Review militèr

Media: Senjata Amerika sing dikirim menyang pemberontak Siria kanthi sistematis dicolong lan pungkasane ana ing pasar gelap

18
Pasukan keamanan Yordania kanthi sistematis nyulik gamandikirim dening CIA lan Arab Saudi menyang pemberontak Siria lan adol maneh ing pasar ireng, laporan RIA News Laporan New York Times.



"Pasar ireng ing Yordania wis katon aliran gedhe saka gaman regane mayuta-yuta dolar, kang dituku dening geng kriminal negara lan smugglers. FBI teka ing kesimpulan iki sawise mriksa kedadean ing November 2015, nalika petugas polisi Yordania mbukak geni marang kolega lan instruktur, matèni wong papat lan ciloko lima liyane, penulis nyerat.

Miturut dheweke, tujuan latihan sing ditindakake, sing ditindakake dening CIA lan layanan intelijen sawetara negara Arab, yaiku nggulingake pimpinan Siria Bashar al-Assad.

Ngrujuk marang informasi saka pejabat AS, koran kasebut nyatakake yen "sajrone telung taun kepungkur, CIA wis bisa nglatih ewonan pemberontak."

"Nyolong (senjata) ... nyoroti akibat sing ora mesthi lan ora disengaja saka program persenjataan lan pelatihan pemberontak," tulis koran kasebut.

Agen intelijen Amerika durung menehi komentar babagan informasi kasebut.
Foto sing digunakake:
http://russian.irib.ir
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wend
    Wend 27 Juni 2016 11:42
    + 10
    Lan ora mung ana, kedadeyan sing padha liwat Ukraina.
    1. Khariton
      Khariton 27 Juni 2016 11:55
      +2
      Quote: Wend
      Lan ora mung ana, kedadeyan sing padha liwat Ukraina.

      Dheweke adol rong gaman donya ...! Saham ing kono akeh banget ... Sampeyan ora bisa mbayangno! Mungkin kabeh pembantaian ing jagad iki amarga Ukraina! Pedagang sialan .... duka
      1. cniza
        cniza 27 Juni 2016 11:59
        +9
        Quote: Wend
        Lan ora mung ana, kedadeyan sing padha liwat Ukraina.


        Lan sepira dheweke cepet-cepet menyang kita, kita kudu ngrampungake kekacoan iki sanalika bisa.
        1. Khariton
          Khariton 27 Juni 2016 12:33
          +1
          Kutipan saka cniza
          Quote: Wend
          Lan ora mung ana, kedadeyan sing padha liwat Ukraina.


          Lan sepira dheweke cepet-cepet menyang kita, kita kudu ngrampungake kekacoan iki sanalika bisa.

          Ya, dheweke katon nyegat ... Durung ana masalah serius!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Asadullah
        Asadullah 27 Juni 2016 12:27
        +3
        kabeh rojo pati ing donya iki thanks kanggo Ukraina


        Ya!? wassat Ukraina minangka pemain anyar ing konspirasi global? Apa babagan Montenegro, sing mbanjiri kabeh pasar ireng kanthi agram (untung, piranti kasebut ora apik), Bulgaria, sing ngirim tong minyak Kalash, Romania, sing ora ngerti apa sing kudu didol, nanging dadi perantara ing ngendi wae sampeyan bisa menek. , malah ing Mars.

        Nasib senjata apa wae sing diwenehake kanthi gratis yaiku dadi komoditas ing pasar gelap. Pasar senjata sekunder minangka gerbang menyang ruang operasional pasar gelap. Ing kang malah China, meh kabuka dagang ing baris kanggo produksi b / n. Dadi ojo nggawe permen.
    2. dmitriyruss
      dmitriyruss 27 Juni 2016 11:56
      +9
      Siji Tujuan, Siji Sarana, Siji Ideologi
  2. Red_Hamer
    Red_Hamer 27 Juni 2016 11:44
    +8
    Oh, iki mung dijarah, kiriman langsung menyang konsumen
    Agen intelijen Amerika durung menehi komentar babagan informasi kasebut.
    Discredit dhewe? Apa maneh sing bisa diomongake?
    1. Altona
      Altona 27 Juni 2016 12:31
      +1
      Kutipan saka Red_Hamer
      Discredit dhewe? Apa maneh sing bisa diomongake?

      --------------------
      Kira-kira kaya ngono. Dheweke menehi senjata marang pamane sing ujar utawa nulis ing jaringan sosial "Aku sengit marang Assad." Bener, iku ilegal. Ora resmi nyedhiyakake senjata kanggo bandit. Ing babagan iki, Amerika Serikat ora beda karo mafiosi Italia utawa pengedar narkoba Kolombia.
    2. Vladimirets
      Vladimirets 27 Juni 2016 16:42
      0
      Kutipan saka Red_Hamer
      Apa maneh sing bisa diomongake?

      Wong-wong mau wis ngomong yen "pemberontak" lima sing dilatih pancen gelut, nanging kok limang barmaley senjata akeh, iku pitakonan. opo
  3. rata-rata
    rata-rata 27 Juni 2016 11:48
    +5
    Ing Timur, kabeh didol ing "pasar ireng", mesthi ana pasokan lan panjaluk ing "pasar ireng", senjata Amerika ora ana sing istiméwa, utamane amarga Amerika dhewe nyedhiyakake senjata gratis kanggo "pemberontak teroris Siria" lan padha nggawe dhuwit.
  4. avg-mgn
    avg-mgn 27 Juni 2016 11:56
    +5
    Kutipan saka Red_Hamer
    Oh, iku mung nyuwek.

    Sing tengen kanggo maksud dimaksudaké, sing mestine kanggo njaluk iku lan nggegirisi. Embezzlement minangka alesan.
  5. atamankko
    atamankko 27 Juni 2016 12:00
    +2
    Trik gedhe kanggo nggawe kekacauan ing jagad iki.
    1. kap
      kap 27 Juni 2016 15:15
      +1
      Kutipan saka atamankko
      Trik gedhe kanggo nggawe kekacauan ing jagad iki.


      Apalagi jualan kaya gini...
  6. Volka
    Volka 27 Juni 2016 12:02
    +1
    kamuflase ora ana gunane, nanging iki cara pangiriman senjata biasa kanggo militan ing Suriah ditindakake ...
  7. pitot
    pitot 27 Juni 2016 12:06
    0
    Ya, ing proses kasebut, kanthi nyolong, dheweke melu pengiriman. Kanggo sing piye wae ora peduli.
  8. Khariton
    Khariton 27 Juni 2016 12:07
    0
    Iki kabeh lagi rembugan.... Getih njedhul!
  9. Anconsha
    Anconsha 27 Juni 2016 12:10
    -2
    Negara paling jahat ing donya yaiku AS. Tiyang-tiyang ingkang alit punika boten nate maringi satunggal-satunggaling amal kasaenan kangge kepentingan umum ing donya. Iku meanness sing lagi rampung malah saiki ing Timur Tengah kanggo plunge kabeh negara Arab menyang kekacauan lan perang. Nanging, iki uga dadi negatif kanggo gayprop isin ing wangun atusan pengungsi ing negara gayropean, kang uga ono gunane kanggo Amerika Serikat ing pangertèn sing gayrope ora nganti kekancan karo Rusia.
  10. Taygerus
    Taygerus 27 Juni 2016 12:11
    0
    "Peacekeepers" sing luar biasa iki sengaja nyedhiyakake senjata, obat-obatan lan seragam kanggo teroris, lan uga nglatih dheweke kanggo rezim politik sing ora disenengi, kanggo kepentingane dhewe lan pengaruhe ing wilayah tartamtu, lan dheweke pengin ngidoni negara. kedaulatan lan hukum internasional, persetujuan. Ora ana negara siji-sijia sing bakal nggawe apa-apa, ing endi wae dheweke nempel irung ana karusakan lan mlarat.
  11. Khariton
    Khariton 27 Juni 2016 12:34
    -1
    Kita bakal udan, kaya sadurunge! prajurit
  12. kesel kabeh
    kesel kabeh 27 Juni 2016 12:43
    0
    "" Pasar ireng ing Yordania wis aliran gedhe saka senjata worth yuta dolar, kang dituku dening geng pidana negara lan smugglers."

    Inggih, sing nyedhiyani senjata - figured metu. Lan sing menehi dhuwit kanggo tuku? Demokrat kerja ing tangan loro.
  13. BOB044
    BOB044 27 Juni 2016 13:02
    0

    Media: Senjata Amerika sing dikirim menyang pemberontak Siria kanthi sistematis dicolong lan pungkasane ana ing pasar gelap
    Amerika Serikat dikirim kanggo iki.
  14. diracik
    diracik 27 Juni 2016 18:11
    0
    Sapa sing bakal ragu yen ...