Rogozin: Rudal anti-pesawat generasi sabanjure wis digawe ing Rusia

93
Keprihatinan Almaz-Antey wis nggawe generasi anyar rudal kanggo sistem anti-pesawat, laporan RIA News Pesen saka Wakil Perdana Menteri Dmitry Rogozin.

Rogozin: Rudal anti-pesawat generasi sabanjure wis digawe ing Rusia


"Keprihatinan Pertahanan Aeroangkasa Almaz-Antey diwenehi menyang Dewan Komplek Militer-Industri asil tes kulawarga rudal anti-pesawat generasi anyar kanggo Angkatan Laut lan Angkatan Darat,"
Rogozin nulis ing Facebook.

Wakil Perdana Menteri ora menehi katrangan.

Badan kasebut ngelingake yen "perusahaan saka Almaz-Antey prihatin ngembangake lan ngasilake rudal anti-pesawat lan peralatan radar, kalebu S-400 Triumph, Antey-2500, sistem rudal anti-pesawat Favorit, uga kompleks Buk "" .
  • https://www.facebook.com/Dmitry Rogozin
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

93 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -13
    Agustus 7 2016
    Sugeng rawuh, kanca-kanca. Artikel kasebut ora ana apa-apa. Minus
    1. +7
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Winnie76
      Sugeng rawuh, kanca-kanca. Artikel kasebut ora ana apa-apa. Minus

      Mesthi, sampeyan butuh karakteristik kinerja sing rinci..? Vinnie, ngaso, malah Rogozin dhewe ora ngerti iki! Dheweke mung menehi tandha yen dheweke wis ngembangake sistem sing menarik.. Ora ana ANALOG..))))
      Nalika padha teka menyang kita, dheweke bakal ngerti kabeh kanthi laku ... hi
      1. + 28
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        .Ora ana analoge..))))

        Nah, yen rudal-rudal iki nggawe mitrane dadi mati rasa, tegese kanca-kanca kita pancen hebat! ngguyu
        Umumé, aku rumangsa Almaz-Antey wis ngembangake rudal "jarak adoh" kanggo S-400 lan S-500.
        1. Mak
          -19
          Agustus 7 2016
          Nah, yen rudal-rudal iki nggawe mitrane dadi mati rasa, tegese kanca-kanca kita pancen hebat! ngguyu

          Inggih Rogozin, ora muspra yen dheweke mangan roti.
          1. + 37
            Agustus 7 2016
            Rogozin, mung nywara. Apik banget kanggo para perancang lan buruh Almaz-Antey. Ora muspra yen padha mangan roti.
            1. +7
              Agustus 7 2016
              Produk kasebut minangka kertu trump sing serius ing politik lan bakal ditampilake nalika ana wektu sing cocog. Padha ngumumake, lan supaya mungsuh padha nandhang sangsara lan mikir.
              1. +8
                Agustus 7 2016
                Produk kasebut bakal dadi kertu truf sing serius nalika: mlebu layanan, ngluncurake produksi massal lan nguwasani ing antarane pasukan.
                1. 0
                  Agustus 7 2016
                  Kutipan: Vadim237
                  Produk kasebut bakal dadi kertu truf sing serius nalika: mlebu layanan, ngluncurake produksi massal lan nguwasani ing antarane pasukan.

                  Ora topik. Vadim, liburan seneng, Dina Tentara Railway Rusia.
            2. 0
              Agustus 8 2016
              paling ora menehi pitunjuk babagan apa sing anyar babagan rudal, jelas yen dheweke ora bakal ngandhani karakteristik kinerja
          2. +7
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka Makk
            Nah, yen rudal-rudal iki nggawe mitrane dadi mati rasa, tegese kanca-kanca kita pancen hebat! ngguyu

            Inggih Rogozin, ora muspra yen dheweke mangan roti.

            Sembarang wong ing situs iki bisa dadi "apik" eseman .
            1. 0
              Agustus 7 2016
              Quote: vardapet
              Kutipan saka Makk
              Nah, yen rudal-rudal iki nggawe mitrane dadi mati rasa, tegese kanca-kanca kita pancen hebat! ngguyu

              Inggih Rogozin, ora muspra yen dheweke mangan roti.

              Sembarang wong ing situs iki bisa dadi "apik" eseman .

              Meehan ora setuju karo sampeyan.
          3. + 10
            Agustus 7 2016
            Pemuda jurnalistik saka Rogozin mung cepet-cepet. Sapa dheweke, sapa dheweke tetep, sanajan jabatane dhuwur. Ana informasi nul, nanging sensasi! Padha ngomong - padha ngomong iki, nanging aku ngerti iki!
            Tumraping pamimpin ingkang gadhah pangkat punika, saben tembung kedah dipun nimbang, lan manawi badhe matur dhateng para rawuh, mesthinipun kedah tumut lan nalar.
          4. +4
            Agustus 7 2016
            Kutipan saka Makk
            Inggih Rogozin, ora muspra yen dheweke mangan roti.

            apa sing ditindakake / diciptakake???
            1. Mak
              0
              Agustus 7 2016
              apa sing ditindakake / diciptakake???

              Aku ora ngerti..Aku malah ora ngerti sing nemokke SARCASM.
            2. 0
              Agustus 9 2016
              Rogozin dudu penemu; dheweke luwih dikenal minangka manajer sing efektif, sing asring dikirim kanggo ngurutake barang-barang lan ngatur barang-barang, kalebu. menehi kick kanggo wong-wong sing ngapusi ing sisih lan sabotase pesenan pemerintah, etc.. Minangka kanggo artikel, iku bener bab apa-apa.
          5. 0
            Agustus 8 2016
            Dideleng saka pasuryan, dheweke mangan kanthi apik, akeh. Apik banget kanggo para perancang lan insinyur Almaz-Antey
        2. -1
          Agustus 7 2016
          Kutipan: SRTs P-15
          Kutipan: Khariton
          .NOMOR ANALOG..))))

          Nah, yen rudal-rudal iki nggawe mitrane dadi mati rasa, tegese kanca-kanca kita pancen hebat! ngguyu
          Umumé, aku rumangsa Almaz-Antey wis ngembangake rudal "jarak adoh" kanggo S-400 lan S-500.

          Aku nggawe kesalahan kanggo alesan! Kabeh wong bisu...Inggih, Kulibins kita!
          1. 0
            Agustus 7 2016
            Kutipan: Khariton
            Aku nggawe kesalahan kanggo alesan! Kabeh wong bisu...Inggih, Kulibins kita!

            ya wis... nglirik
        3. 0
          Agustus 7 2016
          Bener, tembung analog duwe oyod saru, muni
          rada playful lan malah janjeni kanggo roket - analog
          ora bisa ngomong! Saka wedi, mbokmenawa.
        4. 0
          Agustus 8 2016
          jarak dawa sampeyan ngomong babagan 40N6E? Dadi wis suwe ditindakake. Apa maneh sing jarake 600 km? hits banjur Nyuwun
      2. +9
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        Ora ana analog..))))


        Apa iki kaya tembung ajaib sing kudu sampeyan lakoni kanthi iman?

        Sekte sing diarani "NO HANALOGERS" kudu dilebokake ing ngendi wae.
        1. +2
          Agustus 7 2016
          Kutipan: SRTs P-15
          mitrane padha mati rasa,

          Kutipan: wanderer_032
          Sekte sing diarani "NO HANALOGERS" kudu dilebokake ing ngendi wae.

          Kutipan: Khariton
          wis ngembangake sistem sing menarik..Ora ana ANALOG..))))

          Vitalya, apa sampeyan lara sirah maneh? ngguyu
        2. +3
          Agustus 7 2016
          Kutipan: wanderer_032
          Apa iki kaya tembung ajaib sing kudu sampeyan lakoni kanthi iman?
          Ya, "kita duwe piranti kaya ngono, nanging ora bakal dakcritakake babagan iki!"Dadi luwih becik meneng. Yen ora, misale jek sing Rogozin maneh mromosiaken piyambak karo online pinter lan misterius.
      3. 0
        Agustus 7 2016
        Analog bisu....Apa sampeyan wis mikir babagan apa sing sampeyan tulis, Meehan? Apik banget yen kita ngrancang lan ngasilake, nanging ora ana tembung babagan sing bisu.
        Kutipan: Khariton
        Kutipan: Winnie76
        Sugeng rawuh, kanca-kanca. Artikel kasebut ora ana apa-apa. Minus

        Mesthi, sampeyan butuh karakteristik kinerja sing rinci..? Vinnie, ngaso, malah Rogozin dhewe ora ngerti iki! Dheweke mung menehi tandha yen dheweke wis ngembangake sistem sing menarik.. Ora ana ANALOG..))))
        Nalika padha teka menyang kita, dheweke bakal ngerti kabeh kanthi laku ... hi
      4. +2
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        Mesthi, sampeyan butuh karakteristik kinerja sing rinci..? Vinny, ngaso, malah Rogozin dhewe ora ngerti iki

        Ora ana sing kaget karo iki
        Kutipan: Khariton
        Dheweke mung menehi tandha yen dheweke wis ngembangake sistem sing menarik.. Ora ana ANALOG..))))

        ditulis kanthi bener bebarengan
        TANPA PARALLEL ING DUNIA hi
      5. +5
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        Mesthi, sampeyan butuh karakteristik kinerja sing rinci..?

        ya wis. Nanging yen Rogozin ora ngerti, paling ora indeks GRAU, kita bakal nemtokake dhewe.
        Kutipan: Khariton
        Vinnie, ngaso, malah Rogozin dhewe ora ngerti iki!

        Apa Wakil Perdana Menteri ora ngerti? Wakil Putin ing komisi militer-industri?
        Ya, rahasia iku rahasia :)))) Mbokmenawa Putin uga ora ngerti. Lan Shoigu.
        Aku wonder, apa Almaz-Anteevites dhewe ngerti sing padha wis ngembangaken sawetara jenis Ajaib? ngguyu
        Kabar ora ana apa-apa. Apa tegese - dikembangake? Apa sampeyan wis nggawe sing anyar? utawa ana produk sing lulus GSI? Umumé, refleks kondisi digawa munggah ing sampeyan. Bakal kaya mangkene. PAWARTA! (bravura march) ROKET!!! Kita kabeh seneng. Kabar liyane (bravura mars) KAPAL! Kita kabeh seneng. Banjur, mbokmenawa, ora bakal ana kabar, kita bakal seneng. Dheweke bakal ngajari. Ora preduli, pimpinan kita kaget terus-terusan ing babagan iki.
    2. + 27
      Agustus 7 2016
      Iki dudu artikel, nanging cathetan singkat minangka panganan kanggo dipikir!

      Bubar aku duwe kesempatan kanggo ngunjungi salah siji saka pabrik badhan - padha makarya tanpa kesel ing telung shift! Iku mung balm kanggo nyawa!
      Lan aku secara harfiah ana ing pabrik ing ngendi helikopter didandani - lagu kasebut prasaja! Sampeyan ngelingi jaman kepungkur, nalika mung wormwood sing tuwuh ing bengkel - sampeyan ngerti, ora ana sing ngomong, utamane riffraff liberal-rapidist, nanging Rusia iku. obah ing arah sing bener!
      1. +1
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan aku bener-bener ana ing pabrik sing ndandani helikopter - lagu kasebut prasaja! Sampeyan kelingan jaman kepungkur, nalika mung wormwood sing tuwuh ing bengkel-bengkel ing kana.

        Apa akeh helikopter sing didandani?
        1. +2
          Agustus 7 2016
          Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem? eseman hi
      2. 0
        Agustus 7 2016
        Nalika ngomong babagan rudal generasi anyar, dheweke nuduhake beda dhasar lan kemampuan anyar, sing ora ana ing artikel kasebut. Mungkin iki wektu kanggo mbukak menyang pungkasan kanggo Sampanye, utawa Mungkin iku ora worth iku - lagi pungkasan. Mulane wong-wong padha nesu.
        1. 0
          Agustus 7 2016
          Ing babagan karakteristik sistem pertahanan udara, kabeh cukup prasaja: luwih cepet, luwih dhuwur, luwih, luwih bisa maneuver. Parameter kasebut tuwuh rong puluh persen saben roket generasi anyar.
      3. +1
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Zyablitsev
        liberapida.listical rifraff,

        Aku nyoba mbaleni nanging ora bisa ngucapake ... alangan nangis
        1. 0
          Agustus 7 2016
          Ora apa-apa, Alexander - ora perlu ditegur, luwih penting kanggo ngerti karusakan lan barbaritas wong-wong iki!

          Senajan, mesthi, sepisan maneh aku seneng sarcasm karo kesenengan tartamtu! hi
          1. 0
            Agustus 8 2016
            Kutipan: Zyablitsev
            Senajan, mesthi, sepisan maneh aku seneng sarcasm karo kesenengan tartamtu!

            matur nuwun hi
      4. -3
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Zyablitsev
        utamané liberapida.listical riffraff

        njaluk dhuwur ing ganja lan ..... saben liyane ing ....
        wassat wassat
        1. 0
          Agustus 7 2016
          Sampeyan kleru, Nanging, minangka tansah! hi
    3. +6
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Winnie76
      Sugeng rawuh, kanca-kanca. Artikel kasebut ora ana apa-apa. Minus

      Tulis artikel babagan soko. sedulur Komentar sampeyan ora ana gunane, ora ana minus utawa tambah. hi
    4. +1
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Winnie76
      Sugeng rawuh, kanca-kanca. Artikel kasebut ora ana apa-apa. Minus

      Ora, ora, malah ana artikel karo panjelasan, ngandika sing bisa nulis sing kita wis teka munggah karo soko anyar, nanging sampeyan ora bisa mbukak ciri, lan sapa sing ora setuju lan kasengsem ing rincian iku Spy!
      Ing cendhak - kita duwe piranti kasebut! Nanging kita ora bakal nyritakake babagan dheweke !!!
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Quote: Letun
        Sampeyan bisa nulis sing kita wis teka munggah karo soko anyar, nanging sampeyan ora bisa mbukak ciri, lan sapa sing ora setuju lan kasengsem ing rincian iku ndelok!

        Sampeyan mung kudu pracaya!
      2. -1
        Agustus 7 2016
        Quote: Letun
        lan sapa sing ora setuju lan kasengsem ing rincian iku telik!
    5. +3
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Winnie76
      Sugeng rawuh, kanca-kanca. Artikel kasebut ora ana apa-apa. Minus

      Banget bab iku. Ing wiwitan taun, dheweke nulis babagan nguji rudal jarak jauh ultra anyar kanggo 400. Saiki lagi ngomong babagan kasunyatan nggawe generasi anyar. Generasi sadurungé duwé jarak 400 km lan dhuwuré 185. Nggawe kesimpulan
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka Tusv
        Ing wiwitan taun, dheweke nulis babagan uji coba rudal jarak jauh ultra anyar kanggo 400. Saiki lagi ngomong babagan kasunyatan nggawe generasi anyar.

        ya. Utawa mungkin rudal tartamtu iki lulus tes lan mlebu layanan? :)
        1. 0
          Agustus 7 2016
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          ya. Utawa mungkin rudal tartamtu iki lulus tes lan mlebu layanan? :)

          Sawise 40N6E dilebokake ing layanan taun kepungkur, apa kita kudu nyoba maneh? Aja mikir
      2. 0
        Agustus 7 2016
        Pranyata dadi analog saka sistem THAAD Amerika, sing cukup apik.
    6. +1
      Agustus 7 2016
      "Keprihatinan Pertahanan Aeroangkasa Almaz-Antey diwenehi menyang Dewan Komplek Militer-Industri asil tes kulawarga rudal anti-pesawat generasi anyar kanggo Angkatan Laut lan Angkatan Darat," tulis Rogozin ing Facebook.

      Wakil Perdana Menteri ora menehi katrangan
      .keren...kok artikele? Kenapa editor VO nerbitake artikel bodho? Apa kita klompok bodho? Apa "injeksi" iki bakal cocog karo kita? Nah, yen sampeyan ora ngajeni kita, paling ora ngormati awak dhewe. Sampeyan ora ngerti, wong nang endi wae lagi chatting ...
      1. 0
        Agustus 8 2016
        Quote: Andrey Yurievich
        .keren...kok artikele? Kenapa editor VO nerbitake artikel bodho?

        Yurevich! Apa ora cetha? Nganti saiki tanggapane wis akeh "Hurray!" lan "Odobryams!" - dheweke bakal terus mbuwang barang. Kaya sing dikandhakake, "permintaan nemtokake pasokan" eseman hi
  2. +2
    Agustus 7 2016
    Informasi sing menarik banget, akeh konten sing ora bisa langsung diserap. Pamilik situs kasebut, kanggo ngupayakake lalu lintas, yaiku, bathi, ngluncurake informasi kosong sing mung gila. Nanging artikel iki bakal dibahas dening luwih saka rolas ahli strategi, nggawa penghasilan pemilik saka apa-apa.
    1. 0
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Vladimir 1964
      Informasi sing menarik banget, akeh konten sing ora bisa langsung diserap. Pamilik situs kasebut, kanggo ngupayakake lalu lintas, yaiku, bathi, ngluncurake informasi kosong sing mung gila. Nanging artikel iki bakal dibahas dening luwih saka rolas ahli strategi, nggawa penghasilan pemilik saka apa-apa.

      Saiki ana sing bakal ngeculake ...))))) Israel ngenteni..! Saiki dheweke bakal takon pitakonan provokatif ... prajurit
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        Kutipan: Vladimir 1964
        Informasi sing menarik banget, akeh konten sing ora bisa langsung diserap. Pamilik situs kasebut, kanggo ngupayakake lalu lintas, yaiku, bathi, ngluncurake informasi kosong sing mung gila. Nanging artikel iki bakal dibahas dening luwih saka rolas ahli strategi, nggawa penghasilan pemilik saka apa-apa.

        Saiki ana sing bakal ngeculake ...))))) Israel ngenteni..! Saiki dheweke bakal takon pitakonan provokatif ... prajurit

        Meehan, sampeyan wis nyiapake parit sofa? prajurit
    2. +1
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Vladimir 1964
      Nanging artikel iki bakal dibahas dening luwih saka rolas ahli strategi, nggawa penghasilan pemilik saka apa-apa.


      ngguyu Off!
    3. -1
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Vladimir 1964
      Informasi sing menarik banget, akeh konten sing ora bisa langsung diserap. Pamilik situs kasebut, kanggo ngupayakake lalu lintas, yaiku, bathi, ngluncurake informasi kosong sing mung gila. Nanging artikel iki bakal dibahas dening luwih saka rolas ahli strategi, nggawa penghasilan pemilik saka apa-apa.

      Kayane sampeyan wis diwasa, nanging tumindak kaya bocah, apa sing dikarepake? Apa jenis informasi? Ngumumake dhaptar kabeh.
      Apa informasi sing ngemot rahasia negara lan militer sing muga-muga sampeyan ngerti? Ing kene diwenehi informasi persis kanggo wong lan mitra asing sing dianggep perlu. Supaya sawetara bakal bungah lan ngerti yen kita duwe apa-apa kanggo ngusir mungsuh, liyane sing ana sing anyar sing bisa banget ngganggu macem-macem rencana sing ora ramah ing bidang militer.
      Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, bali "ing spanduk"
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka: svp67
        Kayane sampeyan wis diwasa, nanging tumindak kaya bocah, apa sing dikarepake? Apa jenis informasi? Ngumumake dhaptar kabeh.
        Apa informasi sing ngemot rahasia negara lan militer sing muga-muga sampeyan ngerti? Ing kene diwenehi informasi persis kanggo wong lan mitra asing sing dianggep perlu. Supaya sawetara bakal bungah lan ngerti yen kita duwe apa-apa kanggo ngusir mungsuh, liyane sing ana sing anyar sing bisa banget ngganggu macem-macem rencana sing ora ramah ing bidang militer.
        Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, bali "ing spanduk"

        Sergey, komentar iku adoh saka bodho, nanging sampeyan cetha maca sandi superficially. Lan aku ora bakal ngganti pendapat babagan informasi iki, kabeh wis kasebut kanthi jelas ing ndhuwur. hi
      2. -1
        Agustus 7 2016
        Kutipan saka: svp67
        Ing kene diwenehi informasi persis kanggo wong lan mitra asing sing dianggep perlu. Supaya ana wong sing bungah lan ngerti manawa ana sing bisa ngusir mungsuh, sing liyane duwe sing anyar.


        Lha, kaya sadurunge Perang Patriotik Agung. "Getih Cilik lan ing wilayah liyane."
  3. +1
    Agustus 7 2016
    Pesen iki kanggo sing ngerti.
  4. +1
    Agustus 7 2016
    Zero isi informasi. Kenapa print INI?
  5. -2
    Agustus 7 2016
    Ing mratelakake panemume, iku luwih apik kanggo nglengkapi sistem pertahanan udara kita karo S-400 100%, lan banjur wiwiti mboko sithik ngganti menyang S-500. Lan ternyata S-400 durung dicap kanthi cara normal, utawa S-500 durung digawe...
    1. +2
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Mikhail Krapivin
      Ing mratelakake panemume, iku luwih apik kanggo nglengkapi sistem pertahanan udara kita karo S-400 100%, lan banjur wiwiti mboko sithik ngganti menyang S-500. Lan ternyata S-400 durung dicap kanthi cara normal, utawa S-500 durung digawe...

      Sampeyan mbokmenawa ora ngerti, nanging iki sistem beda. S-400 minangka sistem pertahanan udara, lan S-500 minangka sistem pertahanan rudal.
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Ya, aku salah nulis nalika aku turu, iku salahku. Sawise kabeh, siji bisa nembak pesawat lan rudal, lan liyane bisa nembak rudal lan pesawat, bedane signifikan. Mung kita duwe, ing paling apik, Welasan sistem, lan ing mangsa adoh jumlah padha samesthine. Iki persis sing dakkandhakake - bisa uga luwih gampang, nanging luwih akeh? Lan banjur mboko sithik ngganti liyane abruptly, karo langit ditutup.
        1. +1
          Agustus 7 2016
          Kutipan: Mikhail Krapivin
          Ya, aku salah nulis nalika aku turu, iku salahku. Sawise kabeh, siji bisa nembak pesawat lan rudal, lan liyane bisa nembak rudal lan pesawat, bedane signifikan. Mung kita duwe, ing paling apik, Welasan sistem, lan ing mangsa adoh jumlah padha samesthine. Iki persis sing dakkandhakake - bisa uga luwih gampang, nanging luwih akeh? Lan banjur mboko sithik ngganti liyane abruptly, karo langit ditutup.

          Nyatane, S-400 ora bakal nembak rudal sing bisa ditembak dening S-500, lan bakal luwih larang kanggo njupuk pesawat nganggo S-500 tinimbang karo S-400.
      2. 0
        Agustus 7 2016
        S-500 bakal duwe sawetara jinis rudal, salah sijine bisa nyerang hulu ledak ICBM. S-400 bisa nembak target kanthi kacepetan 4800 m/s; sistem anyar bakal duwe angka iki luwih dhuwur.
    2. 0
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Mikhail Krapivin
      Ing mratelakake panemume, iku luwih apik kanggo nglengkapi sistem pertahanan udara kita karo S-400 100%, lan banjur wiwiti mboko sithik ngganti menyang S-500.

      Dadi, kita uga terus modernisasi S-300 lan sistem pertahanan udara liyane. Amarga mandheg ing perkara iki kaya pati, kita ora bisa ngandhani "mitra asing", wong lanang, ngenteni ing kana, aja nggawe senjata serangan udara anyar, kita isih durung 400% dilengkapi S-100 ... ngomong , Apa sampeyan mikir bakal mandheg?
  6. +4
    Agustus 7 2016
    Ya, artikel warta biasa. Apa hubungane karo minus utawa plus? Saora-orane padha nindakake apa-apa, dheweke wis nindakake apa-apa. Lan matur nuwun Gusti. Iku menarik, yen informasi kuwi wis dropped ing dhingklik, Aku bakal ana liyane outcry sing kabeh ok ing Angkatan Bersenjata saka saiki ana mung reaksi normal. Iku kabeh gumantung ing etika kahanan ....
    1. +8
      Agustus 7 2016
      Quote: Pito
      Ya, warta biasa. Apa hubungane karo minus utawa plus?

      Kolega, sampeyan entuk + sing mesthi.
  7. +2
    Agustus 7 2016
    "Mitra" bakal seneng!
  8. +1
    Agustus 7 2016
    Quote: Putusan
    Zero isi informasi. Kenapa print INI?


    Apa sing dakdeleng yaiku sing dakkandhani!

    Luwih tepate, aku nulis
  9. +5
    Agustus 7 2016
    Saiki generasi anyar digandhengake karo rong perkara. Energi paling apik saka bubuk mesiu, kayata "Verba" wiwit tekan kilometer Ndhuwur "Jarum", lan elektronik paling apik ing wong sing golek, sing ngolah informasi kaping pindho kanthi cepet, sing bakal teka ing titik patemon MORE AKURAT. Almaz-Antey pancen nambah output, kita nyedhiyakake sawetara peralatan, rencana kasebut wis akeh - akeh! Seneng banget mlebu bengkel ing kana. Ing "..." - ora, aku ora bakal ngomong, ora mungkin. Lha, sapa wae sing nemoni dheweke ngerti.
    Ana sing bisa mbantah manawa bubuk mesiu kanggo MANPADS lan kanggo misil "Gedhe" beda. Mungkin beda, nanging ora akeh. Lan rudal sing luwih akurat bisa luwih entheng tinimbang hulu ledak, lan iki tegese cadangan dorong, masing-masing, jarak lan ketinggian.
  10. +1
    Agustus 7 2016
    Rogozin isih dadi windbag lan promotor. Ilat urip kapisah saka sirahe. Nang endi wae aku "krungu muni" lan langsung ngetokake NEWS "ing gunung". Lan kita njupuk munggah lan miwiti rembugan. Wong bener. Kabar kasebut pancen "ora ana apa-apa". Mesthine, ora perlu ngirim karakteristik kinerja sing rinci, nanging paling ora jarak dawa utawa jarak cendhak, kanggo pasukan darat utawa segara utawa universal. Inggih, paling sethithik informasi. Lan iku 0. Aku bakal nulis saiki sing institut riset wis dikembangaké starship adhedhasar prinsip fisik anyar lan duwe "ora ana ANALOGES utawa ORALOGES,"Lan kabeh wong bakal rush kanggo ngrembug. Mesthi ora. Nanging Rogozin sing nyembur. Inggih, pungkasanipun, dikembangaké iki ora ateges sing diprodhuksi lan dibukak menyang seri. Soko kaya iki, mbokmenawa.
    1. -1
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka Neputin
      Rogozin isih dadi windbag lan promotor. Basane urip kapisah saka sirahe. Nang endi wae aku "krungu muni" lan langsung ngetokake NEWS "ing gunung". Lan kita njupuk munggah lan miwiti rembugan.

      Ana cacat iki ...! Nanging dheweke nyebut dheweke "bajingan nganggur" tanpa guna ... Bapake minangka wong serius ing kompleks industri militer bekas USSR! Lan whiners kabeh wis ilang lan luwih apik kanggo nyerah, ana akeh ... Ngomong Rogozin lan aja wedi, kita kudu bangga lan ngancam ... Nanging kita kudu ngomong kanthi teliti! hi
      1. +5
        Agustus 7 2016
        "Rogozin isih dadi kanthong angin lan promosi diri."

        Iki minangka infeksi ing abad XNUMX! Pejabat sing duwe pangkat luwih rentan - sadurunge, wong lanang biasane nyekel clap ing pungkasan, nanging saiki dadi Twitter! ngguyu
        1. 0
          Agustus 7 2016
          Kutipan: Zyablitsev
          "Rogozin isih dadi kanthong angin lan promosi diri."

          Iki minangka infeksi ing abad XNUMX! Pejabat sing duwe pangkat luwih rentan - sadurunge, wong lanang biasane nyekel clap ing pungkasan, nanging saiki dadi Twitter! ngguyu

          apik hi Inggih..!
      2. +2
        Agustus 7 2016
        Kutipan: Khariton
        Nanging sampeyan kudu ngomong kanthi teliti!

        Pejabat "Pemerintah" ora duwe apa-apa kanggo ngomong babagan ing jaringan sosial! Miturut pendapatku, kabeh menteri kudu dilarang ngirim informasi sing sifate "resmi". Pribadi - mangga. Lan yen ana perlu kanggo nerbitake sawetara data, nganakake konferensi pers lan menehi wawancara menyang media.
  11. +3
    Agustus 7 2016
    Meneng, Dmitry perlu, meneng lan efektif.
  12. +6
    Agustus 7 2016
    Kutipan saka Ami du peuple
    Yen ora, misale jek sing Rogozin maneh mromosiaken piyambak karo online pinter lan misterius.

    Lan iki sing paling apik sing ditindakake. Lan dheweke ora piyambak ing iki. Ana wong-wong sing pangkat dhuwur liyane kanthi kompleks sing padha.

    Quote: Putusan
    Zero isi informasi. Kenapa print INI?

    Aku ora ngirim apa-apa ing artikel kasebut. uga ora PLUSsanadyan MINUS. Artikel, dudu artikel, nanging cathetan Babagan ORA.
    Ya, Almaz-Antey nyedhiyakake asil tes menyang papan kompleks industri militer. Apa iki? Miturut cara, asil bisa ora mung positif, nanging uga negatif. Ana pegaweyan, sing kadhangkala ora mesthi lancar.
    Nalika produk kasebut disetujoni negara, ditampa kanggo layanan, lan dadi produksi, mula kita bisa ujar kanthi ati-ati: MISIL ANTI-UDARA GENERASI SAMBUNGE NINGSIH ING RUSIA. Lan saiki chatter lan PR saka wong kaya Rogozin.
    Kita meneng babagan nasib sing adoh 40J6. Nanging nalika padha wiwit ngomong bab iku, ana bungahaken, kaya saiki kita bisa njaluk mungsuh ing kadohan saka 400 km. Nanging apa ing layanan - kasepen ...
    1. Komentar wis dibusak.
  13. 0
    Agustus 7 2016
    Cathetan menehi panganan kanggo dipikirake. Saben uwong sing kasengsem wis nggawe kesimpulan. Wektu bakal ngandhani luwih lanjut. + mulane
  14. +1
    Agustus 7 2016
    Piye wae aku ora kejawab. Ing taun 2014 utawa malah 2013, Rogozin janji bakal nutup stasiun GPS ing tlatah Federasi Rusia yen Amerika ora ngidini kita nginstal stasiun GLONASS karo wong-wong mau, malah nyetel sawetara tenggat wektu. Dadi kepiye film kasebut rampung?
    1. 0
      Agustus 7 2016
      Kaya wong lanang sing janji arep turu ing ril ... Iki ora kelakon, lokomotif disimpen.
      Kutipan: Tu-214R
      Piye wae aku ora kejawab. Ing taun 2014 utawa malah 2013, Rogozin janji bakal nutup stasiun GPS ing tlatah Federasi Rusia yen Amerika ora ngidini kita nginstal stasiun GLONASS karo wong-wong mau, malah nyetel sawetara tenggat wektu. Dadi kepiye film kasebut rampung?
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Iki ora kelakon, lokomotif disimpen

        Inggih, woops.
    2. 0
      Agustus 7 2016
      Ya, dheweke ngidini kita nginstal stasiun Glonass ing omah
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Aku ora nemu apa-apa kaya, panelusuran mung mrodhuksi warta sing Yankees wis begalan panggonan stasiun ing wilayah.
    3. -1
      Agustus 7 2016
      Kutipan: Tu-214R
      Dadi kepiye film kasebut rampung?

      Sing kudune! eseman
    4. 0
      Agustus 7 2016
      Lan rampung kaya mangkene: ing sawetara minggu kepungkur, GPS ngubengi Kremlin lan ing tlatah sakubenge wis digunakake kaya ing ngisor iki - sampeyan nyopir ing sadawane tanggul Kali Moskow, lan navigator nuduhake yen sampeyan ana ing endi wae ing wilayah Vnukovo. Lan smartphone kurang ajar mung duwe GPS. Malah Yandex navigator nutup, aku ora ngomong babagan Google. Nanging dheweke janji bakal mewajibake produsen kanggo nglengkapi kabeh piranti nganggo GLONASS. Dilarang ngedol tanpa ing Rusia.
  15. 0
    Agustus 7 2016
    Kutipan: wanderer_032
    Apa iki kaya tembung ajaib sing kudu sampeyan lakoni kanthi iman?
    Percoyo opo ora. Anggota NATO percaya lan wis cepet-cepet nyaring informasi kasebut; yen sampeyan pengin, mula percaya marang aku; yen ora, terserah sampeyan.
  16. +1
    Agustus 7 2016
    Kutipan saka: dmi.pris
    Kaya wong lanang sing janji arep turu ing ril ... Iki ora kelakon, lokomotif disimpen.
    Kutipan: Tu-214R
    Piye wae aku ora kejawab. Ing taun 2014 utawa malah 2013, Rogozin janji bakal nutup stasiun GPS ing tlatah Federasi Rusia yen Amerika ora ngidini kita nginstal stasiun GLONASS karo wong-wong mau, malah nyetel sawetara tenggat wektu. Dadi kepiye film kasebut rampung?
    Stasiun GPS ing Rusia wiwit 1 Juni 2014 ora bisa digunakake kanggo tujuan militer. Saiki stasiun GPS ana ing kontrol lengkap Rusia.
    Stasiun GPS Amerika sing ana ing wilayah Rusia terus beroperasi, amarga Roscosmos wis ngalangi kemungkinan panggunaan kanggo tujuan militer, laporan layanan pers agensi antariksa.
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Apa dheweke ngomong iki ing Twitter?
    2. +2
      Agustus 7 2016
      Ora guyon, kajaba mesthi "rahasia ndhuwur", iku bisa kanggo mesthekake yen digunakake mung kanggo tujuan sipil? Ora ana iman ing Rogozin.
    3. 0
      Agustus 7 2016
      Kutipan saka avg-mgn
      Stasiun GPS Amerika sing ana ing Rusia terus beroperasi, amarga Roscosmos wis ngalangi kemungkinan panggunaan kanggo tujuan militer

      Nerangake aku, sing ora beruntung - JPS minangka sistem posisi global sing nyedhiyakake jarak, pangukuran wektu lan nemtokake lokasi ing sistem koordinat donya WGS 84. Kepiye posisi kendaraan militer beda karo sipil (pesawat pengebom lan penumpang)? opo
      1. 0
        Agustus 7 2016
        Akurasi lokasi. Apa bedane antarane "Aku kene" lan "Aku kene nang endi wae"?
    4. 0
      Agustus 7 2016
      Inggih mung!
      Kutipan saka avg-mgn
      Stasiun GPS ing Rusia wiwit 1 Juni 2014 ora bisa digunakake kanggo tujuan militer. Saiki stasiun GPS ana ing kontrol lengkap Rusia.

      Apa bisa nglarang, carane ngleksanakake? Stasiun lemah GPS ngijini sampeyan kanggo "link" satelit kanggo koordinat ing lemah, lan navigasi nggunakake jumlah minimal satelit. Kanggo nglarang tenan, sampeyan kudu KONTROL SATELIT !!!
  17. +2
    Agustus 7 2016
    Rogozin nulis ing Facebook
    eseman
    1. +1
      Agustus 7 2016
      Mesthine kaya mangkene:
      Rogozin nulis ing Facebook lan para pamaca VO nanggapi dheweke wassat
  18. +1
    Agustus 7 2016
    Kutipan saka avg-mgn
    Percoyo opo ora. Anggota NATO percaya lan wis cepet-cepet nyaring informasi kasebut; yen sampeyan pengin, mula percaya marang aku; yen ora, terserah sampeyan.

    Layanan kasebut wis suwe ditindakake, yen ora mesthi. Lan padha nyaring, mbuwang "bazaar" kayata Rogozin. Ora, mesthi, statements diklumpukake ing sawetara file, nanging nalika padha ora dikonfirmasi dening rolas sumber liyane, dadi cetha kanggo saben wong apa Nilai saka statements kuwi. Lan aja kuwatir ...

    Kutipan saka rudolf
    Masalah bisa uga ora mung karo 40N6. Dheweke ngakoni yen dheweke ora duwe daya kanggo ngasilake Poliment-Redut. Ing Project 20380 dheweke ora bisa masangake 9M96 karo Fourquet-2; ing Project 22350 sing "jarak adoh" ora gelem mabur.

    Jujur, aku nulis babagan pena sing ana ing pikiran. Babagan 40N6 sing disedhiyakake. Aku malah ora keganggu nulis babagan sing sampeyan sebutake. Dheweke bisa uga ora dipromosekake kaya 40N6, sing wis diarani misil "generasi sadurunge" ing kene.
  19. 0
    Agustus 7 2016
    Kanggo sawetara, aku bungah yen perancang kita nambah rudal kanggo sistem lan ora mandheg. Lan iki minangka pengalaman lan pangembangan, entuk riset ilmiah anyar, sing bisa uga digunakake ing ekonomi nasional.
  20. 0
    Agustus 7 2016
    Generasi anyar yaiku sing durung ana sadurunge. Nanging ora ana sistem pertahanan rudal "peluru kanggo peluru", yaiku. misil nyegat langsung. Kita ngomong babagan SAM saka S500, utawa saka Tor-M2U paling anyar.
  21. +1
    Agustus 7 2016
    "Nanging kita nggawe roket lan mblokir Yenisei, uga ing lapangan balet ..."
  22. +1
    Agustus 8 2016
    Artikel kasebut pancen ora ana apa-apa. Nanging carane akeh komentar :-) lan uga babagan apa-apa :-)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"