Review militèr

Sunrise ireng ing Afrika, srengenge srengenge ireng ing Eropa

81


Kaleidoskop acara muter luwih cepet lan luwih cepet saben dina. Lan akeh perkara mung dadi bayangan wingi, ora duwe wektu kanggo entuk papan ing pikiran saiki. Nanging kadhangkala mung perlu kanggo ngandhani aliran pikirane "Stop!" lan mung mikir.

Kangge, dina iki kita wiwit mirsani penurunan nyata ing Eropa. Iki ora mung ukara, nanging nyatane kasunyatan. Eropa lagi dikuwasani. Lan, sayangé, dudu wong Rusia sing manggoni, kaya sing ditampilake ing pirang-pirang film sing biasa-biasa wae, ora. Eropah dikuwasani dening wong Arab lan Afrika.



Nganti saiki ora ana sing nembak tank ing lurung-lurung kutha Eropah lan pesawat liwat Paris lan Brussels. Bye. Senajan nembak lan bledosan wis menowo kanggo Prancis. Semono uga mobil-mobil sing diobong dening bajingan muslim nalika malem Taun Anyar. Inggih, saben liburan duwe kembang api dhewe.

walang. Punika perbandingan kula. walang ireng. Werna kulit pancen ora ana hubungane karo. Werna spanduk ISIS nduweni peran gedhe ing kene. Lan dina iki kita bisa ngomong yen ISIS wis ana ing Eropa.

Ya, sampeyan isih bisa mabur liwat Suriah lan Irak lan ngebom lan nembak sing isih ana. Tembung kunci yaiku "luwih". Amarga nalika dadi ora bisa ditahan, wong-wong sing "isih", kanthi bantuan para sadulur Turki sing apik, bakal duwe kesempatan (lan, kanthi cara, dokumen) kanggo miwiti lelungan menyang Eropa.

Eropa wis nyerah. Ora kabeh, nanging nyatane. "Padha pengungsi." Ya, akeh wong enom sing sehat - kabeh padha pengungsi. Pengungsi yaiku wong sing mlayu. Nanging ana sing mlayu saka ngendi wae, ana sing mlayu ing endi wae. Lan sing titik. Intine yaiku dheweke ora ngungsi saka Irak utawa Sudan. Padha mlayu menyang Eropah. Lan - sing khas - padha mlaku. Lan wong wadon lawas sing sabar Eropah nampa, courtes, ngatur. Budaya lan Eropa.

Apa walang duwe budaya? Ora ana respon sing dibutuhake. Iki walang. Tugas utamane dikenal. Nanging apa dina iki pancen medeni? Apa yen kita ndeleng sesuk? Ewonan wong enom lan kuwat ing Eropah sing dimanja lan dimanjakan sing mung ngerti basa kekuwatan. Ewonan sing pengin mangan enak, turu alon-alon lan, kanthi paradoks, tambah akeh. Dheweke bakal njupuk kabeh. Padha bakal njupuk hard ing sisih wétan. Ya, aku malah ora pengin ngomong babagan kompetisi iki, supaya bisa ngomong, wong Eropa. Perbandhingan kasebut ora disenengi wong-wong sing nampa parade LGBT. Ya, lan wong wadon normal ing Eropah bakal luwih seneng wong Arab temperamental utawa wong ireng kanggo sabar, sanajan sabangsa. Kanggo wong wadon normal perlu, pisanan kabeh, lanang alpha, lan ora idea saka kesetaraan gender.

Saka idea, mesthi, sampeyan bisa njaluk kesenengan, nanging rencana rada beda saka lanang. Dadi suksese para pengungsi wis dijamin wiwit wiwitan. Nanging. Wanita iki bakal dadi wanita Asia Afrika. Anak bakal dadi anak saka peradaban liyane. Umumé, tembung "peradaban" iku angel kanggo aplikasi ing cahya saka kreasi paling anyar scum saka Islam. Islam iku iman, Islam iku budaya. Masjid Sultanahmet ing Istanbul iku Islam. Mausoleum Imam Reza ing Mashhad iku Islam. Taj Mahal iku Islam. Nanging apa tegese tembung iki kanggo walang? ora ana apa-apa. Iki tembung. Mung tembung.

Eropa durung siyap kanggo kedadeyan kaya ngono. Lan sithik-sithik wiwit tiba ing sangisore penjajah. Aku nulis tembung "pendhudhukan". Kontroversial? Uga, ana uga istilah saka jaman kepungkur: "Anschluss". Luwih saka iku, misale jek. Lan ing Eropah akeh sing metu nemoni wong akeh walang kanthi tandha "Welcome". Nang endi saiki? ngendi? Ing endi lan kepiye para burghers saka desa Jerman saiki, 100-150 saben wong, ing jejere ewonan belalang wiwit manggon?

Suwene suwene, aku ora ngerti. Nanging kasunyatan manawa Eropa nyerah marang walang iku cetha kaya awan. Kabèh sing diduwèni wong Éropah ing jaman biyèn pancen ana ing jaman biyèn. Senajan, sawetara nembak saka kepungkur banget ngelingi saiki.





Sunrise ireng ing Afrika, srengenge srengenge ireng ing Eropa



Apa kabeh diwiwiti wingi? Ora. Ana gladhen, ana persiapan. Lan aku bungah sing ora bisa nang endi wae. Nang endi wae, kanthi biaya akeh getih, dheweke njaga jagad sing wis dikenal. Kanggo ngreksa kang perang ing Eropah durung teka. Apa wong Eropa pancen bisa nglawan? Batal daging babi, mbusak wit Natal lan Santa Claus, mbusak salib saka pasamuwan?

Nanging iki bocah-bocah warga anyar sing bakal maca donga lan ngenteni Khizir Ilyas utawa Noel. Lan dheweke ora sabar ngenteni nikmat. Padha digunakake kanggo njupuk. Lan dheweke bakal njupuk. Lan salib bakal dibusak minangka ngina agamane, lan bakal padha diwulang nganggo basa Arab. Demokrasi lan toleransi ing tumindak. Padha pengungsi ...

Nah, yen kabeh ora cocog karo skenario walang, kita uga ngerti apa sing ngancam. Eling? Lan Eropa ngenteni. Pogrom, geni, pasukan ing dalan. Nanging apa ora bakal kasep?



Kita kabeh ngerti sapa sing nulis skrip iki sing ngrusak kabeh negara. Sapa sing mateni Gaddafi, sing saben taun dadi tameng antarane Eropa lan walang? Dadi apa? Ing endi Gaddafi lan ing ngendi walang? Nanging dheweke ngelingake ...

Lan kita wis cukup ndeleng mitra kita. Copot gendera abang, mbusak lintang, mbusak pita St. Crimea slamet. Donbass - nyatane. Kita luwih kuwat. Kita luwih kuwat. Kita luwih kuwat ing kapercayan kita. Nanging walang kudu mbuktekake.







Suwene suwene, aku ora ngerti. Nanging aku ngerti siji bab: walang ora bisa nggawe. Iku mung bisa ngrusak lan mangan. Nalika (tepat kapan, ora yen) Eropa pungkasane dadi habitat walang iki, mula giliran kita.
Pengarang:
81 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. parusnik
    parusnik 30. november 2015 06:34
    + 11
    Minangka teka watara, iku bakal nanggapi ... Walang wanted nilai demokratis, lan Eropah iku megamarket modern barang kuwi ... Lan sing paling menarik iku ora bakal ana Poitiers kapindho ing Eropah ... Kurangé populasi Eropa wis liwat, senja wis diwiwiti..
    1. FiremamRescueS
      FiremamRescueS 30. november 2015 10:09
      + 11
      Minangka pilihan: pemuda putih ing geyropa arang banget radikal lan bakal pindhah, pisanan ing geng, banjur bakal ana pimpinan lan nggabungake geng dadi pesta. Babak sejarah anyar, elinga carane Sosialisme Nasional lair ing Jerman. Lan pisanan bakal ana pogrom ing ghetto, banjur prosesi obor. Kanthi dhukungan bisu saka liyane, populasi diwasa lan kesel banget.
      1. parusnik
        parusnik 30. november 2015 11:12
        +8
        Sampeyan ngerti, opsi liyane luwih kamungkinan. ing verge saka kasunyatan sing populasi lokal ing Eropah bakal dadi minoritas .. Aku ora supporter Papa Le Pen, nanging iki persis apa sing dielingake ing awal 80s. .. ilmuwan politik Soviet uga nulis bab iki, denouncing kabijakan neo-kolonialisme .. colored wong ing Eropah nggawe Sosialisme Nasional anyar ...
        1. panfil
          panfil 30. november 2015 15:48
          +1
          Penulis menehi gambaran sing cukup akurat babagan kedadeyan sing kedadeyan ing geyropa. Aku lan kanca-kancaku uga nggawe kesimpulan sing padha durung suwe. Ing wektu sing padha, geyropa kanthi sukarela nyedhaki degenerasi lan wis suwe. Toleransi lan kurang Iman minangka alesan kanggo iki. Iki minangka alesan utama, panangkepan geyropa dening wong Afrika lan Arab wis dadi akibat. Ing salah sawijining siaran, miturut pendapatku, Mamontov, wong Amerika sing tuwa ngandika ing ngisor iki: "Gusti Allah nitahake Adam lan Hawa, dudu Adam lan Yohanes." Renunciation saka Gusti Allah, tiba ing dosa bakal numpes geyropa. Tanpa moralitas, wong dadi kewan sing ora weruh akibate. Aku seneng ngomong yen aku seneng karo perkembangan acara iki, nanging aku ora bisa nindakake. Wiwit kabeh iki diwanti-wanti dening partners jaban rangkah, lan njupuk Panggonan ing wates kita. Siji kesimpulan bisa ditarik. Kita kudu terus, ngembangake ekonomi lan ngobong busuk iki saka negara kita kanthi wesi sing panas.
          1. FiremamRescueS
            FiremamRescueS 30. november 2015 20:38
            +2
            Varian iki wis ana. Gay Eropa lan wit-witan Natal ora ana maneh sijine ing kothak, lan polisi ora mlebu wilayah tartamtu, lan mobil murub ing preian Kristen .... Kabeh iki wis kedados. Nanging apa sampeyan mikir iki ora bakal nyebabake reaksi ing antarane populasi lokal? Apa sampeyan mikir ide nasionalisme ora ana ing arsip? Kita mung durung ngliwati titik ora bali. Coba sijine dhewe ing panggonan enom utawa elinga dhewe ing 18-20 taun. Pikiran enom uga rawan kanggo gagasan radikal ... Lan sabenere geyropian toreness sing bisa dadi watu sing, kesandhung liwat kang wong bakal break irung ing dalan lan uncalan adoh menyang bushes ing atine. Aku ora konfirmasi, nanging pilihan kanggo rasa cukup kamungkinan. Sepisan maneh aku njaluk sampeyan ngelingi lair saka Sosialisme Nasional. Ing Jerman, sawisé Perang Donya I, nalika ana pengangguran, inflasi lan kekeselen wong saka perang, muncul kelompok hobi ing ngendi wong nganggo kaos coklat. Dheweke diwiwiti kanthi bar, pungkasane ora apik, nanging tetep Eropa. Lan elinga yen Eropa nampani gagasan anyar iki. Akibaté, USSR perang ora mung karo Jerman, nanging kabeh Eropah.
            1. parusnik
              parusnik 30. november 2015 21:34
              0
              Kabeh babagan apa sing sampeyan tulis isih ora mungkin .. Aku bakal nerangake apa .. Minangka pujangga ngandika: Grove Golden dissuaded .. Aku ngomong bab gerakan sayap tengen muda Eropah, padha ngandika ing pungkasan 70s-80s . skinheads, formasi paramiliter, kanthi tinge Nazi, saka Hoffmann ing Jerman lan sing padha ing Eropah, ing wektu iki gelombang migran menyang Eropah saka Turki lan negara liyane dumadi ... Saiki, iki sayap tengen, terhormat, burghers sabar .. Ing semangat iki, padha digawa munggah anak-anake, lan sing dhewe .. Carane Eropah wis diganti .. Sampeyan bener ngeweruhi sing tinimbang wit Natal ana colokan lan mercon saka mobil .. Eropah ora bisa kompromi sing "demokratis nilai-nilai" ... dheweke ora bakal ngidini wong Eropa sayap tengen sing anyar ngatur .. Nanging ora mung ana ing kene .. nanging uga Amerika Serikat .. Aja lali yen Ford dianugerahi Hitler amarga mbantu gerakan Nazi .. Lan sapa bakal mbiayai Nazi anyar .. Ing Eropa, Amerika Serikat ora butuh dheweke .. ing Ukraina, ya ..
              Banjur, kita lali babagan separatis.. Catalan, Basque, Skotlandia.. ora didhukung dening AS.. sakperangan alesan.. padha ngomong babagan jati diri nasional.. lan iki kamardikan, kalebu saka USA.. Mesthi, ana Kosovar, dhukungan ditampa dening Slovenes, Kroasia, Makedonia, Montenegro, Ceko, Slovaks .. Nanging pisanan babagan sing terakhir .. kok ...? Negara-negara Slavik gedhe minangka ancaman kanggo Eropa lan AS .. Lan sapa sing bakal dadi sekutu utama negara kasebut? Rusia .. Apa maneh duwe bathi, muter wong-wong iki .. Kosovar, iki klub nglawan Serbia ..
              Supaya wong Eropa lali sapa sejatine lan akeh migran dikirim menyang Eropa.. Iki minangka asu sing bakal nggawe wong Eropa wedi. .. ora wani .. nglanggar hak asasi manungsa .. lan rusak dening toleransi, wong Eropah bakal manut lan bakal matèni dhewe .. sing nglawan toleransi. .. Nanging kita bakal weruh carane iku. gerakan demokratis .. Aku wanted kanggo ngerti apa .. kabeh sederek, utamané ing sisih ibu, saka bangsawan layanan cilik, ana ing Bolsheviks, lan loro garis paternal lan ibu padha makmur .. Lan banjur werna getih munggah, ing esuke perestroika ... Aku pengin owah-owahan, aku ora bakal ndhelikake, nanging bertahap, pemikir .. Kanthi tekane saka EBN ing tataran politik, atiku mlumpat .. Aku elinga Boris Godunov .., narik kawigaten paralel lan ora keliru..
        2. KaPToC
          KaPToC 30. november 2015 22:53
          0
          Kutipan saka parusnik
          Sampeyan ngerti, pilihan liyane luwih kamungkinan .. wong enom saka werna bakal pindhah menyang ngatur piyambak ing geng, lan banjur ing pesta ...

          Yen bisa ngatur dhewe, dheweke bakal ngatur dhewe ing tanah air.
    2. Valiyich
      Valiyich 30. november 2015 22:38
      +1
      Ing akun saka Kurangé populasi Eropah, Aku setuju karo sampeyan. Ingkang Mahakuwaos mirsani punapa ingkang dipun tindakaken, palakrama sami-sami, wanita spatters "wong" karo karet priapus lan kabeh rereget saka urutan iki, ing tembung, otak abuh karo lemak, saka urip dhuwur. Saiki njupuk maneh! Ayo padha mangan lan anget wong saka Asia lan Afrika. Ana wektu sing ora bisa dilalekake ing sejarah nalika debauchery lan kabeh tumindak dhasar minangka kasunyatan saka bangsawan Babil, Roma Kuno. Mulane, Sang Pencipta mutusake kanggo mbenerake kesalahan Eropa iki luwih awal. Dadi yen sampeyan nerusake perang ora bakal ana wong. Bojo jenggot ndeleng bojo pelit sing lembut ing ngarep! Gambare mesthi...!? Gusti Allah mboten sare. Iki Sunset, lan iki persis apa ora ana kepinginan kanggo nglilani menyang Donya Rusia kita!
  2. Glot
    Glot 30. november 2015 06:42
    + 10
    Nanging aku ngerti siji bab: walang ora bisa nggawe. Iku mung bisa ngrusak lan mangan. Nalika (tepat kapan, ora yen) Eropa pungkasane dadi habitat walang iki, mula giliran kita.


    Perlu nyiyapake, nyiyapake kanthi teliti. Saiki.
    Lan yen kabeh walang iki pindhah menyang arah kita - ngalahake. Ngalahake tanpa getun lan ngalahake! Yen ora, kita mung ora bakal ...
    Ayo padha ngarep-arep!
    1. pepeteng
      pepeteng 30. november 2015 06:59
      + 11
      Ing kene adhem lan keuntungan ora dibayar.
      Nanging, ing sepuluh taun, nalika ora ana apa-apa kanggo "mangan" ing geyropa, dheweke bakal cepet-cepet menyang AS.
      1. Endhog
        Endhog 30. november 2015 07:58
        +3
        Quote: Peteng
        Nanging, ing sepuluh taun, nalika ora ana apa-apa kanggo "mangan" ing geyrop, dheweke bakal cepet-cepet menyang AS.

        Amerika ora bodho. padha ora nglilani sampeyan mlebu. padha duwe demokrasi mung "liwat segara", apa kanggo wong-wong mau ing ngarep) Historis, padha ora tenan apologize malah "sing" Japanese kanggo kemah sak WW2, lan kanggo perbudakan saka Afrika-Afrika, uga, mung ing buku teks) Nanging padha ora nglilani wong mlebu...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Glot
        Glot 30. november 2015 08:47
        +3
        Ing kene adhem lan keuntungan ora dibayar.
        Nanging, ing sepuluh taun, nalika ora ana apa-apa kanggo "mangan" ing geyropa, dheweke bakal cepet-cepet menyang AS.


        AS adoh. Dadi sampeyan mung ora "rush", bakal nyawiji kabeh wong. Kanggo kita, ing tanah garing luwih gampang.
        Lan keuntungan lan kadhemen ora bakal ngganggu wong-wong mau. Ana akeh, padha butuh tanah.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Lekov L
        Lekov L 30. november 2015 09:04
        +2
        Quote: Peteng
        Nalika jenggot lan tanpa kathok nuthuk ing lawang sampeyan, sampeyan bakal bisa nerangake kanthi luwih rinci babagan humanisme lan pembantaian.
        Kéwan iki mung ngerti tongkat. Luwih becik senjata api.

        Bener!
        Yen selva takon, sampeyan kudu duwe wektu kanggo mangsuli. (karo)
      6. Vladimir.z.
        Vladimir.z. 30. november 2015 10:35
        +6
        Glot Lan yen kabeh walang iki pindhah menyang arah kita .....

        Belalang Asia-Kaukasia iki saka pungkasan taun 80-an - awal 90-an abad pungkasan wis mapan ing saindhenging Rusia tengah lan lor-kulon ... kanggo sing 40 lan luwih lawas, elinga pira wong Asia lan Kaukasia nalika iku lan pira saiki .... sadurunge mung ing musim semi dheweke teka ing Rusia lan ing musim gugur dheweke menyang panggonane kanggo mangsa, dheweke diarani rooks sadurunge ... lan saiki dheweke lan anak lan putu wis manggon ing Rusia kanthi permanen .... Ya , lan pira cacahe sing wis kuwasa ... ing kejaksaan dadi wis 50% karo jenenge diwiwiti "... YAN" ..... Dadi. wis padha nang kene...
      7. psikopat117
        psikopat117 30. november 2015 14:57
        0
        Quote: Peteng
        Ing kene adhem lan keuntungan ora dibayar.
        Nanging, ing sepuluh taun, nalika ora ana apa-apa kanggo "mangan" ing geyropa, dheweke bakal cepet-cepet menyang AS.

        Amerika mung minangka mercusuar demokrasi lan pilar toleransi ...
        Lan nyatane, ana negara polisi alam. Lan padha duwe cukup sapi ireng bokong, plus akeh wong Latin, Cina, Thai, Korea lan gopota liyane.
        Nanging Latinos lan luwih saka setengah saka cemeng Amérika cukup Kristen, lan padha ora nuduhke ancaman kanggo "Allah Akbars" karo sabuk lampus. Nanging sing teka munggah - iki donya budaya liyane, padha ora nyerah ing kono - lan Black Maziks lokal bakal langsung lali kabeh kisaran karo Latinos, Asia, lan geng liyane - lan bebarengan padha arep kanggo Cut lan njupuk "pengungsi. "wengi.
        Amarga padha wong liyo, rampung manca.
    2. deso
      deso 30. november 2015 08:27
      0
      "Walang" ora bakal pindhah menyang arah kita, iku bakal tetep ing Eropah. Nanging ing ngendi wong-wong Eropa bakal pindhah saka omah-omahé iku pitakonan liyane. Iku misale jek karo tingkat dhuwur saka kemungkinan sing bakal pindhah menyang kita. Apa kita siap kanggo nampa wong-wong mau. ?
      1. Glot
        Glot 30. november 2015 08:50
        +7
        "Walang" ora bakal pindhah menyang arah kita, bakal tetep ing Eropa.


        Yah ? Banjur ora pindhah saka Asia. Wis ripples ing mata saka "Slavia" pasuryan ing kutha kita.
        Iku bakal pindhah, ora mangu. Dheweke bakal nuduhake arah gerakan, lan nerangake carane lan ngapa.
  3. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 30. november 2015 06:58
    +2
    Perlindhungan paling apik marang walang saka UKRAINE yaiku wong lanang saka NOVOROSSIYA .... dheweke ngalami kabeh pesona MAIDAN Ukrainia ing kulit dhewe lan saiki sampeyan ora bisa ngilangi tembung utawa bedhil lan roket.
  4. pepeteng
    pepeteng 30. november 2015 07:01
    +2
    Miturut cara, iki uga Islam. Mung bagean pertempuran kasebut.
  5. Mik13
    Mik13 30. november 2015 07:01
    -13
    walang. Punika perbandingan kula. walang ireng. Werna kulit pancen ora ana hubungane karo. Werna spanduk ISIS nduweni peran gedhe ing kene. Lan dina iki kita bisa ngomong yen ISIS wis ana ing Eropa.
    .....
    Apa walang duwe budaya? Ora ana respon sing dibutuhake. Iki walang. Tugas utamane dikenal. Nanging apa dina iki pancen medeni? Apa yen kita ndeleng sesuk? Ewonan wong enom lan kuwat ing Eropah sing dimanja lan dimanjakan sing mung ngerti basa kekuwatan. Ewonan sing pengin mangan enak, turu alon-alon lan, kanthi paradoks, tambah akeh. Dheweke bakal njupuk kabeh. Dheweke bakal njupuk hard ing cara oriental ....


    Isih, iki wong. Nanging mbandhingake karo serangga kasebut diarani Dehumanisasi (dehumanisasi) ( http://ruxpert.ru/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D
    0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5
    )

    Miturut cara, konsep dehumanization banget aktif digunakake dening Nazi padha foto sing digambarke ing artikel. Padha disebut untermenschi.
    Saka modern - Nazi ing wilayah Ukraina nelpon panyengkuyung saka Republik Rakyat Colorados ...

    Prinsip operasi iku prasaja. Pancen angel mateni wong, nanging Colorado utawa walang wis luwih gampang. Utamane yen walang iki isih ora duwe budaya, lan dheweke bakal njupuk kabeh wanita ...

    Saka modern - Nazi ing wilayah Ukraina nelpon panyengkuyung saka Republik Rakyat Colorados.

    Lan kanthi dehumanisasi, pembantaian lan pembantaian diwiwiti.
    1. pepeteng
      pepeteng 30. november 2015 07:12
      + 20
      Nalika jenggot lan tanpa kathok nuthuk ing lawang sampeyan, sampeyan bakal bisa nerangake kanthi luwih rinci babagan humanisme lan pembantaian.
      Kéwan iki mung ngerti tongkat. Luwih becik senjata api.
      1. Mik13
        Mik13 30. november 2015 07:31
        +3
        Quote: Peteng
        Nalika jenggot lan tanpa kathok nuthuk ing lawang sampeyan, sampeyan bakal bisa nerangake kanthi luwih rinci babagan humanisme lan pembantaian.
        Kéwan iki mung ngerti tongkat. Luwih becik senjata api.


        Aku ora nolak nggunakake panganiaya, kalebu ing kasus tartamtu.
        Nanging aku kelingan yen iki dudu kewan, nanging manungsa. Lan iku wong sing ngatur kahanan supaya wong maneh mateni wong.
        Lan nang endi wae adoh sing organizers padha (kang khas, padha uga wong, ana sawetara wong, nanging padha ana) bakal entuk akèh dhuwit saka akèh getih ing keamanan uga-panganan. Kewan ora nglakoni.

        Miturut cara, Nazi uga wong. Kéwan ora beracun ing kamar gas. Lan dheweke ora nyiapake pembantaian sabanjure nggunakake media utawa Internet. Kaya ing Ukraina utawa Rwanda.
      2. Koyo
        Koyo 30. november 2015 09:51
        -8
        Artikel kandel.
        Sampeyan perlu kanggo nyiapake kanggo skenario paling awon, ora mangu. Nglindhungi omahmu iku suci.
        Nanging iki dudu walang - nanging wong sing mlayu saka perang.
        Kanggo negara-kang tanggung jawab kanggo unleashing lan escalation sawijining. Lan padha duwe bebener dhewe - ora bisa ditolak - malah dening standar Hollywood: "kita ora miwiti perang iki .."

        Padha dadi alam bébas. Kadhemen teka. Dheweke wis diremuk dening mobil ing Calais. Lan padha dadi alam bébas. Ora ana wektu kanggo milih saka arus Islam - sing luwih toleran. Padha ngadhepi karo pitakonan saka kaslametané, ora preduli apa media Western ngandika "ora cukup masjid kanggo wong-wong mau.. Lan salib ngganggu" ..
        Ideolog Nazi uga disebut wong Slavic walang - kang psikologis difasilitasi karusakan massal wong.
        Penulis, kepiye sampeyan ndeleng implementasine telpon kanggo nyirnakake walang? Kamp, kamar gas, krematoria?
        Ah, senjata Rusia .. kanggo pembantaian - iku .. Lan wong Eropa bakal tetep resik lan nyurung wong Rusia karo Muslim .. Wong Eropa ora bisa ngatasi .. uga, "onizhegei" ..
        Mung saiki prajurit Rusia saka liberator saka Timur Tengah bakal dadi punisher lan accomplice ing angkara global sing diwiwiti karo perang ing Irak.

        "Tank Rusia ing Paris" - kelangan, mesthi.
        Nanging penulis bener voiced apa sing dikarepake arsitek saka tatanan donya anyar "miliar emas" saka Rusia: kanggo push nglawan peradaban Islam, kanggo ngurangi populasi Afro-Asia luwe karo bantuan saka Rusia. Yen mayuta-yuta wong Rusia mati (lan buruh tamu ora lunga menyang perang ..) - iki minangka hadiah tambahan kanggo wong-wong mau.

        Kepemimpinan negara kita ngrampungake masalah kanthi cara sing beda: mbebasake wilayah saka ISIS - supaya wong bali.
        Ing wektu sing padha, mandat kanggo ana ing wilayah kasebut kanggo njamin keamanan bakal dadi hadiah kita.
        1. forum
          forum 30. november 2015 11:09
          0
          Kutipan saka Kindof
          padha duwe bebener dhewe - ora bisa ditolak - malah dening standar Hollywood: "kita ora miwiti perang iki .."

          Mekaten! Saben uwong duwe bebener dhewe! Lan padha bakal fokus ing, lan ora ing wong liya.

          Kutipan saka Kindof
          carane sampeyan praktis ndeleng implementasine telpon kanggo numpes walang? Kamp, kamar gas, krematoria?

          Njupuk luwih dhuwur! Bom neutron, laser gamma ing orbit.
          Wis ana ancaman serius saka sapuan kasebut bakal nyuda intensitas masalah kasebut. Kepinginan kanggo mlayu nang endi wae lan ngumpul bebarengan bakal suda banget.

          Kutipan saka Kindof
          Nanging penulis bener voiced apa sing dikarepake arsitek saka tatanan donya anyar "miliar emas" saka Rusia: kanggo push nglawan peradaban Islam, kanggo ngurangi populasi Afro-Asia luwe karo bantuan saka Rusia.

          Bisa uga kedadeyan kasebut kudu ditangani preduli saka rencana "miliar emas" - ora ana cara liya. Kajaba sampeyan mundhakaken paws Panjenengan, tindakake Geyropa.

          Kutipan saka Kindof
          Kepemimpinan negara kita ngrampungake masalah kanthi cara sing beda: mbebasake wilayah saka ISIS - supaya wong bali.

          Lan Gusti Allah ngalang-alangi manawa rencana kasebut kelakon! Nanging yen ora bisa ditindakake, mula kudu nyiapake langkah-langkah sing luwih angel, sing ora bisa tetep resik.
          1. Mik13
            Mik13 30. november 2015 12:31
            0
            Kutipan saka forumow
            Wis ana ancaman serius saka sapuan kasebut bakal nyuda intensitas masalah kasebut. Kepinginan kanggo mlayu nang endi wae lan ngumpul bebarengan bakal suda banget.


            Nanging, ing laku ing Ukraina, ancaman serius saka reresik kuwi mimpin kanggo kasunyatan sing Ukraina ilang Crimea, lan Donbass - ing proses. Lan liyane saka South-East ora ngetutake Donbass kanggo alasan cukup obyektif alam organisasi, lan ora amarga padha ora pengin. Lan iki minangka reaksi saka Rusia.

            Apa sampeyan nyoba kanggo gawe uwong yakin yen wong Arab bakal wedi ing kahanan kaya mengkono?

            Aku kepengin weruh alasan kanggo hipotesis sing kandel.
            1. forum
              forum 30. november 2015 13:36
              0
              Aku ora ngerti analogi! Sapa sing bakal ngresiki Ukraina kanthi cara iki? Lan sapa / apa kita beresiko kalah? Antarane Rusia lan Ukrainia (malah "banderlogs") ora ana kontradiksi kaya antarane wong Eropa lan Afroasiatik.
              1. Mik13
                Mik13 30. november 2015 14:31
                +1
                Kutipan saka forumow
                Aku ora ngerti analogi! Sapa sing bakal ngresiki Ukraina kanthi cara iki? Lan sapa / apa kita beresiko kalah? Antarane Rusia lan Ukrainia (malah "banderlogs") ora ana kontradiksi kaya antarane wong Eropa lan Afroasiatik.


                Apa sampeyan wis turu ing animasi sing digantung sajrone 2 taun kepungkur?
                Sawise kudeta ing Ukraina, Nazi arep ngirim "sepur persahabatan" menyang Crimea. Lan padha negesake seriuse niat kanthi ngalahake kolom bus cedhak Korsun.
                Lan frase kayata "Crimea bakal dadi Ukrainia utawa sepi" uga asring muni. Lan uga "m.o.s.k.a. lay ing lading" lan ditresnani liyane.

                Tegese, digambarake kanthi cetha
                ancaman serius saka Sapuan kuwi

                sakperangan alesan tinimbang
                masalah luntur

                nampa perang sipil lan budhal saka Crimea bali menyang Rusia.

                Lan iki, ing tembung sampeyan, ing kahanan nalika
                Kutipan saka forumow
                Antarane Rusia lan Ukrainia (malah "banderlogs") ora ana kontradiksi kaya antarane wong Eropa lan Afroasiatik.



                Mulane aku njaluk sampeyan nerangake carane
                Kutipan saka forumow
                Wis ana ancaman serius saka sapuan kasebut bakal nyuda intensitas masalah kasebut. Kepinginan kanggo mlayu nang endi wae lan ngumpul bebarengan bakal suda banget.

                ancaman pembersihan etnis bisa ngatasi masalah para pengungsi?
                1. forum
                  forum 30. november 2015 15:21
                  +1
                  Kutipan saka Mik13
                  sakperangan alesan tinimbang
                  masalah luntur
                  nampa perang sipil lan budhal saka Crimea bali menyang Rusia.

                  Lan karo sapa wong-wong Afro-Asia Eropa bakal miwiti perang lan menyang ngendi dheweke bakal lunga sawise diumumake babagan kemungkinan reresik? Yen padha lunga, banjur gol wis digayuh! Miwiti perang ing Eropa - ora ala! Bakal dadi cetha kanggo saben wong apa sing digawa. Iku luwih apik yen iki sadurunge padha nglumpukake massa kritis saka nomer, kang bakal ngidini kanggo ngarep-arep kanggo sukses. Kanggo provoke kanggo durung wayahe, kanggo sukses bisnis, pagelaran sing ngluwihi booze biasanipun, iku bakal sukses gedhe. Luwih cepet Eropa bakal mandheg ngrungokake tolerastov.

                  Kutipan saka Mik13
                  pramila kula nyuwun njlentrehaken kados pundi ancaman pembersihan etnis saged ngrampungaken masalah para pengungsi?

                  Lan apa gunane mlayu menyang ngendi ana kemungkinan gedhe nemoni wong-wong mau (karo purge)? Iku tetep kanggo gawe uwong yakin yen ancaman iki ora kosong!
                  1. Mik13
                    Mik13 30. november 2015 16:49
                    0
                    Kutipan saka forumow
                    Lan karo sapa wong-wong Afro-Asia Eropa bakal miwiti perang lan menyang ngendi dheweke bakal lunga sawise diumumake babagan kemungkinan reresik?

                    Ya, bakal diwiwiti karo wong pribumi. Dheweke ora teka arep lunga.

                    Kutipan saka forumow
                    Miwiti perang ing Eropa - ora ala! Bakal dadi cetha kanggo saben wong apa sing digawa.

                    Apa sampeyan dhasar ora kasengsem ing acara donya? Ing Paris, sawetara sing tiwas. Lan malah rada mateni. Lan apa?

                    Kutipan saka forumow
                    Luwih cepet Eropa bakal mandheg ngrungokake tolerastov.

                    Kutipan saka forumow
                    Lan apa gunane mlayu menyang ngendi ana kemungkinan gedhe nemoni wong-wong mau (karo purge)? Iku tetep kanggo gawe uwong yakin yen ancaman iki ora kosong!


                    Aku ngerti alasan kanggo simpati kanggo overshoots Ultra-tengen, nanging kasunyatan sing asring operator saka ideologi iki rada digantung. Kanggo gulu. tradhisi. Tradhisi sing apik banget, kanthi cara.

                    Masalahe ora ana ing toleransi, nanging ing kasunyatan manawa saben wong kudu nuduhake toleransi ing kahanan kaya mengkono - loro tuan rumah (amarga wis dadi adat) lan para tamu. Lan yen tamu ora pengin, kudu ana mekanisme efektif kanggo meksa.

                    Napa ing EU kabeh kedadeyan kaya ngono - aku wis nulis ing ngisor iki.

                    Miturut cara, sampeyan duwe kepinginan kanggo nyelehake gendéra saka Reich 3rd? Sampeyan bakal nindakake.
                    Simbah Goebbels bakal bangga karo sampeyan. Sampeyan ana ing dalan sing bener.

                    Apa sampeyan lali ngucapake "matur nuwun kanggo kamenangan" kanggo mbah Goebbels taun iki?
                  2. t7310
                    t7310 8 Desember 2015 17:34
                    +1
                    lan dheweke, ing animasi dilereni soko tugas, temenan turu kanggo luwih saka rong taun ing Rusia, lan ora mung wis padha mlaku kanggo dangu lan balapan mlayu ora masalah mlaku liwat Suns, Grads, Hurricanes, Tornadoes saka Mesir. wong Yunani. wong Romawi. wong suci saka gréja Katulik lan Ortodoks lan akeh jeneng liyane lan pelari iki wis ngganggu kita kanggo dangu lan kita wis ora teka munggah karo cara miraculous marang iki. carane padha mlayu lan carane mlaku. kaya ngene iki jebule. lan amarga peradaban kita durung nggawe animasi sing digantung, dheweke wis turu wiwit jaman paling maju lan bisa uga taun sadurunge.
                    https://youtu.be/XZPE2XxZbh0
      3. istoler
        istoler 30. november 2015 14:51
        0
        Padha kewan kaya sampeyan.
        Sampeyan kudu ora ngowahi wong dadi kewan, nanging kanggo mbantu mbangun masyarakat manungsa lan negara ing tanah air, banjur sampeyan ndeleng, bakal ana kurang pengungsi karo emigrants.
  6. inkass_98
    inkass_98 30. november 2015 07:01
    +1
    Aku nyaranake, banget nyaranake ing Eropah kanggo nonton video ing ngisor iki, dipun damel film, mesthi, ing Mosfilm.
    Prestasi "demokrasi" sing rusak iki ora bisa dikalahake apa wae.
    1. Monetniy
      Monetniy 30. november 2015 07:47
      -3
      Sampeyan bisa uga mikir yen kita ora duwe apa-apa kaya ngono. Pahlawan Novorossia, Milchakov, uga ngethok asu ing ngisor kamera kanthi gendéra Reich Katelu. Ayo dadi objektif.
  7. surozh
    surozh 30. november 2015 07:06
    + 11
    Arafat ugi ngendika bilih bangsa Eropa mboten badhe dipuntumpes dening tank lan rudal, nanging dening guwa-garbaning wanita Arab. Dheweke bener, ternyata.
  8. aszz888
    aszz888 30. november 2015 07:22
    -1
    Mangkono uga.
    Nanging kita uga kudu nyimpen "bledug" kanggo racun walang. Lan kita duwe "bledug": Solntsepek, Grad, Hurricane, Tornado lan akeh jeneng liyane. Ingkang utama yaiku kudu ing jumlah sing cukup, lan ora mengko, nanging saiki kudu nggawe cadangan "bledug". duka
    1. deso
      deso 30. november 2015 08:33
      +4
      Aku mikir, saliyane "bledug", kita kudu nyiyapake omah lan panganan kanggo pengungsi putih saka Eropa.
  9. Svarog5570
    Svarog5570 30. november 2015 07:24
    +4
    Disebutake kanthi bener ing artikel kasebut yen dheweke bakal mangan kabeh Eropa lan banjur cepet-cepet menyang kita. Si vis pacem, para bellum - Yen sampeyan pengin tentrem, nyiapake perang. Norma-norma TRP lagi ditepangake lan kanthi bener, isih perlu kanggo mulihake NVP ing institusi pendidikan.
    1. Monetniy
      Monetniy 30. november 2015 07:52
      +5
      Norma-norma TRP ora bakal mbantu karo kabijakan toleransi lan toleransi agama "padha dibutuhake." Apa sing bakal sampeyan lakoni yen kabijakan partai kasebut ngarahake para pengungsi saka negara Arab lan Asia? "Tozherorossiyane" wis ngganti populasi lokal, proses iki wis ing ayunan lengkap, supaya sampeyan kudu tumindak saiki, nanging ora ana resep siap-digawe. Rusia iku negara multinasional, kita kabeh welcome
  10. nic086
    nic086 30. november 2015 07:48
    +2
    Eropa bosok - apa sing dilawan, dheweke mlayu! Sapa (aja nuding driji) sing bisa nglawan wong Eropa? Homoseksual, setengah wadon, uga kena ing ginekologi? Kita nyekseni karya "seleksi alam", tuan-tuan.
    1. Endhog
      Endhog 30. november 2015 08:10
      +1
      Kutipan saka: nic086
      Eropa bosok - apa sing dilawan, dheweke mlayu! Sapa (aja nuding driji) sing bisa nglawan wong Eropa? Homoseksual, setengah wadon, uga kena ing ginekologi? Kita nyekseni karya "seleksi alam", tuan-tuan.

      ya, iku mung titik sing "non-alami" pilihan digawe!
      Aku kaya pracaya yen Eropah isih bisa kanggo mobilize dhewe ... Fascism ana ideologi ala, nanging wiwit, kaya iku, kanggo entuk manfaat saka wong Jerman, lan bangsa bisa - sanajan ora kabeh lan ala. - kanggo ngatur! Apa sing dibutuhake saiki ora kaya iki, mesthi, miturut slogan lan nilai liyane, nanging - uga organisasi - populasi kulit putih ing Eropah lan Asia (utawa Kristen, utawa apa wae sing sampeyan pengin nelpon). Sayange, ora ana iman babagan iki - banjur Eropa kalah lan luwe, ana insentif, nanging saiki ngguyu (
      Mulane, mung tank Rusia ing lurung-lurung ing Paris lan Berlin sing bisa nolak serangan radikal - lan luwih cepet wong Eropa ngerti iki, getihe bakal kurang. Lan bakal tumpah ing sembarang cara, lan ing kali, ora kaya tetes saiki! Ora ketompo carane wong Eropa gumunggung karo pasukane, polisi, lan liya-liyane, sing utama yaiku wong, lan isih padha dimanja pi..ry. Ya, lan politisi saka ndhuwur pasukan keamanan dhewe bakal nyerah. Mulane, ora ana apa-apa kanggo nglawan wong Arab.
    2. Komentar wis dibusak.
  11. Ульман
    Ульман 30. november 2015 07:48
    +2
    Walang pindhah menyang wilayah anyar amarga kabeh sing ana ing papan wis rusak. Dadi bubuk mesiu kudu tansah garing! Yen ora, pati!
  12. Endhog
    Endhog 30. november 2015 08:00
    +3
    Kutipan saka Mik13
    Nanging aku kelingan yen iki dudu kewan, nanging manungsa.

    Wong - padha manggon ing ngendi dheweke manggon, ing omah, lan ngunjungi wong liya, lan ora kaya rubah karo gubug terwelu. Rasakna bedane)
    1. Mik13
      Mik13 30. november 2015 08:11
      -1
      Kutipan saka Egen
      Kutipan saka Mik13
      Nanging aku kelingan yen iki dudu kewan, nanging manungsa.

      Wong - padha manggon ing ngendi dheweke manggon, ing omah, lan ngunjungi wong liya, lan ora kaya rubah karo gubug terwelu. Rasakna bedane)


      Sing, nyoba kanggo ngganti negara panggonan ndadekake sah kanggo aplikasi kanggo wong-wong mau cara banget dubious saka engineering sosial, wewatesan karo Nazisme?

      Banjur ana wong sing pinter ngomong:
      ISIS teka lan lunga, nanging wong Arab tetep
      1. Endhog
        Endhog 30. november 2015 08:31
        +3
        Kutipan saka Mik13
        Sing, nyoba kanggo ngganti negara panggonan ndadekake sah kanggo aplikasi kanggo wong-wong mau cara banget dubious saka engineering sosial, wewatesan karo Nazisme?

        Ora. dudu bab kuwi. Yen sampeyan teka ing negara liya - seneng manggon ing negara kasebut amarga didunungi dening wong pribumi. Malah aturan pisanan bisnis internasional yaiku nindakake sesuai karo tradhisi, budaya, lsp. negara kasebut. Contone, yen sampeyan pindhah menyang Amerika Serikat, banjur nganggo cara urip, budaya, lsp. - tegese sampeyan seneng karo dheweke. Nanging yen sampeyan teka ing Eropah lan njaluk masjid kanggo dhewe, lan yen padha ora menehi, banjur jotosan munggah - sampeyan teka minangka mungsuh. Wong Arab iku wong gedhe (kajaba Khayyam)), nanging iki dudu wong. Sayange, iki bener kanggo bangsa apa wae, ana cukup freaks nang endi wae, mung kene akeh padha dijaluk menyang Eropah.
        1. Mik13
          Mik13 30. november 2015 09:16
          +1
          Kutipan saka Egen
          Yen sampeyan teka ing negara liya - seneng manggon ing negara kasebut amarga didunungi dening wong pribumi. Malah aturan pisanan bisnis internasional yaiku nindakake sesuai karo tradhisi, budaya, lsp. negara kasebut.


          kene! ing ngriki asu wau rumpaka.
          Bab iku wong Eropa nuduhake toleransi lan multikulturalisme marang para migran, nanging ora nuntut toleransi saka wong-wong mau.
          Miturut cara, iki ora amarga padha kaya - iki kawicaksanan EU sing dileksanakake dening Komisi Eropah. Lan ing kana kabeh administrasi dikontrol dening mitra Amerika kita.
          Lan kahanan iki digunakake kanggo destabilize EU, kang sabenere goal strategis saka Amerika Serikat.

          Miturut cara, yen kaslametané ekonomi ing masyarakat ora digawe gumantung ing sosialisasi, migran bakal kumpul ing diasporas, lan diasporas ing sawetara wektu luwih elek tinimbang mafia Italia. (Iki umume topik kanggo obrolan sing kapisah).

          Kutipan saka Egen
          Sayange, iki bener kanggo bangsa apa wae, ana cukup freaks nang endi wae, mung kene akeh padha dijaluk menyang Eropah.

          Aku setuju. Nanging perlu kanggo nglawan akibat negatif ora kanthi dehumanisasi, nanging kanthi nggawe program sing wis ana kanggo integrasi menyang masyarakat lan penegakan hukum sing paling ketat.

          Yen ora, yen Hitler anyar tuwuh ing Eropa ing lemah sing subur ...
          Luwih apik tinimbang "pengungsi" ...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. saygon66
        saygon66 30. november 2015 18:29
        0
        - Sampeyan bener, "ISIS ninggalake" ... Nanging wong-wong sing padha Cut mati sirahe, burned urip - ora peduli babagan kaadilan sajarah! Lan wong-wong sing isih urip bisa bungah - bakal dadi bagéan saka wong Arab!
    2. Komentar wis dibusak.
  13. Monetniy
    Monetniy 30. november 2015 08:03
    +8
    Artikel kasebut apik lan perlu. Ayo katon ora ing Eropah nanging ing negara kita. Apa kita ora nyembeleh wedhus ing dalan? "Churban Bayram" bakal dadi liburan utama, pikirake !!!
    1. inq
      inq 30. november 2015 08:30
      +5
      Persis. Kepiye kita beda karo Eropa ing babagan iki? Homosyatiny mung durung. Lan liyane - kabeh padha. Mung kita ora duwe wong Afrika lan Afghan, nanging "kita dhewe", sing mudhun saka gunung.
  14. Tatar 174
    Tatar 174 30. november 2015 08:22
    +2
    Eropa ora bisa nyingkirake apa sing wis disiapake kakange kanggo dheweke, sing nyopot Evropka lawas karo pangkalan militer lan prajurite. kita kudu nutup wates kita lan nggawe senjata nganti ora ana dalan liyane. Iku bakal katon luwih, nanging kita ora perlu perang ing Eropah kanggo wong-wong mau.
  15. rotmistr60
    rotmistr60 30. november 2015 08:50
    +1
    Eropah dikuwasani dening wong Arab lan Afrika.

    Kanthi idin lengkap Eropah. Ing kawitan, Eropah, tancep metu toleransi lan ing telenging "jiwa" aran guilty kanggo apa sing dilakoni bebarengan karo Amerika Serikat, ngajak dhewe. Saiki, ngadhepi kangelan, pisanan nyoba (saka pakulinan jero-bosok) kanggo nyalahke influx pengungsi ing tumindak Rusia ing Suriah. Sadhar yen iki ora cukup pass, dheweke mutusaké kanggo nyogok Turki karo janji saka regime visa-free lan dhuwit, kasepen andhap asor babagan pesawat Russian downed. Lan maneh climbs menyang bolongan liyane, kang dhewe disiapake. Turki ora bakal bisa mbatesi aliran pengungsi kanthi alesan sing prasaja yen flywheel durung diwiwiti, wis spun nganti mode darurat. Lan entri gratis visa menyang EU bakal mbukak cara legal kanggo nembus radikal.
  16. Neophyte
    Neophyte 30. november 2015 08:51
    -1
    Skala migrasi: mung 2-3 yuta saben 400 yuta wong Eropa?
    1. V.ic
      V.ic 30. november 2015 14:56
      +2
      Kutipan: Neophyte
      Skala migrasi: mung 2-3 yuta saben 400 yuta wong Eropa?

      Tutul pasien wabah lan lali wisuh tangan. Suwene sampeyan bakal urip sawise iki? Iku bakal katon: uga, apa sing bakal kelakon karo 5-7 rolas microbes ... AIDS matèni sistem imun awak. Sawetara virus ing njero lan proses diwiwiti.
  17. Aleksander
    Aleksander 30. november 2015 09:02
    0
    Ya, lan wong wadon normal ing Eropah luwih seneng Arab temperamental utawa Negro. Kanggo wong wadon normal perlu, pisanan kabeh, lanang alpha, lan ora idea saka kesetaraan gender.


    Lan wong wadon, pranyata, mung wadon? Babagan wanita iku mokal, miturut pendapatku.
  18. cewek gipsi
    cewek gipsi 30. november 2015 09:16
    +1
    Nanging Eropa ora nggawe kesimpulan, sayangé. Sanalika sawise serangan teroris ing Paris, politikus Eropah wiwit pirembagan bab kasunyatan sing nilai Eropah gay sing paling penting lan paling ditresnani kabeh, lan ora ana siji lan apa-apa bakal meksa Eropah kanggo nilar wong.
    Loro-lorone ing bathuk lan ing bathuk, padha mlayu menyang "nilai" lan rush karo wong-wong mau kaya pitik karo endhog.
  19. marmer4
    marmer4 30. november 2015 09:35
    +1
    pisanan Eropah bakal "nari", lan banjur padha rush kanggo kita
  20. Kochegarkin
    Kochegarkin 30. november 2015 09:37
    +1
    Sawise nonton edisi sabanjure Besogon TV dina iki, aku ngerti yen "ngarahake", sing diomongake dening Mikhalkov kanthi sopan, dilacak kanthi jelas, penulis lan asil naskah dilacak. Kupinge penulis tetep metu nganti Samudra Atlantik ora bisa ndhelikake.
    Minangka Nikita Sergeevich ngandika - invasi modern pengungsi Afrika-Timur Tengah, kaya perang salib utawa conquistador sing nelukake Amerika ing wektu sing. Nikita Mikhalkov ngajak pirsawan kanggo mikir dhewe apa kahanan iki ora sengaja. Lan iku dadi spontan? Sawise kabeh, katon ing pola - ewu wong enom teka ing Eropah. Ora ana rahasia manawa tingkat pendhidhikan para pemuda Asia modern akeh sing dikarepake, lan ora mungkin insinyur lan buruh spesialis sing unggul teka ing Berlin, Paris utawa Brussels, para pejuang teka, lan para pejuang kasebut wis mbuktekake awake dhewe ing Paris.
    Nanging iki, lagi ngomong, "bagean pisanan saka ballet Marleson", bagéan kapindho wiwit diputer dawa sadurunge pagelaran.
    Dadi, nalika kita kabeh ngetutake trik sing wis kita kenal - sing kita ngerti kabeh lan ngerti kabeh, trik ing ngendi para pengungsi kanthi gerakan tangan sing sithik dadi pasukan serangan saka kelompok teror, kita kabeh kantun inti. saka trick, kang, ing asas, gampang dilacak.

    Aku bakal ngajak sampeyan kabeh kanggo ndeleng sethitik menyang mangsa. Ing ngendi Eropa lan AS ngratifikasi Persetujuan Trans-Atlantik. Apa kita duwe wilayah ageng Didunungi dening tenaga kerja murah. Tegese, ing Eropah, ing kono akeh wong Arab sing ora ngerti apa-apa, nanging pengin urip akeh. Bakal padha sarujuk nggarap darma. Kita duwe standar draconian, sing ora mungkin manufaktur Eropa bakal diijini ngenggoni sebagian besar rak counter sanajan ing Eropa dhewe. Lan minangka asil, pabrikan Amerika bakal teka ing pasar Eropa, mbangun pabrik dhewe, ing ngendi dheweke bakal kerja - mesthi, wong Arab, tenaga kerja murah. Bokmanawi tiyang Éropah badhe manggih papan ing griya agengipun, bokmanawi dados prajurit utawi pulisi. Nanging apa sing bakal kelakon sabanjure? Banjur, tuan-tuan, bakal ana sing kondhang "seret kanggo osten" (nuwun sewu - aku ora ngerti basa Jerman). Mesin ekonomi ageng mung bakal nyapu lan digiling ing millstones ora mung ekonomi Rusia, nanging uga Cina. Ing Eropah, "de jure", tetep nduweni saka nomer akeh aset global, kanggo ngreksa piyambak, bakal dipeksa kanggo muter dening aturan saka Amerika. Tujuane sing terakhir, miturut pendapatku, jelas - dominasi donya.
    Bapak-bapak, kesimpulanku kaya ing ngisor iki - kita kudu nulungi kabeh wong, lan wong Siria, lan wong Eropa, lan wong Tionghoa. Mbantu wong-wong mau - kita mbantu kabeh wong lan awake dhewe luwih dhisik - kanggo ngendhegake kanthong dhuwit sing presumptuous kanggo mrentah jagad iki.
    Ing uripku, aku ora kerep nggawe ramalan lan umume aku salah, Gusti Allah pareng aku salah wektu iki.
    1. Bayun
      Bayun 30. november 2015 21:41
      -1
      Lan ing mratelakake panemume, Amerika lan aku banget sukses TROLLING liyane donya bebarengan.

      Aku elinga anekdot bab World Tavern.

      Vanya: Sapa sing ngetutake aku?!
      John: Inggih, kula.
      Vanya: Lan sapa ing John lan kula?
      ... lan sepi ...
  21. Turkir
    Turkir 30. november 2015 09:39
    +5
    Istilah "toleransi", sing wis nyetel untu ing pinggiran, mung istilah bubuk "indifference".
    Yen sampeyan dikandhani "sabar" (aku duwe tembung Rusia kanggo toleransi), iki ora ateges kita kudu sabar, nanging kudu ora peduli.
    Nanging, muga-muga wong-wong sing ngiklanake "toleransi" ing negara kita dhewe adoh saka cita-cita kasebut, iki minangka "kolom kaping lima" - nemtokke pengganti kanggo kita - basa, pendidikan lan cara urip.
    -----
    Nalika sampeyan maca "digestibility" tinimbang "digestibility", "mesem" tinimbang "ngguyu", banjur ngerti sapa sing ditangani. Iki wong-wong sing wis nyabrang menyang sisih.
  22. kit_belew
    kit_belew 30. november 2015 10:16
    +2
    Kutipan saka Mik13
    Quote: Peteng
    Kéwan iki mung ngerti tongkat. Luwih becik senjata api.


    Aku ora nolak nggunakake panganiaya, kalebu ing kasus tartamtu.
    Nanging aku kelingan yen iki dudu kewan, nanging manungsa. Lan iku wong sing ngatur kahanan supaya wong maneh mateni wong.


    Apa karo wong? Mungkin durung? Sapa sing luwih nduwèni hak diarani wong: nitahake utawa ngrusak? Tukang bangunan utawa pembunuh?
    Wis wektune kanggo mikir babagan iki ing tingkat PBB lan mandheg nganggep klompok sosial tartamtu minangka wong ing tingkat hukum internasional. Supaya ora ana alesan resmi kanggo njerit babagan pelanggaran hak asasi manungsa sing ora ana mambu wong.
    1. Mik13
      Mik13 30. november 2015 19:33
      +2
      Kutipan saka kit_bellew
      Wis wektune kanggo mikir babagan iki ing tingkat PBB lan mandheg nganggep klompok sosial tartamtu minangka wong ing tingkat hukum internasional. Supaya ora ana alesan resmi kanggo njerit babagan pelanggaran hak asasi manungsa sing ora ana mambu wong.


      Nalika aku ngerti, iki telpon kanggo diskriminasi adhedhasar klompok sosial tartamtu? Kelangan. Iki fasisme, yen dumadakan ana wong sing ora ngerti.
      Iki mesthi menang. terang-terangan.

      Akhir-akhir iki, wong sing duwe bakat gantian ngganti Sensor Ora dadi VO. Sensor diblokir, nanging sampeyan kudu ngobati ing endi wae ...

      Susah. Inggih - ana salah siji moderator utawa Roskomnadzor.
  23. alebor
    alebor 30. november 2015 10:19
    +3
    Kaya sing dikandhakake, amba katon saka kadohan. Kita kuwatir babagan "penurunan Eropa", kita nyalahake lan dipoyoki "liberal Barat sing bosok" lan, kayane, kita ora weruh apa sing kedadeyan karo kita. Lan kita duwe yuta migran sing padha, mung ora saka Timur Tengah lan Afrika Lor, nanging saka Asia Tengah lan Kaukasus. Rusia ing pangertèn iki, yen sampeyan ora pindhah menyang rincian, ora supaya beda saka liyane Eropah. Lan iki cukup dingerteni, amarga proses biologis biasa lan alami sing padha dumadi ing kita lan ing wong-wong mau - populasi kanthi tingkat lair sing dhuwur ngganti lan ngganti populasi kanthi tingkat lair sing kurang. Anak sing luwih sithik lair saka kita utawa wong Eropa, luwih akeh papan sing bebas kanggo akeh migran. Sing luwih tuwa lan luwih sithik wong enom, luwih akeh ruang kanggo wong enom saka negara sing akeh utawa malah akeh banget. Yen sawijining bangsa ngalami depopulasi (jumlah sing lair luwih sithik tinimbang jumlah sing tiwas, kaya sing saiki kedadeyan karo Rusia lan akeh wong Eropa liyane), mula pemukiman negarane dening para migran, sayangé, ora bisa dihindari. Bangsa, sing dianggep normal 1-2 anak ing kulawarga, sedih, wis pinasthi.
    1. forum
      forum 30. november 2015 11:29
      +1
      Kutipan saka alebor
      depopulasi

      Afroasiatics uga nunggu iki, mung mengko. Nanging nganti saiki, guwa-garba wanita Arab/Afrika bakal nindakake tugase - papan urip bakal ditaklukake, lan populasi sing saingan bakal dipindhah, diserap, dibasmi.
  24. Volzhanin
    Volzhanin 30. november 2015 10:22
    +3
    Geyrop lan populasi ora nuwun, uga, mung ora.
    Aku ora bakal gumunggung, nanging aku uga ora duwe penyesalan. Bakal ana liyane ireng-rambut ing Inggris, sing apik, malah nggoleki!
    Aku mung mangu-mangu babagan ngirim massa iki menyang wétan, yaiku. kanggo awake dhewe.
    Sepisanan, ireng -fashioned karo gayropos cantik wungu - sing kanggo nyetel kita ing kita?
    Kapindho, wong ireng ora seneng gelut! Crap - ya! Perang - ora!
    Katelu, dheweke ora bakal nglawan Segara Ireng karo kita - kadhemen karo kita, dheweke bakal mabur kaya laler. Banjur kenapa dheweke kudu gelut - dheweke bakal njupuk kabeh tanpa guna ing geyrop.
    Kaping papat, wong gyropean ora bakal lunga, ora ana siji!

    Watu kuning wis wayahe tangi lan rampung karo bangsa remaja iki nganggo celana pendek belang bintang.
    Utawa piye wae nulungi kerikil iki - ayo goyangake infeksi iki - para leluhur Gayropians, sing nyerang bawana Amerika sawise ditemokake.
  25. William Wolf
    William Wolf 30. november 2015 10:31
    -8
    Penulis nulis sawetara jinis dregs angkoro! Kejiret karo wedi lan ora mbukak topik! Apa sih! nulis artikel yen, saliyane kanggo screams lan snot, bab carane ala kabeh iku kanggo wong-wong mau lan padha ora duwe apa-apa liyane kanggo nulis kanggo sampeyan, "dear penulis"! MUTOTA! MUTOTA!
    PS Padha bakal tokoh metu ing "geyrop" piyambak tanpa pendapat "muddy".
  26. Ignatius
    Ignatius 30. november 2015 10:53
    +2
    Kutipan saka parusnik
    Minangka teka watara, iku bakal nanggapi ... Walang wanted nilai demokratis, lan Eropah iku megamarket modern barang kuwi ... Lan sing paling menarik iku ora bakal ana Poitiers kapindho ing Eropah ... Kurangé populasi Eropa wis liwat, senja wis diwiwiti..

    Oswald Spengler ngumumake Penurunan Eropa ing karya sunnat sing misuwur kanthi jeneng sing padha ing taun 1918! Dadi srengenge srengenge sejatine suwene satus taun. Twilight bakal luwih cendhak ...
  27. Belousov
    Belousov 30. november 2015 11:12
    +2
    Apa kita beda? Ing negara kita uga, masjid-masjid dibukak ing endi-endi, lan dalan-dalan diblokir sajrone kabeh Bayram, lan wedhus lanang disembelih kanthi terang-terangan ing dalan-dalan, lsp. lsp. Kajaba iku, sing diarani "Rusia" ing basa Rusia ora belmes, nanging duwe hak sing padha. Lan tanggung jawab .... Saka tanggung jawab (asring kriminal) sampeyan bisa pindhah menyang desa asal. Dadi "warga" iki mesthi bakal seneng karo tekane sedulur-sedulure. Iki minangka "jaran Trojan" ing kasunyatan anyar ing urip. Alas, Stalin anyar, sing bisa netepake kabijakan nasional normal, ora samesthine ...
  28. ivanovbg
    ivanovbg 30. november 2015 11:42
    +4
    Penulis bener! Eropa durung weruh apa sing bisa ditindakake "tamu".
  29. Nikolai 71
    Nikolai 71 30. november 2015 11:46
    0
    Eropah banget awal kanggo nulis mati. Yen kita nggambar analogi karo proses "pendhudhukan" Roma Kuna dening wong barbar, mesthine "pendudukan" saiki dening "wong barbar anyar" bakal nyeret luwih saka siji generasi, utawa malah luwih saka siji abad. Ora ketompo carane depopulasi wong Eropa, 400 yuta wong ora bakal ilang sajrone sawetara generasi. Mbok menawa munculé "Hitlers" anyar kanthi ngresiki ras lan etnis. Lan kita kudu siyap kanggo pilihan apa wae. Mesthi, luwih becik duwe skrip sing wis siap (aku mikir manawa lagi dikembangake).
    1. Belousov
      Belousov 30. november 2015 12:27
      +4
      Iku ora babagan jumlah, nanging kualitas. Aku kelingan adegan film saka "300 Spartans" ing ngendi wong-wong lokal nggawa akeh wong menyang pertahanan, nanging kabeh padha petani, pandhe wesi, lsp. Lan pitakonan - "sing nggawa prajurit liyane?" 400 yuta ing Eropah dipecah, gagasan toleransi, multikulturalisme aktif ditindakake. Kasus diterangake ing Inggris ing 2014. - kulawarga ndhelikake lan ora menehi wong Arab sing dituduh pedofilia, amarga padha wedi yen bakal dianggep rasis. Lan sampeyan ngomong babagan 400 yuta. Sapa sing bisa menehi rebuff nyata? Ora statements privasi, nanging senjata? Wong tuwa 1? Utawa mungkin Conchita Wurst (suci-suci-suci)? Utawa Mungkin panguwasa guardianship Norwegian? Utawa psikolog Walanda, sing nglarang nyritakake jinis kelamine marang bocah nganti umur 5 taun, ujare, supaya bisa ditemtokake dhewe?
    2. Belousov
      Belousov 30. november 2015 12:27
      +1
      Iku ora babagan jumlah, nanging kualitas. Aku kelingan adegan film saka "300 Spartans" ing ngendi wong-wong lokal nggawa akeh wong menyang pertahanan, nanging kabeh padha petani, pandhe wesi, lsp. Lan pitakonan - "sing nggawa prajurit liyane?" 400 yuta ing Eropah dipecah, gagasan toleransi, multikulturalisme aktif ditindakake. Kasus diterangake ing Inggris ing 2014. - kulawarga ndhelikake lan ora menehi wong Arab sing dituduh pedofilia, amarga padha wedi yen bakal dianggep rasis. Lan sampeyan ngomong babagan 400 yuta. Sapa sing bisa menehi rebuff nyata? Ora statements privasi, nanging senjata? Wong tuwa 1? Utawa mungkin Conchita Wurst (suci-suci-suci)? Utawa Mungkin panguwasa guardianship Norwegian? Utawa psikolog Walanda, sing nglarang nyritakake jinis kelamine marang bocah nganti umur 5 taun, ujare, supaya bisa ditemtokake dhewe?
  30. Komentar wis dibusak.
  31. alovrov
    alovrov 30. november 2015 14:10
    +4
    Sanajan artikel kasebut minangka tambahan, perbandingan karo Nazi Jerman ora bisa maca lan pancen ora cocog. Jerman ing 30s lan awal 40s ora bisa nggawe??? Rave.
    Wis suwe saya cetha, paling ora kanggo aku, yen EU saiki ngetutake dalane Kakaisaran Romawi, sing uga dicekel lan dirusak dening wong barbar saka o(u)krains. Siji kanggo siji. Kajaba iku, wong LGBT ing Roma bisa uga luwih ala tinimbang ing Eropa saiki - ana uga sing padha.
  32. V.ic
    V.ic 30. november 2015 15:09
    +2
    Aku setuju karo tesis saka penulis artikel. A influx pancet saka imigran ing siji utawa rong generasi bakal ngganti loro fisik lan moral make-up Eropah. Lan ora mesthi owah-owahan kasebut bakal ningkatake kesejahteraan masyarakat lan ningkatake kahanan moral masyarakat.
  33. DDsurgut
    DDsurgut 30. november 2015 15:58
    +1
    SETUJU BANGET KARO PENULIS ARTIKEL!!! sakperangan alesan, padha mung Petunjuk ing transparan, nanging ngomong ing Rusia utawa wedi, utawa padha ora pengin katon kaya wong jujur, banjur bakal kasep !!!Kahanan iki ngelingaken kula saka Tsarist Rusia, sanajan padha ngomong yen ora ana paralel sejarah langsung, utawa ana ???
  34. Marsik
    Marsik 30. november 2015 17:27
    +2
    Kanthi utawa tanpa walang, dheweke isih dadi mungsuh kita, luwih saka 2 ewu taun wis nyusup menyang kita lan iki ora kena dilalekake. Asia-Eropa kabeh wong pengin nyopot sepotong kita ...
  35. fa2998
    fa2998 30. november 2015 18:33
    +1
    Kutipan saka FiremamRescueS
    Minangka pilihan: nom-noman putih ing geyropa arang banget radikal lan bakal pindhah, pisanan ing geng, banjur bakal ana pimpinan lan nggabungake geng dadi partai.

    Opsi iki cukup bisa! Opsi kanggo nanggepi para imigran bisa uga. Sadurunge, wong Eropa kudu mikir babagan kabijakan imigrasi! Dheweke dudu wong Tionghoa utawa India - populasi pribumi saya tambah sithik utawa mati. Malah sadurunge gelombang pengungsi iki, padha duwe diasporas kuat pengunjung - Turki, Aljazair, Maroko lan liyane. Lan padha dikembangke kaya clurut - wutah ing nomer "non-putih" punika pancet. Lan saiki iku jahitan, karo mayuta-yuta "bantuan" saka Libya. Suriah, Irak, lan sapiturute Yen padha ninggalake bisnis iki, banjur ing 50 taun ( rong generasi) - sajarah abad-lawas saka "donya lawas" bakal mungkasi. hi
  36. Reptiloid
    Reptiloid 30. november 2015 20:10
    +2
    Artikel kasebut bener! Foto-foto kasebut nyengsemake. Bodho yen mikir yen Eropa ing awal abad iki bakal dilestarekake. Kerusakan lan degradasi bakal kedadeyan luwih cepet lan luwih cepet.
  37. Megatron
    Megatron 30. november 2015 21:33
    +1
    Ya, kabeh iku prasaja lan cetha minangka dina. Njupuk 2 mistral. Occupying Strip saka tanah ing Libya, iku wis imbang saiki nyatane. Sampeyan ngiseni kethek ing mistrals kaya sprats ing jar, lan ngeterake wong-wong mau bali-bali, saka Prancis menyang Libya, ngendi sampeyan ndharat ing pesisir. Ing sawetara taun, aku mikir sampeyan bisa lan ngatur.
  38. gamipapa
    gamipapa 30. november 2015 22:16
    -2
    Nalika maca lan ndeleng gambar, penulis Skomorokhov wis ngerti.

    Apa hubungane antarane gambar Nazi Reich Katelu lan para pengungsi? Pancen ora ana, beda tujuan, beda pendekatan, ora ana hubungane.
    Kasunyatan manawa wong Arab lan Afrika bakal ngrebut Eropa kabeh bisa didebat. Ya, mesthi, bagean saka wilayah bakal dicekel lan diowahi dadi ghetto. Nanging ana luwih saka siji yuta Eropah, lan nalika meksa ing, padha bakal defend piyambak dening pasukan senjata, lan padha ngerti carane mbangun kamar gas. Dheweke bakal ngerti piye wae. Ora masalah kita.

    Lan kita wis cukup ndeleng mitra kita. Copot gendera abang, mbusak lintang, mbusak pita St. Crimea slamet. Donbass - nyatane. Kita luwih kuwat. Awake dewe tambah kuat ...... Hubungane opo ??? Pengungsi saka Afrika ora mlayu menyang kita lan ora mlayu menyang Ukraina. Slamet saka mlebu pengungsi?

    Penulis pengin nggawe pendapat umum yen kabeh wong neneko iku walang? Lan ... lan babagan kasunyatan kita, carane ngrumusake pendapat - nyopir kabeh migran iki (utamane saka Ukraina, dheweke ora mlayu saka Afrika) Apa aku ngerti pesen artikel kasebut kanthi bener?
  39. roket abang
    roket abang 1 Desember 2015 01:45
    +2
    ana pembantaian ing Evprop, pembantaian wong Putih, rauh bakal mengaruhi kita uga!
  40. vitya1945
    vitya1945 1 Desember 2015 05:28
    +1
    Eropa wis rampung
    pungkasan iki diatur dening wong-wong sing mimpin Amerika Serikat, kabeh elit panguwasa negara Eropah mbantu wong-wong mau,
    kang uga rampung kontrol saka jaban rangkah.
    Lan yen Rusia pancen ngupayakake kabijakan independen, mula kudu ngirim senjata nuklir kanggo wong-wong sing ana ing mburi nggawe keputusan ing luar negeri lan nglacak gerakane.
    Supados sami mangertosi, bilih manawi awon, boten saged nyingkiri paukuman.
  41. NOTAFED
    NOTAFED 1 Desember 2015 16:33
    0
    Wis telat ngombe Borjomi yen ati wis mati. Ora mung kanggo Eropah, nanging uga kanggo kita.
    Kita mung duwe, supaya bisa ngomong, ati sing luwih gedhe, yaiku wilayah. Ayo urip luwih suwe. Lan final padha. Pira anak sing kita duwe saben kulawarga rata-rata? Lan carane akeh sing padha duwe? 30 taun maksimal. Ana ghetto alam ing kutha-kutha suwene 15 taun. Lan padha duwe polisi, jaksa, wakil, kepala distrik dhewe. Dadi kita minoritas.