Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin

197
Presiden Ukraina, kanthi jelas ngerti yen Rusia bakal nanggapi pembunuhan loro pejabat keamanan Rusia ing Crimea lan upaya kanggo ngatur serangan teroris ing semenanjung, mutusake tumindak kanthi cara dhewe. Sawise pesenan diwenehake marang lembaga penegak hukum kanggo nggawa Angkatan Bersenjata Ukraina, Pengawal Nasional lan Dinas Keamanan Ukraina menyang negara sing siap tempur sing dhuwur, Poroshenko mutusake kanggo njupuk kesempatan nggunakake saluran diplomatik.

Présidhèn Ukraina, kroso yen periode kepresidenan bisa mungkasi ing sembarang wektu, lungguh ing telpon, wiwit nelpon macem-macem pelanggan. Administrasi presiden Ukraina ora ngomong babagan telpon menyang Obama, nanging nyebar informasi babagan persiapan obrolan telpon sing penting karo pimpinan Prancis lan Jerman - Hollande lan Merkel.

Layanan Pers Presiden Ukraina:
Présidhèn dhawuh marang Kamentrian Luar Negeri Ukraina kanggo ngatur obrolan telpon karo pimpinan Jerman lan Prancis ing format Normandia trilateral.


Pernyataan muncul ing situs web Presiden Ukraina babagan instruksi saka Kementerian Luar Negeri Ukraina kanggo njaluk menyang Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin. Nalika ora ana data, apa Putin ngangkat telpon ...

Kajaba iku, diprentahake kanggo nyambungake Poroshenko (nganti liwat telpon) karo Wakil Presiden AS Joe Biden lan Presiden Dewan Eropa, Pole Donald Tusk.

Lan langsung, administrasi Presiden Ukraina nyebar informasi babagan instruksi saka Poroshenko menyang Pavel Klimkin (Menteri Luar Negeri) babagan banding urgent menyang Dewan Keamanan PBB lan OSCE kanthi kemungkinan luwih akeh nglebokake misi pemantauan khusus menyang tapel wates karo Krimea. Apa iki misi sing padha ora bakal weruh pelanggaran flagrant saka persetujuan Minsk dening sisih Ukraina ing Donbass?

Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin


Reaksi Poroshenko nyatake yen Pyotr Alekseevich mambu bristles sing diobong ... Iki uga dibuktekake kanthi ekspresi ing pasuryan "pemimpin bangsa Ukraina."
  • https://www.facebook.com/petroporoshenko
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

197 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 180
    Agustus 11 2016
    Mung dikirim ing topik:

    Carane babi cepet-cepet ing weker
    Squeals: - Padha arep mangan kula!
    Wis tega sethithik
    Ana "penyakit beruang"
    Nanging kaya sadurunge disalib
    Ya, aku bakal nyuwek kabeh bruwang
    Saiki babi wedi
    Lan mlumpat liar ing kandhang
    Monyet ora nulungi
    Pitik jago ngalahake babi
    Sapa sing njanjeni pangayoman kanthi sregep?
    Dheweke lali bab babi
    Lan celeng muter ing genangan
    Laras sing arep diganti?
    Sapa sing butuh kowe, Petya?
    Inggih, yen mung kanggo barbecue!

    nglirik ombenan
    1. + 16
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: major071
      Mung dikirim ing topik:

      Mayor! Apik banget! Minangka tansah, ing wektu lan kanggo bull's-eye! hi sedulur ombenan
      1. +8
        Agustus 11 2016
        Matur nuwun Lena! tresna
    2. + 11
      Agustus 11 2016
      "Panggang" iki inflamed, Petyune, sawise padha ditarik metu nyawa sethitik reged lan ireng-vile ing Crimea, siap kanggo matèni sipil liwat serangan ISIS cowardly .. Iki wis fitur sing sijine ParaShuenko ing par karo Basaev, Gelaev, Maskhadov, Saakashvili lan geng pembunuh wong sing ora salah, liwat teror rahasia, liwat serangan pengecut saka licik, diarahake marang wong-wong dhewe ... Nglawan wanita, bocah lan wong tuwa dhewe!
    3. +8
      Agustus 11 2016
      OOOO, karya liyane saka sampeyan! sedulur Sampeyan nyimpen geguritan, banjur sampeyan kudu nerbitaké koleksi! Sampeyan duwe raos langka saka kahanan, kang dadi subtle, lan ing wayahe tengen! Miturut cara, puisi pancen apik banget, sampeyan ora bisa nemokake kesalahan karo tembung "pancen" kanggo gaya sampeyan! hi Keplok! apik
      Piglet kesusu, ngrasakake titik kaping lima! carane sing bear ing guyon ngandika kanggo pamburu tanpa cartridges: "Man, sampeyan ora duwe piso saiki, sampeyan kudu Vaseline saiki!" ngguyu
    4. + 13
      Agustus 11 2016
      Présidhèn dhawuh marang Kamentrian Luar Negeri Ukraina kanggo ngatur obrolan telpon karo pimpinan Jerman lan Prancis ing format Normandia trilateral.

      Ya, ya, ya, Erdogan ing wiwitan uga cepet-cepet menyang kanca-kancane ing NATO, nanging banjur teka sujud marang PDB.
      pesenan saka Poroshenko kanggo Pavel Klimkin (Menteri Luar Negeri) babagan banding urgent menyang Dewan Keamanan PBB lan OSCE kanthi kemungkinan luwih akeh kanggo nyebarake misi pemantauan khusus menyang tapel wates karo Crimea.

      Ya, sing bener, titik nyusut lan gumeter, sampeyan bisa njaluk kanthi lengkap lan sampeyan ora bisa ngomong yen ing Donbass padha ngusir "agresi" Rusia, nanging perang karo wong-wong mau.
      Présidhèn dhawuh marang Kamentrian Luar Negeri Ukraina kanggo ngatur obrolan telpon karo pimpinan Jerman lan Prancis ing format Normandia trilateral.

      Lali irung babi babagan format Normandia.
    5. +5
      Agustus 11 2016
      Lan padha krungu bab demam babi ... supaya barbecue uga dadi pitakonan gedhe, ing kasus analisis positif, iku kobong, uga, kaya Führer ing 1945 - ahli waris pantes ... lan dalan ana. !!!
    6. +2
      Agustus 11 2016
      Kahanan unik muncul. Ing ngarepe sing duwe, abdine sing setya bakal dicegat dening mungsuh sing wis sumpah. Lan pemilik ora intercede. Apa kesimpulan sing kudu ditindakake dening Balts saka acara kasebut?
      Apa sing bisa dipikirake babagan pemilike dhewe?
    7. +4
      Agustus 11 2016
      Erdogan nelpon Putin, Gunpowder telpon. Katon kaya blockbuster sing nggumunake babagan V. Putin "Call the Sky" bakal dirilis rauh.
    8. +3
      Agustus 11 2016
      Mung dikirim ing topik:

      Aku bakal mbantu sampeyan nyetel ... ngguyu
    9. +1
      Agustus 11 2016
      Ya, sapa sing bakal dadi kebab cirrhotic iki ... Fu! Buang lan sing! Iku medeni malah kanggo Feed kucing lan asu. Bae! Sirosis daging....
      1. 0
        Agustus 12 2016
        MinusYoram - Nah, yen sampeyan seneng bubuk daging sirosis, mangan kanggo kesehatan sampeyan!
        1. +1
          Agustus 12 2016
          Lan aku isih ora ngerti bab sampeyan, nanging aku penduduk Sevastopol kanggo nistha, kanggo gething ireng, kesel kabeh stoners Svidomo-sirosis iki -Wishing pati kanggo pedunung Sevastopol lan Crimea! Lan nyoba mateni wong, lan mateni wong! Ora mung ing Rusia Anyar, nanging uga ing Crimea lan Sevastopol !!! (marine mati! saka Sevastopol)
    10. -2
      Agustus 11 2016
      Mung dikirim ing topik:
      Carane babi cepet-cepet ing weker
      Squeals: - padha arep mangan kula
      !
      A minus saka kula pribadi. Kasar, vulgar.... ngethok kuping.
      Lan warp....
      Mungkin mbesuk.
    11. +2
      Agustus 13 2016
      BRAVO!!!!!
  2. + 12
    Agustus 11 2016
    Wishlist durung tuwuh lan ora ditutupi lumut. Lan ora bakal tuwuh maneh. am
    1. iki
      +7
      Agustus 11 2016
      Wangsulan junta Maidan kudu angel lan instruktif kanggo nyuda kepinginan kanggo terus neror Rusia.
      1. +4
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka stas
        Wangsulan junta Maidan kudu angel lan instruktif kanggo nyuda kepinginan kanggo terus neror Rusia.

        Nanging ana lonceng nalika cangkang mabur menyang wilayah kita, kita dadi kurang ajar kanthi bantuan pandos.
        1. PKK
          +3
          Agustus 11 2016
          Ora suwe bakal ana konferensi pers sing bakal dipasang bukti lan tahanan, nalika Petya njerit nesu, lan kabeh wong bakal nuding driji.
          1. +5
            Agustus 11 2016
            Kutipan: PKK
            Ora suwe bakal ana konferensi pers sing bakal dipasang bukti lan tahanan, nalika Petya njerit nesu, lan kabeh wong bakal nuding driji.


            Oh, Pedro, Pedro .... Nanging kabeh iku apik banget - permen ing saindhenging, bojo ayu, akun bank. Kok kowe mulai mateni wong, bajingan?!
            Dadi, apa sabanjure? Amben ing hotel ing Rostov wis dikuwasani, lan ora ana sing bakal njamin toleransi saka resik koridor. Nanging mop minangka pasukan sing nggegirisi. Utamane yen metu saka anus ...
  3. + 13
    Agustus 11 2016
    Lan langsung, administrasi Presiden Ukraina nyebar informasi babagan instruksi saka Poroshenko menyang Pavel Klimkin (Menteri Luar Negeri) babagan banding urgent menyang Dewan Keamanan PBB lan OSCE kanthi kemungkinan luwih akeh nglebokake misi pemantauan khusus menyang tapel wates karo Krimea.


    Lan asu ngerti lemak sing dipangan.
    1. + 12
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka: aleks_29296
      Lan asu ngerti lemak sing dipangan.



      Luwih becik yen dheweke ngerti sapa sing kudu dicekel ...
      1. + 13
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka weksha50
        Luwih becik yen dheweke ngerti sapa sing kudu dicekel ...

        Saiki sing utama yaiku GDP mung meneng sajrone seminggu .....
        1. +6
          Agustus 11 2016
          Eh, awas gudang anggur.
          Mlaku-mlaku pedro
        2. +2
          Agustus 11 2016
          Nalika ora ana data, apa Putin ngangkat telpon ...

          ...LANGSUNG LANGSUNG LANGSUNG, TELPON NANTI...
  4. + 21
    Agustus 11 2016
    Bakal ngancam maneh, lan nyetel kahanan - salah siji nelukake kita, utawa kita kabeh bakal teka ing Crimea lan nyerah!
  5. + 13
    Agustus 11 2016
    Aku wedi Pedro, sepur wis mangkat!
    1. + 15
      Agustus 11 2016
      Sepur mangkat kanggo dheweke wis suwe, rong taun kepungkur.
      1. +6
        Agustus 11 2016
        Kutipan saka: irbis0373
        Sepur mangkat kanggo dheweke wis suwe, rong taun kepungkur.

        Pastur ora bakal kejawab, iku wektu kanggo nyumerepi ing Khreshchatyk.
  6. + 14
    Agustus 11 2016
    Poroshenko nggoleki dhukungan saka wong-wong sing nyurung dheweke menyang petualangan iki. Lan coba "varian Turki".
    1. +4
      Agustus 11 2016
      Inggih, kanthi babagan, nanging dadi pilihan.
    2. +4
      Agustus 11 2016
      Opsi Turki ya, Poroshenko cocog. ..Nanging, aku mikir GDP bakal mangsuli karo "gambit Turki" .. ngguyu
  7. + 10
    Agustus 11 2016
    Titik diputer. Dheweke kepengin yakin karo dhukungan saka "mitra".
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Turk uga main. Dheweke uga cepet-cepet nelpon kanca-kancane NATO. Duwe ora nampa dhukungan, dheweke tiba ing histeris lan nyatakake yen sadurunge serangan ing pesawat dheweke njaluk dhukungan saka Obama.
      Kabeh iki wis kelakon.
      Nanging aku ora pengin ndeleng Petya ing Rostov utawa ing St. Senajan ... kene, carane kertu bakal tiba. Dheweke bakal njerit yen dheweke wis diatur (kaya wong Turki) nangis katon lan metu. Iku bakal ngganggu.
  8. +6
    Agustus 11 2016
    Topi sing maling murub, dadi Parasha, mambu sing mambu goreng, nanging dheweke ora kuwat njawab apa sing ditindakake? Holland, Biden lan Merkel langsung narik, titik Petya ora wesi
    1. +9
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Alexey-74
      Titikane Petya ora digawe saka wesi

      Inggih, Petya banget sensitif karo kita! Sawise, Yulia, ing udhara, ngomong bab mundur saka pamaréntahan, ditanggepi "Lan banjur Poroshenko bledosan ing nangis lan snot (2005)"
    2. + 13
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Alexey-74
      Topi sing maling murub, dadi Parasha, mambu sing mambu goreng, nanging dheweke ora kuwat njawab apa sing ditindakake? Holland, Biden lan Merkel langsung narik, titik Petya ora wesi

      . Piquancy saka kahanan iku intelijen militèr ora melu ngirim kelompok pengintaian menyang wilayah mungsuh lan nindakake operasi sabotase ing wektu tentrem. Mulane, pasukan pramuka sing bersenjata ing tlatah Rusia, manawa dheweke ngakoni utawa ora, nduweni kualifikasi sing beda, yaiku, miturut artikel "terorisme".

      Iku langsung nderek saka iki sing tahanan ora bakal duwe status tawanan perang, lan nasibe, njupuk menyang akun almarhum serviceman saka Federasi Rusia, bisa banget unenviable. Salman Raduev, yen bisa, ujare. Kanggo ngenali tumindak teror sanajan menyang wilayah sing disengketakan iku banget, banget uncomme il faut.

      Kasunyatane manawa Poroshenko ana hubungane karo macem-macem iki utawa ora, dheweke saiki ana ing titik pengaruh !!!
      1 Ana hubungane - terorisme ing tingkat negara, pungkasan karir lan dalan langsung menyang gantungan
      2 Ora kudu - ngakoni kegagalan lengkap lan kekurangan kekuwatan, mula iki maneh nandheske kekurangan titik nalika ngomong karo dheweke
      3 Saiki sampeyan bisa nyoba kanggo nggawe bisu kedadeyan sing ora nyenengake iki - nanging iki umume ora mungkin!
  9. +4
    Agustus 11 2016
    Ora ana rembugan karo bubuk!
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Inggih, ing format Norman mesthi. Dadi bakal dadi liyane. Ana sawetara panggonan liyane ing Eropah.
      1. +3
        Agustus 11 2016
        Miturut cara sing dikandhakake wingi, PDB format Normandia bisa uga ora ana maneh.
  10. +2
    Agustus 11 2016
    Iku bocah, lan obahe awak sing cocog.
    1. + 11
      Agustus 11 2016
      Quote: piala
      Iku bocah, lan obahe awak sing cocog.


      Mung iki "bocah" whips vodka ora childishly. Lungguh "apes", ora mendem Petrusha, nanging ing jejere ana "sedulur" goose-mouthed. medeni.
  11. + 14
    Agustus 11 2016
    nelpon Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin.

    Bab babi tindak ing jejak Erdogan! Mung Erdogan ngenteni setengah taun nganti telpon diangkat, lan ing wektu iki babi bakal diijini barbecue.
    A sethitik liyane lan Amerika bakal mandheg nanggapi, lan kene teka kirdyk kanggo raja coklat: dheweke ora ngerti apa sing kudu dilakoni dhewe.
  12. +9
    Agustus 11 2016
    Poroshenko nyoba ndhelikake kejahatan perang, ketoke dheweke mikir yen kanthi menehi pesen lisan, lan ora ditulis, dheweke bakal ngindhari tanggung jawab - dheweke lan pengacara banget salah.
    Sanalika rezim wiwit ambruk, saksi kejahatan sing ditindakake dening pemerintah saiki bakal muncul: "sawetara" informasi bakal katon, kesaksian militer lan kabeh peserta ing rantai, liwat pesenan dikirim saka Poroshenko kanggo numpes warga sipil.
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Kutipan saka sl22277
      Sanalika rezim wiwit ambruk, saksi kejahatan bakal muncul,

      saksi kadurjanan negara, sing pangkat luwih murah lan ora duwe kekuwatan, arang urip suwe sawise runtuh rezim .....
    2. +1
      Agustus 11 2016
      ana uga akeh saksi pembantaian warga sipil ing Tskhinval ... sing ora katon ing dermaga Mishiko ssakashvili!
  13. +9
    Agustus 11 2016
    Penulis artikel-cathetan kelalen nambahake manawa Bubuk mesiu sing padha SAMPEYAN mrentahake pasukan sing dipasang ing tapel wates Krimea lan Donbass supaya disiapake kanthi lengkap ...

    Iki babi "tentrem" ...
    Ing format Normandia ora papat, nanging telu ... Jerman, Prancis, Ukraina ...
    Kita takon sampeyan ora melu Rusia ing kene ... Lan Putin wis ngomong babagan iki ...
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Kita uga duwe latihan dadakan. Ora bab wong-wong mau, dening kasempatan, kuwatir?
  14. +7
    Agustus 11 2016
    Lan ing foto, pasuryan Turchinov menarik, utawa saiki budheg kentut, utawa wis nuthuk mudhun.
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Wis tiba. Kaya babi. Kabeh padha ngimpi nalika Muscovites nyerang ... A ngimpi dadi bodho nyata.
  15. +6
    Agustus 11 2016
    Miturut tumindak histeris Piglet, dheweke ora dadi kuping utawa moncong ing perkara iki lan kanca-kanca sing paling cedhak saka "penjamin" nyiapake jeli.
  16. +5
    Agustus 11 2016
    Wis wayahe Poroshenko ngolesi dasi karo kecap, oh wis wayahe. Wis wayahe. Opsi kapindho yaiku ngethok tali.
  17. +5
    Agustus 11 2016
    Ujug-ujug aku kelingan puisi bocah-bocah (aku kutip saka memori: Oh, lan iki tugas sing angel, nyeret hippopotamus metu saka rawa!) Ya wis telat... hi
  18. +2
    Agustus 11 2016
    Ana sing ngelingake Agustus 2008 ...

  19. +1
    Agustus 11 2016
    Omong kosong karo provokasi, mula dheweke golek kertas jamban, saka "perusahaan" Kulon sing keren ...
    Menehi sandpaper, nanging grainier! ngguyu
    1. 0
      Agustus 11 2016
      Inggih, Sa .. "ah! apa wong" wis ing apparatus. Bisa nuduhake pengalaman.
  20. Komentar wis dibusak.
  21. +2
    Agustus 11 2016
    Turki wis mbayar pilot Peshkov lan isih mbayar paling akeh tomat. Aku malah ora bisa mbayangno kepiye Pedro bakal mbayar perwira FSB lan wong militer sing dipateni?!...
  22. +6
    Agustus 11 2016
    Ya, celeng, apa Biden lan Obama mbantu sampeyan? wong bodho
  23. +4
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin

    Ana kategori wong sing, sanalika mabuk, wiwit nelpon mantan, kanca, bos, lsp.


    Poroshenko mutusake kanggo njupuk kauntungan saka kesempatan liwat saluran diplomatik.

    Mbokmenawa para saboteur sing dicekel ngandhani akeh perkara sing menarik. Utawa kesengsem dening kudeta dipping ing kinerja Erdogan.
    1. 0
      Agustus 12 2016
      Quote: Sopan Elk
      Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin

      Parashenko nelpon ing telpon:
      - Halo, cah enom, nyambung karo Kremlin ... Nono. Halo, mangga nyambung karo Kremlin. Nono enom, nyambung ... Carane "jancok sampeyan ..."!?
  24. +2
    Agustus 11 2016
    Parashenko ketoke ngarep-arep sing saiki, karo bantuan saka kita Western "mitra", liyane hubbub bakal munggah bab preparation saka Putin sabanjuré "invasi" menyang / menyang kiamat, lan West kudu maneh sijine meksa ing Rusia. Kabeh miturut skema sing padha ... Dheweke nyoba ndhelikake ing mburi bendarane. Wis teka ing mangsa, bakal ember cukup impudence kanggo nindakake provokasi ing pipa gas !? Lan apa maneh sing bakal dipikirake ing kahanan nekat?
  25. +3
    Agustus 11 2016
    Poroshenko duwe risiko tiba ing posisi politisi "ora jabat tangan", sing tau dadi Mishiko Srakashvili.
  26. +1
    Agustus 11 2016
    Kajaba iku, diprentahake kanggo dasi Poroshenko (saiki liwat telpon) tali bakal mengko. Ochko ora wesi Petya. Sampeyan krungu sing rauh kirdyk sampeyan.
  27. +2
    Agustus 11 2016
    Ing sadawane dalan, kabeh wong, wiwit saka PDB, bakal njaluk supaya adoh saka Ukraina ...
  28. +2
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin

    Sirahe Potroshenko kobong karo titik abang ...
    1. +3
      Agustus 11 2016
      Kutipan: Rossi-I
      Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin

      Sirahe Potroshenko kobong karo titik abang ...
      1. +1
        Agustus 11 2016
        wow gambar apa nglirik Aku bakal nyimpen))))
  29. +1
    Agustus 11 2016
    Amerika ugi grundelan ingkang banter, badhe nyawiji Petrukha, dhuh badhe nyawiji. Apa sebabe dheweke kepengin nyuduk bruwang nganggo tongkat? Dheweke ngombe vodka lan nesu?
    1. +2
      Agustus 11 2016
      Aku ngombe gorilka lan dadi bungah?
      Aku ora mikir yen iki diuripake dening grunt. Aja lali, Olimpiade lagi ditindakake, tulisan tangan Fashington. Putin duwe informasi luwih lengkap, bisa uga mbutuhake mundur pasukan saka Crimea lan Republik.
  30. +3
    Agustus 11 2016
    Sampeyan ora bisa meri saperangan Pedros: Nuland ora maneh feed cookie, ana ngedeni serius sing looking anyar ora pengin terus padu karo Rusia. Putin ngendika yen format Norman wis dadi lungse. Ketidakpastian karo Minsk cocog karo Pedro: Putin nyerah, nanging dheweke nganggep kelemahane lan dadi ora sopan. Saiki VV ora nahan awake dhewe, lan dheweke duwe akeh pilihan. Ora mesthi medeni. Pan Pedro wis rada "nyapu" - telpon: Berlin, Brussels, Paris
  31. +1
    Agustus 11 2016
    Lan bengok "Bantuan"?
  32. +2
    Agustus 11 2016
    ana sing kudu mangsuli, Petrusha lan Chicken Butt iku jago gelut sing wis medeni. Aku pengin perang ing Crimea, nunu.
  33. +2
    Agustus 11 2016
    Erdogan mbayar pilot kita kanthi lengkap, banjur pikirane menang. lan sawise iku, dheweke dadi bocah sing apik maneh, sanajan nganggo f ... Lan kepiye Petya mbayar patine para pejuang kita? Dheweke ora duwe kertu trump, kajaba Merkel bakal nangis ing rok dheweke.
  34. +3
    Agustus 11 2016
    pagelaran teater liyane. Poroshenko menehi instruksi, Poroshenko menehi pitunjuk, Poroshenko mrentahake Hollande lan Merkel, lan liya-liyane ...... Dheweke ora wedi apa-apa lan ora njaluk ngapura, dheweke ngalahake kita kanthi tangan siji, nyoba kanggo stroke kita karo liyane - iki. diarani "cuci otak" kanggo entuk posisi sing nguntungake. Dheweke ora bakal urip kanthi tentrem. Ing pidato manis ing grup kontak babagan pemukiman tentrem Angkatan Bersenjata Ukraina ditarik menyang tapel wates, maneh tentara bayaran wis teka. A provokasi lagi disiapake, ngiring dening tuduhan agresi marang kita. Gunpowder nyamar dadi wedhus miskin kanggo nerjemahake panah.
  35. +1
    Agustus 11 2016
    Oh, kepiye, dheweke mbayar sambungan telpon, lan saiki dheweke nelpon sapa wae))))))))
  36. +3
    Agustus 11 2016
    Presiden Ukrogandia, sawise kabeh sing ditindakake akhir-akhir iki, pungkasane dadi salaman. Apa gunane hobnobbing karo perek Bandera sing duwe Pentagon CIA sing ana ing mburine minangka pimp. Apa maneh sing pengin ditemokake kajaba ekspresi sing ora bisa dicithak sing ditujokake marang dheweke, sing diucapake dening presiden kita kanthi pribadi, apa sing ditindakake sajrone taun-taun pamrentahan boneka mabuk iki ...
  37. 0
    Agustus 11 2016
    apa sing mambu banget?
    lan sampeyan, nalika sampeyan turu, apa sampeyan bingung dhewe? wassat
  38. +1
    Agustus 11 2016
    Iku mambu goreng, Nanging, lan alkohol ora maneh mbantu kanggo ndhelikake wedi chilling saka retribusi kanggo apa wis rampung!
  39. 0
    Agustus 11 2016
    Aku Upaminipun mbalang piyambak karo mesin cuci kaca saka wedi.
  40. 0
    Agustus 11 2016
    Sing nggumunake, apa Barat bakal mangsuli babagan debil kanggo pasar!? Utawa bakal quietly tumpukan ing celonone ing sidelines?
  41. +1
    Agustus 11 2016
    Suket kanggo dasi...
  42. +1
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin


    Apa, maneh mendem saka menara lonceng dibusak? ngguyu
  43. +4
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin
    Lan dheweke krungu: "Telpon sampeyan penting banget kanggo kita. Sampeyan 133 baris." sad
    1. +1
      Agustus 11 2016
      Panggonane kaping enem, mula saiki, saiki lan bakal!
  44. 0
    Agustus 11 2016
    Lan saiki manungsa waé!

    Ing Kyiv, dheweke ngumumake tembak-menembak antarane prajurit Rusia lan pengawal tapel wates FSB ing Crimea
    Ing sisih lor semenanjung Krimea, ana bentrokan bersenjata antarane personel militer Angkatan Bersenjata Rusia lan pengawal tapel wates Rusia, ing ngendi senjata cilik digunakake, ujare Valery Kondratyuk, kepala Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina.

    Dheweke nyatakake iki ing Kamis ing rapat Presiden Petro Poroshenko karo kepala lembaga penegak hukum, miturut situs web kepala negara Ukraina.

    Sabanjure, kepala Dinas Perbatasan Negara Ukraina, Viktor Nazarenko, nglaporake yen sajrone XNUMX jam kepungkur, papat drone Rusia wis direkam saka kutha Armyansk.

    Poroshenko mrentahake para pengawal tapel wates kanggo ngiyataken kontrol akses ing checkpoints, lan Pengawal Nasional lan polisi kanggo ngiyataken pangayoman saka fasilitas strategis lan prasarana kanggo nyegah kemungkinan serangan teroris.

    "A panyuwunan kanggo Kamentrian Luar Negeri lan layanan tapel wates kanggo mréntahaké kanggo warga Ukraina karo panjalukan kanggo ngempet saka ngunjungi Crimea sesambungan karo akeh provokasi sing setya marang warga negara. Panjalukan iki pribadi saka kula. kanggo warga Ukraina, "ujare kepala negara.

    Kepala SBU, Poroshenko, diprentahake kanggo nganakake rapat darurat Pusat Anti-Terorisme, ing ngendi kepala SBU, Vasily Hrytsak, nyathet yen pasukan lan sarana departemen kasebut wis siyaga. "Rapat kelompok koordinasi Pusat Antiteroris ditindakake, kita menehi perhatian khusus kanggo njamin keamanan fasilitas infrastruktur kritis, lan kita uga ngawasi kegiatan wong sing dicurigai keterlibatan ing kegiatan DRG supaya bisa ditindakake. kanggo nyegah kemungkinan tumindak teroris," ujare.

    Kepala Staf Umum Viktor Muzhenko ujar manawa unit lan subunit Angkatan Bersenjata Ukraina sing nindakake tugas ing wilayah tapel wates karo Crimea lagi diwaspadai, lan klompok sing cocog dibangun.
  45. +3
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin

    Aneh, nanging ing endi wae aku (... nyoba liwat) wis krungu. Apa Petyunya mutusake kanthi dalan sing apik saka "Sultan Turki".
  46. +3
    Agustus 11 2016
    Aku ukrosmi kudu nulis-Putin nyoba kanggo njaluk liwat kanggo Poroshenko. Uga, Oland lan Merkel pengin ketemu karo Poroshenko lan ngukum Putin. Bakal persis kaya ngono. Wiwit ing negara kasunyatan podo kabeh iku kuwalik mudhun.
  47. +1
    Agustus 11 2016
    Ketoke ("yen booze kaya wis ilang"), Rusia kudu nglebokake wilayah pinggiran jejer kanggo njamin keamanan tapel wates ing wilayah kutha Armyansk. Yen ana shooting saka ing kono, banjur terus masang paling sethithik menyang tapel wates karo Polandia nganti shooting mandheg ...
  48. + 10
    Agustus 11 2016
    Kita ngombe fly "Baby"

  49. +2
    Agustus 11 2016
    Oh nggih. Dheweke sobered munggah, temen maujud, saiki dheweke kepengin sujud marang Putin, lan supaya PDB ora langsung natoni dheweke, dheweke nggoleki pembela kanggo intercede.
    Aku ngakoni kesalahanku: ukuran, derajat, ambane.
    Lan aku njaluk sampeyan ngirim aku menyang perang sabanjure.
    Ora ana perang, aku bakal nampa kabeh: pengasingan, kerja keras, pakunjaran!
    Nanging luwih ing Juli, lan luwih ing Crimea ...
  50. 0
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin ... Teroris.
  51. +2
    Agustus 11 2016
    Oh! Lan iki misale jek wis kedadeyan ... siji eksentrik warga Turki sing jenenge Er Dogan ora bisa ngliwati PDB ... tangan lan njaluk ngapura ... Inggih, nggih ... kita bakal weruh .........
  52. +3
    Agustus 11 2016
    Sawetara rincian acara pungkasan ing kene http://bmpd.livejournal.com/2063065.html
    Rong klompok saboteurs mlebu Crimea kanthi rute sing beda liwat teluk ing prau. Salah siji saka wong-wong mau ditemokaké lan neutralized, liyane, wis sinau saka media, ndhelikake kanggo sawetara wektu, banjur, nalika nyoba kanggo ninggalake ing wayah wengi kanggo Sivash Bay, ditemokaké dening pasukan payung saka Resimen Assault Airborne 247. Ana perang liyane, sawetara prajurit tatu, lan siji tiwas. Saboteurs dinetralake; 20 piranti bledosan krasan kanthi kapasitas total luwih saka 40 kg TNT, amunisi lan sarana inisiasi khusus, tambang anti-personil lan magnetik standar, uga granat lan senjata khusus ditemokake ing ...

    Nalika aktivitas telusuran operasional ditindakake ing Crimea (sadurunge pernyataan FSB), Kiev, sing diwakili dening Direktorat Intelijen Utama, ngumumake babagan nggoleki FSB kanggo "para desertir" sing lolos saka unit militer lan nyoba menyang Ukraina. . Yen kita ngganti "deserters Rusia" karo " saboteurs Ukrainia" - kabeh mathuk. Inggih, Kamentrian Pertahanan Ukraina nyiapake tutup informasi ing advance kanggo kabeh skenario bisa kanggo pangembangan kahanan.
  53. +2
    Agustus 11 2016
    Dheweke entuk alangan lan bel. Apa maneh sing bisa dikarepake saka dill? Jerman, kaya biasane, bakal mumet Ja..Ja ..., Prancis bakal mulai rewel, nanging sing duwe wis nyatakake kabeh sadurunge acara kasebut.
  54. +3
    Agustus 11 2016
    Kabeh iku siji kanggo siji. Pangeling-eling duta besar, saiki sabotase iki, statement Putin ngirim Normandia Four ing rute pejalan kaki sing dawa. Pesen iki. Omongan bayi wis rampung, Rusia ora bakal guyon maneh. Yen Ukraina ora pindhah cara sing kudune, yen ana ing wong sing salah, mula bakal nampa enema sing mati.
  55. +2
    Agustus 11 2016
    Poroshenko pengin nelpon Hollande, Merkel lan Putin


    Aku kelalen Obama, ana sing ngelingake aku, ayo "monyet" nelpon ....
  56. +1
    Agustus 11 2016
    Erdogan uga nyoba nelpon GDP sawise mudhun Su-24, nanging kabeh wong ngerti apa sing kedadeyan. Lan ing kene pinggiran sing ora bisa dihindari katon.
    Ayo dheweke nyoba, nelpon .... VVP ngerti carane ngenteni ngaso!
  57. +1
    Agustus 11 2016
    Aku mikir wong-wong kita nggawe kontak karo tokoh sing njijiki - sanajan presiden durung pantes, dheweke bakal nuduhake rai cilik sing ala, kanthi tumindak nyata banjur kita bisa ngucapake pamitan, tiba - kita ngelingake sampeyan. ..
  58. +2
    Agustus 11 2016
    Pegangane ora noleh. ngguyu
  59. +1
    Agustus 11 2016
    caption kanggo foto saka artikel - "kabeh geng wis nglumpuk, nggawa kita menyang panggung"
  60. +1
    Agustus 11 2016
    Watson kanggo Holmes:
    Kolega, apa sampeyan mikir Kaliber bakal tekan omah Poroshenko?
    Holmes menyang Watson:
    Iki mung Watson!
    Apa sampeyan seneng sate babi goreng?
  61. +2
    Agustus 11 2016
    Sabda Presiden kita ora bakal ninggalake kaya iki minangka gejala pisanan saka diare ing wong-wong sing wis kacau. Salajengipun, penyakit kasebut beda-beda, nanging bisa ditebak kanthi nyinaoni epikris pasien sadurunge ....
  62. Komentar wis dibusak.
  63. +3
    Agustus 11 2016
    Babi wagged, nanging hohlonarodets ... Ora saben wong ngerti, utawa ora pengin ngerti, ngendi iku mimpin
    presiden sing dipilih. Apa iki sifat saka crests? Ketoke ora cukup wong mlengkung! Perlu nginstal
    blokade lengkap Hochland. Lan ngusir wong Kulon saka pakaryan ing Rusia. Ayo padha mulih
    omah lan mlumpat nganti tiba.
  64. +1
    Agustus 11 2016
    Tusk mesthi bakal liwat kanggo sampeyan ... Aku ora ngerti bab liyane. Dheweke bisa miwiti konsultasi karo PDB dhisik.
  65. +2
    Agustus 11 2016
    Kutipan saka WKS
    Présidhèn Ukraina, kroso yen periode kepresidenan bisa mungkasi ing sembarang wektu, lungguh ing telpon, wiwit nelpon macem-macem pelanggan. Administrasi presiden Ukraina ora ngomong babagan telpon menyang Obama, nanging nyebar informasi babagan persiapan obrolan telpon sing penting karo pimpinan Prancis lan Jerman - Hollande lan Merkel.

    Lah, telpon muni. Duta Besar Amerika kudu nelpon lan nulis cathetan panjelasan. Dadi jarene, mug lemuku iki ora bisa ngendhaleni kahanan negara amarga anarkisasi kahanan politik, aku njaluk sampeyan ngerti lan ninggalake aku ing postinganku.

    Anekdot babagan topik - cocok kanggo Poroshenko:
    Letnan ketiban esuk sawise ngombe.
    Telpone muni.
    Swara wadon sing nyenengake:
    - Comrade Letnan, sampeyan pengin jinis telpon?
    - Mesthi aku pengin!
    - Banjur aku bakal nyambungake sampeyan karo komandan unit.
  66. +4
    Agustus 11 2016
    Mergo iki...
  67. +1
    Agustus 11 2016
    Pernyataan muncul ing situs web Presiden Ukraina babagan instruksi saka Kementerian Luar Negeri Ukraina kanggo njaluk menyang Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin. Nalika ora ana data, apa Putin ngangkat telpon ...

    Nelpon, nelpon lan "ngenteni jawaban, ngenteni jawaban" ... Cukup ora njaluk calloused ing "dialer".
  68. +1
    Agustus 11 2016
    Saiki aku maca ing warta ("Gegandhengan karo tumindak provokatif saka Federasi Rusia ing Crimea sing dikuwasani lan eskalasi tumindak ing Donbass, Presiden Petro Poroshenko nganakake rapat karo kepala lembaga penegak hukum lan Kementerian. Panglima Agung mrentahake supaya unit-unit Angkatan Bersenjata Ukraina, Pengawal Nasional, Layanan Perbatasan lan Dinas Keamanan Ukraina.
    "Ana syarat khusus," dheweke nandheske, "kanggo pengawal tapel wates ing wilayah tapel wates administratif karo Crimea sing dikuwasani sementara lan ing garis kontak ing Donbass." Kepala negara mrentahake pengawal tapel wates kanggo ngiyataken kontrol akses ing checkpoints, lan karyawan. saka Garda Nasional lan Polisi Nasional kanggo nguatake keamanan fasilitas lan infrastruktur strategis kanggo nyegah serangan teroris.
    Ketua SBU kudu nganakake rapat darurat Pusat Anti-Terorisme lan ngrampungake tugas sing dibutuhake.")

    Babi ngrasa yen dheweke ora munggah menyang palung dhewe, banjur mutusake tumindak ...
  69. -1
    Agustus 11 2016
    Ya, ayo dheweke nelpon. Luwih tepate, siyap nelpon. Kang tengen (telpon).
    Sajarah ing Crimea umume ora jelas. Amarga aku wis ora katon ing sumber Ukrainia ing kabeh, nanging ana cukup mudiness babagan Russian (uga, akeh wong ora pracaya crita resmi lan padha nindakake bab sing bener). Sanajan wong-wong Ukrainia sing kondhang wis nyiapake macem-macem provokasi, dheweke bakal entuk manfaat saka gangguan media saka Rusia. Lan mung "wedi ora bisa liwat" ora bakal bisa digunakake ing kene. Nanging, aku mbaleni, ana muddy banget, sanajan ing Kyiv dheweke ora seneng banget babagan fenomena kasebut. Wiwit flank kidul relatif kalem, lan saiki padha dipeksa kanggo nransfer unit tambahan saka wilayah Odessa kanggo wilayah Kherson. Aku ora weruh titik (amarga yen padha ngerti, padha bakal ditransfer ing advance) ing sabotase kuwi ing tingkat negara. Nanging pasukan pribadi ... apa wae bisa. Ngelingi yen grup kasebut internasional (yen sampeyan percaya karo laporan FSB), mula apa wae bisa kedadeyan.
    Kutipan babagan respon Amerika isih nggawe aku mesem. Lan bakal lucu yen wong ora mati ...
    1. 0
      Agustus 12 2016
      Kenapa unit kasebut ditransfer? Apa ora cukup mayit?
  70. +1
    Agustus 11 2016
    Rencana kanggo ngrebut Crimea dening saboteurs Ukrainia minangka kegagalan. Pernyataan wingi dening FSB Rusia babagan perkara iki kaget kabeh jagad. Kyiv resmi nyuarakake retorika biasa yen Kremlin ngluncurake perang hibrida kanggo mbenerake tumindak luwih lanjut marang Ukraina. Nanging, rekor sing rusak iki wis suwe nggawe jagad iki maju. Sabanjure, Amerika Serikat nuntut saka Poroshenko laporan babagan kedadeyan kasebut. Rusia bisa nyedhiyani bukti anané saboteurs ing tapel wates lan aktivitas, nalika luwih saka rong taun operasi militèr ing Donbass, Kyiv ora bisa kanggo nyedhiyani bukti agresi Russian. Wektu iki Poroshenko nggawe miskalkulasi konkrit karo "tentara paling kuat" ing donya. Obama nguripake menyang magnate coklat rampung lan irrevocably. Bisa uga kesalahan iki bakal larang regane coklat, amarga mesthi bakal nyebabake isolasi global Ukraina. Lan ora ketompo carane akeh Poroshenko saiki nyoba kanggo eseman lan marang everyone bab carane ala Rusia, zugzwang dijamin kanggo Ukraina. Bel pertama wis muni. Ora ana omongan babagan rapat Normandia Four ing China sajrone KTT G20. Apa jenis katentreman bisa kita pirembagan bab karo Poroshenko ing kabeh, nalika iku nglanggar pancen kabeh persetujuan sadurunge tekan, lan, ketoke, ora bakal mandheg. Presiden Rusia Vladimir Putin nuduh Ukraina minangka terorisme ing saindenging jagad. Akibate, meh ora ana sing wani njagong ing meja rembugan karo teroris. Kajaba iku, Poroshenko bisa uga lali babagan tranche IMF. Pengasingan global bakal bali menyang Ukraina kanthi transfer rezim bebas visa liyane. Sawise sabotase sing ditindakake ing Crimea, Nenka bakal njupuk papan terhormat saka mungsuh utama Rusia, sing dibebasake Turki kanthi sopan. Bisa uga pasokan gas lan listrik saka Federasi Rusia bakal dipateni. Lan mangsa mung watara sudhut. Mangkono, kabeh arep menyang pemilu awal ing Ukraina lan owah-owahan saka pamaréntahan, kang Moscow wis kabuka disebut teroris.

    Sumber: http://politikus.ru/events/82146-pozdno-pit-borzhomi-rokovaya-oshibka-poroshenko
    -s-krymom.html
    Politicus.ru
  71. +1
    Agustus 11 2016
    Petya tumindak salah
  72. +1
    Agustus 11 2016
    Oh, bengok-bengok, warga sing apik! Dheweke narik dhuwit saka kanthongku ... kakly kakalovskie. Sing sapa nekani kita nganggo pedhang, bakal mati dening pedhang! Apa sampeyan lali Sashko Nevsky?! Ora suwe kanggo ngelingake sampeyan!
  73. 0
    Agustus 11 2016
    Kahanan kasebut kaya nalika Turki nembak pembom kita lan Erdogan mlayu menyang NATO, diarani Obama, lan umume mulai ribut. Kanthi cara sing padha, Pedro wiwit rewel lan njaluk perlindungan lan dhukungan. Nanging, mesthine, kabeh wong wis ngerti apa sing kedadeyan lan paling kamungkinan nolak dheweke. Kaya ing sawijining wektu, kabeh wong ora ngakoni Erdogan lan ujar ngatasi masalah sampeyan dhewe. Apa sing bubar ditindakake Erdogan nalika teka ing V.V.P. kanggo sujud ing St. Pitakonan liyane sing bakal ditindakake Pedro.
  74. 0
    Agustus 11 2016
    Arep nelpon?
    ya, saiki!
    kabeh pitakonan liwat duta unassigned!
  75. -1
    Agustus 11 2016
    Aku yakin banget yen wis wektune kanggo Rusia nandur modal dhuwit ing pambrontakan ing Ukraina nglawan wabah Bandera coklat. Iku cukup kanggo menehi ing Kulon lan nyoba kanggo nelpon kanggo alesan.
  76. +1
    Agustus 11 2016
    Kutipan saka vorobey
    Kutipan saka Yarr_Arr
    Ukara "kita kudu nindakake kabeh kanggo ngilangi sanksi" ora ngganggu sampeyan. Prostitusi dihukum dening hukum meh ing endi wae ...


    Siji maneh... tutut link sing tembung-tembunge iki... wong luwih ngati-ati ngguyu

    Lan sampeyan, sayangku, bakal format kanthi bener supaya jelas. wong bodho
  77. +1
    Agustus 11 2016
    Kayane bakal dadi 3,14 kirik enggal! am Iku wektu dhuwur! Kanggo - "sampeyan dudu sedulurku, sampeyan g.nida Bandera"! am
  78. HIW
    0
    Agustus 11 2016
    Perdogan uga nelpon Kremlin ing siji wektu, nanging ora mangsuli telpon, banjur kudu njaluk ngapura pribadi nalika rawuh. Oh, kayane babi iki ora bakal njaluk ngapura, lan ora ana sing ngarepake dheweke ing Rusia.
  79. 0
    Agustus 11 2016
    Padha banget padha karo mangan dasi
  80. Komentar wis dibusak.
  81. +2
    Agustus 11 2016
    Pay manungsa waé menyang chevron ing lengen saboteur. Mbok menawa iki "mitra" meneng.
  82. 0
    Agustus 12 2016
    negara karo tentara paling kuat ing bawana lan angkatan udara, miturut PEDRO, muni kabeh lonceng njaluk bantuan, sing siap kanggo nglindhungi cilik saka PDB? Petyunya kudu mangsuli GUYS lan ora bakal nulungi sampeyan, dudu Obama, dudu baydan, dudu sapa wae ing jagad iki! Merkel lan Olandik dhewe bakal ngadeg ing baris kanggo ndeleng Vladimir Vladimirovich ing mangsa ngarep, mula sampeyan kudu tuku Vaseline. lan tetep ASS sampeyan lubricated, utawa luwih apik, saka Perdana Menteri Turki kanggo konsultasi, dheweke bakal nyelehake kabeh ing rak, dheweke wiwit pindhah menyang tata cara dhewe.
  83. 0
    Agustus 12 2016
    Aku kaya kanggo ndeleng (sanajan iki mesthi ngimpi) Poroshenko, Yatsenyuk, Turchinov ing Maidan, hanging dening bal sing ... Aku pancene pengin. Lan tandha - MUSUH UKRAINE.
  84. +1
    Agustus 12 2016
    Kutipan saka vorobey
    Kutipan saka: bk316
    Kita utang marang sapa?
    Petani Geyrop?
    Kita ora duwe utang marang sapa wae!


    Aku ngerti kok dikurangi.. Aku lali nglebokna tembung kutipan ing awal tulisan...nanging ora ana sing ndeleng sumber primer... jebule mas, aku wedi karo kowe. .

    Luwih becik nglebokake kuotasi wong liya ing wangun gambar (screenshot saka kiriman face book), yen ora, umume wong nganggep teks kasebut minangka pendapat sampeyan dhewe.
  85. 0
    Agustus 13 2016
    Wis kasep yen Petya ngombe Borjomi!
  86. 0
    Agustus 13 2016
    Gagasan lan pemain ...
    Aku eling Gorbachev lan kampanye anti-alkohol;
    Sekretaris 1 panitia kutha kutha pertambangan cilik ngrampungake pesenan pesta kasebut kanthi sampurna - minangka asil, siji-sijine toko sing adol alkohol 50 ewu ing kutha kasebut dipindhah menyang pinggir tambang sing ngasilake BVR.
    Sawetara rolas mayit ing baris kanggo vodka ... wong kejiret ing bledosan massive - watu mabur menyang wong akeh, sing keselak vodka ...
    +++++++++
    Saiki ing Ukraina lagi ngembangaken gagasan ayu kamardikan lan kamardikan ing gaya Gorbachevism; Kabeh katon apik, kabeh pengamat Eropa padha keplok, nanging saka ngendi akeh mayit sing teka ...
  87. 0
    Agustus 13 2016
    Kutipan saka: dmi.pris
    Petya ora bakal njupuk lan bakal njerit amarga Pemimpin ninggalake kontak, tegese kabeh iki minangka provokasi Rusia.

    Asisten Presiden bakal ngangkat telpon lan ujar manawa Putin lagi mancing. Ayo Geyropa ngenteni!)))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"