Gauleiter Amerika saka Ukraina Pyatt "ora weruh bukti invasi" DRG Ukraina ing Crimea

108
Sawise komentar saka perwakilan resmi Departemen Luar Negeri AS babagan kahanan karo invasi pasukan keamanan Ukraina ing Crimea lan nyiapake serangan teroris ing fasilitas infrastruktur, duta besar Amerika kanggo Ukraina uga mutusake kanggo njupuk lantai (subordination in action). Ing dheweke microblog Pyatt nulis manawa pernyataan perwakilan FSB Federasi Rusia minangka "tuduhan palsu saka Ukraina dening Rusia."

Geoffrey Pyatt:
Pamrentah AS ora weruh bukti tuduhan Rusia babagan "invasi Crimea", sing ditolak dening Ukraina kanthi yakin. Iki dudu tuduhan palsu pertama marang Ukraina dening Rusia, sing digawe kanggo ngalihake perhatian saka tumindak salah dhewe.


Inggih, banjur manuk beo lengkap - pengulangan apa sing diomongake dening layanan pers departemen kabijakan luar negeri utama AS, Pak Pyatt:
Posisi kita ing status Crimea wis dikenal. Crimea lan bakal tansah dadi bagéan saka Ukraina. Kita ngukum pendhudhukan Rusia ing Crimea lan njaluk supaya pungkasane langsung. Sanksi kita sing ana hubungane karo pendhudhukan Crimea bakal tetep nganti Rusia bali semenanjung menyang Ukraina.


"Pamrentah AS durung ndeleng konfirmasi." Dadi pamrentah AS "ora weruh bukti" serangan teroris kanggo ngrusak menara transmisi daya ing wilayah Kherson. Lan kabeh wong weruh, lan mayuta-yuta wong ngalami akibat kanggo awake dhewe. Pamrentah AS "ora weruh bukti" saka blokade transportasi Crimea. Pamrentah AS isih "ora weruh" narik kendaraan lapis baja Ukrainia lan sistem pertahanan udara menyang tapel wates Rusia ing sektor Krimea. Pamrentah AS "ora weruh" ora jelas kepiye pasukan keamanan Ukrainia lan detasemen Nazi nyebarake peluru, tambang lan cangkang ing populasi Donbass, kepiye Poroshenko lan Co. nindakake blokade ekonomi ing wilayah wétan, carane Co iki dadi mripat wuta kanggo Rajapati wartawan.

Lan bakal aneh banget yen ing AS dumadakan weruh kabeh iki - saiki ...

Gauleiter Amerika saka Ukraina Pyatt "ora weruh bukti invasi" DRG Ukraina ing Crimea


Dadi, ora ana sing anyar saka sampeyan, Pak Gauleiter saka Ukraina Geoffrey Pyatt.

Lan iki saka kiriman Twitter Poroshenko:
Dheweke mrentah supaya kabeh unit ing wilayah tapel wates karo Crimea lan ing garis konfrontasi ing Donbass dilebokake ing kesiapan tempur sing luwih dhuwur.
  • https://twitter.com/GeoffPyatt
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

108 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 36
    Agustus 11 2016
    Ya, dheweke menyang kasur mol alas wong bodho
    1. + 26
      Agustus 11 2016
      Aku nulis wingi yen Ukrainians lan master jaban rangkah ora bakal ngakoni yen nonhumans sing nindakake serangan teroris ing Crimea iku bangsal. lol .Tipe wong kuwi tumindak ing inisiatif dhewe, tanpa prentah, ing bebaya lan resiko dhewe.
      1. + 20
        Agustus 11 2016
        Dheweke ora nindakake serangan teroris, alhamdulillah! Nggawe upaya kanggo nembus lan nyiapake serangan teroris! Cetha yen kasur bakal nyoba kanggo nglindhungi wayang, nanging piye wae ora apik banget. Kayane wong bodho iki ora bisa nuruti instruksi sing jelas! Svidomys banget ora puas karo "dhukungan" kasur! Maneh nangis ing sensor, kita dikhianati, kita didol, kaya biasane! Sing pengin katon menyang alam semesta paralel, pindhah menyang Censor! D.B (miturut Lavrov)
        1. + 15
          Agustus 11 2016
          Kutipan: Hunter
          Sing pengin katon menyang alam semesta paralel, pindhah menyang Censor! D.B (miturut Lavrov)


          kok nganti saiki ... ana saluran pembuangan lan Echo saka Matskva luwih cedhak ... lan udan nanging udan madhangi luwih moderat .. ngguyu
          1. +6
            Agustus 11 2016
            Ha! Inggih, apa maneh sing bisa dikarepake saka Pyatt? wong bodho
            Iku mung sing Gauleiter Amérika saka Ukraina Pyatt mata saka panggonan "liyane" - saka Washington - akeh! Nyuwun Mulane, dheweke "ora weruh" apa-apa karo wong-wong mau! basa
            1. +5
              Agustus 11 2016
              Ora bisa ndeleng saka Washington? Ya, kanggo neraka karo wong-wong mau! Anggere sampeyan ndeleng maneh panemu lan panemu, ora bakal ana sing apik. Kanggo sawetara alasan, Angkatan Bersenjata Rusia saya akeh lan saya apik sanajan ana squeals saka wong-wong mau. Lan nganti apa sing kudu dianggep ing Ukraina lan ing Crimea kita? Iki tanah Kakaisaran Rusia lan Uni Soviet!
              Lan supaya wong-wong iki ngurusi Apache lan Mohicans. Ya, aku meh lali - dheweke isih duwe keturunan Delawares lan Sioux ing kana ...
              1. +6
                Agustus 11 2016
                Oh, lan duta bodho iki. Sesuk Moscow bakal nuduhake wong-wong mau ing TV kanggo kabeh donya - apa sing bakal padha ngomong!? Kewarganegaraan, jeneng kulawarga lan papan panggonan, ayo para tahanan ngomong - lan kepiye carane njaluk ngapura dhewe!? Materi video penahanan lan interogasi; bukti lan kesaksian saka tawanan; supaya padha jeneng sederek ing Ukraina - ora pengadilan mengko ing docks kuwi bakal bantuan Kyiv. Aku wonder carane EU bakal nindakake. Panguwasa Kyiv iki tangi ing tenggorokan lan Brexit anyar bisa uga ora bisa urip maneh (EU). Angela lan Hollande apa sing kudu dilakoni nalika mambu goreng; padha bakal perang kanggo satelit - ora, mesthi, padha diatur dening Poroshenko lan Minsk lan kabeh sing. Saiki lagi cepet-cepet ana ing plataran Eropa - dumadakan GDP bakal nelpon karo rawuh, apa sing kudu dijawab!? Acara iki bisa ngatasi cangkir sabar Eropa. Gabung utawa ora bakal katon ing mangsa ngarep. hi
        2. +4
          Agustus 11 2016
          Kutipan: Hunter
          Sing pengin katon menyang alam semesta paralel, pindhah menyang Censor!

          Ing kutha kita, panyedhiya rampung nutup akses menyang jagad "paralel" saka Svidomites iki, aku malah kantun dheweke)))
          PS.
          IMHA, padha miwiti liyane nyoba kanggo nyeret Rusia menyang konflik, minangka Eropah "manunggal" ing hubungan kanggo meksa ing Federasi Rusia wiwit bledosan ing lapisan lan padha urgently kudu Mungsuh.
          1. +7
            Agustus 11 2016
            Kutipan saka Scone
            IMHA, padha miwiti liyane nyoba kanggo nyeret Rusia menyang konflik, minangka Eropah "manunggal" ing hubungan kanggo meksa ing Federasi Rusia wiwit bledosan ing lapisan lan padha urgently kudu Mungsuh.

            Mungsuh ngomong. Liwat upaya, aku wis dadi Nazi. Ing pangertèn sing ora ana panggonan kanggo Amerika ing planet Bumi. Preduli saka sing padha sadurunge emigrasi - yen sampeyan ana, sampeyan ora duwe hak kanggo ana, kanggo siji alesan prasaja: miturut pimpinan Amerika lan mayoritas warga, kabeh Slavs ora duwe hak kanggo ana. , utamané sing manggon ing tlatah tilas USSR.
        3. +8
          Agustus 11 2016
          Dheweke ora nindakake serangan teroris, dheweke nggawe persiapan kanggo serangan teroris, dheweke mateni rong prajurit, ayo ndeleng apa tanggapan Rusia.
        4. +1
          Agustus 11 2016
          Kutipan: Hunter
          pindhah menyang Sensor! D.B (miturut Lavrov)

          kesengsem iku "mratelakake panemume Ukrainians" kudu maca ana! Umumé, aku ngerti mung siji Ukrainia sing sok-sok maca soko ana lan ora marem karo kualitas materi.
        5. +1
          Agustus 11 2016
          Dheweke ora nindakake serangan teroris, alhamdulillah! Nggawe upaya kanggo nembus lan nyiapake serangan teroris!


          Iki padha. Apa nyoba, apa tumindak. Iku ora kedadeyan amarga alasan sing ora bisa dikontrol. Lan pitakonan ora dadi luwih ing Gusti Allah, nanging ing specialists kita. Kamulyan bisa ditangani kanthi rinci.
      2. + 14
        Agustus 11 2016
        lan padha duwe siji jawaban apal: "kita ora ngerti, kita wis ora weruh iku, kita ora bakal ngangkat sanksi nganti bali saka Crimea" (sanajan everyone uga weruh sing ora ana siji bakal bali apa-apa). Ana perang undeclared marang kita. Geez, ing cendhak.
        1. +8
          Agustus 11 2016
          Yagene rong taun sing ora dideklarasi wis perang (miturut wong-wong mau), lan sejam kepungkur Poroshenko menehi dhawuh kanggo nggawa pasukan ing tapel wates karo Crimea lan ing Donbas kanggo kesiapan pertempuran lengkap! Keledai iki bisa lan nyatakake!!!!
          1. +4
            Agustus 11 2016
            Kutipan: Hunter
            Apa ora diumumake, siji jam kepungkur, Poroshenko menehi dhawuh kanggo nggawa pasukan ing tapel wates karo Crimea lan ing Donbas kanggo kesiapan pertempuran lengkap! Keledai iki bisa lan nyatakake!!!!

            Dheweke sing nesu saka latihan kita (kabar sadurunge), dheweke mikir yen jawabane bakal teka. Nanging, ketegangan ana ing loro-lorone! Bisa Bandera lan Donbass nyabrang. Apa wae bisa kelakon .. Tanpa guna padha nyolong irung menyang Crimea ..
          2. + 12
            Agustus 11 2016
            Kutipan: Hunter
            sejam kepungkur, Poroshenko mrentahake supaya pasukan ing tapel wates karo Crimea lan ing Donbas kanggo kesiapan pertempuran lengkap!

            Agustus, Olimpiade, taun kabisat lan kormoran ireng ing Gedung Putih. Apa maneh sing dibutuhake kanggo miwiti prajurit, mbok menawa ora ana apa-apa.
            1. 0
              Agustus 11 2016
              Agustus, Olimpiade, taun kabisat lan kormoran ireng ing Gedung Putih. Apa maneh sing dibutuhake kanggo miwiti prajurit, mbok menawa ora ana apa-apa.
              Sampeyan kelalen pemilihan sing bakal teka ing negara lan ing Rusia. Lan destabilisasi kahanan ing Rusia lan ngalihake perhatian saka Amerika Serikat liwat konflik bersenjata minangka teknik favorit para pembawa demokrasi. Saiki sadurunge pemilu, saka Kulon kabeh sing bisa ditindakake bakal ditindakake, lan bakal ana maneh ing mangsa ngarep.
      3. + 17
        Agustus 11 2016
        Kutipan: Blackberry
        Wong kuwi tumindak kanthi inisiatif dhewe, tanpa prentah, kanthi bebaya lan resiko dhewe.


        Nah, iki prinsip saka intelijen apa wae ... Sugeng dina kanggo kabeh ...

        Aku maca pikiranmu wingi...

        Legenda mung kudu dipikirake sadurunge, lan ora kaya ngono - siji ujar manawa dicolong ing Zaporozhye, sing liyane ujar, ing panjaluke, dheweke lunga menyang Simferopol lan Yalta ing bisnis.

        Nanging, pratelan Pemimpin minangka sinyal kanggo nyepetake perjanjian Minsk ... Ora perlu perang ... ayo ngenteni luwih akeh supaya akeh wong Ukraina sing nesu nyerbu Crimea lan nyerang tank kita lan nggawa dheweke tangan kanggo Kiev..
        1. +4
          Agustus 11 2016
          Kutipan saka vorobey
          Sugeng siang sedaya...

          uuuuuuuu
          Kutipan saka vorobey
          Aku maca pikiranmu wingi...

          Alice-MELAFON
          1. +4
            Agustus 11 2016
            Kutipan: Alexander Romanov
            Alice-MELAFON


            Ya, dheweke bisa uga ora cling ing tembung ... dheweke bakal kanthi wicaksana tetep meneng .. ngguyu
            1. +1
              Agustus 11 2016
              Kutipan saka vorobey
              . kanthi wicaksana meneng.

              Mlaku-mlaku liwat manuk pipit lan aja njabut wulu, ora, aku ora bisa wassat
              1. +2
                Agustus 11 2016
                Kutipan: Alexander Romanov
                Mlaku-mlaku liwat manuk pipit lan aja njabut wulu, ora, aku ora bisa


                SAKA..... am ngguyu
                1. 0
                  Agustus 11 2016
                  Kutipan saka vorobey
                  SAKA.....

                  Smirnov saiki bakal weruh lan nglarang nglirik Nanging aja wedi, dudu aku sing ngiyanati sampeyan ngguyu
                  1. +3
                    Agustus 11 2016
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Nanging aja wedi, dudu aku sing ngiyanati sampeyan


                    reply ing PM (ora ing pasuryan, nanging ing PM apa kabar.
                    1. +1
                      Agustus 11 2016
                      Kutipan saka vorobey
                      nesu ing wong

                      Unsubscribed, nampa pesen, ngobong laptop sawise maca ngguyu
      4. +6
        Agustus 11 2016
        Ing kasus iki, numpes kelompok kasebut (kalebu tank lan armor personel operator sing ora sengaja mlebu), nyatakake dheweke minangka teroris internal. Yen ora crests, banjur kita. Lan ora ana siji kanggo menehi metu, kajaba mbok menawa kanggo Archangel Michael. Lan ing wektu sing padha, kumpul iki cedhak tapel wates, amarga dudu Ukrainia, sing nyiapake karakter kasebut. Apa dudu duwekmu?
      5. +6
        Agustus 11 2016
        Wong-wong mau padha nunggu jawaban ing wangun shelling massive saka Khokhland, karo nyebrang tapel wates lan serangan ing LDNR. Kanggo banjur bengok: "Tulung, lagi rudo pekso!". am
        G@vnetso wiwit muncul. Ketoke, Porosenko wis kesel banget kanggo mimpin tatanan iki.
      6. +1
        Agustus 11 2016
        Ora ana apa-apa, malah bakal tekan kasur, dheweke bakal nyanyi lagu ing bunk bebarengan karo saboteurs apes.
      7. 0
        Agustus 11 2016
        Wong kuwi tumindak kanthi inisiatif dhewe, tanpa prentah, kanthi bebaya lan resiko dhewe.


        Lan kepiye sampeyan pengin? Resmi nyekel tangan negara ing tumindak kasebut, iki minangka preseden kanggo mlebu pengadilan. Lan kesempatan kanggo nindakake saka Ukraina apa sing ditindakake saka Libya. Kanthi negara sing kaya ngono, ora ana sing ngece lan ora ana sing nglindhungi, ing njaba hukum.
    2. + 12
      Agustus 11 2016
      Padha bakal telek ing Rusia kabeh cara, pindhah liwat kuping kita .. Kita kudu ngontrol dhéwé, nglumpukake kekuatan, nuduhake untu saka wektu kanggo wektu, kaya ing Suriah lan Georgia, lan nyiapake kanggo ngusir serangan sembarang, lan yen wektu teka. , banjur bisa nyerang awake dhewe. Kabeh kudu ngerti yen serangan marang Rusia iku KALIMAH!
      1. +8
        Agustus 11 2016
        Posisi kita ing status Crimea wis dikenal. Crimea lan bakal tansah dadi bagéan saka Ukraina.

        Yen sampeyan mikir Crimea minangka bagean saka Ukraina, banjur kenapa sampeyan ngetrapake sanksi marang pedunung ing semenanjung?
        1. + 13
          Agustus 11 2016
          Kutipan: SRTs P-15
          Crimea bagéan saka Ukraina

          Kutipan: SRTs P-15
          marang pedunung ing semenanjung?


          Jawabane ana ing pitakonan... hi residents ora bagéan saka Ukraina lol
      2. +7
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka AVA77
        Saben uwong kudu ngerti yen serangan ing Rusia iku KUKUH!
        Ya, padha ngerti, dheweke mung lali sethithik ing pitung puluh taun. Nanging kanggo Ukraina saiki, serangan ing Rusia bakal luwih saka boon sing bakal mungkasi siksa. Negara mutan iki, sing tuwuh ing reruntuhan SSR Ukrainia, ketoke pancene pengin mungkasi orane sing ora ana gunane ing salawas-lawase.
        1. +2
          Agustus 11 2016
          Kutipan saka Ami du peuple
          Nanging kanggo Ukraina saiki, serangan ing Rusia bakal luwih saka boon sing bakal mungkasi siksa.


          Inggih, iku kudu masokis lengkap. Ana cara sing kurang nglarani.
          1. +3
            Agustus 11 2016
            Kutipan saka lysyj bob
            Inggih, iku kudu masokis lengkap. Ana cara sing kurang nglarani.


            Uh-huh ... Kanggo ngganggu Rusia - ngumumake perang marang dheweke lan nyerah ing 30 detik (supaya ora duwe wektu kanggo ngliwati musals) ...
            Banjur wara-wara: uga, kita nyerah, nyerah, saiki - feed kita ... ngguyu
            1. +3
              Agustus 11 2016
              weksha50
              "Uh-huh ... Kanggo ngganggu Rusia - ngumumake perang marang dheweke lan nyerah ing 30 detik (supaya ora duwe wektu kanggo ngliwati musals) ...
              Banjur wara-wara: nggih, kita nyerah, nyerah, saiki - pakan kita .. "
              Lan kita bakal ngelingi klasik lan nyatakake minangka respon - "Donya tanpa aneksasi lan ganti rugi!!!!"(Go, padha ngomong, sampeyan arep menyang ngendi, sing utama yaiku ....)
        2. +2
          Agustus 11 2016
          Mbok menawa sampeyan bener. Ukraina sebagian isih urip nalika perang sipil lagi. Populasi nganggep Rusia minangka mungsuh, wah, nang endi wae 50/50, dheweke dikandhani, dheweke digawe kaya ngono. Aku mikir saiki kita kudu ngempet saka tumindak aktif lan ngenteni woh kanggo ripen. Yen ora, kita bakal ngadhepi oposisi aktif, lan iki bakal nyebabake kerugian gedhe ing antarane warga sipil lan militer.
        3. 0
          Agustus 11 2016
          Negara mutan iki, sing tuwuh ing reruntuhan SSR Ukrainia, ketoke pancene pengin mungkasi orane sing ora ana gunane ing salawas-lawase.
          Iki dudu negara mutan, nanging mung eruktasi pasca-perestroika, kaya kabeh republik "persaudaraan" liyane sing mentas digawe, lan saiki "negara merdika". Ana kabeh ing sajarah, nanging ing mratelakake panemume, ora ana pendidikan ala kaya Ukraina lan Ukrainianism. Utawa ing umur informasi kita mung katon kanggo kula?
    3. +5
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Taygerus
      Ya, dheweke menyang kasur mol alas wong bodho

      Nalika dheweke diunekake utawa dheweke bakal mlumpat metu saka jendhela dhewe. duka
    4. +2
      Agustus 11 2016
      Rusia kudu nglakoake sing padha ing Amerika Serikat dhewe utawa karo tanggane. Nggawe sawetara jinis "oposisi sing tentrem" utawa sawetara konflik wilayah centennial, lan tiba-tiba miwiti ngrampungake kahanan kasebut, golek utawa nggawe dissenters, ora preduli apa wae, anggere dheweke sengit marang Amerika lan wiwit nyedhiyakake senjata lan instruktur. .
      Yen ora, iku game siji-sisi. Rusia, ing prentah Amerika Serikat, wis diubengi dening mungsuh, lan dhuwit Amerika digunakake kanggo provokasi terus-terusan. Ing tingkat iki, crests bakal rauh miwiti nyopir ing tapel wates ing tank, lan ing sisih liyane, Balts. Tanpa tindakan lan tindakan sing aktif, kita bakal remuk dening massa ......
    5. +3
      Agustus 11 2016
      Gauleiter - kaya dheweke, langsung menyang titik.
    6. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Taygerus
      Ya, dheweke menyang kasur mol alas wong bodho

      nanging padha nindakake ... dheweke "kantun" kita ... kita kudu ngakoni, lan ora bengok-bengok ... kita kudu bisa!
  2. + 21
    Agustus 11 2016
    Wetting saboteurs iku indikatif lan ngidoni ing tutup kasur!
  3. + 13
    Agustus 11 2016
    Pamrentah AS ora ndeleng bukti tuduhan Rusia babagan "nyerbu Crimea"


    Oh, carane upset mundhut saka pangkalan Sevastopol iki, padha wis wuta ... Miskin iku, ya, Obama mundhakaken kesehatan kanggo sampeyan, nambani syaraf.
  4. + 13
    Agustus 11 2016
    "Pamrentah AS durung ndeleng konfirmasi." Dadi pamrentah AS "ora weruh bukti" serangan teroris kanggo ngrusak menara transmisi daya ing wilayah Kherson. Lan kabeh wong weruh, lan mayuta-yuta wong ngalami akibat kanggo awake dhewe. Pamrentah AS "ora weruh bukti" saka blokade transportasi Crimea. Pamrentah AS isih "ora weruh" narik kendaraan lapis baja Ukrainia lan sistem pertahanan udara menyang tapel wates Rusia ing sektor Krimea. Pamrentah AS "ora weruh" ora jelas kepiye pasukan keamanan Ukrainia lan detasemen Nazi nyebarake peluru, tambang lan cangkang ing populasi Donbass, kepiye Poroshenko lan Co. nindakake blokade ekonomi ing wilayah wétan, carane Co iki dadi mripat wuta kanggo Rajapati wartawan.


    ngenteni apa? Amerika Serikat wis nggali otak wong Ukrainia suwene 25 taun, nglawan wong Rusia, banjur dumadakan bakal ninggalake kabeh lan "ndeleng" soko ... ora ora ... jawaban sing nggegirisi .. dadi neraka karo wong-wong mau .. jawaban mesthi bakal nanging kaya sing kita butuhake lan nalika kita butuh .. nanging saiki, ayo padha kringet lan ngenteni keprungu
  5. + 13
    Agustus 11 2016
    Welt tindak malah luwih, padha umume nyatakake yen Putin arep nyerang bandelology ing pretext iki, padha kelingan carane Rusia "treacherously nyerang Georgia." Nalika West bakal keselak ing mbucal informasi dhewe? Utawa apa tanpa boots tarpaulin prajurit ing ibukutha Eropah, wawasan ora tekan mau?
    1. +6
      Agustus 11 2016
      Begemot RU Dina iki, 14:48 anyar
      Welt tindak malah luwih, padha umume nyatakake yen Putin arep nyerang bandelology ing pretext iki, padha kelingan carane Rusia "treacherously nyerang Georgia." Nalika West bakal keselak ing mbucal informasi dhewe? Utawa apa tanpa boots tarpaulin prajurit ing ibukutha Eropah, wawasan ora tekan mau?

      Umumé, ora ana sing anyar sing dikandhakake, lan ora bisa uga - ora mung pamilik Ukraina, Amerika lan Jerman, nanging uga bangsal pekarangan AS lan EU, "republik Baltik gratis", wis " ditandhani" dhewe. Mangkono lan isih tansah - lan ana hubungane karo tumindak Rusia karo Yugoslavia, Moldova, Georgia, Suriah, Ukraina lan negara liya ing donya ing ngendi kapentingan Rusia lan paket Anglo-Saxon intersect.
  6. + 17
    Agustus 11 2016
    durung ana wong sing bisa lolos tanpa ukuman. Dadi kita ngenteni. Lan ceking iki ora dadi duta maneh, umume, nanging mung kondom bekas, sing karir minangka diplomat wis rampung: tinimbang pertunjukan kanggo demokrasi sing menang ing Ukraina, pamrentah Obama bisa mbangun Somalia Eropa mung 2,5. taun. Saiki, ing saindenging jagad, dheweke ora katon ing Ukraina tanpa shudder lan jijik.
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Quote: partisan jahat
      durung ana sing ninggalake PDB kanthi impunity


      akeh omongane mas... ngguyu sehat ombenan
      1. +1
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka vorobey
        akeh omongane mas...

        Serigala Tambov iku kancamu! am
        Hello! sedulur ombenan
        Sampeyan ilang menyang ngendi? Apa sampeyan mabur ing liburan? Ing tumpukan tanggi? aran
        1. +3
          Agustus 11 2016
          Quote: partisan jahat
          Ing tumpukan tanggi?


          lan isih aku wis ora katon ing Ukraina? utawa sampeyan maksud liyane? ngguyu
          1. +1
            Agustus 11 2016
            Kutipan saka vorobey
            lan isih aku wis ora katon ing Ukraina? utawa sampeyan maksud liyane?

            Nah, saiki meh padha ... aran Kanthi siji pangecualian: ora ana apa-apa kanggo peck ing Ukraina. sad
            Apa sampeyan ngomong ana babagan shooting ing Crimea? Apa ana sawetara gerakan anyar ing antarane militer kita, utawa kabeh isih ana ing mode normal?
            1. +6
              Agustus 11 2016
              Quote: partisan jahat
              Apa sampeyan ngomong ana babagan shooting ing Crimea? Apa ana sawetara gerakan anyar ing antarane militer kita, utawa kabeh isih ana ing mode normal?


              Aku ana ing omah ... aku durung menyang Crimea taun iki ... aku malah nginep dina Angkatan Laut ing Anapa .. dadi aku ngumpulake informasi sethithik ... ana akeh badai salju ngguyu kita padha meneng nganti pungkasan ... crests puffed munggah puffed kuning pucet ... kita bakal tetep meneng ing sepi nalika nindakake pakaryan ... kita ora perlu gerakan cetha saiki, kang menehi kritik saka carane wong Western njupuk ombak. lan gema jelas endi bocore...
  7. +1
    Agustus 11 2016
    Kita kudu nulungi dheweke - Ganti mripate dadi sing anyar, supaya dheweke bisa ndeleng. Inggih, boten, wektu bakal teka, kita bakal prescribe wong loro oculist lan proctologist part-wektu. Lan patologi uga ... Lan ana prosedur kasebut ing klinik ing ruang paling ngisor ing Lubyanka, kanggo nindakake. Saiki ndeleng kabeh ...
  8. +3
    Agustus 11 2016
    Dadi sampeyan ora kudu ndeleng wong-wong mau, FSB, ora SBU, ora laporan kanggo sampeyan. Ing kene Dewan Keamanan PBB bakal ketemu, kabeh wong bakal weruh ing kono. nglirik
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Aku ora butuh laporan - aku kudu ndeleng tumindak kontra!
      1. +6
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka Der Russe
        Aku ora butuh laporan - aku kudu ndeleng tumindak kontra!


        maneh limo limo...kok gelut dewean karo komplotan asu ajag yen iso ngrampungke asu ajag....nganti kahanane dhewe-dhewe menehi ram...
        1. 0
          Agustus 11 2016
          kok ora dibakar wedhus wedhus iki dadi arang...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Pengamat 33
      Ing kene Dewan Keamanan PBB bakal ketemu, kabeh wong bakal weruh ing kono.


      Lelucon sing nyenengake ... Utamane yen Ukraina uga kerja ing kana saiki ...
  9. +3
    Agustus 11 2016
    mesakake wong lanang kita .. wah, kakelas iki kudu pompa munggah lan miwiti savchenkos saperangan liyane
  10. +2
    Agustus 11 2016
    Dadi, kita ora peduli, apa iki mudhun, weruh saboteurs, utawa ora? Lan, umume, wektune bali Alaska - lan sewa, kanthi kapentingan!
  11. +8
    Agustus 11 2016
    Skenario lawas... ora ngarep-arep liyane...
  12. +3
    Agustus 11 2016
    Ing Perang Patriotik, Gauleiters bener-bener diunekake! Kita kudu nerusake tradisi! ngguyu
  13. +2
    Agustus 11 2016
    Dheweke ndeleng, ora weruh, sapa sing peduli? Kita weruh bab utama lan Ukrainians bakal nampa jawaban. Aja menyang peramal.
  14. +1
    Agustus 11 2016
    kasur scarecrow .... kita wis ngerti banget yen jawabane bakal kaya mangkene ... iki minangka peringatan saka unggah-ungguh, banjur aja ngomong yen sampeyan ora ngelingake.
  15. + 10
    Agustus 11 2016
    Aku wis ngusulake manawa bakal efektif kanggo komunitas jagad nampilake saboteurs kasebut ing Yalta. Sampeyan uga bakal bisa nganakake uji coba pertunjukan babagan dheweke, uga Presiden Ukraina, anggota Pamrentah lan anggota Mejlis. Mung ana siji putusan - paukuman pati kanthi gantung.
    Minangka bocah, aku kudu ana ing perbendaharaan 8 perwira fasis ing alun-alun cedhak bioskop Giant ing taun 1946 ing Leningrad. Iki algojo fasis, pembunuh bocah lan warga sipil Leningrad, nyuwun pangaksama. Nanging paukuman kasebut ditindakake. Padha digantung ing puteran kanggo 3 dina kanggo kabeh wong bisa ndeleng.
    Kajaba iku, prajurit Tentara Abang ngeksekusi accomplices fasis ing negara Baltik lan langsung ana kasepen. Bajingan iki wedi mati. Aku duwe pakurmatan.
  16. +4
    Agustus 11 2016
    Pamrentah AS ora weruh bukti tuduhan Rusia babagan "invasi Crimea", sing ditolak dening Ukraina kanthi yakin. Iki dudu tuduhan palsu pertama marang Ukraina dening Rusia, sing digawe kanggo ngalihake perhatian saka tumindak salah dhewe.


    Mung "gopher" ing kasus iki pancene ana. Wort gedhe lan gedhe.
  17. +1
    Agustus 11 2016
    Dheweke duwe salah karo sesanti. Dheweke mung ndeleng senjata kimia ing tabung uji. Ing Suriah, padha ndeleng kabeh wektu carane Angkatan Aerospace Rusia bom sekolah lan rumah sakit. Lan sanalika wiski diwutahake, pinggir kaca ora katon.
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Stinger
      Dheweke duwe salah karo sesanti. Dheweke mung ndeleng senjata kimia ing tabung uji. Ing Suriah, padha ndeleng kabeh wektu carane Angkatan Aerospace Rusia bom sekolah lan rumah sakit. Lan sanalika wiski diwutahake, pinggir kaca ora katon.

      Saiki Amerika bakal nyanyi kanggo sampeyan babagan iki ...
      "ngomong bab iki
      ngrusak sistem saraf
      lan mulane ora worth
      kesel..." (h.f. Trembita)
  18. 0
    Agustus 11 2016
    Sapa sing AMEREKANTSI? apa iki negara homo?, padha dirudopekso petka Bukhov saiki apa padha ngomong apa ya
  19. +1
    Agustus 11 2016
    Iku bakal lucu yen ngandika: ya, kita diatur sabotase iki, nanging gagal!
  20. +2
    Agustus 11 2016
    Nalika pensiun, dheweke ngakoni yen dheweke ngrancang kabeh iki, lan saiki - paling ora ing mripat ..., aku bakal ngomong luwih alus, - urinate ...
  21. +1
    Agustus 11 2016
    Pyatt nyanyi persis apa sing ditulis kanggo dheweke ing bagean solo karo paduan suara Bandera.
  22. +2
    Agustus 11 2016
    crests duwe liburan nasional ing 24 Agustus - "dina mundhut otak."
    Dheweke butuh provokasi heroik sing gedhe utawa serangan teroris profil dhuwur kanthi persiyapan. Muga-muga kita wis siyap.
  23. 0
    Agustus 11 2016
    Payette wis turu ing helem kanggo dina katelu lan takon Kerry kanggo vacation mirunggan. belay
  24. 0
    Agustus 11 2016
    Kutipan: SRTs P-15
    Crimea lan bakal tansah dadi bagéan saka Ukraina
    Lan Ukraina minangka bagean saka ...!
  25. +3
    Agustus 11 2016
    Aku maca artikel kasebut lan langsung, tanpa ninggalake monitor, duwe hubungan seksual karo Payet, Poroshenko lan Departemen Luar Negeri.
    ing pasukan lengkap.
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka sadurunge
      tanpa ninggalake monitor, wis hubungan seksual karo Payet, Poroshenko lan Departemen Luar Negeri ing pasukan lengkap.

      Sing lanang! ngguyu
      1. +6
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka fif21
        Sing lanang!


        raksasa... ngguyu lan ora ragu-ragu...
    2. Komentar wis dibusak.
  26. 0
    Agustus 11 2016
    Apa gunane debi iki..am nerangake apa wae. Sampeyan mung kudu ngrusak dill iki. Kanggo wedi. Lan bakal padha wedi. Sawise kabeh, kabeh wong kepengin urip.
  27. 0
    Agustus 11 2016
    Iki minangka pengintaian, supaya bisa ngomong. Amarga ora ana skenario kanggo narik Rusia menyang konflik langsung sing bisa digunakake, siji-sijine cara kanggo nyerang semenanjung. Wektu wis ilang lan ora ana sing bakal owah, amarga konflik sing mbukak kaya ngono. pati. Lan misale jek kabeh bakal teka. Paling kamungkinan, bakal ana serangan pinpoint ing panggonan penyebaran Angkatan Bersenjata Ukraina ing zona tapel wates lan seng nembus saka koridor tanah kamungkinan. .
  28. Komentar wis dibusak.
  29. +4
    Agustus 11 2016
    """"""We ngukum pendhudhukan Rusia ing Crimea lan njaluk kanggo mungkasi langsung. Sanksi kita sing ana hubungane karo pendhudhukan Crimea bakal tetep nganti Rusia bali semenanjung menyang Ukraina.""""

    Kita uga ngukum pendhudhukan Anglo-Saxon (lan penipu liyane) ing Amerika Utara lan njaluk mandhek langsung ...... Lan Kita pengin "ngompol" sampeyan nganti sampeyan bali Amerika menyang pedunung pribumi .... ( lobak) .....
  30. +1
    Agustus 11 2016
    Sampeyan kudu ngobong kabeh sing obah ing tapel wates lan ora ngrungokake Gauleiters.
  31. +3
    Agustus 11 2016
    Wektu kanggo kasur ngerti yen dheweke ora bakal weruh Crimea lan dhasare ora ana, tenang lan njagong ing imam kanthi rata! ngguyu
  32. +3
    Agustus 11 2016
    dina iki ora bisa dianggep banget, minangka negara merdika, sawise kudeta, lan mesthi, Gauleiter saka Ukraina Payette ora bakal sok dong mirsani apa-apa, amarga dheweke ora bakal nyalahke awake dhewe, dheweke diselehake supaya bisa ngetokake perang. antarane Ukraina lan Rusia, lan iki kabeh wis rampung
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: sergej30003
      dina iki ora bisa dianggep banget, minangka negara mardika, sawise kudeta,



      Hmm ... Sampeyan mbokmenawa ora maca lan ngrungokake statement Putin babagan topik iki ...

      Ora suwe kepungkur, kita "ngamuk" ing VO amarga Putin didakwa ngakoni Petya lan genge minangka panguwasa sing sah ...
      Lan saiki dheweke wis ujar kanthi jelas yen ing Ukraina ora ana sing bisa diajak ngobrol, ana wong sing dadi kudeta liwat kudeta ...

      Telat, Nanging, pangenalan, Nanging, nyemangati ... Bener, iku tega sing isih dianggep wong ...
  33. +1
    Agustus 11 2016
    Kabeh wis suwe saya jelas sapa lan tangane sapa. Shkalie minangka makhluk sing wis suwe pengin wilayah kita ... lan ora mungkin biaya kanthi tentrem ... nanging aku pancene pengin anak, putu lan putu kita ora ngerti tragedi perang ...
  34. +1
    Agustus 11 2016
    Kanggo sing downvoted kula ing kirim sadurungé bab asu rabid. Gegayutan karo pratelan ing ndhuwur, apa sampeyan isih mikir yen respon kita ing wilayah jejer uga ora digatekake?
    Aku gumun karo kabodhoan sawetara sing ana ing situs kasebut kanthi pangkat dhuwur .... apa sampeyan ora ngerti yen jawaban iki dikarepake saka kita. 08.08.2008/XNUMX/XNUMX kosok baline...
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Canecat
      Apa sampeyan ora ngerti apa sing dikarepake saka jawaban iki. 08.08.2008/XNUMX/XNUMX kosok baline...



      Kasunyatan manawa dheweke ngenteni Rusia pungkasane teka ing perang bisa dingerteni ...

      Lan carane ngerti "08.08.2008 kosok baline" ???
      Apa Ukraina "macet" menyang Rusia ??? ngguyu wong bodho
      1. 0
        Agustus 12 2016
        Dheweke bakal nyoba "meksa" kita supaya tentrem. Umumé, dadi menarik, "piano ing bushes" ing wangun saka klompok specialists ... Iki salah siji luck murni kanggo pengawal tapel wates kita utawa grup iki mimpin saka Ukraina. Aku luwih cenderung menyang pilihan kapindho. Kakehan kebetulan cilik pas banget dadi siji baris ... iki kedadeyan arang banget.
  35. +2
    Agustus 11 2016
    Kutipan saka vorobey
    Gauleiter Amerika saka Ukraina Pyatt "ora weruh bukti invasi" DRG Ukraina ing Crimea

    Amerika lan antek-antek ing Kyiv ora butuh pedunung Crimea, dheweke butuh semenanjung dhewe! Gauleiter Amerika saka Ukraina Payette ditunjuk kanggo "ora weruh bukti invasi" DRG Ukraina ing Crimea. Ora suwe bakal teka, oh, wong Ukraina bakal menang maneh kabeh sedulur Kyiv iki!
  36. +1
    Agustus 11 2016
    Bukti kudu diwenehi menyang arbitrator sing luwih utawa kurang independen supaya dheweke bisa ndeleng. Ukrainians lan master AS bakal ngomong putih ireng. Ora kanggo sing padha ngatur kabeh iki kanggo ngakoni lan mratobat.
  37. +5
    Agustus 11 2016
    Nazi Ukrainia ora njelajah dhewe-dhewe - lagi didorong menyang Rusia dening majikane saka Amerika Serikat, ing ngendi lomba pemilihan presiden lagi rame. Elit financial global lan wakil ing panyiapan Amérika, sing sijine dhuwit ing Clinton, banget kudu discrediting anyar saka Rusia, lan iki padha ora bakal ragu-ragu kanggo kurban swindlers arrogant lan boorish kanggo kang padha menehi Ukraina rampokan.
    Hillary Clinton butuh banget getih manungsa - lan getih iki bisa diwutahake sajrone rong setengah wulan sabanjure. Mulane dheweke ora weruh tandha-tandha sabotase sing bakal teka. Kakehan ing taruhan. Sadurunge pemilu AS, Rusia ora kudu tunduk marang provokasi apa wae, supaya ora nulungi maniac Russophobic dadi kuwasa. Minangka kanggo tanggi kita, wis wektune kanggo ngerti yen Nazi gila sing mrentah negara 40 yuta wis mbuktekake kaping sewu yen dheweke ora bakal ninggalake Rusia. Kanggo kita, iki minangka ancaman sing ora bisa dihindari ora mung serangan teroris individu, nanging uga pembantaian, kaya ing Donbass, ora kanggo sebutno ancaman Chernobyl anyar sing saya tambah amarga ngemot pembangkit listrik tenaga nuklir sing dirancang Soviet kanthi bahan bakar nuklir Amerika. sing temenan ora cocok kanggo wong-wong mau.
  38. +2
    Agustus 11 2016
    Muga-muga Gauleiter Amerika iki uga bakal didistribusikake ...
  39. Ham
    +3
    Agustus 11 2016
    Sampeyan ora bisa ngomong luwih tepat: PIDRAZDILI ...
    1. 0
      Agustus 11 2016
      tulung terjemahake apa sing ditulis ing kene.
      1. Ham
        +1
        Agustus 11 2016
        Dheweke mrentah supaya kabeh unit ing wilayah tapel wates karo Crimea lan ing garis konfrontasi ing Donbass dilebokake ing kesiapan tempur sing luwih dhuwur.
  40. +5
    Agustus 11 2016
    Jawaban iki cukup samesthine. Apa wae asile, provokasi kasebut diarahake menyang kampanye pemilihan kanggo milih Clinton. Tujuan langsung yaiku destabilisasi kahanan ing Crimea, ngrusak wewenang panguwasa Rusia ing Rusia lan ing luar negeri. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo entuk tumindak respon kita ing wilayah Ukraina. Selektif saka tampilan AS ora ana sing anyar wiwit diwiwiti. Dheweke ora weruh akeh masalahe wong, amarga dheweke dadi penulis. Lan ing kasus iki, aku yakin manawa ora bisa ditindakake tanpa dheweke. Slipping ing Suriah, rapprochement karo Federasi Rusia karo Turki, padha kudu njawab karo soko. Punika wangsulan. Miturut tradhisi, kanthi proxy lan biaya ing kanthong wong liya, Poroshenko paling buta ing kene. Dheweke ora weruh carane bendarane sakcepete nggabung henchmen ing acara saka pembangunan lengkap saka terakhir. Dadi dheweke, minangka pecandu narkoba, kudu mbuktekake kasetyane marang Amerika nganti pungkasane urip, yen ora, dheweke wis entuk "kapak es" luwih saka sepisan.
  41. +3
    Agustus 11 2016
    Informasi teka saka RIA - Poroshenko mrentah Kementerian Luar Negeri kanggo ngatur obrolan karo Putin.
    Sing jelas kathoke adem. Bakal wagu buntut lan ngapusi kaya "gelding abu-abu". Nanging kepiye carane sampeyan bisa ngomong karo wong sing kaya ngono?
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Sampeyan kudu ngomong kaya sing ditindakake ing Israel ... Dheweke ora bakal repot karo sapa wae ...
  42. +7
    Agustus 11 2016
    Kepiye carane bisa ndeleng apa sing digawe! Amers tau sok dong mirsani vycer dhewe!
  43. 0
    Agustus 11 2016
    weruh, ora weruh. Mugi geeks iki quietly strangled ing sel. Iki kudu ditindakake kanthi prinsip.
  44. +1
    Agustus 11 2016
    "Crimea lan bakal tansah dadi bagéan saka Ukraina"...

    Tegese bocah-bocah ing DRG mung mulih kanggo istirahat budaya ... Nanging ora diidini kanthi jahat lan kasar ... Mdyaaya ...
  45. +1
    Agustus 11 2016
    Lan apa sing bisa dikandhakake wong Amerika yen dheweke dhewe nglatih pasukan khusus ing lapangan latihan Ukrainia?
  46. +2
    Agustus 11 2016
    Kievans mbrontak kudu nindakake kaya Duta Besar AS kanggo Libya - dening wentis lan kabeh Kyiv ing aspal. Penjaga wis kesel ngenteni!
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Quote: Dimyan
      Kanggo wong Kievan sing mbrontak

      sapa iki? Aku ora mbayangno. Rebelled kanggo apa? Aku uga bisa mbayangno rally ana minangka tandha protes. Maidan minangka urusan internasional - mung sawetara wong saka Kiev. Nanging Risen - Aku isin. Sapa padha?
      Yen kedadeyan kasebut, kajaba Amerika, ora ana sing ndhukung utamane Ukraina (uga, Kanada) lan Federasi Rusia (sanajan ana sing diiklanake beda banget)
      Malah duta Rusia ing tengah-tengah histeria ora bakal digantung ing ngendi wae. Lan umume, dheweke kaya dhewe (kanggo Poroshenko mesthi)
  47. +2
    Agustus 11 2016
    Whm..oh...iku wm...oh!!!
  48. +3
    Agustus 11 2016
    "Pamrentah AS durung ndeleng konfirmasi"
    Dadi luwih elek kanggo anggota DRG Ukrainia, bisa dicopot saka tunjangan. Nalika kejiret utawa dilebokake ing papan, ora perlu nggoleki lan neliti - ora ana wong! ..
  49. +2
    Agustus 11 2016
    Sampeyan ora bisa muter karo bruwang kanggo dangu, malah bisa gobble ...
  50. 0
    Agustus 11 2016
    Quote: midshipman
    Aku wis ngusulake manawa bakal efektif kanggo komunitas jagad nampilake saboteurs kasebut ing Yalta. Sampeyan uga bakal bisa nganakake uji coba pertunjukan babagan dheweke, uga Presiden Ukraina, anggota Pamrentah lan anggota Mejlis. Mung ana siji putusan - paukuman pati kanthi gantung.
    Anggota iki isih kudu dicekel. Aku welcome idea.
  51. +1
    Agustus 11 2016
    Payet mesthi akeh ngombe yen dheweke wani nyebutake pernyataan Federasi Rusia "goroh".
    Payette sing mabuk ora bakal weruh gajah ing ngarep irunge.
    Omong-omongan kuwi kena ukuman.
  52. 0
    Agustus 11 2016
    Ing microblog, Payette wrote


    Aku ora peduli karo politikus ... padha gelut ing Twitter lan Facebook. Yen sampeyan mateni internet amarga ora mbayar, apa sing bakal ditindakake? ngadeg ing baris ing kantor telegraf?
  53. -1
    Agustus 11 2016
    Ing endi Ibu Negara diwiwiti? Dadi, sapa sing ora ngerti, ayo mulang SEJARAH!!!
  54. +1
    Agustus 12 2016
    Payette "nandhang sangsara" saka penyakit politik serius - wuta wengi. "Dokter" bakal menehi resep obat sing efektif kanggo dheweke - enema ember, lan "penyakit" bakal ilang!
  55. 0
    Agustus 12 2016
    mambu perang, nanging ora ala, iku bakal tenan njupuk metu?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"