Milisi Kurdi numpes teroris saka kutha Manbij ing sisih lor Suriah

32
Formasi milisi Kurdi lan Arab numpes pejuang IS saka kutha gedhe Manbij, dumunung ing Suriah lor ing provinsi Aleppo, laporan. RIA News pesen AFP.



Pasukan Demokrat Siria nguwasani Manbij ing dina Sabtu lan nyisir kutha kasebut kanggo para jihadis sing isih ana, ujare organisasi kasebut.

Peperangan kanggo kutha iki terus luwih saka sasi. Manbij digunakake dening teroris minangka pusat logistik utama.

Miturut agensi kasebut, "wis ing tengah minggu, Pasukan Demokrat Siria bisa mlebu ing kutha kasebut, nanging bisa ngilangi militan mung sawetara dina sabanjure."

Kacathet mung ing tlatah iki ana sawijining desa, sing pedunungé kena penerbangan Koalisi Barat dipimpin Amerika Serikat.
  • https://www.youtube.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Agustus 7 2016
    Kasunyatan bilih kutha liyane ing Suriah wis dibebasake saka pasukan pro-Turki apik, nanging ora ketompo carane rauh operasi militèr anyar wiwit ana, saiki nglawan Kurdi, sing wis ngadegake Kurdistan sawijining. Assad ora pengin menehi federasi.
    1. +3
      Agustus 7 2016
      Saka tembung demokrasi bali. Lan saka "pasukan demokratis Suriah" ....
      1. +2
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka Mitek
        Saka tembung demokrasi bali. Lan saka "pasukan demokratis Suriah" ....

        OK, "demokrasi" bakal cocog karo sampeyan?
        1. +6
          Agustus 7 2016
          Lan demokrasi ana hubungane, demokrasi minangka kekuwatane wong Amerika saka Capitol Hill. Ora ana hubungane karo demokrasi.
        2. +5
          Agustus 7 2016
          Kutipan: Sukhoi_T-50
          Kutipan saka Mitek
          Saka tembung demokrasi bali. Lan saka "pasukan demokratis Suriah" ....

          OK, "demokrasi" bakal cocog karo sampeyan?

          Sampeyan seneng guyon)))
          Setuju yen tembung "demokrasi" saiki nduweni makna negatif, utamane yen asale saka lambe wong Amerika.
          1. 0
            Agustus 7 2016
            Miturut cara, iku cocok banget kanggo Rusia modern .....
      2. +1
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka Mitek
        Saka tembung demokrasi bali. Lan saka "pasukan demokratis Suriah" ....

        Iku sing didukung negara *oposisi moderat*
    2. -3
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka: svp67
      Assad ora pengin menehi federasi.
      Lan dheweke nindakake perkara sing bener, aku ora weruh alesan kanggo dheweke "nggawe federasi". Sampeyan uga kudu dibusak ing Rusia.
  2. +1
    Agustus 7 2016
    Apamaneh, iki kanggo keuntungan Siria.
  3. 0
    Agustus 7 2016
    Toppers kasur nyoba kanggo pamisah Suriah karo kabeh kekuatan, ora dening ngumbah supaya dening Rolling. Anggere padha kasil. Alah. Kabar apik iku kabeh padha, barmaley diantemi lan mimpin. Nanging pembebasan Aleppo luwih penting.
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Cedhak Aleppo, misale jek, bummer.
      Militan wingi nyerang pangkalan militer utama
      Tentara Siria ing wilayah kasebut lan nyuwil blokade kasebut.
      Artileri Siria dikonsentrasi ing pangkalan, ndhukung
      nyerang.
      1. +1
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka: voyaka uh
        Artileri Siria dikonsentrasi ing pangkalan, ndhukung
        nyerang.



        1. +2
          Agustus 7 2016
          Kutipan saka: voyaka uh
          Artileri Siria dikonsentrasi ing pangkalan, ndhukung
          nyerang.

          Quote: profesor
          Profesor

          Sampeyan wis suwe ora menyang Rus. Ora "B", nanging "ON", "ing basa". Lan kanthi hormat, nanging sampeyan katon liwat tentara ing kana, mula apa posisi tembak meriam meriam sing kudu sampeyan bayangake, tuduhake ing video sing ditampilake. Kepiye artileri iki nyedhiyakake dhukungan? "" Sarat ing peta ", dadi apa? Apa sing ditampilake ing video luwih kaya basis ndandani utawa RPM sawetara bagean, kanthi peralatan sing rusak ditinggal nalika mundur.
          1. +1
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka: svp67
            Apa sing ditampilake ing video kasebut luwih mirip karo pangkalan ndandani utawa RPM sawetara unit, kanthi peralatan sing rusak ditinggal nalika mundur.

            Dheweke ngomong sampeyan kuliah. Sawise milisi nguwasani wilayah iki, Angkatan Udara sampeyan nggarap. Apa sing isih ana saka peralatan lan amunisi ora angel ditebak.

            Kutipan saka: g1v2
            Ing kabeh peta, blokade durung rusak.

            Broken liwat. Konvoi kamanungsan Jaish al-Fateh wis liwati.

            Kutipan saka: g1v2
            Umumé, iku aneh - luwih kaya mbuwang sandal tinimbang nyerang sing kompeten.

            Dideleng saka amunisi saiki, Asodovites kudu kasebut "sandal". Para pejuang ing video kasebut nganggo busana sing sopan.
            1. +1
              Agustus 7 2016
              Quote: profesor
              Dideleng saka amunisi saiki, Asodovites kudu kasebut "sandal". Para pejuang ing video kasebut nganggo busana sing sopan.
              - angel mbantah pernyataan iki, kelompok militan sing nyerang pancen katon apik banget babagan peralatan. Aku ora ngerti babagan Hizbullah, nanging ing video karo prajurit SAA, para pejuang, mesthi, luwih gampang dilengkapi
              1. 0
                Agustus 7 2016
                Kutipan saka uhu189
                Aku ora ngerti babagan Hizbullah, nanging ing video karo prajurit SAA, para pejuang, mesthi, luwih gampang dilengkapi

                luwih prasaja?
            2. 0
              Agustus 7 2016
              "Konvoi Kemanusiaan Jaish al-Fateh" mesthi 5 poin kanggo humor. belay Muga-muga para "kemanusiaan" iki ora suwe numpak. Ya, kasunyatan manawa broads ing video dilengkapi kanthi sopan umume apik banget - emir ora bakal ngandelake peralatan normal kanggo para rekrut. Dadi kelompok elit padha mati ing kono. Ngomong-ngomong, menarik - dheweke bakal mlebu utawa bakal cepet-cepet metu saka kutha. Kayane ana ing njero. hi
              1. -1
                Agustus 8 2016
                Kutipan saka: g1v2
                Ya, kasunyatan manawa broads ing video dilengkapi kanthi sopan umume apik banget - emir ora bakal ngandelake peralatan normal kanggo rekrut. Dadi elit saka kelompok mati ing kono

                Ora, mung yen departemen militer lokal wis entuk luwih apik.

                Kutipan saka: g1v2
                Ngomong-ngomong, menarik - dheweke bakal mlebu utawa bakal cepet-cepet metu saka kutha. Kayane ana ing njero.

                Aku pitutur marang kowe: padha nyuwil blokade. Dadi saiki padha bolak-balik.

                Kutipan saka: alexey123
                Profesor, lan sapa sing diarani milisi?

                Volchentsev, kab.
                1. Komentar wis dibusak.
                2. +1
                  Agustus 8 2016
                  Quote: profesor

                  Ora, mung yen departemen militer lokal wis entuk luwih apik.

                  Lan kisarane apik.
                  1. 0
                    Agustus 8 2016
                    Kutipan: jam tangan Peskov
                    Lan kisarane apik.

                    Ala lan malah ala banget. TOU kuno, drone dolanan, MANPADS kadaluwarsa...
                    1. +1
                      Agustus 8 2016
                      Quote: profesor
                      TOU Kuno...

                      Modern Cornet, bakal bisa?
                      1. 0
                        Agustus 8 2016
                        Kutipan: jam tangan Peskov
                        Modern Cornet, bakal bisa?

                        ora bakal lunga. Dheweke ora modern lan ora saka departemen militer kasebut. nglirik
                      2. 0
                        Agustus 8 2016
                        Quote: profesor

                        ora bakal lunga. Dheweke ora modern lan ora saka departemen militer kasebut. nglirik

                        Nanging ing Humvee katon kelangan.

                        Inggih, paling ora Mk 14 EBR bakal nindakake (apa sampeyan mbayar manungsa waé menyang tas ransel MOLLE karo tabung saka sistem ngombé)?
                      3. 0
                        Agustus 8 2016
                        Kutipan: jam tangan Peskov
                        Ya, paling ora Mk 14 EBR bakal ditindakake

                        NGGIH NGGIH. Bakal nindakake. nglirik

                        Kutipan: jam tangan Peskov
                        (dheweke menehi perhatian menyang tas ransel MOLLE kanthi tabung sistem ngombé

                        Ing wektu sing padha.
                3. Komentar wis dibusak.
            3. 0
              Agustus 7 2016
              Profesor, lan sapa sing diarani milisi? Kebetulan, dudu ISIS lan sekutu-sekutune? Apa "milisi" iki bakal njupuk Suriah, nanging ing ngendi dheweke bakal lunga lan apa sing bakal sampeyan sebut mengko, teroris?
          2. 0
            Agustus 7 2016
            "Dadi apa posisi tembak artileri meriam sing kudu dibayangake" ////

            Aku ngirim warta, nyata, ora palsu, nanging ora ana video
            ora weruh wayahe.
            Ing dhasar (matur nuwun kanggo koreksi) ana, antara liya, benteng Khiballah lan Iran. Para militan nangkep dinar Iran, spanduk, lsp.
            Artileri ora mesthi nembak saka posisi sing dilengkapi ing Suriah.
            Asring prajurit kesed kanggo nglengkapi, lan lemah ing kono watu, akeh banget
            sampeyan ora bakal dig munggah
          3. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        Agustus 7 2016
        Paling sing dijupuk utamané lawas M-30 howitzers ing konservasi, 2 pcs. D-30 ing posisi lan siji Grad. Aku ora ndeleng artileri liyane ing foto utawa ing video, kayane ...
      3. +6
        Agustus 7 2016
        Lha wong wadon dhewe ngakoni yen tawuran ing perguruan tinggi taksih lumaku. Artileri sing ditangkep broads ditumpuk ing gubug - meriam saka Perang Dunia II, nanging rolas 2. Iku bisa kanggo njupuk saka wong-wong mau xs? Ing kabeh peta, blokade durung rusak.
        Umumé, iku aneh - luwih kaya mbuwang sandal tinimbang nyerang sing kompeten. Ora ana serangan tambahan, ora ana rencana sing kompeten. Padha menek kaya lemmings - sawetara jenis zerg rush. Kayane para komandhan perwira Turki Jaish al Fatah ora tau bodho. belay Lan kene iku. Kerugian sing wis ditindakake ora bakal mbayar sanajan asil maksimal. Sanajan bisa nembus koridor - suwene suwene bisa mbukak ing serangan MLRS lan penerbangan? Siji kendaraan lapis baja dirusak dening puluhan, sing diakoni dhewe. Lan saiki ora 2011-12 maneh, nalika petugas Saa ngedol kunci ing gudang lan kothak kanthi peralatan lan peralatan menyang sandal. Kerugian kasebut jelas ora menehi ganti rugi kanthi asil. Nyuwun Umumé, iki dudu perang, nanging sawetara jinis daur ulang. Umumé, ing panggonan Saa, aku dhewe bakal mbukak koridor kanggo sandal lan njupuk nganggo geni langsung. Sampeyan uga bisa nyiyapake lapangan ranjau kaya cedhak Grozny. Ayo padha mlaku. lol
        Umume, utawa sandal iku pinter banget lan bakal nyerang ing papan liya ing papan liya, SAA sing diganggu ing sisih kidul ALEPPO, utawa wong Turki dikumbah. Aku angel golek panjelasan logis liyane kanggo prilaku bodho saka komandan militan. Ing kasus apa wae, nalika ana kahanan kaya mengkono - Saa lan VKS kita kudu ngrebut wayahe. Luwih akeh amunisi kluster lan peluncur roket sing digunakake. Sawetara dina maneh lan sandal saka kerugian sing ditampa ora bakal pulih sajrone nem wulan. prajurit
      4. 0
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka: voyaka uh
        Militan wingi nyerang pangkalan militer utama
        Tentara Siria ing wilayah kasebut lan nyuwil blokade kasebut

        Bener, ana informasi sing sebaliknya.
        http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/113789/
      5. avt
        +2
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka: voyaka uh
        Cedhak Aleppo, misale jek, bummer.

        Oh wow! Roh-roh kuwi cepet-cepet terobosan, lan apa sing ngganggu? Ya, dheweke ngrebut situs kasebut, saiki dheweke bakal ngupayakake saka udhara lan narik unit serangan lan ngrebut maneh. Kutha iki gedhe, nanging ana akeh roh, ora akeh Assad lan ora ana cara kanggo nggawe dering triple ing kana, lan njupuk Aleppo ing bathuk. ora Kanggo Azaz lan Jerabrus sing apik, kudu ditutup, mula roh-roh bakal cepet entek.
        1. +1
          Agustus 8 2016
          Kutipan saka avt

          Kanggo Azaz lan Jerabrus sing apik, kudu ditutup, mula roh-roh bakal cepet entek
          Banjur pidostan kolektif bakal wiwit nguwuh-uwuh yen Suriah nindakake kadurjanan marang wargane, dheweke mateni oposisi. Lan apa resiko apik kanggo pindhah menyang skenario Yugoslavia. Dadi yen parasit iki ngrusak balung mburi ing Aleppo, mula dheweke ora bakal duwe kesempatan maneh kanggo ngomong. Ing kene ana perjuangan kanggo Suriah dhewe, apa bakal dadi sawise perang.
      6. 0
        Agustus 8 2016
        Kutipan saka: voyaka uh
        Cedhak Aleppo, misale jek, bummer.
        Militan wingi nyerang pangkalan militer utama


        Dalan isih kobong. Padha mung bisa komunikasi karo saben liyane karo sikil.

        Kutipan saka: voyaka uh
        Artileri Siria dikonsentrasi ing pangkalan


        Ya, katon luwih kaya conto teknologi lawas.

        Umumé, "pertahanan" aneh. Dheweke nulis babagan serangan terus-terusan dening tentara meriem lan pesawat, nanging para militan terus-terusan ngirim bala. Lan kepiye carane nyerang - meh nganti dhuwur lan mlaku. lan ngendi "artileri lan penerbangan"? Ya, ana baterei mortir bakal nggawa luwih akeh keuntungan. Kabeh iki aneh.
    2. +1
      Agustus 7 2016
      Quote: penembak gunung
      Toppers kasur nyoba kanggo pamisah Suriah karo kabeh kekuatan, ora dening ngumbah supaya dening Rolling.


      Ing dina liyane, "paling ireng" maneh bledosan kritik marang Rusia. Pancen, "nalika asu ora duwe apa-apa, dheweke lungguh ing buntut lan wiwit dilat bal." (nangis)
  4. +2
    Agustus 7 2016
    Kutipan saka: svp67
    Kasunyatan bilih kutha liyane ing Suriah wis dibebasake saka pasukan pro-Turki apik, nanging ora ketompo carane rauh operasi militèr anyar wiwit ana, saiki nglawan Kurdi, sing wis ngadegake Kurdistan sawijining. Assad ora pengin menehi federasi.

    Assad wis ora ana ngendi-endi, dheweke wis janji bakal menehi otonomi sing wiyar marang wong Kurdi ing Suriah, wong Turki nglawan, nanging saiki dheweke kudu ngresiki dhewe. Otonomi iki digandhengake karo reresik wilayah Kurdi lan jejer saka pasukan anti-pemerintah.
  5. +1
    Agustus 7 2016
    Iki tegese pasukan "demokratis" bisa ngebom lan nyerang kutha, nanging Assad ora bisa ngangkat driji. Wong sipil, apa wong sipil.
  6. +2
    Agustus 7 2016
    Aku kepingin weruh yen Review Militer sing dihormati ora nggatekake acara ing cedhak Aleppo, utawa, nyatane, perang kunci ing kabeh perang, sing ora berkembang kanthi sukses kaya sing dikarepake, ora pantes disebutake ing warta. ? Malah saka sudut pandang kegiatan penerbangan kita, paling ora bisa menehi ringkesan ringkes, sanajan kabeh ana sing ala ... Iki ora cocog kanggo media (sing VO), misale jek kula...
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Kutipan saka uhu189
      Aku kepingin weruh, Review Militer sing dihormati, saka prinsip, ora nggatekake acara ing cedhak Aleppo



      Dadi ing Rusia 1 mung ngomong babagan carane pemukiman anyar gabung karo gencatan senjata nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"