OPK ngembangake sistem informasi lan kontrol anyar kanggo "Admiral Nakhimov"

39
Cruiser nuklir "Admiral Nakhimov" ing karya ndandani lan modernisasi bakal dilengkapi informasi paling anyar lan sistem kontrol, kang bakal bantuan komandan ing pancasan lan nyedhiyani komunikasi video ing kapal, laporan. RIA News pesen saka wakil saka United Instrument-Making Corporation Leonid Khozin.



Modernisasi kapal, sing ditindakake ing Sevmash, kudu rampung ing 2018.

"United Instrument-Making Corporation nggawe sistem informasi lan kontrol anyar kanggo kapal penjelajah rudal nuklir abot Admiral Nakhimov proyek 1144 Orlan minangka bagéan saka modernisasi lan ndandani kapal perang," ujare Khozin.

Miturut dheweke, "saiki, cruiser dilengkapi sistem informasi lan referensi kanthi paramèter cilik."

"Dianggep manawa kita bakal nggedhekake kemampuane kanthi signifikan. Jaringan administratif sing serius lagi digawe, kalebu komunikasi internal, panyimpenan data, jaringan siaran video, lan sistem dhukungan keputusan sing cerdas kanggo pejabat, "ujare wakil saka perusahaan kasebut.

Dheweke uga nyathet yen "sistem anyar bakal ngidini kanggo prédhiksi skenario sing bisa ditindakake kanggo pangembangan acara lan menehi saran pilihan kanggo tumindak sing bener."

Kajaba iku, "kanthi bantuan, anggota kru bakal bisa ngakses macem-macem perpustakaan data lan nggunakake teknologi infokomunikasi modern, kalebu komunikasi video," tambah Khozin.
  • Sevmash
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Agustus 9 2016
    Gendéra ing tangan, lagi ngomong! Pitung kaki ing ngisor keel!
    Oalah, good luck guys! Dadi "Nakhimov" isih mutusaké kanggo modernisasi. Iki apik!
    1. +1
      Agustus 9 2016
      Ya, pancake kaya watu saka pundhak! Aku panginten dheweke bakal nyelehake kapal kasebut ing jarum !!! nanging ora!
      1. +3
        Agustus 9 2016
        Kutipan: Alex_Rarog
        Ya, pancake kaya watu saka pundhak! Aku panginten dheweke bakal nyelehake kapal kasebut ing jarum !!! nanging ora!

        Nanging padha ora nyimpen Ushakov lan Lazarev ... nanging kabeh papat cruisers iki ora bakal ngganggu kita. Sanajan informasi babagan Lazarev kontradiktif, nanging aku paling apik bakal ninggalake dheweke dadi bosok ing tembok .. eh
        1. 0
          Agustus 9 2016
          Kutipan: NEXUS
          nanging aku paling padha mung bakal ninggalake wong kanggo rot marang tembok .. eeh

          Swara wektu, sheets bakal diganti lan sijine menyang operasi ..... Miturut Ushakov, banget, ora kabeh iku unambiguous, iku masalah kanggo ndeleng wong - misale jek sing tenders durung scrapped, mbokmenawa amarga krisis. Lan ing kana, saliyane dheweke, ana calon sing cukup, yaiku, ing kasus iki, volume gedhene yaiku sekutu, wektu bakal liwati, sampeyan ndeleng, lan teknologi bakal katon ing ngendi dheweke bakal nemokake aplikasi. Umumé, luwih akeh bakal katon.
          1. +1
            Agustus 9 2016
            Kutipan: Rum 11
            Swara wektu, lembaran bakal ganti lan bisa digunakake .....

            Ora, aku mikir yen Lazarev ora bakal diuripake maneh. Kakehan wektu lan dhuwit sing dibutuhake kanggo iki ... luwih gampang kanggo mbangun arsenal ngambang anyar tinimbang nambal lan gawe maneh. Peter lagi modern, lan ana sing katon lan padha bakal bisa kanggo mbangun Pemimpin.
            Miturut Ushakov, sing mbarep, isih luwih elek tinimbang karo Lazarev, lan aku yakin dheweke ora bakal mulihake.
            1. 0
              Agustus 9 2016
              Paling kamungkinan.
      2. 0
        Agustus 9 2016
        OPK ngembangake sistem informasi lan kontrol anyar kanggo "Admiral Nakhimov"
        Nanging apa BIUS ora kudu nutupi kabeh armada? Kepiye carane "kanggo" Laksamana Nakhimov "? lan kapal pengiring? (pengiring), lan kapal ing armada liyane? yen iki analog saka" Aegis "banjur ... Nyuwun
  2. +1
    Agustus 9 2016
    Aku ngerti, iki "admiral" karo enom "admirals" bakal bisa ing mbendel padha?
    1. -1
      Agustus 9 2016
      Kutipan saka: svp67
      Aku ngerti, iki "admiral" karo enom "admirals" bakal bisa ing mbendel padha?

      Bakal bisa. Nanging yen BIUS anyar dipasang lan gaman diencerake, mula laksamana sing luwih enom ora butuh dheweke.
      1. -1
        Agustus 9 2016
        Kutipan: Verdun
        Nanging yen BIUS anyar dipasang lan gaman diencerake, mula laksamana sing luwih enom ora butuh dheweke.

        Ora ana sing utama, ora kaya sing paling anyar - jubah sing ora katon, kapal kasebut umure 4-an, lan ing pertengahan 80-an, teknologi siluman kita durung nate.
        1. 0
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Rum 11
          Dheweke ora duwe sing utama, ora kaya sing paling anyar - jubah sing ora katon,

          Apa sampeyan mikir mung "kontur sing disigar" lan komposit? kok sampeyan ora njupuk menyang akun perang elektronik - iki uga bagéan saka teknologi siluman.
        2. 0
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Rum 11
          Dheweke ora duwe perkara utama, ora kaya sing paling anyar - jubah sing ora katon

          Sampeyan pengin ndhelikake 25000 ton pamindahan saka radar lan satelit7 Ya, gendera ana ing tangan sampeyan. Kayane sampeyan wis maca babagan "Zamvolt"? Dadi, kanggo nggawe iku rampung siro kanggo radar isih ora bisa. Lan mung nelayan Kanada sing mabuk sing bisa ngadili ukuran target kanthi ukuran serif ing layar. Kanggo apik, ikatan serif menyang jinis target ditindakake mung sawise kontak visual.
      2. +1
        Agustus 9 2016
        Kutipan: Verdun
        Kutipan saka: svp67
        Aku ngerti, iki "admiral" karo enom "admirals" bakal bisa ing mbendel padha?

        Bakal bisa. Nanging yen BIUS anyar dipasang lan senjata ditarik munggah, banjur admiral enom marang dheweke tanpa perlu khusus.

        ya? kepiye babagan interaksi? nganggo ponsel? Apa sampeyan malah ngerti makna saka tembung "informasi pertempuran lan sistem kontrol"? ekpedy mlin...
        1. -1
          Agustus 9 2016
          Quote: Andrey Yurievich
          ya? kepiye babagan interaksi? nganggo ponsel? Apa sampeyan malah ngerti makna saka tembung "informasi pertempuran lan sistem kontrol"? ekpedy mlin...

          Ngerti. Aku uga ngerti manawa modernisasi ora babagan mbusak karat lan lukisan, lan sawise pirang-pirang taun ing tembok, akeh perkara sing kudu diganti ing kapal. Klebu BIUS. Sampeyan mung lali yen nalika kapal kasebut dibangun, para perencana kanthi manual nyambungake target kasebut.
  3. +2
    Agustus 9 2016
    banjur "Petrus" mbokmenawa bakal modern
    1. +3
      Agustus 9 2016
      Kutipan: maxim 1987
      banjur "Petrus" mbokmenawa bakal modern

      Ing taun kaping 19, direncanakake kanggo nggawe modernisasi Peter ... nanging mung sawise Nakhimych ditransfer menyang armada.
      1. +1
        Agustus 9 2016
        Kutipan: NEXUS
        .nanging mung sawise Nakhimych ditransfer menyang armada.

        Iku bisa dingerteni. Yen ora, kesenjangan ing komposisi armada bakal dibentuk - sampeyan ora bisa plug karo slogan apa wae.
        1. +3
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Verdun
          Iku bisa dingerteni. Yen ora, kesenjangan ing komposisi armada bakal dibentuk - sampeyan ora bisa plug karo slogan apa wae.

          Ing kene, ndeleng saka sudut kasebut, pitakonan babagan mbangun pemusnah saka seri Pemimpin cocog banget. Loro TARK kanggo 4 armada rada cilik. Loro Orlan sing isih ana, kaya aku ngerti, "ora tundhuk" pemugaran, amarga biaya dhuwur saka kasus iki. Iku luwih gampang kanggo mbangun soko anyar. Lan diwenehi kahanan turbulent ing donya, kita kudu kapal arsenal kuwi lan ora ing jumlah rong bêsik.
      2. 0
        Agustus 9 2016
        Aku krungu yen Nakhimov dipindhah menyang tanggal 20. Dadi Pétrus bakal pindhah.
        https://cont.ws/post/287279
        1. 0
          Agustus 9 2016
          Kutipan saka silver_roman
          Aku krungu yen Nakhimov dipindhah menyang tanggal 20. Dadi Pétrus bakal pindhah.

          Oh, dheweke ora bakal pindhah nganti rampung ditarik maneh ...
          1. 0
            Agustus 10 2016
            Aku meh tansah ing proyèk kuwi plus 5 taun kendel. Iki ditrapake kanggo pangembangan proyek anyar utawa nggawe salinan kepala. Iki apik. Mung kok nandur modal istilah temenan unrealistic?
            Amarga iki, aku wis alergi marang Rogozin lan Bondarev!
  4. +2
    Agustus 9 2016
    Aku seneng banget "anggota kru bakal bisa pindhah menyang macem-macem perpustakaan data ..." utamané ing wektu luang lan ... sampeyan bisa ngomong cara kanggo pindhah, menyang tsuka, menyang perpustakaan "liwat sistem manajemen informasi + GOOGLE ". Aku CRY saka tenderness, saka informasi iki wassat
    1. 0
      Agustus 9 2016
      Kutipan saka: viktor_ui
      Aku seneng banget "anggota kru bakal bisa pindhah menyang macem-macem perpustakaan data ..." utamané ing wektu luang lan ... sampeyan bisa ngomong cara kanggo pindhah, menyang tsuka, menyang perpustakaan "liwat sistem manajemen informasi + GOOGLE ". Aku CRY saka tenderness, saka informasi iki wassat



      Tembung kunci yaiku "video" nglirik Bisa ngobrol karo siji liyane liwat Skype ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
  5. 0
    Agustus 9 2016
    iki kabeh apik, nanging apa jenis senjata serangan kang bakal njaluk lan apa jenis nimbali udhara kang bakal duwe?
    1. 0
      Agustus 9 2016
      Apa dheweke janji zircon kanggo dheweke? Aku ora percaya yen dheweke bakal ngrampungake, lan kanthi logis - kepiye roket ukuran onyx bisa mabur luwih saka onyx ing hypersound? Yen mung sawetara bahan bakar anyar ditemokake. Dadi, saiki paling sethithik 40 kaliber lan 40 onyx - banjur bakal ana kemungkinan serangan gedhe.
      1. +1
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka Ride78
        Apa dheweke janji zircon kanggo dheweke? Aku ora percaya yen dheweke bakal ngrampungake, lan kanthi logis - kepiye roket ukuran onyx bisa mabur luwih saka onyx ing hypersound?

        Saka Orlans saiki dheweke nyoba nggawe kapal arsenal kanthi pertahanan rudal berlapis lan senjata serangan sing kuat.
        Zircon lagi dikembangaké ora mung kanggo Orlans, nanging uga kanggo MAPL Huskies anyar, lan ketoke uga kanggo Yaseni-M.
        Kutipan saka Ride78
        Yen mung sawetara bahan bakar anyar ditemokake

        Ing kono, mesthine, ora mung "bahan bakar anyar", nanging uga bahan-bahan saka awak sing padha anyar, amarga kanthi swara hiper, pemanasan roket dhewe ora bakal cilik.
        1. +2
          Agustus 9 2016
          Kutipan: NEXUS
          Zircon lagi dikembangaké ora mung kanggo Orlans, nanging uga kanggo MAPL Huskies anyar, lan ketoke uga kanggo Yaseni-M.

          Sa adoh aku ngerti, Zircon lagi dikembangaké kanggo sel Bukak standar, lan bakal diinstal nang endi wae. Lan iku bener.
        2. 0
          Agustus 9 2016
          Secara logis, yen pas karo onyxes, banjur zircons bakal ana ing kabeh admirals anyar, lan aku ora wedi karo tembung iki ing Varshavyanka. Apa ora mangkono?
          1. 0
            Agustus 9 2016
            Vryatli. Dhiameter UKKS luwih gedhe tinimbang diameter tabung torpedo. Ing TA, mung Kaliber digawe, saliyane Kaliber, Onyx uga cocog karo UKKS. Kajaba iku, Sapa sing ujar manawa Zirkon bakal bisa diwiwiti saka banyu. Iki isih uga biaya tartamtu saka energi lan, miturut, bahan bakar.
            1. +1
              Agustus 9 2016
              Kutipan saka alexmach
              Iki isih uga biaya tartamtu saka energi lan, miturut, bahan bakar.



              Kutipan saka alexmach
              Kajaba iku, Sapa sing ujar manawa Zirkon bakal bisa diwiwiti saka banyu

              Lan ngeculake rudal anti-kapal amarga ngisi bubuk kondisional ing tambang? Apa energi sing bakal ditindakake RCC?
              1. 0
                Agustus 10 2016
                Lan ngeculake rudal anti-kapal amarga ngisi bubuk kondisional ing tambang? Apa energi sing bakal ditindakake RCC?


                Muatan bubuk ing tambang kurang spasi kanggo roket dhewe ing tambang, roket dhewe luwih cilik. Inggih, maneh, iku salah siji sing duwe tambang peluncur sing bisa digawe tritely paling sethithik meter "luwih jero", lan liyane iku tabung torpedo ukuran standar. Kang uga dumunung ing horisontal.
      2. 0
        Agustus 9 2016
        lan logis - carane roket onyx-ukuran bisa mabur luwih saka onyx ing hypersound?

        Ing lapisan rarefied saka atmosfer? Where liya sampeyan bisa fly ing hypersound.
        1. 0
          Agustus 9 2016
          Dadi kayane kudu mabur ing papan sing dhuwur.
          1. 0
            Agustus 10 2016
            Aku ora pakar, nanging piye wae aku ora pracaya hypersound ing lintasan dhuwur-dhuwur.
  6. 0
    Agustus 9 2016
    nyedhiyakake komunikasi video ing kapal


    Kene iku perlu ... nanging padha ora bisa metu teleportasi?
  7. +2
    Agustus 9 2016
    Dikarepake yen kita bakal nggedhekake kemampuane kanthi signifikan. Jaringan administratif sing serius lagi digawe, kalebu komunikasi internal, panyimpenan data, jaringan siaran video, lan sistem dhukungan keputusan sing cerdas kanggo pejabat.

    "1C-rudal cruiser". ngguyu
    1. +1
      Agustus 9 2016
      Kutipan: Alexey R.A.
      "1C-rudal cruiser". ngguyu

      Sing utama ora kanggo Microsoft Missile Cruiser.
      1. 0
        Agustus 10 2016
        Kutipan: Verdun
        Sing utama ora kanggo Microsoft Missile Cruiser.

        Sing mesthi wae - yen ora kaya 21 September 1997 ing USS Yorktown.

        Wanted sing paling apik - nyuda warhead-5 amarga otomatisasi sing luwih dhuwur: "kapal pinter", Windows NT, teknologi jaringan.
        Lan ditampa minangka tansah - "divisi dening nul" lan Gagal saka GEM.
  8. +1
    Agustus 9 2016
    Aku wedi banget yen kiriman pertempuran bakal dadi proyek kaya plankton kantor. Kapal kasebut sadurunge oversaturated karo macem-macem sistem, sawetara sing bisa digunakake mung nalika kru pabrik diarani, lan ing wektu sing padha umume nyerah: "ora mengaruhi kacepetan mobil"! Lan saiki padha pengin dasi kabeh menyang simpul IT? Sistem sing mentas digawe kaya mengkono ora bakal bisa kanggo nyadari kanthi lengkap kemampuan tempur kapal kasebut. Lan kanggo obah, apa perlu?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"