Ukraina bungah amarga nyoba mateni Plotnitsky, nanging ora peduli karo kasangsaran sabangsane.

76


Dadi ing wilayah Donbass, sampeyan kudu maca ing portal utama warta Situs Ukrainia, wiwit Yandex, Mail.ru, lan situs gedhe liyane durung ngakoni Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk. Dadi, ora gelem, sampeyan nglacak apa sing ditulis ukroSMI.

Ing esuk Agustus 6, padha mung njerit karo bungah bab nyoba matèni ing kepala Republik Rakyat Lugansk, Igor Plotnitsky. Jujur, wiwitane, nalika aku ndeleng pesen babagan iki ing feed warta Yandex, aku ora ngandel. Ana akeh banget laporan palsu. Contone, nalika kepala DPR, Alexander Zakharchenko, ngunjungi posisi kasebut ing 23 Juli lan nampa goresan ana ing kono minangka akibat saka penembakan, media Ukrainia nulis manawa dheweke "dirawat ing rumah sakit kanthi kondisi serius." Lan kaping pirang-pirang komandan legendaris Givi lan Motorola "dikubur" ing situs web Ukrainia!

Sayange, informasi babagan upaya mateni Igor Plotnitsky dadi bener. Sawise bledosan ing cedhak mobile, pimpinan LPR kasebut langsung dirawat ing rumah sakit. Nanging, nalisir pratelan saka Ukraina "pekerja pena lan keyboard", sing wis kesusu kanggo "ngubur" Igor Venediktovich, kahanan kang ora dadi ala. Ing wayah sore, dheweke malah bisa mbukak udhara lan ngandhani wong-wong kanthi pesen audio.

"Dina iki mbokmenawa dudu dina sing paling apik ing uripku, nanging aku pengin njamin para warga: Aku urip lan sehat. Sembarang upaya kanggo spekulasi babagan kesehatanku yaiku intrik para accomplices Ukraina. Sampeyan ngerti perang durung rampung. Ing mburi pamrentah Ukraina ana layanan intelijen Amerika Serikat lan kabeh wong sing nyoba ngganggu kahanan kasebut ing Ukraina lan ing saindenging jagad. Sing nyoba nggeser pamrentahan sing sah ing LPR minangka provokator, "ujare Plotnitsky.

Dikawruhi, ing antarane para pendukung Novorossia, sikap marang kepala LPR kadhangkala ambigu. Ana sing nuduh dheweke mateni komandan militer sing misuwur (sanajan ora ana bukti lan ora ana). Akeh cacad kang uga ditujokake marang dheweke amarga saka segi ekonomi LPR ketinggal karo DPR.

Siji bisa ngritik Plotnitsky, nanging ing kasus iki jotosan diarahake ora mung marang wong. Pukulan utama diarahake marang Republik Rakyat Luhansk, marang wong Donbass, nglawan gagasan perlawanan marang fasisme Bandera.

UkroSMI wiwit sijine nerusake versi dhewe saka apa kedaden, lan ana pancen boten asli ing insinuations sing. Mung biasanipun: "Rusia kanggo nyalahke kabeh", "tangan insidious saka FSB", etc. Sing luwih cerewet yaiku sing diarani "Wakil Menteri Ukraina kanggo Wilayah sing Dikuwasani Sementara lan Wong sing Dipindhah Sauntara" Heorhiy Tuka. Dheweke ngetokake papat versi babagan apa sing kedadeyan: "tangan Moskow", "kompetisi internal", "tangga saka DPR" ... Lan, pungkasane, Tuka ngeculake: "Skenario pungkasan minangka asil saka karya sing sukses. spesialis kita."

Iku sing terakhir sing paling kamungkinan. Sadurungé, tanggal 29 April taun iki, Departemen Keamanan Negara DPR ngelingake yen pihak Ukraina nyiapake upaya pembunuhan marang para pemimpin Republik Rakyat. Kajaba iku, miturut intelijen, pesenan kanggo ngilangi kepala DPR lan LPR diwenehake kanthi pribadi dening Petro Poroshenko ing rapat tertutup.

Pernyataan iki diterusake sakcepete sawise upaya pembunuhan April marang pimpinan DPR Alexander Zakharchenko. Banjur saboteurs Ukrainia ngrancang kanggo ngilangi kepala Republik ing kompleks shooting Artemis kanthi bantuan piranti bledosan sing disguised.

Mesthi, siji bisa ngomong yen layanan khusus DPR ngluwihi bebaya, nanging ing 19 April, kepala SBU, Vasily Gritsak, ngandika: "Zakharchenko, Plotnitsky lan pimpinan liyane kudu mikir sing padha mung bakal dibusak." Tegese, pihak Ukrainia ora nate ndhelikake rencana pidana.

Frants Klintsevich, Wakil Ketua Pertama Komite Pertahanan Dewan Federasi Rusia, setuju karo kasunyatan manawa layanan rahasia Ukraina ana ing mburi upaya pembunuhan. Ing mratelakake panemume, tujuan utama layanan khusus Ukraina kanggo destabilize kahanan ing LPR.

Zakharchenko ngunjungi Plotnitsky sing tatu ing rumah sakit. Dheweke nyatakake yen upaya iki nyritakake babagan rencana pihak Ukrainia kanggo miwiti serangan. Miturut Zakharchenko, Plotnitsky "bakal liwat, dheweke duwe karakter Donbas."

Mbok menawa ora ana serangan skala lengkap ing tlatah Republik. Nanging sing penting mengsah supaya rakyat ing DPR lan LPR tetep tensi. Kanggo iki, papan sing tentrem terus dibuwang. Kanggo iki, pejabat Ukraina terus-terusan ngancam "ngresiki" Donbass. Lan kanggo iki, karyawan UkroSMI nggedhekake histeria sengit.

Ing wektu sing padha, kadhangkala kolega Ukrainia pancen ora duwe daya nalika nerangake masalah nyata warga negara.

Dadi, bali ing Juli, ana tragedi ing Siria Aleppo. Sajrone salah sawijining serangan ing wilayah pemukiman dening teroris "oposisi", proyektil sing digawe ing omah mabur menyang apartemen ing ngendi warga Ukraina Irina Barakiat ngunjungi karo anak-anake. Wong wadon shielded bocah-bocah karo awake, minangka asil kang tatu serius. Sikil lan tangane diamputasi. Bapak maratuwa lan ibu maratuwane seda, lan putrane tatu (untunge ora ana bebaya kanggo uripe bocahe).

Lan, sanajan kita ngomong babagan warga Ukraina, panguwasa negara iki, sibuk karo showdowns Maidan lan perang sing ora ana gunane, ora cepet-cepet nulungi kanca-kancane. Kedadeyan kasebut dilaporake dening media Rusia. Lan mung nomer sepele saka Ukrainians.

Komunitas Rusia ing Suriah saiki nyedhiyakake pitulungan marang para korban. Amarga wong normal ora misahake wong liya miturut garis etnis. Mbok menawa ora suwe Irina bakal ana ing Rusia kanggo perawatan, amarga ing rumah sakit negara perang ana kesulitan gedhe sing ana gandhengane karo pemadaman listrik sing terus-terusan, kekurangan obat-obatan lan peralatan sing dibutuhake ...

Ora ana bathi kanggo media Ukraina kanggo nutupi kahanan iki, amarga pamrentah Maidan lan panyengkuyunge cenderung ndhukung "oposisi Siria." Senadyan Rusia. Kaya, "amarga Moskow nglawan teroris, kita bakal dadi kanggo dheweke, mungsuh mungsuhku dadi kancaku." Lan panyipta situs web "Peacemaker" (sing jelas seneng kabeh dhukungan saka panguwasa) malah nyedhiyakake data pilot Rusia sing nglawan ISIS (organisasi sing dilarang ing Federasi Rusia). Yaiku, dheweke dilebokake ing dhaptar eksekusi kanggo perang nglawan terorisme.

Mbalik ing 2011, warga Ukraina, Nadezhda Suleiman, tiwas dening "oposisi demokratis" Siria ing Homs. Nanging panguwasa ora nganti. Lan wartawan Svidomo-uga.

Nanging panguwasa Republik Rakyat Donetsk ngajeni banget marang para wartawan sing menehi urip kanggo bebener. Dadi, ing desa Gornyatskoye (cedhak kutha Snezhnoye), dhadha koresponden Rusia Andrei Stenin, sing tilar donya rong taun kepungkur, didegake. Dheweke ngorbanake nyawane kanggo nuduhake carane ukrochatels nembak pengungsi sing nyoba ninggalake zona perang. Memorial andhap asor wis diadegaké ing sekolah dijenengi sawise Andrey, museum darmabakti kanggo wartawan wani bakal rauh katon ana. Miturut kang, dening cara, banget sawetara saka karyawan ukroSMI ditulis paling semblance saka sungkowo.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

76 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    Agustus 7 2016
    Seneng-seneng ing misfortune wong liya iku ora Kristen. Makarya minangka dokter, sampeyan kerep ndeleng conto carane "ganjaran" (retribusi) sing pantes nemokake "pahlawan". Nalika padha ngomong: carane akeh tali ora corak ..., uga, luwih mudhun teks. Lan kanggo nyoba mateni Plotnitsky, aku mikir yen iki minangka pertanda serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan (luwih disenengi) boiler anyar. Ana akeh banget kebetulan: ora ana kepinginan kanggo nepaki Minsk-2, lan para pengawas ganti amarga puddle, lan radikal lokal ora turu. Ing kahanan kaya mengkono, kanggo ngatur kebingungan ing pimpinan LPR - Bandera dhewe dhawuh!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. -9
      Agustus 7 2016
      [Kutipan = Rusian Jerman] Bungah ing kacilakan wong liya dudu Kristen. Makarya minangka dhokter, sampeyan kerep ndeleng conto carane uga-pantes "ganjaran" (retribusi) nemokake "pahlawan" .... uga, lan (luwih) boiler anyar.
      Apa sampeyan bakal bungah ing kacilakan wong liya? lol
    3. + 18
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Jerman Rusia
      Seneng-seneng ing misfortune wong liya iku ora Kristen.

      Kanggo ngelingake pan-kepala nilai-nilai Kristen wis konyol. Dheweke entuk dhewe "kotak", ora diakoni dening sapa wae, gereja pseudo-Ortodoks saka Patriarkat Kuev. Dadi pseudo-patriark Filaret langsung nelpon kanggo mateni Donbass, uga, Rusia - yen bisa ...

      Lan iki jawaban sampeyan. Dheweke ora seneng karo kacilakan wong liya, nanging gumunggung "spesialis" ing sabotase:
      Tuka ngeculake: "Skenario pungkasan yaiku asil saka sukses karya spesialis kita."
      1. +3
        Agustus 7 2016
        Aku bakal menehi saran marang Ukrainia saiki nonton film Amerika sing apik banget "Hunted Horses Are Shot, Isn't It?" (Padha Shoot Horses, Aja Padha?, 1969), kasedhiya online. Lan mbandhingake awake dhewe karo Amerika ing film iki. Isine film kasebut yaiku
        Amerika sajrone taun-taun angel Depresi Agung. Pengangguran lan mlarat ana ing endi-endi. (Ora mung perang, kaya ing Ukraina). Wong-wong padha nindakake pakaryan apa wae kanggo entuk sepotong roti lan gendheng ing sirahe. Mula, ora nggumunake yen tari maraton kanthi hadiah $ 1500 kanthi gampang nglumpukake puluhan peserta saka kabeh negara ing hangar surem ing pesisir. Kabeh padha beda-beda, nanging saben wong siyap nindakake apa wae kanggo menang ...
        Para kontestan diperes kaya jeruk, nanging tetep ora rampung. Takdir ambruk, pangarep-arep pungkasan ilang, karusakan lengkap - moral lan fisik - sing ana ing mburi mung pati sing tetep lega. Lan panitia kompetisi entuk dhuwit, amarga akeh penonton.
        Dadi, kabeh ide saka film kasebut yaiku kompetisi bisnis iki ditindakake kanthi psikologis kanthi asil dhuwit saka pamirsa - uga wong-wong sing apes sing teka kanggo ndeleng pagelaran kasebut supaya bungah yen wong liya (para peserta). ing kompetisi) isih duwe kahanan urip luwih ala tinimbang dhewe. Lan iki menehi jaminan, lan gerakan protes marang sing duwe kekuwatan ing tingkat negara.
        Mangkono uga karo wong Ukrainia. Dheweke siyap klelep ing standar urip lan moral nganti paling ngisor lan bodho bungah yen ing LDNR, populasi kasebut mesthine luwih elek, amarga ana populasi Angkatan Bersenjata Ukraina ora mandheg mateni - wong cacat utawa wis tiwas.
        Iku utamané perlu kanggo mikir bab iki lan nonton film peserta saka Angkatan Bersenjata Ukraina karo werna Russian.
        1. +2
          Agustus 7 2016
          Kutipan: Tatyana
          Aku bakal menehi saran marang Ukrainia saiki nonton film Amerika sing apik banget "Hunted Horses Are Shot, Isn't It?" (Padha Shoot Horses, Aja Padha?, 1969), kasedhiya online. Lan mbandhingake awake dhewe karo Amerika ing film iki. Isine film kasebut yaiku
          Amerika sajrone taun-taun angel Depresi Agung. Pengangguran lan mlarat ana ing endi-endi. (Ora mung perang, kaya ing Ukraina). Wong-wong padha nindakake pakaryan apa wae kanggo entuk sepotong roti lan gendheng ing sirahe.

          Saran sing ora sukses, dheweke bakal katon - dheweke bakal ujar, deleng kepiye carane lan kepiye saiki
          JALAN sing BENER GO COMRADES !!!
          Lan padha mlumpat. ngguyu
          1. +4
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka atalef
            Saran sing ora sukses, dheweke bakal katon - dheweke bakal ujar, deleng kepiye carane lan kepiye saiki
            JALAN sing BENER GO COMRADES !!!
            Lan padha mlumpat.

            Alexander, aku weruh sampeyan wis dadi realis? Aku pengin nguciwani sampeyan, Svidomo-alun edan, nalika Kurangé populasi Ukraina wiwit, miwiti nyekel ukromillionaires ing Israel, Amerika Serikat lan Kanada, karo jumlah apik tenan ing akun sing wis muncul wiwit 2014.
            1. -3
              Agustus 7 2016
              Quote: popandopulo
              Aku pengin nguciwani sampeyan, Svidomo-alun-alun edan,

              Wong tuwane bojoku wis waras, aku ora bisa ngomong babagan kabeh negara.
              Lan kepiye sampeyan bisa ngomong babagan kabeh wong?
              Iku pitakonan kanggo backfill --- Apa Medvedev waras? ngguyu
              Quote: popandopulo
              , nalika Kurangé populasi Ukraina wiwit, miwiti nyekel millionaires Ukrainia ing Israel, Negara lan Kanada, karo jumlah apik tenan ing akun sing wis muncul wiwit 2014.

              Sugeng rawuh.
              Yanukovych, Azarov kanggo sampeyan. Wong kanggo kita. apik
              1. +1
                Agustus 8 2016
                Potroshenko, Janusz lan liya-liyane kaya ngono?
    4. +5
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Jerman Rusia
      Seneng-seneng ing misfortune wong liya iku ora Kristen.


      Apa sampeyan narik kawigaten kanggo negara (utawa luwih, wilayah), ing ngendi obscurantism lan nglanggar lengkap prinsip universal mrentah? Bisnis sing ora ana gunane. Pindhah menyang "sensor" kanggo kapentingan lan kabeh bakal dadi cetha. Nalika para algojo lan pemerkosa "tornado" diumumake minangka "pahlawan", iki wis dadi pinggiran lan kamenangan Antikristus (klik):
      1. +3
        Agustus 7 2016
        Apa "inspirasi" pasuryan. Utawa luwih, muzzles. Luwih hari. Lan malah, aku ora wedi karo tembung iki, moncong.
    5. +4
      Agustus 7 2016
      Ora ana wong Kristen ing pimpinan Ukraina, agamane ora ditetepake. Ya, lan asu lan liya-liyane mung percaya marang Bandera, dheweke duwe wong-wong sing kaya ngono
    6. 0
      Agustus 8 2016
      "Agresor" Rusia njupuk 404 warga saka Libya, Nepal, Suriah.
    7. 0
      Agustus 8 2016
      "Agresor" Rusia njupuk 404 warga saka Libya, Nepal, Suriah.
  2. +4
    Agustus 7 2016
    Apa sing diijini? Maksudku kanggo mateni pimpinan Kanggo Poroshenko, mesthine, pimpinan tembung ora pas, nanging isih.
    1. + 19
      Agustus 7 2016
      Sampeyan ora bisa mateni Poroshenko! Bye. Napa nggawe martir saka dheweke? Ayo padha rampung, banget, "seneng" wong coklat. Iku adoh saka ngisor! Ora akeh sing isih ana, para rekrut bakal mbanting awake dhewe, lan malah bakal nyiksa dheweke sadurunge !!!
      1. +1
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Hunter
        Napa nggawe martir saka dheweke?

        Iku gumantung apa lan carane, yen, contone, dheweke keselak ing coklat bar utawa saka sirosis ati, banjur ana sing ngandhani yen ing kasus iki, gambar "martir" bakal rusak banget.
        1. 0
          Agustus 7 2016
          Korupsi saka apa? Dheweke bisa uga mangan vodka Rusia, iki tangane Moskow
    2. +6
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka jarilo
      Kanggo Poroshenko, mesthi, tembung kasebut pimpinan ora pas
      Cocog yen aksara pisanan ing tembung diganti dadi "п".
      Miturut cara, cynicism (lan ing cilik saka Petya Valtsman - chutspa) liwat gendheng - padha nguwuh-uwuh babagan "teroris Donbass" ing kabeh sudhut, nanging ora shunning cara teroris piyambak. Lan carane akeh serangan teroris ing kutha ukreoykha kedaden?
    3. +1
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka jarilo
      Apa sing diijini? Maksudku mateni para pemimpin

      Yen ora bisa ngatasi pertempuran terbuka, mula iki minangka salah sawijining cara kanggo menang. Waca kaping pirang-pirang AS nyoba mateni Komandan Fidel ...
  3. +7
    Agustus 7 2016
    .
    Dadi, bali ing Juli, ana tragedi ing Siria Aleppo. Sajrone salah sawijining serangan ing wilayah pemukiman dening teroris "oposisi", proyektil sing digawe ing omah mabur menyang apartemen ing ngendi warga Ukraina Irina Barakiat ngunjungi karo anak-anake. Wong wadon shielded bocah-bocah karo awake, minangka asil kang tatu serius. Sikil lan tangane diamputasi. Bapak maratuwa lan ibu maratuwane tilar donya, lan putrane tatu (untunge ora ana bebaya kanggo uripe bocah lanang).

    Pecah otak, ngunjungi Aleppo belay karo bocah-bocah
    Ibu iki katon kaya sirahe ambruk sanajan sadurunge lengen lan sikile
    1. +6
      Agustus 7 2016
      Dheweke nemoni maratuwa lan maratuwane. Ing tlatah Aleppo, kontrol dening panguwasa. Dheweke manggon ing kutha kasebut suwene 13 taun, sawise omah-omah karo wong Siria. Opo sing salah? Utawa sampeyan duwe sawetara wong saka Rusia utawa Ukraina ing kana?
      1. -7
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka elenagromova
        Dheweke nemoni maratuwa lan maratuwane. Ing tlatah Aleppo, kontrol dening panguwasa. Manggon ing kutha suwene 13 taun, nikah karo wong Siria

        Inggih?
        Yen dheweke ora ninggalake (kanggo nyimpen anak) - d / y / r / a /.
        Lan carane Ukrainians kudu ngurus iku? Ayo Assad ngurus -- utawa dheweke dudu warga Siria?
        Kutipan saka elenagromova
        . Opo sing salah? Utawa sampeyan duwe sawetara wong saka Rusia utawa Ukraina ing kana?

        cukup / mung ora krungu kaya - kaya sabangsa saka Rusia lan Ukraina - ngurus kita.
        Lan yen padha takon - apa sampeyan mikir? Apa jawaban sing bakal sampeyan entuk? Dheweke kudu dikandhani bab sing padha.
        Vibrala dhewe - lan ngeculake awake dhewe (luwih tepat, bebarengan karo negara sampeyan manggon)
        1. +4
          Agustus 7 2016
          Kasunyatan bilih dheweke warga Suriah ora ngganggu kasunyatan sing dheweke uga warga Ukraina
          1. BAT
            +3
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka elenagromova
            Kasunyatan bilih dheweke warga Suriah ora ngganggu kasunyatan sing dheweke uga warga Ukraina

            Sak ngertiku, kewarganegaraan ganda dilarang kanggo warga biasa ing pinggiran. Aku ora ateges kabeh jinis valtsman, tukang roti lan kapten ...
          2. -3
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka elenagromova
            Kasunyatan bilih dheweke warga Suriah ora ngganggu kasunyatan sing dheweke uga warga Ukraina

            Mesthi wae, nanging kabeh padha, mesthine adil < supaya banding sampeyan dikirim menyang panguwasa lan wong Siria.
            Mangkat menyang Suriah dadi pilihane, uga tetep ana ing kana.
            Saben wong tanggung jawab kanggo keputusane dhewe-dhewe.
            Miturut cara, ora ana dual kewarganegaraan ing Ukraina Nyuwun
            Amarga wong normal ora mbagi wong liya miturut warga negara. Mbok menawa ora suwe Irina bakal ana ing Rusia kanggo perawatan, amarga ing rumah sakit negara perang ana kesulitan gedhe sing ana gandhengane karo pemadaman listrik sing terus-terusan, kekurangan obat-obatan lan peralatan sing dibutuhake ...

            mbokmenawa iku.
            Irina dhewe saka Aleppo, - ngandika kanca saka Barakyat. - Kita duwe masyarakat penutur Rusia ing Latakia, saka tilas USSR. Kita ngumpulake dhuwit kanggo mbantu wong wadon iki. Lan dheweke njaluk Kementerian Darurat Rusia supaya nggawa dheweke metu saka Aleppo. Nanging jawabane negatif, amarga korbane wong Ukrainia (????? dheweke dudu Ukrainia amarga ora ana kewarganegaraan ganda ing Ukraina). Dheweke kanthi sopan nerangake yen dheweke ora duwe hak kanggo nindakake.

            http://www.mk.ru/social/2016/08/04/ranennuyu-v-sirii-irinu-barakyat-otkazyvayuts
            ya-perevozit-v-rossiyu.html

            Quote: Monarchist
            Atalef, ngidini kula 2 pitakonan: ayo ngomong Irina iku wong Yahudi dening warga negara lan ketemu dhéwé ing kahanan sing padha, sampeyan uga bakal ngomong: "sirah ambruk malah sadurungé saka lengen lan sikil"?

            Mesthine, amarga tugas wanita ing wiwitan yaiku nylametake lan ngunggahake anak
            1. -8
              Agustus 7 2016
              Yen wanita iki dadi wong Yahudi, banjur Khazaria Rusia bakal ngirim dewan saka Kementerian Darurat,
              1. +4
                Agustus 7 2016
                Kutipan: Lyuopyatov
                banjur Khazaria Rusia bakal ngirim dewan saka Kementerian Darurat,

                Sawetara jinis Zhorik sampeyan - bongkok, ing otak lan ing jiwa, aku ora ngerti babagan awak, nanging cocog karo sampeyan. Ing sawetara cara sampeyan padha karo atalefa karo statements, sanajan sampeyan dudu Yahudi.
            2. +4
              Agustus 7 2016
              Kutipan saka atalef
              Miturut cara, ora ana dual kewarganegaraan ing Ukraina

              Sing mesthi wae, Benya Kolomoniai duwe kewarganegaraan udakara puluhan ngguyu Lucu iki Sasha-Atalef.
        2. +5
          Agustus 7 2016
          Atalef, ngidini kula 2 pitakonan: ayo ngomong Irina iku wong Yahudi dening warga negara lan ketemu dhéwé ing kahanan sing padha, sampeyan uga bakal ngomong: "sirah ambruk malah sadurungé saka lengen lan sikil"? Apa wong wadon Yahudi bisa manggon ing sawijining wilayah kanggo bojone sing ditresnani, ing ngendi, kanthi entheng, ora aman?
      2. 0
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka elenagromova
        Dheweke nemoni maratuwa lan maratuwane.

        Cetha yen dheweke kesusu dolan karo anak-anake ing ngendi perang paling panas saiki kedadeyan lan lagi ngebom saben jam. Wong wadon sing pinter, yen aku dadi bojone, aku bunuh diri.
    2. +1
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka atalef
      Pecah otak, ngunjungi Aleppo karo bocah-bocah Ibu iki katon sirahe dicopot luwih dhisik tinimbang lengen lan sikile


      Aktifake otak sampeyan (otak) Apa pancen ora bisa dimangerteni yen wanita iki nikah karo wong Arab. Lan "ngunjungi" - mutiara terjemahan, utawa, ing paling awon, pancen, kabeh kulawarga ngunjungi ing omah liyane.
      1. +5
        Agustus 7 2016
        Apa "mutiara terjemahan"? Wong ing kutha isih urip. Dheweke njupuk bocah-bocah menyang simbah ... Iki minangka "kejahatan" sing nggegirisi. Sapa sing ngerti luwih dhisik ing ngendi rudal militan bakal ndharat?
        1. +1
          Agustus 7 2016
          Kutipan saka elenagromova
          Wong ing kutha isih urip.

          Penerbangan saka Kamentrian Situasi Darurat saka Suriah, dheweke ora lunga?
          1. +1
            Agustus 7 2016
            Dadi, masalahe dudu teroris, nanging wong biasa sing pengin LIVE karo kulawargane, bojone, ngunjungi simbah? Lan ayo padha lunga lan ninggalake planet iki kanggo teroris.
            1. 0
              Agustus 7 2016
              Kutipan saka elenagromova
              Lan ayo padha lunga lan ninggalake planet iki kanggo teroris.

              Apa jenis demagogy kiwa, prajurit teka lan wong wadon kudu mikir bab anak, lan ora mbukak ing peluru karo wong-wong mau kanggo ngunjungi.
              1. +2
                Agustus 7 2016
                Kutipan: Alexander Romanov
                Apa jenis demagogi kiwa, prajurit mlaku lan wong wadon kudu mikir babagan bocah-bocah,

                Dheweke mikir babagan bocah-bocah, apa sing bakal tuwuh. Amarga wong diwasa sing ora mikirake wong tuwa sing wis tuwa ing ngarepe anak-anake lagi ndhudhuk kuburane dhewe urip-uripan.
                1. -1
                  Agustus 7 2016
                  Kutipan saka cherkas.oe
                  Dheweke mikir babagan bocah-bocah, apa sing bakal tuwuh.

                  tuwuh? Aku wedi yen lelungan maneh kaya iki bisa dadi acara pungkasan ing uripe. Ibu karo sirahe kudu mikir, ora ****
                  1. +1
                    Agustus 7 2016
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    tuwuh?

                    Ayo padha tuwuh. Lan dheweke bakal ngerti nilai kekerabatan, lan prestasi ibu, lan tresna marang leluhur lan anak-anake. Lan dheweke ora bakal ndhelikake ing jas wulu ing bolongan nalika Tanah Air ana ing bebaya, ibu Rusia bisa ngajar iki.
              2. +2
                Agustus 7 2016
                Alexander Romanov "Apa jenis demagogy kiwa, prajurit teka lan wong wadon kudu mikir bab anak, lan ora mbukak ing peluru karo wong-wong mau kanggo ngunjungi."
                Alexander! Sampeyan banget categorical ing hubungan karo wong iki.)))
                Bisa uga ana akeh alasan.
                1. Ora ana papan kanggo bali.
                2. Boten.
                3. Aku ora bisa ninggalake wilayahku amarga siji utawa liyane.
                4. Bojo ora nglilani. Lan dheweke dadi bojone, sing isih roti jahe.))) Aja lali yen dheweke meh ora nggawe keputusan dhewe ing kana. lsp
                Aku ora mbenerake. Sejatine, aku ora duwe sikap sing apik banget marang wong-wong sing omah-omah karo wong sing ora dingerteni kanggo sapa lan ora ana sing ngerti.
    3. +3
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka atalef
      Pecah otak, ngunjungi Aleppo karo bocah-bocah
      Ibu iki katon kaya sirahe ambruk sanajan sadurunge lengen lan sikile

      Dheweke wis nikah ing kono luwih saka 10 taun karo wong Siria (dheweke duwe anak 3), lan dina iku dheweke teka karo anak-anake kanggo ngunjungi sanak keluargane. Kaya ing kutha biasa saka wilayah siji menyang wilayah liyane kanthi bis kanggo pindhah menyang sanak keluarga. Mung sajrone perang 5 taun, kanthi latar mburi bledosan lan tembakan saben dina, rasa wedi lan njaga awake dhewe dadi suda.
      Sayange, mesthi, utamane amarga dheweke ora melu perang ing Suriah utawa Maidan ing Ukraina, nanging mung rampung ing papan sing salah ing wektu sing salah.
      1. 0
        Agustus 8 2016
        Lan aja nganti ana wong menyang Prancis! Banjur ana wong-wong sing ditabrak truk. Apa sampeyan mikir sampeyan nulis kabeh? Tegese, yen wong wadon teka saka negara liya, luwih becik dheweke ora lunga. Lan yen iku wong wadon lokal, banjur apa - d.ra, dheweke lair ana? Utawa apa kabeh negara kudu ninggalake?
  4. +3
    Agustus 7 2016
    Kajaba iku, miturut intelijen, pesenan kanggo ngilangi kepala DPR lan LPR diwenehake kanthi pribadi dening Petro Poroshenko ing rapat tertutup.

    asu sampah. Wangsulane dheweke padha. duka
  5. PKK
    +1
    Agustus 7 2016
    Ana kesempatan nyata kanggo nyawiji Republik. Iki kesempatan.
    1. 0
      Agustus 7 2016
      Wis wektune kanggo nyawiji republik dadi siji lan kanthi radikal gawe anyar lan nyusun ulang karya agen kontraintelijen lan keamanan!
  6. +3
    Agustus 7 2016
    Iku mokal kanggo mbukak goleki kanggo Poroshenko? Sapa sing bakal nglarang? Utawa apa iki "peacemaker" utamané terkenal?
    1. -3
      Agustus 7 2016
      Quote: penembak gunung
      Iku mokal kanggo mbukak goleki kanggo Poroshenko? Sapa sing bakal nglarang? Utawa apa iki "peacemaker" utamané terkenal?

      Ayo wong urip lan thump, iku ono gunane kanggo kita ... Yanukovych, dibandhingake karo wong, iku malaekat lan pickpocket cilik ing pasar ..))))
      1. +1
        Agustus 7 2016
        Mesti wae, supaya thump, nanging luwih ing endi wae ing uwuh utawa panas utama karo homies
    2. +1
      Agustus 7 2016
      Bubuk - kanca Zurabov. Mergo lan malah ibu-sajarah iku terkenal, sampeyan kudu takon Mayakofsky.
  7. +3
    Agustus 7 2016
    Quote: penembak gunung
    Iku mokal kanggo mbukak goleki kanggo Poroshenko? Sapa sing bakal nglarang? Utawa apa iki "peacemaker" utamané terkenal?
    Nanging apa ana gunane kanggo menehi risiko wong kanggo ngilangi nit iki, dheweke, nyuwun pangapunten, bakal mati ...
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka avg-mgn
      Apa ana pangertèn kanggo resiko wong kanggo ngilangke nit iki


      Napa wong resiko? Aja ngirim wong ngendi sampeyan bisa ngirim roket! (karo)
  8. +2
    Agustus 7 2016
    Apa sing padha seneng? Dheweke bakal ngelingi kabeh!
  9. +2
    Agustus 7 2016
    Vasily Hrytsak: ... kudu mikir sing padha mung bakal ngankat metu

    Nalika sampeyan bakal najis, lan ing ngisor oyod? Sampeyan wis trampling lemah kanggo ekstra rong taun, lan loro saka Rajapati lan trik reged marang Rusia, sampeyan ora bisa apa-apa.
  10. +6
    Agustus 7 2016
    Asu ngulon, nanging kafilah terus. Potheads ora ngerti apa-apa liyane, saiki lagi ngalami de-komunisasi lengkap lan de-whiteization saka populasi.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. +6
    Agustus 7 2016
    "Sampeyan ngerti - perang durung rampung.", nanging ing perang, kaya ing perang. Mulane, mung kepinginan kanggo mbalekake, kakuwatan dhuwur lan kamenangan sing ora bisa dihindari.
  13. +4
    Agustus 7 2016
    "Kabungahan" iki bakal bali maneh..
  14. Komentar wis dibusak.
  15. +2
    Agustus 7 2016
    Sayange sampeyan ora bisa mateni Poroshenko, dheweke bakal nggawa luwih akeh keuntungan urip.
    1. Ham
      +6
      Agustus 7 2016
      Ing kene, Nadyukha bali urip, lan ora perlu bom kuat.
  16. +1
    Agustus 7 2016
    Cepet pulih menyang Plotnitsky!
  17. +2
    Agustus 7 2016
    Ora mung "revolusi hydness" sing kedadeyan ing negara kasebut, revolusi perasaan lan aturan sing paling dhasar ditindakake ing negara kasebut. ing pungkasan:
    Sapa sing ora ngerti nulis translate
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Apa "Slav" iki weruh cahya?
    2. Komentar wis dibusak.
  18. +4
    Agustus 7 2016
    Kesehatan sing apik kanggo sampeyan Igor sing dikasihi!
    Kabeh Rusia karo sampeyan!
  19. +4
    Agustus 7 2016
    Cepet pulih lan sehat.
  20. +3
    Agustus 7 2016
    Sampeyan ora bisa bungah ing kasusahan wong liya,
    nanging iki kanggo wong normal.
  21. 0
    Agustus 7 2016
    Jujur, sanajan ana kekurangan sing sabanjure, Gromova entuk. Nulis artikel sing padha karo salinan karbon. Sing utama yaiku dadi luwih patriotik. Artikel ing pola: 30% = carane apik banget ing LNR / DNR (apa pimpinan apik) + foto anak lan kembang; + 30% carane elek ing Ukraina (foto medeni); + 40% banyu pathetic babagan topik sing disenengi situs kasebut. Ora ana pamikiran serius, ora ana analisis (kajaba disetujoni resmi), ora ana masalah - ora ana sing kaya ngono. Ugh. Wong kang kaya mangkono mau bakal padha ngidungake panguwasa.
    1. +3
      Agustus 7 2016
      Maca penulis kaya "Fashik Donetsk" (ya, ya, ana karakter kasebut ing ukroset). Dheweke mesthi bakal luwih cedhak karo sampeyan.
      1. -4
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka elenagromova
        Maca penulis kaya "Fashik Donetsk" (ya, ya, ana karakter kasebut ing ukroset). Dheweke mesthi bakal luwih cedhak karo sampeyan.

        Mikir nganggo sirah, aja mangan. Iku pancene luwih apik.
        1. +2
          Agustus 7 2016
          "Kapten! Sampeyan ora bakal dadi mayor!" (karo)
          1. -3
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka elenagromova
            "Kapten! Sampeyan ora bakal dadi mayor!" (karo)

            Aku tresna marang Vysotsky, lan aku ngenteni komentar kasebut))) Aku bakal dadi admiral tsice kanggo dangu yen aku nulis soko sing ora mbutuhake gaweyan mental.
  22. 0
    Agustus 7 2016
    Kanca-kanca, maca kanthi teliti: "Aku urip lan sehat!" (Plotnitsky). Apa iki ora ngandhani apa-apa? Sehat! Apa bisa dadi ciloko?
    1. 0
      Agustus 7 2016
      Maksudku, ora seburuk sing dianggep sawetara wong ...
      Iki ora ateges ora ana ciloko.
      1. -4
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka elenagromova
        Maksudku, ora seburuk sing dianggep sawetara wong ...
        Iki ora ateges ora ana ciloko.

        kaya ora ateges padha nglirik
      2. -1
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka elenagromova
        Maksudku, ora seburuk sing dianggep sawetara wong ...
        Iki ora ateges ora ana ciloko.

        Elena, aku LPR bisa njupuk cah wadon kanggo perawatan, medicine (katon) ing ndhuwur
        Kepala Republik Rakyat Lugansk (LPR), Igor Plotnitsky, sing slamet saka upaya pembunuhan tanggal 6 Agustus, wis dibuwang saka rumah sakit. Iki dilaporake dening Interfax, kanthi nyebutake sumber informasi.
        Dina sadurunge, nyoba digawe ing Plotnitsky. Jeblugan gludhug ing sadawane dalan mobil kepala LPR, daya kang ahli kira-kira nganti 15 kilogram ing TNT padha. Plotnitsky lan telung pengawal sing ana ing mobil ditampa abot tatu serpihan.
        "Kahanan kepala republik saya apik, para dokter mutusake kanggo nransfer dheweke menyang rezim rawat jalan," ujare sumber kasebut.

        Ing sawijining dina ditangekake, sesuk bakal kerja.
        Takon yen sampeyan duwe sambungan ing kana. nglirik
  23. +1
    Agustus 7 2016
    nanging tanggal 19 April, kepala SBU, Vasily Gritsak, ujar: "Zakharchenko, Plotnitsky lan pimpinan liyane kudu mikir yen dheweke mung bakal dibuwang.
    Yagene nganti saiki ora ana sing miwiti ngresiki Parashenko lan kabeh pak?
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka Dyagilev
      Yagene nganti saiki ora ana sing miwiti ngresiki Parashenko lan kabeh pak?

      Ing endi maneh sampeyan bisa nemokake wong bodho kaya ngono?
  24. +1
    Agustus 7 2016
    Yen "tangan SBU" pancen mbukak ing perkara sing peteng iki, mula dheweke tikel kaping pindho, ora ngerti kothak Pandora sing dibukak. amarga jawaban sing simetris uga bisa ...
  25. -3
    Agustus 7 2016
    ing umum, Aku sinau bab "usaha pembunuhan" saka sumber Russian.
    Lan wiwit "DRG Ukrainia" wong angel dipahami lan ing ngendi-endi padha cepet calmed mudhun, paling kamungkinan disassemblies lokal.
    DRG Ukrainia minangka prangko. Passionaries saka DPRLNR wis bola-bali dadi target saka "DRG Ukraina".
    Aku ora weruh bungah ing ngendi wae. omong kosong. Tulis sing "media tartamtu, wong bungah"
    Umumé, pertandhingan gangster saka klompok kejahatan terorganisir LPR DPR ora luwih apik tinimbang pertarungan klompok kejahatan terorganisir Bankovaya lan klompok kejahatan terorganisir Kremlin. Luwih tepate, salinan cilik mau.
    Kabungahan mung bisa yen angga ana ing jar. Nanging apa gunane? Iki kabeh kepala ngomong. Iku dudu Mozgovoi, Bednov lan liyane sing misuwur. Iki henchmen. Padha bisa diganti kerep.
    Aku maca nang endi wae (ora media Ukrainia) sing karo limpa rusak lan mergo, ngandika kanggo rekaman. Umumé ora bisa dipercaya. Mungkin malah promosi diri? Saliyane pertunjukan internal utawa promosi diri, ora ana versi. Ukraina ora kasengsem ing Zakharchenko lan Rafts, sampeyan kudu takon residents Luhansk piyambak carane padha mikir ing kono. Lan apa padha mikir Plotnitsky.
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Sampeyan ana ing topik OPG. Apa sampeyan ing dhewe?
  26. -1
    Agustus 8 2016
    Pemisah lemak Igorek Eal ing mobil - BLUE UP ON A FUGASE - GLORY TO UKRAINE
    Iki minangka JABE kanggo gumka saka Federasi Rusia - adol liwat toko lan wong-wong keluwen (wong sing paling ora dilindhungi sosial nandhang sangsara - pensiunan, ibu tunggal cacat) - sing duwe penghasilan luwih saka 2100 rubel Rusia ora layak kanggo kamanungsan bantuan (paling akeh wong duwe pensiun luwih saka 2100 rubel - nalika menehi pensiun, kurs 1 UAH = 2 rubel Rusia)
    Yen ana cedera serius, mula kenapa media Rusia (RUSSIA-24, lsp.) wingi, 7 Agustus, wis nglaporake manawa Igor roach dibuwang saka rumah sakit.
  27. -1
    Agustus 8 2016
    Model wong sing bisa slamet sembarang nyoba matèni!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"