Asil minggu. "Negara sing apik banget. Akeh banget kethek liar ing alas!”

47
Babagan Mi-8 sing ambruk ing Suriah

Saka layanan pers Kementerian Pertahanan Federasi Rusia:

Ing tanggal 1 Agustus, ing provinsi Idlib, minangka asil saka shelling saka lemah, helikopter transportasi militer Mi-8 Rusia bali menyang pangkalan udara Khmeimim sawise ngirim bantuan kamanungsan ing kutha Aleppo ditembak mudhun. Ing kapal helikopter ana telung anggota kru lan loro perwira Pusat Rusia kanggo Rekonsiliasi Partai Berperang ing Suriah.


Helikopter Mi-8 Rusia ditembak ing Suriah
Media: Pasukan Aerospace Rusia ing Suriah ngalami serangan massal ing wilayah sing ditembakake Mi-8
Ing memori saka Icarus modern




Nalika padha ngomong yen helikopter Rusia ditembak mudhun ing sawijining desa sing mung manggon warga sipil, pitakonan muncul: apa jenis warga sipil sing duwe sarana kanggo nembak helikopter? Pranyata iki adoh saka sipil ... Lan yen mangkono, banjur pitakonan muncul kanggo printah kita: apa padha ngerti carane gaman ing "desa sing tentrem" iki apa "warga sipil" nduweni? Yen ya, banjur apa, nyuwun pangapunten, apa spinner ora diiringi, lan sapa sing bakal tanggung jawab? Yen ora, banjur sing ing kasus iki kudu tanggung jawab kanggo lack saka informasi sing bisa nylametake nyawa kru lan penumpang Mi-8?

Komentar saka pembaca kita:

AnpeL
Bubar, ana artikel ing VO babagan panrimo saka militan senjata Amerika, kalebu. MANPADS, sing diduga direbut maneh saka Tentara Bebas Siria. Jawaban sing apik yaiku njupuk udara Amerika. kapal saka senjata buatan Rusia, sing uga diduga ora sengaja mlebu roh.


Nevsky_ZU
Inggih, mungkin alarmism ing sisih, aku setuju. Nanging Mi-8 kita ora mung nindakake peran taksi udara ing desa "tentrem", kaya helikopter "biru" karo es krim? Iku isin, isin .... kanggo 2-3 taun kita wis rakulino kanggo katon saka tentara anyar, sing kabeh operasi wis panginten metu, lan ora ana siji bakal ngidini piyambak a la " Menehi kula resimen udhara, lan kita bakal njupuk Grozny." Cetha yen operasi kasebut dudu operasi tempur, nanging "anak-anak" uga ora mabur menyang matinee.


Sashka
Sawise nonton video kaping pirang-pirang (kanthi penyalahgunaan mayat wong Rusia sing wis mati), ana kesan yen ana warga biasa ing kono ... Bocah-bocah, wong tuwa. Nanging amarga mentalitas lan tradhisi sing wis pirang-pirang abad (pancung, rajam, lsp.), dheweke tumindak normal kanggo dheweke. Inggih, apa, Rusia mabur liwat kene, lan malah bombing, kene ISIS nongkrong ing sisih, kang ora menehi urip. Mung padha ora bakal moyoki mayit saka militan, padha bakal wedi, nanging banjur sing bakal ngomong apa-apa marang? Ya, lan sepisan maneh kanggo pamer ing ngarepe ISIS, padha ngomong, kita padha slurry ... Dadi, iki bisa samesthine saka "populasi sipil", kang kewan alam muter. Ayo padha ngelingi carane wakil saka "moccasins abang" tumindak ing lurung-lurung kita. Ora, cetha yen saiki, kanthi cara, ana luwih sithik, lan jelas yen luwih akeh wong sing padha bangsa sing nyukupi tumindak kasebut. Prilaku kasebut wis dibentuk nganti pirang-pirang abad, lan yen wakil-wakil getih panas kita wis dadi luwih demokratis utawa liya-liyane, luwih sabar, amarga kita kabeh urip bebarengan, kita bisa ngomong yen dheweke wis dadi pollinated. Nanging ing kana dheweke manggon ing antarane sing kaya ngono, lan dheweke duwe prilaku kaya ngono - NORMAL! Aku ora pengin dasi kanggo agama, amarga. ketemu Muslim banget taat lan wicaksana, kang djalmo manungso ora kurang saka ing Ortodoks. Paling kamungkinan, iki kabeh wilayah sing tetep manggon ing sistem komunal primitif.


Svoy_tovarish
Aku wis nulis babagan iki nalika helikopter sing dikontrol komandan resimen ditembak mudhun. Mung sakperangan alesan aku entuk minus. Umume pembaca ing kene ora seneng nganggep kontra ing VS kita, dheweke mung pengin maca babagan sukses lan kamenangan.

Pranyata prajurit kita, loro sersan kontrak lan perwira karo pengalaman jembar, mabur ana karo bantuan kamanungsan liwat ara-ara samun teeming karo teroris karo MANPADS, lan ora dilindhungi utawa dijamin dening apa-apa? Kita ana ing kana kaya Angkatan Udara Rusia, lan dudu klompok udara saka negara "donya katelu". Ing endi pangiring, ing ngendi sistem pertahanan? Yen prajurit kita ing kono ora dilengkapi karo sing paling apik sing kita duwe ing layanan, banjur ing ngendi kudu ana? Iki minangka operasi sing tambah rumit ing wilayah negara sing setengah dikontrol dening organisasi teroris.
Kamulyan lan Kenangan Langgeng kanggo wong mati ...


"Iki dudu Maidan!" - padha bengok-bengok, trampling flag Russian

Minggu wingi, wis dingerteni kabeh wakil saka grup bersenjata Sasna Tsrer, sing wis nahan bangunan departemen polisi ing Yerevan ing kontrol watara rong minggu, numpangi tangan lan pasrah marang panguwasa. Kajaba iku, tembung "dheweke nyelehake tangane lan nyerah marang panguwasa" ing kasus iki katon gampang banget, yen ora licik. Langkah militan iki (lan nyebutake wong sing mateni petugas penegak hukum lan nyekel dokter dadi "oposisi", kaya sing ditindakake sawetara media Armenia, nuwun sewu, aku ora bisa nguripake ilat) didhisiki dening seri kabeh. acara sing narik kawigaten.

Asil minggu. "Negara sing apik banget. Akeh banget kethek liar ing alas!”


Ing kuping anti-Rusia saka protes ing Armenia


Lan maneh, bengok-bengok "kowe-ora-ngerti apa-apa", yen iki "pahlawan-oposisi bangsa", "padha kanggo rakyat lan kesejahteraan negara", "melawan korupsi" lan kabeh. iku. Inggih, inggih, inggih, inggih ... Poin-poin ing manual latihan kondhang kaya cithak biru.

Ketoke, saiki, supaya bisa diarani oposisi lan pejuang korupsi, kudu ditembak polisi lan disandera dokter. Lan kanggo persuasiveness luwih - kanggo trample ing flag Russian lan pirembagan bab carane "Rusia ngombe getih" (saiki, minangka sawetara wong ngomong) lan Armenian banget.

Nanging kita wis bingung ing kene ing nomer - pinten dekalitre getih Ukrainia, Georgia, Baltik lan Armenia sing kita ngombe dhewe ... - gulung sing durung rampung sanajan kanggo mangsa menyang lodhong telung liter - lan menyang rong ...

Komentar saka pembaca kita:

Lyton
Ora jelas kenapa dheweke perang karo wong-wong mau nganti suwe, apa Armenia duwe layanan khusus dhewe utawa ora, polisi sing tiwas kudu dibubarake, sanajan ana manfaat sing kepungkur.


andrew42
Bodhone para oposisi Armenia bisa ngrugekake kabeh wong Armenia. Manawi tiyang kathah sami ngamuk dhatêng rusia, rêmên wadyabala rumiyin, mêsthi badhe dipun pasrahakên dhatêng bangsa Turki. Lan padha ngenteni - ora bakal ngenteni, padha ngasah lading. Saben uwong iku pandhemen saka kacilakan dhewe.


Vladycat
Gospidya. Wis sawetara kaping lan kabeh miturut siji skenario. Lan kabeh ditampilake minangka inovasi, ndesek shitokrasi, pendapat rakyat. Lan isin yen asil pungkasan ora ditemtokake dening jumlah suara mayoritas, nanging dening individu sing ditunjuk. Aku duwe kebab shish ing cedhak - wong Armenia. Dadi dheweke ujar manawa mayoritas mung kanggo Rusia. Nanging mayoritas iki ora krungu. Amarga padha uga duwe banget "free" penet.
Mungkin, mesthi, ora sopan, nanging panemuku, sing ora setuju karo rezim kudu dilebokake ing negarane. Pisanan ngelingake, banjur menehi pilihan (koper - stasiun sepur - lan benteng shitokrasi apa wae), lan yen ora tekan ...


Diterangake ing pennies

Pejabat Baltik nesu babagan dhuwit recehan limang rubel sing diwenehake dening Bank Rusia minggu iki, ing sisih ngarep ("elang") sing katon jeneng lan pemandangan ibukutha Eropa, sing dibebasake dening Tentara Merah. Utamane, Bank Sentral Federasi Rusia nampilake dhuwit recehan sing nggambarake patung Prajurit Perunggu ing Tallinn, uga tokoh saka Green Bridge ing Vilnius. Elinga yen loro "Prajurit Perunggu" lan tokoh ing Vilnius dipindhah kanthi inisiatif panguwasa lokal saka panggonan sing biasa.



Ing Baltik, padha nesu ing masalah dhuwit recehan commemorative dening Bank Rusia


Apa sampeyan gelo nalika ndeleng pangeling babagan pembebasan Vilnius lan Tallinn saka fasisme? Yen mangkono, banjur kanthi bantuan logika dhasar, sampeyan bisa nyimpulake yen republik-republik Baltik iki lungguh ing kekuwatan fasisme nyata. Inggih, kanggo sisih paling, iku ora. kabar iku...

Penerbitan dhuwit recehan saka sajarah bebener iku pamindhahan apik saka Bank Central. Sawise kabeh, yen Kulon mung ngerti kekuwatan dhuwit, mula dheweke bakal dadi pangeling sing bisa dingerteni babagan kasunyatan sejarah ...

Miturut cara, langkah sabanjure Bank Rusia bisa dadi penerbitan seri dhuwit recehan "telung puluh potongan salaka" sing nggambarake pasuryan kabeh anggota nomenklatura partai ing jaman Soviet sing ngganti warna dadi "pejuang sing ora bisa digabung. kanggo demokrasi" ing jaman saiki, njerit babagan "ngeri pendhudhukan Soviet".

Komentar saka pembaca kita:

NIKNN
Kanggo mulihake "bebener Estonia sajarah" tuku kabeh batch saka limang ruble cathetan kanggo euro kanggo rupee. Nindakake prestasi kanthi jeneng "sejarah". Simpen "bab .. docked" saka Rusia ora adil ...


Petugas cadangan
Inggih, reaksi negara Baltik, mesthi, bisa ditebak. Lan padha ora seneng ngelingi USSR kanggo alesan liyane - meh kabeh pimpinan saiki saka macem-macem rangking digawe karir ing CPSU lan Komsomol. Aku umume meneng babagan KGB.

Lan saiki murka babagan iki ngelingi statement saka mbah putri karo sepuluh putu yen dheweke prawan.


Vasiliev Yu
Napa wong Lithuania bodho? Inggih, ing defiance saka kita, supaya padha mint Kremlin ing limang litas (padha duwe litas), lan padha bakal seneng.


gladcu2
Gerakan iki uga kompeten yen dhuwit recehan pengetan bakal ditemokake ing pirang-pirang abad. Ditutup ing pot ing pondokan. :)
Lan iki tegese yen ana wong sing mutusake nulis ulang sejarah, mula temuan kasebut bakal kaget banget para peneliti ing mangsa ngarep.


dipatèni

Duta Besar Federasi Rusia ing Kyiv, Mikhail Zurabov, wis dipecat. Ing wektu sing padha, Moscow dikirim kanggo persetujuan kanggo Kyiv pencalonan duta anyar - Mikhail Babich (utusan Presiden Federasi Rusia ing Distrik Federal Volga).



Putin nggawe gerakan ...
Kyiv ora bakal nimbang janjian saka duta saka Federasi Rusia


Dadi ... Dadi Kyiv ora butuh duta besar saka Rusia? Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, duta besar siji negara ora dibutuhake dening negara liya mung ing rong kasus: a) nalika ora ana hubungan diplomatik antarane negara lan b) yen negara pisanan bakal ngakoni dhewe minangka bagean saka negara liya lan resmi gabung. Ngelingi kasunyatan sing Kyiv ora break mati hubungan diplomatik karo Moscow, iku wektu kanggo pirembagan bab ukromegazrada anyar ...

Komentar saka pembaca kita:

Kapten
Aku ora ngerti, apa Ukraina wis Rusia? Sarehne ora butuh duta, tegese utusan menyang distrik federal anyar dibutuhake. Aku kepengin weruh sapa sing bakal ditunjuk Putin?


dsm100
Aku mikir yen saiki ana duta gedhe lan ora perlu. Ing kasus apa wae, nganti otak bisa mlaku ing arah sing bener ing Ukraina. Salah siji padha pour cat ijo ing kedutaan, utawa padha uncalan endhog ing wong. Savages!!!


Cthulhu
Kanthi cara retortion, kita bisa milih kurator ad interim tanpa wates. Ing wektu sing padha, pencalonan iki ora kudu dikoordinasi karo negara tuan rumah. Mung jeneng charge d'affaires dilapurake menyang Departemen Luar Negeri negara tuan rumah. Kajaba iku, miturut etika diplomatik sing diadopsi ing hubungan internasional, ora umum kanggo mbukak penyimpangan persetujuan ing ruang publik. Iki minangka tandha rasa ora enak. Nanging apa sing dakkandhakake ...


Mogok lapar amarga "ATO"

Yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora netepi paling ora telung poin pisanan saka perjanjian Minsk, mula permusuhan skala penuh bakal diterusake ing wilayah Donbass, ujare Denis Pushilin, wakil DPR.



Pushilin: yen terus nyerang republik sing nyatakake diri ing Donbass, operasi militer skala penuh bakal diwiwiti
Poroshenko nyritakake tujuan sejatine perang ing Donbass


Lan ing wayahe, Savchenko wis ngumumake mogok keluwen pisanan ing Ukraina, nyatakake ora tumindak panguwasa Kyiv. Nagy, uga, sampeyan uga bakal ngomong ... Kepiye carane panguwasa Kyiv ora aktif? Malah padha tumindak banget - padha adol senjata, utang astronomi lan supaya pungkasanipun nguripake Ukraina menyang testing lemah latihan kulon cedhak tapel wates Russian - padha nulis mati "perang nglawan aggressor", padha wisuh dhuwit ing pager saka net . .. Ya, ana kegiatan ing ndhuwur payon!

Oh ya... Sampeyan luwih ngati-ati karo mogok keluwen. Ing pusat tahanan pra-sidang Rusia babagan serangan keluwen iki sampeyan paling ora mangan seragam wanita normal. Lan sampeyan ora bisa mangan kaya karo Petro. Sampeyan bisa bali menyang lanang gristly. Umumé, tulis alamat - mungkin kita bakal ngirim sosis. Mung ts-s-s-s... Ora ana wong!.. Mogok keluwen...

Komentar saka pembaca kita:

A-Sim
Saben uwong ngerti latihan "pra-Olimpiade" saka huntyaev lan sing nduweni. Mulane statement iki digawe. Ing pitakonan saka agresi (lan shelling kutha-kutha ing sisih kulon dianggep minangka umum, lan ora ana kang nganggep agresi) sembarang ora akurat lan ambiguity dibusak.


Alexey-74
Ya, dill ora bakal mandheg kanthi gampang. Padha ngaso, gegaman piyambak, sinau sethitik, narik munggah senjata abot. Iku ora nyenengake, nanging nyatane yen abses iki, sing kudu dibukak, ora bakal rampung dhewe. Iku tega kanggo wong, nanging dill kudu kenek hard ing untu.


Banisher saka Liberoids
Dadi tataran sluggish bakal terus kanggo akèh sasi, amarga Kyiv ora duwe sumber daya kanggo nindakake perang lengkap.


Babagan Mary lan pipis lemari

Secara harfiah sawetara dina sadurunge wiwitan Olimpiade, ana "tabrakan langsung" antarane wakil saka Komite Olimpiade Internasional (IOC) lan wakil saka World Anti-Doping Association (WADA). Anggota IOC pancen wiwit kelangan kalem Olimpiade nalika saben dina dheweke krungu pernyataan saka "penyiar kayekten" saka WADA kanthi gaya: "Kita ngerti manawa atlit Rusia nggunakake doping, nanging kita ora bakal menehi jeneng. , amarga iki informasi rahasia."



BANG ing WADA
Carane WADA lan IOC bebarengan nyuda piyambak kanggo tingkat plinth
Komentar sneaky. Apa sing bakal katon ing Olimpiade sabanjure??


Apa sampeyan kudu ngerti babagan WADA? Contone ... Wong-wong sing nganggo jas lan jas putih teka ing para atlit, lan banjur nyatakake yen ana masalah cilik karo atlet Amerika ... Cleaner Mary, sampeyan ngerti carane dheweke miwiti waving mop ing laboratorium karo Urine Amerika, lan 24 lemari kanthi conto ora sengaja dibuwang. Lan kabeh kontaner PLASTIK sing pecah, langsung dadi smithereens ... Lan saka sing ora pecah, Mary iki sakabeheng adoh teken bab gadhahanipun kanggo atlit tartamtu karo gombal. Umumé, non-masalah. Nanging kaya-kaya ... Omong kosong ... Sapa sing ora kelakon ... Mesthi wae, kabeh atlet Amerika ditampa ing Olimpiade. Sawetara atlit Amérika malah pengin "nulis maneh" menyang wadhah, nanging padha marang: Apa sampeyan, kancaku, sampeyan ora olahraga ing sistem Russian, lan mulane, sampeyan olèh ing Rio.

Lan wanita reresik Mary dihukum abot kaya ngono ... Ya, ya. Nalika padha wiwit ngancam karo driji! Dheweke ngancam lan ujar: apa sampeyan (matur nuwun, Agen Mary) nindakake iki? sampeyan iki, sing siji ... (menyang departemen akuntansi kanggo bonus), ojo tumpahake urin maneh ... ambune ora enak, lho ...

Komentar saka pembaca kita:

1536
Aku ora ngerti apa atlet kudu dipercaya kanggo nindakake tes dening sawetara crooks? Yagene iki ora bisa ditindakake ing klinik utawa pusat medis biasa? Ana akeh institusi sing kaya ngono, lan supaya ora curiga babagan bias lan suap, institusi medis kasebut kudu diganti. Ora, kita kudu nggawe geng bandit, sijine ing negara bandit lan nandhang sangsara: carane kita bisa reformasi? Ora bisa!
Saiki tumindak WADA iki minangka salah sawijining tumindak karakter mitos Procrustes saka Yunani Kuno, sing lungguh ing dalan antarane Athena lan Megara, narik wong sing lelungan kanthi ngapusi, dilebokake ing amben lan, yen ora cocog. , dheweke ngethok sikile utawa sirahe, lan sing amben gedhene, dheweke ngegungake loro-lorone. Nanging, ing bokong Procrustean licik iki ana pahlawan - Theseus, sing curbed bandit tribesman lan shortened wong ing loro-lorone.


michael3
Pengadilan sing nimbang klaim properti lan moneter. Sampeyan perlu kanggo aplikasi kanggo pengadilan iki atas jenenge saben atlit kita ora layak, scrupulously counting kabeh karusakan. Lan ngrusak reputasi. Lan ilang bathi. Lan losses langsung kanggo Games iki. Lan akeh liyane. Atas jenenge saben atlit kita, jumlah kasebut bakal gampang nganti pirang-pirang puluhan yuta dolar. Jumlah apik lagi diklumpukake!
Ngidoni "arbitrase olahraga". Ayo pindhah menyang keuangan! Lan ing kene bakal dadi ora nguntungke kanggo sawetara - jumlah sing ageng, kaputusan digawe tanpa bukti ... Kita kudu ora lali saben wartawan, ing umum, saben talker sing ngandika, padha ngomong, program doping negara ing Rusia wis. "terbukti." menyang pengadilan! Dhuwit! Ing kene bakal dadi sewu luwih angel kanggo ngapusi. Ya, lan perlu kanggo nyekel kanca-kanca saka WADA ing jembaré donya. Njupuk kanggo kita lan ngadili kene. Jumlah kuwi sing ana raos.


Egoza
Ya, apa sing sampeyan ngarepake saka Brasil? Ing kana, mung karnaval sing apik, amarga ora mbutuhake proyek konstruksi. Dheweke ngira yen Olimpiade uga bakal kaya ngono. Malah kanthi njerit, "wong Eropa sing jujur, Amerika lan liya-liyane ..." bakal metu saka kono. Nanging ora mung babagan bangunan. Eling! Nalika Olimpiade, kabeh operasi militer ing donya mandheg! Iki sing nggawe paribasan "Oh, olahraga! Sampeyan iki donya!" Lan ngendi? Suriah, Ukraina .... Dadi Olimpiade iki ora padha, ora padha!


Olimpiade? Ora - Game Tentara.

Tanggal 1 Agustus, International Army Games 2016 diwiwiti ing Rusia, ing ngendi personel militer saka negara-negara CIS, Asia, Afrika, Eropa lan Amerika Selatan melu. Kompetisi nggugah minat sing luar biasa sanajan ing antarane sing adoh saka topik militer.



Oh olahraga, sampeyan donya! Kanggo pembukaan "Game Tentara-2016"


Kulon uga ngetutake program kompetitif International Army Games-2016. Ing wektu sing padha, pitakonan dijaluk: apa Rusia arep nganakake upacara penghargaan kanggo para prajurit sing menangake kompetisi ing tank biathlon lan darts udara, contone, ing Kiev?.. Geografi olahraga bisa lan kudu amba ...

Komentar saka pembaca kita:

Koresh
Banjur ana pejabat saka WADA sedhih ...


Lokal
Umumé, ya, iku menarik yen tim bakal tampil ing peralatan dhewe. Lomba mobil, contone, dianakake ing mobil. Ya, mesthi, aku seneng banget, sanajan ing bentuk pertunjukan demonstrasi, ndeleng balapan komparatif lan shooting. tank generasi beda saka manufaktur ing negara beda.


dibusak
IOC ngusulake kanggo nglarang kompetisi militer kanthi alasan kurang bukti non-doping dening peserta. Nanging dheweke mbatalake tawaran kasebut nalika Shoigu janji bakal nggawa kabeh bukti. Menapa malih, kanthi cara paling cepet - ing Tu-160, Su-34, T-72B3M lan "transportasi" liyane sing diiringi atlet sopan saka Angkatan Udara.


Vitya, sampeyan paling apik!

Presiden paling apik Ukraina, sing milih kanggo pedunung sawijining, nimbang (lan iki surprise cetha kanggo Maidan Ukraina) Viktor Yanukovych. Yanukovych "menang" kanthi wates sing amba. 60% saka wong-wong sing njupuk bagéyan ing project Vesti.Ukraine kanggo "ngenali" presiden paling milih kanggo wong.



Dumadakan: "Yanukovych minangka presiden paling apik ing Ukraina"


Saka cathetan rahasia Nostradamus kanggo 2017:
Kanthi ukara: "Menehi kita bali Yanukovych!" Maidan anyar njupuk Panggonan ing Ukraina, ing pungkasan kang warga ngucapke matur nuwun knelt mudhun ing siji dhengkul, nyekeli roti emas ing tangan outstretched. “Balik, Vitya!” - umum disebut metu, ngganti jeneng Bandera Avenue ing Kyiv menyang dalan dijenengi miturut Undeservedly Exiled Kekasih Presiden Ukraina Viktor Yanukovych.

Komentar saka pembaca kita:

Wend
Padha perlu supaya kanggo break mati integrators Svidomo Eropah. Apa, ana sing gumun, nganakake pagelaran getih. Kanggo nyenengake Kulon? Ya, angel dadi kayu sedheng pinggul, liyane yaiku chipboard.


oldseaman1957
Ukraina mlarat kanggo presiden. Pilih ora sing paling apik, nanging sing paling awon! Lan Yanukovych dadi paling elek, amarga sanajan dheweke nyolong, dheweke ngidini kabeh wong urip lan ora munggah menyang jiwa. Dadi, Viktor Fedyrych, siyap-siyap, wong Ukrainia wis kesel mlumpat, pengin dumplings!


Mahmut
Yanukovych miwiti kariré kanthi nyuwek topi rusa saka wong sing liwat. Dheweke ora ngganti kredo uripe "cekel lan mlayu". Awit saking punika piyambakipun pikantuk pakurmatan saking kathahing para sadhèrèkipun.


Monos
Titik menarik #2. Isih ora ngerti sapa sing bakal dadi prezik sabanjure, 15% percaya yen dheweke bakal dadi sing paling apik. Yaiku, sakperangan alesan padha percaya yen ora bisa dadi luwih elek. Ngisor! Svidomo! Iki dudu ngisor, iki ndhuwur sampeyan. Banjur gulung mudhun. Aturan "Walk the Field"!


Gelembung kembung arep njeblug. Trump njaluk masyarakat mundur

Asil kira-kira setengah saka jajak pendapat ing Amerika Serikat nuduhake yen pemilih Amerika ora milih Hillary Clinton, nanging Donald Trump.

Ing dina liyane, calon presiden AS saka Partai Republik iki njaluk panyengkuyunge kanthi telpon supaya cepet-cepet narik dhuwit saka pasar saham AS. Miturut Trump, pasar iki pungkasane dadi "gelembung" sing ora dikelola kanthi apik sing bakal njeblug ing mangsa ngarep.



Nanging Donald Trump menang!
Donald Trump ndadekake Amerika wedi
Apa yen wong Amerika dadi Presiden Amerika Serikat??


Pernyataan "sensasional" Trump, nanging ora dadi sensasi. Nyatane, pidato calon kasebut luwih mirip spekulasi para ahli teori konspirasi nganggur sing saiki banjur medhar wangsit perang dunia nuklir utawa ngomong babagan sistem terowongan rahasia sing langsung saka Gedung Putih menyang negara bagian kidul.

Ahli liyane wis suwe prédhiksi ambruk mata uang AS, bosok ekonomi AS, lan ing wektu sing padha ambruk sistem finansial global. Nanging dolar terus dadi kunci lan mata uang minyak. Ana siji nuansa ing kene. pra-pemilihan. Nalika dolar terus kuwat ing Presiden Trump, dheweke bakal bisa ujar manawa iki minangka jasane.

Komentar saka pembaca kita:

inkass_98
Ambruk dolar lan ekonomi Amerika wis diprediksi paling ora 10 taun, nanging ora ana apa-apa. Akeh banget sing diikat karo dolar, jelas. Ambruk mata uang Amer mesthi bakal nyebabake ambruk umume ekonomi ing donya, sing nyimpen tabungan ing utang pemerintah AS lan mung ing dolar. Rusia minangka conto iki, sanajan ora nekat kaya China utawa Jepang. Secara objektif, ambruk ekonomi AS ora ana gunane kanggo sapa wae, mulane dheweke tetep maju, kanthi paradoks kaya sing katon.


rotmistr60
Miturut pendapatku, iki minangka kampanye pemilihan sing paling nyenengake ing Amerika sajrone 30 taun kepungkur. Ora ketompo sapa lan sepira ala Trump, dheweke isih dadi pribadine sing cerah lan menarik, sanajan ana sawetara masalah. Kajaba iku, konfrontasi kasebut karo penyihir Clinton. Secara pribadi, aku pengin muga-muga sukses.


Fei_Wong
Ya, Trump dudu kanca kita, nanging Clinton mesthi dadi mungsuh kita, lan rabid.
Lan kanggo Amerika dhewe, Trump paling ora duwe kesempatan kanggo ngatur, utamane, ing urusan pribadi sing wis suwe. Ing Clinton, "implantasi demokrasi" bakal terus kanthi cara iki (kanthi cara, aku ora bakal kaget yen dheweke, pah-pah-pah, Gusti Allah ngalang-alangi, dadi presiden, langsung nampa "penghargaan perdamaian" liyane).


bebaya Amérika pungkasan

Miwiti operasi kanggo mbebasake Aleppo katon kaget kanggo Washington, kaya sing katon saka klompok Rusia ing Suriah ing sawijining wektu. Moskow tansah nglirwakake bebaya pamrentahan Obama, nanging senadyan iki, Departemen Luar Negeri isih netepi taktik persuasi lan konsesi, tinimbang tumindak sing nemtokake, nangis penulis artikel sing diterbitake ing Washington Post.

"Miturut informasi sing kasedhiya kanggo editors, Amerika Serikat setuju kanggo menehi jawaban sing positif kanggo panjalukan Rusia sing wis suwe kanggo operasi militer gabungan marang para pemberontak Siria sing dianggep teroris, lan minangka imbalan Kremlin kudu janji maneh kanggo ngyakinake wong Siria. panguwasa kanggo mungkasi bombing wilayah tartamtu ing Suriah,"- ndadékaké saluran artikel "RT".



Media: Putin maneh "bingung" Amerika karo tumindak ing Suriah


Aneh, John Kerry, minangka penulis artikel kasebut, "ujare maneh lan maneh yen Rusia kudu nyerah utawa ngadhepi konsekuensi serius, kalebu rencana Amerika B kanggo Suriah, nanging sayangé, Moskow ora duwe alesan kanggo nanggapi bebaya. Pengamat kasebut nyaranake manawa Amerika Serikat ora percaya marang Putin. Sawise kabeh, kabeh dadi kikuk: Rusia ora nggatekake tekanan sing ditindakake dening Amerika Serikat, lan Pak Kerry bola-bali njaluk kerjasama. Awal minggu iki, Sekretaris Negara maneh janji, "Ing sawetara jam utawa dina, kita bakal weruh yen kita bisa ngganti dinamis iki karo Rusia," nanging ngandika bab padha nem sasi kepungkur.

Siji entuk kesan yen Amerika Serikat wis nguwasani metode "peringatan Cina pungkasan."

Komentar saka pembaca kita:

Andrey K
Pernyataan menarik saka pitakonan, iki saka seri - media: "Pranyata Bumi iku bunder."
Lan kenapa Putin dumadakan kudu tumindak miturut instruksi lan rencana Amerika? Dheweke katon kaya presiden negara sing beda banget ...


Alex_Rarog
Ayo padha gugup, supaya padha ora ngerti! Lan kita bakal ngresiki tanah Siria saka reged!


Trigger Happy
Ora kita, nanging supaya Siria nindakaken piyambak, malah karo bantuan kita. Lan mbah kakung kita ngresiki tanah ing 45, lan ora mung duweke dhewe!


Sapa sing tanggung jawab ing Segara Ireng?

Angkatan Laut AS wis siyap kanggo nantang dominasi Rusia ing Segara Ireng, lan China ing Segara China Kidul, RIA Novosti nglaporake pesen saka sumber daya Amerika The Daily Signal.

"Kaping pisanan ing 25 taun, Angkatan Laut AS ngarepake bali menyang kompetisi superpower ing segara," ujare Laksamana Muda Michael Manazir ing sidang kongres. Miturut dheweke, "Angkatan Laut AS siyap ngadhepi tantangan kasebut ing mangsa ngarep, nanging ing jangka panjang, posisi Amerika armada bisa dadi luwih elek yen ora entuk dana kanggo modernisasi lan operasi kapal.



Media: armada AS arep nantang dominasi Federasi Rusia ing Segara Ireng


Ketoke, ngrungokake bebaya Presiden Turki Erogan, sing bubar ngelingake NATO supaya ora ngowahi Segara Ireng dadi "danau Rusia", Laksamana Muda Amerika iki nampilake Rencana kanggo Ndhukung Kehadiran Global Angkatan Laut AS ing sidang kasebut. Iki minangka rencana sing padha miturut sing ditugasake ing Timur Tengah kapal induk "Harry Truman". Dumunung ing Mediterania wétan, ing ngendi operator pesawat AS ora katon wiwit taun 2003.

Publikasi kasebut ora nuduhake kapal apa sing dimaksudake dening Laksamana Muda kanggo "diselehake" ing Segara Ireng kanggo ngatur kompetisi ing kerangka Perang Dingin karo Rusia.

Komentar saka pembaca kita:

darkmore
Oh, media Amerika kasebut kanthi omong kosong.
Kadhangkala aku kepengin weruh: apa padha ngapusi konsumen, utawa pancene?
Apa dominasi armada ing Piala Donya, yen kabeh Piala Donya ana ing sawetara "Bastions" lan "Redoubts" saka Crimea?
Sanadyan kita nganggep kahanan hipotetis nalika AS AUG bakal bebas ngliwati Bosporus, bakal kaya babi sing munggah ing piring, macet apel ing cangkeme lan nyelehake garpu lan piso ing jejere.
Ora bakal ana perang armada, bakal ana tembakan armada mungsuh kanthi artileri pesisir lan rudal anti-kapal, ngrampungake sisa pejuang, lan Armada Segara Ireng bakal teka kanggo nampa apa sing wis dibuwang bendera putih.


oldseaman1957
Ya, lan anane "Kaliber" ngedhunake kabeh Wishlist Amer menyang level plinth. Utawa padha pancen bodho?


Langkawi
Maneh karo getih cilik, pukulan sing kuat ...
Yen iki, Gusti Allah ngalang-alangi, apa sampeyan yakin yen konflik bakal diwatesi ing Segara Ireng lan ora bakal berkembang dadi global?
Iki dudu kamenangan saka Turki ing perang Sinop ing Segara Ireng, ing ngendi kabeh rampung kanthi kekalahan skuadron Turki ...
Malah nalika Perang Dingin, nalika konfrontasi antarane Skuadron Operasional kaping 5 Angkatan Laut USSR lan AUG Amerika ing Segara Mediterania, para pihak nyoba ora saling provokasi kanthi ora perlu: ana akal sehat sing cukup kanggo ngerti apa tumindak rash bisa nyebabake. ... Aku kedaden kanggo ndeleng iki ing lingkungan nyata ing wektu, lan ora ing monitor.
Lan kanthi mencet tombol, sampeyan bisa "nembak" Amerika ora mung ing Segara Ireng. Ingkang utama yaiku ora tumpah bir ing keyboard supaya ora tetep.


Hillary nglayani Rusia

Ing Amerika Serikat, skandal anyar sing nglibatake calon presiden Hillary Clinton entuk momentum. Wektu iki, Hillary Clinton dicurigai duwe, nalika njabat minangka Sekretaris Negara AS, melu aktivitas ngluwihi lingkup tugas, ngarahake uga ndhukung dana Rusia. Kita ngomong babagan narik investasi menyang Yayasan Skolkovo.

Peter Schweitzer, Presiden Institut Amerika kanggo Akuntabilitas Pemerintah, pisanan narik kawigatosan manawa daya tarik dana liwat Departemen Luar Negeri AS banjur nggawe "Lembah Silikon Rusia". Schweitzer, diterbitake ing WSJ, ujar manawa dana sing dikumpulake kanthi bantuan Hillary Clinton dadi, antara liya, minangka "mekanisme kanggo Rusia entuk teknologi paling anyar ing sawetara industri: saka biomedis nganti riset nuklir." Penulis materi kasebut nyatakake yen ing taun 2014, FBI ngirim layang menyang struktur khusus, ing ngendi (bahan) kasebut ujar manawa kegiatan kasebut bisa uga ana ing jinis spionase teknologi. 17 saka 28 perusahaan Amerika sing melu ing karya Skolkovo uga ana hubungane karo yayasan amal kulawarga Clinton.



Kremlin menehi komentar babagan tuduhan keterlibatan H. Clinton ing spionase teknologi Rusia.


Ora nggumunake yen Kremlin resmi milih Donald Trump, saingan Hillary Clinton ing lomba pemilihan.

Dheweke ora pengin ngiyanati wong lanang.

Miturut cara, Kremlin nyathet yen perusahaan Amerika pancen nandur modal ing pangembangan dana Rusia, mula iki mung bisa ditampa. Pernyataan kasebut dening sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov luwih ngobong tingkat diskusi topik kasebut ing Amerika Serikat.

Komentar saka pembaca kita:

backfire
Putin apik banget, dheweke ngrekrut kabeh wong.


ddd1975
Miturut cara, legenda nyata. Amarga cemburu marang bojone (tegese Monica), dheweke direkrut lan saiki dadi sponsor Federasi Rusia lan ngrusak Amerika Serikat kanthi perkara cilik.


Boa constrictor KAA
Nanging, jawaban Peskov apik! Iku kaya mbuwang lifeline cast-wesi kanggo Clintonshe.
Iki banget ing lomba pemilihan: bobot ing sikil saka wong wadon lawas saka mantan sekretaris negara! Dadi dheweke entuk kakehan tinimbang urip maneh ... Kepiye dheweke katon ing banyu!


Tsymbalyuk lan dhuwit

Jaringan kasebut terus ngrembug konferensi pers, nalika wakil delegasi parlemen Prancis nuduhake pendapat babagan perjalanan menyang Crimea. Ing wiwitan konferensi pers, kepala delegasi delegasi Prancis, Thierry Mariani, ujar manawa perlu kanggo ngirim menyang komunitas Kulon yen urip Crimeans dudu crita medeni sing digambarake dening akeh publikasi Eropa lan Amerika. , lan sing akèh-akèhé saka Crimeans seneng, wis digawe pilihan ing sih saka Rusia.

Nalika nerangake kahanan Tatar Krimea ing Crimea, sing diarani pers Barat "depressing" ing saran saka ideolog anti-Rusia tartamtu, wakil delegasi Prancis nyatakake kanthi harfiah ing ngisor iki: "Kahanan Tatar Krimea ing Crimea luwih apik tinimbang, contone, kahanan Rusia ing negara-negara Baltik" . Ing wektu sing padha, Thierry Mariani ngelingake yen negara-negara Baltik minangka anggota Uni Eropa, ing ngendi hak asasi manungsa kudu ana ing posisi sing sepisanan.



Basa Prancis kosok bali saka dill


Sisih paling menarik saka konferensi pers yaiku diskusi antarane wakil Prancis lan wartawan Tsymbalyuk saka UNIAN. Sing terakhir dumadakan takon: "Pinten pamrentah Rusia mbayar sampeyan kanggo ngunjungi Crimea?"

Mariani mangsuli, "Aku siyap ngrungokake komentar babagan kahanan politik, nanging aku ora takon pinten sampeyan dibayar kanggo takon pitakonan sing ora sopan. Mula aku ora bakal mangsuli lan mung bisa ngucapake rasa nistha marang kowe.

Iku tetep kanggo ilang.

Komentar saka pembaca kita:

Moore
Level 80 Zrada…


Voha_krim
Apik ngumbah wong miskin, cekap lan kanthi kamulyan. kula hormati!!!


Aleksander
Bravo menyang Prancis! Sayange mung sawetara wong sing waras lan normal ...


rekayasa
Aku wis nonton warta sepuluh kaping wiwit wingi, pisanan aku ora pracaya, banjur persis carane Thierry Mariani ngedhunaké wartawan saka Ukraina ngisor plinth karo demokrasi sing. Sawise kabeh, pancen, ora siji saka ilmuwan politik oposisi kita, wartawan, lan apa jenis demokrasi, tenan, rightly nyatet dening Thierry Mariani, bisa rembugan ing / ing Ukraina ing sembarang talk show ing / ing Ukraina.


Uni Eropa bakal ambruk ... Polandia

Adam Twardowski, peneliti ing Pusat Keamanan Amerika Anyar, nerangake marang komunitas donya yen Polandia ngupayakake "kabijakan sing ora demokratis" sing ngancam integritas Uni Eropa. Malah Brexit ora nggegirisi kanggo EU kaya trik Warsaw liyane.

Reputasi Polandia minangka mitra Eropa sing bisa dipercaya wis rusak. Lan ora nggumunake: pimpinan anyar negara kasebut ora gelem kerja sama karo EU babagan migrasi lan owah-owahan iklim. Malah Presiden AS Obama, ngandika ing konferensi pers bebarengan karo Presiden Polandia Andrzej Duda sak KTT NATO anyar, disebut ing Polandia "ora ngrusak prestasi demokratis," pakar ngelingi.

Bener, perhatian para pengamat Uni Eropa saiki fokus marang keputusan Inggris ninggalake Uni Eropa. Mulane, demarche politik Polandia ora dadi topik utama debat politik. Nanging sawise kabeh, Uni Eropa luwih cenderung ngrusak lan pamisah yen norma-norma kasebut wiwit ditakoni ora dening wong tuwa kaya Inggris, nanging wong-wong sing gabung udakara rolas taun kepungkur.



Dijenengi ancaman anyar kanggo EU: Polandia


Ing sawetoro wektu, ayo nambah, Warsawa terus meksa Brussels ing sawetara cara, nuduhake precariousness Uni Eropa.

Beata Szydło, Perdana Menteri Polandia, ngandika ing rapat karo Perdana Menteri Inggris Theresa May yen Uni Eropa "kudu sinau saka Brexit."

Dheweke nyathet yen EU "kudu ngunggahake topik owah-owahan wajib lan reformasi kanggo nyukupi pangarepan wong Eropa" (maca ketemu pangarepan Polandia). Szydło uga ora ragu-ragu ngumumake yen Polandia ngajeni "keputusan kedaulatan rakyat Inggris." Lan dheweke nambahake: "Kita ora bakal menehi syarat ing tanggal nalika Inggris miwiti prosedur resmi kanggo ninggalake EU."

"Kita" yaiku Polandia. Lan ing Brussels, dheweke ora nemokake tembung kanggo komentar.

Warsawa pancen wis dadi "ancaman" kanggo Uni Eropa. Nanging Kaczynski lan Duda isih duwe sawetara taun ngarep ...

Komentar saka pembaca kita:

Evgesh91
Oke, EU, bakal luwih apik yen NATO ambruk, luwih apik kanggo donya.


Nicola Bari
Angkuh saka Polandia cepet utawa mengko bakal numpes wong-wong mau. Sanalika Amerika Serikat mandheg ndhukung kanthi rapet, "mitra" Eropa dhewe bakal diudani, lan iki mung wiwitan. Banjur - bagean sabanjure, sing, mesthi, mung Rusia sing bakal disalahake.


Sing ngerti
Mulane Polandia nindakake sing paling apik saiki, ana ing ngarep Brussels: nganti rong F-16 meksa pesawat latihan mesin ringan saka Rusia menyang darat, sing arep menyang kutha Radom, ing ngendi kompetisi ing penerbangan akrobat ... Saiki dheweke bakal puff metu pipi lan antusias bengok-bengok carane ngempet agresi Rusia lan nyimpen Eropah.


Disiplin pembayaran pincang ing sikil loro

Bubar, Donald Trump nerangake marang "sekutu Eropa" ing NATO prinsip-prinsip materi pertahanan kolektif: yen sampeyan pengin Amerika nglindhungi sampeyan, mbayar. Amerika ora bakal mbayar "saka kanthong" ing Trump. Bener, Trump durung dadi presiden.

Nanging saiki, NBC nerbitake materi sing nliti disiplin pembayaran anggota NATO. Pranyata biaya sing diwènèhaké 2% saka PDB ditanggung dening ... Yunani, disiksa dening kreditur, dicurigai simpati rahasia kanggo Putin. Inggris, Estonia lan Polandia uga gelem metu. Iku kabeh!



"Hares" ing NATO


Dadi Trump bener utawa salah? Lan apa sing bisa ditindakake AS kanggo meksa negara NATO liyane kanggo nambah belanja pertahanan?

Sawetara ahli kabijakan manca ujar manawa Trump bakal adoh, mesthine, nanging proposal kasebut kudu didhukung ing ngisor iki: Amerika Serikat kudu nambah tekanan marang anggota NATO liyane. J. Haworth, profesor ngunjungi ilmu politik ing Universitas Yale, pracaya, contone, yen angel mangertos kahanan kasebut nalika sawetara anggota NATO nambah belanja pertahanan, nalika Amerika Serikat terus mbantu nanggung beban pertahanan kanggo wong liya. . Cekakipun, anggere loman tanpa wates Washington tetep, ora bakal ana owah-owahan sing katon.

Minangka kanggo Trump, ayo nambah, dheweke meh ora weruh ing Rusia "ancaman" sing digambarake dening pamrentahan Barack Obama. Obama lan Trump ndeleng perkara sing padha kanthi beda. Yen billionaire cepet-cepet menyang kepresidenan ora siap kanggo ndhukung allies ing Eropah, banjur Obama, karo kawicaksanan, kang saiki malah nglawan program sepuluh taun ngurangi budget militèr US, ndadekake cetha yen Amerika bakal njaga a ngarsane ing Eropah Wétan lan Tengah.

Nanging, Trump, yen dheweke kapilih dadi presiden, mesthine ora bakal miwiti ngetrapake prinsip-prinsip kunci NATO lan ngusir sing ora mbayar saka aliansi kasebut. Siji bab sing ngandika sadurunge Pemilu, liyane rampung sawise munggah tahta. Asring ngelawan bener. Politikus percaya mung naif.

Komentar saka pembaca kita:

Amuret
Ya, dheweke ora pengin mbayar freeloader, nanging pengin ndownload kompleks industri militer. Yen sampeyan pengin dilindhungi, mbayar pasokan senjata, amunisi lan liya-liyane. Ora bakal ana sewa sing kapindho.


Alexander 3
Kabeh wis jelas karo Trump, anggere sampeyan pengin melu aliansi - mbayar, yen sampeyan ora mbayar - wedi dhewe. Kabeh kaya ing supermarket, lan Trump minangka salesman.


dora 2014
Apa bisnis gedhe !!! Ancaman kasebut virtual, nanging dhuwit kasebut nyata! Muga-muga aku bisa nggawe sing padha ing bidang bisnis cilik ... Ostap Bender wis nggawe "Union of the Sword and Plowshare" ing siji wektu - uga, kaya NATO!


Kabeh mili, kabeh owah

Pentagon ngrilis dokumen kanthi irah-irahan "Overall Operating Environment 2035" (JOE 2035). Laporan futurologi iki nggambarake owah-owahan sing bakal teka ing tatanan donya sing bakal kelakon ing rong dekade sabanjure. Militer Pentagon prédhiksi paningkatan peran China lan Rusia ing jagad iki. Negara loro iku ora mung bakal padha karo negara Kulon sing maju, nanging bakal ngluwihi. Kurang saka 20 taun, AS lan sekutune bakal nemokake awake dhewe ing jagad sing prinsip mbentuk tatanan global bakal owah.



Ing rong puluh taun, wong Tionghoa lan Rusia bakal dadi sing utama ing planet iki


Nyatane, mesthi, Lingkungan Operasi Umum 2035 mung minangka "bantuan visual" saka ngendi siji bisa ngerti motif geopolitik nyata Washington: Rusia lan Cina minangka ancaman kanggo Amerika Serikat lan tatanan donya Barat.

Ing sisih liya, laporan ahli kasebut nuduhake yen Amerika Serikat wis mandheg ndeleng Rusia minangka negara sing nate kalah ing Perang Dingin. Panyiapan Amerika lan analis militer malah ora ngakoni yen Moskow bakal ngrungokake lan manut marang "paman saka Kulon" kanthi cara sing padha karo Yeltsin "demokratis". Bener, analis isih nemtokake peran Rusia minangka lampiran bahan mentah, sanajan luwih kuwat. Nanging para ahli sing padha ngakoni manawa jaman dominasi AS sing ora dikalahake bakal rampung. Ing wektu sing padha, tatanan donya sing wis dibentuk dening Kulon ing sawetara dekade kepungkur bakal rampung.

Komentar saka pembaca kita:

dmi.pris
Pesen umum saka panliten iki yaiku: menehi dhuwit supaya ora kedadeyan!


apro
Ya, jelas karo wong Tionghoa, nanging apa hubungane Rusia? Apa sing adhedhasar fabrikasi iki, kepiye ramalan terobosan teknologi? Penyatuan masyarakat utawa pemugaran paling ora mirip USSR? Mulihake kedaulatan finansial? Nalika aku ngerti, apa sing bakal ditindakake dening slogan superpower energi ing ndhuwur? Utawa bakal owah-owahan iklim global ngatasi masalah otak? Gojag-gajeg.


Jarilo
Hollywood ora pengin nggawe film bencana? Utawa ora cocog karo paradigma nggambarake wong Rusia? Kita bisa uga disalahake amarga kasunyatane manawa kapal induk paling anyar ora dirancang kanthi bener, F-35 ora siap tempur, yaiku Sodom lan Gomora ing jagad Kulon. Aku biyen seneng film sing digawe wong-wong mau, nanging saiki aku duwe refleks lelucon.


* "Negara sing apik banget. Akeh banget kethek liar ing alas!” - frase saka film "Halo, aku bibimu!"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 24
    Agustus 7 2016
    Emas pisanan kita...Inggih rampung!
    1. + 10
      Agustus 7 2016
      Menteri Pemuda lan Olahraga Ukraina Igor Zhdanov ngendika ing dina Jumuah manawa para Olimpiade Ukrainia wis diprentahake supaya ora kontak karo pers Rusia.

      1. +4
        Agustus 7 2016
        Inggih, para atlit kita wis nampa wawancara iki amarga menehi pendapat. Pancen DPRK ing format Eropa.
    2. -7
      Agustus 7 2016
      Haritosha mutusake kanggo entuk plus kanthi ngirim kabar saka Olimpiade. Nanging apa sing sampeyan tindakake karo wong-wong mau? uyah?
      1. +7
        Agustus 7 2016
        Thanks kanggo penulis kanggo "Hasil"!
        Media Inggris nggawe aku nesu, dheweke metu saka cara kanggo ngganggu Rusia:
        "Komite Paralimpiade Internasional (IPC) wis mutusake kanggo ngilangi tim Rusia saka partisipasi ing Paralimpiade 2016 ing Rio de Janeiro, laporan koran British Guardian, kanthi nyebutake sumber dhewe."
        Komite Paralimpiade Internasional kudu mbantah Wishlist:
        "Komite Paralimpiade Internasional (IPC) mbantah laporan media Inggris babagan penundaan Komite Paralimpik Rusia (RPC) lan, kanthi mangkono, ora diakoni tim nasional kanggo melu ing Paralimpiade 2016 ing Rio de Janeiro"
        http://rusvesna.su/news/1470503507
        Crita saka Paralympic Games nderek skenario Western padha: pisanan stuffing ing penet, lan banjur refutation? Aku rumangsa yen kita kudu berjuang kanggo Paralympian tanpa gaweyan.
      2. +9
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka Absurdidat
        Haritosha mutusake kanggo entuk plus kanthi ngirim kabar saka Olimpiade.

        Lan sampeyan ora ngakoni yen dheweke mung seneng karo atlet kita, kaya kita kabeh?
        1. -8
          Agustus 7 2016
          Kutipan saka EvgNik
          Kutipan saka Absurdidat
          Haritosha mutusake kanggo entuk plus kanthi ngirim kabar saka Olimpiade.

          Lan sampeyan ora ngakoni yen dheweke mung seneng karo atlet kita, kaya kita kabeh?

          Matur nuwun kanggo seneng-seneng ing esuk ngguyu
  2. + 20
    Agustus 7 2016
    Nalika padha ngomong yen helikopter Rusia ditembak mudhun ing sawijining desa sing mung manggon warga sipil, pitakonan muncul: apa jenis warga sipil sing duwe sarana kanggo nembak helikopter?

    Lan saiki "warga tentrem" iki wiwit perdagangan ing awak pilot kita. Ing Afghanistan, kanggo kasus kaya mengkono, kishlaks dibubarake ing lemah, amarga 99,9% saka wong-wong mau didunungi dening roh.
    1. + 17
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka aszzz888
      Lan saiki "warga tentrem" iki wiwit perdagangan ing awak pilot kita. Ing Afghanistan, kanggo kasus kaya mengkono, kishlaks dibubarake ing lemah, amarga 99,9% saka wong-wong mau didunungi dening roh.

      Uga garwane lan anak-anake, sing duweni potensi nglairake lan ngunggahake luwih akeh anak lan semangat.
      ngguyu
      Kanthi ngilangi rantai ing wiwitan, sampeyan bakal ngindhari akibat ing mangsa ngarep. apik
      1. + 21
        Agustus 7 2016
        malah pati Titanic disalahake kanggo wong Yahudi-Pilot, Navigator, Boatswain lan mesthi Iceberg. basa ngguyu
        py.sy sambutan hi
        1. -1
          Agustus 7 2016
          Quote: dheweke top
          malah pati Titanic disalahake kanggo wong Yahudi-Pilot, Navigator, Boatswain lan mesthi Iceberg. basa ngguyu
          py.sy sambutan hi

          Heh heh... Yen ora ana banyu ing kran, dheweke ngombe....)))) Humor bakal nylametake jagad!
        2. + 10
          Agustus 7 2016
          Quote: dheweke top
          malah pati Titanic disalahake kanggo wong Yahudi-Pilot, Navigator, Boatswain lan mesthi Iceberg.
          py.sy sambutan

          Ora ana barang ing donya sing ora bisa dadi jeneng Yahudi. ngguyu
          halo helm hi
        3. +3
          Agustus 7 2016
          Quote: dheweke top
          malah pati Titanic disalahake kanggo wong Yahudi-Pilot, Navigator, Boatswain lan mesthi Iceberg.

          Aku kelalen chronometer lan sextant, nanging ora apa-apa. ya
          Halo sedulur-sedulur Yahudi! sedulur
          1. +1
            Agustus 7 2016
            Quote: partisan jahat
            Quote: dheweke top
            malah pati Titanic disalahake kanggo wong Yahudi-Pilot, Navigator, Boatswain lan mesthi Iceberg.

            Aku kelalen chronometer lan sextant, nanging ora apa-apa. ya
            Halo sedulur-sedulur Yahudi! sedulur

            hi
        4. -3
          Agustus 7 2016
          Quote: dheweke top
          Pilot, Navigator, Boatswain lan mesthi Iceberg

          Iki dudu jeneng Yahudi. Lan Walanda-Swedia-Jerman.
          Wong-wong Yahudi luwih lucu.
          Rubinchik, Dolbinchik, Lotereychik, Nurnbergchik...
          Kartser, Zastenker, Kapustker...
          Vatnik, Pukman, Gopnik...
          Blyakher, Nagler, Anakoyxep, Nemnixep, Shuxep, Bermanfaat...
          Springer, Pantser...

          "Ora ana obyek sing ora cocog karo wong Yahudi kanggo jenenge."(c) A.P. Chekhov.

          Lan ora mung subyek. Kabeh bakal cocok...
          1. 0
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka Trick Shot
            Iceberg mesthi

            Kutipan saka Trick Shot
            Iki dudu jeneng Yahudi. Lan Walanda-Swedia-Jerman.

            EU, aku duwe wong Swedia sing akrab !!!!!
    2. +5
      Agustus 7 2016
      Iku ora babagan akeh "dekhkans tentrem", nanging bab militèr kita .. Carane operasi iki ngrancang, carane sing ndhelikake konco lan carane padha ngontrol penerbangan .. Ana akeh pitakonan lan ana perang arep lan wong mati. Ing kono, kalebu militèr kita. Mung wong mati sing tetep ngurmati lan kamulyan, nanging sampeyan kudu mikir kanthi serius babagan nggawe kedadeyan kasebut arang banget (ora bakal bisa digunakake, iki perang) ..
      Kutipan saka aszzz888
      Nalika padha ngomong yen helikopter Rusia ditembak mudhun ing sawijining desa sing mung manggon warga sipil, pitakonan muncul: apa jenis warga sipil sing duwe sarana kanggo nembak helikopter?

      Lan saiki "warga tentrem" iki wiwit perdagangan ing awak pilot kita. Ing Afghanistan, kanggo kasus kaya mengkono, kishlaks dibubarake ing lemah, amarga 99,9% saka wong-wong mau didunungi dening roh.
  3. +7
    Agustus 7 2016
    kaya iki, sampeyan maca koran kulon anjog lan mikir - kabeh sing Rusia ngalangi wong-wong mau saka urip, nanging ing tangan liyane, tanpa kita padha bakal klelep ing rawa - sapa maneh bakal bang lan menehi kapentingan kanggo urip ...
    1. -6
      Agustus 7 2016
      Quote: dheweke top
      kaya iki, sampeyan maca koran kulon anjog lan mikir - kabeh sing Rusia ngalangi wong-wong mau saka urip, nanging ing tangan liyane, tanpa kita padha bakal klelep ing rawa - sapa maneh bakal bang lan menehi kapentingan kanggo urip ...

      Ya, tanpa Rusia, urip bakal mboseni ing donya, kabeh iku toleran miturut hukum ... medeni!
      Kita ing Rusia seneng kabeh sing ana ing skala gedhe ... "Mlaku, mlaku kaya ngono, tembak kaya ngono, tembak kaya ngono, lan tresna marang ratu kaya ngono..! sedulur
      1. +5
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        "Mlaku, mlaku kaya ngono, tembak ngono, tembak ngono, lan tresna kaya ngono ratu..!

        Mikhan, sampeyan ngejutake aku kanggo dina kaping pindho berturut-turut (sanajan ana anekdot sing menarik babagan topik iki) - apa sampeyan rumangsa kepincut karo romansa amarga akeh vitamin? nglirik
        1. -1
          Agustus 7 2016
          Kutipan saka atalef
          Kutipan: Khariton
          "Mlaku, mlaku kaya ngono, tembak ngono, tembak ngono, lan tresna kaya ngono ratu..!

          Mikhan, sampeyan ngejutake aku kanggo dina kaping pindho berturut-turut (sanajan ana anekdot sing menarik babagan topik iki) - apa sampeyan rumangsa kepincut karo romansa amarga akeh vitamin? nglirik

          Kadhang aku kaget dhewe ... Salam Atalef! Jiwaku ora tenang lan kabeh kesusu lan nuntut apa wae, aku wis kesel..)))) ngguyu
          1. 0
            Agustus 7 2016
            Kutipan: Khariton
            Jiwaku gelisah lan kabeh umbul-umbul lan nuntut apa-apa, aku wis kesel..))))

            ketoke split personality.. diobati..
            1. +1
              Agustus 7 2016
              Iki dudu pribadine pamisah, nanging luwih kaya logika wanita utawa alam.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. +1
                Agustus 8 2016
                Gusti Allah numpes Hawa #1 kanggo prilaku dheweke.. Nggawe Adam Hawa #2 (versi sing luwih apik), lan .. ngacungake tangane .. ing topik iki ..
  4. +5
    Agustus 7 2016
    Sejarah kaya pendulum sing diayun-ayun.
    Oh, aku rumangsa, Donald duwe tandha lair ing bathuk, sing demokratis.
    Dheweke bakal ngatur perestroika karo glasnost kanggo kanca potensial kita. Lan kita bisa ndhukung karo saran apik, carane kita sailed, kita ngerti.
  5. +5
    Agustus 7 2016
    isih apik tenan wassat
    1. +2
      Agustus 7 2016
      Padha reaksi, piye wae wedi karo mripat ... Nanging padha mangsuli, sawise kabeh, mayoritas! Dadi Putin isih bener yen dheweke ora ngirim pasukan, sanajan dheweke dhewe ...
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Ing taun 90, wong-wong saka panggonan kasebut luwih aktif ing baterei, kepiye carane wong-wong mau owah ing wektu sing angel.
  6. + 10
    Agustus 7 2016
    Thanks kanggo Alexey lan Oleg kanggo pilihan mingguan apik. Pancen akeh kabar, warta sing paling penting, mesthi, bukaan Olimpiade ing Rio. Ing mburi acara sing penting, ora ana sing nggatekake kabar babagan bocah-bocah yatim piatu Krasnoyarsk, sing dadi juara bal-balan donya ing antarane tim bocah-bocah saka panti asuhan.
    Anak-anak saka panti asuhan saka Krasnoyarsk dadi juara bal-balan donya
    Klub bal-balan "Totem" saka Krasnoyarsk dadi sing paling kuat ing Kejuaraan Sepak Bola Dunia ing antarane tim bocah-bocah saka panti asuhan.
    Turnamen kasebut, sing dirawuhi panti asuhan saka 27 negara, dianakake ing Polandia. Rusia diwakili dening FC Totem saka Krasnoyarsk. Tim kasebut dumadi saka 10 atlet umur 12 nganti 16 taun, sing diurus panti asuhan saka kulawarga sing ora duwe penghasilan.
    Ing babak grup, para pemain main karo tim nasional Irlandia, Slovenia, Serbia, Palestina lan Thailand. Ing 1/4 final, wong-wong mau ditentang dening Ukraina, lan ing semifinal, pemain ngalahake Hongaria.
    Ing final Krasnoyarsk main karo Prancis. Mungsuh saka "Totem" nyetak gol ing babak pisanan, ing kaloro Rusia equalized skor. Nasib judhul donya diputusake kanthi adu penalti: 4: 3 kanggo Totem.
    FC Totem wis ana wiwit 2005. Sajrone wektu iki, dheweke dadi juara Rusia ing antarane panti asuhan, Eropa lan jagad.

    Sing kudu dididik lan dilatih kanthi profesional kanggo masa depan bal-balan kita, lan dudu jutawan sing ngguyu kanthi sikil bengkok sing ngowahi olahraga dadi bathi. Mesthi, sadurunge arep menyang Piala Donya, wong lanang dadi paling apik ing Rusia.
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Quote: teknik
      Sing kudu dididik lan dilatih kanthi profesional kanggo masa depan bal-balan kita, lan dudu jutawan sing ngguyu kanthi sikil bengkok sing ngowahi olahraga dadi bathi. Mesthi, sadurunge arep menyang Piala Donya, wong lanang dadi paling apik ing Rusia.

      Cah lanangku sing ragil kabeh sregep melu seksi hoki bal-balan .. Nanging ana bocah-bocah sing umure beda-beda (pindhah sekolah beda-beda) lan lumrahe ana sing teka lan liyane lunga... Pelatih, piye wae sedhih kandhane, nyawang aku. Putra umur 7 taun.. Ing kene aku duwe impen kanggo nglumpukake tim bocah-bocah umur 7 taun kasebut lan nglatih supaya TIM BERSATU dadi latihan jangka panjang.. Banjur bakal migunani, utamane yen bakal. ing saindhenging Rusia! Lan saiki ana syarat kanggo latihan, ing kene ana sawetara pelatih normal (gaji sithik).
      1. +1
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        A TIM UNITED WIS latihan jangka panjang .. Banjur bakal migunani, utamane yen ana ing saindenging Rusia!

        Iki minangka tingkat latihan sing rada beda, Khariton.
        Kasus sampeyan luwih cocok kanggo pilihan KOTA utawa TIM Regional sing apik, nanging ora "internasional".
        Kanggo prof modern. olahraga , kuwalitas volitional piyambak ora cukup, sanajan ora ana cara tanpa wong ing kabeh.
        Deleng "fisika", ing genetika.
        Pelatih sing apik ora bakal nggawe rencana sing apik adhedhasar kesimpulan - "bakal ana rasa."
        Dhuwit budgetary (lan sebagian disponsori) bakal tepat.
        Bakal ana bocah sing sehat lan kuwat sing seneng olahraga, nanging ing kene bakal metu saka NEGARA?
        Ana kudu bisa "filter". Untunge, karo populasi kita, iki ora bakal dadi masalah.
        Saka saben kutha, paling apik, mung siji "nugget". Saka wilayah utawa republik, loro utawa telu.
        Kutipan: Khariton
        ana sawetara sing normal (gaji sithik)

        Kalebu. Lan uga ora nang endi wae panguwasa lokal kasengsem ing narik kawigaten paling prof. atlit, biyen dadi "kolektor".
        Aku ngerti kasus ing wilayah tetanggan.
        Tinimbang guru pendhidhikan jasmani sekolah, dheweke "ngarih-arih" saka ngendi wae pemain sing mungkasi karire minangka prof taun kepungkur. olahraga.
        Dheweke menehi omah, utangan, gaji, lan wong lanang kasebut tetep, lan malah nggawe tim. Para guru pendhidhikan jasmani tanggane saiki padha marani dheweke kanggo magang.
  7. +9
    Agustus 7 2016
    Komentar apik. Ora ana sing penting katon ora kejawab. Lan kita BEAUTIFUL, dheweke njupuk emas pisanan ing Olimpiade ing dina medali FIRST! Umumé, kabeh final katon kaya juara USSR! Kita karo Kazakh kanggo emas, Uzbek karo Georgia - kanggo tembaga ngguyu
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Quote: penembak gunung
      Komentar apik. Ora ana sing penting katon ora kejawab. Lan kita BEAUTIFUL, dheweke njupuk emas pisanan ing Olimpiade ing dina medali FIRST! Umumé, kabeh final katon kaya juara USSR! Kita karo Kazakh kanggo emas, Uzbek karo Georgia - kanggo tembaga ngguyu

      Semangat kompetisi sehat saka jaman USSR isih tetep, yaiku, "Sampeyan ora bakal njupuk .." Ora kanggo dhuwit lan gelar ... Mugi kita lan ora "kita" bakal mbuktekaken! Sawise bal-balan kita .. piye wae sedih lan ngina! Kita butuh Kamenangan ing Rio, sanajan dudu sing pertama lan durung..
      Kita ana sing kudu dibanggakake ing olahraga..!
  8. +6
    Agustus 7 2016
    ... Kita kudu ora lali saben wartawan, ing umum, saben talker sing ngandika, padha ngomong, program doping negara ing Rusia wis "bukti". Kanggo pengadilan! Dhuwit!
    "Ndedonga" kanggo dhuwit? Oh nggih. Nanging aja lali. Dheweke duwe properti sing ana lan ora ana maneh. Saiki kita lara, amarga sewenang-wenang, nanging yen pengadilan menang, kita bakal weruh sapa sing bakal lara. Kanthi nilai sampeyan. Sampeyan bisa ngomong sapisan.
  9. +2
    Agustus 7 2016
    Lan maneh, artikel sing sampeyan butuhake apik ! Kabeh artikel apik artikel ya !!! Lan kaya biasane, aku matur nuwun marang penulis Alexei Volodin, Oleg Chuvakin !!! Maneh sampeyan duwe review apik kabeh-nyakup !!! Sampeyan bener reviewer profesional ++++++++++++++++!!!!!!!!!!! Aku seneng banget review Panjenengan! apik Salam hi lan matur nuwun hi !!!
  10. -6
    Agustus 7 2016
    Kutipan saka gg.na
    Lan maneh, artikel sing sampeyan butuhake apik ! Kabeh artikel apik artikel ya !!! Lan kaya biasane, aku matur nuwun marang penulis Alexei Volodin, Oleg Chuvakin !!! Maneh sampeyan duwe review apik kabeh-nyakup !!! Sampeyan bener reviewer profesional ++++++++++++++++!!!!!!!!!!! Aku seneng banget review Panjenengan! apik Salam hi lan matur nuwun hi !!!

    - Aku nerjemahake menyang manungsa: "Aku pengin tandha plus !!!!" ngguyu

    PS: Volodin lan Chuvakin minangka kolumnis super? Nah, yen ing skala VO mung ... opo
  11. +1
    Agustus 7 2016
    Miwiti operasi kanggo mbebasake Aleppo katon kaget kanggo Washington, kaya sing katon ing grup Rusia ing Suriah ing sawijining wektu. Moscow tansah nglirwakake bebaya saka administrasi Obama,

    Rusia kudu nyerah utawa ngadhepi akibat sing serius, kalebu Rencana AS B kanggo Suriah, nanging sayangé ora ana alesan kanggo Moskow nggatekake peringatan kasebut.

    Sawise kabeh, kabeh dadi kikuk: Rusia ora nggatekake tekanan sing ditindakake dening Amerika Serikat, lan Pak Kerry bola-bali njaluk kerjasama.


    Kanggo sawetara alasan, aku ngelingi fragmen saka film bocah-bocah "The Adventures of Electronics", nalika pimpinan "geng" (diwakili dening Basov sing dihormati) takon pitakonan sakramèn "Lan durung - Where is his button?"
  12. +6
    Agustus 7 2016
    Alexey lan Oleg, minangka tansah, ngormati!
    Aku eling ing konteks jajak pendapat Ukrainia ing presiden. Nalika Gedhung Putih ditembak ing taun 93, para siswa saka kutha-kutha cilik ngelingi carane urip apik ing Brezhnev. Lan padha ora ngelingi carane padha ngguyu nalika umure Brezhnev sawetara sasi kepungkur.
  13. +8
    Agustus 7 2016
    ...rembugan saka wakil Prancis karo wartawan Tsymbalyuk saka UNIAN. Sing terakhir dumadakan takon: "Pinten pamrentah Rusia mbayar sampeyan kanggo ngunjungi Crimea?"

    Mariani mangsuli, "Aku siyap ngrungokake komentar babagan kahanan politik, nanging aku ora takon pinten sampeyan dibayar kanggo takon pitakonan sing ora sopan. Mula aku ora bakal mangsuli lan mung bisa ngucapake rasa nistha marang kowe.
    Jawabane ora lanang, nanging Bojo. Sing tak hormati, wong pinter kadang goblok, wong bodho terus pinter. Aku mung arep ngomong sing ngendi bl .. b ing kasur.
  14. -3
    Agustus 7 2016
    Wingi persis 20 taun - 6 Agustus 1996. Malah para liberal saka Gazeta.ru nyedhiyakake esai foto cilik kanggo iki. Sampeyan, VO, malah ora nglakoni. Apa sampeyan ngetutake garis umum partai, patriot?
  15. +2
    Agustus 7 2016
    "Negara sing apik banget. Akeh banget kethek liar ing alas!”


    Jumlah kethek tau nerjemahake menyang kualitas. Kanggo depresi lan kekacauan donya umum, siji negara cukup, ing ngendi siji kethek bakal kuwasa nangis uga karo macem-macem, kabeh jinis operator pesawat lan rudal ... belay
  16. +5
    Agustus 7 2016
    Apa sampeyan kudu ngerti babagan WADA?

    Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan "kantor" iki, banjur klik ing kene:
    1. -1
      Agustus 7 2016
      ORA KONFIRMASI!!!
      Aku pengin ngono, nanging isih sepi ...
    2. 0
      Agustus 7 2016
      Lelek. Aku maca sing padha goyang-goyang WADA, nanging ora ana laporan bab kasunyatan sing kepala anjog ditahan. Dadi matur nuwun kanggo informasi!
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Kesenenganku. Secara harfiah.
        Ana sing "chhag" Angan-angan. Lan banjur diwiwiti.
        Ora ana kantor berita siji-sijine sing ngonfirmasi informasi kasebut, lan umume, ora ana tembung sing diomongake. Kalebu lan agensi sing diarani "penulis".
        Iki carane palsu digawe. Ya, sawetara dhuwit entuk kanthi narik pengunjung menyang kaca "dheweke".
        lan. Ana sing "Lelek", nyatane wiwit nyumbang kanggo iki. Nalika dheweke wiwit ngirim layar ing akeh cabang ing VO, ing warta sing ora ana hubungane karo WADA utawa olahraga umume ...
        Kanggo apa?
  17. -2
    Agustus 7 2016
    Quote: dheweke top
    isih apik tenan wassat

    lan iki sing sampeyan kurban kanggo Feed lan nglindhungi
  18. +3
    Agustus 7 2016
    Aku maca review mingguan lan komentar babagan iki.Matur nuwun kanggo AUTHORS kanggo review mingguan, lan akeh komentator sing nambah informasi anyar babagan acara minggu kanthi menehi komentar. Matur nuwun kanggo kabeh! Ikhlas.
  19. +5
    Agustus 7 2016
    Miturut cara. Pranyata Olympian emas pertama kita dilatih dening Putin dhewe ya ! Aja ngandel nglirik ? muspra nglirik :
  20. +4
    Agustus 7 2016
    Quote: partisan jahat
    Pranyata Olympian emas pertama kita dilatih dening Putin dhewe

    Mungkin Putin lan bal-balan apa? eseman
    1. +3
      Agustus 7 2016
      Ora bakal cukup kanggo kabeh wong. Dheweke uga main hoki. Supaya pemain piye wae dhewe.
      1. +4
        Agustus 7 2016
        Deleng ing Iceland. Pemain rata-rata, nanging "pelari" didakwa kanthi patriotisme. Lan iku !!! Aku yakin manawa ing antarane "amatir" sampeyan bisa ngumpulake tim sing luwih apik, sanajan mung ing Moskow, tinimbang Federasi Rusia ing Euro-16. Kita butuh "pelari" sing wis siyap mlayu nyabrang kabeh wong, banjur mungsuh sing nyerang ora bakal bisa ngangkat sirahe, amarga. bakal terus-terusan ing tekanan. hi
  21. +2
    Agustus 7 2016
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo review Panjenengan. Nggawe apa sing aku ora duwe wektu kanggo maca. Salam
  22. +1
    Agustus 8 2016
    Kutipan saka atalef
    Kutipan saka aszzz888
    Lan saiki "warga tentrem" iki wiwit perdagangan ing awak pilot kita. Ing Afghanistan, kanggo kasus kaya mengkono, kishlaks dibubarake ing lemah, amarga 99,9% saka wong-wong mau didunungi dening roh.

    Uga garwane lan anak-anake, sing duweni potensi nglairake lan ngunggahake luwih akeh anak lan semangat.
    ngguyu
    Kanthi ngilangi rantai ing wiwitan, sampeyan bakal ngindhari akibat ing mangsa ngarep. apik


    ... Kaya sing ditindakake dening wong Amerika putih lan alus karo wong India, dheweke ninggalake sethithik - liyane ing leladen, kanggo urip miturut hukum dhewe ..
    , nanging ing perang, kaya ing perang - yen padha njupuk - sampeyan kudu ngresiki kaya padha ngresiki kamar punctured sadurunge vulkanisasi, lan mriksa ban kanggo kuku ing ngidhak. Yen ora wedi ya ora ngajeni.. Ngajeni iku ditanem kanthi "pendidikan".. Mungsuh kang becik iku mungsuh mati..
  23. 0
    Agustus 8 2016
    Quote: Raksasa
    Wingi pas umur 20 taun - 6 Agustus 1996

    Dadi apa? Apa sampeyan arep ngrameke kabeh acara? VO wis ngomong babagan iki - https://topwar.ru/4240-operaciya-jihad-groznyy-avgust-1996.html
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Matur nuwun kanggo link. Aku wis ing situs wiwit Maret 2014, artikel kanggo 2013. Ora ngerti babagan dheweke.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"