Kepala Bundeswehr Leyen njaluk supaya Rusia nglaporake babagan gerakan pasukan lan jumlahe

204
Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.

Kepala Bundeswehr Leyen njaluk supaya Rusia nglaporake babagan gerakan pasukan lan jumlahe


"Pancen wajar yen NATO lan Federasi Rusia, ing kerangka OSCE, kanthi terang-terangan nglaporake babagan gerakan lan jumlah pasukane. Ing sisih NATO, sing minangka aliansi pertahanan eksklusif, proposal kasebut ditampa wiwit jaman biyen, "
koran kuotasi menteri Izvestia.

Dheweke uga ndhukung "strategi respon NATO marang ancaman Rusia." Ing wektu sing padha, Leyen ora nolak kemungkinan nggawe hubungan karo Rusia yen dheweke "ngetutake aturan internasional."

"Paling ora ana wong loro sing dibutuhake kanggo dialog," ujare menteri kasebut.

Sadurungé, Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg ngumumake "penguatan aliansi paling gedhe wiwit Perang Dingin." Utamane, direncanakake nyebarake sawetara batalyon internasional ing negara Baltik lan Polandia.
  • AP Photo, Michael Sohn
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

204 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 111
    26 Juni 2016 10:33
    Ya, ya, topik iki sumunar ing media liyane. Utawa mungkin sampeyan uga duwe kunci ing apartemen sing ana dhuwit.)))
    1. + 33
      26 Juni 2016 10:36
      Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.

      Lan pit ing dalan ing ngarepe kolom 50 km sadurunge liwat, ora digali kanggo tambang ?!
      1. + 23
        26 Juni 2016 11:12
        Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe

        soko cilik. Ayo dadi pitutur marang kowe apa lan ing ngendi iku elek ... lan uga menehi panjalukan nalika, ngendi lan carane PDB menyang jedhing. ngomong opo maneh? utawa bisa uga dakkandhani nalika aku karo kekasihku lan kepiye carane aku tresna? - uga, iki wis dihukum dening larangan ing situs terhormat (aja ngetik liyane). ngomong opo maneh?
        siap kanggo komunikasi, nanging profanity bisa lan kabeh sing aku mikir bab sampeyan (guyonan, nanging saben guyon duwe bagean guyon. liyane bener)
        1. + 17
          26 Juni 2016 11:24
          Quote: self-propelled
          Kepala Bundeswehr Leinen nimbali Rusia

          dheweke mung bisa ngundang sedulur cilik supaya ora mlayu saka kapal sing tenggelam. dheweke mung bisa takon kita kanthi sopan. nalika nuduhake alasan panyuwunan. digunakake kita bisa nelpon ing memori 45 taun
          1. + 49
            26 Juni 2016 12:41
            Aku tau ana ing siji internasional n / a. konferensi, ing ngendi pemasar Amerika peringkat dhuwur nggawe laporan liberal babagan "profitabilitas" kanggo Rusia sing diarani. internasional "pasar resik lan bebas" ibukutha, barang lan tenaga kerja lan introduksi sistem moneter ing negara kita. Aku uga kesengsem karo sifat wicarane. Dhèwèké mratélakaké pikirané marang komunitas ilmiah saiki saka Rusia nganti titik primitif, kaya-kaya ngomong karo wong Papua naif ing manik-manik lan wulu. Lan dheweke nampilake potongan-potongan kaca palsu ideologine minangka berlian saka Barat sing "bener" lan "alim" sing dipimpin dening Amerika Serikat.
            Kajaba iku, Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen, ahli ginekologi kanthi pendhidhikan kanthi pengalaman medis praktis, kanthi jelas percaya marang kesombongane yen wong Rusia bisa diapusi kaya bocah sing isih bayi. Rusia iku BODO-BODO!!! Apa subhumans manggon ana! Lan kanthi pribadi dheweke dhewe dadi PENCERAHAN, SUCI, lan PINTER, PINTER !!!
            Iku mambu saka Hitlerism mil adoh!
            1. + 18
              26 Juni 2016 13:17
              Ora masalah apa sing digawa saka dheweke. Nanging gynecologist-umum ora bisa laporan kanggo wong militèr kita. Malah bab ambane piring ing kantin prajurit.
              Obrolan kosong. Aku ora ngandel, lan Menteri Pertahanan kita bakal luwih pinter tinimbang aku, luwih-luwih, ora bakal menehi apa-apa sing penting kanggo dheweke.
            2. +4
              26 Juni 2016 13:34
              Ora mung Hitlerisme, nanging mayit mesthi!
              1. 0
                26 Juni 2016 20:46
                Ya, soko, lan malah thrush saka dheweke utawa aborsi kasil, mesthi, mambu. Apa sing kudu dijupuk saka dheweke, kvass lawas ... wong bodho
            3. +7
              26 Juni 2016 18:04
              Hitlerisme, ya. Nanging uga bodho lengkap. Napa NATO dumadakan dadi aliansi pertahanan? nglawan sapa? Nglawan kita? Amarga kita ancaman? Tegese, yen kita ngancam sapa wae, ora dadi masalah, kita minangka ancaman priori, yen ora, mesthi ora ana ambune aliansi pertahanan ing kene. Yagene dheweke mutusake yen kita duwe utang marang wong liya? Utamane amarga kita dadi ancaman! Bayangna tikus-tikus njaluk supaya kucing ngandhani obahe! Lan yen kita isih ora ancaman, banjur apa sampeyan kudu ngerti apa sing kita duwe lan carane. Sampeyan ana ing dhewe ing kothak wedhi stinking Panjenengan. Lan kabodhoan sing paling gedhe yaiku nganggep kita bodho. Yen kita bodho, kenapa sampeyan ora bisa ngatasi Rusia nganti pirang-pirang abad, wong pinter? Nanging - "saka NATO proposal kuwi wis ditampa kanggo dangu." Suwene kepungkur? Telung dina kepungkur, telung taun, telung puluh taun? Nanging tawaran minangka tawaran, nanging padha nglaporake? Vooot ... Lan sadurunge padha nglaporake? Ora! Napa dheweke dumadakan nawarake? "Lan ayo padha bengok-bengok "jaga" bebarengan, nanging mergo dheweke dhewe ora bengok-bengok.
              1. +3
                26 Juni 2016 19:15
                Budak kasebut ngomong apa sing didikte dening bendarane, Amerika Serikat, lan kabeh Eropa dadi abdi Amerika Serikat.
              2. +1
                27 Juni 2016 09:35
                Aku setuju, apa Yugoslavia ngancam NATO ing 99? Libya diancam?
            4. +1
              26 Juni 2016 22:33
              Mratelakake panemume iki ora ngandika kanggo Rusia, nanging kanggo sponsor utawa ing saran saka sponsor, supaya pemilih ing wangun apik lan anti-Rusia histeria ing NATO lan EU.
            5. +1
              26 Juni 2016 22:52
              Nalika kita dipakani kabeh omong kosong babagan kaluwihan ekonomi "pasar sing ngatur dhewe" ing pungkasan taun 80-an lan awal 90-an, akeh ahli ekonomi planner sing misuwur ninggalaken undangan menyang negara-negara, ing ngendi dheweke kerja kanthi sampurna ing profil. ing benteng "ekonomi pasar".
              1. +2
                27 Juni 2016 04:43
                Wis adherent saka ekonomi "pasar" sijine minus. Loshara (nuwun, ora ana tembung liyane) dheweke mung mikir yen bocah-bocah ing kubis nemokake yen kabeh ing donya iki kedadeyan dhewe. Utawa Mungkin kang mung selflessly tresna kabeh Amérika. Tanpa rencana sing mesthi, sanajan ing kulawarga angel, apa maneh negara. Saben uwong ngrancang kabeh lan ing endi wae. Ora ana apa-apa tanpa iki. Aku tertarik karo pengusaha sing mlebu pasar kanthi pangarep-arep bakal sukses. Rave. Dheweke ngetung bathi lan kerugian kaping sewu, lan wong liya bakal nyoba babagan kekurangan rencana? Bapak-bapak ekonom kursi, mangga turu.
          2. + 13
            26 Juni 2016 12:53
            Kutipan: Lukich
            Quote: self-propelled
            Kepala Bundeswehr Leinen nimbali Rusia

            dheweke mung bisa ngundang sedulur cilik supaya ora mlayu saka kapal sing tenggelam. dheweke mung bisa takon kita kanthi sopan. nalika nuduhake alasan panyuwunan. digunakake kita bisa nelpon ing memori 45 taun

            ... wah, tenan ... kok ora mlaku kanthi sopan menyang Berlin lan takon maneh: ... apa, apa sing sampeyan tresnani? ... uga, banjur sambungan iku ala, padha ora krungu ... uga, nanging serius, sadurunge badut utama saka NATO Circus Breedlove, saiki kabeh rombongan Clowns lan iku ora lucu maneh, iku luwih kaya kelainan mental, kene sampeyan ora bisa njaluk dening psychoanalyst, kene sampeyan kudu psychotherapist ... lan, dhokter pangareping sajarah, sing nambani clouding saka pikiran saka Eropah, bebarengan lan individu (Napoleon, Hitler) wiwit jaman rumiyin Rusia, miturut sistem sosial-ekonomi apa wae ... iki duweke kita bagean Rusia sing abot ... sapisan ing satus taun kanggo mungkasi serangan liyane saka kegilaan Eropa ... nanging wektu iki Eropa Lawas ora bisa urip maneh metode intervensi bedah... hi
            1. 0
              26 Juni 2016 14:02
              Kutipan saka Inok10
              oh, tenan ... kok ora sopan lumaku menyang Berlin lan takon maneh



              Sampeyan bakal lunga?
          3. + 14
            26 Juni 2016 14:11
            Kutipan: Lukich
            dheweke mung bisa takon kita kanthi sopan

            /// Tenan? ;)))
            Kanthi impudence saka kewan kondhang, padha nyedhaki tapel wates kita, sanajan ora luwih saka saka awal dialog ing manunggalaken Jerman - padha sumpah, wringing tangan, sumpah, sumpah lan janji - NATO ora kanggo nggedhekake... banjur aja manggonake struktur militèr ing negara-negara sing mentas dilebokake ing kesatuane. Dadi, kanthi licik, dheweke wis cedhak karo wates negara kita! Kaya ing tanggal 41 ...

            Senajan, atasan kita kudu mencet paling sethithik boot ing meja amarga proses kemajuan iki maju lan dikarepake - "Stop, aja njupuk langkah! Yen ora, aku bakal njupuk!" Njaluk paling sethithik syarat dhasar kanggo penjaga sing tugas.
            Lan - ora. Apa sing kita duweni yaiku apa sing kita duweni. Lan kabeh padha katon munggah. Saiki wis tekan titik sing kudu nuduhake peta rute ...
            Suwene?! :(
        2. +9
          26 Juni 2016 12:35
          Ing mratelakake panemume, frankness cocok ing perusahaan grapyak (ing watesan tartamtu), tembung asin bisa ditampa ing perusahaan lanang. Aku mbaleni ing perusahaan loropaken, nanging Frau Leinen ora "saka yard kita", lan mulane aku propose kombinasi telung driji
          1. 0
            26 Juni 2016 16:20
            Quote: Monarchist
            Aku mbaleni ing perusahaan loropaken, nanging Frau Leinen ora "saka yard kita", lan mulane aku propose kombinasi telung driji

            Ora perlu, kita wong sopan.Ayo ngundang Ursula mbagi resep sosis asinan.
            1. +2
              26 Juni 2016 18:11
              Aku ora mikir ana skill sing dibutuhake. Wanita kaya ngono tuwuh lan urip kanthi siap. Kinder, kirchen, Kyuhen - iki kanggo wong biasa.
              1. +2
                26 Juni 2016 18:53
                Quote: ibu rumah tangga
                Wanita kaya ngono tuwuh lan urip kanthi siap. Kinder, kirchen, Kyuhen - iki kanggo wong biasa.

                Oh iya, dheweke baroness.
                Ursula von der Leyen minangka keturunan Baron Ludwig Knop, pedagang katun ing kutha Bremen lan salah sawijining pengusaha Jerman sing paling sukses ing abad kaping XNUMX.

                Aku mikir dheweke mung ndeleng panganan ing piring sing digawa ... hi
            2. Komentar wis dibusak.
        3. 0
          26 Juni 2016 20:25
          Mesthi, informasi iki bisa digandhengake karo negara. rahasia....
          Iku ala yen jawaban saka wakil saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ora diwenehi ing artikel. Aku ndandani kekurangan iki:

          "Pernyataan kepala departemen militer Jerman kaget banget.
          Mungkin dheweke mung ora ngerti yen kita wis proaktif, kanthi iman sing apik, luwih saka rong taun saiki ngandhani mitra Eropa liwat macem-macem saluran kabeh pemeriksaan dadakan lan latihan utama, sing, miturut perjanjian Wina, kita ora wajib. kanggo nindakake, "- Mayor Jenderal Igor Konashenkov, juru bicara Kementerian Pertahanan Rusia, marang wartawan.

          Aku isih ora mikir iku worth marang wong-wong mau.
      2. + 23
        26 Juni 2016 11:49
        Napa dheweke nyerang dheweke - perlu, ing endi wae seminggu sepisan, kanggo ngandhani - "" Ing tanggal 30 Juli, kabeh pasukan kita maju menyang tapel wates karo Lithuania - ayo padha teka-teki kanggo miwiti - kepiye carane - liwat Belarus utawa Latvia. A minggu mengko, kita bisa laporan sing iki kesalahan T9 lan kita temenan tapel wates Ukrainia.
        Sawise - bisa dilaporake manawa kabeh kapal selam kita wis mandheg komunikasi, nang endi wae ing wilayah Norwegia.
        1. +4
          26 Juni 2016 12:42
          Field Marshal, apa sampeyan pengin gendheng padha metu? Nanging iki ora mungkin: a) ora manungsa b) sawetara paranok, lan ana akeh ing NATO, dheweke bakal mutusake yen perang wis diwiwiti ...
      3. +8
        26 Juni 2016 13:05
        Ana kapercayan sing kuat yen "mung manuk pelatuk sing manggon ing wilayahe" ...
      4. +4
        26 Juni 2016 16:52
        dadi potholes ing dalan kita minangka persiapan mobilisasi nglawan NATO ????????!!!!!!!!!! belay belay lol apik prajurit NATO bakal teka, lan kita bakal nyelehake aspal bebarengan karo tambang ......
      5. +3
        27 Juni 2016 00:17
        Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe

        Apa padha setuju kanggo ngandhani kita babagan gerakan prajurite?
        Napa dheweke serem banget? belay
    2. + 23
      26 Juni 2016 10:38
      "Pancen wajar yen NATO lan Federasi Rusia, ing kerangka OSCE, kanthi terang-terangan nglaporake babagan gerakan lan jumlah pasukane. Ing sisih NATO, sing minangka aliansi pertahanan eksklusif, proposal kasebut ditampa wiwit jaman biyen, "

      Inggih, inggih, inggih, ya, mbok menawa dheweke bisa ngaturake kabeh rahasia, utawa menehi kunci brankas nganggo dhuwit? Nyuwun
      1. + 42
        26 Juni 2016 10:40
        Inggih, ya, ya, bisa uga ngaturake kabeh rahasia
      2. + 28
        26 Juni 2016 10:44
        Nyuwun informasi babagan kerjasama Rusia-NATO
        Adhuh...
        "Kanggo dialog, paling ora loro dibutuhake"

        Ngandika sing metu saka dialog iki pisanan.

        Aku ora ngerti sethithik - dadi apa sing dikarepake saka kita?
        Kabeh gerakan pasukan kita ing wilayah kita rahasia, lan kabeh latihan diumumake.
        "Dina iki kita nyerang Latvia, ing sasi kita rencana kanggo nangkep Estonia, lan ing setengah taun tank kita bakal ing Warsawa" - utawa padha dikarepake informasi kuwi?

        Saka sisih NATO, sing minangka aliansi pertahanan sejatine, proposal kasebut ditampa ing jaman biyen.

        aliansi pertahanan apik tenan sing wis ora waged perang pertahanan siji ing kabeh sajarah - nanging wis miwiti Bunch saka operasi nyerang njaba wilayah sawijining.
        1. AVG
          + 19
          26 Juni 2016 11:18
          Nganti kita ngirim dheweke kanthi mantep lan mungkasi kabeh kerjasama, dheweke bakal, miturut macem-macem verbiage, kanthi sengaja ningkatake kapentingane. Sampeyan kudu nunjukake posisi sampeyan lan ora mlebu diskusi sing ngidini sampeyan ngobrol babagan masalah apa wae. Conto sing apik yaiku Gromyko (ora Pak).
          1. +9
            26 Juni 2016 12:19
            Lan ing pendapatku, "kumis wis ilang!" Kita kudu menehi jeneng tanggal pas invasi kita ing Eropa. Wis pirang-pirang taun persiapan ... ngguyu
      3. + 12
        26 Juni 2016 10:52
        Baba, apa sing kudu dijupuk saka dheweke?
        1. +6
          26 Juni 2016 15:20
          Quote: Pereira
          Baba, apa sing kudu dijupuk saka dheweke?

          dheweke mbokmenawa temenan gerakan pasukan Rusia ing tlatah Jerman
      4. +4
        26 Juni 2016 11:27
        Kutipan saka vovanpain
        Ing sisih NATO, sing minangka aliansi pertahanan murni,

        ing wilayah geyropa, kapan pungkasan lan saka sapa dheweke mbela awake dhewe? yen dheweke "mbela" ing ngendi wae pamrentahan sing digulingake. lan saiki ing Suriah "mbela" saka Assad
    3. +7
      26 Juni 2016 10:41
      Mbak iki kok ora diusir.. Wis biasa nyawang sikilku, ning kene yo ngono! Wong sing sopan ning cakrawala..
      1. + 32
        26 Juni 2016 11:04
        Rusia langsung ngandhani babagan rencana militer sampeyan!
        Punika rencana blanja kita.
        1. + 30
          26 Juni 2016 12:21
          Quote: figwam
          Rusia langsung ngandhani babagan rencana militer sampeyan!
          Punika rencana blanja kita.


          Nalika blanja, aku menehi saran supaya bocah-bocah wadon menteri tuku seragam kabeh cuaca saka Hugo Bos - musim 1941-1945. wassat
          1. +3
            26 Juni 2016 17:01
            lan kita ora malah nutup kupinge menyang topi, frost ketoke ora kuwat banget ...
          2. +1
            26 Juni 2016 20:39
            Sampeyan kudu ngirim kertu pos iki marang dheweke, tanpa teken lan komentar, supaya dheweke ngrampungake teka-teki ing rapat-rapat sore karo kanca-kanca ing blok ....
        2. +2
          26 Juni 2016 13:55
          Apa kanca-kancane Ursula uga ahli ginekologi?
      2. +2
        26 Juni 2016 12:50
        Dheweke metu saka kono dhewe, nanging ora bisa mlebu. Sampeyan kudu nyurung, nanging aku dhewe karo dheweke .....
    4. +5
      26 Juni 2016 10:46
      Lan elek, apa! Apa sampeyan kudu ngombe jus?
      1. + 21
        26 Juni 2016 10:48
        Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe

        "Dear" Leinen, sampeyan banget kleinen kanggo menehi saran kanggo Rusia! ya
        1. +9
          26 Juni 2016 10:51
          Kutipan: SRTs P-15
          Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe

          "Dear" Leinen, sampeyan banget kleinen kanggo menehi saran kanggo Rusia!

          Divisi kita lunga nedha awan.....! prajuritNanging tank-tank kasebut siap tempur kanthi lengkap ..! Yavolt Fraulein Leinen .. wassat
          1. + 25
            26 Juni 2016 11:10
            Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.

            Iki kedadeyan nalika Menteri Pertahanan minangka ahli ginekologi kanthi profesi! wong bodho
            1. + 12
              26 Juni 2016 11:17
              Kutipan: Sid.74
              Iki kedadeyan nalika Menteri Pertahanan minangka ahli ginekologi kanthi profesi!


              Dheweke weruh soko saka karya lawas dheweke.
              1. +5
                26 Juni 2016 11:51
                Quote: Sopan Elk
                Dheweke weruh soko saka karya lawas dheweke.

                Aku ora sengaja mlebu kantor dokter.
                1. Komentar wis dibusak.
              2. +2
                26 Juni 2016 12:55
                Kepiye dheweke skewed, mbok menawa dheweke ngelingi mantan profesine, utawa malah intim ....
      2. +4
        26 Juni 2016 11:16
        kesehatan ora cukup, padha dipilih khusus supaya ora ana hazing
      3. +8
        26 Juni 2016 11:18
        Kutipan saka ahli bedah
        Lan elek, apa! Apa sampeyan kudu ngombe jus?

        Luwih becik ora ngombe, luwih becik ora njupuk risiko.
      4. +4
        26 Juni 2016 11:30
        Kutipan saka ahli bedah
        Lan elek, apa! Apa sampeyan kudu ngombe jus?

        Inggih, ngendi aku katon, sing dibayangke. ngguyu
    5. + 11
      26 Juni 2016 11:08
      Taki, mbok menawa von der Frau iki sing wis slamet saka pikirane bakal langsung ngumumake "he, Rus, nyerah!" ngguyu ngguyu ngguyu

      NATO dudu inspektur kanggo kita, lan kita weruh dheweke ing peti mati!
    6. + 13
      26 Juni 2016 11:09
      Iki kedadeyan nalika wong wadon (wanita, ora ana pelanggaran) dadi tanggung jawab Kementerian Pertahanan, sing ora ana hubungane karo tentara.
      1. +5
        26 Juni 2016 11:46
        Kutipan saka vodolaz
        Iki kedadeyan nalika wong wadon (wanita, ora ana pelanggaran) dadi tanggung jawab Kementerian Pertahanan, sing ora ana hubungane karo tentara.

        Dheweke ujar manawa Ursula von der Leyen dudu ahli ginekologi sing ala, bisa uga ing babagan obat-obatan dheweke bakal nggawa luwih akeh keuntungan kanggo negara lan jagad iki.
        1. + 12
          26 Juni 2016 12:15
          Kutipan saka APAS
          Dheweke ujar manawa Ursula von der Leyen dudu ahli ginekologi sing ala,

          Kasihan para wanita...
    7. + 11
      26 Juni 2016 11:27
      Padha kesed ing snag! Lan apa intelijen NATO? wassat !?
    8. +3
      26 Juni 2016 11:43
      Ah, hu hu no ho ho ... Sing ora sopan, utawa apa? ...
    9. +2
      26 Juni 2016 12:40
      Kutipan saka ahli bedah
      Ya, ya, topik iki sumunar ing media liyane. Utawa mungkin sampeyan uga duwe kunci ing apartemen sing ana dhuwit.)))

      Tembung-tembung kasebut ilang amarga ora sopan ... ...
    10. +1
      26 Juni 2016 13:26
      Reptilians ana!
    11. +2
      26 Juni 2016 13:39
      Utawa mungkin sampeyan uga duwe kunci ing apartemen sing ana dhuwit.)))
      Dibusak saka ilat))) + menyang karma. Umumé, para birokrat Euro-NATO anyar iki kaget, salah siji sing bodho utawa mikir kita. Ora, ayo ngomong yen politisi Barat sadurungé uga wong ala sing langka, nanging padha pro lan bisa nindakake bisnis karo wong-wong mau, amarga ora ana sing bakal ngucapake scumbag kaya ing impen sing paling awon, lan omong kosong iki mung apik tenan .. . TK Vasilek dening Gusti...
    12. RDX
      +1
      26 Juni 2016 14:15
      freaks iki melu populism banal
    13. +3
      26 Juni 2016 19:33
      Kutipan saka ahli bedah
      Ya, ya, topik iki sumunar ing media liyane. Utawa mungkin sampeyan uga duwe kunci ing apartemen sing ana dhuwit.)))

      Bu Leyen, deleng ing papan sing wis dikenal kanthi profesi, nanging yen ora, pindhah menyang kana ... ya
    14. 0
      26 Juni 2016 19:39
      Ayo dheweke digali menyang organ wanita ing ngisor bangkekan, mbok menawa dheweke bakal nemokake apa-apa. lol
    15. 0
      26 Juni 2016 20:29
      Merkelikha lan Ursulikha iki, iki nenek-nenek Jerman sing anyar. Nalika sampeyan mbukak cangkeme, sampeyan pengin cekikikan.
    16. +1
      27 Juni 2016 06:45
      Ya, "NATO, yaiku aliansi pertahanan eksklusif" - ujare wong Serbia, aja ngadili dhewe, Pak NATO, siji conto cukup kanggo kita ngerti sapa!
  2. + 12
    26 Juni 2016 10:34
    Apa padha nambani edan ana? Nyuwun utawa norma negara
    1. +2
      26 Juni 2016 12:52
      Kutipan: Barracuda
      utawa norma negara

      Inggih, punika bawaan.
  3. +7
    26 Juni 2016 10:35
    Apa sampeyan ora ngambung dheweke ing buntut?
    1. + 14
      26 Juni 2016 10:37
      Dokter, apa dheweke bisa kerja ing profesi utama? Gynecologist, mbok menawa bakal entuk manfaat kanggo masyarakat.
      1. Ham
        + 13
        26 Juni 2016 10:56
        Ya, dheweke minangka "dokter" sing padha karo "Menteri Pertahanan", mung beda karo wanita Jerman sing ngandhut kanthi cepet ngerti iki lan metu saka profesi .. nglirik
    2. +3
      26 Juni 2016 10:56
      Kutipan: Dr. Bormenthal
      Apa sampeyan ora ngambung dheweke ing buntut?


      yen seneng...
      1. +2
        26 Juni 2016 13:02
        Aku pribadi luwih seneng turu kanthi tentrem ing wayah wengi utawa ... (sampeyan ngerti), lan ndeleng Frau iki lan .... impotensi lengkap lan ngipi elek.
        1. + 24
          26 Juni 2016 13:21
          deleng frau iki lan .... impotensi lengkap lan ngipi elek

          Iku tegese ora saka urip apik ing geyrop a, wong ora lanang ngguyu keprungu nangis
          1. +6
            26 Juni 2016 13:33
            Mbah Yozhki - Expendables.
            1. +9
              26 Juni 2016 15:28
              Kutipan: Vadim237
              Mbah Yozhki - Expendables.

              Aja wani ndemek Baba Yaga kita nganggo tangan sing reged! am Dheweke apikan!
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
          2. +7
            26 Juni 2016 15:58
            USA. HOLLYWOOD. 2016. film "Hari Kamardikan. Revival." Wakil presiden wanita.. (mat lanjut). Dheweke ora duwe Marilyn Monroe ing HOLLYWOOD!
            1. +3
              26 Juni 2016 17:09
              Katon kaya Farion. Para alien kasebut mesthine mabur kanthi gupuh sawise ndeleng siaran kasebut
          3. 0
            26 Juni 2016 18:36
            Iku kaya showcase saka moncong wong wadon Kulon, sing luwih medeni, nanging kabeh padha, wong lanang ora lunga saka pasuryan iki, nanging kanthi sadar ... sampeyan pengin mrico ing bokong, sawise kabeh, ana ... nanging kanggo nyolong dhewe menyang scrap ...
      2. +7
        26 Juni 2016 15:16
        Apa dheweke duwe dokter gigi ing kana? Apa medeni, mung sungu ora cukup ... Utawa mungkin dheweke ndhelikake?
    3. Komentar wis dibusak.
  4. +7
    26 Juni 2016 10:36
    Pisanan, ayo padha ngandhani rencanane, lan kita bakal weruh.
    1. +4
      26 Juni 2016 10:44
      Ing mratelakake panemume, malah ing dina liyane, ana katrangan yen Jerman ngirim prajurite menyang tapel wates karo Rusia, lan dheweke uga ora sopan njaluk Rusia laporan babagan majune pasukan ing wilayah Rusia.
      1. +4
        26 Juni 2016 12:04
        Dheweke mung bakal nyoba ngliwati tapel wates kita - kudu langsung kenal karo poplar lan luwih becik ora ana. Sejarah ora ngajari dheweke. Supaya padha nyiapake bumi, minangka orator lan pemikir gedhe, walikota Kiev, Vitalik Klitschko, ngandika.
  5. + 15
    26 Juni 2016 10:36
    Dheweke, minangka gynecologist kanthi pendidikan, mikir yen kabeh kudu "dituduhake liwat" kaya ing scan ultrasonik lan ngawasi perkembangan janin. Lan latihan militer kudu diumumake minangka siaran kanthi jeneng peserta sing dituduhake miturut logika. Tindakake media, Bu Ursula, dheweke bakal ngandhani kabeh.
  6. + 14
    26 Juni 2016 10:37
    Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.

    Frau, Mungkin sampeyan bisa langsung nyerahke tombol kanggo apartemen? Merkel, sajrone kepemimpinane, bisa nggawe panyengkuyung Reich anyar saka para menteri. Wektu wis teka kanggo nuduhake maneh Jerman dokumenter "Fascism Biasa" lan nyegerake memori.
    1. 0
      26 Juni 2016 12:09
      Dheweke kudu ditampilake film latihan babagan pertahanan sipil, utawa luwih bagean babagan perlindungan marang faktor-faktor sing bisa ngrusak saka bledosan nuklir. Iku misale jek kula sing Fritz mutusaké kanggo mbaleni pengalaman saka Japs. Japs padha begja banjur sing Staff ora duwe bom luwih kuat ing jumlah luwih. Wong Jerman kudune ora dadi begja wektu iki.
  7. + 12
    26 Juni 2016 10:37
    YES, lan transfer tombol kanggo fasilitas panyimpenan karo peralatan militer kanggo wong-wong mau kanggo panyimpenan. Ing kasunyatan, arrogance, meanness lan cidra minangka senjata utama.
  8. +9
    26 Juni 2016 10:38
    Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.

    Apa sampeyan ora bisa njebadi lambe, penyihir? wong bodho
    Kaya-kaya NATO ngirim informasi ing ngendi, sapa, kapan lan apa sing ditindakake dening pasukane! wong bodho
    Apa kepinginan maniacal kanggo njaluk konsesi saka Rusia tanpa menehi apa-apa ing bali! wong bodho
    1. +1
      26 Juni 2016 11:38
      Kamrad, ya ora ketompo. Dheweke didhawuhi yap, mula dheweke njerit.
    2. +2
      26 Juni 2016 13:10
      Ayo kabeh nuduhake dheweke bebarengan
  9. +7
    26 Juni 2016 10:38
    Tanah kita, pasukan kita.
    1. + 12
      26 Juni 2016 10:41
      Kutipan saka ALEA IACTA EST
      Tanah kita, pasukan kita.

      Ya, dheweke cepet banget! Lan ora bisa dilacak! Akeh wong! Lan mulane iku TERRIBLE!
  10. +8
    26 Juni 2016 10:40
    Aku kepengin weruh yen "mitra" sing dihormati pengin nglaporake jumlah pasukane, kanthi koordinat sing tepat saka penyebarane?! Lokasi rudal peluncuran lan pelacakan GPS kompleks peluncuran, kapal sing dilengkapi sistem Aegis, lsp.
    Supaya kita bisa yakin kabeh.
    1. +1
      26 Juni 2016 12:50
      Aku mikir yen layanan intelijen kita ngerti banget ing ngendi, pira lan jinis senjata apa sing diduweni. Supaya Frau periodik nggambarake kegiatan kasar, dheweke mung amused kula karo dheweke "Leinen disebut ...". Dheweke duwe kahanan kejut ing kana, omong kosong, kita ora bakal krungu apa-apa ing mangsa ngarep.
    2. Komentar wis dibusak.
  11. +4
    26 Juni 2016 10:40
    Inggih, apa sampeyan bisa krungu saka wong wadon ora enom nanging isih ketoke atraktif? Kudu njaluk perhatian.)
    1. 0
      26 Juni 2016 13:19
      Ger Hauptmann, apa sampeyan ora duwe rasa kaya ngono ...? Aku ngerti, aku ngerti, sampeyan guyon
      1. 0
        26 Juni 2016 18:31
        Kok diturunake? Hauptmann minangka kapten.
  12. +5
    26 Juni 2016 10:40
    Proposal aneh. Lan kenapa kita kudu ngandhani NATO? Apa padha supaya kita informasi? Sabantuychiks ngumpulake lan wong-wong sing sepi ngubungi, banjur kita mirsani obahe lan rotasi ing saindhenging Eropah. Artis ..
  13. +7
    26 Juni 2016 10:40
    Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe
    : Iki seniman! Cepet limang kopeck. Apa hulu ledak nuklir bisa njeblug ing Novaya Zemlya? Lan ngajak bibi karo bibi sing padha dadi menteri pertahanan negara-negara Eropa? Ngomong yen bakal ana kembang api ing sanjabane Lingkaran Arktik. Nanging, aku ora percaya yen keajaiban urusan militer ing urusan militer iki bakal ngerti apa-apa.
    1. +1
      26 Juni 2016 20:10
      Kutipan: Observer2014
      mangertos soko ing urusan militer.

      Sampeyan bisa menehi plus tanpa ndeleng (nanging isih luwih nyenengake maca komentar sampeyan) Dadi ing sisih kulon dheweke ora butuh wong sing ngerti lan ngerti apa-apa. ! Iki ora bakal nantang apa sing didhawuhake lan diomongake! Dheweke ora bakal mbantah lan mbuktekake manawa ana wong sing salah ... Birokrat kaya ngono bakal njupuk kabeh kanthi regane! Iki bodho manut lan sampeyan kudu ing posisi dhuwur! Lan sampeyan +++++++++!!!!! apik
  14. + 13
    26 Juni 2016 10:40
    Jerman pengin. Dheweke mung bakal pengin nalika 1) kabeh pangkalan Amerika kanthi pirang-pirang ewu kontingen dibuwang saka wilayahe, 2) nalika Amerika Serikat ngasilake kabeh emas sing wis macet ing tangane, 3) nalika "pakta kanselir" "kelangan kekuwatane.
    Nalika iku Jerman bisa miwiti komunikasi persis apa sing dikarepake SHE. Lan nganti saiki, penyiar prasaja maca teks sing disiapake dening editor.
  15. + 27
    26 Juni 2016 10:41
    Logika Barat:
    Rusia rattling senjata!

    - Iki kaya apa?

    Diubengi dening pangkalan militer!

    - Dadi iki pangkalan NATO!

    - Mesthi, amarga negara NATO dipeksa kanggo mbela awake dhewe!
    1. +2
      26 Juni 2016 18:42
      Iku lucu, nanging kaya sing dibayangake.
  16. + 15
    26 Juni 2016 10:42
    isin Jerman, carane wong bodho kuwi bisa teka kuwasa iku ora dingerteni.
    1. + 12
      26 Juni 2016 10:50
      Bismarck mbokmenawa nguripake ing kuburan ndeleng apa sing kedadeyan ing Jerman.
    2. 0
      26 Juni 2016 18:33
      carane wong bodho kuwi bisa teka kuwasa iku ora dingerteni.

      plusanul, lan eling
      - ya ana liwat siji ing kuwasa,
      saben atus taun padha ngirim akeh eurozombies kanggo kita kanggo nggoleki babu lan lemah, lan padha fertilize sawah kita karo wesi lan daging.
      Yen tuwuh bebarengan kaya iki maneh, luwih becik mogok dhisik lan global.
    3. 0
      26 Juni 2016 20:12
      Quote: alpamys
      isin Jerman, carane wong bodho kuwi bisa teka kuwasa iku ora dingerteni.

      Bajingan padha nyeret mrana! Saiki iki wis nyumbang (D.b wong bodho ) kerja!!! keprungu
  17. +4
    26 Juni 2016 10:44
    Dadi menteri-pi.doglyad iki, kaya sing cocog ing profesi utama, supaya tangane anget lan irunge teles.
  18. + 19
    26 Juni 2016 10:46
    Inggih, lan Ambre saka dheweke exhaust ... apa dheweke mangan.
  19. + 10
    26 Juni 2016 10:48
    Gusti, ngluwari kita saka matriarki!
  20. +5
    26 Juni 2016 10:49
    "Paling ora ana wong loro sing dibutuhake kanggo dialog," ujare menteri kasebut.
    Menteri Pertahanan Jerman lan pasiene. Naif nganti ora mungkin. Apa sing bisa dijupuk saka wong wadon?
    1. +2
      26 Juni 2016 10:57
      Quote: Amur
      Apa sing bakal dijupuk saka wong wadon?

      Pitakonan menarik sing sampeyan takon! Lha oke, wis sewulan aku pensiun, wong wadon tuwa iki, nanging nganti untune dilebokake biasane - ora, ora!
  21. +6
    26 Juni 2016 10:51
    Aku bingung profesi lan jabatane dokter.
    Organ sing dadi obyek kontrol lan manipulasi ginekologi yaiku Eropa, lan ngontrol.
  22. +4
    26 Juni 2016 10:53
    Apa kesempatan kanggo trolling! Sampeyan bisa nglaporake macem-macem perkara, ora mesthi kudu ditransfer. Ayo padha mlayu.
  23. +8
    26 Juni 2016 10:53
    Ursula kudu nindakake pakaryane dhewe, dheweke dadi ahli ginekologi)) mlaku menyang asu))
  24. +3
    26 Juni 2016 10:54
    Ayo dheweke nggawe untu normal kanggo miwiti ...
  25. + 33
    26 Juni 2016 10:55
    Ayo podo sopan santun kaya simbah.

    Marang Ursula sampeyan yen kita wis ana ing Budapest. apik
  26. +6
    26 Juni 2016 10:56
    Penting kanggo nyelehake operator saluran pembuangan turun temurun ing sawetara posisi manajerial ing Eropa. Ayo dheweke pungkasanipun ngurus saluran pembuangan telek @ ing sirah kayata Enta Frau!
  27. +6
    26 Juni 2016 10:58
    Ora, iku rubah licik. Dheweke nuntut kanggo laporan!, lan masyarakat donya bakal ngerti yen Rusia, kaya, nolak kanggo laporan.

    Inggih? Sing pertama sing nawani nglapurake datane, dadi sing pertama nglaporake kabeh iki menyang sisih liya.
  28. +6
    26 Juni 2016 10:59
    ,,..NATO, sing minangka aliansi pertahanan eksklusif, mbela diri ing Irak, Libya, Afghanistan, Yugoslavia, lan Suriah. negatif
  29. +9
    26 Juni 2016 11:00
    Ketoke, Bakatin wis pindah menyang GRU lan SVR, mula wong-wong padha kuwatir, kuwatir yen informasi kasebut ora kasedhiya.
  30. +3
    26 Juni 2016 11:00
    Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.

    Ing kene ora perlu, ora perlu repot miturut klien. Ing wektu sing tepat (ing kasus kasebut) sampeyan dhewe bakal sinau kabeh saka laporan kasebut.
  31. +5
    26 Juni 2016 11:00
    kabeh iki wis kedaden ing 80s pungkasan lan ing 90s, "sampeyan marang kula ngendi sampeyan nyimpen emas, lan aku bakal pitutur marang kowe ngendi aku kudu ngredhakaké dhewe." Ing tlatah Estonia, fasilitas bakal digawe sing mung prajurit Amerika sing bakal duwe akses lan bakal digunakake ing discretion. "Manajer" lokal mung bakal menehi tandha ing kertas sing setuju karo kabeh (ya, sing takon wong miskin nalika takon)
  32. +5
    26 Juni 2016 11:01
    Latihan telung ewu prajurit tentara Finlandia diganggu dening cub bear sing mlumpat metu saka alas: dheweke mangan panganan prajurit NATO lan nyuwek sandhangane nalika lagi ndhelik saka dheweke ing mobil.
  33. +3
    26 Juni 2016 11:04
    Pira pujian sing diwenehake kanggo nyonya iki, dheweke bakal bangga lan gumunggung - perhatian banget.
  34. +4
    26 Juni 2016 11:05
    Kanggo Ursula tartamtu saka Jerman, aku ngandhani yen telung yuta pemain ski numpak hydrocamels bersayap kanggo ngunjungi! ngguyu
  35. +6
    26 Juni 2016 11:05
    Audacity ora duwe wates. Lan ing umum, iku ora apik kanggo ngidini wanita menyang Power - padha bingung lan ilang pesisir. Kita duwe wanita Kamchatka sing padhang karo gagasan obscurantist babagan swindling (ngrusak konsep Rusia, aku ora ngerti babagan wong liya) ...
    1. 0
      26 Juni 2016 18:48
      Wong wadon nyata ora bakal munggah menyang daya, dheweke biasane cukup kuwatir liyane. Lan yen sakperangan alesan dheweke entuk kekuwatan, dheweke bakal tumindak kanthi wicaksana, kanthi bener, sanajan kabeh wong bisa nggawe kesalahan. Lan wanita-wanita iki, nyuwun pangapunten, ora cukup wanita, dheweke minangka pejabat sing katon rata-rata lan pikirane rata-rata.
  36. +3
    26 Juni 2016 11:07
    Ya, lan kunci apartemen sing ana dhuwit !!!...
  37. +2
    26 Juni 2016 11:12
    Lan jumlah poin ing jamban saben unit militer Rusia ora perlu dilaporake ...
    1. 0
      27 Juni 2016 11:56
      iku mokal, nomer TCTerms dirancang gumantung ing nomer personel, lan sampeyan ngerti iki ...
  38. +1
    26 Juni 2016 11:17
    Kutipan saka: nick_826
    Ya, lan kunci apartemen sing ana dhuwit !!!...

    Dibusak saka ilat!
  39. +4
    26 Juni 2016 11:17
    lik rampung ambruk saka "oak", Aku malah ora ngerti carane kanggo komentar, carane sampeyan bisa komentar ing telpon saka edan, iku mung tengen kanggo nulis metu diagnosa. Menapa malih, ketoke, padha saingan karo saben liyane, sing bakal sijine nerusake banding (utawa ultimatum) luwih cupet kanggo Rusia.
  40. + 11
    26 Juni 2016 11:18
    Mungkin Staf Umum ngirim salinan rencana latihan tempur menyang Jerman lan Swedia? budak! Dheweke ana ing pendhudhukan Amerika Serikat, kanthi lengkap ing subordinasi lan katergantungan, lan padha nuntut liyane. Pikiran ora bisa dingerteni. Iki dudu logika wanita. Iki revanchism undisguised ing tumindak. Nalika iku ora ana pasukan AS ing wilayah Jerman, ora ana senjata nuklir Amerika, ora ana Frau iki, amarga Amerika bakal nggawa dheweke supaya ora golek puting anyar, mula bisa uga. ngomong karo Jerman ing basa diplomatik. Ora ana sing kudu dirembug. Penyerahan tanpa syarat kabeh ideologi fasis lan neo-fasis, transformasi Jerman dadi negara demokratis sing tentrem mung minangka syarat kanggo negosiasi karo negara iki lan rakyate! Aku ora misahake wong Jerman saka pamaréntahan negara iki, saka Menteri Pertahanan Jerman. Wong-wong iku daginge wong Jerman, ngelak kanggo mbales!
    Katon yen kita bakal mbayar rega sing nggegirisi kanggo mundurake pasukan saka Jerman lan ngiyanati Gorbachev lan Co.
  41. +3
    26 Juni 2016 11:18
    mbok wesi laces
  42. +3
    26 Juni 2016 11:19
    Mungkin dheweke kunci kanggo apartemen ngendi dhuwit!
  43. +3
    26 Juni 2016 11:21
    Aku wonder sing dijaluk pirang iki ngomong. Apa dheweke ngerti apa sing diomongake?
  44. +4
    26 Juni 2016 11:22
    Nalika riotous "demokrasi", toleransi lan kepinginan kanggo koyone kaya masyarakat sampurna ngijini sampeyan kanggo milih gynecologist kanggo posisi Menteri Pertahanan, pitakonan apa profesional militer bisa kanggo mentri iki? Lan nyoba kanggo manggon kabeh Eropah.
  45. +3
    26 Juni 2016 11:26
    Kita bakal ngelingake yen sistem pertahanan rudal ing Eropah diilangi, kabeh pasukan NATO ditarik saka bekas negara Pakta Warsawa (kalebu wilayah GDR) lan negara-negara bekas Uni. TADA mesthi bakal ngandhani !! Ora ono dalan liyane!!
  46. +3
    26 Juni 2016 11:28
    Ing kene aku lungguh lan mikir, apa dheweke pancen bodho utawa pura-pura? Inggih, sing laporan informasi kuwi kanggo "mitra".
  47. +4
    26 Juni 2016 11:28
    Comrades, apa sampeyan ... Ora ana omongan babagan linuwih informasi kasebut wassat sembarang bakal nindakake, lan supaya "mitra" nyoba kanggo tokoh metu opo
  48. +3
    26 Juni 2016 11:32
    Sawetara muzzle ora nyenengake!
  49. +4
    26 Juni 2016 11:35
    Secara pribadi, pasuryane ngelingake sirah kobra. ora ketemu? Lan ing topik - ayo sinau Facebook, kabeh dicritakake lan ditampilake ing kana. Utawa NATO dilarang ing Facebook? Gangguan...
    1. +5
      26 Juni 2016 12:38
      ksv36 RU Dina iki, 11:35 anyar
      Secara pribadi, pasuryane ngelingake sirah kobra.

      Gorgon sanadyan!
      1. +1
        27 Juni 2016 00:17
        Kutipan saka aszzz888
        ksv36 RU Dina iki, 11:35 anyar
        Secara pribadi, pasuryane ngelingake sirah kobra.

        Gorgon sanadyan!

        Mekaten lan nggawe screensaver ing situs porno.
  50. +4
    26 Juni 2016 11:41
    "Pancen wajar yen NATO lan Federasi Rusia, ing kerangka OSCE, kanthi terang-terangan nglaporake babagan gerakan lan jumlah pasukane. Ing sisih NATO, sing minangka aliansi pertahanan eksklusif, proposal kasebut ditampa wiwit jaman biyen.

    Bir kadhemen ora perlu kanggo NATO?!
    Lan babagan "aliansi pertahanan - NATO", dheweke seneng banget.
  51. +2
    26 Juni 2016 11:44
    А может сразу объявить о прекращении существования нашего государства ? Чего мелочиться то.
  52. +3
    26 Juni 2016 11:44
    Я бы отправил её в то место ,которое ей знакомо по врачебной деятельности. ngguyu
  53. +4
    26 Juni 2016 11:44
    Поражает одно они демонезируют Россию, ждут нападения, а не замечают что они давно уже захвачены так называемыми беженцами. Ихних жен, сестер в открытую ЕБ*Т а они не замечают . Что твориться в мире?
    1. +3
      26 Juni 2016 12:17
      при этом они никак не могут понять,что России ненужна ни Германия,ни приебалтика,ни укростан.зачем нам их завоевывать?НАМ НУЖНО только одно-не лезте к намюМЫ ХОТИМ ТОЛЬКО МИРА!
      1. +2
        26 Juni 2016 14:40
        Младший лейтенант! Что Вы называете"укростаном" при цараре батюшке было МАЛОРОССЯ! Это уже товарищи:Бланк,Бронштейн,Мойша Свердлов,Апфельбаум,Штенберг,Дзержинский(тоже их крови)изобрели лишний геморрой!
    2. +1
      26 Juni 2016 14:17
      Ихних жен и сестер ....в рамках толерантности,а по этому все претензии к ...матушке на блины. Пока в Европе носятся с демократическими идиалами как с писаной торбой. Приматы и свини будут наглеть. Как их уважать если они сами себя Позорят
  54. +2
    26 Juni 2016 11:48
    Это возможно при условии присутствия на всех базах евросоюза российских подразделений контроля ! С правом доступа во все места складирования.
  55. +5
    26 Juni 2016 11:50
    А че ж вы с.....ки не сообщили нам о нападении в 41 году? КАЗЛЫ!!!! Через "А"
  56. +5
    26 Juni 2016 11:52
    Похоже на то что они так усердно пугали всех Россией что сами в конце концов испугались).
  57. +3
    26 Juni 2016 11:55
    Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.
  58. +2
    26 Juni 2016 11:59
    И чем это им поможет?
    А, понял. Просто когда мы внезапно начинаем учения,
    всякие прибалты и прочие начинают нервничать и просить защиты.
    И видимо немцев это просто достало, все эти истерики.
  59. +1
    26 Juni 2016 12:00
    Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe


    Похоже НАТО то-ли не успевает координаты на оперативных картах поправлять, то-ли памперсы менять...
    Siji saka loro...
  60. +4
    26 Juni 2016 12:08
    Медицинские случаи не комментируем.
  61. + 10
    26 Juni 2016 12:10
    Внешность этой фрау напоминает нацисток которые издевались над людьми в концлагерях и предпочитали носить кошельки и сумочки из человеческой кожи
    1. +3
      26 Juni 2016 16:24
      Вы правы. Одни и те же рож... лица.
      1. +2
        26 Juni 2016 17:13
        Это исправимо. Говорят, что радиация увеличивает скорость эволюции. Вот на них и проверим, вдруг красивее станут.
    2. 0
      26 Juni 2016 20:28
      Зубы ей уже выбили, осталось довершить начатое
  62. +5
    26 Juni 2016 12:14
    Было дело, Иоанн Цимисхий спрашивал Святослава Игоревича: скажи, сколько Вас, чтобы дать Вам дань. А потом выставил легионы 10 к 1. Не прокатит ныне такой развод. Ответ прост: Нас - рать. Или как говорил сержант Эндрю Скотт в гипермаркете ("Универсальный солдат"): "Вот видите, - они повсюду!" И специально обученные медвежата уже нападают на финских солдат :)) Доиграетесь, американские подстилки, - поставим в Калининграде не только Искандеры, а и кое-что помощнее.
  63. CHF
    +2
    26 Juni 2016 12:15
    а чесалом по губам, что то у немцев память короткая
  64. +3
    26 Juni 2016 12:23
    дура дурой.. мир сошёл с ума.
  65. +5
    26 Juni 2016 12:25
    А давайте договоримся, что с этого момента каждая страна может проводить учения только на своей территории. И тогда у всех все вопросы отпадут.
  66. +4
    26 Juni 2016 12:37
    "Paling ora ana wong loro sing dibutuhake kanggo dialog," ujare menteri kasebut.

    А что, тоже "коксует" баба? wassat Если ей для "диалога" ещё кто-то нужен, пусть попросит санитаров, приведут с соседней палаты Наполеона! ngguyu
    1. +2
      26 Juni 2016 14:48
      Господин фельдмаршал,Наполеон как раз то был вменяемый,а вот бывши ефрейтор и К(ее кстати сородичи),а теперь потомки великих укров с головой не дружат
  67. +1
    26 Juni 2016 12:41
    "Paling ora ana wong loro sing dibutuhake kanggo dialog," ujare menteri kasebut.


    Мы не против, только с учетом интересов друг друга. Собственно с НАТО, говорить не о чем, с американцами, да.
  68. +2
    26 Juni 2016 12:59
    Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe
    А унас в России говорят "Послушай женщину и сделай наоборот"...)))
    1. +1
      26 Juni 2016 19:55
      Оно женщина? belay
  69. +2
    26 Juni 2016 13:15
    Ну. что сказать, Ляйнен по профессии гинеколог вот пусть там и лазает, нечего к нам соваться и советы давать. Уж как нибудь сами разберемся, что и как и куда. negatif
  70. +2
    26 Juni 2016 13:15
    Министр обороны ФРГ Урсула фон дер Ляйен

    В дурдоме их что ли набирают?
  71. +2
    26 Juni 2016 13:23
    Интересно, а что делала "исключительно оборонительная организация" в своё время в Югославии и Ливии?
  72. +2
    26 Juni 2016 13:51
    Когда влагалище начинает руководить военными,жди бяды!!!Была одна Екатерина Великая которая это делала прекрасно,но на то она и Великая!!!
  73. +2
    26 Juni 2016 13:54
    Сказка о рыбаке и рыбке. Хочу, чтобы сама царица у меня на посылках(на побегушках) была. Только сказка с плохим концом для дурной бабы.
    1. 0
      26 Juni 2016 20:41
      Вы понимаете, в сказке баба не дура, а зарвавшаяся хамка. А ду..к всё-таки дед. Но тут уж ничего не попишешь, стоят друг друга. И вот как интересно, оценка бабы словом д..а проходит, а то же самое про деда (д..ак) - нет! Дискриминация? lol
    2. Komentar wis dibusak.
  74. +1
    26 Juni 2016 14:08
    да я урсуле чего хошь расскажу, опосля того, как она расскажет скока пидо...ров в её пока ишшо стране, турок и прочих м.услимов...
  75. +2
    26 Juni 2016 14:22
    Menteri Pertahanan Jerman Ursula von der Leyen ngajak Moskow kanthi terang-terangan ngandhani pimpinan NATO babagan rencana transfer pasukan lan jumlahe.


  76. +2
    26 Juni 2016 15:13
    Мужики,в своей квартире мы можем: прыгать и ходить в каком угодно виде.В дружеской компании можно как говорится по***деть:"я собираюсь сходить.."пар спустить",но это в дружеской компании.У.фон Ляйнен дама и не"с нашего двора и даже не с нашей улицы"1. Теперь2,в мужской компании приличной даме...3.Возглавляет бундесвер(армия и **да)которые наследники вермахту,а к вермахту в нашей стране..4,вермахт хоть был самостоятельный,а эти как....сами знаете кто. Предлагаю фигу
  77. Komentar wis dibusak.
  78. +1
    26 Juni 2016 15:21
    Госпожа генерал от гинекологии, прежде чем давать рекомендации,
    нужно хотя бы чуть-чуть разбираться в вопросах военного дела.
  79. ala
    +1
    26 Juni 2016 16:20
    Kepala Bundeswehr Leinen ndesek Rusia supaya nglaporake babagan obahe pasukane lan jumlahe
    ...а щека у вас не треснет?
  80. +1
    26 Juni 2016 16:30
    Можно эту ша.ла.ву позадрачивать пустыми фейками о перемещении бригады подлодок из северных территорий к границам хермании.Наверное замучается визжать о агрессии не опознанных подлодках.
  81. +1
    26 Juni 2016 16:53
    Или что-то где-то в тундре сдохло, или что-то съела! Крышу снесло напрочь! lol Ну это сверх наглость!!! ora
  82. +2
    26 Juni 2016 17:30
    ну что, теперь всем понятно зачем назначили министром обороны гинеКОЛога? НЕ прокатит - так она же гинеколог. А прокатит - отлично, кто из настоящих военных смог бы такое в слух озвучить? мир -перевертыш какой-то. на черное говорить непойми что, на белое - черное. Надеюсь, мы и дальше клепаем дипломатов, умеющих играть в их дебильные игры.
  83. +1
    26 Juni 2016 18:02
    Уважаемые соотечественники, не обращайте внимания на бред умалишенных - это дело врачей
  84. +1
    26 Juni 2016 18:12
    Немецкая тёлка должна говорить только:яя,дастиш-фонтастиш,гут гут.И прочие сопутствующие побеждённой нации звуки!
  85. +5
    26 Juni 2016 18:28
    войдите в состав России и вы будете знать где находятся войска ngguyu
  86. 0
    26 Juni 2016 18:45
    Ага, ЩАЗ!!! Может еще координаты ЗКП??? И в придачу ключи от квартиры где деньги лежат???
  87. 0
    26 Juni 2016 19:19
    Интересно что она употребляла на кануне, прежде чем такое сказать?
  88. 0
    26 Juni 2016 20:03
    Ну чё...завтра будем в Берлине..но не все...будет день будет цель am
  89. +1
    26 Juni 2016 20:40
    Да что неё возьмешь, если она на всё смотрит через предмет своей профессии - гинеколога.
  90. 0
    26 Juni 2016 20:51
    Бедная Германия, что с нею янкесы сделали. А ведь немецкая нация дала миру не только Гитлера, но и Гете, Шиллера, Баха и т.д. и т.п. И вот теперь у руля великой (без преувеличения) страны подобные Frau типа Меркель, Ляйен и иже с ними....мне очень жалко немцев.
  91. 0
    26 Juni 2016 21:29
    Все ж есть в открытом доступе

    https://topwar.ru/74107-shturm-berlina.html

    "19 апреля войска 1-го Белорусского фронта продолжали рваться к Берлину. Командование 1-го Белорусского фронта, обеспокоенное задержкой наступления, которое было вызвано преодолением глубокой, хорошо оборудованной и плотной обороны противника, стремилось ускорить продвижение армий. Жуков потребовал от командования армий более четкой организации наступления. С учётом успеха на правом фланге ударной группировки фронта в полосах 47-й и 3-й ударной армий, командование фронта изменило направление наступления войск правого крыла с целью обхода Берлина с севера и северо-запада.

    Правофланговая 61-я армия Белова должна была наступать вдоль Гогенцоллерн-канала, чтобы обеспечить правый фланг фронта от возможных ударов противника с севера. 1-я армия Войска Польского, 47-я, 3-я и 5-я ударные армии получили указание наступать не прямо на запад, а на юго-запад, с целью обхода Берлина и захвата его северной части. В течения дня правое крыло ударной группировки фронта прорвало третью полосу обороны противника на участке в 14 километров. Советские войска неудержимо прорывались к Берлину"

    Киньте ссылку фрау. Пусть готовится.
  92. vmo
    0
    26 Juni 2016 21:44
    Я уверен,что она не прикидывается Просто дура.
    Результат,41 год мы уже проходили.

    Luwih becik ora ngombe, luwih becik ora njupuk risiko.
  93. 0
    26 Juni 2016 21:50
    Kutipan saka: voronbel53
    Ya, soko, lan malah thrush saka dheweke utawa aborsi kasil, mesthi, mambu. Apa sing kudu dijupuk saka dheweke, kvass lawas ... wong bodho

    Фрау лучше находиться на кухне, штрудели готовить.
  94. 0
    26 Juni 2016 22:57
    Загадка. Что может быть общего между женским половым органом и бундесвером?
    Гальдер, Манштейн, Фон Бок... Их мнение бы услышать.
  95. Komentar wis dibusak.
  96. 0
    27 Juni 2016 00:36
    Может им еще мишени на наших юнитах нарисовать и GPS их подсветить?

    Lha kowe ora bodho? belay
  97. 0
    27 Juni 2016 02:39
    Да рептилия какая-то, а не женщина...Соответственно и мозгов.Только в причинных местах ковыряться..
  98. 0
    27 Juni 2016 02:57
    Что можно ждать от "бабы"- сначала говорит ,потом думает !!!
  99. 0
    27 Juni 2016 05:39
    ну уж нет, тетя, тут все по-взрослому, либо мы, либо вы, третьего не дано, имейте же хоть каплю совести, янки вам милее, вот и лижите их, облажались, проиграли, признайте поражение и не гундосьте...
  100. 0
    27 Juni 2016 07:01
    "Paling ora ana wong loro sing dibutuhake kanggo dialog," ujare menteri kasebut.
    Так в чем проблема, Россия готова, а Вам нужно чистить уши, т.к. Вы не слышите...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"