12 Agustus - Dina Angkatan Udara Rusia

84
Senadyan kasunyatan sing wiwit pungkasan (2015) Angkatan Udhara Rusia wis digabung karo Angkatan Pertahanan Aerospace kanggo nggawe Angkatan Udara (VKS), dina Angkatan Udara Rusia minangka liburan profesional kanggo kabeh pilot militer dirayakake kanthi gedhe. skala ing negara kita. 12 Agustus minangka kesempatan kanggo ngucapake selamat marang kabeh wakil saka macem-macem struktur penerbangan militer: jarak jauh, tentara, operasional-taktis lan transportasi militer. penerbangan.

12 Agustus - Dina Angkatan Udara Rusia


Dina iki Angkatan Udara Rusia ngrayakake ulang taun kaping 104. Tanggal resmi kanggo tampilan penerbangan militer ing negara kita yaiku 12 Agustus 1912, nalika ditanggepi dekrit miturut staf unit aeronautika Direktorat Utama Staf Umum ing struktur departemen militer. Kakaisaran Rusia. Lan liwat 104 taun orane, aviation Russian wis teka adoh saka pesawat, kacepetan kang bisa gampang ngluwihi mobil modern, kanggo mesin multi-tujuan saestu unik saged nelukake udhara ora mung karo daya saka senjata ana. , nanging uga kanthi kaendahan dinamika penerbangan.

Pentinge penerbangan militer ing kahanan meh kabeh konflik bersenjata modern meh ora bisa dikira-kira. Ya, lan temenan masalah gedhe bakal diamati kanggo wong-wong sing ngidini awake dhewe ngremehake kemampuan Angkatan Udara Rusia.

Secara harfiah ing tahap pisanan partisipasi penerbangan militer Rusia ing operasi nglawan militan ing Suriah, ana seruan saka "spesialis" individu sing ngomong kanthi semangat yen penerbangan Rusia "ambegan suwene suwe", lan kabeh. Pesawat tempur Rusia ing pangkalan udara Khmeimim ing Latakia - "metal kethokan mabur". Nalika "metal scrap" iki wiwit mbuwang teroris saka macem-macem loreng bebarengan karo prasarana ing macem-macem provinsi Republik Arab Siria, lan nalika tentara pamaréntah Siria, thanks kanggo dhukungan udara Rusia, recaptured wilayah pinunjul saka militan, kalebu Palmyra kuna. , exclamations kapenuhan ironi bab Kapabilitas Rusia ing udhara, wiwit tipis metu, lan banjur ilang kabeh. Dina iki, "ahli" sing wis langka ing literasi teknis bakal ngidini dheweke ngomong babagan penerbangan militer Rusia minangka barang sing ora bisa ngrampungake misi tempur ing macem-macem kahanan. Lan malah "ahli" liberal nyumbang kanggo reassessment kuwi saka negara urusane loro pangembang saka kendaraan tempur, techies layanan pesawat lan helikopter ing airfields ngarep, lan langsung dening kru pejuang, pesawat serangan, bom, serangan lan militèr. helikopter transportasi.

Dina iki, Angkatan Udhara, sing dadi bagéan saka Angkatan Udara Rusia, aktif nglengkapi maneh, ngetutake dalan modernisasi. Pesawat tempur multirole Su-30SM lan Su-35S paling anyar, pesawat tempur-pembom Su-34, pesawat serang Su-25SM3 modern, lan pencegat tempur MiG-31BM lagi dilayani. Pesawat latihan tempur Yak-130 lagi diuji, kalebu minangka bagéan saka tim aerobatik Wings of Taurida. Helikopter Rusia ngrampungake kontrak kanggo nglengkapi unit lan formasi kanthi rotorcraft Mi-28N, Ka-52, lan liya-liyane. Tes pejuang super-maneuver MiG-35S, uga T-50, kompleks penerbangan garis ngarep sing janjeni (PAK FA ), sing ana hubungane karo pesawat militer generasi kelima lengkap.

Penerbangan militer Rusia nindakake akeh karya kanggo njamin keamanan wates Rusia lan patroli wilayah terpencil ing planet kasebut kanggo kepentingan Federasi Rusia. Jumlah pesawat jarak jauh lan strategis mundhak saben taun. Sajrone sawetara minggu kepungkur, pengebom jarak jauh Tu-22M3 aktif nyerang posisi kelompok teroris ISIS (dilarang ing wilayah Federasi Rusia) ing Suriah. Mung dina sadurunge, bom fragmentasi dhuwur-mbledhos diserang ing pinggiran "ibukutha" ISIS, kutha Raqqa ing provinsi kanthi jeneng sing padha ing Suriah. Antarane fasilitas sing rusak yaiku pabrik kanggo produksi bahan kimia kanggo ngisi amunisi.



Ing wektu sing padha, kompetisi latihan tempur dianakake minangka bagéan saka kompetisi Aviadarts, sing narik kawigaten ora mung saka pilot profesional, nanging uga saka komunitas Rusia lan donya.



Tim saka patang negara melu kompetisi pilot militer lan navigator ing papan latihan Ryazan Dubrovichi: Rusia, Belarus, Kazakhstan lan China. Pilot Rusia nindakake ing pesawat Su-25SM, MiG-29SMT, Su-30SM, Su-35, Su-24M, Su-34, Tu-22M3, Il-76, uga Mi-8, Mi-8AMTSh, Mi - 24P lan Ka-52. Jumlah poin paling gedhe (555,25) ing antarane kru penerbangan tempur lan umume dicetak dening kru Su-30SM sing kalebu Kapten Ilya Sizov lan Kapten Yuri Balashov. Dheweke uga nampa rating juri paling dhuwur kanggo pilot - 253 poin. Miturut asil kompetisi Aviadarts-2016, tim nasional Rusia njupuk Panggonan pisanan sakabèhé, sawise nampa Panggonan pisanan ing kabeh papat nominasi internasional.



Senadyan liburan profesional, akeh wakil saka penerbangan militer Rusia isih ing tugas tempur kanggo nglindhungi wates udara Rusia lan numpes kelompok teroris ing Suriah.

"Military Review" congratulates personel militer saka aviation militer Rusia ing preian!
  • ewu.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

84 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 24
    Agustus 12 2016
    Matur nuwun wong lanang saka njero atiku !!! Pakaryan sampeyan mbebayani lan beban tanggung jawab sing abot banget. Kita, wong Federasi Rusia, pracaya marang sampeyan. Kanggo ngurmati liburan, menehi thrashing apik kanggo barmaley.
    1. + 18
      Agustus 12 2016
      Saka ngisor atiku, aku ngucapake selamat marang kabeh wong sing ana hubungane karo langit!
      Wong lanang, supaya jumlah lepas landas sing sukses mesthi padha karo jumlah pendaratan sing sukses! ombenan prajurit

      Kanggo sing ana ing Suriah - kanthi kapisah - karya tempur sing sukses!
    2. +6
      Agustus 12 2016
      Aku melu! Sugeng liburan guys! Tansah lan tansah mulih menyang kulawarga !!!
      1. 0
        Agustus 13 2016
        Sugeng kanggo Flyers ing preian! ombenan
    3. +6
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka kebeskin
      Kita, wong Federasi Rusia, pracaya marang sampeyan.


    4. +1
      Agustus 12 2016
      Sugeng liburan!
    5. 0
      Agustus 12 2016
      "Military Review" congratulates personel militer saka aviation militer Rusia ing preian!
      karo ati entheng aku bakal njupuk setengah kilo ing kapal dina. Sugeng Liburan kanggo kabeh sing melu, saka insinyur teknis nganti desainer umum, lan mesthine kabeh pilot sing kepengin dadi dheweke, aku bungah yen aku melu ... prajurit ombenan.
      1. +1
        Agustus 12 2016
        Quote: Andrey Yurievich
        karo ati entheng aku bakal njupuk setengah kilo ing kapal dina.

        Hey Jurik! Rama ing kasus kaya mengkono ngandika: "Nguntal materi!" ombenan
        Aku kaya kanggo congratulate kabeh pilot ing liburan profesional. Muga-muga Falcons sehat, sukses lan sukses, "aja ninggalake kerja ing dina Sabtu, * nggawe katresnan * kanggo tuwa, rem ing mburi landasan pacu"! prajurit
  2. + 21
    Agustus 12 2016
    Penerbangan kita sing gagah, Sugeng Liburan! ombenan
    Dadi tansah urip!
    Sugeng para veteran penerbangan! prajurit
  3. + 21
    Agustus 12 2016
    matur nuwun kanggo karya, Sugeng!
  4. + 18
    Agustus 12 2016
    Ayo jumlah lepas landas padha karo jumlah pendaratan! Selamat liburan guys..
    1. +3
      Agustus 12 2016
      Kabeh sing melu Angkatan Udara - karo HOLIDAY.
      Kutipan saka: dmi.pris
      Ayo jumlah lepas landas padha karo jumlah pendaratan! Selamat liburan guys..

      Minangka komandan saka seri ngandika "- Ing udhara, ora ana siji wis tetep." ngguyu
  5. + 16
    Agustus 12 2016
    Prajurit penerbangan militer Rusia kanthi liburan! Langit sing cerah!
  6. + 24
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan, Voenlets!!! Apa wae sing diarani pasukan, sampeyan bakal dadi pilot, navigator, insinyur pesawat lan teknisi pesawat, amarga papan kasebut kapisah, sanajan saiki wis cedhak.
    Muga-muga Militèr Luck karo sampeyan! Kanggo para veteran Angkatan Udara lan wong sing dikasihi kesehatan lan kamakmuran!
  7. + 14
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan kabeh! Lan kanthi kapisah kabeh sing tau njabat ing VA 17 saka USSR!
    1. + 17
      Agustus 12 2016
      Happy Holidays kanggo elang anyar fledged lan wicaksana - falcons Oh, nom, kenangan paling padhang lan paling apik saka layanan ing USSR Air Force. Kesehatan! Kanggo gelut kanca ngombe prajurit
  8. + 12
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan! Staf penerbangan lan darat. Langit cerah.
  9. + 10
    Agustus 12 2016
    Pasukan Aerospace Federasi Rusia saiki kaget kabeh jagad. Wong lanang karo preian. Supaya jumlah lepas landas tansah padha karo jumlah pendaratan. 23 VA USSR Angkatan Bersenjata misahake "sugeng liburan"! hi
  10. + 12
    Agustus 12 2016
    Aku ngucapake selamat marang kabeh penerbangan militer ing wiwitan preian Angkatan Udara negara, mung penerbangan militer ngrayakake dina kaping 3.
  11. + 11
    Agustus 12 2016
    Kawulo ngaturaken sugeng riyadi, mugi-mugi anggenipun undur-undur punika sami kaliyan cacahipun ndharat, mugi-mugi panjenengan kagungan prabot ingkang sae wonten ing ngalam donya, mugi-mugi panjenengan sedaya wangsul kanthi kaki piyambak-piyambak, ingkang dados peluru mungsuh. projectile, roket liwat sampeyan ing perang, Happy Holidays !!! ombenan
  12. Komentar wis dibusak.
  13. + 13
    Agustus 12 2016
    Wong lanang VKS, Sugeng liburan profesional! Gusti mberkahi sampeyan Langit Langit!
  14. + 16
    Agustus 12 2016
    Eh! Carane ora kantun liburan! Kanggo layanane, ana dina Minggu kaping telu ing Agustus, lan 18 Agustus, lan 12 Agustus, miturut gaya "anyar". Kita kudu menehi tandha kanthi urut yen ngono. ngguyu prajurit
    Happy preian kanggo kabeh kolega!
  15. + 18
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan!!! tresna
  16. + 14
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan kanggo kabeh aviator, tuan! Sugeng kabeh - loro pilot lan sing mbantu dheweke, saiki karyawan lan sing wis ana ing cadangan! Langit iku kahanan pikiran, iki sing wong "lara" sapisan lan kanggo kabeh. ☺ Langit langit lan supaya saben pilot duwe nomer lepas landas padha karo nomer pendaratan!
  17. + 11
    Agustus 12 2016
    Sugeng kabeh ing Dina Penerbangan Rusia!
  18. avt
    +9
    Agustus 12 2016
    Kanthi preian, lan bisa uga ana sawetara take-off padha karo nomer landings!
  19. + 10
    Agustus 12 2016
    Happy Holiday of Falcons Rusia lan kabeh pejuang armada udhara! langite bening!
  20. + 15
    Agustus 12 2016
    Kabeh personel penerbangan lan teknis, layanan darat, kadet sekolah penerbangan militer lan siswa akademi, insinyur, perancang peralatan penerbangan, guru lan para veteran Angkatan Udara - everyone, everyone, Happy Holidays! Langit tentrem kanggo sampeyan! tresna

    Ora nggumunake negara kasebut dianggep wernane bangsa
    Kabeh sing ana, saiki lan bakal ana ing penerbangan!


    1. +2
      Agustus 12 2016
      Kutipan: Tanya
      Kabeh personel penerbangan lan teknis, layanan darat, kadet sekolah penerbangan militer lan siswa akademi, insinyur, perancang peralatan penerbangan, guru lan para veteran Angkatan Udara - everyone, everyone, Happy Holidays! Langit tentrem kanggo sampeyan! tresna

      Ora nggumunake negara kasebut dianggep wernane bangsa
      Kabeh sing ana, saiki lan bakal ana ing penerbangan!


      Apa aku bisa melu? Aku seneng banget yen kabeh sing melu kasebut. Sugeng liburan, langit tentrem kanggo kabeh lan liyane penerbangan tanpa alangan
  21. + 13
    Agustus 12 2016
    104 taun penerbangan Rusia! Sugeng wong lanang, kita bangga karo sampeyan!
  22. +9
    Agustus 12 2016
    Sugeng pilot lan kabeh wong sing mbantu dheweke!
    Kesehatan sing apik, teknologi paling anyar lan langit sing tentrem!
    Bengi iki cangkir kanggo sampeyan!
  23. + 10
    Agustus 12 2016
    Sugeng kabeh pilot, insinyur lan teknisi, uga kanggo kabeh wong sing tresna karo langit!
  24. + 10
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan, sedulur-sedulur! SELAMAT HARI PENERBANGAN!!! Ing tanggal 18 kita bakal ngrayakake dina iki miturut tradhisi! Inggih, dina iki - kita bakal nyathet miturut versi resmi. Aku seneng yen aku menehi penerbangan meh telung puluh taun uripku. Lan sanajan saiki aku mung pensiunan militer, atiku isih mandheg nalika ndeleng pesawat ing langit, nalika ketemu karo kanca-kanca, nalika maca babagan sukses VKS modern !!! Langgeng terus turun temurun, tradhisi. Urip kaendahan lan bangga Rusia - Angkatan Udara!!!
  25. +6
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan kanggo kabeh sing njabat ing unit militer 52380! Kesehatan lan langit sing cerah !!!
    1. +1
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka ibragim
      preian kanggo kabeh sing njabat ing unit militèr 52380! Kesehatan lan langit sing cerah !!!


      Aku melu sugeng. Lan aku ngucapke matur nuwun marang wong-wong sing njabat lan nglayani ing unit militer 65350 2nd AE.
  26. +7
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan, dear lan kinasih! lan minangka hadiah - maca kene
    http://don-sky.org.ua/?dn=article&to=art&id=238
    Larry Walters lan penerbangan balon

    lan muga-muga sampeyan mung duwe "rapat" ing langit!
  27. + 12
    Agustus 12 2016
    Air Force Wonderland! Sugeng Angkatan Udara!
    1. 0
      Agustus 12 2016
      Ya, wis 27 taun aku ora weruh. nglirik
  28. + 11
    Agustus 12 2016
    Kanca-kanca sing ditresnani, aku ngucapake selamat marang kabeh penerbang ing liburan, kesehatan lan langit sing cerah !!! Aku dhewe wis ana ing "lemah" suwene 17 taun lan MI-8 asliku ora ngimpi, nanging isih ambegan, aku ndeleng mabur. kendaraan, aviator, iki ora mung Profesi, iku negara atine!Happy Air Force Day!
  29. + 11
    Agustus 12 2016
    Aku melu ing Sugeng! Selamet preian!
  30. + 12
    Agustus 12 2016
    Aku pengin ngucapake selamat kanggo kabeh teknisi lan insinyur militer, uga operator radar lan perwira komando unit Angkatan Udara ing liburan! Matur nuwun kanggo nyedhiyakake penerbangan pilot militer!
    Pesawat tempur langsung menyang mungsuh, bali menyang omah ing cuaca apa wae!
  31. +7
    Agustus 12 2016
    Saka ngisor atiku, aku ngucapake selamat kanggo kabeh sing melu ing Angkatan Udara (VKS) ing liburan! Sukses kabeh! Kanggo kru penerbangan langit sing cerah, menyang staf teknis supaya kabeh papan bali menyang pangkalan. Lan lagi ngomong, "mriksa, plug dibusak", nerusake menyang langit! prajurit
  32. +7
    Agustus 12 2016
    Fly Falcons! mabur!
    Kanggo tentrem ing bumi Fly!
    Lan supaya malaekat ora ketemu sampeyan ing swarga
    Lan ing omah, Malaikat nunggu sampeyan ing amben!

    Sugeng preian! Penakluk segara udhara!
    Langit sing tentrem lan tanpa awan!
  33. +6
    Agustus 12 2016
    Sugeng rawuh!
  34. + 13
    Agustus 12 2016
    Happy Pilots Day lan sing tansah karo wong-wong mau! Cuaca penerbangan lan langit sing cerah, kesehatan, rasa seneng, sukses, tansah mulih!
    Sugeng khusus kanggo pangguna forum - aviator!
  35. +7
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan kanggo kabeh sing duwe swiwi ing mburi! ombenan
  36. +8
    Agustus 12 2016
    Saka ngisor atiku, aku ngucapke matur nuwun marang kabeh Pilot Rusia, uga kabeh sing sinau lan bakal dadi pilot !!!Kesehatan lan kesejahteraan ing kulawarga !!!
  37. + 10
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan guys! Sampeyan badai kita!
  38. +8
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan Guys!! Sampeyan saiki ing ngarep ing perang nglawan Satanists, sing perang nglawan Rusia ing pasuryan saka barmaley lan kanca-kanca Yusov lan liyane saka sampah peradaban Kulon. Good luck kanggo sampeyan ..... Rusia normal kabeh karo sampeyan ing atine .....
  39. + 12
    Agustus 12 2016
    Matur nuwun kabeh!!! ALL Aviators karo preian!!!!! Saka aku karo HOLIDAY 8ADON lan utamane Helikopter Detasemen Tujuan Khusus!!!! Langit sing cerah lan kebangkrutan sing alus! ombenan
    Lan aku rampung kerja kanggo dina iki, saiki teknisi bakal ngresiki wulu kanggo sesuk, ngisi bensin Lan ... ayo padha ngrayakake nglirik ombenan wassat sing utama aja nganti digawa nglirik
  40. +4
    Agustus 12 2016
    “Sanajan nyatane wiwit taun kepungkur (2015). Angkatan Udara Rusia digabung karo Angkatan Pertahanan Aerospace kanggo nggawe Angkatan Udara (VKS) "...

    Miturut cara, dina iki masalah lagi ditanggulangi saka sepisan maneh misahake tentara (baris ngarep) aviation menyang struktur kapisah ... Pengalaman Siria dijaluk iki ...

    Aku melu wishes saka anggota forum ... Aku pengin kabeh sing paling apik kanggo pangembang, desainer, lan buruh produksi, lan pesawat lan Staff technical - kanggo saben wong sing duwe paling sawetara keterlibatan ing aviation militer kita ...
  41. +9
    Agustus 12 2016
    Kabeh "winged" - preian seneng !!! Lan uga - staf teknik lan teknis, uga kabeh wong sing ana hubungane karo desain lan produksi kabeh sing mabur lan njaga langit sing cetha ing Rusia !!! Hore, kanca-kanca! ombenan
  42. +8
    Agustus 12 2016
    Halo kabeh. Aku ora katon suwe, aku ilang kabeh judhul) Iku bakal teka karo wektu) Sugeng Liburan kanggo kabeh. Langit Chitsogo, landing alus. Lan dudu piso utawa peluru.
  43. +5
    Agustus 12 2016
    Sugeng Dina Angkatan Udara! Kesehatan lan langit tentrem! unit militèr 15535 Mungkin wong bakal maca, utamané saka jantung.
  44. + 11
    Agustus 12 2016
    Saka 2 Mei 1970 nganti 27 Juni 1972, aku dadi operator radio gunner udara saka Long-Range Aviation, kanthi kapasitas iki aku duwe luwih saka 200 jam wektu penerbangan ing operator pengebom-rudal strategis TU-95 . .. Partisipasi Resimen Pengawal kita ing latihan "Kidul" dielingi seumur hidup ing taun 1971 ... Ing 13 jam tanpa ngisi bahan bakar, resimen kita mabur ing rute Mozdok - Segara Kaspia - Segara Aral - punggungan wétan. Pagunungan Ural, Cape Kanin Nos - pulo Spitsbergen - Murmansk - Moscow (penerbangan lan foto taktis) - Mozdok. Kanggo kinerja misi tempur sing apik, Menteri Pertahanan Marsekal USSR saka USSR A. Grechko ngumumake Matur nuwun kanggo kabeh personel resimen! Aku kanthi ati-ati ngucapake selamat marang kabeh personel Angkatan Udara Rusia lan para veteran, aku pengin kabeh wong langit sing cerah lan mulih sing seneng! Gusti Allah mberkahi sampeyan lan Maria Rahayu! tresna
    1. +5
      Agustus 12 2016
      Kutipan saka Veteran
      dadi operator radio gunner udara

      Sugeng Liburan, Simon! Kanggo wiwitan lelampahan, kanggo Kansk. ombenan
      1. +3
        Agustus 12 2016
        Sugeng, dear Boris! Aku lulus saka Kansk ShMAS ing Desember 1970 .... sawise lulus, aku dikirim menyang Mozdok! Kabeh sing paling apik!
        1. +3
          Agustus 12 2016
          Kutipan saka Veteran
          Aku lulus saka Kansk ShMAS ing Desember 1970

          Aku ing Oktober 1975 - perusahaan 9, platoon 3 saka FBA, nanging munggah ing AN-12 ing Panevezys, Lithuania SSR.
          1. +2
            Agustus 12 2016
            Nalika aku lagi latihan 6 sasi ing ShMAS ing Kansk, prasyarat kanggo nggawe siji lompatan parasut pambuko ... Ketinggian 1000 meter, pesawat LI-2, amarga bobot mutton, aku mlumpat karo penultimate parasut landing .. . nalika parasut dibukak kanthi aman kanggo kabeh wong, sing nyanyi lagu, sing mung njerit kanthi bungah ... kayane aku mudhun saka pesawat menyang bumi ibu kanggo salawas-lawase ... nyatane, 1-1,5 menit ... Kenangan sing apik iki kanggo uripku ing skydiving ... omong-omong, kita diwenehi lencana skydiver! Kabeh sing paling apik! Sugeng Liburan!
            1. 0
              Agustus 13 2016
              Kutipan saka Veteran
              .Dhuwur 1000 meter, pesawat LI-2,

              Ing taun 1977, kabeh padha - Li-2, 1000 m. Lan tandha saka pasukan terjun payung, malah dadi. sing dibuwang metu, lan kelas katelu saka operator radio yen liwati kabeh tes.
  45. +2
    Agustus 12 2016
    Sugeng Lituna!

  46. +2
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan! Ayo langit dadi duweke!
  47. +3
    Agustus 12 2016
    Sadurunge, penerbangan "Dina Penerbangan" dirayakake kanthi ketat ing tanggal 13 saben wulan. Ing taun 90-an, kekacauan diwiwiti. Gaji wiwit dibayar 5-6 kaping setahun. Muga-muga para aviator bisa kerja tempur sing efektif!
  48. +3
    Agustus 12 2016
    Hurrah! Sugeng Liburan, Penjaga Langit!
  49. +5
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan!!!!
  50. +4
    Agustus 12 2016
    selamat lebaran sedulur!!! sugeng riyadi lan ayem tentrem kabeh!!! prajurit
  51. +3
    Agustus 12 2016
    12 Agustus - Dina Angkatan Udara Rusia
    Kanggo Wong-wong mau, kanggo Kita, kanggo Wong-wong mau. Sugeng Liburan, para sedherek.
  52. +1
    Agustus 12 2016
    Aku bakal nambahake yen sadurunge pertahanan udara digabungake karo angkatan udara. Sugeng khusus kanggo pilot, navigator, personel darat, lan pasukan pertahanan udara RTV sing nglayani MIG-31. Inggih, lan wong liya, mesthi. "Pilot kita pancen apikan. Ora sedhih nalika ndeleng jagad saka ndhuwur. BBC ..."
  53. +2
    Agustus 12 2016
    10 dina kita wis teka! Kita bisa ngrayakake dina iki, 18 Agustus lan mesthi dina Minggu 21! Kaendahan! Muga-muga kabeh wong entuk kesehatan lan ora rugi!
  54. +2
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan, pasukan paling maju lan berteknologi tinggi !!!
    Muga-muga Angkatan Udhara bisa nambah katrampilan lan kekuwatane mung kanggo nyegah agresor eksternal !!!
    Supaya ora ana sing duwe pikiran ngrasakake kekuwatan penerbangan Rusia ing kulite dhewe !!!
    Ngapikake teknik lan katrampilan sampeyan !!!
    Kesehatan, sukses lan LANGIT BENING!!!
  55. +6
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan, rekan. Muga-muga sampeyan sukses ing latihan pertempuran, kesehatan lan rasa seneng kanggo kulawarga lan kanca-kanca.
    PS. Ditulis dening kolega, utawa luwih, mantan kolega. Ojo nyalahke aku.
  56. +4
    Agustus 12 2016
    Aku melu ing tembung apik lan wishes, seneng liburan kanggo everyone, lan utamané kanggo flyers! Muga-muga wong sing ditresnani, kulawarga lan kanca-kanca tansah ngenteni sampeyan ing bumi, lan muga-muga tansah ngenteni sampeyan!
  57. +4
    Agustus 12 2016
    Sugeng Dina Angkatan Udara kanggo kabeh sing melu. Wong lanang, langit sing tentrem kanggo sampeyan, teknologi tanpa masalah, prentah sing wicaksana, kanca sejati, kamenangan ing kabeh! Ayo jumlah lepas landas tansah padha karo jumlah pendaratan!
    Sugeng liburan!
    Dokter A&KM
  58. +2
    Agustus 12 2016
    Selamat liburan FLYERS!!! Rusia bangga karo KOWE!!!!
  59. Komentar wis dibusak.
  60. +4
    Agustus 12 2016
    Sugeng Liburan kanggo kabeh wong sing manggon ing langit, sing kerja ing langit, sing kerja kanggo langit lan sing ngimpi langit! Soft landing!
  61. +3
    Agustus 12 2016
    Sugeng dalu! tresna
  62. +3
    Agustus 12 2016
    Kanca-kanca, kolega, kolega lan kanca-kanca kelas, Sugeng Dina Angkatan Udara. Senajan Minggu katelu ing Agustus luwih umum, Aku mutusaké kanggo ngrameke kabèh minggu lan sethitik liyane nglirik .
  63. +1
    Agustus 12 2016
    Sugeng dinten Angkatan Udara.
    rahayu! Langgeng!!!
    Kita main nganti 21 Agustus !!! eseman
  64. +3
    Agustus 12 2016
    Dina Armada Udara USSR dirayakake saben taun ing 18 Agustus nganti 1980, nalika Keputusan Presidium saka Supreme Soviet saka USSR tanggal 1 Oktober 1980 No. 3018-X "Ing Preian lan Dina Peringatan" netepake yen Dina Armada Udara USSR dirayakake. ing dina Minggu kaping telu ing wulan Agustus.

    Aku wis ana ing penerbangan wiwit 1974 lan aku isih ngrayakake tanggal 18 Agustus karo wong sing slamet.
  65. +2
    Agustus 12 2016
    Sugeng liburan, mesthi.
    Nanging kita wis biasa ngrayakake tanggal 18 Agustus.
    Aku mlebu kuliah taun 1974.
    Banjur, ing taun 1980, preian dipindhah menyang Minggu katelu (18 Agustus dadi kurang umum, nanging kedadeyan kasebut).
    Armada Udara Sipil tetep kaya nalika tanggal 9 Februari.
    Banjur, minangka bagéan saka decommunization, padha ngelingi preian kraton ...
    Lan tenan, apa maneh ... 7 November 18 Agustus?
  66. +2
    Agustus 12 2016
    "Dina Angkatan Udara Rusia minangka liburan profesional kanggo kabeh pilot militer." Apa sampeyan (matur marang penulis artikel) ora lali yen kamenangan ing udara dipalsukan ing lemah? Apa sampeyan ngerti carane akeh wong sing ndhukung penerbangan siji kru? Lan pungkasanipun, kru pesawat tempur siji-jog kasusun saka rong wong: pilot lan teknisi pesawat. Sugeng pilot, nanging teknisi arep ngiwa?
    1. +2
      Agustus 13 2016
      Kutipan saka eleron
      "Dina Angkatan Udara Rusia minangka liburan profesional kanggo kabeh pilot militer." Apa sampeyan (matur marang penulis artikel) ora lali yen kamenangan ing udara dipalsukan ing lemah? Apa sampeyan ngerti carane akeh wong sing ndhukung penerbangan siji kru? Lan pungkasanipun, kru pesawat tempur siji-jog kasusun saka rong wong: pilot lan teknisi pesawat. Sugeng pilot, nanging teknisi arep ngiwa?


      Ora bisa lali lan ora ngucapake selamat marang teknisi. Tanpa dheweke ora ana penerbangan.

      "Sayang banget yen Pushkin seda awal,
      Sawise kabeh, yen dheweke ngerti komposisi teknis,
      Dheweke bakal ngaturake novel kanggo dheweke
      Ing rolas, rong puluh, telung puluh bab!
      Nanging Pushkin urip ing kadohan foggy
      Luwih saka satus taun kepungkur.
      Dheweke ora mabur ngliwati langit,
      Banjur ana gerbong sing cukup ... "

      Sugeng Liburan!!! tresna
  67. +1
    Agustus 13 2016
    Kanca-kanca! Angkatan Udara, Angkatan Udara kita minangka bangga, pangarep-arep lan dhukungan saka Rusia!!! Pakdhe lan sedulur, kanca-kanca kita pilot. Patriot menyang inti; anak lan putu digedhekake kanthi cara sing padha! Kamulyan kanggo Angkatan Udara Rusia !! Gusti Allah lan Bebener iku karo kita!!! Selamet preian!!!
  68. +1
    Agustus 13 2016
    Matur nuwun Gusti, Rusia duwe sayap sing kuwat kanggo mabur ing mangsa ngarep!
    Sugeng liburan kabeh!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"