Voenkor "Mag" babagan kahanan ing DPR

42
Блог chervonec_001 nerbitake ringkesan liyane koresponden militer "Mag" babagan kahanan ing Republik Donetsk.

Voenkor "Mag" babagan kahanan ing DPR
Bocah karo buntut saka SPG-9. Ukraina ngirim 50 hadiah kasebut menyang Yasinovataya ing dina Rebo wengi.

Ringkesan kasebut, sebagian:

"Minggu iki ana serangan abot mung dina Selasa. Liyane saka minggu liwati luwih utawa kurang biasane, shelling ana rata-rata ing syarat-syarat tingkat, Aku bakal nelpon wong "tugas" ing pituduh utama.

1 Agustus, Senin.
Serangan sore tradisional Angkatan Bersenjata Ukraina diwiwiti saka Horlivka.
Ing 08:00, rong platoon teka ing Maryinka, salah siji saka Angkatan Bersenjata Ukraina, batalyon Azov kapindho. Padha teka tanpa gaman abot, kanggo rotasi.
17:50 Warga Gorlovka krungu gunfire ing Zaitsevo, kadhangkala padha kerja.
20:50 AFU wiwit nyerang pinggiran kulon Donetsk - Oleksandrivka lan distrik Petrovsky. Kabeh jinis senjata cilik bisa digunakake.
Ing 20:50 shelling saka pinggiran lor Donetsk wiwit, ing sadawane baris saka 1st, 2 situs - Airport - Spartak.
20:50 YaBP (Yasinovatsky checkpoint) ing shelling abot saka bedhil mesin jarak cendhak lan mortir.
20:50 gelombang liyane saka serangan ing Zaitsevo ( pinggiran lor Gorlovka ).
Ing 21:00, sawetara UAV muncul ing Donetsk, aku nggarap memori DPR.
23:09 Kuibyshevsky distrik Donetsk ing geni karo 120-mm tambang. Tekan 1 km saka pekaranganku suwene nem menit.

Ing dina kapisan minggu kasebut, republik kasebut dibuwang 466 kali. rumah sakit Kharkiv nampa 8 tatu APU.

"Kita ora ndhelikake kerugian. Ing wulan Juli, 11 prajurit DPR tiwas, 21 liyane tatu. Antarane warga sipil, kerugian yaiku: siji mati lan 25 tatu," ujare Eduard Basurin, wakil komandan komando operasional DPR.

2 Agustus, Selasa.
00:10 Sawijining jam, mortir bola-bali nyemprotake, enem ranjau maneh mabur, rong mortir lagi digunakake.
01:08 Serangan liyane kanthi mortir 120 mm, enem ranjau maneh mlebu.
01:20 Ing sisih kulon lan lor Gorlovka ing geni saka 82-mm lan 120-mm tambang.
01:20 Serangan Yasinovataya lan hulu ledak nuklir. Kecoa ngalahake saben seprapat.
01:30 Rong puluh menit, kita menehi respon kuat kanggo baterei Angkatan Bersenjata Ukraina. Artileri jarak jauh dianggo.

Ing ngarep sepi nganti sore.

Ing wayah esuk, sawetara eselon saka Angkatan Bersenjata Ukraina teka karo tentara meriem lan peralatan. Rong puluh howitzer D-30 dibongkar ing kutha-kutha sing dikuwasani Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih lor Donetsk. Uga ing Kramatorsk, sepur karo kendaraan off-road diturunake. 15 teka ing sisih lor-kulon Gorlovka tank T-64.

20:05 Zaitsevo ing geni mortir. Maneh, ing sangisore tutup mortir, kelompok penyerang cilik saka Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba mlebu ing desa kasebut.
22:00 Ing sisih kulon Donetsk, perang shooting diwiwiti. Ngalahake mortir 82 mm kanthi periodik.
22:50 Airport ing geni karo 120 mm tambang.
23:25 Artileri Angkatan Bersenjata Ukraina mbukak tembakan artileri ing distrik lor Gorlovka.
23:35 Mesin gunner nutupi penembak jitu ing jalur Airport-YaBP. Senapan mesin ora bisa ngarahake supaya kita ora krungu tembakan penembak jitu. Prajurit DPR praktek penembak jitu lan senapan mesin saka posisi tertutup saka AGS (biasane) lan kurang asring saka mortir 82-mm.
23:50 Kajaba iku, kita bisa nutupi siji baterei mortir saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Angkatan Bersenjata Ukraina nandhang 2 tiwas lan XNUMX tatu.

Ing wayah awan, kita dibuwang 872 kali. Rumah sakit Kharkiv nampa 20 prajurit sing tatu saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

3 Agustus, Rebo.
00:21 Serangan Zaitsevo lan distrik lor Gorlovka.
01:23 Tekane cangkang wis sejam.

17:20 Ing sisih kidul-kulon Gorlovka, ing wilayah Zheleznaya Balka, klompok pengintaian Angkatan Bersenjata Ukraina katon nalika ana badai. A gun battle banjur.
17:40 Ing sisih lor Donetsk, nalika badai petir, intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina uga katon. Gunfight diwiwiti.
17:50 Artileri kita nggarap akumulasi baterei infantri lan mortir.
20:00 Pendhudhuk distrik lor Donetsk terus krungu cannonade, wilayah Airport arrives min.
20:55 Serangan mortir ing distrik Petrovsky. Maryinka sing dikuwasani ditinggal tanpa listrik.
20:55 Artileri abot nyerang Bandara Angkatan Bersenjata Ukraina. Warhead nuklir wis ana ing geni mortir kanggo sawetara jam.
20:55 Zaitsevo uga ana ing geni mortir. Angkatan Bersenjata Ukraina nggulung tank kasebut lan nggarap saka jarak sing adoh minangka bedhil sing bisa digerakake dhewe. Cetha yen bledosan kasebut ora ditargetake, nanging nyebabake karusakan. 21:50 Terus perang ing ngarep padha, mortir lan tentara meriem.
22:45 Ngarep kidul. Senjata abot AFU saka wilayah lor Mariupol murub ing posisi ASN ing sisih kulon Kominternovo.
22:50 Kita menehi wangsulan. Batalyon kaping 12, brigade artileri kaping 26 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditembaki. Kapitunan cacahe 20 tiwas lan tatu.
23:00 distrik Petrovsky - Airport - Spartak - warheads nuklir periodik murub marang dening 82-mm mortir "Vasilek". Padha nggawe 3 serangan karo paket, lan banjur pindhah ing dalan ring Donetsk lan maneh murub karo telung paket.

Mung sedina, kita dipecat 466 kaping. Rumah sakit Kharkiv nampa 12 prajurit sing tatu saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

4 Agustus, Kamis.
Wiwit esuk, meriam keprungu ing republik, yaiku wilayah Bandara lan YaBP. Wiwit jam 5 esuk, penembakan wis kedadeyan ing wilayah stasiun panyaring Donetsk, mortir Vasilek 82-mm maneh melu.

Nganti sore, mortir shelling saka Airport lan warheads nuklir. Konsentrasi gedhe saka UAV ing sadawane kabeh ngarep lan ing kutha-kutha republik.

19:40 Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang desa Zaitsevo kanthi pasukan gedhe. Nyakup artileri, kendaraan lapis baja lan mortir.
19:40 Perang ing wilayah Shirokaya Balka, ing sisih kulon Gorlovka, didhukung dening mortir.
19:50 Perang ing wilayah Airport, 82-mm lan 120-mm mortir lan kendaraan wojo. Secara periodik, cangkang 122 mm teka ing posisi VSN. Paling kamungkinan, pengintaian pungkasan ing perang sadurunge acara sing everyone ngarepake ing Agustus 10-12.
21:50 perang ing sisih wétan Shirokino (posisi Angkatan Bersenjata Ukraina). Artileri kita kerjane apik ing kana.

Bengi liwat kaget sepi.

Ing dina-dina iki, kita dibuwang 280 kali.

5 Agustus, Jumuah.
Ing wayah esuk lan ing tengah-tengah dina ana cangkang kanthi tambang 120 mm.
17:25 Peperangan diwiwiti ing wilayah Bandara lan hulu ledak nuklir. APU, kaya biasane, nggunakake bedhil mesin lan mortir jarak cendhak.
17:40 Saperangan bledosan kuwat saka asal ora dingerteni padha krungu ing meh kabeh distrik kutha Mariupol.
19:40 Zaitsevo ing geni mortir. Ana uga informasi manawa penembak jitu NATO muncul ing wilayah kasebut. Miturut cara, informasi uga nyebar ing jaring sing ditinggalake penasihat Kanada amarga kringet. 11 Pasukan khusus Kanada tiwas ing kahanan sing ora jelas.
20:40 distrik kulon Gorlovka ing geni saka Dzerzhinsk lan Svetlodarsk. 21:30 Heavy shelling saka Gorlovka wiwit.
21:40 Liwat distrik Budenovsky Donetsk, kita njupuk mudhun UAV saka memori saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
22:55 Distrik Petrovsky, Bandara, Spartak, YaBP perang. Rifle, AGS, RPG, mortir 82mm lan 120mm.
23:00 Gorlovka terus nandhang sangsara ing shelling kanggo jam katelu. Secara periodik, saka sisih kulon, Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba nyerang posisi kita ing kelompok serangan cilik.
23:30 Telung mortir 120-mm saka Angkatan Bersenjata Ukraina murub ing wilayah Kuibyshev.
23:55 Loro tambang 120-mm mabur kaping telu.

Ing wayah awan, kita dibuwang 446 kaping.

6 Agustus, Sabtu.
00:00 kanggo 01:00 tiba periodik kanggo 6-8 menit, banjur break 10 menit lan maneh shelling.
08:15 nyoba mateni Lugansk ing Plotnitsky
Ing 16:00, tank Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit kerja saka wilayah Mayorsk ing Gorlovka.
18:50 Platform kaping 2 (distrik Kuibyshevsky) saka celah tambang kaping 120, jendhela mbukak.
18:50 Marinka miwiti perang shooting.
18:50 Zaitsevo shooting perang.
20:30 Zaitsevo gelut terus.
Jam 20:55, UAV teka saka Avdiivka lan ngubengi Donetsk.
22:50 Posisi milisi saka segara menyang Kominternovo ing tembakan artileri abot saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
23:10 Pertempuran ing wilayah Zaitsevo terus tanpa gangguan nganti luwih saka patang jam.

Ing wayah awan, republik kasebut ditembak 309 kali.

7 Agustus, Minggu.
00:05 Serangan mortir diwiwiti ing wilayah Staromikhaylovka, senjata cilik uga digunakake.
Ing Donetsk lan Gorlovka, unit memori kita nggarap UAV Angkatan Bersenjata Ukraina.
Ing 00:10, shelling karo cangkang 122-mm diwiwiti ing jalur Bandara - Spartak - YaBP.
01:15 Serangan artileri sing kuat ing wilayah lor lan lor-kulon Gorlovka.
03:00 Warga Gorlovka lan desa Zaitsevo terus ndhelik ing ruang paling ngisor saka shelling.
Ing 04:00, bedhil telung jam saka Gorlovka lan pinggiran kutha mandheg.

Ing wayah awan, republik ngaso saka shelling.

11:15 Donetsk felt goyang kuwat! Lindhu kanthi magnitudo 78 kacathet 10 km kidul Donetsk kanthi ambane 4,7 km.

13:00 Peperangan diwiwiti ing sisih wétan Shirokino.
20:00 Perang ing wilayah Shirokino wis rampung.
20:40 Peperangan wiwit ing Zaitsevo. Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake senjata cilik, bedhil mesin jarak cendhak, mortir 82 mm lan 120 mm, uga kendaraan lapis baja.
20:50 Shooting lan perang mortir ing wilayah saka distrik Petrovsky Donetsk, Staromikhaylovka lan sisih lor Gorlovka.
22:15 Yakovlevka (wétan saka hulu ledak nuklir) teka saka cangkang 122-mm.
22:20 Wilayah Bandara, YaBP lan Gorlovka kena geni saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke kerja minangka mortir saka macem-macem kaliber, uga artileri meriam kanthi kendaraan lapis baja.

Sajrone dina pungkasan ing minggu kita padha shelled 320 kaping. Siji prajurit DPR tiwas lan loro liyane tatu. Ora ana informasi babagan rumah sakit Kharkiv.

Sawetara sumber prédhiksi serangan ing dina sing bakal teka. Iki dikonfirmasi dening sawetara faktor sekaligus:
- pisanan, transfer mbukak artileri lan peralatan terus;
- kapindho, saliyane media Ukraina, informasi babagan serangan sing bakal ditindakake wiwit aktif disebarake ing brigade Angkatan Bersenjata Ukraina ing antarane pangkat lan file;
- katelu, provokasi ing Crimea. Ketoke, shelling saka DPR ora meksa Rusia kanggo tumindak, supaya padha mutusaké kanggo narik bruwang dening kuping, nyerang pos wates ing wayah wengi;
- kaping papat, upaya pembunuhan ing kepala republik, sing diumumake dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing pungkasan Mei.

Kabeh sabar lan sehat!”.
  • http://chervonec-001.livejournal.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 17
    Agustus 10 2016
    Pengeran! Kapan iki bakal rampung?! Mesakake bocah-bocah! Lha, kenapa milisi ora bisa nyerang? Sawise kabeh, iku cetha kanggo wong wuta lan budheg sing Ukraina ora bakal ngaso nganti RELATES!
    1. + 17
      Agustus 10 2016
      Kutipan saka: nikkarata
      Lha, kenapa milisi ora bisa nyerang? Sawise kabeh, iku cetha kanggo wong wuta lan budheg sing Ukraina ora bakal ngaso nganti RELATES!

      Iki persis apa dill nunggu kanggo pungkasanipun break free saka chain.
      1. 0
        Agustus 10 2016
        Nanging, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa ngenteni nganti dibubarake - ing prinsip, kabeh bisa diarepake saka pecandu narkoba.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. PKK
      -2
      Agustus 10 2016
      Sampeyan ora kudu wedi karo penjaga sofa kaya ngono.
    4. +5
      Agustus 10 2016
      Kutipan saka: nikkarata
      Lha, kenapa milisi ora bisa nyerang?

      Amarga .. NAF iku dipercaya bisa nggawe kauntungan pinunjul ing telung utawa patang arah. Lan tanpa iku .. iku mung bakal ontran-ontran.
      Mulane, dheweke ngenteni serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Banjur "jendhela" bakal katon ing pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina lan konsentrasi pasukan kasebut ora dibutuhake maneh.
    5. +7
      Agustus 10 2016
      Aku welcome everyone! Ing blog Chervonets sampeyan bakal nemokake ringkesan lengkap kanthi teks lan akeh materi foto lan video. Link aktif ing wiwitan ringkesan.
      1. +1
        Agustus 10 2016
        Quote: Gusti saka Sith
        Ing blog Chervonets sampeyan bakal nemokake p

        Miturut cara, blog iki aktif ngrembakaken undermining saka Plotnitsky lan pementasan bisa kanggo PR .. Lan "DRG Ukraina", minangka biasanipun, aturan ing kabeh masalah lan matèni kontrak.
        Lan ing artikel kasebut, iki meh dadi harbinger saka "nyerang sing cedhak."
  2. + 14
    Agustus 10 2016
    Wong sing paling pinter ing Ukraina yaiku Senya Yaytsenyuk, dheweke entuk dhuwit lan leren ing Miami, lan Maidan nyembelih massal ..
    1. +7
      Agustus 10 2016
      Kutipan saka DIVAN SOLDIER
      Wong sing paling pinter ing Ukraina yaiku Senya Yaytsenyuk, dheweke entuk dhuwit lan ngaso ing Miami


      Kothak permen kanggo dheweke khusus iki, Sudoplatovsky.


      http://s39.radikal.ru/i085/1105/27/bf6b7c77569et.jpg
      1. +4
        Agustus 10 2016
        Kutipan saka Dym71
        Kutipan saka DIVAN SOLDIER
        Wong sing paling pinter ing Ukraina yaiku Senya Yaytsenyuk, dheweke entuk dhuwit lan ngaso ing Miami


        Kothak permen kanggo dheweke khusus iki, Sudoplatovsky.


        http://s39.radikal.ru/i085/1105/27/bf6b7c77569et.jpg


        utawa kapak es pribadi.
  3. +6
    Agustus 10 2016
    Aku ngimpi yen kanggo nanggepi saben cangkang, kanggo saben tambang sing tiba ing Donetsk, ing Khreshchatyk lan Bankovskaya
    tanggapan wis teka ...
    1. +1
      Agustus 10 2016
      Kutipan saka sadurunge
      , menyang Khreshchatyk lan Bankovskaya
      tanggapan wis teka ...


      Kita ora kudu numpes wong-wong mau, nanging mbebasake wong-wong mau. Iki dudu duweke wong-wong sing lungguh ing kono saiki. Iki duweke wong.
  4. + 11
    Agustus 10 2016
    Sing sabar, pejuang. Ora bakal ana serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora ana sing bisa nyerang. Dheweke kepengin banget yen NAF ora tahan, lan "kenek ing untune", banjur bakal njerit ing saindenging jagad - sampeyan ndeleng, Rusia nyerang kita, menehi dhuwit (weteng kasebut ngeculake aku). Wektu ora bisa kanggo wong-wong mau. Kerjane nglawan wong-wong mau. Ora ana ekonomi sing bisa nahan rapat kaya maling sing duwe kekuwatan.
    1. +3
      Agustus 10 2016
      Apa kita duwe maling luwih sithik? Ya, lan babagan apa-apa, iki ora bener. Kabeh kano Minsk iki ngidini dheweke bisa pulih saka boiler. Acara anyar nuduhake iki.
      Quote: penembak gunung
      Sing sabar, pejuang. Ora bakal ana serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora ana sing bisa nyerang. Dheweke kepengin banget yen NAF ora tahan, lan "kenek ing untune", banjur bakal njerit ing saindenging jagad - sampeyan ndeleng, Rusia nyerang kita, menehi dhuwit (weteng kasebut ngeculake aku). Wektu ora bisa kanggo wong-wong mau. Kerjane nglawan wong-wong mau. Ora ana ekonomi sing bisa nahan rapat kaya maling sing duwe kekuwatan.
  5. + 15
    Agustus 10 2016
    Maidanuts ora pengin mikir karo sirahe!
    1. +8
      Agustus 10 2016
      Wong-wong Yahudi iki mung duwe menara sing didunungi, nanging jeneng celukan duwe pitakonan ..
  6. +7
    Agustus 10 2016
    Iku wektu kanggo nyumbang Zoo 1L219M kanggo Donetsk
    1. +7
      Agustus 10 2016
      Lan peralatan kanggo nyegat lan ndharat UAV ing sawijining wilayah.
  7. APS
    +1
    Agustus 10 2016
    Lagi pumping, bakal padha menek tenan? Ngarep-arep kanggo Minsk liyane? Lan padha ora nyoba kanggo mbayangno sirahe malah kanggo menit - dumadakan ora ana maneh Minsk, banjur mung gantungan kanggo panguwasa Ukrainia ing Maidan (impen), nanging ing kasunyatan - bunks, lan ora karo. dhuwit kanggo kenari ...
  8. +3
    Agustus 10 2016
    Radar counter-baterei "Zoo-1" dudu gaman sing mateni. Iku pancene bisa mbantu kanggo nemtokake kasunyatan nglanggar perjanjian Minsk dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Kita bisa ngomong produk dual-nggunakake: loro kanggo tentara DPR LPR, lan kanggo kelompok ngawasi OSCE. Aplikasi sak perlune....

    https://topwar.ru/7376-kontrbatareynaya-rls-zoopark-1.html
  9. +1
    Agustus 10 2016
    Iku pancene mokal kanggo derail saperangan eselon karo peralatan?
  10. +1
    Agustus 10 2016
    makhluk VSUshnye!!! Inhuman!!!
  11. +1
    Agustus 10 2016
    Ya, padha ora bisa menek, kanggo wong-wong mau ato iku penting. Dheweke bakal nembak, mundhak.
  12. +7
    Agustus 10 2016
    Lan Amerika Serikat kudu saling mateni ing Donbass, uga ing Suriah, Irak, lan Afghanistan. Dheweke pengin nggawe bubur ing Turki lan Iran, nanging dheweke luwih pinter ing kana. Iku migunani kanggo Amerika Serikat yen ana perang ing geyropean dhewe, supaya padha ora mikir babagan ngembangaken hubungan karo Rusia, padha kudu confrontation karo kita ing ngendi wae, lan banjur merikans bakal dibutuhake dening geyropeans padha. Lan ing wektu tentrem, nalika kabeh wong sibuk karo urusan tentrem, ekonomi, ora ana sing butuh kulawarga Amerika. Nanging Bandera bakal perang nganti padha njaluk owah-owahan kuwi saka milisi sing Kulon bakal wedi sing bakal kelangan Ukraina lan apus Amerika babagan oposisi lan demokrasi bakal miwiti maneh. Sing ala yaiku Ukraina liyane meneng lan ngarep-arep neraka ngerti apa. Malah ing bagean Donbass sing ana ing junta, padha meneng, nanging bumi kudu kobong ing Bandera.
    1. +4
      Agustus 10 2016
      Amerika butuh dolar sing stabil. Ora ana sing luwih stabil tinimbang dolar nalika ana kahanan sing ora stabil. Iku kabeh sing perlu saiki.
      1. +1
        Agustus 10 2016
        Kutipan saka Anchonsha
        Lan Amerika Serikat kudu saling mateni ing Donbass, uga ing Suriah, Irak, lan Afghanistan. Dheweke pengin nggawe bubur ing Turki lan Iran, nanging dheweke luwih pinter ing kana. Iku migunani kanggo Amerika Serikat duwe perang.


        Mungkin dheweke ana ing kene, ing tapel wates karo Crimea, bajingan apa sing diimpi-impi, supaya mengko bisa bengok yen Rusia nyerang?
  13. + 10
    Agustus 10 2016
    Aku wis suwe ora mlebu sensor .... Aku mlebu, lan ana))
  14. +3
    Agustus 10 2016
    The Sith Lord aka Sergei meneng. Muga-muga dheweke ora apa-apa.
    1. +5
      Agustus 10 2016
      Kutipan saka: sabakina
      The Sith Lord aka Sergei meneng. Muga-muga dheweke ora apa-apa.

      Nalika tenang, lunga menyang dokter gigi. nglirik
      1. +2
        Agustus 10 2016
        Quote: Gusti saka Sith
        Kutipan saka: sabakina
        The Sith Lord aka Sergei meneng. Muga-muga dheweke ora apa-apa.

        Nalika tenang, lunga menyang dokter gigi. nglirik

        Aku iri! Aja wedi karo dokter gigi ... Aku luwih apik ing ngisor tank!
        Sergey, kesehatan kanggo sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca!
        P.S. Sergey, apa sampeyan mikir bakal diwiwiti sadurunge musim gugur?
        1. +4
          Agustus 10 2016
          Aku bakal miwiti, iki musim panas lan musim gugur pungkasan kanggo Ukraina, paling ora ing wangun iki. Banjur bakal kadhemen, tagihan gas. kekurangan gas lan batu bara lan luwih mudhun ing lereng. Musim panas pungkasan, ing wulan Agustus, Uni Eropa nylametake dheweke kanthi nyumbang 500 yuta euro. Wiwit kuwi, ora ana bantuan maneh sing diwenehake marang Ukraina.
          1. +1
            Agustus 10 2016
            Amerika Serikat isih bakal mbuwang sawetara dhuwit ing mangsa
          2. 0
            Agustus 10 2016
            Aku yakin negara iki bakal slamet. Lan ora ana sing penting sing kudu kedadeyan sadurunge pemilu, loro-lorone beku kanggo nunggu karsane para kurator, lan ngenteni pemilihan AS.
  15. +3
    Agustus 10 2016
    Jancok, bocah-bocah duwe "dolanan", mine ora duwe akeh barang ing taun 90-an, nanging paling ora ana siji sing nyenengake - ora ana "dolanan" kaya ngono ... Kapan wektune kabeh bocah bakal duwe masa kanak-kanak. ? hi
  16. +3
    Agustus 10 2016
    Foto serem. Serem tenan. Anak karo buntut saka nembak. Apa su ... oh sampeyan kudu nembak ing pemukiman, ngerti sadurunge wong sing tentrem, tanpa senjata, bocah cilik manggon ing kono. Ana sing kudu mangsuli iki. am
  17. +2
    Agustus 10 2016
    Quote: Pengarang
    ... provokasi ing Crimea. Ketoke, tembakan DPR ora meksa Rusia tumindak, mula dheweke mutusake kanggo narik kuping bear kasebut, nyerang pos perbatasan ing wayah wengi.

    Ing tanggal 7 Agustus, layanan tapel wates Ukraina ngurmati memori para pahlawan sing tiba ing "perang karo para penjajah."
    Ing wengi 7 Agustus, loro
    sabotase lan kelompok teroris Kementerian Pertahanan Ukraina nembus tanah kita kanggo nindakake serangan teroris, warga negara kita mati, ora mati ing Novorossia, ing Rusia.
    Mesthi ana wangsulan, wangsulan sing bakal nyuda semangat "Bander Yahudi" kanggo nindakake perkara sing kaya ngono ing tembe.
    PS
    Lan kenapa aku ora kaget karo kasepen televisi negara lan zombie radio sajrone 3 dina)))
    1. 0
      Agustus 10 2016
      Kasepen merga kesaksian para tahanan
  18. 0
    Agustus 10 2016
    Quote: Gusti saka Sith
    Aku bakal miwiti, iki musim panas lan musim gugur pungkasan kanggo Ukraina, paling ora ing wangun iki. Banjur bakal kadhemen, tagihan gas. kekurangan gas lan batu bara lan luwih mudhun ing lereng. Musim panas pungkasan, ing wulan Agustus, Uni Eropa nylametake dheweke kanthi nyumbang 500 yuta euro. Wiwit kuwi, ora ana bantuan maneh sing diwenehake marang Ukraina.


    Kulon mbutuhake agresi Rusia. Tugas utama ora supaya Trump dadi kuwasa, Rusia kudu discredited kanggo "nggiling" simpati ganas lan njupuk votes. Iki tugas nomer 1 dina iki, sing medeni.
  19. +1
    Agustus 10 2016
    Kutipan saka AdekvatNICK
    Kasepen merga kesaksian para tahanan

    Apa perlu ngerti yen ora ana tahanan (umpamane), mula kudu nggawe bisu sing ngancam - nambah gosip.
  20. -1
    Agustus 10 2016
    maneh "nyerang rauh" lan dhaptar faktor sing mengaruhi nyerang minangka "migrasi iklim manuk hantu Amérika". Utamane seneng yaiku faktor upaya pembunuhan ing Plotnitsky dening "DRG Ukraina" liyane. Aku sing mungsuh kita wis ora pracaya ing "DRGs Ukraina" kanggo dangu, sing matèni mung wong-wong sing perlu nang. Iki minangka "ancaman Rusia" kanggo wong Ukrainia lan "DRG Ukraina" kanggo sisih kasebut.
    Mung ana siji masalah karo artikel kuwi - iki siji-sidedness. Kabeh padha, pesen saka siji sisih ngendi ana sethitik banget bukti dokumentasi. Utawa apa sampeyan mikir yen sisih kasebut ora nyimpen cathetan "pelanggaran" St. Minsk? Nuntun. Count lan laporan. Uga bab shelling saka pemukiman. Padha karo kiriman iki. Amarga ana akeh penggemar ing sisih siji, gampang dikira pesen mungsuh bakal diumumake palsu. Nanging, loro-lorone diapusi nganti ora ana sing bakal ngumbah. Ya, lan padha kalah kaya biyen.
    Aku ora ngerti titik kampanye kanggo "nyerang"? Ukraina mbutuhake kaya sikil kalima terwelu. Ya, sampeyan dhewe nulis yen ora ana sing kudu dilawan lan ora ana sing bisa ditembak. Boten rampung lan kita mangan kalach pungkasan. Dadi ora luwih becik ngenteni (kaya sing ditindakake Kremlin) - "bakal mantun lan ambruk"? eseman
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Quote: Retvizan
      Aku ora ngerti titik kampanye kanggo "nyerang"? Ukraina mbutuhake kaya sikil kalima terwelu. Ya, sampeyan dhewe nulis yen ora ana sing kudu dilawan lan ora ana sing bisa ditembak.

      Rong taun wis teka lan sakperangan alesan iku perlu, nanging saiki iku ora perlu maneh? Wong sing kena infeksi iki mung pengin siji - ngombe getih ing Donbass, lan wis ora cukup pandonga Minsk, mula spike aspen saya akeh digunakake.
    2. 0
      Agustus 12 2016
      Nalika bocah-bocah bakal dolanan dolanan kaya ngono, apa sing sampeyan ucapake? Utawa bakal larut dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"