Kamentrian Pertahanan nandatangani kontrak kanggo pangembangan kapal selam nuklir generasi kaping lima

74
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngetokake kontrak menyang Biro Teknik Laut St. Petersburg "Malachite" kanggo pangembangan kapal selam nuklir multi-tujuan generasi kaping 5, laporan. RIA News pesen saka direktur umum perusahaan Vladimir Dorofeev.

Kamentrian Pertahanan nandatangani kontrak kanggo pangembangan kapal selam nuklir generasi kaping lima
АSubmarine "Omsk" project 949A "Antey", foto arsip.

"Kontrak wis ditandatangani karo Kementerian Pertahanan kanggo miwiti karya nggawe kapal generasi anyar. Ing babagan nggawe kapal generasi sabanjure, nyata sawise 2020, "
Dorofeev ngandika.

Sadurungé, United Shipbuilding Company (USC) ngumumake wiwitan karya kanggo "mbentuk tampilan kapal selam nuklir multi-tujuan generasi kaping lima saka proyek Husky", sing kudu ngganti kapal selam nuklir proyek 885 Yasen.

Minangka cathetan agensi, nganti saiki, mung dikenal yen "kapal selam multi-tujuan anyar bakal dadi manunggal sabisa karo kapal selam nuklir strategis sing janjeni," lan "bakal bersenjata karo rudal hipersonik Zircon."
  • http://www.yaplakal.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

74 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Agustus 9 2016
    warta apik! Sing utama yaiku saiki "Malachite" ora nglairake 10 taun eseman
    1. +5
      Agustus 9 2016
      Definisi kapal generasi kaping 5 iku menarik: apa sing ana ing kono, apa spesifikasi teknis. Cetha yen ora ana sing bakal ngomong, nanging rasa penasaran gnaws, kaya prawan sadurunge manten. aran
      1. 0
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka: pilot8878
        Definisi prau generasi kaping 5 menarik: apa sing kalebu, apa spesifikasi teknis

        Iki "generasi" wis entuk. Apa sampeyan ora bisa ngomong tanpa pathos - proyek kapal selam anyar?
        bakal bersenjata karo rudal hipersonik Zirkon
        Apa ana sing ngerti yen karya ing Zircon wis rampung, utawa maneh ing rake padha, lan yen ana masalah karo pluru, iku omong kosong, kita duwe dhuwit akeh lan bakal mbangun kapal selam anyar yen perlu?
        1. +1
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Verdun
          Kutipan saka: pilot8878
          Definisi prau generasi kaping 5 menarik: apa sing kalebu, apa spesifikasi teknis

          Iki "generasi" wis entuk. Apa sampeyan ora bisa ngomong tanpa pathos - proyek kapal selam anyar?

          iki rampung kanthi sengaja supaya "mitra" mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo "jawaban", lan kita kanthi tenang modernisasi senjata kita kanthi slogan "menehi generasi Nth".
        2. +7
          Agustus 9 2016
          Apa ana sing ngerti yen karya ing Zircon wis rampung, utawa maneh ing rake padha, lan yen ana masalah karo pluru, iku omong kosong, kita duwe dhuwit akeh lan bakal mbangun kapal selam anyar yen perlu?
          nelpon nomer iki: +7 (495) 224-22-22 8 (800) 224-22-22 (FSB) Dheweke bakal ngandhani kabeh ...
          1. +1
            Agustus 9 2016
            Quote: Andrey Yurievich
            nelpon nomer iki: +7 (495) 224-22-22 8 (800) 224-22-22 (FSB) Aku bakal pitutur marang kowe kabeh

            Apa sampeyan yakin sampeyan kudu nelpon? Apa aku bisa menyang kamar sabanjure? aran
      2. +2
        Agustus 9 2016
        Ketoke, ciri khas kapal selam nuklir generasi anyar bakal dadi tingkat otomatisasi lan robotisasi sing dhuwur, anané drone ing jero banyu lan penyatuan maksimal antarane ahli strategi lan kapal selam nuklir multi-tujuan. hi
      3. 0
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka: pilot8878
        Definisi kapal generasi kaping 5 menarik:



        Lan "Awu" ora kaping lima?
        1. +1
          Agustus 9 2016
          Awu generasi 4
          1. 0
            Agustus 9 2016
            Kutipan: kote119
            Awu generasi 4



            Ya, aku salah ... Dheweke bingung karo generasi iki ...
        2. +3
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Ze Cat
          Lan "Awu" ora kaping lima?

          Ash-MAPL generasi kaping 4. Yasen-M, yen sampeyan ngetutake terminologi penerbangan generasi 4+ ... Ing tembung liya, kabeh sebutan generasi iki mung ngetutake tren anyar.
          Mangkene pitakonan liyane ... Ash-M durung dipasrahake menyang armada (Severodvinsk isih beda MAPL saka Kazan, sabanjure, proyek Yasen-M), nanging wis ngomong babagan kesimpulan saka kontrak kanggo nggawe MAPL proyek Husky.
          Ing mratelakake panemume, pancasan ing generasi anyar MAPLs piye wae banget cepet-cepet, sawise nyerahke mung siji MAPL proyek Yasen lan ora siji saka project Yasen-M.
          1. 0
            Agustus 9 2016
            Kutipan: NEXUS
            Mratelakake panemume, keputusan babagan MAPL generasi anyar kaya-kaya cepet-cepet, amarga mung nyerahake siji MAPL proyek Yasen lan dudu proyek Yasen-M.

            Inggih, punika keputusan ingkang leres. MO jelas ora marem karo Yasen, pancen, PLA modern ora bisa ditindakake, solusi sing diwenehake ing Yasen wiwit taun 80-an tingkat Elk. Kasunyatan manawa Kementerian Pertahanan ngetokake TTZ kanggo kapal selam nuklir anyar / SSBN (referensi kanggo manunggalake yen ana rong jinis TTZ) mung konfirmasi iki.
          2. 0
            Agustus 9 2016
            Kutipan: NEXUS
            Ing mratelakake panemume, pancasan ing MAPL generasi anyar piye wae cepet banget

            Mungkin panemuan terobosan ing pangembangan lan teknologi? Ing kapal selam, kita mesthi ngalami stagnasi ing taun 90-an, nanging iki minangka arah paling kuat ing Angkatan Laut kita.
            1. +5
              Agustus 9 2016
              Kutipan: Rum 11
              Mungkin panemuan terobosan ing pangembangan lan teknologi? Ing kapal selam, kita mesthi ngalami stagnasi ing taun 90-an, nanging iki minangka arah paling kuat ing Angkatan Laut kita.

              Mungkin ... nanging aku mikir alasan utama rada beda. Sing pertama yaiku biaya proyek MAPL Yasen lan Ash-M sing gedhe banget. Lan ing kene kabeh ngelingake aku babagan crita Sivulf karo Virginia, yaiku, kita ngetutake dalan sing padha karo kasur ing topik penyatuan lan konstruksi kendaraan serbaguna sing luwih murah.
              Lan alasan kapindho yaiku ancaman "umur tuwa" saka armada operator rudal multi-tujuan kita, sing mbutuhake nganyari maneh awal lan secepat mungkin. Lan mulane, aku percaya yen modularitas lan penyatuan bakal digunakake kanthi lengkap ing Husky, supaya ora mbangun saben kapal selam lan banjur "proses kanthi file."
      4. + 15
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka: pilot8878
        Definisi kapal generasi kaping 5 iku menarik: apa sing ana ing kono, apa spesifikasi teknis.

        Visibilitas kurang, super-maneuverability lan supersonik non-afterburning. ngguyu
        1. 0
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Alexey R.A.
          Visibilitas kurang, super-maneuverability lan supersonik non-afterburning

          Otomasi, senjata anyar.
        2. +1
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Alexey R.A.
          Visibilitas Low (RL), super-maneuverability lan supersonik non-afterburning.

          Wah matur nuwun, kancaku, dimanja !!! ombenan ngguyu apik
      5. +2
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka: pilot8878
        Definisi kapal generasi kaping 5 iku menarik: apa sing ana ing kono, apa spesifikasi teknis. Cetha yen ora ana sing bakal ngomong

        Lan kenapa ora ngomong, iki dudu teknologi kanggo nyebar? Dheweke nulis babagan pesawat. Aku uga kasengsem ing kene.Nyuwun
      6. 0
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka: pilot8878
        Definisi kapal generasi kaping 5 iku menarik: apa sing ana ing kono, apa spesifikasi teknis.

        Suda gangguan, reaktor kanthi beban siji kanggo kabeh wektu, propulsi listrik lengkap.
        Kang menehi kritik dening sebutno manunggal (MUNGKIN!) Siji lambung kanggo rong jinis wis mestine, kanggo SSBNs lambung bakal maneh amarga nomer luwih saka shafts universal. SSBN bakal duwe 2-4 tambang kanggo 3-6 misil, SSBN bakal duwe tambang liyane.
      7. 0
        Agustus 9 2016
        Calve, aja calve, nanging sampeyan kudu nglairake! Lan ora mung perlu, nanging penting.
        Lan iku apik sing padha nindakake kanggo nggawe, supaya ana pembangunan.
        Sawetara wektu, kita pengin cepet-cepet, nanging iki kepinginan kita.
      8. +2
        Agustus 9 2016
        Dadi, supaya ora ngrusak kesan, luwih becik ora goleki ing macem-macem blog, ing macem-macem program, kayata "Sov. Secret", lan liya-liyane. Yen ora, bakal katon kaya prawan sing nonton porno Jerman sing angel. .Nanging, sadurunge manten pisanan ... Kabeh kepinginan sirna ...
        Good day!
        nglirik
      9. +1
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka: pilot8878
        nanging penasaran gnaws, kaya prawan sadurunge manten dheweke.

        artikulasi apik... aran
        1. +1
          Agustus 9 2016
          Quote: Andrey Yurievich
          artikulasi apik...

          sekolah Soviet... aran
    2. +1
      Agustus 9 2016
      Aku ora bakal 10 taun, 15 taun sadurunge timbal ing paling apik, utawa malah kabeh 20. Nganti kita jenuh armada 885, 10 taun bakal liwati. Dadi landasan kanggo mangsa kudu digawe dina iki, supaya mengko. maneh sampeyan ora kudu ngenteni kapal kanggo 10 taun utawa ora mbangun ana akeh banget.
    3. 0
      Agustus 9 2016
      kelas, apa rencana kanggo taun 2100? .. opo
  2. +4
    Agustus 9 2016
    "Husky" iku jeneng sing apik, aku mikir kapal kasebut bakal cocog ...
    1. +2
      Agustus 9 2016
      Asosiasi: Lor, mata biru, mlaku ora mung ing sabuk, nanging uga sawise teken.
      Kapal kanggo Arktik?
      1. 0
        Agustus 10 2016
        Kanca-kanca, awak ora bisa beda-beda (sajatine, siji kudu ngakoni - Malachite ngrancang kapal selam sing paling apik) saka Ash. Dheweke nulis akeh babagan proyek Lear, sing otomatis banget lan kru cilik, ana persentasi gedhe saka inovasi. Ana uga + manunggal. Ing kene, mesthine, "kompartemen pertempuran" beda-beda ukurane lan mung - sanajan sing universal tansah luwih elek tinimbang sing khusus.
        Loading penting kanggo industri, mulane perjanjian kanggo masa depan penting banget. Tanpa EKONOMI RENCANA, kompleks industri militer ora bakal urip - bisa uga tekan ndhuwur. Yen dheweke pengin tentara sing apik (luwih apik), banjur dadi apikan tanpa eksperimen (pasar bakal nuduhake kabeh). Kapal selam nuklir, bebarengan karo kapal induk nuklir, minangka produk paling rumit sing digawe dening tangan manungsa - mesthine ora ana masalah karo kapal armada liyane. Sing nggumunake, apa Rusia saiki nggawe kapal sipil, utawa kabeh kerja kanggo kontrak Angkatan Laut? hi
  3. +4
    Agustus 9 2016
    Pambangunan prau pisanan ora bakal teka, nanging luwih cepet kita miwiti kerja, luwih apik. Ing kasus iki, kasus wis pindhah saka titik mati!
    1. 0
      Agustus 9 2016
      Biasane, ing wektu kesimpulan kontrak, paling ora ana proyek desain. Malachite bakal bisa cepet, sing utama yaiku negara bakal duwe kekarepan lan dana sing cukup.
  4. 0
    Agustus 9 2016
    Sampeyan kudu dianggep ora mung "Abu", nanging uga "Antey" bakal diganti dening prau anyar. Lan banjur ing artikel mung babagan "Abu" lan foto kasebut kanthi jelas nuduhake "Antey"
    1. +1
      Agustus 9 2016
      ing artikel mung babagan "Abu" lan foto kasebut kanthi jelas nuduhake "Antey"


      foto apa ora mokal kanggo nerbitaké, lan apa nerangake minangka ilustrasi, iku ora oblige kanggo apa.
  5. +4
    Agustus 9 2016
    Wektu timbal sing dawa kanggo ngrancang kapal selam generasi anyar amarga sawetara alasan. Syarat pisanan kontroversial. Supaya proyek anyar dadi "tanpa kejutan", tingkat kebaruan ora kudu gedhe, persen 20. Nanging banjur ora bakal dadi prau generasi 5. Lan tingkat anyar anyar ing unit Komplek kaya kapal selam iku tingkat dhuwur saka resiko. Sing ana sing salah, lan prau eksperimen bakal "macet" ing tes. Inggih, nomer loro, ora kurang penting. Institut Desain - ana uga wong. Lan nalika "nggambar" lagi ditindakake, pendanaan kanthi tenang. Nalika konstruksi diwiwiti, wis ora ana sambungan lan saraf, disassembly, kesimpulan organisasi ...
    Lan nalika prau dadi tes ... Desainer kadhangkala mbutuhake ora kurang wani tinimbang komandan.
    1. 0
      Agustus 9 2016
      Kontradiksi kasebut bisa dirampungake kanthi njupuk "kebaruan" saka tanggane sing wis ngetrapake. Lan, ora kudu ing PL. Contone, mesin kang gerakane paling sepi? balon udara!
    2. +3
      Agustus 9 2016
      Quote: penembak gunung
      Supaya proyek anyar dadi "tanpa kejutan", tingkat kebaruan ora kudu gedhe, persen 20. Nanging banjur ora bakal dadi prau generasi 5.

      Mulane ana proyek MAPL Yasen (Severodvinsk), lan ana Yasen-M, sing bisa diarani minangka proyek transisi saka generasi kaping papat nganti generasi kaping lima. Aku yakin manawa akeh teknologi lan novelty kanggo Husky bakal dites ing Yasen-M MAPL. Miturut pendapatku, kabeh ing kene logis.
  6. -1
    Agustus 9 2016
    Lan apa prabédan antarane generasi 4 lan 3, lan apa kita duwe, prau saka generasi 4? : bab)))

    Sing carane aku mangertos, kita sijine sawetara jenis Zircon ing A615 - ana Huskies! Bungkus 60 potong
    1. 0
      Agustus 9 2016
      Quote: Ketabahan
      Lan apa prabédan antarane generasi 4 lan 3, lan apa kita duwe, prau saka generasi 4? : bab)))

      Boreas lan Awu - generasi kaping 4
  7. -1
    Agustus 9 2016
    kapal selam multi-tujuan anyar bakal digabungake kanthi maksimal karo kapal selam nuklir strategis sing janjeni

    Asil bakal dadi under-SSBN lan maneh SSGN ...
  8. +3
    Agustus 9 2016
    Kabar kasebut nyengkuyung ...
    Ana sawetara keraguan:
    "kapal selam multi-tujuan anyar bakal dadi manunggal sabisa karo kapal selam nuklir strategis sing janjeni",

    Yen miturut "isi", unsur awak, lsp. -- iku bisa dingerteni.
    Nanging yen ukuran (kajaba kompartemen rudal, kaya ing "J. Washington"), kita bakal entuk maneh 15 ewu ton pamindahan ing jero banyu. Lan kita bakal "bangga" kapal selam paling gedhe ing donya.
    Unifikasi apik, nanging spesialisasi mesthi luwih apik tinimbang "generalis".
    Banjur, yen kasedhiya:
    "Iku bersenjata karo ... rudal hipersonik Zirkon"
    Apa sing bakal nyegah dheweke ngrusak kutha-kutha ing pinggir laut kanthi peralatan khusus, saengga bisa nindakake tugas strategis? Utawa "Circus" dimaksudake khusus kanggo lapangan udara ngambang? Nanging iki durung nate kedadeyan: operator CD kanthi D + 40 km bisa digunakake ing pesisir kanthi peralatan khusus.
    Dadi mungkin luwih apik kanggo fokus ing pemusnahan Wolves lan Virginia, minangka ancaman utama kanggo rpkSN kita? Pay manungsa waé kanggo cara cahya kahanan ing jero banyu lan senjata torpedo, lan ora kondhang "penyatuan"?
    Aku yakin yen ing mangsa ngarep perang nglawan Nuts, Wolves lan Vir "jin" bakal tetep dadi salah sawijining tugas utama kapal selam multi-tujuan kita. Uga kabeh sistem kapal selam kapal selam Angkatan Laut.
    Sincerely, hi
    1. +1
      Agustus 9 2016
      Quote: Boa constrictor KAA
      Unifikasi apik, nanging spesialisasi mesthi luwih apik tinimbang "generalis".
      Banjur, yen kasedhiya:

      Kene, paling kamungkinan, pitungan kanggo construction cepet sakteruse saka kapal selam kuwi, minangka asil manunggalaken lan modularity.
      Quote: Boa constrictor KAA
      Nanging yen ukuran (kajaba kompartemen rudal, kaya ing "J. Washington"), kita bakal entuk maneh 15 ewu ton pamindahan ing jero banyu. Lan kita bakal "bangga" kapal selam paling gedhe ing donya.

      Iku mung ngomong bab abang ing pamindahan saka kapal selam saka project Husky dibandhingake karo wit Ash padha.
      Quote: Boa constrictor KAA
      Dadi mungkin luwih apik kanggo fokus ing pemusnahan Wolves lan Virginia, minangka ancaman utama kanggo rpkSN kita? Pay manungsa waé kanggo cara cahya kahanan ing jero banyu lan senjata torpedo, lan ora kondhang "penyatuan"?

      Dadi torpedo Fizik ditingkatake dadi Kasus ... lan kaya sing dakngerteni, karya ing Ichthyosaurus durung dibatesi ...
      Ikhlas. hi
    2. 0
      Agustus 9 2016
      Quote: Boa constrictor KAA
      Nanging yen ukuran (kajaba kompartemen rudal, kaya ing "J. Washington"), kita bakal entuk maneh 15 ewu ton pamindahan ing jero banyu. Lan kita bakal "bangga" kapal selam paling gedhe ing donya.

      Inggih, ing teori, sampeyan bisa nggawe SSBNs ing dimensi saka Ash padha, nanging sampeyan kudu sculpt fairing minangka ing BDR. Awu nduweni diameter 13 m, lan Mace dawane 12 m, kanthi enem nganti wolung shaft ing siji baris. Sing. SSGN lan SSBN bakal beda-beda mung ing dawa kompartemen karo tambang.
      1. +4
        Agustus 9 2016
        Iki Husky.
        Nanging! "Kira-kira rong taun wis diwenehake kanggo pangembangan rancangan rancangan kapal selam nuklir multi-tujuan. Ing kerangka kasebut, gambar kapal selam nuklir sing janjeni bakal dibentuk, "ujare USC.

        Sumber: http://bastion-karpenko.ru/hasky_5_pokolenie/ VTS "BASTION" AVKarpenko

        Dadi kanggo mbantah: "Apa bakal." isih awal. Desainer dhewe durung ngerti.
        1. +2
          Agustus 9 2016
          Kutipan: Monos
          Iki Husky.

          Kaya sing dakrungu, Husky ora bakal duwe baling-baling, nanging bakal duwe meriam banyu ... iki bakal nyuda swarane.
          1. +4
            Agustus 9 2016
            Kutipan: NEXUS
            Kaya sing dakrungu, Husky ora bakal duwe baling-baling, nanging bakal duwe meriam banyu ... iki bakal nyuda swarane.


            Aku dhewe ragu yen iki model Husky. Painfully padha "Awu". Nanging!
            "Nganti saiki, karya nggawe wis disebarake, nanging aku pengin Wigati sing pasinaon iki diwiwiti dawa sadurunge kita miwiti ngomong bab kapal selam generasi kaping lima." - ujare Vladimir Dorofeev, Direktur Umum SPMBM Malachite.
            Dheweke uga ujar manawa konsep dhasar digarap ing Ash
            Dadi bisa dadi mock-up pratinjau desainer babagan penampilan Husky, sing diilhami dening Ash.
            1. +1
              Agustus 9 2016
              Kutipan: Monos
              Aku dhewe ragu yen iki model Husky. Painfully padha karo "Awu".

              Siji bab sing bisa dikandhakake babagan MAPL Husky, lan utamane babagan penampilane, yaiku dheweke bakal duwe "sirip teken" sing ramping saka kendaraan multi-tujuan saka Malachite.
          2. 0
            Agustus 9 2016
            "Keripik kayu" saka ngendi?
            Malah tanpa njupuk menyang akun "noisiness", kabeh kaluwihan saka jet banyu liwat baling-baling luwih temen maujud ing banyu cethek utawa ing "cedhak-lumahing" cakrawala. Kepiye meriam banyu bisa efektif ing jerone?
            Malah ing kapal "permukaan", dheweke ora ninggalake baling-baling ing endi wae. Senajan kanggo wong-wong mau, bakal katon, masalah "gangguan" ora dadi akut. Lan titik kene kurang (relatif kanggo meneng) efficiency.
            Kanthi efisiensi sing padha, daya mesin sing nyopir baling-baling bakal luwih gedhe, lan mulane, kanthi teori, tingkat gangguan uga luwih dhuwur.
            Meriam banyu paling apik ing babagan efisiensi propulsif ana ing tingkat baling-baling sing ora sukses. Nanging ing kene sampeyan bisa "eksperimen" karo lading lan kacepetan. Ana losses owahan ing supaya disebut-. "Rotasi ing ruang terbuka", amarga bagean saka energi baling-baling push menyang sisih jejeg arah gerakan. Kene padha sijine meneng ing "pipa" lan njaluk soko sing katon kaya turbin. Nanging "gangguan" saka desain kasebut mung tuwuh.
            Umumé, bisa dibantah manawa meriam banyu dibutuhake ing kapal selam.
            1. +4
              Agustus 9 2016
              Kutipan saka Trick Shot
              Umumé, bisa dibantah manawa meriam banyu dibutuhake ing kapal selam.


              Desainer Boreev ora mikir.
              1. +1
                Agustus 9 2016
                Kutipan: Monos
                Desainer Boreev ora mikir.

                Ing Boreas, ana sistem gabungan, ana baling-baling, uga ana meriam banyu.
              2. +1
                Agustus 9 2016
                Sing padha mikir.
                Kaya sing ditulis ing ngisor iki - KOMBINASI.
                Apa aku nulis - gumantung ing kahanan. Utawa jero nyilem, yen sampeyan seneng ...
                Wiwit cilik, bebarengan karo bapakku, aku "nangani" baling-baling kanggo prau motor lan aku ngerti yen muncung fiberglass digawe ing omah dipasang ing gantungan Neptunus-23, kontrol saya tambah, kasenengan katon kurang, kacepetan. ora pati penting, nanging getaran kasebut, sing dadi mbebayani kanggo transom.
                Mulane pitakonan babagan "gangguan".
                1. +5
                  Agustus 9 2016
                  Kutipan saka Trick Shot
                  Wiwit cilik, bebarengan karo bapakku, aku "nggosok"


                  Sampeyan, sayang, wis bingung trowongan baling-baling karo jet banyu. Meriam banyu iku POMPA! Daya nyopir digawe dening jet banyu, lan sekrup diusir saka banyu.
                  1. 0
                    Agustus 9 2016
                    Kutipan: Monos
                    trowongan baling-baling karo jet banyu

                    ... diarani tanduran propulsi.
                    Aku pengin ngerti babagan cara kanggo nyuda gangguan saka instalasi kasebut, lan dudu verbiage babagan "baling-baling diusir banyu" ...
                    Nanging amarga ora ana wong ing kene sing ngerti topik iki, aku ora duwe pitakon maneh ... hi
                    1. +5
                      Agustus 9 2016
                      Kutipan saka Trick Shot
                      Aku pengin ngerti babagan cara kanggo nyuda gangguan saka instalasi kasebut.


                      Lan apa sing ora jelas ing kene? Potret akustik utama kapal digawe kanthi mekanisme kerja lan kejut hidrodinamik. Jet banyu ngidini sampeyan nggawe aliran laminar. Ora ana cavitation - ora kejut hidrodinamik. Iki utamané bener ing kacepetan dhuwur.
                      Miturut cara, ing kacepetan dhuwur lan efficiency. jet luwih dhuwur tinimbang baling-baling.
                2. +1
                  Agustus 10 2016
                  Kutipan saka Trick Shot
                  Wiwit cilik, bebarengan karo bapakku, aku "nggosok" propulsor kanggo prau motor

                  Aku wani nganggep yen kabeh iki kedadeyan ing tingkat intuisi? Tanpa basis teoretis lan laboratorium sing tepat? Banjur aku wani nganggep yen geter ing transom saka kono.
                  Lan kabeh biro desain melu pangembangan propulsi kapal selam, kaya sing dakkira.
                  1. +1
                    Agustus 10 2016
                    ya wis. Ora ana Internet, Nanging ana Welasan Majalah "Kulibin", ora diiseni pariwara, nanging ngemot PEtungan lan saran praktis. Ing memoriku "Boats lan yacht". Bapakku loro technical "menara" lan tangan sing wis thukul metu saka Panggonan tengen. Ya, lan dheweke miwiti karir kanthi kerja minangka model ing pengecoran.
                    Lan uga kabeh jinis file, kothong, cetakan, tungku crucible lan kaleng karo ED-20.
                    Inggih, basis laboratorium ana ing akeh, sing tangan ora ninggalake calluses.
                    Iku angel kanggo saingan karo biro desain amarga kasunyatan sing padha mung nggarap kapal selam, lan tukang ing armada cilik. Biro desain ora ngganggu awake dhewe kanthi sepele kaya ngitung sekrup lan nozzle dering kanggo motor outboard - padha nindakake sepisan lan nggunakake apa sing sampeyan duwe.
                    Lan otak irrepressible nuntut tumindak.
                    Getaran minangka bab sing ora bisa dipisahake saka operasi mesin, nanging desain prau diwilang siji-sijine, lan "kulibins" terus-terusan nyoba "nyekel lan nyusul". Ora, ora Amerika, nanging pepadhamu ing ponton ing stasiun prau ...
                    1. +1
                      Agustus 10 2016
                      Kutipan saka Trick Shot
                      Iku angel kanggo saingan karo KB amarga kasunyatan sing padha mung nggarap kapal selam,

                      Punika kula babagan. Mung nalika aku tekan rambut abu-abu, aku ngerti yen ana sawetara lapisan nyukur (?) Ing ngendi swara, Kapadhetan, lan sapiturute dipindhah. Umume, iki dadi luwih rumit tinimbang sing katon sepisanan.
                      Mulane, perbandingan pengalaman amatir sampeyan (sanajan karo
                      Kutipan saka Trick Shot
                      loro technical "menara" lan tangan sing thukul metu saka Panggonan tengen.
                      ) kanthi operasi sistem sing rumit banget kanthi kecepatan, pamindahan lan ambane sing beda-beda, kaya sing dakkira, ora bakal bener.
                      Ikhlas.hi
            2. +2
              Agustus 9 2016
              Kutipan saka Trick Shot
              Umumé, bisa dibantah manawa meriam banyu dibutuhake ing kapal selam.

              Ana rong cara ing kene ... sing pisanan: desainer kita ngrampungake masalah efisiensi meriam banyu ing jero, yaiku, kanthi nggawe meriam banyu sing paling sethithik minangka analog baling-baling ing babagan kemampuan, nalika ngrampungake masalah kasebut. masalah gangguan.
              Cara kapindho: Kombinasi saka rong sistem iki, yaiku, meriam banyu ing banyu sing relatif cethek, baling-baling ing jerone gedhe.
              Ayo ngenteni lan ndeleng apa sing kedadeyan. hi
      2. +4
        Agustus 9 2016
        Lan iki Ash.
    3. 0
      Agustus 9 2016
      > Dadi mungkin luwih apik kanggo fokus ing pemusnahan Wolves lan Virginia, minangka ancaman utama kanggo rpkSNs kita?

      paling kamungkinan ana perusahaan saka disinformasi. Bakal ana sawetara gelar manunggal, nanging ora bisa nggawe prau murah sing bisa digunakake minangka ahli strategi. Yaiku, murah, utawa ora ana, minangka kekurangan utama wit Ash.

      Mung prau khusus, ing kasus iki pamburu, bisa murah.

      Yen, Nanging, manunggalaken karo strategi tenan mestine, prau iki minangka Pamburu kudu bisa liwat kendaraan unmanned, lan iki konsep temen anyar saka pertempuran sing mbutuhake pembangunan eksperimen dawa. lan iki nggawa sampeyan menyang generasi 6
      :-)
      1. +1
        Agustus 9 2016
        Kutipan saka xtur
        Mung prau khusus, ing kasus iki pamburu, bisa murah.

        Lan kenapa ora mbangun MAPL sing manunggal lan khusus kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir lan diesel, lan ing mangsa ngarep kanthi anaerobik? Armada multi-tujuan kita wis tuwa, lan iki minangka masalah gedhe, lan kapal selam proyek kaya 885 dibangun apriori kanggo dangu, lan uga ora dieling-eling sajrone sedina. Lan kita butuh armada kendaraan serbaguna sing bisa nindakake tugas modern.
        1. 0
          Agustus 10 2016
          > Lan kenapa ora mbangun MAPL sing manunggal lan khusus, apa hubungane karo sistem kontrol nuklir lan diesel, lan ing mangsa ngarep karo anaerobik?

          ing tingkat pangerten kita, iki carane dadi metu - rong baris saka kapal selam, specialized - Pamburu, lan universal, kang, amarga karakter massa, ijol kanggo pamindahan cilik kanggo strategi.

          Aku kepingin weruh apa topik generator MHD ora aktif rembugan - reaktor BN ing dalan, lan tanpa generator MHD wis mbutuhake telung sirkuit kanggo safety, kang banget mengaruhi biaya.

          Lan kanthi generator MHD, reaktor BN kanthi jelas bakal nyedhaki diesel ing babagan kompak lan kasepen
  9. 0
    Agustus 9 2016
    Kutipan: NEXUS
    Kutipan: Monos
    Iki Husky.

    Kaya sing dakrungu, Husky ora bakal duwe baling-baling, nanging bakal duwe meriam banyu ... iki bakal nyuda swarane.


    Menarik. Kayane Husky bakal duwe jet, utawa mesin hydrojet.
  10. +1
    Agustus 9 2016
    Apik banget!
  11. +1
    Agustus 9 2016
    Kutipan: Monos
    Nanging! "Kira-kira rong taun wis diwenehake kanggo pangembangan rancangan rancangan kapal selam nuklir multi-tujuan. Ing kerangka kasebut, gambar kapal selam nuklir sing janjeni bakal dibentuk, "ujare USC.

    Lan sadurunge iku, bakal ana puluhan opsi sing pungkasane bakal ngasilake proyek prau anyar.
  12. Komentar wis dibusak.
    1. +3
      Agustus 9 2016
      Kutipan saka rudolf
      Yasen-M, iki dudu 4+ lan ora tau dadi transisi.

      Ing kene aku bakal mbantah karo sampeyan. Ayo ngomong "Kazan", "Novosibirsk" bakal dadi "papat resik", nanging "Arkhangelsk" lan "Perm" bakal temen beda saka sirah "Kazan". Lan iki kasunyatan. Lan amarga kabeh iki ing kompartemen dadi ing project judhul 885-M, Aku ngandika yen Yasen-M bakal transisi kanggo Husky, kang isih bakal luwih murah, luwih cepet kanggo ngumpul lan, Gusti Allah ngalang-alangi, luwih bersenjata, sepi, etc.
      Senajan paling ngganggu kabeh iki divisi menyang generasi sing media digunakake ing cara iki.
      Kutipan saka rudolf
      Proyek Ash bisa uga ora cocog karo pangarepan lan seri kasebut ora bakal diterusake.

      Delengen rega Ash, nanging elinga pira dibangun lan kanthi angel apa konstruksi Kazan ditindakake. Ing wektu sing padha, tenggat wektu terus ganti. Iki minangka jawaban kanggo sampeyan. Nanging ing mratelakake panemume, dina iki, ayo ngomong Kazan, aku yakin bakal dadi MAPL paling apik ing donya.
      Kutipan saka rudolf
      Lada dadi gagal total. Kalina, upaya kanggo mbenerake kahanan

      Ing kene aku setuju karo sampeyan. Kita wis nglairake SU anaerobik luwih saka setahun, nalika Jerman wis nggawe lan ngoperasikake.
      Ikhlas. hi
  13. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      Agustus 9 2016
      Kutipan saka rudolf
      Lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen Perm lan Arkhangelsk bakal beda banget karo Kazan?

      Ngapa ora? Miwiti saka "Novosibirsk" lan diakhiri karo "Perm", iki minangka pangiriman 20-22 taun paling optimistis. Lan nganti saiki, oh, pinten banyu bakal bocor. Mulane, aku luwih yakin yen "Arkhangelsk" lan malah luwih "Perm" bakal beda banget karo sirah "Kazan".
      Arsenal, sistem sebutan target, sistem pelacakan, lan liya-liyane ... Lan apa sing wis kadhaptar cukup bisa ditindakake ing wektu sing cendhak lan ditindakake ing "Novosibirsk" sing padha.

      Kutipan saka rudolf
      Ngelingi yen kantor pusat wis dibangun meh rong puluh taun,

      Sampeyan ngomong babagan "Severodvinsk", lan "Kazan" dilebokake ing taun 2009, yaiku, wis 7 taun! Operator pesawat nggawe kasur kanggo wektu kasebut, lan isih ana wektu kanggo penghancur kelas Arleigh Burke.
      Kutipan saka rudolf
      Ing mratelakake panemume, tanpa ndeleng rega, iku perlu kanggo nggawa seri saka wit Ash kanggo 16-20 kasus lan mung banjur mikir bab Husky.

      Aku setuju karo sampeyan karo jumlahe. Kanggo 8-10 Maples ing Armada Pasifik lan Armada Lor, iku bakal pas, njupuk menyang akun klompok Arktik. Nanging wit awu larang banget kanggo kita. Mulane padha ngomong bab Husky.
      Kasur uga mung 3 "Sea Wolves" entuk cara dhewe, kanthi cepet ngembangake pilihan ekonomi ing wangun Virginia.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +2
          Agustus 9 2016
          Kutipan saka rudolf
          Mung aku ora duwe kesempatan kanggo ngawula ing Cheetah, nanging ana kesempatan kanggo "aran" iku. Amerika malah dibagi dadi sub-seri: Shark l-lV.

          Seri "kucing", sing dakeling-eling, kasur kasebut diarani "Mercedes ing jero banyu".
          Kutipan saka rudolf
          Ing Kazan, padha mutusaké kanggo ndandani kabeh, ing kasunyatan, iku sirah.

          Dadi aku ngomong babagan sing padha.
          Kutipan saka rudolf
          Kasunyatan sing padha mlayu menyang Ash iku salah.

          Hmm, akeh kesalahane amarga macem-macem alasan ... Aku isih ngrasa getun babagan proyek 865 Piranha ... loro sing berpengalaman dibangun lan digulung. Lan kapal selam mini iki saiki bisa digunakake kanthi apik.
          Kutipan saka rudolf
          Iki minangka masalah sistemik, mula konstruksi jangka panjang iki. Lan yen kita ora ngatasi, banjur padha bakal kelakon karo Husky.

          Ora mung sistemik. We kudu ngerti persis apa kita arep kanggo njaluk ing output, lan ora Rush bab ing proses laying lan bangunan. Lan mesthi pendanaan. Lan sing paling penting, kader! Buruh, spesialis, desainer isih MUDA supaya sekolah kita ora boros.
          Kutipan saka rudolf
          nalika padha ngerti yen Lada mati tanpa lair.

          Gusti Allah ngalang-alangi, kabeh bakal bisa ditindakake karo Kalina ... Varshavyanka bakal dimodernisasi nganti biru ing pasuryan, amarga apa wae sing bisa diomongake, ora bakal bisa, sanajan proyek kasebut sukses banget.
  14. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      Agustus 9 2016
      Kutipan saka rudolf
      Ora ... Wartawan nelpon dheweke kucing. Lan supaya ... 24 DiPL - bestial. Iku ora mung kucing. Serigala, Vepr...

      Inggih, ya ... yen sclerosis ora gagal aku, kita duwe 3 utawa 4 "paket" kuwi ... yen aku salah, bener.
    2. +2
      Agustus 9 2016
      Kutipan saka rudolf
      Wartawan nyebut dheweke kucing.

      Miturut cara, Goryunov nonton seri kanthi seneng banget, sanajan ana akeh kesalahan lan inconsistencies ing ... Ana mung MAPL Lynx. nglirik
      1. +1
        Agustus 9 2016
        paling "kelangan", BATONS IKI eseman
        1. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"