Fasilitas militer anyar dibangun ing Kunashir lan Iturup

57
Sawetara fasilitas militer anyar bakal dibangun ing pulo Kuril ridge Kunashir lan Iturup, laporan. RIA News Pesen Spetsstroy.



"Konstruksi aktif fasilitas infrastruktur Angkatan Bersenjata Federasi Rusia terus ing Kapuloan Kuril saka Iturup lan Kunashir ... Proyek kasebut nyedhiyakake pambangunan fasilitas militer: posisi, papan latihan, amunisi lan area panyimpenan peralatan,"
ngandika ing release.

"Infrastruktur sosial uga dibangun: asrama kanggo personel militer, pusat budaya lan luang lan olahraga. Gunggunge area konstruksi tekan 400 ewu meter persegi, direncanakake mbangun 392 bangunan lan struktur kanthi total, "ujare layanan pers.

Kacathet yen "luwih saka 500 tukang lan 100 peralatan melu pambangunan infrastruktur militer."

Spetsstroy nambahake yen "kabeh fasilitas militer ing Kapuloan Kuril bakal dilengkapi sistem keamanan Sagittarius-Sentry paling anyar, sing bakal ngidini pesen babagan kahanan darurat bisa ditularake liwat saluran komunikasi sing aman."
  • Warta RIA. Ilya Pitalev
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

57 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    9 Juli 2016 09:44
    Kabar gedhe histeris film sempit nglirik
    1. -4
      9 Juli 2016 09:56
      Iki "polisi Jepang" apa sing kedadeyan .... Ora ana sing nggumunake! keprungu
    2. +7
      9 Juli 2016 10:46
      Quote: Bathhouse
      Kabar gedhe histeris film sempit

      Lan sampeyan, deleng armada, sing isih salah, diarani pasukan pertahanan diri - kita kudu perang kaya ngono.
      1. +7
        9 Juli 2016 12:26
        Quote: lelikas
        Lan sampeyan, deleng armada, sing isih salah, diarani pasukan pertahanan diri - kita kudu perang kaya ngono.


        Iku - YA, dikuwatake kanthi kualitatif. Mulane perlu kanggo nglengkapi (militer) pulo lan sapisan lan kanggo kabeh mungkasi debat babagan kepemilikan. ya
    3. +1
      11 Juli 2016 00:57
      miturut sajarah, padha ora bakal malah njupuk, "dheweke" tanah luwih Evenki tanah
  2. + 15
    9 Juli 2016 09:51
    Kuriles bakal tansah dadi duweke - kaya Crimea!
    1. +5
      9 Juli 2016 11:25
      Kutipan: Dembel77
      Kuriles bakal tansah dadi duweke - kaya Crimea!


      mugo mugo Kuriles bakal tansah dadi duweke - kaya Crimea!
      PS. Saiki kabeh bisa ...
      1. 0
        10 Juli 2016 09:31
        Kutipan saka evge-malyshev
        Muga-muga Kuriles bakal dadi milik kita - kaya Crimea!


        Yen, kanthi hipotesis, aku mbaleni - kanthi hipotesis, kanggo nganggep yen Federasi Rusia bakal menehi Kuriles menyang Jepang, mula Jepang ora duwe kesempatan kanggo nuntut real estate sing kasedhiya saka Kementerian Pertahanan RF. Luwih kamungkinan pulo Jepang bakal klelep ing dhasar segara, bebarengan karo populasi sing wis suda, tinimbang pejabat militer Rusia bakal pisah karo properti ing neraca.
        1. +1
          12 Juli 2016 06:59
          Bodho. Wiwit jaman biyen, Rusia ninggalke properti Pertahanan Moskow puluhan lan atusan milyar ing Jerman. dolar tanpa ganti rugi. Lan pejabat tumindak kaya sing diomongake para politisi, iku kabeh.
  3. +9
    9 Juli 2016 09:52
    Ing-ing. Lan banjur "Wilayah Lor", "Wilayah Lor", sampeyan ngerti ... Jancok sampeyan karo mrico lan mustar ing mata setengah mbukak, lan ora "Wilayah Lor".
    1. +1
      10 Juli 2016 14:53
      Quote: partisan jahat
      Lan banjur "Wilayah Lor", "Wilayah Lor", sampeyan ngerti ... Jancok sampeyan karo mrico lan mustar ing mata setengah mbukak, lan ora "Wilayah Lor".


      Ya, kenapa kanthi kategoris lan kasar - Dheweke seneng nelpon pulo kita "Wilayah Lor". ..
  4. +7
    9 Juli 2016 09:52
    Pangobatan sing dipilih bener, amarga diagnosa angel. ya
  5. +6
    9 Juli 2016 09:54
    Sawetara fasilitas militer anyar bakal dibangun ing Kapuloan Kuril Kunashir lan Iturup

    Lan iki tegese Jepang ora bakal ngilangi apa-apa, lan iki nyenengake ...
  6. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      9 Juli 2016 10:16
      Quote: Kelapa
      Kita ora kaget.. kaya ngono
      - Kabeh bakal apik, wong tuwa, nanging ing foto sampeyan - wong Tionghoa. Lan kepiye carane dheweke ana ing diskusi kita?
  7. +3
    9 Juli 2016 10:00
    Aku ndhukung! Mbangun, berkembang, nglindhungi! apik
  8. +4
    9 Juli 2016 10:00
    Jepang duwe utang marang kita (kanggo emas Kolchak) ... Jumlah gedhe wis dikumpulake ing kana! Kita mbayar utang kerajaan karo kabeh wong kanthi jujur!
    1. +1
      9 Juli 2016 12:04
      Dadi wong Ceko ngutangi emas.
      1. +6
        9 Juli 2016 13:12
        Kutipan: Khariton
        Jepang duwe utang marang kita (kanggo emas Kolchak) ... Jumlah gedhe wis dikumpulake ing kana! Kita mbayar utang kerajaan karo kabeh wong kanthi jujur!

        Quote: Pereira
        Dadi wong Ceko ngutangi emas.

        Akeh wong utang marang kita, negara Baltik kanggo tanahe, sing dituku dening Tsar Peter 1. Jepang ora utang marang Kolchak, nanging kanggo emas Semyonov. Apa aku nulis kaya mangkene? Emas Bank Amur ilang, konvoi emas karo emas 1918 ilang. Kajaba iku, ora ana publikasi babagan topik iki, ana referensi sing ora jelas ing literatur babagan perang sipil ing Timur Jauh http ://armyman.info/flot/monitory/17212- monitory-tipa-shkval.html
        http://royallib.com/book/latishev_igor/kak_yaponiya_pohitila_rossiyskoe_zoloto.h
        tml
        1. -2
          10 Juli 2016 01:03
          We utang akeh
          Kaya ukram agung. belay
      2. 0
        9 Juli 2016 18:49
        Lan Inggris. Lan malah Prancis, accomplices saka Ceko.
    2. +2
      10 Juli 2016 09:35
      Kutipan: Khariton
      Jepang duwe utang marang kita (kanggo emas Kolchak)


      Emas Kolchak diekspor menyang AS. Sebagean "diekspropriasi" dening wong Ceko lan dadi basis bank negara. Nanging aku seneng karo caramu...
  9. +8
    9 Juli 2016 10:05
    Akhire entuk watara! Kabeh iki kudune wis rampung 50 taun kepungkur. Anane teknologi modern ing pulo kasebut bakal nyepetake pangembangan industri lan, kanthi mangkono, standar urip wong Kuril.
    Banjur bakal ana kurang tangis babagan "wilayah lor". Samurai ngajeni kekarepan sing kuat, didukung senjata.
  10. +5
    9 Juli 2016 10:07
    Tanpa guna Stalin nilar Hokkaido. Iki minangka wilayah lor. Amerika isih lungguh ing Okinawa.
    1. +2
      10 Juli 2016 09:42
      Kutipan saka Stinger
      Tanpa guna Stalin nilar Hokkaido.


      Sampeyan ora ngerti Joseph Vissarionovich. Iosif Vissarionovich ora tau menehi apa-apa marang sapa wae, yen dheweke bisa njupuk. Hokkaido ora diwenehake menyang Amerika Serikat. Iku memangsane. Kaya sing dikandhakake, apa sing dijupuk saka perang iku suci. Cukup, banjur kita luwih kasengsem ing pemotongan Eropa - amarga Polandia, tumbak rusak.
  11. +1
    9 Juli 2016 10:20
    Fasilitas militer anyar dibangun ing Kunashir lan Iturup
    Iki kudune nganti kita ngeklik bajingan saka NATO ing irung. Dheweke bakal rumangsa apik banget.
  12. 0
    9 Juli 2016 10:33
    Aku mikir yen kita wis sarujuk karo Jepang wiwit biyen, nanging kekancan kuwi ora kanggo Amerika.
    Wis wektune kanggo menehi lapangan gas lan minyak kanggo pembangunan lan perjanjian perdamaian, mung sing dibutuhake nalika Fukushima mbledhos, mula dheweke duwe masalah nyata.
    1. 0
      10 Juli 2016 09:48
      Kutipan saka APAS
      Fukushima mbledhos, banjur padha duwe masalah nyata.


      Lan sapa sing ngomong yen masalah Fukushima wis kesel dhewe? Luwih elek tinimbang Chernobyl, nanging reaktor Amerika njeblug ing kana, lan reaktor Amerika minangka sing paling apik ing planet iki, sing paling aman ...
    2. 0
      11 Juli 2016 19:59
      nawakake lapangan gas lan lenga kanggo pembangunan
      Uga placers emas, hak fishing, logging. Padha uga nempel gendéra kosong ... Lan apa iku trifling?
    3. 0
      12 Juli 2016 07:02
      Lan nalika lenga lan gas dipompa lan ilang, apa sampeyan bakal nyedhot jempol ing Rusia?
  13. 0
    9 Juli 2016 10:42
    Kabar mung apik tenan. We njupuk ROOT. Lan supaya samurai katon liwat teropong. Liwat selat Lapangan udara kita uga dibangun ing kana, "dual-use". Aviation minangka argumentasi sing kuat, mbantu saka pikiran sing ora ana.
  14. +4
    9 Juli 2016 10:52
    Pawarta iki wis ditumbuhi lumut (pah-bambu). Objek lagi didegake, nyatane, taun katelu, lan pungkasane durung katon. Mesthine luwih cepet.
  15. 0
    9 Juli 2016 11:03
    Wis wektune kanggo nuduhake wong sing sipit yen ora bakal weruh Kuriles minangka kupinge, lan yen pasukan nyebar ing kana, luwih-luwih ...
  16. + 15
    9 Juli 2016 11:27
    Ya, aku manggon kene ing Sakhalin. Nganti saiki, dheweke mung janji bakal nyelehake resimen S-400 ing database. Lan yen kita duwe 3 IAP, ing Sokol, Smirnykh lan ing Pulo Kunashir. Paling ora Resimen Penerbangan Tempur bali menyang kita ing Sokol! Kancaku, saka Sokol Seryoga, mantan kapten sing miber MiG-31, sing ditransfer menyang cadangan kanggo mbubarake resimen udara, marang aku: -Zheka, kepiye aku arep mabur! Wong wis ora duwe makna urip, kanggo mabur, kanggo mbela tanah air! Miturut cara, aku dhewe nglayani kanthi cepet ing pertahanan udara. Dadi meh ora ana pertahanan udara ing Sakhalin! Mung sekelompok caponiers earthen sing wis dituwuh lan abuh karo bumi! Tawon maksimum, Panah, Jarum? Sakhalin kita ora dijamin dening apa-apa saka udhara!
    1. +9
      9 Juli 2016 11:42
      Kutipan saka ydjin
      Dadi meh ora ana pertahanan udara ing Sakhalin! Mung sekelompok caponiers earthen sing wis dituwuh lan abuh karo bumi! Tawon maksimum, Panah, Jarum? Sakhalin kita ora dijamin dening apa-apa saka udhara!
      Sebagian ditutupi, ing foto satelit, posisi sistem pertahanan udara S-300V sing ana ing sisih lor lapangan udara Yuzhno-Sakhalinsk.
      Nanging, paling Timur Jauh ora dijamin! Khabarovsk, Komsomolsk-on-Amur lan Vladivostok dibela dening sistem pertahanan udara S-300PS. Ana resimen S-400 cedhak Nakhodka lan Kamchatka. Birobidzhan uga nglindhungi resimen S-300V. Nanging misale jek yen transfer brigade sistem pertahanan udara militer S-300V menyang VKS lan pambentukan resimen rudal anti-pesawat saka ngisor lan nglibatake database kasebut minangka langkah murni.
      1. +4
        9 Juli 2016 12:00
        Paling padha nyoba kanggo kalem karo soko, + sampeyan isih ora duwe IA.
        1. +4
          9 Juli 2016 12:09
          Kutipan saka ydjin
          Paling padha nyoba kanggo kalem karo soko, + sampeyan isih ora duwe IA.

          Ora ana alesan kanggo marem ora S-300V, digawe kanggo nglawan OTP, duwe target udara sing luwih murah tinimbang S-300PS, lan S-300PM2 lan S-400.
          Kanthi pejuang, ora mung kanggo sampeyan, nanging ing saindhenging Distrik Federal Timur Jauh. Secara total, ing Timur Jauh, ana rong IAP sing bersenjata Su-27SM lan Su-35S ing cedhak Vladivostok lan Komsomolsk lan udakara 15 MiG-31 ing Yelizovo ing Kamchatka.
          1. +7
            9 Juli 2016 12:16
            Aku ngerti yen iki minangka sistem tutup militer, nanging ing saindhenging Saakhalin lan Kuriles ana operator pesawat sing ora bisa dicelupake ing Samudra Pasifik! Ing kene dheweke bakal jenuh kita saka arah iki kanthi peralatan lan gaman sing paling maju! OUTPOST! Lan kanthi cara, aku ngajak sampeyan ngunjungi kita, alam kita apik banget! sedulur
            1. +4
              9 Juli 2016 12:23
              Kutipan saka ydjin
              Aku ngerti yen iki minangka sistem tutup militer, nanging ing saindhenging Saakhalin lan Kuriles ana operator pesawat sing ora bisa dicelupake ing Samudra Pasifik!

              Ing jaman biyen nalika Tentara Pertahanan Udara kaping 11 ana. Saiki, Gusti Allah ngalang-alangi, 1/10 ditinggalake saka bekas tutup anti-pesawat lan penerbangan lan radar kanggo madhangi kahanan udara. Yen penerbangan adhedhasar ing Kuriles lan Sakhalin tanpa tutup anti-pesawat, bakal dirusak kanthi cepet ing lapangan udara.
              Kutipan saka ydjin
              Ing kene dheweke bakal jenuh kita saka arah iki kanthi peralatan lan gaman sing paling maju! OUTPOST!

              Sampeyan ora bisa mbantah babagan iki ...
              Kutipan saka ydjin
              Lan kanthi cara, aku ngajak sampeyan ngunjungi kita, alam kita apik banget!

              Matur nuwun kanthi sanget, nanging aku dhewe saka Timur Jauh, manggon lan ngawula ing Komsomolsk. Aku wis ora kanggo Sakhalin, nanging aku wis lelungan akeh sak Primorye, Wilayah Khabarovsk, Wilayah Otonomi Yahudi lan Wilayah Amur.
              1. +3
                9 Juli 2016 13:07
                Bongo, kita luwih ayu! Jari sialan, Cape Giant.
      2. 0
        9 Juli 2016 12:57
        Yagene aku ora weruh dheweke ana! Koyone kaya rahasia? Mokal kanggo kita wahing tanpa digatekake!
    2. 0
      11 Juli 2016 08:12
      Aku mabur ing Smirnykh 528 IAP mabur kanggo moment23mld ing 94 ing Agustus padha buyar everyone !!!
      Miturut cara, uga ana lapangan udara ing Iturup, IAP kaping 41, sing umume ditutup ing 83.
  17. +1
    9 Juli 2016 11:33
    Pungkasan, dheweke wiwit nglakoake, wektu wis teka kanggo ngamanake wates kita, nanging dheweke katon kaya tidbit. Ana sing kudu dibanggakake. Iku dadi ora nyerang kanggo negara.
  18. egr
    +2
    9 Juli 2016 11:34
    Kabar apik...
  19. +1
    9 Juli 2016 12:28
    Bener, sampeyan kudu nglengkapi wilayah sampeyan lan manggon. Iki minangka tapel wates Rusia, mula kudu ana personil militer ing kana.
    1. +4
      9 Juli 2016 12:41
      Kutipan saka kolexxx
      Bener, sampeyan kudu nglengkapi wilayah sampeyan lan manggon. Iki minangka tapel wates Rusia, mula kudu ana personil militer ing kana.

      Lan uga kudu ana warga sipil, perusahaan kudu kerja, dalan, omah, sekolah lan taman kanak-kanak kudu dibangun. Ing sawetoro wektu, kita ndeleng ngelawan. Takon carane akeh wong sing ninggalake Timur Jauh sajrone 10 taun kepungkur amarga kahanan urip sing ora bisa ditanggung lan biaya sing dhuwur banget. sad
      1. +2
        9 Juli 2016 13:24
        Nanging kita ora ninggalake, iki tanah kelairan cilik!
  20. +3
    9 Juli 2016 13:02
    Iku bakal seng di pengeni kanggo revive stasiun referensi saka RSDN "Tropic" ana, kaya ing 80s. Saiki, sistem iki diwenehi jeneng "Neman". Dheweke dibutuhake ing kana. Aku duwe pakurmatan.
    1. +4
      9 Juli 2016 13:41
      Midshipman, yen kita bisa ngasilake kabeh kekuwatan USSR, apa aku? Kita urip ing kasunyatan lan kahanan ing donya anyar, nanging kita ora bisa mbengkongaken.
  21. +1
    9 Juli 2016 18:57
    Lan apa babagan upah ing pabrik pangolahan iwak (ing Shikotan, misale jek)? Wong wis ngeluh marang Putin babagan "garis lurus" babagan majikan-preman ... Nasionalisasi!
  22. +2
    9 Juli 2016 18:58
    Kita nindakake kabeh kanthi bener! Ing sadawane tapel wates negara kita, kita kudu nguatake wates! Ya, supaya kuwat supaya siyap ketemu mungsuh lan menehi perlawanan sing pantes nalika nyoba ngrebut wilayah kita !!! Supaya sawise iku ora bakal dadi kebiasaan kanggo menek ing endi asu ora nempel irunge!
  23. +4
    9 Juli 2016 20:51
    Ing taun 90-an piyambakipun njabat ing lapangan terbang Iturup - Burevestnik.
    Kerja tempur ana ing kana. Infrastruktur kabeh ana, manggon karo kulawargane, bocah-bocah padha sekolah, kabeh apik.
    Matur nuwun Gusti, kabeh bakal rampung maneh.
    Teater Pasifik bakal ana ing kontrol kita.

    Wigati kanggo komentator.
    IAP ngadeg ing Burevestnik - Fr. Ikurup.
    Lan ing Sakhalin - airfields Smirnykh lan Sokol.
  24. +1
    9 Juli 2016 23:17
    Iki tanah kita, lan pungkasanipun wektu kanggo nglindhungi pulo iki.
  25. +1
    10 Juli 2016 17:35
    Apa sing kedadeyan, ora dianjurake kanggo nyerang Kunashir. Infrastruktur kasebut bakal dirusak dening misil. Mesthine, pulo kasebut bakal mandheg sedhela. Aja ngremehake mungsuh. Tugas utama Kunashir yaiku mripat lan kupinge, lan ngirim informasi menyang pos komando. Lan benteng kudu ora ringkih lan ora tanpa bantuan para pembangun metro.
  26. 0
    11 Juli 2016 04:52
    Aku bungah yen pangaturan wilayah iki ditindakake Kuril lan Sakhalin wiwit jaman Soviet Rusia
    1. +1
      11 Juli 2016 04:57
      Kutipan saka zhvakin
      Aku bungah yen pangaturan wilayah iki ditindakake Kuril lan Sakhalin wiwit jaman Soviet Rusia

      Nyuwun pangapunten, sampeyan manggon ing wilayah apa? Nganti saiki durung ana fasilitas ora Paling apik, kita bisa ujar manawa karusakan luwih lanjut wis mandheg.
  27. 0
    11 Juli 2016 05:48
    Mesthine, ana akeh rencana, nanging iki mung rencana sing, kaya sing wis dingerteni, ditindakake kanthi alon-alon. Mokrat telek, kanggo "mitra", meh kabeh warisan sing diwarisake, kaya sing dicritakake, disiram ing jamban. Iku apik yen VVP, Shoigu, Ragozin gumunggung babagan topik iki, mesthine rada telat. Kita mung kelalen ing sawijining wektu tembung para leluhur kita yen Rusia bakal tuwuh karo Siberia lan Timur Jauh. Nganti saiki, kabeh program kanggo pangembangan wilayah kasebut setengah langkah, mung ora cukup dhuwit, lan apa sing kita duwe utawa ora bisa dikuasai utawa dicolong dening "manajer efektif" sing isih ora duwe kontrol nyata. Kene kita duwe apa kita duwe.
  28. +1
    11 Juli 2016 14:21
    Gusti kanca!
    Sedikit humor ing babagan iki (kaya haiku):
    Horseradish mekar ing lereng Gunung Fuji.
    Wong Jepang ora bisa ndeleng pulo-pulo!"
    Aku duwe pakurmatan! prajurit
    1. 0
      11 Juli 2016 17:32
      Napa Comrade Mayor ora diterjemahake menyang basa Jepang?! nglirik
  29. 0
    12 Juli 2016 03:37
    Lan sapa sing mbangun tentara saiki? Kayane ora ana batalyon konstruksi maneh, utawa aku salah?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"