepet, yen padha disambungake roh, lan lads ditarik piyambak munggah lan ditarik kita metu. Carousel kuwi. Lan makarya. Kok suwe-suwe neng kene? Pracaya kula, ngendi aviation makarya, kita ora ana kanggo sapa lan dosa sing ana kabeh manca, uga, kita uga ora ndharat ing arakan. Pilot iku ALLAH, iki wong sing sampeyan ndedonga nalika kabeh jinis mungsuh nyerang sampeyan. Ora Siluanov, Gref utawa Shuvalov sing bakal nylametake sampeyan, nanging PILOT, dheweke bakal nutupi, dheweke bakal nylametake, uga, seni liyane. Lha kok padha ora direksa kaya ngono? Ora nutupi?

      Amarga saiki wis ana buta huruf lengkap, klambi jendela lan dilentanisme.
  47. 0
    25. november 2015 06:40
    1) Nguatake klompok karo pejuang Su-30mk. Nyedhiyani tutup permanen kanggo pengebom kita.
    2) Nyebarake cruiser "Moskva" ing pesisir Suriah
    3) Nguatake pertahanan udara ing provinsi Lataki kanthi s300-400
    4) Njamin retribusi kanggo Turki kanggo nyoba kanggo njupuk mudhun paling siji pesawat liyane!
    Piye wae kita kudu nanggapi miturut pendapatku.
  48. +3
    25. november 2015 06:46
    Aku propose kanggo nyoba loro torpedo saka Status-6 jinis. Ing Bosphorus lan Dardanelles,
  49. 0
    25. november 2015 06:50
    Aku maca lan wonder. Pesawat kita uga ditembak mudhun ing jaman Soviet. Lan carane kabeh iku rampung? Padha njaluk ngapura lan kabeh. Dadi ora ana reaksi sing bakal ditindakake kajaba pernyataan sing banter.
  50. Komentar wis dibusak.
    1. +3
      25. november 2015 07:02
      Kutipan: MiG-31
      Kula bela sungkawa kanggo kulawarga almarhum! Wong Turki umume ngapusi pesisir bl..di! Para sadulur Rusia, apa sampeyan ora ngatur rapat umum ing ngarep Kementerian Pertahanan RF? Panjaluk saka pimpinan Kementrian Pertahanan RF kanggo males pesawat sing mudhun kanggo pilot sing tiwas nyatakake dhukungan marang presiden PDB supaya wong-wong, yen ana kedadeyan, supaya jagad ndeleng ing TV manawa wong Rusia njaluk kepala durjana, yen Turki ora dijawab, bakal dadi ora mung presiden PDB sing sniffing chews nanging wong nguntal. Aku 100% yakin yen ing kasus mripat kanggo mbales dendam, NATO ora bakal mangsuli apa-apa, nuwun sewu yen ora sopan, nanging sampeyan minangka negara adidaya nuklir!



      Nuduhake solidaritas, kumpulake rapat umum ing Astana kanggo ndhukung Rusia.
      1. +4
        25. november 2015 08:23
        Iku bakal ing daya kanggo ngumpulake, nanging ora ing Astana, nanging ing Almaty
  51. +1
    25. november 2015 07:14
    Dadi kedadeyan antara NATO lan pesawat tempur Rusia. 24.11.2015 November 16 Pesawat F-24 Turki nembak Su-XNUMX kita

    Amerika ujar manawa nalika kedadeyan kasebut Türkiye dudu anggota NATO
  52. 0
    25. november 2015 07:24
    Aku ora whining amarga mlarat, kita manggon lan matur nuwun marang Gusti Allah. Sanajan komunis miskin ing wiwitan abad kaping XNUMX, pendidikan universal lan perawatan medis dadi prioritas. PR-O-RI-TET-NOY! Lan wong Filipp Filipp padha compacted ora amarga Shvonder, nanging mung amarga padha ditarik wong metu saka basements.
  53. 0
    25. november 2015 07:37
    Nanging apa babagan aliran Turki?
    Umumé, apa sing disepakati Angkatan Bersenjata Rusia karo NATO utawa Amerika ing Suriah babagan penerbangan lan apa rega perjanjian kasebut?
  54. +1
    25. november 2015 07:46
    Quote: penembak gunung
    Lan carane sampeyan mbayangno? Pamblokiran selat? Bakal padha mblokir karo rentengan, utawa bakal SHOOTING ing liwat kapal?
    Dadi Istanbul banjur bisa dadi Konstantinopel, sewengi. Saben uwong lali yen Erdogan, minangka presiden, miturut konstitusi Turki, ora duwe kekuwatan sing diwenehake marang awake dhewe. Ya, dheweke ora duwe wektu kanggo ngganti konstitusi! Dadi wong Turki, yen ora cukup, saiki bakal mbungkus dheweke ing karpet lan "nyerah" menyang Rusia, karo kabeh sedulure. Sing pengadilan terorisme internasional bakal migunani. Malah kasur dadi kacang saka apa Turki. Obama ora bakal pas karo Erdogan. Inggih, ora bakal. Lan ora bakal ana NATO. Erdogan, IMHO, isih bakal "nggambar maneh" peta Timur Tengah, nanging dheweke ora seneng karo asil kasebut. Lan ora ana wong Turki sing seneng.

    Miturut Konvensi, kapal dagang saka kabeh negara duwe kabebasan ngliwati selat ing wektu tentrem lan ing mangsa perang. Nanging, rezim kanggo ngliwati kapal perang beda karo negara Segara Ireng lan non-Segara Ireng. Miturut kabar sadurunge kanggo panguwasa Turki, kakuwasan Segara Ireng bisa ngliwati selat ing wektu tentrem kapal perang saka kelas apa wae. Kanggo kapal perang saka kakuwasan non-Segara Ireng, Watesan pinunjul wis ngenalaken ing syarat-syarat kelas (mung kapal lumahing cilik diijini), ing syarat-syarat ton lan duration nginep.

    Manawi Turki lêbêt ing paprangan, sarta manawi Turki anggêp bilih punika langsung kaancam dening paprangan, punika kaparingan wêwênang ngidinakên utawi ngalang-alangi kapal militèr ingkang lumampah ing Selat. Sajrone perang ing ngendi Turki ora melu, Selat kasebut kudu ditutup kanggo ngliwati kapal perang saka kekuwatan apa wae.
    Apa sampeyan ngusulake miwiti perang?
  55. XYZ
    +1
    25. november 2015 08:31
    Kita kudu ngerti siji bab - kudu ana jawaban. Yen tinimbang wangsulan, ana korespondensi diplomatik sing ora ana telas lan telpon menyang duta besar, mula kedadeyan kasebut bakal mandheg. Wong Turki, amarga mentalitase, ora bakal nampa utawa ngerti langkah-langkah tradisional kita sing ngarahake pacification, smoothing sudhut lan mungkasi konfrontasi. Inggih, padha ora duwe pangerten kuwi! Ing mripate, kabeh iki bakal dadi manifestasi saka kelemahane lan stimulasi eskalasi konflik luwih lanjut. Dheweke bakal ngerti manawa ora ana akibat sing serius lan MUNGKIN bisa ditindakake karo Rusia. Ora ana langkah-langkah sing bakal dibenerake kajaba ndadékaké ngakoni kesalahan, njaluk ngapura lan mbayar ganti rugi sing cocog. Langkah-langkah iki bisa uga beda-beda lan ora kudu ana hubungane karo aksi militer sing mbukak, nanging kudu dadi angel kanggo Turki lan grin lascivious sing terus-terusan ing pasuryan Perdana Menteri Turki kudu diganti kanthi grimace saka putus asa.
  56. +1
    25. november 2015 08:53
    Wis suwe wis jelas lan bisa dingerteni: hukum NATO mung tumindak kanggo kepentingan NATO!! Lan ora ngerti apa poin lan laporan sing dilanggar Turki - Bokong kudu dibuwang ... duka
  57. 0
    25. november 2015 09:16
    ing tartamtu
    ing tartamtu? ISIS minangka panguwasa Barat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"