Ngisi bahan bakar wengi F-22 Raptor (video)

53
Video pengisian bahan bakar pesawat tempur F-22 Raptor Angkatan Udara AS muncul ing jaringan kasebut. Prosedur ngisi bahan bakar, sing mbutuhake presisi lan koordinasi saka pilot loro mesin kasebut, ditindakake ing wayah wengi ing kahanan mati, laporan. Koran Rusia.



Sistem pengisian bahan bakar Amerika beda karo Rusia. "Yen ing Angkatan Udara kita, selang bahan bakar kanthi kerucut ing mburi hovers bebas ing mburi tanker lan pilot pesawat kapindho kudu tiba ing kerucut karo rod panampa, banjur ing militèr. penerbangan Ing Amerika Serikat, proses kasebut dikontrol dening operator tanker, "cathetan RG.

Amerika duwe garis bahan bakar sing kaku lan bisa dipindhah, bisa nyimpang nganti udakara 3 meter ing arah sing beda-beda. Tugas pesawat sing mbutuhake ngisi bahan bakar yaiku nyedhaki titik sing dikarepake. Gulu pangisi dumunung ing mburi kokpit - supaya luwih katon ing operator.

Kanggo ngisi bahan bakar ing kahanan mati, pilot nggunakake iluminasi infra merah lan piranti night vision.



Referensi koran: "F-22 Raptor minangka pesawat tempur multirole generasi kaping lima Amerika sing digawe nggunakake teknologi siluman. Sadurungé diadopsi F-35 Lighting II, iki dianggep minangka pejuang paling larang ing donya. Ing tank fuselage, F-22 ngemot bahan bakar sing sithik banget - 8,2 ton (kanggo mbandhingake, Su-27 / 35 duwe 11,5 ton) - sing ndadekake gumantung banget marang pengisian bahan bakar udara.
  • www.youtube.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

53 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -7
    Agustus 11 2016
    Iluminasi inframerah minangka barang kanggo misil kita ...

    Yagene perlu kanggo pager taman kanthi "kahuripan" supaya bisa turu kanthi epik nalika metu?
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Iku misale jek kula cukup angel kanggo nindakake kabeh iki, utamané yen sampeyan nimbang sing kudu njaluk menyang gulu, kang ana ing "mburi"
      1. +7
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka Shick
        Iku misale jek kula cukup angel kanggo nindakake kabeh iki, utamané yen sampeyan nimbang sing kudu njaluk menyang gulu, kang ana ing "mburi"

        Apa luwih gampang karo pesawat multi-ton ing conthong dangling ing selang? eseman
    2. + 12
      Agustus 11 2016
      Sarkasme para peserta diskusi ora jelas, aku uga ora seneng karo teknologi Amerika lan negara utamane, nanging kita kudu ora lali yen ngisi bahan bakar wis rampung ing wilayah kita sadurunge, supaya bisa ngomong, wong bodho. Kapindho, gandum rasional ing cara kanggo ngisi bahan bakar ora cilik, utamané wiwit pisanan miwiti nindakake iki lan sistem iki ora diganti, nanging mung apik.
      1. +5
        Agustus 11 2016
        Quote: YUBORG
        wis rampung liwat wilayah sawijining sadurunge, supaya bisa ngomong, karo bodho.

        Yen ngisi bahan bakar ngluwihi wilayahe (ora cukup bahan bakar kanggo mabur saka pangkalan menyang tapel wates), banjur kepiye segara bisa mabur? nglirik
        Sarkasme ing kene nyebabake luwih akeh nada artikel lan rincian cilik babagan "nyamar" cahya ngguyu, sing mung ora ana, nanging pangembangan katrampilan operator ing wayah wengi nalika wong sing diisi bahan bakar katon.
        1. +6
          Agustus 11 2016
          Di hormati layangan, Amerika Serikat duwe wilayah "dhewe", iki yaiku Eropa lan Turki lan Jepang, kaya ngono (ora perlu nggedhekake yen ora ana apa-apa sing kudu diucapake) Babagan teks lan inti saka artikel kasebut, iki mung statement saka kasunyatan sing ketok, kang duwe kaluwihan lan cons, nanging sing cocog karo Yankees lan padha ora bakal ngganti sistem.
          Kanggo kapentingan, waca nggawe sistem pengisian bahan bakar ing pesawat lan sampeyan bakal ngerti manawa saiki, ora amarga kita bodho, nanging amarga ing kahanan kasebut, kemampuan teknis kita ora ngidini kita nindakake sistem kasebut, mula kita nemokake. cara kanggo selang fleksibel, nanging sistem iki kuwat rodok olo kanggo Amérika, kang dipengaruhi dening akèh faktor, kalebu weather, technical, faktor manungsa, Aku wis bisu sing sistem dhewe wis output saben jam lan sawise kang. kudu diganti.
      2. 0
        Agustus 11 2016
        Thanks kanggo cons.
        Pendapat sing menarik yaiku pesawat sing ora katon mung kudu ora katon ing wilayah manca.

        pisi:
        Wong roket lan pilot kita kudu ngrungokake, yen ora, wong lanang ora ngerti ...
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +1
        Agustus 11 2016
        Dadi aku mikir, apa dheweke tansah nyebar gendera ing "rapi" nalika ngisi bahan bakar ing udara? Apa kaya "kanca utawa mungsuh"? Apa dheweke ora nuduhake potret Obama? Apa kabeh lumahing njero lawang ing werna gendéra?
        1. 0
          Agustus 12 2016
          Gendéra ing ngisor lentera kaya mbayar BBM. Ora ana gendera, ora ana bahan bakar. nglirik
          Umumé, padha wedi yen Kementerian Pertahanan kita bakal ngirim video iki kanthi caption: "Ngisi bahan bakar sadurunge bom ISIS."
        2. 0
          Agustus 12 2016
          Gendéra ing ngisor lentera kaya mbayar BBM. Ora ana gendera, ora ana bahan bakar. nglirik
          Umumé, padha wedi yen Kementerian Pertahanan kita bakal ngirim video iki kanthi caption: "Ngisi bahan bakar sadurunge bom ISIS."
      5. +4
        Agustus 11 2016
        Aku uga dudu penggemar tutup kasur, nanging yen ana sing bermanfaat, kok ngguyu
    3. +4
      Agustus 11 2016
      Logika prasaja ndhikte pesawat biasane ngisi bahan bakar ing njaba zona pertempuran. Lan, kanthi mangkono, sijine wong ing squat ing rahasia ... Nyuwun
    4. -1
      Agustus 11 2016
      Pribumi New Guinea lan geese (sing kadhangkala mabur nganti dhuwur 7 ewu meter) ora duwe radar, padha nindakake pengamatan ing sawetara optik. Lan, ya, penguin sing nangkep Antartika uga ora duwe radar. ngguyu Katon kaya Amerika wis siyap nggawa demokrasi ing kana.
  2. 0
    Agustus 11 2016
    Ing wayah wengi, utamane, tanker dadi ora katon ... ora katon.
  3. +2
    Agustus 11 2016
    Kabar dhewe menarik - wengi ngisi bahan bakar. Kanggo rahasia, aku ora ngerti. Apa dheweke ana utawa ora.
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: Alex_Tug
      Kabar dhewe menarik - wengi ngisi bahan bakar. Kanggo rahasia, aku ora ngerti. Apa dheweke ana utawa ora.

      Paling kamungkinan ora ana rahasia. Nganti saiki, durung ana laporan babagan tanker sing digawe nggunakake teknologi siluman. Nanging, kabeh ana ing ngarep, kaya sing dikandhakake, ayo ngenteni lan ndeleng.
      1. +1
        Agustus 11 2016
        Kapal tanker bisa uga ngliwati charter, pejuang ora katon. Lan ing wayah wengi, amarga sampeyan ora ngerti kapan dorongan bakal teka. Kabeh kedadeyan ing urip.

        Ora perlu ngguyu ing Amerika. Wektu kanggo ngejek wis liwati wiwit generasi Fursenko mlebu panggung. Malah satiris misuwur ora guyon maneh.
  4. 0
    Agustus 11 2016
    Ing kasus apa wae, ngisi bahan bakar bakal ditindakake ing jero wilayahe. Mulane, babagan pemadaman, mung pamer
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Ya, yen sampeyan ngisi bahan bakar ing wilayah sing wis dibom ing Abad Pertengahan, mula bisa uga. lan yen liwat wilayah mungsuh maju, iku dadi metu sing pesawat dhewe bakal nyorot pesawat dhewe kanggo piranti night vision.
      1. +2
        Agustus 11 2016
        Apa ukuran sudut tanker ing dhuwur (jarak) 4000m?
        Apa resolusi
        Kutipan saka gringo
        kanggo piranti night vision.
        ?
  5. +1
    Agustus 11 2016
    Sawise maneh, kita yakin yen dheweke uga duwe profesional, ora perlu panik, nanging kesimpulan kudu digambar. Mokal kanggo ngremehake (hatting) nanging uga ora perlu overestimate. Pilot lan pesawat kita paling apik !!!
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Quote: Mercenary
      Mokal kanggo ngremehake (topi-boobing), nanging ora perlu overestimate uga. Pilot lan pesawat kita sing paling apik !!!

      Modestly supaya, tanpa overestimation eseman
    2. +1
      Agustus 11 2016
      Lan kanggo kaadilan, kita kudu ngakoni manawa F-22 minangka pesawat sing apik banget. Mung larang - amarga ana sawetara, nanging paling ora bisa digunakake, ora kaya ...
      1. +2
        Agustus 11 2016
        Aku pengin nambah ... miturut informasi banget pecahan babagan panggunaan ing Suriah (padha ora seneng nulis babagan iki ing kene ngguyu ), siji entuk kesan yen Amerika sregep nglatih dheweke kanggo fungsi petugas pengintaian ing lemah + tukang ngebom ... multifungsi ing tumindak, padha bakal kelakon karo wesi sing disengiti dening kabeh wong)) ... bakal ngomong "marsekal" maneh ... x .. na iki penguin Panjenengan wassat
  6. +4
    Agustus 11 2016
    Ing tentara apa wae ing jagad iki, katrampilan pilot bisa ditampa. Aces minangka ace ing endi wae.
    Kita ora perlu perang, nanging kanggo menang game kaya panah udhara.
  7. +3
    Agustus 11 2016
    Lan saiki ayo dibuwang edan-engganan sing nguncalake topi. Lan nguripake sirah. Bocah-bocah ngisi bensin ing wayah wengi! Ing wayah wengi, Karl! pesawat tempur generasi 5. Kita ora duwe siji utawa liyane. Kanggo carane akeh komentar bangga. Sampeyan kudu sinau lan nganggo yen iki pengalaman positif. Lan bisa ing panggonan dhewe. pesawat karo iklan kuwi. Iki, nyatane, komersial.
    PS Lan padha uga, kaya mengkono, nindakake takeoff wengi lan kebangkrutan ing geladhak, contone, kang uga unsur Komplek, supaya padha adoh saka bodho.
    1. -1
      Agustus 11 2016
      Nuwun sewu, nyopir ... kita ngisi bensin ing wayah wengi.. wah, nanging ora ana sing duwe 5 lengkap - katon kasunyatan ing pasuryan, yen ora akeh sing ditulis ing pager..
      1. +5
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka: sandroart
        Lan saiki ayo dibuwang edan-engganan sing nguncalake topi. Lan nguripake sirah. Bocah-bocah ngisi bensin ing wayah wengi! Ing wayah wengi, Karl! pesawat tempur generasi 5. Kita ora duwe siji utawa liyane.

        Ana sing ngandhani yen iki TU-160. Ing wayah wengi. Ngisi bensin.
        P.S. Aku wonder apa padha uga masking geni saka dviguns?
    2. 0
      Agustus 11 2016
      Google babagan "fakta" sampeyan, iki contone: http://bulochnikov.livejournal.com/2412782.html
      Kanggo ovsky, iki minangka sumber independen:

      Pasinaon murni formal dening organisasi analitis Australia independen Air Power Australia, sing nduduhake, ayo ngomong, licik gedhe saka wakil Lockheed Martin, sing ngasilake jet tempur paling larang ing donya, pesawat tempur F-22 biaya $ 411 yuta. negara urusan kanggo "Amerika" F-22, F-35, "Chinese" J-12 lan "Russian" T-50. Saka kompetisi, Su-35S melu perbandingan. Prinsip kasebut prasaja. Ana 14 kritéria kanggo pesawat dadi kagungane generasi kaping lima. Yen pesawat ketemu siji utawa kritéria liyane, banjur siji ditambahake menyang jumlah. Ing cilik saka bedo - dikurangi. Asil ora dikarepke kanggo Lockheed Martin.
      T-50 - plus 8. F-22 lan Su-35S - plus 2. J-12 - 0. F-35 - minus 8.
      1. +2
        Agustus 11 2016
        Kekuwatan udara australia wis suwe dikenal kabeh wong minangka sumber "paling mandiri" ing donya karo profesor Kopp. nglirik ... utawa apa wae sing diarani "ahli" iki ... crita "pertempuran virtual" lan "penilaian independen" wis nyebar ing jaring wiwit 11, yen ora salah))
      2. 0
        Agustus 12 2016
        Asil ora dikarepke kanggo Lockheed Martin.
        T-50 - plus 8. F-22 lan Su-35S - plus 2. J-12 - 0. F-35 - minus 8.

        Lan kepiye carane dheweke nganalisa yen, contone, penampilan pungkasan PAK FA mung dikenal dening para perancang? Kepiye carane ngerti apa, nanging bisa uga ora? Ora, aku seneng PAK FA. Lan ana komentarku.
        Aku ngakeni, pancen kita uga ngisi bensin ing wayah wengi, nuwun kanggo sampah sing dakcritakake ing ndhuwur
    3. +1
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: sandroart
      Bocah-bocah mlayu ing wayah wengi! Ing wayah wengi, Carl! pesawat tempur generasi kaping 5.

      Sampeyan, dear, kelalen njlentrehake, larang banget lan karo sawetara masalah teknis sing durung ditanggulangi.Contone, piranti lunak lan sistem generasi oksigen, saka kene ndhuwur 7500 meter, uga ... uga biaya jam penerbangan lan pangopènan. Iki yen sampeyan "nguripake sirah" lan mandheg mikir dhewe sing paling pinter.

      Kutipan saka: sandroart
      Sampeyan kudu sinau lan nggunakake yen iki pengalaman positif.

      Apa? Isi bensin ing udhara? Apa sampeyan dhewe ngerti apa sing sampeyan tulis? Miturut pendapat sampeyan, pilot kita ora ngerti carane ngisi bahan bakar ing udhara ing sembarang wektu dina?
      Kutipan saka: sandroart
      padha ngerti carane kanggo ningkataké pesawat karo iklan kuwi. Sawise kabeh, iki ateges komersial.

      Dear, kenapa kita butuh PR murah iki yen kabeh ditampilake ing Suriah kanthi cara sing populer lan bisa diakses lan YouTube kebak video karya videoconferencing kita.
      Kutipan saka: sandroart
      PS Lan padha uga, kaya mengkono, nindakake takeoff wengi lan kebangkrutan ing geladhak, contone, kang uga unsur Komplek, supaya padha adoh saka bodho.

      Inggih, kita ndharat ing Kuznetsov lan lepas landas, saliyane tanpa catapult.
  8. +1
    Agustus 11 2016
    "Yen ing Angkatan Udhara kita, selang bahan bakar kanthi kerucut ing mburi nglayang kanthi bebas ing mburi tanker lan pilot pesawat kapindho kudu mlebu ing kerucut kanthi rod panampa, banjur ing penerbangan militer AS operator tanker ngontrol proses kasebut"

    Dheweke seneng nggawe tutup kasur kanthi bodho lan larang ... Aku kesengsem karo mundhut bahan bakar nalika ngisi bahan bakar. Bokong kabeh ana ing bahan bakar diesel ing tanggal 22. reged.
    1. +2
      Agustus 11 2016
      ... lan pilot pesawat kapindho kudu mencet conthong karo rod panampa ... We nyebataken: kanggo njaluk prick ing rok.
      1. 0
        Agustus 11 2016
        lan pilot pesawat kapindho kudu mencet conthong karo rod panampa ... We nyebataken: kenek rok karo prick.
        ----------------------
        We nyebataken - kanggo njaluk menyang prossak.
    2. +4
      Agustus 11 2016
      Dheweke seneng nggawe tutup kasur kanthi bodho lan larang.

      Apa iku bodho? Boom kaku mindhah bahan bakar meh kaping pindho luwih cepet tinimbang selang kita. Nanging ing antarane kita, Amerika nggunakake loro jinis ngisi bahan bakar kanggo pesawat sing beda.
      1. 0
        Agustus 11 2016
        Kenapa luwih cepet? Apa ana tekanan gila sing ora bisa nahan selang hidrolik?
        1. +2
          Agustus 11 2016
          Yaiku, tekanan sing luwih akeh ngidini sampeyan nyopir luwih akeh bahan bakar saben unit wektu.
      2. +3
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka Wedmak
        gerakane meh kaping pindho minangka cepet
        Ora meh, nanging 4600l.min mungsuh 1700l.min. Kajaba iku, sistem pangisi multi-sistem digunakake. Kaya ing foto, nggunakake metode "hose-cone" nggunakake adaptor BDA.
  9. +1
    Agustus 11 2016
    Latihan unsur kompleks tansah apik. Nanging, mesthi, ora bisa njamin kondisi "kaya ing perang", mesthi ana sawetara unsur conventionality lan simplification.
  10. +1
    Agustus 11 2016
    Rumit banget sacara teknis, kita luwih prasaja lan luwih dipercaya.
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka AVA77
      Rumit banget sacara teknis, kita luwih prasaja lan luwih dipercaya.

      Kene samar mangu siksa ngguyu
    2. +1
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka AVA77
      Rumit banget sacara teknis, kita luwih prasaja lan luwih dipercaya.

      Kaloro sistem kasebut duwe pro lan kontra, mula statement sampeyan, kanthi gampang, ora ana dhasar - kanthi bau jingoistic. Proses ngisi bahan bakar ing udara minangka unsur sing rumit lan mbebayani.
  11. +1
    Agustus 11 2016
    lan, kaget, kita uga ngisi bensin ing wayah wengi
  12. 0
    Agustus 11 2016
    Muga-muga dheweke ora butuh ngisi bahan bakar wassat
  13. -2
    Agustus 11 2016
    Aku wonder carane iku bisa kanggo ngisi bahan bakar liwat sambungan hard ing kondisi paling ora chatter banget?
    Nanging, loro pesawat lan kru wis rampung diwenehi "daya" operator tanker.
    Aku ora pengin ngisi bensin kaya ngono.
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Aku wonder carane iku bisa kanggo ngisi bahan bakar liwat sambungan hard ing kondisi paling ora chatter banget?

      Ana a) pesawat aerodinamis kanggo stabilitas b) rod dhewe nyimpang c) pipa ngisi bahan bakar uga bisa ngganti dawa ing sawetara cilik.
      Dadi obrolan sing ringkih ora nggegirisi, nanging kanthi sing kuwat, ora apik kanggo mabur.
      1. +1
        Agustus 11 2016
        Pengisian bahan bakar ing udhara ditindakake kanthi ora ana turbulensi, ing suhu ora luwih murah tinimbang minus 56 derajat Celsius (standar AS), ing dhuwur saka 300 m nganti 9 km (biasane ing ketinggian 6-9 km).
        1. 0
          Agustus 11 2016
          AVP 518 .... Pengisian bahan bakar ing udhara ditindakake kanthi ora ana turbulensi, ing suhu ora luwih murah tinimbang minus 56 derajat Celsius ....

          Inggih, suhu bisa dingerteni, amarga kristalisasi minyak tanah.
          Apa babagan turbulensi? Sampeyan bali saka misi menyang zona ngisi bahan bakar, utawa kosok balene, sadurunge ngrampungake misi, lan "refuler" ngandhani sampeyan, wong
          Nuwun sewu, mboten mathuk, menika “ngomong” nggih?!. Apa kabeh?! Misi tempur diganggu? Utawa nindakake misi pertempuran mung karo "yuta saben yuta" lan
          kurang turbulensi? Ndhuwur gunung lan garis pantai, meh tansah, utamane ing dhuwur nganti 9 km. Pranyata ngisi bahan bakar, luwih
          "pamer" tinimbang kasunyatan. Utawa penerbangan siji arah.
          1. 0
            Agustus 11 2016
            Kutipan saka: askort154
            Apa babagan turbulensi? ING
            ATURAN PENERBANGAN FEDERAL UNTUK PENERBANGAN ING UDARA FEDERASI RUSIA
            Bagian 30 lan 32. kene kanggo sawetara alesan ora glethakaken metu.
            http://www.svarogich26.ru/index.php/dokumenty/dokument-4
      2. 0
        Agustus 11 2016
        Wedmak ... Dadi obrolan sing ringkih ora nggegirisi, nanging sing kuwat, ora apik kanggo mabur.

        Sayange, atmosfer (utawa untunge) ora tundhuk marang manungsa. akun kanggo
        fly ing kabeh "pesona", kalebu ing turbulensi kuwat.
  14. -3
    Agustus 11 2016
    Ganteng!

    Nanging iki ngelingake aku soko ...

    Apa...

    Ah-ah-ah-ah-ah!

    Ing pesawat lanang, ELDA mudhun (malah kontur TESTICULARS lanang katon ing ndhuwur layar pengisian bahan bakar awan ...). Mung kanggo sawetara alesan SQUARE ...

    Lambene bocah wadon raptor ambruk lan INI kedadeyan!

    ngisi bahan bakar!

    Nanging piye wae proboscis sing cethek banget nembus menyang dada sing dibukak ...

    Waspada banget lan liberal ...

    Cepet banget (miturut video) Rampung, Mbusak lan dhadhane TUTUP.

    Koyone raptor wadon tersinggung ....

    Lan kita nyoba kanggo nuduh masyarakat sing PEDERASTY lan LISBEANITY ...

    LAN KEPENDE SING KEPENDUK URIP KOYO cah wedok lan lanang biasa!

    Aja langsung mudhun - mung sawise maca kirimanku, tonton video kasebut maneh lan deleng kanthi cetha!
  15. -2
    Agustus 11 2016
    Ing proses nulis komentar, aku nampa peringatan otomatis babagan profanity kaping pindho ...

    Ditulis kanthi murni tanpa nggunakake tembung sing ora sopan ...

    Pemeriksa keren ana ing forum ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"