Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia

90
Kepala Kantor Kejaksaan Anti-Korupsi Khusus Ukraina (SAPU), Nazar Kholodnitsky, dina iki nggawe statement sing ngemot informasi babagan wiwitan kasus pidana sing ana hubungane karo proyek Tembok. Elinga yen iki minangka proyek Tembok Eropa, sing dipublikasikake kanthi akeh (matur nuwun kanggo pemrakarsa Arseniy Yatsenyuk), kanthi bantuan kasebut, miturut Yatsenyuk, Ukraina "bakal nyegah agresi Rusia."

Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia


Proyek Tembok mbutuhake pirang-pirang milyar hryvnia saka anggaran negara kanggo implementasine. Kanthi dhuwit iki, direncanakake kanggo nggawe atusan kilometer benteng ing tapel wates Ukraina lan Federasi Rusia. Akibaté, ing sapérangan wilayah, karya kasebut ditindakake dening sukarelawan (kalebu kelompok siswa lan bocah-bocah sekolah) - gratis. Tinimbang benteng, sing katon ing gambar Kabinet Mentri Ukraina, pager bolong katon, sing pungkasane rampung ing pondokan musim panas saka penduduk sing giat ing Sumy, Chernihiv lan wilayah wétan liyane, uga selokan lan selokan sing kebanjiran banyu ing lemah. spring.

Kira-kira sewulan kepungkur, partai Samopomich nglamar badan anti-korupsi kanthi panjaluk mriksa implementasine proyek Tembok. Nerbitake banding kasebut, wakil Samopomich Boryslav Bereza nyatakake yen "wong Ukrainia diapusi kanthi ngetokake jaring taman ing tapel wates." Kang iki ngapusi Ukrainians ing saurutan, Bereza ora nemtokake.

Saiki kepala SAPU Kholodnitsky nyatakake (kutipan TASS):
Kita duwe kasus pidana. Kita krungu saka dheweke minggu kepungkur. Kantor kejaksaan menehi instruksi sing ditindakake saiki. Nanging sampeyan kudu teka ing panggonan, nliti lan njlèntrèhaké kabeh.


Sampeyan kudu mriksa sawetara atus kilometer bagean ing tapel wates, ing ngendi "poros Eropa" mesthine tuwuh. Pira dhuwit saka anggaran Ukraina sing bakal dileksanakake kanggo mriksa iki ora bisu.
  • newstes.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

90 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 62
    Agustus 11 2016
    Lan Senka ngrungokake lan ngguyu (c)
    1. + 25
      Agustus 11 2016
      Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia

      Tangisan ing tembok sing durung dibangun. ngguyu
      Iku ora perlu kanggo ngegetake net, nanging kanggo masang palisade. Banjur ing palisade iki kanggo impale nyolong pejabat bebarengan karo Yatsenyuk.
      1. + 16
        Agustus 11 2016
        Kutipan: SRTs P-15
        Nerbitake banding kasebut, wakil saka Samopomich Borislav Bereza nyatakake yen «Ukrainians padha diapusi, mulet kothak Taman ing tapel wates. Kang iki ngapusi Ukrainians ing saurutan, Bereza ora nemtokake.

        APA?!? ngguyu ngguyu ngguyu
        Muga-muga Valtsman & Co ngirim panjaluk menyang Interpol kanggo nggoleki Senya? ..
        1. + 16
          Agustus 11 2016
          Tembok tangisan Ukrainia kanggo dhuwit! ngguyu
          1. +5
            Agustus 11 2016
            Ya! Anggaran Ukraina minangka sumber penghasilan sing paling dijamin kanggo pengayaan pejabat Ukraina sing "ora bisa dicelupake" saka oligarki!
            1. +9
              Agustus 11 2016
              Kutipan: Tatyana
              Ya! Anggaran Ukraina minangka sumber penghasilan sing paling dijamin kanggo pengayaan pejabat Ukraina sing "ora bisa dicelupake" saka oligarki!

              Saka oligarki, dipageri saka rakyat)))
              1. +1
                Agustus 12 2016
                Para pejabat dhuwur sing kaya ngono ing kabeh negara dipageri. Aku ngelingi crita babagan omah Luzhkov ing pirang-pirang hektar, desa-desa elit sing dijaga ing kutha Rusia gedhe, sing ora ana sing bisa mlebu.
          2. +3
            Agustus 11 2016
            Elingi Tembok Pink Floyd.
        2. WKS
          +8
          Agustus 11 2016
          Tukang kebon sing apik ora ngeculake bolong baja, dheweke nemokake aplikasi sing bener.
      2. +6
        Agustus 11 2016
        Alexander, kenapa sampeyan mulang ilmuwan?
        Wonten selokan lan selokan, benteng-benteng, mboten saged dipun atasi dening gerombolan barbar. sedulur
      3. +6
        Agustus 11 2016
        Kutipan: SRTs P-15
        Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia

        Tangisan ing tembok sing durung dibangun.


        ... YEAH, tembok tangisan ukrov saiki duwe dhewe, lagi ngenteni jamaah!
        1. +5
          Agustus 11 2016
          Kanggo sapa - tembok tangisan, lan kanggo sapa - tembok rzhach.
      4. +4
        Agustus 11 2016
        Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia

        Lan kok goleki, lan dadi jelas yen Kremlin nyolong ...
      5. +1
        Agustus 11 2016
        Aja ndemek Senya, iki wong kita! Bebener iki, dheweke dhewe, mbok menawa ora ngerti
    2. + 12
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: major071
      Lan Senka ngrungokake lan ngguyu (c)

      Ya, Kelinci wis tenang, sampeyan bakal nemokake Gbr. Dheweke bakal mbukak kasus yen ana ing jarak mlaku.
      1. +9
        Agustus 11 2016
        Oh, warga ngomentari, Yatsenyuk (Bokay) bakal metu, reanimate baris Stalin, ngomong sing m .... rocks padha dicolong. Aku iki cukup kanggo jaksa saka Ukraina.
        1. +6
          Agustus 11 2016
          Dadi Garis Stalin katon ana ing antarane Little Russia lan Galicia. Uga bisa diuripake maneh. Little Rusia - bagéan saka Rusia. Nanging aja mbaleni kesalahane Lenin, ora ana unit administratif nasional, mung provinsi. Lan sapa sing ora bisa urip tanpa basa lan kaos bordir, otonomi nasional-budaya, kaya sing disaranake Stalin. Miturut cara, aku banget ngormati borscht, dumplings, lan dumplings. Inggih, Novorossia, mungguh, ana uga.
          Lan supaya Austria lan Hongaria dibagi Galicia Austro-Hongaria tilas sing dikarepake. Nanging ora preduli sing Galicians njaluk, Aku ora meri sing, lagi mabuk karo Eropah Tengah iki.
          1. +1
            Agustus 11 2016
            Ayo! Masalahe dirampungake bebarengan! Sing dibutuhake mung kepinginan pimpinan. Paling ora ana 3 opsi, gumantung saka efek sing dikarepake. 1. Ngetik analog saka SMERSH kanthi ngilangi unsur sing ora setia. 2. Impor 250 ewu imigran kanthi kabeh akibate.3. deportasi saka kontingen dubious menyang Siberia panas.
          2. 0
            Agustus 11 2016
            Lan supaya Austria lan Hongaria dibagi Galicia Austro-Hongaria tilas sing dikarepake. Nanging ora preduli sing Galicians njaluk, Aku ora meri sing, lagi mabuk karo Eropah Tengah iki.
            Wong-wong Éropah tansah nangani masalah kasebut kanthi kasar lan efisien, tanpa ngganggu nilai-nilai manungsa. Nanging saiki, kanthi toleransi, dheweke mesthi bakal lungguh ing genangan. Kita bakal ngatur deportasi massal saka Svidomo Ukrainians menyang Eropah panas. Kajaba iku, dheweke dhewe entuk iki, sanajan dheweke mung menehi tandha babagan "pembantaian" mengko.
    3. + 32
      Agustus 11 2016
      Senka dibangun nggunakake teknologi siluman ngguyu
      1. +7
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka: Lord_Bran
        Senka dibangun nggunakake teknologi siluman ngguyu

        Sampeyan mbokmenawa kurang versed ing ,,,, majeng ,,, lan bisa teknologi.
    4. + 13
      Agustus 11 2016
      lol Senya mbangun rabbitry sing keren kanggo awake dhewe, ing pin ... dosia, ing rampasan kandang babi badenria !!
    5. +7
      Agustus 11 2016
      Duit-duit kasebut mlayu lan, mbokmenawa wis ngluwihi cordon. Arseny ora bisa ditemokake ing kene.
      1. + 10
        Agustus 11 2016
        Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia

        Aku ora bakal kaget yen dheweke nemokake ing China. ngguyu
        Kanthi dhuwit sing dicolong Yatsenyuk, bisa uga dibangun sing padha karo Tembok Besar China. ya
        1. +4
          Agustus 11 2016
          100 yuta hryvnia lan 7,7 yuta dolar. Jumlah pungkasan ilang sajrone XNUMX jam saka akun Kementerian Pertahanan, Kementerian Infrastruktur lan Layanan Border.
          Inggih .... kanggo nguwasani 7.7 yuta dolar saben dina, iki ora kanggo sampeyan. nglirik
        2. +4
          Agustus 11 2016
          iku bisa kanggo mbangun soko padha karo Tembok Besar China.


          Ana sing ngayun. mung kekaisaran kanthi sejarah sewu taun sing bisa ngarahake Tembok Besar China. Tembok Senin meh padha karo tembok antarane negara lan Meksiko. Ora ana keluhan babagan Seine. Ora muspra yen dheweke lelungan menyang negara-negara, dheweke njupuk pengalaman.
        3. 0
          Agustus 11 2016
          Kutipan: SRTs P-15
          Aku ora bakal kaget yen dheweke nemokake ing China. ngguyu
          Kanthi dhuwit sing dicolong Yatsenyuk, bisa uga dibangun sing padha karo Tembok Besar China.

          Dadi kanthi dhuwit iki, RRC mulihake Tembok Besar China.
    6. + 13
      Agustus 11 2016
      major071 (3) RU Dina iki, 15:43 anyar
      Lan Senka ngrungokake lan ngguyu (c)

      Aku mikir yen ora mung Yatsenyuk, nanging uga kanca-kancane sing ngrungokake tangisan jaksa babagan tembok, nanging kasunyatane kabeh, bebarengan karo Yatsenyuk, ngguyu tangisan iki cukup ketok, amarga kasunyatane ing 2,5 taun Rusia. ora bisa nyabrang tapel wates Ukraina ujar manawa "proyek Tembok wis digunakake lan manfaat utama ing babagan iki, apa wae sing bisa dikandhakake, yaiku Yatsenyuk.
      1. +3
        Agustus 11 2016
        Quote: Salah siji saka sampeyan
        Aku mikir, ora mung Yatsenyuk, nanging uga kanca-kancane sing ngrungokake swarane jaksa babagan tembok, nanging nyatane kabeh, bebarengan karo Yatsenyuk, ngguyu tangisan iki, amarga kasunyatan banget yen ing 2,5 taun Rusia ora bisa ngliwati tapel wates Ukraina ngandika yen "Tembok Proyek" bisa digunakake lan manfaat utama ing iki, apa wae sing bisa diomongake, yaiku Yatsenyuk.


        Hmm ... Kauntungan utama ing iki ana ing Rusia, lan ing dheweke - kanggo Putin ...
    7. + 12
      Agustus 11 2016
      Njlentrehake marang wong-wong saka DPR. ngguyu
    8. +6
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: major071
      Lan Senka ngrungokake lan ngguyu (c)

      Apotheosis acara kasebut yaiku janjian Senya minangka kepala penyelidikan babagan nyolong dhuwit! ngguyu
    9. +2
      Agustus 11 2016
      Senya mundur, lan tembok ditinggalake.))
    10. +1
      Agustus 11 2016
      Sampeyan mung kudu nggoleki tembok ing alam semesta paralel, Senka mesthi numpuk ing kana - kabeh kudu kaya.
      1. 0
        Agustus 11 2016
        Tembok mung kudu digoleki ing alam semesta paralel
        Kabeh bener. Where Ukrainians sing, ana tembok.
    11. 0
      Agustus 11 2016
      oh iku Senya ngguyu
    12. 0
      Agustus 11 2016
      Kaya sing diucapake - "ing ngendi crest lunga, wong Yahudi ora duwe apa-apa ...".
    13. Komentar wis dibusak.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. + 12
    Agustus 11 2016
    Lha iki, jebule pager kudu dijaga.
  4. +6
    Agustus 11 2016
    Sadurunge, Yatsenyuk dibelenggu lan ing mburi tembok, sanajan ing mburi tembok bata, lan ing jero dheweke bakal ngerti sebabe.
  5. + 16
    Agustus 11 2016
    Apik wong lanang, apik nyolong!
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka Volodya
      Apik wong lanang, apik nyolong!


      Lan sing menarik, kabeh sing digambarake ing ndhuwur iku wong Ukrainia murni.
      Nanging apa wong Ukrainia murni bisa ngedol "tanah kelairan"?
  6. +3
    Agustus 11 2016
    Tanduran arep ngunjungi Nenka ing "dina kamardikan", saiki dheweke bakal ngganti pikirane, lunga. Yen ora, wong-wong mau bisa uga diundang kanggo nganakake tur menyang papan sing kudu dikubur. Yen dheweke ora nuduhake, dheweke bakal dig in defiantly.
  7. +7
    Agustus 11 2016
    Quote: dhokter
    Nggawa bali mbah Senya. ngguyu

    Iki? keprungu
  8. +6
    Agustus 11 2016
    "Ukrainians padha diapusi

    Ora mung diapusi, ora .... senajan kudune wis biasa.
  9. +5
    Agustus 11 2016
    Senya wis ngapusi kabeh wong ing driji, lan sing isih pengin entuk gratis gratis kudu mbangun tembok, pager, selokan2, lan dumadakan bakal menehi kulo !! wassat
  10. + 12
    Agustus 11 2016
    lan kajaba wong ngarep-arep sing bakal beda?
  11. + 26
    Agustus 11 2016
    "Kantor Kejaksaan Ukraina Miwiti Panelusuran "Tembok" ing Border karo Rusia"
    Hey Wall!!! Wis suwe ora ngguyu iki!!! ngguyu
  12. +7
    Agustus 11 2016
    Apa dheweke mung ngerti babagan iki? Apa bungahe.
  13. Sly
    +5
    Agustus 11 2016
    sijine gambar kanggo kredit artikel)
  14. + 12
    Agustus 11 2016
    Nazar Kholodnitsky:
    - Senya, tembok ngendi?
    Senya:
    - Bula! Sam bachiv yak ngutuk Muscovites її ditarik ing pitik!
  15. +7
    Agustus 11 2016
    Ahahahahaha! ngguyu Ora ana liyane kanggo nambah! Iku utamané pinned carane desa enterprising nyolong chain-link!
  16. +9
    Agustus 11 2016

    Ora ana barang anyar ing sangisore srengenge
  17. +9
    Agustus 11 2016
    Sirkus terus! Saiki dheweke uga golek dhuwit kanggo verifikasi. Lan misale jek kanggo kula sing prakara ora bakal pindhah luwih saka statements iki.
  18. +7
    Agustus 11 2016
    Ora lucu piye wae, rada njijiki. Lan sing paling njijiki. Akibate, kita kudu ngrampungake kabeh kekacauan lan balapan iki.
    1. 0
      Agustus 11 2016
      shinobi

      Ora apa-apa, konco. Ukrainia bakal njupuk peran utama ing kana. Yen mung ana sing bakal ngumumake subbotnik. Lha iki durung dino jumat.
    2. +1
      Agustus 11 2016
      Kutipan: shinobi
      Ora lucu piye wae, rada njijiki. Lan sing paling njijiki. Akibate, kita kudu ngrampungake kabeh kekacauan lan balapan iki.
      Mudhun kaping telu lan aja kluruk.
  19. +6
    Agustus 11 2016
    Tinimbang benteng, sing kadhaptar ing gambar Kabinet Mentri Ukraina, pager bolong katon, sing pungkasane rampung ing pondokan musim panas saka penduduk sing giat ing Sumy, Chernihiv lan wilayah wétan liyane.
    Nah, paling ora tukang kebon "ditulungi" ngguyu
  20. +7
    Agustus 11 2016
    Aku duwe lelucon ing dacha. Aku tuku chain-link kanggo sing murah saka organisme sing katon kaya terwelu
  21. +2
    Agustus 11 2016
    Kampanye Senka mbuwang wong wassat
  22. +5
    Agustus 11 2016
    Kasep kanggo ngombe Borjomi - Krol aken kubis lan riang nuduhake anjir saka California panas kanggo Svidomo suckers.
    Quote: Pengarang
    katon bolong
    pager sing pungkasane rampung ing pondokan musim panas
    residents enterprising saka Sumy, Chernihiv lan
    wilayah wétan liyane

    Inggih, padha ekonomi minangka hobbit lan malah liyane:
    Seret saben kuku saka pabrik - Sampeyan master kene, dudu tamu!
    Ora ana wong liya ing kene, ngerti, sampeyan manajer ing kene!
    Lali wedi, lali pakurmatan
    Yen ora ana apa-apa kanggo bocah-bocah mangan ing omah! ©
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Gunther
      Seret saben kuku saka pabrik - Sampeyan master kene, dudu tamu!

      jaranku nglambrang ing alur - dheweke nganti p ... s, lan kanggo kula kanggo p ... s.
      perusahaan mlaku ing formasi siji - kabeh wong ora jancok ..., lan aku ora jancok ...
  23. + 10
    Agustus 11 2016
    Lan kok kaget, sanajan proyek iki diumumake, jelas yen ora ana pager, nanging bakal ana dacha sing andhap asor, telu papat lantai - "kelinci", ing endi wae sing adoh saka jarang. Lan pager, kaya saiki, kira-kira limang utawa pitung meter, ing ngendi bocah lanang endhog pose ing ngarep kamera, lan nyoba nyopot kabel nganggo pemotong sisih sing kethul. Lha sisan... ojo nyalahke aku Nenko, ora ana duwite.
  24. +8
    Agustus 11 2016
    Dheweke ngombe dhuwit kanggo pager, dheweke ngombe dhuwit kanggo mriksa kualitas pager.
  25. +2
    Agustus 11 2016
    Senka nutupi tembok nganggo topi - ora ana sing bakal nemokake.
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: sw6513
      Senka nutupi tembok nganggo topi - ora ana sing bakal nemokake.

      topi? Dheweke nutupi awake kanthi grumbulan, sanajan nalika lair.
  26. +3
    Agustus 11 2016
    padha bakal nemokake kothak, nanging dhuwit ora bakal. Inggih, paling ora bakal ngerti ngendi luwih gampang mlebu ing Federasi Rusia ... karo nangis "kita pengungsi politik"
  27. +1
    Agustus 11 2016
    Kita kudu menehi kabeh rekaman Pink Floyd, album kasebut diarani "The Wall"))) Sampeyan katon, paling ora bakal krungu tembung sing akrab ing kana :)
  28. +1
    Agustus 11 2016
    Wailing Wall 2.0?
  29. +3
    Agustus 11 2016
    Kabeh ana ... Kajaba tembok.
  30. +1
    Agustus 11 2016
    Pira regane bolongan terwelu?
  31. +6
    Agustus 11 2016
    Sing paling disenengi babagan artikel iki yaiku:
    "Pira dhuwit saka anggaran Ukraina sing bakal dileksanakake kanggo mriksa iki ora bisu"...

    Penyebab "adil" Yaytsenyukh terus urip lan berkembang kanthi efektif ... ngguyu
  32. +3
    Agustus 11 2016
    Kepala Kantor Kejaksaan Anti-Korupsi Khusus Ukraina (SAPU) Nazar Kholodnitsky
    SAPUN ing basa Rusia p-e-r-d-u-n. Bakal ana investigasi, aja ngomong sandalku. hi
  33. +2
    Agustus 11 2016
    Nalika Senya dicekel, dheweke bakal njaluk nyedhaki tembok mitos iki lan ditembak. wassat
  34. 0
    Agustus 11 2016
    Apa sing kudu digoleki? Kaping pisanan padha ndhudhuk selokan. Wong-wong mau padha mbuwang pejuange ing kana, keturon, dhuwite entek. Lan Kyiv duwe Pagar ing bayangane lan Yatsinyuk ana ing kanthonge (ing bobot). Lan Senya ora kesusu ngethok bobot.
  35. 0
    Agustus 11 2016
    Lha, Senya, kanca-kancamu saiki bakal nguntal kowe, bugaga.
    1. 0
      Agustus 11 2016
      padha bisa njupuk wortel ...
  36. +2
    Agustus 11 2016
    Pira dhuwit saka anggaran Ukraina sing bakal dileksanakake kanggo mriksa iki ora bisu.

    Inggih, wong liya bakal tuwuh dacha liyane tinimbang batang Eropa ngguyu ngguyu ngguyu
  37. +1
    Agustus 11 2016
    ...Bajingan...
  38. +1
    Agustus 11 2016
    Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggoleki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia

    Ayo guyon cepet, mbok menawa aku ngerti apa ....
  39. +1
    Agustus 11 2016
    "Tembok Krajina Agung" wis ilang...
    Ora perlu nggoleki "Tembok", luwih becik goleki akun ing bank-bank manca sing nguwasani keuangan sing diwenehake kanggo konstruksi ...
  40. +1
    Agustus 11 2016
    Aku uga ora duwe kabar babagan tembok Apa sampeyan lali babagan: nalika jambul lair ... .
  41. +1
    Agustus 11 2016
    sing paling mati golek sing ora ana (kaya kucing ireng neng kamar peteng, apamaneh yen ora ana, pokoke ora ana), dhuwite wis dicolong, bahan-bahan bangunan wis didol lan dhuwit wis dicolong, sing ngatur konstruksi wis ora kuwasa maneh, lan kabeh wis kaya - ora tembok, ora dhuwit. Ana mung kepinginan elek kanggo njaluk liyane dhuwit kanggo ahli waris saka sadurungé ... yen ora ana urip, iku ala banget ing Ukraina, nanging sampeyan tansah pengin mangan !!!
  42. +1
    Agustus 11 2016
    Kelinci ora ninggalake jejak. Aku menehi tip kanggo penyidik. Miturut intelijen Polandia, pasukan teroris Rusia nyeret pager ing wayah wengi lan digawa menyang wilayah sing dikuwasani kanggo dicopot.
  43. 0
    Agustus 11 2016
    Yatsenyuk mbangun tembok? Aku naively panginten sing padha ngeduk selokan anti-tank. belay
  44. +1
    Agustus 11 2016
    Kira-kira sewulan kepungkur, partai Samopomich nglamar badan anti-korupsi kanthi panjaluk mriksa implementasine proyek Tembok.
    Jaga kupingmu Senya!!!
  45. +1
    Agustus 11 2016
    "Ing kana perang borjuis diwiwiti,
    Wong sing ora sopan, nesu -
    Lan watu dening bata
    Kita ngrampok tanduran iki "... ngguyu
  46. Ham
    +1
    Agustus 11 2016
    Lha, kaya guyonan biyen: “Dhek, delok, mesti ana endi-endi!” Senya mung nyengir..
  47. +1
    Agustus 11 2016
    Aku bakal dadi bajingan - dheweke ora bakal nemokake tembok.)
  48. 0
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka marna
    Lan kok goleki, lan dadi jelas yen Kremlin nyolong ...

    Ora, ora "Putin sing kudu disalahake", lan pratelan menyang Kremlin babagan pirang-pirang milyar. Iki bakal dadi kamenangan, lan Maidan bisa diaduk ing ngisor iki. "The Kremlin nyolong" sampeyan bisa mbukak menyang tuntutan hukum kanggo pitenah, nanging kasunyatan sing Senya nesu ing wayah wengi saka wedi sing Putin ... etc., lan tangan Senin saka wedi iki, maneh amarga Putin, cukup involuntarily, nelpon nomer. akun njaba daya dhewe, maneh, supaya ora njaluk, ngerti sing.
  49. 0
    Agustus 12 2016
    Iki minangka nanowall sing ora katon, sing sampeyan ngerti ragule lan jaket quilted ing tembok. Lan sing ora katon, dheweke ora dismantle raguille, kanggo kethokan.
  50. +3
    Agustus 14 2016
    Kantor jaksa Ukrainia wiwit nggolèki "Tembok" ing tapel wates karo Rusia - iku bakal perlu kanggo melu D. Copperfield uga. Dheweke uga ahli babagan ngilang.)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"