Review militèr

Erdogan: "Turki kecewa karo reaksi Rusia babagan kedadeyan Su-24"

291
Presiden Turki Erdogan nyoba nggunakake retorika resourcefulness sing ana hubungane karo serangan Angkatan Udara Turki ing bom Rusia. Erdogan setuju yen dheweke nyatakake rasa ora puas karo cara Rusia nanggepi serangan ing pesawat Su-24 saka grup udara sing beroperasi ing wilayah Siria. RIA News nyebutake ukara sing diijini presiden Turki kanggo nyatakake, kanthi jelas ngluwihi kabeh wates:

Turki nganggep Rusia minangka mitra strategis lan duka amarga reaksi marang kedadeyan karo Su-24.


Ngamuk?!

Erdogan: "Turki kecewa karo reaksi Rusia babagan kedadeyan Su-24"


Wiwit nalika siji "mitra strategis" nembak pesawat saka "mitra strategis" liyane, lan banjur uga ngetung "mitra" kanggo nimbang kahanan liwat prisma rumus "Ngerti, ngapura"?

Nanging, tembung babagan "gangguan" Turki ora kabeh sing narik kawigaten ing wicara Erdogan. Presiden Turki, sing bener-bener disalahké amarga keterlibatan terorisme, ujar manawa sing diarani "Negara Islam" dibiayai dening (perhatian!) Bashar al-Assad.

Erdogan:
Sing nuduh kita tuku lenga saka Negara Islam, ayo padha mbuktekake. Yen sampeyan nggoleki sumber pendanaan kanggo IS, sing pertama katon yaiku rezim Assad lan sing ndhukung.


Ketoke, kolom truk bahan bakar lan kelompok teroris nyebrang tapel wates Turki, miturut Erdogan, ora bukti keterlibatan panguwasa Turki ing terorisme internasional lan khusus ISIS ... Yen mangkono, apa wae liyane saka upaya kanggo ngalih nyalahake Bashar al-Assad ora mungkin ana sing nyana.
Foto sing digunakake:
http://tccb.gov.tr
291 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lyton
    Lyton 26. november 2015 15:30
    + 92
    Iki bajingan, dheweke pengin ngeculake kabeh ing rem.
    1. Baikonur
      Baikonur 26. november 2015 15:33
      + 54
      Wong jahat iki mikir apa? Ai-Yai-Yai, utawa soko!
      Matur nuwun kanggo urip!
      Delengen, jarene jenderal sampeyan, sing ngoordinasi operasi khusus kanggo numpes Su-24, wis KIRDIK!
      Ndedonga, hardogni.ya!
      1. mad
        mad 26. november 2015 15:47
        + 28
        Quote: Baikonur
        Delengen, jarene jenderal sampeyan, sing ngoordinasi operasi khusus kanggo numpes Su-24, wis KIRDIK!

        Dheweke ngerti akeh banget © saksi Erdogan.
        1. _Vladislav_
          _Vladislav_ 26. november 2015 16:46
          + 22
          Kutipan: Erdogan
          Turki nganggep Rusia minangka mitra strategis lan duka amarga reaksi marang kedadeyan karo Su-24.

          Cretin dongeng - kok mung dibebasake saka rumah sakit jiwa
          1. Lance
            Lance 26. november 2015 17:08
            +8
            Nanging babagan jenderal kanthi luwih rinci, sapa dheweke, jenderal militan Turkman utawa jenderal - komandan pertahanan udara Turki IA?
            Banjur akeh kabungahan ora jelas kanggo sapa..
            1. mad
              mad 26. november 2015 17:20
              +7
              Turki, kanggo operasi khusus, dheweke katon tanggung jawab ing analog Turki saka GRU kita. Nanging mungkin palsu..
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Tatiana
                Tatiana 28. november 2015 07:19
                +4
                Ya, kegilaan apa sing kudu ditindakake Erdogan kanggo mikir yen dheweke bakal percaya, kanthi kabeh bukti saka kesalahane pribadi?!
                Yen wong-wong kuwi mimpin negara, banjur apa sing bisa dipikirake rakyate?!
                Erdogan minangka malu kanggo Turki lan wong Turki!
                Erdogan minangka raider bisnis ing Suriah lan kriminal perang! Iki nuduhake kejahatan ISIS ing Suriah!
                Erdogan diadili!
            2. Ramzaj99
              Ramzaj99 26. november 2015 18:12
              + 12
              Kutipan saka Lance
              Nanging babagan jenderal kanthi luwih rinci, sapa dheweke, jenderal militan Turkman utawa jenderal - komandan Badan Pertahanan Udara Turki?

              Nang endi wae padha ngomong beda.
              Aku ngerti, iki bajingan sing mrentah nyoba nyekel pilot kita. Ana kabeh desa sing "moderat", ana, ing wayah esuk ...... saiki ana lanskap rembulan. Sedina muput padha nyetrika gunung supaya, miturut panemuku, relief ana owah-owahan ing kono ......
              1. Lance
                Lance 26. november 2015 19:33
                +3
                mbok menawa palsu

                Aku uga durung bisa nemokake spesifik.
                Kepiye "analog GRU" "saka desa" bisa ngarahake karusakan saka pesawat, i.e. ngarahake pejuang marang dheweke? Gendéra saka lemah?)
                Iki minangka operasi pertahanan udara. Yen operasi lan dudu amatir ...
              2. BEGA2015
                BEGA2015 27. november 2015 15:22
                + 13
                Dina iki, media massa Jerman nglaporake manawa rong wartawan ditangkep ing Turki.
                Tuduhan pengkhianatan digawa dening Erdogan dhewe!
                Tuduhan kasebut ditindakake amarga wartawan loro kasebut nerbitake artikel babagan pasokan senjata lan amunisi saka Turki menyang teroris Negara Islam ing kontrol lan dhukungan langsung pasukan khusus Turki. layanan.
                Erdogan minangka SCITER TERAKHIR lan KRIMINAL!
                Ora ana rembugan sing bisa ditindakake karo makhluk kasebut, dheweke mung bakal ngerti basa kekuwatan!
            3. Komentar wis dibusak.
            4. sedulur ora gelem
              sedulur ora gelem 27. november 2015 16:01
              0
              kaya jenderal FSA ("Tentara Suriah Bebas")
          2. shuhartred
            shuhartred 26. november 2015 17:42
            + 26
            Kutipan: _Vladislav_
            Kutipan: Erdogan
            Turki nganggep Rusia minangka mitra strategis lan duka amarga reaksi marang kedadeyan karo Su-24.

            Jerman nganggep USSR minangka mitra strategis lan duka amarga reaksi marang blokade Leningrad lan panangkepan Kyiv. wong bodho Ya, sial, wong Turki ngluwihi dill, sawise pernyataan Svidomo, aku ora ngira yen aku bakal kaget apa-apa. Saiki wis jelas endi omong kosong digawa menyang dill. Nanging ketoke ing sadawane dalan iku ilang sawijining situs sethitik, nanging Turki ora bisa nolak lan ngrokok produk. Saiki iki lagi dirilis....
            1. sedulur ora gelem
              sedulur ora gelem 27. november 2015 16:03
              0
              Kutipan saka Shuhartred
              endi omong kosong teka saka dill

              eseman Ora! Lan wong Turki lan dill padha nggawa omong kosong saka kasur.
          3. Sergio
            Sergio 26. november 2015 18:44
            + 14
            Aku propose kanggo njupuk mudhun saperangan saka pesawat Turki lan trek reaksi Erdogan kanggo tumindak partner strategis. ya
            1. varz
              varz 27. november 2015 01:27
              +4
              Почему пару? Эрлогана нужно силой довести до осознания необходимости привезти тело убитого его братьями летчика и на коленях просить прошения у России.
              1. Corsair
                Corsair 27. november 2015 14:04
                +3
                Kutipan saka varz
                ing dhengkul kanggo njaluk usulan saka Rusia.

                opo Ora ketompo carane ala dheweke, sampeyan ora perlu sujud, sampeyan ora perlu fisik ngremehake dheweke - iki tegese sinking kanggo tingkat pembangunan, ngendi kita savages lan barbarians sadurunge wong-wong mau. Lajêng kaparêngipun bangsanipun piyambak hawala damêl damêl damêl anggènipun ngira-ira sultan, lajêng sowan dhatêng sang prabu tuwin para barbar nyuwun pangapunten.
                1. Komentar wis dibusak.
            2. pinggiran
              pinggiran 27. november 2015 15:20
              +1
              Kutipan saka Sergio
              Aku ngusulake kanggo nembak sawetara pesawat Turki lan nglacak reaksi Erdogan marang tumindak mitra strategis.

              bakal dadi bodho, bakal perang, sampeyan kudu ngrancang maneh lanskap ing kebon ngarepe (tingkat, cultivate, ngganti lanskap)
          4. Ivan_ich
            Ivan_ich 27. november 2015 04:23
            0
            Kutipan: _Vladislav_
            Kutipan: Erdogan
            Turki nganggep Rusia minangka mitra strategis lan duka amarga reaksi marang kedadeyan karo Su-24.

            Cretin dongeng - kok mung dibebasake saka rumah sakit jiwa

            Katon kaya galur virus sing roaming ing pimpinan Turki ...
        2. kuna
          kuna 26. november 2015 17:47
          + 15
          Kutipan saka mad
          Dheweke ngerti banget


          Paling kamungkinan iku .. "Wishlist" utawa .. "smoke blowing"!

          Pawarta kasebut dikirimake banget ora BETUL, utawa aku bakal ujar kanthi luwih tepat utawa luwih langsung.. nglirik ing "gaya diplomatik toleran" khas kita ... uga, saiki kita duwe "fashion" kaya ngono. wassat

          Nanging nyatane ... Erdogan ngandika:

          1. Padha dijupuk mudhun pesawat bener.
          2. Ora bakal ana njaluk ngapura.
          3. Kita bakal terus njupuk mudhun.

          Kabeh iki diulang dening Menteri Luar Negeri Turki Mevlut Cavusoglu.

          Mekaten ... gorden! Dheweke rumangsa "Komite Wilayah Washington" ana ing mburi lan ... cepet-cepet kaya ... ram ing ... gapura.

          Ya, apa sing bakal kita lakoni ... Aku ora bakal nulis, sanajan aku yakin 99% bakal persis .. dadi ..... recourse

          Apa sing bakal daklakoni ..... bakal ngenalake kabeh larangan.
          Aku bakal miwiti nransfer Pasukan liwat Segara Kaspia ana ... karo kang kita bakal setuju lan ... Aku bakal miwiti operasi lemah karo keterlibatan kabeh pasukan lan sarana.
          Nalika pasukan darat ditransfer menyang lapangan udara ..... lan ...... aku bakal pindhah ... akeh FBA lan SHA lan ..... kanthi cara karpet murni nggunakake ..... . kabeh iku IS .. ing ..root! prajurit
          Sadawane dalan karo SO ... persetujuan karo Kurdi lan pasokan senjata kanggo wong-wong mau!
          Kabeh .. "mlaku, dadi.. mlaku" prajurit
          1. lanang landhep
            lanang landhep 26. november 2015 21:25
            +1
            kesusu kaya ..ram ing ... gapura
            Ing ngisor piso!
          2. Corsair
            Corsair 27. november 2015 14:26
            +3
            Quote: kuna
            Nanging nyatane ... Erdogan ngandika:

            1. Padha dijupuk mudhun pesawat bener.
            2. Ora bakal ana njaluk ngapura.
            3. Kita bakal terus njupuk mudhun.

            Ing mratelakake panemume, iki terjemahan kita dhewe saka wartawan lan posters panas teka munggah karo, ora getun saka Erdogan katon utawa krungu, lan dheweke disebut VVP ing 5 jam kanggo ngomong, paling kamungkinan, padha ngomong, "ora apik kanggo fly, iku ora apik kanggo mabur. "bapak" ngidinke aku, aku bisa apa wae "
            1. Tamil
              Tamil 28. november 2015 08:41
              +2
              Ora bakal ana njaluk ngapura, ora perlu. Makarya meneng ing gol iku angel.
          3. silver_roman
            silver_roman 27. november 2015 17:40
            +6
            Quote: kuna
            bakal miwiti operasi lemah kanthi keterlibatan kabeh pasukan lan sarana.

            hi

            susah. Aku uga dadi panyengkuyung langkah-langkah sing angel, nanging operasi lemah lan konfrontasi karo Turki iku sing dipeksa dening ******* sy nyabrang samodra. Wong-wong kuwi lagi bungah karo apa sing kedadeyan saiki.
            Aku yakin yen ing kahanan iki, bakal miwiti maneh perang ing Donbass, mung ora Aidar durung rampung karo cyborgs sing bakal perang ana, nanging nyata PMCs saka Saxon lan makhluk liyane. Iki ngarep kapindho.

            Aku dhewe bakal nglelebke sawetara prau lan nganggep kabeh iku minangka tambang Perang Donya II. Ana akeh sing ngambang nganti saiki. sedulur
            Alhamdulillah ana kapal selam. Lan buktine ... kok dibutuhake???? saiki saben wong umume ngidoni perkara kaya ngono. Sampeyan kalebu wong bodho ing bodho lan iku. Yen ana umpluk saka tutuk saka Janissaries, telpon ing garis abang karo ancaman saka nggunakake senjata nuklir! Mung lemah minangka ukuran ekstrim.

            Lan apa sing kedadeyan saiki - sanksi ekonomi, uga nglarani kita. Siji pembangkit listrik tenaga nuklir - puluhan milyar presiden mati ijo !!!
            Iku mung misale jek kula:
            1) kita pancen ditarik menyang perang serius. Iku bakal miwiti karo Turki, liyane saka serigala bakal langsung nyekel.
            2) Rusia ora siap sacara moral utawa fisik kanggo saingan karo gerombolan kasebut. Aku ora bakal Count ing China padha. Mung gumantung ing senjata nuklir, nanging kaya ancaman. Yen kita wedi nembak wong Turki ing fu-176, mula dheweke mesthi ora bisa nggunakake senjata nuklir !!! recourse
        3. TR-25
          TR-25 27. november 2015 23:28
          +4
          Erdogan luwih ngerti. bakal ngandhani kabeh
      2. Rus2012
        Rus2012 26. november 2015 15:58
        + 41
        Quote: Baikonur
        Wong ala iki mikir


        Wong lanang, iki luwih rumit:
        1. Aku ngrancang provokasi kaya biasane - 3,14ndostan
        2. ing rencanane, akeh perkara sing isih ditindakake lan dianggep 3 langkah maju -
        - pamblokiran selat
        - sanksi saka Federasi Rusia, yen kita nindakake soko aktif
        - 5 titik charter NATO, yen kita nindakake soko karo Turki
        - malah tumindak bebarengan saka negara Segara Ireng, kalebu Turki + Ukrainians

        Mulane, sampeyan kudu tumindak "ora miturut cithakan" -
        - nggawe aliansi karo Kurdi
        - C400 lan "zona tanpa awak" liwat Kurdi
        - malah luwih awal tinimbang wong Turki kanggo "mblokir selat" nganti tambang (sing dikira wiwit 08.08.08)
        - "nulis mati" perdogan lan nggawe kontak karo Turki waras lan nggawa menyang daya. Iki bakal narik wong Turki metu saka ing 3,14ndostan.
        1. apik7
          apik7 26. november 2015 16:56
          -3
          Nang endi wae tangan tan, Suvorov perang karo tan, nambah ngandika iki kanggo kabeh buku suci! Wong Turki ora lair kanthi bajingan lan dheweke dadi kekaisaran nalika ora ana Amerika ing proyek kasebut! Lan Erdogan, jenderal Turki, Emir Qatar, pangeran Saudi bakal entuk dhewe - iki mung ing obrolan. Dheweke ora bakal entuk apa-apa - iki minangka kabijakan maksimal pitik lan bir Turki bakal dilarang diimpor. Bugaga Turki nggawe bir!
          1. kula 1970
            kula 1970 26. november 2015 18:25
            +6
            kabeh wis nyenengake banget ing Novorossiysk - akeh barang Turki sing digantung ing bea cukai ...
          2. Orionvit
            Orionvit 27. november 2015 23:05
            +1
            Kutipan saka apik7
            Wong Turki ora lair kanthi bajingan lan dheweke dadi kekaisaran nalika ora ana Amerika ing proyek kasebut!

            Ну были империей над всякими румынами и болгарами, пока с Русскими не связались. Отгребали от Русских всегда по полной, а до этого от и от Сербов, и от персов, и даже от венгров. Так- что как империя гниловата. Понтов много, но до первого реального противника, тем более турки бойцами ни когда не были. Если хорошо получали, то сдавались и драпали даже при полном своём преимуществе. Для примера взятие Измаила, или синопское сражение, и таких примеров множество. Так что пусть собака лает.
        2. 15 memedi10
          15 memedi10 26. november 2015 17:29
          + 18
          Aku nulis wingi yen sampeyan kudu ngomong karo militer ing Turki. Dheweke duwe waos gedhe ing Pidorgana.
        3. Utama
          Utama 26. november 2015 19:45
          +6
          Kutipan: Rus2012
          - "nulis mati" perdogan lan nggawe kontak karo Turki waras lan nggawa menyang daya. Iki bakal narik wong Turki metu saka ing 3,14ndostan.

          Wong Turki sing paling waras yaiku Kurdi! Mbantu wong Kurdi lan supaya padha nggawe negara Kurdistan ing panggonan Turki, lan kanggo iki bakal menehi Rusia selat. Kanthi gaman lan sistem pertahanan udara sing apik, wong Kurdi bakal cepet nglebokake wong Turki ing kanker.
        4. chesttak
          chesttak 27. november 2015 11:47
          +4
          Kutipan: Rus2012
          Mulane, perlu kanggo tumindak "ora miturut cithakan" - kanggo nggawe aliansi karo Kurdi - C400 lan "zona tanpa awak" liwat Kurdi - malah sadurungé saka Turki kanggo "block selat" nganti tambang (kang iki envisaged minangka awal minangka 08.08.08) - "nulis mati" perdogan lan nggawe sambungan karo Turki waras lan nggawa menyang daya. Iki bakal narik wong Turki metu saka ing 3,14ndostan.

          lungguh ing sensor? utawa sampeyan wis krungu cukup saka McCain? iku sejatine gayane. kita mung kurang perang karo Turki. Kyiv junta applauds komentar sampeyan ngadeg. Russophobes saka CIA ora bisa gawe piala kaya komentar babagan topik iki. pengin njamin demagogi babagan "Rusia agresif" sing kudu diisolasi? ana konflik antarane negara kita. nanging iki dudu alesan kanggo nyalin dill lan ngalih menyang moyoki. Mungkasi uap lan cukup. Iku wektu kanggo mikir karo sirah babagan carane kita bakal terus urip. sampeyan kudu mikir babagan Rusia. getih ora kena dilalekake, nanging yen sampeyan ora mikir apa-apa liyane saka getih, banjur getih anyar iku mung bab sampeyan bakal entuk. pola iki sing paling mupangati kanggo mungsuh. Yen aku padha pracaya, aku bakal sijine lilin lan Gusti Allah ngalang-alangi kawicaksanan lan toleransi Putin ora succumb kanggo provokasi lan nanggapi karo kamulyan.
          1. Tamil
            Tamil 28. november 2015 08:45
            -1
            Apa sampeyan seneng ngrungokake carane putri asu dibuwang ing pasuryan kita: "Dovye .... ss" Amerika lan Eropa seneng yen ana putri sing sober-minded ing antarane wong Rusia)
        5. silver_roman
          silver_roman 27. november 2015 18:29
          +2
          Sampeyan bener, nanging kanthi narik wong metu saka tangan 3.14 stun, katrampilan kita luwih sithik dibandhingake karo Yankees. ora ana gunane nglawan wong-wong mau. lan iku dawa.
          Nanging kertu Kurd iku dosa ora kanggo muter.
          Che wis ana, padha mbantu wong Yahudi kanggo golek tanah, nanging kok wong Kurdi luwih elek?
      3. BLACK-HIU-64
        BLACK-HIU-64 26. november 2015 16:27
        +3
        teles reptil ing jamban ... lan ngubur bajingan ing panggonan sing padha .........
      4. shtanko.49
        shtanko.49 26. november 2015 16:48
        + 17
        Nalika hype kaya mengkono iku perlu kanggo ngresiki tapel wates menyang lemah, saiki ora ana sing bakal babakan supaya ora siji titah urip nganti wates banget.
        1. SibSlavRus
          SibSlavRus 26. november 2015 18:24
          + 12
          Kurds janji bakal males pilot Rusia sing tiwas lan "ngatur zona larangan kanggo Erdogan." Klompok Kurdi nglumpukake dana kanggo pengungsi Kristen nulis ing kaca media sosial yen wong Kurdi pengin males pilot Su-24 Rusia sing dipateni ing langit ing Suriah.

          "Dear Rusia, kita wong Kurdi bakal seneng males pilot sampeyan. Cukup menehi MANPADS, kita bakal nggawe zona larangan terbang sing apik kanggo Erdogan, "ujare pesen kasebut.
          http://www.e-news.su/news/86260-kurdy-obeschayut-otomstit-za-ubityh-rossiyskih-p
          ilotov-i-ustroit-erdoganu-bespoletnuyu-zonu.html
          1. silver_roman
            silver_roman 27. november 2015 18:30
            +3
            Kutipan: SibSlavRus
            "Dear Rusia, kita wong Kurdi bakal seneng males pilot sampeyan. Cukup menehi MANPADS, kita bakal nggawe zona larangan terbang sing apik kanggo Erdogan, "ujare pesen kasebut.

            karo kabeh tangan, sikil, kuping lan "organ" liyane FOR!!!!!!!
            Wenehana negara mardika "Kurdi" !!!
      5. Monos
        Monos 26. november 2015 17:29
        + 17
        Ora, nanging apa? Reaksi minangka reaksi.
        1. 15 memedi10
          15 memedi10 26. november 2015 20:37
          +1
          kaya ing film MAD MAX
      6. Utama
        Utama 26. november 2015 19:37
        +3
        Quote: Baikonur
        Matur nuwun kanggo urip!

        Всё таки нам всем в данной ситуации необходимо иметь холодную голову! И эта холодная голова - голова Эрдогана... ну совсем холодная... и с трупными пятнами.
      7. red_oktober
        red_oktober 27. november 2015 13:17
        0
        Ngomong matur nuwun kanggo urip

        Aja ngarep dhewe))
      8. Komentar wis dibusak.
      9. TR-25
        TR-25 27. november 2015 23:29
        +1
        Dadi dheweke urip lan dibutuhake
      10. Komentar wis dibusak.
      11. pinggiran
        pinggiran 28. november 2015 16:01
        0
        Quote: Baikonur
        Wong jahat iki mikir apa? Ai-Yai-Yai, utawa soko!


        Erdogashka, nglindhungi bisnis putrane, ngrusak kabeh upaya Amerika kanggo melu divisi Suriah lan ngilangi Assad, saiki iki ora bakal kelakon, ora ana oposisi independen maneh ... mung ana teroris, lan kita ora rembugan karo wong-wong mau.
    2. SRC P-15
      SRC P-15 26. november 2015 15:35
      + 20
      Inggih, Erdogan...: "Aja percaya marang mripatmu, percaya marang nuraniku!" Carane katon kaya dheweke.
      1. cniza
        cniza 26. november 2015 15:40
        + 11
        Kutipan: SRTs P-15
        Inggih, Erdogan...: "Aja percaya marang mripatmu, percaya marang nuraniku!" Carane katon kaya dheweke.



        Saiki bakal muter kaya ula, nanging sampeyan ora bakal uwal saka jawaban.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. lor.56
        lor.56 26. november 2015 15:40
        + 79
        http://topwar.ru/uploads/images/2015/937/efza789.png
        1. Komentar wis dibusak.
        2. lor.56
          lor.56 26. november 2015 15:50
          + 80
          http://topwar.ru/uploads/images/2015/986/dtix385.png
          1. tveritian
            tveritian 26. november 2015 16:02
            + 10
            Matur nuwun kanggo penulis puisi lan sampeyan. sing ditemokake lan dikirim.
            Kita wis mbales dendam kanggo wong lanang sing kuwat lan utama, nanging iki ora nggawe luwih gampang ...
            1. Komentar wis dibusak.
            2. gjv
              gjv 26. november 2015 16:24
              + 39
              Kratoning Swarga Oleg Peshkov lan Alexander Pozynich!

              Dhuh Yehuwah, mugi Paduka welasi!


              Oleg Peshkov ninggal putri lair ing taun 1995 lan putra lair ing taun 2007!
              1. Platonych
                Platonych 26. november 2015 16:35
                + 12
                Pengeran! Tulung kabeh!!!
              2. lor.56
                lor.56 26. november 2015 16:36
                + 49
                http://topwar.ru/uploads/images/2015/981/xyis448.png

                Muga-muga dheweke tentrem lan ing memori langgeng ...
                1. Poveraler53
                  Poveraler53 26. november 2015 18:00
                  + 13
                  "Mati, lan ngluwari kanca!" - Alexander Pozynich ngrampungake TUGAS nganti pungkasan lan menehi LIFE kanggo IT. Apa kita layak kanggo prestasine? - Ya! Iku ora tega kanggo menehi urip kanggo Rusia!
                2. Чёрный
                  Чёрный 27. november 2015 11:34
                  +2
                  .......................... ngaso kanthi tentrem
              3. Komentar wis dibusak.
              4. 9 variasi
                9 variasi 28. november 2015 12:25
                0
                Ngaso kanthi tentrem.
          2. Rus2012
            Rus2012 26. november 2015 16:04
            + 79
            12:35, 26 November 2015 2126

            Ing Amerika Serikat, dheweke nanggapi puisi "Aku dudu Charlie, aku Su-24", sing nelukake jaringan sosial.
            Wong wadon Rusia saka Washington nulis puisi dhewe kanggo nanggepi blogger Sergei Efimov.

            Geguritan Blogger Sergey Efimov "Aku dudu Charlie, Aku Su-24", sing nyebar ing wayah wengi jejaring sosial, nampa respon saka wanita Rusia saka Washington. Tatiana Podgoretskaya ing karya dheweke ngandika sing pujangga ketoke maca pikirane dhewe.

            Aku durung ketemu wong iki
            Aku saiki maca geguritan
            Babagan pesawat kanthi jiwa manungsa
            Kanthi geometri swiwi khusus.

            Kaya-kaya pikiranku, perasaanku
            Dietung, dilipat lan diowahi dadi tembung.
            Nuduhake pain minangka seni sing dhuwur
            Bener minangka luh diwasa.

            Matur nuwun kanggo urip!
            Pukulan ing mburi - nasib scoundrels.
            Apa tembung sing murni - "udara" ...
            Kanggo pilot, kanggo wong kita!

            1. lor.56
              lor.56 26. november 2015 16:21
              + 25
              Kutipan: Rus2012
              Wong wadon Rusia saka Washington nulis puisi dhewe kanggo nanggepi blogger Sergei Efimov.


              Matur nuwun kanggo nemokake lan ngirim puisi apik iki!
              Anggere ana wong sing nulis kaya ngono, lan wong sing maca lan nanggepi ayat kasebut,
              kita urip terus dadi UMAT...!!! hi
            2. Komentar wis dibusak.
            3. perm23
              perm23 26. november 2015 16:22
              +3
              Matur nuwun kanggo ayat.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. Poveraler53
            Poveraler53 26. november 2015 17:49
            +4
            Penulis ayat kasebut nembus inti saka fenomena kasebut. matur nuwun.
          5. kula 1970
            kula 1970 26. november 2015 18:33
            +1
            tembung iki uga bakal duwe musik sing apik ..
        3. ABA
          ABA 26. november 2015 15:59
          + 39
          Babagan duplikat:
          Sawetara paribasan lan paribasan babagan wong Turki, ditemokake ing jembar Runet:

          Luwih, pitik bakal njupuk mati tinimbang wong Turki bakal sinau kanggo tresna. (ngomong arab)

          Yen sampeyan lagi urusan karo wong Turki, aja ngeculake tongkat kasebut. (Pepatah Armenia)

          Yen sampeyan pengin wong Turki ngrungokake sampeyan, pencet nganggo tongkat. (Pepatah Armenia)

          Iblis wis akeh guises, utama kang Turkic. (Peribahasa Asyur)

          Endi sikile wong Turki, suket ora tuwuh. (Pepatah Bulgaria)

          Yen wong Turki ngomong bab tentrem, banjur bakal ana perang. (Pangandika Yunani)

          Urip ala, tetanggan karo wong Turki. (Pepatah Kurdi)

          Wong mbangun, Turki ngrusak. (Pepatah Serbia)

          Pitik jago ora bakal ngetokake endhog, lan wong Turki ora bakal dadi manungsa. (Pepatah Rumania)

          Bojo cemburu kaya wong Turki. (Kozma Prutkov)

          Turk minangka harbinger saka Antikristus. (Ubeid Zakani)

          Aja ngandelake telu: aja ngandel marang wong wadon, aja ngandel marang wong Turki, aja ngandel marang wong sing ora ngombe. (Petrus I Agung)

          1. jaroff
            jaroff 26. november 2015 16:34
            +7
            Sing paling wicaksana, ing mratelakake panemume, ngandika Peter.
          2. paxil
            paxil 26. november 2015 17:43
            -1
            Kutipan saka aba
            Aja ngandelake telu: aja ngandel marang wong wadon, aja ngandel marang wong Turki, aja ngandel marang wong sing ora ngombe. (Petrus I Agung)

            apik
        4. Komentar wis dibusak.
          1. BLACK-HIU-64
            BLACK-HIU-64 26. november 2015 16:35
            +4
            Luwih apik, mrico abang .... Saka sajarah ... Yen Cossacks njupuk tahanan Turki, dibebasake sawetara - padha nglebokake pod saka mrico abang menyang zho..pu, disambungake tangan lan dikirim menyang mlaku bali menyang Turki tanpa celana.... am
        5. Wild_Grey_Wolf
          Wild_Grey_Wolf 26. november 2015 18:27
          +1
          Kapethik saka: sever.56
          http://topwar.ru/uploads/images/2015/937/efza789.png


          Kadenysh, bajingan. . . dmulichny.
          1. Wild_Grey_Wolf
            Wild_Grey_Wolf 26. november 2015 18:49
            +2
            Kutipan saka: Wild_Grey_Wolf
            Kapethik saka: sever.56
            http://topwar.ru/uploads/images/2015/937/efza789.png


            Kadenysh, bajingan. . . dmulichny.


            nyuwun pangapunten:
            Bajingan, bajingan. . . duplikat
      4. vovan50
        vovan50 26. november 2015 15:52
        +4
        Ya, Goebbels lagi ngaso.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. GELEZNII_KAPUT
        GELEZNII_KAPUT 26. november 2015 16:33
        +5
        Kutipan: SRTs P-15
        Inggih, Erdogan...: "Aja percaya marang mripatmu, percaya marang nuraniku!" Carane katon kaya dheweke.

        Mirip banget karo omongane Poroshenko!!! recourse keprungu
    3. Misha Jujur
      Misha Jujur 26. november 2015 15:35
      + 19
      Bajingan kasebut pancen edan - kanggo ngobong dheweke ing jamban bebarengan karo kanca-kancane saka ISIS! am
      1. Belgorod
        Belgorod 26. november 2015 15:39
        + 12
        Лучше сыночка, младшенького
        1. Sid.74
          Sid.74 26. november 2015 15:52
          + 24
          Kesel? belay Oh, sampeyan asu ala ... saiki ora ana "oposisi" moderat ing wilayah Suriah ... mung ana pesenan: golek lan numpes.


          Mangkene pangandikane Iran.
          Turki nggawe kesalahan gedhe kanthi nembak jet Su-24 Rusia ing Suriah. Pernyataan iki digawe dening Speaker Parlemen Iran Ali Larijani.

          Miturut dheweke, reaksi AS marang kedadeyan kasebut luwih ala tinimbang tumindak Turki, laporan TASS.

          "Persetujuan tumindak kasebut dening Obama minangka kesalahan sing luwih gedhe, sing nambah konflik ing wilayah kasebut," ujare Larijani.
          1. fif21
            fif21 26. november 2015 16:16
            + 18
            Kutipan: Sid.74
            Расстроен? Ах ты ж собака вшивая
            А мы то как расстроены. А как, Турция вскоре почувствует. Бизнесу семьи Эрдоганов писец, военная подержка Курдов раз, закрытие границы с Сирией два, зачистка "братьев" три, закрытие для турецких ВВС неба Сирии, разрыв военно -экономических связей, запрет турецкому бизнесу и рабочей силы на деятельность в РФ и прочая ,прочая ,прочая.... Вот как мы расстроены!За все г-н Эрдоган нужно платить , за подлость тоже.
            1. jaroff
              jaroff 26. november 2015 16:37
              +9
              Ora ana sing kaya ngono. Kabeh wis "dikunci". Seminggu bakal liwat lan media kita bakal lali babagan iki. Bakal ana kabar liyane.
              Nanging kita ora kudu lali. Iku sing paling penting.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. BLACK-HIU-64
          BLACK-HIU-64 26. november 2015 16:36
          0
          Pasti klan kabeh........... am
    4. Gothartus
      Gothartus 26. november 2015 15:35
      -34
      Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.
      1. PQ-18
        PQ-18 26. november 2015 15:44
        + 15
        Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.

        supaya "Syrians" nembak wong-wong mau, Rusia ora bakal ngganti barang-barang cilik! duka
        Turki sing kuwat - anggota NATO sing ngontrol akses menyang Mediterania Rusia ora perlu! am
        1. Gothartus
          Gothartus 26. november 2015 16:01
          + 18
          Kutipan: PQ-18
          Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.

          supaya "Syrians" nembak wong-wong mau, Rusia ora bakal ngganti barang-barang cilik! duka
          Turki sing kuwat - anggota NATO sing ngontrol akses menyang Mediterania Rusia ora perlu! am

          Ora bakal bisa. Yen padha ditembak mudhun dening "Syrians", padha isih bakal disalahake ing Rusia. Yen sampeyan lungguh mudhun kanggo muter game iki karo scumbags, banjur aja gelo sing kick sampeyan ing meja lan uncalan metu kertu ditandhani. Turki, Qatar, Arab Saudi iku punk. Sampeyan ditabrak, aja bali - sampeyan bakal entuk maneh.
          1. SpnSr
            SpnSr 26. november 2015 16:21
            +2
            Kutipan saka gothartus
            Kutipan: PQ-18
            Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.

            supaya "Syrians" nembak wong-wong mau, Rusia ora bakal ngganti barang-barang cilik! duka
            Turki sing kuwat - anggota NATO sing ngontrol akses menyang Mediterania Rusia ora perlu! am

            Ora bakal bisa. Yen padha ditembak mudhun dening "Syrians", padha isih bakal disalahake ing Rusia. Yen sampeyan lungguh mudhun kanggo muter game iki karo scumbags, banjur aja gelo sing kick sampeyan ing meja lan uncalan metu kertu ditandhani. Turki, Qatar, Arab Saudi iku punk. Sampeyan ditabrak, aja bali - sampeyan bakal entuk maneh.

            mung ora kaya ngono!
            Kutipan saka gothartus
            Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.
            iki taman kanak-kanak
          2. SpnSr
            SpnSr 26. november 2015 16:25
            +6
            Kutipan saka gothartus

            Ora bakal bisa. Yen padha ditembak mudhun dening "Syrians", padha isih bakal disalahake ing Rusia. Yen sampeyan lungguh mudhun kanggo muter game iki karo scumbags, banjur aja gelo sing kick sampeyan ing meja lan uncalan metu kertu ditandhani. Turki, Qatar, Arab Saudi iku punk. Sampeyan ditabrak, aja bali - sampeyan bakal entuk maneh.

            nanging ing umum, iku ora babras kanggo miwiti dening nyopir kabeh rakit saka Suriah lan Irak ngarep kanggo Turki! ndeleng carane padha bakal grombolan ana ...!
            1. lshka
              lshka 28. november 2015 19:37
              0
              mung pisanan nutup tapel wates karo awake dhewe, yen ora, kaya cockroaches menek menyang Kaukasus, yen idea iku apik.
        2. fif21
          fif21 26. november 2015 16:25
          +2
          Kutipan: PQ-18
          Turki sing kuwat - anggota NATO sing ngontrol akses menyang Mediterania Rusia ora perlu!
          Закрытие проливов-автоматически приведет к обьявлению войны России. НАТО "горячая" война с ядерной державой не нужна! В их планах уничтожение России дипломатическо-экономическим путем. Так ,что турок сдадут , как стеклотару. Турция -пособник террористов и это начинают понимать "партнеры".
        3. Komentar wis dibusak.
      2. alex 62 sabanjuré
        alex 62 sabanjuré 26. november 2015 15:45
        + 30
        ... Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.

        .... Gampang !!!! .... Pangkalan Udara Ircilik mapan ora adoh (cedhak banget) karo tapel wates karo Suriah... Jebule daerah sing nyedhak (pendekatan) pas karo perbatasan.. .. A little fantasizing, Aku Upaminipun ... .. Enteni wayahe nalika Turki bakal "irung" nalika ndharat ing arah Suriah lan nguripake perang elektronik .... Sistem pesawat bakal "buta" lan "budheg" (sistem navigasi utama ing kabeh pesawat yaiku navigasi radio) .... Lan pesawat kabeh mabur .... mabur ..... Dadi sampeyan bisa mabur menyang Suriah ... ngguyu .Lan banjur, kanthi ati nurani sing resik, dobel .... R-73 utawa S-300 ..... Minangka pilihan ... lol
      3. Arztney
        Arztney 26. november 2015 15:47
        +7
        dadi ora muspra yen S-400 digawa menyang Suriah
        1. pelet
          pelet 26. november 2015 15:53
          +3
          Miturut sawetara laporan, dheweke wis
          1. Lance
            Lance 26. november 2015 21:17
            +2
            Wis ing database, Konashenkov ngandika dening duroscope.
            Mlyn nalika tali pundhake biasane dijahit..
        2. Komentar wis dibusak.
      4. AVVA2012
        AVVA2012 26. november 2015 15:47
        +2
        Apa sampeyan yakin wis ndharat ing situs kasebut?
        Usul provokatif lan penulise ora mesthi manggon ing kene suwene.
      5. Sergio
        Sergio 26. november 2015 19:02
        +1
        Действительно...надо контролировать границу,и чуть турки влезут в воздушное пространство Сирии,умножить их на ноль.Для обеспечения безопасности российских ВКС. prajurit
    5. Temples
      Temples 26. november 2015 15:35
      + 15
      Dheweke ora ngerti kenapa Rusia ora mateni sirahe?
      Iku mung ora wektu.
      Sabar, nyiksa dhewe ing prasangka.
      Saiki PDB mutusake apa lan kepiye.
      1. Sober
        Sober 26. november 2015 15:56
        0
        Kutipan: Candi
        Saiki PDB mutusake apa lan kepiye.

        Lan kanthi cara apa.
      2. anip
        anip 26. november 2015 19:04
        0
        Kutipan: Candi
        Saiki PDB mutusake apa lan kepiye.

        Ya, ora bakal kelakon. Utawa, ing trifles.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 26. november 2015 15:36
      + 58
      Dadi isih ... hiPunika asil!
      1. Andrea
        Andrea 26. november 2015 15:45
        +5
        Quote: MIKHAN
        Kabeh wong padha mudhuna, Allah bakal ngadili.
        Mudhun kabeh, Allah bakal ngurutake. ngguyu
      2. pest
        pest 26. november 2015 19:49
        +1
        Tembung Said diucapake kanthi wicaksana.
    8. Karawan
      Karawan 26. november 2015 15:37
      + 12
      Kutipan saka Lyton.
      Iki bajingan, dheweke pengin ngeculake kabeh ing rem.


      Sapa ngerti, nanging kanggo aku, dheweke, kaya Parasha lan kanca-kancane, diutus kanggo nindakake omong kosong iki dening Departemen Luar Negeri.
    9. Pavel Vereshchagin
      Pavel Vereshchagin 26. november 2015 15:38
      + 11
      Keangkuhan tokoh iki ngluwihi kabeh watesan sing bisa dibayangake, wong sing mlarat dadi gela, wong Turki sing ora duwe pertahanan diserang.
      1. Pavel Vereshchagin
        Pavel Vereshchagin 26. november 2015 16:02
        +1
        Aku kelingan siji anekdot jenggot, “Wong loro lagi tumpeng, sing siji kandha marang sing sijine, ayo digebugi raine tanggane, kanggo apa?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Menang
        Menang 26. november 2015 16:20
        +5
        Keangkuhan tokoh iki ngluwihi kabeh watesan sing bisa dibayangake.


        Insolence adhedhasar dhukungan saka "sedulur gedhe".
        Utamane saka pasrahe.
    10. alex 62 sabanjuré
      alex 62 sabanjuré 26. november 2015 15:39
      +5
      ..... Lha wong bajingan, arep ngeculke rem kabeh....

      .... Ora bakal bisa .... Umume murid sing pantes gurune .... Ngomong ireng putih lan kosok balene ..... Kita isih sinau lan sinau (iki babagan perang informasi) ....
    11. Wend
      Wend 26. november 2015 15:42
      +3
      Kutipan saka Lyton.
      Iki bajingan, dheweke pengin ngeculake kabeh ing rem.

      Yen kita nembak pesawat Turki, kita uga bakal kaget banget karo reaksi Turki.
      1. Andrea
        Andrea 26. november 2015 15:53
        +2
        Quote: Wend
        Yen kita nembak pesawat Turki, kita uga bakal kaget banget karo reaksi Turki.
        Sayange, saiki bakal angel nyekel asu, nanging ora masalah ...
        Padha duwe apa-apa kanggo njupuk ing Suriah.
        1. lan j61
          lan j61 26. november 2015 16:18
          +4
          Kutipan saka Andrea
          Sayange, saiki bakal angel nyekel asu, nanging ora masalah ...

          Iku ora perlu kanggo nindakake iki ing Suriah. Ing Suriah, saiki bakal nyoba ngati-ati. Wong Turki kerep nglanggar tapel wates udhara Armenia, lan saiki kudu ora "meksa metu" helikopter, nanging kudu mudhun.
    12. ZU-23
      ZU-23 26. november 2015 15:44
      +5
      Umumé, junta Turki saiki wis muncul, pancen lagu-lagu sing padha.
    13. tumpeng861
      tumpeng861 26. november 2015 15:53
      +3
      Двуличная, продажная турецкая морда wong bodho
    14. by001261
      by001261 26. november 2015 15:55
      +1
      Dhuwuré sinisme am
    15. Komentar wis dibusak.
    16. SergGrey318
      SergGrey318 26. november 2015 15:58
      +3
      Ing rem apa?
      Rem dheweke gagal ing dalan!
    17. marlin1203
      marlin1203 26. november 2015 15:59
      +6
      Kajaba iku, kita kudu nurunake saperangan pejuang kanthi cara "mitra". Kanggo nyegah ...
      1. BLACK-HIU-64
        BLACK-HIU-64 26. november 2015 16:43
        +3
        paling ora 5 ....... ing kasus apa wae .............. duka
    18. Denis Obukhov
      Denis Obukhov 26. november 2015 16:01
      +3
      Tanggepan sejatine mung Amerika Erdogan: "Turki kaget karo reaksi Rusia babagan kedadeyan Su-24." Ora, Erdogan, apa dheweke mikir yen Rusia bakal seneng yen pesawate ditembak? Aku yakin yen ing kesempatan sing sepisanan, pertahanan udara Rusia bakal nyopot pesawat Turki.
    19. Denis Obukhov
      Denis Obukhov 26. november 2015 16:03
      +3
      Ayo tembung "strategis" ninggalake kanggo bajingan. Aku bakal weruh yen wong Turki uga wis kecanthol ing pesawat Amerika - aku wis didilat boots partner karo ilat ...
    20. Tambov Wolf
      Tambov Wolf 26. november 2015 16:16
      +2
      Wis wayahe bajingan iki nyucuk-nyucuk payung, lan ora lisping karo dheweke.
    21. Thor5
      Thor5 26. november 2015 16:38
      +2
      Ну и ну..., и это вместо официальных извинений и хотя бы попытки как то загладить вину... . Двуликий мерзавец!
    22. g1v2
      g1v2 26. november 2015 16:41
      +8
      Dheweke kaya ora ngerti apa sing kedadeyan. Nyuwun Ing mratelakake panemume, dheweke mung mlengkung otot lan nuduhake yen iki sapi lan dheweke nuduhake. Wah, pesawate ditembak. kanggo nuduhake keseriusan niat, uga, dheweke nembak wong Siria lan Assad nembak pesawate. Aku panginten sing prakara bakal diwatesi kanggo cathetan lan dheweke bakal duwe posisi sing luwih apik ing rembugan ing Suriah. Kajaba iku, Amerika Serikat nepuk pundhake lan ujar - ayo, sedulur, aku ora bakal peduli yen kita cocog karo kabeh Caudle. Aja lunga menyang peramal. ya Lan banjur kumpulan kasebut dadi wong Turkoman, sing cocog karo dheweke sajrone 8 jam, dijuluki, kolom kasebut dibom dadi bledug lan pesawat kasebut dijupuk nganggo bedhil. Kajaba iku, tinimbang frase evasive, dheweke nyebut GDP minangka mu-com, pengkhianat lan accomplice saka Terrans. Kajaba iku, barang kasebut wiwit dibungkus, ditambah mode AS, kaya kita ora dipotong, lan liya-liyane. Menapa malih, kita duwe turnover perdagangan ageng, kang, minangka panginten, Federasi Rusia ora resiko. Lan banjur surprises kuwi tindak, lan ing mratelakake panemume amarga saka trifle. recourse
    23. 222222
      222222 26. november 2015 17:02
      +7
      Петр Великий знал .что говорил!!!
    24. Serafim-K
      Serafim-K 26. november 2015 17:03
      +2
      Kutipan saka Lyton.
      Apa bajingan

      dudu bajingan --- YUDAS..!!
      1. Penjahat
        Penjahat 26. november 2015 22:27
        +2
        Kutipan: Serafim-K
        dudu bajingan --- YUDAS..!!

        Luwih elek. Yudas duwe ati nurani kanggo ngerti apa sing wis ditindakake lan ngukum awake dhewe. Wong aku mangu sing Edrogash bakal nyumerepi piyambak ing aspen tanpa bantuan njaba.
    25. FiremamRescueS
      FiremamRescueS 26. november 2015 18:14
      +2
      Aku aran ipedemia anyar ing donya. Akeh kepala negara lan wakile sing lara. Ipedemia saka cretinism.
    26. Komentar wis dibusak.
    27. NEXUS
      NEXUS 26. november 2015 18:38
      +3
      Kutipan saka Lyton.
      Iki bajingan, dheweke pengin ngeculake kabeh ing rem.

      Ora cukup, Erdogan ora nemokake dhukungan lan perlindungan saka Brussels, sing ninggalake dheweke ngadhepi Rusia. Lan kanggo negara kaya Turki, lan negara liya, nggawe mungsuh kaya Rusia minangka bisnis sing mbebayani banget lan akeh masalah. dheweke temen maujud sabotage iki, lan dheweke lan Turki ing umum, bakal mbayar dawa lan hard kanggo luwih saka siji dasawarsa.
      Pungkasan wengi, Erdogan duwe pangarep-arep samar yen PDB bakal nguntal (utawa luwih, dheweke pancene ngarep-arep), nanging sawise iku entuk pangerten yen ora ana sing bakal lali utawa ngulu apa wae. supaya meksa ing tega lan nguripake wong bodho.
    28. Boatswain_Palych
      Boatswain_Palych 26. november 2015 19:20
      0
      Mung bajingan iki weruh yen Vovik wis siyap kanggo rem kabeh - kanggo "kemitraan strategis" karo South Stream ...
    29. Adhesives
      Adhesives 26. november 2015 20:53
      +5
      Paukuman paling apik kanggo Perdogan yaiku ngeyek umum. Pembukaan payung anti-pesawat Rusia ing Kurdistan lan karusakan para pejuang Turki pancen dibutuhake.
    30. varov14
      varov14 26. november 2015 23:22
      +1
      Psikologi gangster biasanipun, ngendi partner saka partner guilty malah bisa pindhah antarane sungu, uga kudu matur nuwun sing padha ora matèni wong.
    31. Komentar wis dibusak.
    32. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 27. november 2015 13:52
      +1
      Putin, yen dheweke ora weruh apa scumbag dheweke dealing with, siji kudu mbayangno sing cangkir iki bisa uncalan metu, padha kudu hammered ing saben kesempatan lan ora asu siji saka NATO bakal mlumpat menyang pertahanan, padha ora bakal duwe. perang karo Rusia amarga saka Turki mambu needed.
    33. Tilkus75
      Tilkus75 27. november 2015 14:50
      +1
      Omong kosong Parashenko-Ukropov mambu ... Dalang piyambak
    34. pinggiran
      pinggiran 27. november 2015 15:12
      +3
      snickered su-che-ny-sh, felt minangka master saka Slavs maneh. Wis wektune kanggo ngatur liyane "idu".
      Sampeyan perlu kanggo disorganize supaya ing mangsa padha ora malah ngumpul ing sakepel, nanging karajan Bizantium ing swiwine bebarengan karo Selat, iku perlu kanggo njupuk wong-wong mau adoh ing 45 minangka saka accomplices saka fasisme ... ..
    35. BEGA2015
      BEGA2015 27. november 2015 15:18
      +1
      Dina iki, media massa Jerman nglaporake manawa rong wartawan ditangkep ing Turki.
      Tuduhan pengkhianatan digawa dening Erdogan dhewe!
      Tuduhan kasebut ditindakake amarga wartawan loro kasebut nerbitake artikel babagan pasokan senjata lan amunisi saka Turki menyang teroris Negara Islam ing kontrol lan dhukungan langsung pasukan khusus Turki. layanan.
      Эрдоган- ПОСЛЕДНЯЯ и ПРЕСТУПНИК!
      Ora ana rembugan sing bisa ditindakake karo makhluk kasebut, dheweke mung bakal ngerti basa kekuwatan!
    36. _Lexa_
      _Lexa_ 27. november 2015 15:20
      0
      Lan ing kene aku, nalika Turki entuk apa sing pantes, aku ora bakal ngganggu kabeh!
    37. zloi_dekabr
      zloi_dekabr 27. november 2015 16:58
      0
      Bajingan iki bakal enggal setuju kanggo titik yen kita wis ditembak pesawat kita !!
    38. Komentar wis dibusak.
    39. Komentar wis dibusak.
    40. TR-25
      TR-25 27. november 2015 23:22
      +1
      Kutipan saka Lyton.
      Iki bajingan, dheweke pengin ngeculake kabeh ing rem.

      Aja mudhun, pesenan wis diwenehake!
    41. Komentar wis dibusak.
    42. 30 BIS
      30 BIS 28. november 2015 15:50
      +2
      Mulane dheweke lan Perdogan. Kentut lan Ups!
  2. 79807420129
    79807420129 26. november 2015 15:31
    + 25
    Padha bungaha yen wong sawah mlaku urip
  3. SSR
    SSR 26. november 2015 15:31
    + 10
    Iku pancene soko sing wis pipis menyang hookah kanggo sawetara taun. Dheweke dadi "wicaksana" ing negarane, ngunjara wong militer sekuler lan main kertu nasionalisme / fasisme neo-Ottoman lan kabeh sedulur Muslim .... Umume, wong sing bisu banget ing pimpinan Turki lan tundhuk marang kabeh kanggo swara saka pipe Anglo-Saxon .... Senajan bakal koyone ngendi sing mantan kekaisaran Inggris? Nanging Erdogan duwe refleks ing tingkat gen.
    1. Passer-bye
      Passer-bye 26. november 2015 15:34
      + 11
      Sing nuduh kita tuku lenga saka Negara Islam, ayo padha mbuktekake. Yen sampeyan nggoleki sumber pendanaan kanggo IS, sing pertama katon yaiku rezim Assad lan sing ndhukung.

      Асад спонсирует ИГИЛ!?! Вот это поворот!
      Kumis ora pour maneh.
      1. nekot
        nekot 26. november 2015 15:44
        +5
        Ora, tikus iki ora mung nuduh Assad, nanging kita "nyengkuyung rezim Assad" sing tegese, miturut badut iki, kita mbiayai ISIS. Ing asas, iki wis teken ing kelingan saka duta "kanggo konsultasi."
  4. sannych
    sannych 26. november 2015 15:31
    + 46
    Oh sampeyan .... Aku mbaleni.
    1. Komentar wis dibusak.
  5. Ambune77
    Ambune77 26. november 2015 15:31
    + 24
    Umumé, kahanan karo Erdogan padha karo kahanan Platini lan Blatter. Platini digunakake kanggo mbusak Blatter, banjur Platini dhewe bocor. Dadi ing kene kabeh padha banget, ora jelas apa sing dijanjekake marang Erdogan, nanging dheweke nindakake apa sing diarani short-sightedness politik. Akibaté, hubungan sing saling nguntungake lan proyek kerjasama ing mangsa ngarep antarane Rusia lan Turki saiki wiwit ditakoni, lan masa depan politik Erdogan saiki uga ora jelas. elit ora bakal rampung wareg karo kasunyatan sing Rusia saiki bakal introduce countermeasures minangka kualitas. Ing wektu sing padha, kahanan iki migunani kanggo Amerika Serikat, uga penundaan hubungan ekonomi antarane negara loro, uga posisi saiki Erdogan, sing, yen dikarepake, bisa gampang dibusak saka Olympus anjog lan dikirim menyang Olympus iki wong. Umumé, ora jelas kenapa pembunuh AS iki terus percaya saka wektu kanggo wektu, banjur njaluk hard ing bathuk saka rake padha !!!
    1. Otshelnik
      Otshelnik 26. november 2015 15:54
      +9
      Temuanku...
      Англосаксы,франко-масоны и сионисты в очередной раз подвели к войне две цивилизации,русскую и тюркскую,руками безбородых вахабитов ердогана и его команды.
    2. Andrea
      Andrea 26. november 2015 16:14
      +3
      Apa sampeyan menehi tandha yen Erdogan pancen bodho, mula dheweke gampang berkembang biak?
      Jujur, aku rummaged, ndudhuk, nanging ora nemu panjelasan ditrima kanggo apa aku wis rampung. Kajaba - "Aku ora seneng pribadi kanggo korban sing aku ora bisa mangan" (Mimino).
  6. AlexTires
    AlexTires 26. november 2015 15:31
    + 21
    Erdogan iki rusak! Nggawa liyane ...
  7. A-Sim
    A-Sim 26. november 2015 15:32
    +1
    Kaya sing daktulis sadurunge.

    А-Сим RU 19 ноября 2015 11:30 | Кровавый реванш Тайипа Эрдогана
    Erdogan isih "mitra".
  8. Komentar wis dibusak.
  9. lexx2038
    lexx2038 26. november 2015 15:33
    +5
    Sampeyan perlu kanggo nglelebke kapal selam Turki ing Segara Ireng, nanging meneng-menengan, supaya ora ana pitunjuk utawa bukti. Supaya kabeh wong ngerti sapa lan kanggo apa, nanging ora bisa mbuktekake.
    1. Saratovets
      Saratovets 26. november 2015 15:40
      +6
      Ya, kenapa rahasia, mung ujar manawa dheweke mlebu ing banyu sajrone 19 detik lan umume kayane dheweke nembak kita.
      1. Tatarus
        Tatarus 26. november 2015 15:58
        +5
        Kutipan: Saratovets
        lumebu ing banyu kita lan umume kita katon yen dheweke
        ing bidang
    2. Vladimirets
      Vladimirets 26. november 2015 15:41
      + 10
      Kutipan saka lexx2038
      Supaya kabeh wong ngerti sapa lan kanggo apa, nanging ora bisa mbuktekake.

      Ing papan solar, ing lumahing Segara Ireng, tiket menyang Teater Drama Saransk ngambang. eseman
  10. Decathlon
    Decathlon 26. november 2015 15:33
    +4
    Ojo nganti kesel, malah tambah parah! nglirik Sedhela maneh panglipur bakal teka, langgeng ...
    1. 222222
      222222 26. november 2015 15:54
      +3
      Decathlon (3) RU Сегодня, 15:33 Новый
      Ojo nganti kesel, malah tambah parah! kedip-kedip Enggal panglipur bakal teka kanggo sampeyan, langgeng..." ""

      .. EMPIRES dadi sawise perang gedhe sing menang !!!..... (iki ditrapake kanggo kekaisaran Ottoman lan Rusia) ngguyu
      1. AVVA2012
        AVVA2012 26. november 2015 16:07
        +2
        Kasunyatan iku Kakaisaran Rusia isih wadi. Lan Ottoman, ora bakal.
  11. Oznob
    Oznob 26. november 2015 15:33
    +8
    Sing cho saiki tryndet. We dicokot dicokot, terus b ... di, iku ora bakal katon cukup.
  12. Vik66
    Vik66 26. november 2015 15:33
    +5
    Asu Turki iki bakal setuju yen "dheweke ngalahake awake dhewe"! am
  13. Ambune77
    Ambune77 26. november 2015 15:34
    +2
    Dheweke wis lengkap. Dheweke ketoke mikir bakal matur nuwun.
  14. Alexey11
    Alexey11 26. november 2015 15:34
    +5
    Iku Alzheimer, ora mangu. wong bodho
  15. tahan
    tahan 26. november 2015 15:34
    +8
    Aku nganggep pratelan kasebut minangka kelanjutan saka provokasi panguwasa Rusia kanggo nguatake. Yen iki minangka regejegan dudu subyek hukum internasional, nanging saka wong biasa, Erdogan mesthi wis ngetung untu sing isih urip.
    1. P. Yaroslav
      P. Yaroslav 26. november 2015 15:39
      +4
      Aku setuju karo sampeyan. Aku ngira yen omong kosong iki bakal ditindakake dening wong-wong Amer saka Departemen Luar Negeri, lan dheweke bakal seneng-seneng babagan yakin Assad ndhukung ISIS.
      Panggonan pisanan sing katon yaiku menyang rezim Assad
  16. SAM 5
    SAM 5 26. november 2015 15:35
    +5
    Yen sampeyan nggoleki sumber pendanaan ISIS, sing pertama katon yaiku rezim Assad.

    Iku perlu kanggo mow kaya wong bodho. Ora suwe bakal entuk persetujuan yen Rusia uga mbiayai ISIS.
    1. Patriot 1
      Patriot 1 26. november 2015 19:40
      -1
      Kutipan: SAM 5
      Yen sampeyan nggoleki sumber pendanaan ISIS, sing pertama katon yaiku rezim Assad.

      Iku perlu kanggo mow kaya wong bodho. Ora suwe bakal entuk persetujuan yen Rusia uga mbiayai ISIS.

      Dadi dheweke wis ngomong babagan iki: Kutipan "menyang rezim Assad lan wong-wong sing Ndhukung"
  17. Pdt.
    Pdt. 26. november 2015 15:35
    +5
    Lan kanthi pasuryan Erdogan, sampeyan ora bisa ndeleng manawa dheweke kesel ... Mbokmenawa dheweke dudu Turki.
  18. Sagitarius YaNAO
    Sagitarius YaNAO 26. november 2015 15:35
    +7
    Tusuk wong, Yudas. am
    1. BLACK-HIU-64
      BLACK-HIU-64 26. november 2015 16:48
      0
      nelpon Dracula URGENT!!!!!!!!! am
  19. Altona
    Altona 26. november 2015 15:35
    +6
    Ngaco babar blas, sapu lawas... Nek sepisanan maca cathetan hukum internasional... Dagang kaya tukang dol nang pasar... Meksa mangan lemu lan ngombe vodka ben ora sowan marang Gusti Allah. ...
  20. IAlex
    IAlex 26. november 2015 15:35
    +4
    Ketoke kita kudu seneng karo deklarasi perang marang kita dening Turki ...
  21. Neophyte
    Neophyte 26. november 2015 15:35
    +5
    Nyolong putrane Erdogan, nambani "serum bebener" utawa clamp alat kelamine
    lawang, dheweke langsung ngakoni yen bapak ditunjuk dadi panuku minyak saka ISIS!
    1. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 26. november 2015 15:40
      +7
      Kutipan: Neophyte
      Nyolong putrane Erdogan, nambani "serum bebener" utawa clamp alat kelamine
      lawang, dheweke langsung ngakoni yen bapak ditunjuk dadi panuku minyak saka ISIS!

      Iki impen Israel ... hi
  22. pexotenec
    pexotenec 26. november 2015 15:37
    +5
    Iku ngrasa kaya ngalih toggle diuripake kanggo wong bodho iki (kudu ing negara apa kanggo menehi dhawuh kanggo numpes tukang ngebom). Ngelingake kula saka alesan Amérika bodho biasanipun. Utawa, amarga wedi, dheweke ora ngerti apa sing bakal ditindakake.

    Hookah kampanye karo soko ndadekake dhewe felt.
  23. yuriy55
    yuriy55 26. november 2015 15:38
    +4
    Wiwit kapan siji "mitra strategis" nembak pesawat "mitra strategis" liyane, banjur uga ngetung "mitra" kanggo nimbang kahanan liwat prisma rumus "Ngertos, ngapunten"?

    Ngerti? Ya, kabeh jelas tanpa komentar ...

    ngapura? Ya, wiwit abad kaping XNUMX, kita mung nindakake apa sing kita ngapura ... Nanging kita kudu meksa supaya ora ana sampah sing kaya ngono ing jagad iki.
    1. Bayonet
      Bayonet 26. november 2015 16:02
      +2
      Kutipan saka: yuriy55
      Ya, wiwit abad kaping XNUMX kita mung nindakake apa sing kita ngapura.

      Ora kenek? Lan aku ora ngandel! Saka ngendi, saka pira? nglirik
      1. AVVA2012
        AVVA2012 26. november 2015 16:11
        -1
        Wiwit XXIV, padha wis ngandika!
    2. XapoH
      XapoH 26. november 2015 16:51
      +1
      Sampeyan bakal bisa "ngerti, ngapura" yen, sawise kedadeyan iki, telpon langsung saka Eragon menyang Pak Putin kanthi njaluk ngapura lan tawaran ganti rugi kanggo pilot sing mati lan pesawat sing rusak. Banjur apa sing ditindakake ... Aku mikir sawise antics "Ngerti, ngapura" bisa, mung anumerta.
  24. Denis-Skif
    Denis-Skif 26. november 2015 15:39
    +4
    Erdogan: "Turki kecewa karo reaksi Rusia babagan kedadeyan Su-24"
    Ora, apa dheweke ngomong? Aku bakal ngandhani kulawargane wong mati. Bandit bl

    Erdogan: "Turki kecewa karo reaksi Rusia babagan kedadeyan Su-24"

    бандит обычный.его Бог, деньги. сорока он, а не человек. шакал. не боится потому что безголовый.
  25. Komentar wis dibusak.
  26. umka571
    umka571 26. november 2015 15:40
    +7
    Infa mung katon yen Rusia wis nyebarake Triumph ing Suriah. Aku pengin ndeleng kepiye monster iki bakal getun nalika S-400 ngisi pesawat Turki
  27. mik0588
    mik0588 26. november 2015 15:40
    + 11
    Lan ing wektu iki:
    Panguwasa Siria ngarep-arep partisipasi perusahaan Rusia ing pangembangan lapangan minyak ing pesisir Siria, Menteri Luar Negeri SAR Walid Muallem ngandika ana ing rapat karo Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin.
  28. Saratovets
    Saratovets 26. november 2015 15:41
    +3
    Erdogan iku wong munafik!
  29. Wedmak
    Wedmak 26. november 2015 15:41
    +6
    Nanging Putin nawakake kanggo ngrampungake kabeh kanthi apik. ora pengin. Inggih, oke.
  30. dharatan
    dharatan 26. november 2015 15:41
    +5
    Saiki sampeyan bisa nggunakake mantra saka Amerika Serikat "Erdogan kudu ninggalake" kanthi ati nurani sing resik ing kabeh sudut.
  31. GUKTU
    GUKTU 26. november 2015 15:42
    +4
    Sapi, bajingan lan mung sampah....ora ana tembung liya.
  32. London
    London 26. november 2015 15:42
    +4
    Katon kaya x/o/chlo/pithek sing aneh
  33. DDsurgut
    DDsurgut 26. november 2015 15:42
    +4
    Wong ireng dropout ing tingkat genetik iku ula loro pasuryan, lan apa pimpinan unggul kita ora pengin ngelingi iki? Jawaban iki ekonomi siji, ngarep-arep kesempatan, banjur apa hak pimpinan iki kanggo manggoni posisi? Apa ana wong sing pinter lan jujur ​​ing negara iki apa ora???
    1. apik7
      apik7 26. november 2015 17:02
      0
      Iku teka nalika piso sijine menyang tenggorokan
  34. U-96
    U-96 26. november 2015 15:42
    +8
    Ssss..ka...
    Minimal: njaluk ngapura lan ganti rugi.
    Maksimum: mundur saka Kabinet Menteri, revisi bab 5 saka Piagam NATO kanthi introduksi lampiran "On Border Incidents", reformatting hubungan NATO-RF ... lan liya-liyane ... (uga, aku ' aku wong mimpi.... nglirik )
  35. Predator
    Predator 26. november 2015 15:43
    +8
    Kutipan saka gothartus
    Dadi sergap lan tembak nganggo F-16 lan sampeyan bakal padha. Banjur Erdogan bakal kesel.

    Rusia ora tau nyerang saka mburi pojok! Nanging kanthi terang-terangan lan mati!
    1. U-96
      U-96 26. november 2015 15:51
      +2
      Quote: Predator
      Lan ing mbukak lan pati!

      yen teka, ya! Nanging aku ora mangu-mangu yen wong Turki ora bakal menehi alesan ing mangsa ngarep, ora mung kanggo nurunake montor mabur ing Suriah, nanging malah suda karo aktivitase ing Yunani. Senajan...
  36. AVVA2012
    AVVA2012 26. november 2015 15:45
    +2
    Sikap normal, kanggo smear, padha ngomong, "kapak iki kethul, lan ora ayunan ing korban, nanging ing umum amarga dimensia, aku ora bisa duwe niat pidana." Alesan kanggo kriminal, ora luwih.
  37. MAXUZZZ
    MAXUZZZ 26. november 2015 15:46
    +2
    Ketoke, kanca-kanca NATO anget helm kanthi apik, kayane dheweke nesu banget, lan bangga Ottoman ngakoni yen dheweke ora menehi, dheweke mbuktekake kabeh wong yen dheweke ora ana ing telek, nanging coklat.
  38. P. Yaroslav
    P. Yaroslav 26. november 2015 15:47
    +1
    Ketoke, kolom truk bahan bakar lan kelompok teroris sing nyabrang tapel wates Turki, miturut Erdogan, dudu bukti keterlibatan panguwasa Turki ing terorisme internasional.
    , kaya teroris duwe senjata Amer lan operasi NATO sing ora sukses ora ngomong babagan dhukungan saka teroris belang Suriah (lan ora mung) ... Where NATO wiwit, bebener ends, lan kapentingan peteng negara lan dhuwit. laundering diwiwiti. Nanging, kaya sing dikandhakake Bodrov: "Inggih, sampeyan duwe dhuwit, dadi apa? Apa sampeyan wis dadi kuwat? Aku mikir yen kekuwatan ana ing bebener, sapa sing duwe bebener luwih kuwat!" Lan bebener ana ing sisih Rusia!
  39. Stiletto
    Stiletto 26. november 2015 15:47
    +5
    Wedhus iki wis ngomong:

    Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan ujar manawa proposal kanggo mungkasi proyek karo Ankara amarga kedadeyan Su-24 "ora pantes kanggo politisi." Reaksi Moscow ora langsung ana hubungane karo pesawat sing mudhun, ujare.

    Rincian liyane ing RBC:
    http://www.rbc.ru/politics/26/11/2015/5656f7ad9a79475378134a61

    Yaiku, kaya-kaya menehi tandha marang kita, ujare, cepet-cepet tanggapan militer ...
  40. Siga77
    Siga77 26. november 2015 15:49
    +2
    Kanthi Erdogan, kabeh wis jelas: dheweke minangka salah sawijining kesurupan, sing mbayangake awake dhewe dadi master alam semesta. Saiki sing paling penting yaiku kita kudu nulis paukuman kanggo dheweke.
  41. barclay
    barclay 26. november 2015 15:49
    +7
    Sing ati-ati, Pak!
    1. Weyland
      Weyland 26. november 2015 18:53
      +1
      Lan liyane, unscrupulous! (karo)
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Stepan Stepanovich
      Stepan Stepanovich 26. november 2015 21:15
      +1
      Media Turki babagan reaksi Kremlin: "Asu sing barking ora cokotan!"
    4. Maz
      Maz 28. november 2015 13:37
      +2
      шакал, для названия собакой - много чести
    5. Penilai
      Penilai 28. november 2015 14:00
      0
      Dheweke ora mung ala, nanging uga bodho. ngguyu
  42. samara-58
    samara-58 26. november 2015 15:50
    +3
    Ora, iku mung kurang sopan, sawetara! Apa kita bisa njaluk ngapura maneh? Mungkin dheweke edan???
  43. Jovanni
    Jovanni 26. november 2015 15:50
    +3
    Редкостное лицемерие! Но турки признанные мастера этого дела. И не одну сотню лет...
  44. ala
    ala 26. november 2015 15:50
    0
    Kutipan saka cniza
    Kutipan: SRTs P-15
    Inggih, Erdogan...: "Aja percaya marang mripatmu, percaya marang nuraniku!" Carane katon kaya dheweke.



    Saiki bakal muter kaya ula, nanging sampeyan ora bakal uwal saka jawaban.
    .. "kanggo saben anus licik-jancok karo meneng" - kawicaksanan rakyat ..
  45. manajer senior
    manajer senior 26. november 2015 15:50
    +1
    Ora ana politisi kaya Erdogan - dheweke mungkasi, ana wong sing dikembangke kanthi lemah, kayane dheweke dijanjekake karo Kakaisaran Ottoman, lan dheweke bakal dadi sultan. Aku ora mikir bakal tahan.
  46. infantri76
    infantri76 26. november 2015 15:51
    +2
    Punika ing jero Turki sejati! Ora partners, ora strategis, utawa sembarang ... Mung tanggi geografis ing Segara Ireng. Sajarah kabeh hubungan Rusia karo Turki dibangun ing perang. Kabeh perang iki mbukak karo pasokan trampil saka Eropah. Lan kita ngalahake dheweke kabeh wektu. Ya, dheweke uga mbantu ing wektu runtuh Kekaisaran Ottoman. Mula padha nandhang sangsara. Erdogan dhewe minangka sponsor utama teroris ISIS. Mungkin sawise acara dramatis iki, jagad Eropa bakal ngerti sapa sing kudu dilawan!
    Aku duwe pakurmatan! prajurit
  47. legeyda
    legeyda 26. november 2015 15:51
    +2
    Aku sengit marang wong Turki iki. Kanggo matine pilot kita, amarga bom Kurdi. Aku ora bisa ndeleng pasuryan sing sombong iki. Lan aku pancene getun yen saiki dudu USSR, ing ngendi wae saiki, wani nembak pesawat Soviet.
    1. Bayonet
      Bayonet 26. november 2015 16:10
      +8
      Quote: Legeyda
      Aku sengit marang wong Turki iki. Kanggo mati pilot kita, amarga bom Kurdi, aku ora bisa ndeleng pasuryan kasebut.

      "Aku duwe rasa ora seneng marang dheweke, mula aku ora bisa mangan."
      1. BARKHAN
        BARKHAN 26. november 2015 18:13
        +5
        Thanks dear kanggo masterpiece! apik
        Miturut cara, aku mung nonton warta ... Medvedev dhawuh, tanpa hiasan, kanggo mblokir kabeh sing bisa lan ambruk kabeh sing bisa. Putin uga ora nurunake gelar. garis bali. Aku seneng karo ekspresi Zhirinovsky ... "Nomad sing bodho, tanpa tanah air lan rencana, wong sengsara, apa sing bisa dijupuk saka wong-wong mau ..."
  48. ibu rumah tangga
    ibu rumah tangga 26. november 2015 15:51
    +7
    Mung Kuchma ngandika luwih dumadakan saka iki, bab pesawat penumpang mudhun, sing x-khly ditembak mudhun liwat Segara Ireng: AJA nggawe tragedi iki.
  49. tiras85
    tiras85 26. november 2015 15:51
    +2
    Aku weruh. Retorika babagan serangan jahat ing SU-24, matine wong lanang kita, mudhun menyang demagoguery, obrolan lan omongan kosong. Nalika infrastruktur minyak IG = Turki kudu diobong kanthi nyala biru. nguwuh lan ngobong urip, sialan. Kanggo Rusia, pilot sing ditembak karo ngguyu ... Iki isin kanggo Negara!
    Apa, "KALIBER" wis rampung? Sapa sing nguripake rem? A jenis "zigzag", minangka respon ekonomi ...
    1. Oznob
      Oznob 26. november 2015 16:11
      +4
      Tanggepan ekonomi bakal luwih elek tinimbang Kaliber. Lan ya, mbales dilayani kanthi bentuk sing adhem.
      1. BARKHAN
        BARKHAN 26. november 2015 18:17
        +6
        Правильно Oznob ,сразу оплеуху в ответку может каждый кретин ,а вот так,чтоб враг долго и мучительно заживо изнутри гнил...это наука!
        1. Mercenary
          Mercenary 27. november 2015 14:15
          +1
          Kaya "nunggu pati luwih ala tinimbang pati dhewe?"
    2. Foxmara
      Foxmara 27. november 2015 16:59
      +2
      Kanca, mbales iku panganan sing adhem, yen sampeyan tindakake resep-resep, banjur kita kudu mbales dendam kanggo dangu, amarga. kita duwe 10 sandera ing Turki - boobies sing lunga ngaso ing zona sing wis ana 000 taun cedhak! perang. Persis sing dikarepake saka kita - kanggo ngrusak lan ngrusak kabeh. Erdogan mesthi dikorbanake - pisanan, ora sayang, nomer loro, kabeh wong bosen. Katelu - perang skala lengkap ing BV - mung hadiah sing dikenal kanggo sapa. Desa utawa apa wae sing ana ing ngendi pilot kita ditembak wis diluncurake. Ing bledug Kanthong Erdogan wiwit ditabuh kaping pirang-pirang luwih angel lan ing ngendi wae. Apa sampeyan kudu nggambar Rusia menyang perang? Apa ora bisa turu lan mangan?
      1. 1536
        1536 28. november 2015 15:12
        0
        Ing tembung saka I.V. Stalin, sampeyan kudu mangsuli: "We don't have 'hostage-stooges', we have ..." Banjur, mbokmenawa, elinga tutugan tembung kasebut!
  50. DMB3000
    DMB3000 26. november 2015 15:52
    +1
    Kapethik saka: sever.56
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/937/efza789.png

    lan ngendi foto karo ISIS?