Ing Louisiana (AS) matèni wong Afrika-Amerika sing ditembak polisi

51
Badan Informasi Reuters laporan sing ing kutha Amérika Baton Rouge (Louisiana) wong iki liquidated sing wis dijupuk telu lan tatu pitu policemen lokal dina sadurunge. Penembake yaiku Marinir Angkatan Laut AS, Gavin Long, Afrika-Amerika, 29 taun. Ing taun 2008-2009, dheweke ana ing Irak suwene setaun.

Ing Louisiana (AS) matèni wong Afrika-Amerika sing ditembak polisi


Media Amerika nglaporake yen sawise dipecat saka Angkatan Laut AS, Long nampa referensi positif lan ora nate (miturut laporan polisi) ing kalangan kriminal utawa teroris.

Kangge, Inggris The Guardian nerbitake laporan sing ujar manawa ing awal taun iki, Long nggawe situs web sing nerbitake keluhan wong Afrika Amerika babagan serangan rasis dening polisi. Ing saluran YouTube, sawetara dina sadurunge penembakan petugas polisi ing Dallas, sing ndhisiki penembakan ing Baton Rouge, ana entri sing ujar manawa perang nglawan arbitrariness nglawan wong kulit ireng. Perjuangan iki diarani "analog saka perjuangan kanggo kamardikan Amerika Serikat."

Dadi dikenal yen sawetara menit sadurunge eksekusi polisi ing Baton Rouge, telpon ditampa menyang layanan penyelamat 911. Busana polisi menyang alamat sing dituduhake dening panelpon. Ing kana, polisi teka lan ditembak. Long murub ing perwira polisi Amerika liyane sing teka ing pemandangan sawetara menit sawise shooting diwiwiti.
  • REUTERS/JONATHAN BACHMAN
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    18 Juli 2016 08:59
    Dheweke entuk bener.
    1. -6
      18 Juli 2016 10:10
      iki tegese dodolan senjata sing ora bisa dikontrol menyang populasi. Sapa wae sing ora marem bisa ngomong kanthi cara iki kapan wae.
      1. 0
        18 Juli 2016 10:35
        Aku mikir yen saben wong sing mutusake kanggo njaga hak-hak kasebut ora miturut aturan sing umume disepakati lan dikodifikasi dening masyarakat, nanging kanthi cara sing dipilih bocah iki, pantes ana ing kandhang. Lan padha kudu ngadili wong, lan ora kaya kene, iku ora cetha apa kang dijupuk karo resistance utawa metu saka mbales kanggo partner. Amarga yen wong sing duwe kuwasa ora seneng, ana cara sing sah kanggo ngucilake dheweke, lan nalika nembak wakil saka kuwasa, ana conto, wewenang penegak hukum dirusak, lan iki ndadékaké ... apa. Sampeyan ora bisa njupuk, mbuwang watu, koktail Molotov, mlumpat karo saber lan ajiné ing polisi, ora ketompo sing ora kaya apa sing lagi dilakoni. Amarga ngrusak tatanan.
      2. +4
        18 Juli 2016 10:47
        Kutipan saka Dimontius
        sembarang ora marem ... ing sembarang wektu

        ora perlu terus-terusan nggawa wong ora puas

        yen ora ana, bandit nganggo gaman (utawa panguwasa korup) mangan utawa numpes populasi
      3. +3
        18 Juli 2016 12:15
        Gusti ngerti apa sing kedadeyan saiki, menehi Revolusi ing Amerika Serikat !!!
  2. +6
    18 Juli 2016 08:59
    Sing polisi asring ditembak ing AS akhir-akhir iki, apa proses wis diwiwiti? Wong-wong ing kana ora percaya maneh karo polisi, lan iki minangka salah sawijining lembaga kekuwatan sing paling penting. Ora kabeh ana ing kerajaan kasur.
    1. +7
      18 Juli 2016 09:09
      Kutipan: RuslanNN
      Sing polisi asring ditembak ing AS akhir-akhir iki, apa proses wis diwiwiti?

      Yen polisi lokal terus nembak tanpa mikir, nanging terus, banjur perlawanan bakal entuk momentum. Dheweke direkrut pengecut lan degenerates menyang polisi karo aikyu ing ngisor plinth, saiki dheweke bakal terus mateni ireng kabeh, ing saben ireng padha. bakal weruh pembunuh polisi lan bakal nembak amarga wedi.Inggih, jawaban bakal nambah .490 ireng tiwas ing setengah taun kelangan.
      1. +1
        18 Juli 2016 09:40
        Sembarang kekuwatan ngrusak wong. Dheweke milih sing bener. Nanging lingkungan, hak lengkap, ngarsane senjata lan kaku njupuk tol.
      2. +1
        18 Juli 2016 11:21
        Kutipan: Alexander Romanov
        490 ireng tiwas ing setengah taun kelangan.

        Saiki kesed kanggo nggoleki statistik babagan jumlah kejahatan sing ditindakake dening wong ireng, Hispanik lan wong kulit putih. Nanging cemeng ana EMNIP luwih saka 70 persen saka jumlah total bakal lawless.
        Dheweke ora duwe KKK.
      3. +1
        18 Juli 2016 12:45
        "Yen polisi lokal terus nembak tanpa mikir" - lan kapan kudu mikir kanthi akeh senjata ing tangane populasi ???!!!
        Toko senjata luwih akeh tinimbang toko kelontong!!!!
      4. +1
        18 Juli 2016 13:24
        Kutipan: Alexander Romanov
        .490 ireng matèni ing setengah taun kelangan.

        Saliyane wong ireng, aku mikir yen wong Latin lan India uga bakal ana ing distribusi ... lan yen kedadeyan kasebut, mula kerusuhan gedhe ing AS ora bisa dihindari.
        Lan iki bakal dadi woh wohan beri sing ngangkat kasur, standar ganda, toleransi lan rasisme.
        1. 0
          18 Juli 2016 13:26
          Kutipan: NEXUS
          Saliyane wong ireng, aku mikir yen wong Latin lan India uga bakal ana ing distribusi ... lan yen kedadeyan kasebut, mula kerusuhan gedhe ing AS ora bisa dihindari.

          Ngelingi carane akeh trunks populasi ing Amerika Serikat wis, kaca kanggo Latinos ombenan
          1. +1
            18 Juli 2016 13:39
            Kutipan: Alexander Romanov
            Ngelingi carane akeh trunks populasi ing Amerika Serikat wis, kaca kanggo Latinos

            Banjur masyarakat Amerika kepengin weruh saka ngendi asale Brevics, bocah-bocah sekolah sing nembak guru lan kanca-kancane ing wayah awan ing wayah awan ... lan kabeh iki mung entuk momentum.
    2. +4
      18 Juli 2016 10:00
      Ha. Aku uga ora percaya karo polisi kita. Sampeyan ngerti, piye wae memori gene kanggo tembung policeman (padha karo policeman) tegang. Kanggo sawetara alasan, gendarme ora tegang.
  3. +4
    18 Juli 2016 09:00
    Apa ana perang balapan ing AS?
    1. + 11
      18 Juli 2016 09:14
      Ora, ora apa-apa. Sing utama yaiku kabeh wong ireng aman. Lan wong Afrika Amerika ora peduli.
      1. +7
        18 Juli 2016 09:26
        Quote: Pereira
        . Sing utama yaiku kabeh wong ireng aman. Lan wong Afrika Amerika ora peduli.

        Dheweke uga narik kawigatosan babagan "toleransi" judhul. Apa ora kerep banget yen kita bebas nganggep basa Rusia kanggo kepentingan apa wae. Ora tau krungu babagan Afro-Jerman utawa Afro-Prancis. Lan kita malah duwe politisi sing wis dadi "ing Ukraina". nglirik
        1. -1
          18 Juli 2016 09:40
          Quote: Ana mammoth
          Uga narik kawigaten babagan "toleransi" judhul.

          Judule judule opo sing mbok gawe puas????????????????
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +4
            18 Juli 2016 10:17
            Contone, aku bakal wareg karo judhul "Padha matèni wong ireng."
            1. -1
              18 Juli 2016 13:28
              Kutipan saka lisik
              Contone, aku bakal wareg karo judhul "Padha matèni wong ireng."

              Dadi sampeyan mung maca judhul?
          3. +4
            18 Juli 2016 10:44
            Kurang luwih kaya iki:
            "Negro sing mateni wong kulit putih entuk apa sing pantes."
            1. 0
              18 Juli 2016 12:15
              Quote: Pereira
              Kurang luwih kaya iki:
              "Negro sing mateni wong kulit putih entuk apa sing pantes."

              Inggih, pas kanggo judhul KKK Times. ngguyu
        2. 0
          18 Juli 2016 10:17
          Quote: Ana mammoth
          .Apa kita ora kerep banget, kanggo kepentingan, bebas nangani basa Rusia.

          Apa Negro iku tembung Rusia asli? eseman Latin - niger (ireng). Tembung "Negro" teka ing basa Rusia saka basa Romawi, yaiku saka Prancis ing tengah abad kaping XNUMX.
          1. +2
            18 Juli 2016 10:47
            Wong Amerika Afrika bisa uga dadi relokasi AS:
            - Negro
            - Arab
            - Tuareg
            - Burom

            Carane mbedakake?
            1. 0
              18 Juli 2016 11:14
              Vooot apa lan ing ngendi! Apik banget. Pindhah menyang oyod!
          2. +1
            18 Juli 2016 15:20
            Quote: Bayonet
            Apa Negro iku tembung Rusia asli?

            Ora, alamiah. Sadurunge, ana "Araps". nglirik Aku diajari yen ana balapan Negroid. Afrika Amerika utawa ireng, aku ora ngerti.
  4. +1
    18 Juli 2016 09:07
    bensin bakal cipratan lan negara adidaya bakal murub, nanging kita, miturut presiden, ora nglawan panguwasa sing dipilih kanthi sah
    1. +2
      18 Juli 2016 09:17
      kita, miturut jaminan presiden, ora bisa nglawan panguwasa sing dipilih kanthi sah


      Apa AS dadi pamrentah sing dipilih kanthi sah? Wong-wong bajingan mau padha mbalela marang ratune sing apik, ngedegake Maidan, sawetara sing ngaku-aku "negara", lan saiki padha nempelake irung ing saindenging jagad.

      Tanpa idin saka Raja utawa Ratu Inggris, ora ana "Presiden" saka "Negara-negara" Amerika sing diproklamirke dhewe sing ilegal.
      1. +1
        18 Juli 2016 11:14
        Kutipan: Dr. Barmaley
        Tanpa idin saka Raja utawa Ratu Inggris, ora ana "Presiden" saka "Negara-negara" Amerika sing diproklamirke dhewe sing ilegal.

        Legal Inggris ngakoni kamardikan Amerika Serikat tanggal 3 September 1783.
        1. +1
          18 Juli 2016 16:32
          Ing kasus iki, wektu kanggo pitakonan legitimasi lan legitimasi pamaréntah Inggris))

          Ayo kita ngukum Inggris amarga warisan imperialis lan pembantaian bangsa ing kekaisaran sing srengenge ora surup, ayo padha mratobat kaya wong Jerman utawa kepiye para demokratisasi pengin nggawe kita mratobat.
  5. 0
    18 Juli 2016 09:07
    kebebasan lan demokrasi!!! barat liar... lol
  6. +4
    18 Juli 2016 09:10
    Apa ana perang balapan ing AS?
    Lan ora rampung, padha mung ndamel masalah menyang ambane, mandheg lan ora nambani. Bangsa bandit lan savages tabrakan karo cocktail kuwi!
    1. 0
      18 Juli 2016 09:27
      Aku ora setuju karo sampeyan mung ing siji bab - kok savages?
      Ing negara XNUMX% kamardikan lan demokrasi, padha selektif njupuk ora nganggo gegaman warga dhewe. Saka 10% populasi Afrika ing negara kasebut, 30% mati amarga pelanggaran hukum polisi.
      Lan Hollywood ing wektu iki nuduhake film apik kang "liar" muter peran saka mentri pertahanan, presiden, lan ing kasus paling awon, kepala polisi lan walikota kutha. Ing urip, kabeh iku persis ngelawan.
      Lan ora mungkin Farmhand Obama bakal dadi presiden Amerika Serikat yen ibune wong Afrika.
      Amerika Serikat, negara saka film "The Matrix" - iku mulang everyone, ndadekke cara urip kanggo saben wong, nanging iki mung sesawangan saka film, konco kang dumunung panganiaya, rereget lan getih.
      1. +2
        18 Juli 2016 09:36
        Kutipan saka Turkir
        Saka 10% populasi Afrika ing negara kasebut, 30% mati amarga pelanggaran hukum polisi.

        Nuwun sewu, aku nyoba ngetung turunan nomer sampeyan, nanging ana sing ora bisa ditindakake. Sampeyan bisa nyaring nomer.
        1. +1
          18 Juli 2016 12:51
          "Alexander Romanov" - Aku uga kesandhung ing angka 30% - saka 35 yuta wong, iki kira-kira 11,5 yuta ( wong bodho wong bodho ) tiwas ing setahun. Malah Pol Pot (ing istilah persentase) ora kasil, Hitler gugup ngrokok ing pinggir ...
          1. +1
            18 Juli 2016 13:14
            Kutipan: my 1970
            iki kira-kira 11,5 yuta () tiwas saben taun. Malah Pol Pot (ing istilah persentase) ora bisa nindakake iki,

            Nanging, dheweke entuk sawetara plus kanggo komentar iki ngguyu
            Lan wong-wong iki isih menehi saran babagan cara mbukak negara kanggo Putin wassat
        2. +1
          18 Juli 2016 21:33
          Iku prasaja - saka 100% sing dipateni polisi ing dalan - 30% wong Afrika Amerika. Saben katelu.
          Lan Afrika Amerika kurang saka 10% saka kabeh populasi negara.
  7. +1
    18 Juli 2016 09:16
    Ing mericatosia, dheweke njupuk polisi luwih kerep tinimbang pitik !! ngguyu
  8. +1
    18 Juli 2016 09:23
    Iki minangka psikologi sing diarani "pembatalan larangan." Utawa, nganggo basa Rusia - "Conto sing ala bisa nular." Ora jelas kenapa para penembak ora nyoba ndhelikake, nanging tetep ing papan nganti diilangi? Kasus kapindho nderek skenario sing padha.
    Nanging, nglayani polisi Amerika dadi mbebayani banget. wassat
    1. +3
      18 Juli 2016 09:31
      Mbokmenawa, pengorbanan kuwi nduweni makna kanggo wong-wong mau.
      Dheweke kepengin dadi conto kanggo wong liya lan nuduhake yen dheweke mati amarga ide kasebut.
      Nuduhake yen dheweke dudu kriminal.
  9. +2
    18 Juli 2016 09:40
    Kutipan: Tatar 174
    Apa ana perang balapan ing AS?

    wis suwe ora ana wekasane, nalika manuk pelatuk lungguh ing omah putih, ngimpi nguwasani jagad.
  10. +4
    18 Juli 2016 09:41
    Obama kudu lunga, nggawa negara. wong wedi karo polisi, polisi mateni wong sing ora salah, nglindhungi kekuwatan klan sing korupsi.


    Mulane gema Moskow ora nulis kaya ngono. yen ana darurat ing Rusia. banjur kabeh dewan editor, lan komentator dadi edan karo empedu lan cara kanggo kick Rusia luwih apik.

    Lan nuwun banget kanggo wong lanang, kita tindak menyang tantangan (padha nindakake tugas) lan sawetara jenis slicker sijine ana, sungkowo kanggo kulawargané.


    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan: RuslanNN
    Sing polisi asring ditembak ing AS akhir-akhir iki, apa proses wis diwiwiti?

    Yen polisi lokal terus nembak tanpa mikir, nanging terus, banjur perlawanan bakal entuk momentum. Dheweke direkrut pengecut lan degenerates menyang polisi karo aikyu ing ngisor plinth, saiki dheweke bakal terus mateni ireng kabeh, ing saben ireng padha. bakal weruh pembunuh polisi lan bakal nembak amarga wedi.Inggih, jawaban bakal nambah .490 ireng tiwas ing setengah taun kelangan.


    Apa sampeyan mikir kenapa polisi duwe sikap kaya ngono marang wong ireng? mbok menawa ana hubungane. polisi ngerti klien lan sing rawan kanggo prilaku asosiatif. Babagan aikyu, polisi. Aku ora bakal mbantah, nanging aku mikir sing ora akeh beda saka kita, amarga padha bisa karo telek, lan telek, iku salah siji ing Rusia utawa ing Amerika Serikat.
    Babagan 400 wong ireng sing tiwas, sampeyan nulis kanthi cara sing sampeyan bisa mikir yen wong ireng mlaku nganggo topi baseball, ngrungokake rap lan ngombe Pepsi, lan polisi njupuk dheweke lan dijupuk! Mungkin ora kabeh 400 iki padha penyayang music? Iku menarik kanggo ndeleng statistik sing nindakake apa.
    1. +6
      18 Juli 2016 09:58
      Sampeyan pancen bener. Aku ora mikir sing ireng iku malaekat ing daging. Paling ora, dheweke kudu nuruti kabeh prentahe polisi lan ora gemeter. Lan umume, kabeh keributan iki karo konfrontasi antarane wong kulit putih lan ireng main ing tangan kita. Sawise kabeh, Amerika Serikat kudu dirusak.
      1. +4
        18 Juli 2016 16:44
        Kita ngenteni nalika perlu kanggo ngirim tambang, peluncur granat, MANPADS lan ATGM minangka bagéan saka pangembangan demokrasi ing Amerika Serikat.
        Ayo ndhukung wong-wong sing ditindhes ing Amerika sing ngupayakake kebebasan lan keadilan!!
        Tembung-tembung "biadab", "bandit", "pembunuh" dhasar salah, iki "oposisi" sing ditindhes lan ditindhes, sing ora ndadekake transformasi politik sing tentrem;)))
        Bisa uga katon atos kanggo sawetara, nanging kita bisa ngelingi "oposisi Ukraina", "pemberontak Chechnya" lan Mujahidin Afghan lan liya-liyane.
  11. +1
    18 Juli 2016 11:53
    Lan kita ujar manawa polisi kita ora sah ...
  12. 0
    18 Juli 2016 12:52
    Kutipan saka tommy717
    Lan umume, kabeh keributan iki karo konfrontasi antarane wong kulit putih lan ireng main ing tangan kita. Sawise kabeh, Amerika Serikat kudu dirusak.


    Sinis, nanging bener. Minangka partner kita ngomong, "ora ana pribadi, mung bisnis."
  13. 0
    18 Juli 2016 12:59
    Ing kasus iki, aku ing sisih polisi. Amarga wong-wong ireng pancen nesu ing kana.
  14. +2
    18 Juli 2016 14:35
    Kutipan saka Dimontius
    iki tegese dodolan senjata sing ora bisa dikontrol menyang populasi. Sapa wae sing ora marem bisa ngomong kanthi cara iki kapan wae.

    Senjata ora ana hubungane, ana negara ing donya kanthi jumlah senjata sing luwih gedhe utawa padha ing tangane populasi. Masalah ing polisi Amerika:
    1. Keamanan polisi, dudu warga negara, sing paling ngarep, posisi iki didhukung dening perusahaan asuransi.
    Akibaté, polisi, ngendi, asring, sampeyan bisa njaluk dening tembung, njupuk pistol utawa taser. Apa sampeyan seneng banget ngapusi ing trotoar kanthi borgol lan ing ngisor tong minyak kanggo pelanggaran sing ora pati penting?
    2. Polisi ora tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake, departemen mbayar.
    Akibaté, asring wong-wong sing moral lunga kerja, sing seneng nuduhake kekuwatane. Kajaba iku, 95-98% karyawan liyane minangka wong normal, nanging minangka bagian saka solidaritas perusahaan, dheweke nutupi dhewe.
    Akibaté, ana konflik ing masyarakat.
    1. +2
      18 Juli 2016 15:21
      Kutipan saka: strannik1985
      Polisi ora tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake, departemen mbayar.

      Menawi lampahipun dipun panggihi sah.
  15. +2
    18 Juli 2016 18:31
    Clash of Civilizations: Eropa Amerika mateni Afrika Amerika. Endi wong Amerika?
  16. 0
    19 Juli 2016 16:42
    Aku bubar nonton maneh Terminator 2 lan nemokake poster penasaran kanthi huruf kuning ing tembok nalika terminator cair mlebu ing kamar Conor kanggo nggoleki. Punika ingkang kaserat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"