Apa "paket" anti-teroris kuwat?

72
Rebo, 29 Juni, Majelis Tinggi Parlemen Rusia nyetujoni paket amandemen kanggo undang-undang Rusia sing ana hubungane karo perang nglawan terorisme internasional. Ing tanggal 24 Juni, ing wacan katelu, paket iki diadopsi dening Duma Negara. Adhedhasar owah-owahan kasebut, konsep "terorisme internasional" katon ing bidang pidana Federasi Rusia, sing sadurunge ora dibedakake saka konsep umum "terorisme".

Ing tembung liyane, hukum Rusia ora bener nyedhiyani tanggung jawab serius kanggo wong salah siji saka kelompok teroris internasional utawa aktif ngubungi wong-wong mau. Pusat rekrutmen bisa, ing guise paling prayoga, operate ing tengah banget saka Rusia, Nanging, kanthi hak nyata kanggo nyuda jenis kegiatan iki, perwira penegak hukum dhewe padha ora kabeh tengen. Sembarang pengacara profesional bisa, lagi ngomong, tanpa akeh kangelan "nyebul mati" recruiter, nyatakake, contone, sing penuntut ora ngerti canon Islam ing kabeh lan presented "khutbah biasa bab apik lan ala" minangka nyoba kanggo. rekrut menyang jajaran organisasi teroris internasional. Apa ana sing bakal owah saiki?

Ing Rusia, ana kerangka hukum sing diatur, kanthi basis wong, siji-sijine cara utawa liyane sing melu kegiatan kelompok teroris internasional, kudu tanggung jawab pribadi, lan tanggung jawab sing sifate pidana.

Saka statement salah siji saka co-penulis paket amandemen, Wakil Duma Negara saka fraksi United Russia, Irina Yarovaya:
Ora ana norma sing diusulake babagan watesan hak lan kebebasan. Kita ngomong babagan langkah-langkah keamanan, langkah-langkah tanggung jawab, langkah-langkah pencegahan sing ditrapake utamane kanggo wong sing nindakake kejahatan. Umumé, hukum pidana repressive ing hubungan kanggo kriminal, lan ing hubungan kanggo warga Rusia iku pancen protèktif.


Sanalika loro kamar parlemen Rusia milih kanggo amandemen, fermentasi adat antarane massa wiwit ing kesempatan iki. LiveJournal, Facebook lan situs liyane sing misale jek umume kumpul karo "publik progresif" saka persuasi sing umume liberal njeblug karo kiriman duka babagan "pelanggaran kebebasan ngomong", "bali 37" lan, mesthi. , "tangan Kremlin sing cakar, ngrusak pondasi demokrasi."

Apa "paket" anti-teroris kuwat?


Yen kita ngumpulake kabeh statements liberal sing "37th bali" ing 5 taun kepungkur, banjur geni saka Inquisition kudu kobong ing dalan ing umum - lan iki paling ...

Poin ing ngisor iki nyebabake resonansi paling gedhe ing antarane masarakat kaya iki:
babagan matesi hak ninggalake negara kanggo kategori warga tartamtu;
babagan kewajiban operator seluler lan panyedhiya Internet kanggo nyimpen data ing obrolan lan korespondensi pangguna kanggo wektu tartamtu;
tanggung jawab amarga gagal nglaporake persiapan kanggo serangan teroris.


Kanggo obyektivitas obrolan sing luwih gedhe, sampeyan kudu menehi sawetara cathetan duka saka pangguna liberal LiveJournal sing nesu.
Andrey Malgin ngirim materiNews Gosdury", ing ngendi dheweke disiksa mental lan, bisa uga, fisik:

Panyedhiya Internet lan operator seluler bakal diwajibake nyimpen kabeh data sing dikirim dening pangguna sajrone nem sasi, kabutuhan kanggo tundhuk karo aturan iki sadurunge kira-kira triliunan rubel.

FSB bakal duwe hak nuntut kunci saka operator lan panyedhiya kanggo dekripsi informasi, lan uga bakal nyingkirake kabutuhan kanggo ngimbangi karusakan sing disebabake sajrone operasi khusus.

Deadline kanggo non-delivery. Akhire. Carane kita ora kejawab standar iki.


Inggih, minangka ilustrasi saka penulis siksa mental saka LiveJournal - pigura saka film "High Award" (USSR, 1939):



Ora, ya, iku perlu ... Pak saka LiveJournal secara harfiah di-push kanggo denunciation ... Lan wong sing cetha preoccupied karo pitakonan kuwi bebarengan karo masalah "triliun rubel operator", ketoke, ora. golek papan kanggo awake dhewe, mikir kepiye saiki bisa - "kanggo ngandhani utawa ora ngandhani."

Ing kasunyatan, iku apik tenan: wong-wong sing wis rampung remen karo urip, contone, ing Amerika Serikat saka Amerika, kalebu sistem keamanan Amérika, dumadakan tiba ing histeris amarga padha arep kanggo introduce framework legislatif ing Rusia sing katon kaya. TK nyata ing comparison karo peraturan US. Yaiku, penyadapan total telpon, akses layanan khusus menyang basis data panyedhiya Internet lan operator seluler ing Amerika Serikat minangka prestasi gedhe saka kebebasan lan demokrasi, dirancang kanggo nglindhungi warga sing taat hukum, lan uga, oh, banget, kanthi ambane, langkah-langkah Rusia sing padha yaiku "arbitrariness" lan "anti-demokrasi ing wangun sing paling murni."

Iku uga ngageti ing sambungan karo kasunyatan sing nalika Edward Snowden nerbitaké revelations bab total ndjogo saka layanan khusus US, kabeh sadulur domestik Russian non-sopan katahan meneng, salah siji wedi nesu sing menehi hibah, utawa tenan pracaya sing total. ndjogo CIA lan NSA saindhenging donya - kaluhuran demokratis paling penting.

Liwat LiveJournal sing padha, blogger hak asasi manungsa nyebar telpon menyang Presiden supaya ora mlebu "dokumen totalitarian".

Iki kaya apa?! Njaluk kanggo Presiden. Bek tengen (utawa crookedly) sing "knocked" Putin "kanggo gebny getih" wiwit wektu tumindak Dima Yakovlev, saiki dumadakan nguripake menyang "tiran", "bloodsucker" lan "inisiator gebny getih". Hey, endi logikane, muchachos?.. Sampeyan kudu langsung menyang Den Haag utawa Strasbourg - padha mangan asu ing "gebna getih" lan mangan apel Polandia lan keju Prancis kanthi jamur sing ora diwenehake. saka kontra-sanksi.

Lan umume, amandemen anti-teroris meh ora bisa diarani anti-teroris. Larangan metu saka negara sing dicurigai terorisme? Inggih, ya - norma, misale jek, bener. Nanging meh ora ana sing nyegah wong-wong kuwi ninggalake Rusia kanthi macem-macem cara lan perang ing sisih macem-macem kelompok teroris ing Afghanistan, Suriah, Libya, lan Kosovo. Yen ngganggu saiki, sampeyan bisa nyelehake ing aset.

Panyimpenan data dening operator seluler lan panyedhiya Internet, ing basis kang meh telung tikel Tambah ing tariffs diprediksi, misale jek dadi langkah angel (meh NSA-shnaya), nanging carane akeh langkah kuwi mbantu Amerika Serikat nyekel teroris? Yen mbantu, mula negara-negara kasebut meneng wae. Senajan ing kene ing Amerika Serikat, kang wakil saka panguwasa paling dhuwur dhewe ketemu karo pemimpin teroris mangsa, ana pitakonan kapisah ... Lan pitakonan iki gegandhengan, antarane liyane, kanggo apa NSA lan CIA tenan nganakake mega-pengawasan kanggo ? - kanggo ngenali lan nyekel teroris, utawa isih kanggo njupuk informasi bab langkah-langkah mbesuk saka panguwasa negara manca lan insidership ing lapangan ekonomi? Snowden kayane ngomong babagan sing nomer loro ...

"Ngeterake". Inggih, iki sawetara jinis crita horor liberal, sing wis kasebut ing ndhuwur. Yen wong ngerti babagan nyiapake serangan teroris lan meneng, banjur kepiye bedane karo teroris ing kasus iki? Ukuman kanggo wong-wong sing padha de facto kudu cocog. Senajan, diwenehi kemampuan modern saka asosiasi pengacara, kita wis bisa ngomong yen penuntut ing kasus iki bakal ngadhepi masalah ketok - go ahead lan mbuktekaken sing siji pepadhamu ngerti bab tas TNT ing ruang paling ngisor saka pepadhamu liyane, malah yen pepadhamu pisanan. mbantu sing nomer loro nyeret tas iki saka bagasi mobil kanthi nomer "mateni" ...

Pembatalan inisiatif kanggo nyingkirake teroris kewarganegaraan Rusia kudu dianggep minangka tumindak kamanungsan sing luar biasa saka para legislator Rusia. Ketoke, prospek dipakani ghouls teroris (contone, ing kondhang Nurpashi Kulaev, militan Beslan) ing pakunjaran Russian, mung amarga padha duwe passports Russian, misale jek cukup ditrima kanggo legislator kita ... Dheweke bakal matèni karo Amérika, Saudi, Qatari lan Turki dhuwit wong, manggoni karsané sing nduweni, lan banjur wajib pajak Russian (yen ghoul kejiret lan didakwo) bakal unfasten bagean pembayaran menyang treasury negara kanggo pangopènan. Humanisme... Sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.

Akibaté - komentar babagan "paket Yarovaya" saka sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov (kutipan). Interfax):

Kita ngerti babagan macem-macem tampilan babagan tagihan iki. Kita ngerti komentar khusus sing digawe, antarane liyane, dening signalmen, aktivis sosial, lan organisasi umum. Saiki lagi diteliti, lan keputusan kasebut bakal ditindakake dening presiden nalika dokumen kasebut teka kanggo ditandatangani.

Umumé, kasunyatan sing paket katon ambigu iku kasunyatan, nanging kasunyatan sing nglawan latar mburi nambah ancaman saka terorisme internasional, terus sah nglirwakake konsep iki, kanggo sijine iku mildly, aneh, yen ora pidana. Pagaweyane katon lumaku. Lan apa pancake pisanan bakal metu lumpy, bakal ditampilake ing mangsa cedhak.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    1 Juli 2016 05:55
    Ayo padha shove "hak lan kabebasan-kabebasan", sampeyan ngerti ngendi. Angger-anggering Toret kanggo kabeh minangka jaminan hak lan kebebasan.
    1. +5
      1 Juli 2016 06:11
      Nanging karo THIS (observance of the law by everyone) kita duwe masalah .. Ana uga untouchables. Lan denunciation, squealing, lan sapiturute iku kedadeyan umum ing Kulon. Iku mung sing Akhedzhakovs lan Makarevichs nyoba ora ngelingi bab iku . .
      Kutipan saka Mauritius
      Ayo padha shove "hak lan kabebasan-kabebasan", sampeyan ngerti ngendi. Angger-anggering Toret kanggo kabeh minangka jaminan hak lan kebebasan.
      1. +6
        1 Juli 2016 09:00
        Umumé, kasunyatan manawa paket kasebut katon ambigu minangka kasunyatan


        Ngerti kasunyatan Rusia kita, iki . . . . . . Aku nyoba golek tembung, nanging kabeh tembung saru. Kanggo sawetara alasan, renunciation saka kewarganegaraan iku inhumane lan ora demokratis, lan amandemen iki dibusak, lan malah ora denunciation saka sederek cedhak kiwa (kang, dening cara, iku nglanggar konstitusi), sampeyan ngerti carane akeh wong bakal nandhang sangsara. saka iki - mentalitas kita mung ora ngidini kita ngalahake kanca lan kenalan apik. Menapa malih, teroris nyata bakal slamet saka trifles kuwi.
        Singkatipun, tagihan iki (ing wangun saiki) minangka pamisah ing masyarakat lan extension saka tuntutan pidana kanggo wong sing ora ana hubungan langsung karo terorisme.
        Ayo ngenteni apa sing dikandhakake Presiden.
    2. +4
      1 Juli 2016 10:31
      Aku ora peduli karo data. Muga-muga padha tetep ing salawas-lawase. Nanging kenapa aku (langganan liyane) kudu mbayar panyimpenan? Sapa sing kecekel, ayo mbayar. Lan ora kanggo pejabat, nanging operator telekomunikasi iki. Lan jujur, feeder liyane. Lan kanggo pejabat, lan kanggo jinis pengusaha saka komunikasi, lan ora mung.
    3. +4
      1 Juli 2016 13:55
      Artikel kasebut uga bakal katon ing KUHP - gagal nglaporake serangan teroris sing bakal teka. Sing ora nglaporake menyang polisi utawa pejabat khusus "babagan wong / wong sing
      >> Wong sing ngerti babagan serangan teroris sing bakal teka bisa uga ngerti sing nyiapake serangan iki. Sing. de facto, negara meksa wong-wong mau kanggo resiko urip dhewe.

      "Sapa, miturut informasi sing bisa dipercaya, lagi nyiapake"
      >> Ora jelas kabeh:
      1. Sumber apa sing bakal dianggep bisa dipercaya?
      2. Ing kene ana sawetara jinis garpu: yen dheweke nganggep informasi kasebut bisa dipercaya, nanging ora ana - denunciation palsu yen ana kejahatan. Nanging, yen dheweke nganggep informasi kasebut ora bisa dipercaya, lan bisa dipercaya, mula ternyata dheweke wis guilty ing amandemen iki.
  2. +2
    1 Juli 2016 06:18
    Viber, whatsapp lan telegram katon dilindhungi saiki.
    Ps Aku kepengin weruh yen aku nulis kanggo kanca paling apik minangka guyon "Allah Akbar" ing VK, apa iki tegese padha ninggalake kanggo kula?
    1. +4
      1 Juli 2016 12:25
      saiki padha ngetutake kowe...
  3. + 10
    1 Juli 2016 06:25

    Liwat LiveJournal sing padha, blogger hak asasi manungsa nyebar telpon menyang Presiden supaya ora mlebu "dokumen totalitarian".

    Aktivis hak asasi manungsa, pengkhianat, munafik, wong sing wis ilang kalbu, piye wae bakal nulis ing kamus panjelasan ing mangsa ngarep.
  4. +5
    1 Juli 2016 06:29
    Siji pitakonan torments kula ... carane nyabut kewarganegaraan bakal bantuan perang nglawan terorisme? Kaya wong tuwa ninggal anake. Yen teroris wis thukul munggah ing kulawarga .. sampeyan kudu metokake tanggung jawab .. yen padha ngaco munggah .. ing kasus iki, feed wong kanggo urip ing pakunjaran.
    1. +1
      1 Juli 2016 06:43
      Lan misale jek bener kanggo kula. Yen sampeyan dadi teroris, sampeyan ora dadi warga negara Federasi Rusia. Terorisme ora duwe kewarganegaraan lan afiliasi negara. Kanggo apik, carane ngomong mateni teroris, uga, kabeh wong ngerti ngendi. Nanging kita ora duwe ukuran kasebut. Lan dipakani teroris kanggo dhuwit kita dhewe ing pakunjaran uga ora apik. Aku nyabut kewarganegaraan minangka langkah paling optimal ing kasus iki.
      1. 0
        1 Juli 2016 17:20
        Kutipan saka kebeskin
        Terorisme ora duwe kewarganegaraan lan afiliasi negara.

        Lan ing kene sampeyan salah. Kabeh terorisme dibayar dening "wong" lan dilindhungi. Lan luwih gampang kanggo menehi hasil karo warga negara dhewe (Carane ngomong kanthi cara sing apik) tinimbang karo wong manca.
    2. +1
      1 Juli 2016 07:58
      Kutipan: Alexander S.
      Siji pitakonan torments kula ... carane nyabut kewarganegaraan bakal bantuan perang nglawan terorisme?

      ------------------
      Mbokmenawa mekanisme banget kanggo ngetrapake aturan hukum iki. Ing endi lan carane ngirim jinis iki lan sapa sing bakal nampa?
  5. 0
    1 Juli 2016 06:38
    Yen iki pancene mbantu nyegah serangan teroris, nylametake nyawa wong, mula aku ora keberatan. Aku pancene pengin percaya yen kabeh digawe kanggo iki, lan ora saka awal, nanging sawise nganalisa efektifitas sistem kasebut.
  6. + 17
    1 Juli 2016 07:03
    Aku ora liberal lan aku ora antusias babagan urip ing Amerika Serikat, aku aran luwih nyaman jejere Baikal, nanging aku ora seneng paket iki. Iku ora mung bab nglanggar hak privasi, nanging uga stupidly bab dhuwit. Nggawe infrastruktur kanggo nyimpen metadata obrolan (yaiku, ora bakal ana rekaman obrolan dhewe, mung info. wektu, panggonan, durasi, addressee) bakal mbutuhake biaya gedhe. Kita ngomong babagan sawetara triliun rubel! Iki minangka server, piranti lunak, solusi teknis anyar, owah-owahan ing arsitektur sing ana. Kabeh peralatan iki kudu dituku ing sisih kulon. Lan sapa sing bakal mbayar gesheft? Pelanggan sing bener prasaja. Wis ngumumake kenaikan rega tarif kaping telu. Nanging keamanan, sampeyan ngomong ... lan kenaikan rega komunikasi seluler ora bakal mengaruhi aktivitas teroris. Dheweke nggunakake viber lan telegram, ora ana sing bisa mbukak enkripsi. Saka inisiatif Yarovaya sing kepungkur, uga ana keuntungan lan cilaka.

    Pembatalan kewarganegaraan lan larangan lelungan wis dicopot saka paket kasebut.
    1. +3
      1 Juli 2016 07:21
      Aku setuju banget. Paket iki bakal digunakake kanggo Kulon. amarga kabeh peralatan elektronik kudu dituku ing kono. Sing. dhuwit saka Rusia bakal aman mili menyang West wareg. Inggih, kenaikan tarif 3 kali lipat punika sepele! Kurang bakal digantung ing tabung. lan chatting muspra. Nanging undang-undang iki ora bisa mengaruhi teroris.
      1. +3
        1 Juli 2016 08:40
        Durung jelas apa sing kudu ditindakake kanggo panyedhiya Internet, layanan IP telephony, hosting lan liya-liyane sing bisa kena pengaruh hukum. The Onitas dadi banget mad.

        Tagihan kasebut bakal mengaruhi Telegram, WhatsApp, Viber, ICQ messenger nggunakake enkripsi end-to-end. Protokol Internet HTTPS, sing njamin transmisi data sing aman ing akeh portal Internet, uga bisa nandhang dokumen kasebut. Utamane, Facebook, VKontakte, Twitter lan layanan komunikasi liyane bakal diancam. Mekanisme iki uga digunakake dening bank Internet, situs pesenan hotel lan tiket, sawetara media, ensiklopedia online lan macem-macem sumber daya liyane. Kepala Roskomnadzor Alexander Zharov ngira pangsa lalu lintas ndhelik ing Runet kanthi 30%. Perusahaan internet uga menehi prakiraan babagan skor iki ing wektu sing beda-beda: saka 50 nganti 80%.
      2. +5
        1 Juli 2016 08:49
        Kutipan saka: kuz363
        Aku setuju banget. Paket iki bakal digunakake kanggo Kulon. amarga kabeh peralatan elektronik kudu dituku ing kono. Sing. dhuwit saka Rusia bakal aman mili menyang West wareg. Inggih, kenaikan tarif 3 kali lipat punika sepele! Kurang bakal digantung ing tabung. lan chatting muspra. Nanging undang-undang iki ora bisa mengaruhi teroris.

        Kalashnikov jenenge jumlah 15 milyar dolar - kanggo dhuwit iki, kang bakal pindhah menyang kanthong saka perusahaan manca, kabeh armada kita bisa luwih saka nganyari. Lan dipuntudhuh Yarovaya saka lobbying kapentingan perusahaan Western
        1. +1
          1 Juli 2016 18:17
          Jaga Yarovaya!
          Ya, dheweke pantes lan ora liya!
      3. +1
        1 Juli 2016 11:55
        Inggih, kenaikan tarif 3 kali lipat punika sepele! ,,
        sampeyan mikir ora bener. Iki bakal mengaruhi kabeh sing duwe media elektronik, lan pracaya kula, iki ora cukup.
    2. + 11
      1 Juli 2016 07:56
      Kutipan: Choi
      Aku ora liberal lan aku ora antusias babagan urip ing Amerika Serikat, aku aran luwih nyaman jejere Baikal, nanging aku ora seneng paket iki. Iku ora mung bab nglanggar hak privasi, nanging uga stupidly bab dhuwit.

      Nanging misale jek aku iki mung PR pra-pemilihan saka Yarovaya lan partai EDRO. Nanging paket iki bakal nyerang wong biasa. Mungkin Yarovaya bakal mbayar kabeh inisiatif sing diusulake saka kanthong dhewe? Lan saiki deleng conto Snowden. Amerika ora nyabut kewarganegaraan dheweke, nanging mung paspor Amerika, lan saiki dheweke ora bisa entuk. Iki uga bakal kedadeyan karo teroris. Sampeyan wis nyabut kewarganegaraan, dheweke dudu warga negara sampeyan, lan apa hak sampeyan njaluk ekstradisi?
      Conto sinis, nanging indikatif. Munggah dening Amerika saka operator rudal K-129 kita, sing tiwas ing Hawaii. alesan sing ora ana siji, junk property. Dadi bakal karo teroris, padha ora siji lan ing basis apa kita ngirim kanggo sampeyan? Apa ana akeh kasus standar pindho ing hubungan kanggo Rusia?
      1. +5
        1 Juli 2016 08:43
        ya, iku kaya PR aneh, rodo anti-PR. Kacang-kacangan wis kenceng, kenceng, apa taruhane nalika revolusi diwiwiti? Overhaul, platon, cukai bahan bakar, saiki Internet? Kampanye ing ndhuwur wis sijine wong dadi gedhe lan lemu sing malah Konstitusi ora wewenang kanggo wong-wong mau. Kanthi tagihan iki, Yarovaya nglanggar paling ora rahasia korespondensi, nanging kabeh wong meneng, mung wong liberal sing dieling-eling.
        1. +1
          1 Juli 2016 09:09
          Persis. Kabeh proyek iki ngarahake kanggo ngrusak kahanan, kanggo ngganti daya dening massa saka wong, kaya Maidan.
          Ana Plato, ana Medved karo "terus", saiki iki hukum anti-teroris lan langsung hukum ing kegiatan misionaris, kang dibom ora sekte, nanging Kristen piyambak. Malah ing skandal doping, pejabat kita ora utamané nglindhungi atlit, padha ora nglindhungi ing kabeh, padha mung bleated sing padha siap kanggo ngirim.
        2. 0
          1 Juli 2016 09:19
          Kutipan: Choi
          Yarovaya kanthi tagihan iki nglanggar paling ora rahasia korespondensi,

          Ora nglanggar. Data kasebut mung disimpen suwene nem sasi lan mung. Rekaman rembugan diwenehake mung dening dhawuh pengadilan, ora ana sing owah ing babagan iki.
          Liyane bab iku komponèn korupsi ora bisa dibuwang metu - sampeyan kudu ngakoni, yen sawetara jinis licik saka perusahaan operator bocor negosiasi kanggo pihak katelu, iki ora bakal nyenengake.
          1. +3
            1 Juli 2016 10:09
            Sampeyan salah. Mung padha, ana dadi akeh howling amarga kasunyatan sing operator kapekso ora mung kanggo nyimpen data, nanging uga kanggo nyedhiyani akses kanggo hukum nglaksaknano ing request lan bantuan ing decryption. Lan saiki, aku ngerti, panjaluk ing pengadilan ora dibutuhake. Aku uga salah babagan metadata.
            Nem sasi disimpen isine pacelathon dhewe, yaiku rekaman. Lan telung taun meta data. Iki uga bakal ditrapake kanggo penyelenggara panyebaran informasi ing Internet sing kalebu ing daftar khusus.
            1. -2
              1 Juli 2016 10:13
              Kutipan: Choi
              sing operator kapekso ora mung kanggo nyimpen data, nanging uga kanggo nyedhiyani akses kanggo wong-wong mau kanggo hukum nglaksaknano agensi ing panjalukan lan bantuan ing decrypting.

              Hmmm... mbok menawa ana sing ora ngerti?

              - ana SORM (iki telpon, KMK)
              - ana SORM-2 (iki Internet, maneh KMK)

              Apa sing anyar? Kenapa operator seluler melolong? Apa tuku peralatan, kenapa?

              Coba jelasake sapa sing ana ing subyek ...
              1. +5
                1 Juli 2016 12:15
                Sorm isih pembangunan operasional. Wiretapping nalika tersangka wis dikenal. Lan Yarovaya nawakake penyadapan kabeh sistem dialog sing ditundha ing wektu. Pesen, komunikasi seluler, jaringan sosial, konten apa wae sing dikirim lan ditampa. Informasi sing akeh banget - cathetan obrolan, SMS, dialog, lan liya-liyane. Ya, komentar sing padha ing situs kasebut. Kabeh iki kudu disimpen ing endi wae. Kuwi tujuane pembangunan pusat data. Angger-anggering Toret ora nyatakake panggunaan dana anggaran kanggo tujuan kasebut, sing tegese kabeh biaya bakal ana ing operator.
          2. +2
            1 Juli 2016 12:00
            . Data kasebut mung disimpen suwene nem sasi lan iku,
            kanggo nyimpen, sampeyan kudu duwe soko kanggo nyimpen ing Kajaba iku, iki kudu dadi pusat panyimpenan kanggo komunikasi kudu disambungake, plus personel layanan, iku bakal biaya Penny cantik supaya spring ora nangis.
      2. +2
        1 Juli 2016 23:10
        Amurets.7.56 Sampeyan pancen bener. Wakil emas iki mung wedi yen Kamchatka bakal menehi dheweke kulo kaya kaping pindho. Ing kene dheweke, kanthi kabeh kekuwatane, menehi bukit kanggo hukum, jumlah utama. Lan kasunyatan manawa dheweke ora bisa kerja utawa mbutuhake perbaikan serius ora ngganggu dheweke. Ps amanat emas saka amanat emas sing dipasrahake Medvedev, amarga ora liwat voting, sanajan bisa duwe makna langsung ....
    3. +1
      1 Juli 2016 09:52
      Ya, infrastruktur iki wis digawe !!!! Kabeh metadata wis disimpen ing tagihan. Malah yen sampeyan tetep obrolan dhewe, sampeyan uga ora perlu akeh. Mung wae ana konspirasi kartel operator supaya bisa sugih
      1. +3
        1 Juli 2016 10:44
        Ing ngendi iku digawe? Apa sampeyan bisa mbayangno jumlah informasi sing bakal disimpen? Hukum kasebut apes amarga rong alasan: larang lan bodho.
        Larang - miturut hukum kudu katahan kabeh data sing dikirim dening pangguna. Iki ditrapake kanggo operator telekomunikasi lan penyelenggara panyebaran informasi ing Internet, sing bisa kalebu situs Internet apa wae. Ya, malah VO. Iku mung jumlah gigantic informasi. Ora ana pusat data, ora ana hardware, ora ana piranti lunak. Perkiraan paling anyar yaiku 5 triliun. kanggo kabeh infrastruktur. Loro-lorone kanggo Internet lan kanggo komunikasi seluler. Iki meh setengah saka pendapatan anggaran kanggo 2015. Plus korupsi lan ngethok karo kickbacks lan jumlah dadi luwih saka kanggo kosmodrom Vostochny, Sochi 14, Piala Donya, rearmament kabeh armada lan saperangan liyane operator pesawat bakal ngiwa. Sing paling ngguyu yaiku undang-undang kasebut ora ateges nggunakake dhuwit umum. Kuwi omong kosong. Tegese, dheweke pengin perusahaan telekomunikasi mbangun kabeh dhewe. Eprst padha manggon ing negara unicorns? Aku wanted lan nuduhake munggah!

        Bodho - Hukum anyar mbutuhake kabeh "penyelenggara panyebaran informasi" sing nggunakake "kode tambahan" pesen elektronik kanggo nyedhiyakake FSB kanthi informasi sing ngidini "dekoding" kabeh sing dibutuhake. Dheweke lali ngandhani yen saiki kabeh wis dikode ing Internet. File gambar, teks utawa swara sing dikirim liwat e-mail dikodekake nganggo protokol MIME. Standar kasebut wiwit taun 1982, lan apa sing kudu dicritakake FSB babagan prinsip protokol iki? Enkripsi. VO uga dianggo ing https, kaya situs web layanan umum. Pamilik situs ing protokol https mung ora bakal bisa nransfer kunci enkripsi menyang operator, teknologi kasebut ora ateges iki. Lan apa babagan sistem pembayaran? Swift nggunakake protokol enkripsi dhewe lan sistem PCI DSS ora nuduhake pambocoran kunci.
    4. +3
      1 Juli 2016 11:54
      . Lan sapa sing bakal mbayar gesheft?
      ing kene Kementerian Kebudayaan wis melu. Iku ngusulake kanggo nglengkapi hotel karo kamera CCTV.
      Aku ngetutake gesheft sing padha ing kene. Apa Kementrian Kebudayaan babagan hotel kasebut? Ana sing nyurung tuku gadget elektronik manca.
  7. 0
    1 Juli 2016 07:20
    Operator seluler wis nggawe gupuh.
    Padha janji kanggo mundhakaken prices dening 2-3 kaping.
    1. +1
      1 Juli 2016 07:35
      Quote: Peteng
      Operator seluler wis nggawe gupuh.
      Padha janji kanggo mundhakaken prices dening 2-3 kaping.

      Dheweke kudu tuku 30000 rak panyimpenan data, tanpa substitusi impor. Rintisan kasebut cetha, dheweke bakal ngalihake biaya kasebut menyang pelanggan.
      Yen dideleng dening pikiran, iki minangka kapets mesthi - wong mbayar pajeg menyang negara, negara njamin safety karo dhuwit iki, lan banjur mutusaké kanggo njaluk menyang kanthong, iki ora apik.
      Yen padha perlu iku, supaya padha nyedhiakke dhuwit saka budget lan tuku peralatan kanggo wong-wong mau, Aku wong ora setuju kanggo mbayar metu saka kanthong dhewe.
      1. +1
        1 Juli 2016 08:52
        Quote: Kakang abu-abu
        Yen padha perlu iku, supaya padha nyedhiakke dhuwit saka budget lan tuku peralatan kanggo wong-wong mau, Aku wong ora setuju kanggo mbayar metu saka kanthong dhewe.

        uga ragu-ragu - bakal nyuda mbuwang layanan sosial lan industri pertahanan, sing bakal luwih penting tinimbang teroris internasional sing ora bisa dingerteni, sing wis ditindakake bubar.
        1. +1
          1 Juli 2016 09:41
          Kutipan: Stirbjorn
          iku uga mangu - padha bakal ngurangi mbuwang ing program sosial lan industri pertahanan, kang bakal luwih pinunjul

          Dadi perlu kanggo nundha topik iki nganti wektu nalika dhuwit katon.
          Warga saka Federasi Rusia mbayar pajeg lan padha ora kapekso kanggo mbayar saka kanthong dhewe whims saka wong bodho negara.
          Yen pajeg kasebut ora cukup, mula kudu ngunggahake kesejahteraan warga nganti tingkat sing cukup.
          1. +1
            1 Juli 2016 10:14
            kowe ngomong opo? Primary partai sing mrentah dibayar saka anggaran partai, sing dibiayai dening negara. Pranyata para wajib pajak mbayar acara sing ora bisa dingerteni, sing dirawuhi dening 5% pemilih ing wilayah Irkutsk, lan 10 ing saindenging negara.
  8. -1
    1 Juli 2016 07:43
    njeblug ing kiriman nesu babagan "nglanggar kabebasan ngomong", "Balik 37" lan, mesthi, "tangan clawed Kremlin, nyuwek loro dhasar demokrasi."

    Iku apik kanggo bengok-bengok bab 37 nalika padha ngerti sing ora bakal teka saka iku. Ing umur 37, dheweke bakal meneng lan nulis opera ing kanca-kancane kanthi manik-manik cilik. Dheweke urip kanthi bebas ing Rusia, mula dheweke lara.
  9. 0
    1 Juli 2016 07:51
    Inggih, aku ora ngerti, karo denunciation, iku rodo plus. Lan ora babagan denunciations. Rekrutmen bakal angel banget - perekrut wis ngerti luwih dhisik apa sing bakal ditindakake lan apa sing bakal kelakon, amarga warga mung kudu nglaporake kinerja amatir.
  10. 0
    1 Juli 2016 07:55
    Hukum dibutuhake, nanging ora ing wangun iki.
    1. 0
      1 Juli 2016 08:10
      Kutipan saka Darth Revan
      Hukum dibutuhake, nanging ora ing wangun iki.

      Ora ana sing mbantah iki, lan aku setuju karo sampeyan. Sing saiki wis diadopsi yaiku PR pra-pemilihan. Undang-undang sing kurang penting wis diadopsi pirang-pirang taun, lan iki minangka kertas mentah sajrone maca telung dina. Dheweke ora mikir kepiye sapa bakal ngleksanakake.
  11. +6
    1 Juli 2016 07:57
    Kanggo teroris, hukum iki ora ana paukuman pati. Iki wektu kanggo ngenalake ing Rusia kanggo pengkhianatan lan terorisme. Sapa sing mbela negara kita ing Mesir, Angola, Afghanistan, aku rumangsa bakal ngerti lan ndhukung aku. Aku duwe pakurmatan.
    1. +4
      1 Juli 2016 08:32
      adhedhasar undang-undang sing bocor lan masalah ing sistem peradilan, introduksi paukuman pati bakal dadi bencana. Aku ora ngelingi sapa sing ngomong, nanging luwih becik ngeculake wong sing salah tinimbang mateni wong sing ora salah. Paukuman pati minangka wangun paukuman ultimatum, yen ana wong sing ora salah, lan sistem kasebut salah, malah siji sing ora salah cukup kanggo nyampurake Federasi Rusia karo telek. Lan dheweke bakal bener. Paukuman pati mbutuhake sistem peradilan sing bisa digunakake lan mlaku kanthi bener, sing sayangé ora ana.
    2. +3
      1 Juli 2016 08:56
      Kutipan: Drop
      Kanggo teroris, hukum iki ora ana paukuman pati.

      Aku wedi yen Madame Yarovaya ngurusi masalah iki, kabeh iki bakal nyebabake kaya iki
      1. +2
        1 Juli 2016 09:06
        Kutipan: Stirbjorn
        Aku wedi yen Madame Yarovaya ngurusi masalah iki, kabeh iki bakal nyebabake kaya iki

        United Russia bakal ngliwati alas, ing pungkasan - sing bakal nyebabake. Wakil-wakil saka partai iki, aku ora bisa diukum amarga absen, amarga nalika lagi ora ing "karya", padha kurang gawe piala.
        Wektu iki aku isih arep milih - aku bakal milih komunis.
  12. +2
    1 Juli 2016 07:58
    Kutipan saka kebeskin
    Lan misale jek bener kanggo kula. Yen sampeyan dadi teroris, sampeyan ora dadi warga negara Federasi Rusia. Terorisme ora duwe kewarganegaraan lan afiliasi negara. Kanggo apik, carane ngomong mateni teroris, uga, kabeh wong ngerti ngendi. Nanging kita ora duwe ukuran kasebut. Lan dipakani teroris kanggo dhuwit kita dhewe ing pakunjaran uga ora apik. Aku nyabut kewarganegaraan minangka langkah paling optimal ing kasus iki.

    Lha, umpamane kita wis ngrampas kewarganegaraan teroris, banjur apa? dilebokake ing kunjara? ngusir saka Federasi Rusia? Pengawal tapel wates teka ing bagean kosong ing tapel wates lan nganti sisih liyane weruh dheweke didorong menyang sisih liyane tapel wates? Dheweke ujar manawa sampeyan dudu duweke lan ora bakal bali amarga sampeyan ora duwe kewarganegaraan Rusia. lol Lan Partai liyane, njupuk lan menehi wong kewarganegaraan sisih lan ngganti jeneng, banjur apa? nglirikUmumé, kabeh ora bener.
    1. 0
      1 Juli 2016 08:00
      Kutipan saka Mengad
      Lha, umpamane kita wis ngrampas kewarganegaraan teroris, banjur apa? dilebokake ing kunjara?

      Ing teori, ing nalisir, iku bakal perlu - pisanan kanggo pakunjaran, lan banjur kanggo deprive wis.
  13. +1
    1 Juli 2016 08:07
    Langkah-langkah antiteroris pancen bener lan perlu. Utamane saiki, nalika akeh ancaman sing dibuwang menyang negara kita. Mung aku bakal menehi saran supaya pamrentah kita mbayar biaya operator seluler kanggo nggawe fasilitas panyimpenan sing padha. Jujur, rega wis mundhak meh kabeh, gaji dikurangi, ing hubungane karo barang impor, kita wis dadi 2-3 kaping kurang solvent. Secara pribadi, ing wilayahku, komunikasi seluler lan Internet ing omah ora bakal biaya maneh 1000 rubel, nanging 2,5-3. Kanthi gaji rata-rata 15-20 ewu, iki wis signifikan, ta.
    1. +2
      1 Juli 2016 13:29
      saka ngendi sampeyan entuk dhuwit akeh? ngilangi absurditas saka sisih teknis, lan efisiensi ngenalake sistem kasebut, mbuwang triliunan ing mekanisme sing digawe kanthi alasan sing ora dingerteni kanthi sarana sing ora bisa dipercaya ... Iki minangka klinik. Ing negara sing ora ana panggonan kanggo pedunung kanggo nyelehake dhuwit? Aku mung ora ngerti carane bisa nggawe tagihan iki luwih cepet tinimbang hukum kolektor ...
  14. 0
    1 Juli 2016 08:10
    Quote: Kakang abu-abu
    Kutipan saka Mengad
    Lha, umpamane kita wis ngrampas kewarganegaraan teroris, banjur apa? dilebokake ing kunjara?

    Ing teori, ing nalisir, iku bakal perlu - pisanan kanggo pakunjaran, lan banjur kanggo deprive wis.

    Banjur ana macem-macem sampah: pengadilan ngukum, dicabut kewarganegaraan, wong sing ora duwe kewarganegaraan negara apa wae lungguh ing pakunjaran. nglirik
    1. 0
      1 Juli 2016 08:39
      Kutipan saka Mengad
      Banjur ana macem-macem sampah: pengadilan ngukum ukuman, dirampas kewarganegaraan, wong tanpa kewarganegaraan lungguh ing pakunjaran

      Iki carane wong manca dikunjara. Sapa sing peduli?
  15. +2
    1 Juli 2016 08:16
    Kabeh legislator wis nuduhake carane sarwa padha. Lan padha ngguyu ing Brezhnev.
  16. +1
    1 Juli 2016 08:24
    Kutipan saka tim00
    Quote: Kakang abu-abu
    Yen padha perlu iku, supaya padha nyedhiakke dhuwit saka budget lan tuku peralatan kanggo wong-wong mau, Aku wong ora setuju kanggo mbayar metu saka kanthong dhewe.

    sampeyan bakal mikir sing panguwasa bakal takon nalika kanthong sampeyan nang metu. mbayar carane cute carane akeh padha ngomong

    Wah larang banget, pusat data kudu dituku, dijaga, lan luwih apik, lan iki milyaran, puluhan milyar dolar. recourse
    1. +2
      1 Juli 2016 08:50
      Kutipan saka Mengad
      b lan iki milyar, puluhan milyar dolar.

      Iku bakal murah, ora ana pitakonan.
      Mung ing Rusia, pemerintah lan wakil bisnis gedhe duwe kabiasaan sing apik - kanggo ngatasi masalah dhewe kanthi biaya wong liya.
      Siji-sijine negara ing donya sing rega bahan bakar mundhak nalika rega minyak mudhun yaiku Rusia. Ing perusahaan lenga, sampeyan ndeleng, bathi ambruk - padha mundhakaken prices domestik, entuk kanthong populasi, lan kabeh iku normal.
      Saiki iki link liyane ... Iku kabeh pipis, jujur.
  17. +1
    1 Juli 2016 08:36
    Mangkene jawaban kanggo pitakonan: Dewan Hak Asasi Manusia PBB sajrone sesi kaping 32, tanpa pemungutan suara, ngadopsi resolusi "Hak Asasi Manusia lan Pencabutan Kewarganegaraan Sewenang-wenang", sing diusulake dening Rusia. Iki dilaporake dening RIA Novosti. Resolusi sing diadopsi nuduhake langkah-langkah kanggo nyegah pelanggaran hak asasi manungsa liwat nyabut kewarganegaraan kanthi sewenang-wenang. https://rns.online/economy/Sovet-po-pravam-cheloveka-OON-prinyal-rezoltsiyu-Ross
    ii-o-proizvolnom-lishenii-grazhdanstva-2016-06-30/?utm_source=rnews
  18. 0
    1 Juli 2016 09:01
    Ora ana hukum sing bakal nglindhungi terorisme.
    Mung karya efektif layanan khusus sing bisa nglawan piala iki. Sing nglakoni aksi teroris wis pamit urip. Mula, kabeh paukuman iki "saka rong nganti limang taun" ... ora peduli. Undhang-undhang, sing saiki lagi aktif dibahas, diarahake marang aksi protes warga. Kanggo tujuan iki, konsep "ekstremisme" lan "terorisme" kabur ing kono. Kanthi adopsi undang-undang iki, sapa wae sing ora marem karo kahanan saiki bisa dituntut pidana. Lan sampeyan ujar manawa rega bakal munggah ...
    Saiki dudu 37, nanging katon kaya ngono.
    1. 0
      1 Juli 2016 10:21
      Miturut cara, ya, kita mung ngomong babagan seluler, arah utama tagihan Yarovaya-Ozerov.

      Non-informasi (serangan teroris, pemberontakan, kerusuhan)
      Justifikasi terorisme ing sosial. jaringan.
      Rekaman obrolan telpon lan SMS
      Enkripsi data
      misionaris
      Hukuman sing luwih angel kanggo ekstremisme
      Kecenderungan kanggo kerusuhan
      Tanggung jawab pidana wiwit umur 14 kanggo teroris internasional
      Terorisme internasional
      Priksa bingkisan pos
  19. +1
    1 Juli 2016 10:39
    Kutipan: Choi
    Miturut cara, ya, kita mung ngomong babagan seluler, arah utama tagihan Yarovaya-Ozerov.

    Non-informasi (serangan teroris, pemberontakan, kerusuhan)
    Justifikasi terorisme ing sosial. jaringan.
    Rekaman obrolan telpon lan SMS
    Enkripsi data
    misionaris
    Hukuman sing luwih angel kanggo ekstremisme
    Kecenderungan kanggo kerusuhan
    Tanggung jawab pidana wiwit umur 14 kanggo teroris internasional
    Terorisme internasional
    Priksa bingkisan pos

    Yen ana kenaikan tarif, bakal mengaruhi kabeh wong, mula wong-wong nanggapi kanthi kasar. Alami, ora ana sing seneng (aku ora ana sing istiméwa) kenaikan rega sing cetha.
  20. snc
    +2
    1 Juli 2016 11:02
    Syarat kanggo nyimpen ALL data siaran nganti setengah taun (ing wiwitan, wong-wong bodho iki pengin 3 taun) kaya njaluk Roscosmos ngganda padhange Bulan ing wayah wengi.
    Lan syarat kanggo nyedhiyakake kunci enkripsi bakal mateni perbankan online, dagang Internet, terminal pembayaran lan kertu bank. kabeh mau bakal dikompromi. Panyedhiya cilik bakal ditutup, dheweke ora bakal bisa mbayar pusat data kasebut, bisa uga lali babagan Internet seluler lan kita bakal njagong ing 128kb / s kanggo 3000r Kanthi lalu lintas lan rega kasebut, panyedhiya bakal bisa tundhuk karo syarat hukum.

    Aku uga ora mbandhingake tukang sinyal lan buruh minyak. Saiki aku duwe Internet tanpa wates ing telpon (kajaba torrents) kanggo 400r kanthi kacepetan sing bisa dibandhingake karo omah, area jangkoan lan kualitas komunikasi asring luwih apik tinimbang ing gunung. Lan apa industri lenga bisa gumunggung? Mesin impor numpuk isih mampet bensin kita, mung regane tambah akeh.

    Sing luwih nyenengake yaiku ora ana parlemen ing negara kita; mung 1 wakil lan 8 senator sing milih nglawan RUU iki, yaiku. mung 9 wong ing parlemen duwe pendapat dhewe.
    Solid "disetujoni" ((
  21. 0
    1 Juli 2016 12:09
    Kutipan saka kebeskin
    Lan misale jek bener kanggo kula. Yen sampeyan dadi teroris, sampeyan ora dadi warga negara Federasi Rusia.

    Yen teroris wis sangsoro saka kewarganegaraan Rusia dening putusan pengadilan, ing 5 menit bakal dadi sawetara jenis Qatari utawa Turk lan padha bakal nuntut ekstradisi (ing cepet dadi metu sing setya tumindak luwih serius karo wong-wong mau).
  22. 0
    1 Juli 2016 13:04
    Kanggo kula, iku kaya PR pra-pemilu normal, mung ing beyo saka populasi. Enteni, luwih cedhak musim gugur, sawetara gubernur utawa pejabat dhuwur bakal diikat ing suap, pensiun bakal diindeks sawetara persen, lan liya-liyane. Kabeh kanggo splurge carane negara kita peduli babagan populasi. Nah, sampeyan ngerti apa sing bakal kelakon sawise pemilu.
  23. 0
    1 Juli 2016 15:24
    Apike, ing taun-taun pungkasan, paling ora ana sing diidini. Lan uga menarik babagan jumlah dhuwit sing bakal dijupuk saka kita kanggo nglengkapi maneh operator seluler kanthi peralatan kanggo nyimpen informasi ing setahun.
    1. +2
      1 Juli 2016 17:55
      Mahkamah Agung ngidini nangkep siji-sijine omah sing duwe utang
      Dewan Federasi ngidini panggunaan pasukan ing Suriah
      Presiden ngidini duwe loro paspor internasional
      Rosselkhoznadzor ngidini ngimpor apel Moldova
      Presiden ngidini Mahkamah Konstitusi ora nglirwakake keputusan ECtHR
      Angkatan Bersenjata Rusia ngidini nyita komputer kanggo nyebarake swastika
      Mahkamah Agung ngidini kanggo ngritik panggedhe

      Kira-kira 45/45 apik lan ala. 10 persen isih ora bisa diklasifikasikake. Omong kosong utawa omong kosong.
  24. 0
    1 Juli 2016 15:27
    Ora cetha apa topik karya misionaris. Rpc klebu? Utawa aku ora bisa nyabrang ing dalan. Ya Allah Akbar wong Islam sing mlarat mung bisa ngucap bisik-bisik suwe-suwe.
  25. +1
    1 Juli 2016 15:54
    Oh, wis diwiwiti. Kabeh sing nglawan iki langsung dicathet ing kolom kaping lima lan "ketombe liberal", pengkhianat lan provokator.

    Pak. Alexei Volodin, ing ngendi sampeyan mikir operator lan panyedhiya kita bakal entuk dhuwit kanggo nggawe basis teknis sing cocog karo norma-norma hukum iki? Aku menehi pitunjuk - saka kanthong warga biasa. Saiki aku ngerti kenapa saben wong dadi negatif babagan iki?

    Inggih, kanggo panganan cuci mulut - kok bocah-bocah bajingan sing brutal matèni anak kucing domestik lan dipun damel film ing video diwenehi 30 dina, nanging kanggo reposting gambar padha menehi full-fledged sawetara taun? Utawa fantasi umume - kasus propaganda Nazisme diwiwiti kanggo ngirim ulang kartun (!!) dening Kukryniksy (!!!).
  26. +3
    1 Juli 2016 16:11
    Kita duwe hukum liyane saka "wakil rakyat" (aku ora milih iki ...). Liyane hukum pro-Kulon-wrecking.

    Saiki, kita mung bakal nyentuh topik IT, yaiku panyimpenan informasi: Telpon, kasunyatan nampa lan ngirim, teks pesen SMS lan kasunyatan nampa utawa ngirim, video, lsp.

    Kanggo miwiti, sampeyan butuh infrastruktur panyimpenan sing gedhe. Paling apik, iki triliunan rubel sing bakal digunakake kanggo peralatan Kulon amarga kasunyatane ora ana sing duwe lan ora dikarepake ing mangsa ngarep. Sampeyan uga kudu nglampahi akèh dhuwit kanggo pangopènan sawijining. Saka ngendi operator entuk triliunan rubel iki? Bener! Saka kanthong pelanggan kanthi langsung lan ora langsung. Langsung kanthi ngunggahake tarif kanggo layanan komunikasi, lan ora langsung kanthi nyebarake dana, ora gelem mbangun lan modernisasi jaringan komunikasi sing wis ana. Lan karo iki ing Rusia, kanggo sijine iku mildly, supaya-dadi, utamané ing gati kanggo Internet. Yaiku, kemungkinan entuk sistem komunikasi sing cocog karo wektu, umpamane, ing Timur Jauh, suda banget dadi nol.

    OK banjur! Sejatine hipotetis, ayo nganggep yen dhuwit kasebut asale, kapasitas sing dibutuhake dibangun lan dileksanakake, koleksi akeh, paling apik, exabytes diwiwiti (yen kanthi istilah sing gampang: 1000 megabyte-1 gigabyte-1000 gigabyte-1 terabyte-1000 terabyte-1 petabyte-1000 petabyte \u1d XNUMX exabytes ) data. Lan ing kene teka masalah layanan khusus modern. Ora ana sing mokal yen bakal nglumpukake informasi sing akeh banget, ora bisa dianalisis kanthi jumlah sing padha. Ora ana solusi sing ngidini analisis paling dipercaya babagan obrolan sing ora kaetung lan data liyane sing padha. Ana akeh banget lan mbutuhake analisis sing rumit banget. Iki utamané bener kanggo pesen angkoro sing kasusun saka tembung kondisional lan ukara (maca enkripsi) lan asring ora bisa kanggo nemtokake minangka angkoro tanpa nemtokake data. Sistem kasebut, sing dibangun minangka aturan adhedhasar jaringan syaraf buatan, saiki ditemokake mung ing sawetara jinis futuristik lan, minangka aturan, karya dystopian.

    Mulane ing Amerika Serikat, CIA lan NSA ora bisa mbayangake puluhan teroris sing ditawan kanthi bantuan pengawasan massal kasebut.

    Ing donya modern, informasi sing diklumpukake kanthi cara iki ora ana gunane lan nyatane akumulasi kanggo akumulasi dhewe.

    Mangkono, pranyata ing ngisor iki: Kulon nampa triliunan rubel (ing dolar, mesthi), Rusia nyuda banget kemampuan kanggo mbangun infrastruktur komunikasi kanthi minimal, saéngga mungkasi pangembangan wilayah sing durung dikembangake lan pangembangan luwih lanjut. segmen IT. Iki tanpa mangu kamenangan kanggo Kulon.
    1. +1
      1 Juli 2016 16:30
      Aku setuju karo sampeyan yen pangembangan jaringan bakal mandheg. Panyedhiya lan operator bakal mikir kaping satus apa arep miwiti proyek kanggo ngembangake komunikasi ing wilayah tartamtu. Kanthi lompatan ing kurs rubel, introduksi protokol anyar lan cara transmisi data wis kalem. Lan saiki, ketoke, kabeh bakal rampung rampung, lan rega bakal bali menyang awal 2000.
  27. 0
    1 Juli 2016 17:48
    Quote: Peteng
    Operator seluler wis nggawe gupuh.
    Padha janji kanggo mundhakaken prices dening 2-3 kaping.


    Iku bakal migunani kanggo beku tarif kanggo komunikasi seluler miturut hukum. Operator Oborzevshie ing babagan bathi wis nyusul bisnis obat! Lan squeal iki mung minangka alesan kanggo ngowahi biaya sen sampeyan dadi biaya sewu rubel kanggo pelanggan. Apa Madame Yarovaya dudu pemegang sahame? (Guyonan).
  28. -5
    1 Juli 2016 21:12
    Undhang-undhang kasebut kudu diadopsi rong puluh taun kepungkur, nanging, langkah-langkah nglawan terorisme ora bakal berlebihan.
  29. +1
    2 Juli 2016 00:40
    Nanging data sing disimpen iki (kaya sing asring kedadeyan) bakal digabung, didol, dilebokake ing sapa sing ngerti lan sapa? Lan ora babagan terorisme, nanging dumadakan kabeh negara, utawa malah jagad, bakal maca apa sing ditulis Petya menyang Manet ing wayah sore ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"