Bangsa: pers Amerika meneng babagan perluasan operasi Pentagon nglawan ISIS

11
Washington wis nggedhekake operasi nglawan "negara Islam" menyang negara kaping papat - serangan udara saiki ditindakake ing target IS ing Libya, nanging pers Amerika ora nulis babagan iki, miturut artikel ing kaca The Nation.

Bangsa: pers Amerika meneng babagan perluasan operasi Pentagon nglawan ISIS


"Kampanye militer AS wiwit rong taun kepungkur ing Irak, sewulan setengah mengko, pasukan Amerika wiwit operasi ing Suriah, ing Januari taun iki, operasi diwiwiti ing Afghanistan - saiki pertempuran wis nyebar menyang bawana liyane - menyang Afrika. . Nanging, maca media Amerika, sampeyan meh ora bakal menehi perhatian marang iki, "ujare artikel kasebut RIA News.

"Umume media utama nglaporake babagan serangan udara, nanging wis rampung kaya-kaya" kanthi cara "," tulis koran kasebut.

Kacathet yen "The New York Times ora nganggep kabar iku babagan operasi militer anyar sing cukup penting kanggo kaca ngarep, pindhah menyang iklan, lan Slate kiwa tengah, Mother Jones, lan Buzzfeed News milih nundha. critane babagan bayi sing nangis nalika pidato Donald Trump."

"ABC World News Tonight nyebutake serangan udara ing Libya mung 13 menit ing siaran, dene crita kasebut suwene udakara 20 detik. NBC Nightly News ora ngomong apa-apa babagan operasi militer anyar, "publikasi terus.

Miturut panemune penulis, "pernyataan presiden yen Amerika Serikat ngebom negara anyar" ditindakake kanthi santai.

Pranyata yen "mung ana perang", lan transisi bertahap menyang wilayah anyar dianggep minangka sing jelas. Masyarakat ora weruh alesan kanggo nesu, dheweke nulis.

"Pitakonan iki: yen Obama, miwiti operasi ing Irak, ngumumake yen dheweke ngrancang ora ngebom siji negara, nanging papat, lan perang sing ora ana titik pungkasan, apa masyarakat Amerika bakal nglakoni? Paling ora, "ujare artikel kasebut.

Miturut publikasi kasebut, "kasunyatan manawa operasi militer Obama kanthi tenang nutupi wilayah anyar tanpa diskusi umum utawa wewenang kongres wis dadi norma anyar kanggo Amerika Serikat, uga kasunyatan manawa media Amerika nulis babagan perang, sing ora weruh. pungkasan, minangka bab sing meh ora pantes kanggo liputan pers."

Badan kasebut ngelingake manawa 11 serangan udara wis ditindakake ing target IS ing Libya. Serangan kasebut ditindakake kanthi panjaluk saka Pamrentah Kesepakatan Nasional Libya.
  • Foto AP/ Hassan Ammar
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Agustus 8 2016
    Saiki, yen Amerika Serikat dumadakan, sewengi, mandheg ngebom negara-negara bekas negara sing berdaulat lan wiwit pindhah saka kono, bisa uga warta iki bakal entuk perhatian media. Dadi kabeh normal. Amerika Serikat, kaya biasane, menek menyang negara manca, provoke konflik, terus-terusan looking for mungsuh njaba. "Prasaja" kahanan saben dinten Amerika.
    1. +3
      Agustus 8 2016
      Ing dina nalika "Cecat Barat" mandheg nyopot irunge menyang pitakonan wong liya, salju bakal tiba ing neraka.
      1. +1
        Agustus 8 2016
        bakal salju ing neraka.

        Ora mung salju, bakal ana frosts -50. Nanging, penumpang kasebut bakal 100% tekan ing kana lan bisa uga nyiyapake hot spot ing kana. Sialan iku ora bakal manis.
  2. +3
    Agustus 8 2016
    Operasi militer Obama kanthi tenang nutupi wilayah anyar tanpa diskusi umum utawa wewenang kongres, wis dadi normal anyar kanggo Amerika Serikat.

    Biasane Amerika Serikat wis suwe ngebom negara-negara sing ora nyenengake pamrentah saiki. Ora ana PBB, utawa OSCE, utawa organisasi internasional liyane sing duwe kekuwatan kanggo nglarang iki. Dheweke nindakake apa wae sing dikarepake ...
    Ora rahasia manawa Amerika Serikat, uga minangka teroris paling brutal ing skala global. Nanging ora ana sing nglawan. Nanging saben wong sregep nulis - kapan, pira, sapa ...
  3. +2
    Agustus 8 2016
    Iki minangka rutinitas sing ora becik. Bom.. Lha, apa, mbokmenawa, perlu ... Sapa, kanggo apa, kenapa?
  4. +1
    Agustus 8 2016
    Kenapa nulis? Dadi kabeh wis jelas. Agresor yaiku Rusia, liyane yaiku demokrat sing gembur kanthi bias homoseksual.
  5. 0
    Agustus 8 2016
    Apa CIA ngerti ngendi moderat lan ing ngendi ISIS? Nyatane, bakal menarik kanggo maca bocor informasi dening analis GRU babagan kelompok ing Suriah. Aku ora mikir iki rahasia. Paling ora dheweke duwe ide babagan apa sing kedadeyan. Apa sing ditindakake pasukan khusus Amerika, Inggris lan Prancis ing Libya.
  6. +3
    Agustus 8 2016
    kutipan artikel: "Washington wis nggedhekake operasi nglawan Negara Islam menyang negara kaping papat - dina iki serangan udara ditindakake ing target IS ing Libya"
    Aku bakal pitutur marang kowe, pangguna forum sing dikasihi, sampeyan kudu maca kanthi bener:
    "Washington wis nggedhekake operasi kanggo Negara Islam menyang negara kaping papat - dina iki serangan udara ditindakake ing target sipil ing Libya" - Saiki sing pakewuh.
  7. +3
    Agustus 8 2016
    Mesthine ditulis kaya mangkene: "Amerika Serikat wis dadi luwih aktif ing simulasi perang karo ISIS. Saiki padha pura-pura yen ana wong sing dibom ing Libya kanthi panjaluk saka pamrentah sing ora ana."

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"