Penembak anti-pesawat Serbia menyang Rusia

22
Kanggo pisanan, penembak anti-pesawat Serbia uga bakal melu ing kompetisi internasional pasukan pertahanan udara "Clear Sky 2016" ing Yeysk.

"Tim bersenjata sistem rudal anti-pesawat portabel (MANPADS) lan kru tempur sing bersenjata bedhil anti-pesawat kanthi kaliber nganti 25 mm bakal melu kompetisi," laporan Kementerian Pertahanan Rusia.

Dibandhingake karo 2015, jumlah tataran kompetitif wis tambah ing kompetisi: tim bakal saingan ing sprint (kanthi tembak saka MANPADS lan piranti memori), lomba nguber (kanthi nembak saka senapan serbu Kalashnikov, MANPADS lan piranti memori) lan lomba relay gabungan.

Kompetisi sing bakal dianakake wiwit tanggal 30 Juli nganti 13 Agustus bakal dirawuhi dening tim saka Rusia, Belarus, Venezuela, Mesir, China, Angola, Kazakhstan lan Serbia.

Penembak anti-pesawat Serbia menyang Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    13 Juli 2016 14:11
    Rusia nggabungake sekutu potensial nalika ngadhepi ancaman global. Bener, wong Serbia kuwi sedulur lan kanca lawas.
    1. +7
      13 Juli 2016 14:22
      Iki apik babagan kompetisi militer. Sugeng enjang.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +7
      13 Juli 2016 14:33
      Serb tanpa 5 menit anggota NATO. Kepemimpinan Serbia saiki wis nggawe pilihan geopolitik. Kanggo getun gedhe kita.
      1. +5
        13 Juli 2016 14:40
        dadi tuntunan. wong Serbia dhewe wis mesthi kanggo Rusia.
      2. +5
        13 Juli 2016 15:20
        Kutipan saka pigkiller
        Serb tanpa 5 menit anggota NATO. Kepemimpinan Serbia saiki wis nggawe pilihan geopolitik.

        Kita dhewe apik ing taun 90-an, kita bener-bener ngiyanati sekutu kita, dipasrahake menyang agresi Amerika. Ayo Yeltsin, Gaidar lan Berezovsky bali menyang kuburan.
        Aku yakin memori bom NATO ing Serbia isih seger, lan pitakonan gedhe yaiku sisih endi sing bakal ditindakake ing konflik global. Aku mikir Kremlin ngerti iki, mula dheweke ngajak wong menyang acara kasebut.
    4. + 13
      13 Juli 2016 14:39
      Kutipan saka volot-voin
      Rusia nggabungake sekutu potensial nalika ngadhepi ancaman global.

      Sapa sing dadi sekutu ing kana, Angola? Dadi, mitra dagang.

      Kazakhstan lan Belarus minangka sekutu ing kertas. Wong-wong iki ora tau kesusu kanggo pas karo Rusia, lan nganti saiki dheweke ora kesusu. Makarya kanthi mripat ing sisih kulon. Abkhazia lan Ossetia Kidul isih wedi diakoni minangka subyek hubungan internasional. Ing masalah Crimea, umume mutusake kanggo nolak Rusia, dheweke ora resmi ngakoni Crimea minangka Rusia. Wedi marang sanksi EU. Malah ing perang dagang iki, Rusia piyambak (apa jenis pertahanan udara). Ing sisih liya, barang-barang Eropa, sing ditindakake dening Rusia minangka embargo, bisa didol dening sekutu kita liwat wilayahe menyang Rusia. Lan sampeyan ngomong perang.

      Yen Rusia bakal perang, banjur bakal nindakake dhewe, kaya biasane.

      China iku umume hadiah sementara, anggere ana mungsuh umum, padha kanca, nanging umume padha seneng Siberia, ana ngendi kanggo nguripake.
      Serbia, diubengi dening Alliance, ngomong karo warga - padha Care kanggo Rusia karo nyawa, nanging wis wedi perang. Jarene wis cukup, wis cukup.

      Mesir saiki dadi sekutu, sesuk kepemimpinan wis ganti, ora dadi sekutu maneh.
      Venezuela adoh.

      PS
      Lan kanggo Kazakhstan lan Belarus, aku pancen serius, sampeyan ndeleng, ora trep yen dheweke kekancan karo kita, amarga ing kasus iki sanksi bisa - uga, kaya ngono, sampeyan bakal ngerti sapa sampeyan sekutu Mlyn. .
      1. +3
        13 Juli 2016 16:03
        Minsk wis nuduhake pasuryane kaping pindho - tanpa ndhukung, paling ora kanthi pernyataan resmi, sekutu Rusia ing Agustus 2008 lan ing musim semi 2014. Gusti Allah ngalang-alangi, yen ana konfrontasi sing mbukak karo NATO, A.G. Lukashenko bakal ngumumake netralitas sing paling ketat lan nutup ruang udara lan wates Belarus kanggo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, ora kanggo sebutno panyedhiya bantuan militèr langsung menyang sekutu Rusia. IMHO
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        14 Juli 2016 00:42
        Kita mung duwe rong sekutu - Angkatan Darat lan Angkatan Laut! prajurit
    5. +2
      13 Juli 2016 16:07
      Kabeh mau kanca-kanca kita ing tingkat kluwarga, nanging paling "Rodichi", lan Serbia ing tingkat negara semangat kanggo loro NATO lan EU, miturut prezik sing, impen dadi sekutu dipercaya saka Amerika Serikat. lan Serbia bubar melu latihan anti-Rusia ing Bulgaria. Dadi kasunyatan iki flirtation prasaja. "Iki, Ryzhiy, kabeh kanggo umum," kaya sing disenengi A.I. Fursov.
      1. +1
        13 Juli 2016 18:08
        Vladislav, Kazakhstan lan Belarusia dhewe kena sanksi (sanajan ora umum). Wiwit 93, Akademi Ilmu Pengetahuan Nasional wis nyengkuyung Uni - apa sampeyan mikir iki disambut ing Kulon !? Lan babagan promosi Jalan Sutra (lan kita wis mbangun wiwit taun 90-an: 2500 km trek sepur, 2 stasiun ngisi ulang lan dalan gedhe) karo Federasi Rusia lan China, nggawe CSTO lan CIS, SCO lan EAEU, salah siji sing pisanan ndhukung penciptaan AIIB? Apa sampeyan mikir telung pipa gas lan siji pipa minyak ing China nggawe West seneng?
        Dene aksakal kita, sampun dangu sami mangertosi samukawisipun, dhateng pundi ingkang dipun tuju lan punapa ingkang dipun rancang, sampun terang saking samukawis ingkang dipunserat.
        Ing istilah ekonomi. Pinjaman lan nandur modal utamane ing China lan Asia. Ing rapat pungkasan, EU menehi ... njamin kanggo milyar euro - nangis kanggo Kazakhstan, amarga Cadangan emas ing 100 milyar dolar .. Ratings Sovereign lan bank-bank kita tanpa alesan nyoto nyuda. Rega lenga ambruk, lan cadangan emas saya tambah (92 milyar ing awal taun) - padha ora Care babagan kasunyatan kuwi. Malah kasunyatan manawa kabeh petrodollar menyang Dana Nasional (ZVR = Dana Nasional + Bank Nasional), sing beku lan kita ora njupuk apa-apa saka ing kono (ing jaman kepungkur padha njupuk, ing kasus iki, Akademi Ilmu Pengetahuan Nasional menehi dhawuh aja nganti ndemek) ora digatekake.
        Aku uga pengin Wigati sing NAS ing EU lan AS ora pengunjung Kerep ing kabeh. Ing AS, iki kedadeyan saben limang taun. Nanging tov. saka Rusia + China + tanggi + Asia asring banget. Jimin Ribao nyebat dheweke minangka tamu sing paling kerep lan sambutan. Yen ora, amarga dheweke ora nyebut "wicaksana", dheweke nempatake nilai kasebut ing jejere PDB (mriksani foto umum ing rapat-rapat, mesthi dilebokake ing endi wae). hi
        Ya, aku mikir yen sampeyan ora bakal nemokake fakta pengkhianatan lan pengkhianatan dening Akademi Ilmu Pengetahuan Nasional sing ana hubungane karo Federasi Rusia. Senajan, mesthi, ana disagreements (nanging piye wae ora tekan masyarakat umum - pimpinan kita mutusake kabeh tanpa gangguan lan bledug - saka wates kanggo nggawe EAEU). "NAS minangka mesin integrasi menyang EAEU" - Putin.
  2. 0
    13 Juli 2016 14:19
    "Para penembak anti-pesawat Serbia menyang Rusia"
    - Saingan, latihan, entuk pengalaman sing apik. Supaya sabanjure Yankee malah wedi mabur menyang Serbia.
    1. 0
      13 Juli 2016 16:59
      Sampeyan ngomong omong kosong: nalika Yugoslavia ana ing Yugoslavia, pertahanan udara luwih kuat lan NATO ora ngebom dheweke ??
  3. +2
    13 Juli 2016 14:39
    Kutipan saka volot-voin
    Rusia nggabungake sekutu potensial nalika ngadhepi ancaman global.

    Ancaman global kanggo kita yaiku NATO ing tangan Amerika Serikat, amarga sawise gabung karo NATO bakal angel banget kanggo Serbia dadi sekutu kanggo kita.
  4. +5
    13 Juli 2016 14:44
    Quote: mung eksploitasi
    dadi tuntunan. wong Serbia dhewe wis mesthi kanggo Rusia.

    Aja ngomong sapa sing milih kepemimpinan Serbia iki? Mungkin sawetara Mason?
    1. +1
      13 Juli 2016 16:01
      Kutipan: prajurit2
      Aja ngomong sapa sing milih kepemimpinan Serbia iki? Mungkin sawetara Mason?

      Apa sampeyan, contone, ngerti akeh wong sing milih Yeltsin ing taun 90an? Napa dheweke mlayu dadi presiden?
      Pemilu minangka pertunjukan kanggo rakyat. Kasunyatan yen ana sing menang ing pemilu ora ateges apa-apa.
  5. +2
    13 Juli 2016 14:48
    Miturut cara, penembake anti-pesawat sing nembak f117 "sing angel" sinau ing USSR))
    dheweke duwe ukara "Yen kita duwe S-300, mula ora bakal ana perang"
  6. +2
    13 Juli 2016 14:51
    Ing Oktober 2015, Perdana Menteri Serbia Aleksandar Vucic ana ing Rusia kanggo kunjungan telung dina. Kontrak sing digawa Vučić karo dheweke mbutuhake peralatan maneh tentara Serbia sing meh lengkap kanggo standar Rusia. Kita ngomong babagan kemungkinan pangiriman sistem pertahanan rudal menyang republik, sing pancen unik, kanggo skema kerjasama militer-teknis Rusia-Serbia, lan kanggo sistem organisasi tentara Serbia. Ora ing Beograd padha dumadakan mutusaké kanggo perang karo wong. Organisasi sistem pertahanan rudal, utamane kanggo target sing mabur kurang, minangka sistem pertahanan strategis sing ora diduweni JNA lawas. Durung jelas sistem apa sing diklaim Serbia lan pira sing dianggep, nanging wis jelas manawa organisasi pertahanan rudal nglawan target sing mabur kurang minangka kontrak unik. Saliyane ing ndhuwur, Serbia bakal nampa munggah menyang rolas helikopter transportasi, sing loro wis dibayar, lan siji wis teka ing republik ing pungkasan taun 2015. Tentara Serbia saiki ngaku nyerang helikopter, nanging durung jelas babagan konfigurasi tartamtu. Bisa uga jumlah armada helikopter bakal ngluwihi 16 unit.
  7. +2
    13 Juli 2016 15:53
    Kanggo kula, luwih becik ALL militer ing DUNIA bersaing, lan ora melu permusuhan !!! Mungkin banjur ora ana perang.
  8. 3vs
    0
    13 Juli 2016 16:57
    Lan iku bener!
    Kita ora mung adol gaman, nanging uga mriksa kualitas latihan pangguna lan pangguna manca!
    Usaha sing penting, kayata tank biathlon lan panah udara ...
  9. 0
    13 Juli 2016 17:03
    Kompetisi sing bakal dianakake wiwit tanggal 30 Juli nganti 13 Agustus iki bakal dirawuhi dening tim saka Rusia, Belarus, Venezuela, Mesir, China, Angola, Kazakhstan lan Serbia.......
    Dadi bisa dianggep sekutu. Aku kepengin weruh yen dheweke bakal nampa netralitas, lan bisa uga ana sing bakal njupuk sisih kita: Yunani, Italia, Hongaria, Republik Ceko. Yen ya, banjur ora ala. Saiki detasemen maju pengawas: Polandia, Romania, Estonia, Latvia, Lithuania. Drovers: London, Fashington, kabeh wis cetha karo iki. Apa Jerman wis cukup otak ora kanggo mbukak cabul, Aku wis cukup. Prancis lan Finns mesthi bakal cukup. Inggih, Bulgaria bakal mimpin kanggo rojo pati, ora ana sing takon dheweke. Dados, manawi sirahipun ingkang kadhaptar taksih cêkap, ing ngandhap punika sagêd, kacukan wau ingkang rumiyin, L.E.L. mung nuduhake apa sing metu saka celonone cukup kanggo wong-wong mau kanggo squeal kaya babi. Poland, Romania, Swedia ora bisa nindakake tanpa pancing. Inggih, drovers kudu ditata kanggo apik, ora ana cara liya, ora bisa dituntun menyang gendera putih. Inggih, iku ora kabeh unfeasible. Anggere ora teka.
  10. +2
    13 Juli 2016 17:10
    Iku nyengsarakke kanggo éling, nanging kita melu amal muspra: Minsk lan Astana arep njagong ing kursi loro. Ana owah-owahan daya lan dalan ing Vinisuela ing mangsa cedhak, lan bakal ana Mesir. Elinga 1973: carane nindakake Sadat tumindak? Lan Serbia ndeleng Minsk lan percaya yen iki kudu ditindakake karo kita
  11. 0
    13 Juli 2016 20:41
    Isin, mesthi, yen wong lanang kita dikalahake dening CIA, nanging jelas yen dheweke ora duwe kekuatan sing cukup, kanggo nylametake kabeh wong, ora ana dhuwit utawa kekuwatan ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"