About Putin pour patriotisme Rusia menyang tomat Turki

343
Rasa aneh saka maca sawetara bahan analitis lan utamane saka komentar sing maca (utawa pura-pura maca) ing kene.

About Putin pour patriotisme Rusia menyang tomat Turki


Kaget karo bledosan sabanjure "Putinsleal, kita wis dikhianati!", mbok menawa, sampeyan ora bakal kaget. Kaya utawa ora, sampeyan bakal ngembangake kekebalan saka pseudo-patriotisme, amarga mabuk saka minuman iki luwih elek tinimbang vodka sing diobong. Nanging ing sirah iku perlu ora mung kanggo mangan, iku uga migunani kanggo dheweke kanggo mikir.

Lan kanthi iki, jelas angel kanggo wong-wong sing main saka pseudo-patriotisme. Iki uga katon amarga akeh wong sing ngomong kanthi jujur ​​babagan kekurangan patriotisme ing antarane wong Rusia, babagan kamenangan politik sing diduga Erdogan, babagan kasunyatan manawa kita dikhianati maneh. Diganti menyang pesisir lan tomat.

Ya, kahanan kasebut mbukak kanthi cepet sing ora dikarepake. Sanalika Putin ngumumake ngangkat sanksi ing pasar pariwisata, Turki langsung metu ing babagan popularitas. Ngapunten, apa FSB pindhah menyang apartemen, meksa Rusia tuku voucher? Utawa padha ngidoni soko?

Kanggo keadilan, aku nyathet yen bali ing wulan Juni, nyebrang Belarus, ing dalan gedhe M1 tumuju Minsk, aku mirsani jumlah plat lisensi Rusia sing cukup akeh ing mobil. Ora, jelas yen saben wong mutusake kanggo ngunjungi sanak-sedulur Belarusia nalika musim liburan. Nanging sawetara mobil karo papan selancar ing payon piye wae nggawe aku mangu-mangu iki.

Ing cendhak, sapa sing pengin milih karo ruble kanggo Antalya lan panggonan liyane, dheweke milih. Lan dheweke ora peduli babagan sanksi lan lelucon politik liyane. Iki preinan, iki pilihane.

Bener, kenapa? Kenapa persis menyang Turki? Lan kabeh iku prasaja. Ora ketompo carane akeh sing ngomong bab resorts Crimean, layanan isih pincang ing loro sikil. Miwiti saka lelampahan sing rada masalah lan larang lan dipungkasi kanthi rega sing jelas overpriced kanggo resort kasebut. Malah ora perlu nulis babagan kualitas istirahat.

Kanggo mbandhingake, aku njupuk conto liburan kanggo penduduk Novosibirsk. Penerbangan saka Novosibirsk menyang Simferopol lan bali sajrone seminggu bakal regane 36 rubel. Operasi sing padha, nanging kanthi tujuan Antalya - 40 ewu.

Ora liburan paling larang kanggo loro ing Koktebel karo loro jajanan dina ing kelas ekonomi kanggo minggu - 36-37 ewu. Padha ing Antalya (mung padha duwe konsep beda saka kelas ekonomi) - saka 60 ewu.

Bentenipun misale jek dadi dibalèkaké 30%. Nanging ketoke ana sing ngluwihi iki 30% lan patriotisme. "Pakan" saka Rusia dening panggonan tartamtu lan tingkat layanan. Lan wiwit sampeyan kudu pindhah ing vacation dina iki, lan "masa depan" resorts Rusia ing wangun Wilayah Krasnodar lan Crimea bakal tekan tingkat Turki ing mangsa ngarep, banjur iki asil.

Lan banjur, nalika Rusia bisa mandheg dening larangan? Pesawat ora mabur, agen perjalanan ora bisa digunakake, kapal uap ora berlayar ... Ora ana apa-apa, tekan Berlin, banjur sawetara jinis Turki ...

Dadi larangan iki rada tantangan kanggo mentalitas Rusia. Iku dilarang? Ya, saiki... Mbebayani? Ayo! Ayo dadi break liwat! Lan, kanthi karakteristik, sapa wae sing pengin - dheweke nyuwil.

Umumé, larangan kasebut karo Mesir lan Turki katon ana ing tangan pengusaha perjalanan Rusia. Nanging, iki ditulis bab sadurungé, kita duwe mangsa luwih cendhek, lan akèh iku saka iku angel kanggo saingan karo Turki. Nanging iki dudu pitakonan kanggo Putin, nanging kanggo Medvedev. Kanggo nggawe tujuan liburan kita luwih atraktif tinimbang Turki iku tugas. Sing pemerintah kita ora kesusu kanggo ngatasi. Kanggo apa? Luwih becik nglarang.

Nanging abdi Turki sing manut saka industri wisata luwih atraktif tinimbang asisten negara nalika liburan. Kasunyatan? Ora dibantah.

Lan nyatane wong Rusia sing wis kesusu menyang Turki iku dudu patriot, utawa patriot, nanging luwih seneng mbuwang dhuwit kanthi cara sing paling disenengi. Yen ing mratelakake panemume - ora patriot, mesthi. Patriot sejati, sing peduli karo apa sing kedadeyan, ora bakal lunga menyang Turki dhewe, lan bakal nyingkirake bapa baptis Seryoga, lan kancane Kolya.

Nanging, amarga kasunyatan manawa pamrentah kita terus terang ora peduli babagan akeh aspek eksistensi kita dhewe, mula ora pengin nyalahake wong sing ora patriot. Pitakonan muncul: kenapa panguwasa kita ora pengin nggawe supaya ing Crimea lan Wilayah Krasnodar ora bakal luwih elek kanggo ngaso, nanging luwih murah?

Aku nandheske kanthi kendel: ora luwih larang ing Turki, nanging luwih murah ing Crimea.

Kanggo nggawe preian ing Turki lan Mesir luwih larang ora akeh karya. Nanging ing Rusia kanggo nindakake iku luwih murah lan ora Samsaya Awon - ya, sampeyan kudu plow kene. Nanging sawise plowed, lan nggawa kabeh menyang baris, supaya wong bisa ndeleng lan aran, sampeyan bisa nyeret ing patriotisme.

Bali menyang pseudo-patriot kita, kita bisa menehi cara sing gampang banget kanggo ngatasi masalah kasebut. Aja ngaso ing Turki, amarga ora ana sing meksa sampeyan. Boikot barang Turki. Cara paling apik kanggo nuduhake patriotisme sampeyan. Kaya "Roshen" kedadeyan. Boikot? Boikot. Lan ing kene, 100 km saka pabrik, permen "Roshenov" ora bisa ditemokake ing kutha ing wayah awan kanthi geni. Pedagang ora njupuk saka gudang, amarga ora didol utamane.

Semono uga kanggo barang lan layanan Turki.

Lan ngrokok ing situs web lan forum, nyuwek lalu lintas, sing Putin bocor kabeh lan ngiyanati kabeh ... Tegese? Tampilake dhewe kelangan utawa ing pangarep-arep sing bakal teka kanggo Putin? pendekatan aneh.

Saiki ayo mlaku-mlaku ngubengi Putin.

Apa sing padha bengok-bengok? Babagan perang gabungan nglawan terorisme lan panggunaan Incirlik? Lan apa iku? Umumé, dhasar iki, apa kita butuh? Ya, ana serangan, ujare, wong Turki iku bajingan, mulane janji dhasar, banjur ganti pikiran. Banjur maneh mutusake supaya bisa digunakake.

Apa kita butuh dhasar iki? Apa ana gunane nggunakake? Pasukan Dirgantara wis mbuktekake manawa dheweke bisa ngrampungake tugas sing ditindakake tanpa nggunakake wilayah Turki. Saka pangkalane, ing tlatah negara sing ramah. Incirlik kagungane NATO. Yaiku AS. Malah ing lemah Turki. Kanthi kabeh konsekuensi sabanjure.

Putusan: ora perlu. Gerakan politik, ora liya.

Nanging kenapa kabeh pseudo- lan ultra-patriot mung ndeleng kahanan kasebut saka sisih siji? Lan saka sisih sing padha nyuarake pendapat sing larang regane?

Nanging kabeh iku prasaja. Erdogan ing pojok. Gagap tenan. Wong Eropa wis banget nyinggung presiden Turki, yen ora luwih elek. Janji sing diucapake sajrone pirang-pirang taun ora ditepati. Lan Turki ora mungkin dadi Eropa ing taun-taun sing bakal teka, utawa malah pirang-pirang dekade. Menapa malih, umume thanks kanggo Western "mitra", iku wis ilang sawijining posisi loro ing politik lan ekonomi. Nah, kita mbantu sabisa-bisa, ana sing kaya ngono. Ya, ora ana sing bisa dicritakake babagan AS.

Nanging bisa dikandhakake babagan Turki umume lan Erdogan khususe. Kahanan wis owah akeh, lan ora dadi luwih apik. Ana, terus terang, lenga sing dicolong wong Siria. Ana aliran turis saka Eropah lan Eropah. Ana sanksi marang Iran, saingan paling cedhak karo Turki. Ana flirtations saka AS lan Eropah, disebabake sabenere dening "aliran turis" kanggo Eropah. Malah ana jaminan lan janji tartamtu.

Lan dumadakan, ing sawijining wayahe, kabeh wis rampung. Minangka titik wiwitan, sampeyan bisa njupuk wayahe ngluncurake roket ing bomber kita.

Lan sawise sawetara nem sasi, kahanan njupuk Alignment temen beda. Wis kasebut ing ndhuwur, ditambah hubungan "apik banget" karo kabeh tanggane ing wilayah kasebut. Plus Rusia. Plus seri dadakan pangenalan saka pembantaian Armenia dening Turki.

Lan ing kene ana rong cara pangembangan acara. Salah siji terus quietly bend Turki ing syarat-syarat ekonomi, ngleksanakake kawicaksanan saka macem-macem embargo lan larangan, utawa kosok balene, gumantung ing sawetara warming saka hubungan.

Cukup, ngelus-elus Erdogash, ngeruk ing kupinge, banjur nyebul moncong ing dhengkul karo pitakonan: "Apa sing sampeyan lakoni, kucing wong? Ora apik!"

Balon uji coba diluncurake lan dicelupake ing kanthong kanthi bantuan Israel. Ayo padha elinga carane "dadakan" wong Turki tangi karo kepinginan kanggo nambah hubungan karo Israel. Lan kepiye carane dibahas kanthi terbuka sajrone obrolan antarane Putin lan Netanyahu. Lan kepiye Putin ujar manawa dheweke ora weruh apa-apa sing salah karo kasunyatan manawa Israel lan Turki nindakake langkah-langkah kanggo saben liyane.

Mesthi, yen Putin ngrungokake tentara Internet kursi kita, dheweke kudu miwiti ngancam Israel kanthi kabeh paukuman sing bisa dibayangake lan ora bisa dibayangake. Kepiye carane, dheweke mutusake kanggo rembugan karo mungsuh kita ... Aku wis meneng babagan panjaluk keyboardis individu kanggo serangan langsung ing Turki kanthi "Kaliber" lan barang-barang pribadi liyane saka arsenal kita.

Nanging ternyata cara kasebut, lan minangka asil kita duwe apa sing kita duwe. Lan aku bakal menehi rekomendasi nimbang pangembangan acara ora saka posisi "ditelan maneh", nanging saka posisi perlu kanggo mulihake hubungan karo Turki.

Aja lali yen kunci Segara Ireng ana ing tangane wong Turki. Iku kasunyatan. Ya, mesthine, para pemukul lagi squealing ing kabeh cara sing Armada Segara Ireng bakal ngatasi masalah iki. Nanging Turki minangka anggota NATO. Kapindho ing babagan komposisi kuantitatif lan kualitatif tentara. Lan masalah selat ora bisa ditanggulangi kanthi cara sing dikarepake para pseudo-patriot.

Menapa malih, punika versi sejatine sifate Rusia: howling ing Internet iku siji bab, nanging bener arep perang karo Turki liwat Selat iku cukup liyane. Mantan luwih disenengi amarga luwih aman.

Lan kamungkinan kanggo tuku keamanan wates kidul kita ing beyo saka Turki, politik lan ekonomi, iku, yen ora kamenangan, mesthi ora asor.

Ayo kula ngelingake sampeyan, kanthi cara, ora ana wektu sing isih ana sadurunge KTT NATO ing Warsaw. Lan keputusan sing bakal ditindakake ing puncak iki umume dingerteni. "Rusia minangka mungsuh lan kita kudu nglawan." Cekakipun. Lan sakperangan alesan ora ana sangsi tartamtu sing agenda kuwi bakal diadopsi.

Wong pinter saiki ngerti yen ora realistis kanggo mungkasi NATO saiki. Skenario sing diuji ing USSR bisa digunakake: kanggo nggambar Rusia menyang balapan senjata, kanthi kabeh akibat sing kedadeyan. Putin, ing sisih liya, terus-terusan ujar manawa kita ora bakal ditarik menyang balapan senjata. Kita mung ora duwe dhuwit, kesempatan, utawa, adhedhasar rong poin pisanan, kepinginan kanggo nindakake.

Dadi, yen ora ana kesempatan kanggo menang kanthi ekonomi, kudu menang kanthi politik. Lan persis apa sing ditindakake Putin saiki. Narik kawigaten marang sapa wae sing bisa. Kasengsem utamané ing ekonomi.

Ora ana perselisihan, Erdogan wis nuduhake awake dhewe dadi sampah sing cukup. Lan siji kudu ati-ati banget ing muter game politik lan ekonomi karo wong. Nanging kita kudu. Utamane saiki, ing kahanan hubungane rusak banget karo Eropa lan Amerika Serikat. Jalaran ayo padha ngati-ati: Recep ora bakal ninggal dhampar. Lan angel kanggo mbuwang dheweke, amarga dheweke wis nyekek lan dipenjara kabeh oposisi.

Mesthi, akeh kita saiki bakal ngomong yen Erdogan butuh siji liyane ... lan liyane ing panggonane. Ora gaya kita. Ora kita. Beruang Rusia nuduhake serigala Turki yen dheweke bisa nyekeli dheweke tanpa nggunakake kekuwatan fisik. Nanging sabenere nalika isih ana kesempatan kanggo ana ing cara tetanggan. Apa sing bakal kelakon sabanjure - wektu bakal ngomong. Jerami kasebut diwenehake marang Erdogan, masa depan gumantung marang dheweke.

Ing kasus apa wae, miturut kawicaksanan rakyat, tentrem sing ala luwih becik tinimbang padudon sing apik.

Siji mung bisa simpati karo sing njaluk rattling gaman lan kepengin ngisolasi lengkap Rusia. Dheweke pancen pseudo-patriot. Kurang ngerti apa sing diomongake lan ditulis. Ya, luwih saka satus taun kepungkur, ana wong sing ngomong yen Rusia mung duwe rong sekutu, yaiku tentara lan angkatan laut. Nalika kita duwe armada, banjur kita bakal ngomong babagan topik iki.

Lan dina iki sampeyan ora bisa urip kanthi sepi. Lan, kanthi cara, conto Erdogan minangka indikatif ing kene. Dheweke bakal mangan.

Mulane, sampeyan ora kudu langkah ing rake Turki kaping pindho. Ditrapake kanggo loro kahanan. Ayo kula nerangake: dipercaya Erdogan kaya sadurunge iku kabodhoan. Nanging kanggo ngetutake dalan konfrontasi luwih lanjut uga dudu langkah sing paling cerdas. Bebener iku tansah nang endi wae ing tengah, nanging aku ngarep-arep sing kabeh iku supaya karo Putin kang duwe bebener.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

343 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 51
    6 Juli 2016 06:01
    Aku sengit marang wong Turki, nanging ing kahanan iki aku tansah pracaya yen tentrem ala luwih apik tinimbang perang apik.
    Lan wong-wong sing saiki paling nesu yen dheweke "putinsleaked" bubar nangis yen saiki dheweke ora bakal bisa santai ing Antalya.
    1. + 130
      6 Juli 2016 06:07
      Aku ora tahan karo pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak produsen kanggo milih sayuran lan woh-wohan Turki ..
      Quote: Passerby
      Aku sengit marang wong Turki, nanging ing kahanan iki aku tansah pracaya yen tentrem ala luwih apik tinimbang perang apik.
      Lan wong-wong sing saiki paling nesu yen dheweke "putinsleaked" bubar nangis yen saiki dheweke ora bakal bisa santai ing Antalya.
      1. + 19
        6 Juli 2016 06:16
        Ya kayane durung ijin impor sayuran. Ya, lan Perdhana Mentri "ngandika" sing padha bakal njupuk menyang akun kapentingan supplier lokal. Bakal nonton...
        1. PN
          + 148
          6 Juli 2016 07:28
          Apa sing diomongake perdana menteri ora akeh bobote, kaya perdana menteri dhewe.
          1. + 26
            6 Juli 2016 08:06
            Kutipan saka PN
            Apa sing diomongake perdana menteri ora akeh bobote, kaya perdana menteri dhewe.


            Mulane, "ngandika" ing tandha petik lan ... ngguyu
            1. +6
              7 Juli 2016 15:34
              ngguyu Banjur Perdana Menteri muspra nganggo huruf kapital. Dheweke uga cilik. Dadi luwih apik ing tandha petik uga.
          2. +3
            6 Juli 2016 22:03
            Kutipan saka PN
            Apa sing diomongake perdana menteri ora akeh bobote, kaya perdana menteri dhewe.

            Lan matur nuwun Gusti. ngguyu
          3. +3
            7 Juli 2016 18:52
            Apa sing diomongake perdana menteri ora akeh bobote, kaya perdana menteri dhewe.

            kliukha premiere - lollipop ngandika akeh ...
            1. 0
              7 Juli 2016 23:44
              Quote: Persistent
              kliukha premiere - lollipop ngandika akeh ...

              Aku uga nelpon dheweke Gummi Bear. eseman
        2. + 42
          6 Juli 2016 08:05
          Kutipan: Choi
          Ya kayane durung ijin impor sayuran. Ya, lan Perdhana Mentri "ngandika" sing padha bakal njupuk menyang akun kapentingan supplier lokal. Bakal nonton...


          Lan apa sing kudu dideleng - kabeh dhuwit lima iki mung duwe jeneng Rusia, nanging luwih jero, sapa sing ngedegake? %80 borjuis. Umume, wektune kudu tenang, nyatane wong tani lagi dirampok.
          1. +8
            6 Juli 2016 11:23
            Kutipan saka iliitchitch
            Kutipan: Choi
            Ya kayane durung ijin impor sayuran. Ya, lan Perdhana Mentri "ngandika" sing padha bakal njupuk menyang akun kapentingan supplier lokal. Bakal nonton...


            Lan apa sing kudu dideleng - kabeh dhuwit lima iki mung duwe jeneng Rusia, nanging luwih jero, sapa sing ngedegake? %80 borjuis. Umume, wektune kudu tenang, nyatane wong tani lagi dirampok.

            Saham paling gedhe ing X5 (47,86%) dadi pamilik Alfa Group - Mikhail Fridman (21,9%), Khan Jerman lan Alexei Kuzmichev. 14,43% diduweni dening pangadeg Pyaterochka, 0,06% dening direktur X5
            1. + 18
              6 Juli 2016 12:44
              Kutipan: Al1977
              Saham paling gedhe ing X5 (47,86%) dadi pamilik Alfa Group - Mikhail Fridman (21,9%), Khan Jerman lan Alexei Kuzmichev. 14,43% diduweni dening pangadeg Pyaterochka, 0,06% dening direktur X5


              Sapa maneh sing duwe 52%? Lan Friedman, Khan, Kuzmichev dening ibune - ya, biasane "anak lanang kita". Kucing lemu sing ora sopan sing aspen paling cedhak nangis.
              1. -16
                6 Juli 2016 12:52
                Kutipan saka iliitchitch
                Sapa maneh sing duwe 52%?

                Ing sirkulasi gratis ing bursa saham.
                Lan apa sing nangis kanggo telpon kosong? Dilarang ing google? Mungkin nglampahi paling sethithik sak menit sadurunge nulis omong kosong, utawa bebener ora dianggep dhuwur ing situs iki? Sing utama yaiku menehi populisme proletar? Aspen .... apa iki telpon kanggo mateni ing sumber informasi umum, utawa apa?
                1. +8
                  6 Juli 2016 22:48
                  Kutipan: Al1977
                  Ing sirkulasi gratis ing bursa saham.


                  YAH??? Wong bakal tansah mangan. Supaya 52% saka aset sing enak wis bebas sirkulasi ing bursa saham? Ya,% 5-10 maksimum, lan saham kontrol karo saham kurang ajar ing tangan sethitik sweaty sawetara No. Kuwi kasunyatan sing diwenehake marang kita ing sensasi.
          2. +6
            6 Juli 2016 14:39
            Nyatane, artikel kasebut minangka penghinaan kanggo anggota forum. Ngomong, kabeh wong ing telek, kabeh pseudo-patriot lan preman, lan aku putih. Aturan VO ngomongake babagan saling ngormati ing situs kasebut. Penulis bakal maca kanthi apik.
            Sampeyan bisa tansah ngirim pikirane menyang pamirsa ing wangun sing bener.
            1. +1
              6 Juli 2016 15:49
              Novel kasebut ditulis kanthi apik. Lan yen sampeyan maca, mula dheweke ora nyinggung sapa wae ing kana - lan ekspresi kasebut ing situs kasebut "ditampa" lan cukup akrab - penulis digunakake mung kanggo ekspresif - supaya luwih menarik kanggo maca.
              1. + 23
                6 Juli 2016 16:33
                Quote: Talgat
                Novel kasebut ditulis kanthi apik. Lan yen sampeyan maca, mula dheweke ora nyinggung sapa wae ing kana - lan ekspresi kasebut ing situs kasebut "ditampa" lan cukup akrab.

                Ora seneng kanggo sampeyan sing padha menowo kanggo sampeyan. Nanging iki urusan pribadi sampeyan. Artikel kasebut mung njijiki.
                "Ya, padha ditembak mudhun pesawat kita, nanging kita kudu (sapa sing kudu?!! - cathetan sandi) tetep dalan menyang rapprochement karo Turki. Lan sing mikir liyane - preman lan pseudo-patriot "
                "Wong sing cerdas ngerti yen kita ora bisa ngatasi NATO, lan Turki minangka anggota NATO, mula terus nembak pesawat kita, kita bakal ngidinke, lan sapa wae sing ora pengin ngidinke duwe hak ora tuku Turki. barang.”
                Ugh.. am
                Sawise artikel kasebut, ana kepinginan kanggo ninggalake sumber kasebut ing salawas-lawase. Mesthi, aku ora bakal ninggalake (ora gampang kanggo nyingkirake aku), nanging artikel kasebut pancen njijiki, apik yen ora ana akeh sing kaya ing situs kasebut. Kanggo saiki.
                1. + 19
                  6 Juli 2016 19:07
                  Aku setuju karo sampeyan, penulis, kaya vane cuaca, dianggo ing printah.
                  Iki bisa dideleng ing publikasi sadurunge, sayangé.
                2. Komentar wis dibusak.
                3. +2
                  6 Juli 2016 20:54
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Artikel kasebut mung njijiki.

                  Lan politik tansah njijiki. Iku wis mesthi lan bakal tansah, lan ora ana sing bisa ditindakake.
                  Ya, lan serangan ing Su kita ora jelas. Nah, apa gunane njupuk pesawat? Wiwit wiwitan, wis jelas yen amarga iki, angkatan udara kita ora bakal ninggalake Suriah. Pengkhianatan ing politik wis umum, nanging mung bodho.
                  1. + 11
                    6 Juli 2016 21:51
                    Kutipan saka Dart2027
                    Lan politik tansah njijiki.

                    Kaping pisanan, aku ngomong babagan artikel, dudu politik, lan iki beda-beda. Lan sareh, yen kita ngomong babagan politik, banjur ana prabédan "cilik" - biasane kawicaksanan saka siji daya njijiki ing hubungan karo negara liya ("Inggris ora duwe sekutu permanen, nanging mung kapentingan permanen"), lan ing bab iki. yen aku weruh nistha marang negaraku dhewe.
                    1. -1
                      6 Juli 2016 22:34
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      Kaping pisanan, aku ngomong babagan artikel, dudu politik, lan iki beda-beda.

                      Nanging artikel kasebut babagan politik.
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      biyasane kawicaksanan siji-sijine ya njijiki hubungane karo negara liya

                      Biasane ya, nanging uga kapentingan politik sawayah-wayah menang liwat individu warga negara dhewe. Contone, Inggris sing padha ngirim konvoi PQ-17 kanggo nyembelih tanpa tutup kanggo nambah kerugian USSR ing konfrontasi karo Jerman.
                      1. + 16
                        6 Juli 2016 23:54
                        Kutipan saka Dart2027
                        Nanging artikel kasebut babagan politik.

                        Lan apa, nuwun? Ana kasunyatan - pesawat kita ditembak, wong-wong sing nganggo seragam militer mati. Aku ora bakal ngomong babagan moralitas, tugas, pakurmatan saiki, aku mung bakal narik kawigaten sampeyan yen kita wis nampa tamparan politik ing pasuryan, ngeculake reputasi kita ing donya. Kepiye carane kita nanggapi? Aku mbaleni, aku meneng babagan sisih moral saka perkara kasebut. Apa sing wis kita lakoni kanggo ndandani kahanan kasebut?
                        Dheweke ora wani nanggapi kanthi militer. Wangsulan: Bab ingkang saddest kene iku kabeh whimpers vidoplyasova sing serangan retaliatory mesthi mimpin kanggo perang karo Turki lan NATO ora ana gunane.
                        Sijine dhewe ing panggonan Turki. Sampeyan pengin nembak pesawat tempur Rusia. Sampeyan nyerang angkatan bersenjata negara kasebut, bakal konflik karo tenaga nuklir sing bisa ngobong Amerika Serikat sajrone 40 menit! Lan yen dheweke bisa ngidak-idak Amerika Serikat menyang Zaman Batu, banjur apa sing bakal ditindakake karo Turki sing apes?!! NATO bakal nglindhungi? Bakal nglindhungi? Inggih, ya, yen pesawat Rusia ditembak mudhun ing wilayah Turki, prakara kasebut beda-beda, pertahanan diri kanthi wujud sing paling murni lan NATO kudu mlebu Volens-Nolens (yen ora wedi). Lan ora ngluwihi wilayah sampeyan? Iki agresi!
                        medeni? medeni. Apa sing ditindakake wong Turki? Dheweke nembak pesawat Rusia. Apa sing kedadeyan? Lan ora ana sing kedadeyan. Ing tembung liya, nalika Federasi Rusia diwenehi pilihan - kanggo nandhang tamparan utawa nanggapi kanthi paksa (mesthi wae), banjur Federasi Rusia ... milih kanggo tahan.
                        Inggih, apa bisa njamin yen Federasi Rusia Nanging nanggapi dening ndamu sawetara pesawat Turki menyang bledug ing Inzhirlik padha, contone, utawa nang endi wae liya, banjur Turki, nemokake dhewe ing posisi "tahan tamparan ing pasuryan. , utawa nambah konflik Apa sampeyan milih eskalasi?
                        Nanging ora ana. Amarga ing pirang-pirang kasus, gopota, sing wis ditampa kanthi kuat, ilang. Ngapunten, padha nyoba kanggo njupuk "pameran", lan yen dumadakan korban dadi sniper lan serangan, banjur iki anyar lan mboten umum kanggo wong-wong mau, lan asring ora wani nyata, siji naluri kumpul.
                        Saiki pitakonan kapindho. Nalika kita munggah menyang Suriah, apa kita ora ngerti yen kita nari ing lara Erdogan? Ngerti. Lan yen dheweke ngerti, banjur apa sing dikarepake? Sing Erdogan bakal wedi nglawan kita, dheweke bakal tahan. Nanging dheweke ora pengin tahan, kenek. Lan kita padha ora siap kanggo iki. Sing. berkat kawicaksanan kita, kita wis sijine dhewe ing posisi banget gopota sing njupuk pamer, nanging nalika njawab, ilang. Lan iki minangka kerugian politik sing gedhe banget.
                        Oke, sanksi ekonomi ditrapake. Kita ngilangi pitakonan moral, kita mung ndeleng politik. Lan kabeh iku ala banget, amarga titik paling penting - disconnection saka gas, kang tenan bisa nggawa Turki kanggo dhengkul - ora wani kanggo aplikasi, kang padha nuduhake kanggo donya kabèh "serius" saka maksud.
                        Oke, amarga padha seneng nulis ing kene, multi-pindhah saka Putin. "Kita ora bakal mati karo tomat!", "Kita ngerti apa sing kudu dilakoni!" apik. Kita pitados bilih pimpinan kita malah sing sanksi sing padha ngenalaken dosa ing setengah bakal cukup kanggo mesthekake yen Erdogan katon ora cukup. Dadi apa?
                        Nanging ora ana apa-apa. Sanalika Erdogan nggambarake ... ora, ora njaluk ngapura - iki ora tau kelakon (lan apa jenis njaluk ngapura bisa ana?), Nanging mung kepinginan kanggo nambah hubungan - kita langsung mbukak aliran turis kanggo Turki ...
                        Inggih, kula nerangaken, pundi keuntungan politik kita ing kabeh iki? Sampeyan nulis yen politik iku bisnis sing reged. apik. Ananging tegesipun politik punika boten ngubengi lendhut, nanging nindakaken kanthi mupangat kangge panjenengan piyambak. Where is dheweke, apik kita?
                      2. +3
                        6 Juli 2016 23:55
                        Kutipan saka Dart2027
                        Contone, Inggris sing padha ngirim konvoi PQ-17 kanggo nyembelih tanpa tutup kanggo nambah kerugian USSR ing konfrontasi karo Jerman.

                        Aku weruh sing rampung ora menowo karo sajarah PQ-17. Ing kana, yen ana, rong kapal perang karo operator pesawat mabur, aku umume meneng babagan kapal penjelajah. Lan alasan kanggo matine konvoi ora ana ing "nambah kerugian USSR", iki minangka teori konspirasi murni.
                      3. +2
                        7 Juli 2016 06:38
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Aku weruh sing rampung ora menowo karo sajarah PQ-17

                        "PQ-17 - Konvoi menyang Neraka", dening Paul Lund, sing minangka salah sawijining wong sing numpak kapal ing konvoi iki.
                        ... Kahanane nggegirisi. Laksamana Hamilton lan Kapten Sapu Pangkat 2 kepeksa nindakake prentah sing ora disenengi wong loro. Nanging, dheweke percaya yen Admiralty duwe informasi khusus sing ora dingerteni para komandan ing segara. Iki informasi sing meksa prentah kanggo ngetokake pesenan liwat kepala admiral ing pemandangan. Para perwira lan pelaut kapal pengiring ora ngerti apa-apa, ora ana alesan kanggo keputusan kasebut. Lan kaya apa para pelaut kapal dagang sing weruh yen kapal perang nilar? Lan apa babagan kewajiban kapal pengiring kanggo nglindhungi transportasi ing kabeh biaya? Sawise kabeh, tradisi Angkatan Laut Inggris iki ora tau dilanggar.
                        Kapal pengiring langsung langsung takon marang komandan kanthi sinyal gendera lan lampu Aldis apa sing kedadeyan. Kita padha rugi.
                        Ing 20.32 Keppel dikirim:
                        "Kabeh kapal konvoi bakal bubar lan nerusake menyang pelabuhan Rusia. Kapal pengiring - kajaba para perusak - kanthi mandiri nerusake menyang Arkhangelsk. Penghancur gabung karo Keppel "
                        Urutan iki nyebabake Commodore Dowding kaget banget. Ora percaya, dheweke njaluk aku mbaleni kaping pindho. Akhire, nomer sinyal loro-gendera 8 nyusup munggah mast saka Afton Reefer, kang tegese: "Buyar lan nerusake ing kacepetan lengkap." Kaget lan kuciwane Dowding ora ana apa-apa dibandhingake karo perasaane juragan kapal dagang sing ora percaya karo mripate dhewe. Yen para panggedhe ing London lan Washington krungu apa sing diomongake ing kapal konvoi, dheweke bakal kobong kanthi isin. Ing wayahe, para pelaut ing transportasi kasebut kaya wedhus kurban. Kayane ora bisa dipercaya yen dheweke bakal ditinggal karo nasibe ...

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        iki teori konspirasi murni

                        Salah siji alarmists lan bodho lungguh ing Admiralty Inggris, utawa iku gerakan sadar. Aku cenderung mikir opsi kapindho luwih cenderung.
                      4. +1
                        7 Juli 2016 11:17
                        Kutipan saka Dart2027
                        "PQ-17 - konvoi menyang neraka"

                        Sing. ora mbantah maneh kebijakan Federasi Rusia? :)
                        Kutipan saka Dart2027
                        Salah siji alarmists lan bodho lungguh ing Admiralty Inggris, utawa iku gerakan sadar. Aku cenderung mikir opsi kapindho luwih cenderung.

                        Aku mbaleni, sampeyan kudu sinau sejarah PQ-17. Tuladha prasaja. sampeyan kutipan
                        Kutipan saka Dart2027
                        "Kabeh kapal konvoi bakal bubar lan nerusake menyang pelabuhan Rusia. Kapal pengiring - kajaba para perusak - kanthi mandiri nerusake menyang Arkhangelsk. Penghancur gabung karo Keppel "

                        Iki dudu pesenan Admiralty - dheweke dhewe mikir babagan iki ing konvoi. Nanging ing cendhak, gambar iki:
                        1) Inggris ora ngandel yen dheweke bisa ngirim kapal sing abot ing sisih wétan Pulo Bear. Iki dianggep mbebayani banget lan bakal nyebabake korban jiwa. Dheweke ngandhani babagan iki kaping pirang-pirang. Mulane zona iki dianggep minangka zona tanggung jawab Angkatan Laut Soviet.
                        2) Mangkono, yen Jerman mutusake kanggo nyerang konvoi ing sisih wétan Medvezhye, ora bakal ana apa-apa sing bisa nyegah jotosan iki, sing, maneh, Inggris bola-bali nunjukake.
                        3) USSR nuntut konvoi.
                        4) Kanggo nyukupi syarat-syarat USSR lan njupuk menyang akun insignificance saka Armada Utara Soviet (ora nglanggar, armada perang karo kamulyan, nanging ana sawetara banget kapal perang, lan pitung uga duwe masalah karo sawetara) digawe. kompromi - kapal abot Inggris nutupi Medvezhy, lan pangrusak lan liyane entheng mimpin luwih. Lan kabeh iki bisa persis nganti Jerman njupuk Tirpitz menyang segara
                        5) Akhire, nalika kabeh kekacoan iki kedaden, Admiralty mundur ONLY cruisers Hamilton, padha ora encroach ing destroyers lan corvettes liyane. Ing idea kanggo ngirim pangrusak karo cruisers, lan ngirim kapal cahya kapisah saka transports, belongs kanggo kepala pasukan pertahanan saka Broom konvoi.
                      5. 0
                        7 Juli 2016 19:44
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Sing. ora ana bantahan maneh marang kabijakan Federasi Rusia

                        Apa sing mbantah? Aku wis nulis yen politik mesthi njijiki. Kita ora ngerti alasan kenapa keputusan tartamtu digawe, mula masa depan bakal ditampilake.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Iki dudu pesenan Admiralty - dheweke dhewe mikir babagan iki ing konvoi.

                        Apa aku bisa duwe sumber? Memoar kasebut ujar liyane:
                        ... Nanging Admiralty dhawuh mundur kanthi cepet. Iki tegese mung siji: kapal Jerman sing "ilang" ditemokake dening intelijen Sekutu, lan kapal penjelajah kasebut langsung ana ing bebaya. Sadurungé, Laksamana Hamilton wis nampa prentah supaya tetep ing konvoi nganti kabar luwih lanjut. Saiki radiogram urgent dikonfirmasi wedi paling awon.
                        Sawise 12 menit, radiogram kapindho teka.
                        Iki ditujukan kanggo Kapten Sapu Peringkat 2:
                        "Urgent. Amarga ana ancaman kapal permukaan, konvoi bakal bubar lan ngetutake menyang pelabuhan Rusia" ...
                        Petugas ora duwe wektu kanggo pulih saka kejut, amarga radiogram katelu teka, dikirim 13 menit sawise sing pertama:
                        "Urgent. Konvoi bubar"
                      6. 0
                        7 Juli 2016 21:09
                        Kutipan saka Dart2027
                        Apa aku bisa duwe sumber?

                        ngguyu Sampeyan mung ngutip dheweke. Apa sing diwenehake Admiralty?
                        Pesen radio pisanan sing ditujokake menyang Hamilton nyuworo lonceng sing ora nyenengake: "Urgent banget. Cruisers pindhah menyang kulon kanthi kacepetan lengkap."

                        Dadi? Dadi.
                        Sawise 12 menit, radiogram kapindho teka. Iki ditujokake marang Kapten 2nd Rank Brum: "Urgent. Amarga ana ancaman kapal permukaan, konvoi bakal bubar lan ngetutake menyang pelabuhan Rusia." Para perwira ora duwe wektu kanggo pulih saka kejut, nalika radiogram katelu teka, dikirim 13 menit sawise pisanan: "Utamane urgent. Konvoi bakal bubar."

                        Tegesipun, punika sadaya dhawuhipun Laksamana. Ing endi ana tembung babagan kasunyatan manawa para perusak kudu lunga bebarengan karo kapal penjelajah? Endi tembung yen kapal liyane kudu mandheg nglindhungi transportasi?
                        Nyatane, kahanan kasebut ora berkembang kanthi cara sing tragis. Broome gadhah kapal perusak 6, kapal pukat anti kapal selam 4, kapal patroli 4, kapal sapu ranjau 3, kapal anti montor mabur 2, gunggungipun 19 kapal bersenjata, botên kaétang kapal angkut ingkang ngangkut senjata. Lan yen Broom wis buyar convoi (kang ing wektu iku isih ana 30 kapal), nugasi 19 wong kanggo ngiringan siji prau perang, banjur kalah memikat kuwi ora bakal kelakon. Paling cepet (lan wong-wong sing duwe gaman dhewe) transports wis ora dadi ala kasempatan kanggo pass malah piyambak, lan transportasi siji ing tutup saka kapal perang uga ora bisa gampang dijupuk. Nanging banjur sawetara kesalahane wiwit.
                        Broom lan Hamilton mutusake manawa kapal Jerman wis cedhak (amarga Admiralty dadi gupuh) lan kapal penjelajah dielingake kanggo perang karo Tirpitz. Inget telegram
                        Sinyal pungkasan Keppel marang komodore yaiku: "Nyuwun pangapunten yen sampeyan kudu ninggalake sampeyan. Katon kaya bisnis getih ing ngarep. Sugeng ndalu, wilujeng."

                        Mulane Broome nawakake (lan Hamilton ora nolak) 6 pangrusak, kang bisa migunani ing perang nglawan pasukan unggul saka Kriegsmarines. Iki logis, nanging sawise Broom ditinggal mung 13 kapal. Lan radio Broom
                        Ing 20.32 Keppel dikirim:
                        "Kabeh kapal konvoi bakal bubar lan nerusake menyang pelabuhan Rusia. Kapal pengiring - kajaba para perusak - kanthi mandiri nerusake menyang Arkhangelsk. Penghancur gabung karo Keppel "

                        Yaiku, para komandan ing lemah, amarga informasi sing ora dingerteni, nindakake tumindak heroik - padha nglumpukake kapal penjelajah kanthi pemusnah lan banjur ngalahake pasukan unggul Kriegsmarine ing meja kanthi rai. Lan transportasi konvoi ditinggal tanpa tutup.
                        Sing, nyatane, kabeh. Nanging, yen sampeyan ora ngandel analytics sandi, Aku suggest sing familiarize dhewe karo memoar saka J. Brum piyambak, "The Convoy Disperse!" - dheweke ngomong babagan sing padha :)
                      7. 0
                        7 Juli 2016 22:54
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Ing endi ana tembung babagan kasunyatan manawa para perusak kudu lunga bebarengan karo kapal penjelajah? Endi tembung yen kapal liyane kudu mandheg nglindhungi transportasi?

                        Kutipan saka "Konvoi menyang Scatter":
                        Tata cara nyebarake kipas
                        Sawise nampa sinyal "Disperse fan-shaped lan nerusake ing kacepetan maksimum", kolom tengah (utawa tengen tengah ing cilik saka nomer malah kolom) nderek mesthi padha. Kapal saka kolom tetanggan nguripake [476] bebarengan karo 10? tengen lan kiwa kolom tengah. Kapal saka kolom ing ngisor iki wis nguripake adoh 20? saka kolom tengah lan liya-liyane. Yaiku, saben kolom sabanjure nambahake 10 ° menyang sudut rotasi. Mangkono, kolom wiwit diverge, kaya bilah penggemar. Kabeh kapal langsung nambah kacepetan kanggo lengkap, lan kapal saben kolom wiwit pindhah loro sanalika ana cukup papan.
                        Kapal saka kolom tengah tumindak kaya ing ngisor iki: kapal timbal terus ngetutake dalan sing padha; kapal malah dadi nengen, lan aneh ing ngiwa. Kabeh kapal langsung miwiti nonton radio yen operator radio ngaso sadurunge.
                        Sasampunipun pambubaran iring-iringan, sadaya lampahipun kapal tetep miturut kawicaksanan para juragan. Padha kudu elinga yen safety saka kapal gumantung carane cepet nyebar ing wilayah paling gedhe. Yen kapal ora ndeleng raider mungsuh kanggo sawetara jam, lan tanpa pesenan liyane, iku kudu tindakake panggonan. Terserah juragan kanggo mutusake apa kudu pindhah menyang titik pertemuan sing wis ditemtokake. Sawise konvoi bubar, transportasi kudu njaga bisu radio.

                        Admiralty ora kudu menehi prentah kanthi rinci. Wonten pitedah ingkang sampun kaserat kados pundi caranipun tumindak ing bab punika utawi punika - pramila para komandhan iring-iringan nindakaken kados ingkang dipun dhawuhaken, inggih punika, sabisa-bisa kapal-kapal kasebut kasebar.
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Broome duwe 6 perusak

                        Nonton apa. Kutipan saka ing kono:
                        ... Aku nampa Veteran destroyer lawas, kang ana ing cadangan ing Chatham. Dheweke pancen dadi veteran, amarga kapal kasebut dibangun pas pungkasan Perang Dunia I ...

                        ... Armada perang, mesthi, njupuk kabeh penghancur modern, mung ninggalake kita sing lawas, sing ditambahake kabeh kapal sing bisa tahan cuaca Arktik. Iki minangka trawlers, yacht mewah lan liya-liyane. Sajrone salah sawijining kampanye pisanan, aku nemokake kapal pesiar sing elegan, kanthi cepet diadaptasi kanggo tujuan militer ...
                      8. 0
                        8 Juli 2016 00:41
                        Kutipan saka Dart2027
                        Tata cara nyebarake kipas

                        Lan apa sing sampeyan deleng minangka kontradiksi ing tembungku? :) Aku pengin ngelingake yen kapal-kapal konvoi metu ing njaba kolom lan kabeh sing kasebut ing ndhuwur sampeyan ora ditrapake.
                        Kutipan saka Dart2027
                        Admiralty ora kudu menehi prentah kanthi rinci. Ana instruksi sing wis ditulis babagan cara tumindak ing kasus iki utawa kasebut - mula para komandhan konvoi nindakake kaya sing diprentahake, yaiku, kapal-kapal kasebut disebarake sabisa-bisa.

                        Ya, kanthi cara, ing endi instruksi kasebut ujar: "Kirimi perusak bebarengan karo kapal penjelajah"? :)
                        Sing lucu yaiku Admiralty Inggris nindakake, umume, sing bener. Yen iring-iringan ora bubar, mesthi Tirpitz lan kanca-kancane mesthi dipaku. Jerman bali menyang fjord mung sawise kabar yen konvoi wis bubar. Nanging Admiralty ora ngerti yen Broome bener-bener bakal ninggalake transportasi menyang nasibe, lan dheweke nindakake kanthi niat sing paling apik.
                        Kutipan saka Dart2027
                        Nonton apa. Kutipan saka ing kono:
                        ... Aku nampa Veteran destroyer lawas, kang ana ing cadangan ing Chatham. Dheweke pancen dadi veteran, amarga kapal kasebut dibangun pas pungkasan Perang Dunia I ...

                        Lan apa, nuwun? "Noviks" perang karo kita, nanging padha ora post-final, nanging construction paling militèr.
                        Kanggo kapal selam, penghancur kaya iki isih bisa mateni - kapal selam ora bakal duwe risiko nyerang transportasi ing permukaan, yen ana penghancur, malah frigate, malah korvet, iki bunuh diri kanggo kapal selam. Lan serangan saka posisi submerged bisa mung dening kasempatan, yen dalan transportasi ing jangkoan, iki kasempatan minimal. Minangka kanggo pesawat, iki prakara beda, mesthi, nanging kabeh padha, iki ora maneh serangan ing transportasi defenseless.
                      9. 0
                        8 Juli 2016 16:28
                        Padha lali siji karakter liyane. Dudley Pound Kab.
                        Tanggal 31 Juli 1939, Dudley Pound dipromosikake dadi Laksamana Armada lan diangkat dadi Lord Sea First. Staf Admiralty nemokake dheweke gampang digarap. Ing wektu sing padha, kapten lan admiral armada nuduh dheweke "nyopir saka kursi mburi", uga kesalahan liyane; ana sawetara pertempuran antarane Dudley Pound lan Laksamana Tovey, komandan Armada Ngarep. Prestasi paling gedhe Pound minangka First Sea Lord minangka titik balik lan kamenangan pungkasane nglawan kapal selam Jerman nalika Pertempuran Atlantik. Keputusan sing paling dikritik yaiku pesenan "Konvoi bubar!" sing diwenehake marang konvoi Arktik PQ-17.
                      10. +3
                        7 Juli 2016 14:06
                        Sampeyan 100% bener. Lan ing mratelakake panemume, ya, Putin bocor, amarga ora jelas apa ... bodho bocor, mbayar karo turis kanggo tumindak indecisive ing ngarepe Turki ... hi
                      11. +2
                        7 Juli 2016 17:34
                        Rampung setuju karo sampeyan
                4. +4
                  6 Juli 2016 21:49
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Sawise artikel kasebut, ana kepinginan kanggo ninggalake sumber kasebut ing salawas-lawase. Mesthi, aku ora bakal ninggalake (ora gampang kanggo nyingkirake aku), nanging artikel kasebut pancen njijiki, apik yen ora ana akeh sing kaya ing situs kasebut. Kanggo saiki.

                  Artikel, mesthi, lengkap "Fu" ... Mesthi, iku ora perlu kanggo perang karo Turki, nanging Gusti Allah piyambak dhawuh kanggo nindakake kabeh kanggo ambruk sawijining! Kurdistan ing situs Turki bakal ngatasi akeh masalah BV.
                5. 0
                  8 Juli 2016 10:59
                  Kabeh ing donya iki relatif, lan artikel iki uga. Mung sawise nggambarake kahanan karo Turki, ora ana solusi sing jelas. Ngadeg ing pose lan bend Turki ngisor, nanging kok? Temtunipun bakal metu, nanging bakal dadi mungsuh irreconcilable kabeh Russian. Lan apa kita butuh? Kanggo nutup mata lan ngapura kabeh tumindak ala Erdogashi uga dudu sumber banyu. Nanging kanggo nindakake dialog konstruktif karo wong-wong mau, nanging ora lali kanggo terus-terusan poke pasuryan menyang guano kanggo Su downed lan pilot almarhum, supaya padha tansah duwe Komplek sirno, iki diplomatis "aerobatics".
          3. 0
            7 Juli 2016 11:58
            Kutipan saka iliitchitch
            %80 borjuis

            Lan ing 20, mungguh - ing proletarians? Apa nggawa sampeyan. Pemilik perusahaan kapitalis, dheweke minangka pangadeg, utawa dheweke tuku saham ing pasar, kanthi definisi kapitalis. Sing borjuis. Malah yen dheweke kerja minangka master kebersihan ing wektu luang saka manajemen dhuwit.
        3. + 18
          6 Juli 2016 08:49
          Kutipan: Choi
          Ya kayane durung ijin impor sayuran. Ya, lan Perdhana Mentri "ngandika" sing padha bakal njupuk menyang akun kapentingan supplier lokal.

          Aku wingi nonton ... saiki woh-wohan saka Turki banjir kabeh pasar kanthi terang-terangan (biyen ana stiker sing diprodhuksi ing Bulgaria, Belarus, Romania, Polandia, lsp. ...) lan sing paling menarik yaiku sedina sawise pidato Mendel. efisiensi !
          1. +1
            6 Juli 2016 18:23
            Aku wingi nonton ... saiki woh-wohan saka Turki banjir kabeh pasar kanthi terang-terangan (biyen ana stiker sing diprodhuksi ing Bulgaria, Belarus, Romania, Polandia, lsp. ...) lan sing paling menarik yaiku sedina sawise pidato Mendel. efisiensi !

            Lan babagan impor woh-wohan saka Bulgaria, Rumania, Polandia .... ana sing diijini? Ing mratelakake panemume, padha tiba ing embargo pangan kanggo nanggepi sanksi.
        4. + 11
          6 Juli 2016 13:18
          Kutipan: Choi
          Ya kayane durung ijin impor sayuran.

          Iku ora bab apa iku diijini utawa ora.

          Iku bab wong - sampeyan iku abdi utawa ora.
          Apa sampeyan tuku tomat Turki utawa menyang Turki kanggo resort - sapa sampeyan sawise iku?

          Kaping satus, aku yakin karo pangandikane: wong kita apik, nanging wong g ... nanging.

          Ing sawetara cara, aku ngerti kategori tartamtu saka wong sing pengin manggon ing luar negeri: yen wong meh lara fisik nalika tanggi sing ketoke prayoga nganggep tugas kanggo mbuwang pariwara sing nesu saka kothak layang ing lantai lobi lawang. . Lan ora mung siji utawa loro.

          Uncalan puntung rokok ing sikilmu, sanajan guci mung rong langkah.

          Sapa sing nganggep iki sepele - aku ora maca kaya ngono.

          Utawa chop ing sweatpants bebarengan Nevsky utawa menek subway, sanajan sweatpants biaya limang atus dolar - ana liyane lan liyane.

          Kabeh iki minangka indikator, indikator, yen sampeyan seneng, budaya utawa, luwih tepat, kurang budaya - 6dlomarkers.

          Budaya manungsa kalebu akeh "barang cilik": menehi dalan kanggo wong wadon ing transportasi, ora sumpah ing saindhenging dalan, ora ngombe bir saka botol ing dalan, lan luwih-luwih saka kaleng ing omah, lsp. . lsp.

          Lan ora amarga ora diijini, nanging amarga iki minangka kredo internal lan sampeyan ora bakal nindakake sanajan ora ana sing nonton.

          Evaluasi dhewe lan kanca-kanca kanthi kritéria iki lan sampeyan bakal mangsuli pitakon - apa Rusia minangka negara budaya utawa apa ....
          1. +9
            6 Juli 2016 16:18
            Kutipan saka iConst
            Wong kita apik, nanging wong - g ... nanging.



            Ayo kula rephrase. Saben uwong tresna Motherland, nanging sengit negara.

            Menapa malih, tataran kabudayan punika gumantung saking gedhongipun tiyang sepuh saha tiyang sepuh piyambak. Yen bapak utawa ibu ngadeg lan mecut jaguar ing jejere anake, mula ora ana wong sing intelektual bakal tuwuh saka dheweke. Gegayutan karo kahanan saiki. Kabar kasebut kanthi bangga nyatakake panjaluk wisata menyang pesisir Turki. Lan misale jek sing everyone lali bab pilot, lan bab Marine, lan bab liyane saka wong lanang sing tilar donya karo paling ora langsung, nanging partisipasi Erdogan. Kahanan karo eling dhiri lan posisi sipil wong nyebabake rasa sedhih kanthi jujur. Pranyata manawa mayoritas Rusia ngidoni kebanggaan nasional saka menara lonceng gedhe. Lan weteng sing dipangan kanthi apik lan disamak luwih cedhak karo harga diri. Nanging sepira akeh sing diomongake babagan ikatan spiritual, persatuan nasional, lan liya-liyane. Nyatane, iki kedadeyane.


            Yen taun 41 saiki kedadeyan, mula ora dingerteni kepiye kahanane.
            1. +4
              6 Juli 2016 18:33
              apa sikep pemerintah marang rakyat, kuwi sikape marang janjine (pemerintah)!
              Kutipan: Choi

              Yen taun 41 saiki kedadeyan, mula ora dingerteni kepiye kahanane.

              Aku banget sangsi sing iki bisa kelakon ,,, sanajan ... looking ing carane pembalap kita puff metu pipi karo tangan, lan banjur supaya "dara" pindhah, banjur .... padha bisa nyoba kanggo kekuatan. Aku mung wedi yen ora ana sing bakal nglawan pamrentah iki!
              1. +4
                6 Juli 2016 18:50
                Kutipan: Viktor Demchenko
                ora ana sing bakal nglawan pamrentah iki!


                Dadi dheweke bakal dadi sing pertama ngasah ski ... real estate kabeh ing luar negeri.
              2. +7
                6 Juli 2016 19:43
                Kutipan: Viktor Demchenko
                sing ora ana sing bakal perang kanggo pamaréntah iki!

                Ing negara iki, ora ana sing bakal nglawan pamrentah apa wae, lan, kanthi karakteristik, ora ana wong liya ora tau gelut.
                Padha tansah perang kanggo Motherland, nanging matur nuwun marang Gusti iku piye wae ora gumantung ing Perdhana Mentri.
                Utawa apa sampeyan mikir yen ing Afghanistan (aku ora ngomong babagan Perang Patriotik Agung) padha perang kanggo PEMERINTAH? am
          2. + 14
            6 Juli 2016 18:24
            kanggo komentar +. nanging kanggo apa sing ditulis Romawi .... wah, aku ora setuju karo dheweke, malah mateni aku, aku ora setuju! sawise kabeh pidato lan statements saka padhang, Aku ora bakal Quote lan mbukak lapangan forum, nanging SO pros tentara - iku worth a lot! lan apa, kita bakal maneh AT AKUN dhewe Mbangun NPPs ing Turki? apa aku butuh? lan maneh, kenapa wong Turki luwih apik tinimbang "sedulur" ing babagan transportasi gas? sing kene maneh wiwiti ngisi tank "babagan gedhe kita, sampeyan ngerti, path milih?" saka ngendi kabeh iki teka, amarga saiki rega energi wis tekan dhuwur banget supaya kita, kaya ing Ukraina, ora bakal bisa mbayar kabeh expenses ... Lan postulate iki, ngapura Romawi, nanging sing ora PDB sing padha .... uga, lebokake tembung apa wae sing disenengi, mesthine, aku ora duwe kabeh data sing paling cerah, nanging kenapa "prestasi" paling anyar katon kaya kekalahan, lan aku bisa mbuktekake! Aku dhewe isih ora ngerti kenapa duta besar kita ana ing negara sing, miturut pratelan dheweke, perang karo kita, lan apa sing ditindakake ing kana? ora duwe, malah kemampuan slightest kanggo nindakake iki? Aku isih ora ngerti kenapa kita ndhukung ekonomi mungsuh potensial kita, sing publicly announced kita sumbu saka ala? Mungkin amarga tabungan utama sing diarani elit ana ing kana? Lan ora ana gunane wong tuwa Brzezinski ujar: "... isih kudu dideleng, elit sapa iki?..." opo Lan aku dhewe duwe pitakon babagan PDB, lan kanggo "abdi rakyat" gerbong lan gerobak cilik.
        5. +3
          6 Juli 2016 18:01
          Kutipan: Choi
          Ya, lan Perdhana Mentri "ngandika" sing padha bakal njupuk menyang akun kapentingan supplier lokal.

          Naif ... lan sampeyan pracaya marang? opo Aku pancene ora pengin dadi wong boor lan ora sopan, nanging percayaa, kajaba sumpah, ora ana tembung liya sing isih ana babagan tumindak sing diarani pemerintah ... Nyuwun
          1. +2
            6 Juli 2016 18:51
            Kutipan: Viktor Demchenko
            Naif ... lan sampeyan pracaya marang?


            Dheweke duwe tampilan sedih sing aku pengin percaya ngguyu

            Ketawa sambil nangis...
        6. 0
          7 Juli 2016 20:26
          .... Kabeh padha, aku percaya yen pimpinan sing paling dhuwur tumindak kanthi sembrono kanthi nyekel tangane marang Erdogan! Ora ana asil ... positif saka sanksi anti-Turki .... sing entuk manfaat saka panyiapan perdagangan lan pariwisata .... Rusia, ora, Turki, ya!
          .... Bravo Volodya ... respect!!
      2. + 46
        6 Juli 2016 06:58
        Kutipan saka: dmi.pris
        Aku ora tahan pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak prodhusèn kita ing sih saka sayuran lan woh-wohan Turki.

        Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen pengecer iku "kita"? Minangka adoh aku ngelingi, rentengan ritel utama diduweni dening perusahaan manca, lan padha ora menehi peduli bab kabeh patriotisme Russian.
        1. + 11
          6 Juli 2016 07:15
          Apa sampeyan ngerteni kuotasi kasebut? Galitsky uga, kaya-kaya, Krasnodar kita. Coba tuku woh-wohan lokal ing "Magnet" Kuban ..
          Quote: Passerby
          Kutipan saka: dmi.pris
          Aku ora tahan pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak prodhusèn kita ing sih saka sayuran lan woh-wohan Turki.

          Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen pengecer iku "kita"? Minangka adoh aku ngelingi, rentengan ritel utama diduweni dening perusahaan manca, lan padha ora menehi peduli bab kabeh patriotisme Russian.
          1. + 18
            6 Juli 2016 07:24
            Kutipan saka: dmi.pris
            coba tuku woh-wohan lokal ing Kuban "Magnet" ..

            Ana apel Timashev saka "Garden-Giant" lan saka "Agronomist" ngguyu , mung regane padha karo Amerika Kidul, sanajan 10 km saka Krasnodar nganti Agronom, lan 70 saka Timashevsk.
            1. +6
              6 Juli 2016 11:19
              Kutipan saka: inkass_98
              mung regane padha karo Amerika Kidul, sanajan 10 km saka Krasnodar menyang Agronom, lan 70 saka Timashevsk.

              Aku ngliwati Pyatigorsk ing toko Lukoil, banyu mineral Essentuki 17 regane 150 rubel. Dheweke takon kenapa kaya ngono, ujare rega seragam, mula aku uga ngadeg ing Moskow, nanging ana sawetara kilometer menyang pabrik? Ya, dheweke ujar, sampeyan bisa ndeleng ing ndhuwur)
          2. + 11
            6 Juli 2016 07:40
            Kutipan saka: dmi.pris
            Apa sampeyan ngerteni kuotasi kasebut? Galitsky uga, kaya-kaya, Krasnodar kita. Coba tuku woh-wohan lokal ing "Magnet" Kuban ..

            Aku uga duwe, misale jek ana ing tanda petik. Aku duwe sethitik kapentingan ing karya Galitsky lan wong-wong mau, aku nerusake saka kasunyatan sing bisnis (utawa ibukutha) ora duwe warga negara, lan patriotisme wis categorically contraindicated ana. Ana, loro saka MediaWiki, boten Matter, lan padha "Magnet" nuduhake kanggo saperangan saka ngemas saka lenga, padha bisa nggawa pati. Pilihan mung kanggo boikot produk Turki, nanging minangka kanca nyerat:
            Kutipan saka allll
            Lan aku kanggo wong-wong sing bakal luwih murah kanggo kula pribadi. Saka menara lonceng nganti sawetara petani, aku peduli karo dompetku.

            dadi pilihan iki angel dileksanakake.
            1. jj
              + 10
              6 Juli 2016 09:09
              Ing keadilan, aku pengin nyathet: sawise tekane Magnit ing wilayah sabanjure, rega ing toko kelontong mudhun, utamane kanggo barang-barang penting. Lan apa sing bakal ditindakake Gelendzhik tanpa Magnit ing Sovetskaya?
            2. +6
              6 Juli 2016 09:34
              Quote: Passerby
              Pilihan mung kanggo boikot produk Turki, nanging minangka kanca nyerat:
              Kutipan saka allll
              Lan aku kanggo wong-wong sing bakal luwih murah kanggo kula pribadi. Saka menara lonceng nganti sawetara petani, aku peduli karo dompetku.
              dadi pilihan iki angel dileksanakake.
              Kenapa boikot boikot? Sampeyan kudu boikot kanthi wicaksana. Lan, yen dikarepake diatur pasukan patriotik kanggo ngatur diangkah discrediting barang lan layanan Turki cukup prasaja. Bakal ana kepinginan. Contone, kepinginan dokter stasiun epidemiologi sanitasi kanggo nyelidiki produk Turki kanggo infeksi kidul, serangga, pestisida / herbisida lan kimia liyane sing menarik. Bakal dikarepake kanggo wartawan lokal kanggo nutupi kanthi rinci (lan ing cahya sing tepat) asil saka epidemiologis sanitasi "digali". Inggih, lsp. Patriotisme sing diatur lan nduweni tujuan iki pancen bisa nylametake kita saka dominasi barang impor. Lan ing wektu sing padha, bisa uga ngrusak rating pejabat / politikus sing "dipadhangi" babagan promosi barang-barang Turki lan, kanthi mangkono, sabotase pabrikan lokal. Kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake Fedorovs, Zyuganovs, Zhirinovskys lan liya-liyane.
              1. +1
                6 Juli 2016 12:56
                Kutipan saka Egordis
                Sampeyan kudu boikot kanthi wicaksana. Lan, yen sampeyan pengin pasukan patriotik diatur kanggo ngatur

                Mangga miwiti boikot AS lan mungkasi nggunakake windows lan internet. Sampeyan nindakake sih gedhe. Aku bakal ndhukung sampeyan kanthi moral.
                1. +3
                  6 Juli 2016 13:14
                  Kutipan: Al1977
                  Mangga miwiti boikot AS lan mungkasi nggunakake windows lan internet

                  Kok bengok-bengok? mandheg Ora realistis kanggo boikot Windows nganggo Internet - ora ana alternatif. Lan ana akeh alternatif kanggo sayuran lan woh-wohan, kualitas prayoga. Aku pribadi menehi pilihan kanggo kita sadurunge, lan saiki malah luwih. Lan pangembang Turki kudu diboikot, lan ing tingkat negara. Ing kene pratelan isih menyang negara. Milyar bathi sing ilang ilang saka negara kasebut, lan tukang bangunan lokal lungguh tanpa kerja. hi
                  1. +4
                    6 Juli 2016 13:51
                    wis nyoba linux?
                    Thanks kanggo Amerika kanggo teknologi jaringan, mesthi, nanging banjur kita bakal ngerti dhewe ...
                    Miturut cara, penulis artikel (aku ora bakal ngomong yen dheweke ngapusi) salah babagan harga: penerbangan udara Novosibirsk-Simferopol saiki 2 rubel. 60 round trip, Antalya saka 200.
                  2. +3
                    6 Juli 2016 16:16
                    Kutipan: Ingvar 72
                    Ora realistis kanggo boikot Windows nganggo Internet - ora ana alternatif


                    Ana alternatif. Bebener uga saka Amerika Serikat. Linux. Kabeh kanggo karya ana ing. Malah emulator aplikasi kanggo Windows. Distributor modern wis polesan lan cukup ramah kanggo pangguna sing ora dilatih. Nanging kanthi Internet, mesthi, ya ...
                    1. +1
                      7 Juli 2016 10:27
                      Kutipan: Choi
                      Ana alternatif. Bebener uga saka Amerika Serikat. Linux. Kabeh kanggo karya ana ing. Malah emulator aplikasi kanggo Windows. Distributor modern wis polesan lan cukup ramah kanggo pangguna sing ora dilatih. Nanging kanthi Internet, mesthi, ya ...
                      Linux ora persis AS. Lan kadhangkala ora US ing kabeh. Ngelingi Torvalds minangka wong Finlandia, lan programer saka kabeh ndonya nggarap pembangunan kasebut. Ya, lan pangembang distribusi duwe lokalisasi geografis nganti China.
                2. +1
                  7 Juli 2016 10:20
                  Mangga miwiti boikot AS lan mungkasi nggunakake windows lan internet.

                  Aku wis ora nggunakake Mazda wiwit 2008. Lan Internet umume piala lan miturut sanksi anti-Amerika, amarga dheweke nyolong ide kasebut ing Uni Soviet.
                  Lan sampeyan mbokmenawa ora mung nggunakake Windows, nanging uga mbukak busur kanggo ngalahake ing Kedutaan Besar AS?
        2. +1
          6 Juli 2016 11:08
          Quote: Passerby
          Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen pengecer iku "kita"? Minangka adoh aku ngelingi, rentengan ritel utama diduweni dening perusahaan manca, lan padha ora menehi peduli bab kabeh patriotisme Russian.


          Magnet - kita, Krasnodar, paling gedhe ing negara.
          Persimpangan karo Pyaterochka, paling gedhé kaloro - banget.
          Malah ABC saka rasa iku kita.
          1. +2
            6 Juli 2016 11:49
            Sing nggumunake, ing "Auchan" (aku wis suwe banget) ana departemen mung karo barang-barang petani lokal, lan eceran lokal mung duwe tandha "barang produksi lokal". Iku angel kanggo aku curiga wong Prancis sing tresna marang produser komoditas lokal, sanajan yoghurt Ashan diprodhuksi ing Rusia, nanging wong-wong sing asale saka omah kaget karo aku alon-alon. Ing kasus apa wae, bakal luwih akeh panganan domestik, nanging kita, dibandhingake karo Ashanai lan Okei, menangake pemasok ing Rusia. Banjur dheweke bakal merengut yen jaringan asing nyedak pedagang domestik. Amarga pengecer kita siyap nyambut gawe kanggo dhuwit saiki, lan ora kanggo ruble ing mangsa ngarep.
        3. +1
          6 Juli 2016 11:27
          Quote: Passerby
          Kutipan saka: dmi.pris
          Aku ora tahan pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak prodhusèn kita ing sih saka sayuran lan woh-wohan Turki.

          Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen pengecer iku "kita"? Minangka adoh aku ngelingi, rentengan ritel utama diduweni dening perusahaan manca, lan padha ora menehi peduli bab kabeh patriotisme Russian.

          Kutha paling gedhé ing Rusia:
          1) Magnet
          2) Grup Eceran X5
          Wong manca iku kalebu apa?????!!!!!
        4. 0
          6 Juli 2016 14:13
          Dadi mung titik, iki jaran Trojan liyane ing negara kita sing ngganggu pembangunan!
      3. -22
        6 Juli 2016 07:00
        Lan aku kanggo wong-wong sing bakal luwih murah kanggo kula pribadi. Saka menara lonceng nganti sawetara petani, aku peduli karo dompetku.
        1. +5
          6 Juli 2016 07:16
          Kutipan saka allll
          utama rantai ritel diduweni dening perusahaan asing, lan padha ora menehi peduli bab kabeh patriotisme Russian.
          alllll Dina iki, 07:00 ↑ Anyar
          А Aku kanggo wong-wong sing bakal luwih murah kanggo kula pribadi.

          Oligarki anyar lunga?
          1. +2
            6 Juli 2016 12:49
            Kutipan saka Vic
            Oligarki anyar lunga?

            Kosok baline, oligarki ora peduli karo sapa sing tuku, amarga pitik ora peck dhuwit! Lan wong sing prasaja kanthi penghasilan murah bakal njupuk saka sing adol luwih murah.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              6 Juli 2016 12:55
              Quote: Bayonet
              Lan wong sing prasaja kanthi penghasilan murah bakal njupuk saka sing adol luwih murah.


              Ngerti... Nanging aku ora ngerti. "Dijelasake kanthi apik."
        2. + 22
          6 Juli 2016 07:17
          Kutipan saka allll
          Lan aku kanggo wong-wong sing bakal luwih murah kanggo kula pribadi. Saka menara lonceng nganti sawetara petani, aku peduli karo dompetku.

          ---------------------
          Mangan "karet" kanthi rasa kentang mentah. Sapa sing bakal nglarang sampeyan? Ing provinsi kita wis mangan timun lan tomat dhewe. Kita tuwuh dhewe. Nalika ana akeh tomat, kita bakal masak khashlama-daging ing tomat ing cauldron kanggo 4 jam kanggo godhok. Lan sampeyan mangan tomat saka Pyaterochka.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. jj
            +5
            6 Juli 2016 09:10
            Kutipan saka Altona
            Kita tuwuh dhewe.

            Ya, ora ana sing luwih enak tinimbang kentang sampeyan dhewe
            1. +1
              6 Juli 2016 12:17
              Kutipan saka jjj
              Ya, ora ana sing luwih enak tinimbang kentang sampeyan dhewe

              ------------------
              Gudang kebak turahan saka panen pungkasan. Mbokmenawa 150-200 kg, aku arep ngedol 6-8 ember menyang wong, enggal bakal ana sing anyar. Pulp iku kuning, apik kanggo godhok lan goreng.
              1. +3
                6 Juli 2016 13:17
                Kutipan saka Altona
                kanggo ngedol kanggo wong buckets 6-8

                Iklan? nglirik Aku mung duwe ember, minggu ngarep kita bakal miwiti ngeduk sing enom. hi
                1. +1
                  6 Juli 2016 16:19
                  Kutipan: Ingvar 72
                  Iklan?

                  --------------
                  Ing Rusia, rong wilayah kanthi profesional tuwuh kentang - Tambov lan Chuvashia, ora mbutuhake pariwara. Sadurunge, telung situs diproses lan didol 20-30 ember. Sampeyan ora bisa sugih ing kentang. Tenaga kerja neraka. ngguyu
                  1. +1
                    6 Juli 2016 19:37
                    Kutipan saka Altona
                    Tambov lan Chuvashia

                    Kentang Mordovian? Lan dadi sugih - ya, iku angel, karya neraka. Petani kita ing desa Lunacharsky nandur wiji, nanging diimpor. Panen apik, nanging kentang kaya sabun lan ora ngapusi suwe. Dadi kita nyoba kanggo nandur dhewe. hi
                    1. +1
                      6 Juli 2016 20:23
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Kentang Mordovian? Lan dadi sugih - ya, iku angel, karya neraka.

                      -------------------
                      Wiji sing paling apik yaiku kentang Permian. Ana tubers tuwuh ukuran 4 ajiné. Lan lemah sing paling cocok lan iklim kanggo vegetasi lengkap. Loam, iklim sedheng kanggo 90 dina. hi
              2. 0
                7 Juli 2016 09:44
                Apa sampeyan ngerti yen ora saben wong duwe kesempatan kanggo tuwuh "dhewe"? Lan ora saben wong duwe rong. Dadi akeh wong Rusia "mangan karet". Lan "karet" iki umume saka omah kaca Rusia. Lan adoh saka murah ...
          3. 0
            13 Agustus 2016 13:05
            Lho, bebek, ngedhuk luwih saka kasur, aku kudu ngerti?
        3. +3
          6 Juli 2016 07:41
          Kutipan saka allll
          Lan aku kanggo wong-wong sing bakal luwih murah kanggo kula pribadi. Saka menara lonceng nganti sawetara petani, aku peduli karo dompetku.

          Mangan sehat kanthi set tabel périodik. lol
      4. +4
        6 Juli 2016 07:32
        Aku setuju (babagan "tomat"), nanging sayangé, ah, iku ora babagan sayuran (lan ora malah babagan Rusia kepinginan kanggo pesisir) ... pitakonan kabeh ana ing VERY kamungkinan pamisah NATO (paling ora ing wilayah iki) ... Turki duwe konflik sing jelas karo Kulon .. lan (setuju) iku dosa ora nggunakake
      5. + 17
        6 Juli 2016 09:08
        Sampeyan ngerti, ora ana substitusi impor, istilah iki lan konsep dhewe, kaya sing dakmangerteni, kudu nyebabake produksi produk sing kompetitif, supaya ing mangsa ngarep, mentri industri gedhe kita, kayata Denis Manturov, ngeruk. ilat, ngidini RUSSIA kanggo njaluk mati jarum lenga kondhang, nanging geniuses ndhuwur-kasebut, utawa rodo mediocrity disusun karya ing kuwi cara sing ing cucumbers Kaukasus saya biaya luwih saka pitik, lan ing ngendi wae ing industri, lan carane kita bisa miwiti entuk produk dhuwur-nilai-ditambahake tinimbang lenga, lan aku bakal pitutur marang kowe, ora ana cara karo IDIOTS iki, supaya apa-apa ora substitusi ngimpor, nanging profanation lan hypocrisy. Nganti GDP menehi bokong * pu kanggo kabeh limo Manturovs, Dvorkoviches, Ulyukaevs lan ing, lan tinimbang wong-wong mau, iku sijine SHOIG utawa LAVROV ing saben pelayanan, bakal ora ana pangertèn ing f * ck.
        1. +2
          6 Juli 2016 11:55
          Saka kabeh sing kadhaptar pribadi, Dvorkovich murka kula paling. Mug tansah seneng, kaya kabeh iku apik, nanging banjur kita weruh carane kabeh iku bener.
          1. +1
            6 Juli 2016 12:19
            Kutipan saka samoletil18
            Saka kabeh sing kadhaptar pribadi, Dvorkovich murka kula paling. Mug tansah seneng, kaya kabeh iku apik, nanging banjur kita weruh carane kabeh iku bener.

            --------------
            Ya, dheweke ora sinau apa-apa, dheweke lungguh ing kono kanthi narik minangka sedulure.
        2. + 16
          6 Juli 2016 13:01
          Aku nulis babagan iki ing dina liyane, mung, kaya biasane, para patriot jingoistic mudhun. Bubar, aku wis banget kuciwa ing kawicaksanan Pak Putin, minangka sampeyan ngerti, pisanan kabeh ing internal. Cukup kanggo ndeleng babad acara anyar, lan gambar ora banget rosy mbukak. Para priyayi iki temenan padha ngguyu-ngguyu, kabeh mung kasengsem ing pranatan pribadi, lan liyane mung ing tembung. Negara iki nuju menyang jurang demografi, undang-undang anyar ora mung mbantu, nanging dirancang kanggo rampokan liyane saka populasi. Ing kene, umpamane, kode kadaster anyar, miturut lurung-lurung tanah kanthi gubuk plywood dianggep minangka kraton, meksa wong kudu mbayar pajak sing gedhe banget, padha karo omah lan layanan komunal. Kanggo produk panganan, ora ana sing bener-bener mriksa kualitase, iki ndadekake para pengusaha bisa ngasilake dhuwit kanggo kesehatan kita. Ora ana bathi kanggo panguwasa Putin ngembangake industri panganan dhewe, kabeh ana ing sih-rahmat perusahaan Kulon kanthi turnovers gedhe, supaya produser domestik ora bisa bersaing karo dheweke. Ora ana utangan sing murah, lan sampeyan ora bisa mlebu menyang pasar dodolan tanpa nyopir. Ing industri militèr, uga, ora kabeh dadi lancar, nanging apa kedaden ing Baltik pantes diskusi kapisah, sampeyan ngerti korupsi. Alas kobong maneh, bocah-bocah padha mati, kulawarga sing duwe anak akeh ora bisa entuk omah sing dijanjekake. Singkate, kabeh kanggo kepentingan rakyat, malah anggaran sing bakal suda banget. Aku ora ngomong babagan obat, obat sing terjangkau, lan pensiun sosial. Skandal doping, pemain bal-balan maling, sampeyan bisa ndhaptar luwih akeh tanpa wates, iki minangka gambar Negara kita. Aku utamané kena ing pers resmi - loro sedih lan lucu. Aku nulis saka telpon, lan mulane aku mbungkus, lan aku wis kesel ngomong kabeh iki, aku pengin nampa pensiun ing wektu, sanajan iku dhuwit, nanging aku ora bisa nindakake tanpa. iku. Kabeh sing paling apik!
          1. +1
            6 Juli 2016 16:07
            Iku paradoks, nanging wong-wong iki ora bisa mikir kanthi bener babagan kanthonge dhewe, amarga yen mediocrity iki bisa normal, sok dong mirsani aku ora nulis apik, utawa gedhe, aku nulis biasane kanggo mbangun karya lan paling ora duwe sawetara jenis. saka kompetensi, ngembangaken ekonomi, padha bakal Welasan kaping luwih, nanging wong-wong iki supaya biasa-biasa wae ........ lagi ngomong, ora nyolong, ora njaga!
            1. 0
              6 Juli 2016 20:49
              Kutipan saka kapten281271
              nanging wong-wong iki biasa-biasa wae ........ kaya sing diomongake, aja nyolong, aja njaga!

              Loro alangan langgeng? eseman
          2. 0
            6 Juli 2016 18:41
            Kutipan saka epsilon571
            Cukup kanggo ndeleng babad acara anyar, lan mbukak ora ana gambar pelangi.

            iku perlu kanggo nulis "banget ora ..." lan luwih ing teks. hi
        3. +1
          6 Juli 2016 18:39
          maneh: "Raja apik!, nanging boyars ala !!!" Nanging kepriye pangandikane sing paling padhang: ... umume aku marem karo karyane pemerintah ...?
          1. -1
            7 Juli 2016 08:40
            Lan apa sing kudu diucapake "ngapurane aku amarga Allah, dheweke mesthi debi *ly, nanging aku ora bisa nemokake liyane" mesthi lungguh, lan padha ndhelik ing mburi, nalika isih wibawa, nanging luwih cepet. mengko iki bakal muter guyon kejem ing wong, sanajan aku isih seneng iku ora lucu, Aku pracaya marang lan sing cepet utawa mengko bakal kesel lan bakal jotosan shobla iki kanggo ibu * lair, GDP strategist, nanging taktik. dheweke lemes, dheweke ngomong babagan makroekonomi kabeh wektu, lali yen mikroekonomi isih ana. Minangka conto, kontrol aliran financial, paradoxical minangka bisa koyone, nanging sacoro prakteke kasil, nanging alangan iku mung sawetara persen seni managerial, lan saiki kabeh wis dibuwang menyang detriment saka akeh faktor liyane sabenere ing. iki, lan sing paling Jahwéh, minangka tansah ing RUSSIA, kabeh njupuk nemen wangun lan carane kontrol iki aliran financial dibangun ndadekke gawe piala sanget, kok, uga, iki topik kanggo kabeh artikel. ombenan
        4. 0
          7 Juli 2016 12:57
          dadi IT (kanggo menehi OPU kanggo kabeh wong ing kono, etc.) ... nanging angel kanggo ngleksanakake soko?))) .. ya, ing umum, kabeh iku rumit (ing kasunyatan)))))
      6. +1
        6 Juli 2016 12:36
        Aku ora tahan karo pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak produsen kanggo milih sayuran lan woh-wohan Turki ..


        Yen sampeyan ora tuku, banjur para pengecer ora bakal njupuk. Sayuran lan woh-wohan ora roti tanpa wong-wong mau sampeyan bisa terus metu kanggo sawetara wektu.
      7. 0
        6 Juli 2016 13:34
        Kutipan saka: dmi.pris
        Aku ora bisa ngadeg

        Kutipan: Pengarang Roman Skomorokhov
        Ayo kula nerangake: dipercaya Erdogan kaya sadurunge iku kabodhoan. Nanging kanggo ngetutake dalan konfrontasi luwih lanjut uga dudu langkah sing paling cerdas. Bebener iku tansah nang endi wae ing tengah, nanging aku ngarep-arep sing kabeh iku supaya karo Putin kang duwe bebener.


        /// wiwit awal informasi babagan panriman saka "apologie Erdogan" - dheweke nulis yen iki minangka perkara sing positif ing wiwitan normalisasi hubungan karo Turki, ing wektu sing padha, siji kudu tansah ngelingi Slavonic Lawas. - "Ottoman mung ngerti basa tongkat" ...

        Ayo padha "ing kandhang kita" lan ditliti kanthi teliti ...
      8. 0
        6 Juli 2016 14:10
        Pengecer kabeh crooks. Utamané Auchan, diadegaké déning ibukutha Kulon.
        1. +1
          7 Juli 2016 09:54
          Lan jaringan kita ora crooks?))) Dene Auchan, rega luwih murah ing kana, pilihan luwih akeh. Ora ngirit kasir, kanthi panuku sing akeh, dheweke langsung mbukak meja awis tambahan, kasir budheg. -bocah wadon bisu!!! Kanggo sing kita matur nuwun banget kanggo jaringan iki. Apa ana sing ndeleng sing padha ing toko eceran kita? Mulane, pisanan sampeyan kudu takon kita ...
      9. 0
        7 Juli 2016 17:44
        Aku ora ngerti yen perlu kanggo tuku tomat saka Turki, nanging aku bakal sok dong mirsani rakus produser kita. Iki ngendi sampeyan wis ndeleng tomat kanggo LIMA EURO???!!! tinimbang jenuh pasar, dheweke wiwit ngelas nganti lengkap! ing Eropa, ing supermarket, tomat saka siji euro saben kg. Ora ana mungsuh sing ngasilake soba, mung prodhusèn asli kita, petani telanjang kaya sadurunge, lan kita mbayar wong "pribumi" saka rong dolar saben kg. Kajaba iku, volatilitas soba lan dolar cemburu ....
      10. 0
        8 Juli 2016 09:05
        Kutipan saka: dmi.pris
        Aku ora tahan karo pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak produsen kanggo milih sayuran lan woh-wohan Turki ..

        Saiki, ranté ritel, sanajan nganggo tanda petik, dudu duweke.
        Ing ngisor iki dhaptar jaringan kasebut:
        1. "Auchan" (Prancis),
        2. "OK" (Luxembourg),
        3. "Pyaterochka" (Walanda),
        4. "Crossroads" (Walanda),
        5. "Carousel" (Walanda),
        6. MetroCash & Carry (Jerman),
        7. "Tape" (British Virgin Islands),
        8. "Globe" (Siprus),
        9. "Billa" (Austria),
        10. "Selgros" (Jerman),
        11. Leroy Merlin (Prancis),
        12. "Magnet" (Siprus lepas pantai Lavreno Ltd.),
        13. "Penny" (Walanda),
        14. "We" (Belanda),
        15. Mercado Supercenter (Belanda),
        16. "Basket" (Walanda),
        17. "Paterson" (Walanda),
        18. "Wong" (Walanda),
        19. Simbirka (Walanda),
        20. "Provision" (Belanda),
        21. "Adil" (Belanda),
        22. "Troika" (Walanda),
        23. "Kulawarga" (Walanda),
        24. "Kulawarga hemat" (Walanda),
        25. Donya Produk (Belanda),
        26. A5 (Walanda),
        27. Spar (Walanda),
        28. "Universam" (Belanda),
        29. "Tamerlane" (Walanda),
        30. "Tuku" (Walanda).
        Ya, sapa ing dhaptar iki sing paling ora langsung kasengsem ing substitusi impor? Entrepreneurship, utamané sukses, ora tau patriotik, tansah kosmopolitan, tanpa Motherland lan gendera.
        Ya, lan bagean pinunjul saka populasi, marga saka weteng, siap kanggo menehi peduli bab kapentingan negara, sanajan kapentingan iki dadi negara nalika padha nglindhungi kita langsung, wong tartamtu. Lan saiki sawetara "Rusia" lungguh ing pawon, ngomong babagan perkara sing dhuwur, ngipat-ipati pemain bal-balan sing lemu, lan pamrentah, sing "terus terang ora peduli babagan akeh aspek eksistensi kita dhewe", lan sing, miturut pendapat kita, kudu teka. metu ing pasukan lengkap lan ngresiki munggah kanggo kita apa sing kita bajingan munggah. Banjur, ing kesempatan, kanggo cepet-cepet menyang "mungsuh", mundhakaken ekonomi karo dhuwit, lan ing wektu sing padha nangis bab carane tingkat layanan kita nggawe ora cocog karo kepinginan kita. Pancen, ing sirah, ora mung sampeyan kudu mangan ....
    2. +9
      6 Juli 2016 07:03
      Quote: Passerby
      Aku sengit marang wong Turki, nanging ing kahanan iki aku tansah pracaya yen tentrem ala luwih apik tinimbang perang apik.

      -----------------
      Aku isih ora tahan, nanging aku ora kelingan ana sing nelpon supaya dibom. Dheweke nulis kanthi hipotesis bisa "ngembangake selat" kanthi saran saka Andrei Gromyko, utawa kanggo nutupi Diyarbakir lan Inzhirlik kanthi serangan, pangkalan NATO dumunung ing kono. Nanging aku ora ngelingi nglakoni. Iki dianggep ing kasus aplikasi paragraf 5 Piagam NATO, yaiku, ing teori umum. Obama luwih ngandhani Erdogan yen masalah karo Putin iku pribadine, lan dudu NATO. Lan kabeh dadi tenang. Ya, kita duwe hak kanggo nyatakake rasa nesu marang Erdogan.
    3. + 23
      6 Juli 2016 07:19
      Iku lucu kanggo nonton kabeh padha carane wong padha bengok-bengok ora supaya dawa ago bab Turki dikutuk, piso ing mburi, etc., etc. lan langsung kesusu menyang Turki) iku kabeh patriotisme, tetep ing kursi.
      Lan ing ngendi respon super kanggo wong Turki? ternyata pilote mati sia-sia?

      kapentingan egois ndhuwur kabeh, saben wong mikir bab urip ...
      1. + 18
        6 Juli 2016 07:31
        Egois - ora egois, nanging aku bisa ngomong saka pengalaman pribadi: ing awal 90s, Sochi mung ora bakal slamet tanpa Turki. Nalika peternakan negara "Primorsky" lan "Rusia" rusak, uga peternakan unggas (tanah, mesthi, didol kanggo pembangunan), banjur dadi cetha yen ora ana sing bisa dipangan ing kutha resort. ora ana sing nganggo. Nalika iku angkot kebanjiran, kapal feri, lan liya-liyane. lsp. Kualitas produk apik lan regane cukup. Banjur China dadi prioritas, ing pungkasan taun 90-an, lan sadurunge, barang-barang konsumen lan bahan kimia rumah tangga Turki ora ana sing padha. Lan saiki akeh wong ing kana kaiket dagang karo Turki. Ing kasus apa wae, luwih becik dagang tinimbang perang. hi
      2. ITT
        + 20
        6 Juli 2016 07:32
        Kutipan saka Shick
        ternyata pilote mati sia-sia?

        lan marine (sayangé aku ora ngelingi jeneng), padha mati sabenere saka piso ing mburi, lan ora saka musuhan sing padha nyepakaké,
        nanging aku ora sok dong mirsani respon saka pimpinan kita kanggo tumindak terorisme negara, kang kok iku piye wae sedih, nanging ing artikel maneh bab multi-pindhah.
        1. -5
          6 Juli 2016 08:40
          Kutipan saka T.I.T.
          nanging aku ora sok dong mirsani respon saka pimpinan kita kanggo tumindak terorisme negara, kang kok iku piye wae sedih, nanging ing artikel maneh bab multi-pindhah.

          Apa jawaban sing pengin sampeyan deleng? Jamur nuklir liwat Istanbul? Reruntuhan Antalya
          1. ITT
            +7
            6 Juli 2016 08:53
            Kutipan: Winnie76
            Apa jawaban sing sampeyan pengin ndeleng?

            Aku ora weruh tutugan logis, pidato politisi lanang,

            sing paling gampang yaiku ora ana rapat pribadi lan hubungan karo Erdoggan,
            Kanggo ngrampungake hubungan karo Rusia, Shah ngirim putune Khozrev Mirza menyang St. Tugase kanggo entuk panriman njaluk ngapura kanggo mateni duta lan nyuda beban indemnity[10]. Antarane hadiah sugih sing diwenehake marang Kaisar Rusia Nicholas I yaiku berlian Shah sing misuwur. Pungkasane, pembantaian ora nyebabake komplikasi serius ing hubungan antarane Rusia lan Persia, lan pembayaran kuurs ditundha limang taun [1][10].

            Nicholas I - Khozrev Mirza, nrima inten kasebut: "Aku nglalekake kedadeyan Tehran sing ora becik.


            kabeh katon cetha, jaman terus maju, ora ana owah-owahan,

            pertunjukan DIAMOND,
            1. +7
              6 Juli 2016 12:54
              Aku ora weruh tutugan logis, pidato politisi lanang,


              Wong lanang lan politisi minangka rong hipostasis sing beda. Lan kadhangkala ora kompatibel. Nah, negarawan ora bisa mbangun kawicaksanan negarane babagan penghinaan. Ing politik, wong kudu ngomong sanajan karo mungsuh getih, yen ana bathi. Nanging aku ora ngerti wong kita. Sanadyan pamilik industri wisata, sing nyuwek telung kulit saka kanca-kancane kanggo layanan apa wae lan nyurung dheweke kanggo ngaso ing Turki, utawa warga sing ora duwe bangga.
          2. + 33
            6 Juli 2016 09:24
            Aku pengin jawaban kasebut supaya kita duwe kabeh dhewe. Sampeyan ndeleng komentar. Wong wis ing tingkat subconscious glethakaken mudhun sing kita duwe cpaka lengkap tanpa impor - lan padha bener. Kanggo seprapat abad, kabeh wis nesu nganti tanpa impor kita bisa mati. Ora ana keamanan pangan - tetanèn rusak. Ora ana keamanan ekonomi - ora ana dhuwit utawa ide ekonomi. Ora ana safety industri - industri rusak, luwih saka seprapat abad sawise runtuh USSR, luwih saka 70 ewu perusahaan dirusak, wiwit saka pabrik susu cilik nganti raksasa kaya Volgograd Tractor Plant. Lan pungkasane, keamanan militer, sing, sayangé, ora ana. Jumlah peralatan sing mlebu ing pasukan nyebabake ngguyu lan nangis, lan warisan Soviet alon-alon rusak. Ngomong tameng nuklir? Aku setuju kanggo sawetara, nanging nggunakake senjata nuklir mbutuhake ora mung senjata nuklir piyambak, nanging uga bakal lan wani nggunakake. Lan kanthi keberanian lan kekarepan, pamrentah kita duwe masalah gedhe. Mula kanca-kanca, lan penulis khususe, patriotisme ora ditanam, patriotisme kudu dididik ing manungsa. Lan supaya bisa ngajari wong, sampeyan kudu ngurus - lan ora menehi susu. Dadi padha sujud marang Turki (resumption of relations), padha sujud marang Finland (papan Mannerheim) - ora amarga bakal nglawan wong liya, nanging amarga ora ana sing bisa dituju. Nang endi wae sampeyan mbuwang wedge nang endi wae. Kabeh gumantung ing politik domestik.Tanpa ekonomi, industri, lan tetanèn sing mandiri, ora ana lan ora bisa dadi kabijakan luar negeri sing mandiri.
            1. +8
              6 Juli 2016 10:19
              Sing bener - loro Turki lan Rusia padha pinned mudhun. Argumentasi saka penulis artikel kasebut diwutahake. Selat, NATO... Ora ana NATO sing wani mbukak aksi militer nglawan Rusia sing kuwat. Kita kudu miwiti ngormati awake dhewe, mula kabeh jagad bakal ngormati kita, lan ora ngidak-idak bendera Rusia, kaya sing ditindakake para penggemar bal-balan Inggris.
            2. + 16
              6 Juli 2016 10:35
              Mareman Vasilich, aku setuju banget karo sampeyan! Apa sing kedadeyan ing negara kasebut mung elek. Aku manggon ing pedalaman. Kebon kolektif sing makmur karo desa lan desa, karo wong sing urip lan nyambut gawe, wis lali ... Sawah sing digarap ing awal musim sekolah (akeh kenangan positif) ditumbuhi alas enom lan semak belukar - saiki wong-wong padha methik jamur ing kana... Wong enom lunga menyang kutha, amarga ora ana prospek. Lan tembung LADY - "ora ana dhuwit, nanging sampeyan bakal sabar", piye wae ora menehi inspirasi kanggo kapercayan ing mangsa ngarep. Sawetara janji ... Lan mesthi "Magnet" lan "Pyaterochkas" ... Ing kutha cilik kita wis ana 2 Pyaterochkas lan Magnet! Wong ndesa budhal tuku barang ing pasar iki!!! Tuku susu lan mentega lan "panganan" liyane sing biyen dibudidayakake lan digawe dhewe. Nganti desa sing kuwat, ora ana barang kelas menengah utawa murah, produke dhewe kanggo pakan rakyat, akeh-akehe, sing "Ora ana Dhuwit". kursi saka kursi lan mripate luwih asring saka tablet - katon luwih kerep ing umum lan ing panggonan sing ora dikarepake, i.e. tanpa peringatan, kaya Shoigu! ))) Banjur informasi visual bakal luwih akurat tinimbang nomer sing ditularake ing iPhone, sing ora ana sing bisa mriksa. Nyuwun pangapunten kanggo verbosity - panas!!!!
              1. +3
                6 Juli 2016 12:14
                Quote: soaring
                Ing kutha cilik kita wis ana 2 Pyaterochkas lan Magnet! Wong ndesa budhal tuku barang ing pasar iki!!! Tuku susu lan mentega lan "panganan" liyane sing biyen dibudidayakake lan digawe dhewe. Nganti desa sing kuwat, ora ana barang kelas menengah utawa murah, produke dhewe kanggo pakan rakyat, akeh-akehe, sing "Ora ana Dhuwit". kursi saka kursi lan mripate luwih asring saka tablet - katon luwih kerep ing umum lan ing panggonan sing ora dikarepake, i.e. tanpa peringatan, kaya Shoigu! )))

                -----------------
                Sampeyan nglukis gambar langsung saka kuthaku. Siji kanggo siji, ora ana sing ora kejawab ing rincian.
            3. -9
              6 Juli 2016 10:38
              Ing tetanèn, kabeh apik karo kita lan industri uga normal - kita ngasilake kabeh saka pin menyang reaktor, satelit lan mesin roket.
              1. +5
                6 Juli 2016 11:09
                Lan saka ngendi asale bokong ing negara kasebut, kanthi sayuran lan woh-wohan Turki, lan nganggo pin Cina?
                1. -1
                  6 Juli 2016 13:12
                  Kabeh iki minangka critane wong-wong sing biasa golek dhuwit kanggo ngimpor produk kasebut.
              2. +2
                6 Juli 2016 13:24
                Kutipan: Vadim237
                Ing tetanèn, kabeh apik karo kita, lan industri uga, kabeh apik.

                Humor ireng?
                1. +1
                  6 Juli 2016 16:38
                  Ora ana humor peteng - iku bener.
                  1. 0
                    6 Juli 2016 19:45
                    Kutipan: Vadim237
                    Ora ana humor peteng - iku bener.

                    Apa sampeyan wis suwe ora metu saka kutha? Apa sampeyan melu tetanèn?
                    Lan ngomong apa jenis industri kita biasane duwe? Kanthi mobil (aku manggon ing Togliatti) nglirik Kajaba karo industri pertambangan, lan karo kompleks militer-industri suwene 2-3 taun.
                    1. 0
                      6 Juli 2016 19:55
                      Kanthi metalurgi lan pangolahan, lan produksiku dhewe dumunung ing wilayah Volgograd.
                      1. 0
                        6 Juli 2016 21:23
                        Kutipan: Vadim237
                        Saka metalurgi lan manufaktur

                        Lan yen kita mbandhingake industri metalurgi lan manufaktur karo 1985?
                        Lan sampeyan ora bisa ngangkat negara mung ing industri abot. Liyane ora kuwat.
                      2. +2
                        7 Juli 2016 09:35
                        Kutipan: Vadim237
                        Kanthi metalurgi lan pangolahan, lan produksiku dhewe dumunung ing wilayah Volgograd.

                        Apa pabrik lilin sampeyan minangka industri negara? Wong enom, wiwit runtuh USSR, kira-kira 78 ewu perusahaan wis dirusak. Ayo, gaweyan.

                        http://khazin.ru/khs/2149364/thread_t?BASE=THREAD&PAGE_NUMBER=1&SORTD=PUBLISHED
                      3. 0
                        7 Juli 2016 10:27
                        Bener, aku duwe basis ndandani kanggo peralatan pengeboran, peralatan konstruksi lan produksi ing kana - 22 pusat mesin CNC, aku nggawe bagean saka kerumitan apa wae kanggo pesenan - saka batch cilik nganti gedhe, taun kepungkur padha ngasilake 140 ewu bantalan kosong. 78000 perusahaan dirusak - lan ora kabeh - sawetara wong mati amarga redundansi, dirancang kanggo ekonomi sing direncanakake, lan ing ekonomi pasar mung ora efektif, ing 15 taun udakara 30000 pabrik lan pabrik dibukak ing Rusia. , sawetara digawe kanthi basis fasilitas produksi lawas, bagean kasebut dibukak ing papan anyar lan kritéria kerjane yaiku biaya minimal, efisiensi maksimal.
                      4. +5
                        7 Juli 2016 11:21
                        Dadi kenapa kita duwe dominasi impor? Yagene kita ora duwe keamanan pangan, ekonomi, utawa industri? Napa kita mbangun kapal kanggo 3-5 taun, apa kita gawé pesawat karo tank Piece dening Piece? Miturut efisiensi tegese luwih akeh dhuwit?
                      5. 0
                        7 Juli 2016 19:30
                        Apa tegese keamanan pangan lan industri - Rusia duwe pasar umum ing saindenging jagad, kabeh wong dagang karo siji liyane, ing kabeh wilayah, lan kita ora duwe dominasi impor maneh, umume barang sing didol saiki digawe miturut merek manca ing Rusia dhewe, mula entuk bathi. Kanthi efisiensi, tegese biaya produksi sing luwih murah, kurang bahan lan energi, produktivitas sing luwih gedhe - kabeh wong ngupayakake iki.
                      6. 0
                        8 Juli 2016 09:04
                        Lungguh, loro. Ora ana gunane njelasake luwih lanjut. Wong enom sing naif percaya karo dongeng roti Prancis lan negara manca bakal nulungi kita.
                      7. 0
                        7 Juli 2016 10:45
                        Kanggo ngrungokake iki ing link, kabeh wis rusak ing umum, kita ora duwe apa-apa lan kita ora nindakake apa-apa - nanging kita nindakake lan berkembang.
                    2. 0
                      6 Juli 2016 20:58
                      Kutipan: Ingvar 72

                      Apa sampeyan wis suwe ora metu saka kutha? Apa sampeyan melu tetanèn?

                      Ing wilayah kita, sawah ora kosong, wong-wong padha kerja.
                      1. +1
                        6 Juli 2016 21:16
                        Quote: Bayonet
                        Ing wilayah kita, sawah ora kosong, wong-wong padha kerja.

                        Kita uga ora kosong, nanging wong-wong padha nyambut gawe kanggo sen, lan gandum biasane menyang luar negeri. Rega gandum pakan wis tikel kaping pindho wiwit 2014, nalika gaji operator mesin padha. Konsumsi bahan bakar meh ora mundhak saka 2 nganti 2014. Dhuwite ngendi, Zin? nglirik
              3. +3
                6 Juli 2016 14:15
                pitutur marang aku merek TV domestik apa sing kudu dituku - lan puncher anyar - menehi saran? - ora malah reaktor - pengeboran meh saiki kanthi jotosan: (...
                1. +3
                  6 Juli 2016 15:13

                  pitutur marang aku merek TV domestik apa sing kudu dituku - lan puncher anyar - menehi saran? - ora malah reaktor - pengeboran meh saiki kanthi jotosan: (...


                  TV duwe ruby ​​​​lan cakrawala, ngisi china, nanging perakitan ing Federasi Rusia. Babagan piranti daya. Aku ora menehi saran tuku bor impact, bor palu luwih apik langsung. Ayo daya dadi gedhe banget, nanging banjur ora perlu kanggo mbukak yen beton kuwat. Tuku interskol p-26. Iki minangka tiron saka Bosch 2-26, model sing paling populer. Desain 100% padha. Malah ngawut-awut pas. Ing kasus abu-abu, produksi Pabrik Alat Bykovsky, ing perakitan ireng ing China. Kabeh unsur sing paling kamungkinan diprodhuksi ing China, nanging antarane kabeh sing ana ing pasar Russian, Interskol paling normal. Ana uga Kraton. Nanging iki XNUMX% China. Bener, padha duwe paket apik kanggo siji model. Kanthi chuck cepet-release, set latihan, lan chuck tambahan kanggo latihan konvensional. Ana uga Diold saka Smolensk, iki minangka produser rakyat nyata, wiwit jaman USSR. Desain asli, lan mulane meh ora bisa didandani. Mung spare parts asli. Saka domestik, Ahli isih ora ala. Rega regane relatif dhuwur, nanging gergaji bunder mung mabur.
                  1. +2
                    6 Juli 2016 16:00
                    Kutipan: Choi
                    TV duwe ruby ​​​​lan cakrawala, ngisi yaiku China, nanging perakitan kasebut ana ing Federasi Rusia

                    Luwih apik "Samsung" - Kaluga nglumpukake.
                    Kutipan: Choi
                    Interskol paling apik.

                    Ing sandhingku ana pasar, aku kerep dolan lan sing bakul wis duwe kenalan. Dadi, Interskol biyen normal, nanging saiki wis lengkap - kebak keluhan, bakul ora tuku, amarga sing butuh disassemblies iki? Dadi terserah sampeyan. hi
                    1. +1
                      6 Juli 2016 16:45
                      Quote: Bayonet
                      Interskol biyen lumrah


                      Huh... wonge njaluk domestik... Aku mung tuku AEG lan Hilti ngguyu
                  2. +1
                    6 Juli 2016 20:32
                    +. Para pengrajin ingkang kula kurmati, meh sedaya piranti pertukangan.
                  3. 0
                    7 Juli 2016 10:01
                    Interskol iku omong kosong. Dhuwit dibuwang menyang angin. Utawa saiki, mung saka rasa patriotisme, aku kudu tuku interskol, banjur, yen ditutupi, sepisan maneh nglampahi dhuwit ing instrument normal? Lan bisa uga njaluk patriotisme produsen kita ing wiwitan?!
                2. -1
                  6 Juli 2016 16:47
                  Zubr perforator minangka salah sawijining tawaran domestik paling apik.
                  1. 0
                    6 Juli 2016 17:03
                    Kutipan: Vadim237
                    Perforator Zubr


                    Ya, aku ora ngerti ... Aku kerja ing pusat layanan lan ndeleng akeh. Aku ora ndandani dhewe, nanging para master nyebutake potongan * ram. Bener, manajer malah ing kantor regional cukup cekap, lan bagean garansi dikirim kanthi cepet. Pangopènan dhuwur, rega murah (relatif), kualitas ngisor rata-rata.

                    Dadi ora ana sing luar biasa ing bison, kaya aku. Alat budget biasa, yen kanggo omah umume cukup normal.
                  2. +3
                    6 Juli 2016 19:42
                    VSEINSTRUMENTY.RU
                    Bison ZPM-40-1100 EK
                    Rusia minangka papan kelairan merek kasebut
                    China - negara asal
                    Apa sing kita banggaake?
                    1. +3
                      6 Juli 2016 20:02
                      Kutipan: Ingvar 72
                      Rusia minangka papan kelairan merek kasebut
                      China - negara asal

                      - Kabeh penyelundupan wis rampung ing Odessa, ing dalan Malaya Arnautskaya ... - Ostap weruh, maca prasasti ing botol "
                      Dadi sadurunge! ya Lan saiki kabeh "domestik" digawe ing China! hi
                3. +2
                  6 Juli 2016 19:51
                  Kutipan: goblin74
                  perforator nada anyar - menehi saran?

                  Wis menehi saran. Apa siji wektu ora cukup? Tuku Interskol.
                  1. +1
                    6 Juli 2016 21:03
                    Kutipan saka: bk316
                    Tuku Interskol.

                    Interskol Crown Group, Jinhua, China (penggiling sudut, bor, planer, gergaji)
                    Shanghai Interskol Manufacturing Ltd., Shanghai, China (bor tanpa kabel lan obeng.
            4. +2
              6 Juli 2016 11:46
              Bener.
              Pakar ing Internet (ora ditampilake ing TV) ujar:
              - Yen sampeyan mbusak produk GMO, kedelai, minyak sawit............. banjur keluwen!!!!!
              1. -6
                6 Juli 2016 13:17
                Ing Rusia, produk karo GMOs dilarang lan produk kuwi ora thukul kene, akeh kurang diwenehake - kita duwe Internet iki "ahli" sing samubarang kang angel kabeh jinis omong kosong - repes a rolas.
                1. +5
                  6 Juli 2016 14:13
                  lan kita uga nglarang adol vodka sing diobong lan ngombe lan ngrokok ing papan umum, lan korupsi ing pamrentah lan penegak hukum dilarang ...
                  1. 0
                    6 Juli 2016 16:37
                    Kanggo kabeh wektu aku tuku produk lan menehi ujian, ora ana produk siji karo GMO sing ditemokake - telung taun, ing Moskow lan Volgograd.
                  2. 0
                    6 Juli 2016 16:57
                    Presiden Rusia Vladimir Putin nandatangani undang-undang sing nglarang distribusi kewan lan tanduran ing Rusia kanthi nggunakake teknologi sing diowahi sacara genetis.

                    Mung bidang kegiatan ilmiah ora ana ing watesan, ing kerangka sing diidini sinau babagan organisme lan budaya sing digawe nggunakake teknik genetika.
                    Hukum kasebut mbatesi impor produk GMO menyang negara kasebut. Saben jinis produk kudu ngalami tes sing cocog, sing bakal nuduhake pengaruh conto ing awak manungsa lan kahanan alam. Yen ana panyimpangan kardinal saka norma, impor barang kasebut menyang Federasi Rusia bakal dilarang.

                    Saben panyedhiya barang kasebut kudu didaftar. Putin milih mbatesi panganan GMO, amarga dheweke percaya yen kesehatan bangsa dadi prioritas.
            5. -1
              6 Juli 2016 14:10
              satus kaping bener
              1. +1
                6 Juli 2016 22:12
                bener, aku nulis marang Maremman yen dheweke pancen bener - Mareman Vasilich (2) SU Dina iki, 09:24 ↑
                Aku pengin jawaban kasebut supaya kita duwe kabeh dhewe. Sampeyan ndeleng komentar. Wong wis ing tingkat subconscious glethakaken mudhun sing kita duwe cpaka lengkap tanpa impor - lan padha bener. Kanggo seprapat abad, dheweke nesu kabeh - lan ing ngendi situs kasebut macet komentar - Aku ora ngerti :) - Vasilich - sepisan maneh - sampeyan bener 100
        2. + 18
          6 Juli 2016 08:44
          Kutipan saka T.I.T.
          а respon saka manajemen kita Aku ora sok dong mirsani tumindak terorisme negara, kang kok iku piye wae sedih, nanging ing artikel maneh bab multi-pindhah


          Ana jawaban, nanging apa .... Ing 28 November 2015, "Keputusan babagan langkah-langkah kanggo njamin keamanan nasional Rusia lan pangayoman warga Rusia saka pidana lan tumindak nglanggar hukum liyane lan babagan aplikasi langkah-langkah ekonomi khusus marang Turki.
          Lan saiki, mung nem sasi mengko, serangan teroris elek ing Turki, ontran-ontran ing Kurdistan, dina sawise serangan teroris alam bébas ing bandara Ankara, Putin .... mbatalake masalah keamananlan turis ross, ngidini dheweke mabur menyang panggonan sing negara normal ora nyaranake mabur menyang wargane.
          Katon terus-terusan sinis: ing endi keprihatinan negara kanggo keamanan wargane?
          Fussiness lan cepet-cepet nylametake ekonomi "mitra" kanthi biaya dhuwit turis Rusia, ngidoni kerugian sing ditindakake dening resort Crimea lan Kaukasus, pancen ora nyenengake.
          Lan aku nandheske sepisan maneh: Putin lan Rusia kanggo pesawat mudhun Turki Ora njaluk ngapura, mung kulawarga sing lan ditekanake mengko.
          Dadi akeh kanggo "pisau ing mburi" lan kutukan ISIS.
          Lan nglawan latar mburi ing ndhuwur, kabeh pembatalan-keputusan sing entheng iki katon njijiki .....
          1. ITT
            +6
            6 Juli 2016 08:55
            Kutipan saka Alexander
            padha katon reged....

            endapan saka ngidoni ing jiwa
          2. +3
            6 Juli 2016 09:27
            Kutipan saka Alexander
            Lan aku nandheske maneh: Turki ora njaluk ngapura marang Putin lan Rusia amarga pesawat sing mudhun, mung kanggo kulawarga, sing banjur ditekanake.
            Dadi akeh kanggo "pisau ing mburi" lan kutukan ISIS.
            Lan nglawan latar mburi ing ndhuwur, kabeh pembatalan-keputusan sing entheng iki katon njijiki .....

            iki bisa dingerteni, penulis mung ngaku
            Beruang Rusia nuduhake serigala Turki yen dheweke bisa nyekeli dheweke tanpa nggunakake kekuwatan fisik.
            lan posisi iki kabeh media saiki - sing padha dinuga nuduhake ibu Turki Kuz'kin, supaya padha crawled kanggo njaluk ngapura - sanajan saka njaba iku mung ridiculous, kabeh donya mbokmenawa ngguyu kita. Aneh yen perdana menteri, sing dipecat sewulan kepungkur, ora diseret menyang ancaman Rusia
          3. +2
            6 Juli 2016 13:19
            Kutipan saka Alexander
            ing ngendi negara normal ora nyaranake mabur menyang wargane.


            ......
          4. +5
            6 Juli 2016 14:00
            Bener. Aku mbaleni, sadulure Oleg Peshkov nolak handout. Rombongan Putin seneng-seneng nampa kabar iki. Ketoke, padha ngatur rapprochement antarane rong mungsuh sajarah. Lan maneh, iki bisnis lan ora ana pribadi kanggo bilai.
            Wingi aku ngrungokake Satanovsky, babagan pembangkit listrik tenaga nuklir Akkuyu ing Turki sing dibangun nganggo dhuwit Rusia. Kabeh sasi iki, Rusia ndhukung kabeh personel, peralatan sing diimpor kena pajak. Aku ora bakal nyritakake kabeh, nanging iki bunuh diri. Apa ora mbangun kahanan kaya ngono ing Yunani, Serbia lan pungkasane ing Armenia, sing meh kabeh dadi Rusia.
            1. +2
              6 Juli 2016 16:38
              Kutipan saka: garnik64
              Bener, aku mbaleni, adhine Oleg Peshkov ora gelem menehi kiriman. Rombongan Putin kanthi seneng nampa kabar iki.

              Inggih, aku ora ngerti, mungkin padha ngarep-arep yen dheweke bakal nampa, banjur crita para randha wartawan Rusia, sing tiwas kanthi partisipasi Savchenko, bakal mbaleni maneh. Salah sijine nembe diangkat dadi Mahkamah Agung. sedulur Banjur sedulur kasebut nuduhake integritas, ora ana ing dalan sing saiki
              Ekaterina Kornelyuk, randha wartawan VGTRK Yevgeny Kornelyuk, sing dipateni Nadezhda Savchenko, wis diangkat dadi hakim Mahkamah Agung. Dheweke bakal melu panel Pengadilan Sengketa Ekonomi.
      3. +6
        6 Juli 2016 07:53
        Kutipan saka Shick
        wong-wong padha bengok-bengok durung suwe babagan wong Turki sing dikutuk, piso ing mburi, lsp, lsp. lan langsung mlayu menyang Turki

        Wong-wong sing padha bengok-bengok padha lungguh ing sofa.
      4. +2
        6 Juli 2016 08:52
        Lan sampeyan ndeleng sing ngandika lan nalika resort Turki dadi populer maneh? Perusahaan lelungan dhewe mbuwang informasi kasebut (bisnis iku bisnis), nanging nyatane pesisir Turki pancen atraktif amarga ana chatrers, saiki ora ana lan ora mungkin (musim dhuwur) lan tanpa dheweke. iku ndadekake pangertèn kanggo pindhah menyang Turki kanggo kesenengan ngisor rata-rata (bom)!
        1. +2
          6 Juli 2016 12:11
          Kutipan: 73bor
          pesisir Turki dadi atraktif amarga ana chatrers,

          kanggo kabeh-kalebu, kanggo free booze lan zhrachka, sawetara saka hotel lan blumbang ora metu lan ora weruh segara.
          Apa iki ing Crimea lan wong bakal ngisi kabeh pesisir
      5. 0
        6 Juli 2016 22:35
        Ora babar pisan. Ingkang kandha bab lading ing wingking punika taksih sami matur. Lan kanca-kanca sing cepet-cepet menyang Turki wiwit tapel wates ditutup, cepet-cepet ana lan ora nguwuh babagan patriotisme.
    4. +9
      6 Juli 2016 07:37
      Kanggo nihilis cilik sing dikasihi. Kantor jaksa Istanbul nangkep wong 17 lan didakwa karo keterlibatan ing serangan teroris ing Bandara Ataturk, ing antarane para tahanan - 11 warga Federasi Rusia lan warga Turki 6. Dheweke ora bakal ngerti ngendi Rusia teka. saka, saka Kaukasus utawa Siberia utawa wilayah tengah, Turki ing drum.Aja Care, ngukur kaping pitu maneh. wong bodho
    5. +1
      6 Juli 2016 08:13
      Artikel plus. Pemegang resort Rusia duwe kesempatan unik kanggo mblokir pantai Turki lan nyekel pasar wisata. Lan, ora! Rega sing ora bisa dipercaya padha rusak, amarga srakah, mesthi. Dene anggènipun nglajêngakên sêsrawungan kalihan Turki, lajêng eyang kula matur kalih. Intine saiki Putin bakal njaga Erdogan ing sangisore kendali kanggo sawetara wektu. Lan akeh perkara sing ana hubungane karo EU, Ukraina, Georgia lan AS, kalebu. Yen Turki mandheg "dipakani" ISIS lan nggambar maneh tapel wates karo Suriah, owah-owahan radikal bakal diwiwiti ing saindhenging ME.
      1. +1
        6 Juli 2016 18:53
        lan sampeyan pracaya? opo aku ora! negatif
    6. +1
      6 Juli 2016 09:11
      Quote: Passerby
      Aku sengit marang wong Turki, nanging ing kahanan iki aku tansah pracaya yen tentrem ala luwih apik tinimbang perang apik

      Turki minangka wong Mediterania biasa, klompok basa Turki. Historis saingan geopolitik Rusia ing wilayah. Kasunyatan manawa ana wong sing ora tahan, wong Turki ora anget lan ora adhem. Dheweke menehi pendapat kita. Nanging karo sapa Turki bakal luwih maju ing hubungan ekonomi lan politik, karo Rusia lan Amerika Serikat, utawa bakal nyoba milih strategi dhewe, perang diplomatik ditindakake kanggo iki. Bargaining kelas donya, ing ngendi tarif padha Crimea (pangenalan), contone.
    7. +9
      6 Juli 2016 09:21
      Lan dina iki sampeyan ora bisa urip kanthi sepi


      Ya, yen Skomorokhov ora bisa urip tanpa tomat Turki lan antalya, mula wong liya bisa urip kanthi becik, kita duwe istirahat ing ngendi kita bisa mangan tomat sing luwih murah, lan isih ana penghinaan marang negara sing nembak pesawat kita, lan banjur njaluk kanca. ...
    8. +3
      6 Juli 2016 10:12
      Inggih, yen donya ala sing padha ngusapi sikile, ngidoni raine, aja nganggep kita manungsa lan nindakake kabeh kanggo nyegah kita, banjur apa sing bisa dakkandhakake? Gusti Allah ketemu sampeyan.
      1. 0
        6 Juli 2016 11:48
        Kutipan: Tambov Wolf
        Inggih, yen donya ala sing padha ngusapi sikile, ngidoni raine, aja nganggep kita manungsa lan nindakake kabeh kanggo nyegah kita, banjur apa sing bisa dakkandhakake? Gusti Allah ketemu sampeyan.

        nawarake? Mobilisasi umum lan perang karo NATO? Amerika Serikat uga ngidoni jiwa kita, apa kita kudu perang karo dheweke? Aku bener?
        1. +1
          7 Juli 2016 10:50
          Ya, mobilisasi ekonomi, ora bisa digunakake kanggo Fed, penguatan lan rearmament kanthi cepet saka tentara lan angkatan laut, ora nyuda anggaran militer, kanthi bali dhuwit menyang bank pribadi lan spekulator dhuwit, owah-owahan komprador. pamrentahan menyang patriotik, ngusir cangkeme mungsuh, kayata Angkatan Udara lan Voice of America, isih nggarap wilayah negara kasebut, nglarang NGO apa wae, nutup kabeh sekte lan agama sing muncul ing saran kasebut. negara mungsuh (kajaba agama tradisional Rusia). Ya, sampeyan bisa nulis luwih akeh, nanging pamrentah kita, sing dipilih dening kita, kudu nindakake kabeh iki. Sampeyan uga bisa maca iki ing situs web penjamin kita. Wektu, sawetara negara dadi lemu, tanpa perang, malah bangsa kurang pembangunan lan pasukan smashed padha ing titik. Waca critane. Leluhur kita tansah perang lan tansah menang. Mulane, yen kita ora pengin perang karo kabeh wong, banjur ABRI kita kudu tansah mimpin ing paling virtual perang karo. latihan angel Suvorov bener.
    9. +1
      6 Juli 2016 11:42
      Aku bakal ngomong iki marang para panggedhe:
      - Lha nek ora ngerti kentut nang banyu..... ojo wedi iwak!!!!!!!!!!
    10. Komentar wis dibusak.
    11. 0
      7 Juli 2016 02:25
      Awaké déwé iki kaya banyu sing metu saka mburi bebek? Nanging aku dudu Vasin, sing setuju karo kabeh! Minus artikel kasebut.
    12. 0
      7 Juli 2016 02:48
      Uga, pemain bal-balan ngidoni tanpa ragu-ragu. Ana sing kudu diganti! IMHO.
    13. 0
      7 Juli 2016 13:10
      Iki minangka pengaruh bisnis gedhe ing BB kita
      Nalika pesawat militer ditembak mudhun - dheweke nglarang warga sipil menyang Turki - Iki keputusane!
      Nalika bandara sipil diunekake, ngidini warga sipil ngaso ing Turki maneh! Iki kaya apa? Kang?
      garis tipis politik wis suwek
      Babagan katresnan kanggo wong Turki. Dadi padha persis padha ditrapake kanggo Rusia.
      Mulane wong Rusia banget ditarik kanggo ngaso ing negara-negara Muslim?
  2. + 13
    6 Juli 2016 06:02
    ora perlu demagogi, kabeh luwih prasaja, Rusia lan warisan nasional ing wangun Gazprom mesthi mbutuhake cabang kidul kanggo pasokan gas lan lenga menyang Eropa, ing cendhak, strategi kasebut mbenerake sarana ...
    1. +5
      6 Juli 2016 06:13
      Anggaran, pensiun, kompleks industri militer.
      Kita ora bakal ngremukake Eropa kanthi gas sing murah, Amerika Serikat bakal ngremuk nganggo gas cair, lan ing wektu sing padha kita bakal remuk bebarengan karo "properti umum".
      1. +2
        6 Juli 2016 07:20
        Kutipan saka avva2012
        Kita ora bakal ngremukake Eropa kanthi gas sing murah, Amerika Serikat bakal ngremuk nganggo gas cair, lan ing wektu sing padha kita bakal remuk bebarengan karo "properti umum".

        ------------------------
        Gas cair AS larang banget lan kualitase ora apik, lan AS bakal meksa Yunani, Bulgaria lan liya-liyane, supaya ora nglilani pipa gas Rusia menyang Eropa. Kabeh jinis tulip lan nabukki, nanging ora "stream kidul".
      2. ITT
        +6
        6 Juli 2016 07:33
        Kutipan saka avva2012
        Anggaran, pensiun, kompleks industri militer.

        ngembangake ekonomi, produksi ....., nanging .... ringkih
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -1
      6 Juli 2016 09:11
      Ya, sing ora bisa ngungkapake pikirane diarani demagog liyane. Iku prasaja - iku Sharikov! ngguyu
      1. + 13
        6 Juli 2016 09:34
        Quote: siberalt
        Ya, sing ora bisa ngungkapake pikirane diarani demagog liyane. Iku prasaja - iku Sharikov! ngguyu
        Ngomong babagan Sharikov sedulur
        1. Komentar wis dibusak.
  3. +1
    6 Juli 2016 06:05
    Babagan Crimea, Wilayah Krasnodar lan DAM, penulis ngandika menarik lan pancen realistis. hi
  4. + 16
    6 Juli 2016 06:09
    Nem sasi padha ngomong yen Turki mungsuh, pengkhianat, lan ing 2 dina padha dadi meh paling apik. Ya, lan wong ora krungu tembung - Sorry - carane liya kanggo mikir
    1. + 43
      6 Juli 2016 06:19
      Iki minangka masalah media Rusia. Dheweke kerja keras banget. Padha karo Savchenko. Aliran informasi, sawise giliran politik, dumadakan ngganti arah, utawa malah pura-pura ora ana kedadeyan.
      1. +8
        6 Juli 2016 10:30
        Kenapa mung media? Yen kita nyathet situs iki karo media, banjur kedadeyan sing padha. Iku uga fluktuasi karo garis "umum" partai (ing kasus iki, karo EP, amarga partai iki saiki ana ing "helm"). Lan sing nduweni lan stafe kudu mangan apa-apa, ya lan bocah-bocah padha arep mangan. Iki artikel saka kene. Sampeyan wis mlebu posisi nalika sampeyan ora duwe pendapat dhewe. Sawise kabeh, sing duwe mbayar, lan para buruh nyanyi kanthi irama.
  5. -6
    6 Juli 2016 06:13
    Kita ora bakal ngerti apa sing disepakati Putin lan Erdogan, yen kita ngerti kabeh. Kita mung bisa guess ing jalaran. Iku tetep mung kanggo pracaya ing presiden kita. Dheweke wis bola-bali mbenerake kepercayaan iki. Rating ing kasus iki ora ngapusi.
    1. + 28
      6 Juli 2016 07:49
      Kutipan: Mikhail m
      Kita ora bakal ngerti apa sing disepakati Putin lan Erdogan, yen kita ngerti kabeh. Kita mung bisa guess ing jalaran. Iku tetep mung kanggo pracaya ing presiden kita. Dheweke wis bola-bali mbenerake kepercayaan iki. Rating ing kasus iki ora ngapusi.

      Lan presiden saya ilang kapercayan sawise crita bosok karo seagull, Serdyukov, Vasilyeva, etc.
      Kasunyatane, penjamin kabeh penggelap meneng wae, ora takon sapa-sapa.
      Dadi, aku bakal seneng percaya marang dheweke, nanging kepiye carane bisa?
      Lan ing Turki saiki ora ana wayahe positif, kajaba kanggo multi-gerakan hipotetis, sing, nyatane, ora ana tembung.
      1. -17
        6 Juli 2016 08:17
        Kutipan: Yuri saka Volgograd
        Kutipan: Mikhail m
        Kita ora bakal ngerti apa sing disepakati Putin lan Erdogan, yen kita ngerti kabeh. Kita mung bisa guess ing jalaran. Iku tetep mung kanggo pracaya ing presiden kita. Dheweke wis bola-bali mbenerake kepercayaan iki. Rating ing kasus iki ora ngapusi.

        Lan presiden saya ilang kapercayan sawise crita bosok karo seagull, Serdyukov, Vasilyeva, etc.
        Kasunyatane, penjamin kabeh penggelap meneng wae, ora takon sapa-sapa.
        Dadi, aku bakal seneng percaya marang dheweke, nanging kepiye carane bisa?
        Lan ing Turki saiki ora ana wayahe positif, kajaba kanggo multi-gerakan hipotetis, sing, nyatane, ora ana tembung.

        Turki main peran ing Suriah lan Eropah.
        Minangka kanggo embezzlers, tentara kita urip maneh ing Serdyukov.
        Lan ora ing Shoigu, sing teka kabeh siap.
        Lan Serdyukov uga ngalahake panganan lan seragam kanggo prajurit lan gaji karo apartemen kanggo perwira.
        Dheweke dibuwang dening jenderal laksamana, sing diusir saka potongan. Sing saiki Shoigu shuged ing Armada Baltik.
        1. +1
          6 Juli 2016 18:27
          Quote: Beefeater
          Kutipan: Yuri saka Volgograd
          Kutipan: Mikhail m



          Minangka kanggo embezzlers, tentara kita urip maneh ing Serdyukov.
          Lan ora ing Shoigu, sing teka kabeh siap.
          Lan Serdyukov uga ngalahake panganan lan seragam kanggo prajurit lan gaji karo apartemen kanggo perwira.
          Dheweke dibuwang dening jenderal laksamana, sing diusir saka potongan. Sing saiki Shoigu shuged ing Armada Baltik.

          digali jero)
          Taburetkin ora nindakake apa wae kawentar saka tentara, iku ora kang.
          RFP digawe ing tentara ing sangisore dheweke, nanging minangka pesenan langsung saka PDB marang dheweke, bakal aneh yen dheweke uga ngrusak ...
          Dudu jenderal sing mbuwang dheweke, nanging penggelapan sing bodho. Iku ketoke PDB sing nylametake dheweke, amarga ora mungkin pembenaran tanda tangan ing pesenan maling bakal dibatalake saka kabeneran naif "oh, aku diapusi" ...
          Sampeyan kriminal, sampeyan setuju lan mbenerake maling. Amarga sampeyan lan wong kaya sampeyan, Rusia tansah urip kanthi prinsip sapa wae sing bisa nyolong.
          Eh, ora ana Stalin, utawa paling ora Lukashenka, umume, tangan sing kuat kanggo mulihake tatanan.
    2. +4
      6 Juli 2016 18:57
      lan ayo gawe polling ing forum "Rating V.V. Putin lan pamrentahane" kanthi lemah?
    3. +1
      6 Juli 2016 22:17
      nanging rating mung ngapusi ...
  6. +4
    6 Juli 2016 06:18
    Babagan boikot resort Turki, miturut pendapatku, bener. Sapa sing meksa? Aku ora seneng layanan ing negara kita, ana alternatif ing sisih wétan Vietnam, Thailand, China.
    1. +4
      6 Juli 2016 06:39
      Kutipan saka avva2012
      Aku ora seneng layanan ing negara kita, ana alternatif ing sisih wétan Vietnam, Thailand, China.

      Suwene suwene mabur saka Moskow kanggo Thailand?
      1. 0
        6 Juli 2016 08:05
        Kutipan: Alexander Romanov
        Suwene suwene mabur saka Moskow kanggo Thailand?

        Kenapa perlu "mabur"?
        Mlaku-mlaku iku padha...
        Dadi luwih nguntungake sacara politik lan ekonomi ing pesisir kidul Kulyabka asline ...
        1. +2
          6 Juli 2016 08:33
          Cedhak Lake Baikal. We ngetung. 5 ewu rubel kanggo loro saben dina. Voucher. We multiply dening 12. Plus biaya cilik. Sampeyan bisa dadi galak, nanging entuk, kanthi gampang. Thailand luwih larang.
          1. +1
            6 Juli 2016 09:21
            Kutipan saka avva2012
            . Thailand luwih larang.

            Bisa kredit ngguyu
            1. +1
              6 Juli 2016 10:22
              Sampeyan bisa. ngguyu Tanpa ngguyu, dadi luwih larang (lan yen sampeyan ora ngetung vodka, ana ing Baikal, sampeyan ngombe akeh, banjur luwih murah). Alexander, umume, topik kasebut menarik ing situs kasebut ngguyu Ing kene ana wong sing preian dina iki! sedulur Kabeh sing nggodhok ing jiwa bisa diungkapake kanthi "kendel". Apa sampeyan ora mikir yen kabeh Kasyanovite lan Navalnovite tumindak ing kompartemen karo Partai Pertumbuhan? ngguyu
      2. 0
        6 Juli 2016 08:05
        Mbokmenawa ora luwih saka Belarus. ngguyu Lan, urip ora mungkasi karo Moscow ing Rusia.
    2. +1
      6 Juli 2016 06:46
      Ana rega beda!
    3. + 13
      6 Juli 2016 07:05
      Babagan boikot resort Turki, miturut pendapatku, bener. Sapa sing meksa? Aku ora seneng layanan ing negara kita, ana alternatif ing sisih wétan Vietnam, Thailand, China.
      Aku mesthi ora bakal mrana...
    4. + 10
      6 Juli 2016 07:52
      Kutipan saka avva2012
      Babagan boikot resort Turki, miturut pendapatku, bener. Sapa sing meksa? Aku ora seneng layanan ing negara kita, ana alternatif ing sisih wétan Vietnam, Thailand, China.

      Thailand, Thailand salah, Volga cedhak, Segara Kaspia, kanggo eksotis, pesisir kidul Segara Putih. recourse
      Aku ing 90s, tresna iku.
      1. 0
        6 Juli 2016 08:37
        Aku duwe kanca sing seneng turis. Lena, Yenisei, nyamuk, gitar. Aku lunga menyang Thailand sapisan. Segara, gajah, pelem, wong Thai sing ramah. Saiki ing gitar mung ing negara kanggo barbecue.
        1. +2
          6 Juli 2016 09:19
          Kutipan saka avva2012
          Aku duwe kanca sing seneng turis. Lena, Yenisei, nyamuk, gitar. Aku lunga menyang Thailand sapisan. Segara, gajah, pelem, wong Thai sing ramah. Saiki ing gitar mung ing negara kanggo barbecue.

          Ing taiga sampeyan ngaso karo nyawa, lan ing Thailand karo awak hi
          1. 0
            6 Juli 2016 10:41
            Kutipan: Alexander Romanov Ing taiga sampeyan ngaso karo nyawa, lan ing Thailand karo awak

            Aku ngaso nyawaku ing karya. Aku isih seneng karo karyaku. Nanging sok-sok, aku pengin awak ngaso. nglirik
          2. +2
            6 Juli 2016 19:58
            Kutipan: Alexander Romanov
            Ing taiga sampeyan ngaso karo nyawa, lan ing Thailand karo awak

            Lan aku ngaso ing taiga karo nyawa lan awak.
            Lan ing pesisir aku kesel loro.
            Umumé, aku ora tahan panas lan vodka anget.

            3 minggu kepungkur ana salju ing Kola - kaendahan
            akhir minggu pungkasan uga ing alas, nanging 30 derajat - meh mati.
            1. 0
              6 Juli 2016 21:20
              Umumé, aku ora tahan panas lan vodka anget.
              Aku ndhukung. Aku ora tahan karo pseudo-exoticism iki.
        2. +2
          6 Juli 2016 09:45
          wong Thai sing ramah
          Anggere sampeyan loman karo dolar. Dadi wong-wong lokal iri karo iri ireng wong Eropa sugih, lan dheweke ora seneng banget.
          1. 0
            6 Juli 2016 10:49
            Kutipan saka: Inggris Anggere sampeyan loman karo dolar. Dadi wong-wong lokal iri karo iri ireng wong Eropa sugih, lan dheweke ora seneng banget.


            "Loman karo dolar"? Iki ora babagan dhokter Rusia. Aku pengin dadi luwih loman, nanging ...
            Miturut pendapatku, sampeyan kudu bisa ngomong karo wong, sanajan sampeyan ngerti rong puluh tembung ing basa Inggris, nanging sing ngomong ora ngerti. nglirik
            Lan padha sengit karo rednecks sing ora nganggep wong liya minangka wong lan ndeleng kabeh mung liwat prisma dhuwit.
            Lan, ya, sampeyan bisa uga lali yen Rusia dudu wong Eropa.
            1. 0
              6 Juli 2016 21:42
              Lan, ya, sampeyan bisa uga lali yen Rusia dudu wong Eropa.
              Lan kenapa ana stasiun metro sing dijenengi Stalingrad ing Paris? Lan boulevard jenenge Normandia Neman? Lan distrik dijenengi sawise Gagarin? (kabeh iki mung ing Paris) Lan memorial kanggo pasukan Soviet ing Budapest? Lan setengah saka pameran ana ing museum militer Sao miguel (Azores). Nanging iki ing sisih (ayo ngomong). Aku tau takon wong wadon Jepang (wanita Tokyo) apa Rusia wong Eropah utawa Asia? Jawabane wong Eropa! Lan dheweke ngerti akeh babagan wong Asia. (Ngomong-ngomong, kolega sampeyan). Lan persis kaya tampilan unik - Eropa sing nyekel Asia - ditampilake dening garudha kepala kaping pindho.
    5. -3
      7 Juli 2016 10:15
      Apa sampeyan seneng utawa ora, ora ana alternatif kanggo resort Turki Vietnam, Thailand, China? Lan pinten rega bakal mundhak yen sampeyan pindhah saka sisih kulon utawa wilayah tengah Rusia? pesisir Segara Ireng Rusia utawa Crimea? Maneh, rega lan tingkat layanan ... Apik banget karo cuaca. Sampeyan bisa nglampahi sawetara liburan ing udan. Lan Segara Ireng ora bisa dibandhingake karo Mediterania. Mulane, anggota forum sing dikasihi, apa sampeyan seneng utawa ora, nanging alternatif kanggo resorts Turki ing syarat-syarat rasio rega-kualitas no. Lan patriotisme ora patriotisme, iku wis boten apa karo.
      1. +1
        7 Juli 2016 10:18
        ora ana alternatif kanggo resort Turki babagan rasio rega-kualitas.
        Ana uga Ebipet lan Tunisia sing dipateni ing kana.
        1. +1
          7 Juli 2016 11:14
          Aku ora netepake ancaman teroris ing postinganku, mesthi, ancaman iki ing Turki lan Mesir luwih dhuwur tinimbang ing China utawa, ujare, ing Thailand.
          1. 0
            7 Juli 2016 13:35
            Turki dudu resort sing paling murah - Portugal bisa bersaing kanggo judhul iki.
  7. +2
    6 Juli 2016 06:24
    Sampeyan ora bisa mbantah keputusan iki dening kepala negara, nanging kita lali manawa tim gedhe sing kerja ing kene, yaiku Institut Timur Tengah (politik, geopolitik), kita ora kudu lali babagan iki. Lan yen keputusane digawe, pro lan kontra ditimbang.
  8. + 10
    6 Juli 2016 06:28
    Dene resor .. pamrentah kita sing ala ... ana lagu sing apik .. Manuk migran mabur ing jarak biru musim gugur
    Padha mabur menyang negara panas
    Lan aku tetep karo sampeyan
    Lan aku tetep karo sampeyan ing salawas-lawase negara asli
    Aku ora butuh pesisir Turki
    Lan aku ora butuh Afrika
    Aku wis ndeleng akeh negara
    Mlaku karo bedhil ing tangan
    Nanging ora ana sedhih sing luwih gedhe
    Carane manggon adoh saka sampeyan
    Aku diganti akeh
    Karo kanca-kanca sing adoh
    Nanging ora ana utang sing luwih gedhe
    Carane nepaki karepmu
    Ayo kula klelep ing rawa
    Ayo kula beku ing es
    Nanging yen sampeyan matur marang aku
    Aku bakal ngliwati kabeh maneh
    Aku wis naleni pangarep-arep lan kepinginan karo sampeyan ing salawas-lawase
    Kanthi kasar lan cetha sampeyan
    Karo nasibmu sing nggumunake
    Manuk migran mabur kanggo nggoleki mangsa panas sing kepungkur
    Padha mabur menyang negara panas
    Lan aku ora pengin mabur
    Lan aku tetep karo sampeyan sisihanku
    Aku ora butuh srengenge wong liya
    Tanah asing ora dibutuhake
    Aku ora butuh srengenge wong liya
    Tanah asing ora dibutuhake
    Patriotisme .. pseudo-patriotisme .... lan aku ngarani bangga. Kehormatan lan harga diri ora ngidini aku ngaso lan ngisi weteng ing Turki. Lan kenapa penulis mutusake kanggo mbenerake para migran iki ... kaya bocah-bocah ... kabeh wong diwasa. Dene politik... ayo politisi sing ngurusi.
    1. + 10
      6 Juli 2016 06:36
      Kutipan: Alexander S.
      penulis mutusake kanggo mbenerake para penerbang kasebut ...


      Malah sadurunge ngangkat sanksi marang Turki, Antalya ana ing Panggonan pisanan antarane turis saka Federasi Rusia. Iki informasi saka Badan Pariwisata Federal. Kita lelungan liwat Belarus. Kabeh operator tur ngedol tur menyang Turki. Dadi sadurunge keputusan politik, rakyat mung gumunggung. Sedhih.
  9. -28
    6 Juli 2016 06:30
    Aku mikir Vladimir Vladimirovich ngerti apa sing ditindakake. lan kita ora perlu ngerti kabeh. (kurang ngerti luwih apik sampeyan turu) keprungu
    1. + 17
      6 Juli 2016 07:26
      Kutipan saka anna1980
      Aku mikir Vladimir Vladimirovich ngerti apa sing ditindakake. lan kita ora perlu ngerti kabeh. (kurang ngerti luwih apik sampeyan turu) keprungu




    2. +5
      6 Juli 2016 07:53
      Kutipan saka anna1980
      Aku mikir Vladimir Vladimirovich ngerti apa sing ditindakake. lan kita ora perlu ngerti kabeh. (kurang ngerti luwih apik sampeyan turu) keprungu

      Lagu Vysotsky keprungu "Jerapah gedhe sing paling penting kanggo dheweke."
      Dadi ing tembang kasebut ana moral sing jelas babagan topik kasebut.
    3. 0
      6 Juli 2016 07:54
      sampeyan bisa tangi ing negara liya.
  10. +6
    6 Juli 2016 06:42
    Lan persis apa sing ditindakake Putin saiki. Narik kawigaten marang sapa wae sing bisa.
    "sapa wae bisa" - iku Turki lan Suriah chtol? Hmm... Politisi wis remuk wiwit jaman bapake bangsa. Sing narik, bebek wis kepincut. Aku nyetel gendéra kanthi cara sing sekutu kita mesthi dadi negara paling kuat ing donya, lan umume 2/3 jagad. Lan yen sesuk ana perang, banjur Turki bakal sabuk karo kita ing siji tim nglawan mungsuh umum, kaya (wegah, ing tekanan, nanging isih!) Sekutu ing WWII?
    1. +2
      6 Juli 2016 19:03
      Kutipan: Alex_59
      Lan yen sesuk ana perang, banjur Turki bakal sabuk karo kita ing siji tim nglawan mungsuh umum, kaya (wegah, ing tekanan, nanging isih!) Sekutu ing WWII?

      ya wis! carane zhez! senengzzzz! dheweke bakal sijine galoshes saiki lan .... piso ing mburi! uga, peduli, ketemu sekutu!
  11. 0
    6 Juli 2016 06:44
    Kutipan saka anna1980
    Aku mikir Vladimir Vladimirovich ngerti apa sing ditindakake. lan kita ora perlu ngerti kabeh. (kurang ngerti luwih apik sampeyan turu) keprungu


    Yen sampeyan dipandu dening prinsip "jerapah gedhe ...", ora ana apa-apa, ing umum, kanggo ngeruk ilat ing forum. Lungguh ing pawon lan rembugan politik karo bojomu.
    Utawa sampeyan lagi kerja?
    1. 0
      6 Juli 2016 07:11
      miturut julukan dheweke duwe bojo paling mungkin...
    2. -14
      6 Juli 2016 07:52
      dear, Aku bisa ing dhewe lan kanggo aku, nanging kasunyatan sing Putin sijine kabeh Russophobes, Eurogays lan kaya karo kanker iku manawa! lan sing siji saka kita wektu basa CHESHIT bakal ngomong.
      1. +7
        6 Juli 2016 10:43
        anna1980 dear, nalika kudrin, ulyukayev, siluanov karo nabiullins sijine kanker ing kabèh negara karo disetujoni saka guarantor.
      2. +1
        6 Juli 2016 19:05
        tuladha ing sanggar!
        Kutipan saka anna1980
        nanging kasunyatan sing Putin sijine kabeh Russophobes, Eurogays lan kaya kanker, mesthi!

        sing sampeyan ora bisa ndeleng conto sing diwenehake! hi
  12. + 27
    6 Juli 2016 06:46
    Quote: Passerby
    Lan sing saiki paling nesu yen "Putinslied",

    Aku maneh mréntahaké kanggo "patriots bener" sing bengok-bengok ing kabeh situs - "Putin iku bener!" - nerangake kanggo kita, mung mortals (lan ana akeh kita) - CARA IN ONE DAY "accomplices saka teroris" dadi. Sawise kabeh, perusahaan anti-Turki lunga saka TOP, nguripake kanggo wong Rusia, padha yakin tumindak tengen marang Turki - loro ing pariwisata, lan ekonomi lan ing perdagangan (lan wong-wong pracaya, didhukung. Secara harfiah saben dina, ALL CHANNELS nuduhake wong Turki sing ala - lan militan diobati lan diangkut, lan lenga sing dicolong diangkut, nyerang Suriah lan Kurdi lan liya-liyane. lsp Lan saiki, TANPA PENJELASAN, kerjasama ekonomi Rusia-Turki bali maneh, lan cara mbukak kanggo turis - kita kudu mbantu Turki!
    Utawa, kaya sing dikandhakake Vysotsky, "jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti!" Kabeh padha, kita manggon ing negara DEMOKRATIS (dadi panguwasa ngandika) - supaya menehi panjelasan DEMO iki. Kabeh iki maneuvers undercover sing sethitik ngganggu! Nyuwun opo hi
    1. +7
      6 Juli 2016 07:53
      kita manggon ing negara demokratis
      Demokrasi yaiku nalika saben wong duwe paling ora 2 budak
    2. -2
      6 Juli 2016 07:54
      Kutipan: fa2998
      CARANE ING SEDIN "Accomplices of teroris" dadi lanang keren.

      Kaping pisanan, ora ing sawijining dina, nanging ing sawijining dina sing apik. Sareh, ora ing lanang kelangan, nanging ing pardoned lan ing pengawasan.
      Pakaryan kasebut ditindakake kanthi tliti, tanpa surak sora. Lan voila. Erdogan menehi tandha lan janji bakal mateni teroris ing dhaptar kita
      1. +3
        6 Juli 2016 19:08
        Kutipan saka Tusv
        Pakaryan kasebut ditindakake kanthi tliti, tanpa surak sora.

        Aku kepengin weruh sapa lan kapan? lan asil ora katon. Nyuwun
        Kutipan saka Tusv
        Lan voila. Erdogan menehi tandha lan janji bakal mateni teroris ing dhaptar kita

        legenda seger ... lan sampeyan pracaya? Mungkin luwih gampang? Apa mung ana wong saka rombongan bisnis sing paling cerah wiwit sirna ing Turki, lan sampeyan kudu nulungi kanthi cepet? katon luwih kaya bebener!
        1. 0
          6 Juli 2016 21:16
          Kutipan: Viktor Demchenko
          legenda seger ... lan sampeyan pracaya?

          Ora ana sing percaya Erdogan, kalebu aku. Mulane aku nulis babagan pengawasan
          Kutipan: Viktor Demchenko
          Apa mung ana wong saka rombongan bisnis sing paling cerah wiwit sirna ing Turki, lan sampeyan kudu nulungi kanthi cepet? katon luwih kaya bebener!

          Apa jawaban sampeyan ora cocog karo kirimanku babagan karya Teliti, tanpa sorak? hi
    3. +1
      6 Juli 2016 09:41
      Politik ora duwe ati, nanging mung sirah (Bonaparte).
    4. -3
      6 Juli 2016 12:38
      ana pilihan iki:
      kita ditembak ora dening wong Turki, nanging dening pena @ tawon, lan mulane Erdogan mlayu menyang Brussels kanggo ngerteni apa iku?
      nanging kabeh nabrak tiba ing Turki, amarga. ngenali tumindak agresi dening Amerika Serikat, iki awal saka perang panas
      kita butted kanggo dangu amarga saka mundur saka Turki menyang Suriah lan teroris
      ketoke sarujuk ing soko, lan Erdogan njaluk ngapura
      1. +2
        6 Juli 2016 19:10
        Kutipan saka ravend
        lan Erdogan njaluk ngapura

        menarik, Aku ora kejawab soko, lan nalika HE (APOLOGIZED) nggawa?!!!
        soko aku ora kelingan!
  13. -7
    6 Juli 2016 06:56
    Artikel sing bener, kabeh bener.
  14. +4
    6 Juli 2016 07:03
    Artikel PLUS!

    Nanging kita kudu tansah eling yen Erdogan ora bakal lali karo truk bahan bakar sing dibom lan bathi sing ilang.
  15. + 20
    6 Juli 2016 07:06
    Ora kita. Beruang Rusia nuduhake serigala Turki yen dheweke bisa nyekeli dheweke tanpa nggunakake kekuwatan fisik.


    Nalika penulis ndhesek nonton kanggo paling artikel kanggo ngadhepi bebener lan nampa sing Rusia ora bisa saged akèh iku lan kudu nuduhake keluwesan politik, kang, ing umum, bener, banjur phrases kuwi bab "Russian bear" katon mung ridiculous. . Apa sing dituduhake beruang Rusia sing ditresnani marang asu ajag Turki karo kabeh jaket quilted sing diantemi? Boten, pancen. Pesawat ditembak, ora njaluk ngapura, ora menehi ganti rugi. Dheweke ora nepaki ANY syarat Putin. Yen apa sing ditulis penulis ing artikel babagan kasunyatan manawa Erdogan didorong menyang pojok lan bosok dening kabeh wong bener, mula ing kasus iki perlu kanggo terus nyebar rot ing dheweke, lan bisa uga njaluk ngapura sing nyata. digawe lan ganti rugi nyata mbayar. Ora perlu ngapusi awake dhewe.
    Babagan warga sing ngidoni patriotisme lan terus ngaso ing Turki sanajan ana larangan - ya, mesthi ana wong kaya ngono lan akeh. Lan pribadi, aku ora bakal ngukum wong-wong mau, sanajan aku ora bakal lunga menyang Turki sanajan larangan kasebut dicabut. Sampeyan mung kudu ngerti yen ana sing ora peduli babagan kabeh iki, mula iki ora ateges ana uga sing ora nggatekake. Yen pimpinan negara ora bisa nuduhake conto patriotisme marang warga, banjur saka ngendi patriotisme? Ora mung wong-wong mau ora bakal katon, nanging uga wong-wong sing padha mung bakal kuciwa ing kapercayan lan ora bakal nyuda keuntungan saka urip tanpa masalah politik.
    1. + 14
      6 Juli 2016 07:23
      Kutipan saka LightPower
      Yen pimpinan negara ora bisa nuduhake conto patriotisme marang warga.


      Mung nyawang pimpinan, rasa patriotisme ilang babar pisan. Mung wae sing ana pitakonan yen pemerintah sampeyan kerja kanggo kepentingan wong sing ora jelas, mula aku dadi mekanik, dokter, guru sing sederhana kudu nindakake apa wae kanggo negara? Kabeh skandal iki karo pemuda emas, korupsi, mung omong kosong metu saka kothak, dongeng saka negara unicorn babagan ekonomi, reformasi tanpa wates kabeh lan liya-liyane ora nambah kapercayan ing mangsa ngarep lan kesejahteraane dhewe. bocah-bocah.
    2. +5
      6 Juli 2016 08:24
      Komentar sampeyan paling apik!
      "Yen pimpinan negara ora bisa menehi conto patriotisme marang warga, banjur saka ngendi patriotisme?"

      ingkang kedadosan ing kula: "Ora mung wong-wong mau ora katon, nanging uga wong-wong sing padha mung bakal kuciwa ing kapercayan lan ora bakal nyuda keuntungan saka urip tanpa masalah politik."
    3. +2
      6 Juli 2016 09:22
      день Добрый.
      Jenenge, sajrone 100 taun kepungkur, paling ora siji panguwasa sing menehi conto patriotisme kanggo warga? Muter patriotisme, ya, lan ing wektu nalika perlu.
      Ana akeh conto patriotisme, njupuk conto saka wong-wong mau, mulang bocah-bocah. Siria, Chechnya, dra, ya, kabeh sejarah kebak patriot, sanajan tanpa njupuk musuhan, patriot warga biasa, perwira, prajurit. Aku yakin dheweke ora njupuk conto saka Shuvalov lan Grefs lan liya-liyane.
      Padha kesusu menyang Turki, gendéra ing tangane, klambine luwih cedhak, nyalahke apa ora, kabeh wong urip kaya sing digedhekake lan iki uripe.
      1. +5
        6 Juli 2016 10:12
        Quote: Kekasih Hiu
        Jenenge, sajrone 100 taun kepungkur, paling ora siji panguwasa sing menehi conto patriotisme kanggo warga?

        Swara 100 taun kepungkur? I.V. STALIN!
      2. +9
        6 Juli 2016 10:54
        Lan I.V. Stalin dudu patriot, ta? Apa dheweke duwe real estate liwat gunung? Ngganti anak dadi jenderal? Apa dheweke ninggalake mayuta-yuta lan milyar sawise tilar donya kanggo anak putu? Yen sampeyan percaya karo penyidik ​​​​lan dokter karo petugas keamanan sing mriksa papan kasebut, aku ora wedi ngomong rajapati, banjur kapisah saka jas lan boots lawas karo jaket, kaya ora ana dhuwit lan paduan suara saka wong sing ora bener. saiki ndeleng "patriot" pemerintah saiki?
  16. -2
    6 Juli 2016 07:11
    Aku setuju karo penulis .. Erdogan dilebokake ing pojok. Banjur dheweke ngapura dheweke. Ora bakal luwih apik .. Nanging prilaku bakal beda. Loro saka Rusia lan Turki ..
  17. -2
    6 Juli 2016 07:23
    Solusi apa wae sing mbantu perang nglawan ISIS ing Suriah isih luwih apik tinimbang ora ana. Lan penyayang freebies Turki mung kutu crawling menyang ngendi iku luwih anget. Artikel plus.
  18. +4
    6 Juli 2016 07:34
    Penulis artikel ora ndeleng aspek penting liyane. Kanggo 23 taun, Ukraina prakteke njarah Krimea, nganti 90% saka keuntungan saka bisnis resort iki raked metu dening Kyiv saka Crimea. Dadi ora ana sing ngomong babagan perkembangan bisnis resort ing kana. Wong slamet ing pangertèn lengkap, lan mulane prices kanggo apartemen komunal padha luwih murah ana, ing Crimea, saka ing Rusia. Lan saiki, sawise bali saka Crimea kanggo Rusia, penulis complains sing Medvedev ora mundhakaken infrastruktur resort, kang partners Ukrainia kita wis ngancurake kanggo 2 taun, kanggo tingkat Turki ing 23 taun. Ora ana wong resubordinated ing Turki, Turki ora perang kanggo akèh abad, siji ora bisa diskon ing industriousness saka wong, lan akeh subtleties liyane. Dadi, sapa sing kepéngin, ayo ngaso ing Turki. Saben uwong duwe standar patriotik, moral dhewe, maca sapa selebriti kita menyang Vaikula ing Jurmala kanggo festival kasebut. Apa sing bisa dituntut saka masyarakat umum sawise iku?
    1. + 13
      6 Juli 2016 08:26
      lan ngaso ing Sochi, banget, wong saka negara liya ngrampok?
      prices - luwih saka ing sembarang jaban rangkah karo kualitas nul lan rudeness gedhe.
  19. +7
    6 Juli 2016 07:40
    Topik iki wis mulai mboseni. Dina iki kita nanggapi kanthi cara iki, sesuk bakal nerangake saka ndhuwur apa sing luwih apik kanggo nindakake kanthi beda, lan maneh ing situs kasebut ana perselisihan, perselisihan, divisi dadi patriot sing bener lan salah. Apa ora luwih gampang kanggo pimpinan negara kanggo nerangake ing basa manungsa normal apa padha nindakake iki lan Ngurutake metu kabeh Pros lan cons ing beting. Nanging panemu temenan menang, yen iki dudu urusan kita (wong). Dheweke mratelakake panemume pribadine lan ing wektu sing padha nyoba ora mbagi anggota forum dadi bener lan salah.
  20. + 10
    6 Juli 2016 07:45
    Artikel sing apik.
    Penulis bener babagan kabeh.
    Lan pseudo-ultrapatriots kudu ngerti bab prasaja kuwi - ora ana kang njupuk patriotisme adoh saka sampeyan, nanging sampeyan plow 11 sasi taun, ing pangarep-arep saka vacation normal, kanggo ngendhokke dhewe, lan pamper dicekel bocah karo bojomu, nanging tinimbang. , teka ing pinggir Krimea utawa Krasnodar, sampeyan entuk rega jaran ing latar mburi layanan bestial, saka wong sing uga nganggep awake dhewe mega-patriot).
    Dadi mabur kudu kapisah saka cutlets, istirahat normal kudu paling ora normal.
    Inggih, babagan aspek politik rekonsiliasi karo Turki, kabeh uga ketok, kabeh ana ing permukaan - sampeyan ora bisa terus-terusan mamerake ing Suriah sing padha, tanpa paling ora ana sekutu lan sekutu sing aman, bravado kasebut bakal rampung. Saiki, sawise ketemu karo Netanyahu lan meksa perdamaian)) Erdogan, bisa ngatasi kasus ing Bl.Vostok sing wis ana ing skala gedhe.
    Sanajan, kanthi jujur, aku seneng ngrampungake masalah ing Federasi Rusia kanthi skala gedhe, yen ora, para pemimpin lan pimpinan kita, supaya bisa ngatasi masalah kabijakan manca, pancen ngetung ing masalah ekonomi domestik lan politik domestik. Nalika wong keno, nanging sabar mungkasi, lan tinimbang ngerti kawicaksanan "nemtokake lan nuntun")), paling bewilderment bisa cepet teka. Banjur ... luwih angel golek sekutu ing negara kasebut tinimbang ing luar negeri, amarga ilang kapercayan wong, sampeyan ora bakal bali karo resort. Lan pimpinan kita uga kudu ngelingi iki.
    1. +6
      6 Juli 2016 08:04
      "Aja ngandel marang wong wadon, wong sing ora ngombe lan wong Turki" - Peter the Great.
      1. +1
        6 Juli 2016 08:24
        "Pracaya alkoholik lanang Eropa saiki" - Beefeater. ))))
    2. +4
      6 Juli 2016 08:29
      nanging buku teks sejarah kalebu
      Buku teks ora nulis babagan "buruh, guru lan dokter" sing prasaja, yen dheweke nundha gaji, yen ana ing sangisore tingkat subsisten, yen katresnan ngidoni menyang kothak zombie ...
      dheweke bakal nulis "Crimea, kamenangan, kemitraan strategis" lan tembung gedhe liyane sing apik ...
      lan dheweke ora bakal nulis babagan Vasilyeva lan Serdyukov ....
    3. Komentar wis dibusak.
    4. -5
      6 Juli 2016 08:49
      ya, asu kudu balung karo meat, digunakake ora bakal ngawula mengko 11 sasi taun.
      Sapa sing peduli balunge sapa, ta?
      1. +1
        6 Juli 2016 10:59
        Kutipan saka Todessichel
        ya, asu kudu balung karo meat, digunakake ora bakal ngawula mengko 11 sasi taun.
        Sapa sing peduli balunge sapa, ta?
        Ya, nanging mung kanggo wong sing ora ngerti bedane manungsa lan asu.
        Kita manggon ing negara sing kaya ngono lan ing iklim sing kaya ngono, mula rakyat kita duwe hak istirahat sing apik, kaya sing kudune, lan duwe hak milih papan kanggo ngaso.
    5. -1
      6 Juli 2016 09:31
      Sampeyan 8 pluss, pancen ing bolongan!
    6. +3
      6 Juli 2016 12:15
      Aku ora ngelingi para panguwasa lawas sing nulis:
      Negara sing kuwat ora ateges penduduk sing seneng ...
  21. 0
    6 Juli 2016 07:52
    Ya, luwih saka satus taun kepungkur, ana wong sing ngomong yen Rusia mung duwe rong sekutu, yaiku tentara lan angkatan laut. Nalika kita duwe armada, banjur kita bakal ngomong babagan topik iki.

    Tembung emas. Sepira kerepe iki lali.
  22. +9
    6 Juli 2016 07:59
    Contone, aku banget nesu amarga kasunyatan sing ngangkat larangan liburan ing Turki dumadi nalika dina-dina serangan teroris sing nggegirisi ing bandara Istanbul, ing ngendi wong 400 padha tatu. mbebayani amarga ancaman terorisme. mabur wong lanang. mabur.
  23. +5
    6 Juli 2016 08:11
    Kutipan saka Shick
    Iku lucu kanggo nonton kabeh padha carane wong padha bengok-bengok ora supaya dawa ago bab Turki dikutuk, piso ing mburi, etc., etc. lan langsung kesusu menyang Turki) iku kabeh patriotisme, tetep ing kursi.
    Lan ing ngendi respon super kanggo wong Turki? ternyata pilote mati sia-sia?

    kapentingan egois ndhuwur kabeh, saben wong mikir bab urip ...

    Ana pitakonan saka pipa, ora luwih.
    Mratelakake panemume sapi ora menarik, nindakake apa sing perlu.
  24. +5
    6 Juli 2016 08:24
    Titik ing kene yaiku yen kita njupuk layang saka Turki minangka garis urip sing ditinggalake kanggo kita! Lan mbayangno yen sesuk wong Turki bakal nembak pesawat kita maneh, apa sing bakal kita ucapake? Piyé tanggepan kita? Wis ana artikel babagan kasunyatan manawa kita butuh wong Turki kaya banyu kanggo iwak, ora suwe bakal ana artikel sing mbenerake pesawat kita mudhun, banjur kabeh jinis "Akhedzhakovs" bakal wiwit njaluk ngapura!
  25. -10
    6 Juli 2016 08:40
    About Putin pour patriotisme Rusia menyang tomat Turki. Ya. Mung Putina mikir ing kategori sing luwih gedhe tinimbang sawetara kita. Ya, urip kita kalebu kabungahan lan acara cilik. Istirahat luwih murah, rega ing toko luwih murah. Sawetara wong mikir babagan apa sing bakal kelakon sesuk utawa biaya apa. Kanthi kabeh pratelanku marang Putin, aku weruh kepiye dheweke melu ing negara lan negara. Iki ora bisa dijupuk saka dheweke. Apa kita milih? Wis milih. Ayo padha percaya apa sing ditindakake. Mentalitas FSB ninggalake tandha. Sepisan maneh, dheweke ora bakal ngomong apa-apa, ora bakal menehi komentar. Tebak dhewe. Apa angel nglangi nglawan arus? angel. Nanging ora ana pilihan liyane. Utawa budak saka sing luwih kuwat. Banjur kita lan anak-anak kita dadi warga kelas lima.
  26. -4
    6 Juli 2016 08:45
    Penulis nulis kabeh kanthi bener
  27. + 11
    6 Juli 2016 08:45
    Lha piye.
    Levashov bener nalika ujar manawa para pengusaha mbukak Ibu Rusia.
    Apa bomber sing ditusuk, mudhun kanggo kita, apa sing nuduhake getih saka eksekusi demonstratif Peshkov marang kita, padha ngomong, deleng lan aja ngomong yen sampeyan ora weruh carane Rusia bisa mbengkongaken lan simfoni mockery sakteruse dileksanakake dening kepemimpinan Turki, kita ora kita, kang nuduhake everyone apa iku kanggo Sejatine, boten bakal kelakon.
    Dhuwit tansah rustles ahead saka kabeh, malah getih sing tilase konco wong ing Trail smeared.
    Lan getih Peshkov lan paratrooper ing salawas-lawase tetep ing latar mburi hubungan kita karo Turki.
    Kenapa?
    Amarga getih mung dikumbah nganggo getih.
    Dongeng babagan embargo langgeng lan janji-janji sing nggegirisi babagan kutukan sing langgeng mung bisa ditindakake nganti wayahe pengusaha nyadari kelangan turunane dhewe.
    Rusia milih nganggo dompet?
    Ora, padha milih kanthi nurani, ora liya.
    Lan apa kalbu ing jaman kita?
    Kepengin mangan enak neng hotel sing enak, istirahat sing enak neng pantai murah, ora peduli negarane kena kanker, jebule aku sing saiki wis tekan negara-crayfish. , ugi.
    Ayo kanker, nanging murah.
    Pariwisata turis wis dadi kanggo pedunung kita test litmus saka kadewasan spiritual, dhuwur saka lazim saka kasukman, ugh, materi liwat spiritual.
    Jerone tiba medeni...
    Ya, wong iku ringkih, nanging kanggo entuk pangerten babagan kekirangan iki dening wong liya, mula kudu dadi pribadi.
    Banjur, ora lemes ing jiwa, nanging ringkih ing ngarep, uga, utawa ing mburi, kaya sing dikarepake.
    Kanthi kesenengan, siyap lan kanthi cepet wiwit ngilangi sanksi kasebut, kaya-kaya mung ngenteni njaluk ngapura, ndedonga kanggo wong-wong mau, kanthi cepet wong-wong sing keluwen lan kesel mlayu menyang wong-wong sing lagi wae dikutuk.
    Putin bocor patriotisme?
    Rusian dhewe diwutahake menyang jamban dhuwit karo nangis baya kanggo preian jaban rangkah.
    Aku arep takon, apa sampeyan pancene pantes istirahat?
    Putin wis nggabungake pasuryan negara karo rakyat.
    Mangan murah lan ngombe luwih akeh lan turu luwih manis ing hotel Turki, Pak.
    Mow loot, wong bisnis.
    Aku kesel karo kowe.
    1. +3
      6 Juli 2016 12:00
      Kutipan saka Todessichel
      Mangan murah lan ngombe luwih akeh lan turu luwih manis ing hotel Turki, Pak.
      Mow loot, wong bisnis.
      Aku kesel karo kowe.

      Ana akeh negara ing donya. Ora ana sing ngalangi sampeyan pindhah lan bangga karo presiden liyane.
      Mungkin Putin utawa wong liya sijine tomat Turki ing tutuk kanggo sampeyan pribadi, utawa padha disambungake munggah lan nggawa sampeyan menyang Turki? Kita duwe negara bebas - pindhah menyang alun-alun lan rapat umum nglawan Erdogan. (Cukup koordinasi karo kantor walikota sadurunge)))
      Ora ana sing ngalangi sampeyan nuduhake posisi sipil sampeyan. ORA ORA!!!!!
  28. +2
    6 Juli 2016 08:48
    lucu banget yen maca wong Turki padu karo Israel, banjur dumadakan rukun; ya, iki ora tau kedaden lan ora bakal kelakon - kabeh, sheikhs lan Turki lan Israel, numpes lan numpes Siria lan Assad, kaya Irak wis numpes; iku omong kosong yen Erdogan bakal dadi bocah sing apik lan mandheg ngrungokake wong-wong Yahudi nalika sirahe Assad ana ing pundhake, lan sanajan trio iki saka Amerika Serikat bakal nglawan Iran - pretext sing adoh saka ayatollah wis duwe senjata atom iki.
  29. -14
    6 Juli 2016 08:50
    Artikel gedhe 100 poin kanggo penulis. Sofa patriot langsung meneng.
    1. +5
      6 Juli 2016 12:03
      Kutipan saka azer
      Artikel gedhe 100 poin kanggo penulis. Sofa patriot langsung meneng.

      Penulis persis patriot sofa sing padha. Artikel-artikel kasebut kabeh babagan mbenerake Putin "jenius". Tuku banyu resik. Sesuk Putin bakal padu maneh lan wong iki bakal ngandhani apa wong Turki. Iki ora bisa dianggep serius. Mung maca sing nyenengake babagan topik gratis.
  30. +2
    6 Juli 2016 08:52
    Aku ora setuju karo Romawi ing siji titik:
    Kanggo nggawe tujuan liburan kita luwih atraktif tinimbang Turki iku tugas. Sing pemerintah kita ora kesusu kanggo ngatasi. Kanggo apa? Luwih becik nglarang.
    Lan apa sing kudu ditindakake pemerintah kanthi cepet? Ayo dadi miwiti karo Crimea. Saiki, sanajan tanpa pariwisata, pamrentah wis cukup. Dibandhingake karo Turki, bakal luwih bener kanggo njupuk ora Crimea, nanging Sochi. Hotel dibangun ing Sochi, infrastruktur digawe. Ing kono, pamrentah wis kacau. Asil? Aku mikir ing pungkasan mangsa bakal dadi cetha. Lan Crimea bakal untwisted ing sawetara taun. Kajaba iku, dudu tugas pemerintah kanggo nyedhiyakake layanan kasebut. Iki bisnis pribadi. Aku mung normalisasi hubungan karo Turki bakal nyepak bisnis iki kanggo eseman kanthi wiyar ing turis lan nyedhiyakake layanan setengah bengkong. Saka infrastruktur pemerintah: jembatan Kerch, rekonstruksi bandara, dalan, lsp. Bantuan kanggo nemokake investor uga saka pemerintah, uga nyeleh bab tanah (akses menyang pesisir lan nyegah squandering saka tanah), Kajaba iku, kontrol lingkungan (karesikan pesisir lan kabeh wilayah liyane). Nanging dudu layanan, layanan ing njaba kompetensi pemerintah.
  31. +2
    6 Juli 2016 08:55
    "Rekreasi" minangka epithet saka industri tur Crimean babagan turis, nyatane, prilaku kasebut padha, mung bodho pengin dhuwit, kanthi biaya minimal. Ing Turki, layanan luwih apik, nanging liyane ana dadi nemen, nanging saben wong mutusaké kanggo awake dhewe. Erdogan isih guano, nanging karo tombol kanggo selat, supaya sampeyan kudu komunikasi. Politisi ing tumindak kasebut diwiwiti saka kemungkinan, mula PDB nggawe langkah logis ing kahanan karo Turki. Dheweke ora bakal ngasuh wong Turki, embargo ditindakake lan bakal terus ditindakake, pabrikan Rusia luwih larang tinimbang manca.
  32. +1
    6 Juli 2016 09:00
    Lan dina iki sampeyan ora bisa urip kanthi sepi. Lan, kanthi cara, conto Erdogan minangka indikatif ing kene. Dheweke bakal mangan. - Brad banyu murni. Kanthi kabijakan manca sing kompeten, lan utamane domestik, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo mbukak havalnik. Nanging nalika EP komprador sing nesu ngatur bal - ya, iki bisa kedadeyan, dheweke ora bakal mangan, nanging bakal nggigit banget.
  33. +5
    6 Juli 2016 09:03
    Kita duwe kategori panulis sing tujuan utama yaiku kanggo nerangake marang populasi sing ora tanggung jawab babagan kawicaksanan lan kabeneran tumindak Putin. Kohort iki dipimpin, mesthi, dening Solovyov. Nanging wong liya, kaya sing sampeyan deleng, ora adoh. Mung warga kita sing kaya mangkene, "ora tanggung jawab". Kita wong bodho pengin krungu saka presiden kita rada beda. Kaya iki: mesthi, kita tansah seneng nambah hubungan, lan kita ora bisa seneng-seneng ing alamat Presiden Turki, minangka tandha pangenalan kaluputan ing lelakon. Lan yen ing mangsa ngarep, consolidating kasunyatan iki, Erdogan menehi kompensasi Kamentrian Pertahanan kanggo losses sing ditindakake dening Angkatan Aerospace minangka akibat saka mundhut pesawat, apologizes kanggo kulawargané korban, lan menehi kompensasi kanggo mundhut moral, banjur , mesthi, saka sisih kita bakal nindakake kabeh bisa kanggo mulihake hubungan tetanggan apik karo Turki.
    KABEH! Titik. Lan liyane kanggo kita (wong biasa ora kudu nerangake apa-apa. Lan ora ana sing bakal mbenerake sapa lan merek pseudo-urya lan omong kosong liyane.
  34. +2
    6 Juli 2016 09:08
    Skrip sing diuji ing SSR bisa digunakake:

    Layang layang. A trifle, nanging becik. Utawa ora nyenengake.
    Kekuwatan negara wis suwe urip kanggo kepentingane dhewe, ora kanggo rakyat. Kehormatan lan martabate rakyat uga ora digatekake dening panguwasa. Nanging bab iku akrab lan akrab.
    Nanging yen wong-wong kebak wong-wong sing, ngidoni getihe wong mati lan tatu militer kita, ing ancaman Turki, ing dhukungan kanggo Bandera junta ing Ukraina, ing sponsor terorisme ing Rusia, isih nggawa dhuwit kanggo mungsuh, banjur iki wis masalah gedhe banget.
    Perjalanan menyang Jerman ing taun 1943 padha karo perjalanan menyang Turki saiki. Potensi pengkhianat sing rong minggu resort luwih larang tinimbang wong-wong mau.
    Yen layanan kasebut ora ana gunane ing Crimea utawa ing Krasnodar, iki minangka pitakonan kaping sepuluh. Ana Thailand, Goa, Yunani lan resort liyane. Lan kanggo ngunjungi mungsuh, iki, nuwun, dudu. Ora babar pisan.
    Utawa kudu ana wong ing saben kulawarga mati, banjur bakal mikir luwih cepet? Kaya, iki getih asli, lan Peshkov lan wong liya sing tiwas ing Suriah minangka getih wong liya?
  35. -6
    6 Juli 2016 09:11
    Aku setuju banget karo penulis, Konstantin Dushenov uga nyebarake kanthi apik babagan iki lan akeh topik sing padha (ing YouTube "Ortodoks Rusia") apik
  36. +1
    6 Juli 2016 09:12
    Ya, sampeyan ngomong apa? Hotel ing Sochi dikempalken kanthi kapasitas kabeh taun lan ora ana keluhan babagan layanan kasebut. Bandara iki nglayani penumpang 30% luwih saka ing Olimpiade. Ngapunten, iki ngelingake aku babagan tampilan lalat lan tawon ing jagad njaba.
    Kutipan: SanSeich
    lan ngaso ing Sochi, banget, wong saka negara liya ngrampok?
    prices - luwih saka ing sembarang jaban rangkah karo kualitas nul lan rudeness gedhe.
  37. -8
    6 Juli 2016 09:22
    Artikel punika 100% penulis +++.
    kene everyone luwih kasengsem ing apel ing Krasnodar lan asil pungkasan kanggo nutupi Turki karo jamur nuklir.
    Prajurit sing tiba ing salawas-lawase dieling-eling, nanging Rusia wis entuk pengaruh sing serius banget ing wilayah kasebut, lan Erdogan isih ditekan, sanajan ora dhewe menyang pojok. Mbokmenawa loro Chechen dilalekake, taun 90-an dilalekake, budhal Yeltsin dilalekake, aku arep perang.
    Penulis wis rampung kanthi apik ing wilayah kasebut, geopolitik ing pirang-pirang negara wis konvergen lan kepentingane kudu dibela.
    Lan babagan preian ing Turki, ora narik aku, nanging uga menyang Jerman, nanging kita menyang Jerman, lan kabeh wong meneng babagan patriotisme lan uga nyeret ibukutha ing kana !!!
    Lan kasunyatan manawa pimpinan kita ora ngurus dhewe mung dudu warta, wektune wis biasa.
    1. +2
      6 Juli 2016 10:25
      Kutipan saka: iskander491
      Nanging kanggo Jerman uga, nanging kita menyang Jerman


      Mungkin dheweke meneng amarga pungkasane Jerman nembak pesawat Rusia ing umur 45?
  38. + 13
    6 Juli 2016 09:26
    Aku mbokmenawa salah siji saka mayuta-yuta "patriots salah."
    Aku kudu ana ing "elek patriotik".
    Aku ora ngerti akeh manawa.
    Nanging.
    Aku pracaya sing PUTINSIL.
    Sawise maneh aku rumangsa yen wong ing Rusia mung minangka bahan sing "bisa didol".
    Aku maneh ngalami koyo paling njijiki saka realisasi kang "politik ....." aturan Motherland.

    "Isin kanggo negara ...".
    1. +1
      6 Juli 2016 19:24
      Inggih, 18 September ora adoh banget. Mungkin iki wektu kanggo nggunakake daya?
  39. +1
    6 Juli 2016 09:26
    Kutipan: Volka
    ora perlu demagogi, kabeh luwih prasaja, Rusia lan warisan nasional ing wangun Gazprom mesthi mbutuhake cabang kidul kanggo pasokan gas lan lenga menyang Eropa, ing cendhak, strategi kasebut mbenerake sarana ...

    Ya, sampeyan butuh wazir pisanan kanggo Putin! Kabeh dadi prasaja, lan malah Eropah wis ditulis ing aksara cilik. ngguyu
  40. +8
    6 Juli 2016 09:27
    Artikel minus. Iku kaya "ngerti lan ngapura"? Apa sing didol lan dituku? Ya, dheweke ngapura lan melas marang Erdogan, dadi apa? Nalika dheweke nyedhiyakake senjata kanggo teroris, dheweke terus nindakake. Mungkin aku ora ngerti lan tapel wates Turki karo Suriah ditutup? Saiki bakal ana kahanan kaya ngono: kanthi biaya turis kita (sing ngidoni patriotisme), tomat, lsp. kita bakal nyeponsori pembunuhan militer kita. 12 wong wis tiwas. Aku kelalen ngomong babagan teroris Chechnya sing lagi liburan ing Turki lan kepengin banget bali menyang Rusia, sing jelas ora nganggo tomat. Lan GDP menehi go-ahead kanggo ndhukung viper iki.
  41. +2
    6 Juli 2016 09:28
    Akeh babi padha kesusu menyang hearty lan sedhep, lan sing paling Jahwéh, murah trough.
    Kayane dheweke luwe kanggo mangsa.
    Ora kanggo nulis spiritual, ora, nanging menyang ngendi sing luwih manis, luwih marem, lan sing paling penting luwih murah.
    Apa, Putin ora ngerti yen Erogan nggawe dhuwit ing perang ing Suriah sadurunge ngirim angkatan udara ing kana?
    Apa sing ditunggu-tunggu sajrone negari lagi ambruk.
    Apa dheweke ora ngerti babagan lenga?
    Dheweke, lan akeh turis babi, ora ngerti yen erogan karo kegigihan maniacal mbesmi Kurds, saiki, kanthi cara, uga?
    Yagene dheweke nembak pengungsi, bocah-bocah, nyusup menyang organ?
    Padha ngerti.
    Lan padha ngerti.
    Nanging embargs diangkat, gerbang menyang restoran babi dibukak.
    Pas kanggo babi?
    Ora, kanggo pangon babi lan pemilik warung babi.
    Kenging punapa ngirangi militèr ing ngriku, ta?
    Bravura mlaku-mlaku babagan prestasi titik balik ing kana, supaya dheweke luwih jero.
    Yen mangkono, perang wis rampung saiki.
    Dadi ora tekan, ora rusak ...
    Aku isin, aku lungguh lan nyekel sirahku.
    Lan duhbydlo kanthi bungah squealing ngemas koper.
  42. +2
    6 Juli 2016 09:28
    saiki lagi nangis yen Putin bocor lan leladen ing pesisir Turki wis ngilangi kabeh rekor ... Aku ora ngerti ... Putin meksa dheweke dadi patriot, lan dheweke dhewe? gratis kabeh-kalebu cepet-cepet bali .... banjur padha nangis maneh ... padha nindhes .. mati ... lan x ... karo wong-wong mau .... padha dielingake 1000 kaping ... ora keterbelakangan mental , nanging wong sing nyukupi ing kono kabeh wong kudu ngerti
  43. +3
    6 Juli 2016 09:40
    Kanggo nggawe tujuan liburan kita luwih atraktif tinimbang Turki iku tugas. Sing pemerintah kita ora kesusu kanggo ngatasi. Kanggo apa? Luwih becik nglarang.
    Lan, sayangé, kita praktis ora duwe layanan lan resorts ing ngendi wae. Lan yen ana, iku ora kanggo rata-rata Russian!
  44. + 12
    6 Juli 2016 09:41
    Ngaso ing Anapa. Ora, segara iku normal, yen sampeyan ora menyang pantai kutha, nanging nyopir ing ngendi wae. Utamane ing pantai entuk abdi saka pribumi. Banget obsessively kurban sawetara pangan lan ombenan dingerteni. Inggih, aku ora pengin tuku saka wong - ora pester. Malah padha teka karo istilah: "pegawe negara utawa soko", hinting ing keuangan winates. Ora ngerti yen keuanganku ngidini aku mangan biasa ing restoran biasa. Ora, iku kelet: tuku saka wong kaya ora cetha saka apa chebureks. Kaya sing ora tuku iki - ora weruh Anapa. Panjenenganipun nerangaken bilih kita punika pemilik kene, lan padha - mung nalika kita ninggalake. Lagi wae nyopir adoh. Salajengipun, cemeng macet kanggo putune, padha ngomong, menehi foto karo kita minangka kenang-kenangan. Nah, padha nyerah marang kita. Luwih apik karo monyet, utawa manuk beo. Dadi ora, aku krungu ing mburi kaya: Yen ana bapak, aku ora bakal squeezed dhuwit kanggo foto ... Miturut cara, padha njaluk 500 rubles kanggo foto karo manuk beo. Aku ora sengaja krungu obrolan antarane rong fotografer babagan penghasilan saben dina: 1500 rubel. DBLBLAH! Nggawe rega kanggo foto 50 rubles lan kesempatan kanggo uncalan ing USB flash drive - Aku bakal njupuk 1000 foto ing wektu karo monkey Panjenengan, lan karo parrots, lan karo sampeyan saliyane!
    Pollutsioners padha amused: Aku weruh carane wong karo kaleng bir ing tas ora diijini ing pantai. Kaya, ing papan umum, nizyayayayaya ... Lan bibi mlaku ing pinggir pantai lan bengok-bengok: bir adhem, anggur chacha ...
    Nah, jancok iki Anapu.
  45. +1
    6 Juli 2016 09:47
    Mbuwang turis kita menyang Turki, mung bisa dibandhingake karo counteroffensive cedhak Moskow, ngomongake sawetara perkara.
    1) Resor kita ora siap kanggo panjaluk turis kita. Nyalahke Putin? Kenging punapa asta sekti pasar boten ndadosaken tatanan? Sapa sing salah?

    2. Perang ing Suriah ora populer ing masyarakat, mula gambar mungsuh saka Turki ora dicetak kanthi cara apa wae. Wong-wong ilang iman marang media.
    3. Ing kene atis dhasar
    Malah ing mangsa panas. Kita bakal ditarik menyang negara sing anget karo segara. Lan iki kudu dijupuk menyang akun.
    1. 0
      6 Juli 2016 10:55
      Prematur kanggo nggawe kesimpulan - ayo ndeleng apa sing kedadeyan sabanjure.
  46. +3
    6 Juli 2016 09:49
    Aku ora setuju karo penulis. Iku ora masalah "Putinsleal" utawa "Putinsleal", nanging sawetara kesusu isin kanggo ngganti. Giliran sing cetha ora apik. Lan saka transisi meh cepet iki saka mungsuh kanggo sadulur tetep karu "aftertaste". Kene, misale jek kula, dumunung ing hubungan karo acara paling anyar related kanggo Turki. Iki minangka DAS. Lan watershed antarane "PutinSil" lan "PutinSil" punika Yeltsin Center. IMHO.
    1. +5
      6 Juli 2016 13:59
      Kanthi kabeh pakurmatan kanggo Romawi, aku nglawan. Nglawan pangapura saka Turki lan Erdogad. Aku ora digunakake kanggo wagging, metu. Lan katon njijiki lan reged. .Aku nglawan.
  47. + 12
    6 Juli 2016 09:49
    Nyuwun AKU ORA NGERTI...
    Kutipan saka vladimirvn
    About Putin pour patriotisme Rusia menyang tomat Turki. Ya. Mung Putina mikir ing kategori sing luwih gedhe tinimbang sawetara kita. Ya, urip kita kalebu kabungahan lan acara cilik. Istirahat luwih murah, rega ing toko luwih murah. Sawetara wong mikir babagan apa sing bakal kelakon sesuk utawa biaya apa. Kanthi kabeh pratelanku marang Putin, aku weruh kepiye dheweke melu ing negara lan negara. Iki ora bisa dijupuk saka dheweke. Apa kita milih? Wis milih. Ayo padha percaya apa sing ditindakake. Mentalitas FSB ninggalake tandha. Sepisan maneh, dheweke ora bakal ngomong apa-apa, ora bakal menehi komentar. Tebak dhewe. Apa angel nglangi nglawan arus? angel. Nanging ora ana pilihan liyane. Utawa budak saka sing luwih kuwat. Banjur kita lan anak-anak kita dadi warga kelas lima.
    Apa mentalitas ing kene? WONG INGKANG NGERTI! Dadi apikan - jelasake, cak, yen kita milih sampeyan, utawa mung - kita milih, lan saiki wong ora dibutuhake maneh!? Dadi apa? Banjur wong-wong wiwit mikir, nanging apa raja kasebut nyata? Minangka? Apa, kira-kira ngandika, anggota, banjur gelombang diunggahake: sore karo Solovyov, rapat umum "Kita ora bakal lali, kita ora bakal ngapura!" Wong-wong yakin, ya, Erdogan dadi ... setan ala, lan tomat sing telek. ... Wong ora perlu ngapusi sirah lan pipine, kaya Kisa Vorobyaninov ing rapat Pedhang lan Lisan, kita ora percaya omong kosong iki lan kasepen sing signifikan iki. Mungkin ana mung apa-apa kanggo ngomong? . Yen pemerintah ora njlentrehake tumindake, tegese ora bisa nindakake, utawa wedi, utawa mung ora peduli karo rakyat ... Aku ora ngerti apa sing luwih ala. Aku kanthi tulus melas marang wong-wong Putin, angel kanggo wong-wong mau, wong-wong miskin, kanggo nerangake saben sapi kabeh rencana licik iki, lan pira maneh, rencana kasebut ...
    1. +2
      6 Juli 2016 19:30
      Wah, Gogi, ngomong apik!
      iku tega sing adoh saka kula, saiki bakal "alaverdi" saka meja kita, meja sampeyan! ombenan
  48. +4
    6 Juli 2016 09:51
    Patriotisme negara kita luntur ing korupsi....

    Negara ora duwe patriotisme, nanging nyatane yen wong-wong kesusu menyang Turki kanthi bodho amarga layanan kasebut, amarga ing Sochi lan Crimea ora ana layanan lan rega kabeh ora cocog ...... Lan kasunyatane Putin mung sarujuk ing tangane. Dheweke ngerti persis kaya ing njero negara ..... 2 taun wis liwati wiwit proyek pengganti impor diluncurake lan jelas yen ing rak-rak negara utamane dudu produsen pertanian kita, nanging China utawa negara liya. . 2 taun ing wektu sing inovatif kanthi tanah lan sumber daya kasebut, kita ora nindakake apa-apa. Kabeh sing ditindakake Putin mung industri pertahanan lan nempatake homie ing papan sing paling apik ing negara kasebut. Lan kanggo korupsi kancane dhewe, dheweke ora ngukum, nanging mung menehi jabatan liyane !!! Kuwi patriotisme kanggo sampeyan.
    1. +4
      6 Juli 2016 10:48
      Kutipan: 70BSN
      wong kesusu menyang Turki kanthi bodho amarga layanan kasebut, amarga ora ana layanan ing Sochi lan Crimea lan rega kanggo kabeh ora cocog.

      Ya, oke, aku ora lelungan ing luar negeri lan nalika adoh nem puluh taun ing omahku asli Siberia (sing dibangun bapakku ing taun 1927), nanging pitakonane yaiku: kenapa Kuba ora bisa nanging ide nggawe liburan ing Kuban Rusia luwih murah tinimbang ing Turki?
      Walikota Brezhnev Sochi wis suwe ora ana. Nanging wilayah Kaukasus ditutupi kutukan lan korupsi. (Editor moronic tanggung jawab kanggo ejaan)
      Lan Crimea ora luwih apik.
      Lan Siberia bodho! A relatif saka Mineralnye Vody teka kene, wanted kanggo ngendhokke sethitik ing house liyane kita ... Prices ... Aku nyewa apartemen ing St Petersburg ing tengah - kaping lima luwih murah. Inggih! Padha ngethok cabang sing padha lungguh. Nanging kabeh, minangka siji - patriot!
      1. +3
        6 Juli 2016 20:07
        Quote: Antiprogressor
        kok Kuba ora bisa nanging ides nggawe vacation ing Kuban Rusian sing luwih murah tinimbang ing Turki?

        Ya, amarga padha ora pengin. Lan umume lali, ngidoni lan lali. Ing dekade kaping enem, wong kudu ngerti yen ana perkara sing ora bisa ditindakake. Iku misale jek sing ing dhiskusi iki, paling saka cah anom: ing tangan siji, kepinginan maximalist (kanggo rampung jancok Erdogan), ing tangan liyane, ora ana memori saka 90s (apa jenis telek padha manggon ing).
  49. 0
    6 Juli 2016 09:57
    Aku kudu nyurung dheweke .... am
    1. +3
      6 Juli 2016 16:26
      ing apa? Ing prices kamar hotel? Utawa sandal murah ing kamar saka "macan tutul Shanghai" sing luwih alus kanggo ngenteni ...
  50. -3
    6 Juli 2016 10:05
    Kanggo GOGI? 09.49. Sampeyan ngerti, aku ora mrentah negara lan aku ora ngerti kabeh pawon. Aku mung weruh carane padha ngatur unit militèr gedhe. Lan nalika jenderal ngrancang operasi, dheweke ora mikir babagan urip saben prajurit, nanging babagan ngrampungake tugas kasebut. Ana bab minangka losses ditrima. Sanadyan sampeyan utawa aku, mesthi, kaya kanggo tiba ing konsep iki. Nanging banjur carane kertu bakal tiba. Mupangat kanggo kabeh komunitas luwih larang tinimbang kapentingan anggota individu. Lan kanggo iki, Presiden diangkat kanggo njaga kapentingan kabeh populasi. Lan dheweke tansah diadili kanthi asil pungkasan, lan ora kanthi gol penengah.
    Lan ya bakal diterangake. Yen sampeyan milih Zhirinovsky minangka presiden sabanjure, dheweke bakal nerangake kabeh. Utawa demokrat liyane, dheweke siyap nerangake marang kita kabeh babagan seneng banget dadi anggota kaping 29 ing Eropa.
    1. +4
      6 Juli 2016 11:00
      LIES!
      Nalika ngrancang permusuhan, ora ana "kerugian sing bisa ditampa" sing dianggep! Ora ana Piagam Pertempuran siji sing ngemot lan ora bisa ngemot konsep iki. Yen wong saka militèr ngidini piyambak statement bab "rugi ditrima", ora ana sing bakal salaman, nanging bakal seneng ngidoni ing pasuryan.
  51. -1
    6 Juli 2016 10:09
    Самое главное взяли эрдогашу за хобот , теперь не сорвется !!! Будет делать по нашему , когда его вежливо попросят !!!
  52. eri
    0
    6 Juli 2016 10:21
    Kutipan saka Jack B.

    0








    Jack B


    Dina iki jam 08:52

    ↓ Anyar


    Не соглашусь с Романом в одном моменте:Сделать так, чтобы наши места отдыха стали более привлекательны, чем турецкие — вот задача. Которую наше правительство решать не кинулось. А зачем? Проще запретить.А что собственно правительство должно было кинуться делать? Начнём с Крыма. Там сейчас и без туризма у правительства дел хватает. Если сравнивать с турцией, то корректнее было брать не Крым, а Сочи. В Сочи понастроили отелей, создали инфраструктуру. Вот там правительство расстаралось. Результат? Думаю по итогам сезона станет ясно. А Крым будет раскручиваться еще только через пару лет. К тому же не дело правительства обеспечивать сервис. Это дело частного бизнеса. Думаю что как раз нормализация отношений с Турцией пнёт этот самый бизнес широко улыбнуться туристам и на полусогнутых обеспечивать сервис. С правительства инфраструктура: керченский мост, реконструкция аэропортов, дороги и т.д. Помощь в поиске инвесторов тоже с правительства, так же как и наведение порядка в земельных вопросах (доступ к пляжам и недопущение разбазаривания земель), кроме того контроль за экологией (чистота пляжей и всех остальных территорий). Но не сервис, сервис вне компетенции правительства.

    Вот тут соглашусь полностью, а статья понравилась Относительно турецких помидоров скажу честно, не едал. Испанские знаю. Нитраты, ГМ..Есть невозможно. Уже свои на подходе. В 2014 купили теплицу. Сейчас грядки расширили. "Не нужен нам берег турецкий..."
  53. 0
    6 Juli 2016 10:29
    Открытие турпотока спонсорам иг, отказавшимся компенсировать сбитый самолет говорит о том, что козырей у нас мало. За извинения достаточно было начать полит. диалог, без экономики. По моему так. Граждане любители турецкого отдыха песня отдельная. По мне лучше где угодно чем там. Японцы например покупают японский же рис несмотря на относительную дороговизну, безо всяких других причин, кроме происхождения продукта. А тут иг, сбитый самолет, истории с болельшиками.. не понимаю.
  54. +2
    6 Juli 2016 10:32
    Правильно Пучков(Гоблин) говорит: взводом не командовали, а президенту указывают.
    Рулить огромной, много-национальной и -конфециальной страной с кучей паразитов-чиновников, оппозиционеров-отставников, с множеством соседей, которые бывшие и реальные Империи (поглядите США-реальная империя, Канада - бывшая Британия и Франция, Китай, Япония, Персия, о! Монголия! Турция, Узбекистан, Греция, Австрия, Германия... Швеция! И, Великая Литва от Балтики до Чёрного моря. А память у всех имперская. Не зевай!
    Вот и нужно не щеки надувать, а лавировать в этом мире...
    А еще мне понравилось, как щука порезвилась на карасях балтфлота.
  55. +3
    6 Juli 2016 10:36
    Значит, с Россией можно так - ударить её, а потом, когда будет нужно, - извиниться. "Худой мир лучше доброй ссоры", Россия добрая, всё простит и поймёт.
    1. +1
      6 Juli 2016 12:11
      Kutipan: Al_orizo
      Значит, с Россией можно так - ударить её, а потом, когда будет нужно, - извиниться. "Худой мир лучше доброй ссоры", Россия добрая, всё простит и поймёт.

      Можно украсть миллиарды, а потом сказать "ничего не знал и не видел" и будешь начальником кв госкорпорации. Разве это не одно и то же?
  56. +2
    6 Juli 2016 10:37
    Kutipan: Choi
    Kutipan saka: iskander491
    Nanging kanggo Jerman uga, nanging kita menyang Jerman


    Mungkin dheweke meneng amarga pungkasane Jerman nembak pesawat Rusia ing umur 45?


    Kutipan: Choi
    Kutipan saka: iskander491
    Nanging kanggo Jerman uga, nanging kita menyang Jerman


    Mungkin dheweke meneng amarga pungkasane Jerman nembak pesawat Rusia ing umur 45?


    Дело не в Германии а в патриотизме зачем туда ездить и иметь дела с ними, покупать мерсы, БМВ и т д. конечно мой комент не нравиться, здесь у каждого свое мнение.
    Но есть один вопрос из здесь присутствующих на форуме, есть кто нить у кого КФХ. Кто занимается сельским хозяйством поднимая его. Вероятно нет потому что фермера сейчас все в поле. Вашь патриотизм закончился на Ваших комментариях. И сидя у компьютеров будете ждать конца дня и недели, а по прошествии 11 месяцев летом направитесь на отдых вопрос куда только может и в Россию а может и нет. Написать можно все что угодно! Главное чтобы слова с делом не расходились.
    1. +2
      6 Juli 2016 19:04
      Kutipan saka: iskander491
      Главное чтобы слова с делом не расходились.


      Ну я в Турцию не ездил не до кризиса в отношениях, ни после. Зачем? У меня Байкал под задом. А овощей турецких в сибирь как то не завозят, у нас китай один. Так что я патриот, если патриотизм для вас только в месте отпуска заключается. Ну тогда я стопроцентный патриот. hi
  57. +1
    6 Juli 2016 10:39
    Наша страна в результате вот таких "очень хитрых ходов", все глубже погружается в ж... ну сами знаете куда.
    1. 0
      6 Juli 2016 16:38
      Kutipan saka ngadeg
      Наша страна в результате вот таких "очень хитрых ходов", все глубже погружается в ж... ну сами знаете куда.

      Зато в ж..самые большие запасы углеводородов, учите анатомию. Все идет по плану keprungu
  58. -1
    6 Juli 2016 10:48
    Kutipan saka ngadeg
    Наша страна в результате вот таких "очень хитрых ходов", все глубже погружается в ж... ну сами знаете куда.

    При Петре 1 или Екатерине интриг было меньше?

    Или И.В.Сталин затеял индустриализацию от того что делать было нечего. И мы сейчас хоть как некоторые пишут со смехом перевооружаемся, мало оружия нового. Мы сейчас как перед 41 годом перевооружаемся, Вам война как с Финляндией нужна на перед 41-го. Уважение надо иметь к себе еще надо иметь двух сильных союзников Армию и Флот сильные.

    Уважение, посмотрите как Россияне себя ведут на отдыхе за границей, а на черном море лучше?
  59. Komentar wis dibusak.
  60. +5
    6 Juli 2016 10:50
    вот так как то.
  61. +1
    6 Juli 2016 10:50
    Слил...без всяких сомнений..Мог бы и выдержать паузу с принятием решения.Ну так до октября.
    1. +4
      6 Juli 2016 11:02
      У нас только пассажирское сообщение с Турцией открыли, продовольственное эмбарго осталось на месте, тем более пассажирское сообщение позволит ФСБ более точно выявлять террористов прибывающих в Россию и уезжающих из России.
  62. -1
    6 Juli 2016 11:01
    Торгашня то на рынках шмотошных как радуется.... Они , оказывается, прям следили за ходом событий с надеждой...Тьфу... Внешняя политика конечно предпологает уступки и стратегические схемы с заделом на будущее, но ужо во внутренней политике наше правительство жесткое и непреклонное, как и подобает по отношению к населению, ужо Медведев покажет, как надо, ужо он знает... Мы держимся тут...
    1. 0
      6 Juli 2016 12:16
      Kutipan: Slav
      Торгашня то на рынках шмотошных как радуется....

      А вы, простите, когда на рынок приходите за шмотками, каждому в рожу плюете перед покупкой? Откуда столько желчи и ненависти к своим же? И потом другие страны учить будете? Такое будет мне рассказывать, как родину правильно любить?
      Как был ты "тагил" в тренниках, так и остался.
      1. 0
        1 Agustus 2016 22:49
        А ты с рынка что ли ? Обиделся ?? Так когда принимал решение барыгой стать, надо было на себя сразу обижаься ... Раньше за спекуляцию сроки давали, за нетрудовые доходы... А на рынке как раз сплошной "тагил", ни культуры общения , ни такта... Лишь бы впарить... А откуда столько желчи и ненависти к своим же ? - это я у барыг всея Руси спросить хочу. А такое, как я, будет тебе рассказывать как Родину любить, потому, что другой себе не искал, когда было весело в 90-х,и рубежи этой самой Родины, кторые священны и неприкосновенны, видел не на картинках и не в кино в про пограничников - это было частью моей каждодневной жизни не год и даже не два... Восемнадцать лет... А Родина меня любила в ответ... И сейчас любит, да так , что прям унести не могу все сразу... Так что ты мне не тыкай, пацан, пока слово "Родина" не научишся писать с большой буквы.
  63. +5
    6 Juli 2016 11:14
    Kutipan saka: dmi.pris
    dmi.pris (4) Сегодня, 06:07 ↑ Новый
    Aku ora tahan karo pengecer "kita", sing saiki bakal nutup rak-rak produsen kanggo milih sayuran lan woh-wohan Turki ..
    Quote: Passerby
    Aku sengit marang wong Turki, nanging ing kahanan iki aku tansah pracaya yen tentrem ala luwih apik tinimbang perang apik.
    Lan wong-wong sing saiki paling nesu yen dheweke "putinsleaked" bubar nangis yen saiki dheweke ora bakal bisa santai ing Antalya.

    zhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzh
    А я не против турецких помидор. Качеством они не уступают тем, что сегодня(во время санкций) на прилавках.
    Кажется, воспользуйся моментом, занимай рынок, продавая "свои" помидоры, ан нет... Ниже майские фото из гипермаркета Гданьска (цены в злотых. Курс - 1 злотый - 16,1 рубля). Вот и голосуйте за "наши помидоры" и нашу свинину. Посмотрите цены на молоко и клубнику... Ну, рвите меня на "немецкий знак". Наши "производители -рвачи" цены поднимают от 2х до 5 раз, ибо настоящий производитель не заметен за "горой" наших цен. И мне, как покупателю "одинаково по барабану" кто из них задрал эту цену до вселенского масштаба. Главное, что это задирание я ощущаю на своём кармане. И когда госпожа Набиулина рассказывает сказки бабушки Алисы про снижающуюся инфляцию, мне смешно, ибо "проститутка статистика" настолько продажна, что, когда надо, усредняет цены между продуктами и трусами, а когда о-о-очень надо, то между упавшей ценой на нефть и помидорами- НАШИМИ. Они настолько вкусны, что продавцы даже в июле цены ниже 140 рублей не опускают. А уж про бензин я вообще молчу- какую там цену наш" водолазный минфин" из ила выскреб? Цитирую "Цены на бензин в январе-июне 2016 года выросли в Томске на 3-5%, при этом цены на автомобильное топливо в городе ниже, чем в среднем по Сибири, свидетельствуют данные Томскстата и областной администрации."(http://www.riatomsk.ru/article/20160704/cena-na-benzin-v-to
    mske-statistika/) при том что цены на нефть упали на 51% . Но это уже за пределами экономики и ответ на этот вопрос знает, наверное, только Набиулина и Улюкаев.
    1. +1
      6 Juli 2016 13:20
      У нас один ответ на всё - не управляемая спекуляция.
  64. +3
    6 Juli 2016 11:23
    Автор статьи и его сторонники определились с понятиями ПАТРИОТИЗМ, СОВЕСТЬ, ЧЕСТЬ....
    Все эти понятия, kanggo wong-wong mau, они бьют картой ВЫГОДА. Перевоспитывать поздно. Но есть и такие, как брат Олега Пешкова - Павел, который заявил, что не примет никаких извинений и компенсаций от Турции!
    Понятно, что войны когда - нибудь да и заканчиваются. Лучше, когда это происходит быстро. Но это возможно лишь при поражении одной (нескольких) противоборствующих сторон. В связи с этим возникают вопросы:
    - если мы в один день снимаем все санкции с Турции, она перестала быть пособником ИГ?
    - Турция выполнила все условия, которые мы выдвинули в связи предательским расстрелом нашего самолёта?
    И почему опять за принятие волюнтаристских решений нашего рукамиводителя должны расплачиваться наши люди, отправляясь в раздираемую террористами страну, даже если они и псевдопатриоты?
  65. 0
    6 Juli 2016 11:27
    Мне статья понравилась на сайте Rusia politik. Интересная аналитика получается в результате.
    "Wektu Keuangan" со ссылкой на источники в руководстве сирийской оппозиции признаёт огромный прогресс нашей дипломатии в вопросе сирийского урегулирования со стороны Турции. Лидеры повстанцев, на которых ссылается издание на условиях анонимности утверждают, что влияние возобновления отношений России и Турции почувствует на себе и сирийская оппозиция. По их словам, наибольший эффект от сближения Анкары и Москвы на себе ощутят радикальные исламистские группировки, поддерживаемые Турцией: решено «сдать» часть так называемой оппозиции, которую Россия изначально называла террористами и добилась, наконец, от Турции прекращения их поддержки.
    В знак серьёзности своих намерений, турецкие власти уже уволили начальника разведки, который отвечал в правительстве Эрдогана за сирийское направление.Источники газеты однозначно утверждают, что Турция приняла решение отойти от жёсткого курса в отношении Башара Асада и требования его немедленной отставки.
    Кроме того, по словам собеседников издания в дипломатических кругах, Анкара еще до начала публичного сближения с Москвой, делала шаги по смягчению позиции в Сирии. К примеру, Турция через Алжир организовала закрытый канал для обсуждения курдского вопроса с руководством Сирии.
    Чрезвычайно важно и то, что, согласно данным президента Центра стратегических коммуникаций Дмитрия Абзалова, "Турция принялась уничтожать базы террористов на своей территории:
    Сейчас турецкие спецслужбы проводят массовые аресты на базах террористов в Стамбуле, а также на юго-востоке, возле сирийской границы. Они начали заниматься тем, чем Москва их просила заняться уже года два как. Они взяли под стражу много выходцев из СНГ, начали реально сносить их квартиры-явки, на которых боевики жили, отдыхали, лечились, а потом опять свободно перетекали в Сирию".
    Показательна болезненная реакция ИГИЛ: взрывы в аэропорту – явный сигнал Эрдогану, что не надо дружить с Россией. Одновременно это же и тест на твёрдость принятых им решений и способности проводить их в жизнь: страна явно нуждается в грамотной организации внутренней национальной безопасности с учётом не только курдской угрозы, но и теперь угрозы ИГИЛ, а Эрдоган в свое время уволил и посадил многих офицеров руководства спецслужб, тем самым ослабив их ради политических соображений.
    1. 0
      6 Juli 2016 11:28
      Одновременно с этим, по информации американской разведывательно-аналитической компании Stratfor, США также вынуждены в ряде вопросов пойти на уступки России. Основанием стало официальное и публичное заявление администрации Барака Обамы, которая, наконец, договорилась производить с Россией «обмен информацией о целях с российскими силами и совместные бомбардировки позиций террористической группировки «Джебхат ан- Нусра».
      В публикации подчеркивается, что в случае реализации соглашения, о котором идет речь, позиции сил, воюющих против властей в Дамаске, серьезно ухудшатся: «Договоренность также предполагает начало американскими и российскими силами совместных бомбардировок позиций «Джебхат ан-Нусры», которая является ключевым элементом в том, что касается боеспособности повстанцев. И это тоже является уступкой России, которая жестко указывала США на то обстоятельство, что значительная часть повстанческих сил - это экстремистские элементы».
      Россия воспользовалась тем, что Турция на определённом этапе сумела испортить отношения со всеми своими ключевыми партнёрами. Евросоюз был выведен из себя наглым шантажом по вопросу беженцев и даже намекнул Эрдогану на серьёзные последствия, объявив недавно о начале расследования военных преступлений. Россию Турция оттолкнула сама, поверив западным коллегам, что те её прикроют и что Россия не ответит.
      Но Россия ответила — системно и по всем фронтам, а западные коллеги как ни в чём ни бывало оставили Турцию один на один с появившимися проблемами, которые сильно ударили по турецкой экономике. А тут ещё и США продолжили свои стратегические игры с курдами, геополитическое значение которых разъясняет эксперт Абзалов: "Турция явно хочет решить вопрос с Сирией, в частности вопрос с Алеппо, вокруг которого сейчас идут основные бои. США сделали ставку на курдов, на большой Курдистан, что убийственно для Турции. Большинство иранских трубопроводов проходит через курдские земли. То есть в итоге Турцию отожмут и от нефти, и от Ближнего Востока. Фактически Турция окажется замкнута между двумя морями и курдами. Эффект от этого будет соответствующий. Выбор теперь у Турции не очень большой. Если американский сценарий с курдами будет реализован и курды серьезно усилятся, то Турции уже будет не до туркоманов, ей уже саму себя придется спасать".
      Таким образом, Москва ненавязчиво помогла Турции загнать себя в угол, а после этого уже предложила ей выход, но на своих условиях и под жёстким контролем. Турции ничего не оставалось, как согласиться, потому что иначе она уже фактически выбывала из сирийской игры, где ещё недавно рассчитывала играть главенствующую роль. С появлением главных игроков Турцию быстро и изящно переиграли: Штаты затянули ей удавку на шее в виде курдов, а Москва, предложив помощь, в обмен жёстко потребовала выполнения своих условий.
      Посмотреть полностью: http://politrussia.com/world/turetskiy-gambit-208/
  66. 0
    6 Juli 2016 11:37
    Может и так, поживем, посмотрим что из этого выйдет.
  67. +1
    6 Juli 2016 11:38
    На щелчок по нашему носу турками, мы ответили поцелуем в щечку. Бизнес интересы нашей "элитки" превыше всего. Ничего личного, господа россияне.
  68. +1
    6 Juli 2016 11:58
    "Турция тут же вышла на первое место по популярности."

    На самом деле, все проще. Реальных предложений пока еще ноль (еще документы не оформлены), а определенный спрос уже имеется, вот он и превышает предложения, причем "многократно", как захлебываются СМИ в поисках "сенсации".
  69. +3
    6 Juli 2016 12:11
    Lan ngrokok ing situs web lan forum, nyuwek lalu lintas, sing Putin bocor kabeh lan ngiyanati kabeh ... Tegese? Tampilake dhewe kelangan utawa ing pangarep-arep sing bakal teka kanggo Putin? pendekatan aneh.


    Статья пустобреха. Он... предал и слил Россиян, а также и тех кому турки причинили горе.
    А, про трассу М-1 видно этот педант один раз по ней и ехал, круглый год по ней россияне колесят. На счет отдыха в Крыму опять-же, кто к таким ценам подводит и бешеные налоги дерет? На самолет билет дороженный по России. Ну и куда Россиянину из глубинки податься? Только в Анталию, можно через Минск. Потому как чартер из России в Турцию не летает.Запретили...
    Интересно, а где эта бумага-марака сам отдыхает, и че в Минск поперся не на чартер ли в Турцию.
  70. 0
    6 Juli 2016 12:43
    ... Путин все слил...
    ... Путин все слил...
    Хоть новую рифму придумали бы а так один реп получается и никакой культуры.
    Я собственно не понимаю про слив; ведь ето Ердоган, виляя хвостом, прибежал к Путину, а не наоборот. Вспомните его высказывания. И вдруг он наступил на горло собственной песни... "Вдруг" так не бывает. Чую, что Ердоган одними помидорами не отделался и основные платежи все еще впереди.
    Насчет извинений - может Ердоган принял такие обязательства, что ему позволили сохранить какое-то подобие лица.
    Тут также говорят, что Путин предал погибших солдат. А я думаю, что если ваш президент "обменял" их смерти на жизнь их товарищей и просто граждан их страны, то и погибший летчик и морпех согласились бы с ним на таком обмене.
  71. 0
    6 Juli 2016 12:44
    да всё просто в отношении "непатриотов", которые радостно кинулись покупать туры в Турцию - у нас общество ПОТРЕБЛЕНИЯ. Во многом почти такое же, как и в европе со Штатами
  72. -7
    6 Juli 2016 13:02
    Мне вот не понятно. Поехали туда кто? Кто не орал про турков, кто говорил, нам до фени ваша политика. То есть либерасты и предатели. Вот и пусть едут туда загорать, чище в стране будет. С другой стороны турецкий нород, влюбленный в Путина и протестующий против Эрдогона(по ТВ показывали) строит тут стадионы и не разгибаясь поливает помидоры.
    А патриоты остались все тут. На дачах землю русскую окучивают, ей сейчас ох как любовь народа нужна..
    Так что я за дешевые чартеры и побольше. А Путин- как всегда гениален!!!! Это мой президент- это моя страна!!!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      6 Juli 2016 13:46
      Kutipan: Al1977
      Мне вот не понятно. Поехали туда кто? Кто не орал про турков, кто говорил, нам до фени ваша политика. То есть либерасты и предатели. Вот и пусть едут туда загорать, чище в стране будет.
      А патриоты остались все тут. На дачах землю русскую окучивают,

      "Патриоты" могут в псевдопатриотическом угаре окучивать свои грядки и ночью обсыкать забор турецкого посольства, а нормальный человек после 11 месяцев трудов праведных, сам выберет, где ему комфортно отдохнуть, где интересно и есть чего посмотреть. hi
    4. +1
      7 Juli 2016 09:36
      ерунды не сочиняйте, в Турцию всегда ездили как раз самые обычные граждане, в большинстве своём пролетарии, рядом с большинством из которых стыдно находиться на курорте, глядя на их поведение.
  73. +2
    6 Juli 2016 13:18
    Kutipan: SanSeich
    Komentar sampeyan paling apik!
    "Yen pimpinan negara ora bisa menehi conto patriotisme marang warga, banjur saka ngendi patriotisme?"

    ingkang kedadosan ing kula: "Ora mung wong-wong mau ora katon, nanging uga wong-wong sing padha mung bakal kuciwa ing kapercayan lan ora bakal nyuda keuntungan saka urip tanpa masalah politik."

    Вы, милейший, патриотизм с идиотизмом не путайте. Если против нас ведётся экономическая война на удушение экономики, любые барьеры, которые мы сами создаём играют на руку нашим врагам. Так-что придётся наплевать на плохие отношения с Эрдоганом и переступив через чувство обиды, опять развивать с Турцией экономические взаимоотношения.
  74. -1
    6 Juli 2016 13:56
    как всегда полно нытья в коментариях и требований обьяснений ) взрослые дяди а мозгов нет чтобы всё самим понять.
  75. +4
    6 Juli 2016 14:47
    А не много ли за последние пару лет ХПП у нас ? И главное хотя бы один бы сработал. Знаете комрады, это больше напоминает банальное оперативное маневрирование и затыкание дыр чем придётся. Но вот на продуманную стратегию не тянет ни разу. Скажу больше, уже общая картина начинает выглядеть как цугцванг. Ну а по поводу Турции, публичных извинений не было, выплаты компенсаций тоже. Но ВВП уже быстренько переговорил с Эрдоганом и снял все ограничения для турков. Деньги не пахнут похоже... Крым ему будет особо благодарен за это, ага.
  76. 0
    6 Juli 2016 14:52
    Статья понравилась,есть о чем подумать и даже посмеялся увидев в чем то себя ))) Единственное пока что могу сказать точно ,это "плохой мир,лучше хорошей войны...Время все точки расставит над И."
  77. +2
    6 Juli 2016 14:57
    Kutipan saka sergeyzz
    Kutipan: SanSeich
    Komentar sampeyan paling apik!
    "Yen pimpinan negara ora bisa menehi conto patriotisme marang warga, banjur saka ngendi patriotisme?"

    ingkang kedadosan ing kula: "Ora mung wong-wong mau ora katon, nanging uga wong-wong sing padha mung bakal kuciwa ing kapercayan lan ora bakal nyuda keuntungan saka urip tanpa masalah politik."

    Вы, милейший, патриотизм с идиотизмом не путайте. Если против нас ведётся экономическая война на удушение экономики, любые барьеры, которые мы сами создаём играют на руку нашим врагам. Так-что придётся наплевать на плохие отношения с Эрдоганом и переступив через чувство обиды, опять развивать с Турцией экономические взаимоотношения.


    И чем же мы отвечаем на эту экономическую войну? Пытаемся продать газ туркам, купить помидоры и пром. товары, отослать россиян вкладывать деньги в турбизнес Турции. Т.е. по факту забить на собственное производство, агросферу, внутренний туризм, закупать товары с высокой добавленной стоимостью за природные ресурсы, попутно вывозя деньги. Вот это и есть суть современной экономики РФ последние 15 лет. И курс не смотря ни на что не меняется.
  78. 0
    6 Juli 2016 15:26
    Эх, Путин поторопился с речью 10 февраля 2007 в Мюнхене. Тогда по сути был брошен вызов гегемонии США.
    Путин взял не подъемную ношу протащив ее пару метров, осознал что она слишком тяжела, но ее уже не сбросить (не дадут), по этому ему приходится корчится под ней и волочить в ущерб здоровью страны.
    Речь эту стоило толкать не раньше 10 февраля года эдак 2025...
    Даже Китай не додумался пи..дануть такое во всеуслышание, хотя экономически более состоятелен.
    1. 0
      6 Juli 2016 16:46
      А что будет в 2025 году?
      Эта ноша легка и придает даже сил каждому из нас.
  79. -3
    6 Juli 2016 16:22
    Роман спасибо. Читаешь коменты или нет, не знаю . Но мы твои статьи очень внимательно читаем за океаном. Поддерживая и разделяя твои взгляды ещё "ересь" для уряпатриотов скажу. Нам и Американцы как народ не враги. И не какие они не " тупые". А если и таковы , то не меньше нас с вами как впрочем и не больше. И если получится у политического руководства России то максимально использовать необходимые выгоды от отношений между Россией и США.
    1. +2
      6 Juli 2016 18:05
      Quote: tracer
      ещё "ересь" для уряпатриотов скажу. Нам и Американцы как народ не враги. И не какие они не " тупые". А если и таковы , то не меньше нас с вами как впрочем и не больше. И если получится у политического руководства России то максимально использовать необходимые выгоды от отношений между Россией и США.

      Вон как вы заговорили...А помните 90-е ,как вы нас унижали и смеялись ехидно подбадривая и похлопывая ЕБН по плечу, типо Молодец...
      Не нужны нам ваши "выгоды"...Наелись мы уже до кровавых соплей сотрудничеством с вами! А вы там сидите русскоязычные и не вякайте..Предатели вы там в основной массе (и боитесь ,что с вас спросят за все.)
      1. 0
        6 Juli 2016 19:07
        За все интерестно это за что ? Вы представляете себе предмет "спроса"? Рекомендую самого себя спросить перед зеркалом для начала.
  80. 0
    6 Juli 2016 18:20
    Вполне логично и убедительно. Но сколько мутаты в комментах! Просто жуть (или жесть, как теперь модно)
  81. 0
    6 Juli 2016 19:31
    Kutipan: Al1977
    Kutipan saka Todessichel
    Mangan murah lan ngombe luwih akeh lan turu luwih manis ing hotel Turki, Pak.
    Mow loot, wong bisnis.
    Aku kesel karo kowe.

    Ana akeh negara ing donya. Ora ana sing ngalangi sampeyan pindhah lan bangga karo presiden liyane.
    Mungkin Putin utawa wong liya sijine tomat Turki ing tutuk kanggo sampeyan pribadi, utawa padha disambungake munggah lan nggawa sampeyan menyang Turki? Kita duwe negara bebas - pindhah menyang alun-alun lan rapat umum nglawan Erdogan. (Cukup koordinasi karo kantor walikota sadurunge)))
    Ora ana sing ngalangi sampeyan nuduhake posisi sipil sampeyan. ORA ORA!!!!!

    Вы бред какой то несёте, сударь.
  82. -1
    6 Juli 2016 19:43
    А вы не находите что русским за многие века просто надоело жить в осажденной крепости, куда их загоняет в основном глупость и корыстный умысел собственных правителей. Гарнизоном крепости управлять проще чем свободными людьми.
  83. +2
    6 Juli 2016 19:56
    и подводя итоги прочтения как статьи, так и комментариев скажу: ну никак не тянут ваши оправдания поступков наших рукой водителей и самого наисветлейшего на положительную оценку. от слова "никак"! как были ляпы в поступках и делах правительства, так и остались. как не делали они ничего для развития собственного производства, так и не делают! все отчёты о том, что где то там, за горизонтом, (ведь Россия большая, даст Бог проверить трудно) открывают новое проиводство - это не более чем химера, а вот то, что старые заводы гробят и банкротят - это факт, который можно и нужно проверить. и о развитии сельского хозяйства очень много пустобрёхства, проедьте по Российским деревням и посмотрите сами, может что то и откроется... opo в деревнях так же как и в малых городах очень большие проблемы с трудоустройством и с очень низким уровнем заработной платы. все телодвижения правительства вроде и правильные по повышению з/п просто игнорируются частным бизнесом только потому, что пока нет возможности добиться наказания за невыполнение этих Законов, а вот реально получить волчий билет и потерять работу - это пожалуйста. и такая обстановка везде, так что пока не будет наведён порядок внутри страны - о чём можно говорить...
    1. +3
      7 Juli 2016 10:09
      Согласен с вами. Герои, принявшие огонь на себя заслуживают памяти и уважения. И когда враг видит, что за каждого погибшего, страна принимает жёсткие меры, к нам никто никогда не сунется. А так что получается? А получается, что извиняется пострадавшая сторона. Ибо пирдоссы и пирдоганы расценивают шаг навстречу как слабость и никак иначе. Очень хотелось бы верить в хитрый план, но кругом одни НО, опровергающие существование такового.
  84. +2
    6 Juli 2016 20:06
    а кто такие политические пр.......ки? ngguyu
  85. 0
    6 Juli 2016 21:46
    Не стоит недооцениватй влияние русской културы на западную културу.(Включая Америку)
  86. 0
    6 Juli 2016 21:57
    Комментов накидали много и разных. Мнения разделились в пользу налаживания взаимоотношений с Турцией. Тошновато, конечно, но НАДО. Я,лично, ничего турецкого покупать не буду. Ни одна моя копейка к туркам не уйдёт, если, конечно, продавцы не "надуют" и напишут, типа: "Из Узбекистана". А статья написана по-деловому, чисто, мне понравилась статья и что характерно без орфографических ошибок. Вот до чего дошли: нормальный русский язык и уже глазу приятно и даже за это хочется плюс поставить.
  87. +1
    6 Juli 2016 22:32
    Ничо.., вот прокопаем канал от Каспийского до Чёрного моря( приблизительно к 2030 году, разработки уже ведутся) и турция утрётся своими босфорами и дарданеллами. basa
  88. 0
    7 Juli 2016 08:26
    Kutipan: Choi
    Kutipan saka iConst
    Wong kita apik, nanging wong - g ... nanging.

    Ayo kula rephrase. Saben uwong tresna Motherland, nanging sengit negara.

    Ненавидите — можете выехать за рубеж.

    Получается что большинство россиян плевали с большой колокольни на национальнную гордость.

    Где вы увидели большинство, считали что ли?
  89. +3
    7 Juli 2016 09:16
    третий год приезжают ко мне москвичи,в этом году приезжают аж 3 семьи на две недели ,за три номера(в каждом кухня,санузел,ну кондишка вайфай и тв панель ебсебственно,холодная-горячая вода постоянно) так вот за три номера на две недели они заплатят 50 тыщ руб,в турции 50 заплатят за одного и на недельку...
  90. +1
    7 Juli 2016 09:39
    да, немаловажный момент: РЕГУЛЯРНЫЕ полёты в Турцию никто не запрещал вообще. Отменяли только чартеры
  91. 0
    7 Juli 2016 10:25
    Kutipan saka: begemot20091
    И мне, как покупателю "одинаково по барабану" кто из них задрал эту цену до вселенского масштаба

    "По барабану" это пока у вас импортер в друзьях и международные законы работают, а если санкции? С визой и мастеркардом все четко объяснили.. опа и нету денег. Хотим без продуктов в один прекрасный момент остаться потому что надо "здесь сейчас и подешевле"? Чего с наших требовать, когда их единицы были до недавнего времени. Верхушку надо трясти, чтоб датировали активнее, как поляки свое с/х или труки свою туриндустрию.
  92. 0
    7 Juli 2016 11:10
    #СкомороховЕдитТурция
  93. 0
    7 Juli 2016 11:36
    Когда турки предложили семье погибшего лётчика дом в самом замечательном месте, семья отказалась. Когда президент разрешил посещать Турцию, многих прорвало, турагенства от радости и больших денег пошли танцами по столам, шампанское и всё такое... Это факт!
    И, если люди высказывают своё критическое отношение ко всему этому, то их за это обзывать "псевдопатриотами"? И кто здесь становится на сторону врага? Статейка "поучительная" для тех, кто поступал куда-нибудь после сдачи ЕГЭ.
  94. 0
    7 Juli 2016 14:42
    Тем более, что тут чисто русский вариант: выть в Интернете
    Правильно ли я понял - только русские воют в интернете?
  95. -1
    7 Juli 2016 15:58
    Kutipan saka ioann1
    если люди высказывают своё критическое отношение ко всему этому, то их за это обзывать "псевдопатриотами"?

    Не назвал бы то дерьм*, которое лилось здесь на форум «критическим отношением». Уверен, есть и такие люди, критический взгляд на вещи вообще полезен. Видимо, было ошибочным скудное информационное сопровождение дипломатических шагов в отношении Турции. Если это был аналитический просчёт, должны быть сделаны соответствующие выводы и фитиль должен быть вставлен в нужное место тому, кто это заслужил. В то же время вполне возможно, что большая часть переговоров просто не могла быть публично освещена.

    Критический взгляд на вещи действует и в обратном направлении. Сдержанность, терпение и здравое, аналитическое отношение к событиям никогда не повредят.

    Так что целый набор «запутинцев», «главнюков», «путин г*вно» (за такое я бы на ВО бан давал), «плюнули в самую душу народа» и т.д. и т.п. — я бы назвал очень мягкой характеристикой «псевдопатриоты». Есть созвучное слово, хорошо характеризующее подобных писак, а также небезызвестное выражение нашего дипломата.

    Были условия: извинение и компенсация. Турцией предприняты действия в этом направлении, Россией предприняты, по её слову, которое ценить надо, если себя уважаешь, симметричные шаги к улучшению отношений.

    Картина ползающего на коленях и целующего сапоги Эрдогана существует в воображении отдельных экзальтированных индивидуумов. Дальше идёт реальная политика и жизнь, а не развлечения пенсионеров-пассионариев на ВО.
  96. 0
    7 Juli 2016 16:25
    Истина всегда где-то посередине, но надеюсь, что с обладанием истиной у Путина все в порядке.
    Между путинской истиной и российским патриотизмом столько же общего, сколько между турецкими помидорами и сбитым Су-24...
    А мне, например, непонятна эта истина, при которой со всех сторон слышно, что "жить стало лучше, жить стало веселее" без указания действующих лиц и мест лучшего жития...Кстати, и тех, кому эти лозунги адресованы, больше не становится...
  97. -1
    7 Juli 2016 20:06
    Quote: sing paling penting
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Sawise artikel kasebut, ana kepinginan kanggo ninggalake sumber kasebut ing salawas-lawase. Mesthi, aku ora bakal ninggalake (ora gampang kanggo nyingkirake aku), nanging artikel kasebut pancen njijiki, apik yen ora ana akeh sing kaya ing situs kasebut. Kanggo saiki.

    Artikel, mesthi, lengkap "Fu" ... Mesthi, iku ora perlu kanggo perang karo Turki, nanging Gusti Allah piyambak dhawuh kanggo nindakake kabeh kanggo ambruk sawijining! Kurdistan ing situs Turki bakal ngatasi akeh masalah BV.

    Вы прямо пересказываете цветные сны американцев. Дальше-то подумать никак? США как раз и пытаются создать вокруг России зоны напряжённости и хаоса, потому что в них легче организовать группировки отмороженных беспредельщиков под постоянной наркотой. Забыли Беслан, забыли арабских наёмников в Чечне? На Кавказ полезут в десятки, а то и в сотни раз больше убл*дков.

    Отсутствие организованного государства означает, что в этом месте нет и существования общепринятых норм, законов и порядка.
    Lan iki:
    лаборатории по созданию биооружия,
    лаборатории по извлечению органов,
    лаборатории по изготовлению синтетических наркотиков и героина,
    базы подготовки боевиков, склады оружия для них в любом количестве,
    базы по переброске «живого товара»,
    хранилища радиоактивных и химических отходов.

    России такие «прелести» на расстоянии шага не нужны. Бак с ядовитой жижей под давлением у порога и шлангом под дверь — вот что такое «развал Турции». России нужна управляемая и нейтральная Турция.

    На этом примере поймите, что если у вас не хватает аналитических способностей даже на такой минимум понимания, не мутите воду и не пишите на форум всякую ерунду.
  98. 0
    7 Juli 2016 21:15
    кто-то летит со своими досками для сёрфинга? о_0
  99. +1
    7 Juli 2016 21:42
    В Турцию не собирался и не собираюсь.Одна нормальная мысль в статье"сделать отдых в России дешевле может Медведев и правительство.а турки могут и подождать.
  100. 0
    8 Juli 2016 04:24
    -Безусловно Россия только бы выиграла , если бы продолжила жёсткую политику по отношению к Турции... -И такая жёсткая политика России , как это ни странно... -уже была "понята и принята" всеми мировыми недругами России... -И Россия против всех американских , европейских и турецких "ожиданий" вдруг стала набирать "политический вес" , каковым и полагается обладать мощной мировой державе... -Но вдруг выясняется , что оказывается эта "мировая держава" всё это время (целых 7 месяцев) неусыпно и трепетно ждала , когда наконец Эрдоган промычит что-то похожее на "сожаление-извинение"... -Наконец это свершилось... -И Россия могла попросту и не заметить этого мычания... -ну ,извинился и извинился... -а теперь "жди на дворе" , когда тебя "позовут и высекут"... -Но Россия отреагировала мгновенно...-сразу же запускается в Турцию полный поток наших "вечно страждущих" и вечно "голодных людишек" (да -именно так... -кто это поедет из России набивать утробу турецкой шаурмой , после такого вероломного предательского акта со стороны Турции)... и начинают вновь "во всю ширь" раскрываться все самые что ни на есть "дружеские объятия"... -Даже все наши "вечные недруги" не ожидали от России такой мягкотелости ... -Да и Эрдоган и сам наверное такого не ожидал... -ещё немного и его такого "всеми запинаного" Россия вдруг начала возводить чуть ли не в "ранг героя"... -Да , чуть ли не в ранг героя... -А турецкие помидоры вновь скоро приобретут утраченную было популярность... -их "акции" стремительно растут...
    -Но вот каковы будут политические акции самой России , после такого "всепрощающего российского демарша" ..?
    -Это "покажет" время и довольно скоро... -А пока царит всеобщая "летняя эйфория"...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"