Peluncur kanggo sistem pertahanan udara Shtil-1 sukses diuji ing Rusia

80
Sajrone tes negara saka kapal patroli "Admiral Grigorovich" (proyek 11356) ing Segara Baltik, tembak ditindakake saka sistem pertahanan udara Shtil-1, laporan sumber. i-Mash.

Peluncur kanggo sistem pertahanan udara Shtil-1 sukses diuji ing Rusia


Peluncur kompleks kasebut, diprodhuksi dening NPP Start saka nyekel Tekhnodinamika, sukses ngluncurake rudal saka kapal kasebut.

"Sajrone diluncurake saka sistem rudal anti-pesawat Shtil-1, komplek peluncuran kasebut bisa digunakake kanthi lengkap kanthi syarat. Sawise rampung tes negara lan revisi kapal, bendera Naval bakal diangkat ing TFR "Admiral Grigorovich" lan kapal patroli bakal dadi bagéan saka Segara Ireng. armada", pesen kasebut.

Sesuai karo kontrak, loro instalasi kasebut bakal dipasrahake menyang militer ing pungkasan taun. Komplek Shtil-1 dipasang ing Admiral Grigorovich lan Admiral Essen TFRs, kapal pisanan Project 11356.

"Komplek peluncuran 3S90E.1 saka sistem pertahanan udara Shtil-1 minangka pangembangan inovatif saka perusahaan Start. Salah sawijining kaluwihan peluncur yaiku konstruksi modular. Produk kasebut kalebu modul 12 kontainer transportasi lan peluncuran (TLC) kanthi rudal sing diselehake vertikal ing sangisore geladhak operator, sing nyuda visibilitas radar kapal kanthi signifikan, "cathetan sumber.

Gumantung saka konfigurasi, Shtil-1 bisa ditembak saka 2 nganti 12 target bebarengan.

"Pengembangan sadurunge - "Shtil" - minangka kompleks sing apik: kompak, dipercaya. Nanging tingkat geni ora ngluwihi 5 diwiwiti saben menit. Yaiku, roket kasebut menyang target sajrone 12 detik, - ujare Vladimir Manko, desainer umum NPP Start. "Tingkat geni instalasi anyar wis tambah kaping enem: rudal saiki bisa diluncurake saben rong detik."

Kauntungan liyane saka instalasi anyar yaiku peluncuran ejection. "Roket sing diluncurake kanthi muatan khusus saka TPK miwiti mesin ing dhuwur udakara 30 meter, sing ora kalebu pengaruh jet mesin ing peluncur lan struktur kapal liyane. Iki, banjur nambah safety kapal ing geni, "Desainer nerangake.
  • sdelanounas.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

80 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    27. november 2015 12:02
    Ora apa-apa! Sumbang siji set kanggo Suriah!!!!! Dheweke bakal cocog karo korvet utawa fregat! Lan kita bakal nonton!
    1. +9
      27. november 2015 12:12
      Kauntungan liyane saka instalasi anyar yaiku peluncuran ejection. "Roket sing diluncurake kanthi muatan khusus saka TPK miwiti mesin ing dhuwur udakara 30 meter, sing ora kalebu pengaruh jet mesin ing peluncur lan struktur kapal liyane. Iki, banjur nambah safety kapal ing geni, "Desainer nerangake.


      Lan ora ombone cilik mbebasake kru saka, terus terang, prosedur kesel nggawa kapal menyang negara normal sawise diperlokaké.
      1. +1
        27. november 2015 14:01
        Quote: Apik Aku
        , prosedur kesel kanggo nggawa kapal bali menyang normal sawise diperlokaké.

        Ora ana sing "nyimpen"
        Peluncur kapal ZS-90

        mekanisme kanggo nyuplai rudal menyang peluncur sinar.

        1. Beban amunisi gedhe: lokasi wadhah ngidini sampeyan pas karo jumlah pluru sing cukup akeh menyang volume sing relatif cilik (Nalika nganyarke penghancur Project 956, tinimbang sistem rudal M-22 Uragan kanthi peluncur sinar, sawise a refinement tipis saka desain kapal, nganti telung modul sistem anyar bisa diselehake "Tenang-1" kanthi total amunisi 36 misil. Ing kasus sistem pertahanan udara lawas, mung 24 rudal sing diselehake ing volume ruang bawah tanah)
        2. Tingkat geni 1 x SAM saben 2 detik (Badai: 1 x 12 detik)

        "Shtil-1" Bukak rudal kapindho diijini sawise sing pisanan ninggalake kapal ing jarak sawetara puluhan meter.
        3. Ing azimuth, nemokake target ing sektor 360gr.
        Hurricane ("Hedgehog") - watesan ing superstructure sing mblokir sektor tembak


        MINUS:
        1. Pamindahan operator saka 1500 ton
        2. Jarak sing rada cendhak (sudut peluncuran)
        3. Minimal "ambane" saka superstruktur yaiku saka 7,4 meter.

        4. Watesan ombak sing rada murah ("Hedgehog" / "Hurricane" - Shooting bisa ditindakake kanthi ombak laut nganti 5 poin)
        ===============================
        lan "prosedur kesel" meh padha ing kene: mencet tombol

        1. 0
          27. november 2015 19:48
          opus

          Rada diganti konsep mbangun formasi angkatan laut. Dheweke nggawe kapal tutup anti-pesawat.

          Peluncur saka canister rudal minangka barang sing kuat.

          Ora ana pangopènan dening kru kapal. Kabeh layanan dening pabrikan.
        2. 0
          27. november 2015 23:36
          Kutipan saka opus
          Ora ana sing "nyimpen"


          Ngenteni ... Saka komentar sampeyan, jawaban kanggo mine, jebule peluncuran "ejeksi" ora nyuda kobongan superstruktur kapal dibandhingake karo "tradisional"?
          Sing, nguripake mesin roket ing dhuwur ± 30 m ndadékaké kanggo burnout padha lan kabut kru wiwit saka "0"?
    2. +2
      27. november 2015 12:32
      Kanggo apa? Ana versi lemah saka Komplek iki, sanadyan RRC.

      Bener, pangembangan Shtil-1 lan rudal 9M317ME anyar dhewe ditindakake ing frigates jinis 054A kanthi dhuwit RRC. Wong India ora gelem mbiayai karya kasebut lan tuku sistem balok nganggo roket lawas.
      1. +6
        27. november 2015 12:45
        ana perkembangan sing luwih menarik ...
        1. 0
          27. november 2015 13:15
          Kutipan saka PSih2097
          ana perkembangan sing luwih menarik ...


          Apa iki "Vityaz" kita?
      2. +1
        27. november 2015 12:55
        Kutipan saka donavi49
        Wong India ora gelem mbiayai karya kasebut lan tuku sistem balok nganggo roket lawas.

        Lan saiki dheweke ngeruk tangane ing "admirals" sing durung rampung.
      3. 0
        27. november 2015 13:58
        Wong India ora gelem mbiayai karya kasebut lan tuku sistem balok nganggo roket lawas.


        Dadi wong India duwe 9M38M1E utawa 9M317E? Lan ing 3 Talwars anyar, uga ora rudal anyar? opo
      4. +1
        27. november 2015 14:44
        Kutipan saka donavi49
        Kanggo apa? Ana versi lemah saka Komplek iki, sanadyan RRC.


        Apa sampeyan mikir kita ora?

        SAM "Shtil-1" meh analog lengkap saka Buk-M2


        (kajaba peluncuran vertikal lan radar PC, amarga radar telung koordinat kapal kasebut melu)



        SAM praktis manunggal (versi kanggo lingkungan sing agresif)




        HQ-16 ("Red Banner-16", sebutan ekspor - LY-80) - proyek gabungan Cina-Rusia kanggo modernisasi sistem pertahanan udara kapal 9K37M1-2 "Shtil" jarak menengah adhedhasar Buk-M2E

        HQ-16 sing padha karo radar 4x MR090 dipasang ing Tipe 054A-II.
    3. +1
      27. november 2015 12:42
      Kutipan saka fregina1
      Dheweke bakal cocog karo korvet utawa fregat! Lan kita bakal nonton!

      Iku apik kanggo:

      Nanging ora bakal metu

      massa ONE SAM ing sel 3S90E.1 1xTPK .......... 1024 kg (kalebu SAM 9M317ME \u581d XNUMX kg)
      bagean minimal 12 TPK saben blok

      sing. udakara 13,5-14 ton

      Nanging saliyane TPK, sampeyan butuh radar, panganan, SU, STsN, operator, lsp.



      SYRIAN NAVY (pertempuran, ora kalebu pendaratan lan dhukungan):
      2 kapal patroli proyek 159AE (siji "Al Hiras") (Pamindahan 938 ton (standar) 1077 ton (kebak))

      +
      -10-16 prau rudal proyek 205 (5 RKA proyek 205U lan 5 RKA proyek 205ER) - Pamindahan 205 t


      malah ora worth nulis babagan iki (ing ngisor) ...
      -8 proyek 1400ME kapal patroli,
      -3 prau patroli "Tir" konstruksi Iran
      ================================================== ======
      Komplek lagi dipasang ing kapal kanthi pamindahan 1500 ton
    4. +7
      27. november 2015 12:51
      Eh, yen tes kasebut ana ing Laut Ireng utawa Laut Mediterania, yen Pedergan bakal ngeruk turnipse.
    5. +1
      27. november 2015 13:43
      Kabar apik. Bakal ana hadiah kanggo "kanca" Turki.
  2. +6
    27. november 2015 12:02
    "Sawise rampung tes negara lan revisi kapal, gendera Angkatan Laut bakal diunggahake ing TFR Admiral Grigorovich lan kapal patroli bakal dadi bagean saka Armada Laut Ireng," ujare laporan kasebut.
    CHF ngarepake. Utamane saiki
    1. +1
      27. november 2015 12:35
      Rusia wis akeh surprises ing nyimpen.
  3. +1
    27. november 2015 12:04
    Apa dheweke ngerti carane miwiti "Kaliber"? ngguyu Dadi, kanthi kecepatan kaya ngono, nembak roket serius kaya ngluncurake kembang api.
    1. 0
      27. november 2015 12:09
      Mesthi wae dheweke bisa, iki senjata utama ...
      1. +2
        27. november 2015 12:16
        Ekarny babay! Warga! SAM! "Aku mbaleni - pemandangan kanggo tank!" ngguyu
        1. 0
          27. november 2015 13:36
          Kutipan: KBR109
          Ekarny babay! Warga! SAM! "Aku mbaleni - pemandangan kanggo tank!" ngguyu

          .... stasiun radio - ing Sepur wojo!
      2. -1
        29. november 2015 22:58
        Aja gawe aku ngguyu.
    2. +2
      27. november 2015 12:13
      Quote: penembak gunung
      Apa dheweke ngerti carane miwiti "Kaliber"?

      Persenjataan kalebu 8 peluncur vertikal (VPU) saka kompleks Oniks utawa Kaliber-NK, sing pluru bisa tekan target permukaan, pesisir lan jero banyu, uga gunung artileri universal 100 mm otomatis. Arsenal pertahanan kasusun saka 36 rudal pertahanan udara Shtil-1 ing TPU, rong instalasi AK-630M. Proteksi anti-kapal selam lan anti-torpedo diwenehake dening rong tabung torpedo kembar 533 mm lan RBU-6000.
      1. 0
        29. november 2015 23:01
        Ing frigates, ora 36, ​​nanging 24 misil Shtil-1.
        Nanging, kesalahan umum amarga model kiwa ing internet. Photos of kapal nyata sijine kabeh ing Panggonan.
    3. 0
      27. november 2015 12:20
      Quote: penembak gunung
      Apa dheweke ngerti carane miwiti "Kaliber"?

      Ora Ana
      1. +3
        27. november 2015 12:39
        Kutipan saka Mera Joota
        Quote: penembak gunung
        Apa dheweke ngerti carane miwiti "Kaliber"?

        Ora Ana

        Sistem ora.
        Kapal, ya.

        Proyek 11356 kapal patroli.
        Persenjataan kalebu 8 peluncur vertikal (VPU) saka kompleks Onyx utawa Kaliber-NK
      2. 0
        27. november 2015 19:52
        Mera Juta

        Cukup cukup kanggo nggawe platform siji. Mung ngganti pamblokiran yen perlu.
  4. +3
    27. november 2015 12:06
    SAM kabeh kita !!! Sugeng NPP "Mulai" kanthi tes sing sukses! apik
  5. Komentar wis dibusak.
  6. +2
    27. november 2015 12:08
    Dheweke ngidini kapal mungsuh menyang arah lan sawise sawetara wektu tenang)))
    1. 0
      27. november 2015 12:55
      Kutipan: Vladimir71
      Dheweke ngidini kapal mungsuh menyang arah lan sawise sawetara wektu tenang)))

      iki SAM!!!
      Dhuwur minimal target tekan 5 m, jarak 8 km lan kacepetan target paling sethithik (yen ora salah) 70 m/s.


      Kapal mungsuh endi sing "mlaku" ing 5 meter saka permukaan banyu lan kanthi kacepetan 110 knot?
      1. 0
        27. november 2015 13:03
        Ana superstruktur lan luwih dhuwur tinimbang 5 meter, lan prau rodent kayane uga ngempet saka sistem pertahanan udara.
        1. +1
          27. november 2015 14:11
          Kutipan saka stas132
          Ana superstruktur lan luwih dhuwur tinimbang 5 meter,

          nanging add-ons ora "go" ing 110 knots.
          (Ing kene inti ora "luwih dhuwur" - roket ora peduli, lan ing radar iluminasi target)


          Kutipan saka stas132
          lan prau rodent katon uga wis gasped saka sistem pertahanan udara.


          1. Vesti nulis yen prau "Tbilisi" ditabrak loro rudal anti-kapal P-120 Malachite

          saka hulu ledak P-500 120kg (utamane 2x) saka proyek 206-MR (257 ton vee) ora ana sing isih ana.


          2. Ana sing nulis babagan sistem pertahanan udara Osa (panduan komando radio)

          Mammoth asring salah (pendidikan ora bener)
      2. +1
        27. november 2015 19:55
        Opus

        Malah kompleks 75th bisa murub ing tank ing kahanan tartamtu.

        Bubar, pangembang wis ngupayakake fleksibilitas amunisi kanggo nggarap macem-macem target.
  7. +6
    27. november 2015 12:08
    SAM "Shtil-1" (indeks GRAU - 3S90E.1 (peluncur)) minangka sistem rudal anti-pesawat multi-saluran berbasis kapal kanthi peluncuran vertikal. Dirancang kanggo nindakake pertahanan kabeh-babak kapal saka kabeh cara saka serangan udhara, kalebu repelling rudal massive lan serangan udhara; uga kanggo target lemah lan permukaan.

    eseman uga, kita, minangka biasanipun, karo bedhil anti-pesawat marang kapal lan target lemah.
    1. +7
      27. november 2015 12:11
      Kutipan saka Zubr


      eseman uga, kita, minangka biasanipun, karo bedhil anti-pesawat marang kapal lan target lemah.

      Luwih apik tinimbang torpedo ing pesawat! ngguyu
      1. +2
        27. november 2015 12:41
        Kasunyatane yaiku wektu reaksi sistem pertahanan udara kurang saka sistem rudal anti-kapal. Mulane, nalika rudal anti-kapal lagi disiapake, sistem pertahanan udara wis bisa njupuk target permukaan.
        1. 0
          27. november 2015 14:34
          Kutipan saka belij
          Kasunyatane yaiku wektu reaksi sistem pertahanan udara kurang saka sistem rudal anti-kapal.

          Ya sampeyan?
          Kenging punapa?


          dadi kanggo referensi:
          - ing rudal anti-kapal ARGSN (rudal anti-kapal nembak voli menyang sektor kasebut, ing kana ARGSN nangkep target, mlebu PZ butuh kurang saka menit)
          -u 9M317
          1.doppler semi-aktif radar homing head (GOS) 9E420

          utawa
          2. Monopulse doppler aktif sirah radar homing
          (ARGSN) 9B-1103M

          nyedhiyakake:
          search, jupuk lan ngiringan obah gol kanggo radar penetapan target awal saka operator udara utawa sistem anti-pesawat,
          pangukuran koordinat sudut, kecepatan sudut target lan kacepetan pendekatan target rudal,
          tatanan lan transmisi liwat jalur komunikasi digital sinyal kanggo sistem kontrol rudal

          loro ana lan ana: metode navigasi proporsional (NOT RADIO COMMAND)

          Sadurunge akuisisi target dening kepala radar homing, nalika rudal ana ing peluncur, antena CGS dipandu menyang target kanthi data sebutan target sing teka saka sistem komputer digital ADMC liwat konektor luh-mati rudal.

          Kutipan saka belij
          Mulane, nalika rudal anti-kapal lagi disiapake, sistem pertahanan udara wis bisa njupuk target permukaan.

          bab utama iku ROC bisa "nangkep" lan mbangun target lumahing.

          RL GOS "Doppler", watesan dhuwur target 5 m
          1. 0
            27. november 2015 20:02
            opus

            Lan babagan saluran akuisisi target sing duplikat, sanajan kurang selektif? Ayo ngomong ing radius reaksi roket ing wektu koreksi mesthi, nalika nyedhaki target.
            1. +1
              27. november 2015 21:48
              Kutipan saka gladcu2
              Lan babagan saluran akuisisi target sing duplikat, sanajan kurang selektif? Saka

              apa dheweke ana?

              saluran nampa. Tujuan utama:
              • nampa sinyal frekuensi dhuwur sing dibayangke saka target, owah-owahan ing frekuensi dening Nilai saka shift Doppler relatif marang frekuensi pemancar stasiun lampu latar, lan ngowahi sinyal kasebut dadi sinyal frekuensi penengah kanthi amplifikasi pita sempit;
              • nampa, ngowahi lan nggedhekake sinyal langsung saka pemancar stasiun lampu mburi kanggo nggunakake minangka sinyal referensi kanggo menyuling sinyal frekuensi Doppler lan extracting lan Processing sinyal frekuensi-modulated;
              • nggoleki lan njupuk sinyal target kanthi frekuensi Doppler lan nelusuri owah-owahane, i.е. kanggo ngganti kacepetan pendekatan rudal menyang target;
              • ngetokake voltase sinyal kesalahan menyang saluran pelacakan sudut;
              • Pangenalan sinyal saka sumber gangguan gangguan sing nutupi diri lan ngetokake perintah "Jamming" ("PP1");
              • ngetokake printah "CAPTURE BY FREQUENCY" ("AF") nalika njupuk target.
              Sinyal sing dibayangke saka target, sing duwe shift Doppler frekuensi relatif marang frekuensi pemancar stasiun katerangan, ditampa dening antena sirah, sing nduweni telung saluran ing input: total lan loro prabédan (azimuth lan elevasi).

              Saluran komputer on-board lan pambentukan printah radio.
              Komputer onboard (BV) dirancang kanggo nampa lan ngolah tugas penerbangan sing dikirim menyang roket saka peluncur.
              Ing mode sebutan target, nalika rudal ana ing peluncur, BV nampa informasi sing digawe kanthi cara komputasi lan ngluncurake peralatan otomatis. Informasi sing ditularake nggambarake parameter target lan kondisi peluncuran lan ditindakake kanthi kode pulsa-urutan.
              Sawise roket ninggalake peluncur, komputer onboard ngevaluasi arus
              sawetara "rudal - target", kacepetan rudal saiki, nilai saiki komponen kecepatan sudut garis pandang ing sistem koordinat antena.
    2. 0
      27. november 2015 12:36
      Ora ketompo apa. Sing utama yaiku miturut mungsuh. Inggih cah lanang! Nggawe iki! Super!
    3. 0
      27. november 2015 16:10
      Manunggaling Kawula Gusti iku hebat!!! Lan yen sistem panuntun dhumateng ngidini lan gambar target wis clogged, banjur apa ora?
  8. +4
    27. november 2015 12:09
    Apa jeneng - "Tenang"!
    Sepisan maneh aku yakin karo rasa humor sing luar biasa saka wong kita!
    - "Sawise karya" Tenang "- tansah tenang!"
    1. +3
      27. november 2015 12:19
      Kutipan saka Mihalich17
      "Sawise karya" Tenang "- tansah tenang!"

      Luwih tepate, sawise Storm (diluncurake, bledosan shooting), Kalem nyetel ing ... (sepi. lumahing Gamelan lan lebu ngambang).
      1. +1
        27. november 2015 12:38
        Kalem sing kaya ngono bakal nenangake badai sing kuwat.
  9. + 10
    27. november 2015 12:10
    12 transportasi lan mbukak kontaner - lan yen tong minyak digulung menyang sampeyan, mula iki wis dadi transportasi wadhah!
  10. +2
    27. november 2015 12:10
    Liyane surprise sethitik kanggo jaban rangkah lan ora mung "kanca".Mungkin ing sawijining dina nanoteknologi bakal tekan peluru dipandu? Dheweke ngeculake sungu utawa kaya DJ muter disk anyar lan saben peluru nemokake "pahlawan" - iku apik! wassat
  11. +1
    27. november 2015 12:11
    "Kalem" - apa informatif (kanggo mungsuh) lan jeneng ayu.
  12. +1
    27. november 2015 12:12
    Mesthi wae, kabeh pancen apik, nanging sayang banget yen mesin saiki ngalami alangan ing seri laksamana sing apik iki, sing diwenehake dening crests ...
    1. +1
      27. november 2015 12:28
      Kutipan saka Taranchello.
      nanging sayang banget yen mesin saiki ana masalah ing seri laksamana sing apik iki, sing crests nyedhiyakake kita ...

      malah artikel punika China saiki wis mesin kanggo ngganti Urkain.
      1. 0
        27. november 2015 12:38
        Lan ing kana bakal ripen. Sampeyan kudu kerja lan kabeh bakal apik!
      2. 0
        27. november 2015 16:02
        Kutipan saka Scone
        malah artikel punika China saiki wis mesin kanggo ngganti Urkain.

        Ing Ukraina, mung ana produksi ing USSR, biro desain tetep ing Rusia, misale jek wiwit 2017, produksi pembangkit listrik kapal gedhe bakal diluncurake ing Rybinsk.
  13. +1
    27. november 2015 12:12
    Sistem pertahanan udara liyane, apik lan beda! Kajaba iku, ora cukup, utawa ora mung anti-pesawat.
  14. +2
    27. november 2015 12:12
    Kutipan saka fregina1
    Ora apa-apa! Sumbang siji set kanggo Suriah!!!!! Dheweke bakal cocog karo korvet utawa fregat! Lan kita bakal nonton!


    Ora, ora, komplek iki anyar (luwih becik overdo tinimbang underdo), aku ngerti kanthi becik apa sing dibutuhake, nanging rada suwe, nalika ngresiki kabeh rereget ing kana, nanging saiki awake dhewe nganggo kumis. .. hi
  15. +8
    27. november 2015 12:17
    Kita bisa mbangun kapal modern lan bersenjata apik. Iki kasunyatan. Sampeyan bisa kerep krungu pendapat babagan pentinge selat sing dikuwasani Turki. temtu, kanggo armada komersial padha saka sakabehe wigati, lagi satus ewu taun kepungkur. Ing kene, ing aspek militer babagan pentinge Bosphorus lan Dardanelles, siji bisa, yen ora mangu-mangu, banjur mikir manawa. Kapal modern nggunakake senjata rudal, nyatane, dheweke ora peduli saka ngendi njupuk - saka Segara Ireng, saka Segara Kaspia, utawa, ayo fantasize sedhela, saka Teluk Persia. Ngomong-ngomong, Amerika bebas mlebu ing Segara Ireng, kenapa kita ora, umpamane, miwiti kanthi rutin ngunjungi Teluk Persia kanthi kunjungan ramah saka Iran? Kanggo nuduhake, supaya bisa ngomong, kanthi ukuran lengkap, apa sing dijupuk saka Segara Kaspia))). wah umume mari marin kita mangan woh-wohan, biasake hawane hehe, ben iso terbiasa.. Honneur et Fidelite.
    1. 0
      27. november 2015 14:36
      Saka sudut pandang komponen mogok Angkatan Laut, mboko sithik ilang relevansi, teknologi rudal wis nggawe langkah gedhe, dimensi, bobot, lan jarak bisa meh rampung nginstal komponen iki ing penerbangan .. Kang luwih murah lan ngidini sampeyan luwih cepet nanggapi kabeh jinis kahanan lan ancaman. ... ing mangsa ngarep, kabeh bakal pindhah menyang angkasa, sanalika biaya nglebokake kilogram muatan menyang orbit dikurangi, kabeh platform serangan bakal pindhah menyang angkasa. Ing kana, kacepetan reaksi kanggo ancaman tartamtu bakal diukur sajrone sawetara menit, utamane kanthi pangembangan teknologi hipersonik ..
  16. +2
    27. november 2015 12:18
    Kabar apik eseman
  17. +1
    27. november 2015 12:20
    Sapa sing ngerti kenapa dheweke milih 630s. Napa ora Duet, dudu Broadsword?
    1. 0
      27. november 2015 12:42
      Rega paling kamungkinan
      1. +1
        27. november 2015 13:02
        Yen sampeyan bener, banjur iku sampah. Tabungan kaya iki bisa mbayar rega abot. Minangka sajarah nuduhake, armada karo nomer cilik pennants ora saged rejeki rata-rata. Kita butuh teknologi lan wong sing paling apik.
      2. Komentar wis dibusak.
  18. +2
    27. november 2015 12:21
    Kene seneng. Saiki struktur seluler sistem pertahanan udara bakal luwih kompak lan, kanthi mangkono, kita bakal nyelehake cangkang luwih akeh, lan ora ana risiko kayata pecah drum. Iki kanggo ngganti FORTS.
  19. + 19
    27. november 2015 12:22
    Nuwun sewu: Kaping pisanan kita njaluk ngapura marang Erdogan amarga Su-24 sing ambruk apik
    1. +4
      27. november 2015 12:30
      Nuwun sewu: Kaping pisanan kita njaluk ngapura marang Erdogan amarga Su-24 sing ambruk


      Manuk dara, mabur sayang! tresna
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -7
      27. november 2015 12:39
      Kutipan saka AlexTires
      Pisanan kita njaluk ngapura marang Erdogan amarga Su-24 sing ambruk

      Jawaban sing nyukupi ... Tegese pesawat ditembak mudhun, lan kita duwe lukisan seni ing roket ....
      Aku wonder nalika dheweke lenggah maneh ing airfield karo roket iki, padha bakal rampung nulis ing
      Ngapunten Volodya, kula mboten saged...
  20. 0
    27. november 2015 12:30
    sampeyan kudu ngembangake sistem peluncuran universal .. misale jek ing basis saka UKKS ana pilihan kanggo nggawe UUVP. yen kita begja, kita bakal weruh mukjijat iki ing Nakhimov ..
  21. +3
    27. november 2015 12:33
    Kauntungan liyane saka instalasi anyar yaiku peluncuran ejection. "Roket sing diluncurake kanthi muatan khusus saka TPK miwiti mesin ing dhuwur udakara 30 meter, sing ora kalebu pengaruh jet mesin ing peluncur lan struktur kapal liyane. Iki, banjur nambah safety kapal ing geni, "Desainer nerangake.

    Pernyataan sing cukup kontroversial. Peluncuran ejeksi ora ngidini nggawe UVP universal kanggo ngluncurake kabeh rudal, kaya ing kasus Mk.41 kanthi peluncuran panas.
    Babagan safety geni. Kanthi wiwitan panas, risiko geni, sebaliknya, kurang. Gas panas dibuwang liwat jendhela khusus lan ora bisa ngobong apa wae (kajaba sampeyan ngadeg ing ndhuwur ing wiwitan), yen roket gagal ing wiwitan, roket kasebut tetep ana ing wadhah. Yen, Nanging, sak Bukak ejection engine utama ora bisa, banjur roket bisa flop menyang kelompok, lan ing kono, minangka chip, bakal tiba, saka impact bisa miwiti lan nimbulaké alangan. Aku ora ngerti yen iki kedadeyan ing Angkatan Laut, nanging kedadeyan ing S-300, sawise ninggalake wadhah, mesin ora diwiwiti lan roket tiba ing peluncur.
    1. +1
      27. november 2015 12:41
      Biyen ana sing narik ing sisih, supaya tiba ing sisih.

      Kanggo jinis peluncuran, Amerika wiwitane ngembangake roket lan MK41 kanggo peluncuran panas. Iku rada beda ing kene, duwe pengalaman ekstensif ing peluncuran ejection, roket sing kudu diowahi kanthi serius kanggo wiwitan panas lan dhuwit sing winates (sistem kasebut dikembangake maneh ing taun 90-an, PLA menehi urip ing logam, mbayar biaya sing dibutuhake. kanggo ngrampungake pembangunan lan testing, ing ijol-ijolan kanggo lisensi kanggo roket, sistem dhewe, titik kontrol lan peluncur - saiki padha mung tuku modifikasi paling anyar saka Fregat-MA lan kits cilik, padha nindakake liyane dhewe, lan lemah- adhedhasar HQ-16 umume 100% dirakit dhewe) nggawe peluncuran ejeksi.
    2. +2
      27. november 2015 12:44
      PAD ngalihake roket nalika diluncurake
      1. +1
        27. november 2015 21:59
        Kutipan saka belij
        PAD ngalihake roket nalika diluncurake

        1. Ora ana PAD ing ZUR 9M317M (E)

        mall blanja dudu UVPK hermetic (iki dudu tambang ICBM kanggo sampeyan)


        SAM duwe catapult bubuk

        modifikasi iki



        2. Piranti kanggo nguripake target sajrone peluncuran vertikal dumunung ing rudal kasebut, bubuk catapult ora ana hubungane karo "retraction"
    3. 0
      27. november 2015 14:28
      Kutipan saka Mera Joota
      . Peluncuran ejeksi ora ngidini nggawe UVP universal kanggo ngluncurake kabeh rudal, kaya ing kasus Mk.41 kanthi peluncuran panas.


      Dadi Zs-14 bisa nyedhiyakake peluncuran panas lan ejeksi

      1. +1
        27. november 2015 22:07
        Kutipan: Falcon
        Dadi Zs-14 bisa nyedhiyakake peluncuran panas lan ejeksi

        ora bisa
        1.Tk ora ana gunane




        2. Ora ana pendinginan, kaya MK.41, ora ana sistem katup irigasi ing sisih ndhuwur kanggo nyuplai banyu menyang hulu ledak yen perlu adhem, ora ana colokan sing nglindhungi wadhah saka gelombang kejut sing occurs nalika rudal tetanggan diluncurake, ora bisa nahan tekanan 2.7 atm.




        Kenapa stress?

        Yen ora!
        1. 0
          28. november 2015 08:50
          Kutipan saka opus
          ora bisa
          1.Tk ora ana gunane


          Aku ora ngerti iki.

          Kepiye carane kabeh roket Kaliber diwiwiti? Apa padha duwe wiwitan nyurung bahan bakar padhet, sing njupuk metu saka nguripake? ora ana peluncuran ejeksi.

          Kemungkinan peluncuran ejeksi ditampilake ing gambar:



          Peluncur kapindho saka sisih kiwa dilengkapi catapult, liyane ing tokoh iki kudu diluncurake kanthi booster propelan sing padhet.



          Lan SHO iki omong kosong ing sisih banjur?
          Apa dheweke bakal cocog karo TPK? ana lan supaya diameteripun P-800 ing aisle punika 720mm?
          Lan kanggo apa intake udara ditutup?


          Dadi mesthi ora.

          ana kurang kumelun saka akselerator.
          1. 0
            28. november 2015 22:15
            Kutipan: Falcon
            Apa padha duwe wiwitan nyurung bahan bakar padhet, sing njupuk metu saka nguripake?

            lan kaliber ora duwe mesin turbofan? kanthi traksi sithik (ora bakal mundur saka TPK KR)
            pusher bahan bakar ngalangi ing syarat-syarat tikaman (P lan T) ora bisa dibandhingake karo cm-3 marcher
            Kutipan: Falcon
            Lan SHO iki omong kosong ing sisih banjur?

            ketapel bubuk

            Kutipan: Falcon
            Lan kanggo apa intake udara ditutup?

            kok mbukak?

            sadurunge njupuk munggah kacepetan, nalika engine wiwit bisa
            Kutipan: Falcon
            miwiti dening nyurung propelan ngalangi.

            nanging ora siart panas.
            kabeh kaya iki karo kita: poplar lan iskander lan s-300/400 ... lan 500 bakal
            1. 0
              28. november 2015 22:56
              Kutipan saka opus
              nanging ora siart panas.
              kabeh kaya iki karo kita: poplar lan iskander lan s-300/400 ... lan 500 bakal


              Piye kabare?
              Iskander umume langsung diwiwiti. S-300/400 kabeh karo catapult. Ora ana sing duwe akselerator bubuk, kajaba kaliber.

              Kutipan saka opus
              ketapel bubuk


              Ngomong-ngomong, apa kudu nggarap video? Pranyata metu sing nyurung bahan bakar ngalangi utama diuripake nalika roket dadi menyang posisi horisontal (kira-kira)? Maksudku babagan video iki?
              1. +1
                29. november 2015 18:51
                Kutipan: Falcon
                Iskander umume diwiwiti langsung

                SPU 9P78-1 / 9P78-1E (lan liyane) - dudu potlot, dudu TPC, ora ana sing ngalangi jet nyebar ing kono, ing endi resistensi kurang



                Bakal ana PAD karo PU (TPK) kapal (PK ora mungkin mbuwang 9M723 abot saka TPK.

                Kutipan: Falcon
                S-300/400 kabeh karo catapult.

                aku ngomong opo?

                Kutipan saka opus
                ketapel bubuk


                Iku katon:

                Utawa iku catapult?

                nglirik
                Kutipan: Falcon
                pindhah menyang posisi horisontal (kira-kira)? Maksudku babagan video iki?

                miwiti tataran akselerasi





                iku wiwit bisa wis ing vertikal, sawise ninggalake TPK.
                Piranti ngowahi nyedhiyakake akses menyang horisontal (siji ora ngganggu liyane), tutup diffuser direset, kacepetan ditelpon, ayo
                ===============================
                Ancaman karo PC kanggo 3M55E, Aku koyone salah.
                Versi adhedhasar tanah laut tanpa catapult bubuk, ing ngendi tahap booster nindakake kabeh.
                PC kanggo pangkalan udara (ora ana panggung ndhuwur)
                1. +1
                  29. november 2015 19:35
                  Kutipan saka opus
                  iku wiwit bisa wis ing vertikal, sawise ninggalake TPK.


                  Iku menarik banjur - banjur, temenan, iku mundhak doyo tarik. Sanajan aliran langsung isih ora bisa diuripake? Kacepetan tekanan rendah ora perlu ...



                  Kutipan saka opus
                  Ancaman karo PC kanggo 3M55E, Aku koyone salah.
                  Versi adhedhasar tanah laut tanpa catapult bubuk, ing ngendi tahap booster nindakake kabeh.


                  Dadi ing kaliber - ora catapult. Lan tataran nyepetake wiwitan. Cetha yen ora kaya Sm-3 saka segi daya, nanging tetep
                  1. +1
                    29. november 2015 19:57
                    Kutipan: Falcon
                    Iku menarik banjur - banjur, temenan, iku nambah daya tarik

                    Dorong mesin turbojet cocog langsung karo area pembakaran mesin turbojet (ceteris paribus: T, P, tingkat kobong, lsp.)

                    Banjur mb dudu silinder (ing bagean salib) nanging tanda bintang.

                    Utawa angger-angger bagean kritis saka muncung (contone awak tengah).
                    Umum
                    Kontrol dorongan mesin roket propelan padhet bisa ditindakake kanthi ngganti area bagean kritis saka muncung, tingkat pembakaran bahan bakar, area permukaan sing kobong, lapisan bahan bakar kanthi energi sing beda-beda, lan uga kanthi bantuan skema gabungan

                    =============
                    bab kaliber ya. padha duwe turbofan.
                    Catapult digunakake kanggo misil karo TTRD (Buki contone)
                    1. 0
                      29. november 2015 20:39
                      Kutipan saka opus
                      count kaliber ya. padha duwe turbofan.
                      Catapult digunakake kanggo misil karo TTRD (Buki contone)


                      Apa sing menarik - knalpot menyang ngendi?
                      Pranyata TPK kudu disegel?
              2. +1
                29. november 2015 20:39
                Kutipan: Falcon
                S-300/400 kabeh karo catapult.

                Akeh masalah sing digandhengake karo njamin peluncuran roket saka wadhah. Ing tahap awal, wadhah kanthi ngisor kosong ditawakake, saka ngendi rudal diluncurake ing mesin dhewe. Nanging ing wektu sing padha, bledosan bisa saka engine wiwitan kaancam bakal punah, jalaran tragis, utamané abot ing kahanan shipboard. Ing Agustus 1972, sawise sawetara rolas tes, ing inisiatif saka Fakel, rencana iki ditinggalake.
                Opsi peluncuran mortir uga ditindakake kanthi ngeculake rudal kanthi meksa produk pembakaran akumulator tekanan bubuk (PAD) lan wiwitan mesin kanthi dhuwur 5 ... 10 m ing ndhuwur potongan ndhuwur wadhah. Ing varian iki digunakake obturator (piston), kang dipindhah karo SAM diinstal ing. Kanggo sistem pertahanan udara kapal, wadhah khusus dikembangake, ing sisih ndhuwur obturator direm supaya ora ngrusak superstruktur dek. Wadah iki dadi rumit lan larang.
                Pungkasane, kanggo komplek S-300P lan S-300F, ing taun 1979, cara kanggo ngetokake roket saka TPK nggunakake piranti ejeksi wis digarap, melu nyedhiyakake produk pembakaran PAD lan makili 2 silinder gas kanthi rod-rod sing disambungake ing sangisore roket kanthi pallet.
                1. +1
                  29. november 2015 20:53
                  Kutipan saka opus
                  kang ana 2 silinder gas karo rod-rods disambungake ing roket dening pallet a.


                  Iki apa saham dadi

                  1. +1
                    29. november 2015 22:16
                    kowe tekan ngisor kabeh....

                    SAM "Crotale-N-NG" ing TPK.
                    Proyek gabungan ICB "Fakel" lan Prancis kanggo nggawe TPK peluncuran vertikal kanggo sistem pertahanan udara kapal Crotale-Navale-New Generation (Nouvelle Generation).
  22. +1
    27. november 2015 12:39
    More "barang", apik lan perlu!
  23. -3
    27. november 2015 12:52
    Iku wektu dhuwur! Nanging aku bakal "ngilangake" "Urya-patriots" sethithik. Mk-41 sing luwih maju diadopsi dening Angkatan Laut AS ing taun 1986. Saiki, dilengkapi karo "ueva cloud" kapal saka macem-macem negara. Iki kula kanggo kasunyatan sing komentar saiki bakal pour ing: "ora duwe analog!" Sampeyan kudu luwih objektif.
    Kabar apik, nuwun sewu telat. Kanggo kaya 30 taun.
  24. +1
    27. november 2015 13:30
    Aku wis ngenteni munculé pertahanan udara iki ing hardware kanggo dangu.
    Saiki aku isih kudu ngenteni S-350 ing hardware ing seri kasebut.
  25. 0
    27. november 2015 14:00
    Apa padha ora sijine broadsword ing 11356?
  26. 0
    27. november 2015 14:10
    Luwih positif kanggo massa! :)
  27. 0
    27. november 2015 14:40
    Kabar apik!!!!!!!!!
  28. 0
    27. november 2015 14:41
    Apik banget, luwih tepat - pungkasane.)
  29. 0
    27. november 2015 15:15
    "Kauntungan liyane saka instalasi anyar yaiku peluncuran ejeksi. "Roket sing diluncurake kanthi muatan khusus saka TPK miwiti mesin kanthi dhuwur udakara 30 meter, sing ngilangi pengaruh jet mesin ing peluncur lan struktur kapal liyane. "

    Lan apa efek saka mesin jet ing roket dibukak luwih? Isih 2 detik.
  30. +1
    27. november 2015 15:19
    Kutipan saka fregina1
    Ora apa-apa! Sumbang siji set kanggo Suriah!!!!! Dheweke bakal cocog karo korvet utawa fregat! Lan kita bakal nonton!


    komentar pisanan kanggo artikel, kang, adhedhasar isi, dhewe tabet "pisanan kanggo ..". Menehi lan Bunch saka "!!!!". Kanggo sapa kanggo menehi? Apa ana kapal sing cocog kanggo iki? Apa ana wong sing ngerti carane nggarap kompleks jinis iki? Lan apa sampeyan pengin menehi? Apa sampeyan duwe overabundance utawa ora ana kanggo nyelehake dhuwit? Soko aku ora mirsani salah siji pisanan utawa kaloro. Ora ana wong sing menehi apa-apa kanggo kita.
  31. -2
    27. november 2015 17:23
    Kutipan saka fregina1
    Ora apa-apa! Sumbang siji set kanggo Suriah!!!!! Dheweke bakal cocog karo korvet utawa fregat! Lan kita bakal nonton!

    Apa sampeyan pengin korvet kanggo boule-bool? Sampeyan sadis, kancaku. Lan pas karo fregat sing ora ana uga cocog banget.
  32. 0
    27. november 2015 22:40
    Oh, connoisseur ditemokake, dheweke sijine minus. Penambang, apa sampeyan ngerti apa armada Siria? Yen ora, banjur dakkandhani. Dheweke duwe 2 korvet kanthi pamindahan 950 ton. Ora ana papan kanggo nyelehake peluncur vertikal ing kana. Ora kanggo sebutno sing dirancang kanggo kapal pamindahan luwih gedhe. Draft (DWL) 2,5 meter. Kanggo nampung peluncur iki, sampeyan butuh dhuwur, paling ora kanthi superstruktur - 7 meter. supaya sinau materi sadurunge sijine minuses, connoisseur. Utawa gawe fregat nganggo dhuwit sampeyan dhewe, wenehake menyang Siria, banjur njaluk supaya menehi peluncur ...
  33. 0
    6. november 2018 11:47
    Iku tetep mung kanggo bungah kanggo militer. Peluncuran roket catapult katon apik banget.
  34. 0
    12 Desember 2018 11:54
    Tenang butuh roket anyar! Kurus! Kang kita bisa masang menyang sel ing pamblokiran (klip) saka 4 zur. Sanajan kanthi jarak sing luwih cendhek, nanging kudu akeh. Deleng ing Cina 055 ngendi "tipis" zur DK-10? 200!!!! samubarang. Kanthi jarak nganti 50 km. Lan dheweke, wong Tionghoa, njupuk rudal R-77, dilebokake ing wiwitan lan entuk ESSM! Apa sing ngalangi kita? Lan Redutov zur 9m96 kanthi diameter cilik 273 mm banget "kandel" .... Kanggo 9m96, kanggo nyambungake 4 zur menyang blok, sampeyan kudu ngganti VPU ... kanthi sel sing luwih gedhe. Utawa uga invent anyar "tipis" zur kanggo ana VPU 3S97.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"