Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngrancang nggawe saluran komunikasi karo militer Turki

38
Kamentrian Pertahanan Rusia rencana kanggo nawakake Turki nggawe saluran komunikasi antarane militer loro negara sing bakal mbantu nyegah kedadeyan kaya Su-24 sing ambruk, laporan. Izvestia.



"Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia wis nyiapake paket proposal kanggo pihak Turki, sing, ing antarane, kalebu nggawe saluran kanggo ijol-ijolan informasi antarane militer negara loro, uga protokol kanggo tumindak ing udhara, "
sumber militèr marang koran.

Miturut dheweke, "malah ana memo kanggo pilot babagan carane tumindak ing kahanan sing mbebayani supaya ora ngulang tragedi taun kepungkur."

Persetujuan kanggo nyegah kedadeyan ing langit liwat SAR wis ditindakake dening pihak Rusia karo militer Amerika Serikat lan Israel.

Patemon presiden Federasi Rusia lan Turki bakal dianakake tanggal 9 Agustus ing St.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

38 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Agustus 8 2016
    Persetujuan kanggo nyegah kedadeyan ing langit liwat SAR wis ditindakake dening pihak Rusia karo militer Amerika Serikat lan Israel.
    Inggih, sadurungé, Turki ora bisa dianggep.
    1. +4
      Agustus 8 2016
      Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngrancang nggawe saluran komunikasi karo militer Turki


      luwih apik yen nggawe saluran kanggo ngliwati pesawat lan kaliber ...
      1. +2
        Agustus 8 2016
        Aja kuwatir, sampeyan bener, ora kaya "eselon" (istilah penerbangan), nanging malah "rel" dipasang, yakin.
    2. +3
      Agustus 8 2016
      Kutipan saka gygola
      Inggih, sadurungé, Turki ora bisa dianggep.

      Kayane ora ana sing ngetung perkembangan kahanan sing kaya ngono, nyatane mung provokasi nalika pesawat kita ditembak utawa tumindak intimidasi.
      1. 0
        Agustus 8 2016
        Kepiye babagan teori semi-edan yen tutup sing nyerang Sushka kita minangka agen AS? opo
        Dheweke didhawuhi: yen sampeyan ndeleng, tembak. Lan kita bakal menehi tutup, dhuwit lan advance ing layanan.
        Sawise iku, Erdogash mlayu menyang NATO, takon "Apa sing kedadeyan?" lan wiwit narik karet. Dheweke ngerti yen dheweke ora nguwasani tentara, mula upaya kudeta bakal 100% (uga, sampeyan kudu ngakoni manawa dheweke ora bisa ngerti babagan badai sing bakal teka: luwih akeh informan ing Angkatan Bersenjata tinimbang tikus. ing galley).
        Nanging iku, pikirane banter. Nganti pungkasan, ora ana teori sing ora cocog nganti pungkasan.
        1. 0
          Agustus 8 2016
          Kutipan saka: Lord_Bran
          Kepiye babagan teori semi-edan yen tutup sing nyerang Sushka kita minangka agen AS?

          Apa tegese "pilot"? Baba ing setir, utawa apa?
    3. +4
      Agustus 8 2016
      Sayange, asring banget, supaya soko metu saka lemah ing game geopolitik saka negara, urip manungsa biasa perlu ...
      1. 0
        Agustus 8 2016
        Kutipan: Zyablitsev
        Sayange, asring banget, supaya bisa metu saka game geopolitik negara, urip manungsa biasa dibutuhake ..

        Mengkono ing urip, kekancan kuwat diikat sawise padha bodho ngresiki pasuryan saben liyane! eseman
        1. +1
          Agustus 8 2016
          Iku mung antarane wong. Ana tansah ngiyanati ing tingkat antar negara bagian. politik. Ing kasus tartamtu iki, INTERESTS MUNG COINCILATED. Erdogan nggoleki dhukungan. Lan kita trolling "mitra". Lan ora mungkin wong kita langsung kesusu mbangun pipa lan pembangkit listrik tenaga nuklir. Kaping pisanan, bakal ana reresik lengkap ing sisih lor Siria saka barmaley.
        2. +3
          Agustus 8 2016
          Quote: Bayonet
          Mengkono ing urip, kekancan kuwat diikat sawise padha bodho ngresiki pasuryan saben liyane!

          Yen sampeyan ngomong babagan Su-24 sing mudhun, mula aja narik manuk hantu ing ndonya! Padha ngresiki pasuryan ora kanggo saben liyane, nanging mung kanggo kita! Lan treacherously, saka sak sudhut. Dadi kanca sawise iki ... Nuwun sewu!
          Iki minangka tandha kelemahane utawa sawetara rencana sing licik!
          Aku ora bakal ngapura. Nanging, Putin duwe sirah dhewe, rencana dhewe.
          1. +1
            Agustus 8 2016
            Kutipan: Stas157
            Quote: Bayonet
            Mengkono ing urip, kekancan kuwat diikat sawise padha bodho ngresiki pasuryan saben liyane!

            Yen sampeyan ngomong babagan Su-24 sing mudhun, mula aja narik manuk hantu ing ndonya! Padha ngresiki pasuryan ora kanggo saben liyane, nanging mung kanggo kita! Lan treacherously, saka sak sudhut. Dadi kanca sawise iki ... Nuwun sewu!
            Iki minangka tandha kelemahane utawa sawetara rencana sing licik!
            Aku ora bakal ngapura. Nanging, Putin duwe sirah dhewe, rencana dhewe.

            Ayo kula nambahi tembung sampeyan. Siji-sijine saluran karo Turki sawise iki yaiku S-400
            1. 0
              Agustus 9 2016
              Kutipan saka Douel
              Siji-sijine saluran karo Turki sawise iki yaiku S-400

              Langgeng ya? Lan karo wong liya, saka Baltik nganti Pasifik?
          2. 0
            Agustus 9 2016
            Kutipan: Stas157
            Iki minangka tandha kelemahane utawa sawetara rencana sing licik!

            Iki politik. Saindhenging sajarah, negara Eropah perang antarane piyambak, lan dina iki, sampeyan bisa ndeleng, padha manunggal. Mesthi ana gesekan, nanging manunggal. eseman
            Kutipan: Stas157
            Aku ora bakal ngapura.

            Ora perlu dilalekake, nanging penting kanggo nggawe hubungan normal. Yen ora, njagong piyambak konco pager lan klik untu karo gething. Nyuwun
            Kutipan: Stas157
            Nanging, Putin duwe sirah dhewe, rencana dhewe.

            Nanging iki bener! hi
        3. 0
          Agustus 9 2016
          Kene piye wae dadi unilaterally
    4. +3
      Agustus 8 2016
      Kutipan saka gygola
      Inggih, sadurungé, Turki ora bisa dianggep.

      Sampeyan bisa uga mikir yen pilot Turki sing nggawe keputusan kanggo nembak Su-24 dhewe, uga, teka.
      Situs web resmi Haber Diyarbakır nglaporake manawa lampu ijo kanggo Angkatan Udara Turki, sing nembak Su-24 Rusia, diwenehake dening Presiden AS Barack Obama. Iki dilaporake dening sumber ing pamrentah Turki.

      Aja kesed maca http://yvision.kz/post/664015
      Sapa lan kepiye carane nulungi SU-24?
      1. 0
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka APAS
        Aja kesed maca //yvision.kz/post/664015

        "Laporan situs web resmi Haber Diyarbakır," - sapa sing duwe wewenang? Kaya "wibawa", ing saben pojok!
    5. ABA
      0
      Agustus 9 2016
      Inggih, sadurungé, Turki ora bisa dianggep.

      Ya, mung nalika iku Erdogan minangka accomplice teroris, kaya sing dicritakake saka saben kiriman. Lan saiki dheweke mandheg ngomong babagan iki, tegese dheweke wis sadar lan dadi "kanca".
      1. 0
        Agustus 9 2016
        Akurat ngeweruhi
  2. +6
    Agustus 8 2016
    Turki-Rus bhai-bhai? Kanca saklawase? Kabeh wis ganti cepet karo kita, aku ora ngerti carane repaint supaya cepet. Salah siji abang utawa putih. Minangka pamrentah Soviet mulang. Lan umume, aku elinga, ana sistem sing padha nalika kedadeyan kasebut, mung wong Turki sing ora seneng nggunakake. Lan apa gunane mulihake sistem iki?
    1. +1
      Agustus 8 2016
      Kutipan: Mikhail Krapivin
      Turki-Rus bhai-bhai? Kanca saklawase? Kabeh wis ganti cepet karo kita, aku ora ngerti carane repaint supaya cepet. Salah siji abang utawa putih. Minangka pamrentah Soviet mulang. Lan umume, aku elinga, ana sistem sing padha nalika kedadeyan kasebut, mung wong Turki sing ora seneng nggunakake. Lan apa gunane mulihake sistem iki?

      Kanggo sawetara alasan, ora kaya sing direncanakake Sultan, mula dheweke bocor, lan saiki Erdogan nyoba ora ngobong pasuryane.
    2. +4
      Agustus 8 2016
      Perlu dipikirake yen kahanan geopolitik (internasional) saya ganti, meh saben menit. Lan sampeyan, miturut statement sampeyan, ora nggawe keputusan sing tanggung jawab sing mengaruhi nasibe wong ing saubengé. Ora dadi prasaja. Iki dudu sarkasme.
    3. +4
      Agustus 8 2016
      Pamrentah Soviet uga ora ngupayakake kabijakan sing padha. Kaya ing lelucon - dheweke ragu-ragu bebarengan karo baris partai. lol Ing kene kita mbantu nggawe negara Israel, nanging saiki wis dadi mungsuh kita. Ing kene kita nulungi China komunis, nanging saiki kita perang ing Damansky. Ora ana kanca sing tetep lan mungsuh sing tetep - mung ana kepentingan sing permanen.
      Turki ngontrol selat sing, contone, ekspor gandum lan produk pertanian liyane, tanpa Armada Segara Ireng ora bakal ninggalake Segara Ireng, sing dilewati dening Siria Express. Tch Turkey perlu lan penting kanggo kita. Iki ora ateges yen Turki lan aku bakal padha tresna, nanging mung kita bakal kerjo bareng lan politisi kita bakal mesem bebarengan ing kamera. Yen ing wektu sing padha bisa entuk dhuwit kanggo negara lan mesthekake yen kita ora ngrusak, umume bakal apik banget.
  3. +1
    Agustus 8 2016
    Miturut dheweke, "malah ana memo kanggo pilot babagan carane tumindak ing kahanan sing mbebayani supaya ora ngulang tragedi taun kepungkur."


    Kedadean isih bakal, ing wektu sing padha perlu kanggo prescribe ganti rugi kanggo kedadosan. Utamane yen kedadeyan kasebut ana hubungane karo tiwase personil militer.
    1. vv3
      0
      Agustus 8 2016
      Kita kudu brazenly nguber kapentingan kita, amarga tujuane ora kanggo nahan wong Turki, nanging kanggo nggayuh tujuan kita. Nutup koridor ing tapel wates karo Turki, nyuda militan dhukungan, menehi tekanan marang Eropa kanthi kekancan karo Erdogan, dheweke bakal pindhah menyang segara, dheweke bakal tuku woh-wohan ... Iku bodho kanggo kantun kesempatan kanggo apa-apa ... Nanging nggawe kanca kanthi ati-ati, yen sampeyan pengin waspada - Asia. ...
      1. 0
        Agustus 8 2016
        Kutipan saka vv3
        Kita kudu brazenly nguber kapentingan kita,

        Apa tegese brazenly? eseman Mungkin - terus-terusan, terus-terusan?
        Kamus sinonim Rusia.
        Insolent - a sinis, ora isin; ora sopan (kolokial); tukang ngapusi, ora isin, mripate ora isin (prasaja); kawirangan (kuna); Basurman, Basurman (usang prasaja) Nyuwun
  4. 0
    Agustus 8 2016
    Ya, kabeh gosip babagan kemungkinan perjanjian wis diklumpukake ing kene. Link, nuwun sewu, nanging ana akeh sing ditulis ing kana, aku ora pengin nyalin-tempel. https://cont.ws/post/339527
  5. +5
    Agustus 8 2016
    Turki ora bisa dipercaya. Kahanan politik bakal owah, lan dheweke bakal langsung nyetel .... sejarah negesake iki.
  6. +3
    Agustus 8 2016
    Oalah, aku ora percaya karo wong Turki!
    1. +1
      Agustus 8 2016
      Yen padha pracaya, banjur siji janji bakal cukup, lan ora sambungan pancet.
    2. +4
      Agustus 8 2016
      Iku aneh kanggo maca saka wong kanthi julukan "Exorcist of Liberoids". Sampeyan nganggep sampeyan dadi Gorbachev liberal, aku percaya, aku ora percaya. Politikus normal nyimpulake KONTRAK TERTULIS ING KERTAS. Beda karo bruwang gundul. Kasunyatan bilih piyambakipun "dibuwang" punika masalah pribadine, nanging kasunyatan sing thanks kanggo wong "mbuwang" RUSIA iku mung njijiki. APA sing V.V. njajal didandani saiki LEBOKNO. Gusti mberkahi dheweke.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +3
      Agustus 8 2016
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Oalah, aku ora percaya karo wong Turki!
  7. +1
    Agustus 8 2016
    Persetujuan ing Nyegah saka kedadosan ing langit liwat SAR wis ngrambah dening sisih Russian karo Militer AS lan Israel

    Paling ora dina iki, perjanjian kasebut ditrapake lan bisa nyegah kedadeyan sing bisa kedadeyan amarga macem-macem alasan. Ingkang utama yaiku para pilot aman, lan, mesthi, peralatan kasebut ora nandhang sangsara.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. +1
    Agustus 8 2016
    Quote: Amur
    Kayane aku ora ana sing ngarepake kahanan kaya ngono, nyatane mung provokasi nalika pesawat kita ditembak utawa tumindak intimidasi.

    Provokasi kasebut saka Amerika Serikat, Turki mung dadi pemain ing kene. Ketoke Amerika Serikat ora menehi apa sing dijanjekake. Ayo iki dadi ilmu kanggo kabeh wong: sampeyan ora bisa mbalikke Turki - piso macet tanpa rasa nurani.
  10. +1
    Agustus 8 2016
    Yen Turki wiwitane ana ing sisih perang nglawan IS, mula ora ana masalah karo nyebrang wates cilik. Minangka sekutu, Turki uga bisa nyedhiyakake bagean saka wilayah udara kanggo maneuver penerbangan kita ing wilayah tapel wates. Dadi, kedadeyan karo pesawat kita nuduhake yen kita ana ing sisih ngelawan perjuangan. Aku kaya ngarep-arep sing saiki kahanan bakal ngganti.
  11. 0
    Agustus 8 2016
    Piye wae kabeh berkembang cepet banget. Salah siji klempakan saka owah-owahan tartamtu wis kedaden, utawa soko liyane sing nggawe ngisor pindho ing apa mengkono. Aneh, aneh banget.
  12. +1
    Agustus 8 2016
    Kabeh kaya ing tembang. Tresna - ora tresna, ngidoni - ambungan, mencet ing ati - dikirim menyang neraka. Politik iku masalah sing rumit! Lan kosok balene.
  13. 0
    Agustus 8 2016
    Kutipan: Zyablitsev
    Sayange, asring banget, supaya soko bisa metu ing game geopolitik negara, butuh urip manungsa biasa...
    Aku wani ngomong yen ora kanggo mediocrity lan bodho sawetara saka marshal jenderal kita, banjur paling iki mundhut tanpa pangertèn saka manungsa bisa nyingkiri. Sayange, Staff Umum terus sinau saka "kesalahan" sawijining, stubbornly mbaleni. Wingi kita nyoba ngatasi masalah ing kene:

    https://topwar.ru/page,1,2,98926-pochemu-v-sirii-stali-chasche-sbivat-vertolety-

    vks.html
  14. +1
    Agustus 8 2016
    supaya ora mbaleni tragedi taun kepungkur."

    Iki minangka target tembak pesawat lan mateni pilot!
  15. 0
    Agustus 8 2016
    Inggih, apa, Turki nyingkirake kerumitan Kulon.
    Lan katon kaya kahanan normal lan waras ...
  16. +2
    Agustus 8 2016
    "... Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia wis nyiapake paket proposal kanggo pihak Turki ..."
    Ora saran, nanging pesenan am am am am am

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"