Ana doping "legal" ing AS ...

105
Ana doping "legal" ing AS ...


Jujur, saya suwe saya mikir babagan kasunyatan manawa ing AS ana sing diarani doping "legal". Inti saka karya kasebut prasaja - ana peningkatan sing signifikan ing kinerja fisik awak, dene basis komponen kasebut kudu alami, utawa ora dideteksi sajrone analisis.

Pranyata, anggepanku bener. Mbalik ing 2011, klompok ilmuwan Universitas Oxford ngembangake minuman sing diarani DeltaG.ingkang nggadhahi sedaya sipat ing nginggil. Kaping pisanan, pembangunan kasebut banget kasengsem ing Pentagon, sing cukup logis - aku yakin manawa tentara ing jagad iki pengin nambah daya tahan fisik prajurit kanthi cilaka minimal kanggo awak saka obat kasebut.

Nanging manungsa waé kanggo pembangunan inovatif iki mbayar ora mung ing departemen militèr US. Atlet ing Amerika Serikat nyadari yen iki minangka dalan langsung menyang podium tanpa ana kemungkinan diskualifikasi. Deleng ing Olimpiade saiki ing Rio. Deleng maneh sing sadurunge. kinerja Amérika ing olahraga ngendi tambah toleransi dibutuhake uga ngluwihi asil saingan. Apa sampeyan mikir iki minangka asil latihan sing dawa lan angel?


gambar saka majalah video "Ilmuwan Anyar"


Bukti liyane yen atlit Amerika mesthi nggunakake doping "sah" yaiku ora ana larangan saka WADA sing padha. Badan Anti-Doping Dunia ora nggolongake "DeltaG" minangka zat sing dilarang utawa zat sing dikontrol. Minuman iki, sing dianggep para ahli minangka minuman energi, diwenehake kanthi gratis kanggo atlit profesional. Kajaba iku, kita bisa nambah manawa pasinaon nuduhake efektifitas obat kasebut, sing bakal ngidini Amerika entuk asil olahraga sing apik.

Napa aktivis anti-doping nggawe pengecualian kanggo "DeltaG"? Kasunyatane yaiku komponen utama obat kasebut yaiku keton, sing disintesis ing laboratorium. Senyawa kasebut sacara alami diprodhuksi ing awak manungsa nalika asam lemak diobong, sing biasane kedadeyan nalika cadangan energi kurang, kayata nalika wong lagi keluwen utawa diet. Amarga keton "dhewe" ora beda karo "artificial", mula, ora mungkin kanggo nemtokake manawa atlit nggunakake "DeltaG".

Pungkasan, kudu ditambahake manawa obat kasebut durung didol (uga, mesthi, Olimpiade), nanging bisa dipercaya manawa "DeltaG" diwenehake luwih saka telung atus (!) Atlet Amerika sadurunge wiwitan Games ing Rio. Sing khusus, mesthi, ora dibeberke. Mula, mesthi ora perlu ngomong babagan kejujuran kompetisi sajrone urip kita ...
Atlet saka AS lan Inggris tampil ing Olimpiade ing Rio ing doping?.
Anane obat "legal" sing ningkatake kinerja atletik, marang majalah kasebut "Ilmuwan Anyar".
Nonton video kasebut
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

105 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Agustus 11 2016
    Delta G
    Aku langsung eling episode saka komedi lawas - Police Academy, ngendi pejabat bengok-bengok ing rekrut:
    "Perusahaan sampeyan bakal nganggo indeks "G", yaiku, guano (sensor) ... lan sampeyan kabeh telek "...
    1. +8
      Agustus 11 2016
      Aku wis maca nang endi wae supaya para atlit AS nggunakake "doping" (mildonium sing padha) mung butuh rujukan saka dokter. KABEH.
      1. + 14
        Agustus 11 2016
        Ngapunten, nanging ing foto menyang artikel saka sisih kiwa? Apa iki kabel sistem olahraga Amérika murni? ngguyuIki lanang opo wedok, opo wedok opo lanang? Utawa, bisa uga iki lan iki? Ajaib, pilihan Amerika ngguyuMesthi, dheweke bisa nggawa iki tanpa doping ngguyu ngguyu ngguyu
        1. + 11
          Agustus 11 2016
          Kutipan: Observer2014
          Iki lanang opo wedok, opo wedok opo lanang?
          Apa bedane? Wis mulih saka Rio. Senadyan pemain tenis Ukraina Elina Svitolina, sing ngalahake makhluk iki metu saka turnamen Olimpiade, saiki bakal ngadhepi tuduhan doping. keprungu
          1. +2
            Agustus 11 2016
            Kutipan saka Ami du peuple
            Kutipan: Observer2014
            Iki lanang opo wedok, opo wedok opo lanang?
            Apa bedane? Wis mulih saka Rio. Senadyan pemain tenis Ukraina Elina Svitolina, sing ngalahake makhluk iki metu saka turnamen Olimpiade, saiki bakal ngadhepi tuduhan doping. keprungu

            Nanging, dheweke bakal nggoleki anggota, ora ana sing pribadi, Bu Sir Elin. lol
          2. +7
            Agustus 11 2016
            Iki wong lanang! A jinis anyar saka amers.
            1. 0
              Desember 30 2017
              Kutipan: Kolonel Angkatan Udara
              Iki wong lanang! A jinis anyar saka amers.

              Sayange, sedulur Williams ora mung pilihan.
          3. 0
            Agustus 11 2016
            Inggih, amarga iki atlit Ukraina, aku mikir dheweke luwih dilindhungi saka "nemokake doping" ing kontras kanggo Rusia. Bisa uga biaya.
        2. +2
          Agustus 11 2016
          Kutipan: Observer2014
          Ngapunten, nanging ing foto menyang artikel saka sisih kiwa? Apa iki kabel sistem olahraga Amérika murni? ngguyuIki lanang opo wedok, opo wedok opo lanang? Utawa, bisa uga iki lan iki? Ajaib, pilihan Amerika ngguyuMesthi, dheweke bisa nggawa iki tanpa doping ngguyu ngguyu ngguyu
        3. +1
          Agustus 11 2016
          Cyborgs ora diitung! Dheweke ora ngetung. prajurit
      2. +3
        Agustus 11 2016
        Meldonium dudu obat bius.
        Mildronate minangka obat sing nambah metabolisme. Meldonium (zat aktif obat Mildronate) minangka analog struktural gamma-butyrobetaine, zat sing ditemokake ing saben sel awak manungsa. Ing kahanan stres sing tambah, Mildronate mulihake keseimbangan antara pangiriman lan panjaluk sel kanggo oksigen, ngilangi akumulasi produk metabolisme beracun ing sel, nglindhungi saka karusakan; uga duwe efek tonik. Minangka asil panggunaan, awak entuk kemampuan kanggo nahan beban lan kanthi cepet mulihake cadangan energi. Amarga sifat kasebut, Mildronate digunakake kanggo nambani macem-macem kelainan sistem kardiovaskular, pasokan getih menyang otak, uga nambah kinerja fisik lan mental. Minangka asil nyuda konsentrasi karnitin, gamma-butyrobetaine, sing nduweni sifat vasodilating, disintesis kanthi intensif. Ing karusakan miokard iskemik akut, Mildronate nyuda pembentukan zona nekrotik, nyepetake periode rehabilitasi. Ing gagal jantung, obat kasebut nambah kontraktilitas miokard, nambah toleransi olahraga, lan nyuda frekuensi serangan angina. Ing kelainan iskemik akut lan kronis saka sirkulasi serebral, mbenakake sirkulasi getih ing fokus iskemia, ningkatake redistribusi getih kanggo wilayah iskemik. Efektif ing patologi vaskular lan dystrophic saka fundus. Obat kasebut ngilangi gangguan fungsional sistem saraf sing berkembang ing latar mburi asupan alkohol sing berpanjangan ing pasien kanthi alkoholisme kronis kanthi sindrom mundur. Sumber: http://instrukciya-otzyvy.ru/175-mildronat-po-primeneniyu-analogi-kapsuly-tablet
        ki-ukoly-v-ampulah-dlya-inekciy-sirop-infarkt.html
    2. +7
      Agustus 11 2016
      kabeh wis doped. mung vada ing kuku. mulane dheweke ora ndemek Phelps pecandu narkoba(JENIS 21 kaping juara) kita kabeh ngerti babagan amstrong. lan kepiye dheweke menang ing tur de france.
    3. 0
      Agustus 11 2016
      Ngguyu, ngguyu, nanging bab iku apik! Yen uga ora mbebayani kanggo awak kaya "energi" liyane, aku mesthi entuk latihan.
      Taktik paling apik, miturut pendapatku, yaiku ngumpulake alat sing padha ing pabrik kita. Lan menehi kanggo atlit. Banjur ndeleng carane negara bakal muter: sampeyan ora bisa nglarang enggo bareng.
      Atur koma ngguyu
  2. + 16
    Agustus 11 2016
    Jujur, saya suwe saya mikir babagan kasunyatan manawa ing AS ana sing diarani doping "legal". Inti saka karya kasebut prasaja - ana peningkatan sing signifikan ing kinerja fisik awak, dene basis komponen kasebut kudu alami, utawa ora dideteksi sajrone analisis.


    Apa ana sing mangu-mangu iki? Sing utama yaiku ora nggawe obat kasebut dilarang. Iki sing bisa ditindakake. Umumé, lan kanthi sah, sampeyan bisa ngliwati, kabeh biathlon Norwegia mung asma (miturut sertifikat dokter) lan digunakake kanthi sah. Sing utama yaiku nggawa sertifikat ing wektu.
    1. + 11
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: Alex_Tug
      Umumé, lan kanthi sah, sampeyan bisa ngliwati, kabeh biathlon Norwegia mung asma (miturut sertifikat dokter) lan digunakake kanthi sah. Sing utama yaiku nggawa sertifikat ing wektu.

      Mangkene topik kanggo sampeyan, mung babagan pemain ski Norwegia:
      Justina Kowalczyk: "Apa sing ora apik ing udara Norwegia sing wong enom sing kuwat lara banget amarga penyakit serius"
      Pemain ski Polandia lan juara Olimpiade kaping pindho Justyna Kowalczyk wis nerbitake artikel ing Sport.Pl ngrembug babagan warta paling anyar ing babagan panggunaan obat anti-asma, utamane penundaan rong sasi sing bubar ditanggepi saka juara Piala Dunia saiki Martin Jonsrud Sundby lan statements saka Marit Bjorgen.

      "Pemain ski paling apik ing donya saiki, Martin Jonsrud Sundby, disalahké saka sepuluh kaping dosis salbutamol. Dheweke mung overdid karo obat asma. Setaun setengah kepungkur. Lan kita mung ngerti saiki. Sawise keputusan Pengadilan Tinggi Arbitrase Olahraga (CAS). A keluwihan tipis ". Aku saiki ora bakal ngrembug kang fault iki kedaden, lan apa paukuman cukup. Saben uwong wis ngerti banget uga apa aku mikir bab iki. Norwegian ditampa rong sasi saka disqualification, lan sawetara asil kang dibatalake, utamané, kamenangan dijupuk ing Tour de Ski. panas ... Nanging bab menarik ora mungkasi ana. Marit Bjorgen ngandika yen tanpa obat-obatan anti-asma dheweke ora bakal dadi pemain ski paling apik ing donya Kanggo sawetara alesan, nalika aku ngandika bab sing padha, everyone wis outraged. Banjur, inquisitive Wartawan Norwegia nulis yen ing Olimpiade 1992, paling ora 70 persen medali Norwegia dimenangake dening asma. Dheweke nemokake Siri Halle sing wani, sing main kanggo Norwegia ing taun 90-an lan nyritakake kepiye dheweke entuk ijin nggunakake obat anti-asma. Dheweke digunakake sanajan dheweke ora sesak ambegan utawa gejala tartamtu liyane. Dheweke dhewe isih ora ngerti kenapa dheweke butuh," tulis Kowalczyk.

      "Loro pikirane terus aku tangi kanggo dangu. Kaping pisanan, apa neraka bakal diwiwiti yen ing Tour de Ski, ngendi aku perang Marit kanggo irung pungkasan kanggo irung, ing awak padha bakal nemokake bab padha Sundby "Kapindho Pikirane? Aku wis puluhan kali menyang Norwegia. Iki negara sing apik, resik, ayu, akeh sing peduli karo nutrisi, kesehatan, lan seneng aktif fisik. Aku malah seneng manggon ing kono. Nanging apa dadi ora apik babagan hawa Norwegia sing wong enom sing kuwat lara banget amarga penyakit serius?" - ngrampungake artikel skier paling judhul ing Polandia.


      Kanggo sing ora kasengsem, Justina Kowalczyk minangka juara Olimpiade kaping pindho, juara donya kaping pindho, juara Piala Dunia kaping papat ing ski lintas negara. Atlet sing nyukupi, tanpa tampilan modern ing Rusia, bisa ngomong Rusia kanthi apik.
      Artikel asli: http://m.sport.pl/zimowe/1,105013,20496209,biegi-narciarskie-mistrzyni-ol
      impijska-bez-lekow-na-astme.html
      1. +5
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka Rokossovsky
        Mangkene topik kanggo sampeyan, mung babagan pemain ski Norwegia:

        Inggih, inggih...
        Kita kabeh ngelingi Olimpiade Salt Lake City ing 2002, nalika ALL tim Norwegia nandhang "asma". Kita uga ngelingi skandal ing skating rinks kompetisi skating tokoh ...
        Doping. asma Norwegia.

        Miturut Nanotony - 20 Mei 2011

        Ing sawijining negara, ana praktik aneh lan ora etis - panggunaan resmi wong lara ing lereng ski. Utawa ing sawetara kasus, mung ana penyalahgunaan kahanan nalika legalisasi doping ditindakake kanthi bantuan sertifikat medis. Kita ngomong babagan "asma Norwegia" (tim biathlon lan ski).


        Wis dingerteni manawa asma iku penyakit sing serius banget. Lan asma umume dianggep kanthi welas asih. Nanging ing donya olahraga, sakperangan alesan, padha ora slamet ing kabeh. Saka ngendi asale ora duwe ati kuwi? Pranyata persentase atlit asma wis akeh banget ing taun-taun pungkasan. Nganti saiki, ora ana sing ngira yen wong sing nandhang penyakit serius kaya ngono bisa mlebu olahraga. Saiki kahanan wis owah: 600 saka 10655 atlit sing melu ing Olimpiade Sydney dadi asma. Ing Olimpiade, dianakaké ing Salt Lake City, meh kabeh pemain ski lan biathletes Norwegia padha asma (kalebu Bjoerndalen misuwur, misuwur ora mung kanggo kamenangan, nanging uga kanggo snot-drooling sing macet saka irung lan dagu sak kadohan. ). Wani Viking duwe 2-3 atlit lara kanggo 7-8 atlit sehat. Kajaba iku, sing terakhir sing dadi juara. Pranyata yen pemain ski entuk sertifikat sing ngonfirmasi asmane, mula dheweke entuk hak ing ngarep jutaan penggemar lan pamirsa TV kanggo njupuk doping kanthi sah kanthi kedok obat. Lan ora ana komisi anti-doping sing bisa nemokake kesalahane!

        Bener, ana janji kanggo ngatasi asma dening Athens 2004 utawa Turin 2006. Nanging kreto olahraga isih ana. Menapa malih, miturut cara pirembagan babagan topik iki wis suda ing jagad iki, siji entuk kesan yen IOC dhewe nindakake kabeh kanggo muffle.

        Nanging, kaya sing diomongake, Gusti Allah ora dadi fraer. Ing Olimpiade Musim Dingin ing Turin, Norwegia menang kabeh medali, nanging ora emas. Kajaba iku, rejeki diuripake kanthi cara sing salah, banget ngina lan luwih saka sepisan. Asthmatics njupuk mung loro emas saka game iki.

        Kinerja sing ora sukses ing Olimpiade ing Turin saka pemain ski lan biathletes saka tim Norwegia disambungake kanthi bener karo kasunyatan sing ora bisa nggawa omah oksigen menyang Italia. Ing Italia, nganti pirang-pirang taun, metode latihan atlet iki dilarang banget. Yaiku, panggunaan omah oksigen minangka pusat sistem latihan Nornka.

        Akibaté, ing Mei 2006 WADA ngakoni kabin oksigen minangka doping. Wiwit saiki, peralatan khusus iki, sing ngidini sampeyan nambah tingkat hemoglobin, ngasilake kondisi dhuwur kanggo atlit, diakoni minangka ilegal lan ora bisa dibenerake saka sudut pandang medis.


        Waca liyane http://xn--80aqqdgddhbb4i.xn--p1ai/doping-norvezhskie-astmatiki/
    2. +7
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: Alex_Tug
      Sing utama yaiku ora nggawe obat kasebut dilarang.

      Ora ana olahraga gedhe kanggo dangu tanpa kimia gedhe. Lan pitakonan ora apa obatan digunakake atlit, nanging sing nemtokake kang dilarang lan ora. Pejabat olahraga ing jaman USSR aktif nentang pejabat saka Amerika Serikat, njaga kesetaraan. Ana panemu manawa pejabat Rusia modern sibuk nglereni adonan lan mung ora duwe wektu kanggo ngrampungake tugas liyane sing kurang penting.
  3. +5
    Agustus 11 2016
    Dheweke ora mung doping, nanging uga popping - sah! Padha malah nikah! wong bodho Lan apa sing kudu kita kuwatir saiki?
  4. +1
    Agustus 11 2016
    Distilled omong kosong. Keton minangka zat sing gugus karbonil diikat karo rong radikal hidrokarbon. Contone, kabeh aseton sing dikenal yaiku dimetil keton lan. Kapron uga dipikolehi saka sawetara jinis keton. Meh kabeh mau beracun lan yen ditemokake ing awak manungsa, banjur ing urin. Apa sampeyan wis mbayangake minuman sing komponen utama yaiku aseton?
    Malakhov Forever, ing cendhak.
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Riv
      Apa sampeyan wis mbayangake minuman sing komponen utama yaiku aseton?
      Malakhov Forever, ing cendhak.

      Apa sampeyan wis nyoba ndeleng sumber asli?
      Ing majalah "Ilmuwan Anyar" contone ...
      https://www.newscientist.com/article/2099175-legal-ketone-sports-supplement-push
      es-atlet-luwih-cepet/
      :)))))))))))))))))
      1. +1
        Agustus 11 2016
        http://taragorod.ru/forum/49-222-1

        Mrono. :)
    2. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Riv
      Malakhov Forever, ing cendhak.


      Tembung keton asalé saka tembung Jerman lawas Aketon (acetone).
      beracun. Dheweke duwe efek iritasi lan lokal, nembus kulit, utamane alifatik sing ora jenuh. Sawetara zat duwe efek karsinogenik lan mutagenik.
      MUNGKIN penulis bingung karo Koenzim Q (INN: Ubidecarenone, Ubidecarenone; uga dikenal minangka koenzim Q10, ubiquinone, ubiquinone, koenzim Q10, koenzim Q)
      ?
  5. +7
    Agustus 11 2016
    Lan sapa sing ngalangi atlit kita njupuk DeltaG?
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan: L.A.A.
      Lan sapa sing ngalangi atlit kita njupuk DeltaG?

      Jebule ora gelem dadi bajingan.
      1. +6
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka Mama_Cholli
        Lan sapa sing ngalangi atlit kita njupuk DeltaG?


        Dadi sawise kabeh, ditulis yen ora didol gratis. Lan nalika nindakake, dheweke bakal langsung nglarang, lan atlit Rusia bakal nemen.
        1. 0
          Agustus 11 2016
          Kutipan saka lysyj bob
          Kutipan saka Mama_Cholli
          Lan sapa sing ngalangi atlit kita njupuk DeltaG?


          Dadi sawise kabeh, ditulis yen ora didol gratis. Lan nalika nindakake, dheweke bakal langsung nglarang, lan atlit Rusia bakal nemen.

          Dadi aku nulis yen dheweke ora pengin dikenal minangka bajingan nggunakake obat-obatan ilegal. eseman
          1. +5
            Agustus 11 2016
            Kutipan saka lysyj bob
            Dadi sawise kabeh, ditulis yen ora didol gratis. Lan nalika nindakake, dheweke bakal langsung nglarang, lan atlit Rusia bakal nemen.


            Kutipan saka Mama_Cholli
            Dadi aku nulis yen dheweke ora pengin dikenal minangka bajingan nggunakake obat-obatan ilegal

            sebagéyan sampeyan bener ... :)))
            Kasunyatane yaiku "peternakan gedhe" kita pancen ana ing mburi Kulon (Norwegia, AS ...)
            Sanalika kita entuk, ayo ngomong DeltuG - langsung obat iki bakal mlebu ing dhaptar sing dilarang, kanthi kabeh akibat. Lan ing wektu iki, wong Kulon bakal duwe kaya GammaG ... Kanggo sing durung ana metode lan peralatan diagnostik ...
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        Agustus 11 2016
        Mulane, dheweke nampa meldonium lan omong kosong liyane! Lan sing nglarang ahli kimia kita ngembangake minuman energi sing padha, sing luwih efektif lan uga ora dideteksi ing analisis ???
        1. +1
          Agustus 11 2016
          Lan sing nglarang ahli kimia kita ngembangake minuman energi sing padha

          Negara bakal nglampahi akeh dhuwit kanggo pembangunan, lan banjur maneh sawetara "Rodchenkov" bakal metu lan didol menyang Amerika karo giblets ...
          Lan umume, aku ora ngerti kepiye ing olahraga gedhe, nanging nutrisi olahraga sing digawe Rusia kanggo wong-wong mau luwih murah tinimbang efisiensi kanggo mitra Barat (((Ora kaya Kulon, ing produksi obat-obatan olahraga Rusia ana). ora ana paukuman sing abot kanggo ora netepi dosis zat aktif sing diumumake ...
      3. +1
        Agustus 11 2016
        Ora saben wong bisa nyerna urin sing nguap ing aseton.
    2. Komentar wis dibusak.
  6. +9
    Agustus 11 2016
    Ana doping "legal" ing AS ...

    Ora ana sing mangu-mangu wiwit wiwitan, pesenan kanggo atlit saka Rusia mung teka. supaya dope yogurt Russian - supaya padha bakal ngomong sing yogurt doping Russian.

    Ing foto kanggo artikel: wong Amerika saka jinis katelu Williams lan Sharapova - pitakonan: Inggih, sing ing Doping monyet utawa kaendahan Rusia ????????

    Lan apa babagan sikap WADA babagan doping legal (mung PPC): Amerika mbayar lan ngomong apa sing kudu diakoni lan apa sing ora.
    Amerika ora main kanthi jujur ​​ing endi wae, aku ora main lan ora bakal main - wektune kanggo digunakake lan mandheg kaget lan nggawe kesimpulan sing bener.
  7. +2
    Agustus 11 2016
    Inggih, bab punika ingkang tak karepaken. Persaingan sing adil ora kanggo "tuan-tuan". Senjata kimia rahasia ing tumindak. Salah siji sing duwe perenang "saka apa-apa" langsung mlumpat menyang prestasi paling dhuwur ing donya. Lan kita nglarang meldonium sing ora mbebayani. casino iki ora adil! Lan ora kanggo bang sing luwih cetha?
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Quote: penembak gunung
      Lan ora kanggo bang sharpie?

      . . . . . . . . . dadi, iki bakal teka :)))
      Toko "padha ora bakal bang kertu luwih cetha", nanging kanthi sistematis bakal mbabarake / mbuwang metu saka endi wae!
  8. 0
    Agustus 11 2016
    Miturut Menteri Olahraga Rusia, American Sports minangka organisasi sing paling ditutup; dheweke ora mriksa sapa wae kaya sing ditindakake ing organisasi liyane. Organisasi internasional. Kita isih ora duwe alat iki kanthi lengkap. Ing kasus apa wae, kita kudu mandhegake doping. Kita jelas duwe masalah babagan iki.
  9. 0
    Agustus 11 2016
    Boom teka saka kasunyatan sing ora ana kumelun tanpa geni. Ayo Mutko menehi tugas marang alkemis kita lan kita bakal duwe tugas sing padha. Lan piye wae dheweke bakal ngurutake karo WADA. IOC duwe dendam marang dheweke sawise kabeh acara anyar. Lan kita bisa ribut ing kene. Umumé, Mutko - mungkasi whining, njupuk lan nindakake!
    1. + 12
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Afrika
      Mutko ayo menehi tugas

      Pak Mutko dudu tugas, nanging tendhangan kudu diwenehi. Rogues iki ora lunga dhewe. hi
  10. 0
    Agustus 11 2016
    Mbayangno omben-omben sing bebarengan ngobong lemak, nambani ayan, diabetes, penyakit Alzheimer, lan saliyane menehi dorongan energi sing sapa wae sing ngombe langsung nggawe rekor donya anyar. Elixir kuwi pancen ana. Iki, atas jenenge militer AS, dikembangake dening Kieran Clark saka Universitas Oxford. Panelusuran sumber energi sing bakal ningkatake kabisan mental lan fisik para prajurit, Badan Riset Proyek Lanjutan Departemen Pertahanan AS (DARPA) wiwit bali ing 2003. Prajurit padha nggawa jatah cukup akeh - tinimbang panganan, dheweke ngemas amunisi tambahan ing tas ransel. Mung yen WADA mung nyebutake obat iki ing laporane, dheweke bakal cepet ditutup ing AS! Ora ana tembung!
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Apa bocah-bocah banjur lair saka prajurit kasebut, utawa bisa digunakake?
      1. +1
        Agustus 11 2016
        Ya, kabeh iku dongeng. Lemak, epilepsi ... lan credulity saka otak.
    2. Komentar wis dibusak.
  11. + 12
    Agustus 11 2016
    Artikel lucu: WADA minangka organisasi Amerika, mula doping sah kanggo atlit Amerika. Apa pancen angel dingerteni? Mungkin cukup dadi naif lan nyoba nyolong Amerika. Iku kaya pelet ing bokonge gajah. Manajemen olahraga kita minangka sekelompok parasit sing ora bisa mbela hak lan kepentingan para atlit kita. Padha ora bisa apa-apa ing kabeh. Mung njaluk - uga, njupuk, njupuk wong. Lan aib kanthi ngilangi atlit Paralimpiade umume durung ana sadurunge! Kepiye babagan wong cacat? Wong wis nyiapake 4 taun kanggo entuk dhuwit! Padha manggon piyambak ing leren, ora bantuan saka sembarang snickering Mutko. Lan padha ditolak kesempatan sing. Lan apa, ana wong sing mandheg, ana sing nesu? Mungkin dummies?! Ora! Aku nglaporake menyang kabeh media manawa tim sing diremehake ora tau tampil kanthi apik. Sing apa pejabat kita wong apik! Lan Mutko uga bakal nampa Order kanggo Layanan kanggo Fatherland sawise.
  12. +3
    Agustus 11 2016
    Kutipan saka AdekvatNICK
    Kajaba iku, Amerika nindakake perkara sing bener kanthi mromosikake rakyate ing saindenging jagad dadi jabatan penting ing organisasi internasional. Kita durung duwe alat iki kanthi lengkap

    Kita duwe ukuran lengkap 20 taun kepungkur. Ya, carane padha duwe. Tanpa idin kita, ora ana sing bisa ngucapake tembung ing garis IOC lan federasi internasional. Lan kenapa saiki ora ana wong sing setya marang kita ing pimpinan organisasi kasebut, kita kudu takon karo pimpinan olahraga kita, ora mung kudu bisa nyopir nganggo tangan, nanging uga mikir nganggo sirah!
  13. +8
    Agustus 11 2016
    Tarpishchev piye wae diarani Williams sedulur lan didenda am
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka soroking
      Tarpishchev piye wae diarani Williams sedulur lan didenda am

      Mula saka apa sing dideleng, dheweke ngomong babagan iki.
      Ing kasus, Aku tansah wonder (nalika Williams iki muter) kok wong diijini menyang turnamen wanita?
    2. Komentar wis dibusak.
  14. +1
    Agustus 11 2016

    Nanging manungsa waé kanggo pembangunan inovatif iki mbayar ora mung ing departemen militèr US. Atlet ing Amerika Serikat nyadari yen iki minangka dalan langsung menyang podium tanpa ana kemungkinan diskualifikasi. Deleng ing Olimpiade saiki ing Rio.
    Lan mung ing kasus, mbusak saingan kuwat, ing guise saka doping. Tanpa menehi bukti, Amerika Serikat percaya yen dheweke bisa nindakake kabeh, nanging dheweke ora pengin ngadhepi meja. am
  15. +4
    Agustus 11 2016
    Tembung Doping wis suwe ora ana. WADA njupuk obat-obatan ing kana (irung meler, nguatake, ngilangake inflamasi yen ana ciloko, ..... ). Saiki atlit kasebut wedi nggunakake obat-obatan kadhemen nalika dheweke lara. Nanging ing kene ing sawetara negara, ana obat sing mbantu ngilangi jejak obat kasebut utawa ana klompok obat sing ora kasedhiya kanggo komersial lan, ing wektu sing padha, ana dokter sing ngladeni para atlit. Saperangan Olympian minangka wong lara sing kepeksa njupuk obat-obatan sing ndhukung kesehatan, obat penghilang rasa sakit. Njabut wong-wong mau minangka dhuwur saka cynicism. Sadulur Williams diilangi minangka pasangan lan minangka individu. Kayane teknisi ora gelem mbalikke rak tabung uji. Aku aran defector muncul miturut kang, nang endi wae padha wiwit njupuk film - "Sisih liyane medali Olympic US."
  16. +7
    Agustus 11 2016
    Wis suwe dikenal yen kompetisi olahraga utama yaiku kompetisi apoteker. Amarga industri farmasi kita ana ing jero ****, kita ndeleng asil ing Olimpiade
  17. +6
    Agustus 11 2016
    Oh sedulur, doping paling ala ing olahraga yaiku dhuwit, kaya kabeh liyane!
  18. Komentar wis dibusak.
  19. gcn
    +1
    Agustus 11 2016
    Sejatine, Amerika Utara duwe akeh perusahaan farmasi trans nasional lan sawetara Olympian ngiklanake, mula bisa uga obat-obatan sing diombe para atlit sing suwe banget ora bakal diakoni minangka doping.
  20. 0
    Agustus 11 2016
    Apa para pamaca VO mikir yen kabeh rekor Olimpiade ing donya iki digayuh kanthi latihan lan vitamin ?! Aja naif: asil apa wae sing narik master olahraga lan ndhuwur minangka asil saka njupuk "kimia".
    Lan mulane dina iki kabeh imbangan olahraga "dhuwur" ing deteksi / gagal ndeteksi panggunaan obat-obatan, lan basise ora latihan, nanging dokter "kompeten" sing ngerti carane nggawe jadwal asupan sing bener ...
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Ya... Grandmaster Soviet Mikhail Tal kena doped ing turnamen kasebut. :)
  21. 0
    Agustus 11 2016
    Ing kasus sadulur Williams, siji ngombe kanthi efektifitas sing diragukan ora cukup
  22. 0
    Agustus 11 2016
    Ya, kabeh luwih gampang. Amer atlit njupuk doping, lan padha bodho ora dicenthang. Kenging punapa? Ora perlu nerangake.
  23. 0
    Agustus 11 2016
    ayo padha protes tim AS saka NBA .. kanggo basket ing kasur, uga kanggo NHL lan Ameripid bal-balan, padha ora ngidini anti-doping kanggo wong-wong mau (sawise kabeh, KONY ana) ... kabeh iku kanggo acarane.. wah, nang olimpiade, jebule ana laboratorium sing kapisah. negatif
  24. 0
    Agustus 11 2016
    Insinyur.
    Rampung setuju karo sampeyan. Amerika, ing sisih liya, nganggep awake dhewe luar biasa.
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Ora ana sing ngganggu sampeyan lan aku nganggep awake dhewe minangka luar biasa. Lan yen pancene. Iki hak saben wong, kalebu kasur. Ayo padha manggon ing nggatekke lan khayalan. Nanging kita kudu sinau ora mung nganggep awake dhewe luar biasa, nanging uga bisa mbela!
  25. 0
    Agustus 11 2016
    Kutipan saka uralex
    Negara bakal nglampahi akeh dhuwit kanggo pembangunan, lan banjur maneh sawetara "Rodchenkov" bakal metu lan didol menyang Amerika karo giblets ...

    Iki bisa dibandhingake karo konsep perjuangan langgeng antarane waja lan projectiles - "olahraga" apoteker ngembangake obat anyar lan ing wektu sing padha sistem kontrol ndeteksi, nglarang dening hukum lan nyiapake cara kanggo deteksi (padha karo tamba. kontrol). Lan yen gambar negara ing taruhan, sampeyan ora kudu nyisakke dhuwit. Dhuwit ing panggonan liya kudu disimpen. Lan supaya "Rodchenko" ora katon maneh, iku ora worth mbukak lan brazenly mbuwang spesialis ing wilayah iki. Mesthine, dheweke minangka toadstool alas, nanging dheweke dadi alasan metu saka biru. Lan wong-wong moron sing nyebabake skandal iki lan ngidini dheweke pindhah menyang sisih liya saiki kabeh nyalahake dheweke lan, mesthi, ora ana sing bakal tanggung jawab!
  26. +1
    Agustus 11 2016
    Wong lanang, wah, pepatah lawas, sapa sing paling banter bengok-bengok "Stop maling!!"? Ana sing mangu-mangu yen Yusovites dibuwang menyang tong sampah nganggo doping?
  27. 0
    Agustus 11 2016
    "DeltaG" utawa obat liyane sing ora kalebu ing dhaptar sing dilarang WADA, digunakake dening atlet Amerika lan ora ana sing ragu.
  28. +1
    Agustus 11 2016
    Ora masalah yen iki siji utawa liyane. Wangsulan: Bab ingkang utama iku olahraga saka prestasi paling lenggah ing doping meh tanpa istiméwa. Lan supaya idealis smear kula yen iki ora dadi.
    Aku pengin biceps kaya Williams iki.
  29. +1
    Agustus 11 2016
    Cukup kanggo ndeleng atlit muzhiky pendoshkan)))
    Arnold Schwarzenegger takon marang juara tenis meja AS apa dheweke mikir babagan meldonium lan ngilangi tim Rusia saka Olimpiade Rio:
    http://cs636422.vk.me/v636422499/187f4/g2IX0nDJQhA.jpg
    Sing utama ing kene ora tiba, saka ngguyu.
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Gunther hi
      Sing utama ing kene ora tiba, saka ngguyu.
      Ya, coba aja nganti tiba ing ngarsane iki! ngguyu Schwartz mung bobblehead. Dibandhingake karo produk sistem bebas doping Amerika ngguyu ngguyu ngguyu"Bocah lucu lan jempol"
      Aku ora ngerti apa tenan padha nyabrang karo jaran? ngguyu
  30. +1
    Agustus 11 2016
    Apa bener sing paling skiers Skandinavia duwe asma? lol
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Nik2013
      Apa bener sing paling skiers Skandinavia duwe asma?

      Direktur pusat obat olahraga Finlandia Timo Seppälä, sing dadi bagean saka lembaga anti-doping negara kasebut, negesake tes doping kanggo pemain ski Norwegia. Norwegian Martin Jonsrud Sundby didiskualifikasi amarga anané salbutamol ing awak, nanging Norwegia ora pengin ngukum atlet kasebut, mula Finlandia yakin manawa kasus iki nuduhake kapentingan wong Norwegia kanggo nggunakake zat kasebut.
      - Laporan CAS nuduhake yen Federasi Ski Norwegia tenang babagan panggunaan zat sing dilarang Sundby, - kutipan Ely Seppälä. - Aku rumangsa yen WADA saiki mung kudu ngirim sawetara delegasi kanggo sinau doping ing kabeh Federasi Ski Norwegia. Ora ana pilihan liyane.
  31. 0
    Agustus 11 2016
    Ing olahraga PROFESIONAL, kimia sembarang, electrical lan neurostimulators, etc. Acara kasebut bakal luwih nyenengake. Apa bisa kanggo militer, nanging ora kanggo atlit? Diskriminasi ing latar profesional.
  32. kig
    -6
    Agustus 11 2016
    Utawa mungkin sampeyan mung kudu setuju yen Serena minangka pemain tenis sing apik? Senajan Phelps, ing tangan liyane, mbokmenawa nglangi karo insang.
    1. kig
      -1
      Agustus 12 2016
      Kanggo wong-wong sing utamané gemeter, Aku nerangake: Aku masang foto Serena Williams kene kanggo sawetara alasan. Kaping pisanan, wis ana ing judhul, lan pitunjuk kasebut jelas. Kapindho, aku ora seneng yen dheweke wiwit nuduh sapa wae tanpa alasan sing cukup. Penggemar kaya ngono wis cukup kanggo nyuwek tenggorokan ing forum iki. Nanging ing intine, Serena sing durung didakwa apa-apa lan ora kejiret apa-apa. Apa sing diomongake? Ya, ing umum, ora ana sing khusus. Olahraga prestasi gedhe, kaya sing wis kasebut ing kene, ora mungkin tanpa obat-obatan, ora ketompo carane akeh wong seneng ngelawan. Ana obat-obatan sing dilarang lan ana sing diidini, lan uga ana sing durung dicekel spesialis WADA. Apa Amerika duwe? Cukup bisa. Apa sing diomongake? Ya, kita kudu bisa ing arah iki, iku kabeh.

      Nah, saiki khusus babagan Serena Williams. Miturut pendapatku, foto header ora tanpa photoshop, amarga dheweke ora duwe otot sing diucapake. Ana cukup foto lan video dheweke cocog ing Internet, supaya sampeyan bisa kanthi gampang yakin. Dheweke mung main kanthi apik, lan wong-wong sing seneng menet tombol kudu nahan.

      Lan umume, cara apa sing kudu dikurangi tanpa panjelasan? Ora setuju - ngomong ngono.
  33. +1
    Agustus 11 2016
    ... Nanging, senadyan debat sing digawe panas, penulis artikel kasebut nggawe kesimpulan sing bener: ing umur kita, ora perlu ngomong babagan kejujuran kompetisi olahraga ...
  34. 0
    Agustus 12 2016
    Oh olahraga, apa sampeyan donya???
  35. +1
    Agustus 13 2016
    Lan Mashka - Aku bakal jotosan, wong lanang!
    Kaya diunekake!
    Banjur, dheweke njupuk Meldonium (mesthi - kanggo pulih) lan nyebul maneh !!!
    aran
    1. 0
      Agustus 14 2016
      ya lali. dheweke dudu manukmu. mikir terjangkau :)
  36. +1
    Agustus 13 2016
    Ya, iku cetha lan kanggo dangu sing olahraga panganan dening kimia! Pitakonan yaiku, apa sing kudu kita lakoni? Kesel tuang saka kosong nganti kosong!
  37. 0
    Agustus 14 2016
    Eksperimen kriminal sing ora manusiawi saka Jerman ing kamp konsentrasi ing Rusia lan wong Yahudi ora muspra. Ketoke, Amerika njupuk kauntungan saka wong-wong mau. Nalika wong tuwa ing blumbang nuduhake "rekor donya", iki mung konfirmasi iki. Iku padha nalika cah wadon Amérika alam bébas menang "emas", lan dina sabanjuré dheweke lali carane kanggo mindhah tangan liwat banyu. Lan iki olahraga? Lan iki Olimpiade? Kabeh iki katon kaya eksprimen "medical" gedhe kang atlet kita gelem melu, lan mulane "dokter Moreau" saka Amerika Serikat, Great Britain lan Kanada, kang gabung karo wong-wong mau, ngumumake boikot.
  38. 0
    Agustus 14 2016
    ayo nuduhake masalah, larangan mildonium mung kanggo Rusia, obat-obatan sing padha (mung luwih larang) saka negara liya ora dilarang (promosi produk ing pasar), atlit Amerika tansah nggunakake doping generasi sabanjure. kang vada mung ora nemokake, lan wong-wong sing mlarat nggunakake doping bab kang everyone wis ngerti lan looking for! iku gampang, marketing....
  39. 0
    Agustus 14 2016
    "Olahraga metu saka politik", "olahraga metu saka politik" ... kabeh wong ngrebut frasa bodho iki lan mbaleni tanpa dipikir ing kabeh tingkat. Iki nalika dheweke metu saka politik? Malah mandhek perang lan konflik ing Yunani Kuna ora liya politik. :)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"