Tombol lan pedhang "Beelzebub". Saka sajarah Corps of Mechanical Engineers

19
Tombol lan pedhang "Beelzebub". Saka sajarah Corps of Mechanical Engineers


Tes kapal uap pisanan sing dikonfirmasi kanthi dipercaya ditindakake ing Juli 1783, nalika Marquis Claude Geoffroy d'Abban nyedhiyakake Pyroscaphe kanggo wong Prancis, sing digerakake dening mesin uap sing muter roda dayung ing sisih pinggir kapal. Kapal kasebut bisa ngatasi udakara 365 m sajrone 15 menit, sawise mesin uap rusak. Kapal uap pisanan sing kabukten cocok kanggo operasi sing sukses digawe dening Robert Fulton ing taun 1807. Iku miber munggah Hudson saka New York kanggo Albany, ing kacepetan nganti 5 knots. Ora adoh saka Kulon lan Rusia. Kapal uap pisanan ing negara kita, jenenge "Elizaveta", diprodhuksi ing St. Petersburg ing taun 1815 ing pabrik Charles Byrd (mengko perusahaan iki dadi bagéan saka "Galangan Kapal Admiralty"). Ing wulan September, kapal uap Rusia diluncurake menyang kolam Istana Tauride ing ngarsane kulawarga kraton. "Elizaveta" nuduhake kinerja driving apik. Ing kasus kayu sing dawane 18 meter dipasang mesin uap siji-silinder 4 liter. s., kang nyetel gembong paddle sisih rotasi. Kapal uap lelayaran antarane St Petersburg lan Kronstadt lan bisa berkembang kacepetan 5 knots. Ing taun 1817, pabrik-pabrik Izhora mbangun kapal uap domestik militèr pisanan "Skory", daya mesin uap sing wis 30 hp. Sawetara taun sabanjure, kapal uap militer "Provorny" lan "Izhora" kanthi mesin kanthi kapasitas 80 lan 100 hp mlebu layanan. Konstruksi kapal uap, wiwit saka rong puluhan abad XIX, uga ditindakake ing Nikolaev, Astrakhan lan Arkhangelsk. Kajaba iku, armada kita diisi maneh karo kapal uap sing dituku saka luar negeri.

Pangembangan uap armada lumaku kanthi cepet kanthi cepet. Mesthi, katon saka mesin uap ing kapal saka armada mbutuhake latihan saka spesialis cocok kanggo pangopènan. Iki mbutuhake, pisanan kabeh, wong sing duwe kawruh teknik, bisa ngoperasikake mesin uap lan ngatur layanan tim mesin sing wiwit dibentuk kanggo kapal kasebut. Kebutuhan kanggo insinyur ing armada Rusia wis suwe. Mulane, ing taun 1798, rong sekolah arsitektur angkatan laut diadegake, ing St. Petersburg lan ing Nikolaev. Wong-wong sing lulus saka College wis latihan teori perlu, kawruh ing lapangan kapal lan skills praktis tartamtu ing prakara iki. Mengko, dheweke dadi basis Korps Insinyur Angkatan Laut, dibentuk kanthi dhawuh saka Kepala Staf Angkatan Laut (ing Februari 1831). Iki kalebu tukang kapal lan asistene, juru gambar (perancang, perancang) lan tukang kayu (tukang kayu). Kagiyatané diterusaké utamané ing galangan kapal, senajan sawetara sing njabat ing panguwasa pelabuhan lan ing kapal militèr. Nanging, kahanan anyar mbutuhake tingkat latihan spesialis sing beda. Armada kasebut mbutuhake insinyur mekanik, lan ing taun 1832 latihan mekanika kapal uap diwiwiti ing "Training Marine Working Crew", sing dibentuk tinimbang Sekolah Arsitektur Angkatan Laut St. Jeksa Agung bisa ngetokake pisanan (wong papat) dumadi ing taun 1833.

Ing tengah abad kaping 49, wis ana 29 kapal perang uap ing Rusia, lan konstruksi terus. Bebarengan karo pangembangan operasi mesin uap lan boiler ing kapal, pangopènan saben dina mbutuhake ndandani mekanisme iki, uga Rekomendasi wewenang kanggo dandan. Kanggo ngrampungake iki lan tugas liyane sing diiringi introduksi luwih saka pembangkit listrik tenaga uap ing kapal armada, diputusake kanggo mbentuk Corps of Navy Mechanical Engineers, lan tanggal 1854 Desember XNUMX, "Peraturan Corps of Mechanical Engineers" saka Departemen Naval", "Peraturan ing Engine Working Crews" disetujoni , "Staf kanggo korps insinyur mekanik lan kru mesin" lan dokumen organisasi liyane. Padha nemtokake prosedur kanggo recruiting lambung lan organisasi, nalika engineers kapal, "dipunginaaken ing manajemen nyata saka mesin steamship", padha diganti jeneng "mechanical engineers saka Departemen Naval."



Korps kasebut kalebu para perwira sing wis ngrampungake kursus lengkap ilmu ing program perusahaan konduktor saka Training Marine Working Crew, lan konduktor sing dibebasake saka kelas "tengah" kru kasebut. Sukarelawan sing lulus ujian ing program sing cocog uga bisa mlebu layanan ing konduktor korps engineers mechanical. Lulusan saka kelas "ndhuwur", sing ditemtokake kanggo lulusan minangka insinyur mekanik, kudu nglampahi paling ora rong kampanye musim panas ing kapal uap kanggo nguwasani aturan mesin nyopir.

Insinyur mesin ditugasake pangkat saka kondektur nganti letnan jenderal. Saka pangkat nganti pangkat, nganti lan kalebu kapten, dheweke bisa dipromosekake dadi "layanan tanpa noda" kanthi istilah limang taun ing saben pangkat utawa sawise patang taun, nanging kanggo pambeda khusus ing layanan. Kanggo insinyur mekanik kapal, divisi dadi telung kategori, gumantung saka kekuwatan mesin uap sing dilayani. Saka kategori kasebut, gumantung saka ukuran sangu. Kategori pisanan kalebu insinyur mekanik senior ing kapal laut, sing nduweni mesin kanthi kapasitas 350 hp. lan liyane, kanggo kaloro - senior engineers mechanical ing kapal segara sing wis mesin karo daya kurang saka 350 hp, lan asisten pisanan saka senior engineers mechanical saka kategori pisanan, lan katelu - senior engineers ing steamers kali, asisten kaloro kanggo insinyur senior -mekanika kategori pertama lan asisten pertama insinyur mekanik senior kategori kapindho. Urutan transfer sing ketat saka kategori menyang kategori uga ditetepake.

Konduktor korps insinyur mekanik dipérang dadi rong kelas. Kanggo ndhaptar ing kelas siji, persiapan sing luwih dhuwur dibutuhake. Petugas lan konduktor kanggo periode antarane kampanye musim panas, yen ora perlu ninggalake kapal, kudu dikirim menyang pabrik Departemen Angkatan Laut utawa nampa tugas liyane "kanggo nambah awake dhewe ing bagean mekanik." Nanging tugas utama insinyur mekanik senior ing kapal sajrone wektu antarane kampanye ditemtokake dening rumus: "Ndeleng koreksi mesin sing dipasrahake marang dheweke lan nyiapake kanggo kampanye mangsa."



Aturan kanggo ngawasi rutin tingkat kesiapan spesialis diwiwiti. Kabeh pangareping korps, nganti lan kalebu pangkat litnan, lan kondektur saben taun, ing Desember, tundhuk ujian ing spesialisasi ing ngarsane inspektur lan komisi khusus. Lembar wektu khusus nemtokake jumlah insinyur mekanik, konduktor, mesin lan stoker ing macem-macem kapal uap. Dadi, contone, ing kapal karo daya mesin saka 550 kanggo 800 hp. karo. 3 insinyur mekanik, 2 konduktor, 13 masinis lan 28 stoker mesthine. Kanthi daya mesin nganti 200 hp. - 2 insinyur mekanik, 2 konduktor, 5 masinis lan 8 stoker.

Pembentukan korps insinyur mekanik lan kru mesin nandhani wiwitan pangembangan terorganisir sarana teknis kapal uap, organisasi operasi fasilitas daya lan pelatihan spesialis sing relevan. Iki penting banget ing implementasine saka masalah ngenalke pembangkit listrik tenaga uap ing kapal armada, tanpa pangembangan luwih saka armada ora bisa maneh. Nalika Corps kawangun, komposisi dumadi saka 85 wong.

Kanthi pangembangan armada uap, masalah sing ana gandhengane kanggo njamin keamanan kapal kapal, lan kanthi wiwitan pambangunan kapal wesi lan ora bisa dicelupake, dadi saya tambah akeh. Kajaba iku, masalah angel perjuangan kanggo slamet sarana teknis ditambahake. Kabeh iki entailed perlu kanggo berkembang dhasar kanggo perjuangan kanggo survivability saka kapal karo tanduran daya uap, lan karya iki ambruk ing pundak, pisanan kabeh, engineers kapal lan mechanical engineers.

Ing tengah abad kaping 242, wis ana 9 kapal uap ing Rusia (kalebu sing lagi dibangun). Armada lan konstruksi kalebu: kapal - 13, fregat - 22, korvet - 12, clippers - 9, steam-frigates - 79, gunboats - 2, yacht - 25, schooners - 8, transportasi militer - 49, steamers cilik - 11, peluncuran uap lan prau - 3, dermaga ngambang - XNUMX. Kemungkinan industri negara ing pambangunan kapal tambah, lan intensitas navigasi kapal uga tambah.

Sajrone dekade sabanjure, akumulasi pengalaman ing operasi pembangkit tenaga uap kapal terus. Awal pambangunan kapal lapis baja luwih rumit tugas nguwasani sarana teknis. Kaping pisanan, jumlah kapal saya tambah, lan nomer loro, ketel uap lan mesin dadi luwih rumit. Kebutuhan kanggo nggedhekake lan ningkatake pelatihan insinyur mekanik lan pangkat sing luwih murah dadi jelas.

Nanging, kuwi introduksi nyebar saka ketel uap lan mesin ing kapal saka armada, kang entailed perlu kanggo ngatasi sawetara saka sudhut masalah related kanggo mesthekake manajemen mekanisme lan ndandani, spesialis latihan lan Ngapikake prosedur kanggo layanan, nyebabake. pandangan sing ambigu banget babagan panggonan lan peran insinyur mesin pejabat tinggi.wong Departemen Maritim. Cukup cetha salah siji saka sudut pandang kasebut ditulis ing cathetane tanggal 7 Desember 1878, dening Laksamana Muda Chikhachev: "Mekanik ing armada kita, sing disalahake minangka pangkat perwira, wis diselehake ing posisi sing salah, amarga ora ana sing bisa dipercaya. dibutuhake kanggo ngontrol mekanisme kapal. karo kawruh praktis, machinists ". Adhedhasar iki, dheweke ngusulake kanggo mungkasi latihan mekanika kanggo armada ing sekolah teknik minangka latihan sing ora perlu. Nanging, wong sing ngerti peran lan pentinge insinyur mekanik kanggo nggawe angkatan laut sing dilengkapi teknis, siap tempur, mbantah keputusan kasebut. Usulan-usulan sing disedhiyakake dening wong-wong mau mbenerake kebutuhan ora mung kanggo ngreksa sekolah teknik, nanging uga kanggo nggedhekake basis pendhidhikan, ningkatake latihan spesialis ing kabeh cara lan luwih aktif ndherek guru sing berpendidikan tinggi ing latihan kasebut.

Kontroversi ing topik iki suwene pirang-pirang taun. Macem-macem usulan sing dirembug, lan bisa diarani, kabeh, akal sehat sing menang. Usul kanggo ngganti insinyur mekanik karo wong sing mung duwe latihan praktis ing pangopènan mesin uap lan peralatan teknis liyane ora ditampa, nanging penugasan pangkat perwira kanggo insinyur mekanik mandheg. Ing angger-angger anyar ing engineers mechanical disetujoni ing 1886, iki dituduhake sing padha "sajrone negara ing dina angkatan laut ora munggah pangkat." Iki nyebabake karusakan nyata kanggo prestise layanan insinyur mekanik. Wigati dicathet yen nalika para insinyur mekanik muncul ing armada, para perwira pelayaran lawas ketemu banget ora grapyak, nganggep dheweke minangka heralds pisanan lan minangka salah sawijining alasan kanggo ilang armada pelayaran sing wis biasa. Mesthi, ing taun 1886 kahanan wis owah lan meh lurus. Nanging keputusan anyar kanggo njupuk pangkat pejabat saka mekanik lan ngetokake epaulettes resmi maneh rumit hubungan. Iku worth ngelengke sing engineers mechanical padha ora saka bangsawan, kaya perwira baris, lan iki sijine wong malah ngisor "balung ireng" angkatan laut liyane - perwira saka Navigator lan Artileri Corps. Mekanik ora pantes dijuluki "sepatu bot" lan "beelzebub" ing angkatan laut. Mesthi wae, nanging sikap sing padha karo para perwira armada kasebut tetep nganti taun 1917.

Nanging, suwene wektu, lan sing paling penting, minangka sarana teknis, sistem lan piranti kapal dadi luwih rumit, sing nambah tanggung jawab lan peran insinyur mekanik ing kapal, ketidakadilan sing ditindakake marang dheweke dadi luwih jelas. Nanging butuh meh rong puluh taun kanggo kahanan iki didandani.



Malah perang lan perang ora nyelarasake mekanika karo perwira garis. Contone, dheweke ora dianugerahi tatanan militer St. Sawise perang heroik tanggal 27 Januari 1904, kapal penjelajah Varyag lan kapal perang Korea, kabeh perwira kapal kasebut, miturut dekrit paling dhuwur sing dipublikasikake ing koran lan majalah ing wektu kasebut, dianugerahi urutan militer paling dhuwur saka St. gelar IV. Nanging, ing kasunyatan, ternyata kabeh, nanging ora kabeh. Miturut dekrit sing padha, para dokter lan mekanik dianugerahi Ordo St. Vladimir kanthi pedhang gelar III. Publik negara, bungah dening kepahlawanan saka pelaut Rusia, nyatakake ora setuju karo keputusan kasebut ing pers. Nicholas II dipeksa ngganti urutan penghargaan. Bisa dianggep bener yen acara iki minangka tumindak pisanan kanggo ngenali "spesialisasi najis" dening para perwira armada.

Ing taun 1904, diumumake ganti jeneng insinyur mekanik armada saka pangkat dadi pangkat militer lan owah-owahan posisi ing insinyur mekanik armada. Mechanical Engineers" diumumake, sing, utamane, maca: "Pangkat ing ngisor iki diadegake ing korps insinyur mekanik armada: 1) jenderal: letnan jenderal lan jenderal utama; 2) perwira markas: kolonel lan letnan kolonel, lan 3) kepala perwira: kapten, kapten staf, letnan lan letnan. F. Ya. Porechkin, L. Ya. Yakobson, T. F. Zagulyaev Iki minangka penyelenggara penting saka aktivitas saka macem-macem bagean layanan elektromekanik, wong sing duwe kawruh teknik jero lan pengalaman kerja sing ekstensif.

Salah sawijining bentuk penting kanggo ngatur aktivitas insinyur mekanik yaiku rapat reguler para insinyur mekanik unggulan sing dianakake dening badan teknis Departemen Maritim, ing ngendi masalah penting saka aktivitas Corps dibahas, pengalaman kerja diringkes, lan informasi diwenehake. babagan inovasi teknis ing Rusia lan luar negeri. Kerja terus-terusan karo insinyur mekanik unggulan ditindakake dening Komite Teknis Kelautan sing ana ing wektu kasebut. Peran organisasi penting dimainake dening pangembangan dokumen sing ngatur panggunaan sarana teknis kapal. Pandhuan kanggo manajemen lan pangopènan boiler uap lan mesin ing kapal saka armada padha ajeg direvisi. Peraturan babagan pasokan mekanisme kapal kanthi "barang permanen, stok lan bahan bakar" dikembangake lan diatur sacara periodik. Insinyur mekanik unggulan lan spesialis liyane melu ing karya iki dening Komite Teknis Kelautan. Praktek nganakake rapat-rapat para insinyur mekanik pelabuhan lan kapal penggedhe kanggo mbahas babagan masalah sing paling penting sing ana gandhengane karo bagean mekanik "menehi asil sing apik.



Ing taun 1914, diterbitake "Aturan layanan mekanik ing kapal armada". Pangembangan kasebut ditindakake dening komisi khusus adhedhasar pengalaman akumulasi ing operasi boiler uap, mesin lan liya-liyane. Miturut dhawuhe Menteri Kelautan tanggal 23 Mei 1914, "Aturan" diumumake marang pimpinan. Aturan kasebut lan sawetara dokumen liyane babagan operasi peralatan kapal minangka asil saka pengalaman sing dipikolehi dening insinyur mekanik, uga karya gedhe. Pangembangan kasebut uga menehi kesaksian babagan kepinginan para insinyur mekanik kanggo nambah layanan, njamin ketertiban lan organisasi ing pangopènan kapal lan peralatan kanthi apik. Iki minangka salah sawijining tradhisi apik sing dikembangake ing kapal militer Rusia.

Pangopènan peralatan teknis ing urutan kerja sing apik nggawe kahanan sing perlu kanggo lelungan kapal sing adoh, sing dadi biasa. Ing wiwitan abad kaping 1903, pambangunan kapal selam diwiwiti ing Rusia. Kapal selam tempur domestik pisanan "Dolphin" dibangun ing taun 10, lan XNUMX taun sabanjure, sadurunge Perang Dunia I, wis ana sawetara rolas kapal selam ing negara kita. Iku ora gampang kanggo mbangun, nanging ora kurang angel pembangunan. Iki minangka kapal anyar sing dhasar, ora mung babagan sifat operasional lan taktik, nanging uga babagan desain teknis. Panggonan sing kuwat ing antarane peralatan teknis ing kapal selam dikuwasani dening baterei sing bisa diisi ulang, lan mesin pembakaran internal dipasang minangka mesin utama kanggo lelungan permukaan. Nitahaken saka kapal selam entaied perlu kanggo nglatih specialists anyar, antarane kang padha nyilem engineers mechanical.



Peran lan pentinge aktivitas insinyur mekanik terus berkembang. Donya kapal sing sempit, ing ngendi kinerja misi tempur lan urip wong ing kapal gumantung marang tumindak saben anggota kru, nyatane, ora cocog karo divisi menyang kasta lan varietas. Kajaba iku, mekanik mati ing kahanan pertempuran ora kurang saka liyane, perang karo kru ditahan kanggo survivability kapal nganti wayahe pungkasan, asring tanpa wektu kanggo uwal. Ing Departemen Angkatan Laut, dadi tambah cetha yen kerangka Corps of Mechanical Engineers banget sempit lan ora wajar dipisahake saka perwira pejuang armada. Diputusake kanggo ngilangi pigura kasebut. Akibaté, ing taun 1913, engineers mechanical saka Corps diganti jeneng engineers mechanical saka armada. Dadi Corps of Mechanical Engineers minangka bagean kapisah saka perwira armada Russian mandhek kanggo ana lan liwati menyang kualitas anyar. Insinyur mekanik dadi pejabat sing padha ing armada. Dheweke nampa pangkat perwira angkatan laut kanthi tambahan "insinyur mesin", sing padha karo perwira angkatan laut ing keuntungan umum lan keuntungan militer.

Sumber:
Manvelov NV Adat lan Tradhisi Armada Kekaisaran Rusia. M.: Yauza, Eksmo, 2008. S.237-252.
Lubyanov. A. 160 taun kabentuk Korps Insinyur Mekanik // Bendera Tanah Air. 13 Januari 2015
Efremov S. Tonggak penting ing crita Armada // koleksi Marine. 1991. No. 11. kaca 87-91.
Shugalei I. Kali sing kita tinggalake biyen ... Ing barisan personel armada tsarist // Jam tempur. 19 September 1992
Volkov S. Korps perwira Rusia. M.: Tsentrpoligraf, 2003. S. 138-144.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 8 2016
    Matur nuwun! Menarik! Nanging ana korps departemen maritim liyane. Malah para navigator duwe korps dhewe nganti 12 Juli 1885. http://dic.academic.ru/dic.nsf/ruwiki/1529389
  2. +4
    Agustus 8 2016
    Aku maca karo kapentingan. Ing kene dipérang dadi rong golongan. Malah ing antarane petugas. Malah ing angkatan laut. Malah ing hubungan kanggo specialists supaya sinau lan penting kanggo urip kapal.
    Umumé, tema armada nalika transisi menyang uap lan wesi menarik banget.
    Miturut cara, apa jenis "minyak tanah" ing gambar pisanan?
  3. -2
    Agustus 8 2016
    sawise reformasi Peter the Great, kabeh Rusia diganti dening non-Rusia, kalebu tembung ENGINEER. Kita wis biasa karo tembung Prancis iki lan terus nggunakake, sanajan ana prinsip dhasar Rusia. Lan tembung iki yaiku ROZMYSEL. Wigati dimangerteni manawa tembung Rusia kanthi akurat nuduhake makna tumindak kasebut lan diwaca kanthi apik saka manca.
    http://dic.academic.ru/dic.nsf/ruwiki/1125714
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Apa aku bisa nuduhake link uga?
      http://www.rusyaz.ru/pr/
      Mangga priksa.
      1. 0
        Agustus 8 2016
        Kutipan saka Oberon812
        Apa aku bisa nuduhake link uga?
        http://www.rusyaz.ru/pr/
        Mangga priksa.


        lan apa salah?
        1. 0
          Agustus 8 2016
          Inggih, maca pesen kasebut kanthi teliti, banjur "Rusia" alesan.
          1. 0
            Agustus 8 2016
            Kutipan saka Oberon812
            Inggih, maca pesen kasebut kanthi teliti, banjur "Rusia" alesan.


            Rusia ditulis nganggo siji C, supaya Dahl nulis, supaya sejarah ditulis, mula uga ditulis ing abad kaping 19 - konstitusi Muravyov.
            1. 0
              Agustus 9 2016
              Kutipan: Pavel1
              supaya padha uga nulis ing abad ka-19 - konstitusi Muravyov.

              Apa sampeyan ngirim komentar saka abad kaping 19? Kelangan! Nuduhake teknologi? Lan uga ngandhani apa tembung Rusia sing sampeyan pengin ngganti sofa, drum, lemari klambi? Tembung-tembung kasebut, aku isin ngomong, asale saka manca! Lan uga menarik kanggo ngerti saka sampeyan, minangka philologist, etimologi tembung "Rus". Mung, please, alesan lan bukti.
              1. 0
                Agustus 9 2016
                Kutipan: Verdun
                Apa sampeyan ngirim komentar saka abad kaping 19? Kelangan! Nuduhake teknologi?


                kanggo kula, basa Rusia minangka dhasaring urip lan prentahe para leluhur. Mulane, apa sing ana ing 15, apa ing 19, apa ing 21c, basane kudu padha, paling ora tembung dhasar kaya RUSSIA, RODINA, VERA, lan liya-liyane. karo Jerman, amarga dobel karo Rusia ora khas tanpa alesan - iki ora ing tradhisi wicara Russian, kita nganggo RUSSIAN lan nulis RUSSIAN banget, sing tengen.
                Apa sing sampeyan ora seneng babagan abad 19? 19 iku Pushkin, Lermontov, Tolstoy, Turgenev, Nekrasov


                , Chekhov, mulane Rusia ing abad kaping 19 iku Rusia nyata. Minangka kanggo pindho C ing tembung RUSSIA, iki mbok menawa wis remake pungkasan, Gréja Ortodoks Rusia nyoba kene, iku reged nang endi wae, uga, Jerman lan kabeh. limo sejarawan non-Rusia liyane sing overlaying ilmu Russian akademisi.
                Kutipan: Verdun
                Lan uga ngandhani apa tembung Rusia sing sampeyan pengin ngganti sofa, drum, lemari klambi? Tembung-tembung kasebut, aku isin ngomong, asale saka manca!

                nggih, kabodhoan panjenengan lan sanes-sanesipun.Ing jaman semanten, pra-Petrine Rusia rukun kaliyan Turki. Lan Turki diarani Atamania. Malah ing wiwitan abad kaping 18, basa Rusia diucapake ing Konstantinopel, bebarengan karo Turki lan Yunani, mula budaya Turki lan Rusia padha, aku ngomong babagan SOFA. Nanging, ing wilayah Rusia ana. Negara-negara Turki kaya Astrakhan Khanate, Kazan The Khanate, ing ngendi budaya kasebut pas karo Turki, mula divan kasebut minangka tembung Turki sing padha karo basa Rusia.
                DRUM umume tembung onomatopoeik, lan dudu tembung manca.
                KABINET minangka kothak, dodo, dodo ing basa Rusia, sampeyan bisa kanthi gampang njupuk tembung Rusia.
                Kutipan: Verdun
                Lan iku uga menarik kanggo ngerti saka sampeyan, minangka philologist, etimologi saka tembung "Rus"

                ilmu akademik ora bisa nerangake tembung iki kanggo sampeyan, supaya aku ora bakal nyoba kanggo sampeyan kene.
                1. +2
                  Agustus 9 2016
                  Kutipan: Pavel1
                  Mulane, yen ing 15, sing ing 19, sing ing 21, basa kudu padha

                  Banjur konsisten lan terus nulis nganggo yats. Nanging sampeyan ora bisa sukses, amarga sampeyan ora ngerti aturan ejaan rong atus taun kepungkur. Basa, apa wae - Rusia, Prancis, Cina - ora stagnant, nanging terus berkembang, ditambah karo tembung anyar, kadhangkala diselang. Resistance kanggo iki kudu diwenehake ing tataran pambentukan aturan lan formulir anyar. Lan nalika kabeh wis kedaden - iku tetep mung kanggo netepi norma-norma umum.
                  1. 0
                    Agustus 9 2016
                    Kutipan: Verdun
                    nalika konsisten lan tetep nulis karo yati


                    sampeyan maneh nabrak bathuk menyang tembok. Yati, er, fity yaiku apa sing dikenalake dening Cyril Yunani nalika nggawe "alfabet Sirilik", nanging iki dudu aksara Rusia, nanging aksara Yunani, mulane basa Rusia ora mbutuhake, ora nggawa beban semantik, mula padha nyingkirake layang-layang iki. Iki minangka perkara cilik sing ditindakake dening Bolshevik pisanan.

                    Kutipan: Verdun
                    Basa, apa wae - Rusia, Prancis, Cina - ora stagnant, nanging terus berkembang, ditambah karo tembung anyar, kadhangkala diselang.


                    Aku wis nulis ing ndhuwur yen basa Rusia ora berkembang, amarga sawetara alasan, tinimbang tembung Rusia, tembung non-Rusia digunakake nalika menehi jeneng produk anyar. Apa sing sampeyan lan Russophobes liyane nemtokake minangka "pangembangan basa Rusia" sejatine minangka DESTRUCTION saka basa kita. Iku katon utamané lucu ing latar mburi kasunyatan sing Latin, basis saka kabeh basa Western, iku sintetik, pisanan mati, basa saka wong sing ora ana sing ora tau ana - iki minangka remake saka basa Rusia. Ana buku kaya Fomenko lan Nosovsky "Russian Roots of Ancient Latin", ana kira-kira 3.5 ewu tembung, supaya ora ana kacilakan lan arah utang ora ambigu.

                    Kutipan: Verdun
                    Resistance kanggo iki kudu diwenehake ing tataran pambentukan aturan lan formulir anyar. Lan nalika kabeh wis kedaden - iku tetep mung kanggo netepi norma-norma umum.


                    kene, piye wae kita bakal tokoh metu tanpa sampeyan nalika nolak.
                    1. 0
                      Agustus 9 2016
                      Kutipan: Pavel1
                      Ana buku kuwi dening Fomenko lan Nosovsky "Russian werna saka Latin kuna"

                      Nah, kene kita ... Lan sapa maneh saka penulis fiksi ilmiah non-ilmiah sing bakal sampeyan deleng?
                      1. -2
                        Agustus 9 2016
                        Kutipan: Verdun
                        Nah, kene kita ... Lan sapa maneh saka penulis fiksi ilmiah non-ilmiah sing bakal sampeyan deleng?


                        hello saka panulis fiksi ilmiah nganti cacing ing kepompong saka matriks, maca buku teks liyane lan ngerti sing suci manawa jagad iki rumit lan ora kanggo pikiran sampeyan ...
                      2. 0
                        Agustus 9 2016
                        Kutipan: Pavel1
                        mangertos ingkang suci

                        Aku ora bakal. Lan aku ora bakal mbantah maneh. Aku ora duwe pendidikan sing relevan. Aku dudu psikiater.
  4. +2
    Agustus 8 2016
    Kutipan: Pavel1
    sawise reformasi Peter, kabeh Rusia diganti dening non-Rusia, kalebu tembung ENGINEER, kita wis digunakake kanggo tembung Prancis iki lan terus nggunakake, sanajan ana prinsip dhasar Russian. Lan tembung iki yaiku ROZMYSEL. Wigati dimangerteni manawa tembung Rusia kanthi akurat nuduhake makna tumindak kasebut lan maca kanthi apik banget.
    Saiki iki kedadeyan ing skala sing luwih cilik. Kita lali tembung kita, malah sing digunakake ing 80-90s. Bener, kita ora mirsani reformasi kaya Petrovsky sing bakal maju Rusia. Saiki, malah ana sing nyilih tembung miturut jinis kolonial, kita nampa tembung saka negara panguwasa.
    1. +1
      Agustus 8 2016
      Kutipan saka qwert
      Saiki iki kedadeyan ing skala sing luwih cilik. Kita lali tembung kita, malah sing digunakake ing 80-90s.


      ya, basa Rusia ora berkembang, industri militèr nggawe jinis senjata anyar, nanging kita nyebat tembung manca, armata, derivasi, phoenix, koalisi, bumerang (wong teka munggah karo), badai, pimpinan, dhaftar dadi. Kamaz saiki luwih seneng mlebu Kamaz, RUSSIA ing kaos atlit saiki ora liya russia. Basa Rusia diganti karo non-Rusia, lan para pejabat ing Wilayah Moskow sing nindakake iki, uga ing Kremlin. Apa wong-wong iki?
  5. +3
    Agustus 8 2016
    Kutipan saka qwert
    Miturut cara, apa jenis "kompor minyak tanah" ing gambar pisanan

    Minoska, asu nomer.
  6. +3
    Agustus 8 2016
    Sawise kabeh, dalan sejarah aneh ... Sadurunge, insinyur mekanik dianggep luwih murah tinimbang "perwira tempur" - dheweke malah duwe seragam sing kapisah ... Saiki pancen kosok balene - teknisi minangka "balung putih". beda karo "boots". Sing, ing umum, logis, sistem gegaman dadi luwih rumit - lan saiki luwih gumantung ing karya sampurna saka printah tengen ...
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Kutipan: Taoist
      Sawise kabeh, dalan sejarah aneh ... Sadurunge, insinyur mekanik dianggep luwih murah tinimbang "perwira tempur" - dheweke malah duwe seragam sing kapisah ... Saiki pancen kosok balene - teknisi minangka "balung putih". beda karo "boots". Sing, ing umum, logis, sistem gegaman dadi luwih rumit - lan saiki luwih gumantung ing karya sampurna saka printah tengen ...

      Aku ora setuju karo sampeyan, amarga kabeh wong penting. Saben uwong sinau dhewe lan kudu nindakake pakaryane, yen ora bakal kaya ing paribasan Rusia babagan tukang sepatu lan tukang kue, lan liyane sampeyan bener.
    2. 0
      Agustus 9 2016
      Kutipan: Taoist
      Sadurunge, insinyur mekanik dianggep luwih murah tinimbang "perwira tempur" - dheweke malah duwe seragam sing kapisah ...

      Iki amarga kasunyatan sing perwira saka armada Russian (lan ora mung Russian) padha jenis sistem kasta, ngendi iku ora gampang kanggo wong njaba kanggo njaluk menyang.
  7. +2
    Agustus 8 2016
    Matur nuwun, sepisan maneh pleased .. artikel, ilustrasi ..
  8. +4
    Agustus 8 2016
    ya wis. Sikap marang mekanik-navigators-dokter ing bagean perwira sing lulus saka Naval Corps uga diterangake dening Stanyukovich lan Sobolev lan liyane ... Iku misale jek sing iku perwira, nanging ora siji. Pipa merah...
  9. +3
    Agustus 8 2016
    Kutipan saka Andrewgross
    Minoska, asu nomer.

    matur nuwun. Bingung loro pipa sisih. Kayane awak iku amba, lan para pangrusak, sawise kabeh, nyoba kanggo nggawe sempit sabisa. Isih piranti menarik. Kaya kabeh ing wektu lair lan entuk tampilan rampung.
  10. Vuk
    +2
    Agustus 8 2016
    Ngomong-ngomong, apa jenis "kompor minyak tanah" ing gambar pisanan? [/ Kutipan]
    Ing latar ngarep ana perusak No. 267, ing latar mburi ana kapal perang "Pangeran Potemkin Tauride"
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Quote: Wkwk
      Ing latar ngarep ana perusak No. 267, ing latar mburi ana kapal perang "Pangeran Potemkin Tauride"

      Kajaba iku, "Potemkin" langsung dikenali - panah crane arit-shaped sawijining.
  11. +1
    Agustus 8 2016
    Matur nuwun, menarik banget! Lan foto sing apik banget.
  12. +1
    Agustus 9 2016
    Miturut cara, kanggo pitakonan "elitisme", sajrone sinau, "manuk teknis" dibatalake saka kancing sepur l / s - ing endi siluet mesin kanthi lintang abang ditumpangake ing swiwi kanthi propeller. . Dadi, "sanajan piagam" kita njupuk lambang kasebut lan nganggo supaya beda karo "chantrap penerbangan" liyane ... ;-)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"