Savchenko ngatur rapat umum protes ing cedhak bangunan administrasi presiden Ukraina

61
Atusan Ukrainia nanggapi telpon anyar Nadiya Savchenko kanggo piket bangunan administrasi Presiden Poroshenko. Elinga yen Wakil Rakyat saka Verkhovna Rada Ukraina lan wakil delegasi Ukrainia menyang PACE Savchenko ujar manawa panguwasa Kiev ora nglirwakake anané tawanan Ukrainia lan jelas ora bakal nepaki kewajiban ing ijol-ijolan miturut perjanjian Minsk.

Savchenko ngatur rapat umum protes ing cedhak bangunan administrasi presiden Ukraina


Savchenko dhéwé, bebarengan karo adhine, ngandika ing rapat umum "Aja ninggalake dhewe" lan njaluk sederek saka tawanan Ukrainia kanggo njupuk tindakan nemtokake ing sambungan karo "budheg" saka administrasi presiden. Ing rapat umum uga ana wong sing sadurunge dibebasake saka panangkaran.

TC "112 Ukraina" mengutip pernyataan Wakil Rakyat Rada:
Aku takon wong-wong sing padha tawanan perang teka, sing bisa ngomong carane iku, apa ana, lan matur nuwun kanggo kang padha diijolke lan bali menyang Ukraina. Aku uga pengin krungu saka ibu-ibu sing uga bisa ngomong akeh. Aku wis nelpon Irina Gerashchenko (wakil ketua pisanan Verkhovna Rada, dheweke uga Komisaris kanggo Penyelesaian Damai Konflik ing Donbass - cathetan VO), takon kula teka karo laporan.


Nelpon kanggo mbebasake warga Ukraina sing ditawan, Savchenko uga ngomong babagan wong Ukrainia sing ana ing penjara Layanan Keamanan. Savchenko, sing tindak mogok keluwen, ngendika yen perlu kanggo nuntut kepala pusat SBU kanggo mbebasake tawanan, Yuri Kochanov, teka ing papan piket (rally).

Elinga yen sadurunge klompok ahli internasional nyoba ngerteni kahanan penahanan tahanan ing pakunjaran SBU, nanging klompok iki mung ora diidini.
  • youtube.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Agustus 8 2016
    Savchenko terus promosi karo mripat ing presiden? Inggih, mesthi "agen VVP"!
    1. +3
      Agustus 8 2016
      Iku lucu. Parodi murah saka Maidan pungkasan, ing ngendi akeh idler lan jaran padha kumpul.
      Iki mung bisa ditindakake ing Ukraina) pecandu narkoba ngejar pecandu alkohol... wassat
      1. +5
        Agustus 8 2016
        Savchenko, sing nyatakake mogok keluwen

        Aku wonder sing nonton carane dheweke keluwen? Nalika nindakake paukuman ing Rusia, paling ora dheweke tansah diawasi. Lan kene? Lan kenapa SBU ora nindakake iki? eseman
        Nanging umume, wektune REN TV nyiapake program kasebut. Dheweke bakal dadi pimpinan sing apik. eseman
        1. +6
          Agustus 8 2016
          Kutipan: SRTs P-15
          Aku wonder sing nonton carane dheweke keluwen?


          Miturut foto kasebut, dheweke wis ilang bobote dibandhingake karo apa sing ana ing pakunjaran Rusia. Ketoke, grub Ukrainia ora kanggo masa depan. keprungu
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            Agustus 8 2016
            Quote: Lelek
            Ketoke, grub Ukrainia ora kanggo masa depan.

            lan gumantung ing ngendi lan CARA "keluwen"
        2. +1
          Agustus 8 2016
          Kutipan: SRTs P-15
          Lan kenapa SBU ora nindakake iki?

          lan padha duwe dhuwit kanggo mbayar CIA. lan peluru menyang drum. aja mangan lan nggebug karo dheweke. kabeh bisa ing pinggiran
      2. + 14
        Agustus 8 2016
        Aku rumangsa dheweke ora bakal mati.
      3. + 23
        Agustus 8 2016
        Nanging yen aku dadi warga Ukraina, sapa sing bakal dakpercaya?
        Kanggo pahlawan-sukarelawan sing lunga kanggo mbela Ukraina, sing dicekel, sing dikunjara ing "Aggressor" nanging ora break mudhun, kanggo wong karo prinsip lan ora rawan kanggo "Nepotisme", wong sing mbukak lan jujur ​​ngandika yen dheweke. ora kita ... ing Ukrainians dijupuk lan dheweke ora bakal ninggalake dheweke dhewe!
        Utawa aku kudu pracaya "Ukrainians" Valtsman, Groysman, Saakashvilli, Avakyan, sing wis nyolong kanggo taun katelu wis nanging ora nindakake apa-apa ... ing negara! Kang ing sembarang pitakonan babagan reformasi padha ngomong siji bab - agresi Russian. Aku duwe melodi luwih akeh ing keychain tinimbang pidato.
        Ya, kabeh wis jelas yen maidan ing tlatah tilas Ukraina bakal diwiwiti mung nalika Amerika Serikat kepengin, nanging babagan argumentasi lan motivasi, Valtsman & Co "ora kejawab ... kabeh polimer" karo Channel 5 sing ora didol lan "Lipetsk Roshen" (senadyan kabeh media lan sumber daya administratif) kalah, yen ora babagan ... motivasi Nadya, kobong karo napalm bebener murni ing kabeh ngarep ...
        Kita bakal weruh carane kabeh rampung, TAPI yen Nadya nuduhake integritas sing padha ing pakunjaran Rusia ... Umumé, Petro Rostov ora bakal nampa sampeyan, nganggo jaket "Cynical Bandera" lan pindhah menyang Warsawa! wassat
        1. + 12
          Agustus 8 2016
          Quote: Saiki kita bebas
          Nanging yen aku dadi warga Ukraina, sapa sing bakal dakpercaya?

          Padha "drown" dheweke wis ing kabeh ukroSMI. Proses biasa. Padha ora kaya ing Ukraina sing Cut bebener-rahim! Ing mangsa ngarep, kemungkinan dheweke bakal ngadhepi mobil (utawa sepedha, ora masalah) kacilakan, keracunan jamur utawa "bunuh diri brutal" kanthi kapak ing mburi. Akeh sing bakal ngerti yen ora kabeh resik ing kene lan bakal ngelingi "tangan getih Kremlin."
          Ana video menarik dening A. Sharia babagan Savchenko:
          1. + 23
            Agustus 8 2016
            Kutipan saka Karasik
            Padha "drown" dheweke wis ing kabeh ukroSMI. Proses alami

            Ngobong luwih Nadyukha, oh, iku ora muspra sing padha dirilis. wassat sedulur
          2. +7
            Agustus 8 2016
            Shariy nggantheng, Akhedzhakova - asu wadon, Savchenko - penyihir cross-eyed. Mergo iki.
        2. +3
          Agustus 8 2016
          Nalika dirilis, iku petungan.
          Bisa banget yen spesialis bisa kerja bareng karo dheweke. wassat
          1. +3
            Agustus 8 2016
            Kemungkinan iki dhuwur banget. Kalebu "obat".
            Spesialis duwe teknologi kanggo "nyetel kesadaran".
            Kemungkinan asil sing apik mung sithik, nanging nganti saiki katon kaya sing "direncanakake" ...
      4. Komentar wis dibusak.
      5. + 13
        Agustus 8 2016
        Quote: Ireng
        pecandu narkoba menegur alkohol..

        Ana prabédan lan pinunjul.
        Savchenko pribadi ana ing perang, dheweke nampa Lyuley, iki dijupuk, lan ana ing pusat tahanan pra-trial.
        Iki minangka salib sing menehi urip (sing kudu daktanggung ing pundhakku, sanajan ora akeh)!
        Lan dill-patriot liyane ... Gerashchenko utamané kesengsem - dheweke wis thukul susu, kaya wong wadon apik, sampeyan ora bisa drive menyang trenches kanggo apa-apa. ora , nanging telpon, nanging telpon, ora Getun, padha ngomong, "Ukrainians amba" getih, pahlawan, padha ngomong, lemak, Putin de, fulugan, Muscovites ora menehi urip kanggo Banderlogs.
        Mesthi wae, Nadiya lan sing mulang dheweke saiki uga entuk panjaluk "peach hulkness": hulk ora gelem gelut, ora pengin mobilisasi, lan malah ora pengin kathok renda. ngguyu ...
        "Alon-alon" gendheng sing wis rampung mati kanggo akeh wong enom lagi dibalèkaké, nanging, mesthi, proses iki ora cepet.
    2. +8
      Agustus 8 2016
      Ora suwe dheweke bakal digali Nadyukha ing sepi ... ngguyu
      1. +2
        Agustus 8 2016
        Dheweke ora kepenak karo dheweke.
        Ing rampage climbs.
        Mows ing Jeanne d'Arc.
        Kabeh bakal dadi luwih prosaic ...
      2. +8
        Agustus 8 2016
        Kutipan: Zyablitsev
        Ora suwe dheweke bakal digali Nadyukha ing sepi ... ngguyu

        Iki ora bakal bisa kanthi tenang. Resonansi, yen ana, bakal mad.
      3. +3
        Agustus 8 2016
        Kutipan: Zyablitsev
        Ora suwe dheweke bakal nggali Nadyukha kanthi cara sing sepi..

        lan dheweke bakal nulis jawaban kanggo LDNR ... kaya hello saka Plotnitsky ...
    3. +4
      Agustus 8 2016
      Ana sing dieling-eling: ".... lan ora ana sing ngerti ing ngendi kuburanmu!" nangis
    4. iki
      +4
      Agustus 8 2016
      Putin lan Savchenko ora salah, menehi kamardikan.
      Lan cah wadon karo karakter, ora wedi marang Bandera, akeh politisi oposisi ing Ukraina sijine ilat ing ....
      Ana uga Muraev, ngrungokake YouTube.
    5. + 11
      Agustus 8 2016
      gegandhengan karo "budheg" administrasi presiden

      Oh, ora muspra yen dheweke ngeculake, oh, ora muspra Savchenko iki bakal nggawe akeh rustle ing / ing Ukraina lan ngrusak saka njero. ya
      1. +5
        Agustus 8 2016
        Kutipan: vlad66
        Savchenko iki bakal nggawe akeh rustle ing / ing Ukraina lan ngrusak saka njero.


        Lan sing paling penting - sampeyan ora bisa "tamparan", minangka wakil OSCE, sawise kabeh. Ya, "smut" kanggo Valtsman lan kanca-kancane ngatur GDP insidious.
    6. +4
      Agustus 8 2016
      Aja lali yen Gadya iku anggota PACE lan swarane luwih banter tinimbang anggota Rada. Nanging apa sing ditindakake saiki jelas ora ana ing tangan junta Ukrainia lan Poroshenko kanthi pribadi. Utawa apa dheweke mikir yen dheweke nekad ora panen, nanging mung ana ing pusat tahanan pra-sidang Rusia?
    7. +1
      Agustus 8 2016
      Balalaika sapa sing dimainake?
      Mungkin iki tirone oposisi...?
    8. 0
      Agustus 8 2016
      Kutipan saka: oleg-gr
      Savchenko terus promosi karo mripat ing presiden? Inggih, mesthi "agen VVP"!

      Sawetara wong elinga yen sawise release Savchenko "mlayu" karo pirsawan ing Amerika Serikat. Ketoke dheweke mulang dheweke apa sing kudu ditindakake. Aku ora mikir yen spesialis kita kacau karo dheweke. Yagene, yen wis jelas kepiye penampilane ing Ukraina.
    9. +6
      Agustus 8 2016
      Nah, kaya iki)))
  2. +4
    Agustus 8 2016
    Salah siji Savchenko bakal dijupuk dening wong sing duwe dhuwit lan golek speechwriter kanggo dheweke, banjur bakal dadi pasukan tartamtu, utawa mung bakal tiba metu saka jendhela, keselak kacang ing ulang tahun, katelu ora diwenehi.
    1. +4
      Agustus 8 2016
      Salah siji Savchenko bakal dijupuk dening wong sing duwe dhuwit lan golek speechwriter kanggo dheweke, banjur bakal dadi pasukan tartamtu, utawa mung bakal tiba metu saka jendhela, keselak kacang ing ulang tahun, katelu ora diwenehi.
      Aku iki wis dipilih.
      wong karo eyang
      . Dheweke ora nganakake rapat umum kaya ngono (dhuwit apa?). Lan dheweke uga ora bisa diundang menyang macem-macem acara dhiskusi ing TV ... laba-laba nglawan sisa-sisa kue, kanthi tembung.
  3. +4
    Agustus 8 2016
    Directives saka Kremlin - ing urip!!! wassat
    1. Erg
      +4
      Agustus 8 2016
      Kuwi sing ditindakake kurungan sing menehi urip wassat
  4. +6
    Agustus 8 2016
    Kepemimpinan Dill wis getun 100 kaping yen Nadia diganti)))))))))
    1. +3
      Agustus 8 2016
      Nyatane, Ukrainians ora muspra mangu Savchenko, amarga
      ora Savchenko dikirim menyang Ukraina, nanging Klone, nanging Nadya nyata, ing topeng wesi, Putin tetep ing ruang paling ngisor saka Kremlin lan tortures Ing laboratorium rahasia saka FSB, padha ora mung nggawe tabung test kanggo VADA. nanging uga bisa nggawe tiron.Free Savchenko !!!!
  5. +8
    Agustus 8 2016
    Wingi, babagan topik iki, wed @ h maneh dikembangke ing ukrosites, ana teori konspirasi anyar, padha ngomong Nadia wis suwe dadi Putinskaya, iki kaya tugas saka panitia regional Kremlin, nanging ora malah titik)) Ana, luwih, makna twists supaya padha ngomong, Putin lan paling cedhak padha wis figured metu carane nggawe dheweke simbol anyar saka revolusi lan ngatur provokasi - padha bakal matèni dheweke kaya ing umum, lan padha bakal nutup nyalahke ing Ukrainians, mangkono nggawe provokasi. Gusti, paringana otak manungsa)
  6. +1
    Agustus 8 2016
    Jin metu saka botol. Apa dheweke pancen naif lan langsung? Utawa wong supaya "gambar ndudohke" kanggo dheweke?
    Sing pisanan luwih mungkin. Nanging mbebayani kanggo Nadya, apa dheweke ora ngerti? Padha nggero.
  7. +8
    Agustus 8 2016
    Savchenko, sing tindak mogok keluwen


    Pinten sampeyan bisa kaliren! Dheweke bakal bledosan !!!
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Kutipan: Dr. Barmaley
      Pinten sampeyan bisa kaliren! Dheweke bakal bledosan !!!

      belay apa katon ing kucing sampeyan??! opo Alexander, kepiye sampeyan ngerti kabeh opo ?
  8. +6
    Agustus 8 2016
    Ternyata Savenko mung siji-sijine ing Ukraina sing bisa ngomong apa sing dikira lan mbela pendapate.
    Aku ora bakal mikir, adhedhasar prilaku dheweke nalika nyoba, Savchenko bisa nindakake prilaku sing cukup.
    1. 0
      Agustus 8 2016
      Kutipan: prajurit2
      Ternyata Savenko mung siji-sijine ing Ukraina sing bisa ngomong apa sing dikira.


      Kang menehi kritik dening kacepetan mundhut kamardikan dening mantan Ukraina, banjur - YES. Saiki conto penultimate negara (Kantor Jaksa Agung) wis liwati menyang tangan Varangian saka sebrang samodra (klik):
  9. +2
    Agustus 8 2016
    Nda!!! Kanthi kepemimpinan negara sing kaya ngono, dheweke ora bakal suwe, Gusti Allah !!!
  10. +2
    Agustus 8 2016
    Nalika aku diet, aku uga bakal bengok-bengok yen iki mogok keluwen. ngguyu
  11. +9
    Agustus 8 2016
    Iki ana manuk pelatuk ing omahe Poroshenko!
  12. +3
    Agustus 8 2016
    Luwih becik keluwen seminggu tinimbang mangan (balanda) nganti 20 taun.
    Lelucon minangka guyon ... nanging sadurunge dibebasake, dheweke ujar manawa Savchenko butuh Kyiv sing mati.
    1. +2
      Agustus 8 2016
      Kanthi nutup mripat, Nadia dadi korban "perjuangan" lan "pahlawan bangsa".
      Nadia nyender lan dadi "anggota" (PACE).
      Saiki kanggo nerjemahake menyang blindfolds - kanggo narik perhatian europia kanthi panjaluk investigasi.
      Lan apa padha mbutuhake?

      Nadia minangka bungkus ragi ing jamban kayu ing panas.
  13. +1
    Agustus 8 2016
    Yen sampeyan ora njupuk menyang akun pribadine Savchenko, banjur proposal kanggo ijol-ijolan tawanan swara. Nganti saiki, mung DPR lan LPR sing netepi sawetara norma ing perawatan tahanan lan ijol-ijolan. Apa sing ora bisa dikandhakake babagan SBU lan Angkatan Bersenjata Ukraina (aku malah ora gagap babagan batalyon nasional).
  14. +5
    Agustus 8 2016
    Iku pancene checkmate saka grandmaster Putin V.V. - wong ireng saka fsha.
    Saiki Nadenka dadi masalah Kuev.
  15. +1
    Agustus 8 2016
    Kutipan saka: oleg-gr
    Savchenko terus promosi karo mripat ing presiden? Inggih, mesthi "agen VVP"!

    Gusti Allah mboten sare! Dheweke thumps malah luwih saka siji saiki ... Lan bodho Noble, Aku ngerti apa aku ngomong.
    1. -2
      Agustus 8 2016
      Apa sampeyan lungguh ing meja sing padha karo dheweke utawa dheweke turu sawise ngombe?
  16. +3
    Agustus 8 2016
    Aku kepengin weruh apa sing bakal kelakon pisanan: dheweke bakal dicabut gelar Pahlawan utawa dheweke bakal diracun dening vodka singed? Utawa bakal tiba metu saka jendhela?opo
    1. +3
      Agustus 8 2016
      Mulane, dheweke ngumumake mogok keluwen, dheweke ngerti yen saiki botol vodka bisa diobong, lan keju sing diproses kanggo cemilan bisa kadaluwarsa. Dadi luwih apik luwe tinimbang ing mac kayu.
  17. +2
    Agustus 8 2016
    Pangarep-arep Ukraina luwih saka gambar simbolis! Iki ora adoh saka "Nadya" sing padha, saka anekdot sing kondhang:
    "Ing kesempatan centenary lair Lenin, pabrik produk karet Leningrad "Segitiga Abang" ngasilake kondom ulang taun kanggo ngurmati kanca setya Lenin Nadezhda Konstantinovna Krupskaya. Kondom kasebut diarani: "Pasang."
  18. +3
    Agustus 8 2016
    Nganti dheweke wiwit nglumpukake ewu rally, dheweke ora wedi apa-apa. Sanalika jumlahe ngluwihi 2-3K demonstran, banjur kejutan bakal kelakon ing wangun bata ing sirah. Saiki dheweke, ora luwih saka badut, ora bakal bisa ngganggu wong amorf iki tanpa dhukungan finansial sing dipercaya.
  19. +2
    Agustus 8 2016
    Kutipan saka viktorrymar
    Apa sampeyan lungguh ing meja sing padha karo dheweke utawa dheweke turu sawise ngombe?

    Aku ngladèni karo wong sing ngladèni.
  20. +5
    Agustus 8 2016
    Kanthi pratelan kasebut, sampeyan bisa uga ora bisa urip suwe ...
    "Aku mesakake Ukraina! Ora ana gas, ora ana lenga, ora ana tentara, malah dhuwit. Sawetara, b, pahlawan!"
  21. +3
    Agustus 8 2016
    Agen "Hunger Strike" wis kasil nyusup lan terus ngrusak atine mungsuh!
  22. +2
    Agustus 8 2016
    IMHO Savchenko saiki entuk poin politik lan entuk kepercayaan lan dhukungan saka masarakat. Iki carane Hitler dadi kuwasa.
    PySY. Aku ora bakal mbagi suket, aku ora duwe akeh.
  23. +1
    Agustus 8 2016
    menehi Savchenko kanggo presiden Ukraina!!!!!
  24. +2
    Agustus 8 2016
    Kutipan: TsUS-VVS
    menehi Savchenko kanggo presiden Ukraina!!!!!

    Ayo lunga tanpa! Sampeyan bisa njupuk dhewe, kita duwe gerbong lan troli. sampeyan kanthi cara)
    1. +2
      Agustus 8 2016
      Kita uga duwe akeh sampeyan. Beda, lan ... Lan ora ana ... Piye wae saben wong luwih utawa kurang adaptasi.
      Diwiwiti saka Khrushchev karo Brezhnev lan dipungkasi karo petani sing kerja keras sing ngirim penghasilan menyang kulawargane ing Ukraina.
      Ing kana, ing tim pemain bola voli ing Olimpiade, katelu kanthi jeneng kulawarga sing diwiwiti kanthi "-ko" iku normal.
      Dadi kita bakal nampa sing cukup lan liyane. Kabeh bakal setuju ...
      1. 0
        Agustus 9 2016
        siji Emelianenko worth))
  25. +2
    Agustus 8 2016
    Amerika wis nganggep "ukara" Savchenko. Sasi kepungkur, spanduk pariwara saka Google kanthi informasi babagan pati Savchenko "sengaja" muncul ing situs web. Secara pribadi, pendapatku minangka isi kanggo nyelidiki reaksi opini publik. Nalika isih urip, tegese asil ora cocog karo pelanggan.
  26. 0
    Agustus 9 2016
    Kutipan saka Trick Shot
    Kita uga duwe akeh sampeyan. Beda, lan ... Lan ora ana ... Piye wae saben wong luwih utawa kurang adaptasi.
    Diwiwiti saka Khrushchev karo Brezhnev lan dipungkasi karo petani sing kerja keras sing ngirim penghasilan menyang kulawargane ing Ukraina.
    Ing kana, ing tim pemain bola voli ing Olimpiade, katelu kanthi jeneng kulawarga sing diwiwiti kanthi "-ko" iku normal.
    Dadi kita bakal nampa sing cukup lan liyane. Kabeh bakal setuju ...

    Apa endhog kita dipaku ing trotoar uga?)))) Kuwi ilmuwan politik sampeyan))) Nanging kita kabeh cukup))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"